شفافيت @shaffafiat_va_ghanon Channel on Telegram

شفافيت

@shaffafiat_va_ghanon


"کانال شفافیت"

انتشار ديدگاه‌ها، مقالات و یادداشت‌هاى حقوقی و صنفی
دكتر عيسی امينى

شفافیت (Persian)

کانال شفافیتnnکانال شفافیت یک فضای مجازی است که به انتشار دیدگاه‌ها، مقالات و یادداشت‌های حقوقی و صنفی می‌پردازد. این کانال توسط دکتر عیسی امینی اداره می‌شود که یک تخصص‌دار در زمینه حقوق و قوانین است. اگر به مباحث حقوقی و اصول شفافیت علاقه‌مند هستید، این کانال مکانی مناسب برای دنبال کردن اخبار و تحلیل‌های تازه در این زمینه است. با عضویت در این کانال می‌توانید از دیدگاه‌های برجسته و مطالب قانونی بهره‌مند شوید و با آخرین توسعه‌ها در حوزه شفافیت و قوانین آشنا شوید. حضور در این کانال می‌تواند برای دانشجویان، وکلای حقوقی و علاقه‌مندان به این حوزه مفید و سودمند باشد. پس برای به‌روز بودن با آخرین تحلیل‌ها و مقالات حقوقی، به کانال شفافیت پیوسته و از اطلاعات ارزشمند آن بهره ببرید.

شفافيت

18 Feb, 09:56


"قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول نیازمند اصلاحات جدی است - بخش یکم"

به گزارش روابط عمومی اسکودا، در این نشست دکتر محمود حبیبی نایب رئیس اسکودا و عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان دبیر نشست، دکتر عیسی امینی عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس اسبق کانون وکلای دادگستری مرکز، دکتر غلامعلی صدقی معاون قضایی سابق دیوان عالی کشور، دکتر محمدمهدی مطیعی قاضی شعبه ۲۵ دادگاه تجدیدنظر استان تهران و دکتر مهدی عبدالملکی معاون قوانین مجلس شورای اسلامی به ایراد سخن پرداختند.

در ابتدای این نشست دکتر محمود حبیبی، نایب رئیس اسکودا و عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان دبیر نشست به تشریح اهداف برگزاری این نشست پرداخت و تاکید کرد: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول هرچند دستاورد مثبتی داشته و سبب تنظیم و تنسیق معاملات و تعهدات مردم در حوزه اموال غیرمنقول شده است لیکن در نگارش آن ایرادات ماهوی و شکلی فراوانی وجود دارد و لازم است که حقوقدانان، قضات شریف و وکلای محترم دادگستری اشکالات مربوط به این قانون را بررسی نموده و مورد بازبینی قرار دهند.

دکتر عیسی امینی، عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس اسبق کانون وکلای دادگستری مرکز نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول نه‌تنها به #حقوق_ثبت بلکه با اثرپذیری مربوط به حقوق اقتصادی کشور است، مطرح کرد: اگر به قانون به درستی توجه شود به این نقطه می‌رسیم که اولا باید حق مالک ثبتی تضمین و حمایت شود و ثانیا این وضع متشتت مقررات ثبت ساماندهی شود و بالاخره آنکه در خرید و نگهداری زمین و آپارتمان و املاک دیگر محدودیت ایجاد شد؛ به طوری که وقتی فردی زمین یا آپارتمانی را خریداری می‌کند با چنان محدودیت‌های اقتصادی، مالیاتی و عوارض مواجه شود که دیگر ملک را به عنوان کالای تجاری پرسود نبیند، موضوعی که در کشور‌هایی مثل آلمان هم به خوبی ملاحظه می‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه افزود: در کشور‌هایی مثل آلمان، وقتی فرد خانه‌ای را خریداری می‌کند با پرداخت اندکی مالیات، آن ملک را تصاحب می‌کند، اما اگر تصمیم به خرید خانه دوم کرد با تشدید عوارض و مالیات مواجه می‌شود و اگر خانه سوم را بخرد با وی چنان برخوردی می‌شود که دیگر هوس خرید ملک نکند، به طوری که اگر خانه سومی را خریداری کرد با پرداخت مالیات سنگین و پرداخت مالیات در حد آن اپارتمان، گویی یک خانه برای دولت خریداری کرده است تا دولت با این شیوه درآمد و عدالت توزیعی، به نیازمندان کمک کند و به نظرم ما نیز در اصلاحات سنوات آتی در این قانون باید به این سمت برویم. قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در بحث مالیاتی و مقررات کشاورزی، شهرداری، تامین اجتماعی و درآمد‌ها تحول ایجاد کرد و در کل نظرش، حل و فصل اختلافات در چند سال اول و پایان دادن به مساله #دعاوی_ثبتی است.

دکتر امینی در ادامه بزرگترین ایراد اینگونه قوانین را حکومت آیین‌نامه‌ها دانست و اضافه کرد: تعدد آیین‌نامه‌ها، #حاکمیت_قانون را زیر سوال می‌برد و دیگر مجلس در مقام تقنین نیست و کنترل‌های اساسی هم صورت نمی‌پذیرد.

این حقوقدان و وکیل دادگستری در ادامه بر ضرورت تفسیر قانون با لحاظ ویژگی‌های #قانون_ثبت تاکید کرد و گفت: نباید مجددا با عینک قانون مدنی و تحلیل ماهوی به مساله نگریست. این مقرره اخیر شکل‌گرا و امری است و علی‌الاصول، موارد را در جایگاه موضوعیت دانسته، نه طریقیت و اجازه نمی‌دهد با وحدت ملاک، از راه‌های قانون مدنی و اراده‌های ضمنی و شفایی و … استفاده کنیم و راه پذیرش اسناد و دلایل غیر ثبتی را باز کنیم؛ به طور مثال به جای اظهارنامه، پست پیشتاز را هم بپذیریم.

رئیس اسبق کانون وکلای دادگستری مرکز در ادامه انتقال اینگونه املاک و نحوه فسخ آن در اثر اجرای ماده یک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول را امری تشریفاتی دانست و گفت: این قانون بدون اشکال نیست و طبیعی است، چون قانون به اصطلاح تقنینی جامع است و در جنبه‌های مختلف ورود کرده ولی باید همت کرده و اجرا کنیم و تفسیر‌هایی ارایه دهیم که به ثبت اعتبار ببخشد. این قانون آمده و دوباره جایگاه و فلسفه ماده ۲۲ قانون ثبت را به آن بازگردانده و حال نباید با تفسیر‌های مدنی‌محور مانع تحقق اهداف آن شویم.

دکتر امینی هدف قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول را تضمین مالکیت ثبتی، شفافیت، پیشگیری و کاهش دعاوی حقوقی و کیفری راجع به املاک ثبتی، تسهیل ثبت و در عین حال ایجاد درآمد‌های عمومی و شفاف‌سازی مالکیت‌ها توصیف کرد و گفت: اصل کلام این است که با اجرای این قانون، معاملات اموال غیرمنقول فقط با انتقال ثبتی معتبر است و هیچ سند عادی حتی واقعی و شرعی، دیگر ارزشی ندارد و مثل معامله باطل بوده و فقط عین عوضین بازمی‌گردد.
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

18 Feb, 09:56


"قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول نیازمند اصلاحات جدی است - بخش دوم"

ضمن اینکه اسناد عادی قبل از اجرای قانون هم باید در سامانه‌ها ثبت و در مهلت اقدام شوند در غیر این صورت باطل نیست ولی در برابر مالک ثبتی بی‌اطلاع از آن معامله عادی، بی‌اعتبار و غیرقابل استناد است و باید از فروشنده خود همچون مال تلف شده، قیمت روز دریافت کند؛ یعنی اگر از زمان اجرای قانون، باز نقل و انتقالات به‌طور عادی و بی‌اعتنا به قانون انجام گیرد حتی حق مطالبه قیمت روز را هم ندارد. اگر این قانون اجرا شود فسخ قرارداد‌های مشمول این قانون هم (نه قرارداد‌های قبلی) فقط در چهارچوب این قانون و با تشریفات ممکن است و #قانون_مدنی و آرای وحدت رویه مانند رأی شماره ۸۱۰ در مورد معاملات اموال غیرمنقول ثبتی تخصیص خورده است. خلاصه کلام قانونی است در اعتبار سند مالکیت ثبتی شوخی ندارد و در عوض برای صدور و انتقال ثبتی هم کمک می‌کند.

در ادامه این نشست نیز دکتر غلامعلی صدقی، معاون قضایی سابق دیوان عالی کشور در سخنانی گفت: اگرچه ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول به طول انجامید، اما جای تقدیر دارد چرا که باعث آرامش بیشتر شهروندان خواهد شد.

وی در عین حال از حجم بالای مواد این قانون انتقاد کرد و گفت: در قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول بسیاری از مسائل از جمله مالیات، تامین اجتماعی، عوارض و … گنجانده شده که باعث سخت شدن فهم این قانون شده است، در حالی که مفاد #قانون باید شفاف و منقح باشد.

دکتر صدقی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح امتیازات قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پرداخت.

دکتر محمدمهدی مطیعی، قاضی شعبه ۲۵ دادگاه تجدیدنظر استان تهران نیز دیگر سخنران اصلی این نشست بود که از ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول بدون فراهم‌سازی زیرساخت‌های آن انتقاد کرد و گفت: قانونگذار ما با عجله و بدون اینکه به موضوع آماده کردن زیرساخت‌ها توجه کند، سریع به سراغ خود قانون رفت و تاکید کرد که همه معاملات باید به صورت رسمی #ثبت شود؛ این در حالی است که ما زیرساخت‌ها را آماده نکردیم و قانون جدیدی وضع و آن را ابلاغ کردیم.

وی با تاکید بر اینکه نباید بستر جرم‌زایی را در کشور توسعه داد، گفت: آیا با ابلاغ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، مشکل دستگاه قضایی در حوزه ثبت حل شد؟ خیر؛ بلکه عناوین جدیدی به حوزه ثبت اضافه شد. با تصویب این قانون، قوانین قبلی نیز به آن اضافه شد. بنده معتقدم اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول منوط به فراهم کردن زیرساخت‌های قانونی و فرهنگی است.

دکتر مطیعی ضمن انتقاد از بی‌توجهی #مجلس به برخی ضرورت‌ها در تصویب قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول گفت: این قانون باعث نارضایتی خواهد شد و به اعتقاد بنده باید اصلاح شود. ما باید فضا برای وقوع جرم را مسدود کنیم چرا که پیشگیری از وقوع جرم علاوه بر اینکه وظیفه قوه قضائیه محسوب می‌شود، وظیفه سایر نهاد‌ها و قوا نیز هست، لذا معتقدم مجلس باید به اصلاح این قانون ورود کند.

دکتر مهدی عبدالملکی، معاون قوانین مجلس شورای اسلامی نیز دیگر سخنران این نشست تخصصی بود که ضمن دفاع از قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، تاکید کرد: ما باید به سمت تثبیت این قانون برویم نه آنکه بخواهیم آن را دور بزنیم. رویه قضایی باید سمتی حرکت کند که قوانین را به درستی تفسیر و از اصل ماجرا و فضای مربوط به آن خارج نشود تا انشاالله سرمنشأ خیر شود.
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

18 Feb, 09:30


در نشست تخصصی اسکودا مطرح شد؛
قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول نیازمند اصلاحات جدی است

▪️نشست بررسی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول بعدازظهر دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ به همت اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در محل این اتحادیه برگزار شد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، در این نشست دکتر محمود حبیبی نایب رئیس اسکودا، دکتر عیسی امینی عضو هیات علمی دانشگاه، دکتر غلامعلی صدقی معاون قضایی سابق دیوان عالی کشور، دکتر محمدمهدی مطیعی قاضی شعبه ۲۵ دادگاه تجدیدنظر استان تهران و دکتر مهدی عبدالملکی معاون قوانین مجلس به ایراد سخن پرداختند.

▪️دکتر حبیبی، دبیر نشست به تشریح اهداف برگزاری نشست پرداخت و تاکید کرد: قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول هرچند دستاورد مثبتی داشته و سبب تنظیم و تنسیق معاملات و تعهدات مردم در حوزه اموال غیرمنقول شده است لیکن در نگارش آن ایرادات ماهوی و شکلی فراوانی وجود دارد و لازم است که حقوقدانان، قضات و وکلای دادگستری اشکالات مربوط به این قانون را بررسی نموده و مورد بازبینی قرار دهند.

▪️دکتر عیسی امینی، رئیس اسبق کانون وکلای دادگستری مرکز نیز اظهار کرد: اگر به قانون به درستی توجه شود به این نقطه می‌رسیم که اولا باید حق مالک ثبتی تضمین و حمایت شود و ثانیا این وضع متشتت مقررات ثبت ساماندهی شود و بالاخره آنکه در خرید و نگهداری زمین و آپارتمان و املاک دیگر محدودیت ایجاد شد؛ به طوری که وقتی فردی زمین یا آپارتمانی را خریداری می‌کند با چنان محدودیت‌های اقتصادی، مالیاتی و عوارض مواجه شود که دیگر ملک را به عنوان کالای تجاری پرسود نبیند، موضوعی که در کشور‌هایی مثل آلمان هم به خوبی ملاحظه می‌شود.

▪️دکتر غلامعلی صدقی، معاون قضایی سابق دیوان عالی کشور هم از حجم بالای مواد قانون مزبور انتقاد کرد و گفت: در این قانون بسیاری از مسائل از جمله مالیات، تامین اجتماعی، عوارض و ... گنجانده شده که باعث سخت شدن فهم قانون شده است، در حالی که مفاد قانون باید شفاف و منقح باشد.

▪️دکتر محمدمهدی مطیعی، قاضی شعبه ۲۵ دادگاه تجدیدنظر استان تهران نیز با تاکید بر اینکه نباید بستر جرم‌زایی را در کشور توسعه داد، گفت: آیا با ابلاغ این قانون، مشکل دستگاه قضایی در حوزه ثبت حل شد؟ خیر؛ بلکه عناوین جدیدی به حوزه ثبت اضافه شد. اجرای این قانون منوط به فراهم کردن زیرساخت‌های قانونی و فرهنگی است.

▪️دکتر مهدی عبدالملکی، معاون قوانین مجلس نیز ضمن دفاع از قانون مزبور تاکید کرد: ما باید به سمت تثبیت این قانون برویم نه آنکه بخواهیم آن را دور بزنیم. رویه قضایی باید سمتی حرکت کند که قوانین را به درستی تفسیر و از اصل ماجرا و فضای مربوط به آن خارج نشود تا انشاالله سرمنشأ خیر شود.

📌متن کامل گزارش نشست را در سایت اسکودا بخوانید.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐

شفافيت

14 Feb, 09:25


@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

12 Feb, 16:29


دادگاه‌های انصاف نوعی دادگاه در کشورهایی مانند انگلستان و ایالات متحده و اخیراً در برخی از کشورهای با نظام حقوقی متفاوت در کنار دادگاه های حقوقی و کیفری هستند که از ازآنجاکه در آن‌ها اجرای دقیق مقررات ممکن است نتایج ناعادلانه‌ای به بار آورد، این دادگاه‌ها تشکیل شدند تا بتوانند بر اساس اصول انصاف و تا حدی با سرعت بیشتر عمل کنند. در واقع، به‌جای اعمال مقررات خشک، این دادگاه‌ها به دنبال اجرای #عدالت و #انصاف و قواعد اخلاقی مشخص آن در هر دعوایی و با حق اتخاذ تصمیمات متفاوت هستند.

آنچه اخیراً در ایران به نام #دادگاه_صلح تشکیل گردید، انعطاف در برابر قوانین ماهوی و اجرای قواعد انصاف نیست، بلکه به تقسیم‌بندی دعاوی در برخی از نظام‌ها (دعاوی خرد، متوسط و بزرگ) و کاستن تراکم رسیدگی دعاوی در #دادگستری و تسریع در آن با تشکیل این دادگاه‌هاست. شاید توجه به قواعد انصاف در درجۀ پایین‌تر، مرحلۀ بعدی اصلاحات این قانون باشد.
@shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی

شفافيت

11 Feb, 17:20


لایو تحلیل قوانین نو (جلسۀ ۸)
تحلیل قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول


○ در معیت حقوق‌دانان گران‌قدر، جنابان نجات‌الله ابراهیمیان و صابر ناظمی

● جلسۀ چهارم
● بخش سوم

● زمان: ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

11 Feb, 17:03


لایو تحلیل قوانین نو (جلسۀ ۸)
تحلیل قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول


○ در معیت حقوق‌دانان گران‌قدر، جنابان نجات‌الله ابراهیمیان و صابر ناظمی

● جلسۀ چهارم
● بخش دوم

● زمان: ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

11 Feb, 16:34


لایو تحلیل قوانین نو (جلسۀ ۸)
تحلیل قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول


○ در معیت حقوق‌دانان گران‌قدر، جنابان نجات‌الله ابراهیمیان و صابر ناظمی

● جلسۀ چهارم
● بخش یکم

● زمان: ۱۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۳
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

11 Feb, 15:28


#اسکودا یا کانون‌های وکلای دادگستری باید با تعریف طرح مشترک و تقبل هزینه توسط کانون‌ها به نسبت تعداد اعضاء، زمینۀ بهره‌برداری همکاران از #هوش_مصنوعی جهت دفاع و مدیریت بهتر و آماده‌سازی #کانون_وکلاء جهت ادارۀ مدرن‌تر آن ازطریق هوش مصنوعی و به‌طورکلی فناوری نوین را فراهم سازند.بطورییکه ماده ۶ لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب ۱۳۳۳ نیز مقرر می دارد: «‌وظایف کانون وکلاء به قرار زیر است:
…ه - فراهم آوردن وسایل پیشرفت علمی و عملی وکلاء».

البته این پیشنهاد شامل قوۀ قضائیه جهت #قضاوت سهل‌تر با این روش مهارت افزایی نیز می‌شود.
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

11 Feb, 15:23


مؤسسات حقوقی به شکل استاندارد جهانی و با اضافه‌شدن تکنیک‌های نوین ازجمله عنصر #هوش_مصنوعی و تخصص‌گرایی و ... آیندۀ حرفۀ #وکالت و اساس اشتغال #وکلای_دادگستری ایران خواهد شد و متأسفانه عدۀ قابل‌توجهی از همکاران از عرصۀ این حرفه حذف یا منفعل می‌شوند. البته امروز هم باتوجه‌به گستردگی تعداد وکلاء و سایر شرایط، این رویکرد در شکل برندسازی جریان دارد.
در برخی از مؤسسات حقوقی خارجی بیش از هزار عضو و در چندین کشور و با امکان کارآفرینی و با جذب #وکیل کادر فعالیت دارند.
آینده‌پژوهی و آینده‌سازی دلیل اصلی پیشرفت عده‌ای در این جهان بوده است.
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

09 Feb, 13:56


@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

09 Feb, 13:51


البته راجع‌به دکتر علیرضا آذربایجانی و دوست دیگری سوالات متعدد و پرمعناتری وجود دارد که در آینده و جهت درج در کتاب تاریخ وکالت طرح خواهم نمود.
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

09 Feb, 13:44


جناب آقای حسن صفادوست

طبعاً آنچه باید افتخار کرد پیروی از منش اساتید است، نه بودن کنارشان و احتمالاً منظور شما هم همین است. لذا باتوجه‌به اطلاعات احتمالی جناب‌عالی، چند پرسش دارم:

۱. چگونه باوجود آنکه عضو اصلی منتخب نبودید، یک سال رئیس کانون شدید؟

۲. چگونه پس از انتخابات سال دوم و تعیین رئیس جدید، رئیس منتخب را کنار زدید و امروز کانون به چه صورتی و توسط چه کسانی اداره می‌شود؟

۳. چگونه انتخابات مهرماه ۱۴۰۳ ابطال شد و نظر شما راجع‌به چگونگی ابطال و قسمت عوامل داخلی و نتایج آن چیست؟

۴. نحوه‌ی صدور پروانه‌ی برخی از افراد معروف در یک سال اخیر و ابطال پروانه‌ی وکلای دیگر چگونه بود و نظرتان چیست؟

۵. در این گیرودار، از #دانشگاه_آزاد اخراج شدم، آیا بین مدیران دانشگاه و برخی از اثرسازان صنفی دو سال اخیر رابطه‌ای وجود دارد؟ نظرتان راجع‌به رای اخیر در راستای ماده ۴۷۷ #دیوان_عالی_کشور پس از یک سال قطعیت و عدم اجراء از سوی دانشگاه چیست؟

۶. باتوجه‌به حاکم‌بودن بخشی از اعضای تفکر #جمعیت_اسلامی یا #جاودان بر اداره‌ کل کانون وکلاء، وضعیت وکلاء و کانون وکلاء چطور است؟
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

08 Feb, 11:04


اولین مصاحبۀ این‌جانب درمورد حادثۀ اتوبوس‌های دانشگاه آزاد اسلامی و جان‌باختن دانشجویان عزیز با خبرنگار محترم، جناب فرهاد صمدی‌پور عزیز، در دیدار با خبرگزاری ایسنا در زمستان سال ۱۳۹۷ بود که برخورد قانونی و پاسخ‌گویی بدون تبعیض مدیران در همۀ حوادث مشابه را خواستار شدم.

«...وی در پاسخ به سؤال دیگری دررابطه‌با اینکه در حوادث اخیر مانند آتش‌سوزی در مدرسۀ زاهدان و واژگونی اتوبوس دانشجویان #دانشگاه_آزاد #واحد_علوم_و_تحقیقات و حوادثی_ازاین‌قبیل مسئولیت قصور و تقصیر برعهدۀ چه کسانی است؟ گفت: تاریخ ایران به‌طورکلی خیلی با نظام #مسئولیت_مدنی آشنا نیست. اگر ما به تمام جوانب نظام مسئولیت مدنی توجه داشته باشیم، شاید بزرگ‌ترین مسئول در بسیاری از حوادث خود دولت ها است و مهم ترین وظیفه آنها دقت در انتخاب ها و نظارت بر اعمال انهاست …
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

08 Feb, 08:09


باتوجه‌به آنکه همچنان رئیس #دانشگاه_آزاد، همان شخص است، دو پیشنهاد دارم:

۱. در یک نشست خبری، نتایج نهایی و نتیجۀ اقدامات خود در این مورد، سایر مسائل کلان #دانشگاه و چرایی استمرار مدیریت خود را به طور شفاف به مردم اعلان نمایند.

۲. با برگزاری نشست علمی با حضور حقوق‌دانان مستقل از بحث، اصحاب مطلع رسانه و اساتید #علوم_سیاسی و اجتماعی، به تحلیل و انعکاس نتایج علمی آن بپردازند که در پیشگیری از چنین وقایعی مفید واقع شود.
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

08 Feb, 08:05


لذا باید نتیجۀ مسئولیت رئیس آزاد اسلامی و مطالبه‌گری خانوادۀ #دانشجویان، دانشجویان #دانشگاه و #اساتید و #فعالان_اجتماعی و رسانه‌ای را ببینیم و تحلیل کنیم.
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

08 Feb, 08:03


حوادث غمباری که تکرار می‌شود؛ چون آسیب‌شناسی نشد، علت‌ها از بین نرفت و مسئولین واقعی حادثه با مجازات قاطع مواجه نشدند!
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

08 Feb, 07:40


لایو تحلیل قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول

○ در معیت حقوق‌دان محترم، جناب آقای دکتر نصیر مشایخ

● جلسۀ سوم
● بخش سوم

● زمان: ۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۳
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

08 Feb, 07:13


لایو تحلیل قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول

○ در معیت حقوق‌دان محترم، جناب آقای دکتر نصیر مشایخ

● جلسۀ سوم
● بخش دوم

● زمان: ۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۳
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

05 Feb, 05:43


🌐 واکنش رئیس اسبق کانون وکلای مرکز به صدور پروانه وکالت برای سعید مرتضوی

🔗 وکلاپرس @vokalapress
▫️وبسایت ▫️ایتا▫️سروش▫️بله▫️اینستاگرام▫️فیسبوک▫️توییتر
🔚

شفافيت

04 Feb, 13:52


لایو تحلیل قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول

○ در معیت حقوق‌دان محترم، جناب آقای دکتر نصیر مشایخ

● جلسۀ سوم
● بخش یکم

● زمان: ۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۳
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

04 Feb, 13:51


وقتی‌که سال گذشته، #کانون_مرکز برای آقای عباس جعفری‌دولت‌آبادی (دادستان سابق تهران) پروانۀ #وکالت صادر کرده بود، همۀ وکلاء و جامعۀ حقوقی متحیر شده بودند، ولی وقتی برای آقای #سعید_مرتضوی، دادستان پیشین، هم پروانۀ وکالت دادگستری صادر گردید، جامعۀ حقوقی، رسانه‌ها و آحاد مردم، از این اقدام ناقض #حقوق_بشر مبهوت ماندند و منزجر شدند.
در گذشته، مردم و رسانه‌ها از حفظ استقلال کانون وکلاء و مدیرانش حمایت می‌کردند و حال از خودشان می‌‌پرسند اصلاً حفظ استقلال را برای چه می‌خواهند!

شفافيت

04 Feb, 10:39


لایو تحلیل قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول

● جلسۀ دوم
● بخش سوم

● زمان: ۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

15 Nov, 14:39


بخش‌هایی از لایو مورخ ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳ دربارۀ انتخابات هیئت‌مدیرۀ کانون وکلای دادگستری مرکز
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

15 Nov, 14:36


بخش‌هایی از لایو مورخ ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳ دربارۀ انتخابات هیئت‌مدیرۀ کانون وکلای دادگستری مرکز
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

15 Nov, 13:22


به نظر می‌رسد هیچ صنفی به اندازۀ وکلاء ، پزشکان و پرستاران در معرض قتل، ضرب‌وجرح و خطر نیست.

یافتن وجه مشترک آن نیازمند تحقیق و تحلیل است.
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

15 Nov, 13:13


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۴
بخش دوم

زمان: ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳

موضوع:
● سخنی با همکاران عزیز (انتخابات ۱۹ مهر ۱۴۰۳)
● باب تهاتر

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

15 Nov, 10:58


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۴
بخش یکم

زمان: ۲۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳

موضوع:
● سخنی با همکاران عزیز (انتخابات ۱۹ مهر ۱۴۰۳)
● باب تهاتر

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

14 Nov, 15:35


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۳
بخش دوم

زمان: ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳

موضوع:
● #تبدیل_تعهد
● شروع بحث #تهاتر
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

14 Nov, 15:00


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۳
بخش یکم

زمان: ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳

موضوع:
● #تبدیل_تعهد
● شروع بحث #تهاتر
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

14 Nov, 13:52


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۲
بخش دوم

زمان: ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۳

موضوع:
● #سقوط_تعهدات
● #ابراء
● #تبدیل_تعهد (قسمت اول)
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

14 Nov, 10:07


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۲
بخش یکم

زمان: ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۳

موضوع:
● #سقوط_تعهدات
● #ابراء
● #تبدیل_تعهد (قسمت اول)
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

14 Nov, 09:11


انتخاب حقوق‌دانان فاضل

جناب دکتر منصور امینی به‌عنوان رئیس محترم دانشکدۀ حقوق دانشگاه شهید بهشتی، جناب دکتر عباس شیری به‌عنوان رئیس محترم دانشکدۀ حقوق دانشگاه تهران، جناب دکتر محمدباقر پارساپور، به‌عنوان رئیس محترم دانشکدۀ حقوق دانشگاه تربیت مدرس و جناب دکتر محمدرضا ویژه به‌عنوان رئیس محترم دانشکدۀ حقوق دانشگاه علامه طباطبایی موجب مسرت و افتخار است. آرزوی موفقیت برای بزرگواران را دارم.
@shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی

شفافيت

14 Nov, 09:01


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۱
بخش دوم

زمان: ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳

موضوع:
#تفاسخ، #انفساخ و #فسخ به‌عنوان موجبات #سقوط_تعهدات
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

14 Nov, 07:14


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۱
بخش یکم

زمان: ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳

موضوع:
#تفاسخ، #انفساخ و #فسخ به‌عنوان موجبات #سقوط_تعهدات
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

10 Nov, 20:37


در پاسخ باید تاکید کنم، من هیچ‌گاه با رسانه‌های بیرونی که به منافع ملّی تعرض می‌کنند و تفکر تجزیه‌طلبی و خیانت را مورد حمایت قرار می‌دهند مصاحبه‌ای نمی‌کنم و یا ذره ای دل نمی‌بندم و هر حقی را در چهارچوب قانون و از مراجع کشور پیگیری می‌کنم.
این روش‌های تحریک‌آمیز و انتشار آن توسط کسانی برای تخریب و تفتین صورت می‌گیرد که در درون کشور ، از هیچ مفسده ای با ریا و تظاهر پرهیز نمی‌کنند و در بیرون هم، خیانت به منافع ملّی و کشور!
@Shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی
۱۴۰۳/۸/۲۰

شفافيت

10 Nov, 11:04


اسباب موجهه و منطوق دادنامۀ #دادگاه_عالی_انتظامی_قضات، مبنی بر #ابطال_انتخابات #کانون_مرکز متضمن تجدید روز انتخابات با آگهی مربوطۀ آن است نه تکرار جریان کامل #انتخابات و ضرورت نام‌نویسی و اطالۀ انتخابات.
@Shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی

شفافيت

10 Nov, 09:58


درود بر همکاران گران‌قدر

خبر ابطال انتخابات #کانون_وکلای_دادگستری_مرکز، با رأی اخیر شعبۀ اول #دادگاه_عالی_انتظامی_قضات، موجب ناراحتی همکاران عزیز و علاقه‌مندان صنف و منتخبین شد، ولی تجربه ثابت نمود که #وکیل_دادگستری همواره امیدوار و پابرجاست. لذا اطمینان می‌دهم جامعۀ وکالت با #انتخابات پرشور و ماندن در کنار کانون وکلا، این کهنه نهاد مدنی را زنده نگه می‌دارد.

ضمناً آن‌هایی که از درون به دنبال ابطال انتخابات بودند، بازندۀ اصلی آن خواهند بود؛ زیرا از چشمان جامعۀ حقوقی و قضایت تاریخی دور نخواهند ماند. تحلیل بحث را به آینده محول می‌کنیم تا زمان، تحلیل دقیق و قضاوت را آسان‌تر بسازد.
@Shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی

شفافيت

08 Nov, 20:12


🔴خیری که رخ داده

🔺اعتماد ۱۹ آبان ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘تغییرات و تحولات مثبت در قوه قضاییه یکی از شواهد وجود روندهای امیدبخش در سیاست ایران طی چند سال اخیر است. به طور قطع و یقین این تحولات زمان‌بر و سخت است، و مهم‌تر اینکه دستگاه قضایی حالتی صفر و یکی هم دارد و کوچک‌ترین ایرادات آن به کلیت قوه تعمیم داده می‌شود. در حالی که این مسأله برای دو قوه دیگر وجود ندارد.

🔘ما می‌توانیم نماینده‌ای بسیار خوب و خلاق، سالم، مردم‌مدار و آگاه داشته باشیم و از سوی دیگر نماینده‌ای با ویژگی‌های کاملاً متفاوت؛ و مردم می‌توانند هر دو را مستقل از یکدیگر بفهمند و به کلیت مجلس تعمیم ندهند، یا در دولت هم همین گونه است. ولی نمی‌توان تصور کرد که در دستگاه قضایی کشور، یک قاضی یا دادگاه یا حکم بسیار خوب داشته باشیم و یک قاضی یا دادگاه یا حکم دیگر در نقطه مقابل آن و غیرقانونی باشد. چون قضات و دادگاه‌ها باید براساس معیارهایی شکل بگیرند و رفتار کنند که حاکم بر همه شئون و رفتار و احکام آنان است.

🔘بنابراین حتی یک بی‌عدالتی آگاهانه می‌تواند به کلیت نظام قضایی تعمیم داده شود و اهمیت این قوه نیز در همین ویژگی آن است. به همین دلیل است که دستگاه قضایی باید پناهگاه مردم باشد. بنابراین انجام اصلاحات و نظارت‌های قضایی و حفاظتی بر رفتار قضات و دادگاه‌ها و احکام آنها فرآیندهایی زمان‌بر است و باید به مسیر نگاه کرد و محدود به چند مصادیق نشود. ولی بازگشت از مصادیق خوب می‌تواند تعبیر دیگری پیدا کند.

🔘یکی از تغییرات مثبت رخ داده در ماه‌های گذشته، نحوه برخورد این قوه با انتخابات کانون وکلای دادگستری بود. دادگاه انتظامی قضات که مسئولیت رسیدگی به صلاحیت نامزدهای انتخابات این کانون را عهده‌دار است برخلاف گذشته بر این قاعده عادی و حقوقی اصرار کرد که رد صلاحیت‌ها باید مستند به مدارک قابل قبول باشد و صرف ادعای ضابطان برای رد صلاحیت‌ها کافی نیست. در نتیجه همین اصلاح رویه ساده و حقوقی، تأیید و رد صلاحیت نامزدهای کانون وکلا به کلی تغییر کرد و انتخاباتی که برگزار شد از حیث تنوع نامردها در نوع خود بی‌نظیر بود و به یکی از جلوه‌های مثبت تحولات در دستگاه قضایی تبدیل شد، و آثار مثبتی را بر ذهنیت وکلای دادگستری گذاشت.

🔘کانون وکلا یکی از مهم‌ترین نهادهای مدنی و‌ کمک‌ کننده به دادگستری و احکام دادگاه‌ها است که کیفیت تشکیل و استقلال آن یکی از شاخص‌های مهم استقلال قضایی است و هر چه مستقل‌تر باشند، کمک‌کننده به افزایش کارآیی و عدالت دستگاه قضایی و محاکم هستند. این رویکرد قانونی اخیر از یک سو موجب امیدواری و نگاه مثبت به این دستگاه شد و از سوی دیگر گویا مخالفت برخی را زنده کرده است. کسانی که علاقه‌ای به این اصلاحات ندارند، در نتیجه زمزمه‌هایی در جهت تغییر و فشار برای استعفای افراد منتخب کانون در دادگاه انتظامی قضات و حتی زیر سوال بردن انتخابات یا نامزدهای رأی آورده و یا... آغاز شده است.

🔘واقعیت این است که اگر این بار نیز روند تأیید صلاحیت‌ها همچون گذشته بود، در این صورت حداکثر تصوری که پیش می‌آمد این بود که هنوز چیزی تغییر نکرده است و انتظارات وکلا نیز محدود می‌بود. ولی اکنون که شاهد چنین تحولات قانونی و رفتار منطبق بر حقوق و عدالت هستیم باز گرداندن آن نتایج با توسل به توجیهات غیرقابل پذیرش می‌تواند آثار بدتری نسبت به روال پیش از این داشته باشد.

🔘البته یک نکته بسیار مهم هم وجود دارد که نباید از آن غفلت کرد. احتمال دارد که برخی رقابت‌های درون صنفی موجب شود که نتیجه مواجهه با انتخابات اخیر به پای ساختار سیاسی و یا دستگاه قضایی نوشته شود و این بدترین حالت است که اختلافات و منافع صنفی به صورت دیگری بازتاب پیدا کند و هزینه آن را دستگاه قضایی و بالاتر از آن ساختار سیاسی بپردازد.

🔘وجود یک کانون وکلای مستقل و قدرتمند که نماینده همه وکلا باشد به اعتبار نهادهای قضایی کمک می‌کند و یکی از عوامل و شاخص‌های عدالت در جامعه است. این رویداد چه آگاهانه و‌ چه بصورت اتفاقی رخ داده باشد آن را فرصت بدانید. تا کنون حالت‌های دیگر را تجربه کردید دو سال هم این وضعیت را تجربه کنید شاید همه به این نتیجه برسند که شیوه‌های گذشته نادرست بوده و عدم حذف و رد صلاحیت‌های سلیقه‌ای به سود دستگاه قضایی است.

🔘🔘این فرصت را از دست ندهید. دنیا به آخر نمی‌رسد. چه می‌دانید شاید الخیر فی ما وقع. اگر مشکلی بود بعدا تصمیم می‌گیرید چرا از حالا هزینه‌ای بر دوش دستگاه قضایی بار شود؟

شفافيت

06 Nov, 14:06


@Shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

06 Nov, 10:36


@Shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

28 Oct, 15:04


جلسۀ ۴۲ دورۀ #حقوق_قراردادها

امشب - ساعت ۲۱:۳۰

موضوع:
ـ #سقوط_تعهدات
ـ #ابراء
- #تبدیل_تعهد

پخش زنده در اینستاگرام به نشانی زیر:
http://Instagram.com/eisa_aminii

@Shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

28 Oct, 09:43


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۰
بخش دوم

زمان: ۲۳ مهرماه ۱۴۰۳

موضوع:
● پایان بحث #وفای_به_عهد و آغاز مبحث #اقاله به‌عنوان موجب #سقوط_تعهدات
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

28 Oct, 08:57


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۴۰
بخش یکم

زمان: ۲۳ مهرماه ۱۴۰۳

موضوع:
● پایان بحث #وفای_به_عهد و آغاز مبحث #اقاله به‌عنوان موجب #سقوط_تعهدات
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

27 Oct, 19:12


@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

27 Oct, 19:10


درود همکاران گران‌قدر

در ارتباط با پروندۀ این‌جانب و دانشگاه آزاد و ارزش حقوقی بحث، ذکر چند نکته شایان توجه است:

۱. دانشگاه در خصوص دادنامۀ قطعی مورخ ۹ / ۵ / ۱۴۰۲ صادره از شعبۀ سی‌ام دادگاه تجدیدنظر تهران، که به مدت یک سال اجراء نگردید، درخواست اعمال مادۀ ۴۷۷ کرده بود. این درخواست پس از مطالبۀ پرونده و رسیدگی جامع کارشناسان محترم قضایی، از سوی معاون محترم قضایی قوۀ قضاییه در تاریخ ۵ / ۹ / ۱۴۰۳ رد گردید و خلاف بین شرع تلقی نشد.

۲. مکرراً و این بار با نزدیک‌شدن به ایام انتخابات کانون، دانشگاه درخواست اعمال مادۀ ۴۷۷ نموده که تحت بررسی می‌باشد و حسب دفاعیات دانشگاه در دعاوی، ازجمله ادعاء گردید بر اساس مصوبۀ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و آن‌هم مصوبۀ مؤخر بر دادنامۀ قطعی، رأی مراجع انتظامی دانشگاه علیه اساتید قطعی است! یعنی مراجع محترم قضایی اعم‌از دیوان عدالت اداری و دادگستری به این باور عجیب برسند که حق ورود و رسیدگی به آرای انتظامی صادره از دانشگاه آزاد را ندارند. یعنی ایجاد شعب تخصیص‌یافتۀ مجتمع قضایی شهید مفتح راجع‌به این گونه دعاوی و رویۀ قضایی طولانی کشور و احکام اصداری از محاکم تا دیوان عالی کشور فاقد مبنا و وجاهت قانونی بوده است!

۳. حال کافی است به دادنامه‌های وزین شعبۀ هفتم دادگاه حقوقی و شعبۀ سی‌ام تجدیدنظر تهران و دادنامۀ مشابه شعبۀ چهل‌ودوم دیوان عالی کشور توجه شود که نه مصوبۀ مؤخر استنادی (۱ / ۱۲ / ۱۴۰۳) می‌تواند بر رأی قطعی مقدم حاکم باشد و نه مصوبۀ شورای‌عالی بر قانون توفق دارد و نه اصول اجازۀ چنین انسداد دادخواهی‌ای را می‌دهد و به‌ویژه آنکه منطوق این مصوبه صرفاً راجع‌به سه شأن علمی، آموزشی و پژوهشی است، نه انتظامی و تعلیق و اخراج و ... !
ضمناً درخواست اعمال مادۀ ۴۷۷ چند بار و با چه اهدافی و چه ارتباطی بین خلاف شرع بیّن و این موضوعات و استناد؟ بدیهی است طرح چنین ادعاهایی باوجود قضات شریف قابلیت استماع نخواهد داشت.
@shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی

شفافيت

23 Oct, 12:02


دیروز به میزبانی رئیس (جناب دکتر سیّدحسین حسینی)، نایب‌رئیس و اعضای محترم هیئت‌مدیرۀ کانون وکلای دادگستری سمنان و با حضور رئیس محترم کانون قم و جنابان دکتر سیّدمهدی حجتی و سیّدکاظم حسینی با جناب دکتر فرهاد بشیری و جناب دکتر احمد عجم، نمایندگان محترم مجلس از حوزۀ پاکدشت و شاهرود ملاقات و گفت‌وگو داشتیم.
@shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی

شفافيت

20 Oct, 19:02


درود خدمت همکاران گرامی

در راستای وظیفۀ شفاف‌سازی، شایان توجه است:

۱. باتوجه‌به خبر مسموع، مبنی بر اعتراض دو همکار محترم به نتیجۀ #انتخابات و صرف‌نظر از چگونگی آن، دادگاه محترم انتظامی قضات ظرف ده روز تصمیم نهایی را اتخاذ خواهد نمود. امیدوارم امروز و باتوجه‌به فوریت قانونی، اعتراض به همراه پروندۀ انتخابات، با دستور اداری #رئیس_کانون به دادگاه محترم ارسال شود.

۲. به‌عنوان یکی از اعضای منتخب، قول می‌دهم مسئلۀ قتل و ضرب‌وجرح همکاران #وکیل_مدافع را پیگیری نمایم و طبعاً قبل از شروع هیئت‌مدیره، اقدام به‌عنوان عضویت در هیئت‌مدیره میسور نخواهد بود و البته نافی تکلیف اجتماعی و پیگیری ما نیست.

۳. انتخاب هیئت‌رئیسه (تعیین رئیس، دو نایب‌رئیس، دو بازرس و دو منشی) در اولین جلسۀ هیئت‌مدیره (پس از اعادۀ پرونده از #دادگاه_انتظامی_قضات) و به‌ دعوت هیئت نظارت و از میان ۱۲ عضو هیئت‌مدیره و ازطریق آرای ۱۲ عضو اصلی تعیین خواهد شد. نامزدان هیئت‌رئیسه نیز حق رأی به خود یا دیگری را داشته و در فرض رأی برابر بین دو نامزد یک سمت، صاحب رأی بیشتر در انتخابات هیئت‌مدیره در ۱۹ مهرماه، ملاک خواهد بود.

۴. باتوجه‌به پایان مهلت دوسالۀ هیئت‌مدیره و رعایت مصالح صنف و اصول، طبعاً اتخاذ تصمیمات مهم، ازجمله راجع‌به استخدام و مسائل مالی مهم و ... باید به هیئت‌مدیرۀ دورۀ ۳۳ محول شود که به‌عنوان عضو منتخب، کل وقایع و گزارش‌های مربوطه خدمت همکاران تقدیم خواهد شد.
@shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی ـ ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳

شفافيت

13 Oct, 18:46


همکاران شریف و گران‌قدر
با درود و احترام
در ۱۴۰۳/۷/۱۹ حضور پرشور، معنادار و ارزشمند شما عزیزان نشان داد که کانون همچنان زنده است و وکلا، خود سرنوشت خانۀ صنفی‌شان را رقم می‌زنند. آرزومندم که این خجسته‌ترین آغاز با فرخنده‌ترین فرجام آن همراه باشد. دادگاه محترم انتظامی قضات نیز با اندیشه‌ای روشن و رأیی استوار، گامی جدی برای حفظ استقلال کانون وکلاء و تعالی آن برداشت که شایان تقدیر است.
امید که خانۀ صنفی خود را به سرمنزلی برسانیم که بزرگانمان پیش‌تر و با آرمان حفظ استقلال کانون وکلای دادگستری دنبال می‌کردند. انتخابات به پایان رسیده است و امروز همه باید به سمت و سویی پیش رویم که نتیجه‌اش تعالی و وحدت باشد و نوید و امید، بر جای دل‌زدگی و نومیدی بنشیند. وکلای دادگستری دوباره ثابت نمودند که در تمام فرازو‌‌نشیب‌ها، راه را می‌یابند و به دنبال تضمین دادرسی عادلانه هستند. از خداوند متعال خواستارم که کنش و کوشش ما در راستای سترگی و شکوه این نهاد کهن باشد.
ضمن سپاس از حضورتان، آرزو می‌کنم این نمایندگی را به‌درستی به انجام برسانم و این امانت سنگین اعتماد را اداء نماییم.

بر این است فرجام و انجام ما
بدان تا کجا باشد آرام ما

شفافيت

10 Oct, 18:12


شفافيت pinned « دکتر عیسی امینی حایز بیشترین آراء در انتخابات دوره‌ی سی‌وسوم هیئت‌مدیره‌ی کانون وکلای دادگستری مرکز شدند.»

شفافيت

10 Oct, 18:12


دکتر عیسی امینی حایز بیشترین آراء در انتخابات دوره‌ی سی‌وسوم هیئت‌مدیره‌ی کانون وکلای دادگستری مرکز شدند.

شفافيت

07 Oct, 12:29


@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

07 Oct, 10:35


#مدافعان_استقلال_کانون_وکلا
#انتخابات #کانون_مرکز
#کانون_وکلای_دادگستری_مرکز

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

06 Oct, 19:30


لایو #مدافعان_استقلال_کانون_وکلا

⚠️ تا دقایقی دیگر در اینستاگرام به نشانی:
● http://Instagram.com/eisa_aminii
● http://Instagram.com/rahahoquqi

#انتخابات #کانون_مرکز
#کانون_وکلای_دادگستری_مرکز

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

06 Oct, 16:31


بازگشت یا عدم بازگشت
(جنبه‌های مقایسه‌ای دوره‌ی سی‌ام)

● دکتر عیسی امینی، رئیس اسبق #کانون_وکلای_دادگستری_مرکز

● دکتر صمد زاهدپاشا، نایب‌رئیس اسبق #کانون_وکلای_مرکز

● دکتر محمدرضا پاسبان، عضو اسبق هیئت‌مدیره‌ی #کانون_مرکز

● دکتر منصور پورنوری، عضو اسبق هیئت‌مدیره‌ی کانون مرکز

● هادی شریف‌زاده، دبیر نشست

○ زمان برگزاری: ۹ مهرماه ۱۴۰۳
○ برگزارکننده: دادبان نیوز
○ بخش چهارم / پایانی

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

06 Oct, 16:30


بازگشت یا عدم بازگشت
(جنبه‌های مقایسه‌ای دوره‌ی سی‌ام)

● دکتر عیسی امینی، رئیس اسبق #کانون_وکلای_دادگستری_مرکز

● دکتر صمد زاهدپاشا، نایب‌رئیس اسبق #کانون_وکلای_مرکز

● دکتر محمدرضا پاسبان، عضو اسبق هیئت‌مدیره‌ی #کانون_مرکز

● دکتر منصور پورنوری، عضو اسبق هیئت‌مدیره‌ی کانون مرکز

● هادی شریف‌زاده، دبیر نشست

○ زمان برگزاری: ۹ مهرماه ۱۴۰۳
○ برگزارکننده: دادبان نیوز
○ بخش سوم

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

06 Oct, 16:29


بازگشت یا عدم بازگشت
(جنبه‌های مقایسه‌ای دوره‌ی سی‌ام)


● دکتر عیسی امینی، رئیس اسبق #کانون_وکلای_دادگستری_مرکز

● دکتر صمد زاهدپاشا، نایب‌رئیس اسبق #کانون_وکلای_مرکز

● دکتر محمدرضا پاسبان، عضو اسبق هیئت‌مدیره‌ی #کانون_مرکز

● دکتر منصور پورنوری، عضو اسبق هیئت‌مدیره‌ی کانون مرکز

● هادی شریف‌زاده، دبیر نشست

○ زمان برگزاری: ۹ مهرماه ۱۴۰۳
○ برگزارکننده: دادبان نیوز
○ بخش دوم

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

06 Oct, 10:01


بازگشت یا عدم بازگشت
(جنبه‌های مقایسه‌ای دوره‌ی سی‌ام)


● دکتر عیسی امینی، رئیس اسبق #کانون_وکلای_دادگستری_مرکز

● دکتر صمد زاهدپاشا، نایب‌رئیس اسبق #کانون_وکلای_مرکز

● دکتر محمدرضا پاسبان، عضو اسبق هیئت‌مدیره‌ی #کانون_مرکز

● دکتر منصور پورنوری، عضو اسبق هیئت‌مدیره‌ی کانون مرکز

● هادی شریف‌زاده، دبیر نشست

○ زمان برگزاری: ۹ مهرماه ۱۴۰۳
○ برگزارکننده: دادبان نیوز
○ بخش یکم

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

06 Oct, 08:54


لایو #مدافعان_استقلال_کانون_وکلا

امشب، یکشنبه ۱۵ مهرماه ۱۴۰۳، ساعت ۲۳

پخش در اینستاگرام به نشانی:
● http://Instagram.com/eisa_aminii
● http://Instagram.com/rahahoquqi

#انتخابات #کانون_مرکز
#کانون_وکلای_دادگستری_مرکز

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

04 Oct, 21:15


نامزدهای مورد حمایت «مدافعان استقلال کانون وکلا»

● دکتر عیسی امینی
● دکتر عبدالله سمامی
● حسین طالع
● دکتر محمدرضا پاسبان
● دکتر کارن روحانی
● دکتر منصور پورنوری
● سیّدکاظم حسینی
َ● دکتر امین پاشاامیری
● سهیل نظری
● دکتر سوده حامدتوسلی
● علی یاراحمدی
● دکتر احمدرضا اسعدی‌نژاد

#مدافعان_استقلال_کانون_وکلا

#انتخابات #کانون_مرکز
#کانون_وکلای_دادگستری_مرکز

@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

03 Oct, 08:23


دورۀ #حقوق_قراردادها

جلسۀ ۳۹

زمان: ۹ مهرماه ۱۴۰۳

موضوع:
● ادامه‌ی بحث #وفای_به_عهد
@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

29 Sep, 10:52


دکتر عباس کوچ‌نژاد یکی از شریف‌ترین و صادق‌ترین دوستان و همکارانی است که در ۳۳ سال تحصیل و فعالیت حرفه‌ای خود شناخته‌ام. ایشان هموره دیدگاه‌های ارزشمند خود را با شجاعت و صداقت بیان نمود.
@shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی

شفافيت

29 Sep, 10:09


@shaffafiat_va_Ghanon

شفافيت

27 Sep, 11:19


امروز از جناب حسین طالع به‌عنوان نامزد #انتخابات هیئت‌مدیره نام می‌برم؛ این انسان شریف و عاشق #نهاد_وکالت، مصداق بارز مظلومیت در برابر جفای بدعهدی و جاه‌طلبی بوده است. آنچه بناحق بر ایشان رخ داد، نه بر ایشان بلکه بر سرنوشت #کانون_وکلا و اعتماد #وکلا به اداره‌کنندگان صنف خود بود.

آنچه در هیئت‌رئیسه‌ی سال دوم کانون می‌بینیم، نتیجه‌ی‌ سقوط یک نهاد مدنی از اخلاقیات بود و دیگر نهاد وکالت توان دیدن تکرار آن را ندارد.

اگر درخشش اندکی در دوره‌ی سی‌ام دیده شد، نام‌های نیک همچون جناب حسین طالع و سایر عزیزان بود که تمام قد کنار صنف ایستادند، تلاش کردند و به سرانجام رساندند.
@shaffafiat_va_Ghanon
عیسی امینی

شفافيت

27 Sep, 09:11


@shaffafiat_va_Ghanon

4,778

subscribers

895

photos

175

videos