نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت @nokate_karamozi Channel on Telegram

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

@nokate_karamozi


(نکات مهم و کاربردی دوران کاراموزی و وکالت و انواع دادخواست و لوایح و درخواست و شکواییه و معرفی منابع و کتب کاربردی و مهم.)
کانال و پیج های مرتبط:

@nokate_karamozi
@daadkhaah
@vakilamuz_shaerlr

ارتباط با ادمین و مدیر جهت تبلیغات

@modir_nokat

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت (Persian)

به کانال تلگرامی "نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت" خوش آمدید! این کانال منابع و اطلاعات مهم و کاربردی در زمینه دوره کاراموزی و وکالت را ارائه می‌دهد. اگر به دادخواست، لوایح، درخواست و شکایت، منابع و کتب کاربردی و مهم در این زمینه علاقه‌مند هستید، این کانال مناسب برای شماست. این کانال همچنین پیج‌های مرتبط با این حوزه را معرفی می‌کند، به عنوان مثال @daadkhaah و @vakilamuz_shaerlr. شما می‌توانید با ادمین و مدیر کانال برای تبلیغات و ارتباط مستقیم با آنها تماس بگیرید، با استفاده از آیدی @modir_nokat. پس از عضویت در این کانال، اطلاعات مفید و آخرین تحولات در زمینه کاراموزی و وکالت را به راحتی دریافت خواهید کرد. منتظر حضور شما در این کانال پر از اطلاعات و البته کاربردی هستیم!

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

10 Jan, 10:17


آدرس صفحه اینستاگرامی

http://www.instagram.com/nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

09 Jan, 18:02


رای وحدت رویه ۸۵۶ هیات عمومی دیوان عالی کشور
#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

04 Oct, 05:30


۷ نکته زبان بدن برای مصاحبه‌های شغلی

صاف بنشینید و وضعیت بدنی خوبی داشته باشید - این نشان می‌دهد که توجه دارید و آماده پذیرش آنچه گفته می‌شود هستید.

لبخند بزنید - لبخندی گرم و طبیعی باعث می‌شود مصاحبه‌گر احساس راحتی بیشتری کند و همچنین شما هم احساس آرامش بیشتری خواهید داشت!

یک دست دادن خوب داشته باشید - نه آنقدر محکم که انگشتان طرف مقابل را خرد کنید و نه آنقدر ضعیف که انگار یک ماهی خیس را نگه داشته‌اید!

تماس چشمی برقرار کنید - اما نه بیش از حد! این به نشان دادن اعتماد به نفس شما کمک می‌کند و نشان می‌دهد که هنگام صحبت کردن مصاحبه‌گر، توجه دارید.

تمرکز خود را حفظ کنید - پاسخ‌های غیرکلامی راهی عالی برای نشان دادن این است که همچنان توجه دارید - با سر تکان دادن، لبخند زدن و غیره می‌توانید نشان دهید که فعالانه درگیر مکالمه هستید!

پایان قوی داشته باشید - لبخند بزنید، دست محکم بدهید و از آنها برای زمانی که اختصاص داده‌اند تشکر کنید. این همچنین فرصتی است برای تأکید مجدد بر علاقه شما به موقعیت و منتظر شنیدن بازخورد بیشتر از آنها!

تمرین کنید تا کامل شوید - از کسی بخواهید که با شما یک مصاحبه تمرینی انجام دهد. فهرستی از چیزهایی که باید به آنها توجه کنند به آنها بدهید تا بتوانید برای مصاحبه واقعی بهبود پیدا کنید!

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

03 Oct, 03:19


دادخواست مطالبه وجه یکی از مهم‌ترین مستندات قانونی است که افراد می‌توانند برای دریافت مطالبات مالی خود از طریق مراجع قضایی به آن استناد کنند. در زیر، مراحل و نکات کلیدی برای تهیه یک دادخواست مطالبه وجه آورده شده است:

1. عنوان دادخواست:
- در بالای صفحه، عنوان "دادخواست مطالبه وجه" را بنویسید.

2. اطلاعات خواهان :
- نام و نام خانوادگی
- شماره ملی
- آدرس دقیق

3. اطلاعات خوانده:
- نام و نام خانوادگی
- شماره ملی یا شناسه ملی

4. موضوع دادخواست:
- به‌طور مختصر و واضح بیان کنید که چه مبلغی را از خوانده مطالبه می‌کنید و دلیل این مطالبه چیست.

5. دلایل و مستندات:
- دلایل قانونی و مستنداتی که نشان‌دهنده حق شما بر آن مبلغ است را ذکر کنید. این می‌تواند شامل قراردادها، فاکتورها، رسیدها یا هر مدرک دیگری باشد که ادعای شما را تقویت کند.

6. خواسته:
- به‌صراحت بیان کنید که چه چیزی را از دادگاه درخواست می‌کنید (مثلاً: "تقاضای صدور حکم به پرداخت مبلغ ... به همراه خسارت تأخیر تأدیه").

7. امضا:
- در انتهای دادخواست، آن را امضا کنید و تاریخ را ذکر نمایید.

8. ضمائم:
- کپی مستندات و مدارک مرتبط با دادخواست را به آن ضمیمه کنید.

9. تاریخ و محل تقدیم:
- در انتهای دادخواست، تاریخ و نام دادگاهی که قرار است دادخواست را به آن تقدیم کنید، درج کنید.

نکات مهم:
- مشاوره حقوقی: قبل از تنظیم دادخواست، مشاوره با یک وکیل می‌تواند به شما در تهیه مستندات و تشخیص بهترین روش اقدام کمک کند.
- دقت در جزئیات: هرگونه اشتباه در اطلاعات خواهان یا خوانده می‌تواند منجر به رد دادخواست شود.
- مدت زمان: توجه داشته باشید که برای ارائه دادخواست، ممکن است محدودیت‌های زمانی وجود داشته باشد.

پس از تهیه دادخواست، آن را به دادگاه مربوطه تقدیم کنید و منتظر دریافت ابلاغیه باشید.

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

27 Sep, 13:57


رعایت آداب وکالت از اهمیت بالایی برخوردار است و به حفظ اعتبار وکلا و همچنین احترام به حقوق موکلان کمک می‌کند. در زیر به برخی از آداب وکالت اشاره می‌شود:

1. صداقت و راستگویی:
- وکیل باید همیشه با موکل خود صادق باشد و اطلاعات صحیحی ارائه دهد. این شامل اطلاع‌رسانی در مورد وضعیت پرونده و احتمال موفقیت آن است.

2. حفظ اسرار موکل:
- وکیل موظف است به تمامی اطلاعات و اسرار موکل احترام بگذارد و آن‌ها را فاش نکند، مگر با رضایت موکل یا در موارد قانونی.

3. احترام به دادگاه:
- وکیل باید به محاکم و قضات احترام بگذارد و در تمام مراحل دادرسی رفتار محترمانه‌ای داشته باشد.

4. تعهد به منافع موکل:
- وکیل باید همیشه منافع موکل را در اولویت قرار دهد و از هر گونه تعارض منافع پرهیز کند.

5. آمادگی و تخصص:
- وکیل باید در حوزه تخصصی خود دانش کافی داشته باشد و برای نمایندگی موکل خود به‌طور کامل آماده باشد.

6. شفافیت در هزینه‌ها:
- وکیل باید هزینه‌های مربوط به خدمات خود را به‌طور شفاف به موکل اعلام کند و از هر گونه هزینه اضافی جلوگیری کند.

7. رعایت اخلاق حرفه‌ای:
- وکیل باید همواره به اصول اخلاقی حرفه‌ای پایبند باشد و از هر گونه رفتاری که موجب خدشه‌دار شدن اعتبار حرفه‌اش شود، پرهیز کند.

8. ارتباط مؤثر با موکل:
- وکیل باید ارتباط مستمر و مؤثری با موکل خود برقرار کند و او را از روند پرونده مطلع سازد.

9. احترام به سایر وکلا:
- وکیل باید به همکاران خود نیز احترام بگذارد و از هر گونه رفتار غیرحرفه‌ای یا رقابت ناعادلانه پرهیز کند.

10. رعایت قوانین و مقررات:
- وکیل باید همواره قوانین و مقررات مربوط به حرفه خود را رعایت کند و از هرگونه تخلف پرهیز نماید.

رعایت این آداب می‌تواند به بهبود کیفیت خدمات حقوقی و افزایش اعتماد عمومی به حرفه وکالت کمک کند.

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

13 Sep, 05:30


شکواییه در خصوص تدلیس در نکاح

مشخصات شاکی؛……
مشخصات مشتکی عنه؛……
موضوع؛……
تاریخ وقوع جرم؛……
محل وقوع جرم؛……

بسمه تعالی
ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ……

با سلام و احترام
اینجانب …. حسب سند نکاحیه به شماره…. مورخ….. همسر قانونی و شرعی اقای ….. می باشم ، اقای ……قبل از ازدواج و هنگام خواستگاری با ارائه مدرک مجعول، خود را دارای مدرک دکتری و استاد دانشگاه معرفی نموده است و اینجانب نیز بر همین اساس حاضر به ازدواج با نامبرده گردیده ام.
اکنون و پس از سپری شدن مدت تقریبا دو ماه کاشف به عمل امده است که نامبرده تنها دارای مدرک لیسانس و معلم مدرسه راهنمایی می باشد.
با این اوصاف با توجه به اینکه مبنای ازدواج اینجانب با نامبرده بر اساس میزان تحصیل و شغل وی بوده که نامبرده با صحنه سازی اینجانب را فریب داده و موجب تصمیم گیری اشتباه در امر ازدواج فراهم گردیده است و بدینوسیله موجبات تضرر مادی و معنوی مرا فراهم اورده است مستندا به ماده ۶۴۷ از قانون مجازات اسلامی تقاضای تعقیب و مجازات قانونی نامبرده مورد استدعاست.
با تشکر و تجدید احترام

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

31 Aug, 18:23


اختصار در نوشتار

شاید شنیده باشید یا دیده باشید اکثر مردم بر این باور هستند که اگر مدارک من در پرونده بیشتر و حجیم باشد احتمال پیروزی بالاتر می رود در صورتی که واقعیت چیز دیگریست!

زیرا قضات هم با خواندن چندین برگ از پرونده مخصوصا اگر زیاد و حجیم باشد خسته می شوند و اصلا ارتباطی به دقت یا توجه ندارد چرا که چشم انسان با خواندن مطلب طولانی خسته شده و مثل ابتدا پر انرژی نمی تواند مطالب را دنبال کند پس اختصار در نوشتار را رعایت کرده و از حجیم نمودن پرونده پرهیز کنید تا مخاطب نیز با دقت بیشتر بتواند مطالب شما را بخواند.

سعی کنید در لوایح دفاعیه خویش اختصار را رعایت کنید و کوتاه و مفید مطالب خودتان را بیان نمایید و از حاشیه گویی و پرداختن به مسائل فرعی در پرونده پرهیز نمایید و اگر مطلبی بود و خواستید به ان اشاره نمایید شماره صفحه پرونده رو ذکر کنید و خیلی کوتاه و مختصر به ان بپردازید. و توصیه ای که برای دوستان مخصوصا کاراموزان داریم این مطلب است که سخن اصلی خودتان را در ابتدای لایحه به صورت مختصر و مفید بنویسید.

در دادخواست تقدیمی خودتان نیز سعی کنید خواسته خودتان را کوتاه بیان نمایید و همچنین در شرح خواسته نیز از پرداختن به مسائل و نکات موجود در پرونده که می بایستی در جلسه دادگاه بیان شود را ترک نمایید.

در ادامه به نحوه دادخواست نویسی خواهیم پرداخت اگر مطلبی در این خصوص دارید برای ما کامنت بفرمایید.

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

17 Jul, 04:35


تنظیم لوایح

دوستان عزیز سعی کنید در لوایحی که برای محاکم می فرستید موارد زیر را رعایت کنید :

در نوشتن لوایح خود اولین و مهم ترین نکته این است که سعی کنید از جملات و جمله بندی های تکراری استفاده نکنید چرا که استفاده مکرر از جمله های تکراری نه تنها خواننده را به خود جذب نخواهد کرد بلکه موجب خستگی چشم و ذهن خواننده هم خواهد شد.به شخصه معتقد هستم تا حد ممکن هر نوشتار وکیل بایستی متفاوت باشد.

حتما لوایح خود را با احترام و با نهایت ادب تنظیم کنید چرا که مخاطب شما مقام قضایی و قاضی هستندو رعایت احترام و ادب از اصول اولیه در تنظیم لوایح به شمار می رود.

شجاعت در نوشتار را فراموش نکنید حتما مواردی را که اشاره به ان مهم بوده و می بایستی مورد نظر دادگاه قرار می گرفت ولی قرار نگرفته یا دادگاه به ان توجهی نکرده حتما در لوایح خود قید کنید حتی اگر قاضی شعبه به ان ترتیب اثر ندهد چرا که اگر پرونده شما منتج به نتیجه نشد مدارک دال بر دفاع در ان خصوص در پرونده موجود باشد.

از نوشتن مطالب حاشیه ای و غیر مهم که موجب طولانی شدن نوشتار شما می شود پرهیز کنید چرا که با این کار مسلما هم قضات فرصت کافی جهت مطالعه لایحه شما را نخواهند داشت و هم با طولانی شدن لایحه نوشتار شما ان جذابیت خود را از دست خواهد داد پس به نوشتن موارد مهم در لایحه خود اکتفا کنید.

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

12 Jul, 07:00


با سلام خدمت دوستان و‌همراهان‌عزیز قصد داریم با مطالب جدید و به روز در خدمت شما دوستان عزیز باشیم که در ابتدا مطلب خودتان را در این خصوص برای ما یادداشت بفرمایید چرا که یکی از برنامه های ما نیازسنجی های کانال هست
با تشکر از شما خوبان عزیز 🌹

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

09 Jul, 02:39


به کار بردن واژه های فارسی به جای عربی

یکی از اصولی که می بایستی در یک نوشته خوب رعایت شود به کار بردن واژه فارسی هست چرا که یک وکیل حرفه ای باید در لوایح و دادخواست های خود این اصول را مدنظر قرار داده و رعایت کند همچنین عده ای بر این عقیده هستند که به کارگیری واژه های دشوار و غیرفارسی منجر به داشتن نوشته ای محکم و خوب خواهد شد در صورتی که در ابتدا و یکی از هدف های نویسنده ارتباط با خواننده است و اگر از کلمات ناآشنا و نامانوس در نوشته خودمان استفاده کنیم ایجاد ارتباط نیز دچار خلل خواهد شد.
دیگر اینکه شاید سوال برخی از کاراموزان یا وکلا این مورد باشد که اصلا نباید از واژه های عربی استفاده کنیم؟ که بهتر است این گونه پاسخ دهیم که برخی از واژه های عربی یا حتی دیگر زبان ها که متدوال بوده و عامه مردم نیز با آن واژه ها آشنا هستند در به کاربردن ان واژه ها در نوشتارمان اشکالی نخواهد داشت.

حال در زیر به برخی از واژه هایی که عربی هستند و معادل فارسی دارند جهت استفاده شما دوستان عزیز و به عنوان نمونه اشاره می کنیم؛

امتنان
غیر فارسی که معادل فارسی آن سپاسگزاری است

الصاق
غیر فارسی که معادل فارسی آن چسباندن است

بالاخره
غیر فارسی که معادل فارسی ان سرانجام است

حیثیت
غیر فارسی که معادل فارسی آن آبرو است

خطیب
غیر فارسی که معادل فارسی آن سخنران است

در ظهر نامه
غیر فارسی که معادل فارسی آن در پشت ورقه است

ضایعات
غیرفارسی که معادل فارسی ان پسماندها است

همچنین واژه هایی مانند این واژه های بالا که شما دوستان عزیز به عنوان نمونه پیشنهاد دهید

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

04 Jun, 16:44


نمونه درخواست صدور اجراییه چک صیادی

صدور اجراییه چک: تقاضای صدور اجرائیه نسبت به چک به شماره سریال ..................به مبلغ ..... ریال معادل..... مستندا به ماده 23 قانون صدور چک به انضمام کلیه خسارات قانونی اعم از هزینه دادرسی و سایر هزینه ها مورد استدعاست.

بسمه تعالی
ریاست محترم شعبه مرجوع الیه دادگاه عمومی حقوقی شهرستان ....

سلام، احتراماً خاطر عالی را مستحضر می دارد، چک به شماره سریال ...........به مبلغ ................ ریال عهده بانک ......شعبه ......... به کد ....... توسط خوانده محترم آقای...... به نام اینجانب صادر شده است که مطابق با گواهی عدم پرداخت به شماره گواهینامه ......... و به کد رهگیری ........... و به تاریخ .....به علت عدم کفایت موجودی برگشت زده شده است، فلذا مطابق با ماده 23 از قانون صدور چک، درخواست صدور اجرائیه نسبت به وصول مبلغ مذکور در ستون خواسته به انضمام کلیه خسارات قانونی اعم از هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل مورد استدعاست.

با تشکر و تجدید احترام

#نکات_کارآموزی
#زینالی_شاعرلر

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

30 May, 18:49


شجاعت و رعایت ادب در لوایح دفاعیه

از خصیصه اصلی وکلا داشتن شجاعت و در عین حال رعایت احترام و ادب در دفاع و لوایح خویش است وکلا باید در لوایح دفاعیه و در جلسه رسیدگی و دفاعیات شفاهی خود با رعایت احترام و ادب نسبت به دادگاه، طرفین و وکیل طرف برخورد نموده و در عین حال شهامت در دفاعیات شفاهی و لوایح خود در دفاع از موکل را داشته باشد چرا که از وظایف اصلی وی بدون در نظر گرفتن موردی دفاع از موکل خویش است.
همچنین توجه داشته باشید که رعایت ادب و نزاکت و در عین حال شجاع بودن از خصوصیات یک وکیل حرفه ای است و بلند حرف زدن با طرف مقابل یا در برخی مواقع با وکیل طرف مقابل به منزله دفاع مناسب یا خوب نیست بلکه با رعایت ادب و رعایت قانون و با احترام به دادگاه باید پیش رفت و همیشه به یاد داشت که قاضی و وکیل دو بازوی عدالتند که داشتن شهامت از شرایط اصلی تصدی این حرفه به شمار می رود.

#نکات_کاراموزی
#زینالی_شاعرلر

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

22 May, 06:21


صفحه اینستاگرامی نکات کاراموزی:

http://www.instagram.com/nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

10 May, 06:46


تمرین و تکرار در حرفه وکالت

سلام و عرض ادب

شاید براتون سوال پیش بیاد که فلان شخص چرا در حرفه وکالت موفق بوده یا فلان استاد چرا اینقدر به قوانین تسلط داره؟
بهتره که این مورد رو با مثالی توضیح دهیم به این صورت که بازیکن فوتبالی رو تصور کنید یا رشته های دیگر رو که برای بازی فوتبال یا چند دقیقه ای دیگر رشته های ورزشی چندین سال تمرین می کنند تا به اون چیزی که مدنظرشان هست برسند حالا این وسط کسانی هستند که فقط به یک بازی بسنده نکرده و برای کل بازی های پیش رو و برای اینده خودش رو اماده می کنه که هر دو فرد در جای خود موفق عمل کرده اند ولی مورد دوم موفق ترین آن هاست که شب و روزشان را تمرین می کنند تا همیشه آماده باشند،
وکالت هم به سان رشته ورزشی آنقدر باید تمرین و تکرار و تکرار و تکرار صورت بپذیرد که فرد به امادگی کافی در این زمینه برسد که مثل روال سابق وکالت تخصصی در این خصوص را پیشنهاد می کنیم که فرد اولا به متن قوانینی که همه روزه با آن سروکار خواهد داشت تسلط کافی داشته باشد در ثانی بتواند فن بیان بهتری داشته باشد تا به بهترین شکل ممکن از موکل خویش دفاع کند.
آرزوی موفقیت برای تمامی شما دوستان عزیز رو داریم

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

09 May, 15:17


نمونه دادخواست مطالبه وجه

خواسته: مطالبه وجه( تقاضای رسیدگی و صدور حکم مبنی بر مطالبه وجه به مبلغ...... ریال از بابت فروش یک دستگاه تلویزیون به مدل ...... طبق فاکتور به شماره....... و شهادت شهود به انضمام کلیه خسارات دادرسی و عنداللزوم هزینه کارشناسی مورد استدعاست)

دلایل: فاکتور شماره.....
دادخواست
اظهارنامه

بسمه تعالی
ریاست محترم دادگاه عمومی حقوقی شهرستان.....
با سلام، احتراما خاطر عالی را مستحضر می دارد خوانده محترم مطابق با فاکتور به شماره ......و در مورخه ....... اقدام به خرید یک دستگاه تلویزیون به مدل ...... از اینجانب نموده است که از پرداخت وجه ان تا به حال امتناع نموده است و از این بابت اظهارنامه به شماره........را نیز به ایشان ارسال داشتم که به پیوست تقدیم است ولی کماکان از پرداخت وجه مرقوم در خواسته خودداری می نمایند لذا با توجه به دلایل و مدارک پیوستی از جمله فاکتور فروش و شهادت شهود تقاضای رسیدگی و صدور حکم مبنی بر مطالبه وجه به مبلغ مذکور مورد استدعاست.

با تشکر و تجدیداحترام

#زینالی_شاعرلر
#نکات_کارآموزی
@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

01 May, 10:20


نمونه شکواییه جعل سند

بسمه تعالی
ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان…..
با سلام و عرض ادب

احتراما به استحضار آن عالی مقام می رساند که در مورخه …… مشتکی عنه جناب اقای….. سند رسمی یکباب منزل مسکونی به ادرس…… و با مشخصات ثبتی فرعی….. از اصلی ….. را جعل نموده و پس از خراش نام مالک، نام خود را در آن درج نموده اند که پس از آن، اقدام به فروش ملک مورد نظر کرده اند که این مورد در حالی است که مالک، موکل می باشد نه ایشان که قابل استعلام از سازمان ثبت اسناد و املاک می باشد لذا با توجه به مطالب معنونه در فوق تقاضای تعقیب و مجازات مشتکی عنه مطابق با قوانین و مقررات موجود در قانون مجازات اسلامی مورد استدعاست.
با سپاس

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

30 Apr, 17:16


تحلیل کاراموزان در گزارش نویسی پرونده حقوقی

کاراموزان عزیز اگاهی دارند که در هر گزارش نویسی که نسبت به هر پرونده انجام می دهند و در هر موضوعی اعم از پرونده خانواده، اجرای احکام، حقوقی و … بعد از نوشتن گزارش هر پرونده باید تحلیل خودشان را نسبت به رای صادره و پرونده ارایه دهند که باید موارد زیر را رعایت کنند؛

اول اینکه موضوع پرونده را نوشته و با مواد قانونی موجود بررسی کنید که آیا مثلا موضوع مورد نظر خواهان در پرونده های حقوقی با مواد مربوطه مطابقت دارد یا خیر.

دوم اینکه پس از پیدا کردن مواد قانونی مرتبط با آن خواسته بررسی می کنید که خواهان به چه نحوی اقدام به طرح دعوی نموده است به عبارتی دیگر خواهان چه مسیری را می توانست طی کند یا طی کرده است؟

سوم اینکه دفاعیات طرفین مطابق صورتمجلس جلسه رسیدگی به چه نحوی بوده است؟ مرتبط با پرونده بوده یا خیر چون که در بعضی موارد خواهان در جلسه رسیدگی از خواسته خویش مطابق با دادخواست تقدیمی فراتر رفته و به موارد دیگری می پردازند.

چهارم اینکه پس از بررسی دادخواست تقدیمی خواهان ، تطبیق با مواد قانونی و دفاعیات طرفین به نحوه استدلال دادگاه که پس از موارد فوق که در نهایت منجر به صدور تصمیم می شود به تحلیل ان پرونده می پردازید و نقد و بررسی می کنید و در نهایت نظر خودتان را ارایه می دهید و در آخر سر بیان می کنید که رای صادره به نحو صحیح صادر شده است یا خیر اگر صحیح صادر نشده باشد استدلال خودتان در ان خصوص را بنویسید که مثلا مطابق با مواد قانونی موجود به این صورت می توانست منجر به صدور رای شود.

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

25 Apr, 15:06


نمونه دادخواست مطالبه ارش مبیع معیوب

خواسته:مطالبه ارش مبیع معیوب بدوا ملازم با اثبات ظهور عیب فعلا و علی الحساب مقوم به 51 میلیون ریال با جلب نظر کارشناس رسمی ضمن احتساب کلیه خسارات ناشی از دادرسی از باب تسبیب

شرح دادخواست:
ریاست محترم دادگاه عمومی ....

سلام علیکم
احتراما با اجازه و اختیار حاصل از برگه وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی خاطر عالی را مستحضر میدارد،
خواسته موکل بنا به دلایل ذیل شایسته پذیرش میباشد:

1- بیع نامه مورخ............... دلالت بر وقوع عقد بیع نسبت به یک دستگاه ........ با ثمن معلوم به مبلغ........... ریال دارد.
2- پس از انجام معامله کاشف به عمل آمد دستگاه صدرالتوصیف از جهت........ معیوب میباشد.
3- مستفاد از قانون مدنی: درصورتیکه مورد معامله معیوب باشد یعنی حسب عرف و باتوجه به شرایط عقد سالم نباشد خریدار میتواندیا عقد رافسخ کند یا کالای معیوب رابا اخذ ارش نگه دارد. ارش خسارتیست برای کامل ساختن مبیع و جبران ضرر خریدار محسوب میشود نه آن که جزئی از ثمن باشد لذا محاسبه قیمت حقیقی مبیعی در حال بی عیبی و قیمت حقیقی آن در حال معیوبی مبتنی برنظر کارشناس ملاک عمل خواهد بود.
بنا به مراتب معنونه فوق و استنادا به مواد 427 قانون مدنی و 198 و519 قانون آیین دادرسی مدنی رسیدگی و استماع خواسته و در مانحن فیه صدور حکم به شرح ستون خواسته از محضر دادگاه تحت استدعاست.
با تشکروتجدید احترام.

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

22 Apr, 04:02


نمونه درخواست صدور اجراییه چک صیادی

صدور اجراییه چک: تقاضای صدور اجرائیه نسبت به چک به شماره سریال ..................به مبلغ ..... ریال معادل..... مستندا به ماده 23 قانون صدور چک به انضمام کلیه خسارات قانونی اعم از هزینه دادرسی و سایر هزینه ها مورد استدعاست.

بسمه تعالی
ریاست محترم شعبه مرجوع الیه دادگاه عمومی حقوقی شهرستان ....

سلام، احتراماً خاطر عالی را مستحضر می دارد، چک به شماره سریال ...........به مبلغ ................ ریال عهده بانک ......شعبه ......... به کد ....... توسط خوانده محترم آقای...... به نام اینجانب صادر شده است که مطابق با گواهی عدم پرداخت به شماره گواهینامه ......... و به کد رهگیری ........... و به تاریخ .....به علت عدم کفایت موجودی برگشت زده شده است، فلذا مطابق با ماده 23 از قانون صدور چک، درخواست صدور اجرائیه نسبت به وصول مبلغ مذکور در ستون خواسته به انضمام کلیه خسارات قانونی اعم از هزینه های دادرسی و حق الوکاله وکیل مورد استدعاست.

با تشکر و تجدید احترام

#نکات_کارآموزی
#زینالی_شاعرلر

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

17 Apr, 03:19


نمونه لایحه دفاعیه فک رهن

بسمه تعالی
ریاست محترم......

با سلام؛ احتراما باتقدیم وكالتنامه از جانب آقای …..در خصوص پرونده به شماره كلاسه.... مطروحه در آن شعبه محترم عرایض و دفاعیات خود را به استحضار می رساند:

موكل اینجانب .... مالك پلاك ثبتی.... فرعی از …اصلی بخش .... شهرستان.... میباشد.
ملك مذكور در قبال مبلغ.... ریال تسهیلات بانكی به مدت دو سال در رهن بانك ملت شعبه.... واقع شده است. در طول مدت قرارداد رهن اقساط وام تأدیه گردیده و موكل هیچ گونه دینی به خوانده ندارد. خوانده محترم علیرغم تسویه وجه وام و نیز انقضای مدت قرارداد، از فك رهن امتناع دارد.
كل مبلغ وام … میلیون ریال بوده كه در این راستا طبق مدارك موجود مبلغ.... تومان نقدا پرداخت گردیده و مبلغ ….ریال (معادل … تومان) طی یك فقره چك به شماره.... توسط موكل در وجه بانك ظهر نویسی و پرداخت شده است.
خوانده محترم اظهار میدارد كه وجه چك مزبور وصول نگردیده و در اختیار بانك میباشد در حالیكه مطابق پرونده كلاسه.... خوانده (انتقال گیرنده) علیه صادر كننده شكایت نموده و طلب خود را دریافت نموده است، بطوریكه دادنامه شماره.... (‌تصویر پیوست) صادره در همین پرونده بر این امر صحه گذاشته و حاكی از وجود لاشه چك در دست صادركننده و پرداخت وجه آن از طرف ایشان میباشد و چنانچه ماده 17 قانون صدور چك مقرر میدارد «وجود لاشه چك در دست صادر كننده دلیل بر پرداخت وجه آن است»
بنابراین تردیدی در پرداخت اقساط وام توسط وام گیرنده (راهن) و تسویه دیون باقی نمی ماند و بانك خوانده مكلف است از عین مرهونه فك رهن نماید.
خوانده به استناد قرارداد مورخه.... فیمابین خواهان و خوانده- اظهار می نماید طبق بند.... قرارداد تا زمانی كه وجه چك حقیقتا وصول نشده فك رهن به عمل نخواهد آمد. ولی عدم اقدام به وصول مبلغ چك و یا بخشیدن آن به صادر كننده و یا هر رابطه حقوقی دیگر با صادر كننده چك ارتباطی به موكل ندارد و بانك خوانده مكلف است از عین مرهونه، فك رهن نماید و یا لاشه چك را استرداد نموده و وجه آن را دریافت دارد.

ضمنا مطالب ذیل جهت تنویر افكار دادگاه محترم لازم و ضرور ی به نظر میرسد
بر فرض محال در اختیار بانك بودن چك و عدم پرداخت وجه آن از طرف صادر كننده، با صدور سند تجاری رابطه حقوقی سابق به همراه تضمینات آن از بین میرود و طرفین تعهد می كنند كه به جای تعهد سابق تعهد جدیدی با ویژگیهای خاص خود (تعهد براتی) به وجود آورده و آن را جایگزین تعهد سابق بنمایند.
وقتی بدهكاری در ازاء طلب خود یك سند تجاری قبول می كند خود متضمن قصد او مبنی بر انصراف از اعمال حق سابق است چون تصور اینكه شخصی از بابت موضوع واحدی دو تعهد (تعهد سابق و تعهد براتی) بر عهده بگیرد منطقی نیست (اگر قرار بود كه تهعد سابق باقی بماند موكل چك را در وجه بانك ظهر نویسی نمی كرد)
با ظهر نویسی چك از ناحیه موكل و دریافت آن توسط بانك تبدیل تعهد صورت می گیرد یعنی ذمه موكل نسبت به اقساط وام بری شده و صرفا در مورد مبلغ چك مسئول و قابل تعقیب است، در نتیجه بانك نمی تواند علاوه بر در یافت چك و استفاده از مزایای آن (از جهت تعقیب حقوقی و كیفری صادر كننده و ظهرنویس و یا اقدام به صدور اجرائیه از طریق ثبت و نیز امكان ظهر نویسی یا مطالبه خسارت تأخیر تأدیه) از فك رهن امتناع نموده و اقساط وام را مطالبه نماید.شناختن این حق برای بانك به این معنی است كه راهن (وام گیرنده) علاوه بر تعهد سابق و تحمل ضمانت اجرای عدم پرداخت آن، نسبت به مبلغ چك نیز از حیث حقوقی و كیفری متعهد شده و تعهد او بدین طریق مضاعف گردد.در حالیكه طرفین چنین قصدی نداشته اند بلكه اراده آنها از ظهر نویسی و انتقال چك تبدیل تعهد سابق به تعهد جدید و لاحق بوده است.

با تشکر و تجدید احترام

#نکات_کارآموزی

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

09 Apr, 19:01


نکات لازم برای بعد از قبولی در ازمون وکالت

برای کسانی که تازه در ازمون وکالت اعم از کانون یا مرکز وکلا پذیرفته شده اند رعایت نکات زیر توصیه می شود:

۱- همیشه متن قوانین را مرور کنید و همچنین رای وحدت رویه صادره از هیئت عمومی دیوان عالی کشور چرا که با تسلط به متن قوانین بهتر و دقیق تر می توانید از حقوق موکل خودتان دفاع کنید.

۲-تا جایی که می توانید پرونده خوانی کنید همچنین لوایح وکلای سرپرست خویش در خصوص موضوعات مختلف را بررسی و مطالعه کنید چرا که اموختن عملی بهتر از تئوری خواهد بود.

۳-از کتابهای موجود در زمینه وکالت استفاده کنید ولی از کپی برداری عین متن کتاب در دادخواست یا لوایح خودتان پرهیز کنید.

۴-آداب حرفه ای وکالت را رعایت نموده و از پرداختن به مسائل حاشیه پرهیز کنید و سعی کنید در حرفه ای که انتخاب نموده اید بهترین باشید.

۵-نظم کاری داشته باشید و لباس در شان وکالت بپوشید و خوش پوش و منظم باشید چرا که دید جامعه نسبت به وکلا و حقوقدانان دید مثبتی است پس در حفظ شأن این حرفه باید بکوشید.

موفق و پیروز باشید.

#نکات_کارآموزی
#زینالی_شاعرلر

@nokate_karamozi

نکات کاربردی دوران کاراموزی و وکالت

06 Apr, 04:03


مهارت ها و روش های دفاع در محکمه

صبر و حوصله در گفتار: در جلسه رسیدگی و در دادگاه موقع دفاع صبر و حوصله پیشه کنید و بعد از دفاع طرف مقابلتان به صورت کاملا ارام و صبور به دفاع از موکل خویش بپردازید و فراموش نکنید که عجله و بی دقتی در گفتار و دفاع به ضرر شما خواهد بود.

مطالعه در خصوص پرونده: ابتدا به یاد داشته باشید پرونده ای که وقت رسیدگی ان فرا رسیده است از قبل مطالعه کرده و مسائل پیرامون ان و قوانین مرتبط ان را مطالعه کنید و به روزهای نزدیک جلسه محول نکنید.

رعایت احترام همکار و دادگاه: در دادگاه به همکار خود احترام گذاشته و سعی کنید با ارامش و با رعایت ادب به دفاع از موکل بپردازید همچنین احترام دادگاه را حفظ کنیم البته برخی با فریاد زدن و عصبانیت می خواهند حرف خودشان را به کرسی بنشانند که مطمئن باشند این مورد اشتباه بوده و به ضرر شخص خواهد بود.

نوشتن دفاعیات به صورت کتبی: قبل از جلسه، دفاعیاتی که می خواهید از موکل خودتان داشته باشید و بایستی در صورتجلسه مکتوب کرده به دادگاه ارایه کنید سعی کنید قبل از جلسه نوشته و همراه خودتان داشته باشید چرا که جو جلسه طوری خواهد بود که احتمال فراموشی برخی مطالب می رود.

پیش بینی برخی موارد از قبل: قبل از جلسه خودتان ابتدا در خصوص پرونده به قضاوت بنشینید تا برخی موارد را که موجب پیشرفت پرونده خواهد بود را پیش بینی کرده و بتوانید موفق عمل نمایید.

#نکات_کارآموزی
#زینالی_شاعرلر

@nokate_karamozi

3,540

subscribers

40

photos

4

videos