📝تفاوت نمک دریا و نمک خوراکی
👈مصرف نمک: فواید و خطرات.
✅ میزان توصیه شده نمک 2300 میلی گرم در روز است
📌بدن برای عملکرد اعصاب و عضلات و تنظیم مایعات ، به نمک نیاز دارد.
📚یک مطالعه در مجله Cell Metabolism منتشر شد، که نشان داد مصرف نمک می تواند باکتری های مضر را از بین ببرد و خطر عفونت را کاهش دهد.
📌از طرفی مصرف زیاد نمک می تواند با بالا بردن میزان حفظ آب در بدن و افزایش فشار بر قلب و رگ های خونی موجب افزایش فشار خون و خطر بیماری های قلبی عروقی وسکته مغزی شود.
📋مطالعه ای که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شد نشان داد که رژیم غذایی پر نمک می تواند باعث آسیب کبدی شود و مطالعه دیگری مصرف زیاد نمک را با افزایش خطر ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) مرتبط دانست.
✍️بررسی های پزشکی نشان میدهد که تفاوت های متعددی بین نمک خوراکی و نمک دریایی وجود دارد، از جمله نحوه تولید آنها. با این حال، محتوای سدیم در هر نوع نمک یکسان است.
✅نمک سفره و نمک دریا هر دو برای تهیه غذا مفید هستند. تولیدکنندگان نمک خوراکی را از رسوبات نمک استخراج می کنند و آن را به کریستال ریز تبدیل می کنند، در حالی که نمک دریا از تبخیر آب دریا به دست می آید.
✅بسیاری از مردم بر این باورند که نمک دریا سالم تر از نمک خوراکی است زیرا منبع طبیعی سدیم است و جایگزین سالمی برای نمک خوراکی است، در حالیکه خوردن زیاد نمک دریا نیز مضر می باشد.
⬅️گرچه نمک دریا از یک منبع طبیعی و حاوی مواد معدنی کلسیم ، پتاسیم و منیزیم می باشد، اما حاوی ید نیست. زیراتولید کنندگان نمک سفره را با ید غنی می کنند که برای تولید هورمون تیروئید حیاتی است.حذف نمک می تواند باعث عدم تعادل مواد معدنی مضر در خون شود و بر عملکرد تیروئید نیز تأثیر بگذارد.
👈همچنین، انتخاب نمک دریایی غیر یددار می تواند افراد را در معرض خطر کمبود ید قرار دهد، بنابراین آنها باید ید را از منابع دیگر در رژیم غذایی خود دریافت کنند.
📚منبع: (MEDICAL NEWS TODAY)
«Sea salt vs. table salt: Differences and health benefits»
October 2, 2019 by Jessica Caporuscio, Pharm.D.
🌱 @taghziye_salamaty