سوخته کوه @sokhtekoh Channel on Telegram

سوخته کوه

@sokhtekoh


سوخته کوه (Persian)

سوخته کوه یک کانال تلگرامی جذاب و پرمحتوا است که به علاقمندان به طبیعت و کوهنوردی اختصاص یافته است. این کانال توسط کوهنوردان حرفه ای تشکیل شده و اطلاعات مفید ، تصاویر زیبا و تجربیات ارزشمند از تجربه های کوهنوردی خود را با اعضا به اشتراک می گذارند. اگر عاشق صعود کوه ها و کاوش در طبیعت هستید، سوخته کوه بهترین مکانی برای دریافت اطلاعات مفید و الهام بخش است. جدیدترین مسیرهای کوهنوردی، تصاویر دیدنی از مناظر طبیعی، نکات ایمنی و تجهیزات ضروری برای هر کوهنورد، همه اینها در سوخته کوه قابل دسترسی است. با عضویت در این کانال، می توانید بخشی از جامعه ای پرشور و با انگیزه کوهنوردان شوید و از تجارب آنها بهره مند شوید. پس نکته های مهم کوهنوردی را از کسانی که از آن تجربه دارند بیاموزید و آماده ی ماجراجویی های جدید باشید.

سوخته کوه

19 Nov, 18:50


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سوال:
شخصی در بیمارستان بیهوش شده وپسر بزرگ انگشت پدر را در حال بیهوشی روی کاغذ گذاشته و سهم سایر ورثه را مال خود میکند. عنوان اتهامی آن چیست؟
پاسخ:
موضوع مشمول ماده 596 قانون مجازات اسلامی میباشد که عنوان "سو استفاده از ضعف نفس اشخاص" را دارد مجازات وي علاوه بر جبران خسارات مالي از شش ماه تا دو سال ‌حبس خواهد بود و در صورت انطباق با جرم کلاهبرداری از یک تا هفت سال حبس متوجه وی است.
همچنین برگه تحصیل شده فاقد اعتبار بوده و کلیه انتقالات اموال ابطال خواهدشد.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

19 Nov, 18:41


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
تفاوت بزه دیده، شاکی و مدعی خصوصی

بزه دیده: شخصی است که از جرم مستقیماً ضرر کرده است.
شاکی: بزه دیده یا قائم مقام او است که تعقیب متهم از جهت دعوای عمومی را درخواست می کند.
دعوای عمومی همان شکایت کیفری که در مرجع عمومی مطرح می شود.
مدعی خصوصی: شخص شاکی است که علاوه بر تقاضای تعقیب متهم،جبران ضرروزیان ناشی از جرم را نیز از مرجع کیفری مطالبه می کند.
مدعی خصوصی همان شاکی است که علاوه بر طرح دعوای عمومی یا شکایت کیفری در مرجع کیفری مطالبه ضرروزیان وجبران خواست را می کند.
پس هر مدعی خصوصی لزوما شاکی است اما هرشاکی مدعی خصوصی نیست.
به کانال سوخته کوه بپیوندید.👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

19 Nov, 05:38


به نام خالق راستی ها
جناب آقای دکتر پزشکیان،
ما 48036نفراز بازنشستگان اول مهر لغایت سی ام بهمن ماه سال 1400 قریب 40 ماه بین دولت و مجلس سرگردانیم با توجه به رسمیت شناختن حق و حقوق ما ولی سازمان برنامه و بودجه با استنکاف از اجرای قانون سبب تضییع حقوق قانونی ما شده است.
لذا از حضرتعالی بعنوان رئیس جمهور تقاضای دستور اصلاح احکام بازنشستگی با لحاظ نمودن 90درصد فوق العاده رتبه بندی بر اساس ماده 30 برنامه ششم توسعه را داریم .
بیست و نهم آبان ماه 140۳
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

19 Nov, 05:01


به نام خالق زیبایی ها
بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ شما مطالبه گران واقعی هستید که برای اولین بار در طول تاریخ مطالبه گری، هیچ گاه برای احقاق حقوق خود پا پس نکشیدید،هرچند خناسان و از راه بدر شدگان می خواهند، من و تو ما نشویم. پس همه با هم در گردهمائی صبح روز چهارشنبه 8 صبح سی ام آبان جلوی سازمان برنامه و بودجه برمی خیزیم و ندای اعمال اجرای قانون همسان سازی و همترازی 90درصد حقوق شاغل همتراز مطابق ماده 30 قانون خدمات کشوری مصوب هئیت وزیران را سر میدهیم.
بیست و نهم آبان ماه 1403
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

16 Nov, 19:44


باسلام و درود
دوستان همراه و همدل،امروز از صبح علی الطلوع تا زمان نگارش این سطور با نمایندگان مجلس تماس تلفنی و مکاتبات در فضای مجازی داشتم که در نهایت ساعت سه و نیم عصر تماس تلفنی با آقایان مهندس کوچکی نژاد ،دکتر فیاضی ،دکتر فاطمی، دکتر عباسی ،دکتر پاکمهر ،دکتر قدرتی و دکتر علی اصغر باقرزاده در چندین مرحله داشته و اعلام نمودم که براساس دستورالعمل اجرایی متناسب سازی تصویب نامه هئیت وزیران به شماره ۷۴۲۶۴/ت/۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ و قانون رتبه بندی معلمان، از تاریخ بازنشستگی باید ۹۰درصد از مبلغ فوق العاده رتبه بندی که در آخرین حکم دوره اشتغال وجود دارد در حقوق بازنشستگی،بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ اعمال گردیده و افزایش سنواتی سال های ۱۴۰۱,۱۴۰۲,۱۴۰۳ به ترتیب ۱,۱،۱,۲،۱,۲ را در احکام هر سال اعمال شود.و همچنین مطالبات حقوق معوق ۴۸۰۳۶ نفر بازنشسته این دوره زمانی نیز پرداخت گردد. شایان ذکر است که به تمامی نمایندگان متذکر شدم، خواسته بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ هیچ ارتباطی با 40ccندارد ،فلذا وصل کردن خواسته های بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ به بودجه 40cc غیر منطقی بوده و ایجاد مانع برای اعمال فوق العاده رتبه بندی است.
بطور خلاصه برای نمایندگان فوق الذکر عنوان کردم که حقوق ما بازنشستگان نیمه دوم ۱۴۰۰ در روز بازنشستگی همسان سازی شده اما بدون رتبه‌بندی.
بعداز اعمال فوق العاده رتبه بندی ،باید به استناد دستورالعمل متناسب سازی حقوق بازنشستگان ۹۰درصد فوق العاده رتبه بندی به حقوق بازنشستگی ما اضافه می شد که تا الان انجام نشده است و در نهایت مدارک، مستندات و دستورالعمل ها برای نمایندگان ارسال گردیده است.
بیست و ششم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

16 Nov, 18:50


خواسته بازنشستگان فرهنگی ۳۱ شهریور تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۰:
۱. بر اساس دستورالعمل اجرایی متناسب‌سازی (تصویب نامه هیئت وزیران به شماره ۷۴۲۶۴/ ت/ ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۷/۱) و قانون رتبه‌بندی معلمان، از تاریخ بازنشستگی باید ۹۰ درصد از مبلغ فوق‌العاده رتبه‌بندی که در آخرین حکم دوره اشتغال وجود دارد، در حقوق بازنشستگی آنان اعمال شود.
۲. افزایش سنواتی سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ترتیب ۱.۱، ۱.۲ و ۱.۲ بوده که باید در احکام هر سال اعمال شود.
۳- مطالبات حقوق معوق ۴۸۰۳۶هزار نفر بازنشسته این دوره زمانی، باید دقیقا و بدون کم و کاست محاسبه و به‌طور کامل پرداخت شود.
۴- خواسته ما هیچ ارتباطی با 40cc ندارد و فلذا وصل کردن خواسته نیمه دوم 1400به بودجه 40cc غیرمنطقی بوده و ایجاد مانع برای اعمال فوق العاده رتبه بندی است.
اسماعیل رضاپور لشکامی
بیستم آبان ماه ۱۴۰۳

سوخته کوه

16 Nov, 18:29


باسلام و درود
جناب آقای مهندس کوچکی نژاد
سلام و علیکم
حقوق ما در روز بازنشستگی همسان سازی شده اما بدون رتبه‌بندی

بعد از اعمال فوق‌العاده رتبه‌بندی ، باید به استناد دستورالعمل متناسب سازی حقوق بازنشستگان، ۹۰ درصد فوق العاده رتبه‌بندی به حقوق بازنشستگی ما اضافه می شد که تا الان انجام نشده است.
اسماعیل رضاپور لشکامی
بیست و سوم آبان ماه ۱۴۰۳

سوخته کوه

13 Nov, 21:20


به نام خالق راستی
دوستان بازنشسته، جناب اقای دکتر حمیدرضا حاجی بابایی به عنوان نماینده همدان و فامنین در دوره های پنجم،ششم،هفتم،هشتم،دهم،یازدهم و هم اکنون دوره دوازدهم و نایب رئیس فعلی مجلس شورای اسلامی با بیش از سی سال نمایندگی مجلس فعالیت می کند که وزارت آموزش و پرورش را هم در دولت دهم در کارنامه خود دارد و یکی از چهره‌های شناخته شده مجلس است ،چنین سخنانی از ایشان بعید است.
جایی که قانون با صراحت اعلام میدارد : بازنشستگان فرهنگی ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ براساس دستورالعمل اجرایی (تصویب نامه هیئت وزیران به شماره ۷۴۲۶۴/ت/۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱) و قانون رتبه بندی معلمان باید بر مبنای قانون همسان سازی ۹۰درصد حقوق شاغل همتراز یعنی ۹۰درصد آخرین حکم شاغلی با حکم رتبه بندی صادر گردد، استنباط نادرستی داشته که خود جای بحث دارد چون ما بازنشستگان فرهنگی اول مهر ،سی و یکم شهریور تاریخ اجرا شاغل بودیم.
جناب آقای دکتر حاجی بابایی اظهار میدارد مشکل یک روز است یا اینکه نمی داند یا اینکه نمی خواهد بداند که ان یک روز برای آن عده از بازنشستگان عزیز فرهنگی است که کارگزینی ادارات عمدا یا سهوا سی ام شهریور را آخرین روز شاغلی و سی و یکم شهریور را اولین روز بازنشستگی ثبت کرده و باعث تضییع حق و حقوق قانونی آنها شده است.
جناب آقای دکتر حاجی بابایی، به جای مغلطه و سفسطه و بازی کردن با روح و روان ۴۸۰۳۶ نفر بازنشسته ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ و خانواده هایشان به وظایف ذاتی که قانون بر عهده شما گذاشته بپردازید.
ومن الله التوفیق
چهارشنبه بیست و سوم آبان ماه ۱۴۰۳
گروه احقاق حقوق بازنشستگان کشور
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

13 Nov, 21:20


بنام خالق توانا
به : جناب آقای انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور محترم
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریورلغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما با عنوان معاون حقوقی رئیس جمهور محترم استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
سوم مهرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپور لشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

13 Nov, 21:17


بنام خالق توانا
به : نماینده محترم شهرستان های شفت و فومن جناب اقای دکتر سید کریم معصومی
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده، چون قانون رتبه‌بندی مختص معلمان است همچنانکه گروههای شغلی دیگر از مزایای حق اشعه و....برخوردارند. قانون همسان‌سازی بر قانون بر قانون رتبه‌بندی برتری ندارد و قانون رتبه بندی را بی اثر نمی کند و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما نماینده مجلس شورای اسلامی استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
یازدهم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

13 Nov, 21:17


بنام خداوند جان و خرد
بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریورماه ۱۴۰۰لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ براساس قانون همسان سازی به استناد تصویبنامه شماره ۵۸۰۳۶ت/۷۴۲۶۴ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱هیآت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین بوده و هم مشمول قانون رتبه بندی معلمان،لذا به استناد نظریه حقوقی اداره‌ تطبیق قوانین مجلس به همراه نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره ۲۷۵۶۹ به تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ باید حداقل ۹۰درصد فوق العاده رتبه بندی در احکام بازنشستگی بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ لحاظ گردد که صندوق بازنشستگی و سازمان برنامه و بودجه بعد از گذشت ۳۸ماه این قانون را انجام نداده اند، لذا درخواست صدور اصلاحیه احکام و پرداخت معوقات را داریم.
بیست ودوم آبان ماه ۱۴۰۳
بازنشسته اول مهرماه ۱۴۰۰
اسماعیل رضاپور لشکامی

سوخته کوه

12 Nov, 17:05


🌹سوخته کوه 🌹
👈رضاپور:
@sokhtekoh
سوال:
نوه ی دختری طلاق گرفته، آیا می تواند بعد از فوت پدر بزرگ یا مادر بزرگ از حقوق پدر بزرگ یا مادر بزرگ استفاده کند؟
طبق رای دیوان عدالت اداری به تازگی نوه اناث (دختر) با داشتن شرایطمی تواند حقوق پدربزرگ یا مادربزرگ مرحوم خود را دریافت کند.
شرط برخورداری از مستمری پدربزرگ و مادربزرگ این است که نوه دختر مجرد باشد و دوم اینکه تمکن مالی نداشته باشد.و محدودیت سنی ندارد و بیست و پنج درصد (۲۵٪)مستمری استحقاقی به نوه تعلق میگیرد.
رئیس دیوان عدالت اداری در مورخه پنجم خرداد ماه سال ۱۴۰۰ منَضم به دادنامه شماره ۱۵۷ مورخ ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر استحقاق نوادگان اناث مشمولین قانون‌ تامین اجتماعی(اعم از کارکنان دولت و مشمولین قانون کار) به دریافت حقوق وظیفه اجداد صادر کرد.
بازماندگان واجد شرایط: نوادگان اناث متوفی مشروط به اینکه اولا فاقد شغل و شوهر بوده و ثانیا احراز شود تحت کفالت اجداد خود بوده اند جزو بازماندگان واجد شرایط خواهند بود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

05 Nov, 06:06


به نام خداوند دادگستر
جناب آقای فریاد،طبق قانون، بازنشستگان 31شهریور1400 لغایت 30بهمن 1400 مشمول قانون رتبه‌بندی و متناسب سازی حقوق بوده و باید فوق العاده رتبه بندی در حقوق بازنشستگی آنها بصورت کامل لحاظ شود و شما چگونه به خودت اجازه می‌دهی به جای 48036 نفر اظهار کنی.
چهاردهم آبان ماه 1403
اسماعیل رضاپورلشکامی

سوخته کوه

02 Nov, 21:40


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
ارث فرزند خوانده چگونه است؟
پاسخ:

وراث متوفی یا بر اساس سبب یا بر اساس نسب ارث می‌برند.

1- وراث نسبی به واسطه رابطه خونی که با متوفی دارند از ایشان ارث می‌برند؛ مانند خواهر، برادر، پدر، مادر و …

2- وراث سببی به واسطه رابطه ازدواج (مانند همسر متوفی) از ایشان ارث می‌برند.
بنابراین،
فرزند خوانده نه به واسطه سبب و نه به واسطه نسب رابطه‌ای با پدر و مادر خود ندارد پس نمی‌تواند جز وراث و یا طبقه وراث باشد.
  پدر و مادری که فرزندی به سرپرستی می‌پذیرند می‌توانند به روش‌های دیگر اموال خود را بعد از فوت به فرزند خود انتقال دهند.
روش اول: وصیت به صورت تملیکی برای فرزندخوانده است.
وصیت تملیکی یعنی این که فردی عین یا منفعتی از مال خود را برای زمان بعد از فوتش به دیگری مجانا تملیک کند.
روش دوم : در حالت بعدی پدر و مادر می‌توانند قبل از فوت اموال مربوطه را به نام فرزند خود بزنند.
روش سوم : والدین می‌توانند مالکیت اموال را به صورت صلح عمری به فرزند خود واگذار کنند و یعنی تا زمان زنده بود اختیار و مالکیت اموال برای خودشان است ولی بعد فوت به فرزند واگذار می‌شود.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

02 Nov, 11:03


بنام خالق توانا
به : جناب آقای مهندس سجاد محمدیان رئیس صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده، چون قانون رتبه‌بندی مختص معلمان است همچنانکه گروههای شغلی دیگر از مزایای حق اشعه و....برخوردارند. قانون همسان‌سازی بر قانون بر قانون رتبه‌بندی برتری ندارد و قانون رتبه بندی را بی اثر نمی کند و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما با عنوان رئیس صندوق بازنشستگی کشوری استان گیلان استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
یازدهم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

02 Nov, 11:02


به نام خالق هستی
      همکاران عزیز بازنشسته درودتان باد
از حضور به موقع و شایسته تان که با فراخوان یک روزه حماسی دیگر در عرصه مطالبه گری آفریدید و نشان دادید که حق گرفتنی است کمال تشکر و قدردانی را دارم.
و اما بعد:
بازنشستگان نیمه دوم 1400 صبح پنج شنبه  دهم آبان ماه 1403 ساعت 9 صبح  همکاران بازنشسته در خیابان منتهی‌ به دفتر آقای جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت وحومه و عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1404 مجلس حضور یافته و بعد از گذشت دقایقی وارد دفتر نماینده شدند و با عنوان‌ مشکل عدم  اصلاح احکام بازنشستگی بر اساس 90 درصد حقوق شاغل همتراز و هم رتبه  توسط سازمان بازنشستگی کشور مطرح  گردید .
آقای مهندس کوچکی نژاد در مورد همسانسازی همه بازنشستگان کشوری و لشکری صحبت کردند که با تذکر، مشکل بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ توضیح داده شد که بعد از اجرایی شدن  رتبه بندی معوقات پاداش بر مبنای حکم رتبه بندی پرداخت گردید. ولی احکام  بازنشستگی  همکاران بازنشسته نیمه دوم 1400  توسط سازمان بازنشستگی به بهانه عدم تأمین اعتبار  بر اساس حکم رتبه بندی اصلاح نگردیده و همکاران بازنشسته نیمه دوم  1400 خواهان  صدور احکام بازنشستگی و اصلاح احکام بر مبنای  90درصد حقوق افراد شاغل همتراز  بر مبنای محاسبه حکم رتبه بندی از تاریخ 400/07/01  و محاسبه و پرداخت 38 ماه  معوقات آن می باشند .شایان ذکر است، همسان سازی بر مبنای 90 در صد شاغل همتراز تا تاریخ 30/ 11/ 1400 اجرایی بوده و شامل حال تمامی بازنشستگان 31شهریور 1400 لغایت 30 / 11/ 1400 می گردد.
در این جلسه با روشن شدن خواسته به حق و مسلم بازنشستگان  نیمه دوم 1400 آقای مهندس کوچکی نژاد  قول دادند، مسأله را در کمیسیون تلفیق بودجه مطرح نمایند.
در تداوم تجمع حدود ساعت 11صبح همکاران بازنشسته با جمعیتی بیش از 250 نفر بسمت صندوق بازنشستگی کشوری که در فاصله 150 متری دفتر نمایندگی مهندس کوچکی نژاد روبروی باغ محتشم رشت قرار داشت با شعار معیشت، منزلت حق مسلم ماست و بازنشسته بپا خیز برای رفع تبعیض و....حرکت کرد.
بازنشستگان جلوی درب صندوق بازنشستگی به سردادن شعارهای کوبنده کردند. در این هنگام رئیس صندوق بازنشستگی جناب آقای سجاد محمدیان وارد جمعیت بازنشستگان شد و جمعیت با شعار معیشت، منزلت ....وارد حياط صندوق بازنشستگی شدند و آقای محمدیان با قول پیگیری صدور احکام، تجمع ساعت 12 ظهر پایان یافت.
جا دارد از تمامی بازنشستگان سرتاسر استان گیلان از آستارا و ماسال و تالش تا کلاچای و چابکسر و از لوشان و رودبار تا لشت نشاء و کوچصفهان و بندر کیاشهر،آستانه، لاهیجان و لنگرود تا رشت و صومعه سرا که در این تجمع شرکت کردند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
یازدهم آبان ماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی
گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان استان گیلان

سوخته کوه

29 Oct, 18:49


بنام خالق توانا
به : جناب آقای دکتر غلامرضا اسداللهی رئیس دفتر تشخیص مصلحت نظام
موضوع: درخواست اصلاح احکام بازنشستگی بر مبنای ۹۰درصد با لحاظ نمودن فوق العاده رتبه
با سلام و دعای خیر، بدینوسیله به استحضار میرساند، بازنشستگان فرهنگی از تاریخ ۳۱شهریور ۱۴۰۰ لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ بر اساس قانون همسان سازی به استناد تصویب نامه شماره ۷۴۲۶۴/ت ۵۸۰۳۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ هیأت وزیران و دستورالعمل اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان و موظفین، مشمول همسان‌سازی بوده اند، متأسفانه صندوق بازنشستگی با نادیده گرفتن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی از صدور احکام اصلاحی بازنشستگان با لحاظ نمودن رتبه آنها بر مبنای قانون همسان‌سازی که صراحتا تاکید دارد هر بازنشسته باید ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های شاغلین همتراز و هم رتبه خود را دریافت نماید، اجتناب نموده واز این جهت موجب تضییع حقوق ذینفعان گردیده و همچنین نامه ارسالی رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به شماره۲۷۵۶۹به تاریخ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ به همراه تائیدیه معاونت قوانین مجلس مبنی براثبات حق قانونی بازنشستگان ۳۱شهریورلغایت۳۰بهمن۱۴۰۰ ، لذا از شما با عنوان رئیس دفتر تشخیص مصلحت نظام استدعا داریم دستور فرمائید همکاری لازم را به عمل آورده تا این خواسته قانونی و به حق ما ۴۸۰۳۶ نفر بازنشستگان فرهنگی را از طریق مجاری قانونی و با توجه به اختیاراتی که قانون بر عهده حضرتعالی قرار داده است
پیگیری نموده تا ذینفعان بعد از گذشت ۳۸ ماه به حقوق حقه و قانونی خود دست یابند.
با تقدیم احترامات مجدد
سوم مهرماه ۱۴۰۳
اسماعیل رضاپورلشکامی و
بازنشستگان ۳۱شهریور لغایت ۳۰بهمن ۱۴۰۰ گروه کشوری احقاق حقوق بازنشستگان

سوخته کوه

24 Oct, 22:37


🌹سوخته کوه 🌹
رضاپور:
@sokhtekoh
سؤال:
حضانت دائم فرزند دارای چه شرایطی است؟
پاسخ:
1- ملاک دادگاه برای سپردن فرزند به یکی از والدین داشتن تمکن مالی و تعهد تامین منافع فرزند است، اما  والدین در طلاق توافقی می‌توانند در مورد برعهده گرفتن مسئولیت های فرزند خود به تفاهم برسند و حضانت دائمی فرزند را به یکی از والدین بسپارند.

2- گاهی زن با بخشیدن مهریه خود حضانت دائم فرزند را بر عهده می‌گیرد و گاهی استطاعت مالی پدر موجب این حضانت می‌شود.

3- قابل ذکر است اگر پدر یا مادر حضانت دائمی را بر عهده گیرند اما نتوانند به هر دلیلی حقوق فرزند خود را رعایت کنند، دیگر والد می‌تواند در مورد حقوق فرزندش به دادگاه شکایت کند و با ارائه مدارک قانونی حق حضانت را باطل کند.
4- سن حضانت در مورد دختران ۹ سال و برای پسران ۱۵ سال است یعنی بعد از این سن کودک، خود می‌تواند تعین کند که می‌خواهد با پدر خود زندگی کند یا مادر. کودکان در این سن خارج از سن حضانت قرار می‌گیرند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

24 Oct, 22:36


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سؤال:
مصادیق عسر و حرج درقانون را بیان کنید؟
پاسخ
1- ترک زندگی توسط شوهر حداقل به مدت شش ماه متوالی يا ٩ ماه متناوب بدون عذر موجه.
2- اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا ابتلای او به مشروبات الکلی و امتناع زوج از ترک آنها یا عدم امکان الزام شوهر به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
3- در صورتی که زوج به تعهداتش عمل نکند و یا پس از ترک دوباره به مصرف مشروبات الکلی یا موادمخدر روی آورد با درخواست زوجه طلاق انجام خواهد شد.
4 - محکومیت قطعی شوهر به حبس پنج سال یا بیشتر.
5- ضرب و جرح یا فحاشی یا هرگونه سوء‌رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زن قابل تحمل نباشد.
6- ابتلاء شوهر به بیماری های صعب‌العلاج روانی یا مسری یا هر عارضه صعب‌العلاج دیگر که زندگی مشترک را مختل کند مثل بیماری  ايدز .
7- علاوه بر موارد مذکور در هر موردی که دادگاه تشخیص دهد زن در عسر و حرج قرار گرفته با درخواست زوجه حکم طلاق صادر می‌کند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

سوخته کوه

24 Oct, 06:00


🌹سوخته کوه🌹
رضاپور :
@sokhtekoh
سؤال:
مصادیق عسر و حرج درقانون را بیان کنید؟
پاسخ
1- ترک زندگی توسط شوهر حداقل به مدت شش ماه متوالی يا ٩ ماه متناوب بدون عذر موجه.
2- اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا ابتلای او به مشروبات الکلی و امتناع زوج از ترک آنها یا عدم امکان الزام شوهر به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
3- در صورتی که زوج به تعهداتش عمل نکند و یا پس از ترک دوباره به مصرف مشروبات الکلی یا موادمخدر روی آورد با درخواست زوجه طلاق انجام خواهد شد.
4 - محکومیت قطعی شوهر به حبس پنج سال یا بیشتر.
5- ضرب و جرح یا فحاشی یا هرگونه سوء‌رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زن قابل تحمل نباشد.
6- ابتلاء شوهر به بیماری های صعب‌العلاج روانی یا مسری یا هر عارضه صعب‌العلاج دیگر که زندگی مشترک را مختل کند مثل بیماری  ايدز .
7- علاوه بر موارد مذکور در هر موردی که دادگاه تشخیص دهد زن در عسر و حرج قرار گرفته با درخواست زوجه حکم طلاق صادر می‌کند.
به کانال سوخته کوه بپیوندید. 👇
@sokhtekoh

2,104

subscribers

4

photos

2

videos