مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

@savad45


اینجا آموزش های علمی و کاربردی می بینیم تا کیفیت تدریس خودمون و یادگیری دانش آموزانمون رو بالاتر ببریم. به چه صورت؟

با یادگیری کاریزمای معلمی، آشنایی با روش های نوین تدریس و ارزشیابی و آموختن روش‌های نوین یادگیری به دانش آموزان 🤝

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

19 Oct, 17:05


🎤🎧

🎤 فایل تخصصی/آموزشی

📖 موضوع: تقویت روانخوانی

👩‍🏫 مخاطبان: آموزگاران ابتدایی

مدت زمان : حدود ۶ دقیقه

#روانخوانی
#قضاوت_عملکرد


@negindashtestani

Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

16 Oct, 14:05


🎙

✍️املای آموزشی: برگرفته از طرح ماندالا


⌛️مدت زمان این فایل: حدود ۸ دقیقه

👨‍🏫مخاطبان این فایل: آموزگاران ابتدایی و دبیران فارسی

👍مزایای این املا:

افزایش دقت و تمرکز

ارجاع مجدد به متن درس

طراحی املای شخصی سازی شده توسط دانش آموز

تغییر سطح دشواری متناسب با پایه ی تدریس

اضافه کردن تم موضوعی

اجرای یک فعالیت لذت بخش و هدفمند برای دانش آموز


#نوشت
#املا_ی_آموزشی
#درست_نویسی


🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

15 Oct, 13:30


🤔"بِایست" یا "به ایست" ؟

👣ردّ بعضی از اتفاقات، مثل جای یک بخیه‌ روی پوست می ماند.

✍️کلاس دوم دبستان بودم. در نیمکت‌های سه‌نفره می نشستیم و برای امتحانات و دیکته، برای جلوگیری از تقلب، به صورت نوبتی، یک نفرمان پایین نیمکت می رفت و می نوشت.

✍️یکی دوماه از مدرسه گذشته بود ونوبت من بود به پایین نیمکت بروم و دیکته بنویسم. معلم کلاس دومم، خانمی سبزه رو و تپل بود و سال های آخر خدمتش را می گذراند.

🤔در زنگ دیکته، خانم با صدای بلند دیکته گفت و ما نوشتیم تا اینکه رسیدیم به کلمه ی "بایست". کلمه‌ی «بایست» برایم غریب و ناشناخته بود؛ نمی دانستم باید بنویسم "بِایست" یا "به ایست " با تردیدی کودکانه،برای دیدن نوشتار درستِ واژه، از پایین نیمکت بالا آمدم و به دفتر دوستم نگاه کردم ؛ همان لحظه‌ی ساده، برای همیشه در خاطرم حک شد؛ شبیه به جای بخیه‌ای کوچک، اما نه بر پوست تنم بلکه بر پوست روح و روانم.

🤬صدای خانم، از ته کلاس مانند پتکی بر سرم فرود آمد. ناگهان اسمم را شنیدم و پشت سرش، برای اولین بار کلمه‌ی "تقلب".

" نگین! تقلب!؟"

😱این واژه ی غریب و ترسناک، مانند سایه‌ای بر وجودم نشست. در آن لحظه فقط قدم‌های سنگین معلمم👣 را بر قلبم احساس می کردم.

😢 سر نیمکت ما که رسید، استپ کرد. برگه ی دیکته ام را پاره کرد و آرزوی ادامه‌ی نوشتن دیکته را در میان اشک‌هایم خاموش کرد. گریه می گردم و با اشک هایم ریشه های ترس از معلم را در وجودم آبیاری می کردم.

😱در سال دوم ابتدایی، هراس از معلم، برای مدتی طولانی، همراه و همنشینم شد. حتی یادم می‌آید یک بار، معلم از مادرم پرسید: اتفاقی در خانه افتاده؟دخترتون چند وقتی است که افت کرده؛ گویا در دیدگاه خانم معلم ما، همه مقصر بودند جز خودش.😢چهره ی سبزه،با نمک و تپل معلمم برای من "دیجور و دیجورتر" شده بود.

👩‍🏫بعدها که معلم شدم به این نتیجه رسیدم که معلم، خدای بی خطا نیست؛ این رفتار
غیر حرفه ای اش، ریشه در ناآگاهی او از روان کودک و پیچیدگی‌های آموزش و یادگیری داشت.

👎با اینکه آموزگار پرادعا، نامدار و با سابقه ای بود؛ با رفتارش کاری کرد که املا و دیکته✍️ به جای آنکه برایم پلی به سوی کشف شگفتی‌های زبان مادری باشد، به مانعی سخت و ترسناک تبدیل شود. او یک دیکته‌ی ساده را برایم یک جریان منفی و آسیب‌زا کرد؛ در آن سال نه تنها نوشتن را برایم سخت تر کرد بلکه اعتماد به نفسم را هم، نشانه گرفت.

👍خوشبختانه امروزه، به‌ندرت شاهد رفتارهای پرخاشگرانه از سوی معلم ها هستیم؛ ولی بپذیریم که همچنان خطر ناآگاهی و بروز نبودن برای ما به مثابه تیغی برنده است که می‌تواند روان لطیف دانش‌آموز را هدف قرار دهد؛ مثلاً کافی ‌است یک آموزگار به ریشه‌ی ضعف های دانش‌آموزان پی نبرد و بازخوردی سطحی، اشتباه و آمیخته با توهین ارائه دهد؛ چنین رفتار ناآگاهانه، می‌تواند آینده ی تحصیلی یک دانش‌آموز را حداقل برای چندماه مختل کند.


💪واقعاً این نقش سخت معلم است که در میان بی‌مهری‌های جامعه،کمبودهای سیستم آموزشی و معضلات اقتصادی، هر روزی که به کلاس درس می‌رود، به خود یادآور می شود که هر کلام، رفتار و لبخندش، مانند بخیه‌ای لطیف بر پوست حساس و آسیب‌پذیر روان دانش‌آموزانش می‌نشیند.

💡آگاهی، بروز بودن، کلام، لبخند، جدیت، شیوه ی تدریس،ارزشیابی های بجا و اصولی، دیکته ها و املاهای هدفمند و آموزشی و .... در حک شدن چهره و شخصیت ما در ذهن مخاطبمان نقش دارد.

🤞 به امید روزی که هیچ آموزگار دغدغه مندی،
ناآگاهانه و نسنجیده، چهره و شخصیتش را در ذهن مخاطبانش "دیجور" نکند.

✍️نگین دشتستانی

#واژه_نگاری
#دیجور


🚀@negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

15 Oct, 13:15


🎙
🎙رادیو واژه ی ۱۱

🟣دیجور


#رادیو_واژه


🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

13 Oct, 13:49


📌ثبت نام در وبینار "نوشت"

💡توی این وبینار قراره چی یاد بگیریم؟

🟣 واکاوی املا: یعنی هر آن چیزی که یک معلم ابتدایی باید در مورد املا بداند.

🟣 اشتباهات رایج معلمان در زنگ املا....

🟣 واکاوی اشتباهات املایی بچه ها

🟣شیوه ی ارائه ی بازخوردهای تلفیقی

🟣 ۲۵ املای هدفمند آموزشی

🟣 ۵ املای تقویت درک مطلب

🏎 من مسیر این وبینار رو تجربه کردم و حالا می خوام مسیری رو که رفته ام به همکاران دغدغه مند دیگری هم انتقال بدم.

📹 🎧 اگه به هر دلیلی ثبت نام کردید و نتونستید در وبینار شرکت کنید ما ویدیو و فایل صوتی کلاس رو به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدیم.


🤑قیمت وبینار:

۲۶۰۰۰۰ تومان

1️⃣روش اول ثبت نام: مشاهده کامل سرفصل‌ها و ثبت نام از طریق لینک زیر👇


https://negindashtestani.ir/product/%d9%86%d9%90%d9%88%d9%90%d8%b4%d8%aa-%d9%86%d9%82%d8%b4%d9%87-%db%8c-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%aa%d9%82%d9%88%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%85%d9%84%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4-%d8%a2%d9%85%d9%88/



2️⃣روش دوم ثبت نام:

لطفا مبلغ ۲۶۰۰۰۰ تومان رو به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۳۱۱۱۹۱۰۸ انتقال بدید و فیش واریزی و اطلاعاتتون رو به شماره ی همراه ۰۹۰۲۶۳۴۴۱۳۳ در پیام رسان واتساپ، ارسال کنید.


#وبینار_نوشت

🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

11 Oct, 12:52


🤔به قول فروید: برای سلامت روان دو چیز لازمه....

کار
و
عشق

😍البته کار درست و عشق درست...

👨‍🏫👩‍🏫حرفه ی من و تو به شکلیه که وقتی میریم مدرسه، احساس می کنیم داریم یه کار بزرگ انجام میدیم؛ شکل دادن به آینده و کمک به رشد انسان های فردا.

🤔 اما همین شغل زیبا جزو مشاغلیه که اگر با عشق و مراقبت از جسم و روح و روانمون همراه نباشه؛ ارمغانی به غیر از تحلیل رفتن، خستگی و افسردگی نداره...

❗️واقعیت اینه که ماحتی وقتی با نهایت عشق هم سر کلاس حاضر میشیم گاهی خسته میشیم، گاهی از کوره در میریم؛ اما جای شکرش باقیه که خیلی از ما یاد گرفتیم چطوری به خودمون توجه کنیم و خودمون رو آروم کنیم؛ گاهی با قدم زدن🚶‍♀ در حیاط مدرسه، گاهی با یک نفس عمیق 😮‍💨و گاهی با نوشیدن یک استکان چای☕️ در کنار یک همکار همراه....


📆در ایران، هجدهم تا بیست و چهارم مهرماه رو هفته ی سلامت روان نام گذاری کرده اند، تیرماه پارسال یک کتاب📖 رو با عنوان "راهنمای سلامت روان معلمان" خلاصه کردم و در سایتمون قرار دادم؛ احساس کردم در اولین ماه سال تحصیلی و در هفته ی سلامت روان، خالی از لطف نباشه خوندن مجدد خلاصه ی این کتاب رو یادآوری کنم.

مدت زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه

برای مطالعه ی خلاصه ی این کتاب روی لینک زیر بزنید.👇


https://negindashtestani.ir/%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%a7%d9%86/#:~:text=%D9%88%20%D8%A8%D9%87%D8%A8%D9%88%D8%AF%20%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-,%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C,-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%20%D9%88%20%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87


#سلامت_روان_معلمان



🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

10 Oct, 12:53


😘بی مهر رخت، روز مرا نور نمانده است
وز عمر مرا جز شب دیجور نماندست

📆فردا بیستم مهر، روز بزرگداشت حافظه.


📖حافظ جزو شعرایی که حتی در روزهای سخت هم به ما امید🕊 و آرامش میده.

🔖من هر ساله در روز بزرگداشت حافظ فعالیت های مختلفی رو برای آشنایی بیشتر بچه ها و پر رنگ کرد نام حافظ در ذهن بچه ها انجام میدم، از خوندن چند بیت شعر ساده گرفته تا تعریف کردن داستان زندگی حافظ؛ علاوه براین من فعالیت های خونه در بیستم مهر رو، به نام "حافظ" مزین می کنم.

👍اسم فعالیت روز بیستم رو هم میذارم "حافظانه"

😍پیش خودم گفتم شاید شما هم مثل من دوست داشته باشید روز شنبه از حافظ برای بچه ها بگید و "فعالیت های حافظانه" داشته باشید؛ بنابراین لینک زیر رو باهاتون به اشتراک گذاشتم که اگر تمایل دارید از این فعالیت ها در پايه های مختلف، متناسب با محتوای درسی تون، ایده بگیرید و اجرا کنید.


👇👇👇


https://t.me/savad45/263?single

#حافظانه

🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

09 Oct, 13:58


صُراحی آموزش 🍷

👩‍🏫سال دوم تدریسم بود. در روستایی به نام شیرینو، در نزدیکی پالایشگاه‌های عسلویه و در حاشیه ی خلیج فارس، کلاس چهارم درس می دادم. شیرینو، با وجود اینکه بر گنجینه‌ای از نفت و گاز قرار داشت؛اما روستایی بسیار محروم بود. مسیر خانه ی ما تا مدرسه‌، پنجاه دقیقه پیچ و خم کوهستانی داشت.

🤥دروغ چرا!؟ به دو دلیل برای رفتن به این مدرسه بسیار بی میل بودم؛ دلیل اول، مسیر طولانی و پر پیچ و خم آن و دلیل دوم، معاون مدرسه.

😡معاون آموزشی مدرسه خانمی بود که مرتب ساز مخالف می زد و با دخالت‌های بیش از حد در امور کلاسی و حتی شخصی، سایه سنگینی بر فضای مدرسه انداخته بود. از آنجایی که من و اکثر معلم های آن مدرسه، در سال‌های ابتدایی تدریس بودیم، میدان را برای دخالت‌های بی‌حد و حصر خانم معاون باز گذاشته بودیم.

😞خلاصه دل خوشی از این خانم معاون نداشتم تا اینکه یک روز بارانی، در راه کوهستانی ماندم و با تأخیر به مدرسه رسیدم. خانم معاون، زنگ اول را به‌جای من سر کلاس رفته بود و با بچه ها املا کار کرده بود؛ به قول خودشان املای درختی. تا رسیدم دفتر بچه ها را نشان داد و به طور مستقیم از انتظار مشابه و تکرار این املا، با من سخن گفت.

🌳در آن روز، برای اولین بار با مفهوم جدیدی به نام "املای درختی" آشنا شدم. تصویر ساده‌ای از یک درخت که در میان آن، کلماتی پراکنده از درس قرار داشت. ذوق و اشتیاق معاون نسبت به این املا برایم قابل درک نبود؛ واقعا تاکید ایشان برای نسبت دادن کلمه ی خلاق به این املا برایم جای سوال داشت.

🙈اگرچه دل خوشی از معاون نداشتم، اما در آن لحظه نتوانستم حرف دلم را به ایشان بگویم؛ بنابراین حرف دلم را با خودم تکرارکردم. به خودم گفتم:مگر  خلاقیت فقط در رنگ و شکل ظاهری است، نوشتن چندتا کلمه وسط یک درخت، چه خلاقیتی است!؟

🔎چهارده سال از آن روز می گذرد، اما من هم در آن لحظه و هم در این لحظه، به شدت معتقدم، خلاقیت در سادگی و هدفمندی نهفته است؛ متاسفانه امروزه در فضای مجازی خیلی از معلم ها خلاقیت را با پیچیدگی و اسم های عجیب و غریب اشتباه می‌گیرند.


💡خلاقیت در آموزش مثل صُراحی ظریفی است که محتوای ارزشمند را در خود جای می‌دهد؛ از نگاه ادبی، آموزش خلاق باید چون شراب ناب در صُراحی شفاف، هدفمند و ریشه‌دار باشد. در فضای مجازی امروز، بازی‌ها و به ویژه تمرین‌های املایی به ظاهر خلاقانه با اسامی متفاوتِ فراوانی دیده می‌شود که همچون صُراحی خالی، فاقد محتوای ارزشمند است و تنها دستاوردش برای مخاطب خاص ما، اتلاف وقت و منابع است.

آیا شما هم با من هم نظرید؟

🙏امیدوارم روزی برسد که همه ی همکاران ما، آموزش خلاق را مانند یک صراحی، پر از ایده های ناب و جا افتاده بدانند تا بتواند ریشه های یادگیری دانش آموزان را با آموزش های ریشه دار سیراب کنند.


✍️نگین دشتستانی

#نوشت
#املا
#واژه_نگاری
#خلاقیت

🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

09 Oct, 13:33


🎙


🎙رادیو واژه ی ۱۰: صُراحی

🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

09 Oct, 13:31


🎙

🎙رادیو واژه ی ۱۰: صُراحی

🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

06 Oct, 20:07


🇮🇷ایران یعنی چی؟


❤️معنی اصیل و آریایی واژه ی ایران....

❤️ایران

#واژه_آموزی
#ایران



🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

02 Oct, 14:02


🙏ای کاش انگورها در خاورمیانه زودتر برسند!


دیروز عصر از اولین جلسه‌ با اولیا به خانه برگشتم و به سرعت کیف استخرم را برداشتم و راهی استخر شدم. خسته بودم، اما با تمام وجود شنا کردم🏊‍♀. پس از خروج از استخر، به خرید برای یخچال خانه رفتم و نهایتاً حدود ساعت ۸ به خانه برگشتم. 🛒

🥙پس از گذاشتن هر چیزی سرجای خودش و آماده کردن ناهار امروز، با احساسی عمیق از رضایت، قوری مسی را برداشتم و یک لیوان چای لاهیجان ریختم، گوشی‌ام را به دستم گرفتم و روی مبل، جلوی تلویزیون لم دادم تا همزمان با نوشیدن چای، چرخی هر در دنیای مجازی بزنم ؛ قرار بود بعد از اتمام چای هم به سراغ عشق و علاقه‌ی روزانه‌ام، یعنی تولید محتوا بروم.

📲وارد دنیای مجازی شدم، اولین چیزی که دیدم، استوری آقای حافظی‌نژاد بود که نوشته بودند: «الان موشک‌باران است، ما سر کلاس نوابغ تدریس هستیم». به خودم گفتم: "موشک باران!" سریع کنترل تلویزیون را برداشتم و وارد شبکه های خبری شدم، دلم هری ریخت. تار و پود آرامش و خیالِ خوشم در لحظه ای از هم گسست.

🥺همیشه از شنیدن اخبار مربوط به جنگ و کشتار، دلم به درد می‌آمد ؛ اما دیشب، درد و نگرانی از جنگ و کشتار را ملموس تر درک کردم؛🤔 به این اندیشیدم که اگر تصور پیش‌آمدهای شوم تا این حد دلهره‌آور است، وای به حال زنان و مردان و کودکانی که موسیقی متن شب هایشان صدای توپ و تانک است. به راستی وقتی می گویند تا زمانی که جای کسی قرار نگیری، نمی‌توانی درک کنی چه می کشد، حقیقتی محض تر از محض است.

😴با هزار و یک فکر و تحلیل سیاسی خوابیدم، خواب دوران دبستانم را دیدم، زمانی که آژیرها به صدا در می آمد و هراسان و دوان دوان ما را به سنگرهای مدرسه می بردند؛ از خواب پریدم، ۴/۱۷ دقیقه ی صبح بود. در تاریکی اتاق، به نقطه ای در ناکجاآباد خیره شدم، ذهنم مانند دونده ی ماراتن با سرعتی غیر قابل وصف به همه جا می دوید، ناگهان پیش یک نفر مچش را گرفتم، الیاس علوی شاعر افغان....
شعر الیاس را در ذهنم زمزمه کردم...

🍇خدا کندانگورها برسند
جهان مست شود
تلوتلو بخورند خیابان ها
به شانه ی هم بزنند
رئیس جمهور ها و گدایان
برای لحظه‌ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را
کاردها یادشان برود بریدن را
قلم ها آتش را آتش بس بنویسند
و ما بزنیم پیاله ای دیگر
به سلامتی باغ های معلق انگور

به آخرش که رسیدم ، تو دلم گفتم :

" و ای کاش انگورهای خاورمیانه زودتر برسند"

خواب از سرم پریده بود، بلند شدم و سرخودم را گرم کردم تا ساعت ۷ شود و به مدرسه بروم.

🏫 ظهر که از مدرسه برگشتم در فضای مجازی صحنه های جالبی را دیدم؛ صحنه ای از رقص دو نفره ی عرو س و داماد لبنانی در زیر آسمان مزین شده با موشک ها، در صحنه ای دیگر، رقص پر شور کردی در کردستان در زیر همان آسمان ، در صحنه ای دیگر، یک زوج جوان در تل آویو در حال رقص دو نفره ی شب عروسی شان در پناهگاه ...

به خودم گفتم: عجب جای عجيبی زندگی می کنیم ، خاورمیانه، واقعا عجیب و غریب است، ما مردم خاورمیانه، هر روزِ نو را با داستانی نو آغاز می کنیم. پیش بینی آینده در این منطقه ناممکن است، فقط دو چیز در این منطقه ثبات دارد؛ اولی ناپایداری و عدم قطعیت که سایه اش بر سر این منطقه سنگینی می کند و دومی، "امید" همان چیزی که ما را در هر شرایطی همچنان سرپا نگه داشته.

به امید داشتن دنیایی بی کینه🙏

✍️ نگین دشتستانی





🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

30 Sep, 13:20


✍️یکی از املاهایی که به تقویت حافظه ی شنیداری بچه ها کمک می کند املای لوتو است:


"املای لوتو"


📝وسایل لازم: مداد، پاک کن، کاغد ، سنگ ریزه یا تعدادی نخود و لوبیا


📥مراحل اجرا:


🔡۱- آموزگار از دانش آموزان می خواهد یک جدول ۱۶ خانه ای (۴×۴) در دفترشان بکشند.

🔡۲-آموزگار ۱۶ تا از کلمات درس جدید که ارزش املایی دارد را انتخاب می کند و با سرعت متوسط می خواند، تا بچه ها کلمات را در جدول بنویسند.(بهتر است کلمات فقط یکبار تکرار شود؛ چون هدف اصلی این املا تقویت تمرکز و حافظه ی شنیداری است.)


🔡۳-از بچه ها می خواهد کلمات را به صورت نامنظم ، در ۱۶ خانه بنویسند، تاکید کنیم به ترتیب از خانه ی اول شروع به نوشتن نکنند؛ کلمات را در جاهای مختلف جدول بنویسند.

🔡۴- بعد از نوشتن کلمات آموزگار از بچه ها می خواهد به او توجه کنند؛ آموزگار چهار تا از واژه های گفته شده را پشت سر هم تکرار می کند و بچه ها باید بعد از اینکه معلم آن ها را گفت، چهارتا واژه را در جدولشان مشخص کنند، اگر برای دانش آموزی چهار کلمه ی گفته شده در یک راستا (افقی/عمودی/مورب)قرار گرفته باشد؛ باید با صدای بلند بگوید
"گوش تیز"

⚠️*تاکید کنیم بعد از اینکه ۴ کلمه را با هم گفتیم؛ بعد به جدول توجه کنند؛ همزمان با خواندن معلم دنبال کلمات در جدول نگردند.


فواید املا به سبک لوتو

⭐️تقویت مهارت شنیداری

⭐️تقویت مهارت درست نویسی

⭐️افزایش دقت و تمرکز

⭐️ایجاد فضای مفرح در کلاس

#دیکته #املا
#مسیر_نوشتن_در_ابتدایی
#لوتو


🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

30 Sep, 13:09


🤚سلام همکارانِ همراه!


🤔همه ی ما می دانیم که یکی از عوامل کند نویسی بچه ها در هنگام دیکته نویسی، تمرکز و حافظه ی شنیداری بچه ها ست؛حالا سوال اینجاست:

چگونه می توانیم تمرکز و حافظه ی شنیداری بچه ها را تقویت کنیم؟

😯با بازی ها، تکالیف شنیداری و املاهای متفاوت

در محتوای👇یکی از املا ها رو بهتون معرفی می کنم.


#دیکته
#املا
#مسیر_نوشتن_در_ابتدایی
#نگین_دشتستانی


🚀 @negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

29 Sep, 17:07


🔄این فایل ها تکمیل کنند ی مورد شماره ۶ است.

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

29 Sep, 17:04


2️⃣قسمت دوم


👨‍🏫مخاطبین این فایل: آموزگاران پایه های مختلفِ ابتدایی


مدت زمان این فایل: ۱۱ دقیقه و ۲۹ ثانیه

👍هدف از اشتراک این فایل: افزایش اطلاعات تخصصی آموزگاران و ارائه‌ی راهکارهای کدنویسی دانش آموزانی که در فرایند تحصیل کند نویسی شده اند.

ℹ️در این فایل تخصصی/ آموزشی اطلاعات زیر را با بیانی ساده دریافت می کنید.

۱- عوامل کند نویسی بچه ها
۲-چرا بعضی از بچه ها در فرایند تحصیل کند نویس می شوند؟
۳- نقش معلم ها و اولیا در فرایند کند نویسی بچه ها
۴- عامل کند نویسی در دیکته چیست؟
۵- پنج راهکار برای تقویت کند نویسی بچه ها در کلاس درس
۶- نمونه چالش روزانه نویسی

#اطلاعات_معلمی
#کند_نویسی
#دیکته
#املا
#مسیر_نوشتن_در_ابتدایی


🚀@negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir

مهارت های معلمی/نگين دشتستانی

29 Sep, 17:00


درود دوست و همکارِ همراه!


👨‍🏫مخاطبین این فایل: آموزگاران پایه های مختلفِ ابتدایی


مدت زمان این فایل: ۱۱ دقیقه و ۲۹ ثانیه

👍هدف از اشتراک این فایل: افزایش اطلاعات تخصصی آموزگاران و ارائه‌ی راهکارهای کدنویسی دانش آموزانی که در فرایند تحصیل کند نویسی شده اند.

ℹ️در این فایل تخصصی/ آموزشی اطلاعات زیر را با بیانی ساده دریافت می کنید.

۱- عوامل کند نویسی بچه ها
۲-چرا بعضی از بچه ها در فرایند تحصیل کند نویس می شوند؟
۳- نقش معلم ها و اولیا در فرایند کند نویسی بچه ها
۴- عامل کند نویسی در دیکته چیست؟
۵- پنج راهکار برای تقویت کند نویسی بچه ها در کلاس درس
۶- نمونه چالش روزانه نویسی

#اطلاعات_معلمی
#کند_نویسی
#دیکته
#املا
#مسیر_نوشتن_در_ابتدایی


🚀@negindashtestani

🌐 Negindashtestani.ir