Alireza Rezaei; MD, MHPE @alirezarezaei_1996 Channel on Telegram

Alireza Rezaei; MD, MHPE

@alirezarezaei_1996


علیرضا رضائی | چشم پزشک و معلم

رتبه ۲۶ دستیاری ۱۴۰۱
رتبه ۹ کشوری کنکور
مدال نقره استدلال بالینی
کارشناس ارشد آموزش پزشکی
رزیدنت چشم پزشکی تهران

آموزش پزشکی (استدلال بالینی، پره‌انترنی، دستیاری)
تهیه محصولات آموزشی ⬅️ @AlirezaRezaeiMD

Alireza Rezaei; MD, MHPE (Persian)

آقای علیرضا رضائی یک چشم پزشک و معلم است که توانسته است با تلاش و پشتکار خود به رتبه ۲۶ دستیاری سال ۱۴۰۱ دست یابد و همچنین در کنکور کشوری به رتبه ۹ رسیده است. او برنده مدال نقره استدلال بالینی شده و فارغ‌التحصیل رشته‌ی آموزش پزشکی با مقطع کارشناس ارشد است. در حال حاضر به عنوان رزیدنت چشم پزشکی در تهران فعالیت می‌کند.nnاین کانال اطلاعات و آموزش‌های مرتبط با پزشکی از جمله استدلال بالینی، پره‌انترنی، و دستیاری را ارائه می‌دهد. همچنین محصولات آموزشی مرتبط نیز در این کانال قابل دسترسی می‌باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده از محصولات آموزشی، می‌توانید به آدرس @AlirezaRezaeiMD مراجعه کنید.

Alireza Rezaei; MD, MHPE

15 Jun, 16:55


سلام به همگی، علی رغم این که طی یکسال گذشته تغییر قیمت در هیچ یک از محصولات آموزشیمون نداشتیم، خواستیم به اطلاعتون برسونیم که قیمت پکیج ها از آخر خرداد حدود ۵۰٪ افزایش خواهد داشت.

Alireza Rezaei; MD, MHPE

09 Feb, 10:38


سوال: برای المپیاد استدلال بالینی چه کتابی بخونم؟

جواب: سوالات دوره های گذشته رو بذارین جلوتون و با کمک آپتودیت و همون رفرنس های دستیاری و پره یعنی هاریسون و نلسون و... حلشون کنین. (کاری که تو همین کارگاه ها هم خودمون انجام میدادیم و وسط کلاس آپتودیت رو باز میکردیم)
امتحان اوپن بوکه. در نتیجه برخلاف تصور روتین در واقع کتاب یا جزوه ای وجود نداره که همونو بخونین و برین سر امتحان ۲۰ بگیرین بیاین!
این مهارت که بتونین جواب رو سریع از تو همون کتابای خلاصه دستیاری پیدا کنین + یه دانش پایه بالینی و آگاهی از تشخیص افتراقی های شایع که از تمرین و حل سوالات بدست میارین + شناخت پترن سوالات و این که چه مدلی باید به هر سبک سوال مثلا KF یا SCT اپروچ کرد، تقریبا مهم ترین چیزهایی هستن که برای موفقیت تو امتحان بدردتون میخورن.

Alireza Rezaei; MD, MHPE

09 Feb, 10:28


سوال: من تازه فارغ شدم و قراره برم طرح٫دستیاری. به نظرتون المپیاد استدلال بالینی شرکت بکنم؟

جواب: اگر سطح درسیتون خوبه و بخصوص اگه قبلا تجربه شرکت در فضای المپیاد رو داشتین، من پیشنهاد میکنم المپیاد استدلال بالینی رو ثبت نام بکنین با این حال اگر مشغله ها و برنامه های مهم تری برای آینده‌اتون دارین مثل آزمون دستیاری و طرح و مهاجرت و امثالهم، به نظرم المپیاد رو صرفا به دید یه مسابقه تفریحی ثبت نام بکنین و انرژی عجیب و غریب روش نذارین! در اون صورت به نظرم چند روز بشینین همین فیلمای ما رو یه دور نگاه بکنین کافیتونه و قلق کلی کار دستتون میاد.

Alireza Rezaei; MD, MHPE

31 Jan, 18:59


دبیر علمی دوره چهاردهم المپیاد فرموده‌اند یکی از اهداف ایشان برای اعمال تغییرات ساختاری در المپیاد ها این بوده که دیگر نیازی به کلاس های شبه کنکور نباشد!

این صحبت جدا از این که جنبه شعارگونه دارد، اساسا قابلیت اجرا هم ندارد. در بعد اجرایی تنها راه تعطیلی کلاس های المپیاد، عدم برگزاری المپیادها(!) یا حذف تسهیلات و مزایا برای مدال آوران المپیاد است که نهایتا منجر به کاهش تقاضا بشود!

وقتی مدال المپیاد به مزیتی برای آزمون دستیاری متصل شود، خود نیز تبدیل به مرحله ای از آن رقابت می شود.

اساسا هر جا که مزیتی در کار باشد رقابتی در کار است و هر جا پای رقابت تحصیلی در میان باشد، از خاک آن محتوای آموزشی جوانه می‌زند.

لازم به یادآوری است که در طول این سال ها که مدال های المپیاد عملا در انحصار دانشگاه های تیپ یک بودند، همین مجموعه های آموزشی مستقل (یا به قول دبیر محترم «کلاس های شبه کنکور») بودند که محتواهای آموزشی را با بهترین کیفیت در اختیار دانشجویان دانشگاه های کل کشور قرار دادند و فرصت رقابت عادلانه را برای همه فراهم کردند.

در مجموع این اظهارات ناشی از عدم شناخت کافی، ارزیابی سطحی‌نگرانه و منتج از یک عدم نیازسنجی صحیح است.

نهایتا باید خدمت همه دوستانی که نگران کنکوری شدن المپیاد هستند باید عرض کنم: «گر تو بهتر میزنی بستان بزن!»

Alireza Rezaei; MD, MHPE

31 Jan, 18:59


🔵 پاسخ دبیر علمی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی به سوالات ارسال شده به دبیرخانه المپیاد

t.me/medistU

Alireza Rezaei; MD, MHPE

19 Jan, 15:55


سلام به همگی،
امیدوارم حال همه‌تون خوب باشه.
قبل از هر چیز از لطف همه دوستان ممنونم که نگرانم بودن و بابت احوال پرسی و شاید کنجکاوی از جهت سکوت طولانی مدتم تو کانال، بهم پیام دادن تو این چند ماه.
حقیقتشو بخواین من حالم خوبه ولی رزیدنتی عملا تمام وقت و انرژی منو گرفته و از یه نقطه به بعد دیدم مثلا ده روز پشت سر هم کشیک و پست کشیکم و این وسط هر فرصت کوچکی هم پیدا میکنم میخوابم. هر وقت هم که دو سه روز کشیک نباشم مجبورم درسای تخصصی خودمو بخونم.
از طرف دیگه قطعی های مکرر اینترنت و فیلترینگ شبکه های اجتماعی باعث شده دسترسی محدودتری داشته باشم به اینترنت و کلا زیاد فعال نباشم.
حقیقتش خیلی دوست داشتم فرصت بیشتری داشتم که در خدمتتون باشم ولی اساسا ماهیت دستیاری بخصوص تو سال یک و به ویژه تو رشته های جراحی دار طوریه که فرصتی برای کار جانبی نمیذاره.
البته که همچنان میتونین بابت تهیه محصولات قبلی پیام بدین. به جز من یه نفر دیگه ادمین هست که پیام های خرید رو جواب میدن. در مورد سوالاتی که خودم شخصا باید جواب بدم ممکنه حتی چند روز سرم شلوغ باشه و با تاخیر جواب بدم. پیشاپیش بابت کم و کاستی ها عذرخواهی میکنم.
امیدوارم در آینده وقتم آزادتر بشه و بتونم بیشتر در خدمتتون باشم. برای همه تون آرزوی موفقیت دارم. هر وقت خسته شدین یه لحظه بایستین و پشت سرتونو نگاه کنین و به تمام مسیر دور و دراز و پر پیچ و خمی که تا الان اومدین فکر کنین. مقصد بعدی فقط یه ذره دیگه جلوتره...

Alireza Rezaei; MD, MHPE

04 Oct, 14:31


#نکته_امروز (شماره ۸۸) #زنان

زن جوان با آدنوکارسینوم اندومتروئید G1 رحم
درمان: پروژستین High Dose!!!
چون کاملا وابسته به استروژن است.

Alireza Rezaei; MD, MHPE

01 Oct, 14:30


#نکته_امروز (شماره ۸۷) #زنان

دانازول و پروژستین اثر آندروژنی دارند!

Alireza Rezaei; MD, MHPE

30 Sep, 13:29


#نکته_امروز (شماره ۸۶) #پاتو

«لنفوم هوچکین»

کلید: سلول ریداشترنبرگ (چشم جغدی دو هسته‌ای) و CD15, CD30

انواع:

ندولار اسکلروز: شایع ترین، سلول «لاکونار»

سلول مختلط: ائوزینوفیل و IL5

لنفوسیت غالب: بهترین پروگنوز، سلول پاپ کرن، مارکر CD20

تهی از لنفوسیت: بدترین پروگنوز

Alireza Rezaei; MD, MHPE

28 Sep, 12:38


#نکته_امروز (شماره ۸۵) #زنان

«خط اول درمان PCO»

اگر قصد بارداری ندارد: OCP (پره اسفند ۹۹)
اگر قصد بارداری دارد: کلومیفن (دستیاری ۹۹)

Alireza Rezaei; MD, MHPE

27 Sep, 14:30


#نکته_امروز (شماره ۸۴) #پاتو

تغییرات کلیوی در هایپرتنشن

هایپرتنشن خوش خیم: آرتریولواسکلروز «هیالن»

هایپرتنشن بدخیم: آرتریولواسکلروز هایپرپلاستیک و پوست پیازی ٫ نکروز فیبرینوئید آرتریول ها / نمای بیدخورده کورتکس (خونریزی پتشیال)

Alireza Rezaei; MD, MHPE

24 Sep, 18:35


یکی از امتیازای آموزشی هم مدال المپیاده که نسبتا راحت تر از بقیه هم هست چون رقابت به نسبت توش کمتره و برخلاف آزمون جامع علوم پایه و پره یا رتبه کنکور که اصولا یه بار بیشتر نیست، میتونین چند سال براش تلاش بکنین تا بالاخره مدال طلا رو بگیرین ؛)

Alireza Rezaei; MD, MHPE

24 Sep, 18:28


آیین نامه رو دقیق بخونین. این آیین نامه زیاد استاندارد نیست و کلی باگ داره که میتونین برای امتیاز گرفتن ازش استفاده بکنین. به طور ویژه، حتما به وزن دهی امتیاز ها توجه بکنین. مثلا من خودم امتیازات آموزشیم از سقف میزد بیرون ولی تو پژوهشی امتیاز کم آوردم و این مساله رو خیلی دیر فهمیدم چون دقت نکرده بودم به آیین نامه!
قضیه این بود که من چندین مورد ارائه پوستر تو کنفرانس و همایش های داخلی و خارجی آموزش پزشکی داشتم، ولی تو قسمت امتیازات پژوهشی به شکل کاملا احمقانه ای برای هر کدوم ۰.۲۵ در نظر گرفتن! از اونور تو مقاله هایی هم که جزو نویسنده ها بودم اسم اول نبودم. در حالی که اگه دو تا کیس ریپورت آبکی و پشمکی به عنوان نویسنده اول تحویل میدادم راحت امتیازاشو پر میکردم. (بگذریم که بچه های ارشد رشته های دیگه میرن انقلاب پول میدن مقاله چاپ شده تحویل میگیرن!)
یا مثلا امتیاز فرهنگی رو شخصا آدم میشناسم رفت از این اردو های دانشگاهی ثبت نام کرد که تازه اونم خودش نرفت. رفیقشو جای خودش فرستاد امتیازشو گرفت!

Alireza Rezaei; MD, MHPE

24 Sep, 11:27


اگر قصد شرکت در آزمون #دستیاری رو دارین، بهتون پیشنهاد می‌کنم حتما از الان پیگیر جمع کردن چهل امتیاز استعداد درخشان باشین. مزیت رقابتیش بسیار ارزشمنده.

Alireza Rezaei; MD, MHPE

23 Sep, 12:35


#نکته_امروز (شماره ۸۳) #زنان

در بررسی هیرسوتیسم (از نظر رفرنس زنان) اولین اقدام، چک تستوسترون آزاد سرم خواهد بود.

Alireza Rezaei; MD, MHPE

22 Sep, 10:03


با سلام و عرض تسلیت بابت درگذشت آزادی و انسانیت؛ حقیقتش بنده با سختی بسیار تونستم موقتا به تلگرام وصل بشم. با توجه به محدودیت شدید اینترنت متاسفانه در حال حاضر امکان پاسخ دادن به پیام دوستان و پیگیری سفارش ها از طرف بنده وجود نداره. به محض پایدار شدن شرایط اینترنت پاسخگوی درخواست های شما عزیزان هستم‌. بابت تاخیری که نمیدونم تا کی ممکنه طول بکشه پیشاپیش عذر میخوام. 🙏

Alireza Rezaei; MD, MHPE

19 Sep, 13:30


#نکته_امروز (شماره ۸۲) #اطفال

نوزاد تازه متولد شده به شما ارجاع داده میشود. نوزاد دارای اندام های لاغر، مفاصل کانترکچرد، اسکولیوز و کلاب فوت است.

سوال یک. مجموع این علایم چه نامیده میشود؟

جواب یک. آرتروگریپوزیس

سوال دوم. مادر نوزاد در طی بارداری چه دارویی مصرف کرده است؟

جواب دو. میزوپروستول

Alireza Rezaei; MD, MHPE

18 Sep, 11:32


#نکته_امروز (شماره ۸۱) #زنان

«درمان اندومتریوز»

اگر قصد بارداری داره درمان «انتظاری» یعنی بهش میگیم خب برو باردار شو (خود بارداری باعث قطع منس و رفع دردهای ماهانه اندومتریوزی میشه)

اگر علائم مریض خفیفه، درمان «انتظاری»

اگر سنش دم یائسگیه باز «انتظاری» تا پریوداش قطع بشه

اگر مریض جوونه، علائمش نسبتا قابل توجهه، بچه نداره و فعلا قصد بارداری هم نداره (مثلا میگه مجرده)، خط اول میگیم OCP بخور ± NSAID (دستیاری ۹۷)

اگر مریض میانساله، علائمش خیییییلی شدیده، تعداد فرزندانشو کامل کرده، تو لاپاراسکوپی چسبندگی شدید داره میریم جراحی نابودگر میکنیم یعنی رحم و تخمدان ها رو با کل اون اندومتریوز ها و چسبندگی هاش ورمیداریم.

Alireza Rezaei; MD, MHPE

17 Sep, 13:31


#نکته_امروز (شماره ۸۰) #پاتو

«سندروم واترهاوس فردریشسن»

نکروز آدرنال ناشی از عفونت هایی مثل کلامیدیا و مننگوکوک یا DIC

1,062

subscribers

40

photos

6

videos