💥محققین پزشکی💥 @edu_medresearcherss Channel on Telegram

💥محققین پزشکی💥

@edu_medresearcherss


📝آموزش مقاله نویسی، پروپوزال نویسی
📝معرفی مجلات و کنگره ها
📝بررسی موانع نشر در مجلات معتبر
📝نقد مقالات چاپ شده


گروه آموزشی:
@Sinuhemedres

ارتباط با ما:
@Medical_researchers
تبادل:
@Shivaangopa

💥محققین پزشکی💥 (Persian)

💥محققین پزشکی💥nnآیا به دنبال یادگیری در حوزه پژوهش های پزشکی هستید؟ آیا میخواهید مهارت های لازم برای نوشتن مقالات علمی و پروپوزال ها را بهبود ببخشید؟ اگر پاسخ شما بله است، کانال تلگرام محققین پزشکی مناسب شماست!nnدر این کانال آموزش مقاله نویسی، پروپوزال نویسی، معرفی مجلات و کنگره ها، بررسی موانع نشر در مجلات معتبر، و نقد مقالات چاپ شده ارائه می‌شود. با عضویت در این کانال، می‌توانید از تجربیات و دانش متخصصان پزشکی بهره‌مند شوید و به بهبود مهارت های خود در این زمینه بپردازید.nnعلاوه بر این، در این کانال ارتباط با گروه آموزشی و دیگر محققین پزشکی فراهم شده است تا بتوانید با هم‌اندیشی کرده و تجربیات خود را به اشتراک بگذارید.nnاگر شما هم جزو افرادی هستید که به دنبال توسعه دانش و تجربه خود در حوزه پژوهش های پزشکی هستید، حتما به کانال تلگرام محققین پزشکی ملحق شوید و از محتوای ارزشمند آن بهره ببرید.nnما همواره منتظر حضور شما در کانال محققین پزشکی هستیم!nn🔗 گروه آموزشی: @Sinuhemedresn🔗 ارتباط با ما: @Medical_researchersn🔗 تبادل: @Shivaangopa

💥محققین پزشکی💥

15 Feb, 14:30


💡💡💡دو تغییر رییس دانشگاه علوم پزشکی در یک روز

🔹 طی حکمی از سوی دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، دکتر جواد شاهین فر به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالي و دکتر سعید جاودان سیرت به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی یاسوج منصوب شد.

💥محققین پزشکی💥

09 Jan, 15:22


یکی از همراهان کانال این استوری اینستاگرام رو فرستادن⛔️⛔️⛔️⛔️
خواهشا بدون تحقیق و بدون علم، به کسی مشاوره ندید🧨

💥محققین پزشکی💥

09 Jan, 13:01


🔍آغاز ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون ارشد علوم پزشکی از امروز

✏️ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت و انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۹۹ از امروز ۲۰ دی ماه آغاز می شود.

🔹داوطلبان طی روزهای شنبه و یکشنبه ۲۰ و ۲۱ دی ماه به مدت دو روز می توانند با وارد کردن کد رھگیری نسبت به انتخاب رشته محل ھای مربوط به مرحله تکمیل ظرفیت، اقدام کنند.

@edu_medresearcherss

💥محققین پزشکی💥

07 Jan, 06:50


🕪🕪🕪فراخوان همکاری

محققین باتجربه در حوزه مقاله نویسی که مایلند بصورت پاره وقت در ازای رزومه و #حق_الزحمه همکاری نمایند، به آی دی زیر درخواست و رزومه خود را ارسال نمایند
@Medical_researchers

💥محققین پزشکی💥

31 Dec, 03:57


💥محققین پزشکی💥 pinned Deleted message

💥محققین پزشکی💥

27 Dec, 04:42


⭕️ پژوهشگران و تکنسین‌های مقطع کارشناسی را از لیست نویسندگان مقاله حذف نکنید
#داستان_بی‌ویرایش

در طول ۷ ماه کارآموزی در دوران کارشناسی، همکارانم در لابراتوار به من گفتند که جزو یکی از نویسندگان مقاله‌ای خواهم بود که کار آن را مشترکاً انجام داده بودیم. اما چند ماه قبل، متعجب شدم که به همکاری من تنها در بخش تقدیر و تشکر مقاله اشاره شده است.

در دوره کارشناسی، به پژوهش علاقه داشتم و از ارزش واقعی آن، یعنی انتشار مقاله، آگاه بودم. قرار بود در یک پروژه یک سیستم کشت سلول را ایجاد و بهینه‌سازی کنم. داده‌های اولیه بسیاری جمع کردم و همکار اصلی پروژه و post-doc مربوطه قول دادند که نفر اول یا دوم مقاله باشم.

پس از ترک لابراتوار، از انتشار مقاله خبر گرفتم. متأسفانه کشت سلولی من آلوده شده و دانشجوی ارشد پروژه دقیقاً همان روش من را تکرار کرده بود. او اطمینان داد که همکاری من با پروژه واضح است و در مقاله نفر سوم خواهم بود.

پس از یک سال خبر گرفتم که مقاله برای انتشار پذیرش گرفته است، البته بدون اسم من. در عوض، از من در بخش تقدیر و تشکر به‌خاطر مطالعات اولیه و تجربه تکنیکی تشکر شده بود.

بسیاری از نشریات علمی از راهنمای International Committee of Medical Journal Editors یا به‌اختصار ICJME پیروی می‌کنند. بر اساس این راهنما، مشارکت من در حد نویسندگی مقاله بود. به نظرم دلیل قرارنگرفتن اسم من، نداشتن تحصیلات ارشد و دکترا بود.

به‌نظرم باید جامعه در مورد مشکل حذف اسم دانشجویان کارشناسی از مقالات کاری انجام دهد. پژوهشگران جوان اغلب برای موفقیت پروژه نقشی حیاتی دارند و باید اطمینان حاصل کنیم که همکاری هر کسی به‌درستی ثبت می‌شود.
🔗 Ref

🆔 @RADAIran

💥محققین پزشکی💥

16 Dec, 14:54


💡💡💡آگهی جذب عضو هیات علمی در قالب طرح تعهد خدمت
در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

✏️بسمه تعالی
دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در نظر دارد از بین متقاضیان در رشته های پرستاری گرایش مدیریت،بهداشت جامعه،کودکان در مقطع دکتری یا کارشناسی ارشد. عضوهيات علمی بصورت طرح تعهد خدمت جذب نماید. خواهشمند است متقاضیان رزومه خود را به ایمیل: [email protected] آقای احمدی پناه با شماره تماس:۰۹۱۷۳۵۱۱۹۵۰
ارسال نمایند.

کانال 💥محققین جوان💥
@edu_medresearcherss
@sinuhemedres

💥محققین پزشکی💥

15 Dec, 05:27


💡💡💡💡توجه توجه

✏️با سلام و احترام خدمت همه همکاران ارجمند
به استحضار می رساند دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیاز به همکاری تعدادی از فارغ التحصیلان محترم کارشناسی ارشد تکنولوژی اتاق عمل یا کارشناسی ارشد پرستاری با پایه اتاق عمل، در قالب طرح و تعهد هیأت علمی دارد. در صورت تمایل، لطفاً درخواست خود را به ایمیل [email protected] ارسال و یا با شماره همراه 09122733369 تماس حاصل فرمائید.
با تشکر
حسین باقری
دکتری پرستاری، عضو هیأت علمی دانشکده پرستاری و مامایی و سرپرست مرکز امور هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

کانال 💥محققین جوان💥
@edu_medresearcherss
@sinuhemedres

💥محققین پزشکی💥

13 Dec, 04:13


آگهی جذب عضو هیات علمی در قالب طرح تعهد خدمت
در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


بسمه تعالی

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در نظر دارد از بین متقاضیان واجد شرایط در رشته دکترای تخصصی PhD بیوشیمی بالینی (ترجیحا با پایه علوم آزمایشگاهی) عضوهيات علمی بصورت طرح تعهد خدمت جذب نماید. خواهشمند است ضمن دریافت و تکمیل فرم دوازده­ گانه از طریق لینک زیر، رزومه خود را نیز در قالب یک فایل PDF و با درج شماره تماس حداکثر تا تاریخ ۳۰/۰۹/۱۳۹۹ به آدرس الکترونیکی [email protected] ارسال نمایید. جهت دریافت فایل های مربوطه و اطلاعات تکمیلی به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

https://www.medsab.ac.ir/index.aspx?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=7258&newsview=12491

💥محققین پزشکی💥

08 Dec, 10:18


💥محققین پزشکی💥 pinned Deleted message

💥محققین پزشکی💥

20 Nov, 17:20


#فوری
دکتر رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری، در واکنش به اظهارات دکتر نمکی، از سمت خود استعفا داد.
🔵متن استعفای دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از سمت خود

جناب آقای دکتر نمکی

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با سلام و احترام
بدین وسیله مراتب استعفای خود از مسوولیت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت را به دلایل زیر اعلام می دارم

🔹مدیریت بسیار غلط ، پرنقص در پاندمی کرونا که به دلیل عدم مشورت و توجه شما به توصیه ها و هشدارهای متخصصان و محققان نظام سلامت، موجب تلفات انسانی بسیار در ایران شده است و در عین حال مدعی درس «مدیریت بحران کرونا» دادن به سایر کشورها هستید.

🔹اظهارات غیرعلمی و ناشی از شتابزدگی جناب عالی در مورد تولید واکسن ایرانی کرونا که هنوز در حال طی مراحل اولیه بوده و شما مدعی معرکه گرفتن برای تولید آن شده اید.

🔹ادعاهای بی اساس جناب عالی و سازمان غذا و دارو در خصوص موثر بودن داروهای گیاهی که به اعتقاد این جانب بدون هیچ مبنای علمی و پژوهشی و مطالعات بالینی کافی صورت گرفته و همچنین دفاع و اقدام جناب عالی از ادغام طب سنتی در نظام شبکه بهداشت و درمان کشور که می تواند شبکه بهداشت و درمان ایران را ناپایدار و در درازمدت تضعیف کرده و مردم را از حقوق خود در بهره مندی از درمانهای پیشرفته پزشکی مدرن محروم سازد

🔹 عدم درک درست شما از تحقیق و پژوهش و اهمیت آن و نیز نادیده گرفتن تمام فعالیتهای علمی و پژوهشی محققان علوم پزشکی طی 7 سال گذشته که در سخت ترین شرایط تحریم و امکانات بودجه ای، به بالاترین سطح تولیدات کمی و رشد کیفی و استناد به مقالات نسبت به گذشته رسیده است و رتبه نخست منطقه و کشورهای اسلامی را دارد.

🔹عدم تشکیل شورای معاونین طی 6 ماه گذشته و عدم اختصاص وقت از سوی شما برای بحث در امور آموزشی، پژوهشی و دانشجویی

دکتر رضا ملک زاده
استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران

💥محققین پزشکی💥

19 Nov, 15:03


انتقادات وزیر بهداشت از وضعیت پژوهشی کشور و میزان کمک آن به کنترل پاندمی در ایران در گزارش خبرگزاری مهر

متأسفانه برخی اساتید برای اینکه نامشان در مقالات چاپ شود و یا اول قرار بگیرد، بحث می‌کنند. بنده یک معلم دانشگاه هستم که سابقه معاون وزیر، رئیس دانشگاه و دیگر سوابق اجرایی را داشته‌ام، اما فقط در مقالاتی که خودم کار کرده‌ام نامی از بنده وجود دارد و در مقالات دانشجویان به عنوان استاد راهنما، این اجازه را نمی‌دهم.

نمکی اظهار داشت: معتقدم تحقیقات کاربردی در حوزه سلامت در کشور نداریم و اما تا زمانی که تحقیقات کشور، مقاله محور باشد و ارتقای اساتید، مبتنی بر این مقالات می‌شود، تحقیقات راهگشای مشکلات کشور نخواهد بود و هیچ وزیر بهداشتی نمی‌تواند برای آینده کشور از این تحقیقات، بهره‌ای ببرد.

تحقیقات یک کشور که از منابع عمومی آن استفاده می‌کند، باید بتواند ارائه طریقی برای باز کردن گره‌ی از نظام خدمت کند وگرنه این روال تحقیقات در کشور، به معنای دور ریختن منابع است.

۹۸ درصد از تحقیقات در نظام سلامت، صرف انتشار مقالات در فلان مجلات می‌شود که به کار نمی‌آید. به شدت به روند تحقیقات نظام سلامت، انتقاد دارم. نامه بنده به دکتر ملک زاده در روزهای اول شیوع کرونا در کشور را مشاهده کنید که ۱۰ آیتم تعیین شده، اما یکی از آنها تاکنون جواب نداده است. کدام وزیر کم خرد با چنین یافته‌های شکسته‌ای می‌تواند بخش سلامت کشور را اداره کند؟ اصلاً نباید بر یافته‌هایی که بر حسب یک تخمین به وزیر داده می‌شود، کار و اعتماد کرد. این تخمین‌ها تاکنون درست نبوده و ۱۰ مدل اپیدمیولوژیک به من دادند که هیچکدام صحیح نبوده و برای هیچ اقدامی مناسب نبود.

اپیدمیولوژیستی که خودش را سرگروه می‌دانست و آمد توضیح داد که کرونا در فصل کرونا تمام می‌شود، اول خندیدم و بعد گفتم که انشاالله که پیش بینی‌های شما و تیم‌تان درست باشد، اما من باید برای اداره کشور، بدبینانه ترین شیوه را انتخاب کنم که در باتلاق بیماری گرفتار نشوم و گفتم آنچه از ویروس می‌بینم با اجدادش متفاوت است و ماهیت کووید ۱۹ با اجدادش یکی نیست و تابستانی بدتر از بهار را می‌بینم.

وزیر بهداشت تاکید کرد: در تمام دنیا منابع را در بخش تحقیقاتی صرف می‌کنند که نتیجه آن، راهکاری برای گشودن گره‌ای از نظام ارائه خدمت باشد. نظام تحقیقاتی دانشگاهی کشور در این راستا چه کرده است؟ کدام مقاله را به وزیر وقت داده که اگر این کار را انجام دهی، نظام ارائه خدمت به سمت و سوی بهتری می‌رود؟ در مورد کووید ۱۹، یک مدل به بنده بدهید که پیش بینی‌ها درست بوده باشد. حتی یکی از پیش بینی‌ها هم درست نبوده است. کدام ریاضی‌دان می‌تواند برای نظام سلامتی مدل سازی کند که مؤلفه‌های مؤثر بر آن با پنج درصد تغییر، جابجا می‌شوند؟

بخش پژوهش در مورد طرح تحول نظام سلامت چقدر کار کرد؟ چقدر به نقصان‌ها یا فقدان‌های طرح تحول نظام سلامت، پاسخ داد؟ چقدر فایده و اثر این طرح را بررسی کردیم و به وزیر سابق یا بعدی گفتیم اثربخشی این طرح چیست؟ یا چقدر در مورد سلامت روان، پژوهش کرده‌ایم؟ چقدر در مورد بیماری‌های مشترک بین انسان و دام و یا مسائل محلی پژوهش کاربردی کرده‌ایم؟ در شرق اصفهان بیماری سالک یکی از مسائل اصلی است چقدر در این زمینه پژوهش انجام داده و اولویت‌های مقابله با آن مشخص شده است؟

💥محققین پزشکی💥

09 Nov, 18:02


#تکمیلی

📌واکسن شرکت فایزر بیش از ۹۰ درصد موثر بوده است

شرکت فایزر در بررسی نتایج اولیه فاز سوم واکسن خود اعلام کرد ، واکسن ساخت این شرکت بیشتر از ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کروناویروس کارایی داشته است .
این میزان بیش از آن چیزی که انتظار می رفت.

فاز سوم کلینیکال ترایال این واکسن با ثبت نام
۴۳۵۳۸ نفر در ۲۷ جولای (۶ مرداد) آغاز شد.
۳۸۹۵۵ نفر از این افراد تا تاریخ ۸ نوامبر(۱۸ آبان)
دوز دوم واکسن را دریافت کردند.

ترایال واکسن به صورت بررسی در دو گروه دریافت کننده واکسن و گروه کننترل که دارونما (پلاسبو) دریافت می کنند ، انجام می شود.

درمیان داوطلبان شرکت کننده در ترایال، تاکنون ۹۴ مورد ابتلا به کووید ۱۹ گزارش شده است که کمتر از ۹ مورد مربوط به گروه دریافت کننده واکسن بوده و بقیه موارد مربوط به گروه کنترل که دارو نما( پلاسبو) دریافت کردند ، می باشد.

فاز سوم ترایال واکسن فایزر ادامه دارد تا زمانی که ۱۶۴ مورد ابتلا گزارش شود.

شرکت فایزر امیدوار است تا هفته سوم نوامبر بتواند تاییدیه اضطراری را از FDA بگیرد.

قبلا FDA اعلام کرده است ، حداقل ۵۰ درصد کارایی برای واکسن کروناویروس مورد انتظار است .

چند نکته در مورد واکسن فایزر:

-شرکت آمریکایی Pfizer به همراه شرکت آلمانی BioNTech ، سازنده یک m-RNA واکسن با نام BNT162b2 برضد کروناویروس می باشد

-نتایج اعلام شده بر اساس بررسی داوطلبان در ترایال ، ۷ روز بعد از دریافت دوز دوم و۲۸ روز بعد از دریافت دوز اول می باشد.
حال باید دید چه مدت بعد از دریافت دوز دوم ایمنی باقی خواهد ماند.

- تاکنون عارضه جدی و خطرناک ناشی از تزریق واکسن گزارش نشده است.

-این واکسن ، درصورت تایید نهایی نیازمند دو نوبت تزریق خواهد بود.

-دمای لازم برای نگهداری واکسن دمای منفی ۸۰ درجه است. بنابراین حفظ زنجیره سرما در این دما خود چالش بزرگی است.
@IrSarsCoV2

تدوین: دکتر #زهرا_فرزاد
منابع:
https://www.pfizer.com/news/press-release/press-release-detail/pfizer-and-biontech-announce-vaccine-candidate-against

https://www.cnn.com/2020/11/09/health/pfizer-covid-19-vaccine-effective/index.html

💥محققین پزشکی💥

02 Sep, 12:29


🏅🏅🏅جذب دکترای تخصصی پزشکی مولکولی در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

✏️دانشگاه علوم پزشکی ایلام در نظردارد، 1 نفر عضو هیئت علمی پژوهشی متعهد خدمت با مدرک دکترای تخصصی پزشکی مولکولی و 1 نفر عضو هیئت علمی آموزشی متعهد خدمت با مدرک دکترای تخصصی باکتری شناسی را از طریق فراخوان جذب نماید. از متقاضیان محترم دعوت به عمل می آید مدارک و مستندات مربوطه به همراه رزومه خود را حداکثر تا تاریخ 99/6/17 به آدرس الکترونیکی زیر ارسال نمایند. [email protected] و شماره تماس 08432222404

💥محققین پزشکی💥

14 Aug, 18:02


🔴 کمپین اعتراض به دور زدن کنکور توسط دانشجویان انتقالی از خارج و پذیرش پولی دانشجو در دانشگاه های علوم پزشکی ایران

هر ساله تعداد زیادی از دانشجویان با گذراندن چند واحد درسی در دانشگاه های سطح پایین خارجی و با پرداخت پول ، به دانشگاه های داخل کشور انتقالی میگیرند و بدون کنکور به بهترین رشته های علوم پزشکی میرسند. این موضوع که به شدت در حال ترویج است عدالت آموزشی را از بین برده و موجب شده حق دانشجویان و دانش آموزان داخل کشور توسط سرمایه داران ضایع شود

🔹 جهت اعلام مخالفت خود با دور زدن کنکور و پولی شدن پذیرش دانشگاه ها از این کمپین حمایت کنید👇🏻👇🏻

https://www.farsnews.ir/my/c/37117

💥محققین پزشکی💥

12 Aug, 14:13


🔴آگهی استخدام حدود ۴۰۰۰ نفر در سازمان تامین اجتماعی

سازمان تامین اجتماعی از بین رشته‌های زیر استخدام می‌کند:
دکترای پزشکی
دکترای داروسازی
کارشناس مامایی
کارشناس پرستاری
کارشناس هوشبری
کارشناس اتاق عمل
کارشناس پرتوشناسی
کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی
متصدی خدمات داروئی
بهیار و بهدار
کارشناس امور مالی
کارشناس امور اداری
متصدی خدمات اداری
متصدی پذیرش و اطلاعات و آمار

مهلت ثبت تا ۲۶ مرداد ماه
زمان برگزاری ۲۱ شهریور ماه

ثبت نام از طریق پایگاه سنجش:
http://www.sanjesh.org

سامانه پاسخگویی به سوالات ۱۴۲۰

@S_Daneshju

💥محققین پزشکی💥

05 Aug, 12:41


💥محققین پزشکی💥 pinned Deleted message

💥محققین پزشکی💥

30 Jul, 16:41


#آگاهی_عمومی

این مقاله خیلی خوبی است به زبان ساده برای توضیح مراحل ساخت واکسن و پیشرفت‌های فعلی ساخت واکسن کروناویروس.

خواندن این مقاله بسیار کمک می‌کند به فهم مفهوم فازهای مختلف کلینیکال ‌ترایال‌ها که این روزها مرتب همراه با اخبار پیشرفت واکسن بکار برده میشود.

@IrSarsCoV2


چقدر به واکسن کرونا نزدیک هستیم؟


بیش از ۱۴۰ مرکز تحقیقاتی در جهان در حال تلاش برای ساخت واکسن ویروس کرونا هستند.

ساخت واکسن معمولا به سال‌ها زمان برای آزمایش و تست روی افراد مختلف نیاز دارد اما نظر به اهمیت همه گیری کرونا و بسیج عمومی برای حل این معضل، دانشمندان امیدوارند بتوانند واکسن آن را بین ۱۲ تا ۱۸ ماه بسازند. اما واکسن‌ها چگونه تست می شوند و چقدر به ساخت واکسن کرونا نزدیک هستیم؟

نخست باید دانست برای آنکه واکسن به مرحله تولید سراسری برسد، باید ۴ مرحله را با موفقیت از سر بگذارند:

مرحله پیشا‌کلینیکی: در این مرحله محققان واکسن را به حیوانات تزریق می کنند تا ببینند آیا سیستم ایمنی آنان پاسخ مناسب را می دهد یا نه.

فاز ۱: در این مرحله واکسن به گروه کوچکی از افراد داده می شود تا مشخص شود واکسن بی‌خطر هست یا نه. محققان در این مرحله درباره ابعاد و چگونگی واکنش سیستم ایمنی بدن اطلاعات بیشتری کسب می کنند.

فاز۲: واکسن به صدها نفر تزریق می شود تا دانشمندان علاوه بر مسئله بی‌خطر بودن واکسن، بتوانند دوز یا مقدار درست دارو را برای تجویز تنظیم کنند.

فاز۳: واکسن به هزاران نفر تزریق می شود تا میزان اثرات جانبی نادر و همینطور بی‌تاثیری آنان در بعضی افراد مشخص شود. در این فاز یک گروه کنترل نیز وجود دارد که به افراد آن واکسن جعلی یا اصطلاحا «دارونما» داده می شود تا دانشمندان بتوانند با مقایسه به درک بهتری از عملکرد واکسن برسند.

📌ادامه مطلب را با لمس گزینه Instant View در پایین متن مطالعه بفرمایید.

https://per.euronews.com/2020/07/30/how-close-are-we-to-a-vaccine-to-counter-coronavirus-pandemic

💥محققین پزشکی💥

28 Jul, 08:59


🔵#رسمی آب پاکی وزارت بهداشت روی دست مخالفان برگزاری کنکور ؛ هیچ کدام از آزمون های سال ۹۹ به تعویق نمی افتند

🔸دکتر قنبری مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت:

🔹متاسفانه تلاش ها و اقداماتی که عده ای برای تعویق یا حذف کنکور سال ۹۹ و همچنین آزمون های دیگر  انجام می دهند، به مراتب فشار و استرس زیادی را به خانواده‌ها و داوطلبان وارد می کند و تبعات این نوع فشارهای روانی برای داوطلبان آزمون های مختلف بخصوص آزمون سراسری بیشتر از تبعات نگرانی های ناشی از ابتلا به کرونا خواهد بود.

🔹برگزاری این آزمونها با اجرای پروتکل های سختگیرانه و دقیق بهداشتی، امکان ابتلا داوطلبان به ویروس کرونا را تقریباً کاهش می دهد. اما تبعات برگزار نشدن این آزمون فشارهای اجتماعی و روانی داوطلبان، خانواده‌ها و جامعه را افزایش خواهد داد، بنابراین باید بپذیریم آزمون‌ها نیز بخشی از زندگی در شرایط کرونایی کشور است هستند و نمی توان آنها را نادیده گرفت.

🔹مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تصویری روشن از آینده شیوع کرونا ویروس در جامعه وجود ندارد بنابراین ما نمی‌توانیم برنامه‌ریزی در برای آینده آزمون های کشوری ارائه بدهیم به همین جهت مخالفان برگزاری آزمون ها از جمله کنکور به جای پاک کردن صورت مسئله برای تعویق  این آزمون ها، سیستم آموزش کشور را برای ترم آینده  با اخلال مواجه نکنند.

🔹دکتر قنبری گفت: به هیچ عنوان امکان تعویق و یا حتی حذف آزمون های پیش رو را نداریم چرا که همانطور که عنوان شد وضعیت شیوع ویروس کرونا در کشور نامشخص است و ما نمی توانیم درآموزش پزشکی را تعطیل کنیم.

@medistU

💥محققین پزشکی💥

21 Jul, 13:07


💡💡💡💡کارت ورود به جلسه آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت ۴ مردادماه توزیع خواهد شد

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی گفت:کارت ورود به جلسه آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی، ۴ مردادماه ۹۹ توزیع خواهد شد.

کانال 💥محققین جوان💥
@edu_medresearcherss
@sinuhemedres