آکادمی ارتباطات @commac Channel on Telegram

آکادمی ارتباطات

@commac


آکادمی ارتباطات، مدرسه اي است از مطالب و اطلاعیه های آموزشي در حوزه ارتباطات، رسانه، روابط عمومي، فناوريهاي نوين ارتباطي، خصوصا هوش مصنوعی AI.

آکادمی ارتباطات (Persian)

آکادمی ارتباطات یک مدرسه آموزشی است که به ارائه مطالب و اطلاعیه‌های مربوط به حوزه ارتباطات، رسانه، روابط عمومی، فناوری‌های نوین ارتباطی، و به ویژه هوش مصنوعی AI می‌پردازد. این آکادمی منحصر به فرد امکان دسترسی به آخرین اطلاعات و دانش در زمینه ارتباطات و فناوری را فراهم می‌کند. اگر به دنبال یادگیری مفاهیم و تکنیک‌های جدید در این حوزه‌ها هستید، آکادمی ارتباطات انتخابی عالی برای شماست. با پیوستن به این کانال، شما به جمع یک جامعه فعال و پرانرژی از علاقمندان به ارتباطات و فناوری خواهید پیوست و از تجربیات و دانش ارزشمند آن‌ها بهره‌مند خواهید شد. منابع آموزشی با کیفیت، ویدیوها، مقالات و اخبار مرتبط با این حوزه‌ها در این کانال به اشتراک گذاشته می‌شود تا شما بتوانید روزانه به آموزش و یادگیری پرداخته و مهارت‌های خود را بهبود بخشید. آماده به انجام دست به کار شدن در دنیای پرتلاطم ارتباطات و فناوری شوید؟ پس با ما همراه باشید!

آکادمی ارتباطات

24 Nov, 06:28


🎯 ممکن است فایدۀ کتابی که امروز می‌خوانید، سی سال دیگر معلوم شود
— یک متخصص هوش مصنوعی می‌گوید فرق انسان‌ها با هوش مصنوعی در نحوۀ آموختن آن‌هاست


📍«فایدۀ خواندن این‌ کتاب‌ها چیست؟» این یکی از رایج‌ترین پرسش‌هایی است که دانشجویان از خودشان می‌پرسند؛ مخصوصاً اگر دانشجوی علوم انسانی باشند. لزلی والینت، دانشمند سرشناسی که در دانشگاه هاروارد تدریس می‌کند، معتقد است اگر نگاه درستی به سازوکار مغز در استفاده از اطلاعات نداشته باشیم، نمی‌توانیم به این سوال پاسخ دهیم. والینت می‌گوید انسان‌ها در مواجهه با مسائل جدید، با رفت‌و‌برگشت بین انبوهی از چیزها که در طول زمان آموخته‌اند، دست به شناخت و ابتکار عمل می‌زنند، بنابراین محتمل است آنچه امروز می‌آموزید، به دردتان نخورد، اما این به معنی بی‌فایده بودنش نیست.


🔖  ۱۵۰۰ کلمه
زمان مطالعه: ۱۰ دقيقه
                                       
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/m60211
@commac

آکادمی ارتباطات

23 Nov, 13:03


وزیر ارتباطات: رفع فیلترینگ در دست اقدام است

🔹وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نگاه این وزارتخانه در دولت چهاردهم توسعه دیپلماسی فناوری است تا با تکیه بر ظرفیت جوانان توانمند کشور، خدمات فنی مهندسی را در بیشتر کشورهای همسایه توسعه دهد.

لینک خبر

@IRNA_1313
@commac

آکادمی ارتباطات

23 Nov, 12:18


🟠 روز جهانی تلویزیون

اولین گردهمایی جهانی تلویزیون در مجمع سازمان ملل در سال ۱۹۹۶ برگزار شد و پس از آن، بیست ‌و یکم نوامبر بعنوان «روز جهانی تلویزیون» تعیین شد. سازمان ملل هدف از چنین اقدامی را ترغیب کشورها به تبادل برنامه‌های تلویزیونی بویژه برنامه‌هایی اعلام کرد که برای گسترش صلح، توسعه اجتماعی و اقتصادی و تقویت مسایل فرهنگی ساخته می‌شود.

از جان لوگی برد، دانشمند اسکاتلندی بعنوان مخترع تلویزیون یاد می‌شود و پس از او دانشمندان بسیاری مانند ولادیمیر زورکین و فیلو فارنزورث در توسعه وتکمیل فناوری تلویزیون نقش موثر داشته‌اند.

درایران، حبیب‌الله ثابت (پاسال) سرمایه‌دار معروف، تأسیس یک فرستنده تلویزیونی را به دولت پیشنهاد داد و مجلس شورای ملی در سال ۱۳۳۷ ماده‌ای با چهار تبصره به تصویب رساند که به موجب آن اجازه داده شد فرستنده تلویزیونی در تهران زیر پوشش وزارت پست وتلگراف و تلفن ایجاد شود و به این ترتیب اولین فرستنده تلویزیونی در ایران در سال ١٣٣٧ برنامه خود را پخش کرد و بعدها امکانات آن زمینه‌ساز راه‌اندازی تلویزیون ملی ایران شد. تلویزیونی که بعداز انقلاب، صداوسیما شد.

منبع: خبرنگار هفته
@SharaPR
🆔 @commac

آکادمی ارتباطات

23 Nov, 12:18


موزه گرافیک ایران برگزار میکند

نمایشگاه “نشان”
بررسی تاریخی نشانه‌های مطبوعات دوره قاجار

از انتشار نخستین شماره «کاغذ اخبار» در عصر قاجار نزدیک به دو قرن می‌گذرد. با وجود تمامی فراوانی و زیبایی‌هایی که در مطبوعات این دوره مشاهده می‌کنیم، متأسفانه به‌جز معدودی، نامی از طراحان، تصویرگران و خطاطان آن به یادگار نمانده است.
بیش از صد اثر به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه نمایانگر گستره‌ای از ظرفیت‌های فراوان دبیره‌های (خط‌های) گوناگون فارسی در دسته “نشانه‌های نوشتاری” و نیز  کارکرد تصاویر و نمادهای ملی، دینی و اسطوره‌ای در بخش “نشانه‌های دیداری” است.
این نمایشگاه بر آن است تا گوشه‌ای از تلاش‌های طراحان گرافیک گمنام قاجار را با بهره‌گیری از پژوهش محسن احتشامی پیرامون “لوگوهای مطبوعات دوره قاجار”، که در کتابی به همین نام منتشر شده است را در معرض دید علاقه‌مندان قرار دهد.

آغاز نمایشگاه: اول آذرماه
نشانی موزه: بزرگراه بابایی، خیابان استخر، بلوار استقلال، خیابان شهیدان برادران قزوینی، محوطه‌ی شمالی پارک پلیس

موزه جمعه و شنبه ها تعطیل است.

@tehran_association_journalists
🆔 @commac

آکادمی ارتباطات

23 Nov, 10:12


📢 ماهواره استارلینک روی پشت بام‌هاست، ما هنوز فیلترینگ داریم!

📝 روزنامه اعتماد نوشت:

◀️ «ماهواره استارلینک همین الان روی بام شماست.» این یک فرض محال و حتی فرض دور نیست، بلکه اتفاق افتاده و عده‌ای از آن استفاده می‌کنند.

◀️ آنهایی که خودشان را به خواب زده بودند و می‌گفتند این ماهواره به دلایل فنی تا چند سال آینده نه در ایران که حتی در خارج هم قابلیت بهره‌برداری ندارد، باید بیدار شوند. سرعت تکنولوژی بسیار بیشتر از خوش خیالی آنهاست.

◀️ هزینه استفاده از ماهواره استارلینک در مجتمع‌های مسکونی، از حاصل جمع هزینه اینترنت و پول فیلترشکن گران‌تر نیست. یعنی یک تکنولوژی مقرون به صرفه و دارای توجیه اقتصادی است.

https://eslahatnews.com/?p=40507
🆔 @commac

آکادمی ارتباطات

23 Nov, 10:06


فرماندار انزلی برکنار شد


🔹استاندار گیلان با بیان اینکه هیچ مسئول و مقام دولتی حق توهین و استفاده از الفاظ ناشایست در مورد اصحاب رسانه را به عنوان نماد افکار عمومی ندارد، تصریح کرد : ظرف ۲ ساعت آینده فرماندار انزلی تعیین تکلیف می‌شود.

🔹فرماندار انزلی اواخر هفته گذشته در جلسه ای در زمینه بررسی وضعیت تالاب انزلی و طرح احیای آن به اصحاب رسانه توهین کرده بود و با بیان اینکه منابع مالی کافی در کشور موجود است ولی حساسیت لازم ایجاد نشده است، گفته بود: «رسانه‌های ما به جای اینکه مطالبه ملی داشته باشند “فقط بَلدند استاندار، فرماندار و مدیران محلی را گاز بگیرند.»

🔹هادی حق شناس روز شنبه در حاشیه جلسه شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت در پاسخ به مطالبه اهالی رسانه و خبرنگاران در پی توهین اخیر فرماندار انزلی گفت: رسانه ها نماد افکار عمومی جامعه و قابل احترامند و باید به مسائل و چالش ها ورود کنند هیچ محدودیتی برای نقد منصفانه رسانه ها وجود ندارد و به طور قطع نقاط ضعفی داریم که اگر توسط رسانه ها منصفانه و بدون غرض ورزی طرح و نقادی شوند؛ راهگشا خواهد بود.

@IRNA_1313

آکادمی ارتباطات

23 Nov, 06:02


🔹 خیز OpenAI برای رقابت با گوگل کروم؛ مرورگر هوش مصنوعی در راه است

🔺شرکت OpenAI که در حال حاضر به عنوان خالق چت‌بات هوش مصنوعی ChatGPT شناخته می‌شود، در نظر دارد تا یک مرورگر اینترنتی ایجاد کرده و ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی خودش را در آن ادغام کند.

🔺 در گزارشی که اخیراً افراد نزدیک به OpenAI منتشر کرده‌اند، توضیح داده شده که نمونه‌های اولیه یا طرح‌های مرتبط با این مرورگر در دسترس برخی افراد قرار گرفته است. مقامات بلند پایه این شرکت نیز با توسعه‌دهندگان در رابطه با ایجاد یک اپلیکیشن و وب‌سایت و همچنین تأمین توان محاسباتی مورد نیاز برای ارائه یک موتور_جستجوی پرقدرت، صحبت کرده‌اند.

🔺این خیز OpenAI برای رقابت با کروم در حالیست که وزارت دادگستری ایالات متحده در راستای مبارزه با انحصار، اخیراً به گوگل برای فروش مرورگر کروم فشار وارد کرده است.


🔰پایگاه خبری تحلیلی توانا 👇👇👇
https://tavananews.ir
@Tavananews_ir

آکادمی ارتباطات

22 Nov, 18:03


🎯 چطور استونی صاحب بهترین مدارس اروپا شد؟
— ناهار رایگان، معلمان شاد و دروس اختیاری


🔴 استونی کشور اروپاییِ کوچک و نسبتاً فقیری است که احتمالاً خیلی‌ها اسم پایتختش را نمی‌دانند، یا اصلاً نمی‌توانند روی نقشه جایش را نشان دهند، اما اگر بحث از «آموزش‌وپرورش» باشد، استونی یکی از مهم‌ترین کشورهاست. تحقیقات بین‌المللی نشان داده‌اند که در سال‌های اخیر، استونی در میان کشورهای اروپایی بهترین عملکرد را در نظام آموزشی‌ داشته است، حتی بهتر از فنلاند که مدرسه‌هایش در جهان مشهور است. امینه سانر، روزنامه‌نگار بریتانیایی، به این کشور سفر کرد تا دربارۀ راز موفقیت آن در آموزش و پروش تحقیق کند.

🔴 یکی از مسئولان آموزش و پروش استونی، راز موفقیت استونی را اینطور توضیح می‌دهد: «یکی از اصول دیرینه و پاربرجای ما برابری است.» ناهار رایگان جدای از منافع کاربردی‌اش، نوعی اصل ایدئولوژیک است. به‌علاوه تقریباً همۀ بچه‌ها به کودکستان می‌روند تا فرصتی برای جبران ضعف‌های خانوادگی‌شان داشته باشند.

🔴 «استقلال‌دادن به مدارس» یکی دیگر از اصول آموزشی استونی است. گوندا تایر، مسئول ارزیابی‌های بین‌المللی نظام آموزش و پرورش استونی، می‌گوید: «ما به مدارس امکان داده‌ایم که خودشان تصمیم بگیرند». این استقلال را معلم‌ها نیز دارند. آن‌ها خودشان تصمیم می‌گیرند که مفاد درسی استانداردشده را چطور و با چه نظمی درس بدهند. وزیر آموزش پرورش استونی، به سانر می‌گوید: «قوت نظام آموزشی استونی به این است که با رویکرد پایین‌به‌بالا ساخته شده و توسط دولت مرکزی اداره نمی‌شود و هرگز نشده است. نظام آموزشی ما قدیمی‌تر از دولت است».

🔴 نظام آموزشی استونی، در مقایسه با اغلب نظام‌های آموزشی در دنیا، استقبال بیشتری از فضاهای دیجیتال می‌کند. استونی از اولین کشورهایی بود که مدارسش را پر از امکانات کامپیوتری و اینترنتی کرد. مهارت‌های دیجیتال بخش مهمی از آموزش‌هاست و همه‌چیز، از کتاب‌های درسی گرفته تا امتحانات و ارتباط با والدین، دیجیتالی است.

🔴 ترکیب دروس نیز نقش مهمی در تجربۀ خوشایند دانش‌آموزان از فرایند تحصیل دارد. دانش‌آموزان برای رفتن به مقطع دوم دبیرستان، فقط در سه درس امتحان می‌دهند: ریاضی، استونیایی و درسی اختیاری. این دروس اختیاری شامل دایرۀ وسیعی از آموزش‌ها می‌شود که دانش‌آموزان می‌توانند بین آن‌ها دست به انتخاب بزنند. از هنر و موسیقی بگیرید، تا آشپزی، خیاطی یا دانش‌های فنی دیگر. مسئولان نظام آموزش استونی معتقدند دروس خلاق می‌توانند انواع و اقسام مهارت‌ها همچون کار گروهی و حل‌مسئله را در بچه‌ها تقویت کنند.

🔴 همۀ معلم‌ها باید حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند و آموزش‌های مفصلی ببینند. این تصمیم باعث شده است تا آموزش در استونی کیفیت بالایی داشته باشد، اما منجر به «بحران کمبود معلم» نیز شده است. چون حقوق معلمی در مجموع اندک است و تحصیل‌کرده‌ها ترجیح می‌دهند وارد مشاغلی شوند که درآمد بهتری دارد.

🔴 در استونی مدارس خصوصی یا غیرانتفاعی وجود ندارد، و همۀ مدرسه‌ها دولتی هستند. بااین‌حال، چنین نیست که اختلاف سطحی بین آن‌ها نباشد. از آنجا که بچه‌ها فقط در مدارس نزدیک به خانه‌شان می‌توانند ثبت‌نام کنند، خانواده‌های با درآمد بالاتر اغلب به نزدیکی بهترین مدارس تغییر مکان می‌دهند و دیگران را از این مدارس محروم می‌کنند. وزیر آموزش و پرورش استونی به سانر می‌گوید «این روندی است که به راه افتاده و من آن را دوست ندارم، زیرا دلیل قوت نظام آموزشی ما برابری است و این روند ضد برابری است؛ فرصت برابر خیلی مهم است».

📌 آنچه خواندید مروری کوتاه است بر مطلب «چطور استونی فنلاند را پشت سر گذاشت و صاحب بهترین مدارس اروپا شد؟» که در سی‌ودومین شمارۀ مجلۀ ترجمان علوم انسانی منتشر شده است. این مطلب در تاریخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ در وب‌سایت ترجمان نیز بارگذاری شده است. این مطلب نوشتۀ امینه سانر است و نیره احمدی آن را ترجمه کرده است. برای خواندن نسخۀ کامل این مطلب و دیگر مطالب ترجمان، به وب‌سایت ترجمان سر بزنید.

📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/p53202
🆔 @commac

آکادمی ارتباطات

22 Nov, 18:01


🔸تمرکز دانشگاه‌های عربی بر دانش روز رسانه

فردارسانه - منطقه خاورمیانه به ویژه کشورهای قطر، امارات و عربستان سعودی، به اهمیت روزنامه‌نگاری و رسانه‌ها به عنوان ابزارهای کلیدی در اطلاع‌رسانی و توسعه فرهنگی پی بُرده‌اند و دانشگاه‌ها تلاش می‌کنند تا با ارائه برنامه‌های روزنامه‌نگاری قوی و به‌روز، دانشجویان را برای ورود به بازار کار و تاثیرگذاری در صنعت رسانه آماده کنند.

تلاش دپارتمان ارتباطات جمعی قطر برای رسیدن به سطح جهانی

دپارتمان ارتباطات جمعی قطر نه‌ تنها در این کشور بلکه در منطقه خلیج فارس و سراسر جهان عرب، در آستانه تبدیل شدن به مرکزی پویا برای آموزش ارتباطات جمعی و روزنامه‌نگاری است. برنامه‌های درسی، فعالیت‌های فوق‌برنامه و دوره‌های کارآموزی این دانشکده، به دانشجویان کمک می‌کند علاوه بر کسب دانشی جامع در حوزه روزنامه‌نگاری، در یکی از زمینه‌های تخصصی مانند روزنامه‌نگاری چاپی، آنلاین و ارتباطات استراتژیک، مهارت و دانش عمیقی به دست آورند.

دانشگاه زاید امارات فعال در همه زمینه‌های رسانه

دانشگاه زاید در کشور امارات، مهارت دانشجویان را در حرفه‌های تخصصی ارتباطات نوشتاری، شفاهی و بصری به زبان‌های عربی و انگلیسی ارتقاء می‌دهد و آنها را آماده می‌کند تا کلمات، تصاویر و صداها را به روشی معنادار، مؤثر، زیبا و جذاب برای رسانه‌های سنتی و اجتماعی ترکیب کنند.

تمرکز گلف یونیورسیتی بحرین بر توانمندی‌های رسانه‌ای دانشجویان

دانشگاه گلف یونیورسیتی در کشور بحرین، رشته ارتباطات جمعی در مقطع لیسانس را با هدف توسعه توانمندی‌های رسانه‌ای و روزنامه‌نگاری دانشجوياني طراحي کرده است كه قصد دارند در صنعت رسانه فعاليت کنند.

اين برنامه با استفاده از رويكرد چند رشته‌اي و تمركز بر نظريه‌هاي ارتباطي، تاريخ، زبان‌شناسي، فناوري ارتباطات، علوم اجتماعي، روزنامه‌نگاري، رسانه، روابط عمومي و تحقيقات، به توسعه دانش و درك دانشجويان كمك مي‌كنند. مهارت‌هاي دانشجو با مطالعه طيف گسترده‌اي از دوره‌ها كه تعادل بين دانش، كاربرد، مهارت‌هاي تخصصي، تفكر انتقادي و خلاقانه، مهارت‌هاي عمومي و پروژه‌هاي فارغ‌التحصيلي ارتقا مي‌يابد.

تربیت نسل رسانه‌ای در دانشگاه ملک سعود

دپارتمان ارتباطات جمعی در دانشگاه ملک سعود به عنوان بزرگترین و قدیمی‌ترین دانشگاه عربستان سعودی، با هدف تجهیز دانشجویان به دانش و مهارت‌های لازم برای فعالیت حرفه‌ای در حوزه رسانه و ارتباطات مانند روزنامه‌ها و مجلات، ایستگاه‌های تلویزیونی و رادیویی، شرکت‌های بازاریابی و تبلیغات، آژانس‌های روابط عمومی و سایر مؤسسات رسانه‌ای، رشته‌های روزنامه‌نگاری و انتشارات الکترونیکی، رسانه‌های صوتی- تصویری و روابط عمومی را در مقطع کارشناسی، ارتباطات جمعی را در مقطع کارشناسی ارشد و مطالعات ارتباطات و رسانه‌های دیجیتال را در مقطع دکترا راه‌اندازی کرده است.

دانشگاه نورث وسترن قطر پُل کاریابی در بازار رسانه

پردیس دانشگاه نورث وسترن قطر، رشته روزنامه‌نگاری و ارتباطات استراتژیک را توسط دانشکده روزنامه‌نگاری مدیل ارائه می‌دهد. از آنجا که رسانه‌ها در دنیا با تحولات بی‌سابقه‌ای روبرو هستند، دانشگاه نورث وسترن قطر به دانشجویان روزنامه‌نگاری می‌آموزد که چگونه اطلاعات را به سرعت، دقیق و واضح جمع‌آوری، پردازش و انتقال دهند. با تحصیل در این رشته، نه تنها دانشجویان در نوشتن، گزارش‌نویسی، ویرایش، تولید و تفکر انتقادی مهارت پیدا می‌کنند، بلکه می‌توانند در پلتفرم‌های متعدد نیز داستان‌های جذاب و پرقدرتی برای مخاطبان بنویسند.

متن کامل این گزارش را می‌توانید در پایگاه خبری-اختصاصی فردارسانه به نشانی www.fardaresaneh.ir بخوانید.

🆔 @medialesson
@commac

آکادمی ارتباطات

22 Nov, 15:29


🔴واتس‌اپ به ویژگی تبدیل پیام‌های صوتی به متن مجهز شد

🔸این ویژگی واتس‌اپ چیزی که در پیام‌های صوتی گفته می‌شود را شناسایی می‌کند و سپس آن را به متن تبدیل می‌کند تا کاربران بتوانند محتوای پیام‌های صوتی را بدون نیاز به پخش آن‌ها بخوانند. این ویژگی برای مواقعی که نمی‌توانید به پیام‌های صوتی گوش دهید مفید است.

🔸البته در حال حاضر این ویژگی فقط از برخی زبان‌ها مانند انگلیسی، پرتغالی، اسپانیایی و روسی پشتیبانی می‌کند. متا می‌گوید که این ویژگی طی هفته‌های آینده برای کاربران بیشتری از سراسر جهان در دسترس خواهد بود.

🔸متا می‌گوید که تمام پردازش موردنیاز این ویژگی پس از دانلود پیام صوتی روی خود دستگاه انجام می‌شود، بنابراین طبق این ادعا محتوای کاربران ایمن هستند.

🆔@snntv
@commac

آکادمی ارتباطات

22 Nov, 07:48


👆 آیا واقعا شبکه های اجتماعی، مهمترین عامل طلاق در جامعه هستند؟ 👆

حتی اگر بپذیریم که شبکه‌های اجتماعی مهمترین عامل هستند، باز هم این یک نگاه سطحی به مسئله است. مثل این است که بگوییم چون اکثر دعواها با صدای بلند همراه است، پس صدای بلند عامل دعواست! در حالی که صدای بلند فقط نشانه و تظاهر یک مشکل عمیق‌تر است.

شبکه‌های اجتماعی فقط آیینه‌ای هستند که مشکلات موجود در جامعه را واضح‌تر نشان می‌دهند.

اگر زوجی به دلیل شبکه‌های اجتماعی از هم جدا می‌شوند، مشکل اصلی در بنیان‌های رابطه، اعتماد، و مهارت‌های ارتباطی آنهاست، نه در ابزاری که این ضعف‌ها را نمایان کرده است.

اظهارنظرهایی این چنین مانند این وکیل محترم و انتشار رسانه ای آن در زمانی که صحبت از رفع فیلترینگ شبکه های اجتماعی است به نظر می رسد یک جریان هدایت شده رسانه ای از جانب مخالفان رفع فیلترینگ باشد.
@commac

آکادمی ارتباطات

22 Nov, 05:39


بیست‌ودومین جشنواره «کتاب و رسانه» فراخوان داد

فراخوان بیست‌ودومین دوره جشنواره «کتاب و رسانه» منتشر شد. در این دوره از جشنواره، آثاری قابل‌ پذیرش خواهند بود که از اول مهرماه ۱۴۰۲ تا سی‌ویکم شهریورماه ۱۴۰۳ منتشر شده باشند.
علاقه‌مندان برای شرکت در بیست‌ودومین دوره جشنواره کتاب و رسانه از ۲۳ آبان تا ۱۰ آذر فرصت دارند تا با مراجعه به پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی resane.ketab.ir نسبت به کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار خود اقدام کنند.
@Commac

آکادمی ارتباطات

21 Nov, 20:05


هوش مصنوعی در مقابل انسان و آینده بشریت
بخشی از سخنرانی دکتر رحمان قلی پور را می بینید. وی مدرک دکترای جامعه شناسی سیاسی دارد، او پژوهشگر ارشد مرکز پژوهش های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه است.
@Commac

آکادمی ارتباطات

21 Nov, 12:34


🔺🔺هوش مصنوعی مایکروسافت، سرطان را تشخیص می‌دهد


شفقنا رسانه- متخصصان سلامت، با ارائه داده‌های حاصل از روش‌های تصویربرداری مرسوم به این هوش مصنوعی، می‌توانند از این مدل برای تشخیص علائمی از بیماری استفاده کنند که در غیر این صورت ممکن است مورد توجه قرار نگیرد.

https://media.shafaqna.com/news/562515/
↪️ @commac

آکادمی ارتباطات

21 Nov, 09:03


آکادمی ارتباطات pinned «🔴 موج گرانی‌ها و غفلت از مدیریت افکار عمومی حسین امامی 🔹تا دیروز احساس می شد که جامعه نیاز به ارتقای سواد رسانه ای دارد ولی اکنون مشاهده شده که سواد رسانه ای برای مسئولین تصمیم‌گیر ایرانی از نان شب واجب تر است! 🔹فشار اقتصادی بر مردم، غفلت آشکار از اصول…»

آکادمی ارتباطات

21 Nov, 05:42


«بلو اسکای» چیست، چرا میلیون‌ها نفر به آن می‌پیوندند؟

از زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، پلتفرم‌های غیرمتمرکز مختلفی که در رسانه‌های اجتماعی فعالند، با شمار رو به افزایش کاربران روبرو هستند و یکی از آنها پلتفرم «بلو اسکای» است.

جزئیات بیشتر: https://tinyurl.com/mw72y388
↪️ @commac

آکادمی ارتباطات

21 Nov, 05:40


نشریه سرشناس فرانسوی فعالیت در شبکه "ایکس" را متوقف می کند

🔹روزنامه معروف "اوئست فرانس" با بیشترین تیراژ در فرانسه روز سه شنبه اعلام کرد انتشار مطالب خود در شبکه اجتماعی ایکس که متعلق به ایلان ماسک است را متوقف می کند.

🔹به نوشته نشریه لاکروا، "فرانسوا لوفرانک"، مدیر اوئست فرانس گفت: "ما مخالف شبکه های اجتماعی نیستیم (...) ما فقط خواستار اعمال قانون هستیم و این یک تصمیم داخلی است که به اتفاق آرا گرفته شده".

🔹او تاکید کرد: «"تا زمانی که به فضایی منظم و محترمانه برای مردم تبدیل نشود اوئست فرانس به ایکس برنمی‌گردد و این تصمیم نهایی است (...) ما این کار را انجام نمی دهیم تا در ۲ هفته آینده نظر خود را تغییر دهیم".

🔹فرانسوا لوفرانک افزود: "تا زمانی که در مواجهه با اطلاعات نادرست، در مواجهه با آزار و اذیت و خشونت، تضمین‌های جدی در نظر گرفته نشود فعالیت در آنجا نه عاقلانه و نه مناسب است"

🔹اوئست فرانس اولین نشریه فرانسوی است که چند روز پس از روزنامه بریتانیایی گاردین، روزنامه اسپانیایی لاوانگاردیا و همچنین نشریه سوئدی داگنس نیهتر شبکه  اجتماعی "ایکس" را ترک می کند.

🔹مدیر روزنامه یاداوری کرد که سرعت انتشارات خود را در شبکه ایکس از ۵ آبان ۱۴۰۲ "به نشانه اعتراض به عدم اعتدال و مقررات" در شبکه کاهش داده است.

🔹او گفت: "در یک سال مشخص است که هیچ چیز بهتر نشده، قوانین بازی اکنون مغرضانه است"

🔹ایلان ماسک، میلیاردر امریکایی و حامی دونالد ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا، توییتر را در سال ۲۰۲۲ به قیمت ۴۴ میلیارد دلار خریداری کرد و به ایکس تغییر نام داد.

🔹روزنامه منطقه ای اوئست فرانس در سال ۱۹۴۴ در شهر رن واقع در شرق فرانسه تاسیس شد و در سال ۲۰۲۳ بیش از ۶۲۸ هزار نسخه روزنامه را توزیع کرد.

✍🏼مهدی حیدری
@NewJournalism
↪️ @commac

آکادمی ارتباطات

20 Nov, 17:58


🔹اطلاع رسانی زمانبندی قطع احتمالی برق

برای اطلاع از زمان قطعی برق در منطقه خود از روش‌های زیر استفاده کنید:

1- اطلاع رسانی برنامه زمان بندی قطع برق از طریق "سامانه هوشمند فوریتهای شرکت توزیع برق تهران بزرگ"

2-اطلاع رسانی برنامه زمان بندی قطع برق از طریق" اپلیکیشن برق من"

3- اطلاع رسانی برنامه زمان بندی قطع برق از طریق "سایت برق من"

4- اطلاع رسانی برنامه زمان بندی قطع برق از طریق کد دستوری : "#121*500*"

🔴 شناسه قبض 13 رقمی برق خود را همراه داشته باشید.
↪️ @commac