علی الفتی_شعر و فلسفه هنر @aliolfati_poem Channel on Telegram

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

@aliolfati_poem


این کانال پس از حذف کانال اختصاصی دکتر علی الفتی به منظور نشر آثار ایشان توسط اینجانب سامان حیدری مدیریت می گردد

ارتباط با ادمین @kappoo

پیج اینستاگرام دکتر علی الفتی
https://i.instagram.com/ali.olfati1356/

https://t.me/joinchat/P5VVgXkJ-5pQt7r3

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر (Persian)

اینجانب با افتخار به شما کانال "علی الفتی_شعر و فلسفه هنر" را معرفی می‌کنم. این کانال پس از حذف کانال اختصاصی دکتر علی الفتی، توسط سامان حیدری مدیریت می‌شود و هدف اصلی آن نشر آثار شاعر و فیلسوف بزرگ ایرانی، علی الفتی می‌باشد. اگر به شعر، فلسفه یا هنر علاقه‌مند هستید، این کانال یک فضای مناسب برای شما خواهد بود. nnبرای ارتباط با ادمین و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به آیدی @kappoo پیام دهید. همچنین می‌توانید صفحه اینستاگرام رسمی دکتر علی الفتی را نیز در آدرس زیر دنبال کنید: https://i.instagram.com/ali.olfati1356/ nnاز دیدن و شناختن آثار جذاب و الهام‌بخش علی الفتی در این کانال لذت ببرید. برای عضویت در این کانال، می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید: https://t.me/joinchat/P5VVgXkJ-5pQt7r3

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

21 Nov, 10:45


بسرای تا که هستی که سرودن است بودن؛ به ترنمی دژ وحشت این دیار بشکن

ز برون کسی نیاید چو به یاری تو اینجا؛ تو ز خویشتن برون آ سپه تتار بشکن


@aliolfati_poem


✌️

عکاس :هنرمند جوان فرزانه درویش پناه

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

20 Nov, 20:53


@aliolfati_poem


ئەگەر لا لە خەمەگانەو نەکەید
دۆنیا لە تەنیایی مرێد
دارای دۆنیا تەنیا خەمەگانێیە.

عه‌لی ئۆڵفەتی

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

18 Nov, 19:22


Channel photo updated

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

18 Nov, 19:17


@aliolfati_poem

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

16 Nov, 07:24


باتشکر از عکاس محترم
خانم فرزانه درویش پناه

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

16 Nov, 05:28


دیدار دوستان پس از وقفه ای بلند

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

16 Nov, 05:22


حضور در جلسه رونمایی از کتاب (ژاو) اثر شاعر خوب و با آتیه ماجو مهری - کامیاران و لطف دوستان عزیز

عکس از هنرمند گرامی : فواد گودرزی

@aliolfati_poem

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

13 Nov, 10:08


لە تۆ که دەنووسم
سەربازەکان دەگەڕێنەوە بۆ ماڵ
شەڕ کۆتایی دێت و
هەنارەکان زووتر دەگەن
دوگمەی کراسەکەت دەکەمەوە
دەریا دەڕژێتە دەستەکانم و
خەونی ماسییەکی ڕەش دەبینم
ئەی کە ناوی دووهەمت دەبێتە (ئاو)
هەموو رۆژەکانم داگیر بکە
بەر لەوەی ببمە پەنابەری گریان
بەیانییان بیر لە تۆ دەکەمەوە
وەک زیندانییەک لە نانی گەرم
ئەم جوغرافیا دەبمە برین
بیر لە تۆ دەکەمەوە
وەک سەربازێک لە جێی فیشەک
لەسەر سنوورەکان
هاوینە و بەفر دەبارێ ...

بەێان عەزیزی

@aliolfati_poem

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

13 Nov, 08:00



● آرتور شوپنهاور ( در باب تنهایی )

• کسانی که از نوع عوام نیستند و واقعاً فکری بلند دارند مانند عقاب در ارتفاعات بلند در تنهایی آشیانه می کنند.

در باب طبیعت انسان

• معاشرتی بودن گرايشی خطرناک و حتی تباه کننده است. زيرا ما را با کسانی در ارتباط قرار می دهد که بيشترشان از نظر اخلاقی فرومايه و از لحاظ ذهنی کند و منحط اند. تقريباً همه ی رنجهای ما از ارتباط با ديگران نشأت می گيرند.

در باب حکمت زندگی

• انسان با صمیمیت بی‌اندازه با دیگران، از قدر و احترام خود می‌کاهد، زیرا «طبایع پست» از همه‌چیز سوءاستفاده می‌کنند؛ بالاخص زمانی که دریابند دسترسی به شما نیز آسان است. از اینرو آدمی باید بکوشد علی‌رغم گرایش طبیعی به مردم‌داری، در مراوده با آدم‌های بی‌سروپا بیشترین خست را به خرج دهد.

هنر خودشناسی

• اراذل همیشه اجتماعی هستند و مهم ترین علامت نجابت یک فرد این است که خیلی کم از معاشرت بادیگران لذت میبرد.

در باب طبیعت انسان

• می‌توان به عنوان قاعده‌ای کلی گفت که معاشرتی بودن و ارزشمندی فکری، کمابیش با یکدیگر نسبت معکوس دارند، به طوری که اگر بگویند « فلان کس بسیار غیر معاشرتی است » تقریبا به این معناست که انسانی با خصایل بزرگ است.

در باب حکمت زندگی

• آدمی هرچه در درون خود بیشتر مایه داشته باشد، از برون کمتر طلب می کند و دیگران هم کمتر می توانند به او عرضه کنند؛ در تنهایی هنگامی که هرکس به خویشتن خود باز می گردد، معلوم می شود که در خود چه دارد؛ ابله در جامه ارغوانی، زیر بار طاقت فرسای شخصیت فقیر خود می نالد، حال آنکه فرد با استعداد، با افکار خود، خشکترین محیط را بارور و زنده می کند؛ از این رو درست است که : بار حماقت بر دوش، خود حماقت است؛ بنابراین می بینیم که هرکس به همان اندازه که معاشرتی است، از نظر فکری فقیر و بطور کلی عامی است؛ زیرا آدمی در این جهان انتخابی چندان ندارد، جز اینکه میان تنهایی و فرومایگی، یکی را برگزیند...

در باب حکمت زندگی

• آن کس سعادتمند است که از برخورد با بعضی از همنوعان همیشه درامان باشد. هنرِ تحمل کردنِ انسانها را می‌توان با تحمل کردنِ اشیاء بی‌جان تمرین کرد که به علت خواص مکانیکی یا خواص دیگر فیزیکی‌شان با سرسختی سدّ راه ما می‌شوند، تمرینی که هر روز مُیسّر است.  وقتی شکیبایی را از این راه کسب کردیم، می‌توانیم در مورد انسانها نیز به کار گیریم. به این منظور، باید خود را به این فکر عادت دهیم که این مردم نیز مانند اشیاء بی‌جان، اگر مانعِ آزادی و فعالیت ما می‌شوند، به علتِ ضرورتِ ناگزیرِ طبیعت‌شان چنین تأثیری دارند. بنابراین، برآشفته شدن در برابرِ چنین انسانهایی همانقدر احمقانه است که از سنگی که پیشِ پایمان می‌غلطد و راهمان را سد میکند، خشمگین شویم.

در باب حکمت زندگی

• کسی که از نظر ذهنی پر مایه است، به دنبال زندگی آرام، با قناعت و در حد امکان بدون درگیری است. از این رو، پس از اندک آشنایی با کسانی که به اصطلاح همنوع او هستند، به انزوا کشیده می‌شود و اگر شعوری در حد کمال داشته باشد، تنهایی را برمی‌گزیند.   زیرا آدمی هرچه در درون خود بیشتر مایه داشته باشد، از بیرون کمتر طلب می‌کند و دیگران هم کمتر می‌توانند چیزی به او عرضه کنند. از این رو بالا بودن شعور، به دوری از اجتماع منجر می‌گردد.   آری، اگر کمیت جامعه می‌توانست جایگزینِ کیفیتِ آن شود حتی جامعه بزرگ ارزش این را داشت که در آن زندگی کنیم. اما متاسفانه معاشرت با جمع صد فرد نادان، مانند معاشرت با یک فرد عاقل نیست.

در باب حکمت زندگی

• هر کس فقط می تواند با خود در هماهنگی کامل باشد، نه با دوست یا همسر خود، زیرا تفاوت های فردی و مزاجی هرچند اندک باشند، همواره به ناهماهنگی منجر می شوند. آرامش عمیق و حقیقی دل و راحت تمام عیار روح، که بعد از نعمت سلامت، بالاترین نعمت روی زمین است، فقط در تنهایی قابل دسترسی است و اگر آدمی خود، بزرگ و پرمایه باشد، لذتبخش ترین وضعیت ممکن را بر کره ی کوچک خاکی با این دو می تواند داشته باشد.

در باب حکمت زندگی

• به ندرت در هر صد نفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی. بگذار دیگران هر چه دوست دارند بگویند، زیرا هر کسی آزاد است که احمق باشد.

هنر همیشه بر حق بودن‌


#آرتور_شوپنهاور
#در_باب_حکمت_زندگی
#در_باب_طبیعت_انسان
#هنر_همیشه_بر_حق_بودن
#هنر_خودشناسی

#vkends
@vkends

@aliolfati_poem

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

11 Nov, 19:58


@aliolfati_poem

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

08 Nov, 17:58


@aliolfati_poem

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

05 Nov, 21:42


روموس ها و رومولوس ها

در عالم واقع و جهان سپری شده تاکنون اتفاق نیفتاده است که گرگ ها به کودک انسان شیر داده باشند ؛ اما در ساحت هنر این اتفاق افتاده است در هنر اتروریایی( اتروسک) آن نیز پس از مرگ ارسطو ،ارسطو بسیار سعی کرد که خطای افلاطون و سقراط را توجیه کند اما موفق نشد و به قول سایمون کریچلی خودکشی کرد . گرگ ها فقط به کودکانی شیر می دهند که بخواهند شهر زیبایی همچون رم را بنا نهند ‌‌. هنر و به موازات آن هنر شعر تا انتهای جهان خواهد ماند. گرگها فقط به روموس ها و رومولوس ها شیر می دهند.

بخشی از مقاله درباره شعر
دکتر علی الفتی

@aliolfati_poem

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

01 Nov, 19:35


صدای امین محمد پور
شعر علی الفتی

@aliolfati_poem

علی الفتی_شعر و فلسفه هنر

01 Nov, 18:32


درد وقتی شدید می شود جهان و زبان ما را ویران می کند. درد کلام را خرد می کند و آدم حتی از گفتن آن هم عاجز می‌شود. درد شدید را نمی‌توان با دیگران در میان گذاشت چون وقتی درد سراسر جان و جهان آدم را می‌گیرد دیگر جایی برای هیچ چیز دیگر باقی نمی‌گذارد...


نوشتهٔ لارس اسونسن
کتاب فلسفه تنهایی

@aliolfati_poem

1,640

subscribers

1,084

photos

284

videos