Business & Trade کانال تلگرام @bizglobalz Channel on Telegram

Business & Trade کانال تلگرام

@bizglobalz


کانال تجارت و کسب و کار و موضوعات اقتصادی ,بازرگانی در جهان امروز همراه با شیوه های برند سازی و مارکتینگ بین المللی و داخلی .

@BizGlobalz

تماس با ادمین :
در‌ تلگرام با این ای دی :
@Tradeglobalz

در‌ کلاب هاووس ادمین کلاب
Business & Trade

Business & Trade کانال تلگرام (Persian)

با خوش آمدگویی به کانال تلگرام Business & Trade! این کانال مناسب برای همه کسانی است که به موضوعات تجارت، کسب و کار و اقتصاد علاقه دارند. در این کانال، شما می‌توانید اطلاعات و آخرین اخبار مربوط به بازارهای جهانی را به دست بیاورید. علاوه بر این، راهنمایی هایی در زمینه برندسازی و بازاریابی بین المللی و داخلی نیز در این کانال ارائه می‌شود.

برای ارتباط با مدیران کانال، می‌توانید با ای دی @Tradeglobalz در تلگرام تماس بگیرید. از این اکانت می‌توانید سوالات و نظرات خود را ارسال کنید. همچنین، می‌توانید به ادمین کلاب در کلاب هاووس نیز پیغام دهید.

پس از عضویت در این کانال، شما به دنیایی پر از اطلاعات مفید و جذاب در زمینه کسب و کار و تجارت وارد خواهید شد. از این فرصت برای کسب دانش و به روز بودن با رویدادهای اقتصادی و تجاری بهره مند شوید. Business & Trade منتظر حضور شما در این کانال فعال است!

Business & Trade کانال تلگرام

07 Nov, 17:55


نیچ مارکت چیست؟


نیچ مارکت (Niche market) یک بازار اختصاصی است که بخشی متمرکز و قابل هدف‌گیری از یک بازار بزرگ‌تر است که می‌توانید در آن محصولات یا خدمات تخصصی را بفروشید. این بازار، تقاضاها و ترجیحات مخصوص خودش را دارد و کسب‌وکارها با هدف‌گیری چنین بازاری به مزیت رقابتی می‌رسند. با اینکه اکثر رقبا طیف وسیعی از مخاطبان را هدف قرار می‌دهند؛ اما بعضی شرکت‌ها برای خدمت‌رسانی بهتر به مشتریان خاص بر بازارهای اختصاصی تمرکز می‌کنند. کسب‌وکارها معمولا به نیچ مارکتینگ رو می‌آوردند تا تقاضاهای ویژه‌ای که عرضه‌کنندگان اصلی به آن‌ها توجه نکرده‌ا‌ند را تامین کنند، از مشتریان نادیده ‌گرفته‌ شده،‌ کسب درآمد کنند و در آن‌ها وفاداری ایجاد کنند.

مثلا، شاید یک کارآفرین به‌جای ارائه خدمات نظافت کلی، بازاری اختصاصی را هدف قرار داده و خدمات ویژه واکس پارکت ارائه دهد. شاید کسب‌وکاری دیگر در همان شهر هم به نیچ مارکت یا بازار اختصاصی دیگری خدمت‌رسانی کند و فقط محصولات شوینده تجزیه‌پذیر و سازگار با محیط‌زیست ارائه دهد. معمولا بازارها با هر اندازه‌ای چندین بازار فرعی دارند؛ اما همه بازارهای فرعی و اختصاصی ارزش خدمت‌رسانی ندارند.


@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

19 Sep, 08:13


"شرکتها روش های زیادی برای پول در آوردن دارند ولی برخی شرکتهای بزرگ با روشهای عجیب و غیرتصور همگانی کسب درآمد می کنند که تعدادی از آنها بشرح زیر است:

مک دونالد: آنها بیشتر از اینکه از فروش همبرگر پول دربیاورند، از فروش «حق امتیاز» شعبه های خود کسب درآمد می کنند. امروزه مک دونالد، یکی از موفق ترین کمپانی های حوزه املاک به شمار می رود.

تویوتا: زمانی بود که بخش فروش قطعات و تجاری تویوتا بیشتر از فروش خودروهایش درآمد عایدش می کرد. مثلا اتوموبیل های مسابقه ای MG، هزینه قطعاتشان از خود خودرو بیشتر بود.

کمپانی Best Buy: که ظاهرا در حوزه فروش وسایل الکترونیکی فعالیت دارد، حاشیه سود بسیار کمی از این کار می برد. در عوض، عمده سود کمپانی از بخش مالی، گارانتی های طولانی مدت، بیمه، و تعمیرات حاصل می شود.

شرکت های هواپیمایی ارزان قیمت: معمولاً از فروش بلیت، حتی زیان هم می کنند. ولی با استفاده از فروش غذا در هواپیما، هزینه حمل چمدان اضافه، و سیستم رزرو صندلی کسب درآمد می کنند.

آمازون: از فروش کتابخوان های کیندل، سود بسیار کمی دارد. سود اصلی اش از فروش «محتوا» برای کیندل هاست که خود آمازون، اصلی ترین فروشنده ی آن است.


@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

23 Aug, 18:40


💢نظریه قوی سیاه

نظریه قوی سیاه  Black Swan توسط نسیم نیکلاس طالب Nassim Nicholas Taleb نویسنده لبنانی – آمریکایی در سال ۲۰۰۷ مطرح شد.
اروپاییان در زمان‌های قدیم قوی سفید را نماد پاکی و قوی سیاه را نماد شیطان، شر و جادوگری می‌دانستند. بنابراین، اگر فردی ادعا می‌کرد که قوی سیاه را دیده است، مردم او را جادوگر و خرافاتی می‌پنداشتند و مجازات می‌کردند.

آنها با توجه به اینکه برای آن پدیده نادر، دلایل و توجیه منطقی نداشتند، به سراغ دلایل غیرمنطقی و خرافاتی می‌رفتند.

ویلم دی ولامینگ Willem de Vlamingh، دریانورد و کاوشگر هلندی در سال ۱۶۹۷ میلادی در سواحل غربی استرالیا، دسته‌های زیادی قوی سیاه را مشاهده کرد و تعدادی را با خود به اروپا آورد. در نتیجه، کم کم باور قوی سیاه به عنوان مظهر شیطان و ناپاکی در بین عموم مردم کم رنگ شد.

برخی از قبایل بدوی نیز به دلیل عدم آگاهی، زلزله را خشم خدایان تلقی می‌کردند و در نتیجه، انسان را برای فرونشاندن خشم خدایان قربانی می‌کردند. مردم به دلیل احتمال وقوع پایین و عدم مشاهده این پدیده‌ها، پیش‌داوری‌های خرافی و غیرمنطقی در مورد آن‌ها داشتند. ولیکن، بعد از مشاهده واقعه و تحلیل دلایل بروز آنها، برای اتفاق‌های مشابه آن برنامه‌ریزی می‌کردند.

در حقیقت، نظریه قوی سیاه به رویدادهای بسیار نادر، غیر قابل پیش‌بینی و با احتمال وقوع بسیار ناچیز، ولیکن، با اثرات بسیار زیاد اشاره دارد.

جنگ جهانی اول در سال ۱۹۱۴، شیوع آنفولانزای اسپانیایی در سال ۱۹۱۸، رکود بزرگ سال ۱۹۲۹ آمریکا، فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱، حباب دات‌کام سال ۲۰۰۱، حمله به برج‌های دوقلو آمریکا در سال ۲۰۰۱، سقوط بازار مسکن اروپا در سال ۲۰۰۸، ابر تورم ۷۹ میلیارد درصدی زیمباوه در سال ۲۰۰۸ و بیماری کوید-۱۹ در سال ۲۰۱۹ نمونه‌هایی از پدیدهای قوی سیاه هستند.

این پدیده فقط محدود به حوادث و اتفاقات نامحتمل منفی نیست و پدیده‌های مثبت با تأثیر بسیار زیاد مثل کشف پنی‌سیلین، کامپیوتر شخصی، اینترنت و هوش‌مصنوعی را هم شامل می‌شود.

نظریه قوی سیاه در سازمان و مدیریت به ویژه در حوزه‌های مدیریت پروژه و مدیریت ریسک کاربرد زیادی دارد. سازمان‌ها نسبت به پدیده قوی سیاه بسیار آسیب‌پذیر هستند و اگر از آمادگی و تاب‌آوری لازم برخوردار نباشند، در صورت وقوع آن پدیده‌ها، متحمل زیان شدیدی خواهند شد. قوهای سیاه می‌توانند فعالیت یک سازمان را برای مدتی فلج کنند یا حتی منجر به نابودی آن سازمان شوند.

ترجیح مدیران و کارکنان برای اطمینان، ابهام‌گریزی، برآورد بیش از حد شایستگی‌ها و دست کم گرفتن ریسک‌ها، بزرگترین خطر برای سازمان است. با توجه به اینکه برخی رویدادها قابل پیش‌بینی نیستند، مدیران باید محیط سازمان خود را ثابت فرض نکنند و ریسک‌های موجود و احتمالی محیطی را در تصمیمات خود لحاظ کنند تا بتوانند در صورت وقوع یک اتفاق ناگهانی، از سازمان خود محافظت کنند.

برخی از این خطرات احتمالی عبارتند از: وقوع اپیدمی بیماری‌های واگیر، جنگ، زلزله مهیب، انفجار اتمی، برخورد شهاب سنگ و .... مدیران باید نحوه مقابله با این پدیده‌های نامطلوب را یاد بگیرند و برای کاهش اثرات منفی آنها برنامه‌ریزی کنند. آنها همچنین، باید آماده بهره‌برداری از فرصت قوی‌های سیاه مثبت هم باشند.

🔰مدیران برای اینکه کمتر از پدیده‌های منفی قوی سیاه آسیب ببینند، باید:
۱- واحدی برای مدیریت ریسک در سازمان داشته باشند تا ریسک‌های احتمالی و غیر منتظره را پیش‌بینی کنند.
۲- تغییرات محیط‌های داخل و خارج سازمان مثل کاهش بهره‌وری، اعتصاب کارکنان، افزایش تورم، افزایش نرخ ارز، افزایش قیمت نفت و تغییرات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فناوری و محیط‌زیستی را رصد کنند و لیستی از قوی‌های سیاه سازمان خود تهیه کنند.
۳- برنامه عملیاتی برای تقویت تاب‌آوری و پایداری سازمان در برابر اثرات این پدیدها تدوین و اجرا کنند.
۴- سازمان خود را با پیش‌بینی، پیشگیری، جذب، تطبیق و تغییر، تاب‌آور و پایدار کنند.

@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

14 Aug, 06:36


💢مدل 3W در بازاریابی استراتژیک

👈راجر کِرین در کتاب خود به نام «ذات بازاریابی» می‌نویسد:

👈برای موفقیت در بازارهای به شدت رقابتی امروزی، باید با نگاه به تغییرات آینده بازار و صنعتی که در آن حضور دارید، یک استراتژی بازاریابی دقیق و متمایز از رقبایتان طراحی کنید

👈ما به شرکتی که استراتژی‌های بازاریابی‌اش را بر اساس رخدادها و تغییرات آینده بازار، طراحی و اجرا می‌کند، اصطلاحا یک شرکت رویایی می‌گوییم

👈برای تبدیل شدن به یک شرکت رویایی باید به این سه سوال کلیدی پاسخ بدهید:

1️⃣علت وجودی شرکت‌مان چیست؟ (Why?)
پس از پاسخ به این سوال، ارزش‌های کلیدی (Core values) و ماموریت (Mission) شرکت‌مان را کشف می‌کنیم و با کمک آنها، انگیزه و انرژی مدیران و کارمندان‌مان برای سخت‌تر کار کردن را افزایش می‌دهیم تا بتوانیم یک فرهنگ کاری قوی در شرکت‌مان به وجود بیاوریم

2️⃣شرکت‌مان چه اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدتی را دنبال می‌کند؟ (What?)
بعد از پاسخ دادن به این سوال، اهداف اصلی‌مان در این حوزه‌های اصلی را تعیین می‌کنیم: سودآوری، فروش، سهم بازار، سطح و استانداردهای کیفی، نرخ رضایت و وفاداری مشتریان، سطح رفاه و حقوق کارمندان و مسئولیت‌های اجتماعی شرکت

3️⃣شرکت‌مان برای رسیدن به اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت خود از چه استراتژی‌هایی کمک می‌گیرد؟
(Way?)
برای پاسخ دادن به این سوال باید استراتژی‌های اصلی‌مان در این حوزه‌ها را مشخص کنیم: سبد محصول‌مان و تنوع آن چگونه است؟ مزیت رقابتی اصلی‌مان چیست؟ چگونه می‌خواهیم توجه مشتریان هدف‌مان را جلب و آنها را به خودمان وفادار کنیم؟ برای خلق مزیت رقابتی و جلب وفاداری مشتریان‌مان، به چه ابزارها، منابع و شایستگی‌هایی نیاز داریم و چگونه می‌توانیم این موارد را به دست بیاوریم؟ با کمک این موارد، چگونه و از چه مسیری می‌خواهیم کسب و کارمان را رشد بدهیم؟

@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

01 Aug, 14:34


🧭 راهبردهای موفقیت در کسب و کار


موفقیت در کسب و کار به عوامل متعددی بستگی دارد که در ادامه به برخی از اصلی‌ترین راهبردها و عوامل آن اشاره می‌کنم:

1. برنامه‌ریزی و استراتژی مناسب: داشتن یک برنامه‌ریزی دقیق و استراتژی کسب و کار موجب می‌شود که شما بتوانید اهداف خود را به صورت مداوم دنبال کنید و با چالش‌ها و رقبا روبرو شوید. این برنامه‌ریزی شامل بخش‌هایی مانند بازاریابی، توسعه محصول، مالی، و منابع انسانی است.

2. درک بازار و مشتری: شناخت عمیقی از بازار و نیازهای مشتریان اساسی‌ترین عامل موفقیت است. با بررسی بازار و ارزیابی رقبا می‌توانید استراتژی‌های مناسبی برای ورود به بازار و جذب مشتریان انتخاب کنید.

3. ابتکار و نوآوری: توانایی ابتکار و ارائه نوآوری‌ها و محصولات یا خدمات جدید می‌تواند به شما کمک کند تا از رقبا جلوگیری کنید و در بازار به صدرنشینی دست پیدا کنید.

4. مدیریت مالی موثر: مدیریت مالی صحیح و کنترل هزینه‌ها اساسی‌ترین عوامل موفقیت در کسب و کار است. باید بتوانید به خوبی منابع مالی خود را مدیریت کنید و سودآوری را به حداکثر برسانید.

5. تیم موثر و منابع انسانی: داشتن یک تیم متعهد و موثر برای اجرای استراتژی‌های کسب و کار بسیار اهمیت دارد. انتخاب، آموزش و توسعه منابع انسانی مناسب می‌تواند به توسعه کسب و کار شما کمک کند.

6. بهره‌وری عملیاتی: بهره‌وری در استفاده از منابع، بهبود فرآیندها و کاهش هدر رفت‌ها از مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند به رشد و توسعه پایدار کسب و کار کمک کند.

7. نظارت و ارزیابی مداوم: انجام نظارت و ارزیابی مداوم بر عملکرد کسب و کار و مقایسه آن با اهداف و استراتژی‌های تعیین شده، می‌تواند کمک کند تا بهبودهای لازم اعمال شود و از راهبرد‌های اشتباه جلوگیری شود.

8. تعهد و انگیزه: تعهد به اهداف کسب و کار و انگیزه برای پیشرفت و بهبود مداوم نیز از اصلی‌ترین عوامل موفقیت است. باید توانایی داشته باشید تا در مواقع دشوار و با چالش‌ها روبرو شوید و از انگیزه خود برای ادامه کار استفاده کنید.

این راهبردها و عوامل، البته تنها بخشی از عوامل موفقیت در کسب و کار هستند و هر کسب و کار ممکن است نیازهای خاص خود را داشته باشد که با توجه به شرایط خود، باید به آنها پاسخ دهید.
@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

10 Jul, 11:36


💢 11 شاخص ضروری رشد یک کسب و کار

شاخص‌های مالی:

1️⃣ درآمد (Revenue): کل پولی که از فروش محصولات و یا خدماتتون دریافت می‌کنید. (توی دوره‌های یک ماهه و یک ساله)

2️⃣ سود خالص (Net Profit): میزان سودی که پس از کسر تمام هرینه‌ها و مالیات در درامدتون باقی می‌مونه.

3️⃣ حاشیه سود خالص (Net Profit Margin): نسبت سود خالص به درامد کل که نشون می‌ده روی محصولتون چند درصد سود می‌گیرید.

4️⃣ جریان نقدی عملیاتی (Operating Cash Flow): میزان نقدینگی که از فعالیت‌های کسب و کارتون به دست میاد و دائم در حال چرخیدنه. (پول نقدی که برای تامین کالا و فروش دارید و همیشه در جریانه)

5️⃣ بازگشت سرمایه (Return on Investment - ROI): اندازه‌گیری بازدهی هر سرمایه که روی قسمت و یا کل کسب و کارتون انجام دادید. (میزان درامد منهای میزان هزینه تقسیم بر میزان هزینه)

شاخص‌های بازاریابی:

6️⃣ هزینه جذب مشتری (Customer Acquisition Cost - CAC): میانگین هزینه بازاریابی و تبلیغاتی که برای جذب هر مشتری جدید انجام دادید.

7️⃣ ارزش طول عمر مشتری (Customer Lifetime Value - CLV): میانگین درامد خالصی که یک مشتری در طول عمر ارتباط با بیزینس شما ایجاد کرده است.

8️⃣ نرخ نگهداشت مشتری (Customer Retention Rate): درصد مشتریانی که در یک بازه زمانی خاص (سالانه) همراه شما هستند.

9️⃣ نرخ تبدیل (Conversion Rate): نسبت خریداران محصولتون به بازدیدکنندگان مشتاق به خرید سایت و اینستاگرام و خرید حضری شما. این نرخ به خوبی مهارت فروش فروشندگان شمارو نشون می‌ده.

شاخص‌های نوآوری و رشد:

🔟 نسبت سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه (R&D Investment Ratio): چند درصد از بودجه خودتون رو صرف تحقیق و توسعه می‌کنید؟ (خرید تکنولوژی جدید، تحقیقات علمی، بهینه‌سازی و …)

1️⃣1️⃣نرخ توسعه محصول جدید (New Product Development Rate): در یک دوره زمانی مشخص (ماهانه و یا سالانه) چند محصول جدید را طراحی کردید و توسعه دادید و راهی بازار کردید؟

2️⃣1️⃣ نرخ رشد درآمد سالانه (Annual Revenue Growth Rate): درصد افزایش درآمد سالانه.
@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

26 Jun, 19:39


🔸اسنپ‌اکسپرس به‌تازگی گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ خود را منتشر کرده. در این پست خلاصه‌ای از این گزارش را می‌بینید.

🔹بخش اول: اسنپ‌اکسپرس با هدف برآورده‌سازی نیاز خرید فوری در کمتر از ۳۰ دقیقه از سوپرمارکت‌های محلی و زنجیره‌ای و اسنپ‌مارکت با هدف خرید با قیمت‌ به‌صرفه و تخفیف‌دار از فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپراستار و فروشگاه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی راه‌اندازی شده‌اند.

🔸بخش دوم: ۲/۵ میلیون سفارش و ۲۳ میلیون قلم کالای فروش‌رفته در اسنپ‌اکسپرس، معادل ۵۰۰ ماه فروش یک سوپرمارکت است.

🔹بخش چهارم: ساعت ۱۹ تا ۲۱، ساعات پربازدید در طول روز با بیش از ۵۰ هزار مشتری آنلاین. بیش از نیمی از سفارش‌ها در همین بازه زمانی ثبت می‌شوند.

@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

19 Jun, 05:58


🔸تترلند به‌تازگی گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ خود را منتشر کرده. در این پست خلاصه‌ای از این گزارش را می‌بینید.

🔹بخش دوم: نرخ تتر در ۶ سال گذشته بیش از ۳۰۰٪ افزایش داشته است. از سال ۱۴۰۱ به ۱۴۰۲ نیز نرخ تتیر ۴۶٪ رشد کرده است.

🔸 بخش سوم: یکی از مهم‌ترین چالش‌های بازار رمزارز در ایران قانون‌گذاری نامشخص است. از سال‌های گذشته صحبت‌هایی درباره به رسمیت شناختن پلتفرم‌های رمزارزی مطرح بوده. اما تا کنون این صنعت به‌طور رسمی در کشور پذیرفته نشده.

🔹 بخش پنجم: مبدل تترلند سرویسی است که در آن کاربران می‌توانند به دو روش تتری و تومانی تتر خود را بدون کارمزد به بیش از ۴۸۰ رمزارز تبدیل کنید. در این سرویس کاربران برای معاملات خود بر‌پایه تتر، نیازی نیست هیچ‌گونه کارمزدی بپردازند.

@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

13 Jun, 04:43


برند سازی احساسی چیست؟

برندسازی احساسی یک استراتژی بازاریابی است که بر ایجاد یک ارتباط عمیق، معنادار و احساسی بین برند و مشتریانش متمرکز است. این رویکرد فراتر از ویژگی های عملکردی محصولات یا خدمات است و هدف آن برانگیختن احساسات خاص و ایجاد روابط قوی و پایدار با مصرف کنندگان است. برندسازی احساسی از داستان سرایی، تجربیات حسی و همسویی ارزش‌ها برای ایجاد ارتباط با مشتریان در سطح شخصی استفاده می‌کند و بر ادراک، وفاداری و تصمیمات خرید آنها تأثیر می‌گذارد.

جنبه های کلیدی برندسازی احساسی

1. ارتباط عاطفی: ایجاد پیوند با مشتریان با استفاده از احساسات، خواسته ها و آرزوهای آنها.
2. داستان سرایی برند: ایجاد و برقراری ارتباط یک روایت برند قانع کننده که با مخاطبان هدف طنین انداز می شود.
3. برندسازی حسی: استفاده از تجربیات حسی (بینایی، صدا، بو، لامسه، چشایی) برای ایجاد تعاملات به یاد ماندنی با برند.
4. ارزش های برند ثابت: همسو کردن برند با ارزش هایی که مشتریان به آنها اهمیت می دهند، مانند پایداری، مسئولیت اجتماعی یا نوآوری.
5. شخصی‌سازی: تطبیق تلاش‌های بازاریابی برای برآوردن نیازها و اولویت‌های مشتری و ایجاد احساس ارزشمندی و درک در آنها.
6. جامعه سازی: تقویت حس تعلق و اجتماع در میان مشتریانی که با برند ارتباط مشترک دارند.

خالق نظریه

مفهوم برندسازی احساسی به طور گسترده ای به مارک گوبه، مشاور و نویسنده مشهور برند نسبت داده می شود. کتاب تأثیرگذار او، «برندسازی احساسی: الگوی جدید برای اتصال برندها به مردم» (منتشر شده در سال 2001)، اصول برندسازی احساسی و کاربردهای آن را تشریح می‌کند.

برنامه ها و مثال ها

1. Apple: استراتژی بازاریابی اپل بر نوآوری، سادگی و ارتباط عاطفی قوی با کاربرانش تمرکز دارد. داستان سرایی برند بر خلاقیت، فردیت و ایده به چالش کشیدن وضعیت موجود تاکید دارد. طراحی شیک، رابط کاربری بصری، و کمپین های تبلیغاتی نمادین اپل (به عنوان مثال، "متفاوت فکر کن") جذابیت احساسی قدرتمندی ایجاد می کند.

2. کوکاکولا: کوکاکولا مدتهاست که از برندسازی احساسی برای برانگیختن احساسات شادی، باهم بودن و نوستالژی استفاده کرده است. کمپین های تبلیغاتی آن، مانند طرح "به اشتراک گذاری یک کوکاکولا" و تبلیغات تعطیلات با کامیون کوکاکولا، حس شادی و اجتماع را تقویت می کند.

3. Nike: کمپین "Just Do It" نایک نمونه بارز برندسازی احساسی است. با پیوند دادن برند با پشتکار، موفقیت و برتری ورزشی، الهام بخش و برانگیخته مشتریان می شود. حمایت های نایک از ورزشکاران و کمپین های مرتبط اجتماعی، ارتباط عاطفی را با مخاطبان خود بیشتر می کند.

4. Dove: کمپین "زیبایی واقعی" Dove استانداردهای زیبایی سنتی را به چالش می کشد و عزت نفس و مثبت بودن بدن را ترویج می کند. Dove با نشان دادن زنان واقعی و تیپ‌های بدنی متنوع، یک پیوند عاطفی با مشتریانی ایجاد می‌کند که برای اصالت و پذیرش خود ارزش قائل هستند.

5. تسلا: برندسازی تسلا بر نوآوری، پایداری و چشم اندازی برای آینده ای بهتر تاکید دارد. روایت این شرکت در مورد فناوری پیشرفته و آگاهی زیست محیطی، آرزوهای مشتریان را برای پیشرفت و راه حل های سازگار با محیط زیست جلب می کند.

با تمرکز بر این ارتباطات عاطفی، برندها می توانند خود را در یک بازار شلوغ متمایز کنند، وفاداری مشتری را تقویت کنند و موفقیت بلندمدت را به همراه داشته باشند. برندسازی احساسی تجربه مشتری را از یک تعامل معاملاتی به یک تعامل رابطه ای تبدیل می کند و تأثیری پایدار بر نحوه درک و تعامل مصرف کنندگان با نام تجاری ایجاد می کند.

@BizGobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

13 Jun, 03:50


چرخه های نوآوری

@BizGlobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

17 May, 17:34


💢 چک لیست شروع یک کسب و کار:

تعیین موضوع و مشخص کردن ایده کسب و کار
تحقیقات بازار و بررسی رقبا
تدوین طرح کسب و کار و برنامه راهبری
تعیین منابع مالی برای شروع کسب و کار
تعیین ساختار حقوقی کسب و کار (شرکتی، شخصی و غیره)
ثبت نام کسب و کار و دریافت مجوزهای مورد نیاز
انتخاب مکان مناسب برای کسب و کار
تامین تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز
استخدام نیروی کار و تشکیل تیم مدیریتی
تدوین استراتژی بازاریابی و تبلیغات
ایجاد کانال‌های دیجیتال از طریق وب‌سایت، اینستاگرام و ...
برنامه‌ریزی مالی و تعیین بودجه اجرایی
تامین بیمه‌های مورد نیاز برای کسب و کار
ایجاد سیستم حسابداری و مدیریت مالی
برنامه‌ریزی برای مدیریت زمان و وظایف
انجام تست و نمونه‌برداری محصولات یا خدمات
تعیین قیمت محصولات یا خدمات
ایجاد روابط با تامین کنندگان و شرکای تجاری
ایجاد یک سیستم پشتیبانی مشتری قوی
برنامه‌ریزی برای مقابله با بحران‌ها و ریسک‌های ممکن
ایجاد سیاست‌ها و فرآیندهای اجرایی داخلی
ایجاد سیستم بهینه‌سازی عملکرد و کیفیت
بررسی موضوع مالیات و حسابداری مربوط به کسب و کار
ایجاد نقشه مسیر برای رشد و گسترش کسب و کار
استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای بهبود عملکرد
حفظ و تقویت ارتباط با مشتریان و مشتری‌مداری
شناسایی فرصت‌های جدید در بازار و تغییرات رقابتی
مشارکت در رویدادها و نمایشگاه‌های مرتبط با صنعت
ارزیابی و بهبود مداوم عملکرد کسب و کار


@BizGlobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

13 May, 19:29


🔹چندی پیش خبری مبنی بر افتتاح شعبه فیزیکی دیجی‌کالا در سال ۱۴۰۳ در تهران منتشر شد. در متن خبر نیز آمده بود که در این فروشگاه جدید، تنها محصولات مرتبط با حوزه تلفن همراه، لوازم صوتی و بازی‌ها به فروش می‌رسند.

🔹حالا مجتمع تجاری رویال در حال نصب تابلوی دیجی‌کالا در طبقه همکف این مجتمع است، همچمنین نصب بیلبورد با شعار «به لبخند نزدیک هستید» با ذکر محل دقیق فروشگاه حضوری دیجیکالا، در روبروی مرکز تجاری رویال حاکی از آن است که این اتفاق به زودی رخ خواهد داد.

@BizGlobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

09 May, 07:23


سال 2023 سهم 30% از برق جهان به تجدیدپذیرها رسید.
‏⁧ #وزارت_انرژی ⁩
‏⁧ #انرژی_تجدیدپذیر ⁩

🔸 سهم تجدیدپذیرها در سال 2023 به 30 درصد از برق جهانی رسید!

🔸چگونه؟ چونکه خورشیدی 23 درصد و باد 10 درصد رشد کردند!

🔸برق هسته ای و برق فسیلی کاهشی شدند.

🔸پیش بینی تولید و تقاضا در سال 2024
‏افزایش 3.3 درصد نسبت به سال 2023 و کاهش فسیلی به همین مقدار بر اساس پیش بینی های آژانس بین المللی انرژی است. حتی بعضی موسسات درصد پایان سال را بالای 35 درصد میدانند.

نکته: موفقیت انرژی های تجدیدپذیر در حالی اتفاق افتاده که در بخش برق آبی مشکلات بیشتر بوده و آن بخش کاهش یافته است. آمار میگوید تجدیدپذیرها هم افزایش برق جهانی را تامین میکنند و هم اینکه سالیانه تا 5% از سهم فسیلی را میتوانند کم کنند.
‏« همه اینها زود دیر میشوند، اگر هنوز از واقعیت ها فرار کنیم»

✍️ عبداله باباخانی

@BizGlobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

04 May, 09:42


🟢کالیفرنیا از آستانه ذخیره باتری 10 گیگاواتی عبور کرد. آمریکا امسال به 30 گیگاوات ذخیره باتری می رسد.
‏‌ #وزارت_انرژی⁩

🔸کالیفرنیا در حال اضافه کردن مقادیر انبوه ذخیره انرژی باتری است و خط افزایش ظرفیت پروژه هیچ نشانه ای از کند شدن نشان نمی دهد. باتری ها به طور فزاینده ای نقش غالب را در شبکه ایفا می کنند و در وسط روز انرژی خورشیدی را جذب می کنند و آن را به اوج عصر منتقل می کنند، جایی که آنها به بزرگترین تامین کننده واحد تبدیل شده اند. کالیفرنیا ظرف پنج سال گذشته از 770 مگاوات در سال 2019 به 10379 مگاوات افزایش ظرفیت باتری داده است.

🔸پیش بینی می شود که این ایالت به 52 گیگاوات ذخیره انرژی نیاز داشته باشد تا به هدف جاه طلبانه خود یعنی 100 درصد برق پاک تا سال 2045 برسد.

🔸بر اساس تجزیه و تحلیل کارشناسان، توسعه دهندگان قصد دارند امسال 6813 مگاوات ظرفیت ذخیره سازی انرژی باتری را در حوزه اپراتور سیستم مستقل کالیفرنیا (CAISO) که تحت سلطه سیستم های چهار ساعته لیتیوم یون است، اضافه کنند.

🔸 بر اساس داده های جمع آوری شده توسط وضعیت شبکه CAISO، رکورد دبی 6.52 گیگاوات اوج د‌شارژ باتری ها در آخر هفته پیش ثبت شد. پنج سال پیش، خروجی رکورد ذخیره باتری تنها 120 مگاوات بود.

🔸 CAISO در آخرین برنامه انتقال سالانه خود، سرمایه گذاری 6.1 میلیارد دلاری را برای بهبود 26 شبکه برای اتصال پروژه های انرژی تجدیدپذیر جدید تا سال 2035 پیشنهاد می کند. این امر راه را برای 38 گیگاوات ظرفیت جدید خورشیدی هموار می کند که بیشتر آن با ذخیره باتری همراه است.

نکته: آژانس اطلاعات انرژی امریکا در ژانویه اعلام کرد ظرفیت باتری های نصب شده در ایالات متحده در سال جاری دو برابر و به 30 گیگاوات خواهد رسید. اعداد انرژی های خورشیدی، بادی، باتری ها و خودروهای الکتریکی دیگر فقط عدد نیستند، مفهوم اینها گذار از انرژی فسیلی هستند. از دو جنبه برای کشورمان بسیار با اهمیت است.

‏« ۱-دوران خوابیدن پشت ثروت نفت و گاز رو به آخر است. ۲- در سرمایه گذاری در انرژی های تجدیدپذیر خیلی خیلی عقب هستیم»

✍️ عبداله باباخانی
@BizGlobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

04 May, 04:17


بیابان زدایی در چین
@BizGlobalz

Business & Trade کانال تلگرام

28 Apr, 23:47


چینی های زمانی نیاز به آموزش از غرب داشتن و شاید به نوعی تحقیر می شدن ، الان افتخار می کنند که همون کشورها دارن از محصولات چینی یاد می گیرن و با دقت به محصولات شون نگاه می ندازن تا یاد بگیرن . ( صنعت خودروهای برقی )

@BizGlobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

24 Apr, 03:36


اطلاعیه آموزش مجازی رایگان برای عموم علاقه مندان


آموزش مجازی
🔴نکات مهم و کاربردی در تجارت با کشور چین(آشنایی با فضای اقتصادی و کسب و کار چین)

سه شنبه و چهارشنبه۴و۵ اردیبهشت۱۴۰۳
ساعت۵ الی۷عصر


🔴با تدریس دکتر محمد جواد جعفری دبیر محترم کمیسیون بازرگانی اتاق بازرگانی ایرانیان مقیم شرق چین ( شانگهای )، ساکن و مقیم چین


لینک ورود به کلاس:

https://www.skyroom.online/ch/u09113771016/gcc

ابتدای بر روی لینک کلیک و سپس گزینه میهمان را انتخاب فرمایید. نیاز به نام کاربری و پسورد نیست.


آموزش اتاق بازرگانی گرگان۰۹۱۱۳۷۷۱۰۱۶


@emcgolestan
#green_training
#زندگی_بر_مدار_یادگیری

Business & Trade کانال تلگرام

24 Apr, 03:34


با همکاری اتاق بازرگانی استان گلستان از بنده دعوت کردن و یک دوره جامع بازرگانی با کشور چین در حال برگزاری هست . امروز ساعت پنج عصر به وقت ایران جلسه دوم خواهد بود .
اتاق بازرگانی گرگان اعطای مدرک می کنه به افرادی که تمایل به گرفتن مدرک دارند .
@BizGlobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

24 Apr, 03:31


Business & Trade کانال تلگرام pinned «با سلام دوستان و عزیزان ارجمند ، مدت زمانی هست به سبب کسالت و مشغله در خدمت دوستان نبودیم ، ان شالله از هفته بعد اعلام زمان می کنیم و هم بنده و هم دکتر لطفیان روم های هفتگی طبق روال قبلی پی می گیریم . @BizGlobalZ»

Business & Trade کانال تلگرام

24 Apr, 03:31


با سلام دوستان و عزیزان ارجمند ، مدت زمانی هست به سبب کسالت و مشغله در خدمت دوستان نبودیم ، ان شالله از هفته بعد اعلام زمان می کنیم و هم بنده و هم دکتر لطفیان روم های هفتگی طبق روال قبلی پی می گیریم .

@BizGlobalZ

Business & Trade کانال تلگرام

16 Apr, 20:29


🎯 هشت مهارت برای سرعت بخشیدن به شغل شما

@BizGlobalz

1,410

subscribers

944

photos

311

videos