❓سوال اول: چرا رییس جمهور به تکرار مطلبی پرداخت که پیشتر در ابتدای دولتش از آن خبر داده بود؟
❓سوال دوم: چرا پرزیدنت در این مقطع به این مقوله پرداخت؟
❓سوال سوم: آیا، بین این سخنان وی، با ماجرای شناسایی نامزدهایی از انتخابات مجلس که مدافع سند ۲۰۳۰ هستند و یا حرفهای امیرعبداللهیان در گامبیا در خصوص توسعه پایدار، ارتباطی هست؟
🌀بارها و بارها، من و دوستانم با نشان دادن صدها مدرک، مشخص کردیم آنچه در ایران به سند ۲۰۳۰ معروف است، هرگز منحصر به یک سند آموزشی نیست و آموزش، هدف ۴ از اهداف ۱۷ گانهء این سند هست. اهداف توسعهء پایدار: SDGs، هفده هدفند که موعد زمانیشان برای دستیابی از سوی سازمان ملل، سال ۲۰۳۰ اعلام شده. به همین دلیل در کشور ما به سند ۲۰۳۰ معروف است.
📌این اهداف، تمامی جنبههای زندگی از آب و هوا، مصرف سوخت، خوراک، بهداشت، آموزش، اقتصاد، شهرسازی و... را در بر میگیرد.
❓سوال کلیدی: آیا رییس جمهور بعد از ۳ سال سکانداری دولت، هنوز نمیداند سند توسعه پایدار ۲۰۳۰، منحصر به آموزش نیست؟
❓راستی چرا او از توسعهء پایدار در سخنرانیهای خارجیش، استفاده میکند؟ مثلاً چرا وی در اجلاس سران شانگهای گفت: در پرتو احترام به حق حاکمیت کشورها... اهداف والای «توسعه پایدار» قابل تحقق است؟ کدام اهداف؟
🌀ماجرا وقتی جالب میشود که بدانیم، اذناب دولت روحانی در تلاشند آنچه را که رییسی، در قم اعلام کرد لغو کرده، به خود نسبت دهند و از اساس، شاهکار خود بدانند. همچنان که حسامالدین آشنا اعلام کرد سند آموزشی ۲۰۳۰ در همان دولت روحانی متوقف شده بود.
📌دقت کنید! اینجا هم کل دعوا، بر سر سند آموزشی است.
🌀نه رییسی حرفی از سایر اهداف توسعه پایدار میزند، نه آشنا؛ و هر دو در حفظ راز اصلی سند ۲۰۳۰ و وجود ۱۶ هدف دیگر (در کنار آموزش) برای توسعهء پایدار، میکوشند!
❓سوال بسیار مهم: اگر سند ۲۰۳۰، قبلاً ملغی شده بود، پس رییسی چرا دوباره حرف از الغای آن میزند؟
📌از مجموع این اخبار، یک چیز برای من هویداست: این که این سند، پنهان از مردم در حال اجراست (کما اینگه مدارک بسیاری، دال بر اجرای سند توسعهء پایدار ۲۰۳۰ در ایران وجود دارد) و هر از گاهی هم که صدای اعتراضی در قبالش بلند میشود، مسوولان با چند نطق احساسی میگویند آنرا مدتهاست لغو کردهایم و تمام! در حالی که در عمل، اجرای این سند نه تنها ذرهای لغو نشده، که معالاسف با قدرت در حال پیگیری است!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503b