🔺 خانم جاوید دیگر زنده نمیشود و به آغوش خانواده و دوستانش باز نمیگردد اما تخمین زده میشود افراد زیادی وضعیتی همچون او را در خانه تجربه میکنند و میتوان و باید کاری کرد که آنها به سرنوشت تلخ قتل یا آسیبهای جسمی و روحی ناشی از خشونت خانگی دچار نشوند.
🔺 واقعیت این است که افراد زیادی در جامعه، استعداد ارتکاب جرم یا مقتول شدن را دارند و با این دید باید نگریست که چون بسیاری از ما در هر جایی، در برخی از این حوادث تلخ مقصریم، باید همه دست به کار شویم. شاید به صفر رساندن قتل و خشونت خانگی در دنیا امری نشدنی باشد؛ اما آیا نمیتوان آن را کاهش داد؟ آیا نمیتوان آگاهسازی در جامعه را بیشتر کرد تا افرادی مشابه خبرنگار ایرنا، بیشتر و بهتر لب به سخن بگشایند یا قدم به حرکت در مسیری بگذارند که انتهای آن، قتل نباشد؟ بهواقع میشود و دیگر جوامع نیز همین مسیر را یا رفتهاند یا در حال طی کردن هستند.
🔺 در این رهگذر، «آبروداری» کلیدواژهای است که بسیاری از ما با تاکید بر آن و برای حفظ حرمت خانوادگی یا شخصی خود در مقابل دیگران، سعی در سکوت یا پنهان کردن خشونت یا شرایطی میکنیم که یا علیه ما روا داشته میشود یا علیه کسی روا میداریم.
متن کامل در:
https://www.irna.ir/news/85663296
🆔 @irna_research