6Rang @iran6rang Channel on Telegram

6Rang

@iran6rang


شش‌رنگ (شبکه لزبین‌ها و ترنس‌جندرهای ایرانی)
تماس مستقیم از طریق تلگرام:
@Iran6rang_Tamas

6Rang (Persian)

با خوش آمدید به کانال 6رنگ! اگر به دنبال یک جامعه از لزبین‌ها و ترنس‌جندرهای ایرانی هستید، اینجا به جای مناسبی برای شماست. در این کانال، شما می‌توانید با افرادی با ارزش و فعالیت‌های متنوع آشنا شوید. شش رنگ به عنوان یک شبکه اجتماعی برای افراد LGBTQ+ ایرانی فعالیت می‌کند و فضایی امن و پذیرایی برای تبادل ایده‌ها، تجربیات و دیدگاه‌ها فراهم می‌آورد. این کانال به دنبال تشویق به همبستگی و پشتیبانی از افراد LGBTQ+ ایرانی است تا با یکدیگر در ارتباط باشند و از تجربیات یکدیگر یاد بگیرند. اگر مایل به پیوستن به این جامعه فعال و پویای 6رنگ هستید، می‌توانید به کانال تلگرامی ما به نام @iran6rang ملحق شوید و از فضایی پر از احترام و تفاهم برای تبادل نظرات و تجربیات خود لذت ببرید. تنها با یک کلیک، به جامعه بزرگ و صمیمی 6رنگ بپیوندید و از امکانات و فضای فراوری آن بهره ببرید!

6Rang

15 Feb, 12:26


🏳️‍🌈
عشق یعنی پیدا کردن آن دستی که در شلوغی دنیا گم نمی‌شود، آن چشمی که میان هزاران نگاه، فقط تو را می‌بیند…
در این روزِ عشق، جشن می‌گیریم نه فقط برای هم، بلکه برای عشقی که هیچ مرز، هیچ قانون و هیچ تعریفی جز خودِ عشق نمی‌شناسد.
باشد که همیشه در آغوش هم، در امنیتِ بی‌قید و شرطِ دوست داشتن بمانیم. ❤️"
@6rangiran

6Rang

11 Feb, 15:11


🏳️‍🌈
وقتی عشق و زیبایی در آزادی می‌رقصن، جهان به موسیقی‌ای تبدیل می‌شه که فقط قلب‌ها می‌تونن بشنونش.
دیدن این زیبایی‌ها و این رقص بی‌قید و شرط
برای ما مثه خود عشق می‌مونه؛
همون‌قدر خالص،
همون‌قدر شجاع
و همون‌قدر زیبا.

آرزو می‌کنیم همه خانواده ال‌جی‌بی‌تی+ این روز، این عشق و این آزادی رو تجربه کنن.
@6rangiran

6Rang

10 Feb, 13:35


📍https://6rang.org/78520/

بیانیه شش‌رنگ برای سالروز انقلاب ۵۷
‏ جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ایران حق دارد نه تنها بر سر مطالبات خود بلکه برای ایجاد جامعه‌ای دمکراتیک که در آن حقوق تمامی به حاشیه رانده شدگان، به رسمیت شناخته شود مبارزه کند، بلکه علاوه بر آن ما بر چند لایه بودن تبعیض واقفیم و اعلام می کنیم که این جامعه به لحاظ سیاسی و آمال خود برای سیستم آینده یکدست نیست و لازم است در این مورد با هم گفتگو کنیم و برای آینده ای آزاد و ایرانی آباد و مناسباتی انسانی مبارزه کنیم.
@6rangiran

6Rang

10 Feb, 13:34


📍https://6rang.org/78525/

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، طی فرمانی اجرایی حضور اشخاص ترنس در مسابقات ورزشی زنان را ممنوع اعلام کرد.
طی این فرمان اجرایی که باید بلافاصله در نهادهای دولت‌های فدرال اجرا شود، اشخاص ترنس از حضور در مسابقات ورزشی زنان در مدارس، دانشگاه‌ها و فعالیت‌های ورزشی محروم خواهند شد.
این فرمان با واکنش بسیاری از اعضا و فعالین جامعه اقلیت‌های جنسی و جنسیتی روبرو شده است.
ترامپ پیشتر نیز فرمان منع حضور اشخاص ترنس از برخی از فدراسیون‌های ورزشی زنان چون شنا و دو میدانی را صادر کرده بود.
دشمنی و نفرت‌پراکنی ترامپ علیه اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ منحصر به فرمان‌های ترنس‌ستیزانه‌ی اخیر او نمی‌شود. او در مراسم تحلیف خود به عنوان چهل و هفتمین رئیس‌جمهور آمریکا نیز گفته بود: «از امروز سیاست رسمی ایالات متحده آمریکا این است که فقط دو جنسیت وجود دارد، زن و مرد!»
به نظر شما ریاست جمهوری ترامپ چه عواقب دیگری برای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ به صورت خاص و حقوق بشر به طور عام خواهد داشت؟
نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
@6rangiran

6Rang

10 Feb, 13:33


📍https://6rang.org/78534/
🏳️‍🌈
ششم فوریه روز جهانی تحمل صفر برای ناقص‌سازی جنسی زنان است.
آنچه که باعث می‌شود والدین یک دختر به بریدن کلیتوریس او دست بزنند تبعیت از #هنجارهای_جنسیتی در جامعه و ترس از داغ ننگ و طرد شدن است. آنچه باعث می‌شود والدین یا تیم پزشکی یک کودک #اینترسکس را در معرض جراحی غیرضروری نرمال‌سازی اندام جنسی قرار دهند، نرم‌ها و هنجارهایی است که در جامعه تعریف شده است و باعث می‌شود افراد خارج از آن نرم و متفاوت، به حاشیه رانده شوند.
اصول #یوگیاکارتا+۱۰ به صراحت بیان می‌کند هیچ‌کس نباید برای تغییر #صفات_جنسیتی، بدون رضایت آزادانه و آگاهانه که از قبل کسب شده باشد،‌ تحت پروسه‌های تهاجمی یا غیرقابل بازگشت پزشکی قرار گیرد،‌ مگر آنکه برای پیشگیری از آسیب جدی، قریب‌الوقوع و غیرقابل جبران به فرد مذکور، ضروری باشد.
کمیته منع شکنجه سازمان ملل که بر پیاده‌سازی کنوانسیون منع شکنجه نظارت دارد، به دفعات عمل‌های جراحی بر روی نوزادان اینترسکس را محکوم کرده است.
در سال ۲۰۱۳ نیز گزارشگر ویژه شکنجه سازمان ملل، عمل جراحی «نرمال‌سازی» اندام جنسی بر روی کودکان اینترسکس را به عنوان شکلی از رفتار بی‌رحمانه و غیرانسانی دانسته است و بیان می‌کند که چنین جراحی‌هایی «اغلب معیارهای شکنجه را داراست، و همواره در حقوق بین‌الملل ممنوع است.

6Rang

10 Feb, 13:31


📍https://6rang.org/78538/
🏳️‍🌈
جودیت باتلر، نظریه‌پرداز فمینیست کوییر، در مصاحبه‌ای با روزنامه اسپانیایی ال پایس (El País) درباره انتخابات ایالات متحده صحبت کرد.
باتلر در این مصاحبه که پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا انجام گرفته در مورد احتمال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا گفت:
«مردم می‌خواهند به ایده کشوری سفیدپوست یا خانواده‌ای پدرسالارانه بازگردند، به این اصل که ازدواج فقط برای دگرجنس‌گرایان است. من این را خشم نوستالژیک نسبت به گذشته‌ای غیرممکن می‌نامم.»
باتلر همچنین با اشاره به حملات ترامپ به رقیبش کاملیا هریس، که او را با عباراتی نظیر «مارکسیست، فمینیست، سیاه‌ و غیر سفید، و احتمالاً حامی جراحی‌های تطبیق جنسیت» توصیف کرده بود، افزود:
«مردم با خشم به آسیب‌پذیرترین افراد در این کشور حمله می‌کنند، چون می‌ترسند همان چیزی که از آن وحشت دارند، برای خودشان رخ دهد، و برای همین حقوق آن‌ها را سلب می‌کنند.»
باتلر همچنین به فاصله گرفتن دموکرات‌ها و برخی سیاستمداران چپ‌گرا از حمایت از حقوق افراد ترنس اشاره کرده و گفت:
«وقتی تصمیم می‌گیرید یک اقلیت آسیب‌پذیر را قربانی کنید، در واقع در چارچوب یک منطق فاشیستی عمل می‌کنید، زیرا این بدان معناست که ممکن است آماده باشید اقلیت دومی، سومی، یا چهارمی را نیز قربانی کنید. و بعد چه می‌شود؟»
@6rangiran

6Rang

10 Feb, 13:29


وطن آزاد روزی می‌آید
بی غم
بی جنگ...
شما رو به شنیدن ترانه «روژیک تی/ روزی می‌آید» ترانه‌ای از آلبوم «کچا کوردان/ دختر کورد» به هنرمندی «آینور دوغان» دعوت می‌کنیم.
آلبومی که به دلیل دعوت زنان به آزادی برای مدتی توسط دادستانی ترکیه ممنوع شد.
حال در حالی که سایه سیاه جنگ بر زندگی زنان، کودکان، اقلیت‌های جنسی و جنسیتی و همه مردم سایه افکنده است این ترانه و آلبوم باری دیگر امیدبخش روزهای آزادی شده است.
روز پر روشنی
روز پر شادی
روزی می‌آید
روز آزادی زنان، به رسمیت شناخته شدن اقلیت‌های جنسی و جنسیتی، روز برابری برای اقلیت‌های اتنیکی...روز «ژن، ژیان، آزادی»...
@6rangiran

6Rang

07 Feb, 15:30


📍https://6rang.org/78515/
🏳️‍🌈
دولت اسلواکی با طرح لایحه‌ای از پارلمان این کشور خواست تا حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ از جمله ازدواج همجنسگرایان و روند‌های تطبیق جنسیت را محدود کند.
روبرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی ۲۸ ژانویه با تکرار مواضع دونالد ترامپ که در مراسم تحلیف خود گفته بود «فقط دو جنس زن و مرد داریم» این کشور را با خطر عقبگردی اساسی در حوزه حقوق جامعه اقلیت‌های جنسی و جنسیتی مواجه کرده است.
دولت اسلواکی قصد دارد این محدودیت را با اضافه کردن متممی به قانون اساسی و با استناد به سنت‌های ملی و میراث فرهنگی انجام دهد.
در صورت تایید این لایحه و الحاق آن به قانون اساسی، تغییر/تطبیق جنسیت در اسلواکی در موارد بسیار محدود و ضروری انجام خواهد شد و فرزندخواندگی زوج‌های همجنسگرا نیز به شدت کاهش خواهد یافت.
دولت اسلواکی با این تصمیم، اولویت قوانین و رویه قضایی اتحادیه اروپا بر حقوق داخلی را به چالش می‌کشد.
@6rangiran

6Rang

03 Feb, 12:41


🏳️‍🌈
این روزها کلمات و اصطلاحات علمی و عمومی جدید زیادی در مورد جنسیت، مطالعات زنان و مطالعات کوییر وجود داره.
ممکنه برای عموم جامعه سخت باشه که با این تغییرات جدید همراه بشه اما برای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ بسیار مهمه که مردم بتونن درباره این مفاهیم و اصطلاحات به‌درستی حرف بزنن.
این دسته از پست‌هارو برای کسانی که باید یاد بگیرن بفرستین و ازشون بخواین برای داشتن رابطه درست باهاتون تلاش کنن.
@6rangiran

6Rang

03 Feb, 12:40


🏳️‍🌈
لبنان جز کشورهایی است که روابط جنسی بین دو همجنس در آن جرم‌انگاری می‌شود و اما مجازات اعدام برای آن وجود ندارد.
جراحی‌های تطبیق جنسیت منع قانونی ندارد و کسی بخاطر بیان‌جنسیتی‌اش تحت پیگرد قانونی یا بازداشت نمیشود.
اما وضعیت درمان‌های اصلاحی هنوز در لبنان نامشخص است و اطلاعاتی درباره اینکه چقدر جامعه ال‌جی‌بی‌تی‌+ لبنان با آن درگیر هستند، وجود ندارد.
اقلیت‌های جنسی و جنسیتی در این کشور نه تنها حق ازدواج ندارند بلکه از هیچ قانون حمایتی نیز برخوردار نیستند.
@6rangiran

6Rang

03 Feb, 12:40


🏳️‍🌈
شبی تاریخی و همجنس‌گراترین دوران جوایز گرمی!

شب گذشته، ۲ فوریه شصت‌وهفتمین دوره مراسم باشکوه گرمی برگزار شد و فضایی پر از غرور، عشق و همبستگی برای جامعه ال‌جی‌بی‌تی‌+ بوجود آورد. بسیاری از اعضای این جامعه و متحدانمون نامزد جوایز مهمی بودن و شاهد رقابتی سخت ولی پر افتخار بودیم.

لیدی گاگا با بردن جایزه بهترین اجرای گروهی پاپ روی صحنه با یک سخنرانی کوتاه ولی پرمعنا حمایت خودش رو به جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ نشون داد و گفت:«این یک افتخار است که برای همه شما بخوانم. فقط می‌خواهم امشب بگویم که افراد ترنس نامرئی نیستند و سزاوار عشق هستند.»
که با تشویق ایستاده حاضران روبرو شد‌.
شب گذشته حامل پیام‌های بسیاری برای مخالفت با سیاست‌های ضد کوئیرستیز، به‌ویژه فرمان‌های اجرایی هدفمند علیه افراد ترنس توسط دونالد ترامپ بود.

ما این لحظات رو نه تنها نمایشی هنری، بلکه فریادی برای دیده شدن، برای عشق ورزیدن و برای مبارزه در برابر تبعیض، می‌دونیم.
@6rangiran

6Rang

28 Jan, 16:29


اردوغان، اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ را به طاعون تشبیه کرد!

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه و رئیس‌حزب عدالت و توسعه، اقلیت‌های جنسی و جنسیتی را به طاعون تشبیه کرد.

او در هفتمین کنگره شاخه جوانان حزب خود تحت عنوان «با جوانی‌تان به ترکیه جهت بدهید»، گفت: «ما تدابیر حفاظتی برای جوانان‌مان را در مقابل فساد ال‌جی‌بی‌تی+‌ها که مانند طاعون در سراسر جهان گسترش می‌یابد، به اجرا در می‌آوریم.»

اردوغان، پس از جلسه کابینه در ۶ ژانویه نیز، در سخنرانی خود تحت عنوان «خطاب به مردم»، بعد از نامگذاری این سال به عنوان سال «خانواده»، اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ را هدف قرار داده و گفته بود: «مسئله ال‌جی‌بی‌تی+ امروز یکی از جدی‌ترین تهدیدها علیه موجودیت خانواده به شمار می‌رود.»

شما می‌توانید با مراجعه به مجموعه «جهان دیگری ممکن است؛ ترکیه» که پیش‌تر توسط شش‌رنگ گردآوری و منتشر شده است از روند شکل‌گیری و تاریخ مبارزه اقلیت‌های جنسی و جنسیتی ترکیه اطلاعات بیشتری به دست بیاورید.
@6rangiran

6Rang

28 Jan, 16:28


🏳️‍🌈
این صدا با اون قدرتش، اونقدر می‌تونه الهام‌‌بخش باشه که با یه انرژی فوق‌العاده تورو پرتت کنه وسط یه زندگی شلوغ و بهم‌ریخته و بهت بگه تو انقدر قوی هستی و توانمند که بتونی کوه و جا‌به جا کنی،
پس بلند شو چون وقتی رنگ‌ها کنار هم می‌شینن، تازه دنیا قشنگ میشه.
پاشو دستامون و بهم بدیم که زندگی کوتاه‌تر از اونه که عشق و محدود کنیم و خودمون و زندگی نکنیم.
پاشو
خودت باش،
بدرخش و دنیات رو با عشق بساز.
@6rangiran

6Rang

24 Jan, 14:54


📍https://6rang.org/78491/
🏳️‍🌈
جمع وسیعی از کشورهای عضو سازمان ملل امروز از جمهوری اسلامی ایران خواستند تا به نقض حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در این کشور خاتمه دهد و از روابط بین دو همجنس جرم‌زدایی کند.

در جلسه بررسی جهانی ادواری (یو-پی-آر) کارنامه حقوق بشر ایران در سازمان ملل در ژنو، ۹ کشور توصیه‌های مشخصی را در زمینه توقف نقض سیستماتیک حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و خشونت علیه آنان، خطاب به جمهوری اسلامی مطرح کردند.
شیلی، قبرس، هلند، اسپانیا، ایسلند، لوکزامبورگ، مکزیک، نیوزیلند و جمهوری چک نگرانی خود را درباره تبعیض سیستماتیک علیه اقلیت‌های جنسی و جنسیتی در ایران ابراز کردند.
@6rangiran

6Rang

24 Jan, 09:35


📍https://6rang.org/78486/
🏳️‍🌈
چهارمین نشست بررسی دوره‌ای جهانی وضعیت حقوق بشر ایران در روز جمعه ۲۴ ژانویه، از ساعت ۹ صبح به وقت اروپای مرکزی در مقر سازمان ملل برگزار خواهد شد.
در این جلسه کارنامه حقوق بشر جمهوری اسلامی در پنج سال گذشته توسط کشورهای عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل ارزیابی خواهد شد. انتظار می‌رود با توجه به سرکوب اعتراضات در سال‌های اخیر، نمایندگان کشورها، با گفتمانی صریح مسئولان جمهوری اسلامی را پاسخگو کنند.
این دوره هم مثل دوره های پیشین شش‌رنگ در اجلاس مقدماتی یو‌.پی‌.آر گزارشات مفصلی از شرایط نقض حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران به نمایندگان کشورها ارائه کرده است. بر اساس گزارش‌هایی که شش‌رنگ به صورت مداوم از تجربه خشونت و نقض حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ تهیه می‌کند، توصیه‌هایی را برای ارائه به جمهوری اسلامی به کشورها پیشنهاد کردیم. برخی از این توصیه ها جرم زدایی از روابط همجنس‌خواهانه، منع برخورد پزشکی با گرایش جنسی و هویت جنسیتی و همچنین ممنوعیت شکنجه و آزار افراد به دلیل داشتن گرایش جنسی یا هویت جنسی متفاوت است. ما خواهان پاسخگویی دولت ایران هستیم و امیدواریم کشورهای بیشتری نسبت به دوره های پیشین در این مورد به ایران توصیه دهند.
با وجود اینکه در هر دوره جمهوری اسلامی به رد، انکار و نادیده گرفتن این توصیه‌ها به نقض حقوق بنیادی بشر بیش از هشت میلیون نفر ادامه داده است، ما باور داریم که استفاده از سازو کارهای بین‌المللی هرچند آهسته اما می‌تواند تاثیرگذار و راه‌گشا باشد.
مهم‌ترین نتیجه این فشارها، ایجاد گفتمان در مورد خواسته‌ها و مطالبات جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ایران و تلاش برای درک و پذیرش این تفاوت‌های انسانی است.
@6rangiran

6Rang

23 Jan, 15:29


📍https://6rang.org/78476/
🏳️‍🌈
همونطور که در پست معرفی یو.پی.آر درباره اهمیت بررسی ادواری جهانی در مورد وضعیت حقوق بشر ایران صحبت کردیم، اینجا میخوایم خیلی ساده براتون نتیجه ۳ دوره قبلی این اجلاس رو تصویر کنیم.
یک نکته مهم اینه که ایران باید بعد از هر دوره که تحت بازنگری و بررسی قرار میگیره، اعلام کنه کدوم توصیه‌ها رو می‌پذیره و کدوم رو رد میکنه و پذیرش این توصیه‌ها به این معنیه که ایران موظفه در چهار سال آینده این موارد رو اجرایی کنه.
@6rangiran

6Rang

23 Jan, 11:39


📍https://6rang.org/78472/
🏳️‍🌈
تایلند قانون برابری کامل ازدواج برای زوج‌های ال‌جی‌بی‌تی+ را از تاریخ ۲۳ ژانویه ۲۰۲۵ اجرایی کرد.
بر اساس این قانون جدید، زوج‌های ال‌جی‌بی‌تی+ در تایلند در امر ازدواج حقوق کاملا برابر با زوج‌های دگرجنسگرا خواهند داشت. اولین مراسم ثبت ازدواج «ماچا» یکی از قدیمی‌ترین لزبین های فعال در زمینه حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و «ویرا‌وان» با همراهی دخترشان، امروز در ساعت ۰۹:۰۹ دقیقه در این کشور ثبت شد. زوجی که سال‌ها برای این روز در سطح ملی و بین‌المللی مبارزه کرده بودند.
در این قانون حقوق قانونی، مالی و پزشکی زوج‌های ال‌جی‌بی‌تی+ به شکل کامل در نظر گرفته شده است. قانونی که در قاره آسیا تنها در کشور نپال و جزیره تایوان وجود دارد.
این رویداد یک گام مهم به ‌سوی ترویج برابری در جامعه تایلند و همچنین یک نمونه الهام‌بخش و مهم برای منطقه جنوب شرق آسیا به شمار می‌رود.
اعضا و فعالین جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در این کشورها برای رسیدن به قانون برابر سال‌های طولانی مبارزه کرده‌اند. شما نیز می‌توانید با مراجعه به سایت شش‌رنگ و مطالعه مجموعه «جهان دیگری ممکن است؛ نپال» از روند شکل‌گیری و تاریخ مبارزه اقلیت‌های جنسی و جنسیتی در نپال الهام بگیرید.
به امید روزی که شاهد جشن زوج‌های ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران باشیم.
ما به نوبه‌ی پیروزی در این مبارزه را به ماچا، دوست عزیزمان و همه‌ی اعضای ال‌جی‌بی تی+ تایلند تبریک می‌گوییم.
@6rangiran

6Rang

22 Jan, 20:44


📍https://6rang.org/78462/
🏳️‍🌈
میدونی یو‌پی‌آر چیه و چه تاثیری می‌تونه روی وضعیت جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و در کل جامعه ایران بذاره؟
در این پست به صورت خلاصه ولی کامل براتون از یکی از مکانیزم‌های مهم حقوق بشری گفتیم که در شنیده شدن صدای جامعه ما نقش به‌سزایی داره.
راستی دوره چهارم یو‌پی‌آر ایران روز جمعه ۲۴ ژانویه در سازمان ملل برگزار میشه که شما می‌تونید از طریق توئیتر شش‌رنگ در جریان اتفاقات قرار بگیرین.
@6rangiran

6Rang

21 Jan, 16:29


📍https://6rang.org/78448/
🏳️‍🌈
دونالد ترامپ برای دومین بار رئیس‌جمهور ایالت متحده آمریکا شد و به عنوان چهل و هفتمین رئیس‌جمهور این کشور به شکل رسمی شروع به کار کرد.
این در حالی است که دشمنی و نفرت‌پراکنی ترامپ علیه اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ سابقه‌ای طولانی دارد.
او در آخرین اظهارات خود در مجلس تحلیفش باری دیگر اشخاص نان‌باینری، اینترسکس و سایر جنسیت‌های خارج از دوگانه زن/مرد را به رسمیت نشناخت و با تاکید بر دوگانه زن و مرد گفت: «از امروز سیاست رسمی ایالات متحده آمریکا این است که فقط دو جنسیت وجود دارد، زن و مرد!»
سخنان نفرت‌پراکنانه‌ی ترامپ پیش‌تر در خصوص منع خدمت اشخاص ترنس در ارتش، منع حضور آن‌ها در ورزش زنان و همچنین تاکید بر خانواده سنتی بارها انتقاد اعضا و فعالین ال‌جی‌بی‌تی+ را برانگیخته بود.
در این پست نمونه‌هایی از این نفرت‌پراکنی‌ها را خواهید دید.
شما هم شاهد موارد دیگری از سخنان نفرات‌پراکنی مسئولان دولتی داخلی و خارجی شده‌اید با ما به اشتراک بگذارید.
@6rangiran

6Rang

20 Jan, 11:15


📍https://6rang.org/78436/
🏳️‍🌈
دولت عراق با تصویب اصلاحیه‌ای بر قانون مبارزه با کار جنسی که در سال ۱۹۸۸ تصویب شده بود، رابطه رضایتمند بین دو همجنس، مراقبت‌های بهداشتی تایید کننده بیان و هویت جنسیتی متنوع را در این کشور جرم‌انگاری کرد.
این اصلاحیه که خشونت و تبعیض علیه ال‌جی‌بی‌تی‌های عراقی‌ را بیشتر مشروعیت می‌بخشد در ۲۸ آوریل ۲۰۲۴ به مجلس ارائه و از ۱ ژوئیه ۲۰۲۴ لازم‌الاجرا شد.
بر اساس این اصلاحیه، روابط همجنس‌گرایانه با ۱۰ تا ۱۵ سال حبس، فعالین و مدافعین حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ که «همجنس‌گرایی را تبلیغ می‌کنند» حداقل هفت سال حبس و ۱۰ میلیون دینار جریمه و مراقبت‌های بهداشتی تایید کننده جنسیت با سه سال حبس مواجه‌اند. علاوه بر این، پوشیدن لباس‌های نامتناسب با جنسیت تعیین شده یا مردانی که «از زنان تقلید می‌کنند»، تا سه سال حبس یا حداقل ۵ میلیون دینار جریمه همراه دارد.
همچنین در ماه مه ۲۰۲۳، کمیسیون رسانه و ارتباطات کشور عراق کلمات «جنسیت» و «همجنس‌گرایی» را در رسانه‌های کشور ممنوع اعلام کرد و به‌جای آن استفاده از اصطلاح «انحراف جنسی» را الزامی کرد.
این قانون موج جدیدی از ترس و ناامنی، سرکوب، دستگیری‌های خودسرانه، خشونت، شکنجه و بدرفتاری در بازداشت را افزایش داده است.
شش‌رنگ ضمن اعلام همبستگی با جامعه کوییر عراق و محکوم کردن تصویب و اجرای این قانون را نقض بارز حقوق بشر از جمله حق برابری و عدم تبعیض (اصل دوم قوانین یوگیاکارتا)، حفاظت در برابر سوء استفاده‌های پزشکی (اصل هجدهم)، حق برخورداری از امنیت شخصی (اصل پنجم) و حق حریم خصوصی(اصل ششم) دانسته که می‌تواند منجر به ابزاری برای سرکوب هرچه بیشتر گروه‌های به حاشیه رانده شود.
نباید فراموش کرد حقوق فردی هر انسانی، حقوق امتیازی نیستند بلکه آنها سنگ بنای عدالت و انسانیت هستند.
@6rangiran

6Rang

18 Jan, 15:42


📍https://6rang.org/78424/
🏳️‍🌈
محمد مقیسه و علی رازینی، از قضات بدنام دادگاه انقلاب در جمهوری اسلامی امروز ۲۹ دی در برابر ساختمان دیوان عالی کشور کشته شدند.
براساس 《بانک اطلاعاتی ناقضان حقوق بشر》 که توسط سازمان عدالت برای ایران راه‌اندازی شده است، هر دو از ناقضین فاحش حقوق‌بشر بودند.
علی رازینی مقام‌‎ قضایی- امنیتی با سابقه‌ای سیاه بود که به گفته خودش، بسیاری از افرادی که برایشان حکم اعدام صادر کرده، جوان بودند و دادگا‌ه‌های آنها بیشتر از «۳۰ دقیقه» طول نمی‌کشیده است.
بر اساس روایت‌هایی که در کتاب جنسیت x، به کوشش شادی امین آمده، علی رازینی در مواجهه با اقلیت‌های جنسی و جنسیتی از این فرصت برای آزار و تحقیر آن‌ها استفاده می‌کرد. به ویژه افراد ترنسی که برای مجوز مجبور به رجوع به او بودند.

🔴«بکشید پایین من نگاه کنم ببینم چه تفاوتی با زن طبیعی دارد.»🔴

همچنین محمد مقیسه که از سال‌های آغازین پس از انقلاب ۱۳۵۷ در دستگاه قضایی ایران از قضات جنجالی پرونده‌های سیاسی و امنیتی نقشی محوری داشت، در جریان کشتار زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ در زندان گوهردشت نیز نقشی اساسی داشت.
او مسئول محاکمه بسیاری از زندانین سیاسی به ویژه بعد از اعتراضات ۱۳۸۸ بود.
@6rangiran

6Rang

17 Jan, 13:32


📍https://6rang.org/78416/
🏳️‍🌈
رضایت جنسی، یکی از ستون‌های اصلی هر رابطه‌ست و در دنیای رنگارنگ جامعه ال‌جی‌بی‌تی+، جایی که تنوع جنسیتی و گرایش‌های مختلف وجود داره عشق و رابطه جنسی به شکل‌های مختلفی تجربه میشه.
اما یک چیز مشترکه: رضایت.
و صحبت درباره رضایت جنسی از اهمیت زیادی برخورداره.
رضایت یعنی چی؟ یعنی هر فرد حق داره آزادانه و بدون هیچ اجباری درباره بدن خودش تصمیم بگیره.
یعنی "نه" یعنی "نه" و "آره" یعنی "آره".
باید بدونین هر فردی حق داره آزادانه و بدون هیچ فشاری تصمیم بگیره که چه می‌خواد و چه نمی‌خواد.
پس برای ساختن جامعه‌ای که در اون همه افراد احساس امنیت و آزادی کنن، باید به رضایت جنسی به عنوان یک حق اساسی نگاه کنیم.
🔴می‌تونین مطلب کامل رامتین شهرزاد درباره رضایت جنسی را در وبسایت رادیو زمانه و یا در وبسایت شش‌رنگ بخونین.
@6rangiran

6Rang

16 Jan, 15:02


📍https://6rang.org/78097/
🏳️‍🌈
پیوتر ایلیچ چایکوفسکی از سرشناس‌ترین و محبوب‌ترین آهنگسازان روس است و اولین آهنگساز روسی بود که موسیقی رومانتیکش تأثیر ماندگاری در سطح بین‌المللی گذاشت.
او در فهرست بزرگ‌ترین آهنگسازان کلاسیک،‌ معمولاً در میان ده‌ها نفر برتر و همتراز با کسانی چون موتزارت Mozart ،‌بتهوون Beethoven و باخ Bach قرار می‌گیرد.
بحث در مورد زندگی شخصی چایکوفسکی،‌به ویژه تمایلات جنسی او فراوان بوده  و تلاش‌های شوروی برای حذف تمام ارجاعات به همجنس‌گرایی و نشان دادن او به عنوان یک دگرجنس‌گرا را، نشان میدهد. اما در هر صورت،امروزه زندگی‌نامه‌نویسان به طور کلی موافق هستند که چایکوفسکی همجنسگرا بود و همچنین از آشکار شدن گرایش جنسی‌اش همیشه در هراس بود.
اگرچه این آهنگساز در نامه‌هایی که به برادرش نوشته است درباره‌ی تمایلات جنسی خود به طور مفصلی آشکار سازی کرده اما شهرت بی‌نظیر و ترس از زیر پا گذاشتن قراردادهای اجتماعی او را از زندگی آشکار با یک شریک مرد باز داشته بود.
@6rangiran

6Rang

13 Jan, 17:27


نوجوان است…
شجاع و آسیب‌پذیر در قاب مستندی که از آن ۲۰ سال می‌گذرد،
کسی که در خفقانِ تابوها، صدایِ خاموشِ قلبش را فریاد می‌زند؛
صدایش را برای نارضایتی از نقش‌ها، محدودیت‌ها و تابوهایی که جنسیتش در جامعه به او تحمیل کرده بلند کرده و از عشقی که در دلش می‌جوشید با افتخار حرف میزند.
آن نگاهِ شجاعانه در برابر دوربین و همکلاسی‌هایش، هنوز هم می‌تواند لرزه بر اندام ما بیاندازد.
کجاست حالا آن دختر؟
آیا به‌خاطر عشق نافرجامش دوست داشت جراحی تطبیق جنسیت انجام دهد؟
یا مثل بسیاری از ما همجنسگرا بود ولی عرف جامعه، خانواده و پزشکان او را به سمت عمل اصلاحی سوق دادند؟
اصلا عشقِ نوجوانیش به سرانجام رسید یا سرنوشت، او را به سمتِ عشقی دیگر سوق داد؟
آیا هنوز در ایران مانده است، یا مانند بسیاری از خانواده ال‌جی‌بی‌تی+، مهاجرت کرده تا شاید نفسی بکشد؟
آیا به دلیل هویت یا گرایش جنسی‌اش دستگیر و زندانی شده است؟
هر سوال، خنجری است که به قلبم فرو می‌رود.
هر سوال، نمادی از رنج و درد خانواده ال‌جی‌بی‌تی+ ایرانی است که جامعه‌ به جای حمایت، با بی‌مهری، ستم و تبعیض جواب‌شان را می‌دهد.
@6rangiran

6Rang

13 Jan, 09:30


📍https://6rang.org/78382/
🏳️‍🌈
آندری کوتوف، مدیر آژانس مسافرتی دوستدار ال‌جی‌بی‌تی+ با نام «من تراول» Men Travel، در بازداشتگاهی در روسیه در بازداشت دست به خودکشی زده و پیکر بی جان او در سلولش پیدا شده است.
گفته می‌شود مدیر آژانس مسافرتی «من تراول» که به مشتریان همجنسگرا خدمات ارائه می‌کرده است، به اتهام «سازمان‌دهی و مشارکت در فعالیت‌های افراط‌گرایانه» تحت پیگرد قرار داشت.
پیش از مرگ کوتوف، رسانه مستقل «مدیا زونا» Mediazona گزارش داده بود که کوتوف اتهامات وارده را رد کرده و گفته است که با وجود عدم مقاومت در برابر دستگیری، ماموران او را کتک زده و در هنگام بازداشت به او شوک الکتریکی وارد کرده‌اند.
این خبر در زمانی منتشر شد که فشارها بر حقوق ال‌جی‌بی‌تی+ در روسیه افزایش یافته است.
کمی بیش از یک سال پیش، دیوان عالی روسیه با صدور حکمی که «جنبش بین‌المللی ال‌جی‌بی‌تی+» را افراط‌گرایانه تعریف می‌کرد، عملاً فعالیت‌های مرتبط با ال‌جی‌بی‌تی+ را ممنوع کرد. این تصمیم، فضایی از ترس و سرکوب ایجاد کرده و فعالین، اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ و حامیان را، با خطر پیگرد قضایی و زندان مواجه کرده است.
جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ بیش از یک دهه است که در روسیه تحت فشارهای قانونی و اجتماعی قرار دارد و مرگ کوتوف تنها یک نمونه از این تبعیض و فشار سیستماتیک است.
این فشار به ویژه بعد از جنگ روسیه و اوکراین افزایش پیدا کرده است. ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، این جنگ را یک جنگ نیابتی با غرب توصیف کرده و مدعی شده است که غرب با حمایت از حقوق ال‌جی‌بی‌تی+ قصد دارد روسیه و «ارزش‌های سنتی خانواده» را در این کشور نابود کند.
سرکوب اعضا و فعالین جامعه ال‌جی‌بی‌تی+، نقض حقوق و فشار سیستماتیک بر آن‌ها در کشورهایی که سیاست دشمنی با اقلیت‌های جنسی و جنسیتی را در دستور کار خود دارند همیشه با بهانه‌هایی مانند «حفظ خانواده» و ربط دادن این مساله به «دشمن» همراه بوده است. روندی آشنا که در ایران نیز شاهد آن هستیم!
@6rangiran

6Rang

10 Jan, 11:05


📍https://6rang.org/78377/
🏳️‍🌈
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، فیسبوک، اینستاگرام و تردز با ایجاد تغییراتی جدید در سیاست‌های خود به کاربران اجازه می‌دهد سخنان نفرات‌آمیز علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ بیان کنند و این افراد را به دلیل گرایش جنسی و هویت جنسیتی خود، «بیمار روانی» بنامند.
متا روز سه‌شنبه ۷ ژانویه با ادعای «احیای آزادی بیان» اعلام کرد:«با توجه به مباحث سیاسی و مذهبی درباره‌ی ترنسجندر‌یسم و همجنس‌گرایی همچنین استفاده‌ از کلماتی مانند «عجیب» و ادعاهای مربوط طبقه‌بندی جنسیت یا گرایش جنسی بر اساس بیماری یا ناهنجاری روانی را مجاز می‌دانیم.»
این در حالی‌ست که پنجمین نسخه از کتاب راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی (DSM)، مرجع طبقه‌بندی بین‌المللی بیماری‌ها (CDI) و سازمان جهانی بهداشت (WHO) سالهاست گرایش به همجنس و ترنس بودن را از فهرست بیماری‌های روانی حذف کرده‌اند.
این تغییرات در میان کارشناسان و مقامات سیاسی واکنش‌های شدیدی به دنبال داشته و پیش‌بینی می‌شود این شرکت در مسیر برخورد با قانون‌گذاران در بریتانیا و اتحادیه اروپا قرار بگیرد.
شش‌رنگ ضمن محکوم کردن این تغییرات معتقد است این اتفاق به افزایش نفرت‌پراکنی و خشونت علیه گروه‌های آسیب‌پذیر منجر خواهد شد که به اسم آزادی بیان به سود شرکت‌های بزرگ مانند متا و ایکس و به ضرر آزادی بیان واقعی و سلامت کاربران ال‌جی‌بی‌تی+ و مهاجر است.
@6rangiran

6Rang

09 Jan, 17:56


📍https://6rang.org/78371/
🏳️‍🌈
حرف آخر رو اول بگیم، دیگه از حرف سازمان بهداشت جهانی بالاتر؟
سازمان جهانی بهداشت جهانی ۱۷ مه ۱۹۹۰ همجنسگرایی را از فهرست اختلالات روانی خارج کرده. یعنی چیزی نزدیک به ۳۴ سال پیش! ۳۴ سال، یعنی بیش از ۳ دهه!
تازه انجمن روان‌پزشکی آمریکا همین کار و تو سال ۱۹۷۳ انجام داده. یعنی ۵۱ سال پیش!
از سال ۲۰۰۴ هم همین روز یعنی ۱۷ مه به عنوان روز جهانی مبارزه با همجنس‌گراهراسی، ترنس‌هراسی و دوجنس‌گراهراسی نام‌گذاری شده تا توجه دنیا به این مساله جلب بشه!
اونوقت ما چی؟
ما هنوز باید ثابت کنیم که چیزی که تو بهش میگی بیماری یکی از اصلی‌ترین گرایش‌های طبیعی جنسیه!
@6rangiran

6Rang

08 Jan, 17:52


📍https://6rang.org/78365/
🏳️‍🌈
بر اساس جدیدترین هشدار سی‌دی‌آر موج جدیدی از حملات فیشینگ به فعالان مدنی ایرانی از طریق پیامک تلفن همراه آغاز شده است.
مهاجمان این حملات را با استفاده از پیامک‌های جعلی به افراد مورد نظر آغاز کرده و ادعا می‌کنند که حساب تلگرام آنها در معرض غیرفعال شدن قرار دارد پس از آنها می‌خواهند تا برای تایید حساب خود روی لینکی که برای آنها فرستاده می‌شود کلیک کرده و در ادامه کد QR که ایجاد می‌شود اسکن کنند.
توصیه می‌کنیم هوشیار باشید و برای جلوگیری از سرقت اطلاعات خود به نکات زیر توجه کنید:
دقت کنید: در این لینک، نام تلگرام به اشتباه "telrgram" نوشته شده است.
خونسردی خود را حفظ کنید: ساختار ضعیف جملات و داشتن لحنی با سطح بالایی از فوریت می‌تواند برای شما استرس‌زا باشد و ایجاد اضطراب کند.
کلیک نکنید: هرگز روی لینک‌های مشکوک کلیک نکنید و اطلاعات شخصی خود را وارد نکنید.
ورود مستقیم: برای تایید حساب، از اپلیکیشن رسمی تلگرام استفاده کنید.
تغییر رمز عبور: اگر اطلاعات خود را وارد کرده‌اید، رمز عبور خود را فورا تغییر دهید.
شناسایی لینک‌ها: قبل از کلیک، نشانگر را روی لینک ببرید تا آدرس واقعی آن را ببینید. آدرس‌های ناقص یا غلط املایی نشانه خطرند. همچنین می‌توانید لینک‌های مشکوک را در ابزارهایی مانند Google Safe Browsing کپی و پیست کنید تا بررسی کنید که آیا ایمن هستند یا نه.
اگر فکر می‌کنید قربانی این حملات شدید، فوری با ما تماس بگیرید. امنیت شما مهم است!
@6rangiran

6Rang

07 Jan, 18:20


🏳️‍🌈
محمد مهدی کریمی‌نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن، در مصاحبه‌ای  با خبرگزاری حوزه، افراد ترنس را «بیمارانی روانی با اختلالات روحی» توصیف کرد.
این در حالیست که منابع رسمی و علمی بین‌المللی مانند (مرجع تشخیص اختلالات روانی) دی‌اس‌ام ۵ و یا (طبقه بندی بین المللی بیماری) آی‌سی‌دی ۱۱، سال‌هاست ترنس بودن را از لیست اختلالات و بیماری‌ها خارج کرده‌اند.

کریمی‌نیا در این مصاحبه با استفاده از دسته بندی «ترنس واقعی» و «غیر واقعی»  لازمه‌ی جراحی‌های «تغییر جنسیت» را تایید پزشکان، روانشناسان و فقها اعلام می‌کند .
به گفته او، افرادی که «ترنس غیرواقعی» شمرده می‌شوند به دلایلی از جمله «شکست‌های عاطفی متوالی»، «نیاز به ازدواج» و «فرار از سربازی» خود را ترنس معرفی می‌کنند. «در بررسی این افراد مشخص می‌شود که هیچ مشکل جسمی یا روحی ندارند و صرفاً با انگیزه‌های غیرعقلایی به دنبال تغییر جنسیت هستند. هیچ فقیهی برای این گروه مجوز عمل جراحی تغییر جنسیت صادر نمی‌کند.»
@6rangiran

6Rang

06 Jan, 23:36


🏳️‍🌈
حسن که در میانه‌های دهه چهل زندگی خود است، شب‌ها به عنوان راننده تاکسی کار می‌کند. یک صبح هنگام بازگشت به خانه، زنی جوان با کفش‌های پاشنه بلند می‌بیند که حسرت‌ها و تمایلات او را برمی‌انگیزد. همان روز، او از مرزهای زندگی معمولی‌اش عبور کرده و همراه با همسر و فرزندانش به سمت یک فاجعه کشیده خواهد شد.
استیلتو: تراژدی صورتی یک خانواده، (Stiletto “A Pink Family Tragedy) فیلم کوتاه و پر مفهوم از جان مردان دوغان است که از شور و شوق کوییر لبریز است، این فیلم کوتاه تفسیری بی‌پرده و تحریک‌آمیز از نقش‌های جنسیتی سنتی و نهاد ازدواج ارائه می‌دهد. این فیلم سفری هیجان‌انگیز از کمدی تا ملودرام است که روش‌های غیرمعمول برای حفظ یک خانواده را به تصویر می‌کشد.
این فیلم جایزه بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد را اذعان خود کرده است.
📍https://jetfilmizle.media/stiletto-izle.html
فیلم را می‌توانید اینجا ببینید.
@6rangiran

6Rang

06 Jan, 16:54


📍https://6rang.org/78351/
🏳️‍🌈
در این پست به کنوانسیون استانبول و مفاد آن پرداختیم.
چرا مهم است و چرا تورکیه از آن خارج شده؟
به جز تورکیه ۳۴ کشور از ۴۷ کشور شورای اروپا «کنوانسیون استانبول» رو امضا و تصویب کردن و متاسفانه ترکیه اولین و تنها کشور شورای اروپایی هست که از این کنوانسیون بین‌المللی حقوق بشر خارج شده.
@6rangiran

6Rang

03 Jan, 16:14


🏳️‍🌈
ماری هوگ عکاس لزبین و فمینیست نروژی است که عکس‌های خودش و پارتنرش بولته برگ، نوعی ساختارشکنی به حساب می‌آید.
آرشیو خصوصی این زوج لزبین عکاس که بعد از مرگ آن‌ها منتشر شد نشان می‌دهد که چطور ماری  ژست یک «مرد» قهرمان را به خود می‌گیرد و عکاس‌خانه برای آن‌ها تبدیل به محلی برای شکستن هنجارهای موجود در حیطه‌ی هویت و جنسیت شده است.
می‌توان چنین استنباط کرد که این حرکت رادیکال برای حقوق زنان باعث شد تا ماری و بولت همراه با سیاست نروژ به عکاسان فمینیست تبدیل شوند.
آنچه‌ که در این عکس‌ها اهمیت دارد این است که اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ای که ماری و بولته از آن‌ها عکاسی کرده‌اند لبخند می‌زنند و معلوم است که احساس راحتی دارند. چیزی کمیاب برای اعضای این جامعه!
بولت برگ در ۷۲ سالگی و ماری هوگ هم پنج سال بعد در سن ۸۳ سالگی درگذشت. آرشیو شناخته شده آنها از ۴۴۰ نگاتیو شیشه‌ای و کارتن تصاویر خصوصی در سال ۱۹۸۰ در انباری که این زوج در اختیار داشتند کشف شد. این مجموعه اکنون در اختیار موزه پریوس است.
عکس‌های بالا نمونه‌هایی از این آرشیو خصوصی است که این زوج همجنسگرای عکاس از اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ گرفته‌اند.
@6rangiran

6Rang

02 Jan, 14:15


📍https://6rang.org/78335/
🏳️‍🌈
آیا در مورد حزب همجنسگرایان ترکیه چیزی می‌دونین؟
حزب سبز رادیکال دموکرات که از طرف مطبوعات ترکیه به حزب همجنسگرایان معروف شد، در سال ۱۹۸۵ با رهبری ابراهیم ارن شروع به برگزاری جلسه با گروه‌های مختلف کرد.
در این حزب همجنسگرایان و اشخاص ترنس هم به همراه فمینیست‌ها، ضدنظامی‌ها، سبزها و آتیست‌ها شروع به سازماندهی شدن کردن.
این حزب همچنین شروع به انتشار نشریه‌ای تحت عنوان «روزنامه‌ی صلح سبز» کرد.
@6rangiran

6Rang

28 Dec, 11:11


🏳️‍🌈
این اشخاص فقط ۲۵ نفر از ستاره‌های ترنس هستن که با وجود همه چالش‌ها در این دوران تلاش کردن برای تاثیرگذاری و مشاهده‌پذیری برای عدالت، برابری و پذیرش در جامعه.
این افراد هرکدام با مبارزه و شجاعتی که داشتن به دنیا نشون دادن که هم میشه متفاوت بود و هم موفق.
شما دوست دارین از زندگی کدوم‌شون بیشتر بدونین؟

6Rang

26 Dec, 20:27


🏳️‍🌈
ترکیه جز کشورهایی است که روابط جنسی بین دو همجنس در آن بر خلاف ایران جرم به حساب نمی‌آید و اعضای این جامعه به دلیل تعلق به این جامعه مورد پیگرد قانونی قرار نمی‌گیرند. اما این به معنی آزادی و برابری برای اعضای این جامعه نیز نیست. اقلیت‌های جنسی و جنسیتی در این کشور حق ازدواج ندارند و درمان‌های اصلاحی همچنان انجام می‌شود. از سوی دیگر دولت اسلام‌گرای حزب عدالت و توسعه در خصوص نفرت‌پراکنی و دشمنی با اعضای این جامعه سابقه‌ی طولانی دارد، که این مساله در سال‌های اخیر با «منحرف» خواندن آن‌ها عرصه را بر روی جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ تورک و همچنین سایر اشخاصی که به دلیل عدم جرم‌انگاری روابط جنسی به این کشور مهاجرت کرده‌اند مانند مهاجران و پناهجویان ال‌جی‌بی‌تی+ ایرانی تنگ کرده است.
شما می‌توانید با مراجعه به مجموعه «جهان دیگری ممکن است، ترکیه» که توسط شش‌رنگ تهیه شده و در سایت این شبکه موجود است، در خصوص روند شکل‌گیری جنبش اقلیت‌های جنسی و جنسیتی این کشور و همچنین فعالیت‌های اعضا و فعالین این حوزه اطلاعات بیشتری کسب کنید.
@6rangiran

6Rang

26 Dec, 20:26


🏳️‍🌈
شما رو به تماشای فیلم «شادترین فصل» در روزهای کریسمسی دعوت می‌کنیم.
شما هم اگه فیلم‌های کریسمسی کوئیر می‌شناسین، برامون کامنت کنین.
@6rangiran

6Rang

23 Dec, 17:19


🏳️‍🌈
دونالد ترامپ اعلام کرد که به ناقص سازی جنسیتی کودکان پایان خواهد داد و اخراج افراد ترنس از ارتش و مدارس، و همچنین جلوگیری از حضور مردان در ورزش‌های زنان را پیش خواهد برد.
او در سخنرانی که توسط گروهی از جناح محافظه کار جمهوری خواهان ترتیب داده شده اعلام کرد که سیاست رسمی دولت آینده او، تنها به رسمیت شناختن دو جنسیت، مرد و زن خواهد بود.
ترامپ در سخنرانی روز یکشنبه ۲۲ دسامبر خود با وعده اقدامات فوری و اساسی علیه آنچه «دیوانه‌بازی ترنسجندرها» نامید، دوران ریاست جمهوری آینده خود را «عصر طلایی» برای آمریکا خواند و متعهد شد افراد ترنس را از تقریباً همه حوزه‌های زندگی عمومی حذف کند.
این اظهارات، با گزارش‌های پیشین مبنی بر قصد ترامپ برای احیای ممنوعیت خدمت ترنس‌ها در ارتش در «روز اول» ریاست جمهوری‌اش، همسوست؛ اقدامی که ممکن است هزاران نفر را از کار برکنار کند. این ممنوعیت، که در سال ۲۰۱۹ اعمال شده بود در سال ۲۰۲۱ توسط جو بایدن «عقب‌مانده» توصیف و لغو شد.
دونالد ترامپ صراحتاً اعلام کرد: «من دستورات اجرایی را برای پایان دادن به کودکان، امضا خواهم کرد.»

@6rangiran

6Rang

20 Dec, 18:23


یلدا، طولانی‌ترین شب سال به همه ما عشق، امید و برابری رو یادآوری میکنه...
یلداتون مبارک به همه رنگ‌های کمان زندگی..
فراموش نکنین شما زیباترین نقاشی طبیعت هستین
@6rangiran

6Rang

20 Dec, 14:49


📍https://6rang.org/78314/
علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، در تاریخ ۲۷ آذر ۱۴۰۳، در دیدار با زنان و دختران حامی حکومت، «خانه‌داری، فرزندآوری و مادری» را شغل اساسی زنان خواند.
او با حمله به مطالبات زنان در جنبش زن، زندگی، آزادی، گفت: «در پشت شعارهای فمینیستی و آزادی و حقوق زنان، اهداف ضد انسانی و سیاسی، نهفته است.»
او با مرکز قرار دادن روابط دگرجنسگرایانه اولین اصل مهم در منشور زن در اسلام را «زوجیت» خواند و با مکمل خواندن «زن و مرد»، «تشکیل خانواده» و «فرزند‌آوری» توسط آن‌ها را سنت الهی و هدف غایی زنان نامید.
علی خامنه‌ای، زنان ایران را که در سال‌های اخیر به خصوص در پی انقلاب مهسا امینی و جنبش زن، زندگی، آزادی و در اعتراض به نقض حقوق زنان و در راس آن حجاب اجباری، دست به اعتراضات سراسری زده‌اند را «اغتشاشگر» و «از مصادیق شعارهای دروغین بدخواهان» و «دشمن» نامید.
خامنه‌ای با «گل» خطاب کردن زنان در سالنی با پرده‌های قرمز و با عدم به رسمیت شناختن «زن» به عنوان یک شخصیت و هویت مستقل، باری دیگر تصویری وابسته از زنان ارائه داد که در بهترین حالت می‌تواند نقش «مادر و فرزند‌آوری و یا همسر» را داشته باشند.
اگرچه نقض حقوق زنان و دشمنی با اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در نظام جمهوری اسلامی و سخنان شخص خامنه‌ای امر تازه‌ای نیست، اما باری دیگر تصدیقی بر غیر قابل تغییر بودن و لزوم گذر از نظام مردسالارنه‌ی دگرجنسگرا محور جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.
@6rangiran

6Rang

20 Dec, 14:48


تو پسری یا دختر؟
«من ددمین دردی‌یم/ درد بابامم» شما چطور؟
تو جوامعی که فقط دو جنسیت زن و مرد رو به رسمیت میشناسن اصولا این سوال از مردم میشه، شما پسر هستین یا دختر؟ در حالی که ما جنسیت‌هایی بیشتر از زن و مرد رو داریم،‌ مثلا اشخاصی که هم زن و هم مرد هستن یا هیچ کدوم نیستن، و یا مثلا اشخاصی که بعضن خودشون رو به عنوان یک زن و بعضا به عنوان یه مرد هویت‌یابی می‌کنن.
مثلا اشخاص نان‌باینری که خارج از دوگانه زن/مرد قرار دارن. اشخاص ترنس و یا اینترسکس هم همینطور.
@6rangiran

6Rang

19 Dec, 19:06


زوج‌های همجنس‌گرا نیز می‌توانند والدین باشند.
حتی یک تحقیق نشان داده است که فرزندان زوج‌های همجنس‌گرا نسبت به طبیعت، محیط زیست و زندگی حساسیت بیشتری در مقایسه با فرزندان زوج‌های دگرجنس‌گرا دارند.
برای زوج بودن، لزوماً به الگوی «مادر و پدر» نیازی نیست. آیا کودکانی وجود ندارند که در طول زندگی خود هرگز مادرشان را ندیده و توسط پدرشان بزرگ شده‌اند؟ یا کودکانی که توسط مادرشان بزرگ شده و هرگز پدرشان را ندیده‌اند؟ بله، وجود دارند. ممکن است این کودکان در برخی موارد دچار کمبودهای عاطفی شده باشند، اما این به این معنا نیست که در هر رابطه‌ای باید نقش «مادر و پدر» وجود داشته باشد.
داشتن دو پدر یا دو مادر به این معنا نیست که این کودکان از مسیر درست زندگی منحرف خواهند شد.
والد بودن در درجه اول در درون فرد شکل می‌گیرد. ممکن است همه افراد همجنس‌گرا ویژگی‌های لازم برای والد شدن را نداشته باشند، اما همجنس‌گرایان نیز به اندازه افراد دگرجنس‌گرا شایستگی والد شدن را دارند.
@6rangiran

6Rang

19 Dec, 00:26


📍https://6rang.org/78308/
🏳️‍🌈
جنگ نه تنها در خاک کشورها بلکه بر روی بدن زن‌ها نیز در جریان است. 
اما این پدیده «مردانه» چه تاثیری بر روی گروه‌هایی چون زنان و اعضای ال‌جی‌بی‌تی+ دارد؟ به عبارتی دیگر زنان و اعضای ال‌جی‌بی‌تی+ در کجای این جبهه جنگ قرار دارند؟
@6rangiran

6Rang

19 Dec, 00:25


📍https://6rang.org/78292/
🏳️‍🌈
در سال ۲۰۰۳، روز ۱۷ دسامبر به عنوان روز جهانی مبارزه با خشونت علیه کارگران جنسی نام‌گذاری شد.
این اقدام بعد از یک قتل زنجیره‌ای در آمریکا صورت گرفت که بیشتر قربانیان آن کارگران جنسی بودند. 
اگرچه از سال ۲۰۰۳ فعالیت سازمان‌یافته‌ای جهت مقابله با این نوع خشونت توسط فعالین کارگران جنسی صورت می‌گیرد اما هنجارهای اجتماعی و اخلاقی و قوانین بسیاری از کشورها کارگری جنسی را نیز همچون روابط جنسی بین دو جنس جرم‌انگاری کرده و آن‌ها را در معرض انواع خشونت و تبعیض قرار می‌دهند. 
کارگران جنسی به دلیل طرد شدن از خانواده و جامعه، انگ‌ زده شدن و تبعیض هدف انواع مختلف خشونت فیزیکی، جنسی،‌ روانی و اقتصادی می‌شوند. خشونتی که می‌تواند همه‌ی گروه‌های به حاشیه رانده شده از جمله اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ را بگیرد! 
شرایط کاری غیر ایمن، جرم‌انگاری کار جنسی و نادیده گرفتن خشونت علیه آن‌ها، همگی از سیاست‌های دولتی سرچشمه می‌گیرند که مقابله با آن‌ها نیازمند آگاهی‌بخشی به جامعه نیز هست.
کار جنسی جرم نیست و حقوق کارگران جنسی جزء حقوق بشر محسوب می‌شود. کارگران جنسی حق دارند بدون تجربه خشونت و تبعیض بر اساس شغل یا هویتشان زندگی کنند. کار جنسی، یک شغل است و خشونت و تبعیض علیه افرادی که این کار را انجام می‌دهند، هیچ توجیهی ندارد.
@6rangiran

6Rang

19 Dec, 00:24


📍https://6rang.org/78302/
🏳️‍🌈
در سال ۱۹۴۹ پایان جنگ جهانی دوم، آلمان به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شد. بعد از این تقسیم آلمان شرقی با رویکردی سوسیالیستی بسیاری از قوانین قبل از این تقسیم بندی را لغو کرد، از جمله قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی!
آلمان شرقی جرم‌انگاری هر نوع عمل همجنسگرایانه را در سال ۱۹۵۰ لغو کرد اما پاراگراف ۱۷۵ که بر اساس آن «همخوابگی مردان» جزء جرائم جنسی تلقی می‌شد باقی مانده بود که آن هم در سال ۱۹۵۸ لغو شد.
در آلمان غربی اما همجنسگرایی با استدلال‌هایی مثل «پدوفیلی یا عفت عمومی» همچنان غیرقانونی و جرم محسوب می‌شد.
@6rangiran

6Rang

14 Dec, 17:22


🏳️‍🌈
دیدگاه جهانی رو به رشدی وجود دارد که مجازات اعدام را مخالف ارزش‌های انسانی می‌داند. چندین سند بین‌المللی و منطقه‌ای حقوق بشری خواستار لغو کامل مجازات اعدام هستند.
مجازات اعدام: همواره حق زندگی بدون شکنجه و رفتارهای غیرانسانی یا تحقیرآمیز را نقض می‌کند. انسانیت افراد اعدام‌شده و کسانی که در انتظار اعدام هستند را سلب می‌کند.
روابط رضایتمندانه میان افراد هم‌جنس هرگز نباید جرم‌انگاری شود.
اجرای خودسرانه مجازات اعدام:
همیشه ناقض حق حیات است.
غیرقابل بازگشت است و در برخی موارد، افراد اعدام‌شده بعدها بی‌گناه شناخته شده‌اند.

روابط رضایتمندانه بین افراد هم‌جنس هرگز نباید جرم شناخته شود، چه برسد به اینکه مجازات اعدام داشته باشد. نظام‌های حقوقی باید از حقوق بشر و آزادی‌های فردی حفاظت کنند.
جرم‌انگاری روابط رضایتمندانه افراد هم‌جنس، نقض کرامت انسانی، حریم خصوصی، و اصل عدم تبعیض است.
@6rangiran

6Rang

13 Dec, 12:33


🏳️‍🌈
سمیرا حقوقی عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
سمیرا حقوقی معتقد است تجربه زندگی ازاد و بدون تبعیض رویا نیست و هر آدمی فارغ از گرایش جنسی و هویت جنسیتی حق زندگی برابر دارد از این رو خواهان جرم‌زدایی از روابط همجنسخواهانه‌ست.
@6rangiran

6Rang

12 Dec, 19:37


🏳️‍🌈
در روز جهانی افراد پنسکشوال بیاید با هم به افتخار عشق فراتر از جنسیت، حاضر بشیم برای یک جشن کوچولو.
آها راستی یادتون نره که هیچ محدودیتی برای عشق وجود نداره و عشق می‌تونه به هر شکل و رنگی باشه.
@6rangiran

6Rang

12 Dec, 19:37


📍https://6rang.org/78255/
🏳️‍🌈
۷۶ سال از تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر می‌گذرد. این اعلامیه ۳۰ ماده‌ای در تاریخ ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به تصویب رسید. اعلامیه‌ای همه‌شمول بدون نظر گرفتن مرزهای جغرافیایی و ویژگی‌های هویتی انسان‌ها.
اعلامیه‌ای برای «تمام» انسان‌ها.
بر این اساس، صرف‌نظر از هویت جنسیتی یا گرایش جنسی، همه انسان‌ها دارای حقوق برابر هستند.
ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر، که اولین سند حقوقی تنظیم ‌کننده حقوق ماست، حق آزادی بیان را برای همه تضمین می‌کند. بر اساس این حق، ما اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ نیز حق داریم آزادانه در مورد «هستی» خود حرف بزنیم.
این در حالیست که در سراسر جهان، افراد به دلیل اینکه چه کسی را دوست دارند، چه لباسی می‌پوشند، و در واقع چه کسی هستند، مورد حمله قرار می‌گیرند. 
در روز ۱۰ دسامبر، روز جهانی حقوق بشر، بار دیگر تأکید می‌کنیم: حقوق ال‌جی‌بی‌تی+، حقوق بشر است!
ما وجود داریم!
اینجا هستیم!
و صرف‌نظر از آشکار بودن  گرایش جنسی و یا هویت جنسیتی خواهان حقوق برابر برای همه هستیم!
@6rangiran

6Rang

12 Dec, 19:35


📍https://6rang.org/78261/
🏳️‍🌈
آموزش مسائل مربوط به بهداشت جنسی برای افراد ال‌جی‌بی‌تی+ در سیستم آموزشی جمهوری اسلامی، که در قوانین آن رابطه بین دو همجنس را جرم‌انگاری می‌کند وجود ندارد و حتی صحبت کردن و اطلاع رسانی حول این موضوعات با مجازات همراه است.
به همین دلیل افراد ال‌جی‌بی‌تی+ در فضای مدرسه و دانشگاه هیچ گونه آموزشی در خصوص بهداشت جنسی به خصوص در روابط غیر دگرجنس‌گرایانه نمی‌بینند. جای خالی منابع آموزشی به زبان مادری اشخاصی که به دلیل بازماندن از تحصیل فارسی صحبت نمی‌کنند، وضعیت را حتی اسفناک تر نیز می کند.
به طور مثال افراد ال‌جی‌بی‌تی+ عرب در صورتی که آموزش مسائل مربوط به بهداشت جنسی به زبان فارسی وجود داشته باشد به دلیل بازماندن از تحصیل و نبود این منابع به زبان عربی با تبعیض مضاعف روبه‌رو شده و از آموزش حول مسائل جنسی باز می‌مانند.
از آنجایی که صحبت‌ کردن در مورد مسائل جنسی در کشور ما همیشه تابو بوده است، طبیعتاً آموزشی هم در این‌ زمینه داده نشده و ناآگاهی‌ها عموماً از این مسأله نشأت می‌گیرد و این باعث میشود تا افراد از سلامت جنسی خود نیز بی اطلاع باشند.
عدم آموزش افراد حول موضوع سلامت جنسی باعث میشود تا افراد از داشتن رابطه جنسی سالم دور بمانند. بدیهی است علی‌رغم وجود تفاوت‌های بیولوژیک بین دو جنس، نابرابری‌های فرهنگی و اجتماعی تاثیر عمده‌ای بر افزایش بار بیماری ناشی از مسائل جنسی در زنان دارد.
این در حالی است که اصل ۱۷ یوگیاکارتا به تضمین بهره‌بندی افراد از حق برخورداری از بالاترین سطح ممکن سلامت بدون تبعیض بر مبنای گرایش جنسی یا هویت جنسیتی و ماده ۱و۳ پیمان‌نامه حقوق کودکان  به محتوای آموزشی و لزوم آموزش درباره «اچ‌آی‌وی» و ایدز اشاره دارد.
ما در شش‌رنگ عربی، با تولید موارد آموزشی به زبان عربی سعی در آگاهی رسانی به  افراد ال‌جی‌بی‌تی+ عرب را داریم و از فعالین درخواست می‌کنیم تا در این آگاهی‌رسانی ما را یاری کنند.
@6rangiran

6Rang

09 Dec, 17:00


📍https://6rang.org/75927/
آیا با مفهوم پنسکشوالیتی آشنا هستید؟
۸ دسامبر، روز پنسکشوال‌ها، فرصتی برای یادگیری بیشتر درباره این هویت جنسیتی متنوع‌ست.
بیایید تا با هم درباره عشق، تنوع جنسیتی و اهمیت پذیرش صحبت کنیم.
@6rangiran

6Rang

09 Dec, 11:30


📍https://6rang.org/78236/
🏳️‍🌈
در این مطلب پرداختیم به روایت ادیب، کوییر افغانستانی که در سالهای نوجوانی وقتی به دنبال آرامش و راهی برای پیدا کردن التیام از دردهایش بود با مراجعه به درمانگری کوئیرستیز شکل دیگری از خشونت و کودک‌ازاری و .... را تجربه کرد..
حال که ادیب این روزهای سخت و سرد را پشت سر گذاشته و به عنوان فعال حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی+، حقوق جوانان و نوجوانان در کانادا در حال فعالیت و کمک است با روایت تجربه‌ای که از سر گذرانده و سربلند و موفق بیرون آمده می‌خواهد نور امیدی باشد برای زخم‌های مشترکی که بسیاری از ما آن‌ها را تجربه کرده‌ایم..
@6rangiran

6Rang

09 Dec, 11:18


🏳️‍🌈
الهه صدر عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
الهه صدر باور دارد افراد با گرایشات جنسی و هویت‌های جنسیتی متفاوت براساس هنجارهای تعریف شده در جامعه ایران بسیار تحت آزار و خشونت و تبعیض‌های قانونی،اجتماعی و فرهنگی قرار دارند و به حاشیه رانده ‌می‌شوند از این رو خواهان جرم‌زدایی از روابط همجنسخواهانه‌ست.

برای شرکت در این کمپین، فقط کافیه برای ما ویدئویی با مشخصات زیر  بفرستید.
ویدیوهای شما باید حداکثر ۹۰ ثانیه(۱.۳۰ دقیقه) باشد. 
برای ضبط لطفا با بیان جمله زیر و در انتها پیام خودتون به فعالین و کنشگران ما رو در دعوت به این کمپین همراهی‌کنین.
@6rangiran

6Rang

05 Dec, 16:38


📍https://6rang.org/78228/
🏳️‍🌈
سال ۲۰۱۸ در پاکستان قانونی برای حمایت از افراد ترنس تصویب شد که به قانون «جنس سوم» معروفه و یه گام خیلی مثبت در خصوص اقلیت‌های جنسی و جنسیتی تو این کشور به حساب می‌‌یاد.
قانون جنس سوم این حق رو به هر کسی میده که خودش رو به عنوان مرد، زن، هر دو و یا هیچ کدوم معرفی کنه و این هویت جنسیتی رو در اسناد رسمیش مثل کارت شناسایی، گذرنامه و گواهینامه و... هم ثبت بکنه.
@6rangiran

6Rang

04 Dec, 16:17


🏳️‍🌈
جنسیت سوم چه کسانی هستن؟
کجا زندگی میکنن؟
یا بهتره بگیم حقوق‌شون در چه کشورهایی به رسمیت شمرده میشه؟
ملیکا زر با این ویدیو و تحقیقاتی که از جزوه 《جهان دیگری ممکن است》 انجام داده، خیلی راحت برامون از تاریخ مبارزات و قوانین در کشور پاکستان توضیح میده.
با خوندن تاریخ کشورهای همسایه ایران می‌تونیم بهتر متوجه راهی که به پیروزی مبارزاتشون شده بشیم.
@6rangiran

6Rang

03 Dec, 16:42


🏳️‍🌈
سالها مبارزه زمان برد تا برای تمام دنیا و افراد کوئیرستیز جا بندازیم که عشق، عشق است.
عشقی که هنوز هم در سرزمین‌هایی مثه ایران، جرمی بزرگ تلقی میشه.
ولی همچنان در وجود تک‌تک شماها جاری‌ست.
بدونین هر رنگی از خانواده بزرگ ال‌جی‌بی‌تی+ هستین
نمادی از شجاعت و امیده.
اون روز خاص در ایران ما، روزی که هر عشقی آزاده، دور نیست.
فراموش نکنین که عشق همیشه پیروزِ به تمام قضاوت‌ها، تبعیض‌ها و محدودیت‌ها.
@6rangiran

6Rang

03 Dec, 10:04


📍https://6rang.org/78222/
🏳️‍🌈
دادگاه عالی هنگ‌کنگ بعد از ۶ سال فعالیت و تلاش فعالین حقوق اقلیت های جنسی و جنسیتی بالاخره حق برخورداری از مسکن و ارث برابر برای زوج‌های همجنس را به رسمیت شناخت. 
این تصمیم بعد از اعتراض یک زوج همجنسگرا در خصوص «خانواده عادی» نشناختن این زوج توسط دولت آغاز شد. این اعتراض آغازگر اعتراض‌های بعدی به قوانین این کشور در خصوص زوج‌های همجنس شد. 
وکیل دولت هنگ‌کنگ پیش‌تر گفته بود سیاست مسکن در راستای «تولید مثل» زوج‌های دگرجنسگرا تعیین شده است، اما دادگاه عالی این مساله را تبعیض‌آمیز و محروم کردن زوج‌های همجنس از تشکیل زندگی مشترک خانوادگی عنوان کرد. دولت هنگ‌کنگ گفته بود همسران همجنس بر اساس قانون مشمول عنوان «همسر» نیستند و به این دلیل حق خرید خانه مشترک دولتی ندارند.  
این در حالی است که بر اساس اصل ۲۴ یوگیاکارتا، هر کس حق دارد صرف نظر از گرایش جنسی و هویت جنسیتی تشکیل خانواده دهد و این «خانواده» باید بر اساس این اصول از روی دولت‌ها به رسمیت شناخته شود. 
دادگاه عالی همچنین دفاعیه دولت در خصوص محرومیت از ارث زوج‌های همجنس را «تبعیض‌آمیز و غیرقانونی» عنوان کرد. 
لازم به ذکر است که دولت هنگ کنگ علارغم این هنوز ازدواج همجنسگرایان را به رسمیت نشناخته است، اما دو سال به دولت برای به‌ رسمیت‌شناختن شراکت میان زوج‌های همجنس مهلت داده است.
نیک اینفینگر آغازگر اعتراضات به حق مسکن و ارث بعد از این پیروزی در دادگاه گفت: «این مبارزه فقط برای من و شریکم نیست، بلکه برای همه زوج‌های همجنس در هنگ‌کنگ است.»
@6rangiran

6Rang

15 Nov, 11:43


🏳️‍🌈
در این پست اینفوگرافی،قوانین امارات متحده عربی در خصوص همجنسگرایان را می‌بینید. در امارت متحده عربی هم متاسفانه مانند ایران روابط جنسی بین دو همجنس جرم انگاری می‌شود و با مجازات‌هایی تا سرحد اعدام رو به روست.
در امارات اما بر خلاف ایران جراحی تطبیق جنسیت قانونی نیست. هرچند در ایران هم این عمل‌ها بعضا بدون رضایت و تحت فشار انجام میشه و خسارت‌های جبران‌ناپذیری به خصوص برای افراد ترنس و اینترسکس دارد. ما در گزارش تحقیقی شکنجه در لباس درمان به صورت تخصصی به این مساله پرداختیم. ما همچنین در این گزارش به درمان‌های اصلاحی یا تبدیلی هم پرداختیم که چطور به جسم و روح اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ضربه می‌زند.
شما هم اگه تجربه همچین روندهای درمانی رو داشتید با ما و سایر اعضای ال‌جی‌بی‌تی+ در میان بگذارید.
@6rangiran

6Rang

14 Nov, 15:19


🏳️‍🌈
امروز روز اول کنفرانس ۲۰۲۴ ایلگا در آفریقاست. ملیکا زر از مدیران شش‌رنگ گزارش خود از این کنفرانس را ارائه می‌دهد. شش‌رنگ در دو روز گذشته در پیش‌ کنفرانس‌های متعددی در خصوص اشخاص ترنس، لزبین، اینترسکس و ... شرکت کرده است و در مورد مسائل و مشکلات اعضای جامعه‌ ال‌جی‌بی‌تی+ در سراسر دنیا به همفکری نشسته. در این پیش کنفرانس‌ها در مورد جرم‌انگاری روابط جنسی و اتحاد جهانی علیه آن صحبت شده است.
ملیکا می‌گوید برجسته‌ترین بخش این کنفرانس برگزاری آن در آفریقاست و این اهمیت ویژه‌ای به آن بخشیده است.
در روزهای آینده جلسات اصلی کنفرانس برگزار خواهد شد و در مورد کمپین‌های جهانی، قوانین و فعالیت‌های بین‌المللی صحبت خواهد شد که گزارش آن نیز با شما عزیران به اشتراک می‌گذاریم.
شش‌رنگ با حضور در کنفرانس‌ ایلگا (انجمن بین‌المللی افراد همجنسگرا،دوجنسگرا، ترنس‌ و اینترسکس) به انعکاس صدای شما عزیزان ال‌جی‌بی‌تی+ ایرانی، ادامه خواهد داد.
شما هم اگر سوال و یا پیشنهادی دارید با ما در میان بگذارید و همچنین منتظر خبرها و گزارش‌های بیشتر باشید.
@6rangiran
.
.
#ILGA2024!
#ILGA2024

6Rang

14 Nov, 12:23


آشکارسازی بعضا می‌تونه پروسه‌ طولانی و سختی باشه. مخصوصا در جوامع به شدت همجنسگراهراسی مثل ایران. چرا که در این جوامع چیزی که «نرمال» به حساب می‌یاد شخص دگرجنسگرای همسوجنسیتی هست و غیر از این یا با بیماری انگاری همراهه یا با طرد از جامعه و حتی خانواده.
اون دسته از اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ هم که بر نرمال بودن گرایش جنسی و هویت جنسیتی‌شون واقف هستن در قدم بعدی یعنی آشکارسازی با مشکلات زیادی رو به رو میشن. اما کسایی که هر دوی این مراحل رو تونستن پیش برن الهام بخش سایر اعضای این جامعه میشن که تجریاتشون می‌تونه چراغ راه و امیدی برای میلیون‌ها عضو دیگه‌ این جامعه بشه و از این جهت بسیار ارزشمند به حساب می‌یاد.
شما ارزشمند هستید و ما در هر صورت به
شما افتخار می کنیم..
@6rangiran

6Rang

12 Nov, 16:49


📍https://6rang.org/78139/
🏳️‍🌈
معرفی فیلم همسر چایکوفسکی موسیقیدان مطرح و بزرگ روس در جشنواره کن ۲۰۲۲ اکران شد.
بحث در مورد زندگی شخصی چایکوفسکی،‌به ویژه تمایلات جنسی او فراوان است  و تلاش‌های شوروی برای حذف تمام ارجاعات به همجنس‌گرایی که نشان دادن او به عنوان یک دگرجنس‌گرا را، نشان میدهد.
آنتونینا عاشق و دلباخته چایکوفسکی به هر دری می‌زند تا عشق و توجهی دریافت کند ولی در نهایت چایکوفسکی پس از مدت کوتاهی تصمیم به جدایی می‌گیرد.
اگر این فیلم و دیدین نظرتون رو. برامون کامنت کنین.
@6rangiran

6Rang

12 Nov, 16:48


🏳️‍🌈
ایلگا یک فدراسیون جهانی که در حوزه حقوق افراد همجنسگرا، دوجنسگرا، ترنس‌ و اینترسکس فعالیت می‌کند.
ایلگای جهانی در سال ۱۹۷۸ تأسیس شد و در شش منطقه، دارای سازمان‌های زیر مجموعه است.
ایلگای آسیا، ایلگای اروپا، ایلگای آمریکای لاتین نمونه‌هایی از این زیر مجموعه‌ها هستند.
ایلگا با بیش از ۲ هزار عضو در بیش از ۱۷۰ کشور یکی از بزرگترین سازمان‌های فعال در خصوص حقوق اقلیت‌های جنسی و جنسیتی است.
ایلگا در کنار فعالیت‌هایی چون حمایت و دفاع از حقوق اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ با برگزاری همایش و دوره‌های آموزشی به فرصت ارتباط‌ گیری، سازمان‌دهی و افزایش اطلاعات به فعالین و سازمان‌های این حوزه کمک میکند.
۱۱ تا ۱۵ نوامبر سال ۲۰۲۴ نیز این تشکل جهانی در کیپ‌تاون، آفریقای جنوبی و به میزبانی سازمان‌های محلی حقوق بشر این کشور در حال برگزاری کنفرانسی جهانی است که گمان می‌رود بیش از ۱۲۰۰ نفر در آن شرکت کنند.
کنفرانسی که اعضای شش‌رنگ نیز در آن شرکت کرده و سعی در انعکاس صدای اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ و مشکلات و موانع آن‌ها دارند.
@6rangiran

6Rang

11 Nov, 12:39


🏳️‍🌈
هم اکنون، شش‌رنگ با حضور در کنفرانس‌ ایلگا (انجمن بین‌المللی افراد همجنسگرا،دوجنسگرا، ترنس‌ و اینترسکس) به صدای شما عزیزان ال‌جی‌بی‌تی+ ایرانی بودن، ادامه می‌دهد.
اولین روز کنفرانس جهانی ۲۰۲۴ ایلگا با حضور نمایندگان ۱۷۰ کشور جهان در کشور آفریقا در حال برگذاری است.
ملیکا زر، از مدیران شش‌رنگ، در این ویدیو گزارش اولیه از این حضور و کارهایی که در این کنفراس انجام داده خواهد شد گزارش می‌دهد.
اعضای شش‌رنگ در این کنفرانس در خصوص وضعیت اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ایران و مشکلات پیش روی آن‌ها از جمله جرم انگاری روابط جنسی بین همجنس با بیش از ۱۲۰۰ نماینده دیگر گفتگو و تبادل نظر خواهند کرد و در کنفرانس‌های گوناگون این تشکل بین‌المللی شرکت خواهند کرد.
شما هم اگر سوال و یا پیشنهادی دارید با ما در میان بگذارید و همچنین منتظر خبرهای بیشتر از ما باشید.
@6rangiran

6Rang

08 Nov, 13:32


🏳️‍🌈
۸ نوامبر، روز جهانی همبستگی با اشخاص اینترسکس هست.
اما به چه کسایی اینترسکس گفته میشه؟
اینترسکس به اشخاصی گفته میشه که با بدنی به غیر از بدنی که از نظر پزشکی برای «زن/مرد» در نظر گرفته شده به دنیا می‌یان. به عبارتی دیگه اینترسکس بودن به بدن شخص مربوط میشه و اشاره به خصوصیت و ویژگی‌های جنسی داره. واسه همین هم خیلی از اینترسکس‌ها از همون کودکی تحت عمل‌های اجباری و بی‌بازگشت تغییر جنسیت قرار می‌گیرن.
والدین انتظار دارن کودکی که به دنیا می‌یاد یا پسر باشه یا دختر واسه همین کودکانی که به هیچ کدوم از این دو دسته تعلق ندارند یا ویژگی‌های هر دو رو همزمان دارن، مثلا از نظر کروموزوم، آلت جنسی، هورمون و… رو زیر تیغ جراحی می‌فرستن. عمل‌هایی که بدون رضایت کودک انجام میشه از نظر حقوق بشر نادیده گرفتن حقوق کودک هم است.
اینترسکس‌ها مثل خیلی از اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ در طول زندگیشون با سختی‌ها، تبعیض‌ها و فشارهای زیادی رو به رو میشن.
پس بیاین در این روز در این زمینه بیشتر اطلاع‌رسانی بکنیم و به تبعیض علیه این اشخاص پایان بدیم.
@6rangiran

6Rang

07 Nov, 14:34


📍https://6rang.org/78121/
🏳️‍🌈
دختر علوم تحقیقات، که گفته می‌شود نامش آهو دریایی است، در اعتراض به مزاحمت‌ها و فشارهای حراست دانشگاه، لباس‌های خود را از تن درآورد و باعث شد باری دیگر زنان، بدن زنان، حقوق و مطالبات زنان و به موازات آن انقلاب زن، زندگی،‌ آزادی در ایران باری دیگر تبدیل به مسئله روز ایران و جهان شود. 

اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ به عنوان کسانی که هم طعم تلخ سلب حق مالکیت بر بدنشان را از نزدیک چشیده‌اند و هم شاهدان عینی سانسور، فشار و تبعیض اجتماعی-سیاسی بوده‌اند، حامیان زن، زندگی، آزادی، آهو دریایی و زنان جسور ایران هستند. 

شجاعت آهو دریایی نیز همچون شجاعت مهسا ژینا امینی و هزاران زن جسور دیگر در ایران و سراسر دنیا تکثیر خواهد شد. 

نظر شما در مورد این حرکت آهو دریایی و تاثیر آن بر انقلاب زن، زندگی، آزادی چیست؟ 
@6rangiran

6Rang

07 Nov, 14:33


📍https://6rang.org/78129/
🏳️‍🌈
فضای مجازی پر شده از محتواهایی که به شکل مستقیم و غیر مستقیم با روکش طلایی به بازتولید مردسالاری و دگرجنسگرامحوری می‌پردازند.
مردان شیک پوش، عموما تحصیل کرده، از طبقه‌ی اجتماعی متوسط به بالا که با بازتولید جهان‌بینی مردمحور و دگرجنسگرامحور، زرورق پیچ و مجلسی به زن‌ستیزی و همجنسگراستیزی می‌پردازند. دیدگاهی که با نگرش یقه دیپلمات پوشان جمهوری اسلامی مو نمی‌زند!
دیدگاهی که در آن با محوریت قرار دادن مردها و نگاه مردسالارانه، کار کردن و کسب درآمد از سوی زنان و استقلال مالی آن‌ها نیز صرافا به امری «جذاب برای مردان» تقلیل داده می‌شود.
نظام مردسالار که پیشتر اجازه‌ی اموری چون تحصیل، اشتغال، اقامت، حضانت فرزند، طلاق و حتی پیش‌تر حق رای را از زنان گرفته بود، این بار در پرداخت حساب کافه را نیز به اجازه‌ی مردان و در صورت اجازه‌ی مردان، منوت می‌کند.
در این ویدیو گوینده همچنین با گفتن «ما تورکیم» با تقویت تصویر کلیشه‌ای مرد سنتی متعصب، به تقویت نقش «مرد حامی» و «زن حمایت شونده» می‌پردازد تا نقش در سایه‌ی زن را موجه و محبوب زن جلوه کند.
از سوی دیگر با تاکید بر دوگانه‌ی «زن» و «مرد» فضا را برای خیل عظیم اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ که گرایش غیر دگرجنسگرایانه دارند تنگ می‌کند و با تلقین صحیح بودن تنها گرایش دگرجنسگرایانه آن هم به شکل مردسالارانه‌ی آن عرصه را برای خشونت، تبعیض و سرکوب اعضای جامعه‌ی اقلیت‌های جنسی و جنسیتی باز می‌کند.
فضایی مسموم و به شدت خطرناک برای زنان و اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ که متاسفانه مخاطبین زیادی نیز دارد!
آیا شما نیز در گشت و گذار خود در شبکه‌های اجتماعی با چنین محتواهایی رو به رو شده‌اید؟
این محتواها چه تاثیری بر شما و نگرش شما به جامعه داشته؟
@6rangiran

6Rang

05 Nov, 15:07


📍https://6rang.org/78113/
🏳️‍🌈
«چرا استفاده از واژه‌ دگرباش درست نیست» عنوان یادداشتی است که لیلا ایمانی از مخاطبین شش رنگ برامون فرستاده.
لیلا در این یادداشت دگرباش خطاب کردن اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در رسانه و خبرگزاری‌ها رو نقد کرده نوشته این واژه خیلی کلیه و یادآور گرایش جنسی و هویت جنسیتی ما نیست.
همچنین به تفاوت «دگراندیش» و «دگرباش» اشاره کرده که چطور نمیشه این دو تا رو تو یه کفه گذاشت و مقایسه کرد.
لیلا نوشته که اگه هدف مبارزه با نظام مردسالار دگرجنسگرامحوره نباید از ادبیاتی استفاده کرد که به نفع این نظامه و این اشتباه مصطلح نتیجه‌ سال‌ها زحمت یک جنبش در قبح‌زدایی از جامعه‌ی اقلیت‌های جنسی و جنسیتی را به باد میده.
در پایان یادداشت هم با اشاره به تقاطع تبعیض‌ها گفته من که یه زن تورک لزبین هستم با دگرباش خوندن محکوم به «دگر دیگری» شدن میشم و این تبعیض در تبعیضه.
دیروز در خصوص همین مساله لایو هم داشتیم، دوست داشتین اون رو هم ببینین و حتما شما هم نظرات ارزشمندتون رو در این خصوص با ما در میون بگذارین.
@6rangiran

6Rang

04 Nov, 12:52


📍https://6rang.org/78108/
🏳️‍🌈
برلین، ۱ نوامبر ۲۰۲۴: امروز «قانون تعیین سرنوشت» که به افراد ترنس، اینترسکس و نان‌باینری اجازه می‌دهد تا با یک اعلام ساده، جنسیت و نام کوچک خود را در ادارات ثبت احوال تغییر دهند در آلمان به اجرا درآمد.
این قانون پس از سال‌ها تلاش از سوی هیئت فدرال انجمن لز‌‌بین‌ها و گی‌های آلمان ( ⁺LSVD) و دیگر سازمان‌های ال‌جی‌بی‌تی‌+ آلمان به تصویب رسیده است. جولیا مونرو از هیئت مدیره ⁺LSVD می‌گوید: «این نقطه‌عطف با همت و پایداری جامعه *TIN (ترنس، اینترسکس و نان‌باینری) تحقق یافته و یک گام بزرگ برای حق تعیین سرنوشت آن‌هاست.»

این قانون جدید، پاتولوژیک (پزشکینه) کردن هویت افراد ترنس، اینترسکس و نان‌باینری در آلمان را به پایان می‌رساند. این نقطه‌عطف سیاسی مهم عمدتا به خاطر پافشاری و همت جامعه *TIN (ترنس، اینترسکس و نان‌باینری) به دست آمده است. نیاز بالای جامعه به چنین قانونی با ثبت‌نام حدود ۱۵,۰۰۰ نفر برای تغییر «جنسیت و نام» در مدارکشان نشان داده شده است. اکنون ادارات ثبت احوال مسئول اجرای صحیح و بدون تبعیض این قانون هستند.
@6rangiran

6Rang

04 Nov, 09:25


📍https://6rang.org/10297/
«بوستون IVF»، یک مرکز کلینیک باروری و پژوهش است، که در آن تصمیم گرفتند، از داده‌هایی که هشت سال‌ جمع‌آوری کرده بودند برای اثبات اینکه آیا تستسترون، حتی بعد از اینکه یک مرد ترنسجندر مصرف آن را متوقف کند، اثر دائمی بر باروری دارد یا نه، تحقیق کنند.
این تحقیق «بوستون آی. وی. اف» تا کنون بزرگترین تحقیقی است که نتایج بالینی مردان ترنسجندری که تحت درمان‌های باروری قرار گرفته‌اند را بررسی کرده است. این تحقیق همچنین اولین مرکزی است که تا به حال مقیاس‌های لقاح مصنوعی برای ترنسجندرها را در این اندازه و جزییات توصیف کرده است.
آن‌ها دریافتند که بیش از نیمی از مردان ترنسجندر که می خواستند باردار شوند؛ قبل از اقدام به بارداری جایگزینی هورمون (HRT) انجام داده‌اند. آن‌ها به طور متوسط چهار ماه قبل از انجام چرخه تحریک تخمدان‌ها به عنوان بخشی از یک فرایند لقاح مصنوعی، مصرف تستسترون را قطع کرده بودند و بازدهی مشابه تخمک زنان همان‌جنسیتی (سیسجندر) که هرگز هورمون مصرف نکرده‌اند داشته‌اند.
این تحقیقات براساس داده‌های ۲۵ مرد ترنسجندر انجام شده است. مدیر مرکز تحقیقاتی بوستون «آی. وی. اف» به «ان. بی. سی» گفت: اعداد بسیار کوچک اما بسیار اطمینان بخش بودند که حتی اگر این مردان ترنسجندر تستسترون مصرف کرده باشند، زمانی که آنها را متوقف کرده و تحت فرایند تحریک تخمدا‌ن ها قرار گرفتند، تخمک‌هایی مشابه با زنان سیسجندر (همان‌جنسیتی) داشته‌اند.
یکی از متخصصین غدد مرکز «آی. وی. اف» بوستون میگوید: «تحقیقات ما نشان میدهد که حتی دوره طولانی هورمون‌ تراپی نیز تاثیر منفی بر نتیجه تحریک تخمدان ها ندارد.»
نتیجه این تحقیق پیشرفت هیجان انگیزی برای مردان ترنسجندری که قبلا هورمون‌تراپی را شروع کرده بوده اند و آروزی بچه دار شدن داشته‌اند بوده و مهر باطلی بر این نظریه که مردان ترنسجندر برای بارداری باید حتما قبل از شروع هورمون‌تراپی تخمک‌هایشان را فریز کنند.
«امت هاردیمن» می‌گوید که از کودکی متوجه بوده‌است که ترنسجندراست و وقتی به سن ۱۸ سالگی رسیده‌است، هورمون تراپی را شروع کرده‌است. او فکر می‌کرد که قطعا نابارور شده است. «امت» می‌گوید «باید میان هویت جنسیتی‌ خود و داشتن فرزند یکی را انتخاب می‌کردم.» ولی چند سال بعد وقتی به خاطر نداشتن بیمه درمانی مجبور به قطع هورمون شده بود چرخه پریودهایش شروع می‌شود و موفق می‌شود تخمک‌هایش را برداشت کند. همسرِ «امت» با تخمک‌های او باردار میشود و دو فرزند به دنیا می‌آورند.
(متخصصین باروری پیشنهاد می‌دهند مردان ترنس برای جمع‌آوری تخمک‌هایشان مصرف هورمون را قطع کرده و تخمک‌ها را فریز کنند، با این حال گزارش شده که یک پسر ترنس ۱۶ ساله توانسته بدون قطع کردن هورمون تخمک برداشت کند.)
دکتر «پنگ» می‌گوید باوجود اینکه بارداری بعد از قطع هورمون برای مردان ترنس امکان‌پذیر است، ولی همچنان میتواند تصمیم سختی باشد. او می‌گوید: «فکر قطع تستسترون و وارد پروسه «آی. وی. اف» شدن می‌تواند برای مردان ترنس خیلی دلهره آور باشد وخیلی از آن‌ها به این دلیل به دنبال آن نمی‌روند.»
این تحقیق بر روی مردان ترنسجندری که جایگزینی هورمون را از بزرگسالی شروع کرده بودند انجام شده است. دکتر «اولسون کندی» مدیر پزشکی مرکز سلامت و توسعه جوانان ترنس در بیمارستان کودکان لس انجلس، می‌گوید این روند احتمالا برای مردان ترنسی که مسدودکننده بلوغ مصرف کرده اند و بعد از آن تستسترون تراپی را شروع کرده اند متفاوت است چون اندام تولید مثل آنها هیچوقت بالغ نشده است. او می‌گوید: «ما نمیدانیم چون هیچ کس تا به حال این کار را نکرده است. ولی چون هیپوتالاموس شما تغییری نمی‌کند میتواند اتفاق بیافتد.»
@6rangiran

6Rang

03 Nov, 09:55


🏳️‍🌈
«از کجا بفهمم ترنس هستم یا نه؟» سوال سختیه. این رو شادی امین توی توضیح المسائل میگه. بعد از تجربه‌های خودش به عنوان یه زن لزبین میگه که چطور تعریف‌ها و کلیشه‌های جنسی و جنسیتی باعث میشه فکر کنیم برای فوتبال بازی کردن یا یه زن رو دوست داشتن حتما باید «مرد» بود و اگه اینجوری نیست و شما یه زن هستین که مثلا یه زن دیگه رو دوست دارین پس این «غلطه» و باید دنبال «راه‌حل» باشیم و خب احتمالا یکی از راه‌حل‌ها این می‌تونه باشه که مثلا مرد ترنس هستیم احتمالا!
شادی اما راه‌حل رو با تکیه بر تجربه زیسته خودش و خیلی از اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ میگه بهتون.
راه‌حل ساده‌ است. راه‌حل اینه که «خودمون باشیم» و فاصله مصنوعی که تعریف شده خود بشره رو بشکنیم و نگذاریم اون تعریف‌ها برای ما تعیین کننده باشن.
«از کجا بفهمم ترنس هستم یا نه؟» سوال سختیه اما با این راه‌حل دیگه باعث دلهره کسی نمیشه.
خودمون باشیم، اینجوری قشنگتره بچه‌ها.
@6rangiran

6Rang

03 Nov, 09:53


🏳️‍🌈
برلین، ۱ نوامبر ۲۰۲۴: امروز «قانون تعیین سرنوشت» که به افراد ترنس، اینترسکس و نان‌باینری اجازه می‌دهد تا با یک اعلام ساده، جنسیت و نام کوچک خود را در ادارات ثبت احوال تغییر دهند در آلمان به اجرا درآمد.
این قانون پس از سال‌ها تلاش از سوی هیئت فدرال انجمن لز‌‌بین‌ها و گی‌های آلمان ( ⁺LSVD) و دیگر سازمان‌های ال‌جی‌بی‌تی‌+ آلمان به تصویب رسیده است. جولیا مونرو از هیئت مدیره ⁺LSVD می‌گوید: «این نقطه‌عطف با همت و پایداری جامعه *TIN (ترنس، اینترسکس و نان‌باینری) تحقق یافته و یک گام بزرگ برای حق تعیین سرنوشت آن‌هاست.»

این قانون جدید، پاتولوژیک (پزشکینه) کردن هویت افراد ترنس، اینترسکس و نان‌باینری در آلمان را به پایان می‌رساند. این نقطه‌عطف سیاسی مهم عمدتا به خاطر پافشاری و همت جامعه *TIN (ترنس، اینترسکس و نان‌باینری) به دست آمده است. نیاز بالای جامعه به چنین قانونی با ثبت‌نام حدود ۱۵,۰۰۰ نفر برای تغییر «جنسیت و نام» در مدارکشان نشان داده شده است. اکنون ادارات ثبت احوال مسئول اجرای صحیح و بدون تبعیض این قانون هستند.
@6rangiran

6Rang

01 Nov, 15:35


🏳️‍🌈
مهدی موسوی عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
مهدی موسوی باور دارد که خیلی زود روزی فرا خواهد رسید که همه ما فارغ از هر گرایشی، اتنیکی مذهبی و... می‌توانیم در آزادی و برابری کنار هم زندگی کنیم.

برای شرکت در این کمپین، فقط کافیه برای ما ویدئویی با مشخصات زیر  بفرستید.
ویدیوهای شما باید حداکثر ۹۰ ثانیه(۱.۳۰ دقیقه) باشد. 
برای ضبط لطفا با بیان جمله زیر و در انتها پیام خودتون به فعالین و کنشگران ما رو در دعوت به این کمپین همراهی‌کنین.
@6rangiran

6Rang

01 Nov, 15:33


📍https://6rang.org/78097/
🏳️‍🌈
پیوتر ایلیچ چایکوفسکی از سرشناس‌ترین و محبوب‌ترین آهنگسازان روس است و اولین آهنگساز روسی بود که موسیقی رومانتیکش تأثیر ماندگاری در سطح بین‌المللی گذاشت.
او در فهرست بزرگ‌ترین آهنگسازان کلاسیک،‌ معمولاً در میان ده‌ها نفر برتر و همتراز با کسانی چون موتزارت Mozart ،‌بتهوون Beethoven و باخ Bach قرار می‌گیرد.
بحث در مورد زندگی شخصی چایکوفسکی،‌به ویژه تمایلات جنسی او فراوان بوده  و تلاش‌های شوروی برای حذف تمام ارجاعات به همجنس‌گرایی و نشان دادن او به عنوان یک دگرجنس‌گرا را، نشان میدهد. اما در هر صورت،امروزه زندگی‌نامه‌نویسان به طور کلی موافق هستند که چایکوفسکی همجنسگرا بود و همچنین از آشکار شدن گرایش جنسی‌اش همیشه در هراس بود.
اگرچه این آهنگساز در نامه‌هایی که به برادرش نوشته است درباره‌ی تمایلات جنسی خود به طور مفصلی آشکار سازی کرده اما شهرت بی‌نظیر و ترس از زیر پا گذاشتن قراردادهای اجتماعی او را از زندگی آشکار با یک شریک مرد باز داشته بود.
@6rangiran

6Rang

29 Oct, 17:00


🏳️‍🌈
فیلم آتنبرگ، «Attenberg» محصول سال ۲۰۱۰، ساختهٔ کارگردان یونانی آتنا راچل تسانگاری است. این فیلم داستان زندگی دختری به نام مارینا را روایت می‌کند که در شهری کوچک و صنعتی در یونان زندگی می‌کند.
این فیلم، علاوه بر پرداختن به موضوعات بلوغ و هویت، به طور ظریفی به کشمکش‌های درونی مارینا در مورد گرایش‌جنسی‌اش نیز می‌پردازد.
مارینا با دوستی به نام بلا رابطه‌ای عمیق و پیچیده دارد که جنبه‌هایی همجنس‌گرایانه به خود می‌گیرد.
این دوستی که مرز میان دوستی و جاذبه‌ی جنسی را مبهم می‌کند، به بخشی از مسیر خودشناسی مارینا تبدیل می‌شود.
فیلم کشف گرایش جنسی را به شکلی طبیعی و بی‌پیرایه ارائه شده و با طنزی تلخ و درون‌نگرایانه، چالش‌های مارینا در کشف و پذیرش هویت جنسی‌اش را به نمایش می‌گذارد.
مارینا که توسط پدرش تربیت شده است، رویکرد خاصی به زندگی دارد. پدر مارینا که فردی روشن‌فکر و در عین حال تلخ‌اندیش است، به او دیدگاهی خاص نسبت به جهان داده و او را با مفاهیمی مانند مرگ، طبیعت، و انسان‌شناسی آشنا کرده است.
و به دلیل تربیت خاص و تأثیرات اطرافیان، ارتباطات اجتماعی و احساسی برایش چالش‌برانگیز است.
@6rangiran

6Rang

29 Oct, 15:56


🏳️‍🌈
در روزهای گذشته مصاحبه «مهدی نصیری» فعال اصلاح طلب با کانال جمهوری بی‌خدایان بسیار مورد توجه رسانه‌های دولتی قرار گرفته‌است. 

مهدی نصیری  تحصیلات حوزوی خود را در قم گذرانده است و در دوره خاتمی از سوی خامنه‌ای بعنوان سردبیر و مدیرمسئول روزنامه تندروی کیهان انتصاب شده بود. 
.  در این مصاحبه  مجری از او درباره آزادی همجنسگرایان در آینده سوال می‌کند، نصیری می‌گوید: «تمام قضایا و چالش‌ها من‌جمله بحث همجنس‌خواهی در چارچوب دموکراتیک و آن حکومت عرفی باید حل شود و هر قانون و برخوردی بخواهد انجام شود هر چه اکثریت مردم به آن رسید، ما از منظر حکمرانی به آن تن می‌دهیم.» 

مهدی نصیری تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناخته شدن گرایش جنسی و رعایت حقوق بنیادین افراد ال‌جی‌بی‌تی‌+ را به پارلمان منتخب آن زمان محول می‌کند درحالیکه اگر دولت در مسیر انتقال به سمت یک نظام سکولار-دموکراتیک قرار بگیرد، باید تمامی حقوق‌ اساسی بشر، از جمله رعایت اصل حق برابری و عدم تبعیض بر اساس گرایش جنسی، هویت جنسیتی، بیان جنسیتی و شاخصه‌های جنسی  را پذیرفته و تضمین کند .
@6rangiran

6Rang

29 Oct, 15:54


📍https://6rang.org/78092/
🏳️‍🌈
در روزهای گذشته مصاحبه «مهدی نصیری» فعال اصلاح طلب با کانال جمهوری بی‌خدایان بسیار مورد توجه رسانه‌های دولتی قرار گرفته‌است. 

مهدی نصیری  تحصیلات حوزوی خود را در قم گذرانده است و در دوره خاتمی از سوی خامنه‌ای بعنوان سردبیر و مدیرمسئول روزنامه تندروی کیهان انتصاب شده بود. 

ویدئویی که مشاهده می‌کنید، بخشی از مصاحبه دو ساعته اوست.  در این مصاحبه  مجری از او درباره آزادی همجنسگرایان در آینده ایران سکولار-دموکرات بعد از رژیم اسلامی، که گویا در مصاحبه از ویژگی‌هایش صحبت می‌شده، سوال می‌کند، نصیری می‌گوید: «تمام قضایا و چالش‌ها من‌جمله بحث همجنس‌خواهی در چارچوب دموکراتیک و آن حکومت عرفی باید حل شود و هر قانون و برخوردی بخواهد انجام شود هر چه اکثریت مردم به آن رسید، ما از منظر حکمرانی به آن تن می‌دهیم.» 
جالب است در مورد آزادی مشروب‌فروشی سریع نظر موافق خود را اعلام می‌کند ولی در م
درواقع این اظهارات نشان می‌دهد که دیدگاه‌های وی درباره حقوق اقلیت‌ها همچنان مبهم و قابل تامل است. 

مهدی نصیری تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناخته شدن گرایش جنسی و رعایت حقوق بنیادین افراد ال‌جی‌بی‌تی‌+ را به پارلمان منتخب آن زمان محول می‌کند درحالیکه اگر دولت در مسیر انتقال به سمت یک نظام سکولار-دموکراتیک قرار بگیرد، باید تمامی حقوق‌ اساسی بشر، از جمله رعایت اصل حق برابری و عدم تبعیض بر اساس گرایش جنسی، هویت جنسیتی، بیان جنسیتی و شاخصه‌های جنسی  را پذیرفته و تضمین کند .

این حقوق، اصول اولیه‌ای در حقوق بشر هستند و هیچکس در جایگاه تصمیم گیری سلب آن نیست.  بدتر اینکه بخواهد تحت تاثیر دیدگاه‌های سنتی و محافظه‌کارانه مردمی، آن را نادیده بگیرد.

نظر شما چیست؟ آیا تندروهایی مثل نصیری که تغییر رویه می‌دهند و یکهو مخالف نظام و پیروی خط خاصی می‌شوند، هیچ اهمیتی برای اصول اولیه حقوق بشری قايل هستند؟ یا آنها هم مثل همین نظام دیکتاتور خود را مالک حقوق اساسی مردم می دانند که آن را با منت و قطره قطره به شهروندان بدهند؟

حسین شریعتمداری که امروز ادامه خط رویکرد مهدی نصیری را در کیهان ادامه می دهد، با سابقه اینهمه نفرت پراکنی علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ یکهو مخالف حکومت شود شما باور می‌کنید که بخواهد شرایط به سمت رعایت حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی پیش برود؟
@6rangiran

6Rang

28 Oct, 12:30


📍https://6rang.org/78088/
🏳️‍🌈
هفته آخر ماه اکتبر ، هفته‌ی آگاهی‌رسانی درمورد افراد آسکشوال/بی‌جنسگرایانه.
این هفته فرصت خوبی برای آشنایی با دنیای بی‌نهایت رنگارنگ هویت‌های جنسیِ.
اما آسکشوال/بی‌جنسگرا یعنی چی؟
شاید فکر کنین که آسکشوال یعنی اینکه کسی‌که تمایل جنسی به هیچ‌کس نداره. اما این فقط یه بخش کوچیک از داستانِ.
بی‌جنس‌گرایی طیف وسیعی از هویت‌هاست.
از دمی‌سکشوال‌ها گرفته تا خاکستری‌ها و بقیه هویت‌های طیف 《ایس》ACE.

آسکشوال یا بی‌جنس‌گرا، اصطلاحیه که برای توصیف هویت یا گرایش جنسی (کمتر از ۲ درصد از جمعیت جهان) استفاده می‌شه و به زبان ساده، به کسی گفته می‌شود که تمایل جنسی نسبت به دیگران (با هر جنسیتی که داشته باشن) رو تجربه نمی‌کنه یا به ندرت تجربه می‌کنه.
اگر کسی بهتون گفت این یه هویت جدیده، بدونین که از قدیم وجود داشته و هنوزم کسانی هستن که این تمایل جنسی رو دارن. مثه «نیکلا تسلا» یا «لئوناردو داوینچی».
@6rangiran

6Rang

25 Oct, 12:40


📍https://6rang.org/77739/
🏳️‍🌈
ایلگا (انجمن بین‌المللی افراد همجنسگرا، دوجنسگرا، ترنسجندر‌ و اینترسکس‌) نقشه راهبردی افراد اینترسکس را به روز کرد.
ایلگای جهانی با توجه به کمبود چشمگیری که در حفاظت قانونی از حق تمامیت جسمی و خودمختاری افراد میان‌جنسی در جهان وجود دارد، دست به مستندسازی موارد نقض حقوق این جامعه زده است و در این خصوص نوشته:
«این گزارش، یک بررسی جهانی پیشگامانه در مورد حفاظت‌های قانونی برای افرادی است که با ویژگی‌های جنسی متفاوت متولد شده‌اند.»
این نقشه شامل مروری بر وضعیت هر یک از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل متحد در زمینه حفاظت از حقوق بشر افراد میان‌جنسی است. همچنین، به بیش از ۱۶۰ قانون ملی از ۳۴ کشوری که در آن‌ها تحولات قانونی رخ داده، اشاره می‌کند و تحلیلی از چگونگی پرداختن به مسائل میان‌جنسی در حقوق بین‌الملل بشر ارائه می‌دهد.
علاوه بر این، شامل مصاحبه‌هایی با فعالان میان‌جنسی است که دیدگاه‌های منحصربه ‌فردی در مورد کارهای حمایتی آن‌ها ارائه می‌دهد.

ایلگای جهانی – ILGA World – انجمن بین‌المللی افراد همجنسگرا، دوجنسگرا، ترنسجندر‌ و اینترسکس‌، یک فدراسیون جهانی متشکل از بیش از ۱۷۰۰ سازمان از بیش از ۱۶۰ کشور و منطقه است که برای حقوق بشر جامعه اقلیت‌های جنسی و جنسیتی کمپین و فعالیت می‌کنند.

برای دیدن نقشه اشخاص اینترسکس به زبان انگلیسی و همچنین نقشه‌ی راهنمای ترنسجندر این سازمان به چهار زبان تورکی، کوردی، عربی و فارسی، می‌توانید به وبسایت شش‌رنگ مراجعه کنید.
@6rangiran

6Rang

24 Oct, 11:53


🏳️‍🌈
لینکین پارک، یکی از محبوب‌ترین گروه‌های راک جهان، پس از هفت سال از درگذشت خواننده اصلی‌اش، چستر بنینگتون، با انتشار تک‌آهنگی جدید و معرفی عضو جدیدی به نام امیلی آرمسترانگ به صحنه موسیقی بازگشت. امیلی آشکارا لزبین است و از جایگاه و محبوبیتش به خوبی برای افزایش مشاهده‌پذیری جامعه کوییر استفاده می‌ کند.
امیلی آرمسترانگ، خواننده و ترانه‌سرای آمریکایی، با صدای قدرتمند و سبک اجرای منحصر به فرد خود، به عنوان یکی از چهره‌های شاخص موسیقی راک شناخته می‌شود. او متولد ۱۹۸۶ است که از سال ۲۰۰۲ نوشتن آهنگ‌هایش را شروع کرد.
آرمسترانگ پیش از پیوستن به لینکین پارک، در گروه‌های مختلفی فعالیت داشته و با سبک‌های موسیقی متنوعی آشنا شده است.
یکی از نکات جالب توجه در مورد امیلی آرمسترانگ، گرایش جنسی اوست که به طور آشکارا خود را لزبین معرفی کرده و از فعالان حقوق جامعه ال‌جی‌بی‌تی‌+ محسوب می‌شود. رابطه او با مدل معروف کیت هریسون در سال ۲۰۱۶ نیز در رسانه‌ها بازتاب گسترده‌ای داشته است.
امیلی ترجیح می دهد زندگی خصوصی خود را مخفی نگه دارد و اطلاعات بیشتری در مورد رابطه‌های او نمی‌توان پیدا کرد..
@6rangiran

6Rang

23 Oct, 17:21


🏳️‍🌈
شادی امین عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
در این ویدیو شادی امین خیلی دقیق به تاثیرات این جرم‌انگاری در زندگی افراد کوئیر پرداخته است.
@6rangiran

6Rang

23 Oct, 09:04


۲۲ اکتبر ۱۴۰۱، یک‌ماه پس از به قتل رسیدن مهسا-ژینا امینی به دست جمهوری اسلامی، ایرانیان در سراسر دنیا به ویژه در اروپا به تجمع اعتراضی که در برلین برگزار شد پیوستند.
جمعیتی بیش از هشتاد هزار نفر، در تظاهرات عظیمی در برلین شرکت کردند که بسیار مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی، ایرانیان و حتی خود جمهوری اسلامی قرار گرفت. 
این تظاهرات برای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ایرانی هم بسیار پراهمیت بود چراکه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ایران نیز به عنوان گروهی تحت ستم و دادخواه در ایران در کنار گروه‌های اپوزوسیون و فعالین سیاسی مطالبات خود را مطرح کرد.
یکی از سخنرانان در این تظاهرات ملیکا زر، زن لزبین و مدیر اجرایی شش‌رنگ بود که به صحنه آمد و با اشاره به سالها مبارزات جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، خواستار حمایت جهانی برای تحقق حقوق برابر شد.
این بیانیه حاصل سال‌ها فعالیت شش‌رنگ و رابطه تنگاتنگ ما با جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ ایران بود.
تظاهرات۲۲ اکتبر نقطه عطفی در تاریخ مبارزات اقلیت‌های جنسی و جنسیتی ایران بود و نشان داد که این جامعه به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از جنبش آزادی‌خواهی ایران، برای حقوق خود می‌جنگد.
@6rangiran

6Rang

23 Oct, 09:01


📍https://6rang.org/78068/
🏳️‍🌈
محمود فکری، سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال تهران و مربی الان مس شهر بابک، در اظهاراتی نفرت‌پراکنانه، همجنس‌گراستیزانه، غیر محترمانه، سخیف، شرم‌آور و در یک کلام حال بهم‌زنانه‌اش در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره نیمکت استقلال گفته: «خواهش می‌کنم دنبال سرمربی همجنسگرایی که متاسفانه «مفعول» هم هستند، نرین!»

فکر می‌کنید استفاده از این ادبیات روی افراد همجنسگرا چه تاثیری می گذاره؟
نفرت‌پراکنی مسئولین مذهبی و حکومتی کم بود که سرمربی فوتبال هم بخواد بهش اضافه بشه؟!

فکری با استفاده از عبارات زننده ای مثل  «مفعول» و «اشتباه کروموزومی»  و کنار همجنسگرا بودن  قرار دادن اونها، یه بار دیگه نشون داد که این سیستم درست بشو نیست.  و از بالاترین مقامش گرفته تا مربی تیم‌های ورزشیش تا وقتی که پشتشون به سیستم همجنسگراستیز گرمه، باز هم شاهد این چنین اظهار نظرهایی خواهیم بود.

البته فکری عذرخواهی کرده! ولی به دلیل  عذرخواهیش دقت کنید! به خاطر« رنجش اهالی فوتبال »عذرخواهی کرده،  . نه به خاطر نفرت‌پراکنیش علیه همجنسگراها!  توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال چهار ماهه محروم و ۵۰۰ میلیون هم جریمه‌ شده! 
هرچند از سیستم مردسالارانه‌ی دگرجنسگرا محور که زن‌ها رو از حضور در استادیوم‌ها محروم می‌کنه انتظار محصولی بیشتر از فکری هم نمیره ولی بچه‌ها شما محض یاد‌آوری اصول یوگیاکارتا رو براش بفرستین تا شاید در مورد حق حریم خصوصی و یا مثلا در مورد حق برابری و عدم تبعیض بر اساس گرایش جنسی و هویت جنسیتی چیزی به گوشش بخوره، حالا شاید یه روزی به دردش خورد!
برا ما هم خواستین از ارسال‌هاتون اسکرین شات بفرستین دور هم شاد شیم 🙂
@6rangiran

6Rang

21 Oct, 15:58


📍https://6rang.org/78060/
در پی شکایت‌های «ویاچسلاو ولودین، رئیس دوما» که یکی از شخصیت‌های کلیدی سیاسی روسیه است، مطالب مربوط به همجنسگرا بودن او به طور گسترده‌ای از اینترنت حذف شده است.
همجنسگرا بودن یا نبودن ولودین، موضوعی است که همچنان در میان خبرنگاران و افکار عمومی به عنوان یکی از سوالات بی‌پاسخ شناخته می‌شود و زمانی رخ داده که فضای سیاسی در روسیه به شدت خفقان‌آور و تنش‌زاست. ولودین با پیگیری قانونی، سعی در پاکسازی وجهه خود از هرگونه اتهام یا شایعه‌ای مرتبط با هویت جنسی‌اش دارد و به نظر می‌رسد این اقدام به قصد کنترل روایت‌ها و تصویر سازی مثبت از او در فضای سیاسی فعلی‌ست.

عدم آزادی مطبوعات و فشار بر روزنامه‌نگاران از یک سو و سرکوب سیستماتیک اقلیت‌های جنسی و جنسیتی از سوی دیگر شرایط را هر روز دشوارتر و جامعه ال‌جی‌بی‌تی را مجبور به انکار و سانسور دولتی و خودخواسته می‌کند.
روسیه در حالی همجنسگرایی را به عنوان «خصوصیت‌های نامطلوب میان دولتمردان» به حساب می‌آورد که بر اساس اصل ۲۵ یوگیاکارتا،‌ هر شهروندی حق دارد بدون تبعیض بر مبنای گرایش جنسی و هویت جنسیتی در اداره امور عمومی از جمله کاندیداتوری و تنظیم سیاست‌های تاثیرگذار شرکت کند.
@6rangiran

6Rang

21 Oct, 11:30


📍https://6rang.org/78056/
🏳️‍🌈
گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق فرهنگی  در جدیدترین  گزارش خود به ادامه روند آزمایش‌های اجباری تأیید جنسیت در لیگ‌های فوتبال و فوتسال زنان ایران اشاره کرده است.
الکساندرا زانتاکی به نقل از شش رنگ می‌گوید: در ایران این آزمایش‌ها به اخراج بازیکنان تحت عنوان «ابهام جنسیتی» توسط مقامات منجر شده است. این مسأله همچنین منجر به  توهین و تمسخر قابل توجه بازیکنان زن و هویت جنسیتی آن‌ها شده است.
این تحقیق که بر اساس مصاحبه‌های مفصل با ۱۷ ورزشکار در ایران تهیه شده نشان می‌دهد که ورزشکاران زن ال‌بی‌تی+ در ایران، بخصوص‌ آنهایی که بیان جنسیتی‌شان با هنجارهای موجود در جامعه سازگار نیست، با تبعیض‌های مضاعف گسترده و نظام‌مند از جمله خشونت روانی، آزمایش‌های تعیین جنسیت اجباری و محدودیت‌‌های اجتماعی روبرو هستند. این گزارش همچنین می‌‌گوید جرم‌انگاری روابط هم‌جنس‌گرایانه باعث می‌شود که هر گونه نشانه‌ای از نزدیکی بین زنان مقامات را مظنون کرده  ممکن است عواقبی در پی داشته باشد.
@6rangiran

6Rang

18 Oct, 18:15


برداشت شما از این شعر این ترانه چیه؟
«اگه پسر بودم» فقط «عسل» بودم؟ یا برای اینکه بخوام با یه دختر خوشگل باشم باید حتما «پسر» می‌بودم؟
این ترانه برداشت‌های متفاوتی رو تو ذهن آدم به وجود میاره، مثلا اینکه اینقدر محدودیت‌های اجتماعی برای زنان زیاده تصور همچین تجربه ای نیاز به مرد بودن داره. یا اینکه ذهن مردها و مردونگی رو تو زدن زیر قانون و هرج و مرج پیدا می‌کنه….
تو ماشین قرمز با یه دختر خوشگل؟ خب دختر باش تو ماشین قرمز و یه دختر خوشگل رو سوار کن با هم حالشو ببرین، یا پسر باش و یه پسر خوشگل رو تو یه ماشین قرمز سوار کن با هم برین!
شما حستونن چیه نسبت به این ترانه؟
برای عسل بودن حتما باید پسر بود؟😆😃
@6rangiran

6Rang

18 Oct, 18:14


📍https://6rang.org/75371/
🏳️‍🌈
در روز جهانی ضمایر، باید بروی این نکته تاکید کنیم که هر فردی حق داره با هویت خودش شناخته بشه و بهش احترام گذاشته بشه.

این روز فرصتیه تا نه تنها به تنوع هویتی احترام بذاریم، بلکه به آگاهی‌رسانی درباره‌ی یکی از مهم‌ترین موضوعات حقوق بشری بپردازیم.
احترام به هویت‌ها، نه تنها یک انتخابه، بلکه یک مسئولیت انسانیه و باید به همه‌ی کسانی که برای به رسمیت شناخته شدن قدمی برمی‌دارن، به خصوص به جامعه‌ی نان باینری ایرانی، افتخار کنیم.
فراموش نکنین که هر کدوم از ما، با استفاده از ضمایر درست، می‌تونیم به دیگران چقدر احساس امنیت و پذیرش بدیم و با عشق و احترام، دنیایی بسازیم که در اون همه بتونن بدون هیچ ترسی خودشون باشن و به چیزی که هستن افتخار کنن.
برامون بنویس به عنوان یک فرد نان باینری ایرانی با چه چالش‌هایی تا به امروز درگیر بودی؟
@6rangiran

6Rang

17 Oct, 14:20


🏳️‍🌈
امروز روز جهانی ضمیره و ما در این پست کشورهایی رو که افراد نان‌باینری رو به رسمیت می‌شناسن بهتون معرفی می‌کنیم.
اولین چیزی که باید بهش توجه کرد اینه که چرا این روز و به رسمیت شناخته شدن هویت جنسیتی همه افراد انقدر مهمه؟ و اینکه چقدر میتونه زیبا باشه
که همه بتونن بدون نگرانی هرضمیری رو که ترجیح می‌دن، استفاده کنن.

می‌دونی آخه دنیا پر از رنگ‌های قشنگه!
پس چرا ما باید خودمون رو توی یه قالب دوگانه زن و مرد جا بدیم اگر احساسش نمیکنیم؟
رنگین‌کمون هم رنگ‌های زیادی داره و هر رنگش درخشش مخصوص خودش رو داره پس
بیاین با احترام و حمایت از خانواده بزرگمون کاری کنیم که هر شخصی، با هر رنگی و هر هویت جنسیتی که هست بدرخشه فارغ از نگرانی و بی‌احترامی .
امروز فرصتیه تا به همه بگیم که چقدر به انتخابشون اهمیت میدیم و دوستشون داریم.
🔴تو بگو دوست داری از چه ضمیری برات استفاده بشه؟
@6rangiran

6Rang

16 Oct, 17:15


📍https://6rang.org/78038/
🏳️‍🌈
نپال، یه کشوریه تو جنوب آسیا که بیشتر مردمش پیرو آیین هندو هستن.
جالبه بدونین که نپال یکی از کشور‌هایی هست که توش قوانین مربوط به اقلیت‌های جنسی از پیشروترین قوانین این حوزه در میان کشور‌های آسیاییه و قانون اساسی نپال، حقوق اقلیت‌های جنسی را به عنوان یکی از حقوق‌ اساسی و اولیه‌ی انسانی به رسمیت می‌شناسه.
@6rangiran

6Rang

14 Oct, 15:08


🏳️‍🌈
اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ هم مثل همه‌ اشخاص دگرجنسگرا دیگه حق تشکیل خانواده دارن. اون‌ها هم حق دارن این روز مهم رو در کنار دوستان و آشنایانشون جشن بگیرن و عشق و شادیشون رو با دیگران شریک بشن. گرایش جنسی و هویت جنسیتی نباید هیچ مانعی در راه تشکیل خانواده، ازدواج و حق داشتن فرزند باشه.
اصل ۲۴ اصول یوگیاکارتا اصلی هست که بر روی این مساله تاکید داره. بر اساس این اصل هر کس حق داره، صرف نظر از گرایش جنسی و هویت جنسیتی تشکیل خانوداه بده و هیچ خانواده‌ای نباید بر پایه گرایش جنسی یا هویت جنسیتی هر یک از اعضا مورد تبعیض قرار بگیره. دولت‌ها هم به جای قوانین تبعیض آمیز در این خصوص باید این حق اشخاص رو به رسمیت بشناسن و شرایط رو برای اون محیا کنن.
خیلی از کشورها این حق رو به رسمیت می‌شناسن، مثل تایلند، بعضی از ایالت‌های آمریکا، لتونی، اسلوونی، ایرلند شمالی و ...
به نظر شما در فردای ایرانِ آزادمون، حق ازدواج زوج‌های همجنس و به رسمیت شناختن این حقوق با چه سرعتی اتفاق میوفته؟
@6rangiran

6Rang

13 Oct, 14:09


🏳️‍🌈
مینا احدی عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
مینا احدی سالها در حال مبارزه برای حکم اعدام و سنگسار مبارزه می‌کند، معتقد است حکم اعدام برای داشتن روابط رضایتمند بین دو همجنس در دنیای حاضر جنایت علیه بشریت است.

برای شرکت در این کمپین، فقط کافیه برای ما ویدئویی با مشخصات زیر  بفرستید.
ویدیوهای شما باید حداکثر ۹۰ ثانیه(۱.۳۰ دقیقه) باشد. 
برای ضبط لطفا با بیان جمله زیر و در انتها پیام خودتون به فعالین و کنشگران ما رو در دعوت به این کمپین همراهی‌کنین.
@6rangiran

6Rang

11 Oct, 17:30


📍https://6rang.org/75282/
امروز یک روز بسیار مهم و حیاتی برای اعضای جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ هست. امروز ۱۱ اکتبر، روز جهانی آشکارسازی هستش.
گرایش جنسی هیچ کسی از ظاهرش قابل تشخیص نیست. پس با نگاه‌هاتون انسان‌ها رو اذیت نکین!
اگه کسی خودش گفت همجنسگرا و یا عضوی از این جامعه‌ است در مورد روابط جنسیش کنجکاوی‌های بی‌خود نکنین! نه زندگی بچه‌های ال‌جی‌بی‌تی+ به سکس منحصر میشه و نه تخت خواب ما حوزه‌ی عمومیه که سوال کنین!
و فراموش نکینن آشکارسازی به خصوص در جامعه‌ی همجنسگراستیزی مانند ایران پروسه‌ی خیلی سختیه و ممکنه حتی به خشونت علیه اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ منجر بشه.
در مسیر آشکارسازی دو چیز خیلی مهمه.
اول اینکه این پروسه از شخصی به شخص دیگه و با توجه به شرایط شخص قابل تغییره و مراحل ثابت و مشخصی نداره و دوم اینکه به اراده و انگیزه شخص بستگی داره.
ما در این پست سعی کردیم به چند تا سوال و تصور اشتباه رایج که در این خصوص وجود داره جواب بدیم.
اینکه چرا حتما نباید در روابط همجنسگرایانه یکی نقش زن و دیگری نقش مرد داشته باشه یا اینکه آدم‌ها کِی متوجه می‌شن جز جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ هستند و مهمتر از همه اینکه اصلا چرا مهمه که اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ آشکارسازی کنند.
@6rangiran

6Rang

11 Oct, 09:55


📍https://6rang.org/78016/
🏳️‍🌈
۱۰ اکتبر همزمانی دو روز جهانی مهم است. روز جهانی مبارزه با مجازات اعدام و روز جهانی سلامت روان. دو روزی که یادآور حق حیات به عنوان بدیهی‌ترین حق بشر و حق برخورداری از سلامت روان به عنوان یک حق جهانی بشر است. 
جمهوری اسلامی به عنوان کشوری که بیشترین میزان اعدام بر اساس جمعیت در جهان را دارد، با جرم‌انگاری رابطه‌ی جنسی بین دو همجنس، تهدیدی جدی برای سلامت روانی و حق حیات اعضای جامعه‌ی ال‌جی‌بی‌تی+ به شمار می‌رود.
@6rangiran

6Rang

10 Oct, 08:42


📍https://6rang.org/78011/
ده‌ها نهاد مدافع حقوق بشر هفده سال پیش٬ تصمیم گرفتند دهم اکتبر برابر با ۱۸ مهرماه را به عنوان «روز جهانی مبارزه با مجازات اعدام» با هدف تلاش برای لغو این مجازات در سرتاسر جهان نام‌گذاری کنند.
در قوانین مجازات جمهوری اسلامی ایران، رابطه جنسی رضایتمندانه بین دو همجنس تا با مجازات اعدامرو به روست. این قانون نه تنها حق زندگی و آزادی افراد ال‌جی‌بی‌تی+ را سلب می‌کند، بلکه با ایجاد جوّی از ترس و اضطراب، آن‌ها را از ابراز هویت جنسی خود باز می‌دارد و احساس ناامنی و طرد اجتماعی عمیقی در میانشان پدید می‌آورد.
@6rangiran

6Rang

10 Oct, 08:38


📍https://6rang.org/78005/
🏳️‍🌈
تجربه‌ زیسته همه‌ زنان صرف‌نظر از تعلقات اتنیکی، طبقه‌ای، گرایش جنسی و هویت جنسیتی، معلولیت و ... به خودی خود ‌ارزشمند است اما تجربه‌ی زنان لزبین به جهت پیچیدگی و تقاطع تبعیض‌‌های تجربه شده اهمیت ویژه‌ای دارد.
زنان لزبین با دو چالش جدی به اسم مردسالاری و هموفوبیا دست و پنجه نرم می‌کنند. موقعیتی که به خودی خود آن را تبدیل به عملی سیاسی می‌کند. دقیقا از این جهت نیز آشکارسازی یک زن لزبین عملی بسیار ارزشمند و تاثیرگذار به شمار می‌رود.

سه برگ از یک روایت، سه تجربه یک زن لزبین است که ممکن است شما حداقل در یکی از این تجارب با او نقطه اشتراک و یا نزدیکی داشته باشید. اما هر سه روایت بر یک مساله‌ی مهم تاکید دارد: «آشکارسازی»

شما هم روایت‌های ارزشمند خودتان را برای ما بفرستید. همانطور که این روایت‌ها ممکن است حس همدلی و عدم تنهایی را در شما بیدار کند، روایت شما نیز می‌تواند همین احساس را در اشخاص دیگر و در نتیحه در جامعه ایجاد کند.

به امید پایان چرخه مردسالاری و همجنسگراستیزی و تبریک به زنان شجاع لزبین‌...
@6rangiran

6Rang

09 Oct, 19:05


🏳️‍🌈
ساره عزیز با فرستادن این ویدیو در کمپین #متحد_علیه_سرکوب شش‌رنگ که برای اعتراض به جرم‌انگاری و تبعیض علیه جامعه ال‌جی‌بی‌تی+ در ایران، براه افتاده همراه ماست.
ساره از همه می‌خواهد در برابر ظلم بجنگند و سکوت نکنند و برای گرفتن حق از هیچ تلاشی دست نکشند چراکه دوست داشتن و عشق حق ماست.
@6rangiran

6Rang

09 Oct, 18:36


🏳️‍🌈
به مناسبت روز لزبین که امروزه شادی امین به سوال پرتکراری که ازتون میپرسن:
«آیا لزبین‌ها به همه زن‌ها کشش دارند؟»
جواب میده.
در این توضیح‌المسائل از این کلیشه میگیم که چرا افراد استریت و دگرجنسگرا غالبا فکر می‌کنن «زن‌های لزبین به همه زنها حس دارند؟»،
اصن چی میشه که اینطوری فکر می‌کنن؟
در این شرایط باید جواب ما چی باشه؟
ببینید و دوستان خودتونو زیر این ویدئو منشن کنید.
از شما چه سوال‌های آزاردهنده‌ای میشه؟
@6rangiran

6Rang

08 Oct, 09:57


📍https://6rang.org/78000/
سالهاست که  روزی به نام روز جهانی افراد لزبین، برای گرامیداشت تنوع، فرهنگ و تاریخ لزبین در تقویم در نظر گرفته شده.
۸ اکتبر روز جهانی لزبین‌ها مبارک.
زنانی که به زنان دیگر گرایش جنسی و عاطفی دارن با مقاومت در برابر به رسمیت شناخته شدن رابطه و علاقه‌شون مواجه میشن. 
صحبت از تجربه زندگی به عنوان یک لزبین روز به روز اهمیت بیش‌تری پیدا می‌کنه چون عدم تکرار تاریخ لزبینیسم باعث غافل شدن از رنج‌هاییه که لزبین‌ها در طول این سال‌ها کشیدند.
فرض دگرجنسگرا بودن زنان و جدی نگرفتن رابطه‌ اون‌ها و بیش‌جنسی‌انگاری رابطه دو تا زن، رسمیت دادن به رابطه‌ جنسی که در اون تولید مثل اتفاق بیفته و خط زدن هرچیزی خارج از اون و از همه مهمتر مقابله فعالانه و مردسالارانه با حیات زنان لزبین عواملیه که باید همیشه یادمون بمونه. 

زنان لزبین وجود دارن، برای رسیدن به آزادی و گرفتن فضا، بسیار جنگیدن و حتی امروز هم این مبارزه ادامه داره.
باید تاکید کرد تمام زنان لزبین هویتشون معتبره و اتحاد زنان در این روز در بالا بردن آگاهی و همبستگی الزامیه پس زنان ترنس لزبین و افراد نان باینری که با زنان رابطه دارن از این تاریخ خارج نیستن.
از شما دعوت می کنیم به مناسبت این روز حتما رساله «دگرجنسگرایی اجباری و هستی همجنسگرایانه» از آدریان ریچ که توسظ شادی امین در کتاب قدرت و لذت ترجمه شده رو بخونید.
@6rangiran