"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری) @azarmansouri Channel on Telegram

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

@azarmansouri


مرجع رسمی اخبار و دید گاههای آذر منصوری

در تلگرام
در اینستاگرام:azar_mansoori43

در کلاب هاووس ! https://www.clubhouse.com/@mansooriazar?utm_medium=ch_profile&utm_campaign=_0hQH35jeO13CokVU3z53A-332858:

در توئیتر:

https://twitter.com/
MansooriAzar?s=0

ديروز، امروز، فردا (Persian)

آیا شما دوست دارید از آخرین اخبار و دیدگاه‌های آذر منصوری مطلع شوید؟ اگر پاسختان بله است، پس کانال تلگرامی "ديروز، امروز، فردا" با نام کاربری azarmansouri یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست. این کانال به عنوان یک مرجع رسمی برای اخبار و دیدگاه‌های آذر منصوری شناخته می‌شود. آذر منصوری یک شخصیت معروف و مورد توجه در جامعه است که با تحلیل‌های خود درباره مسائل روز جامعه و فرهنگ به دیدگاه‌های جالبی دست یافته است.

همچنین شما می‌توانید از حساب اینستاگرام azar_mansoori43 و حساب کلاب هاووس او نیز با آدرس https://www.clubhouse.com/@mansooriazar?utm_medium=ch_profile&utm_campaign=_0hQH35jeO13CokVU3z53A-332858: دیدن فعالیت‌ها و نظرات او بهره ببرید. با پیگیری حساب توئیتر او نیز می‌توانید از توییت‌ها و نظرات او آگاه شوید. بنابراین، با عضویت در کانال تلگرامی "ديروز، امروز، فردا" شما به روزترین اخبار و دیدگاه‌های آذر منصوری دسترسی خواهید داشت و از تحولات و نظرات او درباره مسائل مختلف مطلع خواهید شد. منتظر حضور شما در این کانال مفید و ارزشمند هستیم.

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

23 Nov, 11:42


✍🏻 آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات

✳️اول آذر تولد برادر گرامی و مصلح ما ‎
#سید_مصطفی_تاجزاده بود.

✳️تلاش کردیم در این روز کنار خانواده و دوستان باشند، اما نشد!در گفتگو هایی که این ایام داشته ایم، همواره منتقد و پیگیر آزادی ایشان و زندانیان سیاسی دیگر هستیم. ‌

✳️چرا که باور داریم: ‎
#جای_منتقد_زندان_نیست.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

23 Nov, 10:18


🖊 درآمد هر ایرانی ۸۰درصد سال ۹۰

✳️مرکز آمار ایران در یک گزارش درآمد خالص ملی سرانه را در سال های 1390 تا 1402 منتشر کرده است.

✳️ محاسبه این آمارها با قیمت ثابت، می‌تواند به نوعی روایتی از درآمد هر ایرانی بدون اثر تورم را منعکس کند و تغییرات رفاه خانوارها را به تصویر بکشد.

✳️مطابق بررسی‌های صورت گرفته میزان‌ درآمد خالص سرانه هر ایرانی طی این 13 سال، به میزان 20 درصد کاهش یافته است. این بررسی‌ها نشان می‌دهد که این آمارها در برخی سال‌ها، تحت تاثیر تحولات سیاسی بهبود قابل توجهی داشته‌اند.

✳️برای مثال در سال 1394، میزان درآمد سرانه ایرانی‌ها به کمترین مقدار در این مدت رسید، اما چون امید به لغو تحریم‌ها وجود داشت و نرخ تورم نیز در آن سال‌ها در مسیر کاهشی حرکت می‌کرد، خانوار ایرانی از لحاظ اقتصادی احساس نارضایتی کمتری داشتند.

✳️در سال 1396 پس از اجرایی شدن برجام، رشد درآمد سرانه به شکل قابل توجهی رشد کرد و حتی به نزدیکی سال 1390 رسید. اما در سال‌های بعد و پس از کنار گذاشتن توافق هسته‌ای، وضعیت درآمد سرانه نیز کاهش یافت و این روند کاهشی تا سال 1399 تداوم پیدا کرد.

✳️پس از آن، اگرچه به دلیل کاهش فشار تحریم‌ها شرایط کمی بهتر شد، اما هنوز نسبت به ابتدای دهه 90 فاصله قابل توجهی وجود دارد.

✳️رصد این تحولات نشان می‌دهد در سال های آینده هر حرکتی در جهت بهبود شرایط دیپلماسی کشور، اثر خود را در سفره‌های ایرانی منعکس خواهد کرد و هر قدمی در جهت، تشدید تحریم‌ها و تیرگی روابط بین‌المللی باعث تبخیر رفاه در خانوار ایرانی خواهد شد.

#دنیای_اقتصاد #رفاه #درآمد_خالص_سرانه

@den_ir
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Nov, 14:44


🖌️مگر کم می‌میریم؟
✍️احمد زیدآبادی

❇️کمیتۀ سوم مجمع عمومی سازمان ملل طی قطعنامه‌ای، جمهوری اسلامی را به دلیل "افزایش نگران‌کنندۀ مجازات اعدام" محکوم کرده است.
نمایندگی ایران در سازمان ملل این قطعنامه را "مغرضانه و با انگیزۀ سیاسی" دانسته است.
❇️به فرض اغراض و انگیزه‌های سیاسی در پشت صدور این قطعنامه نهفته باشد، اما پاسخ نهادهای حاکم به روند فزایندۀ صدور و اجرای حکم اعدام چیست؟
❇️گفته می‌شود در سال گذشتۀ میلادی، شمار اعدام‌ها در ایران سه-چهارم مجموع اعدام‌ها در سطح جهان بوده است! حتی اگر بخشی از این آمار صحت داشته باشد، وحشتناک است چه رسد به اینکه تمامش قرین واقعیت باشد.
مگر ایرانی‌ها بر اثرِ تلفات جاده‌ای، حوادث محیط کار، خودکشی، قتل و غیره کم می‌میرند که قرار است از طریق اعدام جبران شود؟ ❇️بسیاری از کشورها حکم اعدام را از اساس لغو کرده‌اند و بسیاری دیگر هم آن را به حداقلِ ممکن رسانده‌اند. دلیل این کار، اثرات سوء و جبران‌ناپذیر و ماندگارِ حکم اعدام بر خانواده‌ها و روانِ جامعه است. با این وصف، به چه دلیلی در کشور ما باید روند صدور و اجرای حکم اعدام در زمینه‌های مختلف در جهتِ معکوس دیگر جوامع در حرکت باشد؟
❇️از ریاست محترم دستگاه قضایی انتظار می‌رود که در جهت پیشگیری از روند فزایندۀ صدور حکم اعدام گامی بردارد و ماشین آن را از حرکت بیاندازد وگرنه با این رویه، هر خانواده‌ای به جای یک پیکان، یک اعدامی خواهد داشت!
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Nov, 13:37


⚖️بالاخره در قبال نسل کشی جاری در فلسطین، حرکتی از دیوان کیفری بین المللی هم بروز یافت !

❇️بعد از سیزده ماه از نسل کشی در غزه و تجاوزات به لبنان و ماهها انتظار جامعه بین المللی مبنی بر اینکه دیوان کیفری بین المللی واکنش مناسبی در قبال جنایات ارتکابی در غزه اتخاذ نماید و بعد از مدتها انتقادات گوناگون علیه این نهاد که در سطح جهانی مطرح گردید، بالاخره دیوان به حداقل وظیفه خود عمل کرد وبا صدور قرار بازداشت برای نتانیاهو و گالانت برای خود آبرویی خرید اگرچه بعید است که این اقدام قضایی در کوتاه مدت نیز تاثیری در توقف جنایتکاران داشته باشد. با صدور قرار بازداشت دیوان کیفری بین المللی و قبلش صدور دستور موقت های صادره دیوان بین المللی دادگستری در مورد روندهای نسل کشی در غزه، در واقع سازوکارهای حقوقی و کیفری بین المللی اقدام ممکنِ مبتنی بر صلاحیت های خود را اجرایی نمودند و با جهانیان همنوا شدند که جنایات ارتکابی ضد موازین بین المللی حقوق بشر و حقوق بشردوستانه و باید متوقف گردند و هیچ کشوری با جنایتکاران همکاری نکند.
https://shorter.me/ISX3B
❇️امور پژوهشی کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران یادآوری می کند که دیوان کیفری بین المللی به موازات اقدام مذکور، قرار بازداشتی نیز در مورد محمد ضیف از رهبران فلسطینی به خاطر وقایع 7 اکتبر صادر کرد تا به حامیان اسرائیل نشان دهد که بیطرفی خود را حفظ کرده است. اسرائیل در گذشته مدعی شده است که محمد ضیف را مورد هدف قرار داده و از بین برده است اما تاکنون هیچ خبر قطعی در تائید این امر نشر نیافته است.
https://shorter.me/c3zsR
❇️بسیاری از ناظران اعلام می دارند: فارغ از اینکه مقامات اسرائیل با تکیه بر حمایت های برخی دولتها تاکنون خاطر جمع بوده اند که هیچگاه در معرض پاسخگویی قرار نخواهند گرفت و همواره بی کیفر می مانند، روند یاد شده احتمالا شروع حرکت های قضایی برای پاسخگو کردن مقامات اسرائیلی در قبال عملکردهای ضد انسانی را در پی خواهد داشت ولو اینکه این مهم با کندی به پیش رود.
@ihrciran
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Nov, 10:01


بعد از انتصاب اولین استاندار بلوچ اهل سنت، دیدار رئیس جمهور و مولوی عبدالحمید در اولین سفر استانی دولت چهاردهم و نوعا این رفتارها و اقدامات می تواند از مصادیق حقیقی و عینی #وفاق باشد.
بیش باد

@azarmansouru

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Nov, 06:14


تو مپندار که در فکر تنم
نگران سرطان وطنم
او که بیمار شود ما همه نیز
من که بیمار شوم ، یک بدنم
وطنم از تن من خسته تر است
درک کن درد مرا از سُخنم
به تو سوگند که از غصه ی خویش
لحظه ای پیش تو من دَم نزنم
من شفا می طلبم بهر وطن
نه شفای بدن خویشتنم

مجتبی کاشانی
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Nov, 22:19


آیا چشم انداز امید بخشی برای آینده ایران وجود دارد؟
سخنرانی آذر منصوری در جامعه اسلامی دندانپزشکان
۲۸ آبانماه ۱۴۰۳
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Nov, 10:08


مرتضی مبلغ: قانون نحوه انتصاب اشخاص همه امور را به دست سلیقه تعدادی کارشناس و مدیر امنیتی، سپرده است.

✍🏻هم‌میهن
: سیدمرتضی مبلغ، معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور در دولت خاتمی، تاکید می‌کند که روند فاجعه‌آمیز ایجاد انسداد در روند اجرایی امور کشور به جایی رسیده که امروز شاهدیم برای انتصاب مدیران کشور همه مقدرات اصلی به دست نهاد امنیتی سپرده شده و هرگونه که بخواهند عمل می‌کنند:«کافی است نهادهای امنیتی جواب استعلام انجام‌شده درباره یک فرد را ندهند یا بگویند به نظر ما انتصاب این فرد صلاح نیست، در این صورت مقام ارشد نمی‌تواند مدیران خود را منصوب کند.»

🔹او به این نکته اشاره می‌کند که این موضوع فاجعه‌آمیز در نظام مدیریت کشور و سیستم اجرایی کشور به شکل قانون درآمده است:«این رویکرد در واقع همه امور را به دست سلیقه تعدادی کارشناس و مدیر که در حوزه امنیتی مربوطه حضور دارند، سپرده است. در نتیجه بسیاری از نیروهای ارزشمند، توانمند، کارآمد و مجرب کشور از سیستم اجرایی کشور حذف می‌شوند و کار به دست نیروهای متوسط‌الحالی می‌افتد که نیروهای امنیتی تشخیص می‌دهند. این رویکرد شجاعت را از مدیران گرفته و آنها را منفعل و متاثر می‌کند و اجازه نمی‌دهد که پیشرفت و گشایشی جدی در امور رخ دهد. به بیان دیگر با این اقدامات نظام اجرایی کشور مختل می‌شود.»

🔹این تحلیلگر سیاسی تاکید می‌کند که در حال حاضر رئیس‌جمهور نمی‌تواند بنا به تشخیص خود برای پیشبرد امور، عمل کند:«به دلیل همین قانون فاجعه‌بار روند اجرایی کشور و مدیران دچار توقف شده است. این قانون دست نیروهای حراست و امنیتی را باز گذاشته و آنها هم به صورت سلیقه‌ای عمل می‌کنند. برای این فاجعه باید چاره‌اندیشی کرد.» او اضافه می‌کند:«استعلام گرفتن از دستگاه‌های امنیتی برای نصب مدیران دستگاه‌های حساس امری درست است اما این اقدام برای آن است که اگر در سابقه فرد مواردی از بزه و ارتکاب جرم وجود دارد، ‌موضوع مشخص و به مدیر برتر اعلام شود. اما واگذاری همه امور به این نهادها و صلاحدید آنها نادرست است که متاسفانه باعث ایجاد فاجعه مدیریتی در کشور شده است.»

🔹مبلغ می‌گوید:«این انتظار از دولت وجود داشت که لایحه‌ای بدهد تا تکلیف این قانون را مشخص کند و حتی اگر نمایندگان هم به آن رای منفی دادند، برای مردم مشخص شود که تندروها با مدیریت کشور چه می‌کنند. این رفتار اخیر مجلس هم نشان داد که تندروها همچنان به دنبال یکه‌تازی در کشور هستند و از وفاقی که آقای پزشکیان صمیمانه مطرح کرده ترجمه‌ای دیگر دارند به این معنا که می‌گویند شما باید به‌گونه‌ای که ما می‌خواهیم عمل کنید تا جایی‌که حاضر به پذیرش یک لایحه بسیار ساده از دولت برای رفع مشکل در مدیریت کشور نیستند.»

🔹او درباره اینکه چرا باید تابعیت مضاعف همسر و فرزند را برای انتصاب فرد به مشاغل حساس ملاک اعتبار دانست‌، اظهار می‌کند:«اگر این افکار بسته نبود که دچار این میزان بحران نبودیم. این افکار درک درستی از ‌دنیای امروز، مدیریت و مشکلات کشور و مصائب مردم ندارند. این افراد با آرایی حداقلی بر سر کار آمده‌اند به همین دلیل هم این رویکردها خارج از انتظار نیست. اگر این افراد درک درستی از مسائل داشتند و اگر افراد کارآمد و شایسته به واسطه نظارت استصوابی و... ردصلاحیت نمی‌شدند،‌ چنین قانونی تصویب نمی‌شد و امروز هم با این لایحه حداقلی مخالفت نمی‌کردند.»

🔹او حساسیت جریان تندرو نسبت به ظریف را تنها یک بهانه می‌داند:«اصل این قانون مشکل اساسی دارد. به نظر من این جریان فکر می‌کند که اگر در یک جا پذیرش داشته باشند مجبور می‌شوند که گام‌های دیگری هم بردارند و از آنجا که تفکر این افراد منفعل و متصلب است نمی‌خواهند هیچ بابی برای رفع مشکلات باز شود. برای یک نفر در این کشور همه امور به هم‌‌ نمی‌ریزد و نباید هم به‌هم بریزد. معتقدم مشکل اصلی در تندروی و نگاه‌های متصلبی است که شرایط کشور را به این شکل درآورده است.» 

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Nov, 19:10


دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت: بودجه طرح‌هایی همچون کلینیک‌های ترک بی‌حجابی صرف مقابله با خشونت علیه زنان شود

🔹دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت ضمن انتقاد از «طرح کلینیک ترک بی‌حجابی»، خواستار توجه عموم نهادهای حاکمیتی به مسأله خشونت علیه زنان و اختصاص بودجه برای مقابله با آن شد.

🔹جلسه دفتر سیاسی حزب اتحاد شب گذشته به ریاست آذر منصوری دبیر کل حزب برگزار شد.

🔹در این جلسه رویدادهای اخیر اجتماعی از جمله افزایش زن‌کشی و خشونت علیه زنان و ارایه «طرح کلینیک ترک بی‌حجابی» مورد بررسی قرار گرفت.

🔹اعضای دفتر سیاسی ضمن اظهار تأسف از چنین راهبردهایی که تحت هر نامی که انجام شوند، جز ایجاد حس تحقیر و واکنش منفی و دوقطبی‌سازی تاثیر دیگری ندارند،  طرح‌هایی مانند «کلینیک ترک بی‌حجابی» را بی نتیجه و سبب هدر رفت بودجه عمومی دانستند و خواستار رواداری و پذیرش سبک‌‌های مختلف زندگی جوانان و زنان و حق انتخاب آنان شدند.

🔹همچنین در این جلسه تاکید شد که به جای تخصیص بودجه به چنین طرح‌هایی، منابع محدود موجود صرف رفع مشکلات زنان از جمله در مسایلی مانند کاهش آسیب های اجتماعی، مقابله با خشونت و افزایش اشتغال زنان شود.

🔹اعضای دفتر سیاسی همچنین نسبت به افزایش قتل‌های اخیر زنان که اکثرا به دست اعضای خانواده آن‌ها انجام شده است، ابراز تأسف عمیق کرده و خواستار مقابله قاطع و جدی‌تر با قتل و خشونت علیه زنان شدند.

🔹دفتر سیاسی حزب اتحاد عدم تصویب لایحه تامین امنیت زنان بعد از چندین سال، در حالی که قوانین موجود از بازدارندگی کافی برخوردار نیستند و اقدامات فرهنگی و بسترسازی لازم نیز برای این منظور انجام نمی‌شود را غیر قابل توجیه دانست و تصویب لایحه تامین امنیت زنان، افزایش تعداد خانه‌های امن، توانمند‌ شدن اورژانس اجتماعی برای مقابله با خشونت های خانگی، انجام پژوهش‌های ملی برای ارزیابی میزان و انواع خشونت علیه زنان در ایران و دیگر اقدامات مشابه را خواستار شد.

🔹در این جلسه، همچنین تداوم جنایات اسرائیل و کشتار غیر نظامیان و بی گناهان در غزه و لبنان از جمله شهادت محمد عفیف، سخنگوی حزب الله محکوم شد و بر تداوم تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف خشونت و ماشین کشتار رژیم اشغالگر اسرائیل تاکید گردید.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Nov, 09:45


🖋️اقتصاد ایران سقوط کند، فقیر و غنی با هم می‌سوزند/ پزشکیان حتی اگر شده باید برای مذاکره به کاخ سفید برود/ جزو سه کشوری هستیم که تورم بالای ۴۰ درصد داریم

✳️
«دولت با کسری بودجه شدید مواجه است»؛ این جمله‌ای است که در سال‌های اخیر بار‌ها از سوی مسئولان ارشد تکرار و گویی به یک امر جدایی ناپذیر از اقتصاد ایران شده است. کسری بودجه در اقتصاد ایران به ویژه در سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های اصلی تبدیل شده است.

✳️بر اساس آمار‌های منتشر شده، کسری بودجه در ایران از سال ۱۳۹۷ به طور جدی آغاز شد و این وضعیت در سال‌های بعدی به دلیل تحریم‌های اقتصادی، کاهش درآمد‌های نفتی و افزایش هزینه‌های جاری دولت نیز ادامه یافت. یکی از دلایل کسری بودجه در ایران، اختصاص اعتبار‌های کلان به نهاد‌های خاص و موسسات عمومی غیر دولتی است. بسیاری از نهاد‌های خاص در ایران، مانند نهاد‌های نظامی، امنیتی و برخی موسسات وابسته به بنیادها، به دلیل قدرت سیاسی و اقتصادی خود، اعتبار‌های کلانی را دریافت می‌کنند که غالبا از شفافیت مالی کمتری برخوردارند و نظارت بر عملکرد مالی آنها دشوار است. ضمن اینکه اختصاص اعتبار‌های کلان به نهاد‌های خاص اولویت‌های بودجه‌ای دولت را تحت تاثیر قرار می‌دهد. کما اینکه کارزاری هم با عنوان «اعتراض به بودجه نجومی نهاد‌های فرهنگی-مذهبی» راه‌اندازی شده است.

✳️به منظور بررسی دلایل کسری بودجه و تبعاتش، آن هم در شرایطی که ترامپ بر سر کار آمده و تنش‌های منطقه‌ای افزایش پیدا کرده است، اقتصاد ۲۴ با مهدی پازوکی اقتصاددان به گفتگو نشسته است. مشروح این گفتگو را در ادامه می‌خوانید.

✳️کسری بودجه زمانی رخ می‌دهد که میان درآمد‌ها و مخارج دولت عدم تعادل اتفاق می‌افتد. درآمد‌های دولت ایران مشخص است و از سه بخش تشکیل می‌شود؛ درآمد‌های مالیاتی و گمرکی، فروش نفت و فروش اوراق بدهی که به عنوان یک ابزار سیاست‌گذاری در سال‌های اخیر در بودجه دولت می‌آید. در مورد درآمد نفت هم اگر سیاست تنش در منطقه رخ دهد، این درآمد تحقق پیدا نخواهد کرد و منابع درآمدی دولت دچار مشکل می‌شود. افزون براینکه بخشی از درآمد‌های مالیاتی هم عینا به درآمد‌های نفتی ارتباط دارد؛ بنابراین باید اصلاحاتی در سیاست خارجی داشته باشیم، بدین معنا که سیاست خارجه ما در خدمت توسعه و پیشرفت ایران باشد. باورم بر این است که سیاست تعامل و تنش‌زدایی باید در دستور کار حکومت قرار گیرد تا درآمد‌های دولت تحقق پیدا کند.

✳️قسمت دوم بودجه مخارج دولت است. بخش مخارج لایحه ۱۴۰۴ هنوز در سازمان برنامه و بودجه در حال تدوین است و قرار است بعد از تصویب درآمد‌ها این بخش هم منتشر شود؛ بنابراین دولت باید مخارج غیرضروری را کاهش دهد چراکه نهاد‌ها و سازمان‌هایی وجود دارند که نیازی به بودجه دولتی ندارند. از جمله اینکه ده‌ها خبرگزاری از دولت پول می‌گیرند درصورتی که نیازی نیست و تنها یک خبرگزاری دولتی کافی است. برای من به عنوان یک شهروند ایرانی سوال است که چرا بودجه مجلس از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱، به ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده است؟ یعنی بیش از سه برابر افزایش داشته است. در حالی که حقوق نمایندگان ۲۰ درصد بیشتر افزایش نداشته است، چرا هزینه‌های مجلس انقدر افزایش داشته است؟ از این رو مجلس باید از خودش شروع کند.

✳️متن کامل

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Nov, 09:44


🖋️آمادگی" حزب‌الله لبنان جهت مذاکره در مورد طرح آتش‌بس آمریکا

✳️در حالی که حملات هوایی سنگین اسرائیل به لبنان ادامه دارد، به نظر می‌‌رسد که حزب‌الله "آماده" مذاکره در مورد آتش‌بس است. رسانه‌های خبری به نقل از محافل دولتی لبنان گزارش‌ داده‌اند که حزب‌الله لبنان طرح پیشنهادی آمریکا برای رسیدن به آتش‌بس با اسرئیل را "اساسی" برای انجام مذاکرات می‌داند.

✳️محافل دولتی لبنان گفته‌اند، حزب‌الله پیشنهاد آمریکا را "امکان و چارچوبی" می‌داند که با تکیه بر آن می‌توان با اسرائیل به "آتش‌بس" دست یافت. این محافل افزوده‌اند: «البته حزب‌الله انجام گفت‌وگوهای دیگر را الزامی می‌داند، چون نمی‌خواهد این تصور را برانگیزد که بی‌قید و شرط خود را تسلیم خواست‌های اسرائیل کرده است».

✳️محافل دولتی لبنان همچنین به "نگرانی حزب‌الله از کاهش اعتبار و وجهه‌اش" در بین هواداران این سازمان سخن‌ گفته‌اند؛ هوادارانی که تا کنون در این جنگ خسارات و صدمات زیادی متحمل شده‌اند.

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Nov, 15:47


📝📝📝 «نه جنگ نه مذاکره» خسارت محض است!

✍🏻سید مصطفی تاجزاده
زندان اوین - ۲۶ آبان ۱۴۰۳

❗️از متن :

به درستی می‌‌گویند اصلاحات پروژه تدریجی است و انقلاب حرکتی دفعی. نمی‌توان به نام اصلاحات در پی انقلاب بود، باید از اصلاحات ممکن شروع کرد و گام به گام به اصلاحات مطلوب رسید.

آنچه نمی‌گویند این است: اصلاحات مورد اشاره ایشان نه از تیر ۱۴۰۳ که از خرداد ۱۳۷۶ شروع شده است. در این سه دهه علی‌الاصول باید به طرح و تحقق تغییرات ژرف‌تر متناسب با تحولات داخلی و خارجی نزدیک‌تر می‌شدیم نه اینکه «ترقی معکوس» کنیم و از مطالبات ملت و موازین دمکراتیک دورتر شویم.

دکتر پزشکیان انسانی شریف، پاکدست، مردم‌گرا و متواضع است و قصد خدمت دارد. باید به کمک او شتافت؛ اما نباید به تغییرات حداقلی بسنده کرد زیرا مهارکننده مشکلات و برآورنده انتظارات نیست.

خطای جبهه ملی را در تقابل با دولت امینی نباید مرتکب شد. ولی اشتباه دولت دوم روحانی را هم نباید تکرار کرد. تقابل با دولت وفاق خطاست اما هم‌سرنوشت‌شدن با آن نیز صحیح نیست، به ویژه اگر دست به اصلاحات اساسی و دموکراتیک نزند.

اصلاح‌طلبان باید بر ضرورت اصلاحات ساختاری تاکید و سیاست‌های اشتباه هسته سخت قدرت را بدون لکنت زبان نقد کنند. این روش هم دست دولت را برای چانه‌زنی و انجام اصلاحات بیشتر باز می‌کند و هم موجب دلگرمی مردمی می‌شود که روندهای جاری آنها را کلافه و خسته کرده است.

گرانیگاه سخن من ستیز با رهبری نیست، بلکه پایان‌دادن به مسیر قهقرایی به سوی فقر، فساد، عقب‌ماندگی، انسداد، انزوا و ابتذال است. من این کار سترگ را بدون اصلاحات ساختاری و سیاستی ممکن نمی‌دانم.

به همین دلیل چنانچه رهبر خود پرچمدار چنین تغییراتی شود از آن استقبال می‌کنم. زیرا نه با آقای خامنه‌ای و نه هیچ‌کس دیگری سر قدرت دعوا نداشته و ندارم.

ولی اگر رهبر زیر بار اصلاحات اساسی و فوری نرود همچنان رفتار و گفتار وی را نقد خواهم کرد، تا زمانی که به نظر اکثریت ملت تمکین کند.

 من نمی‌دانم آقای پزشکیان چقدر می‌تواند به پیمان خود وفادار بماند و در صورت لزوم گردن خود را از دین ملت برهاند! اما می‌دانم اصلاح‌طلبان اگر بخواهند اصلاحات را زنده نگه دارند، نباید عهد خود را با مردم بشکنند. نباید در دفاع از حقوق شخصی و اساسی شهروندان تعلل بورزند. 

آقای خامنه‌ای باید دریابد آن زمانی که می‌توانست بر خلاف نظر اکثریت ملت در جهت آمریکاستیزی و تحریم‌پذیری گام بردارد و پاسخ راهبرد توسعه‌سوز، آزادی‌ستیز و فقرگستر خود را به آن دنیا و به خداوند موکول کند، به سر آمده است.

همچنین باید دریابد که وظیفه حکومت ایران اخراج آمریکا از غرب آسیا و نابودکردن اسرائیل نیست. هرچند می‌توان اگر به نفع ملت ایران بود، آن رژیم نژادپرست و اشغالگر را به رسمیت نشناخت و در هرحال تمام ابزارهای سیاسی، تبلیغاتی، حقوقی و بین‌المللی را برای متوقف‌کردن جنایات آن به‌کار گرفت. 

متن کامل را اینجا بخوانید

@MostafaTajzadeh

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Nov, 14:14


🖋بیانیه جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با قتل پزشک محترم مسعود داوودی

✳️استادی با شرف، پزشکی متخصص، انسانی آزاده و دلسوز هدف یک نقشه شوم و از قبل برنامه ریزی شده قرار گرفت و به قتل رسید.

✳️رفتار خشونت آمیزی که منجر به حادثه ضدانسانی و ناجوانمردانه قتل پزشک داوودی شد، تصویری است از جاهلیت و نادانی و فاجعه ای است دردناک و ناگوار و زنگ خطری است برای همگان و بخصوص مدیران و مسئولین امر تا ضمن برخورد قانونی با چنین اعمال و رفتار ضد بشری، تلاش نمایند آرامش و امنیت همه شهروندان تأمین و بستری مناسب برای ارائه خدمت متخصصین و نخبگان فراهم آید.

✳️اهل انصاف حساب مشتی نادان که زبانی جز خشونت ورزی و تیر و تفنگ و خنجر نمی دانند را به پای عقلا و مدیران نمی نویسد اما می توان و می بایست گریبان مدیران را گرفت که چرا این اتفاقات رخ می دهد.

✳️بی شک علوم پزشکی و کادر زحمت کش بهداشت و درمان استان با مشکلات و مصائب فراوان از خدمت و خدمات رسانی به شهروندان دریغی نداشته اما متاسفانه بستر کار و خدمت برای این عزیزان به درستی و در شأن آنان فراهم نیست، نارضایتی هایی در بخش هایی از مجموعه پزشکی و درمانی مشاهده می شود و هر از گاهی مورد قهر و خشونت افرادی نادان قرار گرفته و اکنون شاهد ترور وحشیانه و طراحی شده دکتر داوودی هستیم.

✳️آن کس که به خود اجازه می دهد جان انسان و آن هم انسانی پزشک که به نجات جان انسان ها می آید را بستاند از انسانیت خروج کرده و باید به سزای رفتار غیرانسانی خود برسد.

✳️جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد این ضایعه بزرگ و اسفناک و جنایت هولناک قتل پزشک مهربان و دلسوز جناب آقای دکتر داوودی را به شدت محکوم کرده و به خانواده معزز و همه مردم استان و کشور و به جامعه پزشکی و بهداشت و درمان تسلیت عرض نموده؛ از مدیران استان و در راس استاندار محترم، دادستان و دستگاه قضایی، نیروهای امنیتی و انتظامی تقاضا داریم در برخورد قانونی با عامل و یا عاملان قتل این پزشک فرهیخته سعی وافری داشته ، همچنین برای مهیا کردن بستر مناسب برای ارائه خدمت کادر خدوم بهداشت و درمان و همچنین تصدی مسئولیت ها در همه بخش ها و ایجاد فضایی آرام برای پرستاران، پزشکان و همه کادر درمان و نیز فضایی آرامش بخش برای بیماران و همه شهروندان اقدام ویژه ای صورت گیرد.

جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Nov, 13:21


🖋️از هژمونی تا کثرت گرایی: خاورمیانه در دوران دگرگونی های بزرگ

✍🏻عمرو حمزوی | مترجم : علی سرداری

✳️تغییرات شگرف خاورمیانه علیرغم هزینه های سنگین انسانی و مادی در فلسطین و لبنان همچنان در حال اتفاق است . با وجود سرعت سریع این رویدادها آنچه که امروزه ضروری به نظر می رسد بازداشتن اسرائیل از کنترل محتوی و دامنه این تغییرات است دگرگونی هایی که جهان را از آغاز دهه دوم متزلزل کرده است و در هزاره جدید، روابط بین الملل را با تغییرات مداوم مواجه ساخته است.

✳️جنگ سرد در دهه ۱۹۹۰ با پیروزی بلوک غرب به رهبری ایالات متحده و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق پس از تجزیه بلوک شرق و امحاء پیمان ورشو به پایان رسید. دهه نود دهه هژمونی یکجانبه آمریکا بر جهان، دهه مداخله نظامی واشنگتن و متحدان اروپایی اش در بسیاری از درگیری های منطقه ای (جنگ آزادی کویت و جنگ های یوگسلاوی سابق به عنوان دو نمونه)، دهه تبعیت روسیه با تسلیم کامل رئیس جمهور سابق بوریس یلتسین در برابر آمریکایی ها و اروپایی ها از اراده غربی و تاخیر چین، که ترجیح می داد به تلاش های توسعه خود در داخل ادامه دهد و کاملاً از دخالت در درگیری های بین المللی شدید خودداری کند.

✳️ادامه مطلب

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

17 Nov, 18:41


رئیس جبهه اصلاحات: مجلس با پیشنهاد رئیس جمهور مبنی بر اصلاح  قانون ‎بکارگیری اشخاص در مشاغل خاص، مخالفت کرد!

✍🏻آذر منصوری:با وجود این قانون عملاً ورود نخبگان و نیروهای کارآمد ‎دیگر به ساختار مدیریت کشور ناممکن است. قانونی که مصداق ‎ویژه گزینی است و حکمرانی را عمدتاً محدود به وابستگان یک جریان سیاسی خاص کرده است.

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

16 Nov, 18:42


🔴 رئیس جبهه اصلاحات:

🔴تنوع نهادهای کنشگر در سیاست خارجی و پراکنده کاری و اعلام مواضع متعارض حتی در بهترین شرایط، خطرناک و قطعاً به ضرر منافع ملی است.


@iran_times

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Nov, 19:04


♻️ خبرنامه هفتگی حزب اتحاد شعبه تهران
⏱️ جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳/ قسمت دوم

✳️ موضوع ویژه ۳

♦️خودکشی کیانوش سنجری فعال سیاسی واکنش‌های زیادی در فضای عمومی داشت و باعث بروز نگرانی‌های جدی درباره تاب‌آوری اجتماعی شد. در عین حال رفتار نامناسبی که دستگاه‌های امنیتی با این زندانی سیاسی پس از بازگشت وی به ایران داشتند، در محافل سیاسی محل پرسش و انتقاد قرار گرفت. در واکنش به این حادثه، آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات نوشت: برای همه کسانی که دل در گرو ایران عزیز دارند، باید افزایش این خشونت ها علیه خود و دیگری هشداری جدی قلمداد شود. سعید شریعتی هم نوشت: مرگ‌های خودخواسته اعتراضی که فراوانی و تکرار آن رعب‌آور است، هشدار سنگینی به فروپاشی روان جمعی جامعه است.


✳️ اخبار تهران و شهرها

♦️رفتار آزاردهنده مدیران زاکانی با پاکبانان

♦️انحلال پنهانی یک سازمان در شهرداری تهران

♦️جنجال در شورا بر سر بدهکاری انتخاباتی زاکانی

♦️چرا هوای تهران روی پاکی و سالمی را نمی‌بیند؟/ یوسف رشیدی

♦️جمع‌آوری روزانه ۵۰۰۰ تن پسماند در استان تهران (+)

♦️اعلام وصول طرح هفت ساله شدن دوره فعلی شورا در مجلس (+)


✳️ دیگر خبرها و مطالب بااهمیت

♦️گزارش امتداد از تداوم ارسال پیامک‌های «حجاب» و توقیف خودروی شهروندان در اصفهان

♦️درباره فضای آلوده توئیتر/ امیرحسین عالمی

♦️تصمیم سخت دولت درباره بنزین/ علی ربیعی

♦️نقش رسانه‌ها در مهاجرستیزی

♦️حسن روحانی: با طرح ظریف، فروردین ۱۴۰۰ توافق نهایی می‌شد، ولی نگذاشتند اجرا کنیم (+)

♦️بازسازی سیاست پرهیز از جنگ‌های تحمیلی/ محمدمهدی مجاهدی

♦️داستان بندر جدید عراق در فاو/ آرش رئیسی‌نژاد

♦️داستان غمناک دهۀ شصتی‌ها/ مسعود نیلی

♦️آمارهای قابل تأمل وزارت بهداشت از وضعیت سالمندی (+)

♦️واگذاری یک‌سوم سهام «میاره» به دیجی‌کالا و دیجی‌اکسپرس (+)

♦️دستور پزشکیان به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بازنگری سهمیه‌های کنکور

♦️ابتلای ۱۴ درصد ایرانیان به دیابت؛ در ایران ۷.۵ میلیون نفر دیابت دارند (+)

♦️هفتاد درصد وزرای پزشکیان در انتخابات به او رأی نداده‌اند (+)

♦️پیشنهاد حسین مرعشی برای ترک مخاصمه ایران و آمریکا (+)

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

14 Nov, 12:24


🔴آقای دادستان اعلام جرم کنید

❇️در خودکشی #کیانوش_سنجری جرم #تحریک_و_دعوت_به_خودکشی آشکار است. بند ب مادۀ 15 قانون جرائم رایانه ای که مطابق با آن #تحریک یا #ترغیب یا #تهدید یا #دعوت به خودکشی از طریق سامانه های رایانه ای یا حاملهای داده جرم بوده و مستحق مجازات است.

❇️#کیانوش_سنجری پیش از اقدام به خودکشی دست کم در دو توئیت در شبکۀ X   از قصد خود را مبنی بر #خودکشی اعلام می کند. متخصصان علوم اعصاب و روان معتقدند در چنین مواردی باید اظهارات فرد را باید حمل بر ارادۀ معطوف به عمل کرد و چنین فهمید که او واقعاً می خواهد خود را از بین ببرد و از هرگونه تحریک او خودداری باید شود. منطق عقلایی هم همین گزاره را تأئید می کند.

❇️پس از انتشار توئیتهای سنجری مبنی بر قصد پایان دادن به زندگی خود، عده ای با اسامی معین و معلوم ذیل آنها نظر(کامنت) می گذارند.

❇️بعضی از این کامنتها:
"عمراً انجام نمیدی. ولی اگر انجام دادی یک باکس نوشابۀ زمزم می خورم"
"ت...مشو نداری بی وجود"
"خیلی تأثیرگذار بود. نفر بعدی"
"بی ناموس عالمی اگه پایان ندی"

❇️چنین عبارتهایی یک مبارزه طلبی و موجب اثر #روانی_ترغیبی و تحریک فرد و صریحاً از مصادیق بارز جرم موضوع بند ب مادۀ 15 یعنی تحریک و ترغیب و دعوت به خودکشی از طریق سامانه های الکترونیکی و مخابراتی و حاملهای داده است.

❇️این جرم از جرائم #عمومی است و نیازمند شاکی خصوصی نیست.
همچنین جرم، جرم #مطلق است، یعنی مهم نیست که اثرگذاشته و نتیجه داده باشد یا نه.

❇️از این رفتار غیرقانونی، غیراخلاقی و نفرت پراکن و نفرت انگیز نگذرید و با اعلام جرم فوری علیه نویسندگان این کامنتها #عدالت_کیفری علیه آنها را به اجرا بگذارید.  

https://t.me/kambiznouroozi
@azarmansouri