آدم بهشتی

@adambeheshti


من آدم بهشتی ام اما در این سفر- حالی اسیر عشق جوانان مهوشم. عهدی بسته ام که تا جایی که توان دارم،خیرخواه مردمم باشم.

آدم بهشتی

23 Oct, 06:05


🌺وقتی راه شاه سلطان حسین را می روید، سرنوشت تان هم همان است!

حسین جعفری

مقام رهبری: "اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسین‌ها بشود، دچار مدیران و مسئولانی بشود که جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نمی کنند، در مردم خودشان احساس توانائی و قدرت نمیکنند، کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود.(۲۴ آذر ۱۳۸۷)

شاه سلطان حسین صفوی کسی است "که هنگام تهاجم افغانها وقتی کشور را از دست رفته می دید، علما را جمع و از آنان راه حل میخواهد. روحانیون نیز با حیرت از اینکه چگونه این نابخردان کافر جسارت دست درازی به ملک صاحب الزمان را داشته اند، به سلطان اطمینان دادند با استعانت از خداوند و استغاثه از حضرت ولی عصر آنان را ناکام خواهند گذاشت. آنان ضمن برپایی مجالس دعا و روضه دستور طبخ آش نذری مخصوصی را نیز صادر فرمودند. اما چیزی نگذشت که خبر آوردند افغان ها به دروازه های اصفهان رسیده اند؛ آش پخته شد اما پیش از توزیع آن، لشکریان افغان وارد کاخ شده و سلطان را دستگیر و آش نذری را هم میان سربازان خود توزیع نمودند."

❗️در واقع علت سقوط حکومت شیعی شاه سلطان حسین ترس و بزدلی اش نبود بلکه بنا کردن حکومت بر سرنیزه، رواج خرافه و استیلای دعای در خلوات در تدبیر امور بود! شاه حاکمی با قدرت مطلقه بود که بجای سپردن کار بدست اهل علم و درایت، افاضل را خانه نشین و محصور کرده و کار را به فرومایگان سپرده بود. و بجای تدبیر و استفاده از علم عالمان فنون‌ مختلف برای اداره کشور به پیشگویی های منجمانِ متوهم در فرا رسیدن زمستان سخت برای دشمنان و یا نابود کردن دشمنان با دعا و توسل به امام زمان و توهمات آخرالزمانی امید بسته و حکومتی یکدست متشکل از جاهلانِ متملقِ دعاگو تشکیل داده بود.

‼️... و ایران باید مراقب آش های معجزه گر باشد زیرا آشی که با اشک در خلوت طبخ شود فقط اشک علنی ملت را در آورده و دنیا و آخرت شان را بر باد و ایران را بفنا می دهد.

@adambeheshti

آدم بهشتی

23 Oct, 03:50


۵شنبه سوم آبان ۱۴۰۳
برابر با ۵هزارمین روز حصر ظالمانه و غیرقانونی رهبران جنبش سبز

#حصر۵۰۰۰روز
@kaleme

آدم بهشتی

22 Oct, 18:53


🔝 مصطفی مهرآیین

عبارات بی‌سابقه مصطفی مهرآیین درباره رهبری جمهوری اسلامی:

رهبر سیاسی جامعه ایران، با اتفاقاتی که بر ایشان عارض شده، داره یه تجربه وحدت وجودی را از سر می‌گذرونه که این قضیه به ایشون شجاعت‌ها و ویژگی‌هایی داده، زیست روانی، زیست اخلاقی و زیست رفتاری رو بر ایشون عارض کرده که این طبعاً سیاست به معنی عقلانی، ابزاری یا فایده محور رو منتفی می‌کنه....

این تجربه وحدت وجودی به کمبود بودجه بی‌اعتناست، به فقر مردم و به قدرت دشمنانی که در مقابلش هستند؛ اعم از آمریکا و اسرائیل و... بی‌اعتناست، به اتفاقات سیاسی جامعه بی‌اعتناست....

جوش دریا
https://t.me/iranazadvaabad

آدم بهشتی

22 Oct, 17:06


‍ ‍ 🔴 چه کسی می‌تواند برای نجات و بقای ایران قدم بردارد؟*

🔷 عزت‌الله سحابی



▪️نیاز ما با پاسخگویی به این پرسش اساسی است که چرا ملت ایران به‌رغم پیشینة شکوهمند تاریخی و استعدادهای فردی، امروز در جایگاه شایستة خود در جهان قرار ندارد؟  [در واقع علل ضربه پذیری و شکست زودرس جنبش‌های ملی در ایران چیست؟ ]

🔸در تمام این جنبش‌ها، اعم از حرکات رجال دولتی قرن نوزدهم تا جنبش‌های مردمی قرن بیستم تاکنون، ارزش‌ها، فضيلت‌ها و فداکاری‌ها و گاه تفکرات و تعقل‌های عظیمی هم بروز نمودند‌. متأسفانه این همه زحمات و صدمات، نتوانست نتیجه و ثمره‌ای ماندگار برای توسعه و آزادی ایران به بار آورد.

▪️بنابراین وقتی یک جریان یا یک اتفاق طی مدتی طولانی و برای چندمین بار شاید دهمین بار تکرار می‌شود، حکایت از وجود نوعی کاستی یا انحراف در سطح ملی می‌نماید‌. نمی‌توان تمام این شکست‌ها را تنها حمله‌ها و دسیسه‌ها با ظلم و جنایت طرف مقابل نسبت داد‌. باید جست‌وجو کرد که اشکالات درونی و اجتماعی ملی ما چیست؟

🔸ما طبق عادت شکست قائم مقام فراهانی و امیرکبیر را به رویکرد دولتی و شاه گرایانه و فارغ از رویکرد مردمی نسبت داده‌ایم‌. شکست‌های مشروطیت و نهضت ملی را به دسیسه‌های استعمار انگلیس و روس و سپس امریکا در همکاری با استبداد داخلی معطوف کردیم و برخی که عمیق‌تر می‌اندیشند، این شکست‌ها را به فقدان اصلاحات اجتماعی و وجود فئودالیسم، نسبت دادند‌. و سرانجام شکست حاصل بعد از انقلاب ۵۷ و جنبش دوم خرداد را به مقاومت و برتری‌طلبی و انحصار گروهی خاص نسبت می‌دهیم. ولی پاسخ این پرسش را کسی نمی‌دهد که چرا در دیگر کشورها که همین‌گونه مسائل سیاسی اجتماعی و انحصارطلبی با دخالت‌های استعماری یا دسیسه‌های متعدد خارجی و داخلی وجود داشته است، مثل ژاپن، چین، هند، ترکیه، مالزی و..‌. آن‌ها هفت شهر دموکراسی و توسعة اجتماعی ـ اقتصادی را طی کرده‌اند و ما هنوز اندر خم یک کوچه‌ایم؟ کمتر ملتی را در جهان می‌یابیم که در این فاصلة طولانی، این همه قربانی و هزینه برای کسب آزادی و عدالت و استقلال و توسعه پرداخته باشد، اما امروز بر سر ساده‌ترین مفاهیم حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش مسئله داشته باشد‌. در حالی که جنبش‌های ملی ما ـ مشروطیت، نهضت ملی شدن نفت و انقلاب اسلامی ۵۷ـ هر کدام در زمان خود بسیار بدیع و درخشان بودند و تأثیرات ماندگاری روی ملت‌های منطقه و جهان باقی گذاشتند‌. هم نهضت ملی شدن صنعت نفت و هم انقلاب ۵۷ در زمان خود، سرآغاز جنبش‌های دیگر در سایر کشورها قرار گرفت و موجب تحسین و شگفتی غرب و شرق بود.

▪️پاسخ به این پرسش، که عمده‌ترین چالش ملی امروز ماست، نیاز به تحقیق تاریخی عمیق‌تری نسبت به دوران دویست سالة اخیر و ریشه‌های آن دارد‌. اینجانب برحسب مطالعه و تحقیقی که در تاریخ معاصر از زمان جنگ‌های ایران و روس به این سوی دارم و نیز اطلاعاتی که از برخی کشورهای همسایه با آسیایی‌ها به دست آورده‌ام، معتقدم که میزان پایبندی ملی و وطنی یا به اصطلاح جامعه‌شناسانة وجدان ملی، در درون ما ضعیف بوده است‌. به نظر بنده دردهای این ملت و سرچشمة عقب ماندن جامعة ایرانی ما در دو نکتة زیر خلاصه می‌شود:

الف- خصيصة نگاه به خارج (که از دیر زمان از زمان قاجاریه) چه در میان دولتمردان و چه در میان روشنفکران و فرهیختگان مردم رواج داشته و دارد‌.
ب - جدایی «فرد» از «جمع» یا بیگانگی شهروندان از دولت یا کلیت وطن.
تا این دو ویژگی یا بیماری مزمن، ریشه‌یابی و به‌طور مرحله‌ای با یکباره بهبود نیابد، مسائل اجتماعی ملت ما نیز حل نخواهد شد....


الف: نگاه به خارج

🔸وقتی که عده‌ای از دانشجویان، نسل جوان و تحصیلکردة ما نسبت به دخالت امریکا، امیدوار و بی‌خیال می‌شوند و با عده ای به نام ملیت جداگانة آذری آهنگ چسبیدن به پان ترکیسم یا آذربایجان شمال «ارس» را سر می‌دهند و یا تعدادی از ایرانیان خارج از کشور از امریکا و انگلیس با اصرار می‌خواهند تا به ایران حمله نمایند تا جمهوری اسلامی بر فرض برانداخته شود، یا آنکه در زمان جنگ با رژیمی مثل رژیم عراق همکاری نزدیک علیه ایران می‌نمایند، آیا این حاکی از فقدان یا ضعف وجدان ملی با پایبندی به ملت و وطن نمی‌باشد؟ چرا هر از چندگاه مقام یا شخصیتی امنیتی از ایران می‌گریزد و مقدار معتنابهی اخبار و اطلاعات درونی کشور را به دولت‌های بیگانه (یا سازمان‌های جاسوسی) می‌دهد؟....


🔻متن کامل :

https://cutt.ly/yeDt5gKA


#ایران_فردا
#عزت‌الله_سحابی
#راه_نجات_ایران

http://t.me/iranfardamag
🆔@MohandesMirHosseinMousavi

آدم بهشتی

22 Oct, 15:28


🔸آقای حافظ نصف نهج‌البلاغه، چرا با روسیه‌ای که بارها درب منافع ملی #ایران مالیده، و آخرینش ##جزایر‌سه‌گانه است، می‌شود رابطه داشت اما با آمریکا نمی‌شود؟

🔸قارداش لاریجانی گفته بود
#سیاست دست دادن با #دشمن در قعر #جهنم است. آیا #آمریکا خاکی از کشورمان اشغال کرده‌ که دشمن‌تر از #روسیه است؟

#امید‌فراغت روزنامه‌نگار

@Roshanfkrane

آدم بهشتی

22 Oct, 10:59


♦️ اصلاح طلبان و بیت آقای خمینی موضع خود را در قبال این سخنان ایشان که اتفاقا مشابه سخنان آمهدی میرباقری است روشن کنند

✍️ شهاب الدین حائری شیرازی

آیا می‌ارزید نیمی از ملت ما در ماجرای تسخیر شهید شوند؟
ارزش‌‎ ‌‏این[تصرف سفارت]در عالَم به این است که شما یک بتی که اینها درست کرده بودند و بت بزرگی بود که‌‎ ‌‏همۀ ممالک را گرفته بود، شکستید.
ارزش این عمل یک ارزشی نیست که ما بتوانیم به میزان‌‎ ‌‏درآوریم اینها ارزش دارد به اینکه ما نصف ملتمان هم کشته شوند.
اگر ملت ما هم دنبال او هر جور زحمتی به خودش راه بدهد،‌‎ ‌هر جور گرفتاری و تنگنایی که برایش پیش بیاید، ارزش دارد،ارزش این عمل به این‌‎ ‌‏نیست که ما شکممان یک وقتی گرسنه می‌ماند....مشروح

📌حاشیه
تکلیف بنده که تسخیر سفارت را معقول و مشروع نمی دانم روشن است کافیست کلمه تسخیر را در کانالم ویرایش ذهن سرچ نمایید تا دهها متن در رد آن بیابید. برای نمونه اینجا را کلیک کنید.

اما اثبات صداقت اصلاح طلبان به نقد این سخنان است، وقتی سخنان آمهدی میرباقری را مردود دانستند.
این یک ضعف هست برای بیت آقای خمینی و اصلاح طلبان که حاضر به نقد ایشان نیستند.

🆔️@tahkimmelat

آدم بهشتی

21 Oct, 15:59


🔸فردوسی به ایرانیان آموخت خرافه‌پرست و ماورالطبیعه‌باز نباشند، خوشبختی و بدبختی ملت‌ها دست خودشان است!

🖌
#امید‌فراغت روزنامه‌نگار

🔸خرافه و خرافه‌پرستی و به تعبیری ماورالطبیعه‌بازی همواره در تاریخ این سرزمین موجودیت داشته است. بر همین اساس
#بت‌پرستی و #شخص‌پرستی به نوعی در تار و پود ذهنی بی‌خردان و ناباوران به اصالت #انسان‌گرایی، بارها مسیر طبیعی حرکت #تاریخ را به انحراف کشیده است.

🔸
#ایرانیان باید به شخصیت‌های خردمندی مانند حکیم ابوالقاسم فردوسی افتخار کنند که در اوج خرافه‌پرستی و شخص‌پرستی، تنها راه نجات از ورطه شکست فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ...روی آوردن به عقلانیت، واقعیت‌نگری و باور‌مندی به این‌که هر کسی می‌تواند خود، خدای خویش شود.

🔸برای مثال مردمان دوره فریدون‌شاه، آن‌چنان مجذوب شخصیت
#توسعه‌یافته او بودند که فکر می‌کردند اگر فریدون بمیرد، فقر و بدبختی گریبان‌شان را می‌گیرد.

🔸فریدون‌شاه برای حکیم شدن تلاش کرده بود و به خوبی می‌دانست که هیچ تفاوتی با دیگر انسان‌ها ندارد. اما این آدم‌های آن دوره بودند که عنوان‌هایی مانند فرشته و پسر خدا به فریدون داده بودند.


🔸فریدون در آستانه مرگش، چاره‌جویی کرد تا مردم بیاموزند که باید خودشان را باور کنند. اگر ظلم و ستمی، می‌بینند، خودشان باعث و بانی به وجود آمدن ظلم و ستم هستند. اگر دچار فقر و بدبختی شده‌اند، مسبب این فقر، خودشان هستند.

🔸بر همین اساس
#فریدون به پسر کوچکش #ایرج گفت: به بلندی شهر برود و با صدای بلند این اشعار کوتاه را بخواند.

"فریدون فرخ، فرشته نبود
"به مشک و زعنبر، سرشته نبود.

"به داد و دهش یافت آن نیکویی
"تو داد و دهش کن، فریدون تویی.

🔸
#فردوسی به زیبایی خردمندی و حکمت، فریدون‌شاه را در شاهنامه‌اش آورد. تا مردم تاریخ بیاموزند، خوشبختی و بدبختی دست خودشان است. قدر و اندازه‌ ملت‌ها، دست خودشان است. بنابراین اگر از قدرت اندیشه و تفکرشان استفاده نکنند، به راحتی مورد سوء‌استفاده قرار می‌گیرند.

🔸حرف پایانی این‌که اصولا
#خرافه‌پرستی، ماورالطبیعه‌بازی و شخص‌پرستی برای این تولید می‌شود، که مردم خودشان را باور نکنند، فکر نکنند تا زورمندان بتوانند از چنین ملتی، به مثابه برده، بهره‌کشی کنند. تا مثلا بتوانند به مردمی بگویند عکس خلیفه #نروژ را در ماه دیده‌ و مردم هم باور کنند! یا این‌که بگویند #رییس‌جمهور سوییس با امامعلی حبیبی کشتی‌گیر ایرانی ارتباط دارد و در بحران‌ها از او کمک می‌گیرد. پرسش پایانی این‌که مگر پیامبر نگفت: من بشری مثل شما هستم؟ فریدون فرخ، فرشته نبود- به مشک و ز عنبر، سرشته نبود. به داد و دهش یافت آن نیکویی- تو داد و دهش کن، فریدون تویی!

@Roshanfkrane

آدم بهشتی

21 Oct, 13:29


سازش‌گران عرصه سیاست

حسین نقاشی٭


اگر سیاست و سیاست‌ورزی را تلاش و تکاپویی در جهت کسب قدرت سیاسی و یا تاثیرگذاری بر قدرت سیاسی تعریف کنیم، قطعا «ستیز و سازش به‌هنگام» با قدرت حاکم یا عوامل اجتماعی و سیاسی حامی آن، یکی از موثرترین رفتارهایی است که می‌تواند یک سیاستمدار را به اهداف خودش برساند، یعنی این ستیز و سازش به‌هنگام ابزاری برای به دست آوردن اهداف سیاست است.

با این تعریف و با این ابزارها که به آن اشاره شد، میتوان نیروهای سیاسی را بدین ترتیب بازشناخت؛
یک دسته افراد و گروه‌هایی هستند که در سیاست‌ورزی‌شان برای کسب قدرت سیاسی و یا تاثیرگذاری بر آن صرفا رویکردی ستیزه‌جویانه دارند، یعنی ابزار و روش کسب قدرت یا تاثیرگذاری آنها بر قدرت صرفا یا اغلب بر مدار  «ستیز» است.
این نیروها را می‌توان در قالب نیروهای انقلابی شناسایی کرد.

در مقابل آنها، نیروهای سیاسی تعریف می‌شوند که ابزارشان برای کسب قدرت سیاسی و یا تاثیرگذاری بر قدرت سیاسی صرفا «سازش» است، یعنی گمان می‌کنند هر چه بیشتر از ستیز فاصله بگیرند، رفتار سیاسی موتری انجام داده‌اند.

شایان ذکر است که وقتی از «ستیز» سخن میگوییم، صورت های متفاوتی دارد. از اعمال قهرآمیز و مسلحانه تا کنش‌های خشونت‌پرهیز و مدنی که در غالب دعوت به اعتصاب، تجمع، راهپیمایی و راه اندازی کمپین در فضای مجازی را شامل میشود. قاعدتا نیروهای سیاسی دموکراسی‌خواه، رویکرد قهری، خشونت‌امیز و منجر به اعمال مسلحانه و تهاجمی را تجویز نمی‌کنند.

در موضع مقابل افراد و گروهعای سیاسی‌ای هستند که مسیر کسب قدرت سیاسی و یا تاثیرکذاری بر آن را از مسیر «سازش» با بلوک قدرت و عوامل اجتماعی آن تعریف میکنند.
میگویند چون موازنه قدرت در فضای سیاسی امکان بسیج اجتماعی عینی یا حتی مجازی را نمی‌دهد، تنها راه بیش‌برد سیاست، سازش با ذی‌نفعان و سهیم شدن هرچند حداقلی با آنها در قدرت سیاسی است. شاید که از این راه اهداف و تغییراتی هرچند کوچک به وقوع بپیوندد. نگاهی حداقلی و محافظه‌کارانه به تغییرات سیاسی و مطالبات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی که در نقطه مقابل سیاست «ستیز» قرار دارد.

بنظر می‌آید این رویکرد دوم چیزی است که تحت عنوان «وفاق» یا «توافق‌گرایی» مطرح می‌شود. از این رو و با تعریف بالا افرادی که مدعی وفاق و توافق‌گرایی هستند را میتوان  در بخش منتقدین محافظه‌کار دسته‌بندی کرد.

گمان می‌کنم چیزی که طی شش ماه اخیر توسط حامیان دولت آقای پزشکیان و توافق‌کرایان روزنه‌گشا در حال تئوریزه شدن است، این است که منتقدینی محافظه‌کار هستند که گمان می‌کنند توازن قوا وجود ندارد و ما طبیعتا باید از طریق سازش و توافق‌گرایی با قدرت مستقر و عوامل اجتماعی آن، بتوانیم میزانی از تغییر رویه‌ها و اصلاحات را محقق کنیم.

اما سیاست و عمل سیاسی یک سوی دیگر هم دارد و آن چیزی که من در تعریف سیاست و سیاست‌ورزی از آن استفاده کردم، یعنی «ستیز و سازش به‌هنگام» را می‌توان رویکرد سوم در نظر گرفت. یعنی در برابر ستیز همیشگی و سازش بی‌قید و شرط، «ستیز و سازش به‌هنگام» را در نظر گرفت.

در واقع زمانی می‌توان اصلاحات بنیادین و موثر را در سطوح مختلف (چه در سطح ساختارهای سیاسی و دیوانی کشور و چه در سطح قانون‌گذاری و چه در سطح کارگزاران سیاسی) داشت، که به هنگام ستیز خشونت‌پرهیزانه داشته  و در جای خود برای کسب منافع حداکثری به نفع اکثریت و جامعه مدنی،  سازش کرد.

به طور خلاصه؛ در رویکرد «ستیز و سازش به‌هنگام» آن چیزی که معنا و مفهوم سیاست را در معنای اصلاح‌طلبانه ساختاری و دموکراسی‌خواهانه‌اش معنا می‌بخشد، اشارتی است به رویکرد « فشار از پایین و چانه‌زنی  در بالا».

در این رویکرد ستیز دائمی انقلابی و سازش دائمی چنانکه اهل وفاق به آن دست می‌یازند، معنا سیاست و سیاست‌ورزی نیست.

با این تفاسیر انچه از گفتمان دولت پزشکیان و تولید محتوهای توافق‌گرایان برمی‌آید، تاکید بر همان سیاست محافظه‌کارانه است.
گمان میکنم که دشواری‌های ساختاری حاکم بر سیاست و سیاست‌گذاری‌های کشور پیچیده‌تر از آن باشد که با چنین رویکردی توفیق تغییر یا حتی بهبود ملموس حاصل شود و بخش بزرگی از ایرانیان که بی‌توجهی به مطالباتشان آنان را به صندوق رای و انتخاب بی‌توجه نمود را برانگیزد و امیدوار کند.

٭عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت

هم‌میهن

آدم بهشتی

21 Oct, 09:49


🔸آیا لازم است اسراییل حمله کند؟

🔸همین که بعد از حمله
#موشکی #جمهوری‌اسلامی تحلیل و تفسیر پاسخ #اسراییل مطرح شده، اوضاع #اقتصادی و معیشتی ملت #ایران در حال درب و داغان شدن است. مگر می‌شود سیستمی به گفته خودشان در #نوک‌قله و قدرت منطقه باشد، اما اینچنین دچار #وارفتگی شود؟ آیا لازم است اسراییل حمله کند؟

#امید‌فراغت روزنامه‌نگار

@Roshanfkrane

آدم بهشتی

20 Oct, 17:43


🌺چقدر جای فقهای اصیل خالی است-"مصلحت كشور بعید و آزادی كه این سالها هر دو را به مسلخ می‌بینیم"!

حسین جعفری

۱-آیت الله نوری همدانی گفته:"ما تذکر می دهیم ولی متأسفانه تذکرات ما پخش نمی‌شود."

✳️صرف نظر از اینکه نمی شود چندان به این نوع سخنانِ آقایان اعتماد کرد زیرا اگر حرفی بود که سانسورش کردند خب بمصداق امربمعروف و نهی از منکر ( که بالاترین مصداقش در برابر حاکم... است)می باید علنی می گفتند! و اینگونه سخنان دوپهلو که تعابیری متفاوتی حتی از جنس حمایت هم دارد را نباید جدی گرفت زیرا حداکثر از سر تقیه است! اما مرا به یاد نامه ی فقیهی دیگر انداخت؛آنهم نه در زمانه ی وجود رسانه های مجازی که اجازه ممنوع التصویرکردن‌ کسی را به ارباب قدرت نمی دهد(و اگر کسی ممنوع التصویر شده فقط بخاطر آن است که خودش دوست ندارد سخن بگوید و ممنوع التصویری را بهانه سکوت منفعلانه خودش کرده،) که در زمان یکه تازی مطلق صدا و سیما در سانسور صدای مخالف!، نامه "استعفاء سرگشاده آیت الله طاهری خطاب به ملت ایران" در تيرماه ۱۳۸۱!

💢۲- بخشی از این‌کیفر خواست:

✳️"هرگز نمی‌توانم چشمم را بر واقعیات ملموس و حقایق محسوس ببندم و شاهد درد نفس‌گیر و رنج‌ طاقت فرسای مردم باشم. مردمی كه گل‌های فضیلت را پایمال می‌بینند و افول ارزش‌ها و زوال معنویت‌ها را می‌نگرند.

❇️اصل جمهوری یعنی جابجایی مرتب و مكرر مدیران كشور و جامعه مدنی یعنی نقد و انتقاد مداوم برنامه‌های حكومت‌‌و انقلاب یعنی تأمین و تضمین خواسته‌های ملت كه مع‌الاسف امروز واقعیت غیر از اینها است. مصلحت كشور بعید است و آزادی كه این سالها هر دو را به مسلخ و مقتل می‌بینیم.

هنگامی كه از وعده‌ها و قول و قرارهای اول انقلاب یاد می‌آورم، همچون بید بر سر ایمان خویش می‌لرزم.آیا این بود آنچه با مستضعفین پیمان بستیم؟

⁉️از سر غیرت و درد می‌پرسم؛ تاكی برای مردم تكراری سخن بگوییم و مرتب كنفرانس و جلسه و میتینگ برگزار كنیم و از قوت لایموت ملت دردمند و محتاج و مستمند، لقمه سفره‌های اشرافی و طاغوتی خود گردانیم و از جیب ملت نجیب به اطرافیان و نورچشمی‌ها حاتم‌بخشی كنیم؟

😭مصیبت عظمای دین گریزی و سرخوردگی و بیكاری و تورم و گرانی و شكاف جهنمی فقر و غنا و فاصله عمیق و روز افزون طبقاتی و ركود و سقوط درآمد ملی و اقتصاد بیمار و فساد اداری و ضعف شدید مدیریتی و نقص فزاینده ساختار سیاسی كشور و اختلاس و ارتشاء و اعتیاد و عدم چاره‌اندیشی كارآمد تبعات فجیعی دارد كه همچون سیل بنیان برانداز پشت سد ایستاده و هرلحظه كیان كشور و حیات ملت را تهدید می‌كند.

لاف زدن و گزاف گفتن و تزویر نمودن و حریم خصوصی افراد را شكستن و تصفیه حساب خصوصی و سیاسی نمودن و به سخنان كلیشه‌ای دلخوش بودن و از جمعیت‌های خیابانی سان دیدن، تاكنون نتوانسته است از حجم انبوه مشكلات و معضلات بكاهد؟

❗️عدم تعهد به قانون و حضور نهادهای غیرمدنی نامسؤول، باندهای مافیایی و خلع یدمجلس و وجود اهرم‌های مطلقه نامتناهی و مادام‌العمر نامحدود و قدرت‌های بادآورده رویین‌تن غیر پاسخگو و سیاستگذاری‌های خارجی بعضاً ناموفق و بنیادهای مرئی و بنگاه‌های نامرئی غیراقتصادی و تجاری و اسكله‌های غیردولتی نامتعارف و رانت‌خواری و یغماگری و فراری دادن مغزها و بگیر و به‌بندها و حصر و حبس‌های نامألوف و باب شدن چنگیزی و مردم‌ستیزی و قانون گریزی و ایزوله كردن ارباب فكر و اندیشه و اسیر كردن منتقدان و ذبح نامطبوع مطبوعات و حبس نامشروع اصحاب نشریات و نظارت جناحی ناصواب و نامعقول استصوابی و دادگاه نامقبول روحانیت و فلج كردن دولت و بافت نامطلوب شورای مصلحت و مردم را هیچ انگاشتن و بر شیپور قدرت دمیدن و كشور را بر بال باد گذاشتن،‌سرانجامی نامیمون دارد كه از نكبت و شقوت آن به خدای بزرگ پناه می‌برم.

آنان كه بر شتر چموش قدرت سوارند و در میدان سیاست دو اسبه می‌تازند و از نردبان مقدسات و اعتقادات مردم بالا می‌روند و...ذوب شدگانی كه ماست را سیاه می‌بینند!شعبان بی‌مخ‌های وحشت‌ و رهبت كه با هتاكی و سفاكی ننگ عنیف و معیف كوی دانشگاه را آفریدن و با تهاجم حیوانی مرتع دانشگاه را چریدند و با تعرضات شنیع پرده ناموس فرهنگ و علم را دریدند و در قتل‌های زنجیره‌ای مظلومان بی‌گناه و قربانیان بی‌پناه لعنت سرمدی خدا و نفرت ابدی خلق را خریدند.

❇️آه آه! شوقا الی رویته وا اسفا كه امروز شاهد حبوط روحانیت و سقوط مرجعیت هستیم!

🇮🇷با كمال تأسف در شرایط موجود از امامت جمعه كنار می‌روم الفرارممالایطاق من سنن المرسلین.

🤲ای خداوند قسط و آزادی و ای پروردگار عدالت و آگاهی و ای آفریدگار قلم و اندیشه، بیش از این آب شعور و باران نور ببار و رحمت واسعه خود را از این ملت بزرگ دریغ مدار."[پایان نقل]

💢پ ن:

🇮🇷و امروز که شاهد حبوط روحانیت و سقوط مرجعیت بیش از پیش هستیم، چقدر جای فقهای شجاع و آزاده ای چون آیت الله طاهری در کنار مردم خالی است!

@adambeheshti

آدم بهشتی

20 Oct, 16:34


🌺پزشکیان‌ مرد عمل و ورژن‌ ارتقاء یافته رئیسی برای سپر بلا شدن است!

حسین جعفری

🗣ابطحی:"دلم برای پزشکیان می سوزد.‏"زیرا ورزای پزشکیان در حال باج دادن به پایدارچی ها هستند!

اینکه عاقبت تصمیم نابخردانه روزنه گشایان اصلاحات که سر در روزنه کرده اند به اینجا می رسد روشن بود زیرا از همان ابتدا پزشکیان خود را سربازی چون رئیسی می دانست که قرار است فرامین رهبری را بدون وجود اشکالات زمان رئیسی عملیاتی کند.در واقع پزشکیان نمونه ارتقاء یافته و ورژن بهتر رئیسی است!

❗️نکته‌ مهم آنکه جریان اصلاحات به غلط و بدون موافقت داماد و اخذ تضمین برای حقوق خود تفویض بضع فرموده و با تحلیلی غلط(مبنی بر اینکه تایید پزشکیان یعنی قبول تغییرات از سوی نظام)با عقد موقت لباس عروس بر تن کردند و چون نمی توانند راه خود را جدا کنند رو به غر زدن آورده اند؛دبیر جبهه نالیده و سخنگوی جبهه غر می زند و شرم آور اینکه سخنگوی اصلاح طلب دولت توجیه می کند و حواله به آینده ای مبهم می دهد!

‼️اگر احمدی نژاد و رئیسی آمده بودند تا سپر بلا شوند ولی در عمل جاخالی دادند اما این پزشکیان مرد عمل برای سپر بلا شدن و ایستادن در برابر مطالبات مردم است.

@adambeheshti

آدم بهشتی

20 Oct, 14:53


یک اسطوره دیگر در فلسطین

اشاره: انسان به صورت فردی و یا به ویژه جمعی اسطوره ساز است چرا که بدون اسطوره نمی تواند زندگی کند. البته اساطیر با خرافه و افسانه و اباطیل متفاوت است. آدمیان باید اولا به کارکردهای اسطوره کاملا آگاه باشند و از نقش مثبت آن استفاده کند و ثانیا متوجه باشند که در چنبره انواع خرافه ها گرفتار نشود.
دیروز این خبر انتشار یافت که یحیی سنوار رهبر مقتدر و اسطوره ای سازمان فلسطینی و ضد اشغالگری ها و مظالم رژیم آپارتاید اسرائیل در حملات بی امان ارتش متجاور اسرائیل به خانه ای در غزه ویران کشته شده است. کلیپ کوتاهی نیز از آخرین لحظات سنوار توسط ارتش اسرائیل انتشار یافت. هرچند اسرائیلی ها احتمالا با هدف دیگری دست به این کار زده اند اما شواهد نشان می دهد که حداقل تا اینجای کار کاملا به زیان آنان تمام شده است. خدا خواهد آنجا که کشتی برد! در آن کلیپ دیده می شود که سنوار در حالی که به شدت زخمی است و یک دستش را نیز از دست داده اما تمام توانش را در جسم مجروح و در آستانه مرگش جمع می کند و با دست دیگرش چوبی را به طرف مهاجمان اسرائیلی پرتاب می کند! یعنی آخرین تیر در ترکش هم نثار اشغالگران خواهد شد. احتمالا سنوار با این حرکتش، که روشن نیست چقدر ارادی و آگاهانه بوده، در قاب تاریخ فلسطین معاصر خواهد ماند. او دیگر خود یک اسطوره شده و الهام بخش نسل های دیگر فلسطینی های تحت اشغال و تجاوز خواهد بود.
از دیروز که این کلیپ را دیده ام بارها به یاد بخشی از سخنرانی شریعتی افتادم که در عاشورای سال 49 در تنهایی خانه اش نوشته و بعدتر در شب عاشورا در حسینیه ارشاد تهران خوانده است. تصویری ادیبانه و شاعرانه ای که شریعتی از آخرین لحظات حسین بن علی در عاشورای سال 61 ارائه می دهد، بی شباهت به آخرین لحظات سنوار در مهر 403 در غزه نیست.
من میانه ای با برخی افکار و اعمال حماس و حزب الله لبنان و دیگر اسلامگرایان ندارم و از این رو هرگز در صف آنان نمی ایستم ولی در برابر انواع تجاوزهای اسرائیل نیز کمترین نرمشی نشان نمی دهم. حداقل پایداری آنان در برابر تجاوزات حدود یک قرنه اخیر را ارج می نهم. به ویژه که اغلب زمامداران غربی با رهبری آمریکا در کنار اسرائیل ایستاده و علیه ستمدیگان عمل می کنند و از ترورشان به دست اسرائیلی ها اظهار خوشحالی می کنند. از این رو در اینجا فرازی از حسین وارث آدم شریعتی را با به مناسبت بازنشر می کنم و آن را تقدیم می کنم به تمامی قربانیان غزه و فلسطین؛ بدون این که در پی اسطوره سازی باشم و یا دچار احساسات شده و مرتکب گزافه بشوم. این را هم بگویم نثر شریعتی در این متن یکی از درخشان ترین نمونه های ادبیات پارسی معاصر است.

. . . کویری با خورشیدی کبود و آسمانی به رنگ شرم، صحرایی افق در افق پوشیده از خون و شبحی روییده از دریای سرخ، سینه صحرایی بی کس و در زیر ابر دردبار، شبحی یا مجسمه ای، تندیسی در خون ایستاده، سندانی در زیر ضربه های دشمن و دوست، مجروح، خون آلود، شکسته، خاموش، با دستی بر قبضه شمشیری که با همه تعصبش کوشید تا همچنان نگهش دارد! . . . و دستی دیگر همچنان بلاتکلیف!
نه می جنگند، که با چه؟ نه سخن می گوید، که با که؟ نه می رود، که به کجا؟ نه باز می گردد، که چگونه؟ و نه می نشیند، که: هرگز!
ایستاده است و تمامی تلاشش این که نیفتد!
بر سر رهگذر تاریخ ایستاده و بر هر نسلی که می گذرد، سر راه می گیرد و بر سرش نهیب می زند که: ای بر مرکب های سیاه ننگ، بگریخته از همه صحنه های «شهادت» تاریخ! . . .
ای غایب ها! پوچ ها، پلیدها، در میان شما کسی هست هنوز چهره انسان را به یاد آورد و چشمانی هست که او را بتواند دید و بازشناخت؟
اینان که مرگ را همچون گردن بندی از زیباترین گوهرهای خدا بر گردن آویخته اند، بی مرگان جاودانه اند، تا شاهد آنچه در تاریخ آدمی گذرد، شهید آنچه بر بنی آدم می میرد و می پژمرد و قربانی جلاد می شود!     
شنبه 28 مهر 1403                                                                               #یوسفی_اشکوری                                                                                                                      #اجتماعی_سیاسی
@MostafaTajzadeh

آدم بهشتی

20 Oct, 10:50


🔵 پاسخ هادی کسایی‌زاده روزنامه‌نگار به یادگار یادگار یادگار یادگار امام خمینی در موضوع مهاجران افغان


#تحلیل_زمانه
🌍 @TahlilZamane

آدم بهشتی

19 Oct, 13:59


در بیست و سومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:پیامبر آغازگر هیچ جنگی نبود/ ولایت پذیری انسان در عصر مدرنیته/ تلفیق بین اخلاق و سیاست فقط از عهده حجت خدا بر می‌آید

در بیست و سومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمد تقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه ادامه گفتگوی قبل درباره "پیامبر مکی- پیامبر مدنی" را پی گرفتیم.

دیدارنیوزـ حسین جعفری: در بیست و سکمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمد تقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه ادامه گفتگوی قبل درباره "پیامبر مکی- پیامبر مدنی" را پی گرفتیم.در گفت‌وگوی قبل اکبر نژاد گفته بود که "محمد (ص) در دو دوره، فضا و اتمسفر متفاوت پیامبری کرد، دوره‌ی مکه و دوره‌ی مدینه، دوره مقهوریت و عدم قدرت در مکه و دوره مقبولیت و اقبال‌ مردمی و اقتدار در مدینه. در دوره مکه هدف تبلیغ و ترویج ایمان و یارگیری بود و در دوره مدینه بدلیل بسط و گسترس و تعمیق ایمان در مردم، دوره حرکت گام به گام بسمت تغییر رفتار و تعاملات مردم؛ و بدلیل اینکه دوره آخرالزمانی همانند دوره مکی پیامبر است لذا باید حداکثر رفق و مدارا و مهربانی با مردم‌ صورت گیرد تا اساس ایمان مردم حفظ شود نه عمل به احکام!"

برای مشاهده این برنامه در یوتیوب روی لینک زیر کلیک کنید⬇️
▶️ youtu.be/CnuK4YIMDhE

🔵 این برنامه در سایت دیدارنیوز

🔵 @didarnews1
🔵 @didarnewsir
🔵 @akbarnejad_ir

آدم بهشتی

19 Oct, 10:48


🔴محمدتقی اکبرنژاد در مصاحبه با دیدارنیوز: قانون حجاب، شرعی نیست

🔹طبق این قانون تمام دوربین های کشور باید در اختیار این مجموعه باشد تا بتواند از دختران عکس بگیرد و ... . خب یعنی چه؟ کل کشور را بکنیم فضای امنیتی سر موضوع حجاب؟

🔹ما با رفتارمان کاری کردیم که زخم عمل ما منتقل شد به ایمان مردم و نزد خدا ایمان بسیار بالاتر از عمل است و ما آن را از بین بردیم


#دیدار_نیوز
@didarnews1| @didarnewsir

آدم بهشتی

19 Oct, 10:03


♦️همه برنگشتند

🔻صحت سنجی اظهارات دیروز وزیر علوم درباره بازگشت همه دانشجویان تعلیقی به دانشگاه

📌دانشجویان تعلیقی دانشگاه‏‌های الزهرا، خواجه نصیر، گیلان و... می‏‌گویند هنوز به دانشگاه بازنگشته‌‏اند

🔻وزیر علوم می گوید همه دانشجویان تعلیقی به دلیل اعتراضات 1401 و بیشتر اساتید تعلیقی به دانشگاه برگشته‌اند؛ ادعایی که مثال نقضش بسیار است

🔻 یکی از دانشگاه‌هایی که احکام تعلیق هیچکدام از دانشجویان تعلیقی آن لغو نشده، دانشگاه‌الزهراست؛ دانشجویان این دانشگاه به هم‌میهن می‌گویند که حداقل از سه هفته پیش برای پیگیری بازگشت خود مراجعه می‌کنند اما هر بار به آنها وعده بازگشت داده می‌شود و تا امروز خبری از لغو این احکام نیست 

🔻دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر هم می‌گویند که تا امروز هیچ تغییری در زمینه لغو احکام این دانشگاه رخ نداده است

🔻دانشجویان علوم پزشکی مشهد می‌گویند که باتوجه به گذشت زمان، احکام اغلب از زمان اجرایی خودش گذشته بود و دانشجویان دوره محکومیت خود را سپری کرده بودند

🔻 احکام دانشجویان تعلیقی علم‌وصنعت  تمام شده و به دانشگاه برگشتند اما به‌‏واسطه سنواتی که برایشان در نظر گرفته شده، امکانات رفاهی، خوابگاه و غذا از آنها گرفته شده و شهریه‌‏های ورودی 1402 را می‌‏پردازند 

🔻دانشجویان دانشگاه گیلان امیدوار بودند که بعد از روی کار آمدن حسین سیمایی‌‏صراف در وزارت علوم، در روند مدیریتی این دانشگاه تغییراتی رخ دهد، اتفاقی که تا امروز رخ نداده است

🔻دانشجویان علوم پزشکی شیراز می‌گویند «دانشجویانی که احکام مشروطی داشتند، باید منتظر انتخابات نهادها و تشکل‌‏های دانشجویی باشند تا بدانند این احکام مشروطی ملغی شده و  افرادی که شامل این احکام بودند، تایید صلاحیت می‌‏شوند یا خیر؟»

🖌سارا سبزی | خبرنگار گروه اجتماعی

📌ادامه مطلب در لینک زیر:

https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-23419


🆔️@tahkimmelat

آدم بهشتی

18 Oct, 19:55


بیماری کشتار

دیدم آقایی که قطعا مانند دیگر موجودات عالم آیت‌الله است می‌گوید برای هدف ما اگر نیمی از مردم جهان هم کشته شوند می‌ارزد. من هرگز نمی‌دانم که او از چه هدفی سخن می‌گوید؟ هرچه فکر کردم، با اینکه اینجانب با اسلام مشهوری و تشیع مشهوری به‌شدت مشکل دارم و البته به قرائتی دیگر از اسلام و تشیع رسیده‌ام، اما هرگز نفهمیدم در اسلام و تشیع مشهوری چه هدفی وجود دارد که می‌ارزد برای آن همه مسلمانان و شیعیان و دیگران کشته شوند!

خواستم آیه قرآن بیاورم اما حیفم آمد. خواستم از پیامبر و ائمه سخن بیاورم دیدم جفاست. حتی نمی‌دانم ایشان بر اساس چه دینی از ادیان جهان چنین ادعایی می‌کند تا از آنها سخنی بیاورم.

اما دیدم نباید به خود فشار آورم. ایشان و دیگر افرادی که به‌درستی نشانه خدا خوانده می‌شوند با همان مجلس و با همان سیمای ملی کاملا تناسب دارند و هیچ چیز غیر عادی وجود ندارد. باید تحمل کرد. فعلا سرنوشت و زندگی ما در دست امثال ایشان است. چه کسی گفته است که برای آیت‌الله بودن خرد لازم است؟! اکثریت قاطع آیات خداوند خردمند نیستند. پس همه راحت باشند و دنبال دلیل عقلی و نقلی نباشند. به نظرم اینگونه خیلی راحت‌تر هستیم!
@soleimanisaa

آدم بهشتی

18 Oct, 19:38


🔸#ایران‌گرایان در خصوص حفظ جزایر سه‌گانه هشیار باشند.

🔸 اوضاع نگران کننده است و از آن نگران‌کننده‌تر بیخیالی
#مسئولان‌جمهوری‌اسلامی در برابر بیانیه مشترک #اتحادیه‌اروپا و #شورای‌همکاری‌خلیج‌فارس است! آیا تجربه #قاجار و تحمیل قرار‌داد #ترکمنچای و #گلستان در حال بازتولید است؟

#امید‌فراغت روزنامه‌نگار

@Roshanfkrane

آدم بهشتی

16 Oct, 12:02


🟠خانم سخنگو! ماله نکشید، اقناع کنید

نمی شود وعده صبر درباره اینترنت لاک پشتی و استاندار پایداریچی به مردم دهید

✍🏽محمد مهاجری

خانم مهاجرانی سخنگوی محترم دولت در برابر پرسشهای مختلف از جمله فیلترینگ، تورم، انتصابات، اجرای قانون حجاب و... یک نسخه ثابت دارد: صبرکنید، زود قضاوت نکنید، منتظر عملکردها باشید و...

توصیه به صبر، البته چیز خوبی است اما مگر مردم جز صبر، کار دیگری هم می توانند بکنند؟ دلار گران می شود صبر می کنند؛ قیمت نان و لبنیات جهش می کند صبر می کنند؛ در کل شبانه روز سرعت لاک پشتی اینترنت آزارشان می دهد صبر می کنند؛ استاندار پایداریچی منصوب می شود صبر می کنند. هر مشکل دیگری هم پیش می آید صبر می کنند. آنقدر صبر کرده اند که واژه "صبر" پیش آنها کم آورده است.

اما توصیه به صبر، وظیفه سخنگوی دولت نیست. این توصیه ، بی تعارف یعنی ماله کشی. اگر برای پرسشهای جامعه جواب به دردخور ندارید، پشت میز سخنگویی نایستید. اگر هم ایستادید بگویید در باره فلان سوال و بهمان موضوع حرفی ندارم.

مثلا اگر می پرسند رفع فیلترینگ چه شد؟جواب بدهید این کار وظیفه شورایعالی فضای مجازی است و اعضای این شورا با وجود خواسته حدود ۹۰ درصدی مردم برای برداشتن فیلتر، کک شان نمی گزد ، پس بروید دلیلش را از خود شورا بپرسید.

و اگر به شما گفتند "مگر آقای پزشکیان در تبلیغات انتخاباتی نمی دانستند که رفع فیلتر ، در اختیار او نیست؟" بگویید من خبر ندارم. همین.

یا اگر در باره انتصابات می پرسند بگویید سیاست کوچه پس کوچه هایی دارد که مردم را به آنها راهی نیست. یک جایی با یک جایی زد و بند کرده اند و از این فرایند یک استاندار پایداریچی مثلا برای اصفهان درآمده.

لاپوشانی نکنید چون بعدا به زحمت می افتید. وقتی شفاف حرف بزنید هم خودتان را نجات می دهید ، هم رئیس جمهور را.  مخاطب نیز قانع می شود و انتظاراتش را برای آینده تقلیل می دهد.

در مورد بعضی چیزها هم خودتان را به کوچه علی چپ بزنید. یادم نمی رود وقتی در دولت قبل به سرعت اینترنت اعتراض کردم، یکی از مسئولان وقت در تماس تلفنی که ادعا کرد از سوی وزیرمحترم قطع ارتباطات، مامور به آن شده صراحتا گفت سرعت اینترنت خیلی هم خوب است و تو نمی فهمی. اگر قبول نداری بیا با هم یک ماشین سوارشویم ،همه نقاط شهر بگردیم و با دستگاهی که ما خودمان داریم، به تو اثبات کنیم که سرعت اینترنت خیلی هم خوب است. باور کنید از این جواب دندان شکن بلافاصله قانع شدم!

خانم سخنگو هم در برخی مواقع می تواند از همین روش استفاده کند. سخنگوی دولت قبل هم این کار را خوب بلد بود.نتیجه آن شیوه، البته این است که آن سخنگو حتی اسمش در یاد کسی نمانده ، هر چند رسمش فراموش شدنی نیست!
https://t.me/+5ycCI2gmGtw0NDg0

https://t.me/+UqrfwnVQaww1N2Zk

🆔@MohandesMirHosseinMousavi

آدم بهشتی

16 Oct, 09:03


دولت پزشکیان، ⁧ #جمالی‌نژاد⁩ عضو جبهه پایداری را در یک جلسه ⁧ فوق‌العاده⁩ به عنوان استاندار اصفهان انتخاب کرد./ احتمال اینکه جمالی نژاد در دولت سعید جلیلی به استانداری اصفهان برسه بسیار پایین تر از دولت پزشکیان بود

@Sahamnewsorg