انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران @ivssgroup Channel on Telegram

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

@ivssgroup


انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران (Persian)

با عضویت در کانال 'انجمن دانشجویان و دامپزشکان ایران'، شما به یک فضای ارتباطی پویا و پر از اطلاعات مفید در زمینه دامپزشکی دسترسی خواهید داشت. این کانال برای دانشجویان و افراد علاقمند به حوزه دامپزشکی ایران تاسیس شده است. در اینجا شما می توانید از آخرین اخبار و تحقیقات در زمینه دامپزشکی مطلع شوید، به سوالات خود پاسخ پیدا کنید و با دیگر اعضای انجمن در ارتباط باشید. همچنین، با پیوستن به این کانال فرصتی برای شرکت در جلسات و کارگاه های آموزشی مرتبط با دامپزشکی نیز خواهید داشت. پس از عضویت در کانال 'انجمن دانشجویان و دامپزشکان ایران'، از تجربیات و دانش فراوان اعضای دیگر بهره مند خواهید شد و فرصتی برای ارتقاء دانش و مهارت های خود خواهید داشت. پس، همین حالا به کانال ما بپیوندید و در جهت پیشرفت حرفه ای خود گام بردارید.

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

09 Jan, 11:14


پس از سفر به استان خراسان جنوبی، «دکتر حامد زارعی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، در ادامه سفر کاری خود وارد استان خراسان رضوی شد و در جلسه شورای نظام دامپزشکی این استان شرکت کرد.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

07 Jan, 07:12


دکتر محمود قربانزاده معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی: اهمیت و حساسیت بالای بیماری‌های مشترک بین انسان و دام دلیلی برای کنترل و جلوگیری از عواملی است که انسان را در معرض این نوع بیماری‌ها قرار می‌دهد و حیوانات پرسه‌زن و یا بدون صاحب، یکی از عوامل گسترش بیماری‌های زئونوز بوده که متاسفانه اخیرا فرهنگ غذا دادن به این نوع حیوانات در فضای مجازی بسیار تبلیغ می‌شود.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

04 Jan, 13:17


با پیگیری مجدانه سازمان نظام دامپزشکی رقم خورد:

بررسی مجدد دادنامه ممنوعیت تاسیس و فعالیت کلینیک‌های دامپزشکی در اماکن مسکونی توسط دیوان عدالت اداری
با پیگیری‌های سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا دادنامه ممنوعیت تاسیس و فعالیت کلینیک‌های دامپزشکی در اماکن مسکونی توسط دیوان عدالت اداری مجددا بررسی می‌گردد.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

04 Jan, 09:23


پس از ابلاغ دستور معاونت حقوقی ریاست جمهوری، از رئیس سازمان نظام دامپزشکی درخواست شد!
تحویل و ارائۀ تصویرِ برابرِ اصلِ صورتجلسه مصوبه شورای 17نفرۀ عالی نظام دامپزشکی، محتوم به تعرفه گذاری سال 1402 انجام شود

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Jan, 16:25


شیوه‌نامه‌ای را اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی به منظور قطع ارتباط مالی مستقیم بین مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی و کارفرمایان تنظیم کرده است. برخی از موارد و مزایای این شیوه‌نامه عبارتند از:
1. اطمینان از اجرای صحیح پرداخت‌ها: شیوه‌نامه تلاش می‌کند تا با استفاده از روش‌های مشخص پرداخت از جمله استفاده از بانک‌ها یا صندوق تعاون رفاه نظام دامپزشکی، روند پرداخت‌ها را شفاف و قابل ردیابی کند.
2. حذف تعاملات مالی مستقیم: این شیوه‌نامه نقش مسئول فنی را از جریان مالی شرکت‌ها جدا کرده و تضمین می‌کند که پرداخت‌ها به صورت رسمی و قابل نظارت انجام شود.
3. مسئولیت بانک‌ها: بانک عامل باید توافق‌نامه‌های لازم را تایید و تضمین کند که برداشت و انتقال وجه طبق قرارداد انجام می‌شود. در صورت عدم موجودی حساب، برداشت از سایر حساب‌ها امکان‌پذیر است.
4. گزارش‌دهی مشکلات: در صورتی که حساب کارفرما مسدود شود، مسئول فنی بهداشتی باید موضوع را به صورت کتبی به شبکه دامپزشکی شهرستان یا اداره کل اطلاع دهد.
در نهایت این اقدامات باعث شفافیت بیشتر در امور مالی، کاهش تعارض منافع و افزایش نظارت بر اجرای قراردادها می‌شود.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Jan, 08:08


#تبلیغات

کانال دانشجویان دامپزشکی ایران
t.me/daneshjoodvm

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Jan, 08:05


معنیِ نظارت…

۶ تن اسکلت مرغ فاسد ارسالی به کارخانه فرآورده‌های گوشتی در قم کشف شد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

02 Jan, 08:49


دادستان قوچان خواستار قطع کامل ارتباط مالی بین کارفرما و مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه شد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

01 Jan, 07:17


ایجاد سامانه برای جستجوی پزشک توسط نظام پزشکی تقریبا مشکلات مراجعه به غیر پزشک راحل کرد!

پ.ن:جای خالی این سامانه در نظام دامپزشکی حس میشود
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

31 Dec, 16:51


با حکم دکتر «غلامرضا نوری» انجام شد؛
تغییر نمایندگان وزیر جهادکشاورزی در شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

31 Dec, 09:13


اصلی ترین دغدغه دامپزشکان از نظر شما و راه حل آن چه خواهد بود؟
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

31 Dec, 07:41


استاد ميرشمسی، بنيانگذار توليد واکسن به خصوص واکسن‌های انسانی در مؤسسه رازی بود و به همين دليل از ايشان به عنوان «پدر واكسن ايران» ياد می‌شود.
تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در اصفهان به پایان رسانید و پس از دریافت مدرک دیپلم در سال 1314، تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران آغاز نمود. وی پس از اخذ مدرک دکترا در سال 1320، به عنوان کارمند فنی در مؤسسه سرم و واکسن‌سازی رازی در حصارک، به خدمت پرداخت.
پس از طی 9 سال خدمت در این مؤسسه با عناوین کارمند فنی، کارورز و دستیار آزمایشگاه، در سال 1329 برای کسب تخصص عازم کشور فرانسه شد.
دکتر حسین میرشمسی در سال تحصیلی 1951-1950 در انستیتو پاستور پاریس پس از طی دوره میکروب‌شناسی و ایمنی‌شناسی، دیپلم این رشته را دریافت کرد. سپس، در همین سال در دانشکده دامپزشکی آلفرد وابسته به دانشگاه پاریس به عنوان دانشجوی اکسترن ثبت نام و پس از طی دوره و شرکت در امتحانات نهایی آن دانشکده، مدرک دکترای دامپزشکی دانشگاه پاریس را اخذ کرد.
او به مدت 4 ماه در سه مؤسسه در آمریکا دوره‌هایی را در زمینه تهیه واکسن‌های میکروبی و توکسوئیدها گذراند و پس از مراجعت به ایران به عنوان رئیس بخش با تولید واکسن‌های باکتریایی (توکسوئیدها) و سرم‌های درمانی به خدمت خود در مؤسسه رازی ادامه داد. در سال 1334 پست معاونت فنی مؤسسه و مسئول واحد تولید مواد زیستی مصرف پزشکی مؤسسه رازی را احراز نمود.
در سال 1339 (1960) پس از‌ آنکه تولید واکسن‌های ضد دیفتری، کزاز و سیاه سرفه به مرز تولید انبوه رسیده بود و با توجه به علاقه شخصی وی به پژوهش در زمینه ویروس‌ها، برای استفاده از دو بورس در کشور آمریکا عازم این کشور شد.
طی سال اول با استفاده از بورس مؤسسه بهداشت آمریکا و در چهار ماه بعد با استفاده از بورس سازمان خواربار و کشاورزی جهانی (F.A.O) به فراگیری علوم جدید در زمینه ویروس شناسی پرداخت. همچنین به مدت 4 ماه در شورای پژوهش پزشکی لندن در یک برنامه پژوهشی ویروس‌شناسی شرکت کرد.
پس از مراجعت به وطن، فعالیت‌های وسیعی را در زمینه پژوهش‌های ویروس‌شناسی انجام داد و در اوایل تیرماه به منظور ادامه تحقیقات خود و همچنین تهیه مقدمات تولید واکسن ضد سرخک، با استفاده از بورس پژوهشی از طرف سازمان جهانی بهداشت دوره‌ای 9 ماهه را در دانشکده پزشکی دانشگاه بایلور در شهر هوستون آمریکا گذراند. سپس 3 ماه دیگر در دانشگاه توکیو و مؤسسه واکسن‌سازی شیبا کارآموزی نمود.
از اواسط سال 1348 به تولید واکسن ضد سرخک در مؤسسه رازی پرداخت و از سال 1352 پژوهش در زمینه تولید واکسن ضد فلج اطفال را نیز آغاز نمود، به‌طوری که تولید انبوه این واکسن نیز به فهرست واکسن‌های تهیه شده در این مؤسسه افزوده شد و با توليد انبوه اين واكسن نقش بی‌بديلی در ريشه‌كنی فلج اطفال در كشور ايفا كرد.
 دکتر میرشمسی در سال‌های 1365 و 1366 موفق به تولید دو واکسن جدید ضد اوریون و ضد سرخجه نیز در این مؤسسه شد.

نسل‌های بسياری سلامتی خود را مرهون برنامه‌های واكسيناسيونی می‌دانند كه با تكيه بر توليدات دکتر ميرشمسی و به رايگان در اختيار مردم قرار می‌گرفتند.

دکتر میرشمسی در طول دوره کاری خود بارها به عنوان نماینده و مشاور سازمان جهانی بهداشت مسئولیت مشاوره یا راه‌اندازی را در مراکز تولید واکسن کشورهای مختلف عهده‌دار بوده است.

وی در سال 1962 به نمایندگی از طرف سازمان جهانی بهداشت، مرکز تولید واکسن کشور اردن را تأسیس کرد. همچنین از سال 1980 در انستیتو پاستور کشور تونس به عنوان مشاور و کارشناس سازمان بهداشت جهانی همکاری داشت و از سال 1970 نیز به عنوان نماینده سازمان جهانی بهداشت در منطقه خاورمیانه و خاور نزدیکدر کمیته استانداردهای بیولوژیک وابسته به این سازمان فعالیت کرد. همچنین به عضویت آکادمی علوم نیویورک و مجمع بین‌المللی زیست‌شاسان درآمد.

در سال 1984 از طرف یونیسف برای بررسی مشکلات مؤسسه واکسن‌سازی کشور کره‌شمالی واقع در پیونگ یانگ، مأموریت یافت. این طرح به وسیله ایشان در کشور طراحی گردید و سپس توسط یونیسف به اجرا درآمد.

استاد میرشمسی هفت سال به عنوان استاد مدعو در دانشکده پزشکی، دامپزشکی و کشاورزی دانشگاه تهران به امر آموزش ویروس‌شناسی نیز اشتغال داشت. عضويت پيوسته فرهنگستان علوم جمهوري اسلامي ايران و فرهنگستان علوم جهان سوم از جمله افتخارات استاد است.

دکتر حسین میرشمسی، 3 کتاب و بیش از 112 مقاله فارسی، فرانسوی و انگلیسی نوشته که به چاپ رسیده‌اند. از سه عنوان کتاب تألیف شده توسط ایشان، کتاب “ویروس شناسی عمومی” در سال 1348 و “اصول ایمنی‌شناسی” در سال 1352 به عنوان بهترین تألیف سال انتشار خود، معرفی شدند.
 ضمناً کتابی نیز با عنوان “پیشگیری و درمان با واکسن و سرم”  تألیف کرد که ویرایش سوم آن در سال 1375 به چاپ رسیده است.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

30 Dec, 08:24


خودسانسوری در دامپزشکی!

زمانی که حقوق مسئولین فنی ما به درستی داده نمیشود ما با اعمال سیستم حضور غیاب خود را محدود میکنیم(چون در جواب بهانه های واهی کارفرما ثابت کنیم که مسئول فنی ما همیشه حضور دارد)
زمانی که کلینیک ها ملزم به خروج از شهر میشوند ما با اعمال بازرسی ،فشار مضاعف وارد میکنیم(بازرسی ها برای کتامینی که حتی طبق سهمیه داده نمیشود)
حقوق رزیدنت و گرفتن اجازه کار بصورت پاره وقت از آنها!
و اعمال تعرفه های تمدید یا صدور پروانه برای حذف عده ای تازه کار!
به راستی چه سیستم و تفکری پشت این تصمیم های عجیب و غریب است…

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

27 Dec, 20:43


دوگانه نون یا قانون؟
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

26 Dec, 20:31


🔶️شماره پنجم نشریه دانشجویی آرتمیا منتشر شد🔶️

🔹️صاحب امتیاز: انجمن‌ جهانی دانشجویان دامپزشکی دانشگاه تبریز

🔹️مدیر مسئول: آنیتا موسوی

🔸️سردبیر: سید محمد‌صادق رضوی حاجی‌آقا

🔸️استاد مشاور: دکتر فرزاد کتیرایی


🔷️در این‌ شماره می‌خوانید:
• پشت پرده جراحی، مصاحبه با دکتر سیامک کاظمی متخصص جراحی دامپزشکی

• فریبندگی تکنیک‌های مدرن، چالش‌های اخلاقی جراحی دامپزشکی

• میکروبیوم روده، قهرمانان اتاق عمل

• جراحی در عصر دیجیتال، نوآوری‌هایی که علم دامپزشکی را دگرگون می‌کند

برای دسترسی به فایل نشریه کلیک کنید

🔷️راه‌های ارتباطی:
@artemia_admin

[email protected]

منتظر نظرات و انتقادهای شما عزیزان هستیم📝

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

26 Dec, 07:39


سگ‌های ولگرد وصلۀ ناجور جوامع جدیدند. گاهی مورد محبت و مراقبت قرار می‌گیرند، اما اغلب موجب نفرت و انزجار می‌شوند. خیلی از مردم آن‌ها را معضلی می‌دانند که حکومت‌ها باید به نحوی برطرفش کنند. در مواردی، اگر این سگ‌ها به واسطۀ هاری یا حملۀ دسته‌جمعی به انسان‌ها، خشمی عمومی را برانگیزند، خود مردم دست‌اندرکار مجازات آن‌ها می‌شوند و دست به اقداماتی می‌زنند که گاهی دایرۀ خشونت را به نزاع‌های انسانی هم گسترش می‌دهد. آیا راه‌حلی برای مقابله با آن‌ها وجود دارد؟

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

25 Dec, 20:34


دکتر یوسفی، رئیس سازمان نظام دامپزشکی استان گلستان در گفت و گو با نویاب مطرح کرد؛

دامپزشکی نقش قلب تپنده تولید را دارد به این علت که از پیش از تولد موجود زنده تا پس از آن دامپزشکان این پروسه را کنترل می کنند بنابراین نمی توان تولید غذای انسان را بدون دخالت دامپزشک در این حوزه در نظر گرفت.

این نکته را در نظر داشته باشید که جای سازمان دامپزشکی کشور معاونتی در وزارت جهاد کشاورزی نیست بلکه باید سازمانی مستقل با بودجه ای مستقل باشد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

25 Dec, 20:12


اسامی نمایندگان منتخب ادارات دامپزشکی استان ها به شرح زیر میباشد:

۱-دکتر سعید جوان از استان گیلان
۲-خانم دکتر جمشیدی از استان گلستان
۳-اقای حسین یادگاری از استان مرکزی
۴-دکتر سعید صید یوسفی از استان ایلام
۵- آقای دکتر پویا علی محمد زاده از استان کردستان
۶-اقای دکتر محمد خالقیان از جنوب کرمان
۷-اقای مهندس سلامی از استان مازندران
۸-اقای سجاد چینه کش از استان آذربایجان شرقی
۹-اقای یوسفی از همدان
۱۰-دکتر رستمی از استان فارس
۱۱-اقای دکتر مصطفی مسعود فر از استان کهکلویه و بویر احمد
۱۲-دکتر سجاد عباسی از استان البرز
۱۳- آقای دکتر فرامرز آذرنگ از استان بوشهر
۱۴- آقای دکتر علیرضا قدرتی از استان خراسان رضوی
۱۵-اقای دکتر نورمحمدی از استان لرستان
۱۶- آقای دکتر علیرضا ادیبان  از استان اصفهان
۱۷- آقای دکتر دکتر پویا امجدی فرد از استان کرمان
۱۸. آقای دکتر محسن حقیقی از استان آذربایجان غربی
۱۹. آقای مهندس وحید دامود از استان کرمانشاه
۲۰. آقای پویا امجدی از استان کرمان

پ.ن:منتخبین به عنوان نماینده اداره دامپزشکی استان مسائل و مشکلات صنفی را
با ریاست سازمان دامپزشکی بصورت مستقیم در میان خواهند گذاشت

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

23 Dec, 09:49


به نظر شما کدام مجموعه بهترین برگزار کننده کارگاه های آموزشی دامپزشکی میباشد؟

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

22 Dec, 15:03


@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

22 Dec, 15:02


@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

06 Dec, 13:01


پیام رئیس سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا به مناسبت روز دانشجو
متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

روز دانشجو، روز تکریم آمیختن علم و دانش با اخلاق اسلامی و بصیرت سیاسی است.
دانشجویان به عنوان نیروهای فعال و پویای هر جامعه و بازوی توانمند علمی هر کشور و نیروی انسانی عالم و آگاه، همواره مهمترین و اثر بخش‌ترین عامل توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و هنری به شمار می‌روند و روز دانشجو، روز تأکید بر نقش بی‌مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی در راه پیشرفت مادی و معنوی کشور است.

اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز شانزدهم آذرماه، روز دانشجو را به تمامی دانشجویان عزیز به خصوص دانشجویان رشته دامپزشکی کشور تبریک عرض می‌نمایم.

به جرات می‌توان گفت سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران از جمله سازمان‌های فرهیخته کشور است که تمامی اعضای آن از طریق دانشگاه و بعد از گذراندن دوران دانشجویی عضو سازمان شده‌اند و هیچ عضو غیر فرهیخته و دانشگاه نرفته‌ای در بین اعضای سازمان وجود ندارد و این خود از جمله مواردی است که سطح علمی و فرهنگی سازمان نظام دامپزشکی کشور را در بالاترین سطح‌ها در بین سازمان‌های کشور قرار داده است.

امید است دانشجویان عزیز و پرتلاش رشته دامپزشکی با تلاش و انگیزه بالای خود آینده‌ای روشن‌تر از هر زمان دیگر را برای خانواده بزرگ دامپزشکی کشور رقم بزنند.
                                                                                            
دکتر حامد زارعی
رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

06 Dec, 08:05


روز دانشجو مبارک❤️

‏-تیم دانشجو دی وی ام-
@daneshjoodvm|دانشجو دی وی ام

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

05 Dec, 17:01


اسطوره واقعی کسیه که با این قیمت ها میتونه پروانه اش رو تمدید کنه
#پاندا
#دامپزشکی #اسطوره #تمدید_پروانه
@daneshjoodvm | دانشجو دی وی ام

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

04 Dec, 10:45


با ابلاغ صادر شده از سوی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی، رئیس و اعضای کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم شورای راهبری تحول اداری منصوب شدند

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Dec, 09:11


کاش برای این کار ارزنده سامانه ای برای بارگذاری اطلاعات ایجاد بشه و بدون بند “پ” مدارک بررسی بشود
چه بهتر که به مدیران ختم نشه و از ظرفیت تشکل ها،انجمن ها،دانشجویان استفاده شود

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Dec, 07:44


رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
افراد توانمند رزومه ارسال کنند
در اقدامی نو بانک اطلاعات مدیران توانمند در سازمان دامپزشکی کشور ایجاد می‌شود
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Dec, 06:01


@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

02 Dec, 15:38


اختصاصی:
دلیل عدم صدور مجوز کلینیک و مراکز درمانی در شهر مشهد چیست؟
این اتفاق به قیمت نا امید کردن دامپزشکان جوان تمام خواهد شد!
به راستی چه کسانی سود خواهند برد و دست چه مافیایی پشت این اتفاق میباشد که به عده ای مجوز میدهند و به عده ای نه…

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

29 Nov, 17:56


کاری درست در جایی درست و شایسته
نمایشگاه بین المللی دام و طیور مشهد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

27 Nov, 12:28


درخواست تسریع در رسیدگی به آیین نامه‌های سازمان دامپزشکی در هیئت دولت:
در دیدار دکتر رفیعی‌پور با معاون فرهنگی- اجتماعی معاون اول ریاست جمهوری مطرح شد
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

27 Nov, 11:21


استاد جراحی دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان :
تفکیک رشته «جراحی دام‌های بزرگ» از «جراحی دام‌های کوچک» و تبدیل آنها به دو رشته ایده خوبی نیست
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌‌های کوتاه مدت حداکثر دو ساله بدون امتحان بورد تخصصی
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

27 Nov, 11:17


با حضور روسای دو سازمان نظام دامپزشکی و دامپزشکی برگزار شد؛
جلسه شورای مرکزی با دستور کار برگزاری ششمین دوره انتخابات شورای مرکزی

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

23 Nov, 07:36


رونوشت:کلینیسین های دام کوچک
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

22 Nov, 07:48


رئیس جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک خواستار پیگیری سازمان نظام دامپزشکی برای حل مشکلات ایجاد شده از سوی شهرداری‌ها برای مراکز دامپزشکی مستقر در داخل شهرها شد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

21 Nov, 10:17


بازدید سرزده دکتر رفیعی پور از اداره کل و نظام دامپزشکی خراسان رضوی

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

21 Nov, 09:51


پرداخت فوق‌العاده امنیت غذایی به مجلس و شورای عالی حقوق و دستمزد ابلاغ شده است

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Nov, 19:08


مدیر کل دفتر زیست بوم‌های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: از آغاز قرن بیستم جمعیت فک خزری با کاهش ۹۰ درصدی در سال ۲۰۰۵ به ۱۰۰ هزار قلاده یا کمتر رسید و بر اساس آخرین گزارش از محققان دانشگاه لیدز انگلستان در سال ۲۰۱۵ میزان آن به ۷۰ هزار قلاده تقلیل یافته است.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Nov, 17:57


در رتبه‌بندی جهانی شانگهای:
دانشگاه شیراز برترین دانشگاه کشور در حوزه علوم دامپزشکی شد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Nov, 05:07


به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان، با حضور دکتر جواد نگارستانی مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان، دکتر خوبیار مشایخی معاون سلامت و روسای ادارات ستادی" شورای فنی اداره کل برگزار شد
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

17 Nov, 06:52


روش‌های اصولی از طریق دستورالعمل‌هایی از سازمان خواربار جهانی (FAO)، سازمان جهانی بهداشت (WHO) و سازمان جهانی بهداشت حیوانات (WOAH) در دسترس کشورها قرار گرفته است. علمی‌‎ترین و اخلاقی‌ترین شیوه که مورد تأیید سازمان‌های مذکور قرار دارد و به کشورهای عضو سازمان بهداشت جهانی که ایران هم عضوی از آن است توصیه شده، روش (CNVR) یعنی زنده‌گیری، واکسیناسیون، عقیم‌سازی و رهاسازی در مکان قبلی است.
با این روش و تداوم آن، جمعیت سگ‌های پرسه‌زن در عرض ۳ الی ۵ سال کاملاً مدیریت می‌شود و کمتر از ۲ سال، تلفات حاصل از هاری و بیماری‌های مشترک به صفر می‌رسد. کشور ایران به‌عنوان عضو سازمان بهداشت جهانی حیوانات (WOHA) متعهد است بیماری هاری را تا سال ۲۰۳۰ در کشور ریشه‌کن کند و این امر جز با واکسیناسیون گستردۀ سگ‌های پرسه‌زن و رهاسازی در قلمرو زنده‌گیری شده امکان‌پذیر نیست.(کنفرانس هاری تهران ۲۰۲۱)
برای مثال شهر کابل در کشور افغانستان با تداوم همین روش موفق شده است بیش از ۲۰ هزار سگ را عقیم و بیماری هاری را به صفر برساند.
 مکزیکی‌ها نیز  با ۲۶ میلیون سگ پرسه‌زن در خیابان‌ها، موفق شدند با اولویت قراردادن واکسیناسیون انبوه، به‌جای ادعاهای بی‌محتوا و تکراری بر سر غذادادن یا ندادن و یا متهم‌کردن شهروندان به ازدیاد جمعیت و ادامه کشتار و اسارت سگ‌ها در مراکز نگهداری بیماری هاری در سگ‌ها را ریشه‌کن کنند.  مقایسه مکزیک، شهر کابل و ایران نشان می‌دهد که مشکل اصلی کم یا زیاد بودن جمعیت سگ‌ها نیست، چرا که انتشار هاری از تراکم جمعیت سگ‌ها مستقل است در ثانی  اگر برنامه‌ای علمی برای مدیریت جمعیت سگ‌ها وجود داشته باشد در جمعیت‌های  بالا هم می‌توان هاری را ریشه‌کن کرد و جمعیت را مدیریت نمود.
به نظر می‌رسد حفاظت از جان انسان‌ها، بهداشت عمومی جامعه، حفاظت از حقوق حیوانات که سازمان‌های تخصصی کشورمان من‌جمله سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی متعهد به انجام آنها هستند در پایین‌ترین درجه اهمیت قرار گرفته است و سلیقة مدیران متولی امر بر سلامت شهروندان ارجحیت دارد.
در نتیجه این گفته که افزایش گزش‌ها و هاری ارتباط مستقیم با رفتار و عملکرد سازمان دامپزشکی و شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور دارد موضوع عجیبی نیست.
و اگر این امر به‌درستی مدیریت نشود، در آینده‌ای نه‌چندان دور در سایه همین بی‌تدبیری‌ها تعارضات بین جوامع انسانی و سگ‌های بلاصاحب  تبدیل به فاجعه خواهد شد.
نویسنده:علیزاده
منبع: ایسنا

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

15 Nov, 22:00


اخذ مجوز راه‌اندازی رشته‌ دکتری تخصصی جراحی دامپزشکی در دانشگاه شهرکرد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

15 Nov, 19:09


دکتر بهارک اختردانش استاد دانشکده دامپزشکی باهنر کرمان: به نظر من سازمان دامپزشکی هنوز نتوانسته صاحبان حیوانات را ملزم کند که مثلا به منظور کنترل بیماری‌های مشترک، حتما به حیوان واکسن هاری تزریق یا برای آن شناسنامه‌ تهیه کنند. در واقع هم‌اکنون نگهداری از حیوانات کاملا بی‌قاعده و سلیقه‌ای شده است. تصمیم در مورد اینکه حیوان داروی ضدانگل مصرف کند یا نه، در اختیار صاحب دام است، در صورتی که این مسئله باید مانند تمام دنیا کاملا قانونمند باشد و آموزش لازم برای مالکیت مسئولانه به افراد ارائه شود.
آموزش مالکیت مسئولانه به این معناست که اگر شما دوست دارید حیوان خانگی نگهداری کنید، این حیوان نباید باعث آزار دیگران شود. اگر آن را بیرون از منزل می‌برید، قانون قلاده و زنجیر در فضاهای خاص را رعایت کنید. این مساله باید به شکل رسمی پذیرفته شود و برای آن امکانات در نظر گرفته شود تا مخاطرات نگهداری از حیوانات خانگی، جامعه ما را آزار ندهد. نباید به این شکل باشد که فرد حیوان خانگی خود را به همان پارکی ببرد که وسایل بازی بچه‌ها در آن قرار گرفته و باعث ترس مضاعف افراد شود. این قوانین در کشورهای مختلف دنیا ازسوی صاحبان حیوان رعایت می‌شود.
ما تعداد زیادی مراکز پرورش حیوانات خانگی داریم که بدون قاعده و نظارت سازمان دامپزشکی کار می‌کنند. پت‌شاپ‌ها یا مراکز فروش ملزومات حیوانات خانگی مثل مغازه‌ها کار می‌کنند، در صورتی که دلیلی ندارد با این همه جمعیت دامپزشک، مجوز این فعالیت‌ها از اختیار سازمان دامپزشکی خارج و به افراد غیرحرفه‌ای سپرده شود. افرادی که قرار است ملزومات حیوانات خانگی را بفروشند، باید کلینیک‌ها و دامپزشکان باشند که با علم به اینکه چه غذا، شامپو، فراورده بهداشتی و... مناسب است که بتوانند در آن فعالیت کنند.
الان اگر حیوانی آلوده به لیشمانیوز احشایی به ما ارجاع داده شود، نمی‌توانیم به صاحب دام بگوییم که این حیوان باید معدوم شود. در این خصوص هیچ مصوبه قانونی خاصی از من دامپزشک حمایت نمی‌کند که بتوانم این اجبار را برای دام ایجاد کنم. لذا گپ‌ها و نقاط مبهم زیادی در این حیطه همچنان وجود دارد که باید مرتفع شود.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

14 Nov, 05:34


«دکتر علیرضا جمالی» به عنوان سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز منصوب شد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

13 Nov, 18:44


@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

13 Nov, 18:11


@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

13 Nov, 06:12


مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی :
آغاز واکسیناسیون سراسری برعلیه بیماری لمپی اسکین همزمان در ۱۷ استان کشور

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

11 Nov, 21:17


در سال 1341 به عنوان مربی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران انجام خدمت می کردم. پایان وقت اداری یکی از روزهای پاییزی بود که دامدار پیری به بیمارستان دامپزشکی وصف نار آمد و گفت که گوساله اش بیمار است. پرسیدم: «ناخوشی گوساله تان چیست؟»
پیرمرد روستایی پاسخ داد: «سالم بود؛ ولی امروز شکمش پاره شده و دل و روده اش بیرون ریخته.»
چند نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده حضور داشتند. از آنجا که وقت کار به پایان رسیده بود، هیچ یک حاضر نشدند با پیرمرد به روستای فرحزاد بروند. (آن زمان فرحزاد یکی از روستاهای پیرامون تهران بود)
پیرمرد بسیار افسرده و ناراحت شد و سر به پایین انداخت. با التماس گفت: «آقایان، من غیر از یک سر گاو و گوساله ام چیزی ندارم. برای خدا کاری بکنید.»
با دیدن این التماس رقت انگیز، به آقای دکتر مشکی که رئیس بیمارستان وصف نار بود، گفتم: «اگر اجازه می فرمایید، من با ایشان بروم.»
ایشان از اینکه کار پیرمرد انجام خواهد شد، بسیار خوشحال شدند و اجازه دادند. از پیرمرد خواستم که برود و خودرویی کرایه ای حاضر کند و تا آن زمان، من ابزارهای لازم را آماده کنم.
به زودی پیرمرد با خودروی کرایه ای بازگشت و من با کیف پر از دارو و ابزارهای دامپزشکی سوار خودرو شدم و به سوی مقصد رفتیم.
پیرمرد خانه ای گلین در روستای فرحزاد داشت. گوساله را روی گونی در حیات خانه خوابانده بودند. حال عمومی گوساله خوب بود، اما گویا در پی ضربه ای (احتمالاً لگد گاو) ماهیچه های تهیگاه راست دریده شده و اندرونه ها از شکاف بیرون زده بود. خوشبختانه پوست هنوز نشکافته و آلودگی به جای دریده شده، راه نیافته بود.
پس از تراشیدن موضع عمل و ضدعفونی لازم، پوست را برش دادم و روده ها را که از محل شکاف عضلات خارج شده و در زیر پوست قرار گرفته بود، به محوطه شکمی بازگرداندم و سپس، نخست پرده صفاق و ماهیچه عرضی شکم و پس از آن ماهیچه های مورب داخلی و خارجی شکم و یر پوست را با نخ کاتگوت کرومیک شماره 2 و با استفاده از بخیه های ضربدری دوختم. روی پوست نیز بخیه های تشکی تک تک زدم و کار به پایان رسید.
از آن جا که روی زخم فشار می آمد، روی آن را پس از پاشیدن افشانه پادزی دار (اسپری آنتی بیوتیک) با پارچه پهنی پانسمان کردم تا محل شکاف حمایت شود و فشار به محل نیاید. توصیه کردم گوساله زیاد حرکت نکند و با ملایمت بسیار او را جابه جا کنند.
پیرمرد و خانواده تهیدستش بسیار سپاسگزاری کردند. زمان ساعت پنج و نیم عصر بود. برایم چای آوردند، نوشیدم و خواستم که راننده را خبر کنند تا به تهران بازگردیم. گفتند: «آقای دکتر! راننده رفته است.»
یکه خوردم: «پس من چطور باید برگردم؟»
«شما کمی بنشینید تا ما ببینیم که می توانیم ماشین پیدا کنیم.»
«زودتر، که اگر من دیر کنم، پدرو مادرم بسیار نگران می شوند.»
نشستم و نیم ساعتی گذشت، اما خبری از خودرو نشد. به ناچار، کیف را به دست گرفتم و پای پیاده به سوی تهران به راه افتادم. هوا رو به تاریکی می رفت. نزدیک به سه ربع پیاده راه رفتم تا آنکه اتوبوسی رسید و بخشی از راه را با آن رفتم. سرانجام ساعت هشت و نیم شب به خانه رسیدم. پدر و مادرم، همان گونه که حدس می زدم، بسیار نگران بودند؛ آنان ساعت پنج عصر به رئیس بیمارستان زنگ زده و ایشان هم بسیار نگران شده بودند.
این همه دردسر و نگران کردن دوستان و پدر و مادر بدون دریافت دیناری پول، تنها برای آن بود که رسالت حرفه ای خود در کمک به تندرستی دام ها و به مردم تهیدست عمل کرده باشم.
 
خاطره ای از استاد دکتر پرویز حکمتی
برگرفته از کتاب خاطره های دامپزشکان، تالیف دکتر ودود حاجی زاده (داریوش افروز)

@daneshjoodvm|دانشجو دی وی ام

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

11 Nov, 18:35


نام اثر:وقتی وزارت دست افراد متخصص است…

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

11 Nov, 16:23


دکتر پرویز حکمتی استاد برجسته جراحی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد واحد کرج به دیار باقی شتافت

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

11 Nov, 08:08


سرپرست سازمان دامپزشکی کشور:
تعداد حیوانات خانگی در کشور به ۴ تا ۸ میلیون رسیده است
ضرورت انجام اقدامات کلینیکی و دارو و درمان برای حیوانات خانگی


@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

10 Nov, 15:42


افزایش ظرفیت

https://daneshjoodvm.ir

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

10 Nov, 03:34


یک کودک ۹ ساله در شهرستان کارون (خوزستان) بر اثر گزش سگ هار جان خود را از دست داد.

به گزارش همشهری آنلاین، بنا بر اعلام مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، در تاریخ ششم آبان ماه سال جاری، سگ هاری به هفت نفر در روستای جنگیه حمله کرده است.

«یوسف خلیف‌پور» مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون در این باره گفت: تمام تلاش‌های تیم‌های درمانی برای نجات کودک بی‌نتیجه ماند و متأسفانه وی به علت شدت بیماری جان خود را از دست داد.

این حادثه تلخ نشان‌دهنده اهمیت واکسیناسیون و مراقبت‌های پیشگیرانه در برابر بیماری‌های مشترک انسان و حیوان است.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

08 Nov, 09:06


از اولین نگاره های #رادیولوژی که توسط #رونتگن ،دانشمند آلمانی 🇩🇪 گرفته شد.

پ.ن: هشتم نوامبر به افتخار کشف پرتوی x توسط #رونتگن روز جهانی #رادیولوژی هست، علت نامگذاری پرتوی x این بود که در آن مقطع، #رونتگن از ماهیت این پرتو غافل بود و به همین خاطر اسمی مجهول (X) برای آن اختیار کرد.

تبریک به همه عزیزان فعال در این عرصه❤️🌹
#TMüll
@daneshjoodvm | دانشجو دی وی ام

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

07 Nov, 14:32


پنج ظرفیت دیگر باقیست…
https://daneshjoodvm.ir/products/takhasos-clinical-1403/

اطلاعات بیشتر از طریق
@daneshjoodvm_academy

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

07 Nov, 14:32


چهار ظرفیت دیگر باقیست…

https://daneshjoodvm.ir/products/takhasos-radio-1403/

اطلاعات بیشتر از طریق
@daneshjoodvm_academy

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

07 Nov, 14:32


دو ظرفیت دیگر باقیست…

https://daneshjoodvm.ir/products/takhasos-internal-1403/

اطلاعات بیشتر از طریق
@daneshjoodvm_academy

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

07 Nov, 14:31


دو ظرفیت دیگر باقیست…

https://daneshjoodvm.ir/products/takhasos-surgery-1403/

اطلاعات بیشتر از طریق
@daneshjoodvm_academy

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

06 Nov, 18:55


مهر ۱۳۹۲، گروهی از دانشجویان دامپزشکی گرد هم آمدند, ایده‌های خود را باهم به اشتراک گذاشتند سعی کردند بهترین ایده را انتخاب کنند و کامل تر کنند و در نتیجه آن در مهر ۱۳۹۲، “daneshjoodvm” متولد شد.

واژه “دانشجو” در بسیاری از موارد ممکن است باعث شود فرد انطور که باید دیده نشود، جدی گرفته نشود یا از امکانات کافی بهره‌مند نگردد. تیم دانشجو دی وی ام نیز تا ۲ سال پس از شروع فعالیت خود، از این قضاوت نادرست و بی‌اساس هراس داشت !
اما نمی‌خواهیم این تصور نادرست ادامه پیدا کند و تیم‌های آینده از اعلام اینکه یک تیم دانشجویی پشت یک مجموعه موفق قرار دارد، خجالت بکشند. از همه مهم‌تر، ما در دانشجو‌ دی وی ام به توانایی‌های دانشجویان ایمان داریم، زیرا دانشجو دی وی ام امروز نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی همین افراد است.
این مجموعه توسط ۳۲ ادمین اداره میشود که متشکل از دانشجویان دامپزشکی،دامپرشکان،متخصصان دامپزشکی ست
کانال های ما در تلگرام🤎

🎗️دانشجویان دامپزشکی ایران
@daneshjoodvm

🎗️مرجع آگهی های تخصصی دامپزشکی
@vetchi

🎗️شرکت های پخش تجهیزات و پتشاپ
@petcooo

🎗️آکادمی دانشجویان دامپزشکی
@daneshjoodvm_academy_c

🎗️انجمن دامپزشکان و دانشجویان دامپزشکی
@ivssgroup

🎗️تجهیزات استوک
@divar_cp

پیج اصلی اینستاگرام
instagram.com/daneshjoodvm

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

06 Nov, 17:33


پنج ظرفیت دیگر در هر فیلد باقیست…

https://daneshjoodvm.ir

اطلاعات بیشتر از طریق
@daneshjoodvm_academy

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

06 Nov, 09:37


از جمله مشمولین ارزش افزوده از ابتدای دی ماه ۱۴۰۲

فروشندگان حیوانات اهلی به غیر از فروشندگان دام ( موضوع تبصره جزء ۲ بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده

جزء ۲ بند الف / تبصره- دام حیواناتی (شامل چهارپایان، پرندگان، آبزیان و حشرات) اطلاق میگردد که برای امور تغذیه انسان یا دام و فعالیت‌های اقتصادی، تولیدی و آزمایشگاهی، تولید، نگهداری و پرورش داده می شوند. )

و کلیه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و کلینیک‌های دامپزشکی و تمامی ارائه کنندگان هرگونه خدمات به این حیوانات

🔺فروشندگان انواع غذا، لوازم و تجهیزات مرتبط با حیوانات اهلی موضوع بند فوق

حیوانات اهلی، از جمله حیواناتی هستند که انسان ها میتوانند آنها را به تربیت خود در بیاورند.

حیواناتی که به هر دلیلی در کنار انسان ها زندگی می کنند و با آنها اُنس گرفته اند را حیوان اهلی می نامند.

حیوانات اهلی دو دسته هستند یکی[حیوانات خانگی] و دیگری [حیوانات مزرعه ایی] هستند

ویژگی حیوانات اهلی - در اسارت انسان ها هستند/خویشاوندانشان در حیات وحش به مراتب کمترند/ اقلیت آنها وحشی هستند/ انسان ها در مراقبت، تغذیه و تولیدمثل آنها دخیل هستد/ با انسان ها انس گرفته اند.

سگ، گوسفند، خوک اهلی، بز، گاو، گربه، مرغ خانگی، خوکچه هندی، الاغ، گاومیش، اسب، کرم ابریشم، کبوتر اهلی، طوطی، ماهی قرمز، شتر و … از جمله حیوانات اهلی هستند.

پ.ن:در بحث مالیات کاملا ذکر شده بحث دام و منظورش از “دام”
اما در قوانین دامپزشکی ذکر نشده!
قسمتی از مشکلات بابت همین کلمه”دام”میباشد
مشکل پیچیده با راه حل ساده!

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

05 Nov, 04:41


در راستای سیاستهای آموزشی دامپزشکی:
کلاس آموزشی آشنایی با بیماری های مشترک بین انسان و دام برای دانش آموزان مقطع دبستان شهرستان اسلامشهر برگزار شد

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

04 Nov, 20:48


بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری ها
معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها بر رویکرد دولت چهاردهم درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی تاکید کرد.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

04 Nov, 05:06


گزارش تصویری از نشست سرپرست سازمان دامپزشکی کشور با کارکنان دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Nov, 12:33


پنج ظرفیت دیگر در هر فیلد باقیست…

https://daneshjoodvm.ir

اطلاعات بیشتر از طریق
@daneshjoodvm_academy

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Nov, 09:14


دعوای بین نسل قدیم و جدید دامپزشکی…
کدام نسل طلایی ست!
نسل ها زمانی طلایی میشوند که تجربیات و شرایط مطلوب را به خوبی به نسل بعد انتقال دهند
زمانی که یک جامعه یا گروهی در این انتقال درست عمل نکند صحبت از نسل بی معنی ست…
بیشتر شبیه یک توهم است!
زمانی که شما صحبت از تعدد کلینیک و خراب شدن وضعیت معیشت دامپزشکان قدیمی و با سابقه میکنید
بدانید که این روند اگر تکمیل نشود دامپزشکی هم نخواهد ماند.
البته اگر به فکر دامپزشکی و دامپزشکان باشید.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

03 Nov, 08:28


رئیس بیمارستان دامپزشکی تهران در گفت‌وگو با حکیم مهر گفت:
دامپزشکی رو به رشدترین رشته ممکن در ایران است چون از ناحیه دولت حمایت نمی‌شود
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

25 Oct, 08:00


چرا جامعه دامپزشکی و عمدتا دامپزشکان با سابقه و اساتید این رشته نسبت به قوانین که اعتبار و آینده این رشته و به دنبال اون سلامت حیوانات و مردم رو‌تهدید میکنه بی تفاوتن!؟

#دامپزشک_دهکده
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

24 Oct, 18:49


آکادمی دانشجویان دامپزشکی ایران برگزار میکند

اولین برگزار کننده ی دوره های آزمون تخصص دامپزشکی در ایران

❗️دوره های مجازی آمادگی آزمون
تخصص در رشته های:

جراحی
داخلی
رادیولوژی و
کلینیکال پاتولوژی


ثبت نام و اطلاعات بیشتر👇🏼👇🏼
@daneshjoodvm_academy

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

23 Oct, 09:05


دامپزشکی از بیماریهای مزمن رنج میبرد…

مشکل دامپزشکان و دانشجویانش یکی دو تا نیست اما میشود با مدیریت درست و اصولی این مشکلات را کم کرد
مثلا دادن سمت به افراد جوان و خوشفکر!
چرا نباید نسخه نویسی الکترونیکی شود!
چرا درخواست های انتخاب مسئولین فنی الکترونیکی نمیشود!
و هزار چرا ی دیگه…
خروجی این جلسات رنگارنگ چیست؟
وقتی در فضای مجازی و رسانه فعال نیستین
چه کسی قرار است مخابره کند و به کجا قرار است برسد؟
دولت تغییر کرده و مدیر روابط عمومی دولت صاحب یک کانال بزرگ تلگرامیست چرا؟
چون بنای دولت در تفهمیم مفاهیم جلسات است نه میهمانی های دورهمی یواشکی!

#م_الف
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

20 Oct, 20:50


منادی: شهریه رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی دانشگاه آزاد اصلاح شود
رئیس کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس در نامه‌ای به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خواستار انجام اقدامات لازم برای اصلاح شهریه در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی
شد.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

20 Oct, 16:47


مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: بررسی آماری بین سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ از سیر صعودی میزان حیوان‌گزیدگی در این شهرستان حکایت دارد و وضعیت رفسنجان از نظر حیوان‌گزیدگی در کشور، حاد است.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

20 Oct, 06:53


حامد شمس در یک نشست خبری، با اشاره به اینکه یکی از نگرانی‌های اصلی شهرستان قوچان و استان‌های خراسان رضوی و شمالی، افزایش کانون‌های بیماری تب برفکی در سطح منطقه است، اظهار کرد: بر اساس آمار ارائه شده، تعداد کانون‌های این بیماری در حال افزایش است.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Oct, 16:31


https://www.karzar.net/163125

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Oct, 15:08


واقعا متوجه این قضیه شهریه دامپزشکی نمیشم ،دلم برای ورودی جدید ها میسوزه که وقتی وارد دانشگاه بشن میفهمن این همه پول بابت تشکیل نشدن کلاس، برگزار نشدن کلاس عملی در یه سری درس ها ،کلاس هایی که ظرفیتش به جمعیت کلاس نمیخوره و دانشجو باید کف زمین بشینه ، کیت های ازمایشگاه یا تاریخ مصرف گذشته باشه یا اصلا وجود نداشته باشه و یا اگر باشه کلا دو تا دونه اس و پنجاه نفر باید فقط نگاه کنن و….
معلوم نیست این همه پول کجا میره که هر سال شهریه عددش از سال قبل تعجب برانگیز تر میشه و وضعیت دانشجو ها همون باقی میمونه
#آلفرد_وایت
@daneshjoodvm | دانشجو دی وی ام

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Oct, 07:57


https://ig.me/j/AbZJubikRQOgJbHY/

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Oct, 05:01


رئیس سازمان نظام دامپزشکی:
به دستور رئیس‌جمهور، قوانین دامپزشکی تا سال آینده اصلاح می‌شوند

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Oct, 05:01


عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:
رشته دامپزشکی در استان خراسان شمالی وجود ندارد و پیگیر فعال شدن آن هستیم!

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

18 Oct, 04:59


رئیس سازمان نظام دامپزشکی:
با گرفتن وکلای کارکشته در حال پیگیری رفع دائمی مشکل استقرار مراکز درمانی دامپزشکی در شهرها از طریق دیوان عدالت اداری هستیم

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

17 Oct, 09:46


خبر خوب برای نظام سلامت کشور
و تاسف برای گل سر سبد وزارت علوم…

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

17 Oct, 08:12


در حالی که طبق بخشنامه جدید حقوق رزیدنت های علوم پزشکی به ۲۵ تومن و انترن ها به ۹ تومن افزایش پیدا کرده ، از دامپزشک ها حق طبیعی تاسیس کلینیک گرفته میشه و حقوق مسئولین فنی همچنان خارج عرف و با مبالغ بسیار پایین بسته میشه !
متاسفانه در این حین یکسری از اساتید پیشکسوت ، به جای تربیت کردن دانشجو های آگاه و مطالبه گر ، کارشون شده برگزاری کارگاه های چندین میلیونی و فروش کتاب و جزوه با مبالغ خارج عرف!


#کتامین
@daneshjoodvm | دانشجو دی وی ام

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

16 Oct, 19:17


حقوق دانشجویان کارورزی پزشکی
مجرد:۶میلیون
متاهل:۹میلیون
حقوق دانشجویان دستیاری پزشکی
مجرد:۱۹میلیون
متاهل:۲۵میلیون

حقوق دانشجویان کارورزی دامپزشکی:۴۰ هزار تومان
حقوق دانشجویان دستیاری دامپزشکی:۷۰۰ هزار تومان

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

16 Oct, 13:29


سی و ششمین رئیس سازمان دامپزشکی کشور منصوب شد؛
دکتر علیرضا رفیعی پور، مجددا سکان دامپزشکی ایران را به دست گرفت

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

16 Oct, 10:01


حکیم مهر:
مشاور رئیس دانشگاه تهران و رئیس مركز حوزه ریاست و روابط عمومی این دانشگاه در نامه‌ای به رئیس دانشكده دامپزشكی دانشگاه تهران، صدور هر حكم یا اقدامی تحت عنوان «دانشكدگان دامپزشكی و علوم زیست‌پزشکی دانشگاه تهران» را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد
@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

16 Oct, 08:38


برای مهار علمی سگ‌های ولگرد چیکار کنیم؟
به این صحبت‌های دکتر درویش گوش کنید

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

16 Oct, 08:13


"رشد قارچ‌گونه مراکز و اماکن غیرمجاز خدمات مورد نیاز نگهداری حیوانات"
دکتر افخمی با بیان اینکه در صورت در دسترس نبودن کلینیک‌های دامپزشکی در داخل شهر، خدمات مورد نیاز نگهداری حیوانات را مراکز و اماکن غیرمجازی ارائه می‌دهند که بدون هیچ گونه نظارتی، قارچ‌گونه در شهر مشهد و اطراف آن رشد کرده‌اند، خاطرنشان کرد: متأسفانه رشد بی‌رویه این مراکز که از حوزه نظارتی سازمان دامپزشکی و بخش‌های دیگر نظارتی در جامعه خارج هستند، چه در حوزه بهداشت و درمان و چه در حوزه فرهنگی، موضوع را به شکل نادرست و نگران‌کننده‌ای از مدار خودش خارج و به‌ سمت مسیرهای نادرستی هدایت کرده است.

@ivssgroup

انجمن دانشجويان و دامپزشكان ايران

16 Oct, 07:27


تعرفه‌ های بخش غیر دولتی دامپزشکی سال 1403 ابلاغ شد

@ivssgroup