اتاق مشترک ایران و تاجیکستان @iran_tajikistan Channel on Telegram

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

@iran_tajikistan


نشر اخبار نمایشگاه‌های تجاری و رویدادهای مرتبط با اتاق مشترک دو کشور

ارتباط با دبیرخانه اتاق:
+985137662009

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان (Persian)

با خوش آمدید به کانال تلگرامی "اتاق مشترک ایران و تاجیکستان" با نام کاربری @iran_tajikistan. این کانال برای انتشار اخبار مرتبط با نمایشگاه‌های تجاری و رویدادهای مرتبط با اتاق مشترک دو کشور، ایران و تاجیکستان، ایجاد شده است. اگر به رصد آخرین اخبار و تحولات مرتبط با اتاق مشترک این دو کشور علاقه‌مند هستید، این کانال یک منبع بسیار ارزشمند برای شما خواهد بود. از آخرین اخبار نمایشگاه‌ها و رویدادهای تجاری تا اتصال با دبیرخانه اتاق، همه چیز را در این کانال پیدا خواهید کرد. برای ارتباط با دبیرخانه اتاق مشترک ایران و تاجیکستان، می‌توانید با شماره تلفن +985137662009 تماس بگیرید. پس از پیوستن به این کانال، دیگر هیچ خبر مرتبط را از دست نخواهید داد. منتظر حضور شما در این جامعه مجازی متحدان ایران و تاجیکستان هستیم!

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

19 Nov, 20:09


📌 در نشست صمد حسن‌زاده و سفیر تاجیکستان تأکید شد

🔹🔹 برقراری تجارت ترجیحی و لغو کامل روادید، پیش‌نیاز توسعه روابط تجاری ایران و تاجیکستان است

🔹 در نشست مشترک رئیس اتاق ایران و نظام‌الدین زاهدی، سفیر تاجیکستان در تهران، بر برقراری هر چه سریع‌تر توافق‌نامه تجارت ترجیحی میان ایران و تاجیکستان و لغو کامل روادید میان دو کشور، تأکید شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: حجم تجارت میان ایران و تاجیکستان با ظرفیت‌های دو کشور فاصله زیادی دارد و اتاق‌های بازرگانی دو کشور وظیفه دارند فعالین اقتصادی خود را هر چه بیشتر در جریان این ظرفیت‌ها و فرصت‌های همکاری مشترک قرار دهند.
صمد حسن‌زاده در نشست با نظام‌الدین زاهدی سفیر تاجیکستان در ایران، به نزدیکی فرهنگ و زبان مشترک دو کشور اشاره کرد و افزود: این ظرفیت خوبی برای توسعه روابط تجاری ایران و تاجیکستان است. ایران پتانسیل‌های خوبی در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان، خدمات مهندسی، تولید صنایع غذایی، نفت و پتروشیمی، تولید مصالح ساختمانی، گردشگری و فناوری اطلاعات دارد و در این زمینه آماده تأمین نیازهای تاجیکستان است.
او با تأکید بر اهمیت به‌روز بودن اطلاعات تجاری فعالین اقتصادی از فرصت‌های همکاری میان دو کشور، ادامه داد: اتاق ایران تلاش می‌کند با اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری و برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی زمینه نزدیکی بیشتر تجار دو کشور را فراهم کند. در این راستا سفارت تاجیکستان در ایران نیز نقش مهمی دارد و امیدواریم این ارتباطات را تسهیل کند.
حسن‌زاده با تأکید بر بالا بودن کیفیت کالاهای تولیدی ایران، اظهار کرد: ایران به ویژه در حوزه صنایع غذایی به پیشرفت‌های خوبی رسیده است. باید با تعامل بیشتر میان نیاز به تعامل بیشتر بین مسئولین و وابسته‌های تجاری دو کشور، امکان آشنایی با این پتانسیل‌ها فراهم شود.
او با اشاره به لغو روادید میان تهران-دوشنبه، گفت: می‌توان با لغو کامل روادید میان ایران و تاجیکستان، ایجاد شراکت‌های تجاری و تأسیس شهرک‌های صنعتی مشترک در ایران و تاجیکستان، حجم تجارت دو کشور را افزایش داد.

📌 لغو کامل روادید میان ایران و تاجیکستان به توسعه تجارت دو کشور منجر می‌شود

نظام‌الدین زاهدی، سفیر تاجیکستان در ایران، نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت جایگاه اتاق ایران برای ایجاد روابط پایدار تجاری بین دو کشور، ادامه داد: مشترکات زبانی و سنت‌های فرهنگی میان دو کشور باید بستری برای توسعه همکاری‌های ایران و تاجیکستان باشد.
زاهدی گفت: اگرچه ارقام تجارت دوجانبه ایران و تاجیکستان کوچک است اما در مقایسه با گذشته پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم و حجم تجارت از سال 99 تا کنون نزدیک به 10 برابر افزایش داشته است. با این حال این ظرفیت وجود دارد که تجارت دو جانبه را به یک میلیارد دلار افزایش دهیم.

او با دعوت از رئیس اتاق ایران برای سفر به تاجیکستان در رأس هیاتی تجاری، افزود: سفارت تاجیکستان در ایران تاش می‌کند اطلاعات مربوط به نمایشگاه‌ها و همایش‌های تجاری تاجیکستان را اطلاع‌رسانی کرده و شرایط حضور تجار ایرانی در این نمایشگاه‌ها را فراهم کند.

زاهدی با تأکید بر اینکه باید لغو روادید میان ایران و تاجیکستان به طور کامل اجرا شود، گفت: متأسفانه لغو روادید فقط شامل پرواز تهران-دوشنبه است و به عنوان مثال پرواز مشهد-دوشنبه یا دیگر شهرها را شامل نمی‌شود. این در حالی است که ما به زودی پرواز شیراز-دوشنبه را نیز راه‌اندازی خواهیم کرد. لغو کامل روادید به بهبود گردشگری و رونق تجارت میان دو کشور کمک خواهد کرد.

📌 ضرورت امضای توافق تجارت ترجیحی میان ایران و تاجیکستان

🔹🔹 محمدحسین روشنک، رئیس اتاق مشترک ایران و تاجیکستان نیز با گله‌مندی از بالا بودن عوارض ورود کالاهای ایرانی به تاجیکستان، گفت: نرخ عوارض کالاهایی که از ازبکستان به تاجیکستان وارد می‌شود بسیار پایین‌تر از عوارضی است که از ایران وارد این کشور می‌شود. این باعث شده برخی از کالاهای ما از طریق ازبکستان به تاجیکستان برود که باعث گران‌تر شدن کالاهای ایران در تاجیکستان شده است.

او افزود: تاجیکستان نرخ عوارض کالاهای ایرانی به خصوص مواد غذایی را افزایش داده است در حالی که برای ازبکستان و ترکیه این افزایش رخ نداده است.
ما به دنبال بالا بردن سطح روابط هستیم و اگر این مشکلات حل شوند تجارت ایران و تاجیکستان به راحتی به دو برابر افزایش خواهد یافت.

ادامه مطلب
https://otaghiranonline.ir/news/71686


@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

19 Nov, 05:15


📌 همتی: مخالف تصمیمات خلق الساعه در صادرات هستیم

وزیر اقتصاد گفت: نظر رئیس‌جمهور براین است که در مورد صادرات نباید تصمیمات خلق‌الساعه گرفته شود، چراکه صادرکننده برای خود برنامه‌ریزی و مشتری پیدا کرده است و بازار او نباید به هم بخورد.

«عبدالناصر همتی» در حاشیه یکصد و بیست و هفتمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران یکی از مباحث مطرح شده در این نشست را در ارتباط با تصمیمات خلق‌الساعه در خصوص محدودکردن صادرات سیب‌زمینی عنوان کرد و افزود: انجمن مربوطه به این موضوع اعتراض داشت و وزیر جهاد کشاورزی نیز قبول داشت که این‌گونه تصمیمات خوب نیست.

وی اظهار داشت: در این نشست، نخست پیش‌نویس آیین‌نامه اجرایی که برای برنامه ملی صنعت طیور ایران، توسط فدراسیون طیور تدوین شده بود، مورد بررسی قرار گرفت اما برخی از تشکل‌های مهم طیور نسبت به قضیه اعتراض داشتند و درخواست کردند نقطه‌نظرات آنان در این موضوع مدنظر قرار گیرد که تصمیم‌گیری شد تا ظرف ۲ ماه کمیته‌ای متشکل از وزارت جهاد کشاورزی، تشکل‌های طیور، فدراسیون و اتاق بازرگانی تشکیل شود تا با یکدیگر موضوع را مورد بررسی قرار داده و ایرادات آن را رفع کنند و نتیجه را برای ارسال به هیات دولت به ما ارائه دهند.

وزیر اقتصاد در خصوص جمع‌بندی این جلسه گفت: افراد سعی کنند قانون را رعایت کنند چرا که در این زمینه قوانینی وجود دارد که باید قبلاً اطلاع‌رسانی شود و انشاالله از این به بعد این موارد تکرار نخواهد شد.

@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

14 Nov, 05:51


📌حذف شعب غیر ارزی بانک‌ها از فرایند ثبت سفارش

🔻 سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

👈 به استحضار می‌رساند، با توجه به درخواست بانک مرکزی در خصوص اصلاح شعب فعال بانک‌ها در سامانه جامع تجارت، شعبی که مجوز انجام فعالیت‌های ارزی را نداشته باشند، در بخش مالی بانکی ثبت سفارش غیرفعال شده‌اند. از این پس کاربران می‌بایست برای ثبت سفارش‌های جدید خود شعبه مورد نظر را از بین شعب دارای مجوز فعالیت ارزی انتخاب نماید.

🔹 تغییرات ایجاد شده مشکلی برای ثبت سفارش‌هایی که از قبل شعبه بانک خود را مشخص کرده‌اند به وجود نخواهد آورد.
🔺لازم به ذکر است بانک‌های عامل می‌توانند برای کسب مجوز فعالیت ارزی، مراتب را از بانک مرکزی پیگیری نمایند. در صورت اعلام بانک مرکزی مبنی کسب مجوز توسط هر یک از شعب، وضعیت آن‌ها در سامانه جامع تجارت به‌روز خواهد شد.


@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

12 Nov, 06:49


#اطلاع_رسانی

📣 بخشنامه رییس سازمان توسعه تجارت

موضوع جلوگیری از تغییر مقررات مربوط به صادرات کالاها بدون رعایت قوانین و مقررات

سازمان توسعه با توجه به رسالت خود در حمایت از توسعه صادراتی غیر نفتی و همچنین وظیفه ذاتی خود مبنی بر نظارت بر حسن اجرای مقررات صادرات و واردات ، مخالف برقراری هرگونه محدودیت یا وضع عوارض به هر شکل خارج از حدود قانونی بوده و بر اساس وظایف و اختیارات خود از اجرا یا ابلاغ این موارد جلوگیری نموده و در آینده نیز خواهد کرد.

لازم به ذکر است مطابق ماده ۶ مکرر یک قانون مبارزه با قاچاق این سازمان نسبت به ایجاد سامانه مقررات تجاری اقدام نموده است که بر اساس مفاد ماده مذکور ابلاغ مقررات تجاری از طریق این سامانه به دستگاه مجری به صورت سیستمی صورت می پذیرد و لازم الاجرا شدن مقررات تجاری صرفاً با ابلاغ از طریق این سامانه و انتشار در پایگاه ملی قوانین و مقررات کسب و کار محقق می‌گردد.

در این راستا تاکید می‌گردد این سازمان از ابلاغ بخشنامه های مغایر با قوانین و مقررات مخصوصا محدودیتهای صادراتی و وارداتی و یا بدون رعایت مواعد زمانی تعیین شده در آنها خودداری می نماید.


@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

12 Nov, 06:47


🔴مقاصد اصلی صادرات و واردات ایران در هفت ماه اول 1403 کدام کشورها بودند؟

📉📈🔹گمرک ایران، آمار تجارت خارجی ایران را در طی ۷ ماهه سال  اعلام کرد.

🔹بر اساس این آمار، در این مدت بیش‌ترین میزان صادرات کشور به مقصد کشورهای چین، با رقمی بالغ بر ۸.۶ میلیارد دلار و سهم ۲۶.۴ درصدی از کل ارزش صادرات، عراق با ۷.۲ میلیارد دلار و سهم ۲۲.۴ درصدی، امارات متحده عربی با ۴.۲  میلیارد دلار و سهم ۱۲.۹ درصدی، صورت گرفته است.

🔹همچنین طی هفت‌ماهه امسال، امارات متحده عربی با اختصاص رقمی بالغ بر ۱۲ میلیارد دلار و سهمی در حدود ۳۰.۳ درصد از کل ارزش واردات در جایگاه نخست کشورهای طرف معامله واردات به کشور قرار گرفته است.همچنین، طی این مدت کشورهای چین با ۱۰.۲ میلیارد دلار و سهم ۲۵.۸ درصدی و ترکیه با ۶.۵ میلیارد دلار و  سهم ۱۶.۶ درصدی، در رده دوم و سوم طرف معامله واردات به کشور بوده‌اند.

@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

04 Nov, 08:41


الزامات تمدید مصوبه ترخیص درصدی برای حمایت از تولید


بعد از چند سال از اجرای موفق مصوبه ترخیص درصدی کالاهای فاقد منشأ ارز از وزارت صنعت، یکم آبان‌ماه این مصوبه تمدید نشد و سمت عرضه کالا (تولید و واردات) با چالش تامین مواد اولیه و ثبت سفارشات خود روبرو شده است؛ مشکلی که باید چاره‌ای برای آن اندیشید.


@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

02 Nov, 06:01


🎥 گزارش سفر هیئت بلندپایه تجاری از کشور تاجیکستان به نیشابور و بازدید از شرکت های بینالود، افلاک الکتریک خراسان و مجتمع فولاد خراسان

@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

31 Oct, 10:06


#اطلاع_رسانی

📣 *الزام استفاده بارنامه‌های دریافتی از سامانه بارفرابران در تعیین منشا ارز *

به اطلاع کاربران محترم سامانه جامع تجارت می‌رساند، پیرو اطلاعیه‌های قبلی، ابلاغیه‌های شماره 200/800552/ص مورخ 1402/08/28 و شماره 200/10476/ص مورخ 1403/02/11 شرکت راه آهن ج.ا.ا، ابلاغیه شماره 13936/74/3 مورخ 1403/02/05 سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور، ابلاغیه شماره 9368/ص/1403 مورخ 1403/02/31 سازمان بنادر و دریانوردی و پیرو نامه شماره 3802873 مورخ 1403/07/30 سازمان توسعه تجارت ایران در ﺧﺼﻮﺹ الزام ثبت ﻣﻨﺸﺄ ارز در سامانه جامع تجارت بر اساس اطلاعات دریافتی از سامانه بارفرابران، ثبت‌سفارش‌هایی که گمرک ورودی آن‌ها در *فهرست پیوست* ذکر شده است، از تاریخ تعیین شده تنها با انتخاب بارنامه خود از فهرست دریافت شده از سامانه بارفرابران، امکان تعیین منشا ارز در سامانه جامع تجارت و ادامه فرایند واردات را خواهند داشت. بدین ترتیب به جای درج اطلاعات بارنامه حمل بین‌الملل به صورت دستی توسط بازرگان، *اطلاعات دریافتی از سامانه بارفرابران* مبنای عمل خواهد بود.
در زبانه بارنامه‌های دریافتی از شرکت حمل در بخش عملیات لجستیک خارجی >> مدیریت بارنامه‌ها، می‌توانید فهرستی از تمام بارنامه‌های ظهرنویسی شده توسط شرکت حمل و نقل (اعم از کریری و فورواردری) را که مالک آن هستید مشاهده نمایید. بازرگان‌هایی که نمی‌توانند بارنامه‌های خود را در بخش مذکور مشاهده نمایند، می‌بایست از شرکت حمل بین‌الملل مربوطه (اعم از فورواردر یا کریر) پیگیری نمایند تا اطلاعات بارنامه حمل بین‌المللی را در سامانه‌ بارفرابران ثبت و در وجه ایشان ظهرنویسی (انتقال اطلاعات بارنامه در وجه بازرگان) نمایند.

⚠️ تذکرات:

1️⃣ بارنامه حمل بین الملل باید به نام شخص بازرگان باشد (Consignee در بارنامه به نام بازرگان باشد) تا در تعیین منشا ارز توسط شخص بازرگان قابل استفاده باشد.
2️⃣ در خصوص بارنامه‌هایی که در وجه شرکت بارفرابر (Forwarder) صادر می‌شوند، شرکت بارفرابر (Forwarder) می‌بایست با مراجعه به سامانه بارفرابران (متعلق به وزارت راه و شهرسازی) ضمن ثبت اطلاعات بارنامه نسبت به انتقال اطلاعات بارنامه در وجه بازرگان (ظهرنویسی سند حمل) اقدام نماید تا بازرگان بتواند بارنامه خود را در سامانه جامع تجارت در مسیر مذکور مشاهده و از آن در ثبت منشا ارز خود استفاده نماید.
3️⃣ درصورتی‌که پیش از این، بازرگان بارنامه خود را به صورت فیزیکی معامله کرده و مالکیت آن را به بازرگان دیگری منتقل نموده است لازم است  پس از ظهرنویسی بارنامه مربوطه در سامانه بارفرابران (توسط شرکت فورواردر) با مراجعه به سامانه جامع تجارت نسبت به ثبت معامله در وجه مالک جدید اقدام نماید. در غیر این صورت بارنامه مربوطه در فهرست بارنامه‌های خریدار مشاهده نشده و بدین ترتیب در منشا ارز نیز قابل استفاده نخواهد بود. لذا پیشنهاد می‌شود در اسرع وقت نسبت به بررسی اطلاعات بارنامه‌های خود و معامله آن‌ها (در صورت نیاز) اقدام فرمایید.



@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

30 Oct, 18:10


حضور هیات تجاری کشور تاجیکستان در ایران
۱ الی ۸ آبان ماه ۱۴۰۳

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

27 Oct, 07:15


https://www.tabnakrazavi.ir/fa/news/1187250/%DA%86%D9%86%D8%AF%D9%86%D8%B1%D8%AE%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B2-%D9%85%D9%87%D9%85%E2%80%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

23 Oct, 20:31


📌نشست مشترک «غلامحسین مظفری»، استاندار خراسان رضوی با جمعی از تجار و مسئولان تشکل‌های اقتصادی کشورهای افغانستان و تاجیکستان، عصر امروز در محل اتاق بازرگانی استان برگزار شد.
👈 در این جلسه که «محمدرضا توکلی‌زاده»، رئیس پارلمان بخش خصوصی استان و روسای اتاق‌های مشترک ایران و افغانستان و ایران و تاجیکستان نیز حضور داشتند، ظرفیت‌های همکاری اقتصادی و تجاری استانمان با این دو کشور همسایه و پتانسیل تعریف طرح‌های مشترک سرمایه گذاری، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

🔻مشروح گزارش تصویری این جلسه را در لینک زیر ببینید:
https://news.mccima.com/?p=37636

📎لینک پیوستن به کانال تلگرام اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان‌رضوی:
https://t.me/mccima

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

23 Oct, 14:44


در پنجمین اجلاس کارآفرینان ایران و تاجیکستان در اتاق بازرگانی مشهد مطرح شد؛
📌پیش بینی رشد مراودات تجاری بین ایران و تاجیکستان

🔹پنجمین گردهمایی کارآفرینان ایران و تاجیکستان به همت اتاق بازرگانی مشترک ایران و تاجیکستان با حضور هیات اعزامی تاجیکی و جمعی از فعالان اقتصادی خراسان رضوی در اتاق بازرگانی مشهد برگزار شد؛ در این نشست، نوید افزایش مراودات دو کشور از سوی کارآفرینان دو طرف داده شد.

🔻لزوم زمینه‌سازی برای توسعه مراودات ایران و تاجیکستان

👤«محمدرضا توکلی زاده»، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی:
🔹برگزاری این نشست همزمان با آغاز به کار نمایشگاه صادرات به آسیای میانه و افغانستان، فرصتی برای توسعه مراودات اقتصادی بین ایران و تاجیکستان و بهره‌مندی فعالان اقتصادی هر دو طرف تجاری از فرصت تعامل با یکدیگر در این نمایشگاه و چنین نشست‌هایی است. باید از فرصت چنین نشست‌هایی برای توسعه تعاملات تجار دو کشور بیشتر بهره گرفت؛ چرا که این دوستی‌ها و قرابت‌ها با توجه به اشتراکات فرهنگی و زبانی ایران و تاجیکستان، بر ارتباط نزدیک‌تر بین دو طرف موثر خواهد بود.

🔻زمینه فعالیت برای کارآفرینان تاجیکستانی در ایران فراهم است

👤«محمدحسین روشنک»، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و تاجیکستان:
🔹زمینه فعالیت برای کارآفرینان تاجیکستانی در ایران فراهم است و از سویی، شمار زیادی از فعالان اقتصادی ایرانی در تاجیکستان به ویژه در حوزه‌های زیربنایی آن سرمایه‌گذاری کرده‌اند و سرمایه‌گذاران تاجیکستانی نیز در ایران سرمایه‌گذاری‌هایی داشته‌اند. خوشبختانه روابط تجاری و اقتصادی ایران با تاجیکستان رو به گسترش است، این گسترش در سایه تعامل و حفظ تراز تجاری بین دو کشور دنبال می‌شود.

🔻رشد بی سابقه تجارت بین ایران و تاجیکستان در 9 ماه اخیر

👤«حکم‌الدین رحمان اف»، دبیر اول سفارت تاجیکستان در ایران:
🔹روابط اقتصادی ایران و تاجیکستان روند رو به رشدی را در چهار سال اخیر داشته است، به طوری که در 9 ماهه اخیر حجم مراودات 2 کشور به بیش از 270 میلیون دلار رسیده که در پنج سال اخیر سابقه نداشته است.

🔻نگاهی به روند مراودات تجاری ایران و تاجیکستان

👤«شهرام عیدی زاده»، مدیر مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی خراسان رضوی:
🔹ارزش دلاری صادرات ایران به تاجیکستان نشان می دهد که از سال 1400 ارزش دلاری صادرات ایران دوباره روند افزایشی داشته است و در سال 1402 به بالاترین مقدار طی روند چندساله به میزان 324 هزار و 849 تن به ارزش 262 میلیون دلار معادل ارزش دلاری سال 1391 رسیده است. در بهار سال 1403 میزان صادرات ایران به تاجیکستان 115 هزار و 577 تن به ارزش 70 میلیون دلار بوده و بیش از یک دهه است که 20 قلم کالا از ایران به تاجیکستان صادر می شود.

🔹عمده صادرات ایران به تاجیکستان از سال 1390 تا بهار 1403 از طریق گمرکات مشهد، سیرجان و اصفهان است که البته سهم گمرک خراسان 56.66 درصد بوده است.

📎لینک پیوستن به گروه واتس‌آپ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان‌رضوی:
https://chat.whatsapp.com/HC41F57DgzJ55qPiD2LS7c

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

20 Oct, 06:11


💐روز‌ ملی صادرات بر تلاشگران این عرصه خطیر، گرامی باد .💐

▫️WebSite: mccima.com
▫️NewsSite: news.mccima.com
▫️Instagram: instagram.com/mccima_official

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

19 Oct, 20:03


📣 اطلاعیه

🔹 اتاق مشترک ایران و تاجیکستان, مرکز آموزش اتاق بازرگانی مشهد و اتاق مشترک ایران و افغانستان برگزار می نمایند

📌 همایش موافقت نامه های تجاری و توسعه صادرات همزمان با حضور هیات تجاری از کشورهای تاجیکستان و افغانستان

۳ آبان ماه
ساعت ۱۷ الی ۱۹

تالار همایش نمایشگاه بین المللی مشهد

@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

19 Oct, 11:36


📣 اطلاعيه

📌 قابل توجه اعضاي محترم اتاق مشترك ايران و تاجيكستان

@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

19 Oct, 06:43


📌 نخستین چالش حوزه صادرات، چندنرخی بودن ارز در کشور است

«محمدحسین روشنک» که توفیق صادرکننده کشوری را در کارنامه دارد در آستانه 29 مهرماه، روز ملی صادرات اظهار کرد: بخش خصوصی معتقد است نخستین چالش صادرات چند نرخی بودن ارز در کشور است؛ لذا توصیه می‌شود ارز تک نرخی شده و سوبسیدی در این زمینه ارائه نگردد. به عبارت واضح‌تر ارز تخصیصی برای واردات، ارز حاصل از صادرات و ارز بازار، باید با نرخی یکسان مبادله گردد؛ تنها در این صورت است که شاهد رشد صادرات کالاهای تولید ایران که قابلیت رقابت با تولیدات دنیا را دارد خواهیم بود

وی تصریح کرد: لازمه بررسی وضعیت صادرات، ارزیابی شرایط اقتصادی کشور است به بیان دیگر هر زمان فضای اقتصادی کشور مساعد باشد، صادرات در شرایط مطلوبی است و بالعکس. تمامی دولت‌ها تاکنون به دنبال توسعه صادرات بوده‌اند؛ اما نکته حائز اهمیت در این زمینه، چگونگی پیاده‌سازی برنامه‌های صادراتی است. دولت باید عزم خود را در راستای توسعه صادرات و درنظر گرفتن منافع ملی در این زمینه به کار بگیرد.

@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

18 Oct, 07:22


📣 اطلاعیه

🔹 اتاق مشترک ایران و تاجیکستان, مرکز آموزش اتاق بازرگانی مشهد و اتاق مشترک ایران و افغانستان برگزار می نمایند

📌 همایش موافقت نامه های تجاری و توسعه صادرات همزمان با حضور هیات تجاری از کشورهای تاجیکستان و افغانستان

۳ آبان ماه
ساعت ۱۷ الی ۱۹

تالار همایش نمایشگاه بین المللی مشهد

@iran_tajikistan

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

17 Oct, 10:14


📢 *"مذاکرات دو جانبه تجاری ‌(B2B) در ده میز موضوعی تخصصی"*
با همراهی تجار معتبر ایرانی و افغانستانی

📌حضور در نشست از طریق لینک ثبت نام پیوست شده یا اسکن کیوآرکد روی پوستر و همراه با صدور کارت ورود امکان پذیر می باشد.

🗓️ پنجشنبه ۳آبان ماه ۱۴۰۳
Thursday, October 24th, 2024
۱۰ لغایت ۱۳

📣 لازم به ذکر است اعضای اتاق مشترک ایران و تاجیکستان از تخفیف ۵۰ درصدی برخوردار می باشند

🏘️ سالن همایش نمایشگاه بین‌المللی مشهد

https://formafzar.com/form/zyvqt

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

15 Oct, 15:22


🔻در این مراسم از برگزیدگان برتر کشور که پایبندی مسئولانه در رعایت استاندارد‌های ملی و بین‌المللی داشته اند؛ قدردانی شد و« سیمان زاوه تربت» از میان ۷۶۱ واحد تولیدی و خدماتی که برای ارزیابی ثبت نام کرده بودند، به این افتخار بزرگ دست پیدا کرد.
🔻«شرکت سیمان زاوه تربت» در سال 1382 با سرمایه گذاری بخش خصوصی تاسیس و با انتخاب بهترین تجهیزات و ماشین آلات از شرکت های طراز اول اروپایی و ایرانی از سال 1388 به بهره برداری رسید و موفق گردید با تولید انواع سیمانهای با کیفیت ویژه و ممتاز ، در خدمت زیر ساخت ها و آبادانی کشور قرار بگیرد.
🔹بر مبنای اعتقاد راستین مدیریت این شرکت به مقوله کیفیت ، سرمایه گذاریهای عظیمی از همان روزهای نخست در این زمینه صورت پذیرفت و با ابداع شعار " کیفیت برتر، دوام بیشتر و مقاومت بالاتر " و التزام عملی به آن شاهد تحول شگرفی در تولید محصولات با کیفیت در این شرکت بوده ایم .
🔹 مهندس توکلی زاده مدیرعامل شرکت سیمان زاوه تربت اعتقاد دارد در کشاکش جهانی شدن و حذف مرزهای اقتصادی ، تنها مجموعه هایی به حیات اقتصادی و فنی خود ادامه خواهند داد که از نظر نیروی انسانی : خلاق و کارآمد، از منظر مدیریت: مبتکر و پر تلاش از جنبه دانش و تکنولوژی : روزآمد و جستجوگر و نهایتآ توان هماوردی با همتایان خویش را چه در منطقه و چه در جهان داشته باشد .
🔹«سیمان زاوه تربت» با به کارگیری همه امتیازات پیش گفته و با بهره مندی از 80 سال سابقه صنعت سیمان ایران و همزمان با نگاه به افق های اقتصادی و فناوری فردا، واحدی نمونه را به صنعت سیمان کشور معرفی کرده که شایسته ترین جایگاه ها را در بازار مصرف آینده سیمان کشور و منطقه خواهد داشت .
🔹گفتنی است «سیمان زاوه تربت» در طی این سال‌ها بارها به عنوان واحد نمونه کیفی استان خراسان، واحد نمونه ملی انرژی ، واحد نمونه صنعت سبز کشور و صادرکننده نمونه استانی و ملی برگزیده شده است

اتاق مشترک ایران و تاجیکستان

15 Oct, 15:22


♦️سیمان زاوه تربت ؛ واحد نمونه کیفی ملی در سال 1403 شد

«شرکت سیمان زاوه تربت» به عنوان واحد نمونه کیفی در سطح ملی در سال 1403 انتخاب گردید.

لوح تقدیر واحد نمونه کیفی در سطح ملی و تندیس واحد تولیدی نمونه ملی طی مراسمی که به مناسبت بزرگداشت روز جهانی استاندارد و به همت سازمان ملی استاندارد ایران در تاریخ 23 مهر 1403 در سالن اجلاس سران تهران برگزار شده بود به مدیر عامل شرکت سیمان زاوه تربت تقدیم شد.

1,136

subscribers

1,580

photos

185

videos