"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری) @azarmansouri Channel on Telegram

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

@azarmansouri


مرجع رسمی اخبار و دید گاههای آذر منصوری

در تلگرام
در اینستاگرام:azar_mansoori43

در کلاب هاووس ! https://www.clubhouse.com/@mansooriazar?utm_medium=ch_profile&utm_campaign=_0hQH35jeO13CokVU3z53A-332858:

در توئیتر:

https://twitter.com/
MansooriAzar?s=0

ديروز، امروز، فردا (Persian)

آیا شما دوست دارید از آخرین اخبار و دیدگاه‌های آذر منصوری مطلع شوید؟ اگر پاسختان بله است، پس کانال تلگرامی "ديروز، امروز، فردا" با نام کاربری azarmansouri یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست. این کانال به عنوان یک مرجع رسمی برای اخبار و دیدگاه‌های آذر منصوری شناخته می‌شود. آذر منصوری یک شخصیت معروف و مورد توجه در جامعه است که با تحلیل‌های خود درباره مسائل روز جامعه و فرهنگ به دیدگاه‌های جالبی دست یافته است.

همچنین شما می‌توانید از حساب اینستاگرام azar_mansoori43 و حساب کلاب هاووس او نیز با آدرس https://www.clubhouse.com/@mansooriazar?utm_medium=ch_profile&utm_campaign=_0hQH35jeO13CokVU3z53A-332858: دیدن فعالیت‌ها و نظرات او بهره ببرید. با پیگیری حساب توئیتر او نیز می‌توانید از توییت‌ها و نظرات او آگاه شوید. بنابراین، با عضویت در کانال تلگرامی "ديروز، امروز، فردا" شما به روزترین اخبار و دیدگاه‌های آذر منصوری دسترسی خواهید داشت و از تحولات و نظرات او درباره مسائل مختلف مطلع خواهید شد. منتظر حضور شما در این کانال مفید و ارزشمند هستیم.

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

07 Feb, 15:06


🔺*بازگشت به استعمار قدیم!*

*صابر گل عنبری*

ظاهرا نظام بین‌الملل باید خود را برای تکانه‌های بزرگی در دوره چهار ساله دوم دونالد ترامپ آماده کند. سازمان ملل هم که رفته رفته در دو دهه اخیر تضعیف شده، اگر ترامپ به این شکل و بدون ترمز پیش رود، در این دوره جز پوسته‌ای از آن باقی نخواهد ماند. حقوق و معاهدات بین‌الملل هم به عنوان یک میراث بشری نیز می‌تواند چنین سرنوشتی پیدا می‌کند.

در واقع ذهنیت ترامپ ذهنیت استعمار قدیم و کشورگشایی است؛ با این تفاوت که ابزار او نه جنگ، بلکه ارعاب جنگی و «دیکتاتوری اقتصادی» است.

در این میان دوست و دشمن هم برای ترامپ فرقی ندارد. این که کانادا باشد با آن سابقه دوستی دیرینه در حد شراکت راهبردی با آمریکا که خواهان تبدیل شدن آن به ایالتی آمریکایی شد و یا کانال پاناما، خلیج مکزیک و جزیره گرینلند در قطب شمال که تحت کنترل دانمارک دیگر متحد اروپایی آمریکاست. اخیرا هم بعد از طرح پیشنهاد انتقال ساکنان نوار غزه به مصر و اردن مساله سیطره آمریکا بر این منطقه را مطرح کرده است.

باریکه غزه منطقه‌ای خوش آب و هوا در سواحل دریای مدیترانه است؛ ظاهرا ترامپ با خود اندیشیده است که اگر بتواند ساکنان آن را به خارج از این منطقه بفرستد، می‌تواند با بازسازی آن و ساخت چند برج مثل برج‌های ترامپ آن جا را به منطقه‌ای سیاحتی و پردرآمد برای آمریکا تبدیل کند.

مساله اینجا این نیست که تا چه اندازه اساسا این ایده قابلیت اجرا دارد، مساله این است که آمریکایِ ترامپ به عنوان ابرقدرت جهان امروز اینگونه می‌اندیشد‌ که به هر جا چشم طمع کند، خواستار الحاق آن به آمریکا می‌شود؛ چه کانادا باشد چه گرینلند، چه غزه و چه پاناما. فردا پس فردا هم اگر کارش بگیرد، بعید نیست اگر از منطقه و جزیره‌ای در خلیج فارس خوشش بیاید به آن طمع کند و خواستار واگذاری آن به آمریکا شود.

در حقیقت نظم بین‌الملل اکنون با بازگشت ترامپ به قدرت در حساس‌ترین دوره خود پس از جنگ سرد قرار دارد و در جهت نوعی نظم آنارشی و قانون‌گریز حرکت می‌کند.
#صابر_گل_عنبری

https://t.me/skhj_online

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Feb, 20:06


✍🏻آذر منصوری ییس جبهه اصلاحات: جای منتقدان مصلح زندان نیست

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Feb, 19:47


🔼اگر پالرمو وCFT از سوی ایران تصویب نشود چه آینده ای در انتظار کشور است؟

✍️آذر منصوری

❇️گروه ویژه اقدام مالی ، یا FATF ، یک سازمان‌ همکاری بین کشورهاست که برای مقابله با پولشویی و مبارزه با تروریسم شکل گرفته است. درحال حاضر ۳۴ کشور به همراه 2 سازمان اتحادیه اروپا و شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس، جزو قلمرو قضایی این سازمان محسوب می‌شوند.

❇️در حالی که FATF در تیر ماه سال 1395 اطلاعیه‌ای صادر کرد که براساس آن، اعلام شده بود محدودیت‌های نظام پولی و مالی ایران به مدت یک سال به حالت تعلیق درآمده و چند بار نیز این مهلت تمدید شده است، اما در همه این مراحل، به ایران توصیه شده که آنها را به عنوان اصلاحات مد نظر گروه اقدام مالی به انجام رساند.در واقع آنچه FATFاز ایران می‌خواهد اطلاعات بانکی نیست بلکه آنها می‌خواهند سیستم بانکی ایران نرم‌افزاری داشته‌باشد که تخلفات و معاملات مشکوک را شناسایی کند که همه اینها در برنامه اقدام پیش‌بینی شده‌است.

❇️از سال 2009 جمهوری اسلامی ایران به ناحق و با انگیزه‌های سیاسی ولی با بهانه‌های فنی، در صدر لیست کشورهای غیرهمکار و کشورهای تأمین کننده مالی تروریسم قرار گرفت، ایران در کنار کره‌شمالی، مشمول اقدامات مقابله‌ای شد، اقداماتی که آثار سنگینی برای نظام مالی و بانکی ایران داشت. این توصیه شورای امنیت ملی کشور در سال 89 بود که وزارت اقتصاد و دولت وقت را مکلف کرده‌بود با نهاد FATF در تعامل باشند و پیشرفت‌های ایران را تشریح کرده و زمینه را برای خروج ایران از لیست سیاه فراهم کنند.

❇️الحاق به FATF نه تنها تهدیدی برای منافع ملی ایران نخواهد بود، بلکه با توجه به کشورهای متعددی که به آن ملحق شده‌اند، زمینه اعتمادافزایی بیشتر کشورها را برای مبادلات مالی و تجاری نیز فراهم کرده است.

❇️مشخص نیست که چرا مخالفان سیاسی دولت، FATF را رقیب سیاسی خود می‌دانند در حالی‌که پیشینه اقدام ایران به دولت دهم برمی‌گردد و در آن مقطع، این حساسیت‌ها وجود نداشته است که این ابهام را مخالفان FATF باید پاسخ دهند.

❇️از سوی دیگر با توجه به کارکردی که FATF تا کنون داشته است همه دلسوزان کشور باید با استقبال از آن، در جهت شفافیت هر چه بیشتر ،مبادلات ارزی کشور تلاش کنند چرا که الحاق به لوایح چهارگانه FATFبه طور قطع در کنار شفافیت و پاسخگویی، زمینه تسهیل همکاری‌های بین‌المللی را نیز فراهم می‌کند.

❇️تلاش برای الحاق به FATF، تلاش موثر دولت است که نتیجه‌اش تعلیق ایران از لیست سیاه بوده و همین موفقیت به معنی یک گام به جلو است.

❇️درحالی‌که مخالفان استراتژیک ایران در تلاش هستند که ایران همچنان در لیست سیاه بماند، عده‌ای در داخل نه از سر تغافل یا تجاهل که از سر«تقابل»، بدون توجه با تاثیر رفتارهای خود بر منافع ملی کشور، نفع خود را در مشوش‌کردن افکار عمومی می‌بینند. موضوعی که حتی شورای عالی امنیت ملی مجلس و دولت نیز نسبت به آن نظر مثبت دارند و همه مراحل قانونی را طی کرده‌است. مخالفان باید پاسخ دهند،در چنین شرایطی مرز بین منافع گروهی و منافع ملی ‌کجاست؟

❇️این سخنان و انتقادها درحالی‌ است که مهم‌ترین اصل رسیدگی و مقابله با پولشویی، الزام به شفافیت در مبادلات تجاری است. رعایت این اصل نه ‌تنها سد بزرگی در برابر رانت وفساد سازمان‌یافته در کشور خواهدبود، بلکه به دولت به عنوان متولی اصلی توسعه کشور، این فرصت را می‌دهد تا از این مسیر بر مجموعه‌ای از مشکلات اقتصادی پیش روی کشور که مانع توسعه‌یافتگی است، غلبه پیدا کند.

❇️تحقق چنین امری نه تنها مغایرتی با منافع ملی ندارد، بلکه با توجه به اهداف سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران،تقویت کننده منافع ملی و تحقق اهداف این سند بالادستی نیز خواهد بود.

❇️مخالفان FATF متاسفانه بدون توجه به منافع ملی، برای از میدان به در کردن رقیب و تامین منافع کوتاه مدت گروهی خود، بر شاخ نشسته‌اند و بن می‌برند.آنچه که مسلم است اینکه FATFقرار نیست معجزه کند، اما عدم الحاق ایران با توجه به مجموع شرایط امروز ایران، بر کلیه مبادلات تجاری کشور سایه می‌اندازد و کار برای ایران سخت‌تر خواهدشد و از همه مهم‌تر با عدم الحاق، بهترین پاس گل را به مخالفین استراتژیک ایران داده‌ایم.

❇️اگر پالرمو وCFT از سوی ایران تصویب نشود به سمت تحریم‌های بیشتر بین‌المللی خواهیم رفت و هیچ یک از کشورها با ایران همکاری نمی کنند.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Feb, 15:45


✍🏼آذر منصوری: هیچ کشوری دوست دائم و هیچ کشوری دشمن دائم کشور های دیگر نیست/ دولت ها بنا بر منافع ملی و ... نسبت خود را با کشورهای دیگر تعیین می کنند

@hammihanonline
hammihanonline.ir

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Feb, 12:17


روز گذشته دیدار و‌گفتگویی با خواهران مهندس میرحسین موسوی داشتیم.
گزارش این دیدار را اینجا ببینید:
https://www.instagram.com/p/DFuyOcQqaa4/?igsh=cnc2ZjU0bmp5dzNt
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Feb, 11:59


📝📝📝تکذیب و روشنگری

🔻🔻🔻نوشته‌ای از #محسن_امین‌زاده منتشر شده در #مشق_نو

🖊️مطلب منتشر شده در فضای مجازی با عنوان «من ناامیدم!» متعلق به من نیست.

1️⃣من نگران هستم، ولی ناامید نیستم.

2️⃣چنین مطالبی را خطاب به دکتر پزشکیان و دکتر ظریف ابراز نکرده‌ام.

3️⃣مطالب مربوط به فلسطین با سیاق گفته‌ها و نوشته‌های من همخوانی ندارد.

📌۱۸ بهمن ۱۴۰۳

🔸نشانی تلگرام «مشق نو»:
t.me/mashghenowofficial
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Feb, 10:48


مهدی محمودیان به مرخصی آمد

✍🏻خبرگزاری روابط عمومی قوه قضاییه :

🔹مهدی محمودیان که در حال سپری کردن دوران محکومیت خود در زندان بود با موافقت مقام قضایی و برای انجام مراحل درمانی به مدت ۵ روز به مرخصی استعلاجی اعزام شد.

🔹محمودیان صبح امروز به یکی از بیمارستان‌های تهران اعزام و پس از دریافت مراحل درمانی از بیمارستان مرخص شده بود.

🔹به گزارش امتداد محمودیان از روز دوشنبه و پس از ورود به زندان اوین برای اجرای حکم خود، دست به اعتصاب غذای خشک و دارو زده بود.

#امتداد
@emtedadnet
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Feb, 17:15


طبق خبری که منتشر شده ⁧ #مهدی_محمودیان ⁩ در بخش قرنطینه زندان اوین دست به اعتصاب غذای خشک زده است. با توجه به شرایط قرنطینه و بیماری‌های او و شناختی که از سرسختی و جدیت مهدی دارم، از ادامه این وضعیت بسیار نگرانم، چرا که درکمترین زمان متصور می‌تواند برای سلامتی او بسیار خطرناک باشد.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Feb, 10:10


معاون سیاسی و اجرایی دبیرکل حزب اتحاد در دوره جدید انتخاب شدند

✍🏻به گزارش روابط عمومی حزب اتحاد ملت
در سومین جلسه شورای مرکزی دوره جدید حزب پس از کنگره دهم، با پیشنهاد آذر منصوری دبیرکل این حزب و رای شورای مرکزی، به ترتیب دکتر علی اصغر خدایاری و مهندس محمود میرلوحی به عنوان معاون سیاسی و معاون اجرایی دبیر کل انتخاب شدند.

🔹همچنین در این جلسه سعید شریعتی به عنوان رئیس کمیته شعب، حسین کاشفی به عنوان رئیس کمیته تشکیلات، فاطمه پهلوانی به عنوان رئیس دایره آی تی عباس دعاگویی به عنوان رئبس دایره پشتیبانی، علی سمیعی زاده به عنوان رئیس کمیته اطلاع رسانی و علی پیرحسین لو به عنوان رئیس شعبه استان تهران این حزب انتخاب شدند.

🔹گفتنی است دوره مسئولیت و فعالیت این ارکان طبق اساسنامه حزب دو سال است. در این جلسه آذر منصوری از زحمات رؤسای قبلی این ارکان تشکر کرد و ضمن آرزوی موفقیت برای مسئولان جدید ارکان در دوره جدید از آنها خواست ضمن تدوین برنامه سالانه برای این ارکان در چهارچوب راهبرد مصوب حزب، نسبت به به کارگیری بیشتر زنان و جوانان و نیز دعوت از فعالان حزب در استان ها اهتمام بیشتری داشته باشند.

🔹لازم به یادآوری است که معرفی و انتخاب مسئولان ارکان دیگر حزب به جلسات بعدی این شورا موکول شد.


🔻کانال تلگرام حزب:
@ETEHADMELLATIRAN

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Feb, 06:21


جای منتقد زندان نیست.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

04 Feb, 17:28


بیانیه پایانی دهمین کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی درباره کلان‌چالش‌های جاری کشور و راهکاری برون‌رفت از آن؛
از دولت و حاکمیت می‌خواهیم که به خواسته‌های مردم نجیب و ناراضی ایران گوش فرا دهند


✍️به گزارش روابط‌عمومی حزب اتحاد ملت، این حزب با صدور بیانیه‌ای به تشریح و تبیین چالش‌های مهم و اساسی پیش روی کشور و جامعه ایران پرداخته و ضمن طرح و ارائه راهکارهای کلیدی برون‌رفت از آن، خواستار توجه حاکمیت و دولت به خواسته‌های مردم و به رسمیت شناختن حقوق آن‌ها با در پیش گرفتن سیاست‌هایی شفاف، صادقانه و عادلانه شد.

🔺در بخش‌هایی از این بیانیه، آمده؛

🔸فرصت‌ها و قوت‌های اقتصادی

🔹در حوزه اقتصادی؛ دولت جدید با توان کارشناسی بالا و هماهنگی نسبی قوای سه‌گانه، فرصتی برای بهبود وضعیت اقتصادی ایجاد کرده است. ذخایر زیرزمینی با ارزش، امکان ساماندهی مناسبات مالی با جهان در صورت اصلاح سیاست‌های خارجی مانند حل مساله اف‌ای‌تی‌اف، و برنامه‌های جدید برای کاهش تورم و بهبود محیط کسب و کار، چشم‌انداز مثبتی برای خروج از رکود تورمی و افزایش سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی فراهم کرده است.

🔸ضعف‌ها و تهدیدهای اقتصادی

🔹اما واقعیت این است که اقتصاد کشور همچنان گرفتار بحران‌های ساختاری و مزمن است. تحریم‌های بین‌المللی، تورم بالا، رکود تورمی، و تعمیق ناترازی‌های مالی، ارزی و انرژی، چالش‌هایی هستند که نیازمند اصلاحات عمیق و برنامه‌ریزی مؤثر هستند. بحران در صندوق‌های بازنشستگی، واردات روزافزون بنزین و مصرف بالای آن، قطع ارتباط با نظام بانکی جهانی و عدم شفافیت در نظام بانکی نیز بر این مشکلات افزوده است.

🔹علاوه بر این، بحران فقر و توزیع ناعادلانه منابع و سیاست‌های ناترازی‌ساز که بیش از ۳۰ درصد جامعه را در فقر مطلق گرفتار کرده است، تهدیدی جدی برای ثبات اجتماعی و امنیت ملی محسوب می‌شوند.

🔸رفع محدودیت‌ها و اصلاح قوانین شکاف‌ساز: رفع فیلترینگ و کنار گذاشتن قوانین محدودکننده مانند قانون عفاف و حجاب، اقداماتی شجاعانه و ضروری برای کاهش تنش‌های اجتماعی و افزایش اعتماد عمومی است که با گفتگوی حاکمیت با برخی اقشار حامی و همراه ساختن آنها و درک متقابلی که در سایر اقشار جامعه برای گذار از شرایط بسته گذشته و فعلی است، با کمترین چالش قابل انجام است.

🔸وفاق با جامعه: تاکنون آنچه به عنوان وفاق مطرح شده، بیش از هر معنای دیگری به تقسیم پست‌ها با جناح دیگر برداشت شده است. این در حالی است که ضامن امنیت و ثبات کشور و عامل مقوم اقتدار ملی و مقدمه ورود به حل مسائل غامض کشور، ورود جدی تمامی حاکمیت به پروسه کاهش فاصله عمیق با اقشار ناراضی جامعه، پذیرش سروری و ولی‌نعمت بودن ملت به معنای آحاد شهروندان ایران و افزایش سرمایه اجتماعی است.

🔹از منظر حزب اتحاد ملت، هدف اصلی وفاق باید کسب رضایت و اعتماد جامعه با تحقق حقوق آنها و شعار «ایران برای همه ایرانیان» باشد و این هدف سازگار با آرمان‌ها و شعارهای انقلاب اسلامی و موثرتر از وفاق گروه‌های سیاسی رقیب درون حاکمیت است.

🔸اصلاح روابط حاکمیت با سرمایه‌های نمادین: بسیاری از چهره‌های مرجع در میان اقشار مختلف به دلیل برخی تنگ‌نظری‌ها از امکان حضور فعال در جامعه و نقش‌آفرینی در کاهش شکاف‌های موجود و افزایش سرمایه اجتماعی محرومند. از جمله جناب آقای سید محمد خاتمی که با بیانیه ۱۵ بندی خود راه روشنی را پیش روی حاکمیت قرار داده است. گشودگی نظام به چنین ظرفیت‌هایی و ترمیم کدورت‌ها، یک ضرورت ملی برای احیای همبستگی و انسجام ملی است که در سال‌های اخیر ابعاد امنیتی عمیقی هم پیدا کرده‌اند.

🔸رفع حصر و عفو زندانیان و محکومان سیاسی: یکی از گام‌های اساسی در راستای وفاق و آشتی ملی، پایان دادن به حصر غیر قانونی و غیر اخلاقی و ضد منافع ملی رهبران جنبش سبز، سرکار خانم دکتر رهنورد و آقایان میرحسین موسوی و مهدی کروبی، آزادی زندانیان سیاسی، و ایجاد امکان بازگشت امن برای ایرانیان خارج از کشور است که مرتکب اقدام مسلحانه یا تروریستی نشده‌اند.

🔹حزب اتحاد ملت ایران اسلامی بر این باور است که فرصت‌های پیش‌ِرو برای اصلاحات عمیق و رفع چالش‌ها و بحران‌های کشور به شرط وجود اراده‌ای جدی و فراهم سازی امکان تعامل سازنده میان تمامی ارکان حاکمیت، قابل بهره‌برداری است. ما با تکیه بر تجربه‌های گذشته، از دولت و حاکمیت می‌خواهیم که به خواسته‌های مردم نجیب و ناراضی ایران گوش فرا دهند، حقوق آنها را به رسمیت بشناسند، و با در پیش گرفتن سیاست‌هایی شفاف، صادقانه و عادلانه، در مسیر ساختن ایرانی آباد، آزاد و توسعه‌یافته گام بردارند.

🔺متن کامل

🔻کانال تلگرام حزب:
@ETEHADMELLATIRAN

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

04 Feb, 06:45


صدای زیبای یکی از دختران هنرمند ایران: زهرا خانلقی
دختری از خطه نیشابور
از خوانواده ای هنرمند
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

03 Feb, 19:42


‏چه ⁧ #دستاورد_ملی ⁩ مانند ⁧ #برجام ⁩ می توانست تهدید و سایه سنگین شورای امنیت سازمان ملل را از سر ایران بردارد؟
‏این دستاورد ملی را مدیون دستکاه دیپلماسی کشور و وزیر امور خارجه وقت جناب آقای ⁧ #دکتر_ظریف ⁩ هستیم. به جای لعن و نفرین او بگویید نسخه شفابخش شما برای نجات کشور چیست؟
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

03 Feb, 14:50


🎥سخنرانی آذر منصوری
دبیرکل حزب اتحاد ملت در گردهمایی استانی حزب اتحاد ملت آذربایجان غربی
9 بهمن 1403
(بخش 2)

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

03 Feb, 14:50


🎥سخنرانی آذر منصوری
دبیرکل حزب اتحاد ملت در گردهمایی استانی حزب اتحاد ملت آذربایجان غربی
9 بهمن 1403
(بخش 3)

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

03 Feb, 14:50


🎥سخنرانی آذر منصوری
دبیرکل حزب اتحاد ملت در گردهمایی استانی حزب اتحاد ملت آذربایجان غربی
9 بهمن 1403
(بخش1)

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

02 Feb, 23:01


چرا برگزاري امتحان نهايي در پايه هاي دهم و يازدهم و تأثير قطعي معدل در كنكور اشتباه است؟
هادي عزيززاده

https://t.me/azkarevaneruzegar/535

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Jan, 18:17


مبعث پیامبر رحمت و مهربانی مبارک باد
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Jan, 13:51


🖋️ جبهه اصلاحات ايران دربيانيه اى اعلام كرد:
تداوم حصر ميرحسين موسوى، مهدى كروبى و زهرا رهنورد همچنان زخمى بر پيكره عدالت و قانون است / هيچ حكومتى با حذف منتقدان و مخالفان خود پایدار نخواهد ماند

✳️جبهه اصلاحات ايران در آستانه ٢٥ بهمن و ورود به پانزدهمين سال حصر خانگى ميرحسين موسوى، مهدى كروبى و زهرا رهنورد با صدور بيانيه اى به تبيين خسارات ادامه يافتن اين حصر غیرقانونی پرداخته و خواستار پايان دادن به اين رويه ناعادلانه شده است. در عين حال جبهه اصلاحات ايران در اين بيانيه، زندانی کردن منتقدان حكومت را به زيان منافع ملى و آزادى زندانيان سياسى و مدنى منتقد را نيز گامی اساسی در مسیر بازسازی اعتماد عمومی دانسته است.

✳️متن كامل بيانيه جبهه اصلاحات ايران در باره حصر ١٤ ساله محصوران و زندانيان منتقد حكومت به شرح زير است:

به نام خدا
خداوندى دادگر که زمین و آسمان‌ها را بر پایه عدالت آفرید و راه راست را برای انسان‌ها به‌سوی همبستگی و مهرورزی گشود.

ایران عزیز، امروز بیش از هر زمان دیگری به انسجام، همبستگی و وفاق ملی نیازمند است. در شرایطی که کشور با انواع بحرانها و ابرچالش‌های داخلی و خارجی روبه‌روست، تداوم حصر خانگی سه تن از شخصیت‌های برجسته، آقایان مهندس میرحسین موسوی و حجة‌الاسلام والمسلمین مهدی کروبی و خانم دکتر زهرا رهنورد، همچنان به‌عنوان زخمی بر پیکره عدالت و قانون باقی مانده است. این حصر که از بهمن‌ماه ۱۳۸۹ تاکنون، ۱۴ سال است ادامه دارد، نه‌تنها مغایر با اصول قانون اساسی است، بلکه به زیان منافع و وحدت ملى بوده و هست.
جبهه اصلاحات ایران‌ همچنین بر این باور است که زندانی کردن منتقدان و فعالان سیاسی و مدنی، روزنامه‌نگاران، وکلا و اندیشمندان، نمودی از بی‌عدالتی و انحراف از اصول مردم‌سالاری است. این اقدامات نه‌تنها پایه‌های اعتماد عمومی را متزلزل می‌کند، بلکه با تشدید شکاف‌های سیاسی و اجتماعی، به زیان منافع ملی تمام می‌شود. ما معتقدیم که هیچ حکومتی با حذف منتقدان و مخالفان خود و ایجاد محدودیت برای آنان پایدار نخواهد ماند و کشور به انسجام و پیشرفت نخواهد رسید.
با روی کار آمدن دولت جدید به ریاست دکتر مسعود پزشکیان، که تأکید فراوانی بر بازگشت به عدالت، قانون‌مداری و رفع شکاف‌های سیاسی دارد، اکنون بهترین فرصت برای پایان دادن به رویه‌ ناعادلانه گذشته، از جمله رفع حصر خانگی و آزادی زندانیان سیاسی فراهم شده است. جبهه اصلاحات ایران معتقد است که آزادی زندانیان سیاسی و مدنى و ایجاد فضای گفت‌وگو و تفاهم، گامی اساسی در مسیر بازسازی اعتماد عمومی و تقویت وفاق ملی است.
ما باور داریم که تداوم حصر و زندانی کردن منتقدان، نه‌تنها کمکی به رفع چالش‌های پیش‌روی کشور نمی‌کند، بلکه با استمرار تنش‌ها و اختلافات، مانعی جدی در مسیر تحقق همبستگی ملی، تعامل سازنده و کاهش شکاف میان حکومت و ملت خواهد بود.
دولت دکتر پزشکیان، با توجه به رویکرد عدالت‌محور خود، می‌تواند با تلاش برای پایان دادن به این بی‌عدالتی‌ها و آزادی زندانیان سیاسی، در مسیر تقویت وحدت ملی، نقطه عطفی تاریخی رقم بزند.

به امید ایرانی آزاد، عادلانه و متحد
جبهه اصلاحات ایران
٨ بهمن ١٤٠٣
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

26 Jan, 13:56


🖊 سلطنت آمریکایی

✍️ جواد کاشی

✳️تجدد با دو صدا از درون کلیسای مسیحی برآمد. یک صدا در مقابل نظام باورهای خرافی بود. این صدا بر عقل و تدبیر انسانی تکیه کرد، انسان را به جای خدا نشاند و رهاوردش خلاقیت‌های تکنیکی، رفاه و توسعه و گسترش سرمایه بود.

✳️صدای دوم در مقابل زرق و برق و ریا و دروغ کلیسا برآمد. خدا را از اسارت کلیسا رهانید و بنیادی استوار برای فردیت آزاد از قیود بیرونی خلق کرد. فردیتی که معنویت را در نسبت متمایز و خود خواسته خود با خدا جستجو می‌کرد. رهاورد این صدا، ایجاد پشتوانه برای فردیت، آزادی، حق، عدالت و صلح انسانی بود.
تجدد با ایجاد توازن میان این دو صدا می‌توانست ضمن توسعه و پیشرفت مادی، بعد اخلاقی و معنوی خود را از دست ندهد.
هر روز که از عمر تجدد گذشت، صدای دوم کم رمق‌تر شد و صدای اول مدعی معنا و صلح و عدالت هم شد. ترامپ اوج این تفوق است. او در کنار شماری از ثروتمندترین چهره‌های قرن حاضر، سینه سپر کرد، خود را فرستاده خدا نامید و وعده داد صلح را به ارمغان خواهد آورد. اما نه با تکیه بر صدای دوم تجدد، بلکه با تکیه بر زور و پول.

✳️احتمالا بعضی جنگ‌ها با تدبیر زورمندانه او به پایان خواهد رسید و آنچنانکه دستیارانش برنامه‌ریزی کرده‌اند یکی دو سال دیگر جایزه صلح نوبل هم خواهد گرفت.

✳️اما نه ترامپ نه مشاورانش نمی‌دانند تجدد خالی شده از هر بعد انسانی و معنوی، تنها به کار تولید ذخیره‌های انبوه کینه ناشی از تحقیر و ناکامی خواهد آمد. تخم تفرقه و جنگ و ستیز در جهان خواهد پاشید. اینهمه جنگ و تفرقه و کینه ورزی در اینجای جهان که ما هستیم، حاصل همین سنخ تجدد عاری از معناست. تجدد را می‌خواستیم و برای رفع کسری معنای آن، ذخائر فرهنگی خودمان را به خدمت گرفتیم و ناکام شدیم.

✳️ترامپ از معاهده‌هایی که به کاستن گرمای زمین و گسترش بهداشت جهانی مدد می‌کرد خارج شد. او با شعار «اول آمریکا» ناسیونالیسم خودخواهانه آمریکایی را تحریک کرد. به همه جهان هشدار داد که آمریکا برای اعاده قدرت از دست رفته‌اش به میدان آمده است. با لحنی تهدیدآمیز تلاش کرد تصویری رعب‌آور برای همگان خلق کند.

✳️از درون دمکراسی آمریکا، یک سلطان قدر قدرت ظاهر می‌شود. او شهروندانش را قانع کرده تا از ارزش‌هایی نظیر آزادی و عدالت روی‌گردان شوند تا به جای آن رفاه بیشتر به دست آورند. روزگاری را نوید داده است که مردم جهان دوباره با حسرت از پشت شیشه به رفاه آمریکایی بنگرند. اما نمی‌داند حتی به شرط موفقیت، نمی‌تواند مانع کسانی شود که شیشه‌ها را خرد می‌کنند و امکان رفاه خودخواهانه و دگرستیزانه را از آنها خواهند ستاند.

🆔 @javadkashi
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

26 Jan, 13:45


بازنشر

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

25 Jan, 16:19


در جلسه دیدار و گفتگوی اعضای نهضت آزادی ایران و دوستداران مرحوم مهندس بازرگان با حجت‌الاسلام و المسلمین احمد منتظری:

خاطره آخرین دیدار با سید احمد خمینی!

سال‌ها قدرت و حق دفاع از خود را نداشتیم!

تشییع جنازه آیت‌الله منتظری مایه عبرت و خط بطلانی بر جوسازی و فحاشی‌ها بود.

@lotfi_mojtaba

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

25 Jan, 13:42


🎥اولین لحظات ملاقات یک زندانی آزاد شده با خانواده اش در رام الله/صبح ما
نه به جنگ
@
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

25 Jan, 10:24


باز نشر

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

25 Jan, 10:13


❇️شاید، شاید و شاید شما بتوانید این تصویر زشت را تغییر دهید
✍️آذر منصوری

ایستگاه مترو جوانمرد قصاب پیاده شدم. (یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳)
ساعت ۲۰ بود و معمولا در این ساعت تاکسی برای شهرستان قرچک در این ایستگاه بود. اما مسافرها می گفتند که مدتی است تاکسی ها کمتر در این ساعت تردد می کنند. اگر می دانستم ایستگاه شهرری پیاده می شدم. معمولا در این ایستگاه تا آخرین قطار مترو، ماشین سواری هست.

خسته از دو جلسه پیاپی در جبهه اصلاحات و عوض کردن دو ایستگاه شلوغ مترو در مسیر منتهی به ایستگاه جوانمرد و کلافه از گرمی هوا روی جدول کنار ایستگاه تاکسی منتظر نشستم. بعد از من سه خانم دیگر هم آمدند.
آنها جوان بودند. دو نفرشان کارمند و یک نفر هم دانشجو.
بعد از مدتی انتظار که از آمدن تاکسی ناامید شدیم گفتم :«بچه ها من می خواهم اسنپ بگیرم شما هم اگر هم مسیرید بیایید با هم برویم.»
آنها هم بلافاصله قبول کردند و بعد از درخواست با فاصله چند دقیقه پراید سفید رنگی به درخواست من جواب داد و ماشین آمد.
سوار شدیم.
من جلو نشستم و آنها در صندلی عقب.
کرایه را پرداخت کرده بودم.
در میانه راه یکی از آنها گفت: «خانم بی زحمت شماره حساب بدهید تا من سهم خودم را پرداخت کنم. »
از من انکار و از او اصرار!
در نهایت شماره حساب را دادم و بعد از انجام عملیات بانکی گفت: «به نام آذر منصوری درسته؟!»
گفتم: «بله»
گفت: «شما همان آذر منصوری هستید؟»
گفتم نمی دانم منظورتان کدام آذر منصوری است؟
گفت : «همان رئیس جبهه اصلاحات»
گفتم :«بله»
بعد ادامه داد: «دیدم چهره تان آشنا است، اما با خودم گفتم مگر اینها هم مترو و تاکسی سوار می شوند؟!»
گفتم: «تعجب نکنید این مسیر همیشگی من است. »
آن دو خانم دیگر هم که تعجب کرده بودند همین جملات را به اشکال دیگری تکرار کردند.
راننده هم که با شنیدن این حرفها خودش را بیشتر جمع و جور می کرد، به تعارف افتاد که: «خانم منصوری قابلی ندارد و میهمان من باشید و ...»
خلاصه آنکه آن دو خانم جوان دیگر هم با اصرار شماره حساب را که دیدند سهمشان را پرداخت کردند. از راننده خواستم برای آنکه دخترها هم کمتر اذیت بشوند از داخل شهر برود که هر کدام با فاصله کمتری از منزلشان پیاده شوند.
نزدیک ساعت ۲۱ بود و من به مقصد رسیده بودم.
این اتفاق مکرر و به اشکال مختلف برای من تکرار می شود.
آنها انتظار دارند که من هم مانند بسیاری از مسئولین دیگر کشور راننده شخصی داشته باشم و طوری تردد کنم که آب از آب تکان نخورد. زمستان با ماشین های گرم و لابد تابستان هم با ماشین های سرد.
اما من این راه را انتخاب کرده ام و معتقدم باید این تصویر از ذهن جامعه ایران پاک شود که هر کسی که در این کشور به مسئولیتی می رسد باید خوان نعمت برایش پهن باشد.
شاید و شاید بی دلیل نیست که زمان انتخابات و تقسیم پست ها شاهد رفتارهای عجیب و غریب از نوع مجاهدان روز جمعه و شنبه و ... هستیم.
لابد اینجا خوان نعمت پهن است و باید هم شیفتگان به خدمت صف بکشند و رزومه به دست خود را به این و آن برسانند.
بی دلیل نیست که مردم عادی کشورمان وقتی فلان وزیر و وکیل برخی کشورها را می بینند که مانند مردم عادی زندگی می کنند، انگشت حیرت به دهان می گیرند که مگر می شود؟
این تصویر زشت و ناخوشایند باید در کشور ما نیز اصلاح شود.
به دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور دولت چهاردهم ایران هم گفتم: شاید, شاید و شاید شما به عنوان رئیس جمهور بتوانید این تصویر را عوض کنید.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

25 Jan, 08:34


بیل زدن جنایت نیست!

مخالفان داخلی و خارجی دکتر مسعود پزشکیان بیل زدن او را چنان علَم کرده‌اند که گویی اگر یک مقام رسمی بیل در دست بگیرد مرتکب جنایت شده است!
بیل زدن در یک پروژۀ ساختمانی از جانب رئیس جمهور هر کشوری، نه پوپولیسم است، نه جنایت!
پوپولیسم یک روحیه و اخلاق خاص سیاسی است که نمایش و تظاهر پایۀ اصلی آن است. خوشبختانه آقای پزشکیان هر نقص و کاستی که داشته باشد، از این عیب مبراست. فردی صادق و صمیمی است و این را افکار عمومی به طور شهودی حس می‌کند. بنابراین، جنجال مبتذلی علیه او به راه افتاده است.

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

24 Jan, 22:59


گفتگوی آذر منصوری با خبر فوری
بخش سوم
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

24 Jan, 22:50


گفتگوی آذر منصوری با خبر فوری
بخش دوم
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

24 Jan, 22:45


گفتگوی آذر منصوری با خبر فوری

بخش اول
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

24 Jan, 19:26


🔸‍ جزیی‌نگری در تحلیل نتیجه‌ای جز تناقض و‌سردرگمی ندارد، پدیده ترامپ از آن‌دست پدیده‌هاست که نداشتن نگاهی جامع به پیش‌زمینه‌ها و ریشه‌های آن موجب خطاهایی فاحش است. ایرانی که مدعی آزادی و‌لیبرالیسم است ، مواضع او درباره مهاجرین، تراجنسیتی‌ها و‌ دگرباش‌ها را زیر‌سبیلی باید رد کند، کسی که سوپر انقلابی ایرانی است و خواستار مجازات اوست موضع آنها که مخالف مواضع ترامپ درباره اقلیت‌های جنسی‌اند، نمی‌پسندد و از آنها که ترامپ را به نزدیکی به پوتین و بی‌اعتنایی به زلینسکی متهم می‌کنند، خوشش نمی‌آید، سلطنت‌طلب به امید بازگشت پادشاهی و‌تحت‌فشار قرارگرفتن جمهوری اسلامی برایش آرزوی موفقیت می‌کند اما نزدیکی او‌به‌پوتین و احتمال مذاکره با ایران و احتراز او از جنگ که چندان هم از او دور نیست را چه کند؟

فاشیست و ضدفاشیست و گلوبال و ضد گلوبال و خلاصه راست و چپ و جنگ‌طلب و صلح طلب، مذهبی و ضد مذهبی و غیر مذهبی، جملگی چیزهایی دارند برای اینکه از او خوششان بیاد یا بدشان بیاید!
‏تنها کسانی که می‌دانند ترامپ چیست و چه خواهد کرد و آنها از او چه می‌خواهند و‌ او از آنها چه می‌خواهد، همان حلقه ماسک و زاکر برگ و تیم‌کوک و جف بزوس و‌مابقی اذنابند و‌لاغیر،…. مابقی دوستان و‌ دشمنان، خارج از دایره و «همدلان و‌همراهان» یا «مخالفان و‌دشمنان» خودخوانده‌اند!

✍️سهند ایرانمهر

@sahandiranmehr
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Jan, 05:37


🔸تعویق در برگزاری مراسم سی‌امین سالگرد درگذشت مهندس بازرگان
 

بسمه تعالی

با تاسف اعلام می‌دارد که مراسم سی‌امین سالگرد درگذشت زنده‌یاد مهندس مهدی بازرگان که قرار بود با عنوان «بازرگان، وفاق ملی و احتیاج روز در ۴ بهمن ١۴٠٣ در کانون توحید تهران برگزار شود، بنا بر مشکلات ناشی از برخی موانع پیش‌بینی نشده در تاریخ یادشده برگزار نخواهد شد.

امید است که این مراسم هفته آینده برگزار شود. متعاقباً در این خصوص، اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 
روابط عمومی
نهضت آزادی ایران
٢ بهمن ١۴٠٣

@bonyadbazargan

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Jan, 09:47


به نام او که باقی اوست

آه از آن رفتگان بی‌برگشت ...
خبر درگذشت تاسف‌بار بانوی گرانقدر، روانشاد فریده جمشیدی، همسر صبور و همدل زنده‌یاد هدی صابر، مایه تأسف و اندوه عمیق شد.

فریده جمشیدی، همسر آن آزادمردی که جان پاک خود را در حبس، در مسیر حق و عدالت تقدیم کرد، نمادی از مقاومت و صبوری بود. خانواده‌ای که سال‌ها بار سنگین رنج و دوری و جفا را به دوش کشیدند، تا آنجا که غربت را به ماندن در وطن ترجیح دادند.

این مصیبت سنگین را به خانواده گرامی ایشان، به‌ویژه فرزندان داغدار آن بانوی فقید، خواهر عزیزم فیروزه صابر، و همه دوستان و بستگان گرامی تسلیت عرض می‌کنم. از درگاه خداوند منان برای روح بلند فریده جمشیدی و هدی صابر، آمرزش و آرامش ابدی، و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

آذر منصوری
اول بهمن ۱۴۰۳
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Jan, 18:34


🎥دبیرکل حزب اتحاد ملت:نمی توان کشور را با اقتصاد قجری اداره کرد/ پزشکیان برای مهار تندروها با راس حاکمیت به توافق برسد

✍🏻زینب حقی :
آذر منصوری سیاستمدار اصلاح طلب و دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی است. او از بانوانی است که توانسته است پله های ترقی در کار سیاسی را با کار تشکیلاتی طی کند و و بعد از علی شکوری راد با رای کنگره حزب اصلاح طلب اتحاد ملت، به دبیرکلی انتخاب شود.

🔹حزب متبوعش به همراه جبهه اصلاحات در انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری پشت سر مسعود پزشکیان ایستاد و با حمایت آنها و دیگر احزاب اصلاح طلب، طبیب دولت را روانه پاستور کردند.

🔹منصوری در این گفت و گو تلویحا به رویه وفاق پزشکیان انتقاد دارد و می گوید؛ که سابقه نداشته کابینه ای تا این حد ناهمگون تشکیل شود و معتقد است اگر نتیجه پروژه وفاق آشتی با مردم و حل مشکلات آنها نباشد، از همین حالا باید بگوییم که این پروژه شکست خورده است. وی در عین حال قضاوت درباره عملکرد دولت را زودهنگام می داند و معتقد است که باید به دولت زمان داد.

🔹این فعال سیاسی اصلاح طلب، گریزی هم به ماجرای FATF می زند و معتقد است نمی توان کشور را با اقتصاد قجری اداره کرد.

🔹منصوری رانت خواران و مافیا را مانعی در مسیر رفع تحریم ها می داند و می گوید ؛ گروهی از شرایط در هم تنیده کشور سود می برند . او تاکید می کند که هیچ اسب زین کرده ای جلوی پای پزشکیان نبوده است.

🔹دبیر کل حزب اتحاد با بیان این اعتقاد که جامعه به هیچ وجه ظرفیت پذیرش شوک های جدید را ندارد؛ تصریح می کند ؛ پزشکیان باید بیش از هر زمان دیگر، صریح تر توافق هایی با راس حاکمیت انجام دهد .

🔹وی می گوید: هیچ نیرویی خارج از ایران، نه تنها نمی تواند نسخه شفا بخش برای مشکلات کشور ارایه دهد ، بلکه در خیلی از موارد مسایل را پیچیده تر کرده است.

🔹منصوری ادامه می دهد: در صورت ریزش بدنه اصلاح طلبان و اصولگرایان آنها جذب گروه رقیب نخواهند شد، بلکه احتمالا مسیر اپوزیسیون را پیش خواهند گرفت.

🔹این فعال سیاسی تصریح می کند؛ از سال 96 نگاه قاطبه اصلاح طلبان به حضور در قدرت نبوده است و ما به دنبال قدرتمند شدن جامعه مدنی هستیم .

🔹 وی ضمن نقد عملکرد تندورها می گوید؛ عده ای بدون توجه به اینکه جامعه ظرفیت ایجاد بحران ندارد، کارهایی می کنند که هدفشان زمین زدن دولت است و اگر مهار نشوند می توانند چوب لای چرخ دولت بگذارند .

🔹منصوری به پزشکیان توصیه می کند که برای مهار تندروها باید با راس حاکمیت با توافق برسد .

🔹متن کامل وفیلم

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Jan, 18:29


https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/eoms42y/vt/frame?autoplay=true&recom=self

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Jan, 16:15


✍🏻 رئیس جبهه اصلاحات ایران: آیا وقت پاسخ به خواست ملی رفع حصر نرسیده است؟

✳️ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جبهه اصلاحات ایران، آذر منصوری در صفحه خود در شبکه ایکس نوشت: 14 سال از حصر گذشت و تا زمانی که اصرار بر تداوم آن باشد، مطالبه رفع حصر پیامد منطقی آن است؛ واقعیتی که در کارزار رفع حصر به چشم آمد و نشان داد در وجدان عمومی مردم، از دل نرود هرآنکه از دیده برفت.
توقیف کارزار نادیده گرفتن این واقعیت است. آیا وقت پاسخ به این خواست ملی نرسیده است؟
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Jan, 07:28


مولوی عبدالحمید:

اعدام های سیاسی به ویژه اعدام زنان خطرناک است و‌ باید متوقف شود.

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Jan, 06:08


🎤بازرگان، وفاق ملی، احتیاج روز

❇️مراسم سی‌امین سالگرد درگذشت مهندس مهدی بازرگان

🔹ورود برای عموم آزاد است

افتتاحیه:
❇️
محمدحسین بنی اسدی
دبیرکل نهضت آزادی ایران

با حضور و سخنرانی:
▫️ آذر منصوری
رئیس جبهه اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت اسلامی ایران
▫️ فاضل میبدی
مدرس دانشگاه مفید و عضو ارشد مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم
▫️ جلال جلالی‌زاده
نماینده مجلس ششم و دستیار رییس جمهور در امور اقوام
▫️سعید درودی
حقوقدان و عضو شورای سردبیری نشریه ایران فردا
▫️عماد بهاور
عضو جبهه اصلاحات و عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران

▫️زمان برگزاری:
پنج‌شنبه ۴ بهمن ١۴٠٣
ساعت ۱۵ تا ١٨

▫️ محل برگزاری:
تهران، خیابان توحید، خیابان پرچم، کانون توحید

@Nehzatazadiiran
@azarmandouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

17 Jan, 08:56


ای کاش...
ای کاش، آدمی وطنش را
مثلِ بنفشه‌ها
(در جعبه‌های خاک)
يک روز می‌توانست،
همراهِ خويشتن ببرد هر کجا که خواست.
در روشنای باران،
در آفتابِ پاک.
(اما نمی شود)
کوچ بنفشه‌ها
سرودهٔ محمدرضا شفیعی کدکنی
با صدای فرهاد مهراد
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

17 Jan, 08:24


🎥دشمنان دولت ملی

🔹در پروژه تحقیقاتی دشمنان دولت ملی که با حمایت حزب اتحاد ملت ایران اسلامی به انجام رسیده است تلاش شده در مصاحبه با هشت تن از متخصصین و اساتید تاریخ معاصر ایران ضمن بررسی و پاسخ به ابهامات مطرح شده درباره کارنامه دولت دکتر محمد مصدق در چند سال اخیر، به تبارشناسی جریانات داخلی و خارجی معارض با تشکیل دولت و حاکمیت ملی در ایران پرداخته شود.

🔹این مجموعه سمعی-بصری در هشت قسمت از ۲۹ دیماه ۱۴۰۳ با پخش اولین مصاحبه در کانال امتداد آغاز و ادامه خواهد یافت و در نهایت با پخش هشتمین مصاحبه در ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ و همزمان با هفتاد و سومین سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ به پایان خواهد رسید.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

16 Jan, 18:51


📄راه استاد

✍🏻امتداد-آذر منصوری:
حضور زنان در مقدرات اساسی کشور و تحقق حقوق انسانی آنها یکی از مبانی مهم شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی است. شاید اگر چنین باوری در مورد جایگاه زنان پس از انقلاب وجود نداشت، اساسا در صفوف به هم پیوسته انقلابیون و مبارزاتی که زمینه این تغییر را رقم زدند، زنان ایران پا به پای مردان حضور پیدا نمی کردند. از زنده یاد اعظم طالقانی شنیدم که در قیام ۱۷ شهریور زنان حلقه ای پیرامون تظاهر کنندگان شکل داده بودند که اگر تیری شلیک شد آنها پیش از فرزندان و همسران و برادرانشان کشته شوند.

❇️بر همین مبنا بود که در قانون اساسی مقدمه ای به جایگاه زنان اختصاص یافت و در اصول متعدد قانون اساسی کارگزاران نظام موظف شدند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های خود این حقوق را محقق کنند.و باز به همین دلیل بود که در اولین مجلس خبرگان رهبری پس از پیروزی انقلاب زنان نیز از امکان برابر حضور در انتخابات و خبرگان رهبری برخوردار شدند.

❇️زنده یاد استاد منیره گرجی اولین زنی بود که توانست در این مجلس حضور پیدا کند. اما این حضور متاسفانه به آخرین حضور هم تبدیل شد و پس از آن دیگر به هیچ یک از زنان همتراز او نه اجازه حضور در رفابت های خبرگان رهبری داده شد و بالطبع هیچ زنی نتوانست راه استاد را در این نهادی که قرار بود به عنوان نهاد انتخابی برآمده از آراء ملت ایفای نقش کند، ادامه دهد.

❇️راهی که اگر ادامه پیدا می کرد، بعید بود امروز روز ایران شکاف جنسیتی به یکی از بزرگترین شکاف های بین حاکمیت و ملت تبدیل شود.
راهی که اگر ادامه پیدا کرده بود حتما و حتما به بهانه واژه رجل سیاسی زنان از حضور در اساسی ترین مقدرات اساسی کشور منع نمی شدند.
استاد منیره گرجی طی این سال ها نیز کوشید این واقعیت را به حاکمیت یادآور شود که تحقق حقوق انسانی زنان و حضور آنها در مقدرات اساسی کشور برگرفته از دین رحمانی و اخلاقی است که نه تنها هیچ منع و محدودیتی برای این جایگاه قائل نشده، بلکه این مسیر را برای آنها هموار نیز ساخته است.
یادش گرامی و نام و یادش ماندگار

#امتداد
@emtedadnet
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

16 Jan, 06:46


هوالشاهد
«کل من علیها فان»

اطلاع رسانی

مراسم بزرگداشت استاد گرانقدر منیر گرجی، روز جمعه ۱۴۰۳/۱۰/۲۸ از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲ در مسجد الرضا واقع در فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، نرسیده به بزرگراه صدر برگزار می‌شود.

ما به عنوان شاگردان و دوستداران این استاد بزرگ، دعوت می‌کنیم تا در این مراسم با حضور خود، ارادت و محبت‌تان را به ایشان ابراز کنید. این فرصت مناسبی است تا یاد و خاطره‌ی ایشان را گرامی بداریم و از آموزه‌های ارزشمندشان بهره‌مند شویم.

حضور شما در این مراسم، نشان‌دهنده‌ی احترام و قدردانی از تلاش‌ها و زحمات بی‌وقفه‌ی استاد منیر گرجی خواهد بود. بی‌صبرانه منتظر دیدار همه‌ی شما عزیزان هستیم.

https://t.me/gorjiee

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Jan, 22:43


آه از آن رفتگان بی برگشت...

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Jan, 18:22


#اختصاصی

در دیدار دبیرکل حزب اتحاد ملت و جمعی از فعالین سیاسی با خانواده سیدمصطفی تاج‌زاده مطرح شد؛
آذر منصوری: جای منتقد مصلحی چون تاج‌زاده در زندان نیست/ فخرالسادات محتشمی‌پور: همسرم از هر زمان دیگری در مواضع خود مصمم‌تر است

✍️امتداد-گروه خبر:
به بهانه فرارسیدن سیزدهم رجب، سالروز ولادت حضرت علی(ع)، آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت به همراه جمعی از اعضای این حزب و فعالین سیاسی با حضور در منزل سید مصطفی تاج‌زاده با فخرالسادات محتشمی‌پور، همسر این آزاده دربند دیدار و گفتگو کردند.

🔹در این دیدار که عصر روز گذشته(سه‌شنبه) صورت گرفت در کنار دبیرکل حزب اتحاد ملت، تعدادی از اعضای شورای مرکزی و اعضای ارشد این حزب و همچنین، تعدادی از فعالین باسابقه سیاسی اصلاح‌طلب نیز حضور یافته و ضمن تبریک ایام و البته ابراز تأسف از صدور حکم حبس جدید برای سید مصطفی تاج‌زاده برای فخرالسادات محتشمی‌پور، همسر این زندانی سیاسی آرزوی توفیق کردند.

🔸آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت در این دیدار از صدور حکم ۶ ساله جدید برای سید مصطفی تاج‌زاده ابراز تأسف کرده و حضور این آزاده دربند در زندان و حبس را مایه خسارت برای کشور دانست.

🔹منصوری، تصریح کرد: ما بارها گفته‌ایم که جای منتقد مصلحی چون سید مصطفی تاج‌زاده، زندان نبوده و حضور چهره‌ دلسوز و میهن‌دوستی چون او در حبس، فرصت ارزشمندی را برای اعتلای میهن عزیزمان از کشور سلب می‌کند.

🔹وی در ادامه گفت: بدون تردید، تداوم حبس و صدور حکم جدید زندان برای سید مصطفی تاج‌زاده، کشور و نظام را از فرصت بهره‌مندی از ایفای نقش مشفقانه و دلسوزانه او در اعتلای ایران محروم خواهد کرد و مطالبه ما آزادی ایشان است.

🔸در ادامه این دیدار، همچنین فخرالسادات محتشمی‌پور، ضمن تبریک این ایام به بیان شرح مختصری از روند صدور حکم جدید ۶ ساله برای سید مصطفی تاج‌زاده پرداخته و پیشنهاد ملاقات اعضای جبهه اصلاحات با وزیر اطلاعات برای پیگیری و مطالبه حقوق زندانیان سیاسی را مطرح کرد.

🔹محتشمی‌پور، همچنین با تاکید بر بی‌فایده بودن صدور چنین احکامی، سید مصطفی تاج‌زاده را در عزمش برای بیان دغدغه‌ها و نقدهای صریح در شیوه اداره کشور و جامعه، مصمم‌تر از هر زمان دیگری نسبت به گذشته توصیف کرد.

🔹این فعال سیاسی همچنین، روایتی نیز از روند و شرایط نگهداری همسر خود در زندان اوین به حاضرین ارائه کرده و از تداوم این حبس با توجه به شرایط جسمانی سید مصطفی تاج‌زاده و مسئله بیماری قلبی ایشان، ابراز نگرانی کرد.

🔹فخرالسادات محتشمی پور همچنین نسبت به وضعیت جسمانی و نگهداری دیگر زندانیان سیاسی چون ابوالفضل قدیانی ابراز نگرانی کرد.

🔹گفتنی است که سید مصطفی تاج‌زاده، فعال سیاسی محبوس در زندان اوین به تازگی با حکم قاضی صلواتی به ۶ سال حبس جدید محکوم شده و این، چهارمین حکمی است که از سال ۱۳۸۸ تا کنون از سوی این قاضی برای تاج‌زاده صادر شده است.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Jan, 16:59


#اختصاصی

در دیدار دبیرکل حزب اتحاد ملت و جمعی از فعالین سیاسی با خانواده سیدمصطفی تاج‌زاده مطرح شد؛
آذر منصوری: جای منتقد مصلحی چون تاج‌زاده در زندان نیست/ فخرالسادات محتشمی‌پور: همسرم از هر زمان دیگری در مواضع خود مصمم‌تر است

✍️امتداد-گروه خبر:
به بهانه فرارسیدن سیزدهم رجب، سالروز ولادت حضرت علی(ع)، آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت به همراه جمعی از اعضای این حزب و فعالین سیاسی با حضور در منزل سید مصطفی تاج‌زاده با فخرالسادات محتشمی‌پور، همسر این آزاده دربند دیدار و گفتگو کردند.

🔹در این دیدار که عصر روز گذشته(سه‌شنبه) صورت گرفت در کنار دبیرکل حزب اتحاد ملت، تعدادی از اعضای شورای مرکزی و اعضای ارشد این حزب و همچنین، تعدادی از فعالین باسابقه سیاسی اصلاح‌طلب نیز حضور یافته و ضمن تبریک ایام و البته ابراز تأسف از صدور حکم حبس جدید برای سید مصطفی تاج‌زاده برای فخرالسادات محتشمی‌پور، همسر این زندانی سیاسی آرزوی توفیق کردند.

🔸آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت در این دیدار از صدور حکم ۶ ساله جدید برای سید مصطفی تاج‌زاده ابراز تأسف کرده و حضور این آزاده دربند در زندان و حبس را مایه خسارت برای کشور دانست.

🔹منصوری، تصریح کرد: ما بارها گفته‌ایم که جای منتقد مصلحی چون سید مصطفی تاج‌زاده، زندان نبوده و حضور چهره‌ دلسوز و میهن‌دوستی چون او در حبس، فرصت ارزشمندی را برای اعتلای میهن عزیزمان از کشور سلب می‌کند.

🔹وی در ادامه گفت: بدون تردید، تداوم حبس و صدور حکم جدید زندان برای سید مصطفی تاج‌زاده، کشور و نظام را از فرصت بهره‌مندی از ایفای نقش مشفقانه و دلسوزانه او در اعتلای ایران محروم خواهد کرد و مطالبه ما آزادی ایشان است.

🔸در ادامه این دیدار، همچنین فخرالسادات محتشمی‌پور، ضمن تبریک این ایام به بیان شرح مختصری از روند صدور حکم جدید ۶ ساله برای سید مصطفی تاج‌زاده پرداخته و پیشنهاد ملاقات اعضای جبهه اصلاحات با وزیر اطلاعات برای پیگیری و مطالبه حقوق زندانیان سیاسی را مطرح کرد.

🔹محتشمی‌پور، همچنین با تاکید بر بی‌فایده بودن صدور چنین احکامی، سید مصطفی تاج‌زاده را در عزمش برای بیان دغدغه‌ها و نقدهای صریح در شیوه اداره کشور و جامعه، مصمم‌تر از هر زمان دیگری نسبت به گذشته توصیف کرد.

🔹این فعال سیاسی همچنین، روایتی نیز از روند و شرایط نگهداری همسر خود در زندان اوین به حاضرین ارائه کرده و از تداوم این حبس با توجه به شرایط جسمانی سید مصطفی تاج‌زاده و مسئله بیماری قلبی ایشان، ابراز نگرانی کرد.

🔹فخرالسادات محتشمی پور همچنین نسبت به وضعیت جسمانی و نگهداری دیگر زندانیان سیاسی چون ابوالفضل قدیانی ابراز نگرانی کرد.

🔹گفتنی است که سید مصطفی تاج‌زاده، فعال سیاسی محبوس در زندان اوین به تازگی با حکم قاضی صلواتی به ۶ سال حبس جدید محکوم شده و این، سومین حکمی است که از سال ۱۳۸۸ تا کنون از سوی این قاضی برای تاج‌زاده صادر شده است.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

14 Jan, 11:35


❇️پیام مهم پزشکیان فردا از شبکه NBC آمریکا پخش می‌شود/جمهوری اسلامی آماده مذاکره شرافتمندانه و برابر است

❇️معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از پخش «پیام مهم» مسعود پزشکیان فردا از شبکه آمریکایی NBC خبر داد.

@gaam_no
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

13 Jan, 06:41


انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت بانوی فرهیخته و اسوه اخلاق، بانو منیره گرجی، تنها نماینده زن در مجلس خبرگان، مفسر قرآن کریم، معلم اخلاق و چراغ ایمان که الگویی از مهر و محبت بود، موجب تأثر و اندوه فراوان گردید.

این مصیبت جانکاه را به خانواده محترم ایشان، شاگردان دلسوخته و تمامی دوستداران آن بانوی بزرگوار تسلیت عرض می‌کنم.

با تمسک به کلام الهی که مونس همیشگی ایشان بود:
«كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ، ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ»
(سوره عنکبوت، آیه ۵۷)

برای روح بلند و پرنورشان رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال خواهانم.
روحش شاد، راهش پر رهرو و یادش گرامی باد.

آذر منصوری
۲۴ دیماه ۱۴۰۳

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

12 Jan, 18:52


مُستند "سمفونی ایران"

درباره فیلم:
مستند 67 دقیقه‌ای «سمفونی ایران» که تولید آن حدود ۹ سال به طول انجامید و برای اولین بار در یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» به نمایش درآمد به موسیقی نواحی ایران و اقوام مختلف می‌پردازد. در این فیلم، فریدون شهبازیان آهنگساز ایرانی برای یافتن ریشه‌های موسیقی مقامی این سرزمین کهن به سفری طولانی می‌رود.


تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان: وحید موسائیان

پژوهشگران: فریدون شهبازیان، جهانگیر نصری اشرفی
گوینده متن: مسعود رایگان 🌐 کانال موسیقی گلها
https://t.me/MousighiGolha

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

12 Jan, 14:36


📄فرصتی به نام «خاتمی»

✍🏻ر‌وزبه علمداری
: روز پنجشنبه از حضور سید محمد خاتمی در مراسم افتتاح بیمارستان هاشمی رفسنجانی جلوگیری شد. می توان تحلیل کرد که دلیل این منع علی رغم گشایش های نسبی سیاسی در ماههای اخیر و با وجود رفع محدودیت های سابق رسانه ای برای درج اظهارات او، در یک «تصمیم» نهفته است: ممانعت از عادی سازی حضور رسمی خاتمی در مجامع عمومی و سیاسی.

🔹به عبارتی، تصمیم گیران می خواهند حضور خاتمی در سطحی محدود باقی بماند تا به دوران ماقبل «88» بازنگردد. اما بنگریم که در این 15 سال چه اتفاقاتی افتاد: پس از ممنوع الخروجی خاتمی در نوروز 1389، تحولاتی در کشورهای عربی رخ داد که ظهور گروههای ترویستی همچون داعش، جبهه النصره و... از جمله آنها بود. در سال 1400 نیز با خروج توافق شده و مفتضاحه آمریکا از افغانستان، طالبان که روزگاری مظهر تحجر دینی در جهان بود مجددا در افغانستان روی کار آمد و دولت های اسلامی و غربی ناگزیر از تعامل با آن شدند. و سرانجام تروریست های تحریرالشامی در سوریه کت و شلوار به تن کردند، ریش ها را کوتاه کردند و حاکم سوریه شدند.

🔹در تمام این سالها جای یک چهره یعنی سید محمد خاتمی خالی بود تا مانند قبل با سفر به کشورهای مختلف غربی و منطقه جلو برسازی تصویر خشن، متحجر و مرتجع از اسلام را بگیرد و گفتمان اسلام پویا و روزآمد را به جهانیان معرفی کند. تصور کنید در اوج سالهای خشونت داعش، خاتمی مثل قبل به دعوت های مکرر حضور در همایش های جهانی امکان پاسخ دادن می یافت و در قامت «ماندلای جهان اسلام و ایران» رشته های تروریست های سیاه پوش داعشی را با منطق اصیل و احترام برانگیز خود پنبه می کرد. بیخود نبود که سردار شهید او را فرصتی برای ایران و جهان می دانست، به او علاقه مند بود، مشتاق ملاقات با او بود و در آخرین روزها برای رفع محدودیت های او قصد شروع تلاش هایی را داشت.

🔹این فرصت سوزی البته در داخل کشور نیز صدق می کند؛ درست در همین سالهایی که دهها و صدها چهره ناشناخته که با تندخویی و تندگویی و دامن زدن به مطالبات توهمی سعی در ربایش نمایندگی اجتماعی را در فضای مجازی یا خارج از کشور دارند، شخصیت سالم و اصیل و محترم و امتحان پس داده ای چون خاتمی می توانست با مردم سخن بگوید، با حاکمیت رابطه ای مستقیم و شفاف داشته باشد و میانجی تأثیرگذار منازعات اجتماعی و سیاسی باشد.

🔹اما افسوس که این محدودیت های بی مبنا که کسی هم آن را گردن نمی گیرد، فرصتی بزرگ را از جهان اسلام و ایران سلب کرده و می کند. امیدوارم پزشکیان با گفتمان وفاق خود بتواند این فرصت بی نظیر را به جامعه و منطقه و مسلمانان جهان برگرداند.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

11 Jan, 14:11


🖊️ زنان قدرتمند صفویه

✳️خیرالنساء زنی که عثمانی را شکست داد

✍🏻نزهت احمدی استاد تاریخ دانشگاه اصفهان در نشستی با عنوان زنان در عصر صفوی که به مناسبت روز زن در شهر کتاب بهار اصفهان برگزار شد خبر از  نوشتن کتابی جدید درباره زنان صفوی داد.

✳️او با اشاره به اینکه زنان صفوی شبیه زنان عثمانی یا قاجار یا زنان دوره‌های پیش از خود نیستند، گفت: مدارکی پیدا کردم که نشان از اولین حضور زنان قدرتمند در این دوره دارد.او گفت این زنان در عرصه سیاسی نظامی مانند جنگ چالدران حضور داشته اند.

✳️احمدی با اشاره به دو همسر شاه اسماعیل گفت :آنها لباس رزم پوشیده و به جنگ می‌روند و این یعنی آنها مهارت‌های رزمی داشته‌اند و شمشیرزنی و سوارکاری بلد بودند.
او افزود :هردو زن اسیر می‌شوند اما یکی از آنها موفق می‌شود با بخشیدن گوشواره‌ای که همراه داشته آزاد شود اما دومی اسیر عثمانی می‌شود و تا پایان عمر همانجا می ماند.

✳️این استاد تاریخ دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه منابع تاریخی ما درباره این زنان سکوت کرده‌اند گفت :یکی از دلایلش این بوده که ناموس شاه دست بیگانه افتاده بوده و این موضوعی نبوده که بشود درباره اش حرف زد. او افزود این اسناد و مکتوبات عثمانی بوده که ما را از این ماجراها مطلع کرده است.

✳️او به پری خان خانم دختر شاه طهماسب اشاره کرد که در مقام یک زن قدرتمند  مستقیما  نقش مشاور شاه را داشته و اواخر عمر شاه طهماسب عملا قدرت را در دست داشته است و حتی حکم ملک الشعرایی محتشم کاشانی را با خط خودش صادر کرده است.

✳️احمدی با اشاره به دعوای جانشینی شاه طهماسب  گفت که پری خان خانم تصور می‌کرد با شاه شدن محمد خدابنده یکی از برادرانش که  سالها محصور و  تقریبا هم نابینا بوده همچنان می‌تواند قدرت را در پشت صحنه در دست داشته باشد. او افزود حتی این احتمال و شایعه هم وجود دارد که به نام خودش سکه ضرب کرده گرچه هنوز مستندی برایش یافت نشده است.

✳️احمدی در ادامه گفت :اما وقتی محمد خدابنده پشت دروازه‌های قزوین اتراق می‌کند تا همه از جمله پری خان خانم برای دست‌بوسی نزدش بروند، پری خان خانم بازداشت می‌شود و بعد هم فرمان قتلش صادر می‌شود.

✳️این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در این واقعه رد پای یک زن قدرتمند دیگر یعنی همانا خیرالنسا، همسر محمد خدابنده دیده می‌شود گفت: برخی منابع این ماجرا را به دعوای زنانه  خواهر شوهر و زن‌برادر فرو کاسته‌اند درحالی‌که ماجرای جنگ قدرت در جریان بوده و قضیه پیچیده تر و مهمتر از این حرف هاست.

✳️احمدی با اشاره به اینکه با شاه شدن محمد خدابنده، خیرالنسا مستقیما قدرت را به دست می‌گیرد، گفت :او زنی ساختار شکن است و شروع به عزل و نصب امرا و قزلباش‌ها می‌کند،و همین نقش آشکار خیرالنسا در عرصه قدرت به مذاق جامعه مردان آن زمان خوش نمی‌آید.

✳️او افزود :حضور این زن در قدرت مقارن با جنگ‌های ایران و عثمانی است و او هم در یکی از این جنگ‌ها شرکت می‌کند که منجر به پیروزی ایران می‌شود‌ و حتی موفق می‌شود یکی از شخصیت های مهم و نزدیک به پادشاه عثمانی یعنی عادل گرایخان را به اسارت بگیرند‌.

✳️این استاد تاریخ دانشگاه اصفهان گفت اما همان حربه همیشگی که همواره در طول تاریخ برای سرکوب و کنار زدن زنان به کار برده می‌شده این‌جا هم علیه خیرالنسا استفاده می‌شود و شایعه می‌کنند که خیرالنسا با عادل گرایخان رابطه دارد و به شاه پیام می‌دهند که زن تو مانع ماست و از پایتخت دورش کن. خیرالنسا  مقاومت می‌کند و می‌گوید :من نمی‌روم و حتی اگر  من را بکشند هم بالاخره یکی از  پسرانم به قدرت می‌رسد و انتقامم را می‌گیرد و در نهایت خیرالنسا را در کاخ خفه میکنند.

✳️احمدی درباره زنان در عصر شاه عباس هم گفت، سنت وقف در این دوره باعث شده ما در جای جای شهر شاهد اماکن زیادی باشیم که به نام واقف آن که یک زن است ثبت شده است. او با اشاره به اشتغال زنان در این دوره گفت: من در اسناد وقف یک شفاخانه دیدم که نوشته بود یک جراحه و‌ دو پرستار زن استخدام کنید،  همچنین کتابی پیدا کردم که زنی کاتب نوشته بوده و در انتهای کتاب آورده بود : اگر بد خط بود ایراد نگیرید دستی برگهواره و دستی بر قلم داشته‌ام.

✳️او با اشاره به اینکه تاریخ ما مذکر است گفت که پیدا کردن ردی از هویت زنان در تاریخ بسیار سخت است و مورخ باید مانند کارآگاه با دقت کنکاش کند و حتی گاهی بین سطور را بخواند و ببیند تا چیزی را که پنهان شده پیدا کند.

🆔 @hooreechannel
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

09 Jan, 11:42


با کدام تعریف از ⁧ #وفاق⁩ عده ای مانع از حضور ⁧ #سید_محمد_خاتمی⁩ در برنامه افتتاح بیمارستان ⁧ #هاشمی_رفسنجانی⁩ شده اند؟
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

08 Jan, 17:18


#اختصاصی
 
در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با رئیس‌جمهور مطرح شد؛
آذر منصوری: مسئله جامعه مدنی قدرتمند در ایران، یک ضرورت جدی است/ میردامادی: نیازمند تصمیمات سخت هستیم/ نورانی‌نژاد: عملا شهروندان به درجه یک و دو و سه تقسیم شده‌اند/ امین اسماعیلی: جامعه، کشش شوک‌درمانی و افزایش قیمت شدید را ندارد
 
امتداد-گروه خبر:
جمعی از اعضای شورای مرکزی، دفتر سیاسی و هیات داوری حزب اتحاد ملت، شامگاه شنبه در نخستین روز هفته جاری با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، دیدار و گفتگو کرده و به بیان مطالبات و دغدغه‌های عمومی در خصوص مسائل و موضوعات کلان کشور و جامعه پرداختند.
 
🔸منصوری: فعالیت‌های حزب اتحاد در راستای قدرتمند کردن جامعه مدنی است
 
🔹آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد در این نشست با اشاره به فعالیت‌های حزب در سراسر کشور به مسئله جامعه مدنی قدرتمند به عنوان یک ضرورت یاد کرد و فعالیت حزب اتحاد را در این چارچوب دانست.
 
🔹همچنین، معرفی کمیسیون‌های تخصصی حزب، دیگر بخش سخنان دبیرکل بود و تاکید بر اینکه عمده مواضع حزب برگرفته از بررسی کارشناسی مسائل در این کمیسیون‌هاست. وی پیشنهاد کرد که دولت وفاق نیز از دیدگاههای احزاب استفاده کرده و برای تقویت احزاب برنامه داشته باشد.
 
🔹قدردانی از تلاش‌ها و برخی اقدامات دولت از قبیل تغییر فضای سیاست ورزی، تغییر فضای دانشگاه‌ها و اداره کشور-در شرایطی که می‌دانیم هیچ اسب زین کرده‌ای در کار نبود- پیگیری دولت در رفع فیلترینگ و توقف شبه‌قانون حجاب و عفاف از دیگر نکات محوری صحبت‌های دبیرکل حزب اتحاد، خطاب به رئیس‌جمهور بود. وی همچنین، تأکید کرد که خلق امید و اعتماد در این وضعیت نیاز به همراهی همه ارکان حاکمیت دارد و اینجاست که وفاق معنا پیدا می‌کند.
 
🔸میردامادی: باید به سرمایه اجتماعی و تغییر در سیاست‌های داخلی توجه کنیم
 
🔹همچنین، محسن میردامادی، فعال با سابقه سیاسی به نمایندگی از سوی کمیسیون سیاست خارجی حزب اتحاد ملت به سوابق و تجربیات خود در زمان جنگ و بحبوحه پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی تهران پرداخته و خطاب به مسعود پزشکیان، تاکید داشت: باید مسائل خود با کشورهای منطقه و قدرت‌های جهانی از جمله ایالات متحده را حل و فصل کنیم و به این ترتیب با رفع تحریم‌ها، وارد مسیر توسعه شویم.
 
🔹بر همین اساس نیز، ما نیازمند تصمیمات سخت هستیم که این تصمیم‌گیری‌ها، مستلزم توجه به سرمایه اجتماعی و تغییر و تحول در سیاست داخلی است.
 
🔸نورانی‌نژاد: هنوز در ذهن برخی، مفهوم دولت-ملت پذیرفته نشده
 
🔹حسین نورانی‌نژاد، دیگر عضو ارشد حزب اتحاد ملت در این نشست، ضمن اشاره به مسائل مهم در حوزه سیاست داخلی، اظهار داشت: هنوز در ذهن برخی، مفهوم دولت-ملت پذیرفته نشده و هنوز بر اساس رویکرد امت‌گرا و باورها و سلایق شهروندان، عملا شهروندان به درجه یک و دو و سه تقسیم شده‌اند.
 
🔹وفاق با جامعه، بدون توجه به رویکرد جامعه‌محور در دولت محقق نخواهد شد. شخصا شما را با توجه به روحیات شخصی و نیز تمایل به وفاق با جامعه، عملا جامعه‌‌محور می‌دانم.
 
🔹مشکلات و موانع جدی امروز بر سر راه تحزب و فعالیت حزبی در ایران قرار دارد. راه حل پیشنهادی هم اصلاح قانون احزاب و اصلاح قانون انتخابات به نحوی است که احزاب در انتخابات دارای نقش شوند و انتخابات تناسبی و دست کم نیمه حزبی شکل بگیرد. در غیر این صورت اغلب نخبگان رغبتی به فعالیت سیاسی نداشته و جای آن را محافل غیر شفاف و گسترش حامی پروری خواهد گرفت.
 
🔹نرخ بالای اعدام در ایران از جمله مسائل مهمی است که باید به آن توجه جدی داشت. چنین آمار بالایی اصلا زیبنده کشور نیست. اقداماتی در دوره مرحوم هاشمی شاهرودی در قوه قضائیه آغاز شده بود که دست کم، شفاف‌سازی نسبی برای آشکار شدن آمار اعدام‌ها در نقاط مختلف کشور صورت بگیرد، اما پس از ایشان متوقف شد.
 
🔸لزوم توجه بیشتر دولت به توسعه در مناطق محروم
 
🔹ساجده عربسرخی نیز، مسائلی را در خصوص مشکلات مناطق محروم، بخصوص در منطقه سیستان و بلوچستان مورد اشاره قرار داده و بر ضرورت وجود نگاه توسعه‌ای در آن تاکید کرد. وی، همچنین بیان داشت که گزارشات واقعی درباره مشکلات این حوزه، آنگونه که باید و شاید به مسئولان منتقل نمی‌شود.
 
🔸امین اسماعیلی: دولت از اتخاذ سیاست‌های شوک‌درمانی پرهیز کند
 
🔹حمید امین اسماعیلی، رئیس کمیسیون اقتصادی حزب اظهار داشت: دولت از اتخاذ سیاست‌های شوک‌درمانی و افزایش ناگهانی قیمت‌ها پرهیز کند. چرا که جامعه کشش چنین تصمیماتی را ندارد. به گفته وی، هرگونه افزایش قیمتی، مستلزم اتخاذ سیاست‌های حمایتی و مبتنی بر افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد در جامعه است.

🔺متن کامل

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

07 Jan, 07:54


آیین گرامیداشت یاد دکتر سیدرضا رئیس‌طوسی روز پنچشنبه بیستم دی‌ماه 1403 در مسجد کانون توحید به نشانی میدان توحید، خیابان پرچم، کانون توحید از ساعت 16-14 برگزار می‌شود.

@cheshmandaz_iran

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Jan, 20:01


🖋«ناترازی»؛ عنوانی محترمانه برای رفتار غلط/ بی‌حد و حصر مصرف را افزایش دادند، امروز می‌گویند چرا انرژی کم داریم!

✍🏼محسن صفایی‌فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره معضل ناترازی انرژی گفت:
ناترازی عنوان محترمانه‌ای است که آن را برای رفتار بدون برنامه انتخاب کردند. وقتی برنامه مناسب و منظمی برای توسعه کشور تنظیم نمی‌شود و فرآیندی برای هماهنگ‌سازی ارکان کشور وجود ندارد، طبیعتاً شکل‌گیری چنین وضعی نتیجه نحوه عملکرد آنهاست.

وقتی اصرار است به تمام مناطق دوردست کشور بدون بررسی اقتصادی و امکان‌پذیری، گازرسانی انجام شود باید به این موضوع توجه می‌شد که آیا این بهترین روش برای خدمات‌رسانی است؟ بدون توجه به ارزیابی و مطالعات سرزمینی، اقدام‌هایی شعارگونه انجام شد که امروز نتیجه آن را ملاحظه می‌کنید.

معاون وزیر پیشین اقتصاد تصمیم‌هایی همچون «اعلام خاموشی‌ها» و «قطع گاز و برق کارخانه‌های صنعتی» را حاصل فقدان مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب در دهه‌های اخیر دانست و اظهار کرد: به‌طور طبیعی کشوری که قصد دارد تبدیل به قدرت نخست منطقه شود، باید مشخص می‌کرد برای دستیابی به آن هدف، در چه حوزه‌هایی از زیرساخت‌های موردنیاز سرمایه‌گذاری کند تا بتواند از آنها به شکل بهینه استفاده کند!

برنامه‌ریزان کشور به‌ویژه سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانه‌های مرتبط در طول ۳۰ سال گذشته به لزوم داشتن این برنامه جامع توجه نکردند و به موضوع مقدار سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های تولید انرژی توجه کافی نداشتند. آنچه امروز شاهد هستید نتیجه نبود توان مدیریتی و برنامه‌ریزی در دهه‌های اخیر است.

معنا و مفهوم برنامه پنج ‌ساله یا ۲۰ ‌ساله این است که مسئولان در یک روند طولانی‌مدت باید روند توسعه کشور را به موازات و در امتداد هم ببینند. اگر قرار بود کشور توسعه صنعتی داشته باشد، باید بسترهای مناسب برای تأمین انرژی موردنیاز و مصرف بهینه آن را از طریق نیروگاه‌های با راندمان اقتصادی و ایجاد خطوط انتقال برق مناسب پیش‌بینی و ایجاد می‌کردند، اما شاهد هستید که برنامه‌های ناقص و غیرکارشناسی چگونه سبب ضرر و زیان آحاد ملت شده است!

متن کامل

@emtedadnet
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Jan, 18:48


❇️ اعتراض رئيس جبهه اصلاحات ايران به ادامه حصر محصوران و توهين مداح به اهل سنت و مولوى عبدالحميد / گزارش عضو هيأت رئيسه جبهه در خصوص صدور احكام قضايى براى فعالان سياسى-اجتماعى اصفهان / گزارش تشكيل كارگروه اقتصادى / تحليل انتخابات آتى شوراها و اقدامات صورت گرفته تاكنون

❇️اعضاى مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران در جلسه روز گذشته خود ضمن مورد توجه قرار دادن شرايط خطير كشور و راهكارهاى برون رفت از آن، به بررسى دستور كارهايى از جمله تشكيل كارگروه اقتصادى، انتخابات پيش روى شوراها و صدور احكام قضايى براى فعالان سیاسی و اجتماعی اصفهان پرداختند.

❇️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جبهه اصلاحات ایران، در ابتداى این جلسه آذر منصورى رئيس جبهه با بيان اين كه اكنون ١٥ سال از آغاز حصر آقايان موسوى و كروبى و خانم رهنورد مى گذرد، نسبت به ادامه اين وضع اظهار نگرانى كرده و گفت: متأثر از رويداد سال ٨٨، طى اين سالها بسيارى از نيروهاى دلسوز و نخبه كشور را با برچسب فتنه از حقوقشان براى حضور در عرصه مديريتى و اجرايى كشور محروم كرده اند و اکنون آثار چنین رویکردی بر حکمرانی نامطلوب کشور نمایان است. لذا معلوم نيست تا چه زمانى اين زخم كهنه مى خواهد باز بماند؟! متأسفانه جريانى كه مسئول اين وضع هست اينك نيز دارد چوب لاى چرخ دولت آقاى پزشكيان مى گذارد.

❇️رئيس جبهه اصلاحات ايران در خصوص اظهارات توهين آميز يك مداح نسبت به اهل تسنن و مولوى عبدالحميد و مسجد مكى زاهدان گفت: برخى از اشخاص در اين حرفه با استفاده از تريبون مداحى كه بايد در جهت تقويت شعائر و مناسك دينى به كار گرفته شود، خود را در خدمت يك جريان سياسى گذاشته و با اظهاراتى سخيف و در مغايرت با وحدت و همبستگى ملى و ناديده گرفتن حقوق اقوام و مذهب افكار عمومى را جريحه دار مى كنند و به شکاف دولت–ملت دامن می زنند.

❇️در ادامه اين جلسه، رضا سالیانی عضو هیات رئیسه جبهه اصلاحات ایران نيز طى ارائه گزارشی درباره اعمال محدوديت هاى جديد و صدور احکام قضايى علیه فعالان سیاسی و اجتماعی اصفهان، از تایید حکم یک سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت اجتماعی مهدی مقدری دبیر کل سابق سازمان عدالت و آزادی در دادگاه تجدید نظر و بستن كانال های محسن رنانی خبر داد و گفت: محدودیت های اعمال شده برای فعالان سیاسی و اجتماعی دردی از مشکلات دوا نمی کند و در واقع وفاق به معنى ایجاد فضایی برای هم افزایی اندیشمندان و توسعه خواهان است.

❇️در بخش ديگرى از جلسه با توجه به چالش هاى موجود اقتصادی کشور، ابراهيم اصغرزاده رئيس كميته سياسى جبهه اصلاحات ایران از تشكيل کارگروه اقتصادی زير نظر اين کمیته با مسئوليت على ظفرزاده عضو جبهه و دبيركل جمعيت توليدگرايان ايران خبر داد و گفت: قرار است با استفاده از کارشناسان و نخبگان به رصد وضعیت اقتصادی کشور پرداخته و در قالب نظرات کارشناسی، ‍پیشنهادها و کمک‌های خود را به دولت ارائه کنيم.
.
❇️در بخش پايانى جلسه هم افشين حبيب زاده دبير کمیته سیاسی و محمد سالارى رئيس كميته برنامه‌ریزی و راهبردها، به تحلیل فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات شوراهاى شهر و روستا و نيز ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته براى تدوين راهبرد و تعيين سازوكار شركت در اين انتخابات پرداختند.

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

صفحه اینستاگرام
Instagram.com/jebheheslahatiran

صفحه ایکس (توییتر)
https://x.com/jebheheslahat
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Jan, 22:27


از تعلیق کانال تلگرامی و اقدام قضایی علیه دکتر ⁧ #محسن_رنانی⁩ بسیار متأسفم. به راستی در زمانه ای که صحبت از ضرورت وفاق، انسجام ملی و خلق امید و اعتماد می شود، اعمال محدودیت برای اندیشمند منتقد، مصلح و خیرخواهی مانند ایشان چه توجیهی دارد؟
‏بر سر شاخ نشسته بن می برید!
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Jan, 08:39


🔊فایل صوتی


آذر منصوری

برای مادر


.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Jan, 07:48


https://www.isna.ir/amp/1403101511169/
دیدار و گفتگوی صمیمانه معاون سیاسی وزارت کشور با دبیران کل احزاب اصلاح طلب
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

04 Jan, 18:33


♻️ خبرنامه هفتگی حزب اتحاد شعبه تهران
⏱️ شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳

✳️ اخبار مهم حزب

♦️اعضای شورای شعبه تهران روز دوشنبه با خانم بهروزآذر عضو شورای مرکزی حزب و معاون رئیس‌جمهور دیدار و گفت‌وگو کردند. در این جلسه، اعضا نقدها و پیشنهادهایی را درباره عملکرد دولت در نسبت با احزاب، بدنه اجتماعی و حوزه زنان مطرح کردند. خانم بهروزآذر هم به مشکلات اساسی دولت در اداره کشور اشاره کرد و ضمن تاکید بر ارتباط مستمر دولت با جامعه مدنی، خواستار مشورت احزاب برای حل مشکلات و جلب رضایتمندی مردم شد.

♦️اعضای شورای مرکزی و دفتر سیاسی حزب عصر امروز با رئیس‌جمهور دیدار کردند. در این دیدار، دبیرکل و تعدادی از اعضا به ذکر نکاتی درباره سیاست خارجی و داخلی، خطرهای پیش روی کشور، ابعاد ناترازی‌ها و ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی پرداختند.

♦️سه‌شنبه گذشته در اولین جلسه شورای مرکزی دوره ششم، گزارشی از روند برگزاری کنگره، مسائل اجرایی و بازتاب‌های آن ارائه شد. همچنین آیین‌نامه نحوه اداره جلسات شورای مرکزی تصویب شد. تصمیم‌گیری درباره بیانیه پایانی کنگره که مسئولیت انتشار آن به شورای مرکزی محول شده نیز در دستور بود.

♦️انتشار کلیپ پایانی دهمین کنگره‌ی حزب اتحاد ملت

♦️خانم دبیرکل در نامه‌ای به سیدمحمد خاتمی، از سخنان وی در دیدار با اعضای شورای مرکزی تقدیر کرد. (متن نامه)

♦️دهمین کنگره حزب به روایت رسانه‌ها (بخش اول :: بخش دوم)

✳️ اظهارنظرهای حزبی

♦️گزارش فعالیت‌های کمیسیون مطالعات زنان حزب اتحاد
✍️پرستو سرمدی

♦️آذر منصوری: در شکاف دولت- ملت هم با ناترازی مواجهیم

✍️علی نیک‌جو در توییتر:
فلاکت مملکت یعنی سوپر میلیاردرِ رانتیرِ عضو هیات رئیسه مجلس، استاد فوق جراحی عروق و پرورش دهنده هزاران پزشک و نیز جانباز شیمیایی طی هشت سال طبابت در خط مقدم جبهه را تهدید به" کندن پوست" می‌کند. کلنگی شدنِ وطن یعنی این.

♦️علی شکوری راد: نیاز ایران به پارادایم‌شیفت یا افق‌گشایی‌های تازه در سیاست خارجی

♦️حسین نقاشی: تشکیل بنیاد رئیسی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی ایراد دارد

♦️چه کسی به دنبال پنچر کردن چرخ دولت است؟
✍️ داوود حشمتی

♦️محمود میرلوحی: نظام گزینش مانع از ورود نخبگان به سطوح مدیریتی است

♦️ضرورت تغییر پارادایم در امر آموزش
✍️ رضا بهرامی

♦️خطری که اینترنت ایران را تهدید می‌کند
✍️ بابک قناد


✳️ اخبار تهران و حوزه شهری

♦️جلب مشارکت زورکی، با تهدید کم کردن نمره انضباط!/ خبر شهرما

♦️اعتراض سازمان عدالت و آزادی به وضعیت بحرانی آلودگی هوای تهران

♦️زاکانی پیش‌پرداخت واگن‌ها را نداده، طرف چینی هم زیر تعهداتش زده

♦️رد پای فقر در آمارهای سامانه ۱۳۷ شهرداری

♦️ادامه خرابی پله‌برقی‌های مترو

♦️پرند شهرستان می‌شود

♦️فقط یک درصد تاکسیران‌های تهران، زن هستند

♦️انتخابات شوراها ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود

♦️اصلاح قانون شوراها: لزوم بی‌طرفی امامان جمعه، نظامیان و مسئولان نظارتی در انتخابات

♦️تغییر نام ۳۳۲ خیابان در سه سال، دستاورد شورای انقلابی

♦️موافقت پلیس با اجرای طرح HOV در بزرگراه همت

♦️چمران: ما که قول ندادیم اتوبوس بیاید، پس خلف‌وعده نکردیم!

♦️امانی: مهم‌ترین ویژگی این دوره مدیریت شهری، بی‌ثباتی است

♦️کاشانی: تغییر ۵۰ مدیر شهرداری در دو ماه اخیر/ شهردار مشغول صندلی‌بازی!

♦️اقراریان: زاکانی برای حفظ صندلی‌اش در شهرداری، به مدیران بیکار دولت سیزدهم پست می‌دهد

♦️مصوبه جدید شورای شهر: افزایش کرایه حمل و نقل عمومی برای روزهای تعطیل


✳️ دیگر خبرها و مطالب

♦️سایه سنگین جنگ، تبعیض و انزوای سیاسی بر سر زنان/ گزارش امتداد

♦️خطر سرمازدگی حکمرانان
✍️ مسعود نیلی

♦️رویارویی سرنوشت‌ساز اقتدارگرایی و توتالیتاریسم
✍️ علیرضا خوشبخت

♦️مصاحبه امتداد با وکیل امان جلالی‌نژاد، معلم زندانی

♦️عباس عبدی: راه نجات کشور، حمایت کامل نظام از پزشکیان و حذف موانع مزاحم

♦️‍جبهه اصلاحات ايران عملکرد رییس‌جمهور را رصد می‌کند

♦️نامه جبهه اصلاحات آذربایجان شرقی به نمایندگان استان؛ انتقاد از دخالت نمایندگان در عزل و نصب‌ها

♦️بیانیه سازمان عدالت و آزادی در محکومیت صدور حکم حبس برای مهدی مقدری

♦️محرومیت پنج ساله دختر حسین زمان از معاشرت با فعالان سیاسی و مدنی!

♦️گزارش دیدار اعضای انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با رئیس‌جمهور

♦️درگذشت رضا رئيس‌طوسی، فعال ملی‌مذهبی

♦️خانواده ایرانی در بحران؛ ازدواج کمتر، طلاق بیشتر

♦️مصطفی معین: مشکل ایران سرمایه اجتماعی پایین است

♦️پشت‌کنکوری‌ها سرگردان در میان تصمیمات مسئولان

♦️برگزاری همایش وفاق ملی توسط ظریف و همکاران

♦️جمهوری اسلامی یا جمهوری مداحان؟

♦️محکومیت یک سال حبس برای حسین یزدی

♦️چرایی اصرار بر لزوم ساخت فرودگاه در قم

♦️هشدار استاندار گیلان درباره بروز فاجعه زیست‌محیطی

♦️مرکز آمار: نرخ رشد اقتصادی بدون نفت ۲.۳ درصد

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

02 Jan, 22:20


سرمقاله امروز «دنیای اقتصاد»:

خطر سرمازدگی حکمرانان

✍️دکتر مسعود نیلی، اقتصاددان

❇️طی چند ماه اخیر، تعدد و تنوع مشکلات بزرگ به‌شدت افزایش پیدا کرده و از مرحله نگرانی عبور کرده‌ایم. آنچه درباره وقوع آن در آینده هشدار داده می‌شد، در زمان حال محقق شده است. در اینجا به فهرستی از این مسائل اشاره می‌کنم:

مسائل خارجی:

❇️احتمالا ترامپ محدودیت‌هایی را که در دوره بایدن در زمینه صادرات نفت کشور کاهش پیدا کرده بود، تشدید کند و بازار ارز و بودجه و تولید و تورم ما را تحت تاثیر جدی قرار دهد.

❇️همچنین در صورت تحقق مکانیزم ماشه، وضعیت سال آینده دشوارتر هم خواهد شد.

❇️اتفاقاتی در خاورمیانه، باعث رودررویی مستقیم نظامی بین ما و رژیم اسرائیل شده که مطمئنا، پیامدهای اقتصادی تعیین‌کننده‌ای خواهد داشت.

❇️تحولات سوریه نیز، احتمالا رابطه ایران و ترکیه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

مسائل اقتصادی:

❇️بحران انرژی، در شرایطی که دمای هوا هنوز کاملا زمستانی نشده، نیمی از کشور را به تعطیلی کشانده است.

❇️آلودگی هوا، که برآمده از اقتصادی است که در تولید درجا می‌زند؛ در حال تخریب حال و آینده کشور است و بی‌رحمانه نسل‌کشی می‌کند.

❇️فرونشست‌های خاک، آینده سرزمینی ایران را در معرض تخریب قرار داده است.

❇️ابعاد کسری بودجه برای دولتی که در درون خود، بار سنگین ورشکستگی نظام بازنشستگی را هم به دوش می‌کشد، هشدار‌دهنده است.

❇️در نهایت نوسانات بزرگ و مخرب بازار ارز، همراه با تورم بالا، علامت بی‌ثباتی و عدم قطعیت می‌دهد.

مسائل اجتماعی:

❇️افزایش ۱۰میلیونی به جمعیت زیر خط فقر که در سال‌های اخیر اتفاق افتاده، واقعه‌ای بسیار مهم است. پیامد این اتفاق بزرگ را می‌توان در اعتیاد و طلاق و وقوع انواع جرم‌ها دید.

❇️انتشار اطلاعاتی درباره فساد در زندگی مقامات کشور یا فرزندان آنها، در کنار بنگاه‌داری‌های رانتی غیرخصوصی و غیردولتی، همراه با فشارهای سنگین اقتصادی به زندگی مردم، بنیان سرمایه اجتماعی نظام حکمرانی را از این هم سست‌تر می‌کند.

❇️گسست‌های اجتماعی- فرهنگی موجود میان جامعه به‌ویژه در میان جوانان، کاملا هشدار‌دهنده و آتش زیرخاکستر است.

جمع‌بندی

❇️از نظر نگارنده، بزرگ‌ترین آفت نظام حکمرانی ما، وجود تحلیل‌های متفاوت راهبردی، همراه با دادن وزن‌های کاملا متفاوت به موضوعات، در میان مقامات اصلی تصمیم‌گیرنده کشور است.

❇️نظام سازمانی حکمرانی در کشور ما طوری است که مرکز و نهادی برای بررسی یکجای همه این مسائل در آن پیش‌بینی نشده است.

❇️فهرست ذکرشده در این نوشته، به معنی واقعی کلمه، لرزه بر اندام انسان می‌اندازد و خواب را از چشم‌ها می‌رباید. هر مقام مسوولی تا مطمئن نشود که چگونگی عدم مواجهه با برخی از موارد از طریق دور راندن آن و چگونگی مواجهه با برخی دیگر از طریق عبور از آن مشخص شده است، نباید آرام گیرد.

❇️اما پررونق‌ترین بازار در کشور ما، همچنان، بازار دعواهای سیاسی است. در میانه این همه مشکلات هول‌انگیز، گروهی، همه تلاش خود را صرف ترغیب تصمیم‌گیرندگان به افتادن در عرصه درگیری‌های نظامی می‌کنند.

❇️گروهی دیگر، در تلاش برای برکناری فلان مقام مسوول و استعفای فلان مقام دیگر مسوول هستند و عده‌ای دلواپسِ تاخیر در ابلاغ قانون حجابند.

❇️از طرف دیگر، در سطوح بالای دولت، هنوز راجع به رشد ۸درصدی و اجرای برنامه هفتم صحبت می‌شود و مجلس با جدیت در حال بررسی بودجه‌ای است که احتمال محقق شدن فروض اصلی آن بسیار پایین است.

❇️شدت دور بودن دغدغه‌های اکثر حکمرانان ما از مسائل مهم ذکرشده بعضا به اندازه‌ای است که گویی آنها در کشوری دیگر مسوولیت دارند.

❇️سیاستمداران ما شبیه به کوهنوردانی شده‌اند که در سرمای کوهستان، گرفتار سرمازدگی شده‌اند و در پی آن، به خواب رفته‌اند.

❇️مردم حق دارند بدانند که نظام تصمیم‌گیری برای مواجهه با شرایطی که احتمال وقوع آن بسیار زیاد است و زندگی آنها را کاملا تحت تاثیر قرار می‌دهد، چه برنامه‌ای دارد.

❇️اگر به همین صورت پیش برویم، جامعه دچار پاندمی یأس خواهد شد. لحظه به خواب رفتن در حالت سرمازدگی، مرگ قطعی را در پی خواهد داشت.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

02 Jan, 20:05


✍🏻محسن اسدی لاری

این ساعت‌های آخر که به سالگرد فاجعه جنایت سرنگونی پرواز ۷۵۲، شلیک دو‌ موشک به هواپیمای مسافری با ۱۷۶ مسافر بی‌پناه و کادر پرواز، و آسمانی شدن عزیزانم، نزدیک می‌شویم، دچار عوارض جسمی و روحی بیشتری شده‌ایم.

چگونه برای‌ما متصور بود که حتی یکروز از زینب عزیزم غافل باشیم، چگونه ممکن بود همسرم روز را به شب برساند و صدای نازنینشان را نشنود؟ چگونه ممکن بود محمدحسین عزیز گزارش روزانه ندهد؟

از نگرانی‌ها و شادمانی‌ها، از موفقیتها و شکستها، از امتحانات و پروژه‌ها، از درس و از ابتکارات اجتماعی، از ملاقاتها با افراد تاثیرگذار در محافل علمی جهان، از سازماندهی جوانان تا مشارکت سازنده در آکادمی‌ها و سازمانهای جهانی، شرکت در کنگره‌ها، برنامه‌ریزی برای زندگی شخصی، از عشق و شور و مهربانی، از برنامه‌های آتی، از همه چیز برای مادر تعریف میکردید، و او هم با حساسیت مادرانه و عالمانه گوش جان می‌سپرد و گهگاه من هم مداخله‌ای داشتم و بهره‌ها از وجودتان میبردم؛

باورم نمیشود که پنج‌سال گذشته و در حسرت یک کلام از زبان شما، یک نفس گرم شما، یک آغوش پر از محبت پدرانه، سوختم و هرلحظه آه و حسرت از یکسو، و نفرین و ناله علیه جنایتکاران و آمران، از سوی دیگر.

با آنکه هرروزمان مشغول کاری برای ارتقاء شش مدرسه بنام عزیزانم در مناطق محروم بلوچستان، محمدشهر کرج و منطقه ۱۷ تهران با ۲۴۰۰ نونهال دبستانی هستیم، و دو مرکز جامع خدمات سلامت در پرند که به یُمن حمایت همه‌جانبه خیرین و نیک‌اندیشان و خادمان مردم محروم راه‌اندازی شدند.

دائم در درون میسوزیم که تاکی به امر آمران و مباشران، سعی در خاموش کردن ندای مظلومان دارند؟؟ تا کی تلاش برای دست کردن در چشم مردم و تبلیغ واهی بر در و دیوار شهر و از پول اکثریت مردم معترض؟ تاکی میخواهند ظلم بزرگِ قتل فرزندان ایران را لاپوشانی کنند؟ و تاکی میخواهند آمران و مباشران جنایت سرنگونی هواپیمای نخبگان را تحت لوای امنیتی خودشان، نگهدارند؟

ما اکثرَ العِبر و اقلَّ الاعتبار: سرنوشت دیکتاتور سوریه در جلوی چشم صغیر و کبیر است؛ دیر نخواهد بود که جنایات مکتوم، بر همگان ظاهر شود و آنگاه اثری از ظلم و ظالم نخواهد ماند و هیچ توبه‌ای پذیرفته نیست (نساء-۱۸)

@MostafaTajzadeh

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

02 Jan, 16:34


🔸پزشکیان و وفاق ملی یا چالش‌های وفاق ملی

🖊 میزگرد با حضور
محمدحسین بنی‌اسدی، آذر منصوری و لطف‌الله میثمی

وفاق چیست؟ آیا باید طرفداران کاندیداهای شکست‌خورده نیز به تناسب آرایشان در دولت سهم داشته باشند؟

پاسخ به پرسش‌هایی از این دست موضوع گفتگوی لطف‌الله میثمی با محمدحسین بنی‌اسدی، دبیرکل نهضت آزادی و آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت است.

منصوری: ما هم در بخش خدمات اجتماعی و رفاهی با ناترازی‌های بی‌شماری مواجه هستیم، هم در بحث بودجه، هم در گاز و نفت و برق و آب با ناترازی‎های جدی مواجه هستیم. فرونشست‌هایی که سال ‌به‌ سال تعداد آن بیشتر می‌شود و سوءمدیریت حکمرانی صحیح آب و در کنار آن نداشتن دیپلماسی آب برای اینکه بتوانیم یک نسبتی در این زمینه با کشورهای شمال و جنوب و شرق و غرب خودمان برقرار کنیم و ظرفیت‌هایی از این دست را فعال کنیم. همه این‌ها در کنار شکاف عمیق بین حاکمیت و مردم است که به‌رغم آمدن ما در این انتخابات و فراخوانی که دادیم و چهره‌های ملی که آمدند و اعلام حمایت کردند بیشتر از نیمی از جمعیت واجد شرایط رأی دادن در این انتخابات شرکت نکردند؛ یعنی اتفاقاً در بحث شکاف دولت و ملت که انباشتی از ناترازی‌ها می‌تواند موجبات این شکاف را فراهم کرده باشد ما با یک ناترازی غیر قابل مقایسه با ادوار گذشته مواجه هستیم. هم در سیاست خارجی این ناترازی موج می‌زند و هم در سیاست داخلی در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی این ناترازی به ابعاد غیر قابل مقایسه‌ای با دوره‌های گذشته رسیده است.

میثمی: پس از سه سال دستگاه دیپلماسی ما نتوانست کوچک‌ترین قدمی برای رفع تحریم‌ها بردارد و فرصت برجام هم همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد از دست رفت. ناکامی در سیاست خارجی از یک‎سو و سیاست داخلی و اعتراضات 1401 و پیامدهای پس از آن از سوی دیگر، کشور را در یک وضعیت به‌شدت بحرانی قرار داد، حتی اگر در این انتخابات تصور بر این بوده که تأیید صلاحیت آقای پزشکیان می‌تواند فضای انتخابات را رقابتی کند و این رقابت موجب افزایش مشارکت سیاسی مردم در این انتخابات شود خود این برداشتن یک گام است و یک تغییر رویکرد در حاکمیت است برای اینکه بخواهد فضا را از این بن‌بستی که در آن قرار گرفته است خارج کند و همین را باید به فال نیک بگیریم.
وفاق ملی شعار اصلی آقای پزشکیان است. در این شعار آقای پزشکیان می‌گوید من نمی‌خواهم با آدم‌ها صفر و یکی مطلق برخورد کنم و با اشتراکات آن‌ها برخورد می‌کنم، در حد اینکه اگر با یکی اشتراک دارم فعالش می‌کنم. این نگاه جدیدی است. در دستگاه امنیتی شاه و دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی همیشه نگاه صفر و یکی بوده است که با نقاط ضعف آدم‌ها برخورد می‌کنند.

بنی‌اسدی: شعار وفاق با «دعوا نکنیم» مطرح شد. دعوا نکنیم آغاز وفاق است. وفاق یک فرآیند است. امروز مردم هم وفاق کافی ندارند، حتی اگر هم داشته باشند این وفاق حالت فعال و تشکل ندارد و سازمان‌یافته نیست. اینجاست که پای احزاب به میان می‌آید. به نظر من یکی از مشکلات اساسی ما این است که تجربه شکست دائماً تکرار می‌شود. از مشروطیت تا الآن بارها مبارزات مردم ناکام مانده است. هر بار یک قدم جلو رفته، دو قدم به عقب آمده است. اینکه چرا این‌طور است خیلی مهم است. یکی از دلایل آن ضعف تشکل در زندگی و در احزاب و بین احزاب و در جامعه مدنی ماست. دانش کافی نداریم و وقت لازم صرف آن نمی‌کنیم و به اینکه در این راه اجماع و وفاق چقدر می‌تواند مؤثر باشد کمتر توجه داریم.

میثمی: آقای منتظری به حق شهروندی صورت‌بندی قرآنی و فقهی داده است. این شرط اصلی وفاق است. اگر بتوانیم در جامعه مرکب ما که اقوام و نژادهای مختلفی هستند حق شهروندی را نهادینه کنیم، عملاً قانون‌گرایی نهادینه می‌شود، چون جوهر قانون حق شهروندی است. فکر کنم این نسبت به وفاق مسئله عمیق‌تری است.

منصوری: اگر اصل 4 و اصل 110 را کنار هم بگذاریم با هم تناقض دارند؛ از یک‌سو گفته ‎شده ولایت مطلقه فقیه و از سوی دیگر آمده طبق اصل 110 اختیارات و وظایف مقام رهبری محدود است. یک‌عده که به این اختیارات محدود قائل هستند به غیرخودی بودن متهم می‌شوند. تا این ایراد هست به نظر من خیلی از مسائل حل نمی‌شوند؛ یعنی دولت‌ها بیایند و بروند، ولی درنهایت آن صخره ستبری که آقای خاتمی می‌گفت بن‌بست است همچنان باقی می‌ماند.

بنی‌اسدی: نگرانی‌ای که گروه‌های امنیتی از وفاق و گفت‌وگوی بین مردم دارند باید رفع شود. آنان باید بدانند امنیت پایدار در مشارکت واقعی و پشتیبانی خود مردم است و مردم پشتیبانی نمی‌کنند مگر اینکه حداقل آزادی‌هایی که در قانون اساسی آمده است برای آن‌ها فراهم بشود، بنابراین فرآیند وفاق، فرآیندی است که با گفت‌وگو شروع می‌شود و از طریق این گفت‌وگوست که مسائل کشور تعریف و حل می‌شود.

🎯 متن کامل این گفتگو را اینجا در سایت چشم انداز ایران بخوانید.

@cheshmandaz_iran

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

01 Jan, 10:55


نونِ حلال

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

01 Jan, 07:31


.
نامه سرگشاده جبهه اصلاحات استان آذربایجان‌شرقی خطاب به مجمع نمایندگان استان

بنام خدا
امروز ایران عزیز ما با معضلات متعدد داخلی و خارجی دست به‌گریبان است تحریم‌های همه جانبه، فساد و رانت، تورم، بیکاری، گرانی، کاهش ارزش پول ملی، کاهش تولید، کسری بودجه، وضعیت نامطلوب شاخصهای کلان اقتصادی، مشکلات صندوق‌های بازنشستگی، ناترازی‌های  انرژی، بحران‌های زیست محیطی، وضعیت خطرناک دریاچه ارومیه، موج مهاجرت ایرانیان و ده‌ها مشکل دیگر که سرمایه اجتماعی را تضعیف و زندگی مردم را با مشکل مواجه کرده است.
اینک که دولتی برخاسته از اعتماد دوباره مردم، با شعار وفاق ملی، مصمم به اقداماتی در جهت رفع این مشکلات است؛ انتطار می رود نمایندگان  مجلس برای حل این مشکلات، تعامل سازنده با دولت داشته باشند و تمام انرژی و توان خود را صرف طرح‌ها و برنامه‌هایی کنند که بتواند بخشی از مشکلات انباشته کشور را مرتفع نماید.

نمایندگان محترم استان!
در شرایط خطیر کنونی که تقویت انسجام ملی و تعامل با دولت یک ضرورت حیاتی است با توجه به اینکه خاستگاه رییس جمهور محترم نیز استان آذربایجان شرقی می‌باشد؛ همراهی و  تعامل مضاعف با دولت و استفاده از ظرفیت تاریخی پیش آمده، برای توسعه و تعالی کشور؛ خصوصا رفع مشکلات و ارتقاء شاخص ها و توسعه زیرساختهای استان از بدیهی ترین انتظارات مردم می باشد؛ رصد فضای سیاسی اجتماعی نشان می دهد همراهی و حمایت نمایندگان استان از دولت دکترپزشکیان مورد انتظار افکار عمومی نیز‌ می باشد؛ اما به نظر می‌رسد برخی نمایندگان برخلاف وظایف و شان نمایندگی، تمام انرژی خود را صرف فشار بر دولت برای انتصابات جهت‌دار کرده‌اند؛ انتصاباتی که معنایی جز  تبدیل کردن ادارات کل به ستادهای انتخاباتی نمایندگان را به  اذهان متبادر نمی سازد.
نمی‌توان هم دولت را مجبور به انتصاب گزینه‌های خاص کرد و هم با عملکرد آن گزینه‌ها، سازمان‌های دولتی را  ملزم به پاسخگویی نمود و مورد ارزیابی قرار داد.
اگر نظارت نمایندگان مجلس تبدیل به دخالت در اجرا شود؛ مغایر با اصل تفکیک قوا و قانون اساسی و نظر رهبری ست که به صراحت فرموده‌اند: "نمایندگان مجلس نباید در انتصابات دخالت کنند"

علی ایحال دخالت برخی نمایندگان استان در انتصابات دولتی از آموزش و پرورش گرفته تا فرمانداری‌ها و سازمان های اقتصادی و مراکز صنعتی و... باعث نگرانی شدید نهادهای مدنی و افکار عمومی، ایجاد فضای بدبینی نسبت به مجلس و ناامیدی از دولت منتخب می گردد.

جبهه اصلاحات آذربایجان شرقی
از نمایندگان محترم انتظار دارد به اصل تفکیک قوا بیش از پیش پایبند بوده و انتصابات در ارگانهای دولتی را که وظیفه ذاتی دولت است به خود دولت واگذار و از دخالت و فشار بر دولت پرهیز و مطابق قانون اساسی نسبت به انجام وظایف نظارتی و قانون‌گذاری خویش همت مضاعف نمایند.

جبهه اصلاحات آذربایجان شرقی
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
.

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

30 Dec, 21:00


❇️ جبهه اصلاحات ايران عملکرد رییس جمهور را رصد مى كند

🔺به موجب تصميم مجمع عمومى جبهه اصلاحات ايران، كميته پايش و داورى اين جبهه مأموريت يافته تا عملكرد رئيس جمهور مسعود پزشكيان به عنوان نامزد اختصاصى خود در انتخابات را پايش و رصد كرده و پيگير اجراى وعده هاى داده شده وى باشد.

🔹قرار است این پایش با هدف ارائه مشاوره و همفکری جهت بهبود عملکرد رئيس دولت چهاردهم، بر مبناى میثاق‌نامه اعلامى ميان جبهه اصلاحات ايران و نامزد منتخب خود انجام شود.

🔹اعضاى مجمع عمومى جبهه اصلاحات ايران مطابق بندهاى ٤، ٥ و ٦ ميثاقنامه مذكور از رئيس جمهور انتظار دارند كه:
-دولت او همه توان خود را برای تأمین حقوق کلیه شهروندان جامعه ایران از جمله؛ حق حاکمیت ملی، حق آزادی بیان، حق استفاده از فرصت‌های برابر، فارغ از جنسیت، قومیت و مذهب، گرایش سیاسی و اصلاح ساختارها، سیاست‌ها و عملکردها بکار گیرد.
-برای قدرتمند شدن جامعه مدنی ایران که از لوازم دولت توانمند است، بکوشد.
-حل مشکلات معیشتی و تامین رفاه و کاهش آلام مردم ایران را با اصلاح اقتصاد سیاسی کشور و نیز تعامل سازنده با جهان در رأس اولویت‌های دولت خود قرار دهد.

🔹كميته پايش و داورى جبهه اصلاحات ايران براى همين امر يعنى نظارت بر عملكرد رئيس جمهورى يك دستورالعمل اجرايى تدوين كرده كه به تصويب مجمع عمومى اين جبهه رسيده است. بر اساس اين دستورالعمل به زودى كارگروه تخصصی پایش جهت ارزیابی عملکرد مقامات بلندپایه دولتی و حاکمیتی منتسب به جریان فکری اصلاح طلب تشکیل می شود. اين کارگروه می تواند از حضور صاحبنظران ذی‌ربط با اولویت اعضای احزاب اصلاح طلب و شخصیت های درون جریانی بهره مند شود.

🔹اين كارگروه موظف است ضمن ارتباط مستمر و سازنده با دولت چهاردهم، اجرا و تحقق برنامه های وعده داده شده رئيس جمهور را پيگيرى كرده و گزارش آن را به مجمع عمومى ارائه دهد. همچنين گزارش های مردمی درباره تخلفات و شکایات احتمالی را با همکاری دبیرخانه و اعضای مجمع عمومی جبهه و جبهه هاى اصلاحات استان ها گردآوری و تنظیم و پس از بررسی و اطمینان نسبی از وقوع آن، از طريق دبیرخانه جبهه برای رییس جمهور ارسال کند.

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
X:jebheheslahat
instagram:jebheheslahatiran

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

30 Dec, 04:42


🎥صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت که می‌توانید آن را ببینید.

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

30 Dec, 04:42


"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری) pinned an audio file

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

29 Dec, 17:33


#اختصاصی

دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت به روایت رسانه‌ها؛
استقبال رسانه‌ای از پیام رئیس‌جمهور اصلاحات به «کنگره اتحاد»/ بازتاب واکنش خاتمی به قانون عفاف و حجاب و مواضع خانم دبیرکل در مورد کلان موضوعات مهم ایران/بخش دوم

امتداد-گروه خبر:
دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت، روز پنجشنبه(ششم دیماه) با حضور اعضای اصلی و ناظر این حزب در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.

🔹برگزاری این کنگره در حالی مورد توجه رسانه‌ها و پایگاه‌های خبری همراه بود که بسیاری از چهره‌های سیاسی و فعالین عرصه سیاست در کشور در آن حاضر بوده و پیام سید محمد خاتمی، رئیس‌جمهور اصلاحات نیز خطاب به این کنگره قرائت شد. در بخش دوم این گزارش، نگاهی تیتروار داشتیم به آنچه اصحاب رسانه و ارباب جراید از دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت در پیشگاه مخاطبین خود منتشر کردند.

🔹روزنامه دیرپای «ابرار» از جمله روزنامه‌هایی بود که با انتشار پیام سیدمحمد خاتمی به کنگره دهم اتحاد ملت با عنوان «برگ برنده دولت، بهبود معیشت ملت» به این گردهمایی سیاسی پرداخت. ابرار به سخنان رئیس‌جمهور اصلاحات پرداخته و به نقل از خاتمی، یادآور شده؛ «معنای دموکراسی آن است که منشا قدرت را در مردم بدانیم و ثانیا؛ مردم را در خود خلاصه نکنیم و بدانیم در جامعه با دیگری سر و کار داریم.»

🔹همچنین، پایگاه خبری-تحلیلی «انتخاب» نیز، دیگر رسانه‌ای بود که به انعکاس اخبار پیرامون کنگره حزب اتحاد ملت پرداخته و سخنان آذر منصوری و همچنین پیام سید محمد خاتمی به این کنگره را منتشر کرد. البته، پایگاه خبری «جماران» نیز، دیگر رسانه‌ای بود که اخبار پیرامون این کنگره را به صورت ویژه مورد توجه و عرضه به مخاطبین خود قرار داد.

🔹خبرگزاری «خبرآنلاین» از جمله رسانه‌هایی بود که به صورت ویژه به پوشش اخبار دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت پرداخته و انتخاب مجدد و قاطع آذر منصوری برای سومین بار به عنوان دبیرکل حزب و همچنین انتخاب سید عمادالدین خاتمی، فرزند رئیس دولت اصلاحات از سوی اعضای حزب به عنوان عضو شورای مرکزی را مورد توجه قرار داد.

🔹روزنامه «ستاره صبح»، دیگر رسانه‌ای بود که در صفحه نخست خود با تیتری به نقل از پیام سید محمد خاتمی، خطاب به کنگره حزب اتحاد ملت با عنوان «وضعیت خوب نیست» به سراغ این گردهمایی بزرگ اصلاح‌طلبانه رفت و نوشت: «در این موقعیت خطیر قانونی به نام قانون عفاف و حجاب مطرح می‌شود که خوشبختانه بسیاری ازجمله تعدادی از علماء بزرگوار سخت از آن انتقاد کردند. خوشبختانه باتدبیر و تفاهمی که بود فعلاً این طرح متوقف‌شده است، به‌هرحال می‌توان به دولت تذکر داد. اجمالاً قبول دارم که وضع، خوب نیست.»

🔹همچنین، پایگاه خبری «منیبان» نیز، دیگر رسانه‌ای بود که به صورت ویژه به انعکاس اخبار مربوط به کنگره دهم حزب اتحاد ملت پرداخت و به نقل از آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات نوشت: «۶۰ درصد مردم مخالف حجاب اجباری هستند». این رسانه‌، همچنین به روایتی از پیام رئیس جمهور اصلاحات پرداخته و از قول سید محمد خاتمی، تصریح کرد؛ «دست هائی در کار است که مشکل ها را بیشتر کند مانند قانون عفاف و حجاب.»

🔹گفتنی است که دیگر رسانه‌ها از جمله پایگاه خبری بامدادنو، دیدارنیوز، عصر ایران، شهرما، دیده‌بان ایران، اسکان‌نیوز، اصلاحات‌نیوز و رویداد۲۴ نیز به پوشش اخبار این گردهمایی بزرگ اصلاح‌طلبان در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی پرداختند.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

29 Dec, 07:58


✍️انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی: در داستان سوریه فریب روسیه و ترکیه را خوردیم /اسد چمدان فرارش را بسته بود اما به او می گفتیم بماند

❇️فریبی که از ترکیه و روسیه در ماجرای سوریه خوردیم، علیرغم حضور در نقاط مختلف سوریه متوجه خریده شدن ارتش این کشور نشدیم، در طول ۱۰ سال فعالیت تروریست‌ها در اِدلب آنهم در قامت یک دولت و همراهی‌های همه‌جانبه‌ای که دولت ترکیه با آنها برای آماده شدن جهت تسخیر سوریه می‌کرد سادگی کردیم و به وعده‌های پوچ مسکو و آنکارا در اجلاس‌های آستانه دل خوش کردیم.

❇️در روزهای فرو ریختن پایه‌های حکومت خاندان اسد و در حالی که بشار اسد چمدان‌هایش را برای فرار به مسکو می‌بست به او توصیه می‌کردیم بماند، رسانه ملی ما کارشناسان تکراری و سفارشی را برای ارائه تحلیل‌های بیگانه از واقعیت به شبکه‌های مختلف تلویزیونی می‌آورد تا بگویند بشار قطعاً می‌ماند ولی درست در همان زمان او راهی روسیه شده بود و تروریست‌ها به دروازه‌های دمشق رسیده بودند.

❇️اینهمه اشتباه و خطا گویا هنوز هم ما را متوجه اشتباهاتمان نکرده است.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

28 Dec, 10:02


🖋 امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفت‌وگو دارد

سید محمد خاتمی در دیدار جمعی از اعضاء حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با تأکید بر درس گرفتن از اشتباهات و پیدا کردن شجاعانه رویکردهای درست در وضعیت خطیر فعلی کشور گفت: من به عنوان شهروند کوچک جامعه، در سالهای گذشته پیام های غیر رسمی و شخصی به مسئولان بالای کشور داده‌ام و زمانی هم رسماً اعلام کردم. مدتی پیش هم بیانیه ۱۵ ماده ای نوشتم و منتشر شد و روح آن بیانیه این بود که جمهوریت را با حاکمیت، به جامعه ایران برگردانیم؛ چون بنا بوده است که «جمهوری اسلامی» داشته باشیم.

🔘 حزب اتحاد ملت با همه فرازونشیب ها و حساسیت هایی که جامعه ما داشته، توانسته است به صورت معقول و خوب کار خود را انجام دهد تا نمایندگی‌اش از سوی مردم خدشه دار نشود و در عین حال ثبات و امنیت کشور محفوظ بماند و با توجه به اینکه توجهش به سمت بهبود تدریجی کشور بوده و نیز نسبت به حاکمیت و هم مردم رفتار معقولی داشته است، باید از این جهت از اعضای این حزب تقدیر و تشکر کرد.

🔘 معنای دموکراسی این است که اولاً منشاء قدرت را مردم بدانیم و ثانیاً مردم را در خودمان خلاصه نکنیم و بدانیم در جامعه با دیگری سروکار داریم. «دیگری» یعنی غیر از ما است و ما باید بدانیم چگونه می توانیم برای آنکه جامعه ای منسجم داشته باشیم با دیگری تعامل و تفاهم کنیم

🔘 امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفت‌وگو دارد؛ گفت‌وگوی میان خودمان، گفت‌وگو با دیگرانی که در عرصه هستند، گفت‌وگو با جهان، گفت‌وگو با حاکمیت.

🔘 بیش از آن انتظار از حکومت است که به مسأله اختلاف نسلی توجه کند و برای جانشینی نیروهای در صحنه در عرصه مدیریت، سازوکار حضور نیروهای تازه نفس و جوانتر را در نظر گیرد و این کار را بکند.

🔘 راجع به اوضاع و احوال کشور اجمالاً بگویم که در وضعیت خیلی خطیری قرار داریم

🔘 اگر تدبیر و هماهنگی و تفاهم در جامعه وجود داشته باشد، فرصت هایی هست که می توان از آن استفاده کرد و اگر نیست ما باید فرصت ها را بسازیم

🔘 اگر بنا باشد اشکالی از نظام بگیریم، این است که آیا از این فرصت‌ها استفاده کرده یا اینکه عملاً در مسیری قرار گرفته است که تهدیدها بیشتر شده است؟

🔘 حکمرانی خوب این است که بتواند آنها را بشناسد و از فرصت هایی که در کنار تهدیدات وجود دارد استفاده کند و حتی تهدیدها را به فرصت مبدل بسازد

🔘 مهم این است که در این وضعیت خطیر بتوانیم از گذشته و از اشتباهاتی که بوده است درس بگیریم و شجاعانه رویکردهای درست را پیدا کنیم و فرصت ها را ببینیم و یا حتی بسیاری از تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم و حتی درس بگیریم که چرا این تهدیدها به وجود آمد؟

متن کامل سخنان سیدمحمد خاتمی را اینجا بخوانید

🌐 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

🇮🇷 @khatamimedia‌

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

28 Dec, 07:54


♻️ خبرنامه هفتگی حزب اتحاد شعبه تهران
⏱️ جمعه ۷ دی ۱۴۰۳

✳️ اخبار حزب

♦️روز پنجشنبه ششم دی‌ماه کنگره سالانه حزب اتحاد ملت ایران اسلامی به شکلی منظم، باشکوه و امیدوارکننده برگزار شد. بالغ بر سیصد عضو مجمع عمومی حزب از سراسر کشور در این مراسم حاضر بودند. (صفحه اول هم‌میهن:: اعتماد ::‌ سازندگی)

♦️دهها تن از مقامات و چهره‌های سیاسی و مدنی به عنوان میهمان در افتتاحیه کنگره حضور یافتند و سخنان سیدمحمد خاتمی در دیدار اعضای شورای مرکزی نیز در کنگره قرائت شد. بدین ترتیب در سالن اجلاس سران، یاد و خاطره کنگره افتتاحیه حزب برای اعضا زنده شد و انرژی تازه‌ای را برای ادامه فعالیت‌های تشکیلاتی فراهم کرد.

♦️آذر منصوری در این کنگره با رای ۲۴۷ نفر از اعضا برای سومین دوره به عنوان دبیرکل حزب برگزیده شد. وی در نطق افتتاحیه کنگره، آخرین مواضع حزب را تشریح کرد. (متن :: صدا :: فیلم)

♦️در مجمع عمومی دیروز حزب، اعضای شورای مرکزی جدید (فهرست) و اعضای هیات بازرسان (فهرست) برای ششمین دوره‌ی دوساله، با رای اعضای کنگره انتخاب شدند.

♦️تغییرات در ترکیب اصلی شورای مرکزی بدین شرح بود که از اعضای اصلی، ریحانه طباطبایی و هادی عظیمی کاندیدا نشدند؛ محدحسین خلیلی اردکانی، مجتبی گلسرخ و ندا مرادی هم رای کافی نیاوردند و علی‌البدل شدند. به جای اینها پوریا موسوی، هادی یزدانی (اصفهان)، کریم عابدی (تبریز)، سارا خوشخوی (بلوچستان) و مریم ثروتی (بجنورد) وارد ترکیب اصلی شورای مرکزی شدند. از ویژگی‌های دوره جدید، افزایش حضور اعضای غیر‌تهران‌نشین در ترکیب شورای مرکزی است.

♦️هیات بازرسان حزب که در این کنگره هم ترکیب اکثریت آن تغییر نکرد، برای اولین بار گزارش خود به کنگره را از قبل به صورت مکتوب در اختیار همه اعضا قرار داد. علاوه بر گزارش حضور و غیاب اعضای شورای مرکزی، دفتر سیاسی و هیات اجرایی، در این گزارش به عملکرد حوزه مالی و پشتیبانی هم انتقادهای متعددی وارد شده است.

♦️طبق اساسنامه، راهبردهای سالانه حزب هم در کنگره دیروز با این محورها مصوب شد: ارتقاء سطح و کیفیت گفتمان حزب با توجه به مطالبات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جامعه به ویژه طبقات متوسط و کم‌برخوردار؛ توسعه ارتباطات و تعاملات حزب در راستای ایجاد اصلاحات در سیاست‌ها، رویکردها و ساختارهای حاکمیت به منظور تحکیم اراده ملت؛ تقویت ارتباط با بدنه اجتماعی و تلاش برای قدرتمند شدن جامعه مدنی؛ تلاش مستمر برای رفع تبعیض علیه زنان، اقوام و مذاهب؛ تقویت فرصت فراهم‌آمده بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری به نفع اهداف ملی و اصلاح‌طلبانه، بررسی و نقد مستمر سیاست‌های دولت و حاکمیت و کمک به آنان با ارائه راهکارهای مناسب در راستای تقویت گفتمان توسعه پایدار، تلاش در جهت ارتقاء قدرت و بازدارندگی ملی و دفع خطر جنگ از کشور با تاکید بر دیپلماسی فعال، مبتکرانه و اثربخش؛ و ارتقاء فعالیت‌های کمی و کیفی حزب

♦️در مورد انتخابات شوراها ۱۴۰۴ هم راهبرد حزب بدین شرح مصوب شد که: ضمن تأکید بر اهمیت و ضرورت تحقق مفهوم انتخابات به معنای رقابتی، سالم و اثربخش بودن، حزب تلاش می‌کند که انتخابات شوراهای آینده را به بستری برای افزایش مشارکت سیاسی و تقویت جامعه مدنی بدل کند. جزئیات نحوه حضور در انتخابات، ارائه برنامه و معرفی فهرست نامزدها در هماهنگی با جبهه اصلاحات ایران خواهد بود. ارکان مرکزی و شعب استانی حزب موظف‌اند ضمن آسیب‌شناسی تجربه‌های پیشین و بررسی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود، زمینه را برای موفقیت نیروهای اصلاح‌طلب و توسعه‌گرا در این رقابت انتخاباتی فراهم کنند.


✳️ اظهارنظرهای حزبی

♦️عقلانیت فعالیت حزبی
✍️حسین نورانی‌نژاد

♦️عدالت جنسیتی؛ پیش‌شرط عدالت اجتماعی
✍️زهرا بهروزآذر

♦️جدیت رئیس‌جمهور در عمل به وعده‌ها
✍️علی شکوری راد

♦️تأملی در رفع فیلتر واتس‌اپ؛ ۲۰ میلیون ایرانی را نادیده نگیریم
✍️محمد رهبری

♦️ادامه تراکم‌فروشی در تهران
✍️محمود میرلوحی


✳️ اخبار تهران و حوزه شهری

♦️الزام‌های تمرکززدایی از تهران
✍️شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور

♦️سرب هوای تهران با کودکان چه می‌کند/ مصاحبه دنیای اقتصاد با حسین ایمانی جاجرمی

♦️انتقادهای تند شهردار رباط‌کریم به سوءمدیریت زاکانی

♦️اختیارات شوراها افزایش می‌یابد/ معاون پارلمانی رئیس‌جمهور

♦️مستاجران فقیرتر شدند/ اکوایران

وزارت کشور به دنبال برگزاری تمام‌الکترونیک انتخابات شوراها/ زینی‌وند


✳️ دیگر خبرها و مطالب

♦️مصاحبه مهم حهانگیری درباره روزهای سخت پیش رو (متن :: فیلم)

♦️ارزیابی مهندس بیطرف از ابعاد ناترازی برق/ اقتصادآنلاین

♦️فرشاد مومنی: چرا اصل ماجرای قطعی برق را به مردم نمی‌گویید؟/ شبکه راوی

♦️ایران ۱۸ میلیون بی‌سواد و کم‌سواد دارد و ۹۰۰ هزار بازمانده از تحصیل/ تسنیم

♦️مدرسه در مثلث خطر/ گزارش تحلیلی شرق

♦️حبس ۲۵ ساله برای فرزندان معاون اول قوه قضاییه به اتهام فساد مالی/ هم‌میهن

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Dec, 22:09


🎥صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت که می‌توانید آن را ببینید.

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Dec, 18:18


🎧صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت که می‌توانید آن را گوش کنید

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Dec, 10:48


صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Dec, 10:43


صبح روز پنجشنبه ۶ دیماه دهمین کنگره سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با حضور مهمانان و اعضای حزب در محل سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.

در این مراسم آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت به ایراد سخنرانی پرداخت

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

23 Nov, 11:42


✍🏻 آذر منصوری، رئیس جبهه اصلاحات

✳️اول آذر تولد برادر گرامی و مصلح ما ‎
#سید_مصطفی_تاجزاده بود.

✳️تلاش کردیم در این روز کنار خانواده و دوستان باشند، اما نشد!در گفتگو هایی که این ایام داشته ایم، همواره منتقد و پیگیر آزادی ایشان و زندانیان سیاسی دیگر هستیم. ‌

✳️چرا که باور داریم: ‎
#جای_منتقد_زندان_نیست.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

23 Nov, 10:18


🖊 درآمد هر ایرانی ۸۰درصد سال ۹۰

✳️مرکز آمار ایران در یک گزارش درآمد خالص ملی سرانه را در سال های 1390 تا 1402 منتشر کرده است.

✳️ محاسبه این آمارها با قیمت ثابت، می‌تواند به نوعی روایتی از درآمد هر ایرانی بدون اثر تورم را منعکس کند و تغییرات رفاه خانوارها را به تصویر بکشد.

✳️مطابق بررسی‌های صورت گرفته میزان‌ درآمد خالص سرانه هر ایرانی طی این 13 سال، به میزان 20 درصد کاهش یافته است. این بررسی‌ها نشان می‌دهد که این آمارها در برخی سال‌ها، تحت تاثیر تحولات سیاسی بهبود قابل توجهی داشته‌اند.

✳️برای مثال در سال 1394، میزان درآمد سرانه ایرانی‌ها به کمترین مقدار در این مدت رسید، اما چون امید به لغو تحریم‌ها وجود داشت و نرخ تورم نیز در آن سال‌ها در مسیر کاهشی حرکت می‌کرد، خانوار ایرانی از لحاظ اقتصادی احساس نارضایتی کمتری داشتند.

✳️در سال 1396 پس از اجرایی شدن برجام، رشد درآمد سرانه به شکل قابل توجهی رشد کرد و حتی به نزدیکی سال 1390 رسید. اما در سال‌های بعد و پس از کنار گذاشتن توافق هسته‌ای، وضعیت درآمد سرانه نیز کاهش یافت و این روند کاهشی تا سال 1399 تداوم پیدا کرد.

✳️پس از آن، اگرچه به دلیل کاهش فشار تحریم‌ها شرایط کمی بهتر شد، اما هنوز نسبت به ابتدای دهه 90 فاصله قابل توجهی وجود دارد.

✳️رصد این تحولات نشان می‌دهد در سال های آینده هر حرکتی در جهت بهبود شرایط دیپلماسی کشور، اثر خود را در سفره‌های ایرانی منعکس خواهد کرد و هر قدمی در جهت، تشدید تحریم‌ها و تیرگی روابط بین‌المللی باعث تبخیر رفاه در خانوار ایرانی خواهد شد.

#دنیای_اقتصاد #رفاه #درآمد_خالص_سرانه

@den_ir
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Nov, 14:44


🖌️مگر کم می‌میریم؟
✍️احمد زیدآبادی

❇️کمیتۀ سوم مجمع عمومی سازمان ملل طی قطعنامه‌ای، جمهوری اسلامی را به دلیل "افزایش نگران‌کنندۀ مجازات اعدام" محکوم کرده است.
نمایندگی ایران در سازمان ملل این قطعنامه را "مغرضانه و با انگیزۀ سیاسی" دانسته است.
❇️به فرض اغراض و انگیزه‌های سیاسی در پشت صدور این قطعنامه نهفته باشد، اما پاسخ نهادهای حاکم به روند فزایندۀ صدور و اجرای حکم اعدام چیست؟
❇️گفته می‌شود در سال گذشتۀ میلادی، شمار اعدام‌ها در ایران سه-چهارم مجموع اعدام‌ها در سطح جهان بوده است! حتی اگر بخشی از این آمار صحت داشته باشد، وحشتناک است چه رسد به اینکه تمامش قرین واقعیت باشد.
مگر ایرانی‌ها بر اثرِ تلفات جاده‌ای، حوادث محیط کار، خودکشی، قتل و غیره کم می‌میرند که قرار است از طریق اعدام جبران شود؟ ❇️بسیاری از کشورها حکم اعدام را از اساس لغو کرده‌اند و بسیاری دیگر هم آن را به حداقلِ ممکن رسانده‌اند. دلیل این کار، اثرات سوء و جبران‌ناپذیر و ماندگارِ حکم اعدام بر خانواده‌ها و روانِ جامعه است. با این وصف، به چه دلیلی در کشور ما باید روند صدور و اجرای حکم اعدام در زمینه‌های مختلف در جهتِ معکوس دیگر جوامع در حرکت باشد؟
❇️از ریاست محترم دستگاه قضایی انتظار می‌رود که در جهت پیشگیری از روند فزایندۀ صدور حکم اعدام گامی بردارد و ماشین آن را از حرکت بیاندازد وگرنه با این رویه، هر خانواده‌ای به جای یک پیکان، یک اعدامی خواهد داشت!
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Nov, 13:37


⚖️بالاخره در قبال نسل کشی جاری در فلسطین، حرکتی از دیوان کیفری بین المللی هم بروز یافت !

❇️بعد از سیزده ماه از نسل کشی در غزه و تجاوزات به لبنان و ماهها انتظار جامعه بین المللی مبنی بر اینکه دیوان کیفری بین المللی واکنش مناسبی در قبال جنایات ارتکابی در غزه اتخاذ نماید و بعد از مدتها انتقادات گوناگون علیه این نهاد که در سطح جهانی مطرح گردید، بالاخره دیوان به حداقل وظیفه خود عمل کرد وبا صدور قرار بازداشت برای نتانیاهو و گالانت برای خود آبرویی خرید اگرچه بعید است که این اقدام قضایی در کوتاه مدت نیز تاثیری در توقف جنایتکاران داشته باشد. با صدور قرار بازداشت دیوان کیفری بین المللی و قبلش صدور دستور موقت های صادره دیوان بین المللی دادگستری در مورد روندهای نسل کشی در غزه، در واقع سازوکارهای حقوقی و کیفری بین المللی اقدام ممکنِ مبتنی بر صلاحیت های خود را اجرایی نمودند و با جهانیان همنوا شدند که جنایات ارتکابی ضد موازین بین المللی حقوق بشر و حقوق بشردوستانه و باید متوقف گردند و هیچ کشوری با جنایتکاران همکاری نکند.
https://shorter.me/ISX3B
❇️امور پژوهشی کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران یادآوری می کند که دیوان کیفری بین المللی به موازات اقدام مذکور، قرار بازداشتی نیز در مورد محمد ضیف از رهبران فلسطینی به خاطر وقایع 7 اکتبر صادر کرد تا به حامیان اسرائیل نشان دهد که بیطرفی خود را حفظ کرده است. اسرائیل در گذشته مدعی شده است که محمد ضیف را مورد هدف قرار داده و از بین برده است اما تاکنون هیچ خبر قطعی در تائید این امر نشر نیافته است.
https://shorter.me/c3zsR
❇️بسیاری از ناظران اعلام می دارند: فارغ از اینکه مقامات اسرائیل با تکیه بر حمایت های برخی دولتها تاکنون خاطر جمع بوده اند که هیچگاه در معرض پاسخگویی قرار نخواهند گرفت و همواره بی کیفر می مانند، روند یاد شده احتمالا شروع حرکت های قضایی برای پاسخگو کردن مقامات اسرائیلی در قبال عملکردهای ضد انسانی را در پی خواهد داشت ولو اینکه این مهم با کندی به پیش رود.
@ihrciran
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Nov, 10:01


بعد از انتصاب اولین استاندار بلوچ اهل سنت، دیدار رئیس جمهور و مولوی عبدالحمید در اولین سفر استانی دولت چهاردهم و نوعا این رفتارها و اقدامات می تواند از مصادیق حقیقی و عینی #وفاق باشد.
بیش باد

@azarmansouru

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Nov, 06:14


تو مپندار که در فکر تنم
نگران سرطان وطنم
او که بیمار شود ما همه نیز
من که بیمار شوم ، یک بدنم
وطنم از تن من خسته تر است
درک کن درد مرا از سُخنم
به تو سوگند که از غصه ی خویش
لحظه ای پیش تو من دَم نزنم
من شفا می طلبم بهر وطن
نه شفای بدن خویشتنم

مجتبی کاشانی
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Nov, 22:19


آیا چشم انداز امید بخشی برای آینده ایران وجود دارد؟
سخنرانی آذر منصوری در جامعه اسلامی دندانپزشکان
۲۸ آبانماه ۱۴۰۳
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Nov, 10:08


مرتضی مبلغ: قانون نحوه انتصاب اشخاص همه امور را به دست سلیقه تعدادی کارشناس و مدیر امنیتی، سپرده است.

✍🏻هم‌میهن
: سیدمرتضی مبلغ، معاون سیاسی امنیتی وزارت کشور در دولت خاتمی، تاکید می‌کند که روند فاجعه‌آمیز ایجاد انسداد در روند اجرایی امور کشور به جایی رسیده که امروز شاهدیم برای انتصاب مدیران کشور همه مقدرات اصلی به دست نهاد امنیتی سپرده شده و هرگونه که بخواهند عمل می‌کنند:«کافی است نهادهای امنیتی جواب استعلام انجام‌شده درباره یک فرد را ندهند یا بگویند به نظر ما انتصاب این فرد صلاح نیست، در این صورت مقام ارشد نمی‌تواند مدیران خود را منصوب کند.»

🔹او به این نکته اشاره می‌کند که این موضوع فاجعه‌آمیز در نظام مدیریت کشور و سیستم اجرایی کشور به شکل قانون درآمده است:«این رویکرد در واقع همه امور را به دست سلیقه تعدادی کارشناس و مدیر که در حوزه امنیتی مربوطه حضور دارند، سپرده است. در نتیجه بسیاری از نیروهای ارزشمند، توانمند، کارآمد و مجرب کشور از سیستم اجرایی کشور حذف می‌شوند و کار به دست نیروهای متوسط‌الحالی می‌افتد که نیروهای امنیتی تشخیص می‌دهند. این رویکرد شجاعت را از مدیران گرفته و آنها را منفعل و متاثر می‌کند و اجازه نمی‌دهد که پیشرفت و گشایشی جدی در امور رخ دهد. به بیان دیگر با این اقدامات نظام اجرایی کشور مختل می‌شود.»

🔹این تحلیلگر سیاسی تاکید می‌کند که در حال حاضر رئیس‌جمهور نمی‌تواند بنا به تشخیص خود برای پیشبرد امور، عمل کند:«به دلیل همین قانون فاجعه‌بار روند اجرایی کشور و مدیران دچار توقف شده است. این قانون دست نیروهای حراست و امنیتی را باز گذاشته و آنها هم به صورت سلیقه‌ای عمل می‌کنند. برای این فاجعه باید چاره‌اندیشی کرد.» او اضافه می‌کند:«استعلام گرفتن از دستگاه‌های امنیتی برای نصب مدیران دستگاه‌های حساس امری درست است اما این اقدام برای آن است که اگر در سابقه فرد مواردی از بزه و ارتکاب جرم وجود دارد، ‌موضوع مشخص و به مدیر برتر اعلام شود. اما واگذاری همه امور به این نهادها و صلاحدید آنها نادرست است که متاسفانه باعث ایجاد فاجعه مدیریتی در کشور شده است.»

🔹مبلغ می‌گوید:«این انتظار از دولت وجود داشت که لایحه‌ای بدهد تا تکلیف این قانون را مشخص کند و حتی اگر نمایندگان هم به آن رای منفی دادند، برای مردم مشخص شود که تندروها با مدیریت کشور چه می‌کنند. این رفتار اخیر مجلس هم نشان داد که تندروها همچنان به دنبال یکه‌تازی در کشور هستند و از وفاقی که آقای پزشکیان صمیمانه مطرح کرده ترجمه‌ای دیگر دارند به این معنا که می‌گویند شما باید به‌گونه‌ای که ما می‌خواهیم عمل کنید تا جایی‌که حاضر به پذیرش یک لایحه بسیار ساده از دولت برای رفع مشکل در مدیریت کشور نیستند.»

🔹او درباره اینکه چرا باید تابعیت مضاعف همسر و فرزند را برای انتصاب فرد به مشاغل حساس ملاک اعتبار دانست‌، اظهار می‌کند:«اگر این افکار بسته نبود که دچار این میزان بحران نبودیم. این افکار درک درستی از ‌دنیای امروز، مدیریت و مشکلات کشور و مصائب مردم ندارند. این افراد با آرایی حداقلی بر سر کار آمده‌اند به همین دلیل هم این رویکردها خارج از انتظار نیست. اگر این افراد درک درستی از مسائل داشتند و اگر افراد کارآمد و شایسته به واسطه نظارت استصوابی و... ردصلاحیت نمی‌شدند،‌ چنین قانونی تصویب نمی‌شد و امروز هم با این لایحه حداقلی مخالفت نمی‌کردند.»

🔹او حساسیت جریان تندرو نسبت به ظریف را تنها یک بهانه می‌داند:«اصل این قانون مشکل اساسی دارد. به نظر من این جریان فکر می‌کند که اگر در یک جا پذیرش داشته باشند مجبور می‌شوند که گام‌های دیگری هم بردارند و از آنجا که تفکر این افراد منفعل و متصلب است نمی‌خواهند هیچ بابی برای رفع مشکلات باز شود. برای یک نفر در این کشور همه امور به هم‌‌ نمی‌ریزد و نباید هم به‌هم بریزد. معتقدم مشکل اصلی در تندروی و نگاه‌های متصلبی است که شرایط کشور را به این شکل درآورده است.» 

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Nov, 19:10


دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت: بودجه طرح‌هایی همچون کلینیک‌های ترک بی‌حجابی صرف مقابله با خشونت علیه زنان شود

🔹دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت ضمن انتقاد از «طرح کلینیک ترک بی‌حجابی»، خواستار توجه عموم نهادهای حاکمیتی به مسأله خشونت علیه زنان و اختصاص بودجه برای مقابله با آن شد.

🔹جلسه دفتر سیاسی حزب اتحاد شب گذشته به ریاست آذر منصوری دبیر کل حزب برگزار شد.

🔹در این جلسه رویدادهای اخیر اجتماعی از جمله افزایش زن‌کشی و خشونت علیه زنان و ارایه «طرح کلینیک ترک بی‌حجابی» مورد بررسی قرار گرفت.

🔹اعضای دفتر سیاسی ضمن اظهار تأسف از چنین راهبردهایی که تحت هر نامی که انجام شوند، جز ایجاد حس تحقیر و واکنش منفی و دوقطبی‌سازی تاثیر دیگری ندارند،  طرح‌هایی مانند «کلینیک ترک بی‌حجابی» را بی نتیجه و سبب هدر رفت بودجه عمومی دانستند و خواستار رواداری و پذیرش سبک‌‌های مختلف زندگی جوانان و زنان و حق انتخاب آنان شدند.

🔹همچنین در این جلسه تاکید شد که به جای تخصیص بودجه به چنین طرح‌هایی، منابع محدود موجود صرف رفع مشکلات زنان از جمله در مسایلی مانند کاهش آسیب های اجتماعی، مقابله با خشونت و افزایش اشتغال زنان شود.

🔹اعضای دفتر سیاسی همچنین نسبت به افزایش قتل‌های اخیر زنان که اکثرا به دست اعضای خانواده آن‌ها انجام شده است، ابراز تأسف عمیق کرده و خواستار مقابله قاطع و جدی‌تر با قتل و خشونت علیه زنان شدند.

🔹دفتر سیاسی حزب اتحاد عدم تصویب لایحه تامین امنیت زنان بعد از چندین سال، در حالی که قوانین موجود از بازدارندگی کافی برخوردار نیستند و اقدامات فرهنگی و بسترسازی لازم نیز برای این منظور انجام نمی‌شود را غیر قابل توجیه دانست و تصویب لایحه تامین امنیت زنان، افزایش تعداد خانه‌های امن، توانمند‌ شدن اورژانس اجتماعی برای مقابله با خشونت های خانگی، انجام پژوهش‌های ملی برای ارزیابی میزان و انواع خشونت علیه زنان در ایران و دیگر اقدامات مشابه را خواستار شد.

🔹در این جلسه، همچنین تداوم جنایات اسرائیل و کشتار غیر نظامیان و بی گناهان در غزه و لبنان از جمله شهادت محمد عفیف، سخنگوی حزب الله محکوم شد و بر تداوم تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف خشونت و ماشین کشتار رژیم اشغالگر اسرائیل تاکید گردید.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Nov, 09:45


🖋️اقتصاد ایران سقوط کند، فقیر و غنی با هم می‌سوزند/ پزشکیان حتی اگر شده باید برای مذاکره به کاخ سفید برود/ جزو سه کشوری هستیم که تورم بالای ۴۰ درصد داریم

✳️
«دولت با کسری بودجه شدید مواجه است»؛ این جمله‌ای است که در سال‌های اخیر بار‌ها از سوی مسئولان ارشد تکرار و گویی به یک امر جدایی ناپذیر از اقتصاد ایران شده است. کسری بودجه در اقتصاد ایران به ویژه در سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های اصلی تبدیل شده است.

✳️بر اساس آمار‌های منتشر شده، کسری بودجه در ایران از سال ۱۳۹۷ به طور جدی آغاز شد و این وضعیت در سال‌های بعدی به دلیل تحریم‌های اقتصادی، کاهش درآمد‌های نفتی و افزایش هزینه‌های جاری دولت نیز ادامه یافت. یکی از دلایل کسری بودجه در ایران، اختصاص اعتبار‌های کلان به نهاد‌های خاص و موسسات عمومی غیر دولتی است. بسیاری از نهاد‌های خاص در ایران، مانند نهاد‌های نظامی، امنیتی و برخی موسسات وابسته به بنیادها، به دلیل قدرت سیاسی و اقتصادی خود، اعتبار‌های کلانی را دریافت می‌کنند که غالبا از شفافیت مالی کمتری برخوردارند و نظارت بر عملکرد مالی آنها دشوار است. ضمن اینکه اختصاص اعتبار‌های کلان به نهاد‌های خاص اولویت‌های بودجه‌ای دولت را تحت تاثیر قرار می‌دهد. کما اینکه کارزاری هم با عنوان «اعتراض به بودجه نجومی نهاد‌های فرهنگی-مذهبی» راه‌اندازی شده است.

✳️به منظور بررسی دلایل کسری بودجه و تبعاتش، آن هم در شرایطی که ترامپ بر سر کار آمده و تنش‌های منطقه‌ای افزایش پیدا کرده است، اقتصاد ۲۴ با مهدی پازوکی اقتصاددان به گفتگو نشسته است. مشروح این گفتگو را در ادامه می‌خوانید.

✳️کسری بودجه زمانی رخ می‌دهد که میان درآمد‌ها و مخارج دولت عدم تعادل اتفاق می‌افتد. درآمد‌های دولت ایران مشخص است و از سه بخش تشکیل می‌شود؛ درآمد‌های مالیاتی و گمرکی، فروش نفت و فروش اوراق بدهی که به عنوان یک ابزار سیاست‌گذاری در سال‌های اخیر در بودجه دولت می‌آید. در مورد درآمد نفت هم اگر سیاست تنش در منطقه رخ دهد، این درآمد تحقق پیدا نخواهد کرد و منابع درآمدی دولت دچار مشکل می‌شود. افزون براینکه بخشی از درآمد‌های مالیاتی هم عینا به درآمد‌های نفتی ارتباط دارد؛ بنابراین باید اصلاحاتی در سیاست خارجی داشته باشیم، بدین معنا که سیاست خارجه ما در خدمت توسعه و پیشرفت ایران باشد. باورم بر این است که سیاست تعامل و تنش‌زدایی باید در دستور کار حکومت قرار گیرد تا درآمد‌های دولت تحقق پیدا کند.

✳️قسمت دوم بودجه مخارج دولت است. بخش مخارج لایحه ۱۴۰۴ هنوز در سازمان برنامه و بودجه در حال تدوین است و قرار است بعد از تصویب درآمد‌ها این بخش هم منتشر شود؛ بنابراین دولت باید مخارج غیرضروری را کاهش دهد چراکه نهاد‌ها و سازمان‌هایی وجود دارند که نیازی به بودجه دولتی ندارند. از جمله اینکه ده‌ها خبرگزاری از دولت پول می‌گیرند درصورتی که نیازی نیست و تنها یک خبرگزاری دولتی کافی است. برای من به عنوان یک شهروند ایرانی سوال است که چرا بودجه مجلس از هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱، به ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده است؟ یعنی بیش از سه برابر افزایش داشته است. در حالی که حقوق نمایندگان ۲۰ درصد بیشتر افزایش نداشته است، چرا هزینه‌های مجلس انقدر افزایش داشته است؟ از این رو مجلس باید از خودش شروع کند.

✳️متن کامل

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Nov, 09:44


🖋️آمادگی" حزب‌الله لبنان جهت مذاکره در مورد طرح آتش‌بس آمریکا

✳️در حالی که حملات هوایی سنگین اسرائیل به لبنان ادامه دارد، به نظر می‌‌رسد که حزب‌الله "آماده" مذاکره در مورد آتش‌بس است. رسانه‌های خبری به نقل از محافل دولتی لبنان گزارش‌ داده‌اند که حزب‌الله لبنان طرح پیشنهادی آمریکا برای رسیدن به آتش‌بس با اسرئیل را "اساسی" برای انجام مذاکرات می‌داند.

✳️محافل دولتی لبنان گفته‌اند، حزب‌الله پیشنهاد آمریکا را "امکان و چارچوبی" می‌داند که با تکیه بر آن می‌توان با اسرائیل به "آتش‌بس" دست یافت. این محافل افزوده‌اند: «البته حزب‌الله انجام گفت‌وگوهای دیگر را الزامی می‌داند، چون نمی‌خواهد این تصور را برانگیزد که بی‌قید و شرط خود را تسلیم خواست‌های اسرائیل کرده است».

✳️محافل دولتی لبنان همچنین به "نگرانی حزب‌الله از کاهش اعتبار و وجهه‌اش" در بین هواداران این سازمان سخن‌ گفته‌اند؛ هوادارانی که تا کنون در این جنگ خسارات و صدمات زیادی متحمل شده‌اند.

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Nov, 15:47


📝📝📝 «نه جنگ نه مذاکره» خسارت محض است!

✍🏻سید مصطفی تاجزاده
زندان اوین - ۲۶ آبان ۱۴۰۳

❗️از متن :

به درستی می‌‌گویند اصلاحات پروژه تدریجی است و انقلاب حرکتی دفعی. نمی‌توان به نام اصلاحات در پی انقلاب بود، باید از اصلاحات ممکن شروع کرد و گام به گام به اصلاحات مطلوب رسید.

آنچه نمی‌گویند این است: اصلاحات مورد اشاره ایشان نه از تیر ۱۴۰۳ که از خرداد ۱۳۷۶ شروع شده است. در این سه دهه علی‌الاصول باید به طرح و تحقق تغییرات ژرف‌تر متناسب با تحولات داخلی و خارجی نزدیک‌تر می‌شدیم نه اینکه «ترقی معکوس» کنیم و از مطالبات ملت و موازین دمکراتیک دورتر شویم.

دکتر پزشکیان انسانی شریف، پاکدست، مردم‌گرا و متواضع است و قصد خدمت دارد. باید به کمک او شتافت؛ اما نباید به تغییرات حداقلی بسنده کرد زیرا مهارکننده مشکلات و برآورنده انتظارات نیست.

خطای جبهه ملی را در تقابل با دولت امینی نباید مرتکب شد. ولی اشتباه دولت دوم روحانی را هم نباید تکرار کرد. تقابل با دولت وفاق خطاست اما هم‌سرنوشت‌شدن با آن نیز صحیح نیست، به ویژه اگر دست به اصلاحات اساسی و دموکراتیک نزند.

اصلاح‌طلبان باید بر ضرورت اصلاحات ساختاری تاکید و سیاست‌های اشتباه هسته سخت قدرت را بدون لکنت زبان نقد کنند. این روش هم دست دولت را برای چانه‌زنی و انجام اصلاحات بیشتر باز می‌کند و هم موجب دلگرمی مردمی می‌شود که روندهای جاری آنها را کلافه و خسته کرده است.

گرانیگاه سخن من ستیز با رهبری نیست، بلکه پایان‌دادن به مسیر قهقرایی به سوی فقر، فساد، عقب‌ماندگی، انسداد، انزوا و ابتذال است. من این کار سترگ را بدون اصلاحات ساختاری و سیاستی ممکن نمی‌دانم.

به همین دلیل چنانچه رهبر خود پرچمدار چنین تغییراتی شود از آن استقبال می‌کنم. زیرا نه با آقای خامنه‌ای و نه هیچ‌کس دیگری سر قدرت دعوا نداشته و ندارم.

ولی اگر رهبر زیر بار اصلاحات اساسی و فوری نرود همچنان رفتار و گفتار وی را نقد خواهم کرد، تا زمانی که به نظر اکثریت ملت تمکین کند.

 من نمی‌دانم آقای پزشکیان چقدر می‌تواند به پیمان خود وفادار بماند و در صورت لزوم گردن خود را از دین ملت برهاند! اما می‌دانم اصلاح‌طلبان اگر بخواهند اصلاحات را زنده نگه دارند، نباید عهد خود را با مردم بشکنند. نباید در دفاع از حقوق شخصی و اساسی شهروندان تعلل بورزند. 

آقای خامنه‌ای باید دریابد آن زمانی که می‌توانست بر خلاف نظر اکثریت ملت در جهت آمریکاستیزی و تحریم‌پذیری گام بردارد و پاسخ راهبرد توسعه‌سوز، آزادی‌ستیز و فقرگستر خود را به آن دنیا و به خداوند موکول کند، به سر آمده است.

همچنین باید دریابد که وظیفه حکومت ایران اخراج آمریکا از غرب آسیا و نابودکردن اسرائیل نیست. هرچند می‌توان اگر به نفع ملت ایران بود، آن رژیم نژادپرست و اشغالگر را به رسمیت نشناخت و در هرحال تمام ابزارهای سیاسی، تبلیغاتی، حقوقی و بین‌المللی را برای متوقف‌کردن جنایات آن به‌کار گرفت. 

متن کامل را اینجا بخوانید

@MostafaTajzadeh

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Nov, 14:14


🖋بیانیه جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با قتل پزشک محترم مسعود داوودی

✳️استادی با شرف، پزشکی متخصص، انسانی آزاده و دلسوز هدف یک نقشه شوم و از قبل برنامه ریزی شده قرار گرفت و به قتل رسید.

✳️رفتار خشونت آمیزی که منجر به حادثه ضدانسانی و ناجوانمردانه قتل پزشک داوودی شد، تصویری است از جاهلیت و نادانی و فاجعه ای است دردناک و ناگوار و زنگ خطری است برای همگان و بخصوص مدیران و مسئولین امر تا ضمن برخورد قانونی با چنین اعمال و رفتار ضد بشری، تلاش نمایند آرامش و امنیت همه شهروندان تأمین و بستری مناسب برای ارائه خدمت متخصصین و نخبگان فراهم آید.

✳️اهل انصاف حساب مشتی نادان که زبانی جز خشونت ورزی و تیر و تفنگ و خنجر نمی دانند را به پای عقلا و مدیران نمی نویسد اما می توان و می بایست گریبان مدیران را گرفت که چرا این اتفاقات رخ می دهد.

✳️بی شک علوم پزشکی و کادر زحمت کش بهداشت و درمان استان با مشکلات و مصائب فراوان از خدمت و خدمات رسانی به شهروندان دریغی نداشته اما متاسفانه بستر کار و خدمت برای این عزیزان به درستی و در شأن آنان فراهم نیست، نارضایتی هایی در بخش هایی از مجموعه پزشکی و درمانی مشاهده می شود و هر از گاهی مورد قهر و خشونت افرادی نادان قرار گرفته و اکنون شاهد ترور وحشیانه و طراحی شده دکتر داوودی هستیم.

✳️آن کس که به خود اجازه می دهد جان انسان و آن هم انسانی پزشک که به نجات جان انسان ها می آید را بستاند از انسانیت خروج کرده و باید به سزای رفتار غیرانسانی خود برسد.

✳️جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد این ضایعه بزرگ و اسفناک و جنایت هولناک قتل پزشک مهربان و دلسوز جناب آقای دکتر داوودی را به شدت محکوم کرده و به خانواده معزز و همه مردم استان و کشور و به جامعه پزشکی و بهداشت و درمان تسلیت عرض نموده؛ از مدیران استان و در راس استاندار محترم، دادستان و دستگاه قضایی، نیروهای امنیتی و انتظامی تقاضا داریم در برخورد قانونی با عامل و یا عاملان قتل این پزشک فرهیخته سعی وافری داشته ، همچنین برای مهیا کردن بستر مناسب برای ارائه خدمت کادر خدوم بهداشت و درمان و همچنین تصدی مسئولیت ها در همه بخش ها و ایجاد فضایی آرام برای پرستاران، پزشکان و همه کادر درمان و نیز فضایی آرامش بخش برای بیماران و همه شهروندان اقدام ویژه ای صورت گیرد.

جبهه اصلاحات استان کهگیلویه و بویراحمد
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Nov, 13:21


🖋️از هژمونی تا کثرت گرایی: خاورمیانه در دوران دگرگونی های بزرگ

✍🏻عمرو حمزوی | مترجم : علی سرداری

✳️تغییرات شگرف خاورمیانه علیرغم هزینه های سنگین انسانی و مادی در فلسطین و لبنان همچنان در حال اتفاق است . با وجود سرعت سریع این رویدادها آنچه که امروزه ضروری به نظر می رسد بازداشتن اسرائیل از کنترل محتوی و دامنه این تغییرات است دگرگونی هایی که جهان را از آغاز دهه دوم متزلزل کرده است و در هزاره جدید، روابط بین الملل را با تغییرات مداوم مواجه ساخته است.

✳️جنگ سرد در دهه ۱۹۹۰ با پیروزی بلوک غرب به رهبری ایالات متحده و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق پس از تجزیه بلوک شرق و امحاء پیمان ورشو به پایان رسید. دهه نود دهه هژمونی یکجانبه آمریکا بر جهان، دهه مداخله نظامی واشنگتن و متحدان اروپایی اش در بسیاری از درگیری های منطقه ای (جنگ آزادی کویت و جنگ های یوگسلاوی سابق به عنوان دو نمونه)، دهه تبعیت روسیه با تسلیم کامل رئیس جمهور سابق بوریس یلتسین در برابر آمریکایی ها و اروپایی ها از اراده غربی و تاخیر چین، که ترجیح می داد به تلاش های توسعه خود در داخل ادامه دهد و کاملاً از دخالت در درگیری های بین المللی شدید خودداری کند.

✳️ادامه مطلب

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

17 Nov, 18:41


رئیس جبهه اصلاحات: مجلس با پیشنهاد رئیس جمهور مبنی بر اصلاح  قانون ‎بکارگیری اشخاص در مشاغل خاص، مخالفت کرد!

✍🏻آذر منصوری:با وجود این قانون عملاً ورود نخبگان و نیروهای کارآمد ‎دیگر به ساختار مدیریت کشور ناممکن است. قانونی که مصداق ‎ویژه گزینی است و حکمرانی را عمدتاً محدود به وابستگان یک جریان سیاسی خاص کرده است.

@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

16 Nov, 18:42


🔴 رئیس جبهه اصلاحات:

🔴تنوع نهادهای کنشگر در سیاست خارجی و پراکنده کاری و اعلام مواضع متعارض حتی در بهترین شرایط، خطرناک و قطعاً به ضرر منافع ملی است.


@iran_times

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Nov, 19:04


♻️ خبرنامه هفتگی حزب اتحاد شعبه تهران
⏱️ جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳/ قسمت دوم

✳️ موضوع ویژه ۳

♦️خودکشی کیانوش سنجری فعال سیاسی واکنش‌های زیادی در فضای عمومی داشت و باعث بروز نگرانی‌های جدی درباره تاب‌آوری اجتماعی شد. در عین حال رفتار نامناسبی که دستگاه‌های امنیتی با این زندانی سیاسی پس از بازگشت وی به ایران داشتند، در محافل سیاسی محل پرسش و انتقاد قرار گرفت. در واکنش به این حادثه، آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات نوشت: برای همه کسانی که دل در گرو ایران عزیز دارند، باید افزایش این خشونت ها علیه خود و دیگری هشداری جدی قلمداد شود. سعید شریعتی هم نوشت: مرگ‌های خودخواسته اعتراضی که فراوانی و تکرار آن رعب‌آور است، هشدار سنگینی به فروپاشی روان جمعی جامعه است.


✳️ اخبار تهران و شهرها

♦️رفتار آزاردهنده مدیران زاکانی با پاکبانان

♦️انحلال پنهانی یک سازمان در شهرداری تهران

♦️جنجال در شورا بر سر بدهکاری انتخاباتی زاکانی

♦️چرا هوای تهران روی پاکی و سالمی را نمی‌بیند؟/ یوسف رشیدی

♦️جمع‌آوری روزانه ۵۰۰۰ تن پسماند در استان تهران (+)

♦️اعلام وصول طرح هفت ساله شدن دوره فعلی شورا در مجلس (+)


✳️ دیگر خبرها و مطالب بااهمیت

♦️گزارش امتداد از تداوم ارسال پیامک‌های «حجاب» و توقیف خودروی شهروندان در اصفهان

♦️درباره فضای آلوده توئیتر/ امیرحسین عالمی

♦️تصمیم سخت دولت درباره بنزین/ علی ربیعی

♦️نقش رسانه‌ها در مهاجرستیزی

♦️حسن روحانی: با طرح ظریف، فروردین ۱۴۰۰ توافق نهایی می‌شد، ولی نگذاشتند اجرا کنیم (+)

♦️بازسازی سیاست پرهیز از جنگ‌های تحمیلی/ محمدمهدی مجاهدی

♦️داستان بندر جدید عراق در فاو/ آرش رئیسی‌نژاد

♦️داستان غمناک دهۀ شصتی‌ها/ مسعود نیلی

♦️آمارهای قابل تأمل وزارت بهداشت از وضعیت سالمندی (+)

♦️واگذاری یک‌سوم سهام «میاره» به دیجی‌کالا و دیجی‌اکسپرس (+)

♦️دستور پزشکیان به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بازنگری سهمیه‌های کنکور

♦️ابتلای ۱۴ درصد ایرانیان به دیابت؛ در ایران ۷.۵ میلیون نفر دیابت دارند (+)

♦️هفتاد درصد وزرای پزشکیان در انتخابات به او رأی نداده‌اند (+)

♦️پیشنهاد حسین مرعشی برای ترک مخاصمه ایران و آمریکا (+)

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

14 Nov, 12:24


🔴آقای دادستان اعلام جرم کنید

❇️در خودکشی #کیانوش_سنجری جرم #تحریک_و_دعوت_به_خودکشی آشکار است. بند ب مادۀ 15 قانون جرائم رایانه ای که مطابق با آن #تحریک یا #ترغیب یا #تهدید یا #دعوت به خودکشی از طریق سامانه های رایانه ای یا حاملهای داده جرم بوده و مستحق مجازات است.

❇️#کیانوش_سنجری پیش از اقدام به خودکشی دست کم در دو توئیت در شبکۀ X   از قصد خود را مبنی بر #خودکشی اعلام می کند. متخصصان علوم اعصاب و روان معتقدند در چنین مواردی باید اظهارات فرد را باید حمل بر ارادۀ معطوف به عمل کرد و چنین فهمید که او واقعاً می خواهد خود را از بین ببرد و از هرگونه تحریک او خودداری باید شود. منطق عقلایی هم همین گزاره را تأئید می کند.

❇️پس از انتشار توئیتهای سنجری مبنی بر قصد پایان دادن به زندگی خود، عده ای با اسامی معین و معلوم ذیل آنها نظر(کامنت) می گذارند.

❇️بعضی از این کامنتها:
"عمراً انجام نمیدی. ولی اگر انجام دادی یک باکس نوشابۀ زمزم می خورم"
"ت...مشو نداری بی وجود"
"خیلی تأثیرگذار بود. نفر بعدی"
"بی ناموس عالمی اگه پایان ندی"

❇️چنین عبارتهایی یک مبارزه طلبی و موجب اثر #روانی_ترغیبی و تحریک فرد و صریحاً از مصادیق بارز جرم موضوع بند ب مادۀ 15 یعنی تحریک و ترغیب و دعوت به خودکشی از طریق سامانه های الکترونیکی و مخابراتی و حاملهای داده است.

❇️این جرم از جرائم #عمومی است و نیازمند شاکی خصوصی نیست.
همچنین جرم، جرم #مطلق است، یعنی مهم نیست که اثرگذاشته و نتیجه داده باشد یا نه.

❇️از این رفتار غیرقانونی، غیراخلاقی و نفرت پراکن و نفرت انگیز نگذرید و با اعلام جرم فوری علیه نویسندگان این کامنتها #عدالت_کیفری علیه آنها را به اجرا بگذارید.  

https://t.me/kambiznouroozi
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

14 Nov, 07:11


از مرگ دردناک هموطنمان ⁧ #کیانوش_سنجری⁩ متأسف و متأثر شدم.
‏امیدوارم هر چه زودتر ابعاد این فاجعه روشن شود. اما برای همه کسانی که دل در گرو ایران عزیز دارند، باید افزایش این خشونت ها علیه خود و دیگری هشداری جدی قلمداد شود. ⁧ #فتح_الفتوح⁩ در ایران امروز تقویت ⁧ #امید⁩ و ⁧ #اعتماد⁩ مردم است.

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

13 Nov, 22:40


♦️درنگ: خبرهای حوادث تلخ مربوط به چند مورد قتل زنان در روزهای اخیر بار دیگر توجهات زیادی را برانگیخت که نظام حقوقی ما برای پیشگیری از بروز این حوادث خونین چه تدابیری را مقرر ساخته و چه حمایت هایی از زنان به عمل می آورد و چگونه از کرامت و امنیت آنها حمایت میشود؟ شاید برخی برای پاسخ به این پرسش، فوری به بعضی مقررات عام کشور در حوزه کیفری اشاره کنند که مثلا ما نقصان قانونی نداریم یا اعلام دارند که چند مورد حادثه علیه زنان را نباید تعمیم داد و مشابه این حوادث محدود علیه مردان هم واقع میشود . ممکن است حتی برخی بگویند، ما نمی خواهیم اصل عنوان «خشونت علیه زنان» را بپذیریم و با آن مشکل داریم چرا که تعبیری برآمده از فلان فرهنگهاست . اما هیچ یک از این پاسخ ها دردهای واقعی موجود در جامعه در موضوع حمایت از زنان را ترمیم نمی کند و از گناه و مسئولیت کسانی که عامدانه و یا از سر عدم آگاهی از اهمیت موضوع، در این زمینه تعلل کرده و می کنند که قانون مناسبی در کشور تصویب و اجرایی شود، کم نمی کند. افسوس که پیامدهای برخی تعلل ها در حکمرانی یا تصمیمات شخصی به هیچ عنوان قابل جبران نیست !
@ihrciran
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

13 Nov, 19:42


🔴فاجعه را ببینید

❇️وکیل با همسر و فرزند کوچکش دست به خودکشی جمعی می‌زنند.
به وکیل حمله می‌کنند و می‌کشند.
به پزشک حمله می‌کنند و می‌کشند.
یک فعال سیاسی، کیانوش سنجری خودکشی می‌کند.

❇️گزارش‌ها و اخبار حاکی از افزایش خودکشی در کشور است.
گزارش‌ها و اخبار حاکی از افزایش قتل و نزاع است.
گزارش‌‌ها و اخبار در تهران حاکی از آن است که در تهران روزانه ۱۷۰_۱۸۰ گوشی موبایل هز دست مردم سرقت می‌شود.

❇️گزارش‌ها و اخبار حاکی از افزایش بحران خانواده و افزایش طلاق در کشور است.

❇️گزارش‌ها و اخبار حاکی از آن است که ترک تحصیل دانش‌آموزان به شدت افزایش یافته است.

آقایان مسئولان ارشد مملکت:

آیا حواستان هست که در زیر‌ پوست رنگارنگ این جامعه چه می‌گذرد؟

آیا حواستان هست که در هیاهوی بلند تبلیغاتی و سیاسی شما، در سکوت جامعه چه می‌گذرد؟

آیا حواستان هست که چه خوره‌ای به جان این جامعه افتاده است؟

آیا حواستان هست که چه زخمهای مهلکی بر تن این جامعه نشسته است؟

آیا حواستان هست ....؟

جز شعار و تبلیغات بی مایه و بی‌پایه چه چاره دارید برای جلوگیری از فاجعه؟ زمان می‌گیرد و جز ندامت نمی‌آورد.

چاره‌گران را به یاری بطلبید و چاره‌ای کنید این وضع بدفرجام را.
https://t.me/kambiznouroozi
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

13 Nov, 11:07


با خودم حرف می زنم ، این بار اما بلند بلند که شاید صدایم به گوش کسی برسد ، شاید !

ادعای گزاف امارات مبنی بر مالکیت جزایر سه گانه نگران کننده است و به سازه های ابرخشتی فکر می کنم که رویایش بیش از بیست ساله مثل خون در رگهایم جاری است و برایم ابرعشق هست و بس . سازه های ابرخشتی که می تواند خیلی سریع و ارزان و اسان ، با کمترین اسیب محیط زیستی و با سازگاری بالا به لحاظ تعادل دما با کاربری تفریحی توریستی و تجاری و نظامی در جزایر سه گانه متولد شوند و این سازه اصیل ایرانی سند محکم و استوار در تحکیم مالکیتمان باشد .

پی نوشت: باز رویا می بافم ، رویایی شیرین ، رویای تولد ابرخشت هایی بی شمار برای محافظت از تن تب دار مادرمان ، ایرانمان که تن زخمی اش بیش از پیش نیازمند محافظت و جانفشانی است تا از این شب تار به صبح برسانیمش و در دل شب سیاه در گوشش زمزمه کنیم و دلداری اش دهیم که صبح میشه این شب ، باز میشه این در ....
می دانم امیدی به صندوق خالی دولت نیست و باز رویا می بافم که دولت فقط تسهیل کننده این جریان باشد و نه سد و مانع و طرحی موجه توسط کارشناسان خوش فکر در این زمینه تدوین شود و باز رویا می بافم و به هموطنان خارج نشین فکر می کنم که در حد وسع و توان در این امر ملی حامی باشند و صندوقی تشکیل صندوقی شود و مدیریتش به افراد موجه و وطن دوستی چون اذر منصوری و جهان پهلوان رسول خادم و علی دایی و امثالهم باشد و با حمایت های ارزی به میدان ازمون میهن دوستی فراخوانده شوند و انچه از وطن دوستی و نگرانی فردای ایرانمان جاری در گفتگوهای روزمره شان هست حالا به میدان بیایند و از این پیچ تاریخی بگذریم و البته که صحبت از ابرخشت هست و در مجموع رقم بالایی نمی خواهد و هتل ماجرا با همین تکنیک در جزیره هرمز اجرا شده است .

کسی صدایم رو شنید ؟ صدا میاد ؟ یک ، دو ، سه ، صدا میاد؟🥹

@alirezamohsenikhah مرسی که درباره امکان ساخت ابرخشت در جزایر با من صحبت کردی ، امید محال که محال نیست
https://www.instagram.com/p/DCTN-KVRRTH/?igsh=azZveDJ5c2F2bDEy
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

13 Nov, 07:51


🔺دستور رییس‌جمهور پزشکیان درباره رفع فیلترینگ

رییس‌جمهور پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی:

🔹ما ضمن تأکید بر ضرورت توسعه حکمرانی در فضای مجازی به منظور جلوگیری از آسیب‌های آن، معتقدیم ادامه این روند با توجه به ایجاد نارضایتی‌های عدیده برای مردم قابل قبول نیست، لذا باید برای اصلاح این روند همه نهادهای حاکمیتی به زبان و نگاه مشترک برسند.

🔹رئیس جمهور در این راستا به دکتر آقامیری دبیر شورای‌عالی فضای مجازی دستور داد با تشکیل کارگروهی به فوریت ابعاد مختلف این موضوع را بررسی و نتیجه کارشناسی را برای تصمیم‌گیری در جلسه آتی شورا ارائه نماید.

@PadDolat

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

12 Nov, 13:27


❇️ حضور نمايندگان مجمع محققين و مدرسين در جلسه مجمع عمومى جبهه اصلاحات ايران / قوه قضائيه با تعرض و توهين به احزاب برخورد كند

🔺در پى هجمه هاى صورت گرفته اخير عليه مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم بنا به دعوت جبهه اصلاحات ايران نمايندگان اين حزب در جلسه مجمع عمومى جبهه شركت كرده و گزارش آن را ارائه كردند.

🔹آنها با تشريح حادثه رخ داده اعلام كردند كه اين تعرض و توهين به مجمع محققين و مدرسين توسط عده اى تندرو با ذكر هويت مشخص تحت عنوان عدالتخواه و با سوابق حمله به بيت آيات عظام منتظرى و صانعى و برخى ديگر از مراجع و هتك حرمت به اين بزرگان صورت گرفته است.

🔹نمايندگان مجمع محققين و مدرسين با اشاره به نقش مؤثر اين مجمع در حوزه نوانديشى دينى و ارائه قرائتى صلح جويانه از دين در مقابل جريان پايدارى كه در حوزه علميه و برخى مدارس وابسته به خود توليد افراط گرايى مى كنند، يادآور شدند: فضاى عمومى حوزه علميه و نسل جوان طلاب از رفتارهاى افراط گرايى فاصله مى گيرند.

🔹آنها همچنين به منظور كنترل رفتارهاى افراط گرايى در ميان برخى از متدينين، از قصد خود براى دادن پيشنهاد به مجمع روحانيون مبارز جهت برگزارى جلسات گفت و شنود در موضوع نوانديشى دينى و قرائت به روز از اسلام به مقتضاى زمان و مكان خبر دادند.

🔹نمايندگان مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم در ادامه از هيأت رئيسه جبهه اصلاحات ايران نيز دعوت كردند تا در سفرى به قم از نزديك با اعضاى اين مجمع ديدار داشته باشند.

🔹 پس از شنيدن اظهارات نمايندگان مجمع محققين و مدرسين، اعضاى مجمع عمومى جبهه اصلاحات ايران تعرض و توهين صورت گرفته به اين مجمع را محكوم كرده و در عين حال مصوب كردند كه مراتب اعتراض و درخواست خود براى رسيدگى به اين گونه رفتارهاى خودسرانه را از طريق نوشتن نامه اى خطاب به رئيس قوه قضائيه به گوش مسئولان و مقامات ذى ربط برسانند.

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

11 Nov, 11:49


این ویدئو بعد از اعتراضات آبانماه ۹۸ ضبط شده است.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

10 Nov, 18:17


✍🏻 واکنش آذر منصوری به خودکشی دو دختر دانش آموز

✳️طی روزهای گذشته دو نفر از دانش آموزان دختر ما خودکشی کرده اند. اخبار پراکنده ای نیز از دلایل و عوامل پدیدآورنده این فاجعه منتشر شده است. آموزش و پرورش چه توضیح و چه برنامه ای برای توقف و پیشگیری از وقوع این فجایع دارد؟

✳️با پاک کردن صورت مسئله و سرپوش گذاشتن مسئله حل نخواهد شد.

#توییت
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

10 Nov, 04:35


سخنرانی آذر منصوری در برنامه «رویکرد غرب به نسل کشی در فلسطین و لبنان؛ بازتعریف منافع ملی ایران در خاورمیانه جدید »
بخش دوم
توضیح اینکه در این سخنرانی سال ۲۰۱۷ اشتباها ۱۹۱۷ عنوان شده است.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

09 Nov, 14:15


✍️در این گزارش گوشه ای از فساد سازمان یافته ساختار حکمرانی پس از ۲۰ سال افشاگری شده است.
حق الناسی که در این یک فقره فساد رونمایی شده گویای ابعاد و ریشه های این فساد با عناوینی مقدس
است که پیامدهای روانی و اجتماعی آن تنها چند درجه از زاویه بزرگ بی اعتمادی و دلایل شکاف حاکمیت و ملت است.

🖋️افشاگری در ایران خودرو پس از ۲۰ سال؛ کل کارخانه لاستیک دنا را یکجا بالا کشیدند، بعد گفتند در بورس فروختیم!

✍🏻 عباس پالیزدار، عضو هیات و تفحص از قوه قضاییه:

✳️ اندازه پرونده فساد مرحوم آیت الله محمدیزدی به اندازه قد من بود.

✳️ پسر محمد یزدی ۳ هزار هکتار از اراضی جنگل‌های شمال  را برای خود برداشته بود.

✳️ خانواده یزدی لاستیک دنا برای خودشان برداشتند و هیچ گاه پولش را هم ندادند.

✳️ دادگستری هرمزگان لنج‌های مردم را توقیف کرد تا پول خانه یزدی تهیه شود

کل کارخانه لاستیک دنا را یکجا بالا کشیدند، بعد گفتند در بورس فروختیم!/ دیده بان ایران
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

09 Nov, 14:08


سخنرانی آذر منصوری در برنامه «رویکرد غرب به نسل کشی در فلسطین و لبنان؛ بازتعریف منافع ملی ایران در خاورمیانه جدید »بخش اول
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

09 Nov, 09:53


♻️ خبرنامه هفتگی حزب اتحاد شعبه تهران
⏱️ جمعه ۱۹ آبان ۱۴۰۳

✳️ اخبار و مواضع حزب

♦️راهبردهای یک سال آینده حزب که طبق اساسنامه باید توسط شورای مرکزی به کنگره پیشنهاد شود، در ارکان مرکزی در حال نهایی شدن است. ورود موثر در انتخابات شوراها و تلاش برای مدیریت تنش‌ها و دفع خطر جنگ از کشور، ازجمله محورهای جدید پیشنهادشده است.

♦️دبیرکل حزب در نشست شعبه تهران حزب گفت: حزب اتحاد به عنوان سازمان‌مندترین و بزرگترین حزب اصلاح‌طلب کشور-چه پیش و پساانتخابات-می‌تواند نقش قابل توجهی را در همراهی و حمایت نقادانه از دولت و دنبال کردن مطالبات و دغدغه‌های مردم ایفا کند. (متن سخنان آذر منصوری)

♦️در جلسه این هفته دفتر سیاسی حزب، موضوع هجمه‌ها علیه مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم مطرح شد و اعضای دفتر سیاسی با تقدیر از نقش این نهاد در تقویت نواندیشی دینی و روایت رحمانی و مدنی از اسلام، حمایت خود از حق آزادی بیان همه تشکل‌ها و نیروهای سیاسی و مدنی را اعلام کردند. (متن خبر دفتر سیاسی)

♦️گروه مشترک آموزش (گام) که از سال قبل با همکاری ارکان آموزش سه حزب اتحاد، توسعه و ایثارگران تشکیل شده است، در جلسه این هفته میزبان ابراهیم اصغرزاده بود که درباره تأثیر ایده‌ی وفاق بر دکترین امنیتی ایران سخنرانی کرد.


✳️ اظهارنظرهای حزبی

♦️هادی خانیکی، عضو دفتر سیاسی: فهم مشترکی از مسائل مختلف که ملی هستند، نه بین جامعه و حکومت و نه حتی در داخل حکومت، وجود ندارد. وفاق مسئله ایران است، ما در برابر منازعه و ستیز به سمت وفاق و همبستگی می‌رویم. (فیلم)

♦️علی پیرحسین‌لو رئيس شعبه تهران حزب در یک سخنرانی در محل حزب هدا گفت اگر اصلاح‌طلبان قصد دارند وارد انتخابات شورای شهر تهران شوند، باید ایده‌ی رایگان کردن حمل‌و‌نقل عمومی را مطرح کنند. وی برای این موضوع سه دسته استدلال را مطرح کرد: تحریک تقاضا (نیاز ترافیکی)، توجیه اقتصادی و زمینه‌های اجتماعی.

♦️محمد رهبری، عضو دفتر سیاسی: این تصور غلطی است که اگر جنگ غزه نبود، هریس پیروز انتخابات بود. (متن یادداشت)

♦️سعید شریعتی، عضو شورای مرکزی: نقطه کانونی اثر سیاست‌های ترامپ شکاف‌های پرشمار جامعه با حکومت در ایران خواهد بود. وفاق ملی دیگر یک «انتخاب» نیست؛ یک «ضرورت آنی» است. باید از فانتزی «وفاق همه با من» به سرعت به حقیقت «وفاق همه با هم» گذر کنیم و الزامات و استلزامات «ایران برای همه ایرانیان» را بپذیریم.

♦️یادداشت قائم‌مقام دبیرکل در واکنش به ماجرای دختر علوم‌تحقیقات


✳️ موضوع ویژه ۱

♦️ حضور زاکانی در شورای شهر و پاسخ وی به دو سوال اعضای شورا، حاشیه‌های زیادی داشت و بارها به مجادله و بگومگو بین اعضای شورا، شهردار و رئیس شورا منجر شد. او در پاسخ به سوال کلنگ‌زنی ۲۰۰ هزار واحد مسکونی، کلا زیر وعده خود زد و گفت شهرداری تعهدی ندارد. درباره دو سال تحویل نشدن ون‌ها به تاکسیرانی هم گفت که دو سه روز است موضوع حل شده! تشکری عضو شورا گفت که قانع نشده‌ایم و اقراریان دیگر عضو شورا گفت که قدم بعدی را برمی‌داریم.

✳️ موضوع ویژه ۲

♦️مرگ بی‌سروصدای هفتاد بیمار دیالیزی در دولت رئیسی بر اثر استفاده از داروهای آلوده‌ای که توسط یک شرکت وابسته به آستان قدس تهیه شده بوده، در هفته گذشته خبرساز شد. به‌طوری‌که کار به هیات دولت کشید و وزیر بهداشت سعی کرد به مردم اطمینان دهد که ماجرا تمام شده، الان دیگر محلول‌های دیالیز صفاقی کاملا سالم است و متخلفان تحت پیگرد هستند. اما گزارش امتداد می‌گوید ماجرا از جای دیگری آب می‌خورد.

✳️ موضوع ویژه ۳

روزنامه همشهری در اولین ساعات پس از اعلام پیروزی ترامپ، در کانال خود (+) کلیپ یک مداحی در بیت رهبری را پخش کرد که به قصاص قاتل سردار سلیمانی اشاره می‌کرد. حال‌آن‌که مراجع رسمی کشور هنوز واکنشی به انتخاب ترامپ ابراز نکرده‌اند و اقدام رسانه زاکانی به نوعی تحریک به جنگ و تنش تلقی شده است.


✳️ اخبار تهران و شهرها

♦️تجربه‌های جهانی از انتخاب مستقیم شهردار

♦️زاکانی: در ۷۵ ایستگاه مترو برای حجاب ایجابی، ورود کردیم. (+)

♦️یادداشت شینا انصاری رئیس سازمان محیط زیست درباره توقف مازوت‌سوزی

♦️از ۶۹ هزار روستای کشور، ۳۸ هزار دارای سکنه هستند و ۳۱ هزار روستا خالی از سکنه (+)

♦️وعده فدراسیون فوتبال برای آماده شدن ورزشگاه آزادی تا پایان آذر


✳️ دیگر خبرها و مطالب بااهمیت

♦️آیت‌الله ایازی: مراجع قم و نجف با حجاب اجباری مخالف‌اند! (+)

♦️ایران سالی یک میلیارد دلار به چین تخفیف فروش نفت می‌دهد

♦️حل مشکل استخدام ۷۵ درصد متقاضیان دبیری که گزینش رد کرده بود

♦️گزارشی از پویش غربالگری سرطان پستان

♦️«ترامپ و آرزوهای بزرگ»/ امیرحسین خالقی

♦️آیت‌الله سیستانی: خلع‌سلاح نیروهای مقاومت در عراق

♦️«انسداد گفت‌وگو، بن‌بست توییتر فارسی»/ عباس رضایی ثمرین

♦️طرح مجلس برای درآمدآفرینی از مدارس!

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

07 Nov, 19:12


- رئیس جمهور در دیدار هیات رئیسه جبهه اصلاحات گفت که با وجود انبوه مشکلات داخلی و خارجی، اجرای وعده‌ها و برنامه‌های دولت را به پیش برده‌ایم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت صندوق‌های بازنشستگی و ناترازی بانک‌ها خاطرنشان کرد: در حال حاضر مساله‌ای که آن را دنبال می‌کنیم، ساماندهی صندوق‌های بازنشستگی، بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی است که زیر نظر این صندوق‌ها هستند. به دنبال این هستیم که اداره این بخش‌ها به دست افراد توانمند داده شود. دلیلی ندارد که بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه صندوق‌های بازنشستگی ضررده باشند. باید فارغ از جناح‌بندی‌ها افرادی را انتخاب کنیم که بتوانند این بنگاه‌ها را به سود برسانند.

رئیس جمهور در ادامه به مسایل و مشکلات نظام آموزشی کشور پرداخت و گفت: در حوزه آموزش و پرورش در جلسه اخیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نقدهایی داشتیم که آنجا مطرح کردیم. در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تصمیم بر این شده است که اولویت‌های این شورا اصلاحات در آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و نیز پرداختن به موضوع خانواده باشد. برای اصلاح نظام آموزشی قرار شده گروهی از متخصصین سناریوهای تغییر نظام آموزشی را اجرا کنند. همچنین تلاش داریم نهضتی راه بیندازیم که کمبود مدارس در کشور را برطرف کنیم.

پزشکیان در زمینه استفاده از ظرفیت نهادهای مدنی هم اظهار داشت: به‌تازگی جلساتی با انجمن‌ها و نهادهای اجتماعی داشتیم و می‌خواهیم که انجمن‌های علمی و اجتماعی فعال شوند تا بتوانند در اصلاح رابطه دولت و مردم به ما کمک کنند. به عنوان مثال این یک واقعیت است که امکان ندارد به شیوه فعلی مصرف انرژی را ادامه دهیم و با این کار هم منابع‌مان از دست می‌رود و هم محیط زیست نابود می‌شود. باید این رویه را اصلاح کنیم به شکلی که تبعات اجتماعی هم نداشته باشد و طبعا انجمن‌های علمی و نهادهای مدنی می‌توانند هم در پیدا کردن راهکار حل این مشکل و هم در تقویت ارتباط جامعه با دولت نقش ایفا کنند.
در این جلسه «آذر منصوری»، «محمد سالاری» و «محسن آرمین»‌ نمایندگان هیات رئیسه جبهه اصلاحات به بیان نظرات خود پرداختند.

🔴لینک گزارش ایرنا از دیدار رئیس جمهور و هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران

www.irna.ir/xjS3Nd
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Nov, 19:29


آقای رئیس جمهور فرصت تاریخی برای تغییر روابط ایران و آمریکا را از دست ندهید

🔹حمید ابوطالبی، دیپلمات و مشاور سیاسی دکتر روحانی ٰٰ، در نامه‌ای راهبردی به رئیس جمهور، با اشاره به پیروزی ترامپ و تغییرات جدید در صحنه سیاست جهانی، فرصت تاریخی پیش آمده برای حل اختلافات ایران و آمریکا را تشریح کرده است.

🔹او با برشمردن دو مسیر پیش رو، خواستار اتخاذ رویکردی نوین در دیپلماسی و انجام مذاکرات جامع برای حل معضلات فی‌مابین شده است.

ادامه مطلب:

https://mypersia.com/8676/

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

06 Nov, 11:55


📝📝📝رویکرد غرب به نسل‌کشی در فلسطین و لبنان؛ بازتعریف منافع ملی ایران در خاورمیانه‌ی جدید

سخنرانان:

▫️آذر منصوری (رییس جبهه‌ی اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت)

▫️نعیمه عطامنش (پژوهشگر حوزه‌ی فلسفه، مدیر موسسه‌‌ی علمی-پژوهشی راه تابان)

▫️سید علی‌اصغر غروی ( پژوهشگر فلسفه و مفسر قرآن، نماینده‌ی شورای انقلاب و دولت موقت در لبنان و عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران)

▫️یاسر میردامادی (استاد دانشگاه و پژوهشگر دین و فلسفه) 

▫️محمد توسلی (عضو ارشد نهضت آزادی ایران)

▫️حسین رفیعی (فعال سیاسی ملی-مذهبی و پژوهشگر علوم اجتماعی)

▫️حسین کمالی (استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ)

▫️محسن آرمین (رییس دفتر سیاسی حزب توسعه ملی، نماینده‌ی مردم تهران در ششمین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی و پژوهش‌گر دینی)

▫️مهدی معتمدی‌مهر (عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران)

زمان برگزاری: پنجشنبه ۱۷ آبان‌ ۱۴۰۳، ۷ نوامبر ۲۰۲۴
۲۰:۳۰ به وقت ایران، ۱۸:۰۰ به وقت اروپای مرکزی

برگزاری در بستر:
https://www.clubhouse.com/house/گفتگوهای-ملی

@Nehzatazadiiran
@MostafaTajzadeh

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Nov, 18:29


پاسخ حماس به پیام مجمع محققین و‌مدرسین قم
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Nov, 11:56


دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت، هجمه به مجمع محققین و مدرسین را محکوم کرد

🔹در جلسه دیشب دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت، هجمه‌ها و رفتار غیر قانونی و ناقض آزادی بیان علیه مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه محکوم شد.

🔹در این جلسه که به ریاست آذر منصوری، دبیر کل حزب برگزار شد، با دعوت از یکی از اعضای مرکزیت مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، روایت کامل و تحلیلی از اعمال فشارها بر این تشکل و دلایل و زمینه‌های آن، به رغم توضیحات شفافیت‌ساز این حزب اصلاح‌طلب ارایه شد.
اعضای دفتر سیاسی با تقدیر از نقش این نهاد در تقویت نواندیشی دینی و روایت رحمانی و مدنی از اسلام، حمایت خود از حق آزادی بیان همه تشکل‌ها و نیروهای سیاسی و مدنی را اعلام کرده و بر اشتراک نظر با دیگر اصلاح‌طلبان و از جمله مجمع محققین و مدرسین در محکومیت نسل‌کشی کم‌سابقه و تاریخی علیه ملت مظلوم غزه توسط رژیم غاصب صهیونیستی، در عین مراقبت از منافع ملی و پرهیز از گسترش جنگ و خشونت در منطقه تاکید کردند.

🔹در این جلسه همچنین گزارشی از آخرین وضعیت انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و نیز تحولات منطقه‌ای و تداوم جنایات اسرائیل توسط رییس کمیسیون سیاست خارجی حزب ارايه شد.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

05 Nov, 09:49


#اختصاصی
 
امتداد گزارش می‌دهد؛
جزئیات مرگ خاموش ۷۰ بیمار دیالیزی بر اثر استفاده محلول آلوده به آلومینیوم در دوران رئیسی/ وزارت بهداشت: الان جای نگرانی وجود ندارد/ کمیسیون بهداشت: انتظار جرم‌انگاری و برخورد جدی از سوی دستگاه قضائی داریم/ شنیده‌های «امتداد» از طرح ماجرا در مراکز دیگر حکایت دارد


امتداد-محمد جعفری: خبر، بهت‌آور و شوکه‌کننده بود و سکوت خبری مسئولان مسبب ماجرا در دولت وقت، تلخ‌تر! مرگ ۷۰ بیمار دیالیزی بر اثر استفاده محلول‌های دیالیزی آلوده به آلومینیوم در دوران حضور بهرام‌ عین‌الهی در وزارت بهداشت دولت سیزدهم، خبری است که این روزها به نقل محافل رسانه‌ای بدل شده و بسیاری از ناظران و کارشناسان حوزه درمانی کشور و همچنین افکار عمومی را دچار التهاب و بهت کرده است. اهمال‌کاری-اگر خوش‌بینانه به ماجرا نگاه کنیم-در این سطح که منجر به از دست رفتن جان عزیز ۷۰ تن از هموطنان که خود با بیماری و روند درمان دست و پنجه نرم می‌کرده‌اند در کنار سکوت مسئولان وقت حوزه درمان از شخص رئیس دولت-اگر مطلع بوده- گرفته تا عین‌اللهی، وزیر بهداشت و دیگر مسئولان مستقیم و غیرمستقیم مرتبط با مسئله، تلخی و ناگوار بودن این فاجعه را بیش از پیش به کام افکار عمومی نشانده است.
 
🔹ماجرا از این قرار بوده که شهرزاد عصاره، رئیس انجمن نفرولوژی ایران در خردادماه سال جاری از مرگ شماری از بیماران دیالیزی بر اثر استفاده از محلول‌های دیالیز صفاقی(آلوده به آلومینیوم) بر اثر این مسمومیت خبر داد. شرکت تولیدکننده این محلول‌های آلوده، ایرانی اعلام شد اما در وهله نخست، خبری از تعداد هم‌وطنان جان‌باخته بر اثر این مسئله به رسانه‌ها راه پیدا نکرد. وی در این باره، عنوان داشت: «شرکت‌های تولیدکننده باید مواد دارویی خود را تحت کنترل کیفی قرار دهند که در این فرآیند احتمالاً متوجه نشده‌اند که این محلول آلودگی دارد. سازمان غذا و دارو نیز بر این موضوع باید نظارت کند تا محلول‌ها قبل از رسیدن به دست بیماران از نظر کیفی کنترل شوند که گویا در این زمینه نیز دقت کافی انجام نشده است».

🔸واکنش پارلمان؛
سخنگوی کمیسیون بهداشت: دستگاه قضایی، برخورد جدی با خاطیان را در دستور کار قرار دهد

 
🔹در همین رابطه اما، نخستین واکنش پارلمان به خبر محلول‌های آلوده، یکشنبه همین هفته از سوی سلمان اسحاقی، نماینده مردم قائنات و سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دوازدهم مطرح شده و این نماینده پارلمان در واکنش به این ماجرا، ضمن تائید خبر مذکور از فوت ۷۰ تن از بیماران دیالیزی خبر داد.
 
🔹وی افزود: «از دستگاه قضا می‌خواهیم ضمن ورود به این موضوع و جرم انگاری، برخورد جدی با عوامل خاطی را در دستور کار قرار داده و گزارشی را به کمیسیون ارائه کند».

🔸واکنش سازمان غذا و دارو و نظارت سختگیرانه!

🔹سازمان غذا و دارو نیز به این خبر واکنش نشان داده و در اطلاعیه‌ای، عنوان داشت: «فرآیندهای تولید و نظارت در این حوزه تابع قوانین و مقررات سختگیرانه‌ای است که اجازه هیچ‌گونه تخلف یا کاستی را نمی‌دهد! سازمان غذا و دارو در ادامه این توضیحات مدعی شده که این سازمان با دقت کامل و بر اساس اصول علمی، بر روند تولید این محصول نظارت دارد و هرگونه تخلف احتمالی، بر اساس ضوابط، مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت».
 
🔹این سازمان البته در اطلاعیه مطرح شده، شفاف نکرده که به رغم وجود این نظارت سختیگرانه ادعایی، چرا و چگونه چنین اتفاق ناگوار و غیرقابل جبرانی برای ۷۰ تن از بیماران در کشور رخ داده است!

🔸موضع وزارت بهداشت درباره فاجعه؛
این اتفاق تماما در دوره قبل رخ داده و اکنون جای نگرانی وجود ندارد

 
🔹حسین کرمانپور، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، دیگر مقام مسئولی بود که به این مسئله واکنش نشان داده و در صفحه شخصی خود نوشت: «مطرح کردن فوت ۷۰ هموطن ما در موضوع دیالیز که تماماً در دوره قبل اتفاق افتاده، بسیار تاسف برانگیز و طرح آن در این زمان شاید به انگیزه رسیدگی سریع‌تر قضایی باشد. در همان دولت، پرونده قضایی تشکیل شده‌ و احتمالاً با تسریع در رسیدگی می‌توان پاسخگوی افکار عمومی بود اما نکته مهمی که وزارت بهداشت به آن به طور جد اذعان دارد آن است که با اقدامات فوری مایع صفاقی آلوده همان زمان از بازار جمع‌آوری شده و در حال حاضر جای هیچ نگرانی وجود ندارد.»

🔸ماجرا از کجا آب می‌خورد؟

🔹این اتفاق ناگوار در نهایت رخ داده و افکار عمومی با نگرانی، منتظر رسیدگی و اطلاع‌رسانی از سوی دستگاه قضائی در این باره است. اما با این حال، شنیده‌های «امتداد» نیز حاکی از آن است که این ماجرای تلخ از مراکز دیگری آب خورده و ارائه شده است.
 
🔺متن کامل

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

04 Nov, 21:16


‏مکرر گفته ایم بدون تبادل و تعامل با دنیا اقتصاد کشور سامان نمی یابد و فقر رو به تزاید جامعه ایران یکی از تبعات آن است. تقویت صنایع دفاعی برای دفاع کشور در منطقه پرآشوب خاورمیانه یک ضرورت است، اما جنگ اصلی جهان امروز بیشتر اقتصادی است.
‏آیا کشور برای جنگ اقتصادی آمادگی دارد؟
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

04 Nov, 21:13


🔺بخشنامه مهم معاون اول رئیس‌جمهور به کلیه دستگاه های اجرایی و استانداری ها

🔹تاکید بر رویکرد دولت چهاردهم درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی

🔹لزوم هماهنگی با معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور درخصوص انتصاب معاونان، مشاوران و مدیران کل امور زنان و خانواده دستگاه ها و استانداری ها

@PadDolat

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

04 Nov, 06:43


🖊جامعه تشنه توازن است

✍️ محمد جواد کاشی

✳️جامعه با اقتصاد زندگی می‌کند، با فرهنگ و هنر و دین بالنده می‌شود، با سیاست راهی برای حل مشکلات خود پیدا می‌کند و با قدرت نظامی و پلیس از خود حراست می‌کند. هر کدام نقشی و جایگاهی ویژه در تداوم و غنای جامعه سیاسی دارند. اگر هر یک خیال کند کارکردهای دیگر را هم باید به آن سپرد جامعه رو به سوی بحران و انحطاط می‌برد.

✳️بیش از دو دهه است نهاد نظامی و پلیس مدعی همه کارکردهای متنوع اجتماع سیاسی ما شده است.
قدرت نظامی پشتوانه شکوفایی اقتصادی قلمداد شده. ارزش‌های مبارزه و مقاومت و جنگ، به مثابه شاکله حیات فرهنگی و دینی معرفی شده و در صحنه سیاسی همه بازیگران با معیارهای دوستان و دشمنان طبقه‌بندی شده‌اند.

✳️حاصل، جامعه پریشان امروز است. به همین چند روز اخیر توجه کنید. جامعه دلنگران جنگ است. در کازرون یک فرد مسلح جان امام جمعه شهر را می‌گیرد و در دم به خود شلیک می‌کند،  در سیستان و بلوچستان یک گروه مسلح با نیروی نظامی کشور درگیر می‌شود و تعداد قابل توجهی از نیروهای نظامی کشته می‌شوند.

✳️در چنین بزنگاهی دستگاه تبلیغاتی نظام جمهوری اسلامی نیز بابت سبک بودن حمله اسرائیل شادی می‌کند، انگار نه انگار چهار نیروی نظامی این کشور در نتیجه این حمله به شهادت رسیده‌اند.

✳️جامعه ایران برای حراست از خود نیازمند نیروی نظامی است، اما پیش از آن نیازمند یک اقتصاد شکوفاست تا زندگی کردن ممکن باشد. نیازمند فرهنگ و دین و هنر است تا جامعه عمق پیدا کند، و نیازمند عرصه پررونق حیات سیاسی است تا خرد جمعی بر حیات اجتماعی سایه بیاندازد.

✳️نیروی نظامی و بازیگران عرصه اقتصاد و فرهنگ و سیاست همه کارکردهای ضروری دارند. اما جامعه نیازمند خردی است که میان این ضرورت‌ها توازنی برقرار کند. سروری هر کدام بر دیگری فاجعه‌بار است.
@azarmamsouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

04 Nov, 06:02


🚨 محسن امین‌زاده: اقتصاد ما امکان ندارد در انزوا توسعه پیدا کند

🚨 ثروت ملی ما فدای کسب و کار کاسبان تحریم شده است

✍️کاسبان تحریم در مخالفت با FATF صف کشیده‌اند

❇️محسن امین‌زاده، معاون وزیر خارجه دولت اصلاحات در نشست «اجماع پذیری سیاست خارجی در ایران»، گفت:
ما قدرت زیادی در عرصه نظامی داریم و توان تسلیحاتی ما هر روز قدرتمندتر شده است. اما قدرت اقتصادی ما هر روز دارد کوچکتر می شود.

❇️در چنین شرایطی تهدیدات جدیدی هم علیه کشور آغاز شده است. آیا قدرت اقتصادی ما تاب و توان چنین وضعیتی را دارد؟ اگر ندارد چرا تدبیر نشده و به چنین وضعیتی دچار شده ایم؟

❇️شما می‌دانید که چه جنگ‌هایی در ارتباط با پیوستن به FATF در داخل کشور وجود دارد. همه کاسبان تحریم در مخالفت صف کشیده اند.

❇️چرا اصرار دارند که همچنان مشکل را حل نکنیم و وارد FATF نشویم؟ چون سال‌ها است یک اقتصاد زیرزمینی شکل داده‌اند و نگران حفظ آن هستند. در این اقتصاد جمعیت کاسبان تحریم شکل گرفته و به ثروت و قدرت رسیده اند و حالا نمی‌خواهند از این شرایط بگذرند./ جماران

@azarmansouro

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

03 Nov, 13:05


✍🏻آذر منصوری

✳️دیدن تصاویر تکان دهنده یکی از دختران ما در دانشگاه آزاد به غایت تلخ و تکان دهنده بود.

راه پیشگیری از تکرار چنین فجایعی پرهیز از رفتارهایی است که این مناقشه را تشدید می کند. تردید ندارم که تمامی رویکردهای سلبی و پلیسی شکست خورده است.

همه موافقان این رویکرد را به گفتگو دعوت می کنم

#توییت
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

03 Nov, 13:05


یونیسف:‌ اسرائیل همچنان در غزه کودک می‌کُشد

❇️برمبنای گزارش رئیس یونیسف تنها در جبالیا، حملات اسرائیل در ۴۸ ساعت گذشته جان ۵۰ کودک را گرفته است. مقام‌های پزشکی در غزه نیز می‌گویند برخلاف توافق‌های قبلی یک پهپاد، کلینیک محل واکسیناسیون فلج اطفال را در غزه تنها چند دقیقه پس از خروج هیأت سازمان ملل، مورد هدف قرار داده است.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

03 Nov, 10:15


🔹فضاسازی برای شورای عالی امنیت ملی

🖋عباس آخوندی، 13/8/1403
🔻اخیرا سردار محمد اسماعیل کوثری مطالبی را به عنوان خبر از نشست شورای امنیت عالی کشور انتشار داده‌اند . بی‌گمان حفظ احترام ایشان به عنوان یک فرمانده که برای دفاع از این سرزمین در دوران جنگ تحمیلی جنگیده‌اند بر من و ما واجب است. لیکن، این مساله موجب نمی‌شود که به این سخنان ایشان که خارج از عرف سیاسی و نظامی است نقدی وارد نشود.

1- تصمیم در باره انجام عملیات نظامی و یا صلح یک اقدام سیاسی است و باید توسط مقامات سیاسی مسئول اتخاذ شود. طراحی عملیات، انجام و راهبری آن اقدامی نظامی است که توسط نیروهای نظامی اتخاذ می‌گردد. این رویه‌ای است معمول در سراسر جهان و مورد تاکید از سوی مرحوم امام (ره) و رهبری. از همین رو، رهبری در همین ارتباط فرمودند: "البته کیفیت کار را باید مسئولان ما به درستی تشخیص و آنچه به صلاح این کشور و ملت است انجام دهند تا آنها بفهمند ملت ایران کیست و جوانان آن چگونه‌اند؟" ایشان هم‌چنان فرمودند: "بحث، بحث صرفاً انتقام نیست؛ بحث یک حرکت منطقی است، بحث مقابله‌ی منطبق با دین و اخلاق و شرع و قوانین بین‌المللی است و ملّت ایران و مسئولین کشور در این جهت هیچ‌گونه تعلّلی و کوتاهی‌ای نخواهند کرد." سردار کوثری پیش از اعلام تصمیم از سوی مسئولان در این اظهارنظر، حرکت منطقی را به اقدام نظامی تقلیل دادند و با قطعیت اقدام نظامی از سوی ایران و تا حدودی نحوه‌ی آن را اعلام کردند. آشکارا این اقدام یک فضاسازی برای یک آرایش نظامی است که هیچ معلوم نیست چنین رویکردی سیاست اتخاذی مقامات مسئول ایران باشد. قاعدتا ایشان به عنوان یک فرد نظامی به تبعیت از دستور رهبری می‌بایست در انتظار تصمیم مقامات مسئول می‌ماند. همه می‌دانیم که منطقه با آتش‌افروزی‌های رژیم اسرائیل در آستانه‌ی یک جنگ تمام عیار قرار دارد و سنت اسلامی و ایرانی -ضمن آمادگی کامل، کناره‌گیری از جنگ است، مگر آن‌که جنگ بر ملت چون جنگ تحمیلی 8 ساله تحمیل شود. قطعا این نوع اظهارنظرهای خام می‌تواند پیامدهای سنگینی برای ملت ایران داشته باشد.

2- سردار کوثری خبرهایی از دورن شورای عالی امنیت ملی اعلام می‌کند. از جمله می‌گوید: «تصمیم نهایی درباره پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی در شورای عالی امنیت ملی گرفته شده است. اکثر بالاتفاق یا بگوییم همه اعضای شورای عالی امنیت ملی با پاسخ نظامی ایران به اسرائیل موافقت کرده‌اند". آیا سردار کوثری عزیز سخنگوی شورای عالی امنیت ملی کشور هستند؟ شورا رییس، دبیر و سخنگو دارد. اگر تصمیمی اتخاذ شده‌است که باید اعلام عمومی شود، قاعدتا آنان باید اعلام کنند. آشکار است که این گونه پیش‌آگهی‌ها برای فضاسازی و فشار بر شورای عالی امنیت ملی است. انتظار از جناب آقای پزشکیان به‌عنوان رییس شورای مزبور این است که در این موقعیت با خبررسانی صحیح مانع این نوع خبرهای غیررسمی از سوی عالی‌ترین مرجع امنیت ملی که بر سرنوشت ملت و بر فضای ملی و بین‌المللی تاثیر می‌گذارد شوند.


3- افزون بر مطلب پیش‌گفته، ایشان ترکیب نیروها را نیز اعلام کرده‌است: "طرح پاسخ با هماهنگی نیروهای مقاومت انجام خواهد شد". وی می‌گوید: «گروه های مقاومت در منطقه برای پاسخ به رژیم صهیونیستی با نیروهای نظامی ما همسو و همراه هستند. ممکن است پیش از عملیات اعضای جبهه مقاومت نظراتی داشته باشند، بخواهند نظری دهند، آن هم قبل از تصمیم نهایی است. بنابراین پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی با همراهی نیروهای مقاومت قطعی است و حتما اقدام خواهیم کرد". فارغ از این‌که این گزاره خلاف راهبردهای دفاعی ایران و حتی نیروهای مقاومت است، که نیازی به ورود به جزئیات آن نیست. دلیل اعلام چنین مواضعی اساسا آشکار نیست.

🔻به‌هرروی، چنانچه ایشان مطالب را به عنوان اظهارنظرهای شخصی خود می‌گفتند خرده‌ای بر ایشان نبود. لیکن زمانی که به‌عنوان خبر قطعی از سوی بالاترین مرجع امنیتی کشور بیان می‌کنند دارای پیامدهای رسمی است و نمی‌توان به‌سادگی از کنار آن گذشت. منتظر اظهار نظر مقامات مسئول در باره بیانات ایشان مانیم.

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

03 Nov, 09:39


اینستاگرام خاتمی مدیا منتشر کرد

#سیدمحمدخاتمی در سفر به #یزد با حضور در منزل #شهید سید علی‌محمد فروغ‌نیا با پدر و مادر این شهید دفاع مقدس دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار خاتمی با تجلیل از رشادت #ایثارگران و صبوری خانواده‌های آن‌ها و گفت: مردم ما همیشه قدردان جان‌فشانی شهدا و بردباری خانواده‌های آن‌ها و‌خانواده های ایثارگران هستند.
رئیس جمهوری اسبق ایران در پایان این سفر یک روزه با حضور بر تربت پاک سومین شهید محراب، آیت الله #صدوقی، به مقام شامخ آن مجاهد شهید ادای احترام کرد.

🌐 با بازنشر این پست رسانه رسمی سیدمحمد خاتمی را به دیگران معرفی کنید‌‌‌
رسانه شمایید 📱‌‌‌

🇮🇷 @khatamimedia

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

02 Nov, 14:03


🎥 مولوی عبدالحمید: اینجا بحث شیعه، سنی و قومیت نیست، ما اینجا یکسان هستیم


مولوی عبدالحمید امام جمعه زاهدان:
▫️ اگر دل توده مردم را به دست بیاورید قدم بزرگی برداشته اید.
▫️در جهت مردم حرکت کنید.
▫️خواسته های به‌حق مردم دیده شود و به آنها پاسخ داده شود


@KhabarOnline_ir | Khabaronline.ir

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

01 Nov, 22:24


وقتی جنگی آغاز می گردد هر کسی باید سهمی پرداخت کند.
سیاستمداران سلام،
ثروتمندان باید مخارج
و فقرا هم باید فرزندانشان را گسیل دارند.
وقتی جنگ تمام می شود سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند،
ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و‌ فقرا نیز به دنبال گور فرزندانشان می گردند.
آرتور شوپنهاور

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

01 Nov, 16:37


🔸رویکرد غرب به نسل‌کشی در فلسطین و لبنان؛ بازتعریف منافع ملی ایران در خاورمیانه‌ی جدید

@Nehzatazadiiran

🔹سخنرانان:

▫️آذر منصوری (رییس جبهه‌ی اصلاحات و دبیرکل حزب اتحاد ملت)

▫️نعیمه عطامنش (پژوهشگر حوزه‌ی فلسفه، مدیر موسسه‌‌ی علمی-پژوهشی راه تابان)

▫️سید علی‌اصغر غروی ( پژوهشگر فلسفه و مفسر قرآن، نماینده‌ی شورای انقلاب و دولت موقت در لبنان و عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران)

▫️یاسر میردامادی (استاد دانشگاه و پژوهشگر دین و فلسفه) 

▫️محمد توسلی (عضو ارشد نهضت آزادی ایران)

▫️حسین رفیعی (فعال سیاسی ملی-مذهبی و پژوهشگر علوم اجتماعی)

▫️حسین کمالی (استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ)

▫️محسن آرمین (رییس دفتر سیاسی حزب توسعه ملی، نماینده‌ی مردم تهران در ششمین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی و پژوهش‌گر دینی)

▫️مهدی معتمدی‌مهر (عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران)

زمان برگزاری: پنجشنبه ۱۷ آبان‌ ۱۴۰۳، ۷ نوامبر ۲۰۲۴
۲۰:۳۰ به وقت ایران، ۱۸:۰۰ به وقت اروپای مرکزی

برگزاری در بستر:
https://www.clubhouse.com/house/گفتگوهای-ملی

#نسل‌کشی
#غزه
#حقوق_بشر
#منافع_ملی

@goftegoha_melli

@Nehzatazadiiran

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

01 Nov, 15:58


♻️ خبرنامه هفتگی حزب اتحاد شعبه تهران// نسخه آزمایشی
⏱️ جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳

✳️ اخبار و مواضع حزب

♦️کنگره حزب برای ابتدای دی‌ماه در حال برنامه‌ریزی است. در اکثر شعب استانی، مجامع تشکیل شده و افراد دارای حق رأی در کنگره انتخاب و معرفی شده‌اند. در شعبه تهران نیز دیروز نشست مشترک نمایندگان ارکان شعبه و دفاتر شهرستان‌ها در دفتر حزب برگزار شد و پس از رأی‌گیری، خانم منصوری دبیرکل حزب به سخنرانی پرداخت.

♦️حزب اتحاد ملت در محکومیت حمله اسرائیل به ایران بیانیه داد و ضمن تسلیت به خانواده شهدا، خواستار کنترل سطح تنش و تلاش برای تشکیل دولت مستقل فلسطین شد. (متن بیانیه)

♦️دفتر سیاسی حزب در جلسه هفته قبل به استماع گزارش تفصیلی کمیسیون اقتصادی درباره وضعیت فقر در کشور و نقش تحریم‌ها در سرعت تغییر طبقه متوسط به فقیر پرداخت.

♦️شورای مرکزی حزب در جلسه سه‌شنبه این هفته دکتر رحیم عبادی را به عنوان رئیس مرکز مطالعات حزب انتخاب کرد. این رکن طبق بند ۱۱ ماده ۱۷ اساسنامه زیر نظر دبیرکل تشکیل شده و قرار است به نوعی اتاق فکر حزب و محل ارتباط با اندیشمندان و صاحبنظران در سطح ملی باشد.

♦️شعبه سیستان و بلوچستان حزب از انتخاب استاندار اهل‌سنت برای این استان استقبال کرد و در عین حال یادآور شد که رفع محرومیت‌ها و کمبودها نیازمند همراهی تمام ارکان حاکمیت است. (متن پیام)


✳️ اظهارنظرهای حزبی

♦️آذر منصوری دبیرکل حزب در جمع اصلاح‌طلبان همدان: باید فرماندارانی به کار گرفته شوند که گفتمان دولت را پیاده کنند.

♦️حسین نورانی‌نژاد، قائم‌مقام دبیرکل: اگر وفاق، حل مسائل انباشته شده مردم را در بر نگيرد، شكست مي‌خورد. نه انتصابات مساله مردم است و نه وفاق. مساله مردم اقتصاد، اشتغال، رفع فيلترينگ، مسائل اجتماعي مثل حجاب، حل مسائل سياست خارجي، رفع موانع كسب و كار و... است.


✳️ موضوع ویژه ۱

♦️ سخنگوی دولت در نشست خبری خود ضمن تأکید بر پیگیری دولت برای رفع فیلترینگ گفت که برای این کار نیاز به لشکرکشی نیست. این تعبیر فاطمه مهاجرانی باعث شد که برخی اصلاح‌طلبان از ادبیات وی انتقاد کنند. ازجمله عبدالله رمضان‌زاده که توئیت کرد: «توصیه به خودداری از پیگیری رسانه‌ای مطالبات به مصلحت هیچکس نیست.» اما انتقادها در مواردی به موج حملاتی شبیه شد که برخی گفتند توسط فعالان توئیتری نزدیک به آذری‌جهرمی هدایت می‌شود.


✳️ موضوع ویژه ۲

♦️سه‌شنبه این هفته جلسه‌ی شورای شهر تهران صحنه‌ی یک درگیری بی‌سابقه بین دو عضو شورا بود. منحرف شدن یک اتوبوس در میدان شهدا که باعث کشته و زخمی شدن چند شهروند شد، موضوع حمله تشکری‌هاشمی به زاکانی بود که چرا وضع اتوبوس‌های تهران اینقدر نابسامان است. بابایی دیگر عضو شورا هم تشکری را متهم کرد که به سازمان بازرسی کل کشور رفته تا جلوی واردات اتوبوس‌ها را بگیرد. در این بین، لو رفت که زاکانی می‌خواسته اتوبوس‌ها را غیرقانونی وارد کند و بازرسی کل کشور هم جلوی آن را گرفته! حالا قرار است یکشنبه زاکانی به صحن شورا بیاید و توضیح بدهد. با این حساب احتمالا باید منتظر دعواهای بیشتری در سال آخر این شورا بود.


✳️ اخبار تهران

♦️تشکری هاشمی عضو شورا، زاکانی را متهم کرد که امپراتوری رسانه‌ای و تجارت‌خانه راه انداخته و برای جلب حمایت بین رسانه‌ها پول‌پاشی می‌کند.

♦️عقبگرد زیست‌محیطی در شهرداری تهران: اتوبوس‌های سه‌کابینه دیزلی می‌شوند؟

♦️شورای شهر روی موضوع مرخصی‌ها و سفرهای خارجی شهردار تهران حساس شده. ظاهرا داماد زاکانی در سه سال اخیر بیش از ۸۰ سفر خارجی داشته. (متن گزارش)

♦️وعده پلیس راهور تهران برای استفاده از هوش مصنوعی برای مدیریت ترافیک

♦️پروژه ساخت ورزشگاه بزرگ تهران متوقف شد. وزیر ورزش می‌گوید مشکل، تأمین منابع مالی است.

♦️میثم بصیرت: نتیجه طرح مجلس، تثبیت مدیریت شهری اقتدارگرا و نظارت استصوابی در انتخابات شورای شهر است (متن کامل)

♦️انتقاد ایمانی جاجرمی از تقسیم استان تهران: این ایده خطرناک است و تبدیل به یک معضل برای حکومت می‌شود.

♦️خسارت ۱۵ هزار میلیاردی آتش‌سوزی بازار آهن شادآباد (منبع)


✳️ دیگر خبرها و مطالب بااهمیت

♦️ایران در مسیر زنانه‌ شدن سالمندی/ ایسنا

♦️دولت خواستار توقف در ابلاغ مصوبه مجلس درباره عفاف و حجاب شد.

♦️در دو هفته گذشته حداقل ۲۰ نفر از اعضای شورای‌شهر و شهرداران در کشور بازداشت شده‌اند.

♦️آرش نصر اصفهانی، جامعه‌شناس: باید از حضور اتباع افغانستانی در کشور بهره عمومی ببریم. خروج نیروی کار افغانستانی می‌تواند به ورشکستگی بنگاه‌های اقتصادی منجر شود. (متن مصاحبه)

♦️دیوان محاسبات: از ۱۳۰۰ میلیارد تومان واریزی، فقط ۲۰ میلیارد تومان صرف مقابله با آسیب‌های اجتماعی شده است./ ایلنا

♦️ایران جزو معدود کشورهایی که در شهرهایش شاهد تیرهای برق هستیم. (یادداشت آرش بیک‌پور)

♦️ آیا می‌توان مشکل «تورم مسکن» را با «زمین زیاد» حل کرد؟ (+)

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

31 Oct, 08:30


استقبال مولوی عبدالحمید از انتصاب استاندار جدید سیستان و بلوچستان
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

31 Oct, 07:26


بازتاب سفر خانم آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات ایران و دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران به همدان، در روزنامه همدان پیام روز شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۵

🇮🇷#جبهه_اصلاحات_همدان
🇮🇷@jebheeslahathamedan

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

31 Oct, 06:52


🔸 مصاحبه با خانم‌ها آذر منصوری، مریم باقی و مریم بهادری در خصوص مشارکت سیاسی زنان

🔹موژان اشرفی

🔹منبع: نشریه سیاسی نهضت آزادی ایران شماره دوم


📌برای بررسی علل و موانع مشارکت سیاسی زنان در ایران به سراغ سه تن از زنان کنش‌گر سیاسی و پژوهش‌گر در این رابطه رفتیم تا این مسئله را از نگاه آنان نیز بررسی کنیم.

📌آذر منصوری: اگر بخواهم موانع مشارکت سیاسی را برشمارم به نظرم اصلی ترین مانع را باید در جامعه مردسالار دید. جامعه ای که هم اقتصادش هم فرهنگش و هم سیاستش تحت تاثیر مردسالاری است و طبیعتا در چنین جامعه ای از بدو کودکی این فرهنگ در آن نهادینه می شود. زنان و مردان ما از کودکی می آموزند که زن در چه موقعیتی رشد کند، چه اختیارات و وظایفی داشته باشد، چه مسئولیت هایی داشته باشد، چقدر قدرت داشته باشد و مرد چقدر قدرت می تواند داشته باشد.

📌مریم باقی: برای برخی موقعیت های سیاسی و تصمیم سازی اساسا برای زنان درب آهنی وجود دارد و وارد نمی شوند و دیگر سقف شیشه ای مطرح نیست. ریاست جمهوری با ابهام قانونی در تعریف رجل سیاسی، شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام از نهادهای کاملا مردانه اند. 

📌مریم بهادری: مشارکت سیاسی زنان در تمامی کشورها تا چندی پیش در دو سطح متفاوت بررسی می‌شده است. ۱_ در سطح‌ نخبگان که این نوع مشارکت سیاسی هم‌ به شکل انتخاب کردن و هم‌ به شکل انتخاب شدن بوده است و عموما زنان از خانواده‌های متنفذ سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی مذهبی از حق توامان انتخاب کردن و انتخاب شدن بهره‌مند بوده‌اند و ۲_مشارکت سیاسی در سطح عادی که در شکل انتخاب‌کردن به شمار‌ می‌رفته است و البته سطح اول مشارکت سیاسی زنان پس از اخذ حق رای بوده است.
@azarmansouri

📎متن کامل مصاحبه را در لینک زیر مطالعه فرمایید:
https://telegra.ph/NAI-10-04-7

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

28 Oct, 18:51


واکنش آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات به تهدیدات و حملات اخیر به مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Oct, 22:25


بیانیه حزب اتحاد ملت در محکومیت حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل به خاک ایران/ در کنار آحاد ملت، شریک داغ شهدای حملات اخیر هستیم

به گزارش روابط عمومی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، این حزب با صدور بیانیه‌ای، اقدام تجاوزکارانه رژیم اسرائیل به خاک ایران عزیز را محکوم کرد.

🔸متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

🔹رژیم جنایتکار اسرائیل، بامداد شنبه حملاتی را علیه کشور عزیزمان صورت داد. هرچند این تهاجم ما را داغدار چندتن از نیروهای شجاع و مدافعان دلیرکشورمان در ارتش جمهوری اسلامی کرد و خساراتی -هرچند محدود- به تعدادی از مراکز نظامی ایران وارد شد، اما به هیچ وجه همسان با سطح ادعاهای گستاخانه مسئولین خونخوار و جنایتکاران جنگی در اسرائیل نبود.

🔹این تفاوت بی‌شک مرهون توان بازدارندگی‌ نظامی و اقدامات فعالانه و موثر دستگاه دیپلماسی کشور طی هفته‌های اخیر به خصوص در سطح منطقه‌ای است.
 
🔹ایران نشان داده که قصد جنگ با هیچ طرف دیگری در منطقه و جهان ندارد، اما هیچ درنگی... در دفاع جانانه از خود نیز ندارد. این سنت تاریخی در ایران همچنان پابرجاست.

🔹حال در این لحظه تاریخی که ایران دست بالاتر را در این منازعه دارد، ضمن محفوظ دانستن حق پاسخ در زمان و به شکل مناسب، شایسته است تا با بهره‌گیری از تمامی توان و با همکاری گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی، ضمن کنترل سطح تنش و جلوگیری از تشدید آن، تلاش موثرتری برای برقراری آتش‌بس فوری در لبنان و فلسطین داشته باشیم.

🔹تاریخ اسرائیل قرین جنایت، تجاوز و اشغال بوده است. اما شاید همین تاریخ متعفن نیز روزهایی چون امروز نداشته است. از طرف دیگر، هیچوقت توجه جامعه جهانی تا این حد نسبت به این جنایات جلب نشده بود و تشکیل دولت مستقل فلسطینی نیز تا این حد طرفدار نداشته است. امید است در سایه تشکیل دولت مستقل فلسطینی و توجه افکار عمومی جهانی نسبت به این جنایات،  دیر یا زود، مسئولین جنایت کار اسرائیلی و حامیان، مدافعین و تسهیل‌گران این جنایات در غرب پاسخگوی اقدامات غیرانسانی خود باشند.

🔹در پایان، حزب اتحاد ملت ایران اسلامی بر خود لازم می‌دارد تا بار دیگر، با خانواده شهدای حملات اخیر اعلام همدردی نماید و در کنار آحاد ملت، خود را شریک این داغ بداند.

ششم آبان ۱۴۰۳
حزب اتحاد ملت ایران اسلامی

🔻کانال تلگرام حزب:
@ETEHADMELLATIRAN

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Oct, 12:33


🖋️روزنامه جمهوری اسلامی: کسانی پلتفرم های خارجی را ضاله می‌خوانند که نشیمن‌گاه رسانه ایشان شده است/ بجای مقابله با رفع فیلتر، برای فیلتر فساد تلاش کنید

✳️کساني "منعِ رطب" مي‌کنند که نه تنها لب و دندانشان بدان آلوده است، بلکه حتي از سرانگشتانشان هم شيره رطب چنان مي‌چکد که نمي‌توانند آن را پنهان کنند. اگر رطب را نبايد خورد اين اشتهاي سيري ناپذيربراي چيست که در اين جماعت روز افزون است؟ نگاه کنيد پلتفرم‌هايي که ضاله مي‌خوانند اما نشيمنگاه رسانه‌اي‌شان شده است!

✳️کار رطب خوران منع رطب‌کننده به خيابان هم کشيده شده است. در اجتماعي چند ده نفره! تلاش براي رفع فيلترينگ را شديدا محکوم کرده‌اند

✳️جالب اين که برخي از اين افراد مي‌گويند "به جاي تلاش براي رفع فيلتر براي بهبودِ معيشتِ مردم" بکوشيد. انگار ميان اين دو الزامي معکوس وجوددارد حال آن که فضاي مجازي امن و آزاد خود بستر رونق کسب و کار مردم است

✳️ به آنان بايد گفت به جاي مقابله با رفع فيلتر، براي فيلتر شدن راه‌هاي فساد تلاش کنيد و به خيابان بياييد تا مردم هم کنارتان باشند. با مردم رو راست باشید
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Oct, 09:18


رهبر انقلاب: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری

رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانواده‌های شهدای امنیت:
🔹شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند.

🔹کیفیت فهماندن قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند و آنچه را که صلاح این ملت و کشور است انجام گیرد.

@isna94

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

27 Oct, 06:39


✍️بیانیه جبهه اصلاحات ايران در محكوميت حمله اسرائیل به ایران/ ابتكار عمل در دست دولتمردان ايران براى جلوگیری از جنگ فراگیر، كاهش تنش و ایفای نقش در تعیین سرنوشت آینده منطقه است

❇️در پى حمله شب گذشته اسرائيل به ايران، جبهه اصلاحات ايران در بيانيه اى اين اقدام را محكوم كرد و خواستار ابتكار عمل دولتمردان ايران در جلوگیری از جنگ فراگیر از موضع عزت، حکمت و مصلحت، کاهش تنش و حمایت از فرایند آتش‌بس در غزه و لبنان و تشکیل دولت مستقل فلسطین، پاسخگو کردن دولت وحشی اسرائیل و حامیان غربی آن در قبال جنایت‌های گسترده‌اش در غزه و لبنان و مشارکت مؤثر در ترسیم آینده منطقه شد.
در اين بيانيه آمده است:

❇️حمله شب گذشته رژیم افسارگسیخته اسرائیل به تعدادی از مراکز نظامی ایران اگرچه خسارت‌هایی به بار آورد و منجر به شهادت تنی‌چند از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران گردید هرگز در حد و اندازه‌‌ای که چند هفته برای آن تبلیغ می‌شد و نیز پاسخ عملیات چشم‌گیر وعده صادق۲ نبود و لذا در سطح افکارعمومی یک شکست برای رژیم اشغالگر صهیونیستی به حساب می‌آید. این موقعیت ممتاز برای ایران، جز حاصل توان بازدارندگی ایران از نظر نظامی و نیز استفاده مؤثر و کارآمد از ابزار دیپلماسی، توسط دولت حاضر، نبوده است.

❇️اینک ابتکار عمل در دست دولتمردان ایران است تا با استفاده از این مزیت، که با ناکامی حمله اسرائیل از یک سو‌ و‌ از سوی دیگر محکوم کردن آن توسط برخى کشورها، به خصوص کشورهای همسایه به دست آمده است، در تعیین سرنوشت آینده منطقه ایفای نقش بکند.

❇️جلوگیری از جنگ فراگیر از موضع عزت، حکمت و مصلحت، کاهش تنش و حمایت از فرایند آتش‌بس در غزه و لبنان و تشکیل دولت مستقل فلسطین، پاسخگو کردن دولت وحشی اسرائیل و حامیان غربی آن در قبال جنایت‌های گسترده‌ای که در غزه و لبنان انجام داده است ‌و در نهایت مشارکت مؤثر در ترسیم آینده منطقه، فرصت‌های پیش روی ایران است.

❇️می‌توان امیدوار بود که با مجموعه‌ای از فرایندها که ابتکار عمل بخشی از آنها در دست ایران است، پس از این منطقه روی به آرامش ببرد و برای ایران و مردم شریف آن چشم‌اندازی از توسعه، پیشرفت و فردای روشن پدید آید.

❇️در پایان، شهادت سربازان شجاع وطن را به خانواده‌های آنان و نیز ملت بزرگ ایران تسلیت گفته و به روان پاک آنان درود می‌فرستیم.


👈🏼 متن کامل

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

26 Oct, 08:17


🖊کشور اقلیت

✍️محمد_جواد_روح

▪️یادداشت منتشرشده در #روزنامه_هم_میهن | شنبه ۵آبان۰۳
✳️ اگر جان استوارت میل که مدافع حق اقلیت در دموکراسی بود سر از گور برمی‌آورد؛ احتمالا ایران را به‌عنوان نمونه آرمانی (ایده‌آل تایپ) تحقق ایده خود معرفی می‌کرد. کشوری که در آن، نه فقط حقوق اقلیت به‌شکلی کامل تامین و رعایت می‌شود؛ بلکه اقلیت کاملا آزاد است هرچه می‌خواهد علیه اکثریت بگوید، خواست‌ها و مطالبات آن را نادیده انگارد، تهمت‌های اخلاقی و امنیتی بزند و هرکس را در هر مقامی خائن و وابسته بخواند.

✳️ این جریان حتی در انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری که در دور اول، ۶۰درصد و در دور دوم حدود ۵۰درصد واجدین حق رای پای صندوق نیامدند، شکست خورد. بااین‌حال، این اقلیت همچنان از آزادی‌ها و امکاناتی برخوردار است که اکثریت حتی در زمان حضور در قدرت، آنها را در خواب هم نمی‌بیند.

✳️اقلیتی که ّبی‌نیاز از مجوز فراخوان تجمع می‌دهد تا علیه مشخص‌ترین و روشن‌ترین وعده رئیس‌جمهور برآمده از آرای اکثریت شرکت‌کنندگان در انتخابات، شعار دهند و بیلبوردهای چندمتری در وسط پایتخت برافرازند و حتی وزرای دولت را به جرم پافشاری بر خواست اکثریت، به داغ و درفش تهدید کنند.

✳️این، اقلیت همان است که تندروترین سخنگویان و نظریه‌پردازان آن، هرگاه اراده کنند در اصلی‌ترین و رسمی‌ترین رسانه‌های کشور تریبون می‌یابند و بی هیچ محدودیتی، از جنگ و کشتن و گرفتن و بستن می‌گویند؛ آن‌هم در زمینه‌ای چون خاورمیانه امروز و در زمانه‌ای چون اوج شدیدترین تنش‌ها با رادیکال‌ترین حاکمان در اردوگاه دشمن.

✳️ نظریه‌پردازان و سخنگویان اقلیت اما بی‌توجه به واقعیت، امکان آن دارند که از آرمان‌های خود بگویند و وعده‌های آخرالزمانی دهند. البته، انقلاب ایران رخدادی آرمان‌محور بود. اصولا هر انقلابی آرمان‌محور است؛ اما نظام برآمده از انقلاب نمی‌تواند و نباید اهداف و سیاست‌های خود را بر پایه آرمان‌ها قرار دهد و از سختی و تلخی واقعیت بهراسد و بگریزد. این، تجربه‌ای است که عموم انقلاب‌ها از سر گذرانده‌اند و دیر یا زود، مناسبات و محاسبات خود را بر پایه واقعیت قرار داده‌اند.

✳️ ایران امروز همچنان تاحد زیادی جامعه‌ای آرمانی است؛ اما فقط برای اقلیت‌. اقلیتی که وقتی مناصب انتخابی حکومت را در دست ندارد با هر ابزاری، می‌کوشد نشان دهد خبری و امکانی از تغییرات نیست و بدین‌شکل، اکثریت را خشمگین و منفعل می‌سازد.

✳️ وقتی هم در سایه قهر و غیبت اکثریت، دولت و مجلس را در دست می‌گیرند، اسب خود را زین می‌کنند و بی‌مهار می‌تازند و فراتر از آن، سازوکارهایی را فراهم می‌سازند که اگر دری به تخته خورد و اکثریت دیگر بار به قدرت برگشت، عملا نتواند قدم از قدم بردارد.

✳️ چنین است که دور باطلی در کشور شکل می‌گیرد که خروجی آن، از دست دادن مدام فرصت‌ها و سوختن سرمایه‌هاست.
✳️ فیلترینگ یکی از نمادهای بارز این روند است. دولت روحانی در کنار برجام به‌عنوان مهمترین دستاورد خود، دستاورد مهم دیگری هم داشت و آن، اینکه زیرساخت‌های توسعه اینترنت را تا دورترین نقاط کشور فراهم کرد تا شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌هایی چون تلگرام و اینستاگرام در ایران نیز همچون دیگر نقاط جهان رشد کنند و مخاطب گیرند. بااین‌حال، اقلیت همچنان که علیه برجام برخاست، تلگرام را نیز فیلتر کرد.

✳️ پس از آن، دولتی سر کار آمد که بستن فضای مجازی را ماموریت خود می‌دانست و هرچه می‌توانست کرد تا از سرعت و کیفیت اینترنت بکاهد و بر قیمت آن بیافزاید. مشابه همان کاری که با "خودروی ملی" و "رسانه ملی" کردند، در این حوزه هم کردند تا به زعم خود، "اینترنت ملی" را شکل دهند.

✳️ امروز، دو سه ماه است که آن دولت رفته است. اما آن تفکر و کاسبان و حامیان فیلترینگ با قدرت در میدان هستند و آنقدر آزاد و آسوده‌خاطر که می‌توانند علیه دولت مستقر تجمع راه بیاندازند و شعار دهند. همچون تجمعی که چند روز قبل مقابل شورایعالی فضای مجازی بر پا کردند.

✳️ آری، جان استوارت میل درست می‌گفت. تامین "حق اقلیت" شرط دموکراسی است؛ اما همه دموکراسی نیست. بدون پیشبرد خواست‌ها و مطالبات اکثریت، دموکراسی به صورتی بی‌محتوا فرومی‌کاهد. نمی‌توان از دموکراسی سخن گفت و مطالبه اکثریت را ندید.

✳️ فراتر از این، جای حق اکثریت کجاست؟ آیا مخالفان فیلترینگ هم، همچون مدافعان فیلترینگ امکان برپایی تجمع و سردادن شعارها و مطالبه خواست‌های خویش را خواهند داشت؟ بدون پاسخ به این پرسش‌ها، سخن گفتن از وفاق، خانه ساختن بر آب است و دل‌بستن به سراب...

🔅متن کامل یادداشت را در لینک زیر بخوانید:

https://mjrahbord.blogfa.com/post/148
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

23 Oct, 20:48


‏امروز موافقان ⁧ #فیلترینگ ⁩ در کمال آرامش تجمع اعتراضی برگزار کردند و هر چه خواستند گفتند ‌و شعار دادند. آیا چنین امکانی برای مخالفان فیلترینگ هم وجود دارد؟
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

23 Oct, 08:25


🖊و اینک استاندار خوزستان در دولت چهاردهم

✍️محمد مالی

✳️دولت چهاردهم با انتخاب محمدرضا موالی‌زاده که نقطه اتصال و حلقه وصل اغلب اقوام، جناح‌ها، نمایندگان و نخبگان استان خوزستان بود به عنوان استاندار استان حساس و استراتژیک خوزستان قدم اول در حرکت به سوی توسعه خوزستان را با دقت و پختگی برداشت.

✳️موالی‌زاده اصلاح‌طلب است چون با همه وجودش معتقد به تغییر رویه‌ها و بازمهندسی فرآیندها و آشتی با منتقدین و معترضین است. موالی‌زاده اصول‌گراست چون معتقد به تمامیت ارضی، یکپارچگی کشور و تعامل با همه سویه‌ها و نگره‌هاست.

✳️او عمیقاً باورمند به ریشه‌های ایران است و برای این‌که ایران از ددان مصون بماند خون دل‌ها خورده است.

✳️موالی‌زاده نسل جوان را می‌فهمد، معتقد است باید با جوانان گفت‌وگو کرد و راستی واجد اهلیت گفت‌وگو است و فهم اقتضائات دنیای مدرن را دارد.

او از نسل دهه چهل است اما دیده‌ام که می‌کوشد...
متن کامل 👇
https://x.com/mohammademali/status/1848075466537914508?t=1EKDF6LFe4xX4DHThAFxBw&s=35
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 21:46


🖋️درجلسه دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت مطرح شد:درخواست از قوه قضاییه برای مختومه کردن حکم نیلوفرحامدی و الهه محمدی

✳️جلسه دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت، دوشنبه شب به ریاست آذر منصوری، دبیرکل برگزار شد.

✳️در ابتدای این جلسه، با تجلیل از حماسه شهامت و شهادت یحیی سنوار در غزه و با تاکید بر اینکه جنایات کم‌سابقه اسرائیل در فلسطین و لبنان از قضاوت سخت ملت‌ها و تاریخ در امان نخواهد ماند، تداوم این جنایات با همراهی قدرت‌های حامی این رژیم را محکوم کردند و خواستار تلاش همه‌جانبه دیپلماتیک برای پایان کشتار و خشونت در منطقه شدند.

✳️همچنین در این جلسه، گزارش کمیسیون‌های تخصصی دفتر سیاسی، از جمله گزارش تفصیلی کمیسیون اقتصادی درباره وضعیت فقر در کشور و نقش تحریم‌ها در سرعت تغییر طبقه متوسط به فقیر ارائه شد.

✳️احضار نیلوفر حامدی و الهه محمدی برای اجرای حکم‌شان، موضوع دیگری بود که با تأسف بسیار اعضای دفتر سیاسی همراه شد و آن را نافی رویکرد مورد توافق وفاق و خلاف مصالح کشور و نیز بنا بر نظر برخی از حقوقدانان، خلاف قانون دانستند.

✳️دفتر سیاسی حزب اتحاد ملت از قوه قضائیه خواست تا این دو خبرنگاری که مدتی طولانی را در حبس سخت گذراندند و طی آن مدت، در مقابل انواع و اقسام اتهامات و انگ‌های مختلف در رسانه‌های رسمی و عمومی بدون دفاع و مظلوم واقع شدند؛ اتهاماتی از قبیل ارتباط با دولت متخاصم که بعداً در دادگاه رد شد؛ حال که با توجه به عفو عمومی محکومان و متهمان جنبش اعتراضی 1401 زمینه مناسبی برای حل پرونده آنها فراهم است، با رویکرد مثبت و سازنده پرونده آنها را نیز به نحو مقتضی مختومه کنند تا اسباب چالشی تازه در افکار عمومی در شرایط متلاطم فعلی ایجاد نشود.

@ETEHADMELLATIRAN
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 19:45


❇️ بيانيه جبهه اصلاحات ايران در اعتراض به اقدام مداخله جويانه اتحاديه اروپا در خصوص حاكميت ايران بر جزاير سه گانه / هرگونه ادعاى مالكيت و حاكميت در باره سه جزيره ايرانى فاقد اعتبار تاريخى، بين المللى و غيرقابل مذاكره است

🔺جبهه اصلاحات ايران با صدور بيانيه اى نسبت به اقدام ناشایست و مداخله جويانه اتحادیه اروپا در حمايت از ادعاى امارات در موضوع مالكيت و حاكميت ايران بر جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی اعتراض و آن را محكوم كرد و این ادعاى بی اساس و باطل را غیرقابل مذاکره دانست.
در اين بيانيه آمده است:

🔹در اقدامی بی سابقه اتحادیه اروپا در بیانیه اى مشترک، همزبان با کشورهای جنوب خلیج فارس، حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بر سه جزیره ایرانی تنب بزرگ،‌ تنب کوچک و ابوموسی را مورد تردید قرار داده و با نهایت تأسف از عبارت اشغال نیز در توصیف وضعیت این جزایر استفاده کرده است. مسلما این بیانیه فاقد اعتبار بین المللی و تاریخی است و ظاهرا در شرایط دشوار اقتصاد اروپا، واکنش به جنگ روسیه در اوکراین و نيز کنشی تجاری ـ اقتصادی از سوی این اتحادیه برای گسترش مناسبات اقتصادی با کشورهای ثروتمند خلیج فارس است.

🔹پیش از اتحادیه اروپا نیز جمهوری خلق چین و جمهوری فدرال روسیه بنا به دلایلی در مناسبات خود با کشورهای جنوب خلیج فارس، مواضعى ناشایست در رابطه با سه جزیره ایرانی ابراز كرده اند. بی تردید مواضع این دو کشور قدرتمند نزدیک به ایران و عدم اتخاذ مواضع محکم متقابل از سوی جمهوری اسلامی ایران، در تکرار چنین ادعاهایی از سوی سایر کشورها، موثر بوده است.

🔹اتخاذ چنين مواضعى توسط دولت هاى خارجی، نشان از آسیب پذیری فزاینده جمهوری اسلامی در صحنه بین المللی دارد. عامل اساسی تنزل جایگاه شایسته ایران در جهان، کاهش شدید و مداوم قدرت اقتصادی تحریم شده ایران است. جمهوری اسلامی ایران باید هرچه سریعتر از تله تحریم های جهانی خارج شده و به جایگاه قدرتمند شایسته ملت ایران در اقتصاد جهانی بازگردد.

🔹تا زمانی که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران از روند بحرانی کنونی فاصله نگیرد و در خدمت قدرتمندتر شدن ایران در جهان و رفع بحران های جهانی ایران و رفع تحریم های جهانی اقتصاد ایران قرار نگیرد؛ با نهایت تاسف نمی توان مانع تلاش های دشمنان و رقیبان، علیه ملت ایران و ایران زمین شد.

🔹 در مالکیت و حاکمیت ایران بر جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی به دلالت اسناد متعدد تاریخی هیچ تردیدی وجود ندارد و جبهه اصلاحات ایران این موضوع را اساسا غیرقابل مذاکره می داند و هرگونه ادعای خلاف آن، بی اساس و باطل است.

🔹حمایت از تمامیت ارضی ایران زمین وظیفه مشترک همه ما ایرانیان است. وظیفه مبرم همه ما، در هرکجا و با هر سلیقه و باور و موضع سیاسی و فکری و اعتقادی، این است که یکپارچه از تمامیت ایران زمین دفاع کنیم و اجازه ندهیم که نابسامانی های تاسف بار کشور و اختلاف نظرهای بعضا اساسی،‌ ما را در اتخاذ مواضع مشترک مستحکم در برابر گستاخی های رقیبان و مخالفان ایران زمین مردد کند.


👈🏼 متن کامل بیانیه

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 11:53


❇️ واكنش رئيس جبهه اصلاحات ايران به دخالت مخالفان رئيس جمهور در عزل و نصب ها

🔺آذر منصورى رئيس جبهه اصلاحات ايران در واكنش به فشار مخالفان رئيس جمهور براى
عدم تغيير در سياست گذارى ها و اصلاح رويكردها و ساختارها و دخالت بى سابقه آنها در عزل و نصب ها را وفاق ندانست و بلكه اين رفتار را پيامى به جامعه معترض خواند كه رأى شما منشأ تغيير و اصلاح نيست.

🔹 رئيس جبهه اصلاحات ايران در شبكه ايكس نوشت:
"فشار مخالفان رئيس جمهور براى عدم تغيير در سياست گذارى ها و اصلاح رويكردها و ساختارها و دخالت بى سابقه آنها در عزل و نصب ها، نه تنها نامش وفاق نيست، بلكه اين پيام روشن را به جامعه معترض، مردد و نااميد از صندوق رأى و انتخابات مى دهد كه رأى شما منشأ تغيير و اصلاح نيست.
نتيجه؟!"

🔹کانال رسمی جبهه اصلاحات ایران
@jebheheslahat

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 08:38


https://www.karzar.net/164438

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

22 Oct, 05:53


🖊 بهانه؛ جوانی جمعیت/ مقصود؛ تضییع حقوق زنان

✍🏻امتداد-مرجان زهرانی:
واقعا برای افزایش جمعیت نیازمند همسر و مادران کودک و نوجوان هستیم؟ فاطمه موسوی، جامعه‌شناس و عضو گروه مطالعات زنان انجمن جامعه‌شناسی معتقد است ادعای اینکه کودک همسری و کودک مادری به افزایش جمعیت کمک می‌کند دروغ است. او به «امتداد» می‌گوید: «با یک محاسبه ساده متوجه می‌شوید که اساسا نیازی نیست برای افزایش جمعیت سراغ کودک همسری و کودک مادری رفت. یک زن به طور طبیعی و فیزيولویک معمولا بین ۱۵ تا ۴۵ سالگی آماده بارداری است. یعنی بازه زمانی ۳۰ ساله برای بارداری فرصت دارد که پنج سال اول و ده سال آخر با عوارض همراه است و از نظر پزشکی توصیه نمی‌شود؛ همچنان ۱۵ سال فرصت بارداری مناسب وجود دارد پس چه لزومی دارد که این اتفاق زیر ۱۸ سالگی رخ بدهد آن هم در شرایطی که ما به فرد زیر ۱۸ سال گواهینامه و اختیار اموالش را نمی‌دهیم اما او را برای ازدواج و مادری بزرگسال به حساب آورده و به رسمیت می‌شناسیم.»

✳️موسوی توضیح می‌دهد که الان میانگین سن ازدواج در ایران برای زنان ۲۳ سال است. اگر کسی ۲۳ سالگی هم ازدواج کند، برای مثال می‌تواند ۲۶ سالگی فرزند اول را باردار شود و حتی در بازه‌های زمانی مناسب ۲۹، ۳۲ و ۳۵ سالگی دست کم ۳ فرزند دیگر هم به دنیا بیاورد. اگر فردی در همین سن میانگین ازدواج و بعد تحصیلات دانشگاهی، ازدواج کند می‌تواند در بازه‌های زمانی مناسب و کم خطر فرزندانی به دنیا بیاورد. بنابراین سیاست‌گذاری برای ازدواج و بارداری زیر ۱۸ سال فقط با بهانه جوانی جمعیت است ولی مقصود دیگری دارد.

✳️«اگر از عوارض جسمی برای مادر و جنین در بارداری زیر ۱۸ سال هم بگذریم، در تحقیقات جامعه‌شناسی یکی از موارد پیش‌بینی‌کننده‌ طلاق ازدواج زیر ۲۰ سال است و دیگری فاصله سنی بالای ۱۰ سال بین زوجین و هر دو در کودک همسری وجود دارد. مدعی هستند که برای تحکیم بنیان خانواده دختران باید در سنین پایین ازدواج کنند. این کلیشه همواره وجود داشته که دختران در سن پایین سازگارتر هستند و به اصطلاح شوهر می‌تواند آنطور که خودش می‌خواهد دختر را تربیت کند. این یک گزاره کاملا نادرست و باطل از منظر جامعه‌شناسی است. اتفاقا تحلیل آماری نرخ طلاق در گروه‌های سنی نشان می‌دهد که بالاترین نرخ طلاق مربوط به دخترانی است که زیر ۲۰ سالگی ازدواج کرده‌اند.»

✳️به گفته موسوی اغلب دختران بعد از بارداری در این سنین مجبور به ترک تحصیل می‌شوند. بنابراین در سنین بالاتر نمی‌توانند شغل مناسبی پیدا کنند. پس از نظر مالی وابسته به مرد خانواده هستند. این موضوع دختران در چرخه فقر و وابستگی اقتصادی گرفتار می‌کند که همین امر مصایب اجتماعی زیادی به دنبال خواهد داشت.

✳️این جامعه‌شناس معتقد است این گونه سیاست‌گذاری‌ها به دلیل غلبه نگاه ایدئولوژیک و در راستای بازتولید خانواده مردسالار و پدرسالار است. او توضیح می‌دهد: «اغلب از غرب انتقاد می‌شود که به زن نگاه ابزاری دارند اما مگر این نگاه ابزاری نیست که زن صرفا به مثابه زن خانه و مادر خانواده و همسر شناخته می‌شود و در چارچوبی غیر از خانواده رسمیت ندارد. به همین دلیل است که در دولت گذشته هیچ اقدامی در حوزه خشونت خانگی، قتل‌های ناموسی یا حتی حفظ امنیت زنان در محیط کار را شاهد نیستیم. ما از پیش از انقلاب و در اندیشه‌های آقای مطهری با مساله «الگوی سوم زنانگی» مواجه هستیم که می‌گوید نه زن سنتی در خدمت خانواده و نه زن مدرن غربی اما سیاست‌گذاری‌‌ها همچنان در راستای تقویت زن سنتی و در خدمت خانه و خانواده است و عاملیت زنان در همه چیز نفی می‌شود. کودک همسری و کودک مادری هم به نوعی حق زنان برای این که در سن مناسب ازدواج کنند و در شرایط مناسب فرزندی به دنیا آورند را نفی می‌کند. با کودک مادری حق زنان بر بدنشان نفی می‌شود. »

✳️آمار کودک همسری وکودک مادری در سال‌های اخیر به آماری مخفیانه و دردسرساز تبدیل شده. فاطمه موسوی خطاب به سیاست‌گذاران می‌گوید: نمی‌توانید با مخفی کردن آمار رنج کودک مادران را مخفی کنید. مساله حل نشده است.

✳️البته فشار برای مادری با سیاست‌گذاری‌های ضدزن تنها متوجه دختران نوجوان نیست بلکه زنان بالای ۴۰ سال هم این فشار را تجربه می‌کنند. موسوی در مورد این گروه سنی می‌گوید: «از طرفی به دلیل بالا رفتن سن ازدواج و تمایل اکثریت زنان به یک یا دو فرزند بر بارداری در سن بالا نیز که بارداری پرخطر است، اصرار می‌ورزند و در اسناد خود بارداری پرخطر را به بارداری نیازمند مراقبت‌های ویژه تبدیل می‌کنند. این فقط بازی با کلمات است و می‌تواند منجر به ایجاد عوارض بسیاری برای مادر و کودک شود به ویژه که اجباری بودن غربالگری هم ملغی شده و این منجر به افزایش تولد کودکانی با برخی ناهنجاری‌ها چون سندروم داون می‌شود.»

لینک گزارش
@emtedadnet
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

21 Oct, 13:35


‏هدف از تصویب قانون ⁧ #ممنوعیت_نصب_ماهواره ⁩ چه بود و چه نتایجی داشت؟ آیا جامعه امروز ایران کسانی که از ماهواره استفاده می کنند را قانون شکن می داند؟
‏قانون یا رویکردی که در تعارض با مقتضیات جامعه امروز باشد، پیامدی جز تمسخر قانون و تعمیق شکاف حاکمیت_ملت ندارد.
‏⁧ #فیلترینگ ⁩
‏⁧ #حجاب_و_عفاف ⁩
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Oct, 19:25


معاونت زنان ریاست جمهوری در خصوص ابلاغ حکم الهه محمدی و نیلوفر حامدی؛ پیگیر پرونده الهه محمدی و نیلوفر حامدی هستم

🔹زهرا بهروز آذر معاونت زنان ریاست جمهوری در خصوص ابلاغ حکم پنج سال زندان برای دو خبرنگار هم‌میهن و شرق الهه محمدی و نیلوفر حامدی به خبرنگار هم‌میهن آنلاین گفت: موضوع این دو خانم خبرنگار از چند مسیر در حال پیگیری است، و معاونت امور زنان و خانواده هم به سهم خود پیگیر است،

🔹وی افزود: حل این پرونده نیازمند طی شدن یک روال حقوقی است و ما امیدواریم روند پیگیری‌ها نتیجه‌بخش باشد، همه تلاش ما این است که شرایطی فراهم شود که این دو خانم در کنار خانواده خود باشند.

#امتداد
@emtedadnet

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Oct, 10:07


فایل صوتی سخنرانی آذر منصوری در نشست فصلی جبهه اصلاحات استان اصفهان
۲۵ مهرماه ۱۴۰۳
استاندار دولت پزشکیان هر که باشد، باید مروج گفتمان این دولت و پاسخگوی عملکرد خود در قبال جامعه، به خصوص حامیان رئیس جمهور باشد.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

20 Oct, 09:46


✍🏻آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت

✳️جای روزنامه نگارانی که به وظیفه و رسالت حرفه ای خود عمل می کنند، زندان نیست. از دولت و قوه قضاییه انتظار می رود مانع اجرای حکم پنج سال حبس ⁧ #نیلوفر_حامدی⁩ و ⁧ #الهه_محمدی⁩ شوند.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Oct, 21:15


خبر مهم:

‏«دبیرخانه شورای امنیت سازمان ملل پایان تحریمهای ⁧ #ایران⁩ براساس مقررات بند ۳، ۴ و۶ ضمیمه ب قطعنامه ۲۲۳۱ شامل آزمایشات موشکی،محدودیت صادرات و واردات اقلام موشکی به ایران وتحریم های مربوط به توقیف اموال وارائه خدمات مالی به افراد ونهادهای ایرانی تحت تحریم آن شورا را اعلام کرد.»
@azarmansouru⁩

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Oct, 09:40


🖊 پایان زندگی در فضای تعلیق

✍️ جواد کاشی

✳️خاورمیانه در یکی دو دهه گذشته در خلسه ناشی از «نه جنگ نه صلح» روزگار گذرانید. جنگ یا صلح، پا در واقعیت عینی دارند. اما نه جنگ نه صلح به معنای زندگی در فضای تعلیق است. تعلیق هنگامی که به طول انجامد، فضای سیاسی را خلسه‌آمیز می‌کند. در حس تعلیق واقعیت، گاهی خیال و آرزوهای رنگارنگ گریبان آدمی را می‌گیرد، گاهی ترس و کابوس‌های بزرگ. آنچه از میان برمی‌خیزد، حساب و کتاب واقعیت‌های ملموس و در دسترس است. خرد از میان برمی‌خیزد چون از لذت ناشی از آرزواندیشی‌ها می‌کاهد. تداوم فضای خلسه ناشی از تعلیق، بی‌هزینه نیست. چه بسا دار و ندار زندگی واقعی مردمان را بفروشی تا ازکابوس‌های فضای خلسه کم کنی و به آرزوها و امیدها بیافزائی.

✳️بازیگران سیاسی در دوران خلسه نمی‌مانند. بالاخره روزی می‌رسد که بازیگری برای رهایی از کابوس‌ها پا به خاک واقعیت می‌گذارد تا آرزوهای بلند خود را محقق کند. آنگاه همه چیز چهره تازه‌ای به خود می‌گیرد. فضای خلسه‌آمیز خاورمیانه را عملیات هفت اکتبر یحیی سنوار پایان داد یا عزم نتانیاهو برای آغاز یک جنگ دراز مدت؟ هرچه بود، دوران تعلیق فضای خاورمیانه به پایان رسیده است. بازنده کسی است که با حجم فراوان تبلیغات تلاش می‌کند به خلسه دوران تعلیق ادامه دهد. درست مثل کسی است که خانه‌اش آتش گرفته اما آسودگی کنج اتاق خود را رها نمی‌کند. عقل حسابگر باید فراخوان شود، اگر حقیقتاً توان جنگ در کیسه هست، باید مقابله کرد. اما اگر نیست، صلح و سازش سویه دیگر واقعیت است. یحیی سنوار مرد شجاع و جسور میدان بود. اما لازم بود جسارتش را با خرد موقعیت شناس سیاسی همراه کند. 

✳️خاورمیانه به سوی افق تازه‌ای می‌رود. دوران تعلیق و خلسه پایان یافته است: اینک سه چشم‌انداز پیش روی ماست. چشم‌انداز اول غلبه یکی بر دیگری است. چشم‌اندازی که یکی را ارباب و دیگران را برده و رعیت می‌کند. چشم‌انداز دوم جنگ همه جانبه و ویرانی کل منطقه است. اما یک چشم‌انداز سوم هم وجود دارد. بازیگران منطقه با توجه به نقاط قوت و ضعفی که علنی شده، به سمت یک سازش و صلح حرکت کنند. البته امروز طرح صلح به چشم‌انداز اول می‌ماند، اما می‌توان برای وصول به چنان چشم‌اندازی کسب آمادگی کرد. کاری که انجامش ساده نیست. از مردان جنگی کاری برای برون رفت از فاجعه برنمی‌آید. منطقه نیازمند کسانی است که برون رفت از خلسه تعلیق را با گام نهادن در سرزمین صلح به پایان ببرند.

*کانال نویسنده
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Oct, 07:54


‏وزیر اقتصاد دولت چهاردهم گفته چاره اصلی ناترازی ها و کسری بالای بودجه و بهبود ⁧ #زندگی ⁩ و معیشت مردم، انجام ⁧ #اصلاحات_اقتصادی ⁩ و ⁧ #کاهش_تحریم ⁩ هاست.
‏آیا توافقی در مجموعه حاکمیت برای همکاری با دولت، انجام این اصلاحات و رفع تحریم ها وجود دارد؟
‏اگر هست نشانه های آن کدام است؟
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

19 Oct, 07:19


🖊چاره اصلی انجام اصلاحات جدی اقتصادی و تلاش براى كاهش تحریم ها است

✍️عبدالناصر همتى وزير امور اقتصادى و دارايى:

✳️ناترازی های جمع شده، کسری بالاى بودجه و ریسکهای سیاسی، قدرت عمل دولت را شدیداً محدود کرده و پيامد منفى براى بازار سرمايه و تامين مالى داشته است

✳️با وجود بى سابقه بودن مشكلات، مسائل اصلى وموانع حل آنها در ستاد اقتصادی دولت بحث شده و با اشراف كامل و واقع بينانه درحال چاره انديشى هستيم.

✳️باید بپذيريم،چاره اصلی در انجام اصلاحات جدی اقتصادی و تلاش براى كاهش تحریم ها است.

✳️با دستورات و توجه ویژه رییس‌جمهور، کاهش کسری بودجه و در نهایت تامین مالی صحیح کسری بودجه، کاهش ریسکهای سیستماتیک در اقتصاد تا جایی که در توان دولت باشد،رفع تنگناى مالى بنگاه‌ها، كاهش نرخ سود موثر، كاهش قيمت‌گذاریهای دستوری و شكاف نرخ ارز نيما و بازار براى حذف رانت و كاهش سوء تخصيص منابع، در دستور کار دولت است.@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Oct, 19:43


بیانیه حزب اتحاد ملت در محکومیت موضع مشترک اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه ایران

به گزارش روابط عمومی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، این حزب با صدور بیانیه‌ای، ضمن محکومیت موضع مشترک اخیر اتحادیه اروپا و اعضای شورای همکاری خلیج فارس در خصوص حاکمیت کشورمان بر جزایر سه‌گانه ابوموسی، تنب کوچک و تنب بزرگ بر لزوم اتخاذ موضع مقتدرانه دستگاه دیپلماسی در این باره تاکید کرد.

🔸متن این پیام به شرح زیر است:



بسمه تعالی

🔹بیانیه مشترک اخیر شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا در حالی صادر شد که بار دیگر ادعاهای بی‌اساس درباره تمامیت ارضی ایران در آن گنجانده شده بود. متاسفانه در سال‌های اخیر، شاهد تکرار این سخنان بی‌پایه که مالکیت ایران بر جزایر سه‌گانه را هدف قرار می‌دهند، بوده‌ایم.

🔹هرچند کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پیش از این نیز ادعای واهی اشغال این جزایر را مطرح کرده بودند، اما این نخستین بار است که این اظهارات غیرواقع و گستاخانه از زبان مجموعه یا کشوری خارج از این گروه شنیده می‌شود. حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، این اقدام و گستاخی شورای همکاری خلیج‌فارس و اتحادیه اروپا را با شدیدترین لحن محکوم می‌کند.

🔸در این راستا، طرح چند نکته ضروری به نظر می‌رسد: 

🔹جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک، بخشی همیشگی از خاک ایران هستند و طرح ادعای اشغال آن‌ها بی‌معنی است. تمامیت ارضی کشور که با فداکاری دلیرانه ایرانیان حفظ شده است، خط قرمز غیرقابل‌گذشت همه جریانات فکری و سیاسی داخلی با هر گرایشی محسوب می‌شود و این مبنای مشترک، قابل خدشه نیست. این موضع، در عین احترام به مرزهای بین‌المللی تمام کشورهاست.

🔹همان‌طور که تمامیت ارضی اوکراین قابل احترام و تجاوز به مرزهای این کشور محکوم است، اتحادیه اروپا و سایر کشورها نیز باید استانداردهای دوگانه خود را کنار گذاشته و با احترامی که شایسته ملت بزرگ ایران است، رفتار کنند و از طرح ادعاهای شبهه‌برانگیز بپرهیزند. 

🔹به نظر می‌رسد دستگاه دیپلماسی کشور باید در این زمینه فعالانه‌تر عمل کند. با کمال تاسف، این نخستین باری نیست که چنین ادعاهای کذبی مطرح می‌شود و متاسفانه شاهد گسترش این ادعاها و همراهی برخی کشورها در این رابطه هستیم.

🔹طبیعی است که ایران، با تکیه بر پشتوانه حقوقی، تاریخ و اقتدار خود، هرگونه خدشه نسبت به مالکیت خود بر این جزایر را نمی‌پذیرد. اما تکرار این ادعاهای بی‌اساس از سوی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و به‌ویژه امارات متحده عربی، آن هم با حمایت برخی کشورها، نیازمند برخورد فعال‌تر دیپلماتیک است. 

🔹در پایان، ضمن محکومیت مجدد این اقدام گستاخانه، امید است که با اقتدار بیشتر و فعالیت مؤثرتر دستگاه دیپلماسی کشور در راستای برطرف کردن زمینه و ریشه‌های این قبیل مواضع، دیگر شاهد تکرار چنین ادعاهای واهی و گستاخانه نباشیم. 

حزب اتحاد ملت ایران اسلامی 
٢٧مهرماه ۱۴۰۳

🔻کانال تلگرام حزب:
@ETEHADMELLATIRAN

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

18 Oct, 19:42


‏طرح ادعای اشغال جزایر ⁧ #ابوموسی ⁩، ⁧ #تنب_بزرگ ⁩ و ⁧ #تنب_کوچک ⁩ از سوی کشورهای حاشیه ⁧ #خلیج_همیشگی_فارس ⁩، اقدامی گستاخانه و بی اساس است . ⁧ #تمامیت_ارضی_ایران ⁩، خط قرمز ملت بزرگ ایران فارغ از تفاوت دیدگاهها و نگرش هاست. ضروری است دستگاه دیپلماسی کشور فعال تر عمل کند.
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

17 Oct, 22:15


🖋️ آذر منصوری در اصفهان: استاندار نباید صرفاً بر اساس نظر یک جریان خاص باشد، استاندار هر که باشد، باید نماینده گفتمان دولت بوده و توانایی ایجاد امید و جلب اعتماد جامعه را داشته باشد

✳️بدر همایش فصلی حزب اتحاد ملت استان اصفهان، آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد و رئیس جبهه اصلاحات ایران، به بررسی مسائل مختلف سیاسی و اجتماعی پرداخت و بر نقش اساسی احزاب در حل مشکلات کشور تأکید کرد. او با اشاره به بحران زاینده‌رود، مسئولیت احزاب و اصلاح‌طلبان در حل این بحران را برجسته کرد و بر لزوم تلاش جمعی و فکری برای رفع این معضل تأکید کرد.

✳️به گزارش دیدبان اصفهان: منصوری در این همایش از چالش‌های پیش روی اصلاح‌طلبان و حزب اتحاد ملت در سال‌های اخیر گفت. او به بیانیه گام دوم انقلاب و شرایط سخت پس از خرداد ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود که علی‌رغم فشارها، حزب اتحاد به فعالیت خود ادامه داده و اکنون به عنوان یکی از قدرتمندترین احزاب سیاسی کشور به فعالیت خود افتخار می‌کند. او همچنین به یک‌دست‌سازی فضای سیاسی پس از این دوران اشاره کرد و از ضرورت تقویت تحزب در کشور سخن گفت.

✳️او به نقش احزاب در انتخابات و سیاست‌ورزی اشاره کرده و اظهار داشت تا زمانی که دولت حزبی در کشور تشکیل نشود، نمی‌توان به تأثیرگذاری پایدار احزاب امید داشت. منصوری بر اهمیت کار تشکیلاتی و توسعه فعالیت حزبی تأکید کرد و گفت: «چراغ تحزب نباید خاموش شود». او از پیچیدگی‌ها و دشواری‌های کار حزبی صحبت کرد و تأکید کرد که با استقامت و تلاش، نتیجه این فعالیت‌ها در بلندمدت دیده خواهد شد.

✳️آذر منصوری در سخنان خود به موضوع استاندار اصفهان پرداخت و تأکید کرد که انتخاب استاندار نباید صرفاً بر اساس نظر یک جریان خاص باشد. او گفت که استاندار هر که باشد، باید نماینده گفتمان دولت بوده و توانایی ایجاد امید و جلب اعتماد جامعه را داشته باشد. منصوری همچنین بر لزوم تعامل و گفت‌وگو با نمایندگان دولت در استان‌ها تأکید کرد و بیان داشت که جریان میانه باید به‌عنوان واسطه بین مردم و حاکمیت عمل کرده و مطالبات مردم را به حاکمیت منتقل کند.

✳️پس از انتخابات سال ۹۸ و کاهش مشارکت مردمی، حزب اتحاد رویکرد خود را به سمت اصلاحات جامعه‌محور تغییر داد و بر انتخابات آزاد و عادلانه تأکید کرد. منصوری به شکاف عمیق بین جامعه و حاکمیت اشاره کرد و گفت که اصلاح‌طلبان با از دست دادن سرمایه اجتماعی خود در یک موقعیت دشوار قرار گرفته‌اند، اما تأیید صلاحیت مسعود پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ را دستاوردی مهم برای اصلاح‌طلبان دانست.

✳️منصوری در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت وفاق ملی اشاره کرد و بر لزوم آشتی با بخش‌های مختلف جامعه تأکید کرد. او افزود که حزب اتحاد برنامه‌های منسجمی برای انتخابات ۱۴۰۰ ارائه داده بود و حالا باید به تلاش برای تحقق جامعه‌ای قدرتمند و دولتی توانا ادامه دهد. همچنین، او گفت حزب اتحاد به دنبال سهم‌خواهی از دولت نیست، بلکه می‌خواهد به عنوان جریان سیاسی مستقل و پرسشگر عمل کند.

✳️در پایان، منصوری بر ضرورت تقویت تشکیلات حزب و ایجاد اتاق‌های فکر تأکید کرد. او خواستار توجه بیشتر به مسائل زنان و جوانان شد و بیان کرد که باید برای رفع کلیشه‌های جنسیتی و افزایش مشارکت جوانان در سیاست‌ورزی حزبی برنامه‌ریزی شود.

[برای مطالعه مطلب در سایت دیدبان اصفهان اینجا کلیک کنید]
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

17 Oct, 22:14


🖋️ عملیات تخریب امید، با رمز وفاق

امتداد - گروه سیاسی:
ظاهرا جماعت پایداری، به خوبی توانسته‌اند بادبان‌ها را بچرخانند و در دولت پزشکیان برای خود جا باز کنند؛ این سیاست  با رمز «وفاق» در حال گسترش است و در کل دولت به مشام می‌رسد. اما گویی در وزارت فرهنگ بیشتر استشمام می‌شود.

✳️تعلل عجیب در انتصابات و زمزمه ماندگاری بدترین مدیران فرهنگی در تاریخ انقلاب فقط یک معنا می‌دهد؛ آنهم «جوانمرگی امیدی که در بهار 1403» جوانه زد. جوانمرگی میتواند به زودی همه را خسته و خانه‌نشین کند. امیدهایی که به حرکت منجر شده بود حالا به تعجب و یاس رسیده است.

✳️حالا خبرهای عجیب درباره انتصاب معاون فرهنگی وزیر علوم دولت رئیسی در وزارت ارشاد به گوش می رسد که خبرگزاری تسنیم با شور و اشتیاق از قطعی شدن آن خبر داده است.  کسی که در دوران مدیریت مجموعه تفکر آنها در دانشگاه ها، اخراج دانشجویان و اساتید اتفاق افتاد. آش این اخراجها آنقدر شور بود که رئیس جمهور و مجموعه دولت در اولین اقدامات خود تلاش کردند تا آنها را به دانشگاه بازگردانند.

✳️حفظ و به کارگیری کسانی که در نوک پیکان لجاجت و تقابل فرهنگی با دانشجویان در سه سال گذشته بودند در این دولت و سپرن سکان فرهنگ کشور به آنها چه معنایی می‌دهد جز عقب نشینی یا عبور از شعارهای انتخاباتی.

✳️البته تلاش نهادهای قدرت و جبهه پایداری برای حفظ مدیران سابق ادامه دارد اما دولت مردمی پزشکیان وامدار دولت سایه‌ نیست که حالا خود را بدهکارش بداند یا از ترس حملاتش، نیروهای جان برکفش را در وزارتخانه ها حفظ کند.

✳️وزارت فرهنگ در بهار و خرداد امسال رسما ستاد انتخاباتی سعید جلیلی بود و این تفکر بسته که تحت سیطره حلقه نزدیکان سببی آقای رئیسی اداره میشدند، می داند که بهترین راه ضربه زدن به دولت پزشکیان نابودی امیدی است که در رای دهندگان شکل گرفته بود. آیا فردی بهتر و کارآمدتر از نزدیکان تفکر پایداری وجود نداشت که سکان بخش فرهنگ کشور را به او بسپارید؟ آیا جریان سیاسی نزدیک به رئیس جمهور تا این اندازه از مدیران تهی است که دست به دامن پایداری ها شدید؟

✳️امیدواریم زمزمه‌های تغیر و ثبات در مهمترین وزارتخانه دولت، بر اساس اصل مهم اعتقاد به «تغییر» باشد و نه «چرخش ناگهانی»؛ به ویژه در گلوگاه‌های اصلی چون معاونت فرهنگی، صندوق هنر، نهاد کتابخانه‌های کشور، خانه کتاب، پژوهشگاه فرهنگ و.../امتداد
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

16 Oct, 12:01


🖋️ چرا نباید الهه محمدی و نیلوفر حامدی مشمول عفو شوند؟

✍🏻کامبیز نوروزی حقوقدان : به طور کلی پرونده خانم ها «حامدی و محمدی» از همان ابتدای تشکیل با انتقادات حقوقی متعددی روبرو شد. اولا بازداشت این دو خبرنگار دلیل موجه قانونی نداشت و پرونده این دو روزنامه نگار شایسته یک بازداشت طولانی حدود دو سال نبود.

✳️ نکته بعدی اینکه یکی از اتهامات این دو خبرنگار، همکاری با دولت متخاصم امریکا بود که از همان ابتدا مشخص بود که این عنوان اتهامی مردود است، زیرا بین دولت های ایران و ایالات متحده امریکا هیچ گاه رابطه مخاصمانه ای وجود نداشته و چنین اتهامی از همان اول مشخص بود که مردود است ولی شاید برای توجیه بازداشت آنها، چنین اتهام سنگینی به آنها وارد شد.
 
✳️این حقوقدان ادامه می دهد: خوشبختانه در آرای قضایی به درستی این بخش از اتهام یعنی «همکاری با دولت متخاصم امریکا» این دو خبرنگار مبرا شناخته شدند و این اتهام رد شد اما در مورد دو اتهام دیگر یعنی «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» به اعتقاد من این اتهامات از لحاظ حقوقی وارد نیست، چرا که این دو روزنامه نگار هیچ گاه فعالیت تبلیغی علیه نظم نکردند خبرنگارانی بودند که در انجام وظایف حرفه ای خبرشان را تهیه و منتشر کردند، نه اقدامی علیه امنیت کشور بود و نه فعالیت تبلیغی علیه نظام تلقی می شود. ما در سال ۱۴۰۱ در جریان اعتراضاتی که رخ داد شاهد وقایعی بودیم که این وقایع خیلی چیزها را تحت تاثیر قرار می داد و نمی توان انجام وظایف حرفه ای و قانونی دو خبرنگار را به عنوان فعالیت تبلیغی یا تبانی علیه امنیت کشور دانست. بنابراین به اعتقاد من این اتهامات وارد نیست.
 
✳️نوروزی می گوید: نمی دانم که بعد از حکم جدید قوه قضاییه وکلای این دو روزنامه نگار مبادرت به اعاده دادرسی کردند یا نه؟ چون این امکان وجود دارد که از این آرا، تقاضای اعاده دادرسی بشود.
 
✳️این حقوقدان تاکید می کند: در مورد بازداشتی های سال ۱۴۰۱ با ابتکار رییس محترم قوه قضاییه، فرمان عفوی توسط مقام رهبری صادر شد و قاعدتا هم خانم محمدی و هم حامدی باید مشمول این عفو باشند و شرایط استفاده از این عفو را دارند، اما ما نمی دانیم به چه دلیل این دو نفر را از این عفو مستثنی کردند.آنگونه که من در خاطره م هست در آن بخشنامه عفو، شرایط خاص یا استثنایی قرار نداده بودند که به استناد آن این دو نفر نتوانند از این عفو استفاده کنند.
 
✳️نوروزی در پایان برای لغو حکم جدید این دو روزنامه نگار توصیه می کند: کارهایی مانند استعلام از شخص آقای رییس قوه قضاییه یا حتی بردن پرونده به اعاده دادرسی که وکلایشان باید انجام دهند و در اعاده دادرسی هم باید مشمول این عفو بشوند، حتما تاثیر گذار است. حمایت صنفی هم با رعایت اصول و قواعد رفتارهای مدنی همیشه برای روشنگری مناسب است. به هر حال «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی» هر دو روزنامه نگار هستند و مسائل مربوط به حقوق روزنامه نگاری به عنوان یک امر صنفی، مساله مشترک همه روزنامه نگاران از هر طیف و جریان سیاسی و مطبوعاتی است. حمایت صنفی همیشه بخشی از اقداماتی است که هر صنف برای دفاع از حقوق خود باید انجام دهد و طبیعی است این حمایت صنفی باید با رعایت اخلاق حرفه ای، قوانین و مقررات و با لحن و زبان مدنی این موضوع مورد بحث و بررسی و تحلیل قرار بگیرد./شفقنا
@kambiznouroozi
@azarmansouri

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Oct, 13:32


🔸آنهایی که از سر بغض و خشم یا فرصت طلبی و احتمالا ادراکی طفیلی‌وار از کنش سیاسی، حمایت از اسراییل و راهبرد خارج از ضابطه‌اش را به مثابه فرصتی برای «پر کردن خلا قدرت»!) تصور کرده‌اند یا به خیال «جنگ محدود» هنوز خواب پنبه‌دانه‌قدرتی را می‌بینند که آتش دامنگیرش مردم غیرنظامی را شامل نمی‌شود، فرصت ادعای «آدمیت» را برای همیشه از دست داده‌اند!
@sahandiranmehr

"ديروز، امروز، فردا" (آذر منصوری)

15 Oct, 13:20


📝📝📝وفاق با کدام خوانش؟

✍️گفت‌و‌گوی سعید حجاریان با روزنامه «شرق»، سه‌شنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳


📍برشی از گفت‌و‌گو

خاتمی، چهار سال دولت‌اش را به دموکراسی و چهار سال را به توسعه اختصاص داد و مجموع عملکرد ۸ ساله‌‌اش از منظر شاخص‌ها قابل قبول است. یعنی، توسعه دموکراتیک در دستور کار قرار گرفت. اما پای دموکراسی آن را قلم کردند! در دولت روحانی حرف‌هایی از جنس دموکراسی زده شد، اما در عمل اتفاقی رخ نداد و این مسئله، ناشی از آن بود که ایشان می‌خواست سرریز پروژه برجام را به سیاست داخلی تزریق کند آن هم صرفاً در زمینه توسعه اقتصادی. دولت روحانی به‌دنبال نرمال‌سازی بود، و تا حد قابل قبولی این کار را پیش برد اما مشکل این بود که در داخل خیلی با گروه‌های مخالف خود درگیر ‌شد و با ادبیات خاص خودش حرف‌هایی می‌زد که به مذاق ساخت قدرت خوش نمی‌آمد. و این امر از آنجا نشأت می‌گرفت که دولت اعتدال برخلاف دولت اصلاحات، پیوست سیاست داخلی نداشت. ضعفی که در دولت آقای پزشکیان هم محسوس است.

متن کامل را
اینجا و یا در روزنامه شرق بخوانید

📌نشانی‌های سعید حجاریان در شبکه‌های مجازی👇:
تلگرام | اینستاگرام | اکس (توییتر)@azarmansouri