سایت حکومتی "خبر فوری" در گزارشی نوشته: جنگ یا مذاکره؛ هدف نهایی از فشار حداکثری ترامپ علیه ایران چیست؟ تنها یک هفته مانده به بازگشت ترامپ به کاخ سفید، مانور تبلیغی رسانههای خارجی با طرح "فشار حداکثری" ترامپ علیه ایران تشدید شده است.
این منبع نوشت: هدف نهایی طرح "فشار حداکثری" از سوی تیم سیاست خارجی ترامپ علیه ایران چیست؟ آیا او بهدنبال فرصت مذاکرهای است که در دولت قبلی خود به دست نیاورد یا آنطور که برخی جریانات معتقدند، او میخواهد جنگی علیه ما راه بیندازد؟
نگاه رسانههای غربی به پاسخ به این پرسش متفاوت است. مثلا رویترز و یورونیوز میگویند: فشارحداکثری دنبال ویران کردن اقتصاد ایران برای وادار کردن این کشور به مذاکره است.
فایننشال تایمز هم نوشته: استراتژی «فشار حداکثری» درپی بازگرداندن ایران به میز مذاکره برای حصول یک توافق جامع است. با این حال این تمام ماجرا نیست. دویچه وله می گوید: فشار حداکثری بر ایران به منظور ترغیب مردم به تغییر رژیم است.
حالا ترامپ ممکن است بخواهد شانس خود را برای مذاکره با دولت پزشکیان بیازماید. رئیس جمهور (پزشکیان) فردا در یک برنامه تلویزیونی به مردم آمریکا پیام خواهد داد و این شاید شروع دور تازهای از گفتگوهای تهران و واشنگتن باشد. گفتگوهایی که مانع از اجرای ایده فشار حداکثری شود.
اما به عقیده تحلیلگران، اگر ترامپ در جریان این گفتگوها، انتظاراتی بیش از قبل مطالبه کند، سرنوشت این مذاکرات بهتر از گفتگوهای قبلی نخواهد بود.
تا دولت ترامپ سیاستش را اعلام نکند مذاکره نمیکنیم
در این میان وزیر خارجه جمهوری اسلامی گفته: تا دولت ترامپ به برجام بازنگردد یا سیاستش را اعلام نکند مذاکره نمیکنیم.
عراقچی در گفتوگویی با صداوسیما با اشاره به این که مقامهای حکومتی در ایران هنوز نمیدانند موضع دولت آینده آمریکا درباره برجام چیست، گفت: ما هنوز حرفی از دولت جدید آمریکا نشنیدهایم. از زمان خروج ایالات متحده از این توافق هستهای، مذاکرات تنها با سایر طرفهای برجام بوده است.
این اظهارات در حالی مطرح شده که فردی به نام عبدالعلیزاده از مشاوران پزشکیان گفته: حاکمیت به مذاکره رودررو با آمریکا رسیده و باید با ترامپ مذاکره کرد.
لینک خبر : https://iranpressnews.com/source/242766.htm
@iranpressnewscom