کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا @emanaclinic Channel on Telegram

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

@emanaclinic


مدیریت خانم دکتر شکوفه اویارحسینی

https://www.instagram.com/emanaclinic/profilecard/?igsh=MWloaWF4andybXpzZA==

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا (Persian)

به کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا خوش آمدید! این کانال توسط یک تیم حرفه‌ای از روانپزشکان و روانشناسان با اهداف متعدد تاسیس شده است. ایمانا در تلاش است تا به شما کمک کند تا بهترین نسخه خود را در هر زمینه از زندگی خود بیابید.nnاین کانال مناسب برای افرادی است که به دنبال راه‌حل‌هایی برای بهبود روانی و روانشناختی خود هستند. از جلسات مشاوره تا نکات کاربردی برای بهبود روحیه و افزایش کیفیت زندگی، ایمانا همراه شما خواهد بود.nnبا عضویت در این کانال، به تجربه و دانش حرفه‌ای تیم ایمانا دسترسی پیدا خواهید کرد. از مقالات تحقیقی گرفته تا ویدیوهای آموزشی و پرسش و پاسخ‌های مفید، همه چیز در این کانال یافت می‌شود.nnاگر به دنبال راهکارهای موثر برای بهبود روانی و روانشناختی خود هستید، به ایمانا بپیوندید و از این فرصت بی‌نظیر برای توسعه شخصی و رشد داخلی خود بهره‌مند شوید!

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

14 Nov, 15:44


لطفا از پیج اینستاگرام ایمانا دیدن کنید 🌹😊

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

14 Nov, 15:43


https://www.instagram.com/emanaclinic/profilecard/?igsh=MWloaWF4andybXpzZA==

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

25 Aug, 14:15


انیمیشن «درون و بیرون» به سادگی توانست پیچیدگی ذهن انسان را در رده‌های سنی مختلف به تصویر بکشد.
احساسات، چه خوشایند و چه ناخوشایند، نباید سرکوب شوند. بلکه باید به شکل درست با آن‌ها برخورد کرد. سرکوب، منشأ بسیاری از بیماری‌های روانی عصر حاضر است. تمام احساسات ما اعتبار دارند و باید نحوه پردازش آن‌ها را بیاموزیم .
والدینی که به شکل مداوم از سرکوب در هیجانات خودشان استفاده می‌کنند، چطور می‌توانند فرزندانی با روان سالم پرورش دهند؟ هیجانات، قطب‌نمای روان ما انسان‌ها هستند.

#دکتر_ترابی
#درمانگر_بزرگسال

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

25 Aug, 14:13


https://www.honaronline.ir/fa/tiny/news-194686

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

19 Aug, 20:17


http://emanaclinic.com

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

13 May, 17:29


مغز توسعه یافته ، مغز پرورش یافته، اندامی است که در برابر هر مسئله، مشکل یا معضل، چندین پاسخ، راه حل یا راهکار موثر دارد. میزان رشد و توسعه یافتگی مغز افراد و حتی جوامع را می توان از روی تعداد پاسخ های مناسب به مسایل پیش روی آنها تشخیص داد.
اینکه اینجا و اکنون چه تصمیم یا راه حل مناسبی دارم و می توانم انتخاب کنم.

@emanaclinic

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

27 Apr, 13:45


🔴 اگر فرزندتون اضافه وزن دارد...

اگر کودک یا نوجوانِ شما اضافه وزن دارد، شما باید احساس مسئولیت بیشتری داشته و به دنبال راهکارهایی برای کمک به فرزندتون باشید چراکه برطبق پژوهش ها، کودکانی که دارای اضافه وزن هستند، ممکن است اعتماد به نفس کمتری داشته و در بلندمدت دچار مشکلات سلامتی زیادی بشوند.
شما میتوانید با انجام کارهای زیر به فرزندتون کمک کنید تا وزنش را کاهش داده و از کودکی سبک تغذیه و زندگی سالم تری داشته باشد.

🍳 فرزندتون را به آرام تر خوردن غذا و بیشتر جویدن هر لقمه اش تشویق کنید تا کودک زمان سیری خودش را بهتر و سریع تر تشخیص بدهد. مطالعات زیادی نشان داده افرادیکه اضافه وزن دارند، خیلی سریع غذا می خورند و کمتر برای جویدن لقمه ها وقت می گذارند. هر چقدر غذا بیشتر جویده شود راحت تر هضم شده، کالری کمتری جذب بدن میشود و فرد زودتر احساس سیری میکند. میتوانید این کار را به شکل بازی و مسابقه ( مثلا هر کسی سریع تر غذایش را تمام کند، باید میز را جمع کند یا ظرف را بشوید ) انجام بدهید.

🍝هیچ‌ وقت به فرزندتون نگویید که باید همه غذای توی بشقابش را تمام کند زیرا این کار او را به پرخوری تشویق می‌کند. به کودک بگویید مجبور نیست همه غذای توی بشقابش را بخورد و هر وقت احساس کرد سیر شده، میتواند باقیمانده غذایش را نخورد.

🤾‍♂ به تدریج میزان تمرینات ورزشی کودک را افزایش داده و او را به بازی های حرکتی تشویق کنید. هر روز برای پیاده روی، بازی های حرکتی در خانه، کوه و پارک و شنا رفتن برنامه ریزی کنید و خودتان هم با کودک همراهی کنید تا به کودک درحالیکه تحرک دارد و کالری می سوزاند، خوش بگذرد.

🍰 ببینید چطور می‌توانید میزان خوردن شیرینی‌جات را در کودک کاهش بدهید، بدون اینکه کودک را بیشتر مشتاق شیرینی کرده و ولع خوردن شیرینی را در او بیشتر کنید.
شاید یکی از راحت ترین و بهترین کارها این باشد که فقط غذاها و تنقلات سالم را در خانه نگهداری کنید و از خریدن کیک و شیرینی، نوشابه و آبمیوه های آماده،فست فودها و غذاهای کنسروی پرهیز کنید، ولی اجازه بدهید  در مناسبات و موقعیت های مختلف مثل تولد، سفر، مهمانی و ... کودک کمی شیرینی جات بخورد.

📝 اگر فرزندتون بزرگتر است، می‌توانید در مورد اهمیت سلامتی و مضرات و مشکلات اضافه وزن با او گفتگو کنید و با کمک هم برای تحرک بیشتر و دریافت کالری کمتر برنامه ریزی کنید.

💃 رقص جزء ورزش‌های مهیج و بی‌نظیری به حساب می‌آید که تمام عضلات بدن را درگیر می‌کند. رقصیدن نوعی ورزش است که هم‌زمان شامل تمرینات قدرتی و هوازی می‌شود. پس برای کالری سوزیِ بیشتر، هر روز با فرزندتون برقصید. ( مثلا هر روز زنگ‌ رقص داشته باشید و در ساعت مشخصی صدای موزیک را بلند کرده و با کودک و اعضای خانواده مشغول رقصیدن شوید) رقص علاوه بر کالری سوزی زیاد، حال‌تان را هم خوب میکند و در کاهش خلق افسرده هم بسیار موثر است.

📺 موقع غذا خوردن تلویزیون را خاموش کنید و کودک از تبلت و گوشی و ... استفاده نکند. این کار را به شکل قانون در بیاورید و جدی روی انجامش پافشاری کنید. تحقیقات زیادی نشان داده وقتی افراد مشغول دیدن تلویزیون و یا بازی کامپیوتری و گشت در فضای مجازی هستند، بدون اینکه متوجه باشند خیلی مقدار غذای بیشتری مصرف می کنند.

🍗 اگر فرزند شما با خوردن، آرامش پیدا می کند؛ لازم است دلایل اصلی این پرخوری افراطی را پیدا کنید و ببینید چه چیزی کودک شما را آزار می‌دهد و در چه مواقعی بیشتر به پرخوری تمایل پیدا می کند. شاید لازم باشد از یک روانشناس کمک بگیرید.

🍽 شواهد نشان داده اندازه بشقاب‌، قاشق و لیوان‌ها به‌طور ناخودآگاه روی مقدار غذایی که مصرف می‌کنیم، اثر می‌گذارد. بشقاب‌های بزرگ، مقدار غذا را کمتر از آنچه که واقعا هست نشان میدهند و باعث پرخوری می‌شوند و افراد متوجه پرخوری خودشون نمی‌شوند.
بنابراین بهتر است در بشقاب های کوچک تر غذا را برای فرزندتون بکشید. (می توانید به شکل بازی از قاشق چایخوری و پیش دستی برای سرو غذای کودک استفاده کنید.)

📍مراقب باشید ظاهر فرزندتون را هیچ وقت حتی به شوخی، مسخره یا تحقیر نکنید. درباره اضافه وزنش او را سرزنش نکنید و مدام درباره نخوردن، کم خوردن، عاقبت چاقی و ... به فرزندتون تذکر ندهید چون این تذکرها و نصیحت ها نه تنها هیچ تاثیری در کاهش وزن کودک ندارد که بدتر باعث میشود عزت نفس او کم شده و وجودش پر از استرس و احساسات منفی به خودش بشود و در نتیجه برای فرار از این حال بد، به خوردن پناه برده و دچار پرخوری عصبی بشود. عزت نفس کودکان (مخصوصا نوجوانان) خیلی در سلامت روان آنها و انگیزه شان برای خود مراقبتی مهم است.

شما چه راهکارهای دیگری برای کمک به کاهش وزن فرزندتون میدانید و انجام میدهید؟

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

13 Feb, 18:54


❤️ولنتاین قشنگت مبارک!❤️
میدونستی ریشه این روز عاشقانه به یه کشیش مهربون به اسم ولنتاین برمیگرده؟ اون عاشقها رو به هم میرسوند و توی زمان ممنوعیت ازدواج، عشق رو زنده نگه میداشت. ما تو کلینیک ایمانا، عاشق عشقیم و این روز رو به همه زوجهای عاشق تبریک میگیم.

عشقتون پایدار!
ایمانا، دوست همیشگیتون

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

20 Jan, 19:25


Channel photo updated

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

23 Dec, 18:25


صفحه ۱۵ مجله موفقیت مصاحبه با خانم دکتر شکوفه اویارحسینی
موضوع مصاحبه: چالش ها و مهارت های رابطه لانگ دیستنس( زوجینی که در دو موقعیت مکانی مختلف هستن)

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

04 Dec, 15:34


فرزندپروری مثبت گامی در جهت کاهش مشکلات رفتاری کودکان  
شناخت سبک های متفاوت فرزند پروری  
علت ایجاد مشکلات در کودکان
نقش والدین در بروز مشکلات رفتاری کودکان  
معرفی تله نردبانی کودک_والد
خطاهای دستور دادن والدین
چگونگی ایجاد رفتار مطلوب در کودکان  
فنون تشویق کودکان   
فنون مقابله با بدرفتاری کودکان
☎️+989194100057
⁉️جهت کسب اطلاعات بیشتر داخل تلگرام کلینیک ایمانا پیام دهید

جهت مشاهده پیام های آموزشی وارد لینک زیر شوید:
https://t.me/emanaclinic

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

14 Oct, 19:24


خدمات آنلاین کلینیک مشاوره ایمانا : مشاوره پیش از ازدواج ، زوچ درمانی ، مشاوره کودک و نوجوان ، مشاوره تحصیلی و شغلی ، مشاوره مهاجرت ، مشاوره خانواده و سالمندان ، مشاوره پیش از طلاق ، خدمات ارزیابی و روان پزشکی .....
جهت تنظیم وقت داخل تلگرام یا واتساپ به شماره +989194100057 پیام دهید .

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

02 Oct, 05:49


مشق (تکلیف نوشتن)
تکلیف نوشتن یه همچین صحنه ایه .شما با دفتر و کتاب خودت کنار فرزندت نشستی و مشغول خودتی اگه ازت سوال داشت و کمک خواست بهش کمک میکنی
📌به هیچ عنوان پاک کن به دست نمیگیری و غلطاش پاک نمیکنی .کج و معوج خودش از تمیز ما بهتره
📌نگران قضاوت معلمی؟ نباش! اون وظیفه اش همینه بذار اگه تذکری قراره باشه اون بده و رابطه با کودکت با خاطر تکلیف خراب نکن
📌کودک کلاس اولی حدود ۸۰ درصد همراهی کن کلاس دومی ۶۰ درصد کلاس سومی ۴۰ درصد و همینطور کم کن
# روانشناس کودک و نوجوان
#کلینیک ایمانا
#مشق نوشتن

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

17 Sep, 16:59


به عنوان  #والد چقدر #نوجوانت رو می شناسی؟؟
بمب نوجوانی
مثلث خطر سن نوجوانی
تونل نوجوانی
قیچی های ارتباطی
چسب های ارتباطی
ریسمان اعتماد
ویژگی های سن نوجوانی
هویت یابی نوجوان
برقراری ارتباط با نوجوان

والدین گروه سنی ۱۸-۱۰سال

تاریخ برگزاری دوره چهارشنبه :۱۴۰۲/۰۷/۱۹ساعت ۱۹-۱۷

جهت شرکت در کارگاه آنلاین به تلگرام +989194100057
( کلینیک مشاوره آنلاین e-mana) پیام دهید

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

13 Sep, 12:03


کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا pinned Deleted message

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

13 Sep, 12:01


https://t.me/emanaclinic

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

01 Sep, 10:09


ممنون از دوستانی که در نظرسنجی ها شرکت میکنند لطفا دوستانی که راضی نبودند و یا رای ندادند نظر خود را به صورت دیدگاه بنویسند .نظر شما به ما کمک میکنه که بدونیم در چه مسیری باشیم که بیشترین آگاهی را به شما بدهیم .از وقتی که میذارید ممنونیم 🙏🙏

کانال کلینیک روانپزشکی و روانشناسی ایمانا

31 Aug, 05:24


اضطراب جدایی
بسیاری از کودکان وقتی وارد محیط جدید میشوند اضطراب را تجربه میکنند اگر فرزند شما مهد نرفته یا مرتب نرفته یا به هر دلیلی به شما چسبیده ممکن است این اضطراب را تجربه کند و شما با گریه و اصرار بر اینکه نمیخوام برم روبرو بشید .اگر مراحل قبل را که گفتیم به خوبی رفته باشید مخصوصا آشنایی با محیط و کادر مدرسه احتمال این اضطراب کمه .بهتره که یک هفته اول مدرسه زمانتون خالی باشه که اگه نیاز باشه حاضر باشید و کم کم فاصله بگیرید اگر واکنش کودک شدیده و علائم جسمی مثل تهوع و دلپیچه داره و گریه و بیقراری شدید داره اضطراب بالاست حتما از روانشناس کمک بگیرید این کودک را یهویی تنها نذارید بعضی معلمها توصیه میکنند بذارید و برید عادت میکنه.اما کودکی که اضطرابش خیلی بالاست را نباید یهویی بذارید برید عادت هم بکنه عواقب این اضطراب رو جاهای دیگه خواهیم دید .محیط خانه را امن کنید که اضطراب بزرگتری تجربه نکنه و در مواقع شدید از روانشناس کمک بگیرید
# کلینیک ایمانا
#روانشناس کودک و نوجوان
# کلاس اولی