سوخته کوه @sokhtekoh Channel on Telegram

سوخته کوه

@sokhtekoh


سوخته کوه (Persian)

سوخته کوه یک کانال تلگرامی جذاب و پرمحتوا است که به علاقمندان به طبیعت و کوهنوردی اختصاص یافته است. این کانال توسط کوهنوردان حرفه ای تشکیل شده و اطلاعات مفید ، تصاویر زیبا و تجربیات ارزشمند از تجربه های کوهنوردی خود را با اعضا به اشتراک می گذارند. اگر عاشق صعود کوه ها و کاوش در طبیعت هستید، سوخته کوه بهترین مکانی برای دریافت اطلاعات مفید و الهام بخش است. جدیدترین مسیرهای کوهنوردی، تصاویر دیدنی از مناظر طبیعی، نکات ایمنی و تجهیزات ضروری برای هر کوهنورد، همه اینها در سوخته کوه قابل دسترسی است. با عضویت در این کانال، می توانید بخشی از جامعه ای پرشور و با انگیزه کوهنوردان شوید و از تجارب آنها بهره مند شوید. پس نکته های مهم کوهنوردی را از کسانی که از آن تجربه دارند بیاموزید و آماده ی ماجراجویی های جدید باشید.

سوخته کوه

06 Feb, 20:04


بنام خداوند جان آفرین
چگونه راه حل مشکلات را پیدا کنیم؟
اسماعیل رضاپور لشکامی
هنگامی که با مشکل روبرو می شویم،حتما راه حلی وجود دارد، زیرا هر چیز با جفتش به وجود می آید. بعد از هر سقوطی، حتماً صعودی است و بعد از هر شبی، روزی وجود دارد.
برای بیرون آمدن از یک اطاق، باید به دنبال درب آن بگردیم، تا درب را پیدا کنیم، نه این که به دیوارهای اطاق فکر کنیم، که چنین کاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری در اجرای همسان سازی معروف به 40cc و هم در اجرای قانون متناسب سازی و قانون نظام رتبه بندی معلمان انجام می دهد.
متأسفانه صندوق بازنشستگی کشوری به جای پیدا کردن درب ورود و خروج قانون با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان بازه زمانی ۳۱ شهریور لغایت ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان سازی که صراحتا تأکید دارد «هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود دریافت نماید» اجتناب نموده و از این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده است، نشان از دیدن دیوار ها بجای درب است.
هفدهم بهمن یکهزار و چهارصد و سه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

06 Feb, 18:05


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
حکم غیابی چه نوع حکمی است ؟
جواب :
اگر خوانده یا وکیل یا قائم مقام یا نماینده قانونی او در هیچ یک از جلسات دادگاه حاضر نشده و به طور کتبی نیز دفاع ننموده باشد و یا اخطاریه ابلاغ واقعی به خوانده نشده باشد ، در این صورت حکم دادگاه غیابی است.
برای احکام غیابی در قانون امکان واخواهی پیش بینی شده است ولی آرایی که بصورت حضوری صادر می شوند ، امکان واخواهی ندارند.
دادگاه در ذیل دادنامه، حضوری یا غیابی بودن رأی خود را مشخص و اعلام می کند. رأی حضوری ظرف بیست روز قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر استان خواهد بود و رأی غیابی ظرف بیست روز در همان شعبه ی بدوی قابل اعتراض است که به این اعتراض، در اصطلاح، واخواهی گفته می شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

06 Feb, 10:10


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سوال :
آیا اثبات رابطه نامشروع باعث از بین رفتن مهریه و سلب حضانت از زوجه (مادر) است؟
اثبات رابطه نامشروع زوجه چه اینکه اقرار بدان کند یا حکم قطعی در این خصوص صادر شود مطلقا ارتباطی به مهریه ندارد. بعد از وقوع عقد نکاح زوجه میتواند تقاضای تمام مهریه را از شوهر کند اگرچه دوشیزه باشد که فقط هنگام طلاق است که در صورت عدم نزدیکی مهریه نصف می شود.
فرض کنید زنی از بابت جرم رابطه نامشروع متعدد با حکم دادگاه در زندان باشد، او میتواند از زندان دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت همسرش دهد.
اما آیا اثبات رابطه نامشروع موجب سلب حضانت از زوجه (مادر) می شود یا خیر، باید قائل به تفسیر شد، آنچه اهمیت دارد و ملاک اعتبار است نظر قاضی و مصلحت طفل است ولی اگر مادر شهرت به فساد پیدا کند قطعا باعث سلب حضانت از وی خواهد شد زیرا بدیهی است چنین مادری صلاحیت تربیت چنین فرزندی را ندارد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

05 Feb, 05:08


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
محجورین چه کسانی هستند و اعمال حقوقی آنان چه حکمی دارد؟
جواب:
1-محجوران صغیر و سفیه هستند که اهلیت تمتع  ندارند و حقیقی ندارد که عمل حقوقی انجام دهند

2-محجوران صغار و اشخاص غیر رشید و مجانین  هستند که اهلیت استیفا ندارند اعمال حقوقی صغار ممیز و اشخاص غیر رشید نافذ نیست ،اعمال حقوقی بقیه باطل است

3-محجوران صغار و مجانین هستند که اهلیت تمتع و استیفا ندارند واعمال حقوقی آنان باطل است
4-محجوران صغار و اشخاص غیر رشید و مجانین هستند که اهلیت ندارند و اعمال حقوقی آنان غیر نافذ است.
به کانال سوخته کوه بپیوندید👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

04 Feb, 23:59


بنام خداوند جان و خرد
ریاست محترم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جناب آقای دکتر احمد میدری
باسلام و درود
با توجه به تصویب مطالبات بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ از بازه زمانی ۳۱ شهریور لغایت ۳۰ بهمن در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده و برای آن مبلغ ۹/۷ همت ردیف بودجه در جداول سازمان برنامه و بودجه لحاظ گردیده است لذا خواهشمند است نسبت به اصلاح و صدور احکام ۴۸۰۳۶ نفر بازنشسته ۳۱ شهریور لغایت ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ اقدام گردد.
شانزدهم بهمن یکهزار و چهارصد و سه
گروه احقاق حقوق بازنشستگان کشوری
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

04 Feb, 21:49


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
شرایط یک مهریه خوب چیست ؟
جواب:
1-مالیت داشته باشد.
(بتوان قیمت گذاری کرد)
2-قابل تملك و نقل و انتقال باشد.
3-معلوم و معین باشد.
(مردد بین این یا آن نباشد)
4-قدرت بر تسلیم و تسلم داشته باشد.
باتوجه به مطالب گفته شده، «مهریه قراردادن اعضای بدن زوج و یا اشیاء واهی مانند یک کیلو بال مگس قانونا و شرعا صحیح نبوده و مهریه باطل است».
زمانیکه که مهریه باطل باشد، در نکاح دایم به منزله این است که مهریه ای برای زوجه تعیین نشده است.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.
@sokhtekoh

سوخته کوه

02 Feb, 08:43


بنام خداوند جان و خرد
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای مهندس جبار کوچکی‌نژاد
باسلام و احترام،
باسپاس و تقدیر و تشکر از زحمات ارزشمند حضرتعالی در تصویب بند الحاقی مربوط به بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ خواهشمند است در مورد گنجاندن مبلغ ۹/۷ همت در جدول بودجه توسط دولت اهتمام ویژه داشته و آن را در ردیفی جداگانه در جدول دولت مختص بازنشستگان فرهنگی نیمه دوم ۱۴۰۰ از بازه زمانی ۳۱ شهریور لغایت ۳۰بهمن قرار داده تا در اسرع وقت احکام اصلاحی توسط صندوق بازنشستگی کشوری صادر گردد.
با تقدیم احترام مجدد
دوازدهم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
گروه احقاق حقوق بازنشستگان کشوری
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

02 Feb, 06:49


بنام خداوند جان و خرد
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر محسن بیگلری
باسلام و احترام،
احتراما ضمن تقدیر و تشکر از زحمات حضرتعالی در تصویب بند الحاقی مربوط به بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ خواهشمند است در مورد گنجاندن مبلغ ۹/۷ همت در جدول بودجه توسط دولت اهتمام ویژه داشته و آن را در ردیفی جداگانه در جدول دولت مختص بازنشستگان فرهنگی نیمه دوم ۱۴۰۰ از بازه زمانی ۳۱ شهریور لغایت ۳۰بهمن قرار داده تا در اسرع وقت احکام اصلاحی توسط صندوق بازنشستگی کشوری صادر گردد.
با تقدیم احترامات فائقه
دوازدهم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
گروه احقاق حقوق بازنشستگان کشوری
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

31 Jan, 09:38


بنام خداوند جان و خرد
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر احمد فاطمی
باسلام و احترام،
احتراما ضمن تقدیر و تشکر از زحمات حضرتعالی در تصویب بند الحاقی مربوط به بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ خواهشمند است در مورد گنجاندن مبلغ ۹/۷ همت در جدول بودجه توسط دولت اهتمام ویژه داشته و آن را در ردیفی جداگانه در جدول دولت مختص بازنشستگان فرهنگی نیمه دوم ۱۴۰۰ از بازه زمانی ۳۱ شهریور لغایت ۳۰بهمن قرار داده تا در اسرع وقت احکام اصلاحی توسط صندوق بازنشستگی کشوری صادر شود.
با تقدیم احترامات فائقه
دوازدهم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
گروه احقاق حقوق بازنشستگان کشوری
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

30 Jan, 21:23


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
چگونه از پیامک به عنوان ادله جرم استفاده کنیم ؟
جواب:
طبق ماده ۱۲ قانون تجارت الکترونیک، پیامک به عنوان یکی از ادله های الکترونیکی برای اثبات جرم است. شخص با گرفتن اسکرین شات از پیامک ها می تواند جرم را ثابت کند. و همچنین قاضی می تواند دستور پرینت پیامک های ردو بدل شده را صادر کند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

30 Jan, 21:10


روستاگردی
قسمت اول،
سوخته کوه:
سوخته کوه یکی از روستاهای شهرستان آستانه اشرفیه در استان گیلان است.
روستای سوخته کوه حدوداً 9 کیلومتر از شهرستان آستانه اشرفیه فاصله دارد. پیشهٔ عمده مردمان این روستا شالیکاری، صیفی کاری و دامداری است. این روستا در میان باغات فلفل و مزارع شالیکاری محصور است.
کوچه باغ های زیبا در کنار مزارع شالیکاری و باغات فلفل و بادام که مملو از درختان توسکا صنوبر است واقعا دیدنی است.
باتوجه به طبیعت بکر سوخته کوه و  نزدیکی آن به جنگل و دریا در مسیر جاده سوخته کوه، روستاهای استخربیجار(سل بیجار)، پرکاپشت مهدیخانی، گورابجوار(گورابجور), کارسیدان و پوشل قرار دارند مسافران زیادی از این منطقه دیدن می کنند .
رودخانه ها و  مسیر  کانال های آب هوایی و زمینی از دیگر نقاط دیدنی و زیبای این روستاست که چشم بینندگان را خیره می کند.
  سوخته کوه بین روستای نوشر و لبشکاء قرار دارد که مردمان آن خود را از هم جدا نمی‌دانند و حتی بازارشان یکی است و به جرات میتوان گفت تنها سه قلوه های بهم چسبیده ایران که غم ها و شادی هایشان یکی است.
چهارشنبه دهم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

29 Jan, 22:54


«بسم‌الله الرحمن الرحیم »
لم یشکرالمخلوق لم یشکرالخالق
بدین وسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از تلاش های بی وقفه و خالصانه تک تک اعضای محترم کمیته فنی، اطاق فکرها، گروه های احقاق حقوق و تمامی گروه ها و تشکل ها در فضاهای مجازی، تلگرام، ایتا، واتساپ که با تعهد و مسئولیت پذیری و دلسوزی از حقوق حقه فرهنگیان دفاع کردند تقدیر و تشکر می کنم.
تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه شما عزیزان نه تنها نشان از روحیه عدالت خواهی برای جامعه بزرگ فرهنگیان دارد، بلکه روحیه همبستگی و مسوولیت پذیری را در جامعه مطالبه گر به نمایش گذاشتید. بی شک این زحمات بی شائبه و ارزشمندتان در ذهن و قلب فرهنگیان خصوصاً 48036 نفر بازنشسته نیمه دوم 1400 ماندگار خواهد شد.
اینجانب از درگاه ایزد منان دوام عزت و سلامت و تداوم حضور تأثیر گذارتان را مسئلت دارم.
دهم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

29 Jan, 08:13


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
در چه مواردی اولیاء دم باید برای اعدام قاتل دیه بپردازند ؟
جواب :
در سه مورد اولیاء دم باید برای اعدام قاتل دیه پرداخت کنند که عبارتند از :
1- در صورتی که بعضی از اولیاء دم نخواهند قصاص بکنند و بخواهند دیه بگیرند یا بعضی صغیر و بعضی دیگر کبیر باشند و چونکه قصاص یا مصالحه به مقدار دیه یا بیشتر حق همه اولیاء دم است، در صورتیکه بعضی از اولیاء، تقاضای قصاص کنند باید سهم دیه ی اولیاء دم دیگر را، بپردازند یا اگر اولیائی دم که کبیر هستند تقاضای قصاص کنند باید سهم صغیر را دیه حساب کرده و به حسابی که دادگستری به همین منظور افتتاح کرده واریز نمایند تا بعد از اینکه اولیاء دم صغیر به سن قانونی رسیدند، اگر تقاضای دیه داشته باشند به آنها پرداخت نمایند. پس این پول گرفتن از اولیاء دم بخاطر رعایت حق دیگر اولیاء یا ولی دم صغیر است و در این قسم دیه به اولیای قاتل پرداخت نمی شود  و اصلا این دیه مقتول است نه دیه قاتل .
2- در صورتی که مقتول یک نفر است ولی قاتل بیش از یک نفر باشد که در این صورت اگر قاتلین دو نفر باشند و اولیاء دم خواستار قصاص هر دو نفر باشند باید به اولیاء دم هر کدام از قاتلین نصف دیه یک انسان را بپردازند تا عدالت برقرار شود زیرا مقتول یک نفر بوده و الان که دو نفر قصاص می شوند باید دیه یک نفر اضافه پرداخت شود.
3- در صورتی که قاتل مرد و مقتول زن باشد چون که دیه زن نصف دیه مرد است بنابراین اگر اولیاء دم بخواهند قاتل را اعدام نمایند باید نصف دیه مرد را به خانواده اش بپردازند.
تنها در این سه مورد است که اولیاء دم باید پول پرداخت کنند، اما در سایر موارد قصاص، اجرای حکم قصاص نیاز به پرداخت پول (دیه) نمی باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.
@sokhtekoh

سوخته کوه

28 Jan, 18:04


بنام خداوند جان و خرد
به : جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
موضوع: درخواست تصویب لایحه بودجه بند الحاقی (-۳) تبصره (۵) سال ۱۴۰۴
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱ شهریور لغایت ۳۰ بهمن ۱۴۰۰و باتوجه به جلسه علنی روز دوشنبه (هشتم بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ جهت تأمین نظر شورای نگهبان بخشی از بند الحاقی (۳) تبصره (۵) ماده واحده این لایحه را اصلاح و بر مابقی موارد این بند الحاقی اصرار کردند.
بند الحاقی (۳-) به منظور تأمین به موقع اعتبارات اجتناب‌ناپذیر پرداخت متناسب سازی حقوق بازنشستگان دولت و بررسی و پرداخت مطالبات بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰/۰۶/۳۱ تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ ناشی از اجرای قانون رتبه بندی معلمان به دولت اجازه داده می شود از سقف نهصد و پنجاه هزار میلیارد ریال به نسبت به جا به جایی اعتبار هریک از ردیف ها به استثنای ردیف های مربوط به طرح های تملک دارایی های سرمایه ای، برای تأمین موارد مذکور اقدام نماید. لذا از شما با عنوان عضو تشخیص مصلحت نظام استدعا داریم همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را پیگیری تصویب نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۴۱ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
هشتم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

28 Jan, 18:04


بنام خداوند جان و خرد
به : جناب آقای دکتر غلامرضا اسداللهی رئیس دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام
موضوع: درخواست تصویب لایحه بودجه بند الحاقی (-۳) تبصره (۵) سال ۱۴۰۴
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱ شهریور لغایت ۳۰ بهمن ۱۴۰۰و باتوجه به جلسه علنی روز دوشنبه (هشتم بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ جهت تأمین نظر شورای نگهبان بخشی از بند الحاقی (۳) تبصره (۵) ماده واحده این لایحه را اصلاح و بر مابقی موارد این بند الحاقی اصرار کردند.
بند الحاقی (۳-) به منظور تأمین به موقع اعتبارات اجتناب‌ناپذیر پرداخت متناسب سازی حقوق بازنشستگان دولت و بررسی و پرداخت مطالبات بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۰/۰۶/۳۱ تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ ناشی از اجرای قانون رتبه بندی معلمان به دولت اجازه داده می شود از سقف نهصد و پنجاه هزار میلیارد ریال به نسبت به جا به جایی اعتبار هریک از ردیف ها به استثنای ردیف های مربوط به طرح های تملک دارایی های سرمایه ای، برای تأمین موارد مذکور اقدام نماید. لذا از شما با عنوان رئیس دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام استدعا داریم همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را پیگیری تصویب نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۴۱ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
هشتم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

28 Jan, 09:15


ماده 942 قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران:
طبق ماده 942 قانون مدنی در صورتی که مردی دو یا چند همسر دائم داشته باشد، می تواند یک چهارم اموال را در صورت نداشتن فرزند و یک هشتم اموال را در صورت داشتن فرزند بین آن ها به تساوی تقسیم کرده و به عبارت دیگر، سهم زن از شوهر بطور کلی یک چهارم در صورت نداشتن فرزند و یک هشتم در صورت داشتن فرزند است.
هشتم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

28 Jan, 08:04


به نام خداوند خوبی ها
بیست و هفتم رجب، عید سعید مبعث، روز بیداری عاطفه هایی که در خواب غفلت انسانیت آرمیده بودند، روز شکوفایی ارزش هایی که قرن ها در خاک تیره جهل و خرافه پرستی مدفون می شدند و روز برانگیختن خرد هایی که در کابوس دهشتناک هوس پرستی ها و جهل و نادانی های ابوجهل ها بر عموم حق جویان مبارک باد.
هشتم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

26 Jan, 23:11


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
آیا با بذل مهر طلاق‌های خلع و مبارات انجام می‌شود ؟
جواب:
خُلع و مُبارات دو نوع طلاق_توافقی در فقه و حقوق اسلامی است که در آن زن با واگذاری مالی به شوهر از وی طلاق می‌گیرد. این طلاق مربوط به زمانی است که زن از شوهر به قدری تنفر پیدا کرده باشد که حاضر شود با پرداخت پول یا مالی از قید همسری وی رها شود.این مال ممکن است مهریه زن یا معادل آن باشد، به همین جهت در فرهنگ عامه از عبارت «مهرم حلال و جانم آزاد» در اشاره به این نوع طلاق استفاده می‌کنند.
بنابراین  زن با پرداخت مالی به شوهر، از او می‌خواهد كه طلاقش دهد. اگر زن در ایام عده طلاق از بذل خود رجوع کند، طلاق ملغي و کان‌ لم‌ یکن خواهد شد. یعنی همچنان زن و شوهر محسوب می شوند و مثل این است که اصلا طلاقی صورت نگرفته است و در این حالت زن حق رجوع از مهریه را "تا پایان مدت عده" دارد .
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

26 Jan, 22:42


اسماعیل رضاپور لشکامی عزیز،
کارزار شما با عنوان «درخواست پیگیری و اجرای حق مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان» مدتی است تأیید و منتشر شده است اما ظاهرا هنوز روند جمع‌آوری امضا شروع نشده. کارزارتان را در این لینک می‌توانید ببینید و بازنشر کنید:
https://www.karzar.net/179432

در صورتی که نیاز به راهنمایی دارید حتما لینک زیر را مطالعه کنید و اگر سوالی داشتید از طریق بخش درخواست پشتیبانی در پنل کاربری بپرسید:
https://www.karzar.net/start

سوخته کوه

24 Jan, 07:23


مجمع تشخیص مصلحت نظام :
مجمع تشخیص مصلحت نظام از نهادهای اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران است که مهمترین مسولیتش حل اختلاف میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان است.
تعداد اعضای این مجمع 46 نفر ثابت و یک نفر مهمان متناسب با موضوع جلسه است که اعضای ثابت هر 5 سال یکبار و با حکم رهبر جمهوری اسلامی انتخاب می شوند.
به موجب اصل یکصد و دوازدهم قانون اساسی مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای تشخیص مصلحت در مواردی که مصوبه مجلس شورای اسلامی را شورای نگهبان خلاف موازین شرع و یا قانون اساسی بداند و مجلس با در نظر گرفتن مصلحت نظام، نظر شورای نگهبان را تأمین نکند، تشکیل می گردد. در این صورت مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبه مورد اختلاف رسیدگی کرده و با در نظر گرفتن مصلحت نظام، قانونی به تصویب می رساند که این قانون برای مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان لازم الاتباع است.
حل معضلات نظام و ارائه مشورت به رهبری از دیگر وظایف مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
پنجم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

23 Jan, 10:59


سوخته کوه
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
تفاوت دادگاه های حقوقی و کیفری چیست ؟
جواب:
نظام حقوقی ایران با توجه به نوع پرونده ها و موضوعات قابل پیگیری به دو بخش حقوقی و کیفری تقسیم می شود. دعاوی حقوقی در دادگاه های حقوقی و دعاوی کیفری در دادگاه های کیفری مطرح می شوند. دادگاه های حقوقی و کیفری هم به نوبه خود انواع مختلفی دارند و هر دادگاه مسؤل رسیدگی به دعاوی مخصوص به خود است.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

23 Jan, 08:02


آیا خرید و فروش املاک مسکن مهر مجازات دارد؟
بر اساس دستورالعملی که در خرداد ماه سال 1393 از سوی وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شد، خرید و فروش واحد های مسکن مهر آزاد شد. به این ترتیب، خرید و فروش املاک مسکن مهر، شکل قانونی به خود گرفت.
چهارم بهمن ماه یکهزار و چهارصد و سه
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

22 Jan, 22:01


🌹 سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
چه مدارکی برای طلاق توافقی نیازمندیم؟
جواب:
پرونده طلاق به صورت توافقی هم مانند پرونده‌های حقوقی دیگر نیاز به یک سری مدارک برای به سرانجام رسیدن دارد. در ادامه به مدارک مورد نیاز طلاق به صورت توافقی اشاره می‌کنم. بهتر است توجه داشته باشید که انجام طلاق توسط وکیل یا بدون وکیل، تفاوتی ندارد و باید برای انجام پرونده لیست مدارک شما تکمیل باشد.
مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی:
1-شناسنامه خانم و آقا
2-کارت ملی خانم و آقا
3-سند ازدواج (در صورت گم شدن امکان تهیه رونوشت وجود دارد)
4-وکالت در طلاق (در صورتی که حق طلاق دارید)
5-آزماش عدم بارداری
6-توافق‌نامه طلاق
7-وکالت‌نامه وکیل
8-گواهی عدم امکان سازش
9-گواهی بکارت (در صورت دوشیزه بودن)
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

22 Jan, 21:44


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
اگر هر دو طرف راضی به طلاق باشیم و قصد داریم مراحل طلاق توافقی را بدون وکیل انجام دهیم، چه اقداماتی را باید انجام دهیم؟
جواب:  
1- ابتدا باید هر دو طرف در سامانه تصمیم ثبت نام کنید و اطلاعات هویتی خود تان را وارد کنید.
2- سپس باید از این سامانه یک وقت مشاوره بگیرید و هر دو نفر بین ۴ تا ۸ جلسه (بسته به تشخیص مشاور) در این جلسات حضور پیدا کرده و مشاور را متقاعد کنید که امکان ادامه زندگی در کنار هم را ندارید.
3-بعد از گذشت ۴۵ روز از آخرین جلسه می‌توانید رای عدم امکان سازش را از مشاور دریافت کنید.
4-با رای عدم امکان سازش می‌توانید در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای طلاق توافقی یک دادخواست ثبت کنید.
5-بعد از ثبت دادخواست نوبت دادرسی برای شما مشخص می‌شود.
6-در جلسه دادرسی شرکت و توافقات خود را به قاضی اعلام می‌کنید.
7-در صورتی که قاضی احتمال دهد امکان ادامه زندگی وجود دارد پرونده را به شورا ارجاع می‌دهد.
8-اگر پرونده به شورا ارجاع شود ۴۵ روز تا دو ماه بعد مجدد به آن رسیدگی می‌شود.
9-در نهایت بعد از طی کردن همه این مراحل دادنامه طلاق صادر می‌شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

22 Jan, 21:31


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
طلاق توافقی چه نوع طلاقی است ؟
جواب:
طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است که خانم و آقا هر دو نفر راضی به جدایی هستند. سر موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، حضانت فرزند و استرداد جهیزیه به توافق رسیدند. اولین نکته‌ای که در زمان طلاق به صورت توافقی باید به آن توجه داشته باشیم، رضایت هر دو نفر برای انجام این‌کار است. در واقع در صورت عدم رضایت یکی از طرفین برای جدایی، طرف مقابل باید برای طلاق یکطرفه اقدام کند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

22 Jan, 20:24


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
در صورت امکان اصطلاحات دادسرا، دادگاه، دادگاه عمومی و دادگاه کیفری و تفاوت شان را بیان کنید ؟
جواب:
دادسرا: نهادی است که وظیفه تعقیب جرایم را از حیث جنبه عمومی بر عهده دارد و تحت ریاست دادستان انجام وظیفه می کند.
هر دادسرا مرکب از دادستان، به تعداد کافی معاون، دادیار و بازپرس است. در حال حاضر در کشور ما دادسرای عمومی و انقلاب در حدود صلاحیت خود، کشف، تعقییب جرم و تحقیقات مقدماتی را بر عهده دارد.
دادگاه: محلی که در آن به دعاوی مدنی یا کیفری یا امور حسبی که در حدود صلاحیت قانونی و با رعایت تشریفات مربوط رسیدگی می شود.
دادگاه حقوقی: دادگاهی است که در آن به دعاوی مدنی و امور حسبی رسیدگی می شود.
دادگاه کیفری: دادگاهی است که در آن به دعوی کیفری رسیدگی می شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

17 Jan, 19:33


🌹سوخته کوه🌹
🌹رضاپور:
@sokhtekoh
توضیحاتی در باره، اصطلاحات، رهن،راهن،مرتهن،دین،مدیون، رهینه و فک رهن
مرتهن کیست ؟
مرتهن فرد یا نهادی است که در قالب یک قرارداد رهنی، مال رهنی را از راهن دریافت کرده و آن را به عنوان تضمین برای باز پرداخت یک قرض یا وام نگه می دارد. (مرتهن: کسی که مال را به رهن می گیرد.)
راهن ‌کیست ؟
راهن شخصی است که به منظور تضمین بازپرداخت بدهی یا دریافت قرض، مال خود را در اختیار مرتهن قرار می دهد. (راهن: کسی که مال را به رهن می گذارد.)
فک رهن به چه معناست ؟
هنگامی که بدهکار یا راهن طبق قرارداد عقد رهن، دین و بدهی خود را به طلبکار یا مرتهن پرداخت کرد، عقد قرارداد پایان پیدا می‌کند و مال مورد نظر باید از وثیقه و رهن خارج شود که به آن فک رهن گفته می شود.
رهینه چیست ؟
مالی که به عنوان وثیقه به رهن داده می شود.
دین چیست ؟
دین مالی است کلی که در ذمه شخصی برای شخص دیگر به سببی از اسباب ثابت است و به کسی که ذمه اش به آن مشغول (بدهکار) است.
(دین، پولی که مدیون به طلبکار بدهکار است.)
مدیون کیست ؟
مدیون یا بدهکار به شخص حقیقی یا حقوقی گفته می شود که دین یا دیونی به نفع شخص حقیقی یا حقوقی دیگر بر عهده او است که موظف به پرداخت دین یا دیون است.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

17 Jan, 16:26


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
تفاوت سند ذمه ای با سند وثیقه ای در چیست؟
جواب :
تفاوت سند وثیقه ای با سند ذمه ای در این است که در سند ذمه ای وصول طلب بستانکار از تمام اموال بدهکار به استثنای مستثنیات دین صورت می گیرد.
ولی سند وثیقه ای، وصول طلب بستانکار، فقط مالی که وثیقه طلب او بوده است، انجام می شود. در سند وثیقه ای، همان طور که تبصره ۶ ماده ۳۴ قانون ثبت مقرر می دارد، این اختیار برای مرتهن هست که از رهن اعراض کند. زیرا عقد رهن نسبت به مرتهن جایز و نسبت به راهن لازم است.
ولی در سند ذمه ای این اختیار به بستانکار داده نشده است. در سند ذمه ای مستثنیات دین منظور می شوند،  ولی در سند وثیقه ای، اگر مستثنیات دین به وثیقه  و رهن داده شده باشند، عنوان مستثنیات دین از آن ها برداشته می شود و وصول طلب بستانکار از آن ها به عمل می آید. این حکم ناشی از قاعده اقدام است، زیرا خود بدهکار (راهن) حاضر شده است که مثلاً خانه خود را وثیقه دین قرار دهد. در همین مورد، باید اضافه کنیم مستثنیات دین، منحصر به حیات بدهکار است و بعد از فوت او، وصول طلب از آن ها به عمل خواهد آمد. چه در سند ذمه ای و چه در سند وثیقه ای که مستثنیات دین به وثیقه و رهن داده نشده باشد، ولی بستانکار از وثیقه (رهن) اعراض کند و سپس، بدهکار (راهن) فوت نماید.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

16 Jan, 14:41


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سوال :
تفاوت، توقيف اموال، ضبط اموال و مصادره اموال در چیست؟
جواب:
توقيف اموال:
عملی حقوقی و موقت است، لذا اموال توقيف شده پس از تبرئه شدن متهم یا پس از پرداخت دیون به شاکی "قابل برگشت" به مالک اولیه اموال می باشد.
ضبط اموال:
عملی حقوقی و دائم و غير قابل برگشت است لذا اموال ضبط شده در يك پرونده هميشه به نفع دولت جمع آوری می گردد و "غير قابل برگشت" به مالك اوليه اموال می باشد.
مصادره اموال:
اين عنوان حقوقی به ضبط اموالی تلقی می گردد كه در متن قانون باشد.
مانند: دریافت ثروتهای نامشروع توسط فرد يا افراد می باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

15 Jan, 06:18


بنام خداوند خوبی ها
از سری یادداشت های روزانه
مردم ایران روزهای تلخ و شیرین فراوانی را پشت سر گذاشته است و یکی از این روزهای فراموش نشدنی و به یادماندنی در مبارزه با استبداد و دیکتاتوری حکومت پهلوی روز ۲۶ دی ماه ۱۳۵۷ و روز فرار شاه از ایران است.
روزنامه های کیهان و اطلاعات در نخستین تیتر صفحه اول خود در ۲۶ دی ماه سال ۱۳۵۷ نوشته: « شاه رفت » بود.
در این ماه کابینه ازهاری سقوط کرد و شاهپور بختیار برای نجات تاج و تخت که امیدی برای حفظ آن نبود نخست وزیر شد.محمدرضا شاه در ۲۶ دی ماه با چشمانی اشکبار فرودگاه مهرآباد تهران را برای همیشه ترک کرد و به سوی آسوان رفت و در سن ۶۰ سالگی بر اثر بیماری سرطان غدد لنفاوی درگذشت.
بیست و ششم دی ماه یکهزار و چهارصد و سه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

14 Jan, 17:29


بنام خداوند جان آفرین
سؤال:
علت عدم تأثیر میانگین دوسال آخر در فوق العاده رتبه‌بندی چیست؟
میانگین (۲)دو سال آخر از عوامل حداقل حقوق و دریافت بودجه‌ای است ولی بخاطر قانون رتبه بندی تبصره (۱) یک، نمیتواند قانون میانگین ۲ سال آخر به آن تسری یابد در نتیجه قانون میانگین دو (۲) سال آخر در مورد فوق العاده رتبه بندی کاملا بی اثر است.
دهم تیرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی

سوخته کوه

14 Jan, 17:28


یکصدو پانزدهمین سال روز فتح تهران به همه آزادی خواهان مبارک باد
در پی کشمکش های متعددی که در سال‌های ۱۲۸۶و۱۲۸۷ بین محمدعلی شاه قاجار و مجلس شورای ملی روی داده بود محمدعلی شاه در(۲) دوم تیرماه سال ۱۲۸۷ مجلس شورای ملی را منحل کرد و در تهران و بعضی از شهرهای کشور حکومت نظامی اعلام کرد و بسیاری از مشروطه خواهان در تهران و سایر شهرهای ایران دستگیر شدند و بعضی ها هم موفق به فرار شدند.
مشروطه‌ خواهان تبریز به رهبری ستارخان و باقرخان موفق به شکستن محاصره‌ شدند و کنترل شهر را به دست گرفتند.
مشروطه خواهان گیلان به رهبری محمدولی خان تنکابنی و یپرم خان ارمنی بعد از تصرف قزوين به سمت تهران حرکت کردند. در جنوب کشور نیروهای بختیاری به رهبری سردار اسعد بختیاری از اصفهان به سمت تهران حرکت کردندو در نزدیکی تهران بعداز عبور از کرج به اردوگاه گیلان پیوست.
از طرف دیگر سردار مریم بختیاری با تعدادی از نیروهای خود مخفیانه قبل از ورود مشروطه وارد تهران شدند که در صورت درگیری در داخل شهر در اطراف مجلس سنگربندی کنند.
نیروهای مشروطه خواه در بیست و دوم(۲۲)تیرماه ۱۲۸۸ موفق شدند وارد تهران شوند که زدوخورد در شهر به مدت سه(۳)روز ادامه داشت که در نهایت بیست و پنجم تیرماه (۲۵) محمدعلی شاه به سفارت روسیه پناهنده شد و پایتخت به کنترل مشروطه خواهان درآمد.
بعد از فتح تهران مجلس عالی تشکیل شد و محمدعلی شاه از حکومت خلع و فرزندش احمد میرزا را به سلطنت منصوب کرد. به علت خردسالی احمد میرزا، عضدالملک نایب السلطنه شد محمد ولی خان تنکابنی رئیس دولت و وزیر جنگ، یپرم خان ارمنی رئیس نظمیه و سردار اسعد بختیاری وزیر داخله شد.
بیست ودوم تیرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی

سوخته کوه

13 Jan, 21:56


میلاد با سعادت امام علی (ع) آغازگر اشاعه عدالت و مردانگی و معرف والاترین الگوی شهامت و دیانت و فرا رسیدن روز پدر را خدمت شما مردان و زنان حق طلب تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
بیست و چهارم دی ماه یکهزار و چهارصد و سه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

13 Jan, 00:27


بسم الله الرحمن الرحیم
وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ.
همکار محترم جناب آقای غلامرضا احمدی، خبر درگذشت پدر عزیزتان موجب تأسف، تاثر و تالم گردید .
از درگاه ايزد منان براي مرحوم شادروان علو درجات رحمت و آمرزش، و برای شما و خانواده محترمتان صبري جزيل خواستارم. 
بیست و سوم دی ماه یکهزار و چهارصد و سه
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

10 Jan, 19:46


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
اجرت‌المثل ایام زناشویی چیست ؟
جواب:
باید بدانیم که این موضوع ریشه های دینی و شرعی دارد، بدین معنی که زن مکلف به انجام کار در منزل شوهر نیست و می تواند از این کار امتناع ورزد و یا در ازای اجرت اقدام به انجام کار منزل نماید. بنابراین اجرت‌المثل هزینه ای است که زن در ازای کارهایی که در طول ایام زناشویی در منزل انجام داده است مطالبه می کند.
به عبارت دیگر براساس تبصره ماده 336 قانون مدنی، درصورتی که زوجه (زن) کارهایی را که شرعا به عهده وی نبوده و عرفا برای آن کار اجرت‌المثل باشد، به دستور زوج (مرد) و با عدم قصد تبرع (رایگان بودن) انجام داده باشد، دادگاه اجرت‌المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و مرد را محکوم به پرداخت آن می کند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

10 Jan, 09:46


ماده 906 قانون مدنی:
اگر برای متوفی اولاد یا اولاد اولاد از هر درجه که باشد موجود نباشد هریک از ابوین درصورت انفراد، تمام ارث را می برد و اگر پدر و مادر میت هر دو زنده باشند مادر یک ثلث و پدر دوثلث می برد. لیکن اگر مادر حاجب داشته باشد سدس از ترکه متعلق به مادر و بقیه مال پدر است.
1- سدس : (یک ششم) از ترکه متعلق به مادر و بقیه مال پدر است.
2- حاجب: حاجب به کسی گفته می شود که با وجود او در یک طبقه، طبقه بعد، ارث نمی برد.
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

09 Jan, 11:57


به نام خداوند جان و خرد
جناب آقای دکتر غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1404,
جناب آقای دکتر محسن زنگنه نائب رئیس اول، جناب آقای دکتر صدیف بدری نائب رئیس دوم، جناب آقای دکتر محمد بیات دبیر اول، جناب آقای علی اصغر باقرزاده دبیر دوم و جناب آقای دکتر رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1404 مجلس شورای اسلامی
باسلام و احترام، اینجانب ضمن قدردانی از طرف بازنشستگان نیمه دوم 1400 از شما نمایندگان محترم و اعضای هیأت رئیسه کمیسیون تلفیق بودجه 1404 مجلس شورای اسلامی در مورد مطالبات بازنشستگان فرهنگی نیمه دوم 1400که از طرف شورای نگهبان به بند الحاقی 3 تبصره 5 ایراد گرفته شده و به مجلس شورای اسلامی ارجاع داده شده تا رفع ایراد گردد نکاتی را به استحضار می رساند:
اولاً: تاریخ بازه زمانی از تاریخ 31 شهریور 1400 لغایت 30بهمن 1400 اصلاح گردد.
ثانیاً: مبلغ اعتبار 9/7 مخصوص مطالبات بازنشستگان 31 شهریور لغایت 30بهمن 1400 می باشد که باید اصلاح گردد.
ثالثآ : منابع مالی رتبه بندی و همسان سازی 90% شاغل همتراز بصورت کامل مشخص و تأمین اعتبار گردد تا مورد تائید شورای نگهبان قرار گیرد.
در پایان از پیگیری ها و تلاش های شما جهت احقاق حقوق بازنشستگان نیمه دوم 1400 کمال تشکر را دارم.
با تقدیم احترامات مجدد
از طرف
گروه احقاق حقوق بازنشستگان کشور
نوزدهم دیماه یکهزار و چهارصد و سه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

09 Jan, 11:37


به نام خداوند جان و خرد
نمایندگان محترم عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1404 استان گیلان جناب آقای مهندس جبار کوچکی‌نژاد، جناب آقای دکتر یاسر اسلام دوست، جناب آقای دکتر سعید رحمت زاده و جناب آقای دکتر سید کریم معصومی،
باسلام و احترام، اینجانب ضمن قدردانی از طرف بازنشستگان نیمه دوم 1400 از شما نمایندگان محترم در مورد مطالبات بازنشستگان فرهنگی نیمه دوم 1400که از طرف شورای نگهبان به بند الحاقی 3 تبصره 5 ایراد گرفته شده و به مجلس شورای اسلامی ارجاع داده شده تا رفع ایراد گردد نکاتی را به استحضار می رساند:
اولاً: تاریخ بازه زمانی از تاریخ 31 شهریور 1400 لغایت 30بهمن 1400 اصلاح گردد.
ثانیاً: مبلغ اعتبار 9/7 مخصوص مطالبات بازنشستگان 31 شهریور لغایت 30بهمن 1400 می باشد که باید اصلاح گردد.
ثالثآ : منابع مالی رتبه بندی و همسان سازی 90% شاغل همتراز بصورت کامل مشخص و تأمین اعتبار گردد تا مورد تائید شورای نگهبان قرار گیرد.
در پایان از پیگیری ها و تلاش های شما جهت احقاق حقوق بازنشستگان نیمه دوم 1400 کمال تشکر را دارم.
با تقدیم احترامات مجدد
از طرف
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان استان گیلان
نوزدهم دیماه یکهزار و چهارصد و سه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

08 Jan, 23:02


نکات اساسی در اصل یکصد و دوازدهم قانون اساسی:
1- مجمع تشخیص مصلحت نظام برای حل اختلاف بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان تشکیل می شود.
2- مجمع تشخیص مصلحت نظام در مواردی که شورای نگهبان مصوبه مجلس را خلاف موازین شرع یا قانون اساسی بداند، به بررسی و تشخیص مصلحت می پردازد.
3- رهبری جمهوری اسلامی می تواند امور مشاوره ای را به این مجمع ارجاع دهد.
4- وظایف و تکالیف مجمع تشخیص مصلحت نظام در قانون اساسی مشخص شده است.
5- مجمع تشخیص مصلحت نظام به دستور مقام رهبری تشکیل می شود و نقش اصلی آن تأمین مصلحت نظام است.
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

08 Jan, 22:40


اصل یکصد و دوازدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:
مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تشخیص مصلحت در مواردی که مصوبه مجلس شورای اسلامی را شورای نگهبان خلاف موازین شرع و یا قانون اساسی بداند و مجلس با در نظر گرفتن مصلحت نظام، نظر شورای نگهبان را تأمین نکند و مشاوره در اموری که رهبری به آنان ارجاع می دهد و سایر وظایفی که در این قانون ذکر شده است به دستور رهبری تشکیل می شود. اعضای ثابت و متغیر این مجمع را مقام رهبری تعیین می نماید. مقررات مربوط به مجمع توسط خود اعضاء تهیه و تصویب و به تائید مقام رهبری خواهد رسید.
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

08 Jan, 15:00


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
آیا زن شاغل یا بازنشسته می تواند از حقوق همسر فوت شده خود استفاده کند؟
جواب:
براساس قانون زن تنها می تواند از حقوق و مستمری یکی از شوهران خود استفاده کند. در صورتی که زوجه شاغل یا مستمری بگیر باشد باز هم می تواند از مستمری شوهر خود استفاده کند و این مسئله مانعی برای دریافت حقوق او نیست.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.
@sokhtekoh

سوخته کوه

07 Jan, 17:57


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
آیا بعد از فوت شوهر زن می تواند اجر المثل ایام زوجیت را مطالبه کند؟
جواب:
در مورد اینکه آیا زن می تواند بعداز فوت همسر خود بطرفیت وارث او، دعوای مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت را نماید، که باید گفت با استناد به تبصره ذیل ماده 336 قانون مدنی هیچگونه منعی برای مطالبه اجرت‌المثل ایام زوجیت بعد از فوت شوهر وجود ندارد و این امر مختص زمان حیات زوج نمی باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@Sokhtekoh

سوخته کوه

07 Jan, 16:27


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سؤال:
دیه فرزند در تصادف به چه کسانی تعلق می‌گیرد ؟
جواب :
در قانون کشور ما (ایران)، دیه فرزندی که در تصادف فوت کرده است به وارث قانونی او تعلق می‌گیرد. وراث قانونی عبارتند از:
1- پدر و مادر : پدر و مادر اولین وارثی هستند که به طور مساوی بین خود دیه را تقسیم می کنند.
2 - همسر: اگر فرزند متوفی متأهل بوده، همسر او نیز سهمی از دیه دارد.
3 _ فرزندان: در صورتی که فرزند متوفی خود دارای فرزندانی بوده باشد آنها نیز به نسبت سهم در دیه دارند.
4- برادران و خواهران: در صورت عدم وجود فرزند یا همسر، برادران و خواهران متوفی نیز می توانند سهمی دریافت کنند به شرطی که والدین وجود نداشته باشند یا قسمتی از دیه باقی ماند باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

07 Jan, 14:28


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
آیا به فرزندی که از بهزیستی گرفته شده ارثیه تعلق می‌گیرد ؟
جواب:
طبق قانون تقسیم ارث، در صورتی که از طریق بهزیستی یا پرورشگاه نسبت به فرزند خواندگی یک نوزاد یا کودک اقدام کنید هیچکدام از اموال به فرزند خوانده انتقال پیدا نمی کند، مگر اینکه فرد در طول حیات خودش بخشی از اموالش را از طریق وصیت یا صلح عمرا به فرزند خوانده اش منتقل کرده باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.
@sokhtekoh

سوخته کوه

05 Jan, 21:36


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سؤال:
آیا فرزند ناشی از ازدواج موقت ارث می برد؟
جواب :
الحاق طفل در  ماده ۱۱۵۸ که بیان می دارد «طفل متولد در زمان زوجیت ملحق به شوهر....است » به این معنا است که فرزند هم دختر و هم پسر منسوب به پدر و مادر می‌باشد و لذا رابطه نسبی بین ایشان برقرار می‌شود.
برقراری این رابطه یعنی اینکه تمام حقوق و وظایف قانونی در رابطه میان والدین  با طفل متولد از ازدواج، انجام می‌شود و به این خاطر است که دریافت شناسنامه برای طفل متولد در ازدواج موقت ضروری است.
همان‌گونه که در مضمون ماده ذکر شده  مشاهده می‌شود، لفظ "زوجیت" به صورت مطلق در متن ماده درج و همانطور که می‌دانیم، در قانون مدنی اعم از دائم و موقت زوجیت محسوب می‌شود.
لذا به موجب ماده ۱۱۵۸ قانون مدنی،« فرزند متولد در ازدواج موقت نیز همانند طفل متولد در نکاح دائم، به والدین خود ملحق می گردد».
بنابراین فرزند ناشی از ازدواج موقت از والدین خود ارث می‌برد به همان میزانی که فرزند ناشی از نکاح دائم ارث خواهد برد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

04 Jan, 12:13


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
نحوه تقسیم ارث زن بدون فرزند از شوهر چگونه است ؟
جواب:
نحوه تقسیم ارث زن بدون فرزند به این صورت است که اگر زن به جز شوهر خود وارث دیگری نداشته باشد، تمام ترکه به مرد تعلق می‌گیرد ولی اگر زن علاوه بر همسر وی وارث دیگری مثل پدر و مادر وجود داشته باشد، یک دوم ترکه متعلق به شوهر و باقی مانده آن نیز براساس طبقات ارث و با توجه نکات حقوقی آن تقسیم می گردد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

03 Jan, 22:47


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
آیا فرزند خوانده از سرپرست خود (پدرخوانده) ارث می‌برد ؟
جواب:
در قوانین ایران، فرزندخوانده از سرپرست خود (پدرخوانده) ارث نمی برد چون سهم الارث فرد متوفی تنها به خویشاوندان سببی و نسبی تعلق می‌گیرد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

03 Jan, 21:45


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
گاهی در سند ملکی نوشته می‌شود عرصه و عیان آن ملک طلق می‌باشد. اما این اصطلاح به چه معناست؟
جواب:
معنی و مفهوم ملک طلق آن است که مالکش می‌تواند در آن هر گونه تصرفی اعم از اجاره، فروش و بخشش را داشته باشد.
به عبارت دیگر :
مالی است که شش دانگ متعلق به شخص واحد و فاقد شریک باشد و غیر از حدود و قیود قانونی، حدود و قیود دیگری برای تصرف در آن از راه عقود و ایقاعات یا توسط مقامات قانونی به وجود نیامده باشد.
و یا اینکه:
مالی که موقوفه نباشد و یا از طریق وثیقه قراردادی، قضایی، قانونی و یا سند صلح مدت دار متعلق حق غیر قرار نگرفته باشد مال طلق می‌باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

03 Jan, 21:17


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سؤال:
اصطلاح طلق به چه معناست ؟
جواب :
اگردر سند آپارتمانی نوشته شده باشد عرصه واعیان آن "ملکِ طِلق" میباشد، زمین و بنای ساختمان وقفی نیست.طلق یعنی آزاد وعاری از هر گونه محدودیت ملکی که در توقیف یا وقف یا مشترک باشد طلق نیست.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.
@sokhtekoh

سوخته کوه

03 Jan, 05:12


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سؤال:
تقسیم ارث دختر مجرد به عنوان متوفی چگونه است ؟
جواب:
تقسیم ارث متوفی براساس طبقات ارث انجام می شود. یعنی پدر و مادر و همسر فرد وارث او هستند.
در صورتی که متوفی دختر مجرد باشد و فرزند و شوهری نداشته باشد، وارث او والدینش خواهند بود و اگر والدین متوفی پیش از او فوت شده باشند، پدر بزرگ، مادر بزرگ، خواهر و برادر او وارث خواهند بود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

02 Jan, 07:30


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
در چه مواردی زن به اندازه مرد ارث می برد؟
جواب:
1- ارث فرزند به پدر و مادر
2- اگر زن و مرد از خویشاوندان مادری میت باشند مثل :
1- برادر و خواهر مادری
2- برادر زاده و خواهر زاده مادری
3- عمو و عمه مادری
4- دائی و خاله «مادری یا پدری یا پدری و مادری»
به کانال سوخته کوه بپیوندید.
@sokhtekoh

سوخته کوه

02 Jan, 07:16


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
در چه مواردی زن بیشتر از مرد ارث می برد؟
جواب:
1- اگر میت غیر از پدر و دختر وارث دیگری نداشته باشد که در اینجا پدر یک ششم و دختر بیش از آن می برد .
2- اگر میتی دارای نوه باشد و فرزندهای او در زمان حیات وی مرده باشند که در اینجا نوه پسری سهم بیشتر و نوه دختری سهم کمتری می برد . یعنی در اینجا جنسیت نوه ها دیگر ملاک نیست .
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

31 Dec, 15:38


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
منظور از «تسلیم به رای» چیست؟
جواب :
«تسلیم به رای» اصطلاحا به معنی پذیرش حکم صادره از سوی دادگاه بدوی توسط متهم است. محکوم با تسلیم به رای می‌پذیرد که مجرم است و رای صادر شده علیه او عادلانه و بر مبنای ضوابط قانونی است.
بنا بر ماده ۴۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری، با اعلام تسلیم به رای اگرچه یک چهارم از میزان مجازات تعیین شده در حکم کاهش می‌یابد، اما حق اعتراض و تجدیدنظرخواهی به حکم صادره از سوی دادگاه بدوی برای محکوم ساقط شده و او دیگر نمی‌تواند به رای صادره اعتراض کند.
امکان تسلیم به رای تنها محدود به احکام صادره جرایم تعزیری درجه یک تا هفت است و در مجازات‌های حدی و قصاص این امکان وجود ندارد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

31 Dec, 09:45


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
نمونه دادخواست تخلیه منزل مسکونی
علت تخلیه انقضاء مدت قرارداد
خواسته:
صدور دستور تخلیه با احتساب کلیه خسارات دادرسی
دلایل و منضمات دادخواست:
1- تصویر مصدق سند مالکیت شماره ...
2- فتوکپی مصدق قرارداد اجاره
3- اظهارنامه شماره ...

شرح دادخواست:

ریاست محترم شورای حل اختلاف شهرستان........
با سلام و دعای خیر، احترام به استحضار می‌رساند:
1- اینجانب به استناد سند شماره...... مالک شش دانگ یک باب آپارتمان مسکونی به پلاک ثبتی....... می‌باشم؛ که پیرو توافق صورت گرفته منافع یکساله آپارتمان مذکور به اجاره خوانده محترم داده شده است.
2- متاسفانه علیرغم پایان یافتن مدت یک ساله‌ی قرارداد، نامبرده علی رغم اعلام قبلی و نیز مراجعات مکرر و همچنین اظهارنامه رسمی ارسال شده تاکنون اقدامی در راستای تخلیه ملک انجام نداده است و موجبات ورود خسارت به بنده را فراهم نموده است؛ لذا حسب امتناع صورت گرفته از جانب خوانده با تقدیم دادخواست تقاضای صدور دستور تخلیه عین مستاجره با احتساب کلیه خسارات قانونی را مستند به بند ب. ماده۹قانون شورای حل اختلاف مصوب ۱۶/۹/۱۳۹۴ و ماده ۴۹۴ قانون مدنی و مواد ۱۹۸ و ۵۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی مورد استدعا می‌باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

31 Dec, 05:45


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
آیا شهادت اقوام درجه یک در دادگاه پذیرفته می شود؟
جواب:
با اینکه همواره شنیده ایم که شهادت اقوام درجه یک در دادگاه قابل قبول نیست ولی این باور غلط است .
چون در قانون آیین دادرسی کیفری در تبصره ماده ۳۲۲ آمده است که:
«رابطه خادم و مخدومی و قرابت نسبی و سببی مانع از پذیرش شهادت شرعی نیست.»
به کانال سوخته کوه بپیوندید.
@sokhtekoh

سوخته کوه

30 Dec, 15:54


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
اگر دفتر خانه گواهی عدم حضور صادر نکرد چکار باید کرد؟
جواب:
زمانی که برای تنظیم سند رسمی در تاریخ تعیین شده به دفاتر اسناد رسمی مراجعه میکنید و طرف مقابل حضور پیدا نمیکند، از آنجا که صدور گواهی عدم حضور از وظایف سردفتر نیست می توانید از روش های دیگری استفاده نمود.

1- با استشهادیه و شهادت شهود این موضوع را اثبات کنید.

2- از سر دفتر تقاضا کنید برای شما گواهی حضور صادر کند.

3- با ارسال اظهارنامه به صورت رسمی به طرف مقابل ابلاغ کنید که در وقت مقرر در دفترخانه حضور داشته اید.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

30 Dec, 10:06


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
جرم خیانت در امانت چیست؟
جواب:
خیانت در امانت به معنای عهد شکنی و یا به تعبیری زیر قول زدن می باشد. این جرم زمانی اتفاق می افتد که کسی که مالک قانونی مالی می باشد اعم از اینکه مالک عین یا منفعت آن باشد مالی را به فرد دیگر که در واقع امین او می باشد می سپارد و قرار را بر این می گذارد که امین آن مال را برگرداند و یا اینکه بر طبق نظر امانت دهنده به مصرف معینی برساند اما امین که در اینجا می توان از او تحت عنوان خائن یاد کرد بدون رضایت و اجازه امانت دهنده از آن استفاده کرده یا آن را از بین برده یا به مالکیت خود در می آورد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

29 Dec, 21:54


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
ارکان جرم خیانت در امانت چیست؟
جواب:
ماده674رکن قانونی این جرم است .بغیر از رکن قانونی این جرم دارای رکن مادی و معنوی نیز می باشد. رکن مادی این جرم شامل استعمال، تصاحب، اتلاف و یا مفقود کردن مال مورد امانت می باشد که می تواند در قالب فعل یا ترک فعل صورت گیرد. رکن معنوی این جرم شامل سوء نیت آن که همان انجام عمدی تصاحب، استعمال و غیره است و سوء نیت خاص یعنی قصد ورود ضرر به امانت دهنده می باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

29 Dec, 21:43


دوستان
اونجا که خدا میگه:
«قــالَ‌ لا‌تَخافاً، إنَّنِي‌ مَعَكُما‌ أسمَـعُ‌ وأري»
«نترسید؛ خودم‌ هواتونو‌ دارم..!»
چقدر قشنگ دل آدم‌ قرص‌ میشه
تا پا پس نکشه و با جدیت بیشتری ادامه بده

سوخته کوه

29 Dec, 21:43


أَلا إِنَّ أَوْلِیاءَ اللَّهِ لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ
آگاه باش که دوستان خدا نه ‏ترسى دارند و نه غمگین میشوند
یونس – آیه۶۲

سوخته کوه

29 Dec, 21:42


هنگام مواجه شدن با مشکل، حتما راه حلی وجود دارد، زیرا هر چیز با جفتش به وجود می آید.بعد از هر سقوطی، صعودی و بعد از هر شبی، روزی وجود دارد.
برای بیرون آمدن از یک اتاق، باید در را پیدا کنی، نه این که به دیوارها فکر کنی.

سوخته کوه

28 Dec, 19:59


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
آیا عقد بیع بصورت شفاهی قابل اثبات است؟
جواب:
عقد بیع به محض توافق و ایجاب و قبول واقع میشود و نیازی به مکتوب کردن ندارد اما اثبات‌ معامله شفاهی بسیار دشوار است. پس پیشنهاد میشود حتما عقد بیع را در قالب مکتوب شده انجام دهید.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

27 Dec, 19:36


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
مسئول پرداخت خسارت ماشین در حین حمل به پارکینگ بر عهده کیست؟
جواب :
درصورتی که در اثر حمل یا نگهداری خسارتی به خودرو یا محموله ی آن وارد شود راهنمایی و رانندگی از فرد خسارت دیده حمایت میکند و جبران خسارت را بر عهده حمل کننده (مامور راهنمایی رانندگی و راننده جرثقیل) یا نگهدارنده (مسئول پارکینگ) می داند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

27 Dec, 19:17


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال :
برای تعدیل اقساط مهریه چه کاری می توانیم انجام دهیم؟
جواب:
پس از تشکیل دادگاه مهریه و صدور رای درباره نحوه پرداخت، رای قابل اعتراض برای طرفین است.
پس از قطعیت رای و پایان مهلت 20 روز تجدیدنظر، در صورتی که مرد در تاریخ مقرر در رای توان پرداخت قسط مهریه نداشته باشد،می تواند دادخواست اعسار و ناتوانی از پرداخت از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نماید.
چنانچه زوج پس از دادخواست اعسار و تقسیط مهریه همچنان قادر به پرداخت اقساط در تاریخ مشخص در رای نباشد می تواند دادخواست تعدیل و کاهش در اقساط مهریه بدهد.
همچنین در صورتی که مرد توان مالی پیدا کند ( مانند به ارث رسیدن مال یا هر اموالی که جزء مستثنیات دین نباشد) زن می‌تواند دادخواست تعدیل بدهد و مهریه خود را یک جا یا با اقساط بیشتری دریافت کند .
پس از بررسی مدارک توسط قاضی و صدور رای، این رای قابل تجدید نظر خواهی است.
چنانچه مرد در مهلت اعسار و یا تعدیل اقساط دادخواستی ارائه نکند و ناتوانی مالی خود را به دادگاه اثبات نکند، زن می تواند برای دریافت دستور جلب ایشان اقدام نماید.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

27 Dec, 18:39


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
چگونه می توانیم از قاضی شکایت کنیم ؟
براساس اصل 171 قانون اساسی در صورتی که به علت تقصیر و اشتباه قاضی ،ضرر مادی یا معنوی به اشخاص وارد شود ، این ضرر باید جبران شود.
با توجه به مطالب گفته شده، عدالت اقتضا می‌کند که قضات نیز مانند سایر افراد و در صورتی که ضرری به دیگران وارد نمایند به لحاظ حقوقی قابل پیگرد باشند، لذا اشخاص می توانند اقدام به شکایت از قضات نموده و علیه آنها، در مراجع قضایی طرح دعوی نمایند.
بنابراین شاکی باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کند و شکایت خود را تحت عنوان تخلف قاضی در این دفتر ثبت کند یا از طریق اعلام به اشخاصی چون رئیس قوه قضائیه، رئیس دیوان عالی کشور و یا دادستان کل کشور نیز انجام شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

27 Dec, 07:47


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
نحوه شکایت از وکیل چگونه است و به چه روشی انجام می شود؟
جواب :
در صورتی که از وکیلی در امر وکالت تخلفی سربزند این امکان برای موکل و جود دارد که از وکیل متخلف شکایت نماید.
مواردی که تخلف وکیل محسوب می شوند نامحدود می باشد اما در این اینجا به چند مورد از این تخلفات می پردازم که در ادامه بیان می نمایم.
مواردی از تخلفات وکیل به قرار ذیل می باشد:

1 -عدم حضور وکیل جهت شرکت در جلسات دادرسی و همچنین عدم ارسال لایحه دفاعیه در محدوده مشخص شده
2 -استعفای وکیل در مدت زمانی که وقت برای موکل جهت معرفی وکیل جدید و دفاع محدود می باشد.
3 -فاش کردن اسرار جریان پرونده و یا اسرار موکل در غیرموارد قانونی
4 -عدم تحویل نسخه ای از وکالت نامه به موکل
5 -خیانت به موکل
6 -تبانی وکیل با طرف مقابل دعوا
7 -دریافت مازاد بر تعرفه بدون توافق با موکل
8 -اخذ وکالت از راه حیله و تقلب و دلالی
9 -اخذ مبلغ به بهانه نفوذ در مقامات ذیصلاح
در صورتی که کسی بخواهد از وکیل متخلف شکایت نماید می بایست شکایت کتبی یا شفاهی خود را به کانون وکلایی که پروانه وکیل در آنجا صادر شده است ارائه دهد لازم به ذکر است که علاوه بر شاکی، رئیس کانون وکلا، رئیس شعبه اول دادگاه عمومی شهرستان، رئیس شعبه اول دادگاه تجدید نظر و دادستان می توانند تخلف وکیل رابه صورت کتبی به اطلاع دادسرای انتظامی وکلا برسانند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

03 Dec, 18:45


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
سؤال:
@sokhtekoh
اگر زوج توانایی پرداخت اقساط مهریه را نداشته باشد چه باید کرد؟
جواب:
مهریه از جمله دیونی است که زوج باید آن را هر زمان که زوجه درخواست کند بپردازد، اما اگر زوج توانایی پرداخت یکباره مهریه را نداشته باشد می‌تواند از دادگاه تقاضای تقسیط مهریه را نماید.
مطابق با قانون و به تجویز تبصره ۲ ماده ۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی زوج می‌تواند دادخواست تعدیل اقساط را به دادگاه تقدیم کند.
دادگاه، با توجه به نرخ تورم، بر اساس اعلام مراجع رسمی قانونی کشور یا تغییر در وضعیت معیشت و درآمد محکومٌ‌علیه نسبت به تعدیل میزان اقساط اقدام می‌کند.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

03 Dec, 15:26


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
مسئول پرداخت خسارت ماشین در حین حمل به پارکینگ بر عهده کیست؟

درصورتی که در اثر حمل یا نگهداری خسارتی به خودرو یا محموله ی آن وارد شود راهنمایی و رانندگی از فرد خسارت دیده حمایت میکند و جبران خسارت را بر عهده حمل کننده (مامور راهنمایی رانندگی و راننده جرثقیل) یا نگهدارنده (مسئول پارکینگ) میگذارد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

02 Dec, 06:52


جناب آقای دکتر وحید کنعانی نماینده محترم مردم شریف خلخال و کوثر
باسلام و درود
لطفاً از تأمین اعتبار 9/7 همت برای پرداخت طلب رتبه بندی و همسان سازی ما فرهنگیان بازنشسته اول مهر 1400 لغایت 30بهمن 1400دفاع نمائید.
دوازدهم آذر هزارو چهارصدوسه
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

02 Dec, 04:29


جناب آقای دکتر احمدرضا احمدی سنگری نماینده محترم شهرستان های رشت،لولمان،کوچصفهان و خمام
باسلام و درود
لطفاً از تأمین اعتبار 9/7 همت برای پرداخت طلب رتبه بندی و همسان سازی ما فرهنگیان بازنشسته اول مهر 1400 لغایت 30بهمن 1400دفاع نمائید.
یازدهم آذر هزارو چهارصدوسه
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان استان گیلان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

30 Nov, 23:56


بمناسبت یازدهم آذر سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
جنبش جنگل به رهبری میرزا کوچک خان جنگلی بعد از نهضت مشروطه خواهی، یکی از مردمی ترین نهضت های محلی ایران است که خواستار قطع دست بیگانگان از کشور و استقلال و سربلندی ایران بود.
یازدهم آذر هزارو چهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

30 Nov, 23:48


بمناسبت یازدهم آذر سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
اهداف فرهنگی نهضت جنگل:
افزایش سطح تعلیمات عمومی با افتتاح مدارس و تعلیمات اجباری و مجانی به منظور استفاده همه اقشار جامعه از مزایای علم و دانش از جمله اهداف فرهنگی میرزا کوچک خان جنگلی بود.
یازدهم آذر هزارو چهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

30 Nov, 23:35


بمناسبت یازدهم آذر سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
اهداف اساسی نهضت جنگل:
اخراج نیروهای بیگانه، رفع بی عدالتی، مبارزه با خودکامگی و استبداد و برقراری دولتی مردمی از اهداف اساسی نهضت جنگل به شمار می رفت.
یازدهم آذر هزارو چهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

28 Nov, 16:05


اصل 90 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران: «هرکس شکایتی از طرز کار مجلس یا قوه قضائیه داشته باشد می تواند شکایت خود را کتبا به مجلس شورای اسلامی عرصه کند، مجلس موظف است به این شکایات رسیدگی کند و پاسخ کافی دهد و در مواردی که شکایت به قوه مجریه یا قوه قضائیه مربوط است رسیدگی و پاسخ کافی از آنها بخواهد و در مدت متناسب نتیجه را اعلام نماید و در موردی که مربوط به عموم باشد به اطلاع عامه برساند.
@sokhtekoh
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
هفتم آذر هزارو چهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

28 Nov, 12:37


«مراحل درخواست استفساریه »
ابتدا درخواست کننده باید مسئله یا ابهام خود را به صورت کتبی به نهاد مربوط ارسال کند پس از آن کمیسیون های تخصصی این درخواست را بررسی کرده و در صورت نیاز تفسیر یا توضیح قانونی را ارائه می دهند.
@sokhtekoh
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
هفتم آذر هزارو چهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

28 Nov, 12:30


استفساریه قانون چیست ؟
استفساریه به معنای درخواست توضیح یا تفسیر قانونی است.
هنگامی که قانون یا بخشنامه ای ابهام داشته باشد یا به درستی قابل درک نباشد، نهادها یا افراد از مراجع قانونی درخواست استفسار می کنند که در این حالت مرجع قانونی موظف است توضیح دقیق تری از قانون را ارائه دهد.
@sokhtekoh
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
هفتم آذر هزارو چهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

28 Nov, 12:15


«آنچه در باره استفساریه باید بدانیم »
استفساریه یعنی درخواست تفسیر قانون از مراجعی که قانونآ حق تفسیر دارند، از قبیل شورای نگهبان که براساس اصل 98 قانون اساسی حق تفسیر قانون را دارد یا مجلس شورای اسلامی که براساس اصل 73 قانون اساسی حق تفسیر قوانین عادی را دارد.
@sokhtekoh
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
هفتم آذر هزارو چهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

28 Nov, 11:59


استیضاح چیست و چه فرقی با سؤال دارد؟
استیضاح یعنی توضیح خواستن گروهی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رئیس و اعضای دولت در باره خطا یا کم کاری در اداره کشور.
استیضاح دو تفاوت اساسی با سؤال دارد:
اول اینکه سؤال دارای ضمانت اجرایی نیست در حالی که استیضاح از ضمانت اجرایی مستقیم برخوردار است و دوم اینکه استیضاح بر خلاف سؤال که تنها یک نماینده حق ارائه آن به وزیر را دارد، استیضاح چند تن از نمایندگان می توانند به عنوان موافق یا مخالف صحبت کنند.
@sokhtekoh
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه
هفتم آذر هزارو چهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

27 Nov, 21:38


بنام خالق توانا
امروز چهارشنبه هفتم آذر ماه هزارو چهارصد و سه سومین جلسه رسیدگی مطالبات با توجه به شکایت اینجانبان مزبان حبیبی،صمدمعزی،خانم گلی پورمهدی راد، صفدر نادری و اسماعیل رضاپور لشکامی در کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی پیرامون مطالبات 26 گانه معلمان شاغل و بازنشسته با حضور اعضای منتخب کمیسیون اصل نود برگزار شد و موارد زیر مطرح و توضیحات لازم ارائه شد:
1 - عدم پرداخت معوقه رتبه‌بندی معلمانی که از 31 شهریور لغایت 29 اسفند 1400 شاغل بوده‌اند که این معوقه هنوز به پرداخت نشده‌است.
2-بررسی مشکلات تخصیص کد استخدامی معلمان مهرآفرین.
3-بررسی عدم تامین اعتبار پاداش بازنشستگی معلمان به‌ویژه بازنشستگان 1402
4- بررسی مشکل اعمال برخی از بندهای مشمول کسورات بازنشستگی مانند حق مدیریت، معلم تمام وقت و ... در حقوق بازنشستگی.
5- تامین اعتبار برای اعمال 90 درصد فوق‌العاده رتبه‌بندی در حقوق بازنشستگی معلمان بازنشسته 31 شهریور تا 30 بهمن 1400
6 - مشکل عدم صدور حکم ترمیم حقوق موضوع اصلاح قانون بودجه (ترمیم حقوق) برای همکاران بازنشسته 1401
7- مطالبات معیشتی سرایداران و مستخدمین
8 - اجرای ناقص قانون متناسب سازی معروف به 40cc
9 - عدم تناسب حجم پرسنل غیر معلم و معلمان در حال تدریس در وزارت آموزش‌وپرورش و فشار بیش از حد بر معلمان.
هفتم آذر هزاروچهارصدوسه
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

25 Nov, 22:05


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سوال :
منظور از نشوز چیست ؟
جواب:
نُشوز عبارتست از تخلف زن در انجام وظایف زناشویی از جمله ترک منزل بدون اذن شوهر. زنی که اصطلاحا ناشزه باشد، مستحق دریافت نفقه نیست.
در صورتی که مرد همسر خود را به اجبار از منزل مشترک بیرون نماید و اجازه ی مراجعت ندهد نمی تواند از تعهد به پرداخت نفقه شانه خالی کند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

23 Nov, 19:29


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سوال:
سرقفلی چگونه منتقل می شود؟
پاسخ :
الف- اختیاری: سرقفلی یک ملک، گاهی اختیاری و با میل و رغبت مالک سرقفلی به فرد دیگری منتقل می شودکه ممکن است با سند عادی باشد یا سند رسمی
ب- قهری: انتقال قهری به این صورت است که شخصی فوت می کند و حقوق حاصل از اجاره (حق کسب و پیشه) به ورثه شخص منتقل می گردد.
ج- قضائی: وقتی از طرف مقام قضائی حکم به انتقال سرقفلی ملک داده می شود در این صورت انتقال قضائی خواهد بود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

23 Nov, 18:30


بنام خداوند جان و خرد
به : ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب اقای دکتر محمد باقر قالیباف
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده، چون قانون رتبه‌بندی مختص معلمان است همچنانکه گروههای شغلی دیگر از مزایای حق اشعه و....برخوردارند. قانون همسان‌سازی بر قانون رتبه‌بندی برتری ندارد و قانون رتبه بندی را بی اثر نمی کند و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما ریاست محترم مجلس شورای اسلامی استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
بیست و پنجم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی 09123981752 و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

23 Nov, 18:25


بنام خالق توانا
به : نماینده محترم شهرستان های سرپل ذهاب،قصرسیرین و گیلان‌غرب جناب اقای دکتر فتح الله حسینی
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده، چون قانون رتبه‌بندی مختص معلمان است همچنانکه گروههای شغلی دیگر از مزایای حق اشعه و....برخوردارند. قانون همسان‌سازی بر قانون رتبه‌بندی برتری ندارد و قانون رتبه بندی را بی اثر نمی کند و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما نماینده مجلس شورای اسلامی استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
بیست و پنجم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی ۰۹۲۲۳۹۸۱۷۵۲ و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

23 Nov, 17:40


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سوال:
آیا می‌توان برای چک بدون موجودی در حساب اقدام به طرح دعوی کیفری کرد؟
جواب:
طبق ماده 7 قانون صدور چک، در صورتی که چک به دلیل عدم موجودی برگشت بخورد، دارنده چک می‌تواند علاوه بر طرح دعوی حقوقی برای مطالبه وجه، اقدام به طرح دعوی کیفری نیز کند. این نوع دعوی می‌تواند منجر به صدور حکم جلب صادرکننده چک شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

19 Nov, 18:50


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سوال:
شخصی در بیمارستان بیهوش شده وپسر بزرگ انگشت پدر را در حال بیهوشی روی کاغذ گذاشته و سهم سایر ورثه را مال خود میکند. عنوان اتهامی آن چیست؟
پاسخ:
موضوع مشمول ماده 596 قانون مجازات اسلامی میباشد که عنوان "سو استفاده از ضعف نفس اشخاص" را دارد مجازات وي علاوه بر جبران خسارات مالي از شش ماه تا دو سال ‌حبس خواهد بود و در صورت انطباق با جرم کلاهبرداری از یک تا هفت سال حبس متوجه وی است.
همچنین برگه تحصیل شده فاقد اعتبار بوده و کلیه انتقالات اموال ابطال خواهدشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

19 Nov, 18:41


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
تفاوت بزه دیده، شاکی و مدعی خصوصی

بزه دیده: شخصی است که از جرم مستقیماً ضرر کرده است.
شاکی: بزه دیده یا قائم مقام او است که تعقیب متهم از جهت دعوای عمومی را درخواست می کند.
دعوای عمومی همان شکایت کیفری که در مرجع عمومی مطرح می شود.
مدعی خصوصی: شخص شاکی است که علاوه بر تقاضای تعقیب متهم،جبران ضرروزیان ناشی از جرم را نیز از مرجع کیفری مطالبه می کند.
مدعی خصوصی همان شاکی است که علاوه بر طرح دعوای عمومی یا شکایت کیفری در مرجع کیفری مطالبه ضرروزیان وجبران خواست را می کند.
پس هر مدعی خصوصی لزوما شاکی است اما هرشاکی مدعی خصوصی نیست.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

19 Nov, 05:38


به نام خالق راستی ها
جناب آقای دکتر پزشکیان،
ما 48036نفراز بازنشستگان اول مهر لغایت سی ام بهمن ماه سال 1400 قریب 40 ماه بین دولت و مجلس سرگردانیم با توجه به رسمیت شناختن حق و حقوق ما ولی سازمان برنامه و بودجه با استنکاف از اجرای قانون سبب تضییع حقوق قانونی ما شده است.
لذا از حضرتعالی بعنوان رئیس جمهور تقاضای دستور اصلاح احکام بازنشستگی با لحاظ نمودن 90درصد فوق العاده رتبه بندی بر اساس ماده 30 برنامه ششم توسعه را داریم .
بیست و نهم آبان ماه 140۳
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

19 Nov, 05:01


به نام خالق زیبایی ها
بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ شما مطالبه گران واقعی هستید که برای اولین بار در طول تاریخ مطالبه گری، هیچ گاه برای احقاق حقوق خود پا پس نکشیدید،هرچند خناسان و از راه بدر شدگان می خواهند، من و تو ما نشویم. پس همه با هم در گردهمائی صبح روز چهارشنبه 8 صبح سی ام آبان جلوی سازمان برنامه و بودجه برمی خیزیم و ندای اعمال اجرای قانون همسان سازی و همترازی 90درصد حقوق شاغل همتراز مطابق ماده 30 قانون خدمات کشوری مصوب هئیت وزیران را سر میدهیم.
بیست و نهم آبان ماه 1403
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

16 Nov, 19:44


باسلام و درود
دوستان همراه و همدل،امروز از صبح علی الطلوع تا زمان نگارش این سطور با نمایندگان مجلس تماس تلفنی و مکاتبات در فضای مجازی داشتم که در نهایت ساعت سه و نیم عصر تماس تلفنی با آقایان مهندس کوچکی نژاد ،دکتر فیاضی ،دکتر فاطمی، دکتر عباسی ،دکتر پاکمهر ،دکتر قدرتی و دکتر علی اصغر باقرزاده در چندین مرحله داشته و اعلام نمودم که براساس دستورالعمل اجرایی متناسب سازی تصویب نامه هئیت وزیران به شماره ۷۴۲۶۴/ت/۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ و قانون رتبه بندی معلمان، از تاریخ بازنشستگی باید ۹۰درصد از مبلغ فوق العاده رتبه بندی که در آخرین حکم دوره اشتغال وجود دارد در حقوق بازنشستگی،بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ اعمال گردیده و افزایش سنواتی سال های ۱۴۰۱,۱۴۰۲,۱۴۰۳ به ترتیب ۱,۱،۱,۲،۱,۲ را در احکام هر سال اعمال شود.و همچنین مطالبات حقوق معوق ۴۸۰۳۶ نفر بازنشسته این دوره زمانی نیز پرداخت گردد. شایان ذکر است که به تمامی نمایندگان متذکر شدم، خواسته بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ هیچ ارتباطی با 40ccندارد ،فلذا وصل کردن خواسته های بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ به بودجه 40cc غیر منطقی بوده و ایجاد مانع برای اعمال فوق العاده رتبه بندی است.
بطور خلاصه برای نمایندگان فوق الذکر عنوان کردم که حقوق ما بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ در روز بازنشستگی همسان سازی شده اما بدون رتبه‌بندی.
بعداز اعمال فوق العاده رتبه بندی ،باید به استناد دستورالعمل متناسب سازی حقوق بازنشستگان ۹۰درصد فوق العاده رتبه بندی به حقوق بازنشستگی ما اضافه می شد که تا الان انجام نشده است و در نهایت مدارک، مستندات و دستورالعمل ها برای نمایندگان ارسال گردیده است.
بیست و ششم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

16 Nov, 18:50


خواسته بازنشستگان فرهنگی ۳۱ شهریور تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۰:
۱. بر اساس دستورالعمل اجرایی متناسب‌سازی (تصویب نامه هیئت وزیران به شماره ۷۴۲۶۴/ ت/ ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۷/۱) و قانون رتبه‌بندی معلمان، از تاریخ بازنشستگی باید ۹۰ درصد از مبلغ فوق‌العاده رتبه‌بندی که در آخرین حکم دوره اشتغال وجود دارد، در حقوق بازنشستگی آنان اعمال شود.
۲. افزایش سنواتی سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ترتیب ۱.۱، ۱.۲ و ۱.۲ بوده که باید در احکام هر سال اعمال شود.
۳- مطالبات حقوق معوق ۴۸۰۳۶هزار نفر بازنشسته این دوره زمانی، باید دقیقا و بدون کم و کاست محاسبه و به‌طور کامل پرداخت شود.
۴- خواسته ما هیچ ارتباطی با 40cc ندارد و فلذا وصل کردن خواسته نیمه دوم 1400به بودجه 40cc غیرمنطقی بوده و ایجاد مانع برای اعمال فوق العاده رتبه بندی است.
اسماعیل رضاپور لشکامی
بیستم آبان ماه ۱۴۰۳

سوخته کوه

16 Nov, 18:29


باسلام و درود
جناب آقای مهندس کوچکی نژاد
سلام و علیکم
حقوق ما در روز بازنشستگی همسان سازی شده اما بدون رتبه‌بندی

بعد از اعمال فوق‌العاده رتبه‌بندی ، باید به استناد دستورالعمل متناسب سازی حقوق بازنشستگان، ۹۰ درصد فوق العاده رتبه‌بندی به حقوق بازنشستگی ما اضافه می شد که تا الان انجام نشده است.
اسماعیل رضاپور لشکامی
بیست و سوم آبان ماه ۱۴۰۳

سوخته کوه

13 Nov, 21:20


به نام خالق راستی
دوستان بازنشسته، جناب اقای دکتر حمیدرضا حاجی بابایی به عنوان نماینده همدان و فامنین در دوره های پنجم،ششم،هفتم،هشتم،دهم،یازدهم و هم اکنون دوره دوازدهم و نایب رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی با بیش از سی سال نمایندگی مجلس فعالیت می کند که وزارت آموزش و پرورش را هم در دولت دهم در کارنامه خود دارد و یکی از چهره‌های شناخته شده مجلس است ،چنین سخنانی از ایشان بعید است.
جایی که قانون با صراحت اعلام میدارد : بازنشستگان فرهنگی ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ براساس دستورالعمل اجرایی (تصویب نامه هیئت وزیران به شماره ۷۴۲۶۴/ت/۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱) و قانون رتبه بندی معلمان باید بر مبنای قانون همسان سازی ۹۰درصد حقوق شاغل همتراز یعنی ۹۰درصد آخرین حکم شاغلی با حکم رتبه بندی صادر گردد، استنباط نادرستی داشته که خود جای بحث دارد چون ما بازنشستگان فرهنگی اول مهر ،سی و یکم شهریور تاریخ اجرا شاغل بودیم.
جناب آقای دکتر حاجی بابایی اظهار میدارد مشکل یک روز است یا اینکه نمی داند یا اینکه نمی خواهد بداند که ان یک روز برای آن عده از بازنشستگان عزیز فرهنگی است که کارگزینی ادارات عمدا یا سهوا سی ام شهریور را آخرین روز شاغلی و سی و یکم شهریور را اولین روز بازنشستگی ثبت کرده و باعث تضییع حق و حقوق قانونی آنها شده است.
جناب آقای دکتر حاجی بابایی، به جای مغلطه و سفسطه و بازی کردن با روح و روان ۴۸۰۳۶ نفر بازنشسته ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ و خانواده هایشان به وظایف ذاتی که قانون بر عهده شما گذاشته بپردازید.
ومن الله التوفیق
چهارشنبه بیست و سوم آبان ماه ۱۴۰۳
گروه احقاق حقوق بازنشستگان کشور
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

13 Nov, 21:20


بنام خالق توانا
به : جناب آقای انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور محترم
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریورلغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما با عنوان معاون حقوقی رئیس جمهور محترم استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
سوم مهرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپور لشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

13 Nov, 21:17


بنام خالق توانا
به : نماینده محترم شهرستان های شفت و فومن جناب اقای دکتر سید کریم معصومی
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده، چون قانون رتبه‌بندی مختص معلمان است همچنانکه گروههای شغلی دیگر از مزایای حق اشعه و....برخوردارند. قانون همسان‌سازی بر قانون بر قانون رتبه‌بندی برتری ندارد و قانون رتبه بندی را بی اثر نمی کند و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما نماینده مجلس شورای اسلامی استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
یازدهم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

13 Nov, 21:17


بنام خداوند جان و خرد
بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریورماه ۱۴۰۰لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ براساس قانون همسان سازی به استناد تصویبنامه شماره ۵۸۰۳۶ت/۷۴۲۶۴ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱هیآت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین بوده و هم مشمول قانون رتبه بندی معلمان،لذا به استناد نظریه حقوقی اداره‌ تطبیق قوانین مجلس به همراه نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره ۲۷۵۶۹ به تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ باید حداقل ۹۰درصد فوق العاده رتبه بندی در احکام بازنشستگی بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ لحاظ گردد که صندوق بازنشستگی و سازمان برنامه و بودجه بعد از گذشت ۳۸ماه این قانون را انجام نداده اند، لذا درخواست صدور اصلاحیه احکام و پرداخت معوقات را داریم.
بیست ودوم آبان ماه ۱۴۰۳
بازنشسته اول مهرماه ۱۴۰۰
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

12 Nov, 17:05


🌹سوخته کوه 🌹
👈رضاپور:
@sokhtekoh
سوال:
نوه ی دختری طلاق گرفته، آیا می تواند بعد از فوت پدر بزرگ یا مادر بزرگ از حقوق پدر بزرگ یا مادر بزرگ استفاده کند؟
طبق رای دیوان عدالت اداری به تازگی نوه اناث (دختر) با داشتن شرایطمی تواند حقوق پدربزرگ یا مادربزرگ مرحوم خود را دریافت کند.
شرط برخورداری از مستمری پدربزرگ و مادربزرگ این است که نوه دختر مجرد باشد و دوم اینکه تمکن مالی نداشته باشد.و محدودیت سنی ندارد و بیست و پنج درصد (۲۵٪)مستمری استحقاقی به نوه تعلق میگیرد.
رئیس دیوان عدالت اداری در مورخه پنجم خرداد ماه سال ۱۴۰۰ منَضم به دادنامه شماره ۱۵۷ مورخ ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر استحقاق نوادگان اناث مشمولین قانون‌ تامین اجتماعی(اعم از کارکنان دولت و مشمولین قانون کار) به دریافت حقوق وظیفه اجداد صادر کرد.
بازماندگان واجد شرایط: نوادگان اناث متوفی مشروط به اینکه اولا فاقد شغل و شوهر بوده و ثانیا احراز شود تحت کفالت اجداد خود بوده اند جزو بازماندگان واجد شرایط خواهند بود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

05 Nov, 06:06


به نام خداوند دادگستر
جناب آقای فریاد،طبق قانون، بازنشستگان 31شهریور1400 لغایت 30بهمن 1400 مشمول قانون رتبه‌بندی و متناسب سازی حقوق بوده و باید فوق العاده رتبه بندی در حقوق بازنشستگی آنها بصورت کامل لحاظ شود و شما چگونه به خودت اجازه می‌دهی به جای 48036 نفر اظهار کنی.
چهاردهم آبان ماه 1403
اسماعیل رضاپورلشکامی

سوخته کوه

02 Nov, 21:40


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
ارث فرزند خوانده چگونه است؟
پاسخ:

وراث متوفی یا بر اساس سبب یا بر اساس نسب ارث می‌برند.

1- وراث نسبی به واسطه رابطه خونی که با متوفی دارند از ایشان ارث می‌برند؛ مانند خواهر، برادر، پدر، مادر و …

2- وراث سببی به واسطه رابطه ازدواج (مانند همسر متوفی) از ایشان ارث می‌برند.
بنابراین،
فرزند خوانده نه به واسطه سبب و نه به واسطه نسب رابطه‌ای با پدر و مادر خود ندارد پس نمی‌تواند جز وراث و یا طبقه وراث باشد.
  پدر و مادری که فرزندی به سرپرستی می‌پذیرند می‌توانند به روش‌های دیگر اموال خود را بعد از فوت به فرزند خود انتقال دهند.
روش اول: وصیت به صورت تملیکی برای فرزندخوانده است.
وصیت تملیکی یعنی این که فردی عین یا منفعتی از مال خود را برای زمان بعد از فوتش به دیگری مجانا تملیک کند.
روش دوم : در حالت بعدی پدر و مادر می‌توانند قبل از فوت اموال مربوطه را به نام فرزند خود بزنند.
روش سوم : والدین می‌توانند مالکیت اموال را به صورت صلح عمری به فرزند خود واگذار کنند و یعنی تا زمان زنده بود اختیار و مالکیت اموال برای خودشان است ولی بعد فوت به فرزند واگذار می‌شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

02 Nov, 11:03


بنام خالق توانا
به : جناب آقای مهندس سجاد محمدیان رئیس صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده، چون قانون رتبه‌بندی مختص معلمان است همچنانکه گروههای شغلی دیگر از مزایای حق اشعه و....برخوردارند. قانون همسان‌سازی بر قانون بر قانون رتبه‌بندی برتری ندارد و قانون رتبه بندی را بی اثر نمی کند و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما با عنوان رئیس صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
یازدهم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

02 Nov, 11:02


به نام خالق هستی
      همکاران عزیز بازنشسته درودتان باد
از حضور به موقع و شایسته تان که با فراخوان یک روزه حماسی دیگر در عرصه مطالبه گری آفریدید و نشان دادید که حق گرفتنی است کمال تشکر و قدردانی را دارم.
و اما بعد:
بازنشستگان نیمه دوم 1400 صبح پنج شنبه  دهم آبان ماه 1403 ساعت 9 صبح  همکاران بازنشسته در خیابان منتهی‌ به دفتر آقای جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت وحومه و عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1404 مجلس حضور یافته و بعد از گذشت دقایقی وارد دفتر نماینده شدند و با عنوان‌ مشکل عدم  اصلاح احکام بازنشستگی بر اساس 90 درصد حقوق شاغل همتراز و هم رتبه  توسط سازمان بازنشستگی کشور مطرح  گردید .
آقای مهندس کوچکی نژاد در مورد همسانسازی همه بازنشستگان کشوری و لشکری صحبت کردند که با تذکر، مشکل بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ توضیح داده شد که بعد از اجرایی شدن  رتبه بندی معوقات پاداش بر مبنای حکم رتبه بندی پرداخت گردید. ولی احکام  بازنشستگی  همکاران بازنشسته نیمه دوم 1400  توسط سازمان بازنشستگی به بهانه عدم تأمین اعتبار  بر اساس حکم رتبه بندی اصلاح نگردیده و همکاران بازنشسته نیمه دوم  1400 خواهان  صدور احکام بازنشستگی و اصلاح احکام بر مبنای  90درصد حقوق افراد شاغل همتراز  بر مبنای محاسبه حکم رتبه بندی از تاریخ 400/07/01  و محاسبه و پرداخت 38 ماه  معوقات آن می باشند .شایان ذکر است، همسان سازی بر مبنای 90 در صد شاغل همتراز تا تاریخ 30/ 11/ 1400 اجرایی بوده و شامل حال تمامی بازنشستگان 31شهریور 1400 لغایت 30 / 11/ 1400 می گردد.
در این جلسه با روشن شدن خواسته به حق و مسلم بازنشستگان  نیمه دوم 1400 آقای مهندس کوچکی نژاد  قول دادند، مسأله را در کمیسیون تلفیق بودجه مطرح نمایند.
در تداوم تجمع حدود ساعت 11صبح همکاران بازنشسته با جمعیتی بیش از 250 نفر بسمت صندوق بازنشستگی کشوری که در فاصله 150 متری دفتر نمایندگی مهندس کوچکی نژاد روبروی باغ محتشم رشت قرار داشت با شعار معیشت، منزلت حق مسلم ماست و بازنشسته بپا خیز برای رفع تبعیض و....حرکت کرد.
بازنشستگان جلوی درب صندوق بازنشستگی به سردادن شعارهای کوبنده کردند. در این هنگام رئیس صندوق بازنشستگی جناب آقای سجاد محمدیان وارد جمعیت بازنشستگان شد و جمعیت با شعار معیشت، منزلت ....وارد حياط صندوق بازنشستگی شدند و آقای محمدیان با قول پیگیری صدور احکام، تجمع ساعت 12 ظهر پایان یافت.
جا دارد از تمامی بازنشستگان سرتاسر استان گیلان از آستارا و ماسال و تالش تا کلاچای و چابکسر و از لوشان و رودبار تا لشت نشاء و کوچصفهان و بندر کیاشهر،آستانه، لاهیجان و لنگرود تا رشت و صومعه سرا که در این تجمع شرکت کردند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
یازدهم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان استان گیلان

سوخته کوه

29 Oct, 18:49


بنام خالق توانا
به : جناب آقای دکتر غلامرضا اسداللهی رئیس دفتر تشخیص مصلحت نظام
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریورلغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما با عنوان رئیس دفتر تشخیص مصلحت نظام استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
سوم مهرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

24 Oct, 22:37


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
حضانت دائم فرزند دارای چه شرایطی است؟
پاسخ:
1- ملاک دادگاه برای سپردن فرزند به یکی از والدین داشتن تمکن مالی و تعهد تامین منافع فرزند است، اما  والدین در طلاق توافقی می‌توانند در مورد برعهده گرفتن مسئولیت های فرزند خود به تفاهم برسند و حضانت دائمی فرزند را به یکی از والدین بسپارند.

2- گاهی زن با بخشیدن مهریه خود حضانت دائم فرزند را بر عهده می‌گیرد و گاهی استطاعت مالی پدر موجب این حضانت می‌شود.

3- قابل ذکر است اگر پدر یا مادر حضانت دائمی را بر عهده گیرند اما نتوانند به هر دلیلی حقوق فرزند خود را رعایت کنند، دیگر والد می‌تواند در مورد حقوق فرزندش به دادگاه شکایت کند و با ارائه مدارک قانونی حق حضانت را باطل کند.
4- سن حضانت در مورد دختران ۹ سال و برای پسران ۱۵ سال است یعنی بعد از این سن کودک، خود می‌تواند تعین کند که می‌خواهد با پدر خود زندگی کند یا مادر. کودکان در این سن خارج از سن حضانت قرار می‌گیرند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

24 Oct, 22:36


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سؤال:
مصادیق عسر و حرج درقانون را بیان کنید؟
پاسخ
1- ترک زندگی توسط شوهر حداقل به مدت شش ماه متوالی يا ٩ ماه متناوب بدون عذر موجه.
2- اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا ابتلای او به مشروبات الکلی و امتناع زوج از ترک آنها یا عدم امکان الزام شوهر به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
3- در صورتی که زوج به تعهداتش عمل نکند و یا پس از ترک دوباره به مصرف مشروبات الکلی یا موادمخدر روی آورد با درخواست زوجه طلاق انجام خواهد شد.
4 - محکومیت قطعی شوهر به حبس پنج سال یا بیشتر.
5- ضرب و جرح یا فحاشی یا هرگونه سوء‌رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زن قابل تحمل نباشد.
6- ابتلاء شوهر به بیماری های صعب‌العلاج روانی یا مسری یا هر عارضه صعب‌العلاج دیگر که زندگی مشترک را مختل کند مثل بیماری  ايدز .
7- علاوه بر موارد مذکور در هر موردی که دادگاه تشخیص دهد زن در عسر و حرج قرار گرفته با درخواست زوجه حکم طلاق صادر می‌کند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

24 Oct, 06:00


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سؤال:
مصادیق عسر و حرج درقانون را بیان کنید؟
پاسخ
1- ترک زندگی توسط شوهر حداقل به مدت شش ماه متوالی يا ٩ ماه متناوب بدون عذر موجه.
2- اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا ابتلای او به مشروبات الکلی و امتناع زوج از ترک آنها یا عدم امکان الزام شوهر به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
3- در صورتی که زوج به تعهداتش عمل نکند و یا پس از ترک دوباره به مصرف مشروبات الکلی یا موادمخدر روی آورد با درخواست زوجه طلاق انجام خواهد شد.
4 - محکومیت قطعی شوهر به حبس پنج سال یا بیشتر.
5- ضرب و جرح یا فحاشی یا هرگونه سوء‌رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زن قابل تحمل نباشد.
6- ابتلاء شوهر به بیماری های صعب‌العلاج روانی یا مسری یا هر عارضه صعب‌العلاج دیگر که زندگی مشترک را مختل کند مثل بیماری  ايدز .
7- علاوه بر موارد مذکور در هر موردی که دادگاه تشخیص دهد زن در عسر و حرج قرار گرفته با درخواست زوجه حکم طلاق صادر می‌کند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

22 Oct, 19:48


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
اگر در بی عدالتی ها بی‌طرف هستید، بدانيد که طرف ستمگر را گرفته اید.
به کانال سوخته کوه بپیوندید 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

21 Oct, 14:27


یاداشت های روزانه:
براساس قانون، معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰(۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن) هم مشمول دستورالعمل اجرایی همسان سازی ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ و هم مشمول فوق العاده رتبه و هم مشمول قانون همسان سازی ۱۴۰۳ معروف به 40ccشوند.
بیستم خردادماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه

سوخته کوه

20 Oct, 22:57


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
خدایا،بین من و تو هرچه هست خواهی بخشید، ایمان دارم.
دعایم آن است،یاری ام کن که وقت دیدارت، حق الناسی به گردنم نباشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

20 Oct, 22:37


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
ایام عده چیست؟
پاسخ:
به ایامی پس از طلاق که در آن حق رجوع وجود دارد
و حتی زن میتواند به مهریه بخشیده شد بازگردد یا مرد رجوع کند
و زن حق ازدواج با مرد دیگری را ندارد
ایام عده گفته میشود.
حق رجوع با توجه به نوع طلاق متفاوت است که عبارتند از:
1- در طلاق خلع و مبارات و رجعی این مدت سه ماه تمام است
بیشتر طلاق های که امروزه انجام میشود از نوع خلع است
2- عده وفات چهار ماه و ده روز است
عده عقد موقت دو ماه است
3- طلاق بائن یائسه یعنی زن بالای ۵۰ سال و دختر زیر ۹ سال عده ندارند
4- طلاق بائن غیر مدخوله یعنی خانم دوشیزه است هم عده ندارد
از نظر شرعی  در زمان ها تفاوت وجود دارد و ملاک تعداد حیض است.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

20 Oct, 22:27


🌹 سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
صلح عمری چیست؟
پاسخ:
صلح عمری عقدی است که بر اساس آن شخص حق استفاده از مال یا منافع مال خود را برای مدت عمر خود یا عمر متصالح یا عمر شخص دیگر، برای خود نگه می دارد و عین مال را به متصالح واگذار می نماید.
در صلح عمری، مدت قرارداد زمان مشخصی نیست و بر اساس عمر شخص معین در نظر گرفته می ‌شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

20 Oct, 22:20


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@Sokhtekoh
سؤال:
آیا پدر مادر میتوانند قبل از فوت ارثیه فرزندان رو تقسیم کنند؟
پاسخ :
1- قبل از فوت والدين تقسيم ارثيه در قالب ماترك معنى ندارد و فقط مى توانند در قالب يكى از عقود اموال را به نام فرزندان خود يا اشخاص ديگر منتقل نمايند.
2- والدین می‌توانند قسمتی یا هر میزان از 6اموال و املاک خود را به یک یا چند نفر از فرزندانشان یا هر کس دیگری در قالب عقود دیگری مانند هِبه ،صُلح ،هدیه ، فروش یا به اشکال حقوقی دیگری واگذار نمایند.
3- والدین می‌توانند وصیت کنند که بعد از فوت آنها، قسمتی از اموال را به کسی دیگر غیر از فرزندان آنها واگذار شود. البته اگردر قالب وصیت باشد این وصیت فقط تا 3/1 (یک سوم )کل ارثیه نافذ است مگر اینکه کلیه ورّاث آنرا تنفیذ و تایید نمایند. (والا نسبت به مازاد 3/1 وصیت باطل و بلا اثر است).
4- پدر و مادر می‌توانند ارثیه خود را حتی به غیر از ورثه وصیت نمایند،مثلا برای امور خیریه یا یکی از همسایگان و...
5- شایان ذکر است، اگر والدین قبل از فوت برای جلوگیری از هر گونه نزاع احتمالی قصد دارند که به یکی از روش‌هایی که گفته شده برای استحکام رابطه حقوقی و جلوگیری از هر گونه طرح دعوا احتمالی بایستی از طریق ثبت و صدور سند رسمی اقدام کنند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

17 Oct, 22:56


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
نکاتی برای "جلوگیری از اختلافات مستاجر و موجر در خصوص تعميرات مرتبط با ملك مورد اجاره"
1- طبق ماده ۱۰ قانون روابط بین موجر (مالک) و مستاجر، تعمیرات کلی و اساسی از قبیل دستگاه‌های حرارت مرکزی (گرمایشی و سرمایشی) و تهویه و آسانسور به عهده مالک است.
2- تعمیرات جزئی و همچنین تزئین و تعمیری که مربوط به استفاده بهتر از مورد اجاره باشد با مستاجر خواهد بود. مگر آنکه در قرارداد به‌صورت دیگری شرط شده باشد.
3- طبق ماده ۱۱ قانون روابط مالک و مستاجر، رسیدگی به اختلافات در خصوص تعمیرات با دادگاه است.
4- در صورتی‌که مالک تعمیرات مورد حکم دادگاه را در مهلتی که از طرف دادگاه تعیین می‌شود انجام ندهد، مستأجر می‌تواند حق فسخ خود را اعمال کند.
5- اگر مستاجر بدون اجازه موجر اقدام به تعمیرات کند، حق مطالبه هزینه‌های تعمیرات را از مالک ندارد.
6- با اشاره به ماده ۴۸۵ قانون مدنی: اگر در مدت اجاره، تعمیراتی لازم باشد که تاخیر در آن موجب ضرر به مالک شود؛ مستاجر نمی‌تواند مانع تعمیرات شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

17 Oct, 20:30


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
سؤال:
@sokhtekoh                      
شوهرم برای فرار از مهریه اموالش را انتقال داد چطور اثبات کنم؟
جواب:
1- اسناد و مدارک: ارائه اسناد و مدارکی که نشان‌دهنده‌ی صوری بودن معامله باشد، مانند مبایعه‌نامه‌ای که قیمت آن بسیار پایین‌تر از ارزش واقعی مورد معامله باشد.
2-  شهادت شهود: شهادت شهود نیز می‌تواند در اثبات معامله صوری موثر باشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

17 Oct, 18:50


بنام خالق توانا
به : جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده، لذا از شما با عنوان رئیس جمهور استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۷ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
سوم مهرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

15 Oct, 20:20


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
چنانچه در اثنای اجاره برای حفظ عین مستاجره تعمیراتی در آن لازم آید و انجام تعمیرات باعث شود که مستاجر موقتاً نتواند از بخشی از عین مستاجره استفاده کند تکلیف چیست؟
پاسخ:
طبق ماده 485 قانون مدنی مستاجران نمیتواند مانع تعمیرات شود و حق فسخ دارد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

12 Oct, 18:54


بنام خالق توانا
به : معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه جناب آقای دکتر سید حمید پورمحمد گل سفیدی (دکتر پورمحمدی)
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده، لذا از شما معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۷ ماه به حقوق حقه قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
سوم مهرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

08 Oct, 21:52


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
چطور استعلام ماشین رو بگیریم که شکایت و توقیف نداشته باشد؟

برای استعلام باید با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید یا به شماره‌تلفن ۳۰۰۰۵۳۵۳ پیامک بزنید و بدون هیچ جمله‌ای، فقط ارقام شماره پلاک ماشینتان را پشت‌سر هم و بدون حرف یا ممیز بنویسید و ارسال کنید. در این صورت اگر این خودرو در سامانه خودروهای توقیفی ثبت شده باشد از آن مطلع خواهید شد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

06 Oct, 19:38


ما بازنشستگان فرهنگی ۳۱شهریور ۱۴۰۰لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ با مدارک قانونی و مستدل خواستار اجرای نص صریح قانون رتبه بندی هستیم.
قانون  رتبه بندی مختص معلمان است همچنانکه گروههای شغلی دیگر از مزایای حق اشعه و.... برخوردار هستند.
قانون همسان سازی  بر قانون رتبه بندی برتری ندارد و  قانون رتبه را بی اثر نمی کند.
  در سال ۱۴۰۰ قانون همسانسازی برای ما اجرا شده است و ما خواهان اجرای قانون رتبه بندی هستیم و معوقات ناشی از آن را تا به امروز طلب داریم.
هشتم مهرماه۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی
تهیه و تنظیم درکانال سوخته کوه

سوخته کوه

06 Oct, 19:20


بنام خداوند جان و خرد
آنچه در باره حقوق بازنشستگان فرهنگی در بازه زمانی ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بدانیم :
بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ قبل از بازنشسته شدن مشمول قانون رتبه بندی شده اند و بعد بازنشسته شده اند.
حق ما تاثیر رتبه بندی به صورت کامل در احکام بازنشستگی است.
ما خواهان اجرای نص صریح قانون رتبه بندی هستیم.
هفتم مهرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی
تهیه و تنظیم در کانال سوخته کوه

سوخته کوه

06 Oct, 19:10


بنام خالق هستی بخش
ریاست محترم صندوق بازنشستگی کشوری جناب اقای دکتر مسکنی
باسلام و دعای خیر
با توجه به اینکه دستورالعمل  اجرایی همسان سازی ۱۳۹۹.۷.۱ معتبر و لازم الاجرا بوده و در آن زمان قانون نظام رتبه بندی مختص معلمان مجزا و علاوه بر میانگین دو سال آخر خدمت و علاوه بر جدول امتیازات حداقل حقوق گروه های مختلف شغلی مصوب نشده بوده ,صندوق بازنشستگی کشوری ادعا می کند طبق قانون اصلاح پاره ای از مقررات بازنشستگی سال ۱۳۷۹ آن دستورالعمل را با محاسبه فوق العاده رتبه بندی در میانگین دو سال آخر خدمت حساب کرده است بعد دستورالعمل اجرایی همسان سازی ۱۳۹۹.۷.۱ را کامل و دقیق  اجرا نموده است و چون ۱ روز رتبه بندی معلمان تعلق می گیرد حکم بنده بدون بار مالی صادر شده است و هیچی به هیچی ! و بنده عاجز از استیفای حقوق و مزایای فوق العاده رتبه بندی در احکام بازنشستگی خود شده ام.
بیست هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی

سوخته کوه

02 Oct, 22:59


گناهکاری آزاد شود بهتر از آنست که بی‌گناهی گرفتار شود.
متن اصل ۳۸ قانون اساسی:
«هرگونه شکنجه برای گرفتن اقرار یا کسب اطلاع ممنوع است. اجبار شخص به شهادت، اقرار یا سوگند مجاز نیست و چنین شهادت و اقرار و سوگندی فاقد ارزش و اعتبار است. متخلف از این اصل طبق قانون مجازات می‌شود» .
به کانال سوخته کوه بپیوندید.
تهیه و تنظیم در کانال سوخته
اسماعیل رضاپورلشکامی