دورنمای اقتصاد @econviews Channel on Telegram

دورنمای اقتصاد

@econviews


"دورنمای اقتصاد" رسانه اقتصادی اجتماعی مستقل ایران


https://ecoviews.ir/

دورنمای اقتصاد (Persian)

با خوشامدگویی به دورنمای اقتصاد، رسانه اقتصادی اجتماعی مستقل ایران، خوش آمدید. این کانال تلگرامی یک منبع اصلی برای اخبار و تحلیل‌های مرتبط با اقتصاد و اجتماع ایران است. اگر به دنبال آخرین اخبار اقتصادی، تحلیل‌های کارشناسی و نقدی، مقالات تخصصی و گزارش‌های ویژه هستید، این کانال بهترین انتخاب برای شماست. nnدر دورنمای اقتصاد، مطالب متنوعی از بخش‌های مختلف اقتصاد و اجتماع ارائه می‌شود تا شما را با آخرین تحولات زمینه‌های مختلف آشنا کند. از مقالات تحلیلی تا گزارش‌های تصویری، از نقدهای عمیق تا بررسی‌های جامع، همه چیز را در دورنمای اقتصاد پیدا خواهید کرد

اگر به اطلاعات دقیق و معتبر در زمینه‌های اقتصادی و اجتماعی علاقه‌مند هستید، با عضویت در کانال تلگرامی "دورنمای اقتصاد" به دنبال لحظه‌های مهم و جذاب این حوزه خواهید بود. همچنین، می‌توانید از لینک https://ecoviews.ir/ برای دسترسی به مطالب و اخبار متنوع بیشتر از دورنمای اقتصاد استفاده کنید. پس حتما این کانال را دنبال کنید و از اطلاعات ارزشمند آن بهره مند شوید.

دورنمای اقتصاد

21 Nov, 14:08


🔵 رهبرِ اشتباهی
چرا ما فریب رهبران پر دردسر را می‌خوریم!


💬مارتین گاتمن (Martin Gutmann)، استاد مدرسۀ کسب و کار Lucerne، مورخ حوزۀ سازمان و نویسنده، در این سخنرانی به این سوال پاسخ می‌دهد که چرا ما اغلب رهبرانی اشتباه برای سازمان‌مان انتخاب می‌کنیم؟ رهبرانی که سازمان را با شکست‌هایی سخت مواجه خواهند کرد!

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

https://t.me/gahname_modir/8572

دورنمای اقتصاد

21 Nov, 12:30


خاورمیانه چگونه با گذار سریع از سوخت‌های فسیلی کنار خواهد آمد؟ 🔻

✍️ فناوری‌های مربوط به انرژی خورشیدی، بادی و آبی به‌طور مداوم در حال پیشرفت است. راه‌حل‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای ذخیره‌سازی، مدیریت و توزیع انرژی‌های ناپایدارِ تولیدشده توسط خورشید، باد و آب به‌طور چشم‌گیری در حال افزایش است. انتظار می‌رود که ظرفیت جهانی ذخیره‌ی انرژی که در سال ۲۰۲۲ برابر با ۲۷ گیگاوات بود، تا پایان سال ۲۰۲۴ به ۱۵۹ گیگاوات افزایش یابد و پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۲۰۳۰ چهار برابر شده و به ۶۵۰ گیگاوات برسد و تا سال ۲۰۳۳ به ۹۲۶ گیگاوات افزایش یابد. چنین پیش‌بینی‌هایی ممکن است بیش از حد محافظه‌کارانه باشند. اکثر پیش‌بینی‌های نهادهای دولتی و بین‌المللی، رشد ظرفیت ذخیره‌سازی انرژی را به‌طور خطی ترسیم می‌کنند. اما رشد این بخش به‌صورت نمایی بوده و نشانه‌ای از کند شدن این روند نیز به چشم نمی‌خورد.

✍️ پیشرفت‌های تکنولوژیک و شیوه‌های نوین اقتصادی با سرعتی مشابهِ سرعت توسعه‌ی ریزتراشه‌ها طی چند دهه‌ی گذشته، به دنبال کوچک‌تر، ارزان‌تر و کارآمدتر کردن ذخیره‌سازیِ انرژی، هم برای دستگاه‌های سیار و هم برای دستگاه‌های ثابت، هستند. در ۳۰ سال گذشته، تراکم ذخیره‌سازی انرژی ــ یعنی میزان قدرتی که می‌تواند در هر کیلوگرم ماده متمرکز شود ــ پنج برابر شده است، در حالی که هزینه‌ی باتری از ۹۰۰۰ دلار به ۵۰ دلار به ازای هر وات-ساعت کاهش یافته است.

✍️ در چند سال اخیر، استفاده از باتری‌های الکتریکی در طیف وسیعی از صنایع تولیدکننده‌ی کربن به‌طور فزاینده‌ای رواج یافته است. صدها شرکت در سراسر جهان در حال توسعه یا فروش کامیون‌ها، وسایل حمل‌ونقل دریایی، تجهیزات معدن، هواپیماها و حتی وسایل و تجهیزات دفاعی هستند که با باتری الکتریکی کار می‌کند. ممکن است که تولید موشک‌ها و جت‌های جنگنده‌ی برقی هنوز دور از ذهن باشد، اما هواپیماهای ۹۰ نفره‌ای که با باتری کار می‌کنند و قادرند مسافت ۷۲۰ کیلومتری بین بوستون و واشنگتن را طی کنند و کشتی‌های باریِ الکتریکی که به ایستگاه‌های شارژ انرژیِ بادی در دریای شمال متصل می‌شوند، شاید کمتر از یک دهه‌ی دیگر در دسترس باشند.

@ECONVIEWS

دورنمای اقتصاد

21 Nov, 10:30


🔵 #تدوین_رساله

👈🏻 چطور یک مقاله علمی پژوهشی خوب و قابل چاپ بنویسیم!؟

✍️ مقاله‌ای عالی که 100 ویژگی یک مقاله علمی پژوهشی خوب را به تصویر می‌کشد.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

https://t.me/GeotodayLibrary/6728
پنجشنبه

دورنمای اقتصاد

21 Nov, 08:30


🔵 رشد و الگوهای توسعه ای

💠رشد در لغت عبارتست از هرگونه افزايش در حد ميزان مولفه ای به عبارتي افزايش ميزان توليد ، رشد توليد گويند. در بيان اقتصادي، رشد را به‌صورت افزايش شاخص‌هاي كمي اقتصاد نظير توليدناخالص ملي و درآمد سرانه نبست دوره‌اي به دوره ديگر تعريف مي‌كنند. شومپیتر رشد را تغییرات آرام و تدریجی در شرایط اقتصادی بلندمدت که در نتیجه افزایش تدریجی در نرخ پس انداز ها و جمعیت ایجاد می شود، می داند .رشد متضمن معناي بسيط زيرساخت اقتصادي است. توسعه در كنار مفاهيم افزايش درآمد سرانه، كاهش تورم و رشد تولید، مواردي چون توانمندسازی جامعه با محور قرار دادن انسان را در نظر دارد و مستلزم شكوفايي همه ابعاد حيات انساني است.

💠دو نكته درباره مفاهيم رشد و توسعه قابل بحث است؛ نخست به‌دليل حيطه گسترده تعريف توسعه، ميتوان يك وظيفه حساس و اصلي را براي آن درنظر گرفت و آن عبارتست از هماهنگ كردن ابعاد مختلف رشد. نکته دوم آنست كه رشد، بيشتر مسائل مادي را شامل مي‌گردد در حاليكه توسعه درپي تحقق آن است كه رشد مادي انسان در خدمت تعالي و رفاه وي باشد.  

💠توسعه يك فرآيند بسيار پيچيده است كه لازمه آن جامع‌نگري در طراحي و بهينگي نهادها درجهت‌دهي فرآيندها است. اتخاذ سياست‌ها در فرآيند توسعه حساس است زيرا يك تصميم مي‌تواند متضمن نتايج مختلف در بخش‌هاي متفاوت جامعه باشد. استیگلیتز نوبلیست اقتصادی و معاون بانک جهانی با بیان انتقاداتی از توصیه‌های یکسان این بانک به کشورهای در حال توسعه بدون در نظر گرفتن اقتضائات ساختاری و نهادی این کشورها، این الگوهای توسعه ای کشورهای توسعه یافته نه تنها آنها را به توسعه اقتصادی نرسانید بلکه مشکلات این کشورها را حادتر و بر خلاف منافع کشورهای فقیر و در حال توسعه عمل کرده است. وی معتقد است تعامل سازنده عوامل نهادی می‌تواند راه‌گشای موفقیت فرآیند رشد اقتصادی باشد.

💠به عقیده استفان درکان متخصص حوزه توسعه بین‌الملل"استاد و مدیر مرکز مطالعات اقتصاد آفریقای دانشگاه آکسفورد" در کتاب Gambling on Development، کشورهای موفق در مسیر توسعه، سیاست‌های ترکیبی بسیار متفاوتی را دنبال کرده‌اند، برخی از این دولت‌ها بر مدیریت پس‌انداز داخلی و عده‌ای دیگر بر سرمایه‌گذاری خارجی تمرکز داشته‌اند، برخی هدف خود را بر صادرات و برخی دیگر توسعه زیرساخت‌هایی مانند آموزش همگانی و بهداشت هدف خود قرار داده‌اند. وی معتقد است نسخه‌ای واحد برای توسعه وجود ندارد که بتوان با اطمینان گفت برای همه کشورها کار می‌کند وتعهد بخش نخبه هر جامعه به ایجاد توسعه اقتصادی پیش‌شرط اصلی توسعه است.

💠مایکل اسپنس برنده نوبل اقتصاد معتقد است هیچ دستورالعمل ثابت و قطعی برای توسعه وجود ندارد، اگرچه ممکن است ما بعضی از اجزای تشکیل‌دهنده آن را بدانیم. همچنین ایزابلا وبر در کتاب چین چگونه از شوک درمانی گریخت؟ با بررسی دقیق تاریخی و اقتصادی مسیر توسعه چین به وضوح می‌گوید، که یافتن فرمول مناسب برای رشد و توسعه هر کشور، مستلزم آزمون و خطاست که بصورت تدریجی و در قالب اصلاح فرآیندهای نهادی آن کشور بدست می‌آید.

💠بطور مثال: آب "که مهمترین مولفه افزایش هزینه تولید در کشورهای مناطق جغرافیایی خشک و بیابانی است"، در مکاتب اقتصادی از این مولفه مهم مانند: نرخ دستمزد ، نیروی کار و ... در مدل های اقتصادی به چشم نمی‌خورد. این مسئله بسیار حیاتی، بدلیل پراکندگی کشورهای صنعتی پیشرو در اقلیم های معتدل و  کوهستانی که دارای آب فراوانی بوده است، مورد توجه اندیشمندان مکاتب مختلف اقتصادی نبوده است. "البته طی دهه های اخیر بدلیل بحران نوظهور تغییر اقلیم و تخریب محیط زیست، هزینه مبادله آب بعضا و بطور تخصصی در محافل علمی مطرح و علی‌رغم اهمیت حیاتی آن برای مناطق خشک و کم آبی مثل کشورمان، این مولفه مهم همچنان در مدل های اقتصادی بعنوان جزء اخلال دیده می‌شود. ساختار نهادی در هر کشور با توجه به شرایط تاریخی، اجتماعی، جغرافیایی و ...آن کشور با سایر کشورها و بعضا هر استان با سایر استان در یک کشور متفاوت است.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

دورنمای اقتصاد

21 Nov, 06:30


🔵 #گفتگو_با_دخترم_دربارۀ_فلسفه

✔️ بخش ۲

🖌 نوشته : روژه پل درُوآ
🖌 ترجمه : مهدی ضرغامیان
🖌 نشر آفرینگان - چاپ سوم - ۱۳۹۵

🎙 خوانش : فرهاد ارکانی
🎙️ گویندهٔ مهمان: فرزانه قنبری

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

https://t.me/homosapiensfa/1294

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 18:30


دانلود و بررسی ١٠١ فیلم برتر دنیا 
🦊
@honar7modiran

رایگان کتاب بخوانید! PDF
🦊
@ketabdooni

آهنگ‌های انگلیسی با ترجمه
🦊
@behboud_music

از کانایی که باید داشته باشی
🦊
@Robot_tele

یک میلیون کتاب "PDF و صوتی"
🦊
@PDF_and_audio_library

مشاوره و راهنمایی رایگان
🦊
@NEORAVANKAVI

انگلیسی  حرفه‌ای کودک و بزرگسال
🦊
@EverydayEnglishTalk

فیلم و سریال روانشناسی
🦊
@FILMRAVANKAVI

تقویت زبان انگلیسی عمومی!
🦊
@ehbgroup504

تیکه‌های ناب کتاب
🦊
@DeyrBook

با سیاست رفتار کنیم
🦊
@ghasemi8483

حقوق برای همه
🦊
@jenab_vakill

گلچین کتاب‌های صوتیPDF
🦊
@ketabegoia

آرا حقوقی قضایی و نظریات مشورتی
🦊
@ARA_HOGHOOGHI_GHAZAIE

‌کوتاه ولی به‌شدّت مفهومی!
🦊
@its_anak

بيشتر بدانيم بهتر زندگى كنيم
🦊
@matlabravanshenasi

تربیت فرزندان با مهارت‌های زندگی زناشویی
🦊
@moraghbat

مولانا و عاشقانه شمس (زهراغریبیان لواسانی)
🦊
@baghesabzeshgh

خودت روانشناس فرزند پرخاشگرت باش
🦊
@ghasemi8484

انگلیسی را اصولی و آسون یادبگیر
🦊
@novinenglish_new

کتابخانه انجمن نویسندگان ایران
🦊
@anjomanenevisandegan_ir

روان درمانی ، تروما
🦊
@hamsafarbamah

دنیای پادکست
🦊
@OneThousandandOnePodcast

رمانسرای مجازی
🦊
@Salam_Roman

دانلود 50000 کتاب ورمان برتر (BOOK)
🦊
@book_and_roman_library

کتاب صوتی پرشنگ
🦊
@PARSHANGBOOK

پکیج‌های آموزش زبان
🦊
@WritingandGrammar1

نقشه راه تعالی ذهنی
🦊
@shine41

پادکست+کتاب+مدیتیشن+بی‌کلام
🦊
@sh0ghparvaz

زیباترین ودلنشین‌ترین «اشعار مولانا»
🦊
@Ashaarmolana

انگلیسی کاربردی با فیلم
🦊
@englishlearningvideo

بیو "انگلیسی"
🦊
@biow_english

مکالمه‌های روزمره انگلیسی
🦊
@EnglishWithMima

"مدیتیشن"جذب"موفقیت"رشد شخصیت"
🦊
@pareparvaz63

آموزش حرفه‌ای آشپزی
🦊
@telefoodgram

یادگیری لغات با اخبار انگلیسی
🦊
@english_ielts_garden

تقویت انگلیسی با 326 کارتون 8دقیقه‌ای
🦊
@EnglishCartoonn2024

کانال خشت و خیال
🦊
@kheshtbekhesht

متن دلنشین
🦊
@aram380

"رادیو نبض"، صدای فیلم و کتاب
🦊
@Radioo_Nabz

ترکی ‌استانبولی بسیار کاربردی
🦊
@Turkish_Nazli

زرنگاری و طراحی سنتی
🦊
@vida_dabir

انگلیسی بدون کلاس و معلم
🦊
@Learn_4_english

"جملاتی که افکار شما را تغییر می‌دهد."
🦊
@Andishe_parvaz

پایش سیاسی ایران
🦊
@ir_REVIEW

خرید و فروش کتاب‌های دست دوم
🦊
@chitrabook

جملات ناب انگیزشی
🦊
@jomalatnab_angizeshi

آقای بازار
🦊
@AghaeBazar

آرامش +نوستالژی+ شادی
🦊
@RangiRangitel

هُنَر شَرابِ زِندِگی‌ست
🦊
@Geraf_art

شعر ناب و کوتاه
🦊
@sher_moshaer

دیوانِ حافظ • رباعیاتِ خیام [ صوتی ]
🦊
@GHAZALAK1

شعر خوب بخوانیم
🦊
@seda_tanha

داستان‌های کوتاه از بهترین نویسندگان جهان
🦊
@FICTION_12

زبان‌شناسی
🦊
@linguiran

آموزش سواد مالی و اقتصادی به زبان ساده
🦊
@ECONVIEWS

برنامه‌ها - سایت‌ها - ربات‌ها همه رایگان
🦊
@APPZ_KAMYAB

روان‌شناسی، مشاوره (خودآگاهی، اعتمادبه‌نفس)
🦊
@Faslekhodagahi

هماهنگی برای لیستِ تبادل:
@qpiliqp

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 16:24


تنها حکمت واقعی این است که بدانی هیچ چیز نمی‌دانی

#سقراط

شب خوش

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 14:10


🔵 #تدوین_رساله

👈🏻 به طور کل چند دسته مقاله وجود داره!؟
و هرکدوم چطور نوشته میشن!؟


💢 جزوه‌ای کامل درباره انواع مقالات علمی و تفاوت میان آنها.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

https://t.me/GeotodayLibrary/6727

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 12:30


🔵 کریدور اقتصادی هند - خاورمیانه - اروپا در یک سال:

📝 مقاله‌ای به قلم کوش آرها، گیلیو ترزی، فرانچسکو تالو، موکش آگی و کارلوس روآ که به تاریخ ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۴ در پایگاه خبری National Interest منتشر شده است

🔸 طرح کریدور اقتصادی هند -خاورمیانه - اروپا 10 سپتامبر سال گذشته در اجلاس سران G20 در دهلی به امضا رسید که یکی از مهم‌ترین ابتکارات ژئواکونومیک با هدف احیای تجارت و بازرگانی در سراسر منطقه هند و مدیترانه است. این کریدور اقتصادهای هند و اقیانوس آرام را به حوزه مدیترانه و آتلانتیک متصل کرده و یک پل اقتصادی مهم را فراهم می‌آورد. هند و شرکای خاورمیانه‌ای مانند امارات و عربستان سعودی گام‌های دلگرم‌کننده‌ای برداشته‌اند، در حالی که درگیری‌ها در اوکراین و غزه، اروپا و ایالات متحده را از مسیر برنامه‌ها منحرف کرده است.

🔸هدف اصلی IMEC تقویت تجارت جهانی و اتصال از طریق پیوند آسیای جنوبی با خاورمیانه و اروپا است. تا با ایجاد مسیرهای حمل‌ونقل کارآمدتر و گسترده‌تر برای کالاها، انرژی و خدمات، مروج یکپارچگی اقتصادی در میان این مناطق کلیدی باشد. علاوه بر این، روابط سیاسی و اقتصادی بین هند، خاورمیانه و اروپا را تقویت کرده و انعطاف‌پذیری و ثبات منطقه را تقویت ‌کند.

🔸در حال حاضر، تجارت هند و مدیترانه به‌شدت به کانال سوئز متکی است و این اولویت برای چندین دهه آتی به همین ترتیب باقی خواهد ماند. تلاش برای تنوع و افزایش حجم تجارت هند  و مدیترانه هر چه بیشتر ادامه یافته و ارزش خواهد داشت؛ بنابراین، با نگاه به آینده، کریدورهای حمل‌ونقل جدیدی پدیدار خواهند شد که کشورهای خلیج‌فارس را از طریق زمینی (عربستان سعودی، اردن و اسرائیل) به دریای مدیترانه متصل می‌کند. ترکیه و عراق نیز درحال‌توسعه طرح‌هایی برای ایجاد مسیرهای زمینی از خلیج‌فارس به اروپا از طریق آناتولی هستند. با افزایش حجم تجارت هند و مدیترانه در دهه‌های آتی، این شریان‌های تجاری متعدد برای مدیریت این افزایش تجارت بین دو منطقه ضروری خواهند بود.

🔸اعضای مؤسس IMEC شامل هشت اقتصاد پیشرو گروه ۲۰ (هند، امارات، عربستان سعودی، ایتالیا، آلمان، فرانسه، اتحادیه اروپا و ایالات متحده) می‌باشند که هرکدام نیز علاقه خاصی به  تأمین مالی تاسیسات زیرساختی (سخت‌افزاری و نرم‌افزاری) در داخل مرزهای خود دارند تا از این مشارکت اقتصادی رو به رشد حمایت کنند. علاوه بر این، حمایت قوی دیپلماتیکی، اقتصادی و امنیتی ایالات متحده از IMEC به تقویت ارتباطات بین مناطق آزاد در سراسر هند و اقیانوس آرام تا مدیترانه و حوزه آتلانتیک کمک کرده و منافع آمریکا را پیش برده و در عین حال انعطاف استراتژیک دشمنانش را محدود می‌سازد.

🔸شروع طرح با یک خبر خوب: هند، امارات و عربستان سعودی هر کدام گام‌های مهمی در تقویت روابط اقتصادی دوجانبه خود برداشته‌اند. هند و امارات یک توافقنامه مشارکت اقتصادی جامع در سال ۲۰۲۲ امضا کردند که هدف آن افزایش تجارت دوجانبه به ۱۰۰ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۷ است. از ماه می 2022 تجارت بین دو کشور 4/16 درصد رشد داشت و در سال ۲۰۲۴ به 64/83 میلیارد دلار رسیده است. اکنون امارات متحده عربی در حال رشد است و سومین شریک تجاری هند پس از چین و ایالات متحده است.

🔸درگیری‌های جاری در غزه، همراه با افزایش تنش‌ها میان اسرائیل، حزب‌الله و ایران چالش‌های مهمی را برای IMEC ایجاد کرده است. حملات حوثی‌ها به ترافیک کانال سوئز نیز عوارض بیشتری را به همراه دارد. بااین‌حال، صلح و ثبات بلندمدت منطقه ارتباط تنگاتنگی با افزایش فعالیت اقتصادی، وابستگی متقابل و رونقِ مسیرهای تجاری IMEC دارد. بازیگران منطقه‌ای از این واقعیت مطلع هستند و به‌تدریج در حال تلاش برای تحقق آن هستند. اروپا و ایالات متحده باید توجه داشته باشند و IMEC را به‌عنوان یک مؤلفه کلیدی در هر گونه مذاکرات صلح برای حل مناقشات فعلی در اولویت قرار دهند. توافقنامه هسته‌ای غیرنظامی ایالات متحده و عربستان سعودی که در حال حاضر در دست اقدام است، پتانسیل زیادی برای تقویت IMEC به‌صورت معناداری را دارد.

🔸 برای پیشبرد منافع ملی خود نیز که شده، ایتالیا باید رهبری و تعهد مستمر برای حصول اطمینان از همیت و اشتیاق لازم بخش اروپایی IMEC برای انطباق با تلاش‌های هند و کشورهای خاورمیانه را ارائه دهد.

🔻 برای مطالعه نسخه اصلی این گزارش به این آدرس مراجعه نمایید.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 10:30


💢 در قرن بیست و یکم مهم ترین منبع سازمانها، منابع مالی، فیزیکی، فناوری، زمین و سایر دارایی ها نیستند بلکه این منابع انسانی یک سازمان هستند که موجب ایجاد تفاوت های منحصر به فرد در سازمان ها و خلق مزیت رقابتی می شوند
برای یادگیری مهارت های سرمایه انسانی به کانال ذیل مراجعه کنید 👇👇👇

@organizationalbehavior
@organizationalbehavior
@organizationalbehavior

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 09:52


🔺🔺🔺🔺
ایجاد اکوسیستم‌های دیجیتال محلی با ارائه حمایت و منابع برای استارتاپ‌ها، کسب‌وکارهای کوچک و متوسط و مؤسسات پژوهشی که بر توسعه راه‌حل‌های دیجیتال پای دار کار می‌کنند.

5. تصمیم‌گیری مبتنی بر داده:
استفاده از روش‌های ارزیابی به منظور تخمین تأثیر خالص اقلیمی راه‌حل‌های دیجیتال سبز، پیاده‌سازی سیستم‌های مؤثر برای ردیابی و استانداردسازی دقیق داده‌های مربوط به آب و هوا و مصرف انرژی و نظارت مؤثر بر رعایت مقررات و کیفیت و یکپارچگی داده‌ها.

6. پرورش نوآوری پایدار:
تحریک وجوه آب و هوایی موجود و سرمایه‌گذاری در تمامی کانال‌ها در نوآوری، تحقیق و توسعه و اجرایی‌سازی فناوری‌های دیجیتال پایدار زیست‌محیطی و زیرساخت‌های مقاوم، تشویق همکاری بین بخش‌ها به‌منظور ادغام ملاحظات اقلیمی در مراحل اولیه و در طول فرآیند توسعه فناوری. توجه به اهمیت حفاظت از حقوق مالکیت معنوی به منظور تشویق نوآوری و همچنین تقویت اقدام‌های همکاری برای تسهیل پذیرش گسترده‌ فناوری‌های دیجیتال و سبز. ترویج سیاست‌هایی که نیاز به حفاظت از مالکیت معنوی و تضمین دسترسی باز به فناوری‌هایی که به اهداف آب و هوایی جهانی کمک می‌کنند را مدنظر قرار دهد.

7. تشویق شیوه‌های مصرف پایدار:
ترویج آگاهی و آموزش در مورد مصرف دیجیتال پایدار و شیوه‌ها در میان مصرف‌کنندگان.

8. تسهیل اشتراک‌گذاری بهترین تجربیات:
بهره‌برداری از مکانیزم‌های موجود و توسعه و اجرای مکانیزم‌های جدید که تسهیل‌کننده اشتراک‌گذاری بهترین تجربیات، از جمله شیوه‌های سیاستی مناسب و کاربردهای مؤثر فناوری، در میان کشورها در استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و بهبود سازگاری و تاب‌آوری هستند. با ایجاد پلتفرم‌هایی برای تبادل دانش و ترویج همکاری بین‌المللی، می‌توانیم اطمینان حاصل کنیم که ابتکارات موفق، هم در سیاست و هم در فناوری، تکرار و به جنبه‌های متنوع می پردازد.

🔻گزارش اصلی
👇👇
https://www.itu.int/initiatives/green-digital-action/events/cop29/declaration/

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 09:51


🔵 اعلامیه COP29 درباره اقدام دیجیتال سبز

با شناخت از ضرورت کاهش و سازگاری با تغییرات آب و هوایی و تأکید بر نقش مهم فناوری‌های دیجیتال در دستیابی به این اهداف، از جمله هدف‌های کنوانسیون چارچوب ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوایی (UNFCCC) و اهداف توافق پاریس، برنامه 2030 برای توسعه پایدار و توافق آینده؛

با تأکید بر اینکه نوآوری‌های دیجیتال می‌توانند اثرات تسهیل‌کننده و نظام‌مندی در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای (GHG) در بخش‌های مختلف اقتصادی و سازگاری با تأثیرات تغییرات آب و هوایی داشته باشند، در صورتی که به طور مناسب مورد استفاده و مدیریت قرار گیرند؛

با نگرانی از تأثیرات منفی زیست‌محیطی مرتبط با چرخه زندگی کامل فناوری‌های دیجیتال و ابزارها، دستگاه‌ها و زیرساخت‌های مربوطه، از جمله مصرف انرژی و آب در بخش دیجیتال، به‌ویژه در مورد مراکز پردازش داده، توسعه و استقرار هوش مصنوعی، به همراه ردپای کربن و آلودگی ناشی از تولید ابزار و دستگاه‌های دیجیتال و همچنین دفع غیرپایدار زیرساخت‌های دیجیتال کهنه، که نیازمند توجه است؛

با اذعان به اینکه داده‌های منسجم، فنی و جامع‌تر در مورد انتشار گازهای گلخانه‌ای و مصرف انرژی از بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) می‌تواند به طور قابل توجهی پیشرفت ما را در ارزیابی دقیق تأثیرات زیست‌محیطی آن و تعیین اهداف آب و هوایی مؤثرتر، افزایش دهد؛

با تأکید بر شکاف‌های دیجیتالی مختلف که موانع عمده‌ای برای دستیابی به انتقالات دیجیتال منصفانه، فراگیر، عادلانه و پایدار هستند، و درک این نکته که نابرابری‌ها در دسترسی به دیجیتال، ظرفیت‌ها و منابع می‌تواند نابرابری‌ها را عمیق‌تر کرده و تلاش‌های جهانی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی را مختل کند؛

با ابراز نگرانی عمیق در مورد تأثیرات احتمالی انتشار اطلاعات نادرست بر اعتبار دانش علمی و بر درک جهانی از علل و تأثیرات بالقوه تغییرات آب و هوایی، و همچنین بر آگاهی عمومی، بسیج و اقدام جمعی برای جلوگیری و مبارزه با این تأثیرات؛

با تأکید بر ضرورت پرداختن به این نابرابری‌ها برای بهره‌برداری کامل از دیجیتالی‌سازی به منظور دستیابی به پایداری جهانی، و اطمینان از اینکه همه از یک دنیای معنادار متصل بهره‌مند شوند، بدون اینکه هیچ‌کس را جا بگذارند، از جمله مردم بومی، جوامع محلی، زنان، کودکان، جوانان و افراد دارای معلولیت؛

با تأکید بر اهمیت همکاری قوی‌تر بین دولت‌ها، بخش خصوصی، دانشگاه‌ها، جوامع فنی، جامعه مدنی و دیگر ذینفعان، با توجه به نقش‌ها و مسئولیت‌های خود، و همچنین ایجاد هم‌افزایی بین سازمان‌های بین‌المللی و اقدام جمعی و تقویت شراکت‌ها به عنوان راهی برای بهره‌برداری مؤثر از دیجیتالی‌سازی در اقدامات آب و هوایی؛

1. بهره‌برداری از فناوری‌ها و ابزارهای دیجیتال برای اقدام آب و هوایی:
تشویق به توسعه و پذیرش فناوری‌های دیجیتال پایدار به منظور تسریع در کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای، بهبود انرژی و حمایت از جوامع مقاوم در برابر تغییرات اقلیمی، از جمله از طریق مکانیزم فناوری UNFCCC. علاوه بر این، تقویت نظارت و پیش‌بینی آب و هوایی و تقویت قابلیت‌های پاسخگویی و آمادگی اضطراری از طریق استفاده گسترده‌تر از فناوری‌های دیجیتال، از جمله سامانه‌های هشداردهی زودهنگام موبایل. تشویق به بهبود فناوری‌های دیجیتال برای مدل‌سازی و پیش‌بینی مصرف انرژی به منظور مقاوم‌تر کردن شبکه‌ها در برابر تأثیرات تغییرات آب و هوایی و حمایت از ابتکارات انرژی پاک که از راه‌حل‌های دیجیتال استفاده می‌کنند.

2. ساخت زیرساخت‌های دیجیتال مقاوم:
تأکید بر اهمیت طراحی زیرساخت‌های دیجیتال مقاوم در برابر تأثیرات تغییرات آب و هوایی، به منظور اطمینان از عملکرد مستمر سیستم‌های دیجیتال حیاتی در شرایط نامساعد.

3. کاهش تأثیر تغییرات جوی دیجیتالی‌سازی:
توسعه سیاست‌ها و پیشرفت‌های فنی برای کمک به دستیابی به انتشار صفر خالص و کاهش شدت منابع فناوری‌های دیجیتال. این شامل تأمین زیرساخت‌های دیجیتال با انرژی پاک، ترویج شیوه‌های مصرف انرژی کارآمد، کاهش انتشارهای نهفته در زیرساخت‌های دیجیتال و زنجیره‌های تأمین، گسترش چرخه‌های عمر محصول و بهبود سیستم‌های مدیریت بازیافت و زباله‌های الکترونیکی است. همچنین شامل ایجاد معیارها و شاخص‌هایی برای اندازه‌گیری تأثیرات آب و هوایی ICT و نظارت بر تأثیر اقدامات دیجیتالی بر آب و هوا می‌باشد.

4. ترویج شمول دیجیتال و سواد:
ترویج دسترسی به فناوری‌های دیجیتال برای اقدام آب و هوایی در کشورهای در حال توسعه، از جمله کشورهای کم‌درآمد و جزایر کوچک در حال توسعه. این امر شامل حمایت از مهارت‌های دیجیتال، سواد دیجیتال و ابتکارات ارتقاء ظرفیت، به‌ویژه برای جوانان و زنان است.
🔻🔻🔻🔻
ادامه در پست بعدی

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 08:30


🔵 چهار راه برای خرج پول

۱. پول خودت رو برای خودت خرج کنی:
هم به کیفیت توجه می‌کنی و هم به قیمت.

۲. پول خودت رو برای بقیه خرج کنی:
به قیمت توجه می‌کنی ولی به کیفیت نه.

۳. پول بقیه رو برای خودت خرج کنی:
به کیفیت توجه می‌کنی و به قیمت نه.

۴. پول بقیه رو برای بقیه خرج کنی:
نه به کیفیت توجه می‌کنی و نه به قیمت.

فعالیت‌های دولتی از نوع چهارمه؛ و هر کاری که افراد در بازار آزاد انجام می‌دن، از نوع اول. لذا بهترین راه برای یک جامعه اینه: تا جایی که می‌شه، فعالیت دولت را محدود کنه، تا ثروت کمتری در برنامه‌های فاجعه‌ی دولتی هدر بره...

#میلتون_فریدمن

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

https://t.me/Economic_Library/561

دورنمای اقتصاد

20 Nov, 06:30


🔵 هزینه های تعمیر و نگهداری خانوارها (مطالعه موردی فرانسه)

✔️ تغییرات کوچک، نتایج بزرگ؛ حلقه گم شده اقتصاد ایران

💡سید حسین سجادی فر - اقتصاد آب و محیط زیست

گسترش چرخه های عمر محصول یکی از عامل های کلیدی در کاهش اثرات محیط زیستی است. ارجحیت تعمیر به خرید، به معنای افزایش طول عمر محصول است و نیاز به جایگزینی را محدود می کند و کاهش استفاده از منابع تولیدی را به همراه دارد.

هزینه خانواده های فرانسوی برای نگهداری و تعمیرات دارایی های سرمایه یی در سال 2015 معادل 35.2 یورو کاهش داشته است (کاهش 9 درصدی از سال 1990). سرانه هزینه از سال 2000 تا سال 2015 روند کاهشی به میزان 13 درصد داشته است.

در سال 2015 هزینه های تعمیر و نگهداری خودروهای شخصی به تقریب 80 درصد از مجموع هزینه های ثبت شده خانوارها (سرانه 419 یورو) بوده است. روند هزینه های تعمیر و نگهداری طی دوره مورد مطالعه، با رقمی معادل 12 درصد، نزولی بوده است. تعمیر و نگهداری تجهیزات صوتی و تصویری در رتبه دوم قرار دارد (50 یورو سرانه و یا حدود 10 درصد کل هزینه ها) و مقدار سرانه هزینه پرداخت شده برای آن به دلیل محبوبیت دستگاه های ارتباطی و فنآوری اطلاعات بین سال های 1990 الی 2000 سه برابر شده است.

مهم ترین کاهش هزینه ها در بخش تعمیرات و نگهداری و تعمیر لباس و کفش مشاهده می شود (20 یورو سرانه در سال 2015). هزینه های تعمیر لوازم خانگی نیز با سرانه 14 یورو در سال 2015 در حال کاهش است.

بر اساس یک نظرسنجی از شیوه های خرید محصولات محیط زیست خانگی که توسط موسسه برنامه ریزی محیط زیست، مهندسی و مدیریت فرانسه در سال 2016 انجام شد، در یک نمونه ۴۲۵۸ نفری شهروندان فرانسوی با سن 18 سال و بالاتر، دلیل اصلی برای عدم تعمیر وسایل خانگی این بود که آن ها قابل تعمیر نیستند (37 درصد تلفن های همراه، 41 درصد رایانه ها و تلویزیون و 45 درصد ماشین های شست و شوی).

هزینه های تعمیراتی برای رایانه ها و ماشین لباس شویی یک سوم قیمت اولیه و برای تلویزیون و تلفن به ترتیب 25 و 26 درصد بهای خرید، بیش از حد گران هستند.

در نظر سنجی جامع سال 2013 کمیسیون اروپا پیرامون نگرش به مدیریت زباله ها و بهره وری منابع تولیدی در یک جامعه آماری از ۲۷۰۰۰ نفری از شهروندان اروپایی که 1004 نفر آن ها فرانسوی بودند نشان داد که مشکلات هزینه های تعمیرات و نگهداشت دومین عامل کاهش ضایعات است. نتایج مطالعات انجام شده در خصوص هزینه های تعمیرات و نگهداشت در فرانسه به میزان 42 درصد از میانگین اتحادیه اروپا بالاتر بوده است. این میزان در آلمان 41 درصد، بریتانیا 50 درصد و ایتالیا 24 درصد بوده است.

#اقتصاد_چرخشی
#فرانسه
#سجادیفر

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

دورنمای اقتصاد

19 Nov, 14:30


🔵 #کتاب_صوتی_جادوگران_بازار_نوین

قسمت 42: فصل 6
ماشین های پول سازی
(قسمت دوم) مصاحبه با مارک ریچی
خدای حاضر در تالار

https://t.me/tehran_boorse/1822

دورنمای اقتصاد

19 Nov, 12:31


🔵 تعطیلی نیروگاه‌های زغال‌سنگ در بریتانیا

▫️در سال گذشته، اقدامات مهمی در زمینه انتقال انرژی صورت گرفته. جهان ۱/۸ تریلیون دلار برای این اتفاق سرمایه‌گذاری کرده و ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر را نسبت به سال قبل از آن، ۵۰٪ افزایش داد.

▫️بریتانیا، امسال به طور کلی زغال‌سنگ را کنار خواهد گذاشت و به تولید برق از راه‌های پاک ادامه خواهد داد.

▫️امریکا در سال گذشته، ۲۵۰ هزار شغل جدید در حوزه انرژی ایجاد کرد که ۵۶٪ آن‌ها مشاغل انرژی پاک هستند.

▫️کشورهای توسعه یافته، بخش اعظم انرژی مورد نیاز خود را از راه‌های بادی، آبی، خورشیدی و هسته‌ای تولید می‌کنند.

🔸 برگردان این ویدئوی مجمع جهانی اقتصاد را با ترجمه و زیرنویس اقتصاد شرق ببینید.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

https://t.me/EastEconomy/64262

دورنمای اقتصاد

19 Nov, 10:30


💲 رازهای خلق ثروت 💲

ثروتمند شدن شانسي نيست
🔥 رازهایی دارد که قابل یادگیری است 🔥

💎 کانال میلیاردر منبع این رازهاست 💎

🧠 از همین امروز تنها با روزی چند دقیقه مطالعه، ذهنیت میلیاردری خود را تقویت کنید 🧠
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

@Milyarder
@Milyarder
@Milyarder

دورنمای اقتصاد

19 Nov, 08:22


🔵 خطر بدهی دولتی از نظر #دیدیو_هیوم

◽️دیوید هیوم روزی نوشت: یک کشور باید بدهی دولتی را از بین ببرد یا بدهی دولتی آن کشور را از بین می‌برد. دلیل این بدبینی هیوم به بدهی دولتی چه بود؟ هیوم اعتقاد داشت بدهی دولتی غیراخلاقی است زیرا خرج کردن از جیب نسل بعد بدون اراده آن‌ها است و از طرفی دیگر اگر این تامین مالی از طرف کشورهای دیگر باشد، استقلال یک کشور را به خطر می‌اندازد.

◽️در این ویدئو از موسسه فریزر خطر بدهی دولتی از دیدگاه دیوید هیوم را بررسی می‌کنیم.

#زندگی_بزرگان_اقتصاد
#دیوید_هیوم

▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️

رسانه اقتصادی اجتماعی دورنمای اقتصاد
👇👇👇👇
@econviews
اینستاگرام:
👇👇
https://www.instagram.com/econ.views

https://t.me/feghtesad/33259

دورنمای اقتصاد

19 Nov, 05:31


🔵 چرا حضور فلامینگوها در تالاب ها بسیار اهمیت دارد؟

این پرندگان از جلبک ها و جانوران بسیار ریز موجود در بستر تالاب مانند: سخت پوستان، کرم ها، نرم تنان تغذیه می کنند. آنها با حرکات موزون پاهای خود بستر تالاب را شخم زده و تمامی جانوران حفار که در درون رسوبات زندگی می کنند را خارج کرده و سپس با منقارهای مجهز به سیستم فیلترینگ آنها را خورده و مصرف می کنند.

این پرندگان با رها سازی مدفوع خود در محیط آب تالاب سبب افزایش بار فسفر شده و به مرور زمان سبب نهشت رسوبات گوانو می گردد.

فلامینگو ها عامل مهمی برای پالایش و جذب آنیون فسفریت در خاک تالاب می باشند و از بروز پدیده خفگی جانداران کف زی یا Eutrification ممانعت می کنند. آنها در بالا رفتن قدرت حاصل خیزی خاک تالاب و افزایش بار مواد آلی که مورد استفاده گیاهان و جلبک ها است نقش بسیار مهمی دارد و بین آنها و تولیدکنندگان در یک اکوسیستم چرخه تولید و مصرف پیوسته ای وجود دارد.

برای مثال: خشک شدن دریاچه ارومیه سبب حذف سخت پوست آرتمیا گردید و در پی آن فلامینگوها دیگر فرصت تغذیه را از دست دادن و بستر تالاب به شوره زار وسیع تبدیل گشت.

@econview