🌱 شب جمعه است و ما معمولاً در شبهای جمعه به بحثهایمان حاشیهای اضافه میکنیم. امروز میخواهم در باب بزرگترین و ارزشمندترین و سریعالاجابهترین ذکری که خداوند ما را به آن امر کرده است، تذکر دهم و نکتهای اضافه کنم. شب جمعه است و شب بهار صلوات. اگر دعا میکنیم، استغفار میکنیم، نماز شب میخوانیم همه و همه باید در معیت صلوات باشد. ابتدا باید صلوات بفرستیم بعد هر عمل دیگری انجام دهیم و سپس دوباره صلوات بفرستیم. حتی بر سر سفرهی افطار و سحر ابتدا همان گونه که «بسم الله الرحمن الرحیم» میگوییم باید صلوات بدهیم. هر عمل خیری در معیت صلوات بر پیامبر(ص) باید انجام شود.
🍃 این روزها جوانان سرگرم فضاهای مجازی هستند و از مجالس دینی و از علما بریدهاند و از آنها گریزان هستند و دین و آیین و مکتبشان را از فضاهای مجازی دریافت میکنند و همان را برای خودشان ملاک قرار میدهند! یکی از مباحثی که در این روزها مورد بحث قرار میگیرد، بحث صلوات بر اهلبیت پیامبر(ص) و بحث گفتن «علیهالسلام» است. به طور مثال چرا بعد از بردن نام امام علی، «علیهالسلام» میگوییم؟ آیا ما مجاز هستیم این بزرگواران را در ردیف پیامبر(ص) قرار دهیم؟
🌱 شب جمعه، شب مخصوص صلوات است. شبی که هر امر خیر در آن مضاعف است و صلوات نیز در آن، ثواب مضاعف دارد. صلوات، ذکر همهی روزهای هفته است اما مخصوصاً پنجشنبه و شب جمعه و روز جمعه جزو دستورات سلوکی بندگان خداوند است. به طوری که بعضی از اساتید ما میفرمودند: اگر ذکر چلهای از استادی ندارید و به ذکر خاصی مقید نشدهاید، برای دو روز پنجشنبه و جمعه از صبح پنجشنبه تا غروب جمعه ذکری جز صلوات نداشته باشید. اگر آدابی را از استادی انجام میدهیم در کنار آن اگر مقدور است ذکر صلوات را زیاد کنید. اگر آداب خاصی ندارید صلوات را حتماً بفرستید. به طور مثال از پنجشنبه تا جمعه، بیست دور صلوات بفرستیم؛ و هر پنجشنبه و جمعه آن را تکرار کنیم. در طول هفته هر فرصتی که پیش آمد صلوات بر پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) بفرستیم.
🔹 برگرفته از سخنرانی ۱۳ رمضان سال ۹۹
http://shamsotalea.com/?p=3938
💫 شادی روح مطهر استادحاجیه خانماکبری(ره) صلوات