نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش @nezammabahes Channel on Telegram

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

@nezammabahes


📚نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

رویکردی کلان به نظام تربیت رسمی و عمومی

📰 انتشار اخبار تعلیم و تربیت

📮 @Sariuo_j

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش (Persian)

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش یک کانال تلگرامی است که به بررسی و بحث درباره نظام تربیت رسمی و عمومی می‌پردازد. این کانال تلاش می‌کند تا با رویکردی کلان و جامع، مسائل و مباحث مهم در زمینه آموزش و پرورش را مورد بررسی قرار دهد و به اشتراک بگذارد. شما می‌توانید از این کانال به منظور دریافت اخبار تعلیم و تربیت مطلع شوید و در بحث‌ها و گفتگوهای سازنده شرکت کنید. اگر به امور آموزشی و پرورشی علاقه‌مند هستید، حتما به این کانال ملحق شوید و از محتواهای ارزشمند آن بهره‌مند شوید. برای عضویت در این کانال می‌توانید به آدرس @Sariuo_j مراجعه کنید.

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

01 Sep, 09:23


نکات مصطفی رحماندوست درباره وضعیت آموزش و پرورش:
🔵حق کودک ما این است که تعلیم و تربیتش رایگان باشد/ آموزش و پرورش ما عقب‌مانده است که مردم برای مدرسه پول می‌دهند

مصطفی رحماندوست در گفت‌وگو با اگبر نبوی:
🔵حق کودک و نوجوان مملکت من این است که تعلیم و تربیت رایگان داشته باشد. تقریبا هیچ مدرسه‌ای نیست که پول نگیرد، حتی دولتی‌ها. به جز دولتی یک سری مدارس غیرانتفاعی داریم، نمومه دولتی داریم، هیئت امنایی داریم، بشارت باد بر شما که یکسری هوم اسکول داریم.

🔵آموزش و پرورش ما پرورش ندارد؛ همه‌اش آموزش است آن هم چه آموزشی! بسیار عقب‌مانده. این آموزش و پرورش اگر عقب‌مانده نبود مردم نمی‌رفتند غیرانتفاعی، پولشان که زیادی نکرده. این آموزش و پرورش آنقدر کنکور را مهم جلوه داده که من مجبورم از اول دبستان به فکر کنکور باشم.

▶️ گفت‌وگوی کامل مصطفی رحماندوست را در کانال یوتیوب و آپارات به نشانی QafMedia02 ببینید.

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

31 Aug, 10:10


🔹آموزش در دام آزمون

دکتر رضا امیدی در کانال سیاست گذاری اجتماعی نوشت:

در سال‌های اخیر نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر در آزمون ورودی دانشگاه شرکت می‌کنند. اما در بالاترین برآوردها، کنکور مسئلۀ ۲۰-۱۰ درصد این دانش‌آموزان است. برای بسیاری از دانش‌آموزان، ثبت‌نام در کنکور به جزیی از فرایند فارغ‌التحصیلی از دبیرستان تبدیل شده است وگرنه شواهد مختلف حتی در کلان‌شهرها حکایت از آن دارد که بیشتر دانش‌آموزان سال آخر متوسطه اساساً درگیر کنکور نیستند. به‌رغم این، آموزش‌وپرورش سرنوشت تمام ۱۶.۵ میلیون دانش‌آموز کشور را به کنکور گره زده، در تمام مقاطع و پایه‌های تحصیلی «آزمون» اصالت بیشتری از «آموزش» یافته است. آموزش‌وپرورش باید بداند که کنکور ربطی به این وزارتخانه ندارد و نباید مدام سیاست‌های خود را با آن منطبق می‌کند. می‌بینیم که در سال‌های اخیر تحت عنوان «تأثیر معدل» و «تأثیر سوابق تحصیلی» آزمون کنکور در قالب امتحانات نهایی به کل مقطع متوسطۀ دوم هم کشیده شده است. هم کنکور و هم آزمون‌های نهایی چند سالۀ اخیر موجب شده تا برخی درس‌هایی که ضرایب پایین‌تری دارند و اتفاقاً با اهداف عمومی آموزش مرتبط‌اند عملاً از چرخۀ آموزش حذف شوند.

آزمون به‌عنوان ابزاری برای ارزیابی میزان یادگیری دانش‌آموزان هرچند در دوره‌ای تنها ابزار بود و در نظام‌های آموزشی رسوخ یافته بود، اما امروزه الگوهای متفاوتی برای ارزیابی سطح یادگیری وجود دارد. برای مثال در تحولات این حوزه از آزمون‌های مبتنی‌بر «سؤال و پاسخ‌های مشابه» به «سؤال و پاسخ‌های متفاوت» گذر شده است. یا امروزه در برخی نظام‌های آموزشی از «آزمون‌های بازِ زمان‌دار، نه محدود به جلسۀ امتحان» استفاده می‌شود. حتی در ارزیابی خود آزمون از «بررسی جمعی پاسخ‌ها در گروه همسالان» استفاده می‌شود چراکه «یادگیری به‌مثابه یک تمرین جمعی» دانسته می‌شود. این یک گزارۀ غالب است که فیلسوفانی چون والزر و سندل بر آن تأکید دارند: آموزش موهبتی جمعی است که «موهبت‌بودن» آن در «جمعی‌بودن» آن است.

در این شیوه‌های جدید معلم به‌عنوان بازیگرِ تغییر، نقش تسهیلگر در جریان یادگیری جمعی دانش‌آموزان را ایفا می‌کند و در این راستا خود روابط کاری بین معلمان نیز دیگرگون می‌شود و معلمان از طریق ارزیابی یکدیگر به ارتقای مهارت‌های خود کمک می‌کنند. آموزش یک ماهیت جمعی پیدا می‌کند و معلم در ترسیم مسیر یادگیری دانش‌آموز به او کمک می‌کند. امروزه تنوع منابع سرشار از اطلاعات و دانش فرصتی را در اختیار نظام‌های آموزشی قرار داده تا توانایی‌های تحلیلی و تجربی و چگونگی استفاده از منابع را یاد دهند. به‌عبارتی، هدف آموزش کمک به دانش‌آموزان برای ارتقای خلاقیت، تخیل، نقد، و روش علمی انجام کارها است، اما آموزش‌ مبتنی‌بر آزمون این فرصت‌ها را در طول فرآیند یادگیری سلب می‌کند.

آموزش‌وپرورش می‌تواند به‌عنوان پایلوت در مناطق آموزشی که تراکم دانش‌آموزی پایین‌تری دارند به‌تدریج آزمون را کاهش دهد. برای مثال در مقطع متوسطۀ اول که ۱۴ عنوان درسی دارد، نیازی نیست که دانش‌آموزان همۀ ۱۴ درس را آزمون دهند. می‌توان یک هفته پیش از آزمون ۴-۵ درس اجباری و ۲-۳ درس را با انتخاب دانش‌آموزان برای آزمون اعلام کرد. می‌توان برخی درس‌ها را چه در مقطع متوسطۀ اول و چه در مقطع متوسطۀ دوم با هم ادغام کرد، بدون اینکه از ساعات آموزشی کاست. امروزه در برخی کشورها توصیه می‌شود که حتی نیازی نیست همۀ دانش‌آموزان در آزمون‌ها شرکت کنند و می‌توان با روش‌های علمی نمونه‌ای از کل دانش‌آموزان مناطق را در درس‌هایی مشخص مورد ارزیابی قرار داد. مهم این است که نظام آموزشی، آموزش باکیفیت را برای همگان تأمین کند یعنی کیفیت آموزشی و عدالت آموزشی را مدنظر داشته باشد. از این طریق، به‌جای ارزیابی دانش‌آموزان این نظام آموزشی است که ارزیابی می‌شود. به تعبیر ساموئل آبرامز؛ از پژوهشگران و سیاست‌گذاران آموزشی در دانشگاه کلمبیا، ما باید راه‌هایی برای بازگشت از «آزمون» به «آموزش» بیابیم.
@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

05 Aug, 08:19


*لزوم توجه به پنج اولویت مهم آموزش‌وپرورش در انتخاب وزیر*

🔰بیش از ۸۰ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور پزشکیان، اولویت‌های نظام تعلیم‌وتربیت را برای انتخاب وزیر یادآور شدند.

🔻در این نامه به بررسی پنج اولویت سند تحول و اجرای نقشه راه، تقویت دانشگاه فرهنگیان، عدالت آموزشی، بودجه آموزش و پرورش و برنامه هفتم پیشرفت پرداخت شده است.

🖇 متن‌ کامل نامه را از لینک زیر بخوانید:
https://bdf.cfu.ac.ir/fa/269600

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

27 Jul, 04:46


*🇮🇷روایت مدرسه|ویژه‌نامه پایگاه خبری تحلیلی رستا*

🔅اینجا روایت‌های کمتر شنیده شده از معلمان سرزمینمان را می‌خوانید:

*شماره دوم: صدای سخن عشق/روایت معلمی که بی‌تفاوت نیست*

📝برای مدیر و معلمان مدرسه صابر، ثبت‌نام نازنین، چالش جدیدی بود که از همان روز ثبت‌نام به فکر حل آن بودند. کودکی که آن‌روز وارد مدرسه شد، از ابتدای تولد صدایی جز سکوت نشنیده بود.
معلمان مدرسه اما ناامید نبودند. برق معصومیت در نگاه نازنین، آنها را مصمم کرد که درمان او را شروع کنند و در اولین اقدام نازنین را برای معاینه به اصفهان بردند...

به قلم: مطهره مظهری
صفحه آرایی: امیررضا مهراد

📎متن کامل و فایل روایت را از پیوند زیر دریافت کنید:
rastakhabar.ir/?p=7555

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

23 Jul, 07:43


تحقق یک ایده

هنوز خورشید طلوع نکرده بود و ذهنم پر از دغدغه بود. چطور می‌توانستم این مبحث پیچیده را به دانش‌آموزانم یاد بدهم؟ کل روز گذشته را در کانال‌ و سایت‌ها جستجو کرده بودم اما الان روی سیستم حجم زیادی از محتوا داشتم که نمی‌دانستم کدام یک بهتر، علمی و دقیق است؟

روزهای زیادی به این مشکل فکر می‌کردم و متوجه شدم که همکاران من هم با این مشکل رو به رو هستند. ایده‌ای در ذهن داشتم که توانستم آن را با یکی از مسئولین وزارت آموزش و پرورش در میان بگذارم. گفتند: «متوجه این مشکل شدیم و به دنبال حل این چالش برای معلمان هستیم.»

بسم الله گفتیم و همکاری شروع شد. الان در مرحله‌ای هستیم که به کمک شما برای طراحی این سامانه نیاز داریم. قطعاً تجربه‌ای که شما در کلاس درس دارید، خیلی می‌تواند به طراحی بهتر سامانه «همیار معلم» کمک کند تا این سامانه دقیقاً بر اساس نیازهای واقعی شما در کلاس درس طراحی و پاسخ‌گوی نیازهای شما باشد.

شرکت در این نظرسنجی بیشتر از ۷ دقیقه طول نمی‌کشد، اما شما با پاسخ‌های خود می‌توانید در طراحی این سامانه شریک باشید و به ارتقای سطح آموزش در کشور و آینده‌سازان ایران عزیز کمک کنید.

اشاره می‌کنند که فرصت زیادی نداریم! پس لطفاً همین الان روی لینک زیر کلیک کرده و به این ۱۵ سوال پاسخ دهید:
https://survey.porsline.ir/s/mTjpWUB2

با تشکر، گروه همیار معلم
سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

16 Jul, 16:33


تداوم فریاد نصرت‌طلبی حسین علیه‌السلام

▪️فریاد نصرت‌طلبی حسین علیه‌السلام در روز عاشورا پایان نیافت. کمک‌خواهی حسین علیه‌السلام ازآنجاکه کمک‌خواهی رسالت است و کمک‌خواهی شیخ یک عشیره یا قبیله نیست، پس تا زمانی که خطرها این رسالت را در میان گرفته‌اند، پایان نمی‌پذیرد. آن امام شهید راستگو فرموده است: «هرکس نصرت‌طلبی ما را شنید و ما را یاری نکرد، خداوند در روز قیامت او را به رو، به دوزخ می‌افکند».

▪️باید بدانیم که ما نیز امروز این فریاد را پیش رو داریم؛ همچنان‌که عبیدالله‌بن‌حر جعفی پیش رو داشت. گرچه آن را از دهان مبارک حسین علیه‌السلام پیش رو نداریم، آن را از خون حسین علیه‌السلام و تاریخ حسین علیه‌السلام و قهرمانی حسین علیه‌السلام در روز عاشورا و همۀ موضع‌گیری‌هایش پیش رو داریم. ما این فریاد را از همۀ خطرهایی که رسالت و اسلام را و امت اسلامی را از هر سو در میان گرفته‌اند پیش رو داریم.

▪️همۀ این تباهی‌ها در ارزش‌ها و اخلاق و اصول و الگوها، همۀ این بی‌هویت شدن‌ها، همۀ اینها فریاد کمک‌خواهی اسلام هستند.
ما این فریاد را در هر مکان و هر زمان و از هر سویی پیش رو داریم.


شهید آیت الله سید محمد باقر صدر
📚 امامان اهل‌بیت علیهم‌السلام، صفحه ۴۶۳

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

27 Jun, 13:13


﷽| معلمان عزيز! از بچه‌ها مهره نسازید!

◽️يك نوع مديريت هست كه هميشه به اداره شونده‌ها ميدان می‌دهد كه احساس كنند خودشان دارند فكر مى‌كنند؛ خودشان دارند خلاقيت نشان مى‌دهند؛ خودشان ابتكار و ابداع دارند و خودشان دارند حركت مى‌كنند. اما مى‌دانند كه حركت‌هايشان بايد به هم پيوسته باشد؛ تك نمانند. ايمان آورده‌اند به اينكه تك ماندن همان و باطل شدن و عاطل شدن و بى‌ثمر يا كم‌ثمر شدن همان. اين مديريت پايدارتر است. در اين راه بايد خيلى خون‌دل خورد.

يك معلم بايد خيلى خون‌دل بخورد تا كلاس را طورى اداره كند كه بچه احساس آزادى هم بكند. خيلى خون دل خوردن دارد و خيلى انسان بايد در خودش سرمايه جمع كند تا بتواند اين كار را بكند. معلمان عزيز بايد به عنوان يك معلم متعهد مسلمانِ انقلابى اين كار را بكنند، والاّ از بچه‌ها مهره ساختن هنر نيست .از بچه‌ها مهره نسازيد! اين كار آخر و عاقبت ندارد.

📚 سیدمحمد حسینی بهشتی، آزادی در تربیت کودکان، صص۷۰-۷۱

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

16 Jun, 15:17


انت کهفی...
تو پناهگاه منی زمانی که راه ها با همه وسعتشان درمانده‌ام کنند
و زمین با همه پهناوری اش بر من تنگ گیرد

فرازی از دعای عرفه

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

14 Jun, 16:45


📍 *مبدا*

💠 *اولین دوره ملی برنامه ریزی آموزشی در نظام جمهوری اسلامی*

*مهلت ثبت نام*
از ۲۱ تا ۲۹ خرداد ۱۴۰۳

📆 *زمان برگزاری*
مجازی: ۲ تا ۵ تیرماه
حضوری: ۱۴ تا ۱۸ تیر، مشهد مقدس

💳 *هزینه شرکت در دوره
۱۵۰ هزار تومان

🌐 *لینک ثبت نام*
https://survey.porsline.ir/s/QVMxMffh

✔️ *مبدا | مباحث برنامه درسی ایرانی_اسلامی*
*قرارگاه برنامه ریزی آموزشی سازمان بسيج فرهنگیان*

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

10 Jun, 14:26


♦️ مستندهای رویش | قسمت چهارم: هویت بخشی

🔺روایت تجربه دبستان بهار دانش روستای تومانک که با تکیه بر ارزش های قرآنی و شاهنامه خوانی سعی بر هویت‌بخشی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و ملی دارد.


#الف‌تا
#مستند_رویش

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

09 Jun, 22:23


*🔰نگاه رویش*
《سلسله کارگاه‌ آشنایی با الگوی تعلیم و تربیت رویش》

* عناوین کارگاه‌ها*

1⃣ *دور مدارس دنیا در یک روز*
《آشنایی با الگوهای نوین آموزشی و مدارس مطرح ایران و جهان》

2⃣ *ظهور مسئله در مدرسه*
《چگونگی آموزش مسئله‌محور در مدرسه و طرح‌درس نویسی》

3⃣ *مربیان زندگی*
《بررسی ساختار آموزش مربی‌محور، وظایف مربی و تحقق اصل ولایت والدین در مدرسه》

4⃣ *گرفتاران قفس اسکینر*
《الگوی نظام تشویق و تنبیه در مدرسه مبتنی بر کرامت نفس》

5⃣ *حیات در سایه مسئولیت*
《تحقق اصل مسئولیت‌پذیری و چگونگی اصلاح زیست دانش‌آموزان در مدرسه》


روزهای پنجشنبه؛ از *۲۴ خرداد ۱۴۰۳ الی ۲۱ تیر ۱۴۰۳*

📍 *تهران، خانه خلاق و نوآوری ستاپ*
✔️ نحوه برگزاری به صورت *حضوری*

⚠️ظرفیت ثبت‌نام محدود
🔹 کد تخفیف ۳۶٪ جهت ثبت‌نام فردی *rouyesh1*
🔸 تخفیف ویژه جهت ثبت‌نام گروهی

🔗 ثبت‌نام از طریق پیوند زیر:
https://evnd.co/aBI9M

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

09 Jun, 06:29


قرارگاه برنامه ریزی آموزشی بسیج فرهنگیان برگزار می‌کند:

🔹میزگرد رویائی برای مدرسه ایران (۱)

با حضور:

👤 حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محی‌الدین بهرام محمدیان (رییس اسبق سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی و دبیر اسبق شورای عالی آموزش و پرورش)

👤 دکتر یحیی قائدی (هیئت علمی فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه خوارزمی)

👤 حجت‌الاسلام دکتر محسن خاکی (معلم و پژوهشگر تعلیم و تربیت)

📆زمان: یکشنبه ۲۰ خرداد

ساعت:۱۶:۳۰

📲نشست به صورت مجازی و برخط از کانال شاد بسیج فرهنگیان پخش می‌شود.
https://shad.ir/iran_farda

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

07 Jun, 12:50


♦️ *مستندهای رویش | قسمت سوم: گلخانه درون مدرسه‌ای*

🔺روایت تجربه دبستان بهار دانش روستای تومانک که با همکاری خانواده‌ها و فعال‌سازی ظرفیت‌های بیرونی گلخانه‌ای را در حیاط مدرسه راه‌اندازی می‌نمایند.

#الف‌تا
#مستند_رویش

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

02 Jun, 05:54


🎯 چرا دانش‌آموزان در سراسر جهان دارند خنگ می‌شوند؟

🔴 معروف‌ترین معیار سنجش توانمندی دانش‌آموزان در سطح جهان، آزمونی موسوم به پی‌آی‌اس‌ای است که هر سه سال یک‌بار عملکرد دانش‌آموزان هشتاد کشور جهان را در ریاضی، علوم و درک مطلب می‌سنجد. در سال‌های اخیر هربار که نتایج این آزمون منتشر می‌شود، سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان آموزشی در جهان را به تعجب وا می‌دارد. طی چندین آزمون گذشته، نمرات دانش‌آموزان تقریباً در همۀ درس‌ها و تقریباً در همه‌جای دنیا به طور مداوم در حال کاهش است. حتی کشورهایی مثل فنلاند و کرۀ جنوبی که نظام‌های آموزشی بسیار باکیفیتی دارند هم مستثنی نیستند.

🔴 چه چیزی باعث افت نمرات در دانش‌آموزان سراسر جهان شده است؟ برخی از تحلیل‌گران همه‌گیری کرونا را عامل اصلی دانسته‌اند. اما روند افول نمرات از چندین سال قبل و مشخصاً از سال ۲۰۱۲ به بعد آغاز شده است و کرونا فقط شیب آن را افزایش داده است. گزارش پی‌آی‌اس‌ای به سه دلیل «گوشی‌های همراه» را عامل اصلی معرفی می‌کند: اولاً دانش‌آموزانی که روزانه کمتر از یک‌ ساعت از اوقات فراغت خود را با دستگاه‌های دیجیتال سپری می‌کنند، عملکرد ریاضی‌شان حدود پنجاه درصد بالاتر از دانش‌آموزانی است که روزانه بیش از پنج‌ساعت به اسکرین چشم می‌دوزند.

🔴 ثانیاً به نظر می‌رسد که صفحه‌نمایش‌ها باعث نوعی حواس‌پرتی فراگیر در میان همهٔ دانش‌آموزان شده‌اند، حتی دانش‌آموزانی که مدام چشم به آن‌ها ندوخته‌اند نیز در اثر حواس‌پرتی اطرافیانشان درگیر می‌شوند.

🔴 دلیل سوم این است که تقریباً نیمی از دانش‌آموزانی که در این آزمون شرکت کردند، گفتند وقتی از دستگاه‌های دیجیتال خود دور هستند، احساس «کلافگی» یا «اضطراب» می‌کنند. به همین روال، نیمی از دانش‌آموزان گفتند که بدون دستگاه‌های دیجیتالشان از زندگی رضایت کمتری دارند. این اضطراب رابطه‌ای معکوس با عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان دارد. در مجموع، دانش‌آموزانی که بیشتر با تلفن همراه خود کار می‌کنند در مدرسه نمرات بدتری می‌گیرند، حواس دانش‌آموزان دیگر را پرت می‌کنند و احساس بدتری نسبت به زندگی خود دارند.

🔴 البته آزمون پی‌آی‌اس‌ای تنها پژوهشی نیست که پیوستگی استفادۀ زیاد از دستگاه‌های دیجیتال و عملکرد بد تحصیلی را نشان می‌دهد. جاناتان هایت، در پژوهشی جدید به این نتیجه رسیده است که صرفِ وجود یک گوشی هوشمند در دیدرس، باعث افت قابل‌توجه تمرکز حاضرین می‌شود.
نظر شما چیست؟

🔴 هایت پیشنهاد می‌کند که بهتر است گوشی‌های هوشمند کاملاً در مدارس ممنوع شوند. به نظر می‌رسد تحلیل پی‌آی‌اس‌ای نیز استدلالی قوی در حمایت از این سیاست‌ باشد. صدها پژوهش جدی دیگر در ده‌سال اخیر نیز به نتایج مشابهی رسیده‌اند. اگرچه بعضی می‌گویند اگر دانش‌آموزان مهارت استفاده از گوشی را بیاموزند، شاید کمتر در معرض خطر باشند، اما ممنوع‌کردن تلفن در مدرسه اقدام آزمایشی جسورانه و بدیعی خواهد بود. شاید مؤثر نباشد، اما غلط است اگر فکر کنیم هیچ کاری نکردن و حفظ وضع موجود، بی‌ضرر خواهد بود. وقت وقتِ یک مداخله جدید است.

📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/w51475

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

25 May, 14:08


مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌کند:

💠 *هشتمین دوره مقدماتی*
📚 *«نظام مباحث آموزش و پرورش»* 📚

📌 سرفصل‌های دوره:
🔸مناسبات تمدنی غرب،سیرتحولات فکری و فرهنگی
🔸مناسبات تمدنی غرب مدل اداره
🔸جایگاه نظام آموزشی در مناسبات تمدنی غرب
🔸سیر تحولات نهاد آموزش در غرب
🔸چیستی،چرایی و چگونگی تمدن اسلامی
🔸مفهوم شناسی نظام تعلیم و تربیت اسلامی
🔸سیر تحولات نهاد آموزش در ایران
🔸نظام مسائل آموزش و پرورش
🔸سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقطه ای برای عزیمت

📆 زمان و مکان برگزاری دوره:
نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۳، مشهد مقدس

🔰فرآیند ثبت نام:

ثبت نام اولیه
دوره مجازی و مصاحبه
قطعی کردن ثبت نام

🚨 مهلت ثبت نام: لغایت ۱۰ خرداد

🔗 لینک ثبت نام:
B2n.ir/nezammabahes

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

20 May, 06:11


*🎥 ایستادن پای وطن مرد می‌خواهد*

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

13 May, 08:04


♦️ *مستندهای رویش | قسمت دوم: هیئت مدیره دانش آموزی*

🔺روایت تجربه جالب مدرسه شهید بهشتی برای نقش‌آفرینی دانش آموزان در مدرسه

#الف‌تا
#مستند_رویش

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

11 May, 20:04


♦️ *مستندهای رویش | قسمت اول: اخبار مدرسه*

🔺روایت تجربه جالب دبستان حضرت اسماعیل برای جلب مشارکت خانواده

#الف‌تا
#مستند_رویش

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

07 May, 16:18


🎥 مدیر مدرسه

فیلم کوتاه «مدیر مدرسه» درباره سه تن از دانش آموزان دبیرستانی دخترانه است، که برای برگزاری تظاهرات خیابانی فراخوان داده اند.

📎تماشای نسخه کامل:
telewebion.com/product/34199#summary-row

#سینما_مدرسه
#سینمای_تعلیم‌و‌تربیت

@Nezammabahes

نظام‌مباحث آموزش‌و‌پرورش

06 May, 14:30


🔴 معلمان پرورشی شده‌اند مثل مداد رنگی سفید!

🔺دکتر محسن خاکی، معلم و پژوهشگر عدالت آموزشی در ثریا:

🔹قرار بود معلم پرورشی حامل تفکر سیاسی در مدارس ما باشد اما امروز چیزی جز مداد رنگی سفید نیست.
🔹تربیت از نوع جنگ است و هزینه دارد.
🔹با حکومت بورکراسی نمی‌توان کاری کرد.
🔹متولیان پرورشی ما می‌گویند کار کردن در این فضا به ریسکش نمی‌ارزد.

@Nezammabahes

1,445

subscribers

843

photos

296

videos