رصد و پایش سایه به سایه @rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh Channel on Telegram

رصد و پایش سایه به سایه

@rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh


ارتباط با ما:petros_1400@

رصد و پایش سایه به سایه (Persian)

کانال تلگرام رصد و پایش سایه به سایه یک منبع اطلاعاتی جذاب و کاربردی برای علاقمندان به طبیعت و محیط زیست است. در این کانال، شما می‌توانید اخبار، مقالات، عکس‌ها و ویدیوهای مرتبط با حفظ محیط زیست و حیات وحش را مشاهده کنید. با پیوستن به این کانال، به دنیای فوق‌العاده‌ای از زیبایی‌ها و معجزه‌های طبیعت وارد خواهید شد. تصاویر زیبا از بندر گناوه گذاشته می‌شود و تازه‌ترین اخبار مربوط به حفاظت از محیط زیست در این کانال به اشتراک گذاشته می‌شود.

رصد و پایش سایه به سایه به عنوان یک جامعه آنلاین برای محافظت از محیط زیست و اهمیت حفظ تنوع زیستی شناخته شده است. این کانال فرصتی عالی برای مبارزه با تخریب محیط زیست و ترویج سبک زندگی پایدار است. از طریق ارتباط با اعضای این کانال، می‌توانید ایده‌ها و تجربیات خود را در حفاظت از محیط زیست به اشتراک بگذارید و با دیگر اعضای جامعه به ارتباط برسید.

اگر به محیط زیست و حیات وحش علاقه‌مند هستید و می‌خواهید در حفظ آنها موثر باشید، پیوستن به کانال تلگرام رصد و پایش سایه به سایه برای شما توصیه می‌شود. با ما تماس بگیرید: petros_1400@

رصد و پایش سایه به سایه

06 Jan, 20:17


🖊یادداشت دریافتی

🔕🔕داستان غم‌انگیز یک سازمان پرافتخار

🔕روزی روزگاری، سازمانی بود به نام "سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی". این سازمان، زمانی غرور و افتخار جهاد دانشگاهی بود. کارکنانش، جهادگرانی پرشور و توانا بودند که شبانه‌روز برای شکوفایی تلاش می‌کردند. اما افسوس که روزگار بر این سازمان سخت گذشت و روزبه‌روز از رونق افتاد.
ماجرا از جایی شروع شد که بخش اشتغال از این سازمان جدا شد. این جدایی، مثل جدا کردن بال از پرنده‌ای بود. سازمان بدون بخش اشتغال، مثل بدنی بی‌جان شد. کارمندان زحمتکشی که سال‌ها برای این سازمان تلاش کرده بودند، ناگهان خود را تنها و کوچک دیدند.
مدتی بعد، شنیده شد که سازمان تجاری‌سازی، دیگر جایگاه مشخصی در دفتر مرکزی ندارد. این یعنی چه؟ یعنی سازمانی که روزی الگوی همه بود، حالا به حاشیه رانده شده است. انگار کسی دیگر به این سازمان اهمیتی نمی‌دهد.
این وضعیت، بسیاری را نگران کرد. چرا سازمانی که روزی پر از ایده‌های نو و انرژی بود، حالا این‌قدر ضعیف شده بود؟ چرا مدیران ارشد سازمان، نتوانستند از این بحران جلوگیری کنند؟
در همین حین، وضعیت اشتغال جدا شده نیز چندان بهتر نبود. این فرزند ارشد توانا کم کم به چشم غریبه ها دیده شد و انقدر کمرنگ شد تا سرانجام آنهمه جلال و پیشرانی را به یک مرکز تبدیل کنند!!!
این مشکلات، ریشه در ساختار و مدیریت غلط سازمان‌ها دارد.  برای نجات این ‌مجموعه ها دارد، باید تغییرات اساسی در ساختار آن‌ها ایجاد شود. شاید بهتر باشد سازمان تجاری‌سازی و بخش اشتغال معاونت آموزشی، مجددا به یک سازمان واحد تبدیل شوند چرا که ستفا نیز اهمیتی برای مدیران ارشد جهاد نداشته که ریاست مستقلی برایش نگذاشته اند! و اینگونه تک و تنها و بدون خروجی پرطمطراقی مانده است
بسیاری امیدوار بودند که مسئولان جهاد دانشگاهی به این مشکلات رسیدگی کنند و برای نجات این سازمان‌های ارزشمند، اقدامات لازم را انجام دهند. امروز تا دیر نشده ماهی را از اب بگیرند، کم نیروهای توانمند هم هدف دو مجموعه ندارند مجددا سازمانی یکپارچه از ستفا و اشتغال تحت عنوان مهارت های فناوری و کارآفرینی نقطه درخشانی خواهد بود.
پایان داستان
این داستان، داستان غم‌انگیز ستفا و اشتغال است از جهادگری قدیمی که روزی روزگاری افتخار حضور در ستفای با اشتغال را داشته است، همان سازمان اشتغالی که روزی پر از امید و آرزو بود. اما امروز، این سازمان ها یکی پس از دیگری در آستانه کوچک شدن و مرکز و  احتمالا انحلال !!!قرار دارند، بهتر است در جلسه بعدی در این خصوص تصمیمی گرفته شود که به نفع هر دو مجموعه وزین و جوانان پرشور آنها باشد
در آخر این شعر، شرح حال ما است:
ستفا و اشتغال، دو بال پرواز،
که بردند دانش را به اوج اعلا.
کنون مانده‌اند در بندِ زوال،
چه شد آن همه شور و نشاط و جلال؟
ستفا، خاستگاهِ نوآوری و فن،
که می‌ساخت آینده‌ای روشن.
اشتغال، شکوه نیروی کار،
که می‌کاشت امید در دل و دلدار.
جدا شد این دو از هم، چه جنجالی،
شدند چون کشتی‌ای در دریای طوفانی.
چه شد آن همدلی و اتحاد و یاری؟
که بود مایه عزت و افتخار و پیاری.
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

05 Jan, 18:19


🖊یادداشت دریافتی

🔕🔕🔕چه باید کرد؟

بیش از یکسال از استعفای خود خواسته‌ام برای جدایی از مجموعه جهاددانشگاهی می‌گذرد. انتخاب رفتن، انتخابی صرفا احساسی نبود. بیش از هر چیز، ناشی از شرایط ایستا در عین ظهور و بروز هر روزه‌ی بحران‌های درون‌سازمانی بود. به بیان دیگر، ناشی از بی‌عملی در شرایطی که نیاز به عمل بود.
باید کاری می‌کردیم و کاری برای مواجهه با بحران‌ها نمی‌کردیم. بحران از پی بحران سر بر می‌آورد و ما فقط تلاش می‌کردیم به تعویق بیندازیمشان. بحران‌هایی که به هر حال یک روزی سر بر می‌آورد و سازمان را زمین‌گیر خواهد کرد.
امروز که این متن را می‌نویسم، قضاوتی له یا علیه شخص یا جریانی ندارم. چرا که این رفتار در مواجهه با مسائل، تو گویی بخشی از فرهنگ ما شده است و در هر کجا (چه بخش دولتی-حاکمیتی، چه بخش خصوصی و چه جامعه مدنی و چه حتی درون روابط شخصی و خصوصی) می‌توان آن را مشاهده کرد. تعلیق برای به تعویق انداختن مواجهه.
در این بیش از یکسال گذشته، همواره از خود پرسیده‌ام که آیا زمانی که در سازمان بودی، نمی‌شد کاری کرد؟ آیا اکنون که در بیرون سازمان هستی و ذی‌نفع چیزی نیستی، نمی‌شود کاری کرد؟
بارها دوستانم چه در جهاد دانشگاهی و چه در سایر نهادهای حاکمیتی و دولتی از من پرسیده‌اند که آیا با رفتن از این موقعیت‌های ایستا، از خود و از وجدان خود، سلب مسئولیت کرده‌ایم؟ می‌توانیم با این ادعا که ما میخواستیم و نشد و نگذاشتند کار کنیم، مسئولیت را دوش خود برداشت و دیگر خود را  حتی به لحاظ اخلاقی موظف ندانست؟ آیا با این رفتن‌ها، پاسخی به سوالی داده‌ایم یا از پاسخ دادن گریخته‌ایم؟ و بی‌شمار سوال‌های از این دست که مرا و ما را، بیش از هر چیز دیگر، در برابر خودمان قرار می‌دهد تا بپرسیم و پاسخ دهیم، که آیا می‌شود کاری کرد یا نه؟
در مدتی که در این نهاد فعالیت کرده‌ام، نیاز داشتم تعریف از این نهاد برای خود داشته باشم. تعریفی که از طریق آن بتوان به فعالیت‌هایم معنا ببخشم. فارغ از امروز و اکنون، جهاد دانشگاهی برای من مظهر نهادی بود و هست که از طریق آن بتوان جلوتر از سایر نهادها با مسائل مواجه شد و پاسخی برای آن‌ها یافت. در تاریخچه فعالیتی این نهاد، پروژه‌های متعددی را می‌توان یافت که روزی برای پاسخگویی به نیازی انضمامی در کشور طراحی شده بود و امروز بخشی از ساختار متکثر این نهاد عریض و طویل شده است. اما توگویی امروز این نهاد از مواجهه یا پاسخگویی به مسائل خود درمانده است، چه برسد به مواجهه با مسائل کشور. گزاره پیشین، نافی امید برای تغییر نیست، پیش‌شرطی لازم برای تغییر است. کتمان آن هم تغییری در وضع ایجاد نمی‌کند. تکرار مداوم آن هم راه به‌جایی نمیبرد.
راستش را بخواهید، جهاد دانشگاهی مسئله نیست. مسئله بسیار فراتر از این سازمان است. مسئله ایران است. چشم را بستن یا کتمان کردن، نه‌تنها درمان نیست که بر پیچیدگی‌ها و دشواری‌های مضاعف مواجهه با مسائل، می‌افزاید. در پی تقصیر رفتن و مقصر را یافتن هم مسئله‌ی امروز و اولویت‌دار نیست. تقصیر بر گردن همه‌ی ما هست، هر کدام به اندازه‌ی خود و در جایگاه خود.
بحران‌ها هستند، چه ما نپذیریم، چه ما چشمان خودمان را ببندیم و چه ما از مواجهه فرار کنیم. بحران‌ها هستند، ما مسئول به‌وجود آمدن آن‌هاییم و ما مسئول مواجهه با آن‌ها. چه آنان که هنوز در این سازمان‌ند و چه آنان که چون من و ما، از این سازمان رفته‌اند.
دوباره باز می‌گردم به پرسش‌ آغازین، چه باید کرد؟

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

02 Jan, 19:30


🔕🔕 تولید "پست" برای آینده !

بسیج اساتید هفته گذشته و در روز تعطیل در جهاددانشگاهی راه اندازی شد. به عبارتی خودشان بریدند و دوختند و قائم مقام بدعتی رئیس و معاون هماهنگی، به عنوان رئیس بسیج اساتید معرفی شد و قبا را به تن کرد.

نکته مهم و سوال اساسی این است که آیا تشکیل بسیج اساتید براساس یک فلسفه و ساز و کار قانونی ایجاد شده، یا نفع شخصی و آینده نگری برای پست داشتن فارسی در آینده در این موضوع، تعیین کننده بوده است؟؟!

القصه؛ ظاهرا "پست" و "مقام" داشتن، آنقدر شیرین و گواراست که همه آدم ها را به سمت خود می کشاند و استثنائا در این فقره، فرقی هم بین اصولگرا و اصلاح طلب نیست!

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

01 Jan, 20:23


🔕🔕 عکس و مکث!
"ذوق زدگی" 😁😁😁


بازدید رییس سازمان "تاکسیرانی" تهران از سازمان "قرآنی" دانشگاهیان کشور !!!!

ما فقط سکوت، ما فقط نگاه...


https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

31 Dec, 15:19


⭕️"سفید سازی" عناصر فتنه در جهاد دانشگاهی کلید خورد!

🔹در ایام منتهی به سالگرد ۹ دی و حماسه بزرگ ملت ایران، "حسین. و" از اعضای جهاد دانشگاهی تهران که در فتنه ۸۸ نقش بارزی در ساماندهی تجمعات و فتنه گری در دانشگاه تهران داشت و هم اینک یکی از اعضای اصلی و فعال انجمن اسلامی  مدرسین دانشگاه ها به ریاست محمود صادقی می باشد، با فشارهای سیاسی به عنوان مدیر اجرایی یکی‌ از همایش های ملی جهاد دانشگاهی منصوب شده است.

🔹نامبرده به دلیل سوابق و نظرات تند علیه نظام اسلامی و مسئولان عالیرتبه نظام در دانشگاه تهران شناخته شده است، به نحوی که در تمام سالهای بعد از فتنه هیچکدام از مسئولان جهاد دانشگاهی به خود اجازه نداده بودند، مسئولیتی را به او بسپارند.

🔹حالا و بعد از ۱۵ سال چنین فردی مجددا در حال برگشت به رده های مدیریتی این نهاد دانشگاهی می باشد.

🔹 مسئولیتی که به این فرد داده شده در راستای "سفیدسازی" وی و همچنین بررسی عکس العمل های احتمالی و آماده سازی فضا برای سپردن مسئولیت های بالاتر به نامبرده می باشد.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

27 Dec, 11:33


🔕🔕 یادداشت وارده
حیاط خلوت جدید در جهاد دانشگاهی؟؟؟

پرده اول :

ما جمعی از اعضای سابق مجموعه «اطلاع‌رسانی بازار کار» که قبل از انحلال و ادغام، سال‌ها تحت فشار و استرس‌ کاری، تأخیر در پرداخت حقوق، عدم تخصیص اضافه‌کار و پاداش مناسب و دیگر مشکلات متعدد قرار داشتیم، اعتراض خود را نسبت به وضعیت موجود و تصمیمات ناعادلانه مسئولین اعلام می‌کنیم.

در دوره‌ای که بسیاری از ما با حداقل‌ها روزگار گذراندیم، از حقوق و زحمات ما ساختمانی ویلایی در خیابان خارک خریداری شد. اما به دلیل سوءمدیریت و تصمیمات اشتباه، این مرکز با بدهی‌های فراوان مواجه گردید و نهایتاً در معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی ادغام شد .
با این حال، کارکنان این مرکز به‌رغم مشکلات فراوان به همکاری خود در بخش‌های مختلف ادامه دادند.

پرده دوم:

اکنون، مسئولان جهاد دانشگاهی تصمیم گرفته‌اند «مرکز تخصصی آموزش، سنجش و توسعه مهارت‌های نوین» ایجاد شود.
اما این اقدام به جای بهبود شرایط، تنها فشارهای بیشتری بر کارکنان وارد می‌کند. با تصمیمات جدید، نیروهای شاغل در بخش‌های مختلف معاونت آموزشی به اجبار معاونت آموزشی و معاونت پشتیبانی باید به مرکز جدید منتقل شوند. تصمیمی که نفرات زیادی را درگیر نموده است.
عدم پذیرش این تصمیمات، به معنای تسویه حساب اجباری است! نیروهای قراردادی و پیمانی، تسویه و رسمی ها در اختیار کارگزینی .

در این میان، تبعیض آشکار بین کارکنان وجود دارد؛ افرادی که از حمایت‌های خاص و روابط پشت‌پرده برخوردارند، محترمانه به این مرکز مامور شده و به محض آرام شدن اوضاع به دفتر مرکزی بازمی‌گردند. این رفتارهای ناعادلانه، شأن و کرامت انسانی نیروها را زیر سؤال می‌برد.

سؤال ما این است: چرا باید به خاطر منافع عده‌ای خاص، کارکنان را تحت فشار قرار دهید؟ چرا به جای حل اساسی و بنیادین مشکلات، تصمیماتی که اتخاذ می‌شود تنها بر استرس و نارضایتی کارکنان بیافزاید؟

ما خواهان شفاف‌سازی در تصمیم‌گیری‌ها و پایان دادن به این اقدامات غیرمنصفانه هستیم. صدای اعتراض ما را بشنوید و اجازه ندهید که حق و حقوق نیروها قربانی سیاست‌ها و منافع شخصی و گروهی شود...

با احترام
جمعی از اعضای مجموعه پیشین اطلاع‌رسانی بازار کار ، اعضای معاونت آموزشی و اعضای جدید حیاط خلوت جدید معاونت آموزشی

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

22 Dec, 03:54


🔕🔕 یادداشت وارده
صندوق پس انداز جهاد دانشگاهی و حق الناس تضییع شده...

متاسفانه امور مالی در یک اقدام خلاف قانون، از ابتدای سال 1401 تمامی مبالغی را که تحت عنوان سهم صندوق پس انداز ماهانه از حقوق پرسنل مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی جهاد دانشگاهی کسر می شده است، به جای واریز به صندوق ، بابت مصارف دیگر مانند بیمه تکمیلی و غیره هزینه نموده است و اکنون با گذشت 33 ماه از این قضیه و علیرغم پیگیری ها و مکاتبات مکرر همکاران، هیچ فردی در جهاد دانشگاهی و  هیچ فردی در مرکز (روسای های اسبق و سابق و کنونی و معاونت پشتیبانی مرکز) پاسخگو نمی باشند و با وعده های سر خرمن، سعی در سرپوش گذاشتن به سرمایه از دست رفته همکاران مرکز دارند.

واقعا چه کسی پاسخگوی خسارت سه ساله وارده به سرمایه همکاران مرکز در صندوق خواهد بود؟؟؟ به فرض اجابت این تظلم خواهی همکاران مرکز از طرف مسئولان محترم جهاد دانشگاهی و تعیین تکلیف و عودت سرمایه همکاران در سه سال گذشته، تکلیف سود تعلق گرفته به سرمایه سالهای قبل در صندوق (که به همکاران مرکز تعلق نگرفته است و نخواهد گرفت)، چگونه خواهد بود؟؟؟
این همه شعار و نمایش در جهاد دانشگاهی؛ اما دریغ از یک ذره پاسخگویی.
به امید تاثیر این مرقومه در آقایان مسئولان جهاد دانشگاهی و احقاق حق الناس این مجموعه پرتلاش و دیگر واحدها، سازمان ها و مراکزی که احتمالا با این مشکل روبرو هستند...

جمعی از اعضای مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی جهاد دانشگاهی

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

20 Dec, 16:07


🔕🔕 یک نکته از این معنی.
ماجرای اهدای "خرما" از تهران تا بوموسی!

حالا که بحث گنجاندن "خرما" در بسته اهدایی شب یلدا داغ است، خوب است این نکته را هم اضافه کنیم که در گردهمایی روسای جهاد دانشگاهی که اخیرا توسط معاونت هماهنگی در جزیره همیشه ایرانی "بوموسی" برگزار شد، علاوه بر شارژ کارت بانکی "ایران زمین"، به هر کدام از روسا یک بسته خرمای اعلا، هر بسته به مبلغ یک میلیون تومان!! هم اهدا شده است...

به قول آن بنده خدا:
                                علی برکت الله!😁😁
زیاده عرضی نیست...

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

19 Dec, 17:13


🔕🔕  مساله این است :
گرمای دورهمی شب یلدا برای همه اعضای جهاد دانشگاهی یا اعضای دفتر مرکزی و برخی تهران نشینها ؟؟؟

دیروز و دیشب که خبر اهدای بسته شب یلدا با حواشی آن منتشر شد، پیام های متعددی از همکاران محترم دریافت گردید که به موضوع از منظر دیگری پرداخته بودند که الحق و الانصاف ، دقیق و درست است.
پیام ها غیر از تشکر همکاران محترم بابت اطلاع رسانی که البته وظیفه ماست، حول یک محور عمده و اساسی بود که آن محور را می توان در یک کلمه خلاصه کرد:

                               "عدالت"

موضوع از این قرار است که متاسفانه همین بسته های یلدایی که ایرادات آن در یادداشت های قبلی مورد اشاره قرار گرفت؛ با همه ایرادات، ظاهرا فقط مخصوص اعضای دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی (ساختمان های شماره ۱ و ۲) و تعداد محدودی از واحدهای جهاد دانشگاهی مستقر در تهران تهیه و توزیع شده و دیگر واحدهای جهاد دانشگاهی چه در تهران و چه در استان ها از این مزیت و امتیاز برخوردار نبوده اند...

اطلاعات دریافتی حاکی از آن است که برخی واحدهای برخوردار و پولدار، خودشان راسا بسته نقدی و غیرنقدی پر و پیمان برای شب یلدا تهیه و به همکاران تقدیم کرده اند، برخی واحدهای دیگر در همین اندازه دفتر مرکزی و برخی دیگر از واحدها بخصوص واحدهای استانی متاسفانه و با افسوس و صدافسوس نتوانسته اند حتی حداقل مایحتاج لازم برای برگزاری ساده دورهمی خانوادگی شب یلدا ( یعنی حداقل یک کیلو آجیل) را تامین نمایند و همکاران محترم این واحدها " دست خالی" به منزل رفته اند.😥😥

هرچند واحدهای جهاد دانشگاهی از لحاظ مالی میبایست درآمدزا و خودگردان باشند و روسای واحدها و سازمان ها موظفند حقوق، مزایا و... اعضای واحد خود را تامین کنند و در این زمینه مسئولیت دارند؛ اما در عین حال این موضوع، نافی وظیفه و نقش دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی نیست و ایکاش مسئولان محترم جهاد دانشگاهی مانند نوروز سال قبل که تمام اعضای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور را در نظر گرفتند و هدیه پنج میلیون تومانی شب عید به همه اعضای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور اعطا شد، برای مناسبت شب یلدا و دیگر مناسبت های ملی و مذهبی هم (که شاید در طول سال سه یا چهار مورد مهم باشد)، همان طور عمل کنند تا همه اعضای جهاد دانشگاهی و خانواده ها از تهران تا زاهدان و از تبریز تا بجنورد، به یک اندازه خوشحال بشوند و این حس همبستگی و " خانواده بزرگ جهاد بودن" در عمل محقق شود. ( البته این یادداشت در جهت تایید کامل نحوه اهدای هدیه نوروزی پارسال نیست چراکه ایرادات بسیاری بر فرایند آن وارد است که انشالله در یادداشت دیگری به آن پرداخته می شود، در اینجا منظور نگاه درست عدالت محوری است که در آن موضوع لحاظ شده بود). و ایکاش حتی اگر شرایط این کار به هر دلیلی فراهم نیست، حداقل بخشنامه ای تهیه و ارسال شود که همه واحدها مکلف باشند در مناسبت های مختلف، فقط در آن چارچوب به همکاران پرداختی داشته باشند، نه اینکه یک واحد برخوردار، همه خدمات نقدی و یا غیرنقدی را به اعضای خود پرداخت کند و یک واحد دیگر حداقل ها را هم پرداخت ننماید...

علی ایحال جهت اطلاع مدیران ارشد جهاد دانشگاهی که الان بسته های خود را دریافت کرده اند و انشالله فرداشب در کنار خانواده های محترم خود ، دورهمی و جشن شب یلدا و میلاد حضرت زهرا(س) را برگزار می کنند، می رساند که متاسفانه برخی همکاران جهاد دانشگاهی به دلیل اوضاع و احوال نامناسب مالی واحد مربوطه نتوانسته اند حداقلی از بسته یلدایی را هم فراهم کنند و دست خالی به منزل رفته اند و بدتر و دردناک تر اینکه برخی واحدهای جهاد دانشگاهی از یک تا چندماه است که حقوق ماهیانه خود را هم نتوانسته اند که پرداخت کنند.

ایکاش در تصمیم گیری ها آنها را هم در نظر بگیریم...

آتش بگیر تا که ببینی چه می کشم
احساس سوختن به " تماشا" نمی شود...

پی نوشت: نکته آخر اینکه دو سه روز دیگر میلاد حضرت زهرا(س) است. به نظرتان اعضای محترم دفتر مرکزی مجددا با خبر شارژ کارت های بانکی " ایران زمین" سورپرایز و شاد خواهند شد؟؟؟😉😉😉

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

18 Dec, 18:23


🔕 هر بسته یلدایی اهدایی دفتر مرکزی چقدر آب خورده است؟؟

🔕🔕 درآمدزایی شرکت دانش بنیان از واسطه گری و گران فروشی به اعضای مظلوم جهاد؟؟؟

🔕🔕🔕 خبری که دوست داریم درست نباشد، هرچند...

با گشتی در بازار، قیمت اقلام اهدایی به اعضای جهاد دانشگاهی به صورت تکفروشی ( و نه عمده فروشی )، به شرح زیر است:

یک کیلو آجیل یلدا اعلا  ۵۸۰ هزار تومان
باسلوق هشت عدد          ۴۵ هزار تومان
نیم کیلو خرمای پیارم     ۱۱۰ هزار تومان
انار حدود سه کیلو          ۱۵۰ هزار تومان
سبد                                 ۱۸۳ هزار تومان

جمع این اقلام که همگی با بهترین کیفیت در نظر گرفته شده و از سایت های معتبر که در دسترس همه هست، استعلام شده، به صورت تکفروشی یک میلیون و شصت و هشت هزار تومان می شود که وقتی به صورت عمده فروشی و به تعداد زیاد تهیه می شود، این اعداد حدود ۲۰۰ هزار تومان کاهش پیدا می کند و به عددی حدود هشتصد تا نهصد هزار تومان برای هر نفر می رسد.

شنیده ها حاکی از آن است که ظاهرا برای هر بسته، قرار است مبلغ یک و نیم میلیون تومان از واحدها دریافت شود.

فارغ از اینکه اصولا وظیفه یک شرکت دانش بنیان در تهیه سبد هدیه یلدا چه هست و چه ربطی به وظایف این شرکت دانش بنیان دارد که قاعدتا مسئولان محترم باید پاسخگو باشند؛ نکته ای که خوب است شفاف سازی شود این است که قرار هست برای هر بسته چقدر از واحدهای جهاد دانشگاهی دریافت شود؟؟ و آیا قرار هست برای هر بسته، همین عدد یک و نیم میلیونی به شرکت واسطه گر پرداخت شود؟؟

اگر عدد یک میلیون و پانصد هزار تومان درست باشد که بر اساس اطلاعات دریافت شده از دفتر مرکزی ظاهرا درست است؛ یعنی حدود پانصد تا ششصد هزار تومان سود خالص به ازای هرنفر که به جیب شرکت محترم رفته است...

رصد و پایش سایه به سایه آمادگی دارد پاسخ مستند و احیانا قرارداد منعقده با این شرکت واسطه گر که عنوان "دانش بنیان" را یدک می کشد، منعکس نماید.

#رانت
#شرکت_دانش_بنیان
#مرکز_پیرامون
#امپریالیسم
#لطفا_نظارت

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

18 Dec, 15:44


🔕🔕 عکس و مکث!

خلاقیت و نوآوری😥 در گنجاندن "خرما" 😐😐 در بسته یلدایی و اهدا به همکاران در آستانه شب یلدا و میلاد حضرت زهرا (س)، با تامین مالی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی و پیمانکاری یک "شرکت دانش بنیان"!!😁😁 مستقر در جهاد دانشگاهی!!

ما فقط سکوت، ما فقط نگاه ...

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

09 Dec, 20:24


🔕 وعده سر خرمن؟؟؟

بیش از دویست و بیست و چند روز یعنی بیش از هفت ماه از برگزاری نخستین جلسه شورای سیاستگذاری همایش بین المللی؟؟ فرهنگ کار گذشت...

انشالله که حداقل بزودی شاهد برگزاری دومین جلسه شورا باشیم!!! ؛ مگر اینکه این همایش بین المللی هم مثل اطلس فرهنگی و چهار جلد کتاب منتشر شده توسط معاونت فرهنگی باشد..

راستی حالا که بحث اطلس فرهنگی و چهار جلد کتاب، داغ است؛ این نکته را هم اضافه کنیم که مدیران و اعضای معاونت فرهنگی بعد از اطلاع رسانی درخصوص غیرواقعی بودن آنها، به شدت و شبانه روزی تلاش کردند و موفق شدند بالاخره هرطور شده، چیزهایی را درست کنند و به اسم اطلس و کتاب، به خلق الله نشان بدهند!!! که یعنی مثلا بله!!!😁

حالا انشالله این خبر باعث بشود که همایش بین المللی فرهنگ کار هم بعد از ۷ ماه وقفه، مجددا شروع شود!!!😁😁

واقعا خسته نباشید !

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

03 Dec, 19:48


🔕🔕🔕یک پیشنهاد!

باسلام و احترام
پیشنهاد داشتم قانونی وضع شود که معاونین و یا مدیران در واحدها بیشتر از چهار سال نمانند، در بعضی از واحدها معاونین بیش از دوازده سال پست سازمانی را اشغال کرده اند، فرصت شکوفایی را از دیگران گرفته اند، هیات علمی ها را اخراج کرده اند، نیرو های متخصص را کنار گذاشته اند، جهاد را کوچک و کوچکتر کرده اند، برخی از مدیران ۲۰ سال پست حساس و کلیدی را حیات خلوت خود کرده اند.
اگر میشد برای تمدید هر دوسال مدیران و معاونین یک نظرسنجی از همکاران بگیرند، بسیار عالی میشد، شرط تمدید پست معاونت و مدیریت کسب امتیاز لازم از همکاران زیردست باشد، وقتی زیردستان رضایت ندارند چرا بنده باید معاون یا مدیر بمانم. بنده برای چه کسی معاونت و یا مدیریت میکنم جز همکاران!، اگر معاون بتواند رضایت همکاران را داشته باشد ۲۰ سال معاون بماند!
رییس واحد هوای معاونین و مدیران را نگه میدارد و معاونین و مدیران هوای رییس واحد را...


https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh‌

رصد و پایش سایه به سایه

01 Dec, 16:21


🔕 یادداشت منتشره در سایت خبری "دانا"

🔕🔕 آقای فاتح!
دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟

نامه سرگشاده ای به رییس جمهور محترم توسط اولین مدیر عامل ایسنا که پانزده سال است، جلای وطن کرده و در بلاد کفر! ساکن شده اند، منتشر شده که علیرغم تلاشی که برای نشان دادن "دغدغه مندی" و "دلسوزی" نسبت به سرنوشت رسانه در ایران به خصوص ایسنا شده، به راحتی میتوان نشانه های عصبانیت، سردرگمی و به یک معنا "رو دست خوردن" را در آن مشاهده کرد. اما واقعیت ماجرا چیست؟!

۱. خبرگزاری ایسنا بر اساس مدلی که اتفاقا توسط خود آقای فاتح و  دوستانشان طراحی شده، یک موسسه فرهنگی ثبت شده و به تبع آن دارای هیئت مدیره ایست که مدیر عامل را انتخاب میکنند. این روند و فرآیندی قانونی است که در بیست و پنج سال گذشته در این موسسه دقیقا مطابق قوانین جاری کشور انجام شده است.
نکته اینجاست که آقای فاتح و دوستانشان به واسطه روحیه "تمامیت خواهی" که در آن جریان خاص حاکم است، میخواهند همیشه آن نفری که مد نظر آنهاست، مدیر عامل شود؛ به همین خاطر هر وقت گزینه مورد نظر آنها انتخاب شده، همه چیز قانونی و خوب بوده و هر وقت احیانا خلاف نظر آنان، اتنخابی توسط هیئت مدیره انجام شده، فریاد "وا اسلاما" و "وا مصیبتا" بلند شده که چه نشسته اید که در ایران رسانه آزاد نیست و ایسنا از دست رفت و چه و چه و ...
آقای فاتح! با مردم صادق باشید و خواسته قلبی خودتان را بگویید و اینقدر آسمان و زمین را به هم نبافید!

۲.آقای فاتح گفته اند که چرا از اعضای رشید ایسنا به عنوان مدیر عامل انتخاب نشده و این گزینه را جوری مطرح کرده اند که انگار پیش از این چنین چیزی نبوده و این ایده ناب فقط به ذهن ایشان رسیده است! ایشان بهتر از همه میدانند که در دوره هایی مدیران عامل ایسنا از درون ایسنا بوده اند افرادی مثل آقایان حسن زاده و نادعلی زاده؛اما به تایید همگان، رونق و پیشرفت مادی و معنوی ایسنا اتفاقا در دوره هایی اتفاق افتاده که مدیران عامل آن از بیرون ایسنا آمده اند؛ مثل دوران آقایان والی زاده، خیرجو و...
پس اینجا هم مساله این نیست که مدیران ایسنا از درون یا بیرون جهاد هستند یا باشند؛ مساله آقای فاتح و دوستانشان این است که معتقدند بعد از بیست و پنج سال از عمر ایسنا، همچنان میبایست مدیر عامل این خبرگزاری را آنها تعیین کنند و به قول معروف "قیم" آن باشند. اگر این اتفاق بیفتد، همه چیز عالیست و در غیراینصورت، موضوع به مساله ای بحرانی در سطح ملی! بدل میشود که باید به رییس جمهور نامه نوشت!!!

۳. نکته جالب اینجاست که بر خلاف ایشان که اتفاقا رسانه ای نبوده اند و مدیر عامل ایسنا شدند ، افرادی که از بیرون ایسنا به عنوان مدیر عامل آن انتخاب شده اند، عموما درس خوانده رسانه ، با سابقه طولانی در کار رسانه ای و به قول معروف "رسانه چی" بوده اند؛ مگر افرادی مثل آقای متقیان که اتفاقا با فشار همین آقای فاتح و دوستانشان، مدیرعامل ایسنا شده است...

۴.آقای فاتح تلاش کردند که خودشان را دلسوز رسانه در ایران جلوه دهند که قطعا از ایشان این نوع دلسوزی ها از راه دور پذیرفته نیست، چرا که اگر ذره ای دلسوزی "برای ایران" در ایشان وجود داشت، با فتنه ۸۸ مرزبندی میکردند و بعد هم سکونت در لندن را ترجیح نمیدادند. آقای فاتح اول باید برادری اش را ثابت کند و بعد ادعای "ارث" داشته باشند...
توصیه به ایشان این است که به ایران برگردند و در کنار دولت همراه و همفکر خود که الان زمام امور را به دست دارند، کمک کنند که رسانه از این وضعیت به قول ایشان نامناسب!، نجات پیدا کند.

۵. اگر به هر دلیل ایشان نمیخواهند یا نمیتوانند! به کشور برگردند، خوب است گوشه ای از این دغدغه مندی و دلسوزی نسبت به وضعیت رسانه در ایران را برای انتصابات رسانه ای دولت دوست و همفکر هم نشان بدهند و برای انتصابات صورت گرفته در آنجاها هم دست به قلم بشوند و به رییس جمهور نامه بزنند. چطور وقتی آقایی از وزارت خارجه، مدیرعامل ایرنا میشود یا آقای متقیان با آن سابقه مشعشع، رئیس روزنامه ایران میشود ، آقای فاتح نگران نمیشوند؟!
حتما ایشان از گزینه غیرایسنایی دولت برای ایسنا هم خبر دارند
اینجاست که"دم خروس" بیرون میزند...

۶. جداکردن خبرگزاری ایسنا از اصل خودش یعنی جهاددانشگاهی و دانشگاه و دانشجویان ، آرزویی محال و خوابی غیر قابل تعبیر است که بزرگتر از آقای فاتح هم نتوانستند آن را انجام بدهند. ایسنا فرزند انقلاب و رهبری و جهاددانشگاهی بوده، هست و انشاالله خواهد بود.

آقای فاتح حداقل با سیاست های رییس جمهور محترم که همفکر خودشان است، همسو شوند و به همان میزان سهمی که به اندازه کافی در همین دولت از "روابط عمومی ریاست جمهوری" تا... به آنها رسیده، قانع باشند. اگر هم فکر میکنند سهم دریافت شده ، کم بوده و به اندازه کافی نبوده؛ تشریف بیاورند ایران حضوری صحبت کنیم.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

28 Nov, 12:01


🔕🔕🔕پیام دریافتی

سلام و رحمت
با عرض تشکر از بازگو کردن مسائل و مشکلات جهاددانشگاهی و کارمندان آن
یک نکته ای رو میخواستم عرض کنم خدمتتون
به مناسبت برگزاری گردهمایی معاونان فرهنگی
بد نیست از معاون محترم فرهنگی جهاددانشگاهی سوال شود که اطلس فرهنگی مبتنی بر هوش مصنوعی چی شد و به کجا رسید؟!
تازه قرار هست به صورت کتاب هم چاپ شود (البته که هنوز از اون سامانه سردرنیاوردیم چه برسه بخواهد کتاب هم بشود)
  علاوه بر اطلس، ضرورت چاپ ۴ جلد کتاب جریان اصلی که با هزینه بسیار گزافی انجام شده چیست؟
این موارد بجز دستاورد سازی برای عده ای در معاونت فرهنگی چه چیز دیگه ای به همراه داره؟!
چطور است که وقتی واحدی بخواهد کارفرهنگی کند پول و اعتبار نیست و دفتر مرکزی هم ندارد که بخواهد کمک کند
و تازه هرسال بودجه فرهنگی کمتر میشود
اما برای این مدل کارهای هزینه بر، پول و بودجه هست؟حداقل آقایان بفرمایند بودجه اش از کجا تامین اعتبار شده است.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

23 Nov, 13:09


🔕🔕🔕پیام دریافتی

🔕تبدیل وضعیت با طعم بازنشستگی

طی چند سال اخیر فرآیند تبدیل وضعیت همکاران جهاد دانشگاهی به صورت سیستمی و نظام مند شده است که در جای خود باعث رضایت و تقدیر می باشد ولی متاسفانه در دوره های قبلی جهاد و با ضعف نظارتی دفتر مرکزی و اختیارات روسای واحدها در ارسال سلیقه ای و گزینشی پرونده های تبدیل وضعیت به دفتر مرکزی خیلی از همکاران علی رغم سالها سابقه کار، همچنان در وضعیت قراردادی و پیمانی مانده اند، به نحوی که در برخی واحدها دو‌ همکار با تاریخ استخدام همزمان یکی چندسال است رسمی قطعی شده است و دیگری همچنان پیمانی مانده است و الان هم با توجه به قانون ماندگاری ۵ سال در حالت پیمانی برای رسمی شدن اقدامی از طرف دفتر مرکزی انجام نمی گیرد حال سوال این است این قانون تبدیل وضعیت بعد از ۵ سال در سالهای قبل اجرا نشده است و افرادی بیشتر از ۱۰ سال قراردادی مانده اند صرفا به دلیل اینکه دارودسته و باند رییس قبلی هیچگونه نظارتی به عملکرد واحدها در تبدیل وضعیت نکرده اند و روسا هم دوستان و آشنایان خود را هم جذب کرده اند هم تبدیل وضعیت کرده اند و الان هم حتی بعد از بازنشستگی در کمال وقاحت برای آینده جهاد نسخه های آنچنانی می پیچند و به روی خودشان هم نمی آورند که اگر امروز جهاد با مشکلات زیادی دست به گریبان است حاصل باندبازی و سومدیریت حضرات است .
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

06 Nov, 20:33


🖊یادداشت دریافتی

🔕 گرفتن آرایش جدید توسط مدیران فرصت طلب
🔕🔕🔕بیماران آسیب زا

شواهد و اخبار دریافتی حکایت از آرایش جدید مدیران فرصت طلبی دارد که براساس نسیم هایی که وزیدن می گیرد، اولین پرچم هایی که سریع با جهت نسیم ها تنظیم می شود، پرچم این مدیران چند رنگ است.
داشتن رنگ، سلیقه و تفکر متفاوت گناه نیست؛ اما اینکه عده ای نان به نرخ روز خور، هر روز به یک فرد و گروه اعلام ارادت و گروه دیگر را تخطئه کنند، یک آسیب و بیماری است که متاسفانه سالیانی است جهاد هم گرفتار این تیپ مدیران شده است.مدیرانی که یک روز اصولگرا می شوند و یک روز اصلاح طلب،یک روز هم فراجناحی می شوند،اما مسئله اصلی اینها پست داشتن و منفعت شخصی است نه چیز دیگر. این دسته مدیران چه با ریش باشند، چه بی ریش و چه ریش پرفسوری،مهم این است که بی‌ ریشه اند.
اخیرا برخی مدیران (چه در دفتر مرکزی و چه واحدها و سازمان ها) که ظرف یکی دوسال گذشته در مذمت دوره گذشته مدیریتی سخن می گفتند، اکنون نیز در پشت پرده ضمن نقد و حتی تخریب دوره جاری، به افراد مختلفی که در معرض مدیریت کلان هستند اعلام وفاداری می کنند،فکر هم می کنند کسی اینها را نمی شناسد. شاید بد نباشد یک بار برای همیشه مدیران و مسئولان با هر تفکر و سلیقه ای که هستند و طبیعتا وفادار به چارچوب فکری خود هستند، افراد فرصت طلب و ابن الوقت را از صحنه مدیریتی جهاددانشگاهی کنار بگذارند و بکار نگیرند تا این آسیب و بیماری از جهاددانشگاهی رفع شود.انشاالله
به مرور برخی از این افراد معرفی خواهند شد.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

05 Nov, 21:40


🖊پیام یک عضو تعاونی مسکن

🔕یکی صدای ما را بشنود و به داد ما برسد!

🔕🔕🔕پروژه گلاب و...

در مدت سی و اندی سال خدمتم در جهاد همواره تلاش کردم حق بگویم و اگر برنامه ایی یا فعالیتی توسط همکاران یا مسئولین با موفقیت و بدرستی انجام میشد تشکر و قدر دانی کنم.

در طول مدت کاریم مشاهده کردم که جهاد همواره از نیروهایی که فقط تماشاگر و ساکت هستند ضربه های بسیاری خورده اما در این پروژه و با این اعداد و ارقام و این حجم از آشفتگی و فشار مالی واقعا نمیدونم چی بگم که حق مطلب را ادا کرده باشم با هزاران چرا؟؟؟!!!!! و تعجب درگیرم واقعا چرا؟؟؟؟!!!
و تعجب بیشتر از خاموشان گروه!!!!!!!!!!

آیا صرف اینکه تورم و گرانیست کافیه ؟؟!!!مگر شما آقایان در ایران زندگی نمی کنید مگر از بحران اقتصادی و گرانی مصالح اطلاع نداشتید چطور بپذیرم این همه کوتاهی و قصور را؟؟؟؟!!!!!!!
ابتدای قرارداد  هر واحد متری ۱۲ میلیون تومان برآورد شد بعد با احتساب وام مسکن و هزینه های دیگر، متری ۱۸ میلیون تومان شد سپس مسئله تجاری را پیشنهاد نمودند و متاسفانه هنوز اقساط تجاری تمام نشده باز هم برای چندین بار در محاسبات مالی پروژه اشتباه و کوتاهی شده و مجددا متراژ واحد قرار است بیشتر شود!!!!!! بازهم یک بازی جدید. این بی نظمی و بی برنامه ریزی تا کجا ادامه دارد. و فجیع ترین خبراینکه بجایی اینکه سهم تجاری را بفروشند و مبلغ واریزی پرسنل و سود آن را عودت دهند خیلی سریع و راحت تصمیم به برداشت سهم تجاری را هم دارند و کسی معترض به نامه هایی که هیچگونه منطق و قانونی درآن نیست و از طرف بازرس در گروه ارائه شده نمی شود من چندین بار تاکید کردم قرارداد تجاری منعقد شود ولی کو  گوش شنوا؟؟؟!!!!!
وقتی قرار دادی نباشد دست تعاونی برای هر ... باز است و فریاد ما بی اثر.
لااقل یک نفر شجاعت داشته باشد سریع شفاف، دقیق و با صداقت تکلیف را مشخص کند.
ویا از ریاست محترم جهاد و معاونت محترم پشتیبانی کتبا بخواهیم که به این مهم رسیدگی فرمایند.
این خشم و نگرانی ما را جدی بگیرید .
صبر ما حدی دارد از ارائه گزارشهای بی اساس و پراز ابهام جلوگیری فرمایید . و واقعیت را بگویید.

جناب آقای مهندس عسکری! ابزار تعاونی در ۵ سال گذشته با توجه به مشکلات همکاران که با صداقت ارائه میکردند و بسختی قسط را کم و زیاد و یا با تاخیر پرداخت می کردند تهدید ، جریمه و ..... بوده است میشه لطف بفرمایید بگویید ابزار تنبیه ما برای عملکرد بسبار فاجعه بار هیئت مدیره چیست؟؟!!!!
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

31 Oct, 19:38


🖊پیام دریافتی

🔕آقایان مسئول! اگر خود گرفتار اضافه کاری های بی حساب، نبودن و مرخصی رد نکردن نیستید،
🔕لطفا و لطفا توجه کنید!

من الان هفت سال  از صبح تا شب سرکارم هستم ، حقوقم با اضافه کاری و غیره امسال به کمک معراج کمی تغییر کرد.

اما برخی هستند. دیرمی آیند و زود می روند و مثل ما پنج شنبه و جمعه نیز سرکار نیستند ، همش تعطیل یا مرخصی دارند اما آخر سر میبینی تازه از سال کاری مورد نظر، ذخیره مرخصی هم  داشتند ، و نکته جالب ترش این هست کسر کار که ندارند، اضافه کاری هم دارند ...
و کسی نیست بگه چطور این اتفاق افتاده

طرف هست، صبح می آید تصویرش را ثبت میکند ، می رود پی کارش ، غروب بر می گردد دوباره  ساعت می زند.
بیشتر افراد با هم تیم هستند و هوای هم را دارند.
انگار قحط الرجال هست
تیم ایکس پنج سال سرکار بود، رفت و الان قرار است تیم ایگرل دوباره برگردد ، خیلی جالب است این چرخش ها !
نه استعداد یابی ، نه توجهی به جوانان و نه توجهی به درآمد زایی
با این روند فکر کنم تا چند سال آینده اگر دولت به جهاد کمک  نکند،  فاتحه این سازمان خوانده می شود ، در حالی که اگر شایسته سالاری ، توجه به جوانان و خلق خلاقیت های جدید ایجاد شود، این جهاد هم می تواند در اشتغال زایی به دولت کمک  کند و هم در جاهایی دست دولت را بگیرید.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

30 Oct, 12:54


🔕فارسی و رفقا در چهار پرده!

اخبار دریافتی حاکی است دوره تعالی مدیران جهادی در حال اجراست.
اما در پرده اول فارسی و رفقای آموزش و پشتیبانی تصمیم می گیرند که چنین دوره ای برگزار شود.
در پرده دوم اینکه چه کسانی باشند را هم خودشان گزینش می کنند و محفلی تصمیم می گیرند‌ تا رفقای خودشان باشند.
در پرده سوم هم اجرا را می سپارند به رفقیشان یعنی رحیمیان در سازمان تهران.
البته پرده چهارم هم دارد که رفقای خودشان را هم برای تدریس دوره ها دعوت می کنند.
و....

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

28 Oct, 07:36


🖊یادداشت دریافتی

🔕هشدار به روسای برخی واحدهای جهاددانشگاهی که تحلیلی از اوضاع واحد خود ندارند یا...

مرگ یا شکست یک کسب‌وکار و فعالیت  به دلایل مختلفی رخ می‌دهد و اغلب دارای علائمی است که اگر به‌موقع شناسایی شوند، ممکن است بتوان از شکست کامل جلوگیری کرد.
واحد و سازمان تحت مدیریت شما کدامیک ازعلاٸم زیر را دارد؟
یکی، دو تا، یا همه علاٸم؟

1. علائم مالی:
این علائم معمولاً اولین و مهم‌ترین نشانه‌های شکست یک کسب‌وکار هستند:
- کاهش جریان نقدی: کاهش مداوم درآمدها و عدم توانایی پرداخت بدهی‌ها، نشانه‌ای از مشکلات جدی در مدیریت نقدینگی است.
- افزایش بدهی‌ها: اگر یک کسب‌وکار برای پوشش هزینه‌های جاری خود به استقراض و افزایش بدهی‌ها وابسته شود، این نشان‌دهنده عدم ثبات مالی است.
- سودآوری ناکافی یا زیان مستمر: اگر واحد و سازمان تحت مدیریت شما نتواند سودآوری مناسب داشته باشد و به‌طور مداوم ضرر کند، نشان‌دهنده عملکرد نادرست در بخش‌های مختلف است.
- کاهش سرمایه‌گذاری: اگر  نتوانید سرمایه‌گذاری‌های جدید جذب کنید یا سرمایه‌گذاران را از دست بدهید، این نشانه‌ای است که اعتماد به آینده کسب‌وکار کاهش یافته است.

2. علائم عملیاتی:
در بخش عملیاتی نیز می‌توان نشانه‌هایی از ناکامی مشاهده کرد:
- کاهش بهره‌وری: کاهش کارایی در تولید یا خدمات‌دهی می‌تواند نشانه‌ای از مشکلات در فرآیندهای داخلی یا مدیریت منابع انسانی باشد.
- ناتوانی در اجرای پروژه‌ها: تاخیرات مداوم در اجرای پروژه‌ها یا ناتوانی در تکمیل آن‌ها، نشان‌دهنده ناکارآمدی در عملیات و مدیریت پروژه‌هاست.
- خروج نیروهای کلیدی: از دست دادن کارکنان مهم و متخصص، مخصوصاً در بخش‌های کلیدی، نشانه‌ای از مشکلات داخلی و نارضایتی‌های سازمانی است.

3. علائم بازار:
عواملی که با تغییرات در بازار مرتبط هستند نیز از علائم هشداردهنده محسوب می‌شوند:
- کاهش سهم بازار: از دست دادن سهم بازار به نفع رقبا نشانه‌ای از کاهش قدرت رقابتی کسب‌وکار است.
- عدم توانایی در تطبیق با تغییرات بازار: اگر یک کسب‌وکار نتواند خود را با تغییرات بازار، تکنولوژی‌های جدید یا نیازهای مشتریان سازگار کند، در خطر شکست قرار می‌گیرد.
- کاهش تقاضا برای محصولات یا خدمات: کاهش مداوم تقاضا برای محصولات یا خدمات به دلیل عدم جذابیت یا قدیمی شدن محصول نشانه‌ای از افول است.

4. علائم مدیریتی:
مدیریت ضعیف نیز یکی از دلایل اصلی شکست کسب‌وکارها است:
- نبود استراتژی واضح: نداشتن برنامه و استراتژی بلندمدت برای رشد و توسعه کسب‌وکار می‌تواند به بی‌ثباتی منجر شود.
- عدم تصمیم‌گیری سریع و مؤثر: کندی در تصمیم‌گیری یا اتخاذ تصمیمات نادرست می‌تواند کسب‌وکار را به مشکلات بزرگ‌تری وارد کند.
- اختلافات داخلی: تضادهای مدیریتی یا اختلافات بین مدیران می‌تواند تمرکز واحد و سازمان شما را از اهداف اصلی منحرف کند و باعث کاهش عملکرد شود.
- نبود نوآوری: اگر مدیران نتوانند به موقع نوآوری کنند یا محصولات و خدمات جدید ارائه دهند، کسب‌وکار در برابر رقبا شکست خواهد خورد.

زمان شکست یا پایان کسب‌وکار
شکست نهایی زمانی فرا می‌رسد که کسب‌وکار دیگر قادر به ادامه فعالیت به دلیل نبود نقدینگی، بدهی‌های غیرقابل پرداخت، یا عدم توانایی در تطبیق با بازار نباشد. این مرحله معمولاً با تعطیلی کامل یا فروش کسب‌وکار(سالهاست که برخی واحدها و سازمان های جهاددانشگاهی وارد مرحله فروش سرمایه خود شده اند)
نمونه ها کم نیست.
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

21 Oct, 21:13


🔕مدیران ادوار و...

🖊اگر مدیران ادوار اجازه بدهند جوانان هم برای اعتلای نام جهاد دانشگاهی تلاشی بکنند
بر خودم وظیفه دانستم مطلبی هرچند کوتاه و ناقص در خصوص اتفاقات چند ماه گذشته که در جهاددانشگاهی افتاده است بنویسم هرچند حداقل چند سال هست که از سیاست های حاکم بر جهاددانشگاهی دلزده و مایوسم و هرچه کاوش و تحقیق و تحلیل کردم برای این دلزدگی و ناامیدی دلیلی جز مدیران ادوار!! پیدا نکردم که با خودخواهی و ترس از جایشان و پستشان، جوانان را در واحد ها سرافکنده و سرکوب کردند
با احترام به پیشکسوتان و خاک خورده های جهاد که سنگ بنای این نهاد مقدس را بنا نهادند و برای سترگ کردن نهال جهاددانشگاهی جان فشانی کردند باید عرض کنم تعدادی از پیشکوستان ناراضی فعلی همان هایی هستند که باعث و بانی وضع موجود هستند به قول دکتر منتظری در نشست روز بعد از سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی« ما هرچه خوردیم از خودی خوردیم»
باید به عرض برسانم تعدادی از دلسوزان فعلی جهاد با عنوان مدیران ادوار همان هایی نیستند که دوران مدیریتشان در واحد ها و سازمان ها برابر بود با خدایی کردن؟؟!! (البته به قول خودشان) خدا مگر همان قدرت مطلق لایتناهی نیست؟؟ چه معنایی دارد این همه خود محوری و چه کسی اجازه این دیدگاه را به آنها داده است؟ و چگونه است که خود را محق تصمیم گیری برای کل جهاددانشگاهی می دانند؟ آیا بزرگترین دلسوزی این جماعت برای کمک به رشد جهاددانشگاهی همان رعایت قانون بازنشستگی و بازنشسته شدن نیست؟
آیا بزرگترین خدمت این عزیزان قبل از قضاوت در مورد آینده و نمایندگی تحمیلی سایر جهادگران بهتر نیست اصل کلمه جهاد را یک بار دیگر برای خودشان معنا کنند و جهادکنند و فرصت نفس کشیدن جهاددانشگاهی را با حذف بار مالی خودشان مهیا کنند و دعایشان را بدرقه راه جوانان دهه پنجاهی و شصتی و نسل های دوم و سوم جهاد کنند؟
مگر در گفتمان مدیران و مسئولان ارشد نظام خصوصا شخص مقام معظم رهبری تکیه و تاکید بر جوانان نیست؟
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

20 Oct, 21:38


🔕مدیریت به سبک...

🖊آقای دکتر مردانی، این چه سبک مدیریتی است؟

🔍 براساس اخبار و تصاویر دریافتی ، این وسایل اتاق یکی از مدیران سازمان شریف است.ظاهرا مدیر منابع انسانی و کارگزینی و عمومی با کلیدی که در اختیارشان است، در را باز کرده و وسایل را به جای انتقال به اتاق دیگر، به سالن منتقل کرده که باعث درگیری لفظی شدید بین مدیر صاحب اتاق و مدیری که همکارانش به این اتاق منتقل شدند، شده!

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

17 Oct, 18:51


🔕اندر احوالات تعاونی مسکن و سوالات بی جواب

🖊در ابتدا بر خود فرض می‌دانم بابت اهتمام جهاد بابت خانه‌دار شدن اعضاء خود تشکر کنم.
همه همکاران نیک می دانند که در این شرایط اقتصادی و با این حقوق ها خانه‌دار شدن سخت است، منتهی خانه‌دار شدن به هر قیمتی و شرایطی هم خوب نیست!
پروژه گلاب که قرار بود طبق قرارداد ترکمنچای تعاونی با اعضاء، تا مهرماه امسال آماده و تحویل شود، هنوز تا آماده شدن راهی طولانی دارد.
برای بنده چند سوال و ابهام پیش آمده که نمی‌دانم آیا هیات مدیره محترم و مدیر عامل تعاونی قصد جواب آن را دارند یا خیر ؟

۱ـ اینکه پروژه در زمان مقرر آماده نشده، آیا اعضا پروژه این حق را دارند که هیات مدیره و مدیر عامل را بازخواست کنند و نسبت به هزینه‌هایی که بابت اجاره مسکن از موعد تحویل تا آینده نامعلومی که واحدها تحویل شود، جبران خسارت گردد. شایان ذکر است که هیچ کدام از این بزرگواران به خود زحمت نداده‌اند زمان قطعی تحویل واحدها را اعلام کنند
۲ـ در زمان پایان پروژه، مدیر عامل و اعضا محترم هیات مدیره پاداش چند... میلیونی خواهند گرفت. آیا اعضا این حق را دارند که انتظار یک گزارش کار از این عزیزان داشته باشند.
۳ـ در این ایام اخیر به شیوه‌ای بسیار جالب، دوستان هیات مدیره اعلام کردند که واریزی اعضا جوابگوی هزینه‌های ساخت نیست و لازم است اعضا هزینه اضافی پرداخت کنند! سوال این جاست که مگر یکبار افزایش هزینه ساخت را از اعضا نگرفتید ؟ مگر چگونه حساب و کتاب می کنید که باز هم پول کم آوردید؟!
۳ـ چند وقت پیش آقای عسگری در گروه اعلام کردند که ۳۰ متر از متراژهای در اختیار تعاونی برای جبران هزینه‌ها فروخته می‌شود و در چند روز پیش هم اعلام کردند ۲ واحد ۱۳۵ متری برای جبران هزینه‌ها فروخته خواهد شد
سوال: هزینه این واحدها برای خرید زمین و ساخت از کجا تامین شده؟! مگر نه اینکه سرمایه تعاونی، آورده اعضا است؟
۴ـ اینکه گفته می شود مدیر عامل محترم، پروژه گلاب را مشمول مرور زمان می‌کنند تا زلف این پروژه را به پروژه جدید وصل کنند و بتوانند چند سال دیگر هم مدیر عاملی خود را تمدید کنند درست است؟!
۵ـ در این شرایط اقتصادی پرداخت اقساط واحد‌های تجاری که قرار بود تا پایان سال گذشته فروش برود و اعضا را به نوایی برساند، بسیار سخت است. چرا مدیر عامل و هیات مدیره برای فروش آن اقدامی نمی‌کنند. جالب است که اعضا پروژه هیچکدام نمی دانند که تا کی قرار است اقساط پرداخت کنند و بارها هم در گروه پرسیده‌اند، منتها کسی پاسخگو نیست!
۶ـ در این ایام هر وقت که کسی در گروه واتس آپ پروژه زبان به اعتراض گشود و کوچکترین نقدی کرد، بلافاصله یکی دو نفر از دوستان نزدیک آقای مدیر عامل که حس کاذب نمایندگی اعضا را دارند، بر ایشان خرده گرفتند که چرا اعتراض می‌کنی و سعی کردند شخص را متهم کنند. آیا این دوستان دارای رانت و منافع خاصی هستند؟
۷ـ آیا در خصوص برخی از مدیران تعاونی که در پروژه‌های قبلی بیش از یک واحد داشته‌اند، بازرسی صورت گرفته که در این پروژه چند واحد دارند؟ چرا شرایط یکسان برای همه اعضا فراهم نشده؟!
و ...

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

16 Oct, 19:09


🔕موضعگیری بر طریق عقلانیت و انصاف

🔕 در نقد نامه نگاری تعدادی از اعضای جهاددانشگاهی

🖊حسینی توسل

سلام.
یکی از عوامل عقب افتادگی و بحران های جهان، همین رویه های غلط موجود در روند مدیریت و اداره آن بوده است !!!
ضمن احترام به تک تک امضا کنندگان نامه و به رسمیت شناختن حق هرکس برای اظهار نظر،  رویه ناپسند و‌ کاملا غیر عادلانه انتخاب رییس از طرف گروهی خاص از مدیران ادوار جهاد را که  متاسفانه در نامه فوق بصورت یک رویه مقبول وانمود شده است، به هیچ وجه منطقی و‌عادلانه نمیدانم‌.
باعث تعجب است که گروهی از جهادگران  به خودشان این حق را داده اند که درخواست کنند  دوباره این رویه غلط به اجرا گذاشته شود !!!
چه کسی و چه منطقی به مدیران ادوار، این حق را داده که برای جهاد رییس پیشنهاد دهند و چه کسی و چه منطقی چنین حقی را  از بقیه اعضای جهاد سلب کرده است ؟؟!!
این نامه به عنوان یکی از تاریخی ترین اسناد جهاد باقی خواهد ماند.‌ نامه ای که جمعی از مدیران ادوار جهاد برای ادامه یک بدعت کاملا غیر عادلانه آن را امضا کرده اند !!!
انتظار اعضای جهاد از مدیران مدعی ( و غیرمدعی)  این بوده و‌ هست که مدافع عدالت بوده و حقوق یکسان همه اعضای جهاد را صرف نظر از پست و مقام آنها به رسمیت بشناسند .
اگر این رویه درست بود، باید جهاد دانشگاهی به  یک سازمان منسجم ،  بالنده ، توانمند ،تاثیر گذار و ارزش آفرین و ...  برای کشور تبدیل شده بود ، نه سازمانی که سال ها است با معضلات مختلف مدیریتی و اقتصادی و نارضایتی های داخلی و تاثیر پذیری از تنش های اجتماعی و سیاسی و ... مواجه بوده و‌ سالیان درازی به دنبال گرفتن مشروعیت و  ماموریت و  پروژه و بودجه و... در تلاش؟ باشد!!!
چرا مدیران ادوار جهاد دانشگاهی به جای عارضه یابی و ریشه یابی مشکلات و‌ معضلات جهاد دانشگاهی که بدون شک یکی از اصلی ترین عوامل آن ضعف های مدیریتی و خودبرتربینی مدیران این مجموعه و‌ بی توجهی به سرمایه گرانقدر انسانی جهاد می باشد، به فکر زمینه سازی برای ادامه رویه های غلط گذشته و حفظ جایگاه و‌ موقعیت خودشان هستند ؟؟!!
چرا بجای درخواست معرفی رییس جدید براساس رویه غلط و رای تعداد معدودی از روسا و‌ مدیران انتصابی و دعوت شده به جلسات غیرقانونی و غیررسمی، که هیچ جایگاه رسمی و قانونی در مقررات مصوب هم‌نداشته و‌ ندارد، راهکار های دیگر ‌‌و‌ راهکارهایی برای نظرخواهی از همه اعضای جهاد و انتخاب احسن از بین همه کسانی که می‌توانند تحولی اساسی در جهاد دانشگاهی ایجاد کنند، پیشنهاد نمی دهند ؟؟!!
سخن در این مورد زیاد است ، ولی ترجیح میدهم‌ به همین میزان اشاره اکتفا کنم ....
امید که مطلب فوق فقط فتح‌ بابی برای اظهار نظر سایر جهادگران عزیز گرامی باشد. ضمن آنکه‌ عزیزان‌ بزرگوار و‌ محترم  امضا کننده نامه نیز می‌توانند نظرات و دفاعیات مستدل خود را از پیشنهاد خود مطرح بفرمایند .

لازم به ذکر است اشاره به معضلات و‌مشکلات و ضعف سازمانی جهاد دانشگاهی، به هیچ‌وجه به معنی نفی جایگاه و اهمیت و نقش بالقوه جهاد دانشگاهی و قدرناشناسی از خدمات بالفعل این نهاد و قدرناشناسی از زحمات اعضا و مدیران جهاد دانشگاهی در طول عمر بابرکت این نهاد عزیز نیست .

🔍 لازم به ذکر است، این مطلب جناب توسل در گروه دیگری منتشر شده بود که باتوجه به موضع منصفانه نویسنده محترم، در این کانال منعکس می شود.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

16 Oct, 06:13


رصد و پایش سایه به سایه pinned «🔕مکندگان عصاره و شیره جان جهاددانشگاهی چه کسانی هستند؟ با تاسف باید گفت :جهاددانشگاهی سالیان سال است دیگر طراوت،نشاط ، پویایی،خلاقیت و نوآفرینی گذشته را ندارد! اما چرا؟ چون همه امور جهاد به چند گروه پیوند می خورد و اینها جهاد ضعیف را که تامین کننده منافع…»

رصد و پایش سایه به سایه

15 Oct, 16:43


🔕یادداشت یکی از اعضای جهاد شریف

سلام.
🖊بعد از اعلام خبر رئیس تحمیلی پژوهشکده توسعه تکنولوژی، این بار خبر عضو هیات علمی گروه پژوهشی صنایع (آقای علی مرادی )، که نه تنها در جهادشریف بلکه در ایران هم نیستند، برگ زرین دیگری از  افتخارات رئیس سازمان شریف در معامله با برخی است. معلوم نیست سرمایه ها و امکانات این سازمان تا کجا هزینه حفظ میز ریاست ایشان و افراد نزدیک به وی می شود .
آقای علی مرادی طی این مدت، دو بار در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف دیده شدند که آن هم به احتمال زیاد برای هماهنگی با رییس این سازمان برای عدم حضورش بوده!
ظاهراً دکتر مردانی راه معامله با مدیران ارشد دفتر مرکزی را خوب یاد گرفته. گفته می شود ایشان برای اینکه به اعضای سازمان برساند که رییس و معاونان دفترمرکزی حامی این نوع فعالیت ها هستند و کسی حق اعتراض ندارد، در یکی از جلسات اعلام نموده آقای دکتر حسن فارسی به ایشان گفته با همین فرمان حرکت کن من پشت سرت هستم و حمایت ات میکنم.
متاسفانه این جمله های مبنی بر حمایت مدیران ارشد دفترمرکزی از این نوع تصمیم ها، بارها و بارها در جلسات از زبان دکتر مردانی شنیده شده.
بسیار بعید می دانیم آقای دکتر فارسی حامی برنامه های ضد نیروی انسانی آقای مردانی باشد.
ولی آقای مردانی سفت و سخت خودش را پشت اینچنین حرفها مبنی بر اطلاع و حمایت دکتر مسلمی و دکتر فارسی از فعالیت های منفعلانه خودش، پنهان و متاسفانه نیروهای جهادشریف را نسبت به نیات مسٸولان دفترمرکزی بدبین کرده است.

آقای مردانی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف را تبدیل کرده به حیاط خلوت عده ای فرصت طلب.
هر ماه یا هر هفته، یکی دو ساعت بیایند و سری به این سازمان بزنند و بروند و اسمش باشد، هیات علمی یا نیروی این سازمان هستند.
شاید پشت سر همه اینها، معامله و وعده و وعید برای حفظ آقای مردانی در سمت ریاست نهفته است.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

13 Oct, 20:34


🔕مکندگان عصاره و شیره جان جهاددانشگاهی چه کسانی هستند؟

با تاسف باید گفت :جهاددانشگاهی سالیان سال است دیگر طراوت،نشاط ، پویایی،خلاقیت و نوآفرینی گذشته را ندارد!
اما چرا؟
چون همه امور جهاد به چند گروه پیوند می خورد و اینها جهاد ضعیف را که تامین کننده منافع آنها باشد، بر هرچیزی ترجیح می دهند.
این چند گروه چه کسانی هستند؟
۱-فرصت طلبان
کسانی که فارغ از اینکه چه کسانی مدیران ارشد جهاد هستند، فقط به فکر منافع خود بوده و به هر رنگی در می آیند و در هر دوره مدیریتی نظرات و کارهایشان در راستای نظر و خواست مدیران ارشد است، نه در مسیر حفظ و تقویت جایگاه جهاد وفرهنگ جهادی

۲-برخی بازنشستگان
برخی بازنشستگان عزیز که بعد از بازنشستگی دوره جدیدی از زندگی را آغاز می کنند و خیلی درگیر جهاد نمی شوند و البته برخی دینفعان هم اجازه نمی دهند آنها اطراف جهاد آفتابی شوند.
برخی بازنشسته ها هم برحسب ظرفیت و توان علمی و تخصصی در خدمت پروژه ها هستند که ذیقیمت است.
اما برخی دیگر که توان تخصصی خاصی ندارند، مگر تخصص زمین گیر کردن جهاد و هزینه تراشی برای جهاد، اینها که با لابی ها و فشار خود را در جهاد حفظ می کنند، از عوامل تضعیف جهاد بوده و هرکدام بنوعی مانع رشد نسل جدید مدیریتی و کارشناسی می شوند و...

۳-کهنسالانی که نمی پذیرند بازنشسته شوند، برخی اعضای جهاد هم کهنسالانی هستند که با هر شاخصی باید بازنشسته شوند، اما افتان و خیزان خود را می کشند و حقوق های چرب و شیرینی دریافت می کنند، و حاضر به پذیرش بازنشسته شدن نیستند. برخی از این بزرگواران حقوقی دریافت می کنند که با آن می شود ۳-۴جوان پرانرژی ،خلاق و نوآور را جذب کرد ،اما حیف که ...

۴-سیاست پیشگان
چهارمین دسته از هزینه تراشان برای جهاد سیاست پیشگان و سیاست بازان هستند که حقوق خوب جهاد را می گیرند، اما جهاد را با حزب و شبه حزب اشتباه گرفته اند و تا جهاد را به خاک سیاه و جمع شدن نکشند، دست از سوء استفاده از این نهاد انقلابی نمی کشند.
حالا فکر کنید برخی از این سیاست بازان بازنشسته هم باشند، برخی هم حاضر به پذیرش بازنشستگی نشوند، چه ترکیبی درست می شود برای جلوگیری از
۱-رشد و توسعه جهاد
۲-تولد نسل جدید جهادگران
۳-تحلیل بردن توان مالی
۴-تضعیف جهاد در نگاه ناظران بیرونی
و...

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

13 Oct, 08:03


🖊یادداشت دریافتی از واحد اصفهان

🔕یکسال از انتصاب رییس جهاد واحد اصفهان گذشت.مقایسه کنید فاصله‌ حرفهای شیرین زاهد شفیعی و نتیجه‌ تلخ عملکرد را؛

🔍https://www.isna.ir/news/1402071913352/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

۱)آنچه گفت : دومین دارایی جهاد، تجربه زیسته نیروی انسانی است که وظیفه همه ما این است که از این سرمایه‌ها حفاظت و صیانت کنیم و در راستای ارتقاء آن‌ها نیز تلاش کنیم.

آنچه شد: فراری‌ دادن نیروها از مجموعه، ایجاد بی‌ انگیزگی و یاس در تمام بخشها چه نشانی از ارتقای نیروی انسانی دارد؟! نه‌ تنها دومین سرمایه که اولین سرمایه جهاد اصفهان را که گفته بودید برند آن است هم نابود کردید

۲)  آنچه گفت :این سازمان همیشه در حال یادگیری است و قطعاً ما نیاز داریم که این سازمان را ماموریت‌گرا کنیم، همچنین، ما نیاز به متوازن‌سازی توسعه جهاد و بازتعریف ماموریت‌ها داریم.  

آنچه شد : یاد دادید بجای راستگویی، همدلی، بد اخلاقی و... است. یاد دادید اگر فرد و افرادی در این مجموعه صادقانه ودغدغه‌ مندانه برای تعالی سیستم تلاش میکنند را باید تخریب کرد تا افراد ... جایشان را بگیرند. یاد دادید بجای صحبت منطقی و قانع کردن افراد از طریق اهرمهای فشارتان در سیستم، آنها را تهدید کنید.
از متوازن‌ سازیتان نگوییم که چقدر شیک و مجلسی هم در مسند رییس نشسته‌ اید و هم در مسند معاونتها. متوازن سازی را در قالب بر عهده گرفتن سرپرستی همزمان سه معاونت آموزشی و پژوهش و فرهنگی پیاده کردید..
خودیهایتان هم نمیدانند شما را رئیس خطاب قرار دهند یا معاون. این هم از عجایبی‌ است که باید در کتاب گینس ثبت شود!!

۳ آنچه گفت :رویکرد من، رویکردی پایین به بالا است. همه ما باید دغدغه‌مند باشیم و کمک کنیم تا بتوانیم در بحث هوشمندسازی، چابک‌سازی و نیز متوازن‌سازی اتفاقات مثبتی را برای جهاددانشگاهی اصفهان و کشور رقم بزنیم.

آنچه شد : رویکرد شما رویکرد از ریشه زدن است. زحمات چندین سالهه تک تک افراد دلسوز این واحد را در یکسال بر باد فنا دادید. شمارویکرد بالا به پایین دارید آقای شفیعی!!!!
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

12 Oct, 19:46


🔕یادمان نرفته

🖊پیام دریافتی از اعضای واحد لرستان

🔍جهاد دانشگاهی واحد لرستان رییس های زیادی به خود دیده است از بدو تولد تا الان ! بیایید فراموش نکنید آن دورانی که کسی جرات نداشت ساعت ۴ انگشت بزند !! و آن رییس میگفت جهادگر کسی است که زندگی نکند!! و تا ساعت ۱۲ شب در محل کار باشد !! ،ولی الان همین رییس سابق برای خودش زندگی می کند و حرف آن موقع خودش برای الان خودش بی معنی است !!!
یکی دیگر از رییس های سابق جهاد لرستان میگفت ۸۰ درصد نیروها ناتوان هستن الان که خودش مسئول  نیست و کارشناس است اصلا در محل کار حضور ندارد !! به والله باعث تاسف است ...
توهین ها و تحقیرها و... عدم دریافت حقوق ها و بسیاری از مشکلات دیگر ...آن دوران خفقان و خفت بعضی نیروها نیرو هرگز فراموش نمی شود... رییس حاضر جهاد لرستان جناب دکتر فرامرزیان علاوه بر اینکه دلسوز نیرو می باشد،بسیار افتاده و خاکی است ،انتقاد پذیر است و...علاوه بر آن از وقتی ایشان ریاست واحد را بر عهده گرفته اند حقوق همکاران حتی یکبار هم عقب نیافتاده ،جسور است ، تبعیض بین همکاران قائل نمی شود! ارتباط بسیار خوبی با ادارات و سازمان و همچنین مسئولین استانی و کشوری دارد ،با تشکر از ایشان که شب و روز در تلاش هستند و آرزوی موفقیت و توفیق روز افزون برای وی ...و به امید محقق شدن برنامه هایی که ایشان دارد...
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

11 Oct, 20:38


🔕مردانی، مردی برای تمام فصول!

🔍براساس شنیده ها، اخیرا که برخی  گروه‌های سیاسی اصلاح طلب، قبل از پایان دوره مدیریتی رئیس مستقر جهاددانشگاهی، به دنبال خودنمایی و زنبیل گذاشتن برای پست در دوره مدیریت بعدی هستند، برخی مدیران فعلی هم برای خوش رقصی با این جماعت همراه شده اند. یکی از این مدیران، مردانی رئیس فعلی جهاد شریف است که منصوب زمان دکترطیبی است، ایشان برای خود نمایی به دکتر دهقانی به انواع لطائف الحیل هم متوسل شد ،حتی به نمایشگاه دانشگاه آزاد زمان دکتر دهقانی به عنوان معاون دانشگاه آزاد رفت، در دوره دکتر مسلمی هم که بله قربان گوی دفتر مرکزی بود.
همه این ها در حالی است که حال جهاد شریف اصلا خوب نیست و اینها از تدبیرهای مدیریتی دکتر مردانی است، کافی است با برخی همکاران این سازمان هم صحبت شوید.
🎤فارغ از گرایش سیاسی،کلا افراد و مدیران نان به نرخ روز خور و رنگین کمانی🌈، مایه ننگ هر گرایش و تفکری هستند،چه به اسم اصولگرا ، چه اصلاح طلب و چه اعتدالی!
ان شاءالله به سایر مدیران نان به نرخ روز خور هم خواهیم پرداخت.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

08 Oct, 18:59


🔕غنیمتی به نام جهاددانشگاهی واحد لرستان!

🖊یادداشت دریافتی

🔍 سالها پیش رئیس وقت دانشگاه آزاد کشور در یکی از واحدهای استانی این دانشگاه، جلسه پرسش و پاسخی برگزار می کند که از قضا جلسه به تنش کشیده می شود و گروهی از دانشجویان به طرف میز یا تریبون رئیس هجوم می آورند. در این میان گروهی به حمایت از رئیس برمی خیزند و مانع می شوند در این میان جوانی که هرچند قدبلندی نداشت اما سنگین وزن بود، بیشتر از بقیه جانفشانی می کند. در پایان درگیری رئیس درست مثل شاهان صفویه یا قاجار، جوان را فرا می خواند و از حال و روز او جویا می شود. جوان، دانشجوی مقطع ارشد است که پس از آن به لطف بازوی ستبر و مرحمت رئیس، وارد مقطع دکتری می شود.
اینجا را داشته باشید تا برویم سکانس بعد .
در جهاد دانشگاهی لرستان طی سالهای منتهی به ۱۳۹۰ کسی به ریاست دانشگاه لرستان می رسد به نام دکتر زمانیان که دل خوشی از دهقانی رئیس جهاددانشگاهی لرستان ندارد و به دنبال اهرمی برای جابجایی اوست، تا اینکه با لابی و آشنایی که با جناب دکتر یادگاری رئیس وقت جهاددانشگاهی دارد و سفارش برخی نیروهای داخل استان، آن جوان دانشگاه آزاد که حالا دکتری گرفته بود را به ریاست واحد لرستان می رساند.
بله! آن جوان خوش بر و بازو امین رحیمی کیا بود.وی که از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ سکاندار واحد لرستان میشود، به عنوان اولین تجربه مدیریتی اش در جذب نیرو کم نمی گذارد و طی دو سال تقریبا ۸۰ درصد به نیروهای واحد لرستان می افزاید یعنی از پسر خاله ( که حالا باجناقش شده) تا هم فوتبالی اش که در کوچه های خاکی پایین شهر گرفته تا آرایشگری که پیش اش اصلاح می رفته و البته سفارشات دیگر همه را جذب میکند.
با روی کار آمدن دولت روحانی و تغییرات در جهاددانشگاهی، دوباره دهقانی برمی گردد و البته در بازگشت اش به برخی از نیروهای جذب شده توسط رحیمی کیا سخت می گیرد؛ اما عجب که بعد از سالها گروهی از همان افرادی که در سطح استان و مرکز نشین که حالا به قدرتی رسیده اند، دکتر زمانیان قصه را در وزارت علوم پیدا می کنند و مقدمات تغییر رئیس واحد لرستان کلید می خورد و امین سلاحورزیان که از سال ۹۹ بجای دهقانی نشسته است و خنثی ترین کارمند طول تاریخ است، عزل و فرهاد فرامرزیان که بدون مدرک دکتری این عنوان را یدک می کشد، بدون یکروز تجربه کار مفید اعم از مدیریتی یا معاونت به ریاست این واحد گمارده می شود ( با فشار همان زمانیان به دفترمرکزی). حالا اینکه چرا دکتر زمانیان که خودش سابقه دندان گیری در ریاست دانشگاه لرستان ندارد، باید در این امر دخالت کند بماند برای بعد.
جالب اینجاست که جناب فرامرزیان خودش را مدیون کسی نمی داند و اذعان می کند به پاسداشت خدمتی که در انتخاباتهای گوناگون برای اصولگرایان انجام داده به این مهم دست یافته ( یا للعجب رای جمع کردن در روستاها و تدارک مراسم برای کاندیداها، شده کار سیاسی).
و صدالبته همچنان سایه رحیمی کیا بر واحد لرستان است، کما اینکه دکتر فرامرزیان در اولین اقدام خود همان باجناق رحیمی کیا را به مدیریت منصوب می کند، در حالی که در معاونت فرهنگی واحد محق تر و قدیمی تر از ایشان هم زیاد هست. که این نشان از قدرشناسی ایشان نسبت به یکی از ولی نعمتان خودش است.
و داستان این غنیمت همچنان ادامه دارد ....

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

06 Oct, 18:33


🔰 اعطای تسهیلات بدون نوبت به دانشجویان رشته دامپزشکی توسط صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان جهاددانشگاهی.
🔕براساس شنیده ها، دختر کوچک خانم بیات(که در ایران هست) مدیرعامل صندوق ، دانشجوی رشته دامپزشکی هستند.
🔍فکر می کنید ارتباطی هست؟
قبلا درباره قوانین دستگاهها براساس سن و.. فرزندان مسئولین شنیده بودیم، در مورد رشته تحصیلی و جهاددانشگاهی هم داریم می شنویم.
خدا کنه اینجوری نباشه.🤲
آیا می دانید علاوه بر روز دانشجو
روز مشاور مرتبط با دانشجویان مشاوره
روز مهندس مرتبط با دانشجویان مهندسی
روز پزشک مرتبط با دانشجویان پزشکی
روز مادر مرتبط با دانشجویان مادر
روز پدر مرتبط با دانشجویان پدر
و روزهای... داریم؟
یعنی:؟؟؟
🔕🔕🔕حالا چرا روز دامپزشک🤷‍♂


https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

05 Oct, 19:54


🔕پیام ارسالی یکی از اعضا
سلام
🔍میشه لطفاً از مسئولان جهاد بپرسین پول‌هایی که ماهانه از حقوق جهادگران جهاد دانشگاهی کسر میشه تا به صندوق پس‌انداز جهاد واریز بشه الان دقیقاً کجاست؟؟؟
الان داره پس انداز میشه آیا ؟؟؟؟
کجا پس انداز میشه؟؟؟
آخه مگه اسم ما نهاد انقلابی نبود؟؟؟
شرمم میاد بیش از این بگم که کسر پول از حقوق بخور و نمیر اعضای جهاددانشگاهی و به مقصد صندوق نرسیدن و پرداخت نشدن سهم جهاد حکم چه عملی رو داره!
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

03 Oct, 19:15


🔍ادامه قسمت اول

بهرحال رستورانی که در گذشته نیز چندان به آن توجه نشده بود و مدیران گذشته نیز در حق آن جفا نموده اند را یکشبه نیست و نابود کردند. لطفا این پدیده گرامی توضیح دهند که این برنامه در راستای چه هدف یا اهدافی بوده است؟ آیا برای تامین بودجه بوده است؟؟ آیا مرکز آزمون جهاد جای بسیار مهم و فعالیت بسیار خطیر و مهم و حرکت جهادی است که می بایست در راستای کمک به این اقدام و برنامه جهادی ساختمان غذا خوری را برای استقرار این عزیزان قربانی نمود؟ آیا با کمی بیشتر از پانزده میلیارد نمی شد ساختمان جدید با مصالح جدید و کم هزینه ساخت که کمک به توسعه این مجتمع گردد؟ 
جالب آنکه همین پدیده، دو سناریوی جالب را همزمان با تخریب ارائه نموده اند که واقعا در حد برنامه های عزیزان ... برج ساز و یا کودکان خیال پرداز می توان آنها را بررسی و یا تبیین نمود. یکی از سناریوها ساخت دخمه موقت برای پخت غذا برای همکاران عزیز می باشد. دست مریزاد پدیده نوظهور گرامی واقعا نمیدانیم چگونه تشکر کنیم. ولی لطفا بفرمایید که این غذای لذیذ و خوش قیمت را کجا باید میل کنیم؟ در اتاق کار خودمان؟ اگر مهمان داشتیم و یا خواستیم مراسمی بگیریم چه؟ فکر کنم این سناریو خیلی موقت است و با وجود ساخت کلی امکانات، باز مجددا باید تخریب و ان شاالله در دوره مدیریت بعدی جهاد سناریوی دوم را پیاده نمائیم. 
حال سناریوی دوم چیست؟ ساخت مجموعه ای بزرگ و عظیم شامل تعداد زیادی از سرویس ها و مراکز خدمات رفاهی در ابتدای ورودی مجتمع در سمت درب خیابان بهشت سکینه، از جمله رستوران، بانک، فروشگاه بزرگ همچون رفاه و ... 
قابل ذکر است تعداد چند شاخه میل گرد خریداری و در زمین پشت دیوار ورودی ریخته شده است که ان شاالله در زمان ساخت قطعا بکار خواهد آمد خلاصه که دلخوش به این میزان نباشید و ما شما را به مقام بالاتر از مجموعه دارویی برکت خواهیم رسانید.
البته با وجود معایب بسیار زیاد از جمله دور بودن مسیر و عدم دسترسی مناسب برای همکاران مجتمع و پیش بینی شکست این پروژه به علت عدم استقبال از این مجموعه ها و عدم توانایی خودگردان شدن و درآمدزایی بودن این مجموعه با فرض ساخت آن، احتمالا حتی در صورت تصویب حداقل چند سالی زمان خواهد برد. که نشان از بی تدبیری و عدم درک موقعیت و فضای مجتمع بوده و جز افزون کردن درد، هیچ آورده ای نخواهد داشت.


این دردنامه ادامه دارد.....
لطفا به یاریمان بشتابید، امروز محتاج شمائیم.
والسلام.

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

03 Oct, 19:11


🔕 پدیده نوظهور مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی

🔍 قسمت اول؛


🖊 سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی همکاران گرامی در سراسر کشور .
خداقوت خدمت شما سروران گرامی و خانواده های محترمتان.
چند وقتی است با ظهور رئیس جدید و محترم مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و اقدامات عجیب و غریب  ایشان و تیم همراهشان، که واقعا خیلی از این اقدامات نه در روحیه جهادی نه  در ساختار و قاموس جهاد جایگاهی ندارد، را جهت تنویر افکار عمومی تقدیم نماییم. 
همچنین بر آن شدیم که در این برهه خطیر مواردی را از وضعیت مجتمع تحقیقاتی جهاد دانشگاهی خدمت شما همکاران عزیز و مدیران محترم حال و آتی ارائه نماییم تا شاید ان شاالله مدیران حال استغفار نموده و دست از مدیریت ناصحیح برداشته و زودتر از موعود خروج خود زحمت کم نموده و اسباب حضور مدیران توانمند و واقعا جهادی را فراهم آورند و ان شاالله در آینده بسیار نزدیک مدیر جهادی انتخاب تا شاید این عقب گرد و خرابکاری قدری جبران و نور امیدی بر قلب های جهادگران حاضر در مجتمع تابیده شود.
ما در جهاد حتی در اوج دورانی که مدیریت این نهاد در اختیار مدیران محترم خارج از جهاد بوده است، هیچ گاه یاد نداریم که فردی با حضور خود یاران خود را اتوبوسی وارد آن مجموعه نماید، اغلب نهایتا یک یا دونفر از هم تیمی های خود را وارد نموده و مدیریت خود را گسترش و اهدافی را دنبال می نمودند، اما متاسفانه پدیده ی جدیدی که در مجتمع اتفاق افتاده است جناب رئیس مجتمع است که با حضور خود بیش از شانزده نفر را وارد مجموعه ای نموده است. با توجه به آشنایی بنده با این مجموعه که قریب به دوازده سال می باشد تاکنون چنین جمعیتی را در مدیریت  این مجموعه ندیده و حتی از گذشته نیز نشنیده بودیم.
جالب آنکه  ایشان تقریبا تمامی نیروهای قدیمی این مجموعه را اخراج یا تبعید و یا در نهایت تعدادی را شرکتی نموده اند تا زمینه برای مدیریت ناب ایشان و همراهانشان فراهم گشته و آسوده بدون هیچ گونه مزاحمتی رویاهای بچه گانه شان را در این مجموعه پیاده نمایند.
لذا مجموعه را کاملا با نیروهای جدید ساختاربندی و در حال به اصطلاح مدیریت هستند. حال چرا به اصطلاح؟؟؟؟ خدمت شریفتان اعلام خواهم کرد. البته حتما در خصوص نیروهای به خدمت گرفته شده نیز مطالبی را خدمت شما بزرگواران بیان خواهم نمود که عزیزان در جریان امور قرار گرفته و در تاریخ این نهاد مقدس ثبت و ضبط گردد و آیندگان بدانند که چه بلاها و فجایعی بر سر این نهاد آمده است.
گفتیم به اصطلاح مدیریت، حال واقعا مدیریت چیست؟ تا آنجایی که بنده میدانم مدیریت یعنی استفاده صحیح و درست منابع در راستای اهداف مجموعه (البته اندیشمندان محترم علم مدیریت لطفا با این تعریف از بنده خرده نگیرند چون واقعا بنده دانش آموخته این حوزه نیستم ولیکن تا همین اندازه خلاصه را از تعاریف مختلف از بنده پذیرا باشید که درک نموده ام).
حال با این تعریف بیایم اقدامات پدیده نوظهور مجتمع و اقدامات ایشان را بررسی نماییم؛
یکی از حسن های این مجموعه عظیم که بیش از دوهزار نفر در روز در آن تردد و یا اشتغال مستقیم دارند وجود یک سری مجموعه های رفاهی است، که طبیعتا در راستای  جلب رضایت همکاران، افزایش کارآمدی، افزایش حس تعلق، افزایش حس اعتماد و بسیاری از موارد دیگر از جمله کارکردهای این مجموعه ها می باشد.
مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی دارای :
- رستوران بسیار مجهز و بزرگ همراه با دو سردخانه
- مهد کودک
- مهمانسرا
- فروشگاه تعاونی
- مجموعه ورزشی بزرگ با تمامی امکانات استخر، سالن ورزشی چند منظوره، سالن بدن سازی و .
* از زمان حضور این پدیده نوظهور رستوران به معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی فروخته شده است، بله اشتباه نخوانده اید عزیزان فروخته شده است.
تا آنجایی که بنده شنیده ام این مجموعه دو طبقه با فول امکانات به مبلغ پانزده میلیارد تومان برای نوسازی و بهینه سازی مجموعه وزین و پولساز مرکز آزمون خریداری شده است.
از روزی که این اتفاق مهم برای معاونت آموزشی رقم خورده است جناب دکتر غفوریان معاون محترم آموزشی دربست مخلص و طرفدار این رئیس نو ظهور و پدیده مجتمع گردیده اند.
البته فکر نکنید که تنها یار و رفیق باوفای این پدیده نو ظهور فقط معاون محترم آموزشی است، نخیر این برادر ... دوستان پروپاقرص دیگری هم دارد از جمله معاون محترم بسیار باسواد و دانشمند علم مدیریت یعنی معاون محترم پشتیبانی است که گویا در دیار قزوین رفیق ... بوده اند و بر علیه دشمنان مشترک راهکارهای بسیار داده و سینه ها سپر کرده اند، که این بحث خود داستانی است طولانی، که چه دسته گل هایی داشته اند و چه نمایندگانی شکایت و شکایت کشی ها نموده اند و دادشان بر آسمان هاست.
ادامه دارد...

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

02 Oct, 16:40


🔕آن را كه حساب پاك است، از محاسبه چه باك است؟

🖊ضمن تشكر از درج مطالب كانال محترم "رصد و پايش، سايه به سايه" جهت روشنگري و تنوير افكار جهادگران محترم، چند نكته در پاسخ به مرقومه دريافتي همراه با ادبيات سخيف و تحقيرآميز، شايان توجه و تامل است:

1- ادبیات توهین آمیز و سخیف و تحقیرآمیز، یعنی فرار رو به جلو.

2- مطلب قبلي نقد بخشهاي مختلف جهاددانشگاهي بود ولي از قديم گفته اند: حرف رو بندازي زمين، صاحبش پيدا ميشه. نويسنده آمده از قول صندوق حرف بزند، ولي خودش را لو داد. اگر تاكنون شخص نويسنده براي مخاطبان عزيز ناشناخته مانده، بايستي عرض شود تنها يك نفر است كه در صندوق و پارك و جهاد ذينفع است. آن يك نفر را كه پيدا كنيد متوجه خواهيد شد كه منافع چه كسي بيشتر از همه در خطر افتاده است.

3- آنچنان از سرمايه گذاري صندوق دفاع مي شود كه هر كس نداند، فكر مي كند چه اتفاقي افتاده است. اكثر سرمايه گذاري صندوق در ساختمان بانك ژن بوده است كه خودش در حال استفاده است و قرار است بعد از 20 سال، ساختمان مستهلك را تحويل جهاد دهد. (انشاءالله تحويل داده شود.)، يك سرمايه گذاري خرد هم در گياهان دارويي داشته است.
مگر سازمان اوقاف در ابن سينا سرمايه گذاري نكرده؟ مگر معاونت علمي و بخش خصوصي همين چند وقت پيش در رويان سرمايه گذاري نكردند؟ مگر در اين مملكت قحطي سرمايه گذار آمده است كه يك نهاد انقلابي براي چند ميليارد تومان، پيش افرادي سر خم كند كه جز تفرعن و غرور چيزي با خود ندارند؟ چرا اين سرمايه گذاري در آب و برق و گاز و فاضلاب مجتمع نمي شود؟
با اين استفاده اي كه صندوق و سرمايه گذارانش از حضور در مجتمع تحقيقاتي مي برند، حجم ريالي سرمايه گذاري، قاعدتا بايستي چند برابر اوقاف و معاونت علمي باشد. اصلا اين صندوق تا به حال چقدر به شركتهاي پارك وام داده است؟ فرق اين صندوق كه در مجتمع مستقر است با بقيه صندوقها چيست؟ چه سودي براي جهاد و شركتهاي پارك و جهاد دارد؟

4- ما دولتي نيستيم كه با جايگاه و رتبه، شاد شويم، سود راه اندازي اولین مرکز توسعه و تولید قراردادی کشور  CDMCبراي جهاد و جهادگران چه بوده است؟ اصلا مگر پارك براي نفع رساني به جهاد راه اندازي نشده است؟ نفع پارك براي جهاد و جهادگران چه بوده است؟

5- ديگر دوران فئوداليسم به سر آمده است، واقعيت را بگوييد، واضح بگوييد كه صندوق و سهامدارانش چقدر از معافيت مالياتي بهره مند شده اند؟ واضح بگوييد كه در ازاي تصويب و ابقا روسا و مديران چه عوايدي و توسط چه كساني نصيب جهاددانشگاهي يا افراد شده است؟

6- اصلا گيريم روساي پارك و مجتمع از حقوق جهاد دفاع نمي كنند، اگر جهاد در صندوق سهامدار است، نماينده جهاد در هيات مديره صندوق چرا از منافع جهاد دفاع نمي كند؟ اصلا نماينده جهاد در صندوق كيست؟ بالاخره جهادگران حق دارند نماينده خود را بشناسند. جهادگران حق دارند بدانند كه پاداش آخر سال هيات مديره صندوق چقدر بوده است و به چه صورتي تقسيم شده است؟

7- براي درك بهتر تعامل برد-برد، جهاد و صندوق، بهتر است قرارداد جهاد با صندوق را منتشر نماييد تا جهادگران اين تعامل برد-برد را خود بخوانند و ببينند.

8- صحبت از در جریان بودن فعالیتها و تعاملات با صندوق توسط رئيس جهاد، رئيس ستفا و مدير حراست جهاد و مدير مجتمع شد. موضوع اين است كه ضمن احترام به اين عزيزان، پاسخگويي به جهادگران و قانون، جايگاه و پست و مقام نمي شناسد. علاوه بر اين افرادي كه نام برده شد، روساي پارك و مجتمع و معاون پاركها و معاون شركتهاي ستفا هم بايستي پاسخگوي عملكرد خود در اين زمينه باشند. هيچ كس فراتر از قانون نيست و بحمدالله سابقه جهاددانشگاهي هم در گذشته گوياي اين مطلب است. پس چه بهتر كه علاوه بر اين افراد، نهادهاي نظارتي هم در جريان امر قرار گيرند. آن را كه حساب پاك است، از محاسبه چه باك است.

فاعتبروا يا اولي الابصار
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

30 Sep, 13:48


🔕 بازهم دسته گل!

نبیه بری، رئیس پارلمان عراق!!!!😠

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

26 Sep, 21:07


🔕خبرگزاری حرفه ای ایسنا؟؟

عکس مسابقات مناظره در خردادماه، با خبر گرامیداشت ایثارگران در مهرماه...

https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

26 Sep, 17:29


🔕پاسخ به روایت «اقدامات صندوق پژوهش استان البرز»

با سلام و عرض ادب و احترام،
🖊بنظر می رسد متن اخیر از سر رشک و حسادت برخی افراد مغرض و کم سواد که به ادبیات کسب و کارهای نوین نا آشنا هستند به رشته تحریر درآمده است،  چرا که با نگاهی اجمالی به گزارش و آمار رسمی دستگاههای ذیربط در خصوص فعالیتهای صندوق پژوهش البرز ، واضح و مبرهن است که در این مدت کوتاه عمر این صندوق،  صندوق پژوهش البرز با راه اندازی اولین مرکز توسعه و تولید قراردادی کشور CDMC که با حضور رییس محترم جهاد دانشگاهی و معاونت علمی و فناوری وقت ریاست جمهوری،  یار و یاور فناوران و اقتصاد دانش بنیان استان البرز بوده و با تیم قوی که در اختیار دارد قدم‌های تاثیر گذاری در اعتلای این حوزه برداشته است، پر واضح است که یکی از تهدیدات فعالیتهای پژوهشی جهاد دانشگاهی تجاری سازی آنها بوده است که مدیریت و هیات مدیره صندوق به این مهم التفات ویژه داشته و با درایت هوشمندانه محصولات پژوهشی پژوهشگران جهاد دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان را تجاری سازی نموده و به اقتصاد دانش بنیان کمک شایانی می کند، که بنظرم در اینخصوص نقش هدایت گری و حمایتی مدیریت پارک علم و فناوری البرز غیر قابل کتمان می باشد.
اینکه بجای قدردانی از اینهمه خدمت و زحمت بی منت، صندوق را به مداخله در عزل و نصب مدیران متهم کنیم کمال بی انصافی و بی تقوایی است ان‌شاءالله عزیزی که این نوشته را ارسال نموده و شما دوستان بنا به رسالت کانال آن را منتشر فرموده اید بیشتر موضوع را بررسی نماید و  اگر اندکی انصاف و وجدان در وجودشان باقی است نوشته خود را تصحیح و بازنشر نماید.
قدر مسلم برخی از مدیران بی کفایت تلاش مساعی مدیریت پارک و عزیزان هیات مدیره صندوق پژوهش استان و تعامل برد-برد برخی از واحدهای جهادی را بر نمی تابند و احتمالاً از سر حسادت و بی هنری دست به تحریر و انتشار چنین روایاتی غلط می نمایند.
مزید استحضار عزیزان جهادگر، مدیریت ارشد جهاد دانشگاهی آقای دکتر مسلمی و معاونت تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی(ستفا) جناب آقای دکتر ابراهیمی و مدیر کل محترم حراست جهاد دانشگاهی و اداره حراست مجتمع، کاملاً در جریان فعالیتها و تعاملات صندوق با واحدهای جهاد دانشگاهی قرار دارند.

و ما توفیقی الا بالله، علیه توکلت و الیه انیب
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh

رصد و پایش سایه به سایه

24 Sep, 18:52


🖊یادداشت دریافتی

🔕صندوق البرز و پول هیأت مدیره صندوق در حال بلعيدن جهاددانشگاهي هستند.

🔍جهاددانشگاهي به عنوان نهاد انقلابي زماني قرار بود به عنوان خط شكن وارد مرزهاي دانش شود و طرحهاي بر زمين مانده فناورانه كشور را راهبري و مديريت كند.
همانگونه كه مقام معظم رهبري در نامگذاري شعار سال هم تاكيد فرموده اند، نفس تعامل و همكاري با بخش خصوصي و مردم، امر پسنديده و نيكويي است، اما به چه قيمتي ؟
به قيمت اينكه اختيار را از ما بگيرند؟
متاسفانه و شوربختانه شرايطي پيش آمده كه بخش خصوصي برايمان تعيين تكليف ميكند.
اينكه صندوق پژوهش و فناوري البرز با استقرار خود در پارك البرز، قدرت عزل و نصب مديران را داشته باشد؟
اينكه هر آنچه مديران صندوق گفتند بايستي در پژوهشكده گياهان دارويي پياده شود؟
اينكه شرط همكاري با بانك ژن و پژوهشكده شيمي، فلان كار و بهمان كار باشد؟
اينكه تمام تحقيقات ابن سينا و رويان فداي اوامر ملوكانه مديران صندوق شود؟
خيلي لازم نيست بگرديد، ماجرا اظهر من الشمس است.
همه كاركنان واحدهاي جهادي در مجتمع ديگر مي دانند چه اتفاقاتي در حال رخ دادن است.
انتفاع برخي در پارك البرز از صندوق واضح بود، حالا بايد مراقب دوستان ديگر هم باشيم.
آقاي دكتر مسلمي، اگر حراست و ستفا به قضيه ورود نميكند و شما هم قصد و تمايلي براي رفع اين مشكلات نداريد، بفرماييد تا موضوع را از نهادهاي نظارتي پيگيري كنيم.
https://t.me/rasad_va_payeshe_sayeh_be_sayeh