مجله سیاست خارجی @foreignpolicypersian Channel on Telegram

مجله سیاست خارجی

@foreignpolicypersian


مجله سیاست خارجی، رسانه تخصصی و مستقل در حوزه سیاست خارجی، روابط بین‌الملل و ژئوپلتیک.
اخبار سیاست خارجی ایران،
اخبار و تحلیل های سیاسی و اقتصادی جهان،
منتخب گزارش ها، تحلیل ها و مقالاتِ رسانه‌های بین المللی
را در مجله ‎سیاست خارجی دنبال کنید.

مجله سیاست خارجی (Persian)

مجله سیاست خارجی یک رسانه تخصصی و مستقل در حوزه سیاست خارجی، روابط بین‌الملل و ژئوپلتیک است. این کانال به پوشش اخبار سیاست خارجی ایران، تحلیل های سیاسی و اقتصادی جهان، منتخب گزارش ها، تحلیل ها و مقالاتِ رسانه‌های بین المللی می‌پردازد. اگر به دنبال آخرین اخبار و تحلیل های جهانی هستید، به مجله سیاست خارجی بپیوندید و از محتوای ارزشمند آن لذت ببرید.

مجله سیاست خارجی

10 Jan, 10:51


📽 تصاویر پهپادی از لس آنجلس و منطقه Palisades که ویرانی کامل در این شهر را نشان می‌دهد. تاکنون حداقل 10000 خانه کاملا سوخته و حداقل مرگ 10 نفر تایید شده است.
نکته قابل توجه برای افکار عمومی جهان، عدم همخوانی ادعاهای دولت فدرال آمریکا و واقعیت میدانی موجود در این حادثه است.
در حالی که عموماً در حوادث مشابه در دیگر کشورها، رسانه‌های جریان اصلی آمریکایی و بخش های مختلف دولت آمریکا در تلاش هستند که دیگر دولت‌ها را ناتوان نشان دهند و دولت فدرال آمریکا را قادر توانا در همه امور، حادثه آتش‌سوزی کالیفرنیا، واقعیت درونی دولت آمریکا را در راستای ناتوانی در نجات جان شهروندان و حراست از اموال آنان، به وضوح به تصویر کشید.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

10 Jan, 08:13


🎥 #تیتر_اول| رقابت آنکارا-تل آویو سر کیک سوریه

🔸چرا رژیم صهیونیستی نگران نفوذ ترکیه در منطقه است؟

🔸هوشنگ شیخی، کارشناس مسائل غرب آسیا در این‌باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

10 Jan, 08:13


🎥 #پرونده_ویژه| چشم انداز رهبری برای ایران چیست؟

🔸عباس گودرزی، سخنگو و عضو هئیت رئیسه درباره‌ هدف‌گذاری‌ که رهبر‌انقلاب برای ایران شرح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

10 Jan, 08:13


🎥 #پرونده_ویژه| هدف دشمن القای پایان جمهوری اسلامی

عباس گودرزی، سخنگو و عضو هئیت رئیسه:
🔸دشمن در همه عرصه‌ها به دنبال وانمود کردن این بود که ایران نمی‌تواند و در تلاش بودند که بگویند مردم ایران ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی را نخواهند دید.

🔸در این شرایط رهبر انقلاب بیانیه می‌دهند و می‌فرمایند بعداز ۴۰ سالگی انقلاب می‌خواهیم گام دوم انقلاب را برداریم که اینجا امیدها زنده می‌شود.

تماشای کامل این برنامه
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

10 Jan, 08:08


📽 برنامه #پازل:
رسانه تصویری آن؛
بررسی و تحلیل مسائل و تحولات بین الملل

♦️قسمت ششم: بررسی تاثیر جنگ ترکیبی انصارالله ‎یمن بر اقتصاد بین‌الملل

https://youtu.be/poDolRnP5Yo?si=nE9wjh_pcSuNZDdH

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

10 Jan, 06:07


🗞تبریک سخنگوی وزارت خارجه ایران به کشور لبنان به خاطر انتخاب رئیس جمهور

♦️اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران انتخاب ژنرال جوزف عون به عنوان رئیس جمهور جدید لبنان را به وی، دولت و ملت لبنان و همه گروه‌ها و احزاب فعال در عرصه سیاسی این کشور تبریک گفت.

♦️بقائی این انتخاب که محصول وفاق و توافق اکثریت گروه‌ها و احزاب لبنانی است را موفقیتی برای کل لبنان دانست و ابراز امیدواری کرد که انتخاب رئیس‌جمهور موجب تقویت وحدت و انسجام داخلی در لبنان و تسهیل مسیر پیشرفت و آبادانی این کشور و غلبه بر چالش‌ها و مشکلات پیش‌رو از جمله در زمینه اقتصادی و بازسازی خرابی‌های ناشی از تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به این کشور و حراست از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی در برابر تهدیدها و طمع‌ورزی‌های رژیم اشغالگر شود.

♦️سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به روابط تاریخی ایران و لبنان، بر آمادگی دولت جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با دولت لبنان در همه زمینه‌ها تاکید نمود و برای رئیس جمهور جدید آرزوی موفقیت کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

10 Jan, 05:03


📽 برنامه #پازل:
رسانه تصویری آن؛
بررسی و تحلیل مسائل و تحولات بین الملل

♦️قسمت پنجم: اروپا و دولت دوم ترامپ

https://youtu.be/rr7WQWLgGdo?si=03wZK59YlWjvcjcx

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

09 Jan, 08:48


🎥 #تیتر_اول| ارزیابی پدافند هوایی کشور

محمد طاهری، کارشناس حوزه دفاعی:
🔸پدافند کشور ما یک شبکه یکپارچه است و از انواع سامانه‌ها در نقاط مختلف کشور تشکیل شده و برای هر نوع تهدیدی سامانه بومی طراحی و تولید شده است.

🔸پدافندهای هوایی کشور قابلیت‌های منحصر به فردی را برای دفاع دارد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

09 Jan, 08:48


🎥 #تیتر_اول| ویژگی‌های متمایز رزمایش نطنز

🔸محمد طاهری، کارشناس حوزه دفاعی درباره هدف اصلی رزمایش پدافند هوایی مرکز هسته‌ای نطنز توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 12:21


🎥 #پازل| تفاوت یمنی‌ها با سوری‌ها چیست؟

🔸هادی رحمانی، کارشناس مسائل سیاسی دراین‌باره توضیح می‌دهد.

تماشای کامل این برنامه
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 11:46


🎥 #پازل| آتش بس دائم یعنی محاکمه نتانیاهو!

🔸هادی رحمانی، کارشناس مسائل سیاسی وضعیت نتانیاهو را در صورت آتش بس دائم شرح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 11:40


🗞 ادامه مصاحبه/۳

باید در خواب ببینند که در قرن 21 می توانند از این طریق به اهداف خود برسند. جامعه بین المللی نمی پذیرد کسی چنین جنایاتی را مرتکب شود و گمان کند هیچ عقوبتی در انتظارش نخواهد بود. اتفاقا برعکس؛ الآن مسأله فلسطین یکی از موضوعات مهم جامعه بین المللی و تمام مردم دنیاست. دیوان بین المللی دادگستری چندین رأی علیه اقدامات اسرائیل صادر کرده است. در سازمان ملل نیز قطعنامه های مختلفی با رأی بسیار بالا تصویب شده و این نشان دهنده انزوای رژیم اسرائیل است. در ارتباط با اقدامات رژیم اسرائیل علیه ایران؛ این رژیم به توانایی های ایران به خوبی واقف است و می داند هرگونه تجاوز به ایران چه عقوبتی دربرخواهد داشت. مقامات ارشد کشور بارها اعلام کرده اند که ما برای دفاع از کشور و مردممان هر اقدامی که لازم باشد را انجام خواهیم داد. ما در زمان لازم این اقدامات را انجام خواهیم داد.

♦️سؤال: بعد از جنبش موسوم به زن، زندگی، آزادی، در اروپا نگرانی هایی درخصوص حقوق زنان ایران وجود داشته است. آیا دولت آقای پزشکیان رویکرد متفاوتی نسبت به مسأله حقوق بشر خواهد داشت؟
پاسخ: با وجود موارد متعدد نقض حقوق بشر در قاره اروپا و همچنین سکوت کشورهای اروپایی در قبال جنایات اسرائیل در فلسطین، ابراز نگرانی این کشورها در باب حقوق بشر در ایران سؤال برانگیز است. در ارتباط با رویکرد دولت آقای پزشکیان نسبت به مسأله حقوق بشر همان گونه که در صحبت های آقای پزشکیان و هم در عملکرد دولت ایشان مشاهده می گردد، ایشان نسبت به رعایت حقوق بشر بسیار اهمیت قائل است. ایشان اعلام کرده اند که در چارچوب قانون اساسی کشور همه اقدامات لازم برای رعایت شأن انسان و مراعات حقوق بشر را به انجام خواهند رساند. در ارتباط با موضوع زنان، همان گونه که خود شما در طی سفرهایتان به ایران مشاهده کرده اید، زنان در مشاغل مختلف به امور جاری کشور می پردازند. در دانشگاه درس می خوانند و تدریس می کنند و کاملا بر اساس خواسته های خود عمل می کنند. الآن تعداد دانشجویان خانم در کشور بیش از 60 درصد است. در حوزه های مختلف اعم از علمی و اجرایی شاهد حضور فعال و مؤثر خانم ها هستید. کسانی که ادعا می کنند زنان در ایران با مشکل مواجهند و در مورد حقوق آنان ابراز نگرانی می کنند، اهداف دیگری را دنبال می کنند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 11:40


🗞ادامه مصاحبه/۲

ما مجبور شدیم در سال 2019 طی چند مرحله بر اساس برجام تعهدات خود را کاهش دهیم. نهایتا بعد از پایان دوره آقای ترامپ و ورود آقای بایدن به کاخ سفید در سال 2021، در عین ابراز علاقمندی دولت بایدن برای بازگشت به برجام، چنین اتفاقی نیفتاد. در واقع همان سیاست فشار حداکثری که دولت ترامپ بعد از خروج از برجام بر ایران تحمیل کرد، توسط دولت آقای بایدن ادامه یافت. در طول این سال ها موضع ما ثابت بوده و اعلام کرده ایم که آماده گفتگو در چارچوب برجام به منظور رفع تحریم ها هستیم. در حال حاضر هم موضع ما همین است و اعلام کرده ایم که در چارچوب برجام حاضر به گفتگو هستیم؛ یعنی تعهدات برجامی در مقابل لغو تحریم ها. ما با اعضای برجام که شامل سه کشور اروپایی و چین و روسیه است، در تماس هستیم. آمریکا به دلیل خروج از برجام طرف برجام محسوب نمی شود. بنابراین با آن گفتگویی نداریم. ما اخیرا در طول چند ماه گذشته دو بار با سه کشور اروپایی گفتگو کردیم. باز هم حاضر به گفتگو هستیم ولی باید مشخص باشد که گفتگو فقط برای گفتگو نباشد بلکه باید نتیجه بخش باشد. موضع ما همین است و همین مسیر را ادامه خواهیم داد.

♦️سؤال: آیا به قدرت رسیدن ترامپ در کاخ سفید از تاریخ 20 ژانویه آینده، شما را درخصوص آینده مذاکرات و بازگشت آمریکا به مذاکرات خوش بین می کند یا بدبین؟ آیا درست است که ترامپ از طریق عمان برای شما پیام ارسال کرده است؟
پاسخ: ما امریکا را بر اساس رفتارش قضاوت می کنیم نه بر اساس شعارها و مواضع اعلامی آن. آقای ترامپ در مورد مذاکرات هسته ای و در مورد ایران اظهارات مختلفی داشته ولی ما باید منتظر باشیم و ببینیم ایشان بعد از شروع به کار در عمل چه خواهد کرد. گفته می شود آقای ترامپ بعد از آمدن به کاخ سفید سیاست فشار حداکثری را ادامه خواهد داد. این سیاستی است که آمریکایی ها بین سال های 2016 و 2020 در زمان آقای ترامپ از آن استفاده کرده اند و عملا این سیاست شکست خورده است. چرا آمریکا قصد دارد یک سیاست شکست خورده را دوباره اعمال کند؟ آقای ترامپ بین سال های 2016 و 2020 فکر می کرد از طریق سیاست فشار حداکثری می تواند ایران را از حقوق خود محروم کند و مدعی بود که از این طریق ایران را وادار خواهد کرد که به توافقی تن دهد که مورد نظر امریکاست اما این اتفاق نیفتاد. نکته دیگر این که تحولات بین المللی در دوره اول آقای ترامپ با وضعیت فعلی دنیا بسیار متفاوت بود. ما یک بار تجربه شکست سیاست فشار حداکثری را مشاهده کردیم و واقعیت موجود دنیا نیز نسبت به چند سال قبل متفاوت است. لذا سیاست فشار حداکثری در صورت اعمال مجدد، دوباره شکست خواهد خورد. البته آقای ترامپ در عین حال گفته است که تنها نگرانی او دستیابی ایران به سلاح هسته ای است و خود ما هم گفته ایم که به دنبال سلاح هسته ای نیستیم. بنابراین باید صبر کنیم و ببینیم در عمل چه خواهد کرد.

♦️سؤال: وزیر خارجه جدید دولت سوریه از ایران خواسته است که باعث آشوب در سوریه نشود. شما چه پاسخی می دهید؟
پاسخ: موضع ما نسبت به سوریه کاملا روشن است. ما معتقدیم که باید تمامیت ارضی و استقلال سوریه حفظ شود و امور داخلی سوریه را به خود مردم سوریه واگذار کنیم. این خود مردم سوریه هستند که باید در مورد نوع حکومت و نحوه اداره کشورشان تصمیم بگیرند و هیچ کس حق دخالت در این زمینه را ندارد و ما هم در آنجا دخالتی نداریم. کشورهای خارجی نباید در امور داخلی سوریه مداخله کنند و نیروهای خارجی هم نباید در سوریه حضور داشته باشند. بنابراین سیاست ما بر اساس اصول حقوق بین الملل است. 

♦️سؤال: بنیامین نتانیاهو اظهار داشته است که قصد تغییر نقشه منطقه را دارد. آیا نگران حمله اسرائیل به ایران هستید و در صورت وقوع این حمله چه اتفاقاتی رخ خواهد داد؟
پاسخ: ادعای تغییر نقشه منطقه ادعای باطلی است. منظور از تغییر نقشه منطقه چیست؟ آیا می خواهند نزدیک به هشتاد سال ستمی که به مردم فلسطین روا داشته اند را محو کنند؟ آیا می خواهند به تجاوزات خود به کشورهای منطقه ادامه دهند؟ آیا این معنای تغییر منطقه است؟ اقدامات رژیم اسرائیل در طول چند سال گذشته در فلسطین، لبنان، سوریه و مناطق دیگر نشان می دهد که این رژیم به حقوق و مقررات بین المللی پایبند نیست و فکر می کند که از طریق این اقدامات می تواند نقشه خاورمیانه را تغییر دهد. کشتار انسان های بی گناه، کودکان، زنان، تخریب اماکن غیرنظامی، آوارگی غیرنظامیان بخشی از جنایاتی است که توسط این رژیم در غزه صورت گرفت. اقدامات این رژیم در لبنان، تخریب اماکن و به شهادت رساندن تعداد زیادی از افراد را در کنار اقدامات اخیر این رژیم در سوریه و اشغال هرچه بیشتر خاک آن کشور قرار دهید. رژیم اسرائیل تصور می کند که با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی می تواند اقدام به کشورگشایی کند. دوران کشورگشایی به سر رسیده است.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 11:40


🗞 مصاحبه معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران با مجله ایتالیایی Affari Internazionali  و رادیو رادیکاله/۱

♦️سؤال: جناب معاون وزیر، بیش از 120 روز از روی کار آمدن دولت آقای دکتر پزشکیان می گذرد. اصلی ترین چالش هایی که طی این مدت دولت اقای پزشکیان با آن مواجه بوده ،کدامند و چه اهدافی برای آینده دارید؟
پاسخ: در زمینه مسائل داخلی، طبیعتا مسائل اقتصادی یکی از چالش هایی است که دولت با آن مواجه است. مسائل اقتصادی هم ریشه در داخل کشور دارد و هم در خارج از آن. در ارتباط با مسائل داخلی و مشکلات اقتصادی دولت در تلاش است تا با نظم دادن به اقتصاد کشور از مشکلات بکاهد. یعنی از طریق همکاری با مجلس و همچنین اتخاذ تصمیمات لازم برای اقتصاد کشور تلاش می کند تا مشکلات اقتصادی را کاهش دهد. البته کار آسانی نیست و تصمیمات سختی باید گرفته شود ولی دولت مصمم است که این کار را انجام دهد البته با مد نظر داشتن نیازهای جامعه و توجه به این که تصمیمات متخذه سختی زیادی برای مردم در برنداشته باشد. بنابراین در مورد آن بخش از مسائل اقتصادی که به داخل کشور مربوط می شود، دولت مصمم است که با نظم بخشی به اقتصاد و ایجاد یک اجماع عمومی مشکلات اقتصادی را کمتر کند. بخش دیگری از مشکلات اقتصادی ما به خارج از کشور مرتبط است و ریشه در تحریم های ظالمانه ای دارد که سال هاست بر ملت ایران تحمیل شده است. در مورد تحریم ها صحبت فراوان است. به طور کلی این تحریم ها در جهت اعمال فشار بر ملت ایران وضع شده است. کشورهایی که این تحریم ها را به ما تحمیل کرده اند تلاش داشته اند که از طریق این تحریم ها و اعمال فشار به مردم بتوانند سیاست های خود را در قبال ایران دنبال کنند. طبیعتا ما تلاش می کنیم تا با این تحریم ها مقابله کنیم و از آثار آن بکاهیم و در عین حال در جهت رفع این تحریم ها می کوشیم. ما در عین تلاش برای رفع تحریم ها سعی داریم تا از طریق نظم اقتصادی و توجه به داخل کشور و بهره برداری از امکانات و ظرفیت های داخلی به اقتصاد سامان دهیم. البته سؤال جنابعالی بسیار گسترده است و طیف متنوعی از موضوعات را دربرمی گیرد. 

♦️سؤال: درخصوص پرونده هسته ای ایران و نحوه عبور ایران از تحریم ها چه راهبردی دارید و در صورت تصمیم به مذاکره چه کشورهایی باید مخاطب شما باشند؟
پاسخ: در بحث هسته ای یک نکته بسیار مهم این است که ایران به عنوان یکی از اعضای NPT از حقوقی برخوردار است. یعنی ما بر اساس NPT در ازای تعهداتی که داده ایم، دارای حقوقی هستیم. در طول سال هایی که موضوع هسته ای ایران مطرح بوده یکی از مشکلاتی که ما داشتیم این بود که به ایران اجازه داده نمی شد در چارچوب NPT از حقوق خود استفاده کند. بعد از مذاکراتی که در طول سال ها انجام شد، موضوع را به ناحق به شورای امنیت سازمان ملل کشاندند و تحریم های متعددی را علیه ایران در شورای امنیت وضع کردند. علاوه بر تحریم های سازمان ملل، کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا تحریم هایی را در این زمینه علیه ایران تصویب کردند. ما از ابتدا گفته بودیم که به دنبال سلاح هسته ای نیستیم. عضو NPT هستیم و سلاح هسته ای در دکترین دفاعی کشور جایی ندارد. رهبر معظم انقلاب هم در این زمینه فتوایی داده و هرگونه استفاده از سلاح هسته ای ممنوع اعلام کردند. بنابراین هم از نظر دینی و هم از نظر تصمیم کشور که بر اساس دکترین دفاعی شکل می گیرد، ما جایی را برای سلاح هسته ای نمی بینیم. بر این مبنا ما در سال 2013 با طرف های مذاکراتی موسوم به 5+1 وارد گفتگوهایی شدیم. بعد از دو سال یعنی در سال 2015 توانستیم به توافق برجام برسیم. مذاکرات سخت و فشرده ای بود و ما در طول مذاکرات صداقت خود را برای حصول توافق نشان دادیم. البته اساس توافق برجام بر این است که در ازای تعهداتی که ما پذیرفته ایم، طرف مقابل هم ملزم به انجام تعهداتی در راستای رفع تحریم هاست. گزارش های متعدد آژانس بین المللی انرژی اتمی نشان می دهد که ایران صد در صد به تعهدات خود عمل کرده است. با این حال از روزهای اول اجرای توافق مشاهده کردیم که آمریکایی ها به تعهدات خود عمل نمی کنند. ما تمام این مواردی که آمریکایی ها به تعهدات خود عمل نکرده اند را هم به دبیرکل سازمان ملل و هم به نماینده عالی اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده برجام گزارش کرده ایم. اوج اقدامات خلاف برجام توسط آمریکا در سال 2018 بود که با خروج ترامپ از برجام صورت گرفت. در آن زمان کشورهای اروپایی که هنوز عضو برجام بودند از ایران خواستند که در مقابل این تصمیم امریکا، از برجام خارج نشود و به ما گفتند که اگر ایران از تعهدات خود در چارچوب برجام خارج نشود، خساراتی را که در اثر نقض برجام توسط آمریکا وارد شده است، جبران خواهند کرد. ما یک سال صبر کردیم و در طول این یک سال متأسفانه کشورهای اروپایی یا نخواستند یا نتوانستند به تعهدی که به ما داده بودند عمل کنند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 11:34


🎥 #پازل| جنگ با یمن گزینه‌ای نامطلوب

🔸هادی رحمانی، کارشناس مسائل سیاسی درباره جنگ آمریکا و اسرائیل با یمن را توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 11:34


🎥 #پازل|آمریکا در باتلاق یمن

علی قادری، کارشناس مسائل سیاسی:
🔸یمن از همه جهات می‌تواند رژیم صهیونیستی را به جهت موقعیت ژئوپولیتیک و استراتژیکی که دارد نابود کند.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 11:34


🎥 #پازل|اقتصاد دنیا تحت تاثیر ژئوپلیتیک یمن است

🔸علی قادری، کارشناس مسائل سیاسی درباره تاثیر یمنی‌ها بر اقتصاد دنیا را توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 10:52


🎥 #پازل|در دوره گذار نظم بین الملل هستیم

علی قادری، کارشناس مسائل سیاسی:
🔸درحال حاضر در دوره گذار از یک نظم قدیم به جدید در صحنه بین‌الملل هستیم؛ در دوران گذار همه چیز در ابهام و تنش است.

🔸یکی از ویژگی‌های دوران گذار این است که همه چیز با سرعت بالا رخ می‌دهد و اتفاقات غافلگیر کننده را در این دوران داریم.

تماشای کامل این برنامه
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 07:17


📽 نخست‌وزیر عراق دقایقی پیش وارد تهران شد.
این سفر یک روزه، در پاسخ به سفر چند ماه پیش رئیس‌جمهور ایران به عراق است.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 05:12


🎥 #جی_پی_اس| تشکیلات محمود‌عباس و سرکوب گروه‌های مقاومت

🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 05:12


🎥 #جی_پی_اس| مقاومت از دل اردوگاه‌ها

🔸مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید اردوگاه‌ها به مکان‌های مقاومت در کرانه‌باختری تبدیل شده است.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 05:12


🎥 #جی_پی_اس| تنبیه دسته جمعی ساکنین اردوگاه‌های کرانه

مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل:
🔸رژیم صهیونیستی از الگوی تنبیه دسته جمعی برای مقابله با گروه‌های مقاومت در کرانه باختری استفاده می‌کند.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 05:12


🎥 #جی_پی_اس| آمار شهدای کرانه باختری در طوفان الاقصی
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 05:12


🎥 #جی_پی_اس| آمار تجاوزات اسرائیل به کرانه باختری

🔸مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل اقدامت رژیم صهیونیستی را علیه مقاومت شرح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 05:12


🎥 #جی_پی_اس| کارنامه گروه‌های مقاومت در کرانه باختری

🔸مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل در برنامه پازل عملیات‌های مقاومت را شرح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

08 Jan, 05:12


🎥 #جی_پی_اس| دالان مقاومت کرانه با سقوط اسد مسدود شد؟

🔸مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل در‌این باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

07 Jan, 18:26


🎙 مصاحبه مجید تخت روانچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران با فرانچسکو دلئو خبرنگار مجله ایتالیایی Affari Internazionali  و رادیو رادیکاله

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

07 Jan, 08:55


📸 حضور سامانه‌های پدافندی ایرانی در رزمایش اقتدار

♦️در رزمایش پیامبراعظم ۱۹ سامانه‌های مختلف پدافندی ایرانی، ازجمله طبس، رعد، سوم خرداد و دزفول حضور دارد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

07 Jan, 08:46


📽 اعتراض دمشقی‌ها به بازداشت اعضای خانواده آنها از سوی عناصر حاکمیت جدید سوریه

♦️شماری از ساکنان شهر دمشق در اعتراض به بازداشت اعضای خانواده و فرزندان آن‌ها از سوی عناصر تحریر الشام، از احمد الشرع الجولانی، رئیس اداره سیاسی سوریه خواستند، آن‌ها را آزاد کنند.

♦️به نظر می‌رسد که برخلاف ادعاهای اولیه جولانی، مبنی بر ایجاد حاکمیت فراگیر و اعطای آزادی های شهروندی به تمامی شهروندان سوری، برخوردهای شدید، زندان، محاکمه‌های غیرقانونی و بدون دادگاه، به شدت در شهرهای مختلف سوریه در حال افزایش است.

♦️این درحالیست که رسانه‌های جریان اصلی غربی و حامیان تحریرالشام، این گونه سرکوب‌ها و برخوردهای غیرقانونی را بازتاب نمی‌دهند. واقعیت سیاسی امروز سوریه این است که در پشت سر آقای شیک پوش و کراواتی، همفکران تکفیری او بدون کوچکترین تغییر در حال ارتکاب رفتارهای غیرقانونی و سرکوبگرانه بر علیه طیف وسیعی از شهروندان سوری، در شهرهای مختلف هستند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

07 Jan, 04:26


🗞کره شمالی: موشک هایپرسونیک جدیدی را آزمایش کردیم

♦️دولت پیونگ‌یانگ بامداد امروز اعلام کرد که در پرتاب روز گذشته، یک موشک هایپرسونیک جدید را با موفقیت آزمایش کرده که حدود ۱۵۰۰ کیلومتر را با سرعت ۱۲ برابر سرعت صوت پرواز کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Jan, 18:10


🗞 «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا شامگاه دوشنبه از سمت‌های خود به‌عنوان نخست وزیر و رهبر حزب لیبرال کانادا کناره گیری کرد.

♦️پیشتر رسانه‌های محلی از تصمیم او برای استعفا به‌عنوان رهبر حزب لیبرال این کشور خبر داده بودند.

♦️طبق گزارش نشریه انگلیسی «گاردین» نخست‌وزیر کانادا در نشست خبری خود گفت که تا انتخاب رهبر جدید حزب، به سمت نخست وزیری کانادا ادامه خواهد داد.

♦️ترودو که مدت‌ها با فشار حزب خود مواجه شده بود، تنش‌ها در تاریخ ۱۶ دسامبر (۲۶ آذر) در پی استعفای وزیر دارایی و معاون نخست‌وزیر کانادا شدت گرفت.

♦️«کریستیا فریلند» وزیر دارایی کانادا که به‌طور ناگهانی استعفا داد، نخست‌وزیر ترودو را متهم کرد که به‌طور جدی برای ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا آماده نشده است.

♦️از طرفی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا نیز اخیرا هشدار داد اگر کانادا مانع مهاجرت غیرقانونی و قاچاق مواد مخدر نشود، علیه کالاهای وارداتی این کشور تعرفه اعمال خواهد کرد و همچنین به‌طور غیرمستقیم در اظهار نظری جنجال برانگیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت اگر کانادا از عهده تعرفه‌ها برنمی‌آید، می‌تواند پنجاه و یکمین ایالت آمریکا و جاستین ترودو، فرماندار این ایالت شود.

♦️علاوه بر این، لیبرال‌های حاکم بر کانادا، در انتخابات پارلمانی آتی و در بحبوحه نارضایتی رای‌دهندگان و همچنین خشم نسبت به قیمت‌های بالا و بحران مسکن، با از دست دادن کرسی‌های خود در پارلمان مواجه هستند.

♦️تقریبا ۲ هفته پیش گزارش شد بیش از ۵۰ عضو لیبرال پارلمان از «اونتاریو» به عنوان محل اصلی فعالیت حزب اپوزیسیون این کشور یک جلسه تشکیل داده و توافق کردند که جاستین ترودو باید از مقام نخست‌وزیری کناره‌گیری کند.


📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 12:36


✒️فارن‌افرز؛
فشار جواب نمی‌دهد؛ ترامپ با ایران مذاکره کند

به قلم ریچارد نفیو - ترجمه از همایون برخور

بخش دوم:
♦️ریچارد نفیو در ادامه تصریح کرد: «پس با توجه به احتمال موفقیت اندک آمریکا برای جلوگیری از هسته‌ای‌شدن ایران با نابودی تأسیسات این کشور، جز مذاکره، تنها راهکار ممکن آمریکا، آمادگی برای جنگ گسترده است، اما واشنگتن از توانایی یا اراده لازم برای این اقدام برخوردار نیست. گزینه تغییر رژیم در ایران نیز تضمین‌کننده آینده‌ای بهتر نخواهد بود. احتمال روی کار آمدن رژیمی ستیزه‌جو پس از سقوط جمهوری اسلامی بسیار بالاست.»

♦️او در ادامه افزود: «در صورت سقوط جمهوری اسلامی، ایران وارد هرج و مرج خواهد شد. شاید عده‌ای اندک از این مسئله خوشحال شوند اما همین هرج و مرج دلیل اصلی عدم خواست ایرانیان برای تغییر رژیم در ایران است. صرف‌نظر از نتایج، هرگونه حمله به ایران، اعم از حمله‌ای محدود یا جنگی تمام عیار، این اقدام برای آمریکا پرهزینه خواهد بود. همین لحظه گزارشات بسیاری درباره کمبود مهمات و پدافند هوایی آمریکا منتشر شده و هرگونه فشار علیه واشنگتن در چنین شرایطی، غیرمنطقی خواهد بود.»

♦️مقام پیشین آمریکایی در ادامه گزارش کرد: «از طرفی، شرایط بین‌المللی نیز بسیار متفاوت‌تر از گذشته است. جنگ در اوکراین ادامه دارد و هر لحظه خطر حمله چین به تایوان وجود دارد و سراسر خاورمیانه در تنش قرار گرفته است. عملیاتی نظامی علیه ایران در شرایطی که اروپا، جهان جنوبی و شرکای عربی آمریکا با واشنگتن همسو نیستند، برای آن پرخطر خواهد بود.»

♦️ترامپ؛ تنها دلیل شکست برجام
نفیو در ادامه یادداشت خود با تأکید روی باقی‌ماندن دیپلماسی به‌عنوان «بهترین راهکار ممکن» برای «مدیریت برنامه هسته‌ای ایران» نوشت: «تنها دلیل شکست برجام، خروج یکجانبه دونالد ترامپ از آن بود. مذاکرات در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ نیز به علت عدم اعتماد ایران به آمریکا و اروپا و عدم خواست واشنگتن برای تن دادن واقعی به راهکار دیپلماتیک شکست خورد اما در صورت موافقت ترامپ با توافقی تازه، احتمال موافقت ایران نیز بالاست. دموکرات‌ها نیز خواستار توافق هستند و در صورت موافقت ترامپ، جمهوری‌خواهان نیز از آن حمایت خواهند کرد.»

♦️معمار تحریم‌های ضدایرانی افزود: «ترامپ علاقه خود به توافقی که او آن را "ساده" خوانده است، ابراز کرده اما چنین توافقی به تلاش‌های پیچیده نیاز خواهد داشت. تهران و واشنگتن باید روی سقف برنامه‌ هسته‌ای ایران، نحوه عملکرد ایران در منطقه و ضمانت‌های آمریکا و چگونگی برداشته‌شدن تحریم‌ها توافق کنند.»

♦️او در ادامه نوشت: «در آخر، توانایی آمریکا در برابر معادله هسته‌ای ایران محدود است. هیچ یک از مقامات آمریکایی شیوه فکری مقامات ایرانی را نمی‌دانند. فشار حداکثری مجدد علیه ایران می‌تواند ایران را به سوی هسته‌ای‌شدن، مخفی‌کردن مواد هسته‌ای خود و خروج از توافق عدم اشاعه سلاح هسته‌ای یا هر سه گزینه به‌طور همزمان سوق دهد.»
نفیو در پایان تأکید کرد: «هیچ جایگزینی برای مذاکرات جدی وجود ندارد. بهترین و ایمن‌ترین راه، مذاکرات مجدد است.»

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 12:33


✒️فارن‌افرز؛
فشار جواب نمی‌دهد؛ ترامپ با ایران مذاکره کند

به قلم ریچارد نفیو - ترجمه از همایون برخور

بخش اول:
♦️«ریچارد نفیو» معمار تحریم‌های ایران در دولت «باراک اوباما» و عضو اندیشکده واشنگتن در سیاست‌های خاور نزدیک در مطلبی تحلیلی به تحولات اخیر در منطقه و تاثیر آن روی سیاست‌های واشنگتن در برابر برنامه هسته‌ای ایران پرداخته است.

♦️نفیو در مجله فارن‌افرز نوشت: «بیش از ۲ دهه، سیاستمداران تندرو آمریکایی خواستار حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران شده بودند و همواره خواست آن‌ها رد شده بود. دلیل خواست آن‌ها برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران، حمایت جامعه جهانی از آمریکا در برابر ایران و عدم بلوغ کافی برنامه هسته‌ای تهران بود. در شرایط کنونی، دلایل بسیار خوبی برای عدم حمله به ایران وجود دارد. هرگونه حمله به این کشور، خاورمیانه را وارد هرج و مرج بیشتری خواهد کرد.»

♦️او در ادامه نوشته است: «از طرفی، اکنون نیاز است که آمریکا به دیگر مناطق جهان توجه کند و هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، برای واشنگتن هزینه‌های بسیاری به همراه خواهد داشت و حتی در صورت خواست آمریکا برای حمله به این تأسیسات، احتمال شکست آن بسیار بالاست و در صورت شکست آمریکا در اقدام نظامی خود علیه ایران، اعتبار نظامی آمریکا تضعیف خواهد شد.»

♦️دیپلمات پیشین آمریکایی افزود: «بهترین راهکار برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به کشوری هسته‌ای، توافق دیپلماتیک است. ایران بیش از همیشه به هسته‌ای شدن نزدیک شده است و با توجه به جنگ متحدان تهران با اسرائیل و حملات اسرائیل به ایران، این کشور بیش از گذشته به بازدارندگی هسته‌ای نیاز دارد. از طرفی، دیگر جامعه جهانی در برابر ایران متعهد نیست و با وجود حضور تحریم‌های گسترده، کشورهای بسیاری از جمله چین، هند و روسیه برای همکاری خود با ایران درحال نقض این تحریم‌ها هستند.»

♦️نفیو با اعتراف به اینکه «احتمال متحد کردن جهان در برابر ایران نیز بسیار کمتر از گذشته است»، نوشت: «هر ۲ حزب سیاسی آمریکا به‌دنبال تقابل با چین هستند. روابط ایران و روسیه به قوی‌ترین حد خود در دهه‌های اخیر رسیده است. پس با توجه به احتمال شکست بالای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران و خطرات آن، دولت ترامپ در روزهای اول خود باید با حسن نیت به مذاکره با ایران بپردازد.»

♦️خطرات هرگونه اقدام نظامی علیه ایران
معاون فرستاده ویژه پیشین آمریکا در امور ایران در ادامه این مطلب افزوده است: «دلایل بسیار زیادی برای تلاش مجدد روی راهکار دیپلماتیک وجود دارد. مهم‌تر از هرچیزی، مقامات آمریکایی نمی‌دانند که آیا هرگونه حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران موفقیت‌آمیز خواهد بود یا خیر. آمریکا و متحدان آن (اسرائیل) از توانایی لازم برای نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای ایران برخوردار هستند، اما حتی چنین حمله‌ای مانع تصمیم ایران برای هسته‌ای شدن یا جابجایی تأسیسات خود نخواهد شد.»

♦️او همچنین نوشت: «ایران می‌تواند سریعا پیش از حملات آمریکا، تأسیسات و ذخایر اورانیوم خود را به تأسیساتی محرمانه منتقل کند. از طرفی، پس از حمله کشوری هسته‌ای همچون آمریکا، تهران می‌تواند بسیار راحت‌تر حمایت جامعه‌جهانی از هسته‌ای شدن خود را جلب کند و با ذخایر اورانیوم منتقل شده خود چندین بمب هسته‌ای بسازد.»

♦️ادعای نفیو درباره «توانایی آمریکا برای نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای ایران» درحالی است که پیشتر، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه‌ای اظهار داشت: «دیپلماسی به اتکای قدرت است که حرکت می‌کند و قدرت را همین عوامل است که می‌سازد من بارها هم گفتم و معتقدم که اگر توانمندی موشکی ما نبود، اساساً کسی با ما مذاکره نمی‌کرد، اگر می‌توانستند تاسیسات هسته‌ای ما را با یک حمله نظامی مثلاً نابود کنند، چه دلیلی داشت با ما مذاکره کنند و ۲ سال و خرده‌ای بنشینند و مذاکره کنند، ۱۸ روز وزیر خارجه آمریکا یا وزرای خارجه ۱+۵ جمع شوند تا یک تفاهمی به دست بیاید، علتش این بود که توان از بین بردن نظامی تأسیسات ما را نداشتند. نیروهای مسلح ما به وسیله موشک‌هایی که جنبه بازدارندگی داشتند، این توان را ایجاد کرده بودند.»

♦️مقام پیشین آمریکایی مجددا با اشاره به خطرات هرگونه اقدام نظامی علیه ایران و احتمال موفقیت اندک آن، افزود: «حتی در صورت موفقیت کامل آمریکا در نابودی تأسیسات هسته‌ای و ذخایر اورانیوم ایران، دهه‌ها تجربه متخصصین ایرانی در صنعت هسته‌ای به معنای توانایی آن‌ها برای ایجاد مجدد این تأسیسات خواهد بود.»

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 09:26


🗞 تنش در کره جنوبی به هنگام بازداشت رئیس‌جمهور عزل شده این کشور

♦️درحالی که اعضای تیم امنیتی «یون سوک یول» و حامیانش مانع بازداشت او شدند، خبرگزاری فرانسه در گزارشی به نقل از اداره تحقیقات فساد اداری کره جنوبی (CIO)، که در حال بررسی پرونده اعلام حکومت نظامی اضطراری از سوی یون سوک یول رئیس جمهور استیضاح شده این کشور است، نوشت: اجرای حکم بازداشت یون آغاز شده است.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 08:50


🎥 #پازل|مسئله‌های سخت اروپا در سال ۲۰۲۵

🔸مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل مسئله‌های سخت اروپا در سال ۲۰۲۵ را شرح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 08:19


🎥 #پازل|در منگنه پوتین و ترامپ اروپا چه می‌کند؟

🔸مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل در این باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 08:19


🎥 #پازل|مشکلات اقتصادی در قلب اروپا!

🔸مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل درباره وضعیت اقتصاد آلمان توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 08:19


🎥 #پازل|همزمانی سقوط آلمان و فرانسه با آمدن ترامپ

🔸حنیف غفاری، کارشناس مسائل اروپا و آمریکا تحولات در فرانسه و آلمان را در گفت‌وگو با رسانه تصویری«آن»توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 04:59


🗞اعزام گروه مذاکره کننده صهیونیست به قطر

♦️دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو با اعزام هیاتی متشکل از نمایندگانی از موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی)، شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) و ارتش برای ادامه مذاکرات در دوحه موافقت کرده و این هیات قرار است امروز جمعه عازم پایتخت قطر شود.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

03 Jan, 04:39


📽 برنامه #پازل:
رسانه تصویری آن؛
بررسی و تحلیل مسائل و تحولات بین الملل

♦️قسمت چهارم: سیاست‌های ‎تركیه در منطقه خاورمیانه و غرب آسیا

https://youtu.be/b_CDSKTQ-gU?si=28_pctmNqVfNi1EV

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

02 Jan, 04:31


🗞 اعتراض شدید ایران به عربستان به دلیل اجرای احکام اعدام چند تبعه ایران

♦️شصتی کریمی مدیر کل کنسولی وزارت امور خارجه در واکنش به خبر اعدام ۶ نفر از اتباع ایرانی زندانی در عربستان سعودی به اتهام قاچاق مواد مخدر، ضمن ابراز اعتراض شدید وزارت امور خارجه نسبت به این اقدام، اعلام کرد:  این افراد چندین سال قبل به اتهام قاچاق مواد مخدر به عربستان از سوی دستگاه قضایی این کشور به اعدام محکوم شده بودند و در طول این مدت وزارت امور خارجه تلاش مستمری برای ارائه خدمات کنسولی به آنها و تخفیف مجازات اعلامی انجام داده بود. با وجود این، اجرای احکام اعدام، آن هم بدون اعلام قبلى به سفارت، به هیچ عنوان پذیرفته نیست و ناقض قواعد و موازین حقوق بین‌الملل از جمله کنوانسیون روابط کنسولی می‌باشد.

♦️کریمی  تصریح کرد که در همین خصوص سفیر عربستان سعودی در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران و مغایرت این اقدام با روند کلی همکاری‌های قضایی دو کشور طی یادداشتی به وی ابلاغ و بر ضرورت ارائه توضیح لازم در این زمینه تاکید شد. همچنین قرار است هیات حقوقی-کنسولی وزارت امور خارجه برای پیگیری موضوع عازم ریاض شود.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

01 Jan, 19:28


📽علی لاریجانی:
هوشیاری سیاسی در منطقه به وجود آمد

♦️مشاور رهبری در گفت‌وگوی ویژه خبری:
هوشیاری سیاسی بسیار خوبی در منطقه به وجود آمده است یعنی دیگر آن حالت غفلت وجود ندارد.
سالهاست اسرائیل در حال سرکوب مردم فلسطین است اما این مسئله شعله‌ور تر می‌شود.
اسرائیل فکر می‌کند با مشت آهنین می‌تواند مردم خاورمیانه را تحت سلطه خود قرار دهد.
هوشیاری مردم سوریه عمیق خواهد شد و در مقابل این رفتارهای ستمگرانه خواهند ایستاد.
📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

01 Jan, 09:24


🗞 غریب آبادی در جمع خبرنگاران خبر داد؛
۲۴ دی؛ دور جدید گفتگوهای ایران و سه کشور اروپایی

♦️معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه در حاشیه نشست گرامیداشت سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، تاریخ برگزاری دور جدید گفتگوهای ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

31 Dec, 18:58


📽 سال ۲۰۲۴ میلادی در ۹۰ ثانیه از نگاه مجله اکونومیست

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

31 Dec, 07:47


روزنامه نگار انگلیسی:

📍چه کسی فکرش را می‌کرد که در سال 2024 یک تروریست را به عنوان رهبر یک جنبش روشنفکر به خورد ما بدهند؟/تروریسم هر وقت علیه ما باشد مورد سرزنش است اما اگر در جهت منافع ما حرکت کند مورد ستایش ما قرار خواهد گرفت...

☑️ @Kavoshplus

مجله سیاست خارجی

31 Dec, 07:47


استاد علوم سیاسی نروژی:

📍اروپا در تلاش است تا کارنامه سیاه جولانی را ماست مالی کند/آمریکا، ناتو و ترکیه معمولا از این نیروهای پیکارجو برای به پا کردن آشوب در کشورهای هدف استفاده می‌کنند...

☑️ @Kavoshplus

مجله سیاست خارجی

31 Dec, 04:59


🗞 سفر السودانی به تهران و دوحه

♦️بغداد نیوز به نقل از یک منبع سیاسی آگاه نوشت:
محمد شیاع السودانی امروز (سه‌شنبه) به تهران سفر می‌کند و پس از آن مستقیماً راهی دوحه پایتخت قطر خواهد شد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

31 Dec, 04:47


🎥 #تیتر_اول| آیا کنگره ملی نماینده تمام گروه‌های سوری است؟

🔸سید جلال ساداتیان، سفیر اسبق ایران در انگلستان در گفت‌وگو با رسانه تصویری«آن» در این خصوص توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

31 Dec, 04:47


🎥 #تیتر_اول| پایان جنگ آغاز مرگ نتانیاهو!

🔸چه عواملی باعت می‌شود که اسرائیل از پذیرش آتش بس را قبول نکند؟

🔸سید رضا میرابیان، سفیر اسبق ایران در کویت در‌این باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

28 Dec, 17:31


🎥 #پرونده_ویژه| علوی‌ها و کردها مخالف مواضع اردوغان

🔸با نفوذی که ترکیه در سوریه داشت آیا ترکیه در انتخابات آتی سوریه تاثیر گذار خواهد بود؟

🔸ضیاء ترک یلماز، کارشناس و نویسنده در‌این باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

28 Dec, 12:20


🗞 دیدار وزیر امور خارجه ایران با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای در پکن

سید عباس عراقچی که در رأس یک هیات رسمی به چین سفر کرده است، عصر امروز با نورلان یرمکبایف دبیرکل جدید سازمان همکاری شانگهای دیدار و گفتگو کرد.

عراقچی در این دیدار با اشاره به اهمیت فزاینده سازمان همکاری شانگهای در پیشبرد چندجانبه‌گرایی و تامین منافع امنیتی و سیاسی کشورهای عضو، تصریح کرد سازمان همکاری شانگهای به دلیل عضویت مجموعه‌ای از کشورهای مهم و اثرگذار در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد با اقتصادهای بزرگ و چند بازیگر مهم منطقه‌ای، می‌تواند نقشی تاثیرگذار و فزاینده در ارتقای چندجانبه‌گرایی و تقویت همکاری بین کشورهای عضو در حوزه‌های مختلف امنیتی، سیاسی و اقتصادی داشته باشد.

دبیر کل سازمان همکاری شانگهای در این دیدار ضمن ابراز مسرت از عضویت کامل ایران، ظرفیت‌های ایران برای تقویت هرچه بیشتر جایگاه و نقش‌آفرینی این سازمان را بسیار مهم توصیف نمود و از ابتکارهای مطرح‌شده از سوی ایران جهت گسترش و ارتقای فعالیت‌های سازمان در زمینه‌های اقتصادی، بانکی و تجاری استقبال کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 19:01


🖋 آینده کُردها در سوریه پسا اسد (۲)

واقعیت این است که تحریرالشام سودای تثبیت و گسترش دامنه قدرت خود در تمام سوریه را دارد و همین امر باعث به مخاطره افتادن منافع کردها در سوریه خواهد شد. به‌عنوان‌مثال سخنگوی بخش امور سیاسی تحریرالشام در گفتگویی اعلام کرده بود: ” این امر که بخشی از سوریه از کنترل دمشق خارج گردد برای ما غیرقابل‌قبول است.” همچنین گفته شده که جولانی اعلام کرده است: ” تمامی گروه‌ها می‌بایست منحل گردند و همه سلاح‌ها باید تحویل دولت مرکزی گردد.”

♦️آینده روابط آمریکا و کردهای سوریه
ایالات متحده آمریکا نزدیک به یک دهه است که از مبارزان کرد در شمال سوریه  در مبارزه با داعش حمایت نموده است. در این فرایند، نیروهای کرد از خلأ قدرت در سوریه استفاده نموده  و منطقه‌ای نیمه‌خودمختار را در این مناطق ایجاد نمودند. اما اکنون که رهبران جدید سوریه سعی دارند پس از سرنگونی دولت بشار اسد، کشورشان را متحد کنند، آینده اداره خودگردان کردی تحت حمایت آمریکا بسیار متزلزل و نامطمئن به نظر می‌رسد.
پس از تصرف دمشق توسط نیروهای تحریرالشام و سقوط دولت بشار اسد، دولت فعلی آمریکا به رهبری جو بایدن و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا که دولت او از ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ آغاز به کار می‌کند، به تحولات اخیر سوریه واکنش نشان دادند، بااین‌حال از اشاره صریح به کردهای سوریه، به‌عنوان متحد خود، خودداری کردند.
مقامات وزارت دفاع و خارجه آمریکا در واکنش به تحولات اخیر تأکید کرده‌اند که نیروهای آمریکایی در مناطق تصرف شده توسط مخالفان حضور نداشته‌اند، بنابراین، آمریکا اقدام خاصی انجام نخواهد داد. اما دولت فعلی آمریکا با اشاره به حضور نیروهای خود در مناطق تحت کنترل کردهای سوریه، تنها بر محافظت از نیروهای خود و مقابله با داعش تأکید کردند.
رسانه انگلیسی” فایننشیال تایمز” در مطلبی با اشاره به حمایت ایالات متحده از کردهای سوریه، گزارش داد که با پیروزی” دونالد ترامپ” در انتخابات آمریکا، این گروه نگران قطع حمایت‌های واشنگتن است. به نوشته این رسانه، مخالفان مسلح سوری که اخیراً موجب سرنگونی حکومت” بشار اسد” شدند، حمله‌ای جداگانه را آغاز کرده‌اند که در رسانه‌ها کمتر به آن اشاره شده است.” ارتش ملی سوریه” که یک گروه مسلح تحت حمایت ترکیه است، در روزهای اخیر با” نیروهای دموکراتیک سوریه” موسوم به” قسد” درگیر شده است .
بازگشت دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا این سؤال را مطرح نموده است که حمایت واشنگتن از کردها تا چه زمانی ادامه خواهد یافت؟ آمریکا دهه‌هاست که از گروه‌های کرد به‌عنوان نیرویی در جهت پیشبرد منافع خود در عراق و سوریه استفاده کرده و پس از رسیدن به مقاصد خود، حمایت از این گروه‌ها را متوقف کرده است.
واقعیت این است که مقامات آمریکایی همواره تأکید کرده‌اند که علت حضور نیروهای آمریکایی در کنار کردهای سوریه، مبارزه با داعش است. آنها همواره بر تاکتیکی و موقتی بودن حضور آمریکا در کنار کردهای سوریه تأکید کرده‌اند و در برهه‌های زمانی مختلف نیز عملاً نشان داده‌اند که نمی‌خواهند تا ابد در کنار کردها باشند. شواهد این امر نیز اقداماتی همچون عدم پاسخ به درخواست کردها برای ایجاد منطقه پروازممنوع به روی هواپیماهای ترکیه و خودداری از به‌رسمیت‌شناختن اداره خودگردان کردهای سوریه است. این در حالی است که شورای دموکراتیک سوریه، شاخه سیاسی نیروهای دموکراتیک به رهبری کردهای سوریه در واشنگتن دفتر ثبت شده دارند.
“رناد منصور” کارشناس امور غرب آسیا در اندیشکده” چتم هاوس” دراین‌رابطه می‌گوید: ” کردهای سوریه اکنون در شرایطی بسیار خطرناک قرار دارند. آنها با (پ ک ک) ارتباط دارند و همین امر موجب درگیری میان آنها و ترکیه شده است. آنها در هیچ جا متحدی واقعی ندارند و وابستگی شدیدی به ایالات متحده آمریکا دارند، اما آمریکا نگاهی ابزاری به آنها دارد.”
بازگشت ترامپ به کاخ سفید در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵، تداوم حمایت آمریکا از کردها را در هاله ای از ابهام قرار داده است. ترامپ در دوره نخست ریاست جمهوری خود نیروهای آمریکایی را از شمال سوریه خارج کرد و قسد را در معرض حمله ترکیه قرار داد؛ کشوری که هزاران سرباز در شمال سوریه دارد و طی یک دهه گذشته چندین حمله علیه نیروهای کرد انجام داده است.
به‌رغم اینکه آمریکا هنوز در حدود ۹۰۰ نیروی ویژه در منطقه دارد و با ارائه پوشش هوایی و اطلاعاتی به نیروهای قسد، از آنها حمایت می کند، اما ترامپ دوباره مخالفت خود را با حضور مستمر واشنگتن در سوریه ابراز داشته است. او هفته گذشته در واکنش به سقوط دولت بشار اسددر شبکه اجتماعی ایکس نوشت:” ایالات متحده نباید هیچ کاری به این موضوع داشته باشد.”

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 19:01


🖋 آینده کُردها در سوریه پسا اسد (۳)

افزون بر موارد ذکر شده، ” رابرت کندی جونیور” برادرزاده” جان اف کندی”، رئیس‌جمهور اسبق ایالات متحده آمریکا و متحد دونالد ترامپ که انتظار می‌رود یکی از پست‌های مهم دولت ترامپ به وی اختصاص یابد، در مصاحبه با تاکر کارلسن، خبرنگار آمریکایی، از احتمال خروج باقیمانده نیروهای آمریکایی از مناطق تحت کنترل کردهای سوریه خبر داد.” علاوه بر این وی اظهار داشت که ترامپ نیز موافق خروج نیروهای آمریکایی از سوریه است.
” رابرت فورد”، سفیر اسبق آمریکا در سوریه، و” جیمز جفری”، نماینده سابق دولت آمریکا در مبارزه با داعش، نیز در روزهای گذشته آینده خوبی را برای کردهای سوریه پیش‌بینی نکرده و از احتمال خروج نیروهای آمریکایی، رویارویی آنها با حاکمان جدید سوریه و هجوم داعش خبر دادند.

♦️نتیجه‌گیری
با عنایت به موارد ذکر شده، به نظر می‌رسد که وضعیت کردهای سوریه در دولت جدید به‌مراتب بدتر از گذشته گردد. نخست آنکه شواهد حاکی از آن است که گروه هیئت تحریرالشام که در حال حاضر قدرت را در دست گرفته است، اجازه تداوم وضعیت نیمه‌خودمختاری را به کردها نخواهد داد. از سوی دیگر روابط نزدیک میان حاکمان نوین سوریه با ترکیه و دشمنی دیرینه ترکیه با کردها نیز باعث بدتر شدن وضعیت کردها در سوریه خواهد گردید، به‌نحوی‌که افزایش تحرکات نظامی ترکیه در این مناطق و حمله ترکیه به مواضع کردها، امری دورازذهن نخواهد بود. از سوی دیگر به‌قدرت‌رسیدن دونالد ترامپ در آمریکا و عدم تمایل دولت وی در حمایت از کردها نیز باعث خواهد شد که وضعیت کردهای سوریه بغرنج‌تر گردد. واقعیت این است که همان‌گونه که مقامات آمریکایی بارها اذعان داشته‌اند، اتحاد کردها با آمریکا تاکتیکی و نه استراتژیک است.
در مجموع شواهد حاکی از آن است که تاریخ برای کردها یکبار دیگر در حال تکرارشدن است. در دهه ۱۹۷۰، کردهای بارزانی باحمایت و پشتیبانی شاه ایران، به مبارزه بر علیه دولت وقت عراق پرداختند. پس از توافقنامه ۱۹۷۵ الجزایر میان دولت های ایران و عراق، شاه دست از حمایت از کردها برداشت و متعاقب آن دولت وقت عراق حملات گسترده ای بر علیه مواضع کردهای عراق انجام داد که منجر به کشته و آواره شدن هزاران نفر از کردهای عراق شد. در شرایط کنونی نیز به نظر می رسد تاریخ اینبار نه در کردستان عراق بلکه در کردستان سوریه در حال تکرار شدن است و آمریکا پس از استفاده از کارت کردها در برابر داعش و دولت بشاراسد، بار دیگر آنها را در برابر ترکیه تنها گذاشته است. در مجموع شواهد تاریخی حاکی از آن است، کردها در تاریخ پرفراز و نشیب خود همواره وجه المصالحه قدرت های منطقه ای و فرا منطقه ای قرار گرفته اند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 18:59


🖋 آینده کُردها در سوریه پسا اسد (۱)

شهرام پیرانی؛ موسسه مطالعاتی ایران و اوراسیا (ایراس)

♦️سقوط دولت بشار اسد در نتیجه حملات گسترده مخالفان به رهبری هیئت تحریر الشام در 8 دسامبر 2024، باعث به‌وجودآمدن شرایط تازه‌ای در سوریه گردید. در این میان آینده کردهای سوریه که از نوامبر 2013 در حالت نیمه‌خودمختاری قرار دارند، به واسطه عوامل متعددی همچون به‌قدرت‌رسیدن  مجدد ترامپ در کاخ سفید، نزدیکی دولت جدید سوریه با ترکیه و بسیاری از مسائل دیگر در حالتی مبهم قرار گرفته است. این نوشتار در پی بررسی آینده کردها در شرایط جدید سوریه می‌باشد.

♦️مقدمه
درحالی‌که بیش از دو هفته از سقوط بشار اسد می‌گذرد، به نظر می‌رسد که یکی از جدی‌ترین خطرات تهدیدکننده آینده سوریه، اختلاف دیرینه  نیروهای کرد در شمال این کشور با ترکیه است که دارای سابقه دشمنی دیرینه با هم می‌باشند. گروه تحریر الشام که در حال حاضر قدرت اصلی را در سوریه در دست دارد، روابط بسیار نزدیکی با ترکیه دارد، بااین‌حال این گروه اعلام کرده است که کردها یک واقعیت انکارناپذیر در سوریه هستند و می‌بایست در مذاکرات مربوط به آینده سوریه حضوری فعال داشته باشند. از سوی دیگر برخی مقامات بلندپایه حزب اتحاد دموکراتیک همچون صالح مسلم نیز از آمادگی کردها برای مذاکره با مقامات گروه تحریرالشام برای ایجاد یک سوریه نوین خبر داده‌اند. بااین‌حال باتوجه‌به روابط بسیار نزدیک گروه تحریرالشام با دولت ترکیه و دشمنی دیرینه اردوغان با کردها، اکنون این سؤال مطرح می‌گردد که آیا اردوغان اجازه چنین مذاکراتی را خواهد داد؟

♦️ترکیه و کردها
ترکیه همواره حزب اتحاد دموکراتیک و شاخه نظامی آن یعنی یگان‌های مدافع خلق را شاخه‌ای از حزب کارگران کردستان (پ، ک، ک) می‌داند و آن را به‌عنوان” گروه تروریستی” می‌شناسد. یگان‌های مدافع خلق، ستون اصلی نیروهای دموکراتیک در سوریه را تشکیل می‌دهند. دولت ترکیه بر این باور است که حزب اتحاد دموکراتیک به دنبال ایجاد یک دولت مستقل در مناطق شمالی سوریه است، اما ” صالح مسلم”، یکی از رهبران اسبق این گروه، چنین ادعایی را رد کرد و بارها اعلام کرده که کردها چنین هدفی ندارند.
مسلم در توضیح رویکرد حزب اتحاد دموکراتیک در قبال هیئت تحریر شام، به درگیری‌های گذشته با این گروه که پیش‌تر جبهه نصرت نام داشت اشاره کرد و گفت”: زمانی که آنها جبهه نصرت نام داشتند، در کوبانی، سری کانی (رأس العین) و عفرین با آنها درگیر بودیم. ما یکدیگر را به‌خوبی می‌شناسیم. از نظر فنی گفت‌وگوهایی با هم داشتیم، آنها به ما اجازه عبور می‌دادند و ما نیز به آنها راه می‌دادیم، بااین‌حال اخیراً مذاکرات مستقیمی میان آنها و هیئت تحریر شام صورت نپذیرفته است.”
” هاکان فیدان”، وزیر امور خارجه ترکیه، در مصاحبه‌ای با فرانس ۲۴، گفت که گزینه مطلوب آنکارا این است که دولت جدید دمشق در راستای یکپارچگی سرزمینی، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تلاش کند.” وی در ادامه افزود که یگان های مدافع خلق می بایست فورا منحل شوند. او در ادامه افزود:” اگر این اتفاق نیفتد، ما باید از امنیت ملی خود محافظت کنیم.” هنگامی که از وی سوال شد که آیادر راستای حفاظت از امنیت ملی، اقدام نظامی نیز صورت می پذیرد، فیدان گفت:” هرکاری که لازم باشد انجام خواهیم داد. پ ک ک و یگان های مدافع خلق بایستی بدانند که ما هیچ تهدیدی علیه خود را تحمل نخواهیم کرد.”در سال‌های گذشته، آنکارا همراه با متحدان سوری خود، چندین حمله مرزی بر علیه نیروهای دموکراتیک سوریه انجام داده است و بارها از متحدان خود در ناتو خواسته است که حمایت از این مبارزان را متوقف کند.
در روزهای پس از سقوط دمشق و در زمانی که نیروهای تحریر الشام از ادلب به سمت دمشق در حال پیشروی بودند، نیروهای دموکراتیک سوریه با مجموعه‌ای از شکست‌های فاحش روبرو شدند که توسط ارتش ملی سوریه بر آنها تحمیل شد. نیروهای دموکراتیک سوریه شهر نفت‌خیز” دیرالزور” و ” تل رفعت” را از دست دادند و از”منبج” در ۳۰ کیلومتری غرب رودخانه فرات خارج و به سمت شرق فرات عقب‌نشینی کردند. در شرایط کنونی نیز از حمله احتمالی به کوبانی در شمال شرق سوریه که شهری نمادین و استراتژیک است، واهمه دارند.
رویکرد دولت جدید سوریه در برابر کردها
گروه تحریر الشام در نخستین روزهای حکومت خود، لحن مسالمت‌جویانه‌ای را نسبت به همه گروه‌ها و از جمله کردها در پیش گرفتند. رهبر این گروه، ” احمدالشرع” که به” ابومحمدالجولانی”نیز معروف است، اعلام کرده که کردها جزئی از کشور سوریه هستند و هیچ‌گونه بی‌عدالتی در حق آنها اعمال نخواهد گردید. بااین‌حال دیدگاه‌های رقیب و نفوذ ترکیه بر جولانی باعث خواهد شد که تصور یک توافق در مورد دعاوی نیروهای دموکراتی سوریه نسبت به سرزمین و حقوق یک‌جانبه آنها بر منابع نفت و گاز سودآور در شرق و شمال شرق سوریه دشوار باشد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 17:48


🎥 #تیتر_اول| دیپلماسی بدون مذاکره معنا ندارد

🔸ایران چگونه می‌تواند با کاهش تنش با آمریکا با میانجی‌گری احتمالی ژاپن استفاده شود؟

🔸حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل دراین باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 17:48


🎥 #تیتر_اول| چرا ژاپن میانجی بین ایران و آمریکا است؟

🔸حسن بهشتی‌پور، کارشناس مسائل بین‌الملل در‌ این باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 12:19


🎥 #پازل|ترکیه در کوبانی دنبال چیست؟

🔸پریسا نصرآبادی، کارشناس مسائل منطقه درباره این موضوع توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 12:08


🎥 #پازل| بازی آمریکا با اهرم کردها

🔸علی حیدری، کارشناس مسائل ترکیه معتقد است آمریکا روی کردها حساب کرده و به هیچ وجه این اهرم را از دست نخواهد داد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 12:08


🎥 #پازل| در حلب و موصل اردوغان دنبال چیست؟

🔸علی حیدری، کارشناس مسائل ترکیه دراین باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

25 Dec, 12:08


🎥 #پازل|تبدیل ادلب به خاک غیررسمی سوریه

علی حیدری، کارشناس مسائل ترکیه:
🔸ادلب طی ۵ تا ۱۰ سال گذشته به عنوان بخشی از خاک سوریه شناخته می‌شود، اما تمامی تبادلات اقتصادی و تجاری آن با ترکیه انجام می‌شود. ساختارهای این منطقه به طور کامل توسط ترک‌ها پایه‌گذاری و اداره می‌شود، به طوری که عملاً ادلب به بخشی از ترکیه تبدیل شده است.

🔸این کارشناس معتقد است که وضعیت مشابهی برای حلب نیز پیش خواهد آمد و این منطقه نیز به طور غیررسمی به ترکیه ملحق خواهد شد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

24 Dec, 09:50


🎥 #جی_پی_اس|اعتراض اسلام‌گرایان به الجولانی برای عدم تشکیل حکومت اسلامی

تماشای کامل این برنامه
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

24 Dec, 09:11


🎥 #پرونده_ویژه|یمن وامدار هیچ کشوری نیست

🔸سید هادی سید افقهی، کارشناس مسائل غرب آسیا می‌گوید یمن وامدار هیچ کشوری نیست و یک کشور مستقل است؛ بحث جنگ نیابتی نوعی دریوزگی سیاسی است.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

24 Dec, 05:22


📽 برنامه #پازل:
رسانه تصویری آن؛
بررسی و تحلیل مسائل و تحولات بین الملل

♦️قسمت سوم: گرجستان؛ انتخابی میان استقلال و حاکمیت ملی یا چرخش کامل به سمت ‎اروپا و غربگرایی

https://youtu.be/ejcf3vW6hHw?si=PhwnQ7ionWgyun38

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

24 Dec, 05:19


🎥 #تیتر_اول| پشت پرده آتش بس۶۰ روزه غزه

🔸ناصر ابوشریف، نماینده جنبش حماس در ایران درباره آتش بس موقت در غزه توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

22 Dec, 19:51


🎥 #پرونده_ویژه|امارت اسلامی دیگری در غرب ایران!

🔸از لحاظ نگاه و نگرش گروه موسوم به طالبان در همسایگی شرقی ما چه تفاوت‌ها و چه تقارب‌هایی با گروه تحریرالشام دارند؟

🔸سید حسام رضوی، کارشناس مسائل افغانستان در این باره توضیح می‌دهد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

22 Dec, 19:51


🎥 #تیتر_اول|عراق و یمن اهداف بعدی صهیونیست‌ها است

🔸محمد ایرانی، کارشناس مسائل غرب آسیا می‌گوید اهداف اسرائیل فقط سوریه نیست و می‌خواهد کشورهای منطقه را تضعیف کند به خصوص آنهایی که با مقاومت ارتباط دارند.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

22 Dec, 19:51


🎥 #تیتر_اول |هدف نماینده چین از دیدار با لاریجانی چه بود؟

🔹 علی محمدی سابقی، کارشناس مسائل چین: هدف اصلی دیدار سفیر چین با علی لاریجانی، بررسی و تقویت همکاری‌های ایران و چین بود

🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

22 Dec, 12:41


📽 برنامه #پازل:
رسانه تصویری آن؛
بررسی و تحلیل مسائل و تحولات بین الملل

♦️قسمت دوم: ریشه های تاریخی تقابل در ‎اوکراین

https://youtu.be/PtXa9tCStjM?si=ONw-rjfo1Eed8qjx

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

22 Dec, 11:27


📽حضرت آیت‌الله خامنه‌ای:
مرتب میگویند که جمهوری اسلامی نیروهای نیابتی خودش را در منطقه از دست داد! این هم یک غلط دیگر!

♦️جمهوری اسلامی نیروی نیابتی ندارد. یمن می‌جنگد چون با ایمان است؛ حزب‌الله میجنگد، چون قدرت ایمانی او را به میدان میکشاند؛ حماس و جهاد می‌جنگند چون عقیده‌شان آنها را وادار می‌کنه به این کار میکند.

♦️اینها نیابت از ما ندارند.
ما اگر یک روزی بخواهیم اقدام بکنیم احتیاجی به نیروی نیابتی نداریم.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

22 Dec, 09:33


🎥 #پرونده_ویژه| طالبان سیاست خارجی مستقل دارد

سید حسام رضوی، کارشناس مسائل افغانستان:
🔸جولانی با طالبان یک تفاوتی دارد و آن این است که جولانی با هیئت آمریکایی جلسه می‌گذارد و خروجی‌اش نقش نداشتن ایران در سوریه می‌شود، اما طالبان با ایران، روسیه و سایر کشورها جلسه جداگانه تشکیل می‌دهد و در عین حال منافع کشور مقابل را به خطر نمی‌اندازد.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

22 Dec, 09:33


🎥 #پرونده_ویژه| ماجرای متفاوت طالبان و تحریرالشام

🔸سید حسام رضوی، کارشناس مسائل افغانستان با چند مثال شرح می‌دهد که شرایط سوریه با طالبان متفاوت است.
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

20 Nov, 19:31


🎥 #قطب_نما| کابینه ترامپ ضد‌ایرانی‌‌تر شده است

علی نظیف‌پور، کارشناس مسائل آمریکا:
🔸کسانی که در این دولت آمریکا به مقام رسیدند رویکرد به شدت ضد ایرانی دارند البته ترامپ همیشه در برابر ایران رفتار پیش‌بینی ناپذیر دارد.

تماشای کامل این برنامه
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

20 Nov, 19:31


🎥 # قطب_نما| کابینه ترامپ همه اسرائیلی‌اند

علی نظیف‌پور، کارشناس مسائل آمریکا:
🔸همه مقاماتی که در کابیته ترامپ انتخاب شدند به شدت اسرائیلی‌اند، دولت اول ترامپ طرفدار نتانیاهو‌ترین دولت بودند و الان از دولت اول هم بدتر شدند.

تماشای کامل این برنامه
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

19 Nov, 10:08


📽 استقبال عراقچی از وزیر خارجه سوریه

♦️بسام صباغ، وزیر خارجه سوریه با استقبال عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران، جهت انجام دیدار و گفتگوهای دوجانبه وارد وزارت خارجه شد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

18 Nov, 20:09


📽 ویدئو های دیگری از انفجار مهیب در تل‌آویو پس از حملات حزب‌الله

♦️شبکه الجزیره خبر داد که در پی این حملات، صدای دست‌کم شش انفجار شنیده شده است. به دنبال این حمله، فعالیت در فرودگاه بن‌گورین فعلا متوقف شده است.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

18 Nov, 19:57


📽 حملات بسیار سنگین امشب حزب الله لبنان به تل آویو

♦️درپی این حملات آژیر خطر در سراسر سرزمین های اشغالی به صدا در آمد و برق برخی از شهرها قطع شده‌است. در پی این حمله تاکنون ۸ نفر زخمی شده‌اند که حال ۲ نفر به شدت وخیم است.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

18 Nov, 17:53


🎥 #تیتر_اول|پایان تاریخ مصرف زلنسکی

🔸تحلیل ثمانه اکوان، کارشناس مسائل آمریکا درباره موقعیت اوکراین با آمدن ترامپ در وضعیت جنگ با روسیه

تماشای کامل این برنامه
🔹@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

17 Nov, 09:08


🗞مجری سرشناس بریتانیایی می‌گوید از سرقت و شبیه‌سازی صدایش با هوش مصنوعی بسیار نگران است

♦️طبیعت‌شناس و مجری سرشناس بریتانیایی، سر دیوید اتنبورو می‌گوید که پس از یک عمر تلاش برای بیان حقیقت، به‌شدت نگران است که هویتش را دیگران بربایند و از آن برای گفتن هر چه که دلشان می‌خواهد استفاده ‌کنند.

♦️کارشناسان بی‌بی‌سی پس از دیدن ویدئوهای خبری درباره اوکراین و انتخابات آمریکا که صدای راوی شباهت زیادی به سبک گویندگی مشهور آقای اتنبورو داشت، با او تماس گرفتند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 16:48


🎥 #قطب_نما| آیا تغییر معنادار آراء لاتین تبارها باعث شکست دموکرات‌ها شد؟

🔸در انتخابات آمریکا لاتین‌تبارها ۴۵ درصد به ترامپ رای دادند درحالی که در انتخابات ۲۰۲۰ فقط ۳۲ درصد به ترامپ رای داده‌بودند، علت افزایش رای به ترامپ از سمت لاتین‌تبارها را مجتبی احمدی، کارشناس بین‌الملل بیان می‌کند.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 16:48


🎥 #قطب_نما| آیا ترامپ برای مردم آمریکا در مدیریت کلان قوی‌تر از هریس است؟

🔸براساس نظر سنجی‌ها بیشتر مردم آمریکا در مورد سوالات کلیدی مدیریت جامعه ترامپ جلوتر از هریس بوده است.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 16:47


📹 رای دهندگان آمریکایی از حمایت‌های آمریکا از اسرائیل راضی بودن یا خیر؟

📡 @Mehrnews

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 16:40


🎥 #پرونده_ویژه|موضع‌گیری احمدی‌نژاد به نفع اسرائیل شد

🔸تحلیل علی مطهری درباره اظهارات جنجالی سالها پیش احمدی‌نژاد درباره هلوکاست و سکوت مطلق امروز او دربرابر جنایات اسرائیل

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 16:40


🎥 #پرونده_ویژه|لاریجانی حامل چه پیامی بود؟

🔸حضور شخصیت‌های سیاسی جمهوری اسلامی در میان بمباران‌ها و موشک‌های منطقه به سوریه و بیروت تاثیر‌گذار بود و پیامی را به جهانیان مخابره کرد.

🔸علی مطهری، نماینده اسبق مجلس به تحلیل سفرهای سیاسیون به منطقه به خصوص سفر اخیر لاریجانی که حامل پیامی برای سوریه بود پرداخته است

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 16:20


🎥 #قطب_نما| معنی شکست دموکرات‌ها و تکرار دولت‌های چهارساله در آمریکا چیست؟

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 16:20


🎥 #قطب_نما| چرا دموکرات‌ها ریاست جمهوری را باختند اما انتخابات سنا را بردند؟

🔸دموکرات‌ها در ایالات رقابتی بردند و در ریاست جمهوری باختند، علت این اتفاق را مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین الملل در گفت‌وگو با رسانه تصویری«آن» بیان می‌کند.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 08:07


📍 برنامه کامل نشست‌ها و سخنرانی‌های همایش بین‌المللی کانت و جهان معاصر.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 08:04


📢 همایش بین‌المللی «کانت و جهان معاصر» به مناسبت سی صدمین سال تولد کانت،از تاریخ ۲۶ (امروز) الی ۲۹ آبان‌ماه، توسط گروه فلسفه غرب مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران و با همکاری و حمایت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی داخلی و خارجی در مؤسسۀ پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در حال برگزاری است.

لینک همایش جهت حضور مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/irip/kant

وب‌سایت همایش:
https://kcw.irip.ac.ir/

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

16 Nov, 05:24


✒️ نقاط اشتراک؛
سرمقاله روزنامه الریاض به قلم جمیل البلوی

♦️ایران و عربستان سعودی درست در زمانی که آتش جنگ و درگیری جهان را درنوردیده است روحی جدید و پیام صلحی را دمیده‌اند. از زمان امضای توافقنامه از سرگیری مناسبات، موج مثبتی در روابط جاری شده و بامدادی تازه را در رابطه دو کشور برمبنای ،برادری حسن همجواری، ارزش های اسلامی مشترک و معاهدات بین المللی نوید می‌دهد.

♦️تقویت مناسبات میان ایران و عربستان سعودی پیامدهای مثبت منطقه ای و بین المللی به همراه خواهد داشت؛ چراکه هر دو کشور، قدرت موثر منطقه ای هستند و در تحکیم روند صلح تاثیرگذار
خواهند بود.

♦️هنگامیکه دو کشور درصدد یافتن راه‌حل‌های تاثیرگذار برای پرونده‌های بسیار و عبور از پیچیدگی‌های موجود هستند و حتی در برخی موارد هم که دیدگاه مشترک نسبت به موضوعی نداشته باشند _ که البته این پدیده رایجی در روابط میان کشورها است_ همچنان نقاط اشتراکی وجود دارد و دو طرف می‌توانند برمبنای آن‌ها، پل‌های همکاری و ساخت مناسبات اقتصادی امیدبخش را از مسیر تقویت تبادل تجاری و ایجاد مشارکت راهبردی میان خود رقم زنند.

♦️نزدیک شدن ایران و عربستان سعودی به یکدیگر از طریق دیدارهای متقابل و پیام‌های مثبت دو کشور به یکدیگر، عامل اساسی توسعه و شکوفایی منطقه است. همچنانکه بر موضوع استراتژیکی چون امنیت منطقه‌ای تاثیرگذار خواهد بود تا منطقه‌ای امن و عاری از تنش و درگیری را شکل دهد. بدون شک، صلح در بهبود کیفیت زندگی ثبات اجتماعی و فرهنگی موثر است که رهاورد آن، محیطی امن است که همزیستی مسالمت آمیز و مبادلات فرهنگی را میان ملت‌ها رقم خواهد زد.

♦️دعوت ولیعهد به الزام اسراییل برای احترام به حاکمیت ایران و پرهیز از حمله به خاک این کشور در سخنرانی افتتاحیه نشست فوق العاده سران اسلامی_ عربی ریاض، این نزدیکی را تحکیم می‌کند و نویدبخش روابط پایداری است که امنیت و ثبات منطقه را پاس می‌دارد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

14 Nov, 07:21


🎥 #پرونده_ویژه| سنگ‌اندازی گروسی در مسیر ایران

🔸گروسی در مقاطع مختلف سعی کرده موانعی را در بهبود روابط ایران با آژانس ایجاد کند.

🔸محمد قادری، کارشناس مسائل منطقه در گفت‌گو با رسانه تصویری «آن» تاثیر گروسی در رویکرد منفی آژانس به ایران را بررسی کرد.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

14 Nov, 07:21


🎥 #پرونده_ویژه| ایران هر موقع بخواهد می‌تواند بمب هسته‌ای بسازد

🔸بسیاری از کارشناسان معتقدند که ایران در حال ارسال سیگنال‌های جدید به جهان در مورد برنامه هسته‌ای خود است. با توجه به اظهارات برخی مقامات درباره تغییر دکترین هسته‌ای، سفر گروسی به تهران چه ارتباطی با این موضوع دارد؟

🔸تحلیل جلال برزگر، کارشناس مسائل هسته‌ای را در گفتگو با تلویزیون اینترنتی «آن» ببینید.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

14 Nov, 07:21


🎥 #پرونده_ویژه| پیام سفر گروسی به تهران چیست؟

جلال برزگر، کارشناس مسائل منطقه‌ای:
🔸سفر گروسی به تهران در این شرایط حساس، می‌تواند پیامی نمادین از آمادگی ایران برای مقابله با هرگونه تهدید باشد. این سفر نشان می‌دهد که ایران در عین حال که به دیپلماسی پایبند است، از آمادگی دفاعی و تهاجمی بالایی برخوردار است و پیام واضحی برای دشمنان منطقه‌ای دارد.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

14 Nov, 07:21


🎥 #پرونده_ویژه| آیا آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تعهدات خود در قبال ایران عمل کرده است؟

🔸در حالی که جمهوری اسلامی به تعهدات بین‌المللی خود پایبند است، آژانس در دوره گروسی نه تنها از ایران حمایت نکرده، بلکه با نادیده گرفتن اساسنامه خود، گزارش‌های بی‌اساس رژیم صهیونیستی را علیه ایران به کار گرفته است. این رویکرد دوگانه آژانس، سوالی اساسی در مورد بی‌طرفی و عدالت آن ایجاد می‌کند.

🔸محمد قادری، کارشناس مسائل منطقه در این باره توضیح می‌دهد.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

13 Nov, 14:56


🎥 #آیتم|اسرار آرامگاه کوروش

🔸تغییرات اقلیمی و آسیب‌های محیطی تهدیدی جدی برای آرامگاه کوروش محسوب می‌شوند و نیازمند توجه ویژه برای حفظ این اثر تاریخی هستند. بررسی معماری مقبره منتسب به کوروش توسط رسانه تصویری «آن»
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

13 Nov, 12:43


📻 توضیحات عباس عراقچی در مورد اجلاس ریاض و تمایل ترامپ به صلح در جنگ غزه، در گفتگوی زنده رادیویی

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 14:02


📍۱۰ کشور اول دارنده بیشترین ذخایر و منابع طبیعی در جهان

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 11:00


🗞 آیا واشنگتن پست باز هم دروغ گفته است؟

♦️در پی خبر واشنگتن پست مبنی بر تماس تلفنی میان پوتین و ترامپ، کرملین چنین تماسی را رد کرده است.

♦️همچنین دولت اوکراین نیز اعلام کرده است که در جریان این تماس قرار نگرفته است و احتمال می‌دهد که چنین تماسی اصلا برقرار نشده باشد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 10:44


🎥 #تیتر_اول| اتهامات ترامپ، او را محبوب‌تر کرده

🔹تحلیل مسعود راعی، استاد تمام حقوق بین‌الملل درباره ارتباط محکومیت ترامپ با محبوبیت او

تماشای کامل این برنامه
@onnewsmedia

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 10:44


🎥 #تیتر_اول|بذر نفرتی که رژیم اشغالگر می‌کارد

🔹رفتارهای نژادپرستانه هواداران رژیم صهیونیستی در آمستردام، زنگ خطری برای حقوق بشر و گسترش بذر نفرت در جهان است. آقای نقره کار، کارشناس مسائل حقوق بشر، در گفتگویی با ما به ریشه‌های این رفتارها و ضرورت اخلاقی شدن حقوق بشر در عصر حاضر می‌پردازد.

تماشای کامل این برنامه
@onnewsmedia

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 08:19


🗞 امروز شبکه میر روسیه به شتاب ایران وصل می‌شود

ظهر امروز و با حضور رئیس کل بانک مرکزی، رسماً شبکه میر روسیه به شبکه بانکی ایران (شتاب) وصل خواهد شد.
با اتصال شبکه میر روسیه به شتاب ایران، کارت‌های ایرانی در خودپردازهای روسیه قابل استفاده خواهد شد. بنابراین هر فردی می‌تواند وجوه خود را از کارت‌های ایرانی به صورت روبلی از خودپردازهای روسیه دریافت کند.

همچنین اتباع روسیه در ایران نیز می‌توانند در مرحله دوم این پروژه از این امکان در ایران بهره‌مند شوند و در مرحله سوم، کارت‌های شتاب ایران در پذیرنده‌های فروشگاه‌هایی روسیه قابل استفاده خواهد بود.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 05:46


🗞 اولین گفتگوی تلفنی ترامپ و پوتین پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

♦️روزنامه واشنگتن پست از تماس تلفنی میان دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خبر داد. بر اساس این گزارش، در این تماس تلفنی که روز پنجشنبه انجام شده است، ترامپ از پوتین خواسته است که از تشدید جنگ با اوکراین پرهیز کند.

♦️دونالد ترامپ در وعده‌های انتخاباتی خود اعلام کرده بود به جنگ اوکراین پایان می‌دهد و روابط آمریکا و روسیه را احیا می‌کند. ولادیمیر پوتین در واکنش به پیروزی ترامپ و یادآوری این وعده، از مذاکرات برای پایان جنگ اوکراین استقبال کرده بود.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 05:31


🗞تماس ها و دیدارها میان سران سیاسی و نظامی ایران و عربستان

♦️دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران شب گذشته در تماسی تلفنی با محمد بن سلمان ولی عهد عربستان با اشاره به توسعه روابط دو کشور، خبر داد که محمد رضا عارف معاون اول او در نشست وزرای خارجه عربی و اسلامی، در ریاض حضور خواهد یافت.

♦️همچنین، روز گذشته رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح عربستان به تهران آمد و با سرلشکر محمد باقری همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 04:56


🧮 قیمت کالاهای جهانی
دوشنبه،  ۲۱ آبان ۱۴۰۳

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 04:46


🎥 #تیر_اول | پوتین بازی را به هم می‌زند؟

🔹بررسی اتحاد کره شمالی، چین و روسیه بر ناتوی شرقی و آرایش قدرت در این منطقه توسط محمد ساجدی، کارشناس مسائل روسیه

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 04:46


🎥 #تیتر_اول| پیمان پوتین و کیم جونگ اون؛ کره‌شمالی‌در اوکراین چه می‌کند؟

🔹تحلیل محمد ساجدی، کارشناس مسائل روسیه پیرامون امضای توافقنامه اخیر پوتین و کیم جونگ اون

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

11 Nov, 03:41


🗞دیدار معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی

كاظم غريب آبادی در حاشیه نشست مشترک وزیران امور خارجه سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب با حسین ابراهیم طه، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در ریاض دیدار و در خصوص آخرین تحولات جاری در فلسطین و لبنان گفتگو کرد.

غریب آبادی در این دیدار بر اجرا و پیگیری مصوبات سران اسلامی و عربی از سوی دبیرکل و دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی تاکید کرد.

معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه با اشاره به برخی ابتکارات مطرح شده توسط کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی از جمله اخراج رژیم صهیونیستی از مجمع عمومی سازمان ملل متحد و موسسات تابعه آن، تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی و تشکیل مجدد کمیته آپارتاید بر اساس رای مشورتی دیوان بین المللی دادگستری، خواهان قرار گرفتن این ابتکارات در دستورکار دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی و اجرای آنها گردید.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز با اشاره به اینکه ایران یکی از موثرترین و مهم ترین کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی است، بر جدیت دبیرخانه سازمان در پیگیری مصوبات تاکید کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

09 Nov, 15:54


🗞پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در سالروز شهادت دکتر فاطمی:

♦️۱۹ آبان سالروز شهادت دکتر سید سیدحسین فاطمی، وزیر خارجه دولت ملی ایران است که قربانی توطئه مشترک استبداد داخلی و استعمار خارجی شد. کوشش برای حراست از استقلال، آزادی، استیفای حقوق ملت و تحکیم حاکمیت ملی، باور قلبی او بود.

♦️زمانی در روزنامه باختر نوشت:
«ما باید با استقامت و پایداری، استقلال خود را حفظ کنیم و از منافع ملت ایران به هر قیمت که باشد دفاع نماییم.»

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

08 Nov, 16:43


🗞میمون‌ها هم از وضعیت انتخابات و دولت جدید در آمریکا گریزانند؛
فرار ۴۳میمون‌ از آزمایشگاهی در آمریکا

♦️۴۳ میمون پس از فرار از یک آزمایشگاه تحقیقات زیست‌پزشکی در کارولینای جنوبی واقع در ایالات متحده، تحت تعقیب مقامات محلی قرار گرفتند.

♦️از میان ۵۰ میمون حاضر در این محوطه، ۴۳ میمون فرار کرده و اکنون در جنگل‌های اطراف آزمایشگاه سرگردان هستند.

♦️مقامات پلیس محلی به ساکنان توصیه کرده‌اند تا درها و پنجره‌های خود را محکم ببندند و در صورت مشاهده هر یک از میمون‌ها فوراً به پلیس اطلاع دهند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 20:25


🎥 #قطب_نما| جبهه مقاومت نابود شدنی نیست

قادری، کارشناس بین‌الملل:
🔹ترامپ سعی‌میکند این افتضاحی که بایدن و نتانیاهو و هریس انجام دادند را به نفع جبهه آمریکایی، اسرائیلی برگرداند اما در مجموع به نفع جبهه مقاومت خواهد شد چون برای این‌ها مسلم است که جبهه مقاومت نابود شدنی نیست.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 20:11


🎥 # قطب_نما| پوتین و نتانیاهو کاسبان ترامپ

🔹شعیب بهمن، کارشناس منطقه از نگاه مثبت ‌پوتین و نتانیاهو به ترامپ می‌گوید.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 18:05


🎥 #قطب_نما| ترامپ با پشتوانه‌ کنگره مقابل سیستم قضایی آمریکا

مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل:
🔹با توجه به اینکه در سنا اکثریت جمهوری‌خواهان رای آوردند ترامپ در ریاست جمهوری چهار سال آینده‌اش پشتوانه بسیار قوی در کنگره خواهد داشت.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 17:58


🎥 #قطب_نما| شرط‌بندی‌ها پیروز پیش‌بینی‌ها بودند

🔹تحلیل مجتبی احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل درباره پیش‌بینی درست شرط‌بندی‌ها در این دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 17:26


🎥 #قطب_نما|مشکل ترامپ با جنگ اوکراین چیست؟

🔹در پی انتقاد ترامپ از حمایت آمریکا از اوکراین و هشدار او به اروپا در صورت گسست از واشنگتن، این سوال مطرح است که آیا اروپا بدون آمریکا می‌تواند از پس روسیه برآید؟ شعیب بهمن کارشناس مسائل منطقه به این سوال پاسخ می‌دهد.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 17:26


🎥 #قطب_نما| وحشت اروپا از انتخاب ترامپ

شعیب بهمن،کارشناس مسائل منطقه:
🔹ترامپ با شرایط خوبی وارد کاخ سفید نمی‌شود به دلیل اینکه چالش‌های داخلی و بین‌المللی دارد.

🔹 متحدان ایالات متحده به ویژه اروپایی‌ها از نتایج انتخابات وحشت‌زده هستند.

تماشای کامل این برنامه
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 13:36


📍آمریکایی ها دیروز چگونه رای دادند؟

♦️این نمودارها نشان‌دهنده چرخش در آرای آمریکایی ها، اولویت های طرفداران هر کاندیدا و در نهایت پیروزی دوباره دونالد ترامپ، هستند.

♦️همچنان هنوز یک زن نتوانسته است که رئیس جمهور آمریکا شود، و ترامپ با تغییر بنیان حزب جمهوریخواه از یک حزب نخبه‌گرا به یک حزب راست گرای با گرایشات پوپولیستی، موفق شد برای بار دوم به کاخ سفید راه پیدا کند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 07:29


📍نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس)

♦️ آراء ایالت سرنوشت ساز پنسیلوانیا به ترامپ تعلق گرفت، و احتمالا دونالد ترامپ ۴۷امین رئیس جمهور آمریکا خواهد شد

♦️ترامپ: ۲۶۷ الکترال و ۵۱.۲ درصد آراء مردم

♦️هریس: ۲۱۴ الکترال و ۴۷.۴ درصد آراء مردم

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 06:01


📍نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس)

♦️ترامپ: ۲۴۶ الکترال و ۵۱.۲ درصد آراء مردم

♦️هریس: ۲۱۰ الکترال و ۴۷.۴ درصد آراء مردم

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 04:26


📍نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس)

♦️ترامپ: ۲۳۰ الکترال و ۵۱.۷ درصد آراء مردم

♦️هریس: ۱۸۷ الکترال و ۴۷ درصد آراء مردم

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 04:06


📍نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس)

♦️ترامپ: ۲۱۴ الکترال و ۵۲.۴ درصد آراء مردم

♦️هریس: ۱۷۹ الکترال و ۴۶.۳ درصد آراء مردم

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 03:04


📍نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس)

♦️ترامپ: ۱۹۸ الکترال و ۵۲.۴ درصد آراء مردم

♦️هریس: ۹۹ الکترال و ۴۶.۳ درصد آراء مردم

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 02:26


📍نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس)

♦️ترامپ: ۱۷۷ الکترال و ۵۲.۲ درصد آراء مردم

♦️هریس: ۹۹ الکترال و ۴۶.۶ درصد آراء مردم

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 01:34


📍نتایج انتخابات میان دوره‌ای مجلس نمایندگان آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس - کلیه ۴۳۵ کرسی در معرض انتخاب قرارگرفته اند)

♦️ جمهوری خواهان: ۴۸ کرسی

♦️ دموکرات ها: ۲۸ کرسی

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 01:05


📍نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس)

♦️ترامپ: ۹۵ الکترال و ۵۳.۵ درصد آراء مردم

♦️هریس: ۳۵ الکترال و ۴۵.۵ درصد آراء مردم

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 00:22


📽 فایل کامل برنامه قطب‌نما، ویژه برنامه ‎انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا
با ارائه تحلیل کارشناسان،از تأثیر نتایج احتمالی بر سیاست داخلی و خارجی ایالات متحده آمریکا

https://youtu.be/R0b8liq02w4?si=7OjkEwy5so_UQ1vE

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

06 Nov, 00:17


📍نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا این لحظه
(بر اساس داده های آسوشیتدپرس)

♦️ترامپ: ۱۹ الکترال و ۵۲.۹ درصد آراء مردم

♦️هریس: ۳ الکترال و ۴۶.۳ درصد آراء مردم

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 18:01


✒️ دشمن شماره یک ایالات متحده کیست؟

چوا چین لینگ



بزرگ‌ترین تهدید برای ایالات متحده آمریکا نه چین، بلکه صلح است.
صلح جهانی به امپراطوری دلار آمریکا که بر پایه جنگ، اقتصاد جنگی و تجارت جنگی بنا شده، پایان خواهد داد.
زمانی که در جهان صلح برقرار باشد، آمریکایی‌ها گم خواهند شد.
نمی‌دانند چه کنند، زیرا بسیاری از کسانی که تنها به دلیل تحریک جنگ‌ها و استفاده از ابزارهایشان فعالیت می‌کنند، بیکار خواهند شد.
مجمع صنعتی نظامی آنها به‌طور کامل از کار خواهد افتاد.
تمام پایگاه‌های نظامی آمریکا در جهان، همچنین تمام ناوهای هواپیمابر، هواپیماهای نظامی، موشک‌های بالستیک قاره‌پیما و سلاح‌های کشتار جمعی و همه صنایع پشتیبان جنگی زائد خواهند شد.
بیکاری مشکل شماره یک در ایالات متحده خواهد شد وقتی که ماشین جنگی آمریکایی به دلیل ناکارآمدی بیکار شود، تمامی کارمندان آژانس اطلاعات مرکزی (CIA) بیکار خواهند شد.
تمامی اخبار جعلی درباره تهدیدها و دشمنان به جوک تبدیل می‌شود.
بودجه نظامی حدود یک تریلیون دلاری ایالات متحده بدون جنگ و بدون دشمن کاملاً گران خواهد بود.
زمانی که در جهان صلح برقرار است، آمریکایی‌ها مجبور خواهند بود برای خودشان شغل ایجاد کنند تا دوباره خود را به‌عنوان افراد مسئول و نه به‌عنوان مروجان جنگ و قاتلان، و نه به‌عنوان تجار جنگ مفید نشان دهند.
هیچ‌کس ماشین جنگی گران را نمی‌خرد و نیازی به نیروهای نظامی که به‌عنوان متحدان شناخته می‌شوند، وجود نخواهد داشت.
دولت آمریکا توافق‌نامه صلح اخیر بین ایران و عربستان سعودی که با میانجی‌گری چین بسته شد را محکوم کرد و آن را تهدیدی برای منافع آمریکا خواند.
دولت آمریکا کاملاً آماده است تا این توافق‌نامه صلح را بشکند.
اینگونه است که دولت آمریکا (نه اکثریت بی‌گناه مردم آمریکا) کاملاً آماده است تا جنگ یا عدم جنگ را آغاز کند و مخالف صلح است.
صلح برخلاف منافع دولت آمریکاست، امپراطوری شریری که با جنگ و بی‌ثباتی تغذیه می‌شود و برای کشتار و تخریب در جنگ‌ها سلاح می‌فروشد.
دولت آمریکا پیشنهاد چین برای آتش‌بس در اوکراین و آغاز مذاکرات صلح را محکوم کرد و همچنین اعلام کرد که هیچ توقف آتش‌بسی وجود نخواهد داشت.
مردم جهان از شرارت دولت آمریکا بیدار شده‌اند، همه غیر از دولت آمریکا خواهان صلح هستند!!
بنظر شما چه کسانی از دولت آمریکای شرور و مروج جنگ و روش‌های شیطانی آن حمایت میکنند؟


📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 15:19


دیدار رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور چین

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 15:05


📍انا لله و انا الیه راجعون...

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای رسمی، شهادت سید هاشم صفی الدین رهبر بزرگ و شهید عظیم در راه قدس و رئیس شورای اجرایی حزب الله را در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 15:00


🗞در حاشیه اجلاس سران بریکس صورت گرفت؛
دیدارهای جداگانه سران و وزرای امور خارجه ایران و امارات

♦️رئیس جمهوری اسلامی ایران و رئیس دولت امارات در حاشیه نشست سران بریکس با یکدیگر دیدار کوتاهی داشتند و درباره مسائل دوجانبه و منطقه گفتگو کردند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 14:02


🗞نیویورک تایمز:
چین، روسیه و ایران از بریکس برای به چالش کشیدن قدرت ایالات متحده در حوزه تحریم اقتصادی استفاده می کنند

♦️شانزدهمین نشست سالانه بریکس در کازان روسیه به میزبانی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور توجه رسانه های بین المللی را به خود جلب کرده است.

♦️نیویورک تایمز در گزارشی در این باره می نویسد: روسای جمهور روسیه و چین به دنبال فرار از تحریم‌ها، «نظم جهانی عادلانه» را وعده می‌دهند.

♦️برخی از کشورها، از جمله چین، روسیه و ایران، می خواهند از بریکس برای به چالش کشیدن قدرت ایالات متحده، به ویژه توانایی آن در اعمال تحریم های اقتصادی استفاده کنند.

♦️سایرین مانند هند و برزیل بیشتر به اصلاح مؤسسات جهانی مانند بانک جهانی و صندوق بین المللی پول علاقه مند هستند تا به نیازهای کشورهای در حال توسعه خدمت رسانی کنند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 13:51


دیدار رئیس جمهور ایران و روسیه

♦️پوتین در دیدار با دکتر پزشکیان:
رویکردهای روسیه و ایران به مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای یکسان یا نزدیک است. ما به دنبال شکل‌گیری نظام جهانی عادلانه و چندقطبی و حفظ نقش کلیدی سازمان ملل متحد هستیم.
در شهر عشق آباد ملاقات مفید و پرمحتوایی را در زمینه مسائل دو جانبه و منطقه‌ای داشتیم.
روابط روسیه و ایران دوستانه و سازنده است.
توسعه زیر ساخت ریلی شمال به جنوب و ساخت نیروگاه دوم وسوم بوشهر از برنامه‌های ماست و قراردادهای جدید را در زمینه مشارکت راهبردی دوجانبه امضا خواهیم کرد.

♦️رئیس‌جمهور ایران در دیدار با پوتین:
پس از دیدار با شما در ترکمنستان، توافقات صورت‌گرفته را پیگیری کردم تا بتوانیم آنها را به زودی امضا کنیم.
به همکارانم گفته‌ام در مسیر اجرای توافقات با روسیه، هر جا مشکلی بود، به خود من بگویند.
معتقدم که ارتباط ایران و روسیه یک ارتباط راهبردی است و این رابطه غیرقابل اجتناب است.
مطالبی که در جلسات بریکس مطرح شد بسیار سازنده بود. امیدوارم بتوانیم سیاست‌هایی را که مطرح می‌شود در منطقه پیاده کنیم و تمامیت‌خواهی آمریکا در دنیا را برهم بزنیم.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 11:35


📍دکتر پزشکیان در نشست بریکس:

♦️امروز در حالی اجلاس بریکس برگزار می‌شود که بسیاری از امیدها برای ایجاد جهان عادلانه‌تر، امن‌تر و شکوفاتر در دنیای پس از جنگ سرد هنوز فرصت تحقق پیدا نکرده‌است.

♦️میل به سلطه‌گری و یک‌جانبه‌گرایی، بنیان‌های صلح و همکاری جهانی را مورد تهدید قرار داده‌است.

♦️طی بیش از سه دهه‌ای که از فروپاشی نظام دوقطبی میگذرد این مسئله آشکار شده که از دیدگاه قدرت‌های غربی صلح، دموکراسی، رفاه و توسعه تنها از مسیر تعیین شده آنها قابل تحقق است

♦️نتیجه این نگاه انحصارطلبانه افزایش خشونت، جنگ و تروریسم از یکسو و استفاده بی‌سابقه از ابزار تحریم‌ها از سوی دیگر است.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 11:20


📽 فیلم کامل سخنرانی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در شانزدهمین اجلاس کشورهای عضو «بریکس»

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 09:16


📽 عکس دست جمعی سران کشورهای عضو بریکس

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 07:19


📍دیدار نخست وزیر اتیوپی با رئیس جمهور ایران

♦️در این دیدار، رئیس جمهوری اسلامی ایران ضمن مرور مهمترین مسائل دوجانبه و منطقه‌ای، بر اهمیت بریکس در اصلاح ساز و کارهای نابرابر منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کردند.

♦️ایشان همچنین در ادامه بیان داشتند که هر اقدام رژیم صهیونیستی علیه ایران، پاسخی قاطع و غیرقابل باور دریافت می‌کند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 05:53


🗞عراقچی درباره اجلاس بریکس؛
بریکس به تدریج به قطب جدید جهانی تبدیل می‌شود

♦️این نخستین اجلاس رسمی سران بریکس است که در سطح رئیس کشور شرکت می‌کنیم.

♦️بریکس به تدریج به قطب جدید جهانی تبدیل می‌شود؛ مجموعه‌ای از کشورها که برای مخالفت با نظم غربی حاکم بر جهان دور هم گرد آمدند و مشغول تنظیم سازوکارها و شیوه‌هایی هستند که دنیا را ‏از انحصار و استانداردهای غربی خارج کنند.

♦️اعضای بریکس مخالف سلطه و انحصار پولی و اقتصادی غرب هستند و در مخالفت با این انحصارها مشغول طراحی سازوکارهای جدید هستند که این سازوکارها هم در حوزه‌های سیاسی امنیتی و هم در حوزه اقتصادی و مالی است.

♦️اعضای بریکس اقدام به تشکیل بانک توسعه نوین کرده‌‌اند که به نوعی مقابل بانک جهانی قرار می‌گیرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 03:41


🗞مادورو:
بریکس مرکز صلح و دیپلماسی جهان است

♦️رئیس جمهور ونزوئلا که برای شرکت در اجلاس سران بریکس به روسیه سفر کرده، بامداد چهارشنبه گفت که گروه بریکس به کانون جهان چندقطبی تبدیل شده است.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

23 Oct, 02:46


🗞 مجله سیاست خارجی، رسانه تخصصی و مستقل در حوزه سیاست خارجی، روابط بین‌الملل و ژئوپلتیک.

♦️اخبار سیاست خارجی ایران، اخبار و تحلیل های سیاسی و اقتصادی جهان و منتخب گزارش ها، تحلیل ها و مقالاتِ رسانه‌های بین المللی را در مجله ‎سیاست خارجی دنبال کنید.

📍کانال تلگرام:
https://t.me/foreignpolicypersian

📍حساب در شبکه ایکس (توئیتر):
foreignpolicype (https://x.com/foreignpolicype?t=LpUgkBfkohyuwz8b3tn1qw&s=09)

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

22 Oct, 17:27


🗞بررسی مهمترین مسائل دوجانبه و رویدادهای منطقه از سوی سران ایران و هند

رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر هند در دیدار یکدیگر مهمترین مسائل دوجانبه و راهکارهای گسترش روابط فیمابین و نیز رویدادهای منطقه را بررسی و بر ضرورت توقف درگیری‌ها در منطقه و پرهیز از اعمال استانداردهای دوگانه در زمینه حقوق بشر تاکید کردند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

22 Oct, 15:49


🗞دیدار رئیس جمهور ایران و نخست وزیر هند

دکتر پزشکیان در بدو ورود به کازان، با نخست وزیر هند دیدار کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

22 Oct, 15:16


📽 استقبال رئیس‌جمهوری تاتارستان و سفیر ایران از دکتر پزشکیان و پذیرایی با شیرینی محلی در بدو ورود رئیس‌جمهور ایران به کازان

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

22 Oct, 13:48


🎥سال آینده پرونده هسته‌ای ایران از شورای امنیت خارج می‌شود

پویا میرزایی، کارشناس مسائل بین‌الملل:
🔹 اکتبر ۲۰۲۵ در دهمین سالگرد اجرایی شدن برجام پایان محورهای قطعنامه ۲۲۳۱ را داریم شش قطعنامه قبل از خودش را ملغا کرده و سال آینده در ۱۰ سالگی آن پرونده هسته‌ای ایران از شورای امنیت سازمان ملل خارج می‌شود و به روال عادی برمی‌گردد. یک سال گذشته تحریم‌های بین‌الملل از طرف سازمان ملل برداشته شده است.
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

20 Oct, 16:20


🎥 هدف حزب الله هلاکت نخست وزیر اسرائیل است

مهدی خورسند، کارشناس مسائل بین‌الملل:
🔹هدف حزب‌الله به هلاکت رساندن نخست وزیر رژیم صهیونیستی است، به نظر می‌رسد حزب‌الله وارد این فاز شده که مقامات صهیونیست را به هلاکت برساند و مقامان نظامی صهیونیست‌ها در گام‌های بعدی حزب الله است.
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

20 Oct, 06:32


🎥 سیاست‎های آمریکا در منطقه مشخص است

سید علیرضا بهبهانی، متخصص حوزه دیپلماسی مدرن:
🔹نتانیاهو دوست دارد که ترامپ رئیس جمهور آمریکا شود اما همانطور که در نظام های سیاسی جهان بخشی از تصمیمات راهبردی اصلا دست رئیس جمهور نیست در آمریکا نیز حمایت از اسرائیل بخشی از نظام سیاسی آمریکا است و فرقی نمی‌کند چه کسی رئیس جمهور شود.
@ONnewsmedia

مجله سیاست خارجی

15 Oct, 03:33


📽 تصاویری از حضور سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه در مراسم استقبال از پیکر شهید عالی مقام، عباس نیل فروشان در فرودگاه‌ مهرآباد.
این مراسم به صورت زنده از شبکه خبر پخش شد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

13 Oct, 16:26


📽 برنامه قطب‌نما؛
تحلیل انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
کاری از رسانه تصویری آن

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 14:48


🗞قالیباف نسخه‌ای از شاهنامهٔ فردوسی را به رئیس جمهور تاجیکستان هدیه داد

♦️دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی خود در پیامرسان ایکس نوشت:
در دیدار با آقای امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان نسخه‌ای از شاهنامهٔ فردوسی و مجموعهٔ «دستگاه‌های موسیقی ایران» اثر استاد حسین علیزاده را که اخیراً رونمایی شده است به ایشان هدیه دادم که با استقبال مواجه شد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 13:56


🗞درخواست رئیس جمهور ‎ازبکستان از رئیس‌جمهور ‎پزشکیان

باتوجه به جایگاه برجسته ایران در بخش‌های علمی و صنعتی، ما می‌خواهیم در زمینه علمی، فرهنگی، آموزشی و صنعتی از ایران کمک بگیریم.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 12:35


🗞 حمله صهیونیست ها به مواضع نیروهای حافظ صلح سازمان ملل

♦️رسانه‌های غربی می‌گویند طی ۷۲ ساعت گذشته نیروهای اسرائیل دستکم دو بار به مواضع نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (UNIFIL) در جنوب لبنان حمله کرده‌اند. همچنین بخشی از نیروهای زرهی اسرائیل در نزدیکی مواضع نیروهای ایرلندی مستقر شده‌اند.

♦️فعالیت‌های نظامی و سیاسی اسرائیل علیه نیروهای حافظ صلح سازمان ملل، منجر به اعتراضات بسیاری از کشورهای عضو شده است.
این اعتراضات در حالی صورت گرفته است که رئیس جمهور فرانسه و نخست وزیر اسپانیا، خواستار توقف فروش و ارسال سلاح به رژیم صهیونسیتی شده‌اند.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 12:26


🎥 نتانیاهو در بدترین نقطه ممکن قرار دارد

محمد قادری، کارشناس مسائل بین‌الملل:
🔹نتانیاهو درحال حاضر در بدترین شرایط ممکن قرار دارد یعنی هم تمام ابعاد و اضلاع مقاومت کاملا فعال شدند و عدم دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده و جامعه جهانی مثل گذشته افکار عمومی خودش را برای تداوم حمایت از رژیم صهیونیستی نمی‌تواند توجیه کند.
@onnewsmedia

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 11:04


📽 پاسخ دکتر پزشکیان به سوال خبرنگار روس

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 10:17


🗞 دکتر پزشکیان: ارتباط ایران و‌ روسیه صمیمانه و راهبردی است؛
پوتین: همکاری با ایران برای ما اولویت بالایی دارد

♦️رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه حضور در همایش بین‌المللی «ارتباط متقابل زمان‌ها و تمدن‌ها-مبنای صلح و توسعه» که به مناسبت سیصدمین سالگرد «مختومقلی فراغی» در ترکمنستان برگزار شد، با رئیس جمهور روسیه دیدار و گفتگو کرد.

♦️دکتر مسعود پزشکیان ظهر امروز جمعه در دیدار آقای «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری فدراسیون روسیه، تاکید بر توسعه همکاری‌های مشترک بین دو کشور گفت: ارتباط ‌ما با روسیه صمیمانه و ‌راهبردی است.

♦️رئیس جمهور با ابراز خرسندی از فرصت دیدار با همتای روس خود گفت:‌ از نظر اقتصادی و فرهنگی ارتباطات ما روز به روز تقویت شده و قوی‌تر می‌شود. روند رو به رشد همکاری‌های ایران و روسیه با توجه به اراده رهبران عالی دو کشور به ضرورت تقویت این ارتباطات باید تسریع شود.

♦️دکتر پزشکیان با بیان اینکه ایران و روسیه ظرفیت‌های متقابل و مکمل خوبی دارند و می‌توانند به یکدیگر کمک کنند، افزود: مواضع ما در دنیا خیلی نزدیک‌تر از دیگران به یکدیگر است.

♦️رئیس جمهور با ابراز امیدواری نسبت به تسریع در امضای سند راهبردی مشارکت ایران و‌ روسیه، بر توسعه همکاری‌های فیمابین تاکید کرد و اظهار داشت: امیدوارم در جریان حضور در اجلاس بریکس در روسیه، این معاهده را نهایی کنیم.

♦️دکتر پزشکیان با اشاره به وضعیت بحرانی منطقه تصریح کرد: رژیم صهیونیستی هیچ‌ چارچوب حقوقی و انسانی بین‌المللی را رعایت نمی‌کند و شرایط در منطقه بحرانی است؛ ‌کشورهای اروپایی و آمریکا نمی‌خواهند ارتباطات کشورهای منطقه در بستر آرامی ادامه یابد.

♦️رئیس جمهور روسیه نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از این گفتگو اظهار داشت: همکاری‌های دو ‌کشور برای ما اولویت بالایی دارد و توسعه روابط و افزایش حجم تجارت میان دو طرف خیلی خوب در حال انجام است.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 10:15


📍دکتر پزشکیان: ارتباط ایران و‌ روسیه صمیمانه و راهبردی است؛
پوتین: همکاری با ایران برای ما اولویت بالایی دارد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 10:07


📍دعوت پوتین از دکتر پزشکیان برای سفر به روسیه

♦️پوتین از دکتر پزشکیان دعوت کرد تا از روسیه دیدن کند و رئیس جمهور ایران نیز این دعوت را پذیرفت.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 09:57


🗞رژیم صهیونسیتی به پشتوانه آمریکا و غرب قوانین بین‌المللی و حقوق بشری را زیر پا می‌گذارد

♦️رژیم صهیونیستی باید دست از کشتار بردارد  و انسان‌های بیگناه را نکشد و خانه‌ها را بمباران نکند.
رژیم صهیونیستی همه قوانین بین‌المللی، حقوق بشر و هر چیزی را زیر پا گذاشته است و هیچ نهادی هم نمی‌تواند حرفی به او بزند برای اینکه آمریکا و اروپا از او پشتیبانی می‌کنند.

♦️ما به طور کلی با کشورهای همسایه از قدیم ارتباط خوبی داشتیم. روسیه ارتباط قدیمی با ما دارد و همچنین کشورهای منطقه با ما روابط دیرینه‌ای دارند. دوست داریم با همه آنها در صلح و آرامش و حفظ کرامت انسانی زندگی کنیم.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 09:51


🗞 روسای جمهور روسیه و ایران به موضوعات مختلفی اشاره کردند

♦️رئیس جمهور روسیه گفت که روسیه و ایران فعالانه در عرصه بین المللی کار می کنند، ارزیابی آنها از رویدادهای رخ داده در جهان اغلب بسیار نزدیک است.

♦️پوتین همچنین در دیدار با پزشکیان به رشد مبادلات تجاری بین فدراسیون روسیه و ایران اشاره کرد.

📡 @foreignpolicypersian

مجله سیاست خارجی

11 Oct, 09:46


📽اولین دیدار پوتین و پزشکیان در عشق‌آباد

📡 @foreignpolicypersian