روانـشـناســـی + @psychology_gazor Channel on Telegram

روانـشـناســـی +

@psychology_gazor


☘️دكتر آذين گازٌر
@dr_azingazor
، بیماریهای سایکوسوماتیک
(آسم-دیابت-فشارخون-سرطان-قلبی و..)
خیانت زناشویی
مشاوره قبل از ازدواج
مشاوره طلاق
مشاوره تحصیلی
مدیریت و درمان خشم ، استرس و اضطراب

افزایش عضو تضیمنی ،تبلیغات👇
@Anatomy2020

روانـشـناســـی + (Persian)

با خوش آمدید به کانال روانشناسی +! این کانال تحت نام کاربری @psychology_gazor توسط دکتر آذین گازٌر مدیریت می شود. این کانال به بیماریهای سایکوسوماتیک از جمله آسم، دیابت، فشار خون، سرطان، بیماری های قلبی و موارد دیگر می پردازد. همچنین موضوعاتی همچون خیانت زناشویی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، مشاوره تحصیلی، مدیریت و درمان خشم، استرس و اضطراب نیز در این کانال قابل دسترسی است. اگر به افزایش عضو تضیمنی و یا تبلیغات علاقه مندید، می توانید به آدرس @Anatomy2020 مراجعه کنید. پس از عضویت در این کانال، اطلاعات مفید و کاربردی در زمینه های مختلف روانشناسی و مشاوره را دریافت خواهید کرد. با ما همراه باشید و برای بهبود کیفیت زندگی خودتان و دیگران، از منابع معتبر و مفید اطلاعاتی برخوردار شوید.

روانـشـناســـی +

24 Nov, 07:12


مرد متأهلی در مجلسی گفت: زن همانند کفش است که هرگاه مرد اندازه دلخواهش را یافت، می تواند آن را عوض کند.

حاضران در مجلس به مرد خردمندی که در میانشان نشسته بود نگریستند و نظرش را در مورد این سخن پرسیدند. حکیم گفت: حرف این مرد کاملا درست است؛

برای مردی که خود را در حد پا بداند، زن چون کفش است، اما برای مردی که خود را پادشاه می پندارد، زن چون تاج است.

پس کلام گوینده را سرزنش نکنید، فقط بدانید که چگونه به خود می نگرد.

📚

روانـشـناســـی +

24 Nov, 06:56


خوش‌بختی یک وضعیت نیست که ما در آن قرار بگیریم، بلکه یک احساس است که او باید در ما قرار بگیرد. احساسی که در درجه نخست، معلول طرز نگرش و قضاوت‌ ماست. اغلب ما هر آن‌چه را به دست می‌آوریم، خیلی زود به صندوق داشته‌های کم‌ارزش قبلی می‌سپاریم و بی‌قرار و شتاب‌زده در پی آن‌چه که قرار است بعدا به دست بیاید می‌دویم.

این که در نگاه ما همواره آن‌چه که هست، خُرد و بی‌مقدار بنماید و آن‌چه که نیست، بزرگ و چشم‌گیر جلوه کند، طرز فکری است که مانع می‌شود احساس رضایت، پا به درون ما بگذارد.
«ذهنیت تردمیلی»، احساس نقص و نارضایتی را به جزوی همیشگی از تفکر انسان تبدیل می‌کند. اگر در عین تلاش برای شرایط بهتر، آن‌چه را که هستیم و داریم قدر بشناسیم و از آن بهره ببریم، مانع بزرگی از سر راه شادمانی‌مان کنار خواهد رفت.

البته باید دانست که شُکر و قدرشناسی، فقط در به یاد آوردن یک موهبت و به زبان آوردن «به به!» و «خدا را شکر» نیست (به‌قول انگلیسی‌زبانان این‌ها فقط «خدمات شفاهی» است!) دانستن قدر یک چیز یعنی آگاهی از  ارزش و قابلیت‌های آن و بهره‌گیری صحیح و مفید از این قابلیت‌ها. باغبانی که خواهان باغی آباد و درختانی پربار است، خواه سالی چهار بار یا چهل بار به باغ خود، سری بزند و «به به» و «خدایا شکر» بگوید و به راه خود برود، از کشت‌زار خود میوه‌ای نخواهد چشید و از خشک‌زار آن جز علف‌های هرز نخواهد چید.

قدر باغ را دانستن، در کِشتن و آبیاری کردنِ باغ و زدون علف‌های هرز از دامن آن و پرورش گل و گیاه و سبزه در خاک آن است. در آن صورت است که کشت‌زار به بار خواهد نشست و کام باغبان خود را شیرین و زندگی او را غنی و پررونق خواهد ساخت. خوش‌بختی نیز چنین است. انسان اگر خواهان شکوفایی و شادمانی است باید قدر داشته‌های خود را بشناسد و سرمایه‌های خویش را به کار بگیرد و به نحو احسن از  آن‌ها استفاده کند.

🌱

روانـشـناســـی +

24 Nov, 06:55


@Psychology_Haleh
🦋ایکیگای
🌸مفهوم این کلمه ژاپنی این است
" دلیلی که صبح ها برای آن برمی‌خیزم".

نگاه کنید به خودتان، چرا امروز از خواب بیدار شدم، دلیلش را پیدا کنید،
برایش راه بروید، نفس بکشید و زندگی کنید. من هزار «ایکیگای» دارم.
ایکیگای می‌تواند به عشق شما، مهارت شما، علاقه‌های شما، شغل شما، درآمد شما، ماموریت‌های شما و تخصص‌های شما مربوط باشد؛
امّا نکته عجیبی در این کلمه وجود دارد
«آنچه دنیا از من می‌خواهد» و این دلیل بیدار شدنِ ماست.

روانـشـناســـی +

24 Nov, 06:54


‍ ‍ 🟥 *دوره جامع ۱۰۰ ساعته*🟥

*«تربیت مربی بازی درمانگر»*

"بر اساس رویکردهای مختلف"

🎓 *مدرس:دکتر ابوالقاسم شکیبا*
مدرس کشوری و روان شناس کودک با بیش از ۲۰ سال تجربه درمان و آموزش

📅هر هفته شنبه و پنج شنبه ها
📅 شروع: اواسط دی ماه
از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۱۸:۳۰
📺امکان بازبینی ویدیو دوره
💻به صورت آنلاین و با کیفیت کامل
👥امکان تعامل عالی و پرسش و پاسخ
*ارائه جزوه دوره بصورت تایپ شده و کامل*
*ارائه تمامی فایل های دوره در قالب DVD*

🔷 *گزیده سرفصل های دوره:*
🔰 بازی درمانی با رویکرد شناختی رفتاری
🔰بازی درمانی با رویکرد گشتالت
🔰 بازی درمانی با رویکرد تراپلی
🔰 بازی درمانی با رویکرد کودک محور
🔰 بازی درمانی با رویکرد تعامل والد و کودک
🔰 بازی درمانی با رویکرد آدلری
🔰 بازی درمانی مبتنی بر رابطه والد و کودک(CPRT)
🔰 شن بازی درمانی
🔰و...

📂ارائه مدرک معتبر+پست رایگان درب منزل

🧮 *پرداخت اقساط+۳۰ درصدی تا ۳۰ آذرماه

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:👇

🔷 *خانم احمدی:*

☎️ 09196907079
https://t.me/Rahnowshow_support8
🆔http://wa.me/989196907079

🔷 *خانم مختاری:*

☎️ 09199836838
https://t.me/Rahnowshow_support10
🆔http://wa.me/989199836838

🔵گروه آموزشی ره نو شو
┏━━☆
https://www.instagram.com/rahnowshow
┗━━●●●

روانـشـناســـی +

22 Nov, 08:22


خودت را با گذشته ات نشناس،

آن فقط یک درس بود،
نه تمام زندگی ات…

📚

روانـشـناســـی +

21 Nov, 06:36


چه زیباست
به یاد آوردن تو
میان این همه ازدحام
و خستگی‌های من...

صبح پاییزیتون قشنگ🍂🍁

روانـشـناســـی +

20 Nov, 08:01


کسانی که ویژگی روانی «همدلی» (emphaty) بالایی دارند معمولا ناآگاهانه استرس و اضطراب محیط پیرامونی خود را درونی می کنند. حتی ممکن است این همدلی با موقعیت های اضطراب آفرینی باشد که یک کاراکتر سینمایی و غیر واقعی تجربه می کند. اگر چنین ویژگی را دارید مراقب تغذیه روانی و پیرامونی خود باشید و اگر دچار استرس شدید می شوید از خود بپرسید: چقدر از این حس مالِ خودم است و چه بخشی از آن مشکلات جمعی جهانِ پیرامونی ام؟


زخم داستان می سازد. درگیر داستانِ زخم های دیگری نشوید. همدلی با درگیر شدن فرق دارد. همدلی می داند کجا مرز بگذارد، کجا نه بگوید و کجا گوش بسپارد. درگیر شدن اما رخنه ای در توانِ روانی ایجاد می کند، انرژی ات را قطره قطره می گیرد و پیش از آنکه بدانی، داستانِ زخم دیگری تو را خالی و بی حس رها می کند.


🌱

روانـشـناســـی +

20 Nov, 06:45


صبح هایمان..🍂
بی شک میتواند زیباتر باشند🌼
اگر تنها دغدغه زندگیمان
مهربانی باشد🧡
جای دوری نمیرود
یک روز همین نزدیکی ها
لبخندمان را چند برابر🍁
پس خواهیم گرفت
شاید خیلی زیباتر🥰

روانـشـناســـی +

19 Nov, 07:43


| فقط كلمات مهم را جست‌وجو کنید |

عادتی که در مدرسه به شما آموزش داده می‌شود و بعدها باعث کاهش سرعت خواندنتان می‌شود این است که به تک تک کلمات در یک جمله توجه کنید، در حالی که مغز در پرکردن جاهای خالی با اطلاعات مناسب قدرت شگفت‌انگیزی دارد. پس می‌توانید از این مزیت بهره بگیرید.

زمانی که قلق خواندن دستتان بیاید و بدون بلندخوانی در مغز مطالعه کنید می‌بینید از گروه‌های کوچک کلمات معنای گسترده‌تری درک می‌کنید به جای دیدن كلمات «گربه» «خشمگین» «بود» به صورت مجزا مغزتان جمله‌ی «گربه خشمگین بود» را به عنوان قطعه‌ای از اطلاعات ثبت می‌کند. زمانی که این اتفاق می‌افتد گروه کلمات به صورتی مشخص در پاراگراف دیده می‌شوند و چشمانتان فقط این قسمت‌ها را می‌خوانند، بدون این که برای محتوای آن وقت و انرژی صرف کنند. برای مثال جمله‌ی «در واقع بزرگترین نگرانی گربه کمبود غذا نبود، بلکه کمبود توجه از سوی صاحبش بود» به سرعت به این شکل ثبت می‌شود: «بزرگترین نگرانی گربه - کمبود غذا نبود - بلکه - کمبود توجه - صاحبش». شما با پنجاه درصد از کلمات نود درصد از معنا را به دست می‌آورید.

🌱

روانـشـناســـی +

18 Nov, 06:53


دستکاری ذهنی و احساسی یکی از روش‌های متداول در روابط ناسالم است که در آن فردی سعی می‌کند از طریق تکنیک‌های مختلف، دیگران را تحت کنترل خود قرار دهد و آن‌ها را به شکلی که می‌خواهد رفتار کنند.

۱. احساس ناپایداری در رابطه
رابطه‌ای که در آن دستکاری احساسی وجود دارد، اغلب به شکل یک چرخ و فلک احساسی تجربه می‌شود. شما ممکن است در یک لحظه احساس کنید که همه چیز خوب است و در لحظه‌ای دیگر احساس کنید که همه چیز فروپاشیده.

۲. عدم امنیت و اعتماد
قربانی احساس می‌کند که نمی‌تواند به طرف مقابل اعتماد کند و همیشه در حال ارزیابی رفتارها و صحبت‌های اوست.

۳. نیاز به دفاع مداوم
مثال: شما دائماً در حال توجیه و توضیح رفتارهای خود هستید، حتی زمانی که هیچ دلیلی برای دفاع وجود ندارد، زیرا دستکاری‌کننده دائماً شما را متهم به اشتباهات مختلف می‌کند.

۴. تغییر هویت
شما تغییر می‌کنید و سعی می‌کنید به کسی تبدیل شوید که فرد مقابل می‌خواهد، حتی اگر این به معنی نادیده گرفتن ارزش‌ها و علایق شخصی شما باشد.

🌱

روانـشـناســـی +

18 Nov, 06:50


برای هم خوب بخواهیم
به خودمان بر میگردد…🍂🧡

صبح پاییزیت بخیر

روانـشـناســـی +

17 Nov, 13:59


فروید در جهانی متولد شد که در آن شیوه‌‏های تفکر درباب پرسش‏‌هایی از این دست در حال تغییر بود. نسل‌‏های پیش از فروید آدمی را تافته جدابافت خلقت می‌‏دانستند و یگانه موجودی که بر صورت خداوند آفریده شده است.

اما نظرورزی‌‏های علمی عصر فروید آدمی را از این جایگاه انحصاری بلامنازع به زیر کشید. بر اثر آرای تاثیرگذار داروین نگرشی که آدمی را تافته‌‏ای جدابافته از دیگر موجودات می‌‏دید رنگ باخت؛ فروید شیفته طبیعت حیوانی مردان و زنان بود، نه صورت خداگونه نوع بشر.

پرتو درخشانی که فروید بر فهم امروزین ما از تجربه آدمی افکند اغلب اشاره‌‏ای است به کشش خیالات و تکانه‌‏های حیوانی و بدوی در زیر پوششی از اخلاق و رفتار متمدنانه. نزد فروید، برای جامعه‌پذیری لاجرم باید سرشت حیوانی آدمی رام شود. در نظر او، تجارب آدمی در خردسالی تحت سیطره تکانه‏‌های جنسی و پرخاشگرانه بدوی و ناپخته‌‏ای است که در بحران اُدیپی به اوج می‌‏رسند.

همین که تهدید اختگی موجب حل و فصل این بحران شد، باید انرژی جنسی و پرخاشگرانه به مسیرهای کم‌‏خطرتری هدایت شود، و همین انرژی که این‌‏بار در قالب‌‏های تصعیدیافته اجتماعی بروز می‏‌یابد در خدمت فرهنگ‌‏پذیری درمی‌‏آید. به باور فروید، موجودی با ویژگی‌‏های ممتاز انسانی از رهگذر همین فرایندِ مهار تکانه‌‏های جنسی و پرخاشگرانه حیوانی پدید می‏‌آید.

💜

روانـشـناســـی +

17 Nov, 07:45


چند نصیحت از سومین مرد ثروتمند جهان

هیچ وقت با هر دو پاهات عمق یک رودخونه رو امتحان نکن !

اگه چیزی بخری که بهش احتیاج نداری مطمئن باش به زودی چیزی رو می فروشی که بهش نیاز داری!

بعضی وقتا تلاش و استعداد شما بی فایده اس ! شاخه به شاخه نپرابعضی چیزها زمان می برن ...

فقط به یه منبع درآمد وابسته نباش ! برای رسیدن به منبع دوم برنامه بریز و سرمایه گذاری کن ...

📚

روانـشـناســـی +

17 Nov, 06:57


صبحتون بخیر و شادی

❤️

روانـشـناســـی +

16 Nov, 07:29


| در خلوت افراد مضطرب چه می‌گذرد؟ |

۱. تکرار اتفاقات گذشته در ذهن، برای سنجیدن و اصلاح آن‌ها.

۲. تصور اتفاقاتی که در آینده ممکن است رخ دهد و تلاش برای پیدا کردن هر چیز غافلگیرکننده‌ای که ممکن است با برنامه‌شان تطابق نداشته باشد.

۳. دوباره دیدن فیلم‌ها و سریال‌های تکراری زیرا می‌دانند چه اتفاقی قرار است بیافتد؛ و به همین دلیل احساس راحتی و امنیت می‌کنند.

۴. تایپ کردن پیامی که تلاش می‌کنند با آن حالتی که دارند را برای دیگران توصیف کنند؛ اما کلمات مناسبی پیدا نمی‌کنند.

❤️

روانـشـناســـی +

14 Nov, 07:40


| فواید صحبت کردن با خود |

زمانی که فردی با خودش با صدای بلند حرف می‌زند؛ اطرافیان با تاسف درباره سلامت روان وی قضاوت می‌کنند، اما این کار نشان‌دهنده‌ی جنبه‌های منحصربه فردی از فرد است.

۱. آن‌ها بهتر از دیگران می‌توانند احساسات خود را کنترل کنند.

۲. سازماندهی افکار مثبت و منفی در این افراد به خوبی انجام می‌شود.

۳. آن‌ها قابلیت برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای کارهای خود دارند.

۴. حافظه‌ی این افراد قوی است و در روابط اجتماعی و معاشرت‌ها موفق‌تر از سایر افراد ظاهر می‌شوند.


روانـشـناســـی +

14 Nov, 06:36


صبح به ما می آموزد که
باور داشته باشیم ، روشنایی
با تاریکی معنا می یابد
و خوشبختی با عبور
از سختی ها زیباست....
هرگز نا امید نشو، رد پای مهر
خدا همیشه در زندگی پیداست...

سلام صبح پنجشنبه تون بخیر ☕️
🌸

روانـشـناســـی +

14 Nov, 06:35


‍ ‍ ‍ ‍ 🏆🏆 دوره ۵ ساعته رایگان🏆🏆

💠💠 *بازی درمانی با رویکرد CPRT* 💠💠

🎓با تدریس:
*دکتر ابوالقاسم شکیبا*
مدرس برجسته کشوری و درمانگر با بیش از ۲۰ سال تجربه درمان و آموزش

📌اصول اساسی بازی درمانی CPRT چیست؟

📌 گام های مختلف درمان در CPRT چیست؟

📌نتایج استفاده از بازی درمانی در بهبود مشکلات کودکان چیست؟

🔴 *آنلاین(برگزاری در فضای اسکای روم)*

*زمان برگزاری:*
*دوشنبه، ۲۸ آبان ماه از ساعت ۱۵:۰۰*

👇*جهت ثبت نام لطفا فیلتر شکن خود را خاموش کرده و روی لینک زیر کلیک بفرمایید*👇
💎💎💎💎💎💎💎💎💎
https://survey.porsline.ir/s/byGxshE  
💎💎💎💎💎💎💎💎💎

🔷 در صورتی که از طریق فوق موفق به ثبت نام نشدید میتوانید نام و نام خانوادگی خود بهمراه نام دوره را به شماره تماس زیر پیامک کنید:

+989194312624

❇️گروه آموزشی ره نو شو

تلگرام:
┏━━☆
https://t.me/rahnowshow
┗━━●●●●●

روانـشـناســـی +

11 Nov, 18:36


زندگی همچون نی‌ای توخالی‌ست.
در درون خالی و تهی است، ولی در عین حال ظرفیتی بی‌نهایت برای نت‌های خوش‌آوا دارد.

ولی همه‌اش بستگی به نوازنده دارد. زندگی همانی می‌شود كه تو از آن می‌سازی؛ آفریده‌ی خود فرد است. زندگی فقط یك فرصت است. اینكه شخص بخواهد چه نوع نوایی را بنوازد، تماما تصمیم خودش است.

شرافت انسان چنین است، كه او آزاد است تا هم نوای بهشت را سر دهد و هم نوای دوزخ را...

مایلم برای هر قلبی بگویم، "فلوتت را بردار. زمان با سرعت می‌گذرد. مراقب باش كه فرصت آواز خواندن از كف نرود. پیش از اینكه پرده پایین بیفتد، باید نوای زندگی‌ات را خوانده باشی."

🖊 #اوشو

🌱

روانـشـناســـی +

11 Nov, 18:36


ما در پاره‌ای روابط برای چیزی ماتم می‌گیریم که آرزویش را در دل می‌پرورانده‌ایم، اما هیچ‌گاه آن را نداشته‌ایم و هرگز نخواهیم داشت. این اواخر با زنی کار می‌کردم که مادرش از بیماری آلزایمر رنج می‌برد و نیاز به مراقبت در خانه داشت. این زن همچنان که شاهد وخامت بیماری مادر سلطه‌گرش بود، عمیقا دریافت که فرصت دوست داشته شدن و مراقبت شدن از سوی مادر را برای همیشه از دست داده است. پس از مرگ مادر، برای درمان افسردگیش مراجعه کرد. کار کردن روی ماتم او شامل کمک برای ماتم گرفتن به یاد مادر و برای از دست رفتن رویای عشق و پذیرشی بود که آرزو داشت از جانب او شامل حالش شود.

ویلیام وردن، از کتاب رنج و التیام، ترجمه محمد قائد
🌹

14,659

subscribers

2,203

photos

393

videos