آموزش حسابداری @acceducate Channel on Telegram

آموزش حسابداری

@acceducate




@S_s922 👈 تبلیغات

حسابداری مالی
حسابداری صنعتی
حسابداری مالیاتی
حسابرسی

تاریج ایجاد کانال: ۱۳۹۵/۰۹/۰۳

آموزش حسابداری (Persian)

آیا به یادگیری حسابداری علاقه‌مندید؟ آیا می‌خواهید به مهارت‌های حسابداری مالی، صنعتی، مالیاتی و حسابرسی تسلط پیدا کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، کانال تلگرام @acceducate مکانی مناسب برای شماست! با تاریخ شروع فعالیت از سال ۱۳۹۵/۰۹/۰۳، این کانال آموزشی به شما امکان می‌دهد تا به صورت رایگان و با محتوای کامل و کاربردی، دانش حسابداری را به دست آورید. با دنبال کردن این کانال، می‌توانید مهارت‌های لازم برای موفقیت در زمینه‌های حسابداری را به دست آورید. سریع به @acceducate بپیوندید و از آموزش‌های ارزشمند این کانال بهره ببرید!

آموزش حسابداری

20 Nov, 17:45


ت‌ـ3. با این وجود، درخصوص برخی براوردهای حسابداری ممکن است ابهام به نسبت بالاتری وجود داشته باشد، به‌ویژه در مواردی که این براوردها مبتنی‌ بر مفروضات عمده باشد، برای مثال:

· براوردهای حسابداری مرتبط با نتایج دعاوی حقوقی.

· براوردهای حسابداری ارزش منصفانه برای ابزارهای مالی مشتقه‌ای که به‌طور عمومی معامله نمی‌شوند.

· براوردهای حسابداری ارزش منصفانه که برای انجام آن از مدل تدوین شده خاص واحد تجاری استفاده شده است یا اینکه برای انجام آن از مفروضات و داده‌های نامشهود در بازار استفاده شده است.

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

20 Nov, 06:31


ت‌ـ2. برخی براوردهای حسابداری، به نسبت ابهام کمتری دارند و ممکن است سبب پیدایش خطرهای تحریف بااهمیت کمتری ‌شوند، برای مثال:

· براوردهای حسابداری در واحدهای تجاری که فعالیتهای تجاری پیچیده ندارند.

· براوردهای حسابداری که به دلیل ارتباط با معاملات روزمره، بارها تکرار و به روز می‌شوند.

· براوردهای حسابداری مبتنی ‌بر اطلاعاتی که به راحتی در دسترس هستند، از قبیل اطلاعات مربوط به نرخ سود بانکی یا قیمتهای معاملاتی اوراق بهادار. در قسمت براورد حسابداری ارزش منصفانه، از چنین اطلاعاتی با عنوان ”مشهود“ یاد شده است.

· براوردهای حسابداری ارزش منصفانه در مواردی که روش اندازه‌گیری مطرح شده در چارچوب گزارشگری مالی مربوط، ساده و کاربرد آن در اندازه‌گیری دارایی یا بدهی به ارزش منصفانه به سادگی امکان‌پذیر است.

· براوردهای حسابداری ارزش منصفانه در مواردی که مدل مورد استفاده برای اندازه‌گیری براورد حسابداری، شناخته شده یا مورد پذیرش عمومی است به شرط اینکه داده‌ها و مفروضات مدل، مشهود باشند.

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

19 Nov, 12:13


توضیحات کاربردی

ماهیت براوردهای حسابداری
(رک: بند 2)

ت‌ـ1. به دلیل ابهام ذاتی در فعالیتهای تجاری، برخی از اقلام صورتهای مالی تنها می‌توانند براورد شوند.

به علاوه، ویژگیهای خاص یک دارایی، بدهی یا اجزای تشکیل‌دهنده حقوق صاحبان سرمایه، یا مبنا یا روش اندازه‌گیری مقرر شده در چارچوب گزارشگری مالی ممکن است براورد یک قلم در صورتهای مالی را ضروری سازد.

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

18 Nov, 16:30


مستندسازی

23. مستندسازی حسابرسی باید شامل موارد زیر باشد:

الف ـ مبنای نتیجه‌گیریهای حسابرس درباره معقول بودن آن دسته از براوردهای حسابداری و موارد افشای مربوط که حاوی خطرهای عمده است، و

ب ـ نشانه‌هایی از جانبداری احتمالی مدیریت، در صورت وجود. (رک: بند ت‌ـ128)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

18 Nov, 12:31


نشانه‌هایی از جانبداری احتمالی مدیریت

21. حسابرس باید برای تشخیص وجود نشانه‌هایی از جانبداری احتمالی مدیریت، قضاوتها و تصمیمات وی را درباره براوردهای حسابداری بررسی کند.

برای نتیجه گیری نسبت‌به معقول بودن براوردهای حسابداری، وجود نشانه‌هایی از جانبداری احتمالی مدیریت به خودی خود نشان‌دهنده تحریف نیست. (رک: بندهای ت‌ـ124 و ت‌ـ125)

تاییدیه کتبی

22. حسابرس باید از مدیریت درباره معقول بودن مفروضات عمده استفاده شده در انجام براوردهای حسابداری، تاییدیه کتبی دریافت کند. (رک: بندهای ت‌ـ126 و ت‌ـ127)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

17 Nov, 14:30


ارزیابی معقول بودن براوردهای حسابداری و مشخص‌کردن تحریفها

18. حسابرس باید بر مبنای شواهد حسابرسی ارزیابی کند که آیا براوردهای حسابداری مندرج در صورتهای مالی باتوجه به چارچوب گزارشگری مالی مربوط، معقول بوده یا تحریف شده‌ است. (رک: بندهای ت‌ـ116 تا ت‌ـ119)

موارد افشای مربوط به براوردهای حسابداری

19. حسابرس باید شواهد حسابرسی کافی و مناسب درباره انطباق موارد افشای براوردهای حسابداری در صورتهای مالی با الزامات چارچوب گزارشگری مالی مربوط، به دست آورد. (رک: بندهای ت‌ـ120 و ت‌ـ121)

20. برای براوردهای حسابداری که منجر به خطرهای عمده می‌شود، حسابرس باید کفایت افشای ابهام در براورد در صورتهای مالی را باتوجه به چارچوب گزارشگری مالی مربوط، ارزیابی کند. (رک: بندهای ت‌ـ122 و ت‌ـ123)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

15 Nov, 08:30


16. اگر به نظر حسابرس، مدیریت به آثار ابهام در براوردهای حسابداری که منجر به خطرهای عمده می‌شود، توجه کافی نکرده باشد، حسابرس باید در صورت لزوم، دامنه‌ای از براورد را برای ارزیابی معقول بودن براورد حسابداری مشخص کند. (رک: بندهای ت‌ـ111 و ت‌ـ112)

معیارهای شناخت و اندازه‌گیری

17. برای براوردهای حسابداری که منجر به خطرهای عمده می‌شوند، حسابرس باید شواهد حسابرسی کافی و مناسب را در مورد اینکه آیا موارد زیر مطابق با الزامات چارچوب گزارشگری مالی مربوط است یا خیر، کسب کند:

الف ـ تصمیم مدیریت درخصوص شناخت یا عدم شناخت براوردهای حسابداری در صورتهای مالی، و (رک: بندهای ت‌ـ113 و ت‌ـ114)

ب ـ مبنای اندازه‌گیری انتخاب شده برای براوردهای حسابداری، (رک: بند ت‌ـ115)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

14 Nov, 16:35


14. در تعیین موضوعات مشخص شده در بند 12 یا در برخورد با خطرهای ارزیابی شده تحریف بااهمیت طبق بند 13، حسابرس باید لزوم استفاده از مهارتها یا دانش تخصصی در رابطه با یک یا چند جنبه از براوردهای حسابداری را برای کسب شواهد حسابرسی کافی و مناسب مورد توجه قرار دهد.
(رک: بندهای ت‌ـ96 تا ت‌ـ101)

گسترش آزمونهای محتوا در برخورد با خطرهای عمده
ابهام در براورد

15. در مورد براوردهای حسابداری که منجر به خطرهای عمده می‌شوند، حسابرس باید علاوه بر انجام آزمونهای محتوای مقرر شده در استاندارد 330[1]، موارد زیر را نیز ارزیابی کند: (رک: بند ت‌ـ102)

الف ـ نحوه بررسی دیگر مفروضات و نتایج توسط مدیریت و دلیل رد آنها یا نحوه برخورد مدیریت با ابهام در انجام براورد حسابداری به روشهای دیگر. (رک: بندهای ت‌ـ103 تا ت‌ـ106)

ب‌ ـ معقول بودن مفروضات عمده استفاده شده توسط مدیریت. (رک: بندهای ت‌ـ107 تا ت‌ـ109)

پ ـ قصد مدیریت برای انجام اقدامی خاص و توانایی انجام آن اقدام (در رابطه با معقول بودن مفروضات عمده مورد استفاده مدیریت یا بکارگیری مناسب چارچوب گزارشگری مالی مربوط). (رک: بند ت‌ـ110)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

13 Nov, 17:31


پ ـ آزمون اثربخشی کنترلهای حاکم بر نحوه انجام براورد حسابداری توسط مدیریت، همراه با آزمونهای محتوای مناسب. (رک: بندهای ت‌ـ84 تا ت‌ـ86)

ت ـ انجام براورد نقطه‌ای یا دامنه‌ای برای ارزیابی براورد نقطه‌ای مدیریت. برای دستیابی به این هدف: (رک: بندهای ت‌ـ87 تا ت‌ـ91)

1. زمانی‌ که حسابرس از مفروضات یا روشهایی متفاوت از مفروضات و روشهای مدیریت استفاده می‌کند، وی باید از مفروضات یا روشهای مدیریت به اندازه‌ای شناخت کسب کند که برای تشخیص منظور شدن متغیرهای مربوط در براورد نقطه‌ای یا دامنه‌ای حسابرس و ارزیابی هرگونه تفاوت عمده آن با براورد نقطه‌ای مدیریت، کفایت داشته باشد. (رک: بند ت‌ـ92)

2. زمانی‌ که حسابرس به این نتیجه می‌رسد که استفاده از یک دامنه برای براورد مناسب است، وی باید این دامنه را براساس شواهد حسابرسی در دسترس به‌گونه‌ای محدود کند که همه ارقام این دامنه، معقول به نظر برسد. (رک: بندهای ت‌ـ93 تا ت‌ـ95)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

13 Nov, 16:08


13. حسابرس باید در برخورد با خطرهای ارزیابی شده تحریف بااهمیت ، الزامی طبق استاندارد 330 ، یک یا چند مورد از موارد زیر را باتوجه به ماهیت براورد حسابداری انجام دهد: (رک: بندهای ت‌ـ59 تا ت‌ـ61)

الف ـ تعیین اینکه آیا رویدادهای واقع شده تا تاریخ گزارش حسابرس، شواهد حسابرسی درخصوص براورد حسابداری فراهم می‌کند یا خیر. (رک: بندهای ت‌ـ62 تا ت‌ـ67)

ب ـ آزمون نحوه انجام براورد حسابداری توسط مدیریت و داده‌هایی که برای انجام براورد استفاده شده است. برای این کار حسابرس باید موارد زیر را ارزیابی کند: (رک: بندهای ت‌ـ68 تا ت‌ـ70)

1. مناسب بودن روش اندازه‌گیری استفاده شده باتوجه به شرایط موجود، و (رک: بندهای ت‌ـ71 تا ت‌ـ76)

2. معقول بودن مفروضات مورد استفاده توسط مدیریت باتوجه به اهداف اندازه‌گیری در چارچوب گزارشگری مالی مربوط. (رک: بندهای ت‌ـ77 تا ت‌ـ83)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

12 Nov, 07:30


برخورد با خطرهای ارزیابی شده تحریف بااهمیت

12. حسابرس باید براساس خطرهای ارزیابی شده تحریف بااهمیت، موارد زیر را تعیین کند: (رک: بند ت‌ـ52)

الف ـ بکارگیری مناسب الزامات چارچوب گزارشگری مالی مربوط به براورد حسابداری توسط مدیریت، و (رک: بندهای ت‌ـ53 تا ت‌ـ56)

ب ـ مناسب بودن و بکارگیری یکنواخت روشهای مورد استفاده برای انجام براوردهای حسابداری، ومناسب بودن تغییرات در براوردها یا روشهای مورد استفاده برای انجام آنها نسبت به دوره قبل، (رک: بندهای ت‌ـ57 و ت‌ـ58)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

10 Nov, 18:12


تشخیص و ارزیابی خطرهای تحریف بااهمیت

10. طبق استاندارد 315، حسابرس به منظور تشخیص و ارزیابی خطرهای تحریف بااهمیت، باید میزان ابهام مرتبط با براورد حسابداری را ارزیابی کند. (رک: بندهای ت‌ـ45 و ت‌ـ46)

11. حسابرس بر پایه قضاوت خود باید مشخص کند کدام براورد حسابداری به دلیل بالا بودن میزان ابهام می‌تواند باعث ایجاد خطرهای عمده ‌شود. (رک: بندهای ت‌ـ47 تا ت‌ـ51)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

09 Nov, 17:02


9. حسابرس باید نتیجه براوردهای حسابداری مندرج در صورتهای مالی دوره‌های قبل، یا، در صورت لزوم، براورد مجدد آن برای مقاصد دوره جاری را بررسی کند.

ماهیت و میزان بررسی حسابرس به ماهیت براوردهای حسابداری و مربوط بودن یا نبودن اطلاعات حاصل از این بررسی برای تشخیص و ارزیابی خطرهای تحریف بااهمیت براوردهای حسابداری مندرج در صورتهای مالی دوره جاری، بستگی دارد.

با این وجود، هدف این بررسی زیر سوال بردن قضاوتهایی نیست که در دوره‌های قبل بر مبنای اطلاعات موجود در آن زمان انجام شده است. (رک: بندهای ت‌ـ39 تا ت‌ـ44)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

08 Nov, 11:50


پ ـ چگونگی انجام براوردهای حسابداری توسط مدیریت و کسب شناخت از داده‌هایی که مبنای این براوردها قرار گرفته‌ است، از جمله موارد زیر: (رک: بندهای ت‌ـ22 و ت‌ـ23)

1. روش انجام براورد حسابداری، از جمله مدل مورد استفاده (در صورت وجود)، (رک: بندهای ت‌ـ24 تا ت‌ـ26)

2. کنترلهای مربوط، (رک: بندهای ت‌ـ27 و ت‌ـ28)

3. استفاده مدیریت از کارشناس، (رک: بندهای ت‌ـ29 و ت‌ـ30)

4. مفروضات مبنای براوردهای حسابداری، (رک: بندهای ت‌ـ31 تا ت‌ـ36)

5. تغییرات صورت گرفته در روشهای انجام براوردهای حسابداری نسبت به دوره قبل و یا تغییراتی که باید در این روشها صورت می‌گرفت، و در صورت وجود، دلایل آن تغییرات، و (رک: بند ت‌ـ37)

6. چگونگی ارزیابی اثر ابهام در براورد توسط مدیریت. (رک: بند ت‌ـ38)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

08 Nov, 08:03


الزامات
روشهای ارزیابی خطر و فعالیتهای مرتبط


8. هنگام اجرای روشهای ارزیابی خطر و فعالیتهای مرتبط، به منظور کسب شناخت از واحد تجاری و محیط آن، شامل کنترلهای داخلی، که طبق استاندارد 315 الزامی شده است، حسابرس، باید برای فراهم کردن مبنایی جهت تشخیص و ارزیابی خطرهای تحریف بااهمیت ناشی از براوردهای حسابداری، از موارد زیر شناخت کسب کند: (رک: بند ت‌ـ12)

الف ـ الزامات چارچوب گزارشگری مالی مربوط درخصوص براوردهای حسابداری، شامل موارد افشای مرتبط. (رک: بندهای ت‌ـ13 تا ت‌ـ15)

ب ـ راهکار مدیریت برای تشخیص آن دسته از معاملات، رویدادها و شرایطی که ممکن است نیازمند شناسایی یا افشای براوردهای حسابداری در صورتهای مالی باشد. برای کسب این شناخت، حسابرس باید در مورد تغییر در شرایطی که می‌تواند منجر به براورد جدید یا اصلاح براوردهای قبلی گردد، از مدیریت پرس‌و جو کند (رک: بندهای ت‌ـ16 تا ت‌ـ21).

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

07 Nov, 14:20


تعاريف

7. در استاندارد‌های حسابرسی، اصطلاحات زیر با معانی مشخص شده برای آنها بکار رفته است:

الف ـ ابهام در براورد ـ آسیب‌پذیری براورد حسابداری و موارد افشای مرتبط به واسطه مشکل ذاتی دقت در اندازه‌گیری آن.

ب ـ براورد حسابداری ـ تقریبی از مبلغ پولی در شرایطی که اندازه‌گیری به صورت دقیق امکان‌پذیر نیست. این اصطلاح برای مبلغ اندازه‌گیری شده به ارزش منصفانه (در صورت وجود ابهام در براورد) و برای دیگر مبالغ مستلزم براورد بکار می‌رود. در این استاندارد تنها برای براوردهای حسابداری که مستلزم اندازه‌گیری به ارزش منصفانه هستند، از اصطلاح ”براوردهای حسابداری ارزش منصفانه“ استفاده شده است.

پ ـ براورد نقطه‌ای مدیریت‌ ـ مبلغ انتخاب شده توسط مدیریت برای شناسایی یا افشا در صورتهای مالی به عنوان براورد حسابداری.

ت ـ براورد نقطه‌ای یا دامنه‌ای حسابرس ـ به ترتیب به مبلغ، یا دامنه‌ای از مبالغ اطلاق می‌شود که برای ارزیابی براورد نقطه‌ای مدیریت، از شواهد حسابرسی استخراج می‌شود.

ث ـ جانبداری مدیریت‌ ـ نبود بی‌طرفی توسط مدیریت در تهیه و ارائه اطلاعات.

ج ـ نتیجه براورد حسابداری ـ مبلغ پولی واقعی حاصل از قطعی شدن معاملات، رویدادها یا شرایط مبنای براورد حسابداری.

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

07 Nov, 06:30


پ ـ چگونگی انجام براوردهای حسابداری توسط مدیریت و کسب شناخت از داده‌هایی که مبنای این براوردها قرار گرفته‌ است، از جمله موارد زیر: (رک: بندهای ت‌ـ22 و ت‌ـ23)

1. روش انجام براورد حسابداری، از جمله مدل مورد استفاده (در صورت وجود)، (رک: بندهای ت‌ـ24 تا ت‌ـ26)

2. کنترلهای مربوط، (رک: بندهای ت‌ـ27 و ت‌ـ28)

3. استفاده مدیریت از کارشناس، (رک: بندهای ت‌ـ29 و ت‌ـ30)

4. مفروضات مبنای براوردهای حسابداری، (رک: بندهای ت‌ـ31 تا ت‌ـ36)

5. تغییرات صورت گرفته در روشهای انجام براوردهای حسابداری نسبت به دوره قبل و یا تغییراتی که باید در این روشها صورت می‌گرفت، و در صورت وجود، دلایل آن تغییرات، و (رک: بند ت‌ـ37)

6. چگونگی ارزیابی اثر ابهام در براورد توسط مدیریت. (رک: بند ت‌ـ38)

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

06 Nov, 18:17


ب ـ راهکار مدیریت برای تشخیص آن دسته از معاملات، رویدادها و شرایطی که ممکن است نیازمند شناسایی یا افشای براوردهای حسابداری در صورتهای مالی باشد.

برای کسب این شناخت، حسابرس باید در مورد تغییر در شرایطی که می‌تواند منجر به براورد جدید یا اصلاح براوردهای قبلی گردد، از مدیریت پرس‌و جو کند (رک: بندهای ت‌ـ16 تا ت‌ـ21).

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

05 Nov, 07:31


الزامات
روشهای ارزیابی خطر و فعالیتهای مرتبط


8. هنگام اجرای روشهای ارزیابی خطر و فعالیتهای مرتبط، به منظور کسب شناخت از واحد تجاری و محیط آن، شامل کنترلهای داخلی، که طبق استاندارد 315 الزامی شده است، حسابرس، باید برای فراهم کردن مبنایی جهت تشخیص و ارزیابی خطرهای تحریف بااهمیت ناشی از براوردهای حسابداری، از موارد زیر شناخت کسب کند: (رک: بند ت‌ـ12)

الف ـ الزامات چارچوب گزارشگری مالی مربوط درخصوص براوردهای حسابداری، شامل موارد افشای مرتبط. (رک: بندهای ت‌ـ13 تا ت‌ـ15)


به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

آموزش حسابداری

03 Nov, 18:30


تعاريف

7. در استاندارد‌های حسابرسی، اصطلاحات زیر با معانی مشخص شده برای آنها بکار رفته است:

الف ـ ابهام در براورد ـ آسیب‌پذیری براورد حسابداری و موارد افشای مرتبط به واسطه مشکل ذاتی دقت در اندازه‌گیری آن.

ب ـ براورد حسابداری ـ تقریبی از مبلغ پولی در شرایطی که اندازه‌گیری به صورت دقیق امکان‌پذیر نیست. این اصطلاح برای مبلغ اندازه‌گیری شده به ارزش منصفانه (در صورت وجود ابهام در براورد) و برای دیگر مبالغ مستلزم براورد بکار می‌رود. در این استاندارد تنها برای براوردهای حسابداری که مستلزم اندازه‌گیری به ارزش منصفانه هستند، از اصطلاح ”براوردهای حسابداری ارزش منصفانه“ استفاده شده است.

پ ـ براورد نقطه‌ای مدیریت‌ ـ مبلغ انتخاب شده توسط مدیریت برای شناسایی یا افشا در صورتهای مالی به عنوان براورد حسابداری.

ت ـ براورد نقطه‌ای یا دامنه‌ای حسابرس ـ به ترتیب به مبلغ، یا دامنه‌ای از مبالغ اطلاق می‌شود که برای ارزیابی براورد نقطه‌ای مدیریت، از شواهد حسابرسی استخراج می‌شود.

ث ـ جانبداری مدیریت‌ ـ نبود بی‌طرفی توسط مدیریت در تهیه و ارائه اطلاعات.

ج ـ نتیجه براورد حسابداری ـ مبلغ پولی واقعی حاصل از قطعی شدن معاملات، رویدادها یا شرایط مبنای براورد حسابداری.

به کانال آموزش حسابداری بپیوندید 👇
https://telegram.me/AccEducate

6,849

subscribers

103

photos

6

videos