سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه @goldagri Channel on Telegram

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

@goldagri


توزیع کننده با کیفیت ترین سموم ، کودها، بذر و سایر نهاده های کشاورزی

جهت ارتباط با مدیران کانال:

@kamyarahmadian دکتر احمدیان ۰۹۱۴۴۴۲۴۷۳۰

@manouchehrezzati مهندس عزتی ۰۹۱۹۰۲۲۲۴۹۷


آدرس : اشنویه- خیابان بعثت- جنب گاراژ قدیم نقده

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه (Persian)

باور دارید که کشاورزی می‌تواند زندگی شما را بهتر کند؟ اگر شما هم به دنبال توزیع کننده ای با کیفیت ترین سموم، کودها، بذر و سایر نهاده‌های کشاورزی هستید، کانال تلگرام "سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه" یا به اختصار "goldagri" گزینه‌ی ایده‌آلی برای شماست. با مدیران متخصص و حرفه‌ای این کانال، ارتباط برقرار کرده و از تجربیات آن‌ها بهره مند شوید. دکتر احمدیان و مهندس عزتی، افرادی با تجربه و دانش فراوان در حوزه کشاورزی هستند که آماده‌اند به شما راهنمایی کنند. آدرس فعالیت این کانال در اشنویه واقع شده است، پس اگر در این منطقه هستید یا به دنبال محصولات با کیفیت هستید، حتما این کانال را دنبال کنید و از فرصت‌های منحصر به فرد آن بهره ببرید.

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

07 Nov, 18:25


سیکل زندگی کرم سفید ریشه

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

04 Nov, 18:42


اطلاعیه مدیریت و کنترل بیماری لکه سیاه سیب در شهرستان اشنویه


سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه
@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

29 Oct, 08:40


بهترین زمان برای اجرای فروتست:((جدولی فوق العاده کاربردی))☝️☝️

برنامه فروتست در طول فصل رشد، در ۳ نوبت اجرا می شود:
🔴 نوبت اول بلافاصله پس از برداشت میوه(هفته های پیش رو)
🔴 نوبت دوم زمان تورم جوانه ها و باز شدن اولین برگها در بهار
🔴 نوبت سوم بعد از تشکیل میوه

اهمیت این مراحل در درختان مختلف، متفاوت می باشد که در جدول بالا به خوبی مشخص شده است. ((جدول بالا☝️☝️ را با دقت تمام بررسی کنید))
بالاترین تاثیر فروتست مربوط به زمان پس‌از برداشت‌میوه( هفته های پیش روست) برای ترکیب فروتست استثنایی به ما👇🏻 مراجعه فرمایید

خیابان بعثت _ جنب گاراژ قدیم نقده _ سموم کشاورزی طلای سبز
@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

17 Oct, 19:16


هرس نقش مهمی در زندگی درختان میوه دارد،آشکارترین اثر آن ،تولید شاخه های جدید و افزایش محصول است،هرس درختان میوه به سه دسته تقسیم می شوند:

۱- درختانی که فقط لازم است برای فرم دهی در اوایل کاشت و رشد آن ها هرس شوند مانند گردو و خرمالو

۲- درختانی که لازم است در هر سال هرس شوند مانند هلو و انگور
با این حال کلیه درختها از نظر حذف شاخه ها ،شاخسارها و به طور کلی قسمت های آلوده به آفات و بیماریها می تواند مورد هرس قرار گیرد.

نتیجه انجام هرس در درختان میوه:
۱- شروع باردهی:
هسته دارانی که روی شاخه ها ی یک ساله بار می دهند،براثر هرس ،شاخه های بارده بلند فراوانی می سازند که بسیار قوی و با ارزش هستند.

۲- تناوب باردهی:
برای نمونه با انجام هرس تنک شدید،تناوب باردهی تقویت می شود.چنانچه هرس پیش از سالی که محصول آن عادی است،انجام شود،تناوب باردهی تغییر می کند و سال باردهی به سال بدون محصول تبدیل می گردد.

۳- مدت باردهی:
طول دوره باردهی با هرس رابطه مستقیم دارد،درختانی که هرس نمی شوند،نه فقط خیلی زود به بار می نشینند،بلکه خیلی زود از بار دادن خسته می شوند این امر در مورد کلیه درختان کم رشد صدق می کند.هرس مرتب درختان بر طول دوره باردهی می افزاید.ولی جوان کردن به موقع شاخه های بارده و تقویت قدرت شاخه دهی درخت نتایجی نیکوتر خواهد داشت.

۴- میزان محصول و درشتی میوه ها:
هرس به ویژه هری باردهی بر میزان محصول و درشتی میوه ها تاثیر می گذارد یکی از هدفهای کلی به اصطلاح جوان کردن شاخه های بارده ،بهبود کیفیت میوه ها است،زیرا با افزایش تعداد میوه ها از درشتی آن ها کاسته می شود.بنابراین با کوتاه نگه داشتن شاخه های جانبی می توان به آسانی بر درشتی میوه هایی که روی شاخه های قوی تر قرار گرفته اند افزود.

۵- کیفیت میوه ها:
هرس صحیح سبب می شود که نور کافی به قسمت های مختلف درخت از جمله میوه ها برسد.رسیدن نور کافی برای خوشرنگ شدن میوه ها که باعث افزایش بازار پسندی محصول می شود،اهمیت فراوانی دارد. شاخه بندی مناسب و نفوذ نور کافی به داخل تاج به خوشرنگ شدن میوه ها،کمک فراوانی می کند .همین اقدامات مقدار ویتامین ث موجود در میوه ها را نیز بالا می برد.

۶- اثر ازت:
اثر ازت در رابطه با هرس بسیار قابل توجه است.نتیجه اثر متقابل ازت و هرس نیز ممکن است برای درخت سودمند یا زیان آور باشد.برای نمونه دادن به موقع کود ازته پس از هرس قدرت جوانه زدن را تقویت می کند.در مقابل اثر کود ازته با انجام هرس به موقع ،بیشتر می شود و همچنین این اثر متقابل ممکن است علاوه بر افزایش قدرت رویشی به درشت تر شدن میوه ها نیز بیانجامد.به همین سبب می توان دادن کود ازته به درختان کم رشد را پیشنهاد کرد.

۷- کاستن ماده تلقیح عوامل بیماری زا و جمعیت آفات:
ماده تلقیح عوامل بیماری زا و جمعیت آفات را می توان با انجام هرس تا حدی کاهش داد زیرا از این راه ساده،کانون ابتلا محو،و یا محدود می شود.ساده ترین و قدیمی ترین پیشنهاد برای مبارزه با آفات و بیماریها در باغبانی ،این بود که (ببرید و بسوزانید)گرچه این توصیه از مدت ها پیش دیگر به تنهایی چاره ساز نیست ولی هنوز هم مسیله ای موثر در مقابله با آفات و بیماریها به شمار می رود.البته مبارزه با بیماریهای ویروسی به وسیله هرس ممکن نیست.

@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

12 Oct, 08:37


کشاورزان عزیز؛


با توجه به پیش بینی های هواشناسی در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده👆🏻👆🏻 سرمای شدیدی منطقه را فرا خواهد گرفت، لذا تمهیدات لازم برای برداشت کلیه محصولات را انجام دهید.

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه


@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

11 Oct, 17:09


درباره خاک ها بخوانید...

خاک_اسیدی :
خاکهایی که PH پایین تر از 6 دارند و در ترکیب آنها از کودهای حیوانی و خاک برگ ....استفاده شده است.

خاک برگ:
بقایای گیاهان که از روی هم انباشتن و تجزیه برگ ها در شرایط بخصوص حاصل میشود . خاک برگ انواع مختلفی دارد که از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی با هم اختلاف دارند و بستگی به نوع گیاهی دارد که از برگ آن جهت تهیه خاک برگ استفاده میشود. خاک برگ معمولی که از تجزیه برگهای مختلف گیاهان حاصل میشود و برای اینکار در فصل پاییز که برگ درختان میریزد آنها را جمع آوری کرده و در گودالی به عمق های مختلف ریخته و بعد از مدتی در اثر تخمیر پوسیده شده و به خاک برگ تبدیل میشوند . برای اینکه تخمیر سریعتر انجام پذیرد روی آنها را با خاک پوشانده و هر چند روز یکبار خاک را آبیاری میکنند و به هم میزنند و بعد از چندین ماه تا یکسال این برگ ها پوسیده میشود . سپس آنها را سرند کرده و بصورت خاک نرم قهوه ای در می آید و با سایر خاکها مخلوط میکنند و مورد استفاده قرار میگیرد.


خاک قلیایی:
خاکی که  PH آن بالای 7 می باشد. در بیشتر خاک های ایران به دلیل عناصر معدنی و شیمیایی موجود , PH خاک ها بالای 7 هستند.

خاک آهکی:
به خاکهایی گفته میشود که دارای آهک ( caco2 ) و از نظر کلسیم غنی باشد . بیشتر خاک های رسی با مقدار آهک بیشتر از 15% , خاک های آهکی گفته میشوند . حضور آهک برای تعدادی از گیاهان لازم و ضروری میباشد . در بعضی موارد خاکهایی که کمبود کلسیم دارند را میتوان با خاک های آهکی اصلاح کرد.

خاک باغچه:
شامل خاک رس و ماسه و کود دامی... میباشد که برای کشت اکثر گیاهان باغچه ای مناسب است . خاک باغچه نیاز دارد که هر ساله با کودهای آلی و شیمیایی تقویت شود.

خاک رسی:
این نوع خاکها از نظر کشاورزی مناسب نمی باشند زیرا به دلیل سنگینی این نوع خاک , گیاهان به خوبی نمیتوانند در این خاک ریشه زایی کنند و جهت اصلاح این نوع خاکها از موادی مانند کود دامی , پرلیت یا ماسه , خاک برگ , کمپوست... استفاده می شود.

خاک هوموس:
شبیه به خاک جنگلی می باشد که در اثر تجزیه کامل آثار و بقایای گیاهان مختلف مانده در سطح جنگل یا در زیر خاک تولید میشود . این خاک بسیار حائز اهمیت بوده و منبع بسیار غنی میباشد که جهت کشت بسیاری از گیاهان مناسب است.

خاک لوم:
مخلوطی از خاک رس , خاک ماسه ای , خاک برگ و مواد آلی میباشد . خاکی که از طغیان آب در کنار رودخانه ها باقی میماند را نیز خاک لوم میگویند که از نظر مواد غذایی بسیار غنی بوده و جزو بهترین خاک های کشاورزی بشمار میرود و جهت کشت اغلب گیاهان بسیار مناسب میباشد.

خاکهای شنی یا ماسه ای:
خاک هایی که از نظر بافت دارای مقدار زیادی شن و ماسه هستند . نفوذ پذیری این خاکها زیاد است . این نوع خاک از نظر مواد تغذیه ای فقیر میباشد و برای اصلاح این نوع خاکها میتوان ا راز خاک رس , کود آلی و خاک برگ استفاده نمود.در طبیعت، در بیشتر بستر گیاهان ماسه وجود دارد و سبب زهکشی و تنفس گیاه در دوران رشد میشود.

@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

10 Oct, 14:55


توصیه های باغداری در پاییز

@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

28 Sep, 19:02


حد بحرانی عناصر غذایی در خاک در برخی از محصولات.

@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

25 Sep, 09:03


امسال کرم سیب خسارت زیادی به باغداران وارد کرده است.

دلایل زیادی در این امر دخیل هستند

۱- نبود سموم جدید و موثر و عدم استفاده از روشهای جدید بر علیه آفت

۲- دمای بالا باعث فعالیت بیشتر آفت شده است و هنوز باغداران فکر میکنند که با یک مرحله میتوان آفت را کنترل کرد در حالی که امسال در شهرستان اشنویه شاهد نسل ۵ آفت ( کرم های سن اول داخل کرم سیب) هستیم.

۳- باغداران تنها روش مبارزه با کرم سیب را شیمیایی میدانند در حالی که برای مبارزه با این آفت روشهای تلفیقی لازم است که 👇👇👇

  موثرترین روش استفاده از گونی یا کارتن دور تنه درختان و سوزاندن آنها برای کاهش جمعیت از نسلی به نسل دیگر و از سالی به سال دیگر است.

در باغاتی که امسال کرم سیب خسارت زده است حتما از گونی یا کارتن استفاده کنند و گرنه سالهای بعد محصولی نخواهید داشت.

تا دیر نشده است اقدام کنید و در اواخر پاییز کارتن ها را بسوزانید.

@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

25 Sep, 08:54


فایل های pdf درباره کرم سیب.

هدف از گذاشتن این فایل ها آشنایی کشاورزان با آفات و بیماریها است اینکه باغدار یا زارع به دنبال روشهای تلفیقی مبارزه با آنها باشد نه اینکه تنها به سم اکتفا کنید که گیاهپزشکان آخرین روش مبارزه با آفات را شیمیایی میدانند.

لطفا مطالعه کنید و بیشتر بدانید

@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

22 Sep, 14:52


نشریه ترویجی هرس درختان سیب همراه با تصاویر اندام های بارده و غیر بارده
جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، ۱۳۹۰
👆👆👆

@goldagri 👈👈👈

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

21 Sep, 03:01


نشریه هرس درختان میوه هسته دار
(هلو، شلیل، زردآلو، گیلاس، آلبالو، آلو و گوجه)

جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، ۱۳۸۹.

فایل ۱۵ صفحه ای مفید و مختصر. 👆👆👆

@goldagri 👈👈👈

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

20 Sep, 15:38


نفتالین استیک اسید شبه هورمونی است که برای جلوگیری از ریزش میوه قبل از برداشت بصورت محلول پاشی مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده خطرات سویی روی محصول سیب ندارد و میتواند در همه ارقام سیب مورد استفاده قرار گیرد . نفتالین استیک اسید حدودا" سه روز بعد از سمپاشی اثر خود را بروز میدهد و دو تا سه هفته بطور موثر و ملموس از ریزش میوه جلوگیری میکند.

مقدار مصرف : 25 گرم نفتالین استیک را در 100 سی سی الکل سفید حل میکنیم ( این ماده مستقیما" در آب حل نمیشود ) بعد همه محلول آماده را در هزار لیتر آب ( یک تانکر سمپاش ) میریزیم و روی میوه های درختان سیب محلول پاشی میکنیم.

شرایط : 1) بهترین زمان محلولپاشی 10 تا 15 روز مانده به برداشت میوه میباشد.

2) دمای هوا حداکثر 25 درجه سانتی گراد باشد محلولپاشی در صبح یا عصر توصیه میشود.

3) از اختلاط محلول با سایر سموم حشره کش یا قارچ کش و یا حتی کودهای مایع جدا"   خودداری شود.

4) بعد از محلولپاشی رطوبت جو ، شبنم ، حتی بارندگی اثر هورمون را بیشتر میکند.


@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

27 Aug, 06:43


خسارت شدید نسل چهارم کرم سیب در مناطق مختلف شهرستان اشنویه

کرم سیب ۴ الی ۵ نسل دارد .که در سالهای قبل، اکثر باغداران به سه مرحله سمپاشی برای کنترل کرم سیب اکتفا می کردند، اما متاسفانه با توجه به تغییرات دمایی شدید (افزایش دما در زمان رنگ گیری) در برخی سالها (مانند امسال) با تعدد نسل کرم سیب تا نسل چهارم و شاید پنجم مواجه خواهیم بود.
متاسفانه کرم سیب اصلا دیده نمی شود زمانی متوجه می شوید که کار از کار گذشته است و میوه ها در زیر درخت ریخته اند.خسارت شدید روزهای اخیر در باغات سیب موید این مطلب است.

🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏

شایان ذکر است که امسال، باغداران خسارات متعددی را از کرموشدن سیبها متحمل خواهند شد که ناشی از عوامل متعددی همچون تغییرات اقلیم و دمایی، زمان استفاده،پی اچ آب و.....بوده است. لذا خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به سمپاشی مرحله چهارم، اقدام نمایید.

@goldagri

سموم کشاورزی طلای سبز اشنویه

19 Aug, 11:50


اطلاعیه پیش آگاهی مبارزه با نسل چهارم کرم سیب شهرستان اشنویه اعلام شد.

باغداران گرامی، خواهشمند است بر طبق روزهای اعلامی نسبت به سمپاشی باغات خود اقدام فرمائید.

@goldagri