آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی @schematherapyforempowerment Channel on Telegram

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

@schematherapyforempowerment


روان شناس و مشاور
آموزش ،اطلاع رسانی و درمان

هماهنگی مشاوره حضوری، تلفنی و آنلاین: 09334977299

www.iranschematherapyacademy.ir

www.instagram.com/dr.abas.shafiee

Email: [email protected]

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی (Persian)

آیا به دنبال راهی برای تقویت و توانمندسازی روانی خود هستید؟ آیا می‌خواهید در زمینه طرحواره درمانی بیشتر بیاموزید و اطلاعات بیشتری کسب کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، کانال تلگرام schematherapyforempowerment مناسب شماست! این کانال توسط دکتر عباس شفیعی، روان‌شناس و مشاور متخصص در زمینه طرحواره درمانی، اداره می‌شود

در این کانال، شما می‌توانید از مقالات آموزشی، اطلاع رسانی و جلسات درمانی بهره‌مند شوید. هدف اصلی این کانال، آموزش و توانمندسازی شما در زمینه طرحواره درمانی است. علاوه بر این، می‌توانید برای هماهنگی مشاوره‌های حضوری، تلفنی و آنلاین با شماره 09334977299 تماس بگیرید

برای کسب اطلاعات بیشتر و دنبال کردن فعالیت‌های دکتر عباس شفیعی، می‌توانید وب‌سایت www.iranschematherapyacademy.ir و پیج اینستاگرام www.instagram.com/dr.abas.shafiee را دنبال کنید. همچنین، با ارسال ایمیل به [email protected] می‌توانید ارتباط با ایشان برقرار کنید

به جمع کانال schematherapyforempowerment بپیوندید و در مسیر توانمندسازی روانی خود پیشرو باشید!

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

22 Nov, 19:40


‏چرا پارتنرهای اشتباه انتخاب میکنیم ؟
کتاب ‎سندروم آهنربای انسانی مفصل راجع به این ویدیو نوشته..
"ما مجذوب کسانی می‌شویم که شبیه خودمان هستند"
"ما ناخودآگاه به سمت رابطه هایی کشیده می‌شویم که آشنا و یادآور روابطی هستند که در کودکی مان تجربه کردیم"
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

22 Nov, 11:36


این کتاب شامل تمرینات و روش هایی است که در صورت پایبند بودن به آن، معجزه ی اراده و ثبات در زندگی پدیدار می شود و فرد راه دستیابی به آرزوهای خود را در آن می یابد.
از مواردی که در کتاب به آن اشاره شده می توان به پرورش اراده در برابر سستی ها و خستگی های روزمره اشاره کرد که یکی از مهم ترین نکات در پرورش اراده در برابر آن، داشتن انرژی و انگیزه است. چگونگی به دست آوردن این انگیزه و انرژی نیز در تمریناتی به مخاطب معرفی می شود.

📕 قدرت اراده
✍️ #پل_ژاگو
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

22 Nov, 06:24


آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی pinned « مژده مژده برای اولین بار در ایران و جهان عرضه تکنیک‌های شناختی، هیجانی و رفتاری در طرحواره درمانی برای تک تک طرحواره‌ها (به تفکیک و با ذکر مثال) به صورت متن و در قالب pdf ✳️ به اطلاع همکاران و دانشجویان عزیز می‌رساند تکنیک‌های…»

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

22 Nov, 06:23


مژده مژده
برای اولین بار در ایران و جهان
عرضه تکنیک‌های شناختی، هیجانی و رفتاری در طرحواره درمانی برای تک تک طرحواره‌ها (به تفکیک و با ذکر مثال) به صورت متن و در قالب pdf

✳️ به اطلاع همکاران و دانشجویان عزیز می‌رساند تکنیک‌های طرحواره درمانی برای تک تک طرحواره‌ها( ۱۸ طرحواره ) توسط آکادمی طرحواره درمانی ایران با استفاده از منابع روز دنیا و تجارب آموزش و درمان طرحواره درمانی در ۱۲ سال گذشته تهیه و برای اولین بار در ایران و جهان به صورت یک مجموعه گرانبها خدمت همکاران و دانشجویان عزیز تقدیم می‌گردد.
✳️علاقمندان می توانند جهت خرید مجموعه فوق یا تک تک آنها به نکات زیر توجه کنند:
۱ .خرید تکنیک های هر طرحواره ۱۰۰هزار تومان
۲. خرید تکنیک های طرحواره های بعدی هر کدام با ۱۰ درصد تخفیف
۳. خرید مجموعه کامل با تخفیف ۳۰ درصد( ۱۲۶۰۰۰۰تومان) برای کسانی که تاکنون از ما خدماتی نگرفته و یا در دوره های ما شرکت نکرده اند.
۴.خرید مجموعه کامل تکنیک‌ها با تخفیف ۵۰ درصد برای کسانی که تاکنون از خدمات ما استفاده کرده یا در دوره های آموزشی ما شرکت نموده‌اند( یعنی با پرداخت ۹۰۰ هزار تومان به جای یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) این مجموعه نفیس را تهیه نمایند.

✳️مجموعه شامل تکنیک‌های شناختی، هیجانی و رفتاری طرحواره‌های مختلف به تفکیک و جداگانه و با ذکر مثال های متعدد است.

مجموعه شامل تکنیک های درمانی اختصاصی برای همه طرحواره های زیر است :

۱-رهاشدگی/ بی ثباتی
۲-بی اعتمادی/ بدرفتاری
۳-محرومیت هیجانی
۴-نقص/ شرم
۵-انزوای اجتماعی
۶-وابستگی /بی کفایتی
۷-آسیب پذیری نسبت به ضرر یا بیماری
۸-خود تحول نیافته / گرفتار
۹-شکست
۱۰-استحقاق/ بزرگ منشی
۱۱-خویشتن داری و خود انضباطی ناکافی
۱۲-اطاعت
۱۳-ایثار
۱۴-پذیرش جویی/ جلب توجه‌
۱۵-منفی گرایی، بدبینی
۱۶-بازداری هیجانی
۱۷-معیارهای سرسختانه / عیب جویی افراطی
۱۸-تنبیه

شماره کارت جهت واریز وجه:
5041721097792817
بنام عباس شفیعی بانک رسالت
@schematherapist

09223964330

09334977299

روابط عمومی آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

21 Nov, 20:32


با این راهنمای اساسی، هنر تغییرات بزرگ و پایدار را از طریق گام های کوچک و مستمر بیاموزید و زندگی خود را بدون ترس بهبود دهید.

بیاموزید چگونه با 7 قدم کوچک - از جمله نحوه فکر کردن به اندیشه های کوچک ، اقدامات کوچک و حل مشکلات کوچک - بر ترس و تعلل غلبه کنید تا به طور مداوم اعتماد به نفس خود را تقویت کرده و اهدافی را که ظاهرا غیرقابل غلبه به نظر می آمدند، ناگهان شدنی ببینید.

📕 یک گام کوچک برای تغییر زندگی
✍️ #روبر_مور

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

21 Nov, 11:10


#تلنگر

"من بی ارزشم"

اگر گرفتار این طرحواره شده باشید، احساس می کنید عیب های زیادی دارید و از ارزش چندانی برخوردار نیستید. باور راسخ دارید که برای اطرافیان آدم ارزشمند و دوست داشتنی نیستید. فکر می کنید که هر آن ممکن است عیب های شما برملا شود. ممکن است در دوران کودکی احساس کرده اید که به دلیل عیب و ایرادهایتان مورد احترام خانواده قرار نمی گیرید و از شما عیب جویی می کرده اند. خودتان را مقصر می دانید و احساس می کنید ارزش آن را ندارید که دیگران شما را دوست داشته باشند. در دوران بزرگسالی نیز از عشق ورزی و قبول محبت دیگران می ترسید. باورتان نمی شود که دیگران به دلیل ارزشمندی تان بخواهند با شما رابطه ای صمیمی برقرار کنند. بنابراین انتظار دارید که دیگران دست رد به سینه شما بزنند، شما را تحویل نگیرند و طردتان کنند.به نقل از کانال خ الهام کمالی

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

21 Nov, 05:35


آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی pinned « مژده مژده برای اولین بار در ایران و جهان عرضه تکنیک‌های شناختی، هیجانی و رفتاری در طرحواره درمانی برای تک تک طرحواره‌ها (به تفکیک و با ذکر مثال) ✳️ به اطلاع همکاران و دانشجویان عزیز می‌رساند تکنیک‌های طرحواره درمانی برای تک…»

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

19 Nov, 16:16


چجوری تراپیست خوب رو تشخیص بدیم؟

تراپی مثل جراح بینی یا چشم نیست که بری بهترینش (دکتر فلانی، ملقب به پنجه‌طلا) رو پیدا کنی، و دو سال تو نوبتش باشی که سه ساعت یه عمل جراحی بکنه و بره.

تراپی  یه سلسله جلسات هفتگیه و هر تراپیست معمولاً فقط ۲۰ الی ۴۰  تا مراجع همزمان می‌پذیره و نمی‌شه «بهترینش» رو پیدا کرد و گرفت.
مضافاً، تراپیست باید به مُراجع بخوره (سنی، دیدگاهی، حس اعتماد و امنیت) و ممکنه بهترین تراپیست برای یکی با بهترین دیگری کاملاً متفاوت باشه.

۱۸ ویژگی یک تراپیست خوب:

۱. حس امنیت و اعتماد داشتن باهاش
مهم‌ترین ویژگی تراپیست خوبه اینه که از همون جلسه اول حس می‌کنی که می‌تونی هر اعترافی دلت می‌خواد پیشش بکنی (کم‌کم) و چیزی ناراحتش نمی‌کنه.
این حس اعتماد و امنیت باعث می‌شه مطمئن باشی که اون همیشه سمت تو هست. (کمک‌کننده به تو، نه تأییدگر تو.)

۲. می‌تونی در جلسه آشنایی اولیه ازش هر سؤالی می‌خوای (راجع به کارش، مدلش، ...) بپرسی و اون ناراحت نمی‌شه و بهش بر نمی‌خوره.
چون تراپیست رو تو «استخدام» می‌کنی و هروقت بخوای می‌تونی اخراج/fire کنی. و خوبه طرف از ابتدا خودش رو خیلی «من خفنم و تو یه مراجع بیش نیستی برو بابا» نبینه.
دنبال درست و غلط اجتماعی و نمره‌دادن نیست. و تو می‌تونی (و بهتره) اون‌قدر باش راحت باشی که خصوصی‌ترین افکارت (مث  خواب‌های سکسی، یا تراماهای جنسی کودکی) رو بتونی راحت بهش بگی و تو چهره‌ش حس قضاوت نبینی -- صرفاً یه درک، پذیرش، و استقبال از داده‌ی مفید.
چه به‌لحاظ سنی، چه تاریخچه زندگی، چه نگاه به دنیا و ... لازمه حس کنی باهات هم‌گام هست و درکت می‌کنه. و با تو خیلی هم بیگانه و غریبه نیست.
۵. صحبت‌های مختصر، و عمدتاً پرسشی، خصوصاً در جلسات اول داره
و از خطبه و نصیحت و بالای منبر رفتن و پادکست لایو دادن تو صورتت پرهیز می‌کنه. و بیشتر سؤال کوتاه می‌پرسه اوایل.
خیلی تراپیست‌های حرفه‌ای حتی نظراتشون رو هم در غالب سؤال می‌گن تا حرف از دهن تو در بیاد و خودت موافق باشی.
حس می‌کنی کامل شنیده می‌شی. و چه با نت‌برداشتن، چه با دقت فراوان، جزئیات مهم جلسات یادشه و هرگز تو رو با یکی دیگه قاطی نمی‌کنه و یادش نمیره.
دقیقاً همین «شنونده‌ی دقیق و خفنی بودن» معمولاً اولین خصلت یه تراپیست خوبه که آدمو غافلگیر می‌کنه!
واقعاً به شناختن عمیقِ تو علاقه داره، و دنبال این نیست که سریع تو رو در یکی از جعبه‌های ازپیش‌تعیین‌شده قرار بده و پرونده‌ت رو ببنده بری. دقیقاً مشتاقه که هم خودش و هم تو، تو رو بهتر بشناسین!
۱۰. پلن پیشرفت و یه معیار برای ارزیابی بهبود داره
۱۱. تو رو با خودت مواجه می‌کنه
و علاوه بر درمان، بهت یاد هم می‌ده. برای مثال تو رو با خودت و احساساتت و چگونه درست شنیدن و درک کردنِ خودت و درونت آشناتر می‌کنه.
قرار نیست الزاماً خودت متخصص شی ته جلسات. اما خوبه که رشد هم بکنی جای فقط چسب‌زخم دریافت کردن و اتکای دائم.

بسته به رویکرد تراپیست، ۱۰ الی ۲۰ جلسه ممکنه طول بکشه تا کم‌کم نشانه‌های بهبود پیدا بشه. تو این مدت معمولاً خاطرات یا اتفاقات تلخ قدیم مرور می‌شن، و تغییرات و بازنگری هم بالطبع سخته.
اما این سختی خوبه و اگه محترمانه به چالش کشیده می‌شی ینی مسیر درستیه!
۱۴. تصمیمات همچنان پای خودته
تراپیست می‌تونه بهت حرفا و تجربیات «خودت» رو یادآوری کنه. و بگه تکرارِ کاری که قبلاً بهت ضرر زده، یحتمل بازم ضرر می‌زنه. یا بگه فلان‌جا بیشتر فکر کن و فلان جنبه رو هم ببین.
اما تصمیم رو تو باید بگیری و تراپیست مشاور و کوچ نیست که جای تو تصمیم بگیره.
مدل‌های مختلف رو بلده، و یا خودش امتحان می‌کنه یا بهت می‌گه. و اگه می‌بینه مدل کنونی برات مفید نیست، باهات در میون می‌ذاره.
غروری هم نداره که بخواد روی مسیری که خودش راحته اما داره کار نمی‌کنه فشار بیاره. و راحته که تو رو به سایر همکارانش ارجاع بده.

۱۶. باهوشه؛ و مشاهده‌گر، نه قضاوت‌گر
می‌تونه مسائل و ابعاد مختلف رو تفکیک یا تجمیع کنه. و در جایی یه مسأله‌ی پیچیده رو به زیرمسأله‌های نسبتاً مستقل بشکافه، و یا در جای دیگه ربط عمیق و ریشه‌ایِ دو تا مسأله‌ی به‌ظاهر جدا رو بیابه.
۱۷. متواضع هست
و اگه چیزی روندونه یا اشتباه کنه، می‌ره می‌خونه و جلسه بعد می‌گه. یا اگه جلسه‌ای رو نتونه بیاد باهات با عزت و احترام برخورد می‌کنه و اطلاع می‌ده

۱۸. اخلاق حرفه‌ای داره و محترمه
و به حدود و مرزهای حرفه‌ای شغلش کاملاً وفادار هست و می‌تونی اینو توش  ببینی. و خودش هم معمولاً تراپیست داره، و سوپروایزر یا مشاور تخصصی.
و حتی اگه بخوای باش دوست باشی، بهت حریم‌ها رو یادآوری می‌کنه. و به هیییییییچ وجه از این حریم‌ها تخطی نمی کنه.

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

19 Nov, 15:46


معرفی کتاب سندروم آهن ربای انسانی اثر راس روزنبرگ
کتاب "سندروم آهن ربای انسانی" به قلم "راس روزنبرگ" توضیحی درخشان و تاثیر گذار در رابطه با این موضوع می دهد که چرا بیماران و عاشقان بیش از حد احساسی فداکار ،عاشق افراد خود شیفته ، خود محور و خود خواه می شوند. کتاب حاضر به خواننده کمک می کند تا درک کند چرا، افراد از خود گذشته، صبور و بخشنده (وابسته ها) جذب افرادی می شوند که خودمحور، خودپسند و کنترل گرند (سلطه جویان عاطفی)؟ "راس روزنبرگ" با بهره گیری از تجارب شخصی خود در حوزه ی روان درمانی به بهترین شیوه، فرایند به یکدیگر جذب شدن افراد به یکدیگر را برای خواننده توضیح می دهد و به بررسی انواع اختلالات در روابط بین فردی می پردازد.
از ابتدای تمدن بشری، مردان و زنان به طرز عجیب و مقاومت ناپذیری به سمت یکدیگر جذب شده و درگیر روابط عاشقانه شده اند که اساس آن، مشاهداتشان نیست،بلکه چیزی است که احساس می کنند و فکر می کنند و توسط نیروهایی غیر قابل مشاهده صورت می گیرد. وقتی افراد با زمینه های عاطفی سالم با هم ملاقات می کنند ، "نیروی عشق" که مقاومت ناپذیر است، یک رابطه ی عاشقانه ی، متقابل و پایدار را ایجاد می کند. رابطه ای که ابتدا همانند قصه های پریان است، اما با گذشت زمان به سوهانی تبدیل می شود که با درد و نا امیدی و یأس روحمان را می خراشد. افرادی که نیمه ی گمشده ی یکدیکر بودند، به انسان هایی خودشیفته تبدیل می شوند که کابوس های یکدیگر هستند. در این کتاب خوانندگان بهتر خواهند فهمید که چرا آن ها ، علی رغم این که در رویای عشقی واقعی به سر میبرند ، خود را به طرزی ناامیدانه و دردناک عاشق شرکایی می دانند که آن ها را آزار می دهند. "سندروم آهن ربای انسانی" ، خوانندگان را به شکستن جذابیت پاتولوژیک راهنمایی می کند.
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

19 Nov, 15:45


‏چرا پارتنرهای اشتباه انتخاب میکنیم ؟
کتاب ‎سندروم آهنربای انسانی مفصل راجع به این ویدیو نوشته..
"ما مجذوب کسانی می‌شویم که شبیه خودمان هستند"
"ما ناخودآگاه به سمت رابطه هایی کشیده می‌شویم که آشنا و یادآور روابطی هستند که در کودکی مان تجربه کردیم"
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

18 Nov, 19:15


مژده مژده
برای اولین بار در ایران و جهان
عرضه تکنیک‌های شناختی، هیجانی و رفتاری در طرحواره درمانی برای تک تک طرحواره‌ها (به تفکیک و با ذکر مثال)

✳️ به اطلاع همکاران و دانشجویان عزیز می‌رساند تکنیک‌های طرحواره درمانی برای تک تک طرحواره‌ها( ۱۸ طرحواره ) توسط آکادمی طرحواره درمانی ایران با استفاده از منابع روز دنیا و تجارب آموزش و درمان طرحواره درمانی در ۱۲ سال گذشته تهیه و برای اولین بار در ایران و جهان به صورت یک مجموعه گرانبها خدمت همکاران و دانشجویان عزیز تقدیم می‌گردد.
✳️علاقمندان می توانند جهت خرید مجموعه فوق یا تک تک آنها به نکات زیر توجه کنند:
۱ .خرید تکنیک های هر طرحواره ۱۰۰هزار تومان
۲. خرید تکنیک های طرحواره های بعدی هر کدام با ۱۰ درصد تخفیف
۳. خرید مجموعه کامل با تخفیف ۳۰ درصد( ۱۲۶۰۰۰۰تومان) برای کسانی که تاکنون از ما خدماتی نگرفته و یا در دوره های ما شرکت نکرده اند.
۴.خرید مجموعه کامل تکنیک‌ها با تخفیف ۵۰ درصد برای کسانی که تاکنون از خدمات ما استفاده کرده یا در دوره های آموزشی ما شرکت نموده‌اند( یعنی با پرداخت ۹۰۰ هزار تومان به جای یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) این مجموعه نفیس را تهیه نمایند.

✳️مجموعه شامل تکنیک‌های شناختی، هیجانی و رفتاری طرحواره‌های مختلف به تفکیک و جداگانه و با ذکر مثال های متعدد است.

مجموعه شامل تکنیک های درمانی اختصاصی برای همه طرحواره های زیر است :

۱-رهاشدگی/ بی ثباتی
۲-بی اعتمادی/ بدرفتاری
۳-محرومیت هیجانی
۴-نقص/ شرم
۵-انزوای اجتماعی
۶-وابستگی /بی کفایتی
۷-آسیب پذیری نسبت به ضرر یا بیماری
۸-خود تحول نیافته / گرفتار
۹-شکست
۱۰-استحقاق/ بزرگ منشی
۱۱-خویشتن داری و خود انضباطی ناکافی
۱۲-اطاعت
۱۳-ایثار
۱۴-پذیرش جویی/ جلب توجه‌
۱۵-منفی گرایی، بدبینی
۱۶-بازداری هیجانی
۱۷-معیارهای سرسختانه / عیب جویی افراطی
۱۸-تنبیه

شماره کارت جهت واریز وجه:
5041721097792817
بنام عباس شفیعی بانک رسالت
@schematherapist

09223964330

09334977299

روابط عمومی آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

18 Nov, 18:56


♻️اولین قدم برای شروع هر کاری، همراه با نگرانی است و در اکثر اوقات همین نگرانی‌ها مانع از تلاش فرد می‌شود.

🔻راهکارهای زیر به شما کمک خواهد کرد که با وجود چالش‌ها برای شروع هر کاری بتوانید اولین گام و البته مهم‌ترین گام را بردارید:

۱. به خودتان این حق را بدهید که ممکن است در مسیر رسیدن به اهداف دچار شکست شوید.

۲. به‌ جای اینکه خودتان را به خاطر اشتباهات سرزنش کنید با خودتان مهربان‌تر باشید.
‌‌
۳. بین روابط و فعالیت‌های خود با دیگران مرزهایی تعیین کنید، تا بتوانید بر اهداف خود تمرکز بیشتری داشته باشید.

۴. نسبت‌ به نقاط قوت و ضعف خود آگاهی پیدا کنید و محدودیت‌ها را بشناسید.

۵. بررسی کنید که چه چیزی شما را در مسیر رسیدن به اهداف، با انگیزه نگه می‌دارد و اگر امکان دارد از یک فرد حامی در این مسیر کمک بگیرید.

۶. همچنین همراهی با فردی که اهداف مشترکی با شما دارد انگیزه و تعهد لازم را برای دنبال کردن اهداف به شما می‌دهد.
‌آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

18 Nov, 18:54


♻️معمولا افراد به اشتباه، کمرویی را همان اضطراب اجتماعی می‌دانند اما از لحاظ ویژگی‌های زیر متفاوت هستند:
۱.افراد کمرو موقع روبرو شدن و درخواست کردن از افراد غریبه دچار اضطراب می‌شوند(حتی در حالت عدم حضور دیگران) اما افرادی که‌ مبتلا به اضطراب اجتماعی هستند از صحبت کردن در جمع و مورد قضاوت قرار گرفتن توسط دیگران دچار اضطراب می‌شوند و در مواقعی که درخواستی از یک فرد غرببه داشته باشند (در صورت عدم حضور دیگران) زیاد مضطرب نمی‌شوند.

‌۲. افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی از انجام فعالیت یا صحبت در حضور دیگران اجتناب می‌کنند اما افراد کمرو در این زمینه کمتر نگران قضاوت دیگران هستند و کمتر اجتناب می‌کنند.

۳. افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی مدام نگران این هستند که دیگران متوجه اضطراب آنها شوند ولی افراد کمرو از اینکه دچار اضطراب شوند می‌ترسند و کمتر نگران مطلع شدن دیگران در مورد علائم اضطرابی‌شان هستند.

۴. افراد مبتلا به اضطراب اجتماعی، مدام پیامدهای مضطرب شدن در جمع دیگران را پیش گویی می‌کنند و معمولا پیامدهای مضطرب شدن را در حد یک فاجعه است.
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

17 Nov, 15:10


برای زندگی با همسر شکاک بهتر است قبل از هرچیز رفتار او را به خودتان نگیرید و آشفته نشوید. اعتماد به نفس و آرامشتان را حفظ کنید. در مقابل او حالت تدافعی نداشته باشید و به حرف هایش خوب گوش دهید.
برای کاهش شکاک بودن و بدبینی شوهر بیشتر در دسترس او باشید. از رفتارهایی که او را حساس تر میکند و حسادتش را تحریک میکند اجتناب کنید. در مورد احساستان و مشکل شکاک بودن مستقیما گفتگو کنید و در صورت لزوم از متخصص کمک بگیرید.به نقل از سایت سواد زندگی

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

17 Nov, 15:10


این خصوصیت هم یک موهبت و هم یک دردسر است. بنابراین اگر حس می‌کنید که همسرتان بیش از حد به شما بدگمان است، می‌توانید با رعایت توصیه‌های زیر بهتر با او کنار بیایید.
رفتار او را به خودتان نگیرید و آشفته نشوید
در ابتدای راه باید به این نکته توجه کنید که بدبینی و شک شوهرتان ارتباط بسیار کمی با شما دارد یا اصلاً به شما ربطی ندارد.
شاید شوهرتان تمام روز را به خواندن ایمیلهایتان گذرانده باشد یا با نام کاربری‌تان در گوگل جستجو کرده باشد، اما باید درک کنید که این اعمال بازتابی از رفتار نامناسب شما نیست و هیچ کار اشتباهی انجام نداده‌اید.
این کنکاش‌ها صرفاً از درک و احساسات همسرتان نشأت می‌گیرد که به هر دلیلی با احساسات و تصورات شما تفاوت دارد.
اعتماد به نفستان را حفظ کنید
کنار آمدن با یک همسر شکاک و پذیرفتن این که مردی که دوستش دارید، دائماً به شما گمان بد دارد، دشوار است. اما نباید اجازه بدهید که بدبینی شوهرتان روزتان را خراب کند یا روحیه‌تان را به هم بریزد.
به خودتان بگویید که فقط خودتان می‌توانید رفتار و خلق و خویتان را کنترل کنید و هیچ فرد دیگری توان این کار را ندارد.

رفتار تدافعی نداشته باشید
جواب دادن به دور جدیدی از بازجویی‌های همسرتان درباره این که با چه کسی ملاقات کرده‌اید و امروز چه کارهایی انجام داده‌اید، آزمون سختی برای صبر و شکیبایی شما است، اما سعی کنید به جای نشان دادن رفتار تدافعی، با آرامش به حرف‌ها و سوالات شوهرتان گوش بدهید.
اگر حرف‌های همسرتان را قطع کنید یا با لحن صدا و زبان بدن به او نشان دهید که کاسه‌ی صبرتان لبریز شده است، فقط موقعیت را وخیم‌تر می‌کنید و به این ترتیب شوهرتان بهانه‌ای پیدا می‌کند که مطمئن شود شکش درست بوده است.
گوش شنوا داشته باشید
به جای این که ذهن‌تان را به روی حرف‌های همسرتان ببندید و یک گوشتان در باشد و آن یکی دروازه یا این که دهان به دهان او بگذارید و هر انتقادی را با یک انتقاد تندتر جواب بدهید، صبور باشید و وقتی همسرتان شروع به شکایت کردن از رفتارتان می‌کند و بدبینی‌هایش را با شما در میان می‌گذارد، با دقت به او گوش بدهید.
اگر شوهر حسودتان بداند که می‌تواند درباره احساساتش حرف بزند، و شما به ترس‌ها و اضطراب‌هایش گوش می‌دهید و سعی می‌کنید منبع احساسات منفی‌اش را پیدا کنید، مسلماً اوضاع بهتر خواهد شد.

سعی کنید بیشتر در دسترس باشید
اگر همسرتان مشکل روانی ریشه‌دار و جدی ندارد، سعی کنید که بیشتر در دسترس باشید و به احساسات او بهتر پاسخ بدهید. برای مثال به محض این که اسم همسرتان را روی گوشی تلفن دیدید، گوشی را بردارید و نگذارید که پشت خط منتظر بماند.
اگر لازم است اضافه کاری کنید، حتماً موضوع را به همسرتان اطلاع بدهید و بگویید که کی به خانه برمی‌گردید. درباره برنامه‌تان با همسرتان صادق باشید و فکر نکنید این صداقت به معنای آن است که باید به شوهرتان جواب پس بدهید.
وقتی همسرتان بداند که چطور و کجا می‌تواند شما را پیدا کند، به عشقش مطمئن‌تر می‌شود و کمتر به درستی رابطه‌اش با شما شک می‌کند.
به رفتار و کارهای خودتان دقت کنید
ممکن است بعضی رفتار و کارهای شما شک‌برانگیز باشد. اگر تلفنتان شب‌ها دیروقت زنگ می‌خورد یا بدون هماهنگی قبلی دیر به خانه برمی‌گردید، طبیعی است که همسرتان دچار شک و بدگمانی بشود.
شاید به نظر شما این مسائل پیش پا افتاده باشد، اما همین مسائل جزئی از نظر شوهرتان نشانه‌ی آشکار خیانت است.
تنها راه برای حل چنین مشکلی این است که شکاف ارتباطی را با گفتگو پر کنید و به همسرتان اطمینان خاطر بدهید که از این به بعد او را در جریان کارهایتان خواهید گذاشت.
در این مورد مستقیما گفتگو کنید
اما اگر متوجه شدید که رفتار مهربانانه و باملاحظه‌ای که با همسرتان داشته‌اید، هیچ فایده‌ای نداشته است و بالعکس جواب دادن‌های مداوم به سوالات بی‌پایان همسر شکاکتان جسم و روحتان را خسته کرده است، بهتر است روش مستقیم‌تری را در پیش بگیرید.
زمان و مکان مناسبی را برای یک گفتگوی مستقیم و صادقانه با شوهرتان پیدا کنید. به او بگویید که بازجویی‌های مداومش باعث ناراحتی و افسردگی‌تان شده است.
بگذارید همسرتان متوجه شود که شک و بدگمانی همیشگی او دیگر باعث نمی‌شود که بیشتر برای جلب رضایتش تلاش کنید، بلکه موجب می‌شود تا بیشتر در لاک دفاعی فروبروید و از او دور شوید.
از متخصص کمک بگیرید
در نهایت اگر تمام تلاش‌هایتان ناکام ماند و از هیچ یک از توصیه‌های بالا نتیجه نگرفتید، اما همچنان می‌خواستید که به زندگی با شوهر شکاکتان ادامه دهید، تنها راهی که برایتان باقی می‌ماند این است که از متخصص کمک بگیرید.

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

17 Nov, 15:10


با شوهر شکاک و بدبین چطور رفتار کنیم؟
اعتماد پایه و اساس هر رابطه است و رابطه ای که در آن اعتماد متقابل وجود نداشته باشد، به راحتی از هم خواهد پاشید. زندگی با شوهر شکاک و بدبین بسیار سخت و طاقت فرساست، اما با آگاهی و برخی راه و روش ها می توان بر این مشکل غلبه کرد.

نشانه های همسر شکاک
همواره، به ویژه در اوایل ازدواج نمی‌توان به آسانی گفت که یک شوهر چه زمانی بیش از حد شکاک و بدبین شده است. بعضی کارها مانند پرسیدن سوالاتی از قبیل “با کی بیرون رفته بودی” یا “با کی داشتی حرف می‌زدی” گاهی اوقات به اشتباه به نگرانی عمیق و دلتنگی تعبیر می‌شود.
در هر حال این شکاک بودن و بددلی در نهایت به رفتاری آزاردهنده و غیرقابل تحمل تبدیل می‌شود که حتی ممکن است به سوءاستفاده عاطفی و خشونت فیزیکی نیز بیانجامد.

فکرهای سرشار از بدبینی و بدگمانی
یک همسر شکاک به همه چیز بدبین است و هر چیزی را یک تهدید بالقوه به شمار می‌آورد. کافی است حرکتی را انجام دهید که به نظر شوهر شکاکتان خوشایند نباشد، تا او فکر کند که در حال توطئه علیه او هستید.

رابطه‌های آمیخته با بدبینی یا سیاه است یا سفید، هیچ چیزی بین این دو در ناحیه‌ی خاکستری وجود ندارد. حتی نمی‌توانید با همسر شکاکتان یک گفتگوی منطقی داشته باشید.
حسادت
شوهران بددل و شکاک دیوانه‌وار به همه حسادت می‌کنند. حرف زدن عادی با یک مرد از نظر یک همسر شکاک خیانت محسوب می‌شود. البته شاید بتوانید شوهر شکاکتان را قانع کنید که فقط یک رابطه‌ی اجتماعی عادی با آن مرد داشته‌اید، اما حسادت او بعد از مدتی و به کوچکترین بهانه‌ای دوباره فوران می‌کند.
عقده آزار و اذیت
شوهران شکاک دائماً حس می‌کنند که همسرشان به آنها خیانت کرده است. این مردان بدبین همیشه ضعیف و آسیب‌پذیرند.
مطمئناً شما در حال توطئه کردن علیه شریک زندگی‌تان نیستید، اما او فکر می‌کند که در این رابطه مورد سوءاستفاده قرار گرفته است و این شما هستید که از او سوءاستفاده کرده‌اید.
بی‌اعتمادی
شک و بدبینی در نهایت منجر به بی‌اعتمادی شدید می‌شود. مردان شکاک به هیچ کس اعتماد ندارند و در هر محیطی به دنبال تهدیدهای بالقوه می‌گردند.
این آماده‌باش بودن برای یافتن خطرها و کشف توطئه‌هایی که علیه آنها در جریان است، کار را برای اطرافیانشان پیچیده می‌کند و حتی امکان برقراری یک رابطه‌ی پایدار را از بین می‌برد.
خواندن فکر دیگران
حتماً برایتان پیش آمده که شوهر شکاکتان با نگاهی عجیب مدتی به شما خیره می‌شود، بدون این که شما دلیل این نگاه خیره را بدانید.
واقعیت این است که همسر شکاکتان باور دارد که می‌تواند فکرتان را بخواند. یک شکلک ساده یا اخم کردن دریایی از سرنخ‌های جالب را در اختیار آنها می‌گذارد که نشان می‌دهد به او خیانت کرده‌اید.
زود قضاوت کردن
اگر همسرتان شکاک است، نمی‌توانید یک بحث منطقی با او داشته باشید، چون او بلافاصله از بحث نتیجه‌گیری می‌کند و پرونده را با رای به خیانت شما مختومه می‌کند.
هیچ کاری نمی‌توانید انجام دهید تا موقعیتی را که از نظر او خیانت محسوب می‌شود، برایش توضیح بدهید. او همه چیز را از قبل درباره شما و طرز فکرتان می‌داند و هیچ چیزی نظرش را تغییر نمی‌دهد.

دلایل شکاک بودن همسر

شکاک بودن همسر و بدبینی او ممکن است دلایل متعددی داشته باشد. اما به طور کلی شک و بدبینی شوهر سه دلیل عمده میتواند داشته باشد:
بددلی به خاطر روابط قبلی
ممکن است شما سابقه خوبی در وفاداری نداشته اید. یعنی شوهرتان بر مبنای آگاهی از روابط گذشته قبل از ازدواج نسبت به شما بدبین است. یا اینکه در طول زندگی مشترک دچار خیانت شده اید و برای جلب اعتماد او پس از خیانت ناکام مانده اید.
بد بینی به خاطر تفاوت در ارزش ها
ممکن است شما هرگز به او خیانت نکرده باشید، اما رفتار شما با جنس مخالف به گونه ای است که به نظر همسرتان متعهدانه نمیرسد. در واقع در این حالت شکاک بودن او به شما به این دلیل است که تعریف مشابهی از رفتار متعهدانه به همسر ندارید و خط قرمزها و ارزش های شما با هم متفاوت است.

شکاک بودن بیمارگونه
در این حالت شما در گذشته هیچ رفتار غیرمتعهدانه ای انجام نداده اید و رفتار شما کاملا معقولانه است اما همسرتان به طور غیرمنطقی و بدون جهت دچار شک و بدبینی مفرط است.
این حالت از شکاک بودن بیش از حد ممکن است به سبب بیماری های روحی مانند اختلال شخصیتی پارانوئید، وسواس فکری یا عوارض بیماری های روانی مانند “اسکیزوفرنی” باشد.

نحوه برخورد و رفتار با  همسر شکاک

داشتن یک ارتباط پایدار با همسر شکاک بسیار دشوار است. حتی نمی‌توانید از شوهر شکاکتان توقع داشته باشید که منطقی رفتار کند، بااین حال مردان شکاک معمولاً باهوش هستند و آنقدر بدبین‌اند که به راحتی به هر چیزی یا هر کسی اعتماد نمی‌کنند.

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

16 Nov, 12:34


آدم ها در اکثر مواقع اسیر طرحواره های خودشان هستند آن ها سعی می کنند، در موقعیت های مختلف طوری عمل کنند که خوب دیده بشوند، اما در دراز مدت قادر به رفتار خارج از طرحواره خود نیستند، و هر از چند گاهی وارد قاب شخصیتی خود می شوند که واقعیت وجودی شأن را نشان می دهند! یک فرد که طرحواره لج بازی یا نا فرمانی دارد، همیشه نافرمان یا لج باز نیست! اما گاهی ممکن است چنان دست به لج بازی بزند که كه آدمیان اطراف خود را از خود برنجاند و برایش هم مهم نباشد! یا کسی که طرحواره بد بینی دارد ، گاها یک یا چند پکیج از افکار منفی خود از بدبینی نسبت به دیگران را چنان دنبال می کند که طرحواره بد گویی و ناسزا گویی و هتاکی، و فحاشی اش آن چنان فعال می‌شود که بدترین فحاشی هارا ممکن است نثار نزدیکترین کسان خود بکند، و زخم روانی عمیق ایجاد شده در ذهن فرد نه تنها بهبود پیدا نکند که هیچ وقت از ذهن فرد مورد هتاکی، پاک نشود. که بر قراری یک رابطه، مناسب را یا با مشکل روبرو کند یا به کلی از بین ببرد. نتیجه اینکه هر آدمی ممکن است گرفتار طرحواره هایی شود که زمینه های آن در دوران کودکی در اثر نارسایی های عاطفی، شکل گرفته است. و افرادی در تله های زندگی گیر نمی کنند که در دوران کودکی کمتر با محرومیت مواجه شده بودند.
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

15 Nov, 04:01


مژده مژده
برای اولین بار در ایران و جهان
عرضه تکنیک‌های شناختی، هیجانی و رفتاری در طرحواره درمانی برای تک تک طرحواره‌ها (به تفکیک و با ذکر مثال)

✳️ به اطلاع همکاران و دانشجویان عزیز می‌رساند تکنیک‌های طرحواره درمانی برای تک تک طرحواره‌ها( ۱۸ طرحواره ) توسط آکادمی طرحواره درمانی ایران با استفاده از منابع روز دنیا و تجارب آموزش و درمان طرحواره درمانی در ۱۲ سال گذشته تهیه و برای اولین بار در ایران و جهان به صورت یک مجموعه گرانبها خدمت همکاران و دانشجویان عزیز تقدیم می‌گردد.
✳️علاقمندان می توانند جهت خرید مجموعه فوق یا تک تک آنها به نکات زیر توجه کنند:
۱ .خرید تکنیک های هر طرحواره ۱۰۰هزار تومان
۲. خرید تکنیک های طرحواره های بعدی هر کدام با ۱۰ درصد تخفیف
۳. خرید مجموعه کامل با تخفیف ۳۰ درصد( ۱۲۶۰۰۰۰تومان) برای کسانی که تاکنون از ما خدماتی نگرفته و یا در دوره های ما شرکت نکرده اند.
۴.خرید مجموعه کامل تکنیک‌ها با تخفیف ۵۰ درصد برای کسانی که تاکنون از خدمات ما استفاده کرده یا در دوره های آموزشی ما شرکت نموده‌اند( یعنی با پرداخت ۹۰۰ هزار تومان به جای یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان) این مجموعه نفیس را تهیه نمایند.

✳️مجموعه شامل تکنیک‌های شناختی، هیجانی و رفتاری طرحواره‌های مختلف به تفکیک و جداگانه و با ذکر مثال های متعدد است.

مجموعه شامل تکنیک های درمانی اختصاصی برای همه طرحواره های زیر است :

۱-رهاشدگی/ بی ثباتی
۲-بی اعتمادی/ بدرفتاری
۳-محرومیت هیجانی
۴-نقص/ شرم
۵-انزوای اجتماعی
۶-وابستگی /بی کفایتی
۷-آسیب پذیری نسبت به ضرر یا بیماری
۸-خود تحول نیافته / گرفتار
۹-شکست
۱۰-استحقاق/ بزرگ منشی
۱۱-خویشتن داری و خود انضباطی ناکافی
۱۲-اطاعت
۱۳-ایثار
۱۴-پذیرش جویی/ جلب توجه‌
۱۵-منفی گرایی، بدبینی
۱۶-بازداری هیجانی
۱۷-معیارهای سرسختانه / عیب جویی افراطی
۱۸-تنبیه

شماره کارت جهت واریز وجه:
5041721097792817
بنام عباس شفیعی بانک رسالت
@schematherapist

09223964330

09334977299

روابط عمومی آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

15 Nov, 03:59


📕 کتاب : عشق ویرانگر
اثر : #براد_جانسون

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی

15 Nov, 03:59


امروزه روابط پیچیده شده است و وقتی افراد برای ازدواج با هم آشنا می شوند نیاز دارند که بدانند آیا مناسب هم هستند؟ آیا رفتارهای طرف مقابل طبیعی است؟ ممکن است سوال پیش بیاید که چرا من عاشق چنین شخصیتی شده ام؟ افراد مطلع تر و تحصیل کرده تمایل دارند قبل از ازدواج مشاوره بگیرند.

📕 کتاب : عشق ویرانگر
اثر : #براد_جانسون
(جلد :اول )

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی