Pharma News (فارما نیوز) @pharmaanews Channel on Telegram

Pharma News (فارما نیوز)

@pharmaanews


کانال خبری حوزه دارو

Pharma News (فارما نیوز) (Farsi)

با مرور خبرها و اطلاعات جدید در زمینه داروها و علوم پزشکی، کانال فارما نیوز یک منبع بسیار معتبر برای علاقمندان به حوزه دارو و سلامت است. این کانال با نام کاربری @pharmaanews، به تجمیع و انتشار آخرین اخبار و تحقیقات مرتبط با صنعت دارو و تکنولوژی‌های پیشرفته در حوزه پزشکی می‌پردازد. اگر شما علاقمند به آگاهی از جدیدترین تحولات و اخبار مرتبط با دنیای داروها هستید، این کانال یک منبع حیاتی برای شماست. از اخبار تولید داروهای نوین تا مطالب تحقیقاتی در حوزه بیماری‌شناسی، در این کانال همه چیز برای شما گنجانده شده است. به فارما نیوز بپیوندید و از آخرین اطلاعات و مطالب مفید این حوزه بهره‌مند شوید.

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 20:28


اعلام نحوه ترخیص مشروط مواد اولیه واحدهای تولیدی دارای بدهی مالیاتی و تامین اجتماعی

▪️نحوه اخذ تعهد از ترخیص مواد اولیه واحدهای تولیدی و واردکنندگان کالاهای اساسی، دارو، تجهیزات پزشکی، مواد اولیه و ماشین آلات و تجهیزات خط تولید که بدهی به سازمان امور مالیاتی دارند، اعلام شد.

رئیس سازمان امور مالیاتی کشور خطاب به ادارات کل مالیاتی کشور اعلام کرد:

1⃣ به وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان امور مالیاتی کشور و گمرک) اجازه داده می شود به استاد بند(ت) ماده (۳۸) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و ماده (۶) قانون امور گمرکی، جهت جبران کمبود نقدینگی واحدهای تولیدی و وارد کنندگان کالاهای اساسی، دارو، تجهیزات پزشکی مواد اولیه و ماشین آلات و تجهیزات خط تولید همانند نحوه دریافت حقوق ورودی اخذ مبالغ مالیات بر ارزش افزوده و عوارض متعلقه را به صورت ضمانت نامه بانکی یا اسناد خزانه تا سررسید تعیین شده تا پایان سال مالی دریافت نماید.

2⃣ با عنایت به اینکه برخی از واحدهای تولیدی به واسطه محدودیت‌های بین‌المللی ایجاد شده نتوانسته‌اند تعهدات خود را به سازمان امور مالیاتی کشور و سازمان تأمین اجتماعی انجام دهند، به گمرک جمهوری اسلامی ایران اجازه داده می شود به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت برای یک بار و با توافق سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی نسبت به ترخیص مواد اولیه واحدهای تولیدی فوق که بدهی به سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی دارند مشروط به تعهد تسویه حساب بدهی تاحداکثر ظرف مدت شش ماه اقدام نمایند.

اعتبار این مصوبه از تاریخ انقضای مصوبه پیشین تا اول آذر ماه سال ۱۴۰۴ خواهد بود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 17:41


سه انتصاب جدید در سازمان غذا و دارو

■ دکتر مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو، سه حکم انتصاب صادر کرد.

🔸 دکتر نازیلا یوسفی با حفظ سمت به عنوان سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت منصوب شد.

🔸 دکتر حمید مهرزادی به عنوان سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان غذا و دارو منصوب شد.

🔸 دکتر حمید اینانلو به عنوان سرپرست حوزه ریاست سازمان غذا و دارو معرفی گردید.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 11:25


بدهی ۱۰۷ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت

■ طاهر موهبتی معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، با اشاره به ۱۰۷ هزار میلیارد تومان بدهی وزارت بهداشت، گفت: سال ۹۳ که در وزارت بهداشت بودم، میزان بدهی وزارتخانه در آن بازه زمانی ۲۰۰۰ میلیارد تومان بود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 09:02


ایران مال؛ شکوه سرزمین آریایی

🔸 میزبان فارمکس ۲۰۲۵

■ فعالان زنجیره تأمین دارو، بار دیگر در مرکز همایش‌های ایران مال گردهم خواهند آمد تا با تازه ترین توانمندی های صنعت داروسازی کشور آشنا شوند.

■ میزبانی از فعالان حوزه دارو در بزرگ ترین و باشکوه ترین مرکز نمایشگاهی ایران، بر رونق رویداد بین‌المللی فارمکس افزوده است.

■ دسترسی به تمامی آزاد‌راه‌های پایتخت، فضای زیبا و امکانات فوق العاده ای که در ایران مال قرار دارد، اهالی صنعت را سر ذوق آورده است که خواهند توانست سه روز پربار در طول برگزاری نمایشگاه فارمکس داشته باشند.

● هفتمین نمایشگاه بین‌المللی فارمکس ۲۰۲۵، در روزهای ۲۳ الی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مرکز همایش‌های ایران مال برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 07:33


■ سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در رابطه با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، در کمیسیون بهداشت برای پاسخگویی به سئوالات تعدادی از نمایندگان، توضیحاتی داد.

■ ۱۰ سوال توسط ۱۰ نماینده مطرح شد که وزیر بهداشت به سوالات پاسخ داد و اغلب نمایندگان سوال کننده از پاسخ های وزیر قانع شدند و برخی از نمایندگان هم برای رفع مشکلات مطروحه تا پایان سال مهلت دادند.

■ یکی از سوالات نمایندگان در مورد ماجرای بیمارستان نگاه بود که وزیر بهداشت بیان کرد ۴۸ ساعت بعد از وقوع این حادثه، بیمارستان نگاه بررسی های لازم را انجام داده و دانشگاه و وزارت بهداشت با تشکیل کمیته اضطرار در حال پیگیری این موضوع هستند؛ اکنون پرونده در دستگاه قضا است و منتظر پاسخ نهایی هستیم که با قصورکنندگان یعنی مسئول فنی و ۲ فردی که در مورد استریلیزاسیون وسایل اتاق عمل اهمال کاری کردند، برخورد جدی خواهد شد که بر این اساس نماینده سئوال کننده از توضیحات وزیر قانع و خواستار پیگیری جدی این موضوع تا رسیدن به نتیجه نهایی شد.

■ وزیر بهداشت بر عدم موفقیت دارویار تاکید و بیان کرد که بودجه دارویار در سال گذشته ۷۴ همت بوده که محقق نشده و همچنین از محل هدفمندی هم تنها ۳۰ همت محقق شده است.

■ وزیر بهداشت، وضعیت بحرانی دارو را پذیرفته و بیان داشت که در بحث دارو ۳۳ همت به شرکت های دولتی و ۶۳ همت به شرکت های خصوصی بدهکارند.

■ بحث زیرمیزی هم یکی از سوالات نمایندگان بود و وزیر بهداشت پاسخ داد اگر بیمه ها تکالیف خودشان را به درستی انجام دهند و کارانه ها به روز و همچنین حق و حقوق پزشکان دیده شود می توان این پدیده را تا حدودی زیادی مدیریت کرد که در این رابطه نماینده سوال کننده از توضیحات وزیر بهداشت قانع شد.

■ البته دو نماینده هم از طرح سوال از وزیر بهداشت انصراف دادند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 07:33


در نشست پاسخ وزیر بهداشت به سئوالات نمایندگان چه گذشت

■ در ادامه بخوانید👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 06:47


مهم‌ترین شاخص نظام سلامت در دولت چهاردهم

● غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: مدیریت در شرایط امروز کشور، به‌ ویژه در حوزه توسعه مدیریت و منابع، کار ساده‌ای نیست. منابع کشور، خصوصاً در شرایط تحریمی، بسیار محدود است و این امر نیازمند مدیریت دقیق و برنامه‌ریزی است.

● نظام سلامت با جان مردم در ارتباط مستقیم است. به همین دلیل نمایندگان مجلس حمایت ویژه‌ای از وزارت بهداشت دارند. اما بخشی از بدهی‌های وزارتخانه ناشی از شکاف سیاست‌گذاری میان منابع و مصارف است. در عین‌حال، نقش مدیریت در این حوزه را نیز نمی‌توان نادیده گرفت.

● معاونین توسعه باید در مدیریت منابع و مصارف دقت و حساسیت بیشتری به خرج دهند. تصمیم‌گیری در سطوح کلان برای اختصاص منابع به حوزه‌های مختلف کشور امری پیچیده است و نیازمند درک عمیق از شرایط اقتصادی و اولویت‌هاست.

● مهم‌ترین شاخص نظام سلامت در دولت چهاردهم، حضور فردی از همین جنس در رأس دولت است. این موضوع نشان‌دهنده درک اهمیت حوزه سلامت از سوی عالی‌ترین مقام اجرایی کشور است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 05:56


موافقت رهبری با تخصیص یک میلیارد دلار به حوزه سلامت

■ دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت: رهبر انقلاب با تخصیص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به حوزه بهداشت، درمان و سلامت موافقت کردند که ۷۰۰ میلیون دلار آن به حوزه دارو اختصاص می یابد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Jan, 04:30


هشدار مدیرکل دارو به مسئولین فنی

● دکتر اکبر عبداللهی اصل مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت غیرحضوری برخی مسئولین فنی در شرکت‌های دارویی: گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت غیرحضوری برخی مسئولین فنی به دست ما رسیده که این اقدام نه‌ تنها نقض قانون است، بلکه حرمت شغلی مسئولین فنی متعهد را نیز خدشه‌دار می‌کند.

● در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرحضوری مسئولین فنی در زنجیره تأمین دارو، از مرحله تولید تا عرضه، اقدامات قانونی سختگیرانه‌ای انجام خواهد شد. این اقدامات شامل سلب صلاحیت مسئول فنی خاطی از طریق ارجاع به کمیسیون تشخیص صلاحیت، تعلیق پروانه ساخت یا واردات مرتبط با آن مسئول فنی از طریق کمیسیون ساخت و ورود، و بازگشت و ریکال تمامی فرآورده‌های ریلیز شده با امضای مسئول فنی غیرحضوری به دلیل عدم اطمینان از کیفیت آنها است.

● مدیران عامل و مسئولین فنی شرکت‌های حوزه دارو مسئول مستقیم اجرای این مقررات بوده و تخلف از آن، عواقب جدی برای شرکت‌ها به دنبال خواهد داشت.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Jan, 17:38


ظفرقندی: وزارت بهداشت را با ۹۷ هزار میلیارد بدهی تحویل گرفتم

● دکتر محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت: در بدو ورود به وزارت بهداشت، مجموعه دانشگاه‌ها، با بدهی ۹۷ هزار میلیارد تومانی مواجه بودند.

● در پرداخت‌ها، اولویت ما دستمزد نیروی انسانی است. بخش عمده بدهی، حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی است.

● با پیگیری‌های صورت‌گرفته و موافقت رهبری، حدود یک میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی به بخش سلامت اختصاص یافت. همچنین، با حمایت مجلس نیز، بودجه‌ای برای حل بخشی از مشکلات این حوزه تأمین شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Jan, 06:00


ماجرای افزایش قیمت دارو

■ گلایه های بیماران از افزایش قیمت دارو و پاسخ وزیر بهداشت و بیمه‌ها

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Jan, 05:47


صادرات محصولات آرایشی کره‌جنوبی از مرز ۱۰ میلیارد دلار گذشت

■ بنابر اعلام وزارت ایمنی دارو و غذا کره‌جنوبی، صادرات محصولات آرایشی این کشور در سال گذشته به ۱۰.۲ میلیارد دلار رسید که نسبت به سال ۲۰۲۳ افزایش ۲۰.۶ درصدی را نشان می‌دهد.

■ چین با ۲.۵ میلیارد دلار، آمریکا ۱.۹ میلیارد دلار و ژاپن با یک میلیارد دلار بزرگترین واردکنندگان محصولات آرایشی کره‌جنوبی در سال گذشته بودند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Jan, 05:28


تزریق آب‌مقطر به جای دارو به بیمار، جنایت است

■ دکتر محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی: اینکه داروی بیمار سرطانی گرفته شده و به جای آن آب مقطر تزریق شود، جنایت است.

■ برخورد قضایی سخت با عاملان این جنایت صورت گیرد.

■ جامعه پزشکی و کادر بهداشت نیز از عاملان چنین حوادثی اعلام برائت می‌کنند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Jan, 14:51


موسسه رازی یکصد ساله شد

در هرجای جهان یک شرکت در هر حوزه ای یکصد ساله شود ، یک افتخار ملی محسوب میگردد .حال اگر این مجموعه یک موسسه تحقیقاتی و علمی در حوزه سلامت باشد چندین برابر جای افتخار دارد.

🔹فارمانیوز ضمن ابراز افتخار از وجود موسسه رازی یادآور میگردد که این موسسه یک قرن است با تولید واکسن های مختلف سلامت میلیونها ایرانی از چندین نسل مختلف را در برابر بیماریهای مختلف تامین کرده است و باید به این شرکت با همه فرازها و فرودهایش به چشم یک افتخار بزرگ نگاه کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Jan, 12:10


برگزاری اولین رویداد دارویی در بهار ۱۴۰۴

■ هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی فارمکس، با حضور شرکت‌های داروسازی در کنار فعالان زنجیره تأمین دارو، منتج به یک رویداد بزرگ و مهم دارویی در کشور شده است که بهار ۱۴۰۴ شاهد برگزاری آن خواهیم بود.

■ در واقع، فارمکس هفتم، اولین رویداد بین‌المللی صنعت داروسازی کشور در سال جدید خواهد بود.

■ موسسه آلند به عنوان مجری با همراهی سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته‌بندی دارویی، تلاش می کنند این رویداد مهم دارویی با بیشترین بازتاب برگزار شود. از همین رو، تمامی تدابیر و امکانات لازم برای برگزاری هرچه باشکوه تر این نمایشگاه فراهم شده است.

■ این رویداد دارویی، در روزهای ۲۳ الی ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مرکز همایش‌های ایران مال برگزار خواهد شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Jan, 09:14


داروهای گران قیمت چگونه وارد بازار سیاه می شود

● دکتر محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران: ایجاد بازار سیاه داروهای حیاتی و گران قیمت، مشخصا متوجه کسانی است که ترک فعل انجام داده‌اند و به رغم تکلیف قانونی، برای راه‌اندازی و اجرایی شدن امضای دیجیتال پزشکان اقدامی نکرده‌اند.

■ وقتی داروی گران قیمت ۱.۵ میلیارد تومانی پیوند کلیه با نسخه پزشک و در شرایطی که خود پزشک در جریان نیست، از داروخانه اخذ و در بازار آزاد به فروش رفته، این آسیبی است که به مردم و همچنین به پزشک وارد شده و مشخصا جرم متوجه کسانی است که مانع اجرای امضای دیجیتال شدند.

■ درخواست جدی سازمان نظام پزشکی از سازمان بازرسی و دیوان محاسبات آن است که به این موضوع ورود کنند و افرادی که به تکلیف قانونی خود عمل نکرده و مانع اجرای سامانه شدند، بازخواست شوند.

■ اگر امضای دیجتال در سامانه نسخه الکترونیک اجرایی می‌شد، این تخلفات تقریبا به صفر می‌رسید؛ چراکه امضای دیجیتال دست خود پزشک است و با تلفن همراه وی قابلیت استفاده دارد و امکان سوء استفاده ندارد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Jan, 05:43


ارسال پُستی کالاهای سلامت محور ممنوع است

■ حامد عبدی رئیس اداره مبارزه با قاچاق سازمان غذا و دارو: ارسال برخی کالاهای سلامت‌ محور از طریق پُست ممنوع است.

■ طبق قوانین جاری، ارسال چهار گروه کالای سلامت‌محور از طریق پست ممنوع است. این محدودیت‌ها برای پیشگیری از توزیع کالاهای غیراستاندارد و غیرمجاز در نظر گرفته شده است.

■ اولین دسته شامل کالاهای آرایشی و بهداشتی خارجی است که ارسال آنها ممنوع بوده و تنها کالاهای ایرانی دارای پروانه ساخت معتبر مجاز به ارسال هستند.

■ مکمل‌های غذایی و ورزشی نیز به دلیل حساسیت بالا در این گروه قرار دارند و ارسال آن‌ها از طریق خدمات پستی امکان‌پذیر نیست.

■ همچنین ارسال هرگونه اقلام دارویی از طریق پست ممنوع است و این اقلام باید از مسیرهای رسمی و با مجوزهای مربوطه توزیع شوند. تجهیزات پزشکی بیمارستانی نیز مشمول این ممنوعیت هستند، اما مواردی مانند دستگاه فشارسنج و تست قندخون به عنوان تجهیزات خانگی از این قاعده مستثنی‌ است و صرفا هم خرید از مجاری قانونی، ثبت شده و در حد مصرف شخصی مجاز است.،

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 13:13


دارو و تجهیزات پزشکی چقدر ارز گرفته‌اند

■ بانک مرکزی اعلام کرد: از اول فروردین ۱۴۰۳ تا ۸ دی ماه سال جاری، ۱۱ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو با نرخ ۲۸۵۰۰ تومان اختصاص داده شد که از این میزان، ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار مربوط به دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی بوده است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 12:06


پیگیری مطالبات داروخانه‌ها از تأمین اجتماعی

■ دکتر شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران، در نامه‌ای به احمد میدری وزیر تعاون، نسبت به تاخیر بیمه تأمین اجتماعی در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، گلایه کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 09:18


قیمت های نجومی تجهیزات پزشکی بعد از حذف ارز ترجیحی

● علیرضا چیذری رئیس انجمن تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و دارویی: نزدیک شدن قیمت ارز بازار آزاد به ۸۰ هزار تومان، تقریبا مواد اولیه و نهاده‌های تولیدی را ۱۰۰ درصد افزایش قیمت خواهد داد در نتیجه کالای تولیدی بیش از دو برابر و کالای وارداتی که ارز ترجیحی می‌گرفت، بیش از ۱۰ برابر خواهد شد. همچنین کالایی که ارز ۲۸۵۰۰ می‌گرفت چنانچه ارز آن ۳۸۵۰۰ شود قیمت آن ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد.

■ در صورت تغییر نرخ ارز و یا برداشتن ارز حمایتی، هزینه یک دریچه قلب به یک میلیارد و بیشتر و یا یک باطری قلب به ۴۰۰ میلیون و بیشتر افزایش پیدا کند که فکر می‌کنم این موضوع فاجعه‌بار خواهد بود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 07:52


راه‌ مقابله با فروش غیرقانونی داروهای گران‌قیمت

● وزیر اسبق بهداشت، یکی از راه‌های مهم جلوگیری از فساد در دارو‌های گران قیمت را، نشاندار کردن داروهای پرهزینه برای خود بیماران و جلوگیری از تجویز دارو برای افراد غیربیمار دانست.

● اینکه افراد بتوانند دارو را به اسم اهدایی یا غیر اهدایی به دیگران تزریق کنند، یک مشکل اساسی دارد. حال اگر چه نیت کسانی که این قانون را در آن بیمارستان وضع کردند، خیر بوده، ولی نگهداری این داروها، نحوه تجویز آنها و همچنین نشاندار کردن آنها از موضوعات مهم است.

● از این فراتر، اگر بخواهیم نگاه عمیق‌ تری داشته باشیم، باید توجه کنیم که جاهایی مثل نظام سلامت که با هزینه‌های هنگفتی روبرو هستند، در بطن خود زمینه‌های فساد دارند. این زمینه‌های فساد باید شناسایی شوند. یکی از مهم‌ترین آنها در بحث دارو، قاچاق دارو و خروج آن خارج از مسیر قانونی است که ابعاد آن از قبل شناخته شده است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 07:06


واکنش ظفرقندی به وضعیت ارز دارو در سال آینده

● محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت: در مورد ارز ترجیحی دارو هنوز برای سال آینده برنامه‌ریزی نشده است.

● دارو از سال‌های گذشته تاکنون در ردیف ارز ترجیحی نوع ۲ قرار داشته و این روند تا پایان سال جاری ادامه خواهد یافت.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 06:58


تهران دودی

■ برج میلاد در محاصره دود!

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 05:58


آثار ناترازی بودجه در بازار دارویی کشور

■ در ادامه بخوانید👇

https://www.mehrnews.com/news/6327851

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 05:20


مهاجرت داروسازان

■ مجتبی بوربور نایب رئیس انجمن واردکنندگان دارو: ‌مهاجرت‌ها دو، سه نوع است. یکی اینکه داروساز ما دیگر نمی‌رود در صنعت کار کند. چون برایش نمی‌ارزد یا ممکن است از کشور خارج شود. داروساز ترجیح می‌دهد برود در داروخانه کار کند و با کار راحت‌تر ۶۰ میلیون درآمد داشته‌ باشد، اما اگر بخواهد در کارخانه کار کند، باید ساعت ۵ صبح بلند شود و به شهرک بهارستان برود. نهایتاً هم ۵۰ میلیون تومان بگیرد! به خصوص داروسازان و افراد تحصیلکرده صاحب سبک و صاحب تجربه در این بخش هم دارند مهاجرت می‌کنند و کشورهای دیگر آنها را شکار می‌کند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 05:10


آقای وزیر! از انتصابات چه خبر

● به نظر می‌رسد وزیر بهداشت، قید انتصابات جدید در وزارتخانه را زده و قرار نیست برای پست ها و معاونت هایی که همچنان با مدیران دولت قبلی اداره می شوند، تجدیدنظری صورت بگیرد.

● معاون درمان، معاون پرستاری، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، هیأت امنای صرفه جویی ارزی و...، از مهم ترین پست هایی هستند که همچنان‌با مدیران وزارت بهداشت دوران آقای عین الهی اداره می شوند.

● سئوال اینجاست که اگر قرار بر ادامه حضور همین مدیران است، چرا برای آنها حکم ابقا نمی زنید و اگر قرار بر تغییر است، آیا کمی دیر نشده است؟!

● قطعا موضوع، قحط الرجال بودن در حوزه سلامت نیست و باید دید، چرای آقای وزیر هنوز با مدیرانی در حال همکاری است که انتقادات زیادی به مدیریت آنها وارد است.

● وضعیت نامناسب درمان، پاشنه آشیل حوزه سلامت است که وزیر بهداشت باید برای آن چاره‌ای بیاندیشید.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Dec, 04:21


درخواست‌های داروسازان فارس از پیرصالحی

■ دکتر مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو، هفته گذشته در سفر به شیراز، نشست هایی را با مدیران دانشگاهی و انجمن های صنفی داشت.

● دکتر محمد منفرد نایب رئیس انجمن داروسازان ایران و رییس انجمن داروسازان استان فارس، در دیدار با رئیس سازمان غذا و دارو، به برخی مشکلات حوزه دارو از جمله کمبود برخی اقلام دارویی ضروری و ضرورت افزایش سهمیه دارویی استان، خدمت محوری شدن داروخانه ها، افزایش مارژین دارو، لزوم بازنگری در آیین نامه و ضوابط تاسیس داروخانه اشاره کرد.

● وی از رئیس سازمان غذا و دارو، دستور پیگیری و اجرایی شدن ماده ۱_۱۵ آئین‌نامه تاسیس داروخانه موضوع نظام سطح بندی خدمات دارویی و اجرای ماده ۲۲، وظایف مسئول فنی و تعرفه گذاری خدمات آن را خواستار شد.‌

● همچنین تعرفه گذاری خدمات تی تک، پیگیری معوقات روزافزون مطالبات داروخانه ها از سازمان های بیمه گر و قراردادهای غیرمنصفانه شرکت های توزیع دارو با داروخانه ها از دیگر موارد مطرح شده توسط نایب رئیس انجمن داروسازان ایران بود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Dec, 19:38


بعضی شرکت‌های دارویی با ایران همکاری نمی کنند

● سید محمد جمالیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: بعضی از شرکت‌ها برای واردات دارو که جزؤ تحریم‌ها هم نیستند همکاری خوبی با ایران انجام نمی‌دهند و این باعث می‌شود واردکنندگان ما به کشورهای دیگری مراجعه کنند و با چند دست دارو را وارد کنند.

● متاسفانه‌ای اکثر داروهایی که برای سرطان مورد استفاده قرار می‌گیرند وارداتی هستند و چون وارداتی هستند قیمت‌شان بالا است چرا که با قیمت دلار وارد می‌شوند.

● پیگیری‌های ما این است که دولت بتواند این توانایی را داشته باشد که هم به موقع دارو را وارد کند و هم آن‌ها را تحت پوشش بیمه قرار دهد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Dec, 17:58


۸ دی روز صنعت پتروشیمی گرامی باد

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Dec, 12:19


پیرصالحی تاکید کرد: اصلاح سود دارو بدون شوک به بازار دارویی کشور

■ دکتر مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو ، بر اصلاح تدریجی سود دارو بدون ایجاد شوک به شبکه دارویی، امکان سنجی انتقال داروهای پلن‌دار به داروخانه‌های خصوصی همراه با اطلاع‌رسانی دقیق و لزوم حمایت از داروخانه‌ها از طریق پرداخت به‌ موقع بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه تأکید کرد.

■ وی، مشارکت بیشتر انجمن داروسازان در تدوین و اصلاح سیاست‌ها را ضروری دانست و بر رفع نابرابری در توزیع سهمیه‌های استانی دارو و افزایش اختیارات کمیسیون ماده ۲۰ با شرط پیشگیری از نامحدود بودن اختیارات تأکید کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Dec, 11:31


ریه های شهروندان خالی از اکسیژن است

■ عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت: مصرف مازوت به‌ عنوان یک سوخت سنگین، سلامت انسان‌ها را تهدید می‌کند و به تولید گازهای خطرناک و ذرات معلق می‌انجامد و باعث افزایش آلودگی هوا و بروز مشکلات تنفسی و قلبی در گروه‌های حساس شده و می‌تواند سلامت عمومی را به خطر بیاندازد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Dec, 17:51


تولد حضرت عیسی مسیح و آغاز سال نو میلادی مبارک

Pharma News (فارما نیوز)

26 Dec, 17:03


انا لله و انا الیه راجعون

سرکار خانم دکتر مریم تاج‌آبادی

رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند

🔹با نهایت تأسف و تألم، درگذشت مادر گرامی‌تان را به شما تسلیت عرض می‌نماییم.

روحش شاد و یادش پیوسته گرامی باد
موسسه آلند

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Dec, 11:20


● دکتر مهدی پیرصالحی، در اجلاس معاونین و مدیران قطب ۵ آمایشی کشور که به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، گفت: در این شرایط دشوار، تمام تمرکز باید برای آسان کردن کار مردم باشد. همه دوستان فعال در حوزه فرآورده‌های سلامت در کنار ما هستند و باید با آن‌ها با احترام برخورد شود. کار ارباب رجوع باید کار خودمان باشد و برای پیشبرد آن از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

● وی افزود: قطب‌ها برای هم‌افزایی ایجاد شده‌اند. تجربیات کارشناسان صف باید با کارشناسان ستاد به اشتراک گذاشته شود و از دل آنها ضوابط، دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های کشوری و منطقه‌ای استخراج شود. این هم‌افزایی به ما کمک خواهد کرد تا خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم.

● وی با اشاره به چالش های سخت حوزه دارو در کشور گفت: امسال متأسفانه با دشواری‌هایی در حوزه دارو روبه‌رو هستیم. وظیفه همه ما این است که اینها را مدیریت کنیم و مردم را از وضعیت موجود مطلع سازیم تا بتوانند اگاهانه با تصمیمات ما همراه شوند.

● پیرصالحی افزود: اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع به مردم در خصوص وضعیت داروها و نحوه دسترسی به آنها بسیار ضروری است. در این راستا، تمامی تلاش ما این است که کمبودها را کاهش داده و داروهای موجود را به‌طور مؤثر به دست مردم برسانیم. مردم باید از تغییرات موجود در دسترس بودن داروها آگاه شوند تا بتوانند بهتر برنامه‌ریزی کنند.

● وی همچنین در خصوص مدیریت موجودی داروهای موجود گفت: باید تلاش کنیم که ذخایر دارویی به‌طور منطقی و معقول مدیریت شود و در این کار افراط نشود این کار می‌تواند به جلوگیری از چالش های احتمالی و تأمین پایدار داروهای مورد نیاز مردم کمک کند.

● رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: در کنار تأمین دارو، نظارت بر فرآورده‌های سلامت از اهمیت بسیاری برخوردار است و ما هیچ‌گاه در این زمینه کوتاهی نخواهیم کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Dec, 08:10


پیرصالحی، در سمپوزیوم دانشجویی صنفی داروسازی ایران که در شیراز برگزار شد، با اشاره به اهمیت همکاری مستمر داروسازی و علم پزشکی، گفت: دارو و داروسازی همواره در کنار علم پزشکی و پزشکان بوده است و هرچه به جلوتر می‌رویم، این همکاری بیشتر و عمیق‌تر می‌شود.

● وی همچنین دغدغه‌های امروز دانشجویان داروسازی را مشابه دغدغه‌های دوران دانشجویی خود دانست و افزود: با این حال، باید شرایط فعلی کشور را در نظر گرفت، به ویژه در زمینه ظرفیت‌های دانشکده‌ها و تعداد داروخانه‌ها.

● پیرصالحی در ادامه به چالش‌هایی موجود کشور اشاره کرد و بیان داشت: اگر این مسائل را با مقیاس جهانی بسنجیم، باید ظرفیت‌ها را افزایش دهیم، اما واقعیت‌های اقتصادی و محدودیت‌های کشور ممکن است باعث شود که نظر دیگری داشته باشیم.

● وی در مورد نگرانی‌ها پیرامون سهم کشور از بازار داروسازی با تمثیلی گفت: کیک داروسازی کشور کوچک است و برخی نگران هستند که سهم شان از آن کم شود در حالی که اینگونه نیست و مشکلاتی چون ارز و نقدینگی باعث شده تا این موضوعات بیشتر نمایان شود.

● معاون وزیر بهداشت به سرعت تحولات در عرصه داروسازی و ورود تکنولوژی‌های جدید اشاره کرد و افزود: با ظهور ابزارهایی چون هوش مصنوعی، سرعت تحولات در این حوزه بسیار زیاد شده است، به‌طوری که تغییرات تحولی ممکن است در عرض یک سال، ماه یا حتی هفته رخ دهد.

● وی با تأکید بر اهمیت آینده‌نگری و استفاده از روش‌های نوین، گفت: اگر داروسازی را صرفاً داروفروشی بدانیم، باید بپذیریم که دوره آن گذشته است. مثلا مردم دیگر مخالفت با فروش اینترنتی دارو را نمی‌پذیرند، لذا باید این روش‌ها را با ضوابط جدید تطبیق دهیم.

● پیرصالحی در پایان، بر لزوم توجه به مسائل مهمی چون سلامت دارو و محرمانگی اطلاعات بیمار تأکید کرد و گفت: در آیین‌نامه‌های جدید فروش داروی اینترنتی این مسائل به‌طور جدی مد نظر قرار نگرفته است و چالش‌های آن همچنان پابرجاست.

● وی از دانشجویان خواست تا در چنین جلساتی به این موضوعات پرداخته و راهکارها و پیشنهاداتی برای بهبود آینده خدمات دارویی به مردم ارائه دهند.

● پیرصالحی بر اهمیت سیاست‌گذاری دولت در این زمینه تأکید کرد و افزود: باید به موضوع تعرفه‌گذاری ورود کنیم و در یک تلاش جمعی، مخالفان این موضوع را متقاعد کنیم تا آینده داروسازی را به‌طور مؤثر پیش‌بینی و شکل دهیم.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Dec, 08:06


دکتر پیرصالحی در جلسه با انجمن داروسازان فارس، بر اصلاح تدریجی مارژین دارو بدون ایجاد شوک به شبکه دارویی، امکان سنجی انتقال داروهای پلن‌دار به داروخانه‌های خصوصی همراه با اطلاع‌رسانی دقیق و لزوم حمایت از داروخانه‌ها از طریق پرداخت به‌موقع بیمه‌ها و سازمان برنامه و بودجه تأکید کرد.

■ مشکلات نقدینگی در طرح دارویار و تأخیر در تخصیص منابع نیز یکی از محورهای مهم این نشست بود. همچنین نقش انجمن داروسازان در کاهش بار دولت و حمایت از سیاست‌های دارویی برجسته شد. تقویت نظارت بر مطب‌ها و داروهای بیمارستانی و مدیریت بدهی بیمارستان‌ها نیز از دیگر اولویت‌های مطرح‌شده بود.

■ پیرصالحی با اشاره به محدودیت منابع اقتصادی در بخش دارو، مشارکت بیشتر انجمن داروسازان در تدوین و اصلاح سیاست‌ها را ضروری دانست و بر رفع نابرابری در توزیع سهمیه‌های استانی دارو و افزایش اختیارات کمیسیون ماده ۲۰ با شرط پیشگیری از نامحدود بودن اختیارات تأکید کرد.

■ این نشست با تأکید بر همکاری مستمر بین سازمان غذا و دارو، انجمن داروسازان، و سایر نهادهای مرتبط پایان یافت و مقرر شد اقدامات عملیاتی به‌سرعت آغاز شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Dec, 15:49


تقویت تولید ملی با همگرایی تشکل ها


🔸واردات کالاهایی که در داخل به‌قدر کافی تولید می‌شود، بایستی به‌صورت یک حرام شرعی و قانونی شناخته بشود


🔸مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۶ در حرم مطهر امام هشتم، در بیانات نوروزی با بیان جمله فوق و با تاکید بر حمایت از تولید ملی و لزوم سرمایه گذاری و ارتقای تولید کشور ضمن تاکید بر اهمیت مصرف کالاهای تولید ملی و حساسیت مصرف کنندگان به این موضوع، با درک این مهم و علیرغم نقش تعیین‌کننده‌ی ترجیحات و تصمیمات مصرف‌کنندگان داخلی یا همان عموم مردم در تقویت کالای داخلی، بر مقابله‌ی جدی و قاطع مسئولان در امر واردات تأکید نموده‌اند.


🔸امروزه تولید مواد موثره دارویی مورد نیاز کشور، سالانه به هزاران دوز از داروهای ساخت داخل تبدیل و میلیونها بیمار با مصرف این داروها التیام پیدا میکنند و یکپارچگی سیاست دارویی کشور در راستای تقویت همه حلقه های زنجیره تامین داروست که در این راستا همدلی و یکپارچگی تشکل ها و سازمانها میتواند نقش موثری در مدیریت بازار دارویی داشته باشد.

این تولید حجیم، استراتژیک، دانش بنیان و ارزشمند در کشور صرفاً با مصرف کمتر از ۱۵۰ میلیون دلار ارز اتفاق می افتد و اگر بنا به واردات این مواد از خارج از کشور بود قطعا مصارف ارزی چندین برابر میشد و با توجه به منابع ارزی، اهمیت این تولیدات برمقامات عالی رتبه کشور پوشیده نیست و در زمان همه گیری کرونا مشخص شد حتی یک مورد از داروهای دارای مواد موثره داخلی در فهرست کمبود نبود.

🔸برخی رسانه های دلال محور با تغییر کادر مدیریتی سازمانها با چرخش و تعریف از گروه جدید و سنگ پراکنی به مدیران قبلی سعی بر تقویت دلالی و ایجاد چند دستگی و چند صدایی در میان تشکل ها دارند که این مسائل صنعت را از همیت و یکدلی دور خواهد ساخت.
سازمان غذا و دارو به عنوان نهاد رگولاتور دارویی کشور، وزارت صمت به عنوان متولی تولید و سایر دستگاههای مرتبط چنانچه بر وظایف خود و استراتژی های کلان کشور متمرکز باشند خواهیم دید کشور در مسیر توسعه و پیشرفت با حمایت قاطع از تولید ملی دستاوردهای ذی قیمتی به دست خواهد آورد.

🔸صنایع پر افتخار دارویی ایران در این چند دهه بارها ثابت کرده اند که بازوی قدرتمندی در حفظ سلامت جامعه هستند و قطعا با حمایت جدی مسئولین و دستگاهها باید شاهد برطرف شدن مشکلات و رونق تولید ملی در زنجیره تامین دارو، تجهیزات داروسازی، اقلام بسته بندی و.. و همچنین توسعه و بروزرسانی زیرساختهای تولیدی کشور باشیم و انتظار تولیدکنندگان از مقامات تسلط بر رفتار حاشیه سازان و اجرای سیاست های کلان کشور است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Dec, 10:31


سهم بانوان در دولت چهاردهم رو به افزایش است

🔸 انتصاب رئیس سازمان ملی استاندارد

■ مسعود پزشکیان رئیس جمهور، طی حکمی فرزانه انصاری را به‌ عنوان رئیس جدید سازمان ملی استاندارد ایران منصوب کرد.

● انصاری دارای مدرک دکتری مهندسی کشاورزی (علوم و صنایع غذایی) بوده و سابقه ریاست پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی و ریاست پژوهشگاه استاندارد استان البرز را نیز در کارنامه خود دارد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Dec, 09:11


دارو سال آینده گران می‌شود!

■ اینجا بخوانید👇

https://mehrnews.com/news/6310569

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

08 Dec, 05:21


انتقاد پیرصالحی از توسعه داروخانه‌های دولتی

● مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو: به نظر می‌رسد اکثر متخصصان حوزه سلامت نسبت به توسعه داروخانه‌های دولتی دیدگاه انتقادی دارند. البته از آنجایی که برخی از داروخانه‌های دولتی تحت مالکیت نهادهای نظامی، دانشگاه‌ها و سایر سازمان‌ها قرار دارند، بستن آنها عملیاتی دشوار خواهد بود، اما باید توجه بیشتری به وظایف اصلی این مراکز معطوف شود.

● برخی داروخانه‌های دانشگاهی که فلسفه وجودی آنها حضور فعال در آموزش و پژوهش است، بیشتر به سمت مسائل بازرگانی گرایش پیدا کرده‌اند که این موضوع نیازمند بازنگری است.

● هدف ما این است که داروخانه‌های دولتی به وظایف اصلی خود بازگردند و از طریق سیاست‌گذاری‌های مناسب، بهره‌وری بیشتری از بخش خصوصی داشته باشیم.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 20:28


سهم بازار محصولات آرایشی بهداشتی حلال تا سال ۲۰۳۰ به ارزش ۷۶/۸۳ میلیارد دلار خواهد رسید

🔸در بین محصولات آرایشی و بهداشتی، محصولات مراقبت از پوست اعم از مرطوب کننده، سرم، کرم های ضد پیری،ضد آفتاب و …،به دلیل تقاضای بالای مصرف کنندگان،رشد چشمگیری در بازار جهانی دارد.

سهم بازار جهانی محصولات مراقبت پوستی و آرایشی حلال که در سال 2022، 36/6 میلیارد دلار بود، با افزایش نرخ مرکب سالیانه ی 12درصد، از سال 2022 تا سال 2030، به ارزش 83/76 میلیارد دلار خواهد رسید.در سال 2021، کشور های آسیا- اقیانوسیه، بر بازار محصولات مراقبت پوستی و آرایشی حلال تسلط داشتند و احتمال می رود که این روند تا سال 2030، ادامه داشته باشد.محصولات مراقبت پوستی و آرایشی حلال، پایبند به قوانین مذهبی شریعت اسلام بوده و محتوی موادی چون الکل و فراورده های برگرفته شده از خوک، نیستند. عاملان اصلی هدایت بازار جهانی به سوی محصولات حلال، اطمینان از ایمنی و سلامت محصولات وافزایش جمعیت جوامع اسلامی به ویژه در کشور هایی چون هند و اندونزی هستند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 20:23


نرخ ارز ترجیحی در سال آتی ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان است

نایب رئیس مجلس:

🔹قیمت ارز ترجیحی در سال آینده تغییر کرده و از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان می‌رسد.

🔹دولت می‌گوید با ۱۱ میلیارد یورو ارز ترجیحی مشکل را حل می‌کند و ما هم باید به دولت اعتماد کنیم تا سیاست‌های خودش را در این زمینه اعمال کند.

🔹دولت در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، ۱۸ میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی هزینه کرد و در لایحه بودجه ۱۴۰۳ نیز ۱۵ میلیارد دلار پیش‌بینی کرد که مجلس هم آن را به تصویب رساند.


@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 11:33


دستجردی از پزشکیان حکم گرفت

■ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، با صدور حکمی مرضیه وحید دستجردی را به‌ عنوان دبیر ستاد ملی جمعیت منصوب کرد.

🔸 دستجردی وزیر بهداشت دولت دوم احمدی‌نژاد بود که در ماه‌های پایانی عمر دولت دهم، استعفا داد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 10:10


انتصاب معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو

■ مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو، با صدور حکمی، نقی شهابی مجد را به عنوان معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو منصوب کرد.

■ شهابی مجد، جایگزین فرشته میرزازاده شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 10:00


مشاور پیرصالحی منصوب شد

■ مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو، در حکمی فرهاد حبیبی را به عنوان مشاور و دستیار اجرایی خود منصوب کرد

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 07:03


دو خبر خوب برای صنعت دارو و تجهیزات پزشکی

● رئیس سازمان غذا و دارو، دو خبر امیدوار کننده برای صنعت داروسازی و تجهیزات پزشکی کشور دارد.

■ اینجا بخوانید👇

https://mehrnews.com/news/6309486

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 06:13


انتظارات صنعت مواد اولیه دارویی از پیرصالحی

■ اینجا بخوانید👇

https://mehrnews.com/news/6309370

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 05:49


احتمال وجود ژلاتین خوک در پاستیل های قاچاق

■ حسین رستگار رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو: تنها پاستیل هایی که از سازمان غذا و دارو مجوز دارد از نظر حلیت مورد تایید است و سایر پاستیل های بدون مجوز موظف به کسب مجوز سلامت و حلیت از سازمان غذا و دارو برای قابلیت مصرف انسانی هستند.

■ بسیاری از پاستیل های باز و فله ای بدون مجوز و به صورت قاچاق وارد کشور شده اند و ممکن است از ژلاتین های خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر چون ماهی غیر حلال و یا سایر حیوانات غیر حلال استفاده شده باشد.

■ بیشترین مخاطب مصرف پاستیل کودکان هستند و بهتر است والدین نسبت به مصرف پاستیل های غیر مجاز مراقبت نمایند چرا که هم از نظر سلامت و بهداشت زیر سوال هستند و امکان آلودگی با ژلاتین های حاصل از حیوانات حرام گوشت در آنها وجود دارد هم از منظر حلیت اطمینانی به آنها نیست.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Dec, 05:35


پیشنهاد بودجه ۳.۵ میلیارد یورویی برای حوزه سلامت

● حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: ما الان مشکلات جدی در رابطه با منابع مالی حوزه سلامت در سال ۱۴۰۳ داریم و این نگرانی برای بودجه سلامت در ۱۴۰۴ هم وجود دارد، چون ما هنوز نمی‌دانیم که ارز را چه مقدار محاسبه می‌کنند و چه منابع ریالی برایش پیش بینی کرده اند.

● ما در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، پیشنهاد داده‌ایم که حداقل ۳.۵ میلیارد یورو باید برای حوزه سلامت در سال ۱۴۰۴ باشد، نگرانی که ما داریم در رابطه با قیمت ارز است. ارز ۴۲۰۰ را در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ داشتیم ولی اتفاق خوبی نیفتاده است، معنایش این است که ۶۶ درصد هزینه‌های دارو، ۶۹ درصد هزینه‌های پاراکلینیک و ۳۵ درصد هزینه‌های بستری از جیب مردم می‌رود.

● تا الان از منابعی که برای طرح دارویار پیش بینی شده حدود ۳۰ همت تخصیص یافته است، وقتی پول داده نمی‌شود معنایش این است که هزینه خیلی از داروها را مردم باید از جیب پرداخت کنند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Dec, 19:26


تجمیع اَبَر رویدادها، رویکرد جدید لیدرها

🔹در چند سال گذشته برگزاری نمایشگاه عرب هلث برعهده شرکت Informa Markets قرار گرفته است، همان شرکتی که سالانه رویدادهای CPHI را در دنیا برگزار میکند.

🔹این شرکت بزرگ مدیریت رویدادها با تجمیع دو حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در نمایشگاه عرب هلث یک تحول اساسی ایجاد و این نمایشگاه را به یکی از رویدادهای مهم جهان تبدیل نموده است.

🔸پیش بینی میشود بهمن ماه ۶۰ هزار نفر از بیش از ۳۸۰۰ غرفه این رویداد بازدید نمایند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Dec, 14:49


داروخانه‌ها در آستانه ورشکستگی هستند

■ بابک رضازاده عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: خارج کردن مجوز تاسیس داروخانه از دست داروسازان، داروخانه ها را به سمت ورشکستگی برده است. با این شرایط وقتی شخصی پول زیادی دارد اگر ۶ ماه هم فروش نداشته باشد، مشکلی برایش ایجاد نمی‌شود اما جوانی که با تخصص لازم، داروخانه ای تاسیس کرده است، اگر مدتی فروش نداشته باشد، ورشکست می شود.

■ مجوز تاسیس داروخانه فقط باید به داروسازان داده شود که این کار در کمیسیون آغاز شده و در صورت تصویب قانون مجوز تاسیس داروخانه فقط به متخصصین این حوزه داده خواهد شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Dec, 07:20


تصمیم گیری وزارت بهداشت برای واکسن HPV

● علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، از جمع آوری داده ها برای تصمیم‌گیری درباره گنجاندن واکسن HPV در برنامه ملی واکسیناسیون خبر داد.

● در حال حاضر واکسیناسیون علیه HPV در بیش‌از ۱۴۰ کشور جهان انجام می‌شود.

● در منطقه، کشورهای لیبی، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده، واکسیناسیون روتین علیه بیماری HPV را برای کل گروه‌های هدف و یا جمعیت پرخطر بیماری آغاز کرده اند.

● واکسن دوظرفیتی HPV تولید داخل، با زیرگونه‌های ۱۶ و ۱۸، در پیشگیری از سرطان‌های مرتبط با این ویروس مؤثر است، اما این واکسن فاقد اثربخشی لازم علیه ژنوتیپ های ۶ و ۱۱ است که بیشترین علت بروز زگیل‌های تناسلی هستند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Dec, 06:28


معرفی محصولات بهداشتی غیرمجاز

🔸 سازمان غذا و دارو هشدار داد!

▫️ژل شستشو با نام تجاری Gel Cleanser (Rose Berry)

▫️محلول شستشوی صورت با نام تجاری Triple Action Cleansing Water (Outdoor Girl)

▫️میسلار واتر برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه با نام تجاری Herbal (Salicylic Acid)

▫️میسلار واتر برای پوست‌های حساس و خشک با نام تجاری Herbal (Amino Acid)

▫️ژل شستشوی صورت هیالورونیک اسید برای پوست‌های خشک و حساس با نام تجاری Cellox

▫️صابون با نام تجاری Luxury Caviar Body & Face (Maham Ranee)

▫️صابون پاپایا حاوی سیاه‌دانه روشن‌کننده و ضد چروک ۴ کاره با نام تجاری Papaya Soap (Touch Me Please)

▫️صابون ابرو (وکس) با نام تجاری Romantic Rain

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Dec, 06:07


✔️ تو، تجربه‌های دیروز را به تلاش‌های فردا پیوند می زنی تا آینده‌ای بسازی لبریز از امید…

✔️ رو به زیباترین و خوش بخت ترین منظره‌های زندگی...

روز دانشجو بر همه دانشجویان، به ویژه اعضای کمیته دانشجویی سندیکا مبارک
@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

05 Dec, 07:21


دروازه ورود به بازار CIS

برپایی پاویون ایران در صنایع شوینده و آرایشی بهداشتی ایران در آسیای مرکزی برای سومین سال متوالی- مواد اولیه ، محصولات بسته بندی و محصول نهایی

🔸 پس از برپایی موفق پاویون ایران در دو دوره سال ۴۰۱ و ۴۰۲ در قزاقستان، هفتمین دوره نمایشگاه آرایشی و بهداشتی و شوینده آسیای مرکزی سال آتی در آلماتی، پایتخت کشور قزاقستان به صورت انحصاری توسط موسسه آلند در تاریخ ۸ الی ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

افزایش ثبت محصولات ایرانی در قزاقستان به عنوان یک کشور با ثبات این امکان را برای ورود محصولات ایرانی به بازار CIS مهیا ساخته و موسسه آلند از حضور در نمایشگاه تا ورود محصولات به بازار این منطقه در کنار شماست.

کسب اطلاعات بیشتر و اخذ غرفه(فضای محدود باقی مانده است): خانم خلیلی ۰۹۱۲۴۵۸۶۷۰۵

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

05 Dec, 06:37


ارز دارو برای سال آینده ۲۸۵۰۰ تومان خواهد بود

● محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت: از سال آینده ارز ترجیحی نوع ۲ که همان ارز ۲۸۵۰۰ تومانی است، ادامه‌ پیدا می‌کند.

● دارو یک مسئله حیاتی برای مردم محسوب می‌شود و باید توسط دولت و مجلس حمایت شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

03 Dec, 08:18


⚫️ انالله و انا الیه راجعون

◾️تلخ و جانکاه،
درگذشت دبیر فدراسیون اقتصاد سلامت


■ با کمال تأسف و تأثر عمیق، با خبر شدیم دکتر حمیدرضا محمدی دبیر فدراسیون اقتصاد سلامت، به دیار باقی شتافتند.

■ موسسه آلند، این ضایعه دردناک را به خانواده معزز مرحوم محمدی، و همچنین جامعه علمی کشور تسلیت عرض می‌کند. بی‌شک، خدمات ارزنده و تلاش‌های بی‌دریغ این انسان بزرگوار در اعتلای نظام سلامت و اقتصاد کشور همواره در یادها جاودان خواهد ماند.

■ یادآور می‌شود، مرحوم محمدی، اخیرا در اولین رویداد CDIE2024، سخنران یکی از پنل های تخصصی این برنامه بودند.

● روحشان قرین رحمت الهی

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

03 Dec, 07:13


بیمه تکمیلی همان زیرمیزی است

🔸 در بیمارستان دولتی بابت عمل سکه می گیرند!

■ مسعود پزشکیان رئیس جمهور: بی عدالتی در پوشش خدمات درمانی، باعث شده در بیمارستان دولتی، برای انجام عمل جراحی سکه بگیرند.

■ از نظر من، بیمه تکمیلی همان زیرمیزی است که روی میز می گیرند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

03 Dec, 06:57


چرا دارویار موفق نشده است

■ هادی احمدی عضو هیئت مدیره و مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران، در خصوص اینکه چرا طرح دارویار موفق نبوده است، توضیحاتی داد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

03 Dec, 05:14


این گزارش را اینجا بخوانید👇

https://mehrnews.com/news/6303754/%D8%B7%D8%B1

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

03 Dec, 04:58


یک خبر خوب برای رفع مشکل نقدینگی صنعت دارو و تجهیزات

🔸پرداخت بدهی شرکت ها به صورت مستقیم

● فرشته میرزازاده معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو: با تمهیدات اندیشیده شده از سال آینده بدهی شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی به صورت مستقیم پرداخت و تا حدود زیادی مشکل نقدینگی آنها حل خواهد شد.

● در لایحه بودجه ۱۴۰۴، بابت پرداخت بدهی‌ شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی، مصوبات خوبی توسط دولت ارائه شده است.

● با مساعدت رئیس جمهور و پیگیری وزیر بهداشت تبصره‌های بودجه سال آینده نیز در کمیسیون تلفیق رای آورده و منابع دارو و بدهی دانشگاه‌ها به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی در سال آینده به صورت ویژه و جداگانه توسط دولت دیده شده تا از این طریق مشکل نقدینگی در سطح کشور رفع شود.

● امیدواریم با تحقق راهکارهای اجرایی و نحوه وصول بودجه از محل سهام‌های دولتی و اوراق پیش بینی شده و پرداخت به صورت مستقیم به حساب شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی، بخش عمده‌ای از نقدینگی تامین شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

02 Dec, 18:16


● مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو، در نشست با فعالان زنجیره تأمین دارو: تلاش کردیم سازمان غذا و دارو را به سمت یک نهاد رگولاتوری هدایت کنیم، اما هنوز به آنچه می‌خواستیم نرسیده‌ایم. با این حال، در چارچوب قانون برای تقویت این مسیر تلاش می‌کنیم. متأسفانه برخی دخل و تصرف‌های غیرضروری در سازمان وجود دارد که تمام اهتمام ما معطوف به پیشگیری از آنهاست. هدف ما حل مشکلات مردم است و شرکت‌هایی که به سازمان مراجعه می‌کنند نیز  این هدف را دنبال می کنند، نه منافع خود را.

● بحث شفافیت با ارائه آمارهای واقعی در دستور کار ما قرار گرفته است. همچنین به دنبال گسترش همکاری‌ها با دانشگاه‌ها هستیم و انتقادهای سازنده را از هر جا که باشد می‌پذیریم. برای جلوگیری از سوءتفاهم، همه افراد در سازمان موظف به پاسخگویی هستند، هرچند که در اجرا مستقل عمل می‌کنیم اما تلاش خواهیم کرد امور غیردولتی را با توجه به محدودیت نیروی انسانی و زمان محدودی که داریم به بخش‌های مرتبط تفویض کنیم.

● روش قیمت‌گذاری باید تغییر کند تا بتوانیم از کمبود دارو جلوگیری کنیم. دارو باید برای تولیدکننده سودآور باشد تا تولید با کیفیت و توان ادامه یابد. همچنین به شرکت‌های داروسازی تأکید می‌کنیم که استانداردهای GMP را جدی بگیرند، چراکه هر خط تولیدی که مشکل داشته باشد، متوقف خواهد شد.

● دیپلماسی با نهادهای بالادستی و موازی باید تقویت شود تا وفاق ملی ایجاد گردد. اطلاع‌رسانی شفاف از اقدامات سازمان به ذی‌نفعان و شرکای کاری از اولویت‌های ماست. در هفته‌های آتی بحث بودجه اهمیت ویژه‌ای دارد و باید تعامل بیشتری با نمایندگان مجلس داشته باشیم. امیدواریم با همکاری تمامی دست‌اندرکاران، مشکلات فعلی کمبود دارو به سرعت برطرف شود و از تکرار این چالش‌ها در آینده نیز جلوگیری گردد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

02 Dec, 18:16


روش قیمت گذاری دارو باید تغییر کند

🔸 اولتیماتوم به شرکت‌های فاقد GMP

■ در ادامه بخوانید👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

02 Dec, 18:06


۸۰ درصد خطوط تولید دارو در ایران فاقد GMP هستند

● اکبر عبداللهی اصل مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، در نشست فعالان زنجیره دارو با رئیس سازمان غذا و دارو: بیش از ۸۰ درصد خطوط تولید دارویی کشور فاقد ضوابط جهانی (GMP) هستند و تجهیزات تولید در این حوزه عمدتاً فرسوده‌اند. این شرایط، توان تولید و کیفیت دارو را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار داده است.

● ارزش بازار دارویی کشور از سال ۱۳۹۱ تاکنون تقریباً ثابت مانده و از ۳ همت به ۳.۶ همت رسیده است.

● در کشور ما گاهی برخی داروها به‌ طور موقت با چالش تأمین مواجه می‌شوند. در حال حاضر سازمان غذا و دارو در تلاش است با بهبود برنامه‌ریزی‌ها و همکاری با بخش‌های مختلف، این مشکلات را به حداقل برساند و از کمبودهای احتمالی جلوگیری کند.

● نبود خرید استراتژیک یکی از کاستی‌های اساسی زنجیره تأمین دارو است. برای رفع این نقیصه و جلوگیری از هرگونه مشکل در آینده، تدوین و اجرای سیاست‌های کلان و راهبردی ضروری است. ما در سازمان غذا و دارو در تلاشیم تا شرایط به‌گونه‌ای پیش رود که هیچ‌گونه اختلالی در تأمین داروهای اساسی کشور به وجود نیاید.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

02 Dec, 17:56


صادرات دو میلیارد دلاری دارو امکان‌پذیر است

● دکتر ابوالحسن احمدیانی مشاور وزیر بهداشت در حوزه دارو، در نشست فعالان زنجیره دارو با رئیس سازمان غذا و دارو: هیچ کشوری در جهان پیشرفته نیست که از کمبود دارو مبرا باشد، اما طبیعت و نوع این کمبودها در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت دارد و ما باید با تدبیر، شرایط موجود را بهبود بخشیم.

● اگر قوانین و دستورالعمل‌های بازدارنده بر صنایع دارویی تحمیل نشود، دستیابی به صادرات دو میلیارد دلاری نه‌ تنها ممکن بلکه دست‌یافتنی است.

● برنامه‌ریزی منسجم و هدفمند برای توسعه صادرات دارو ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و ارتقای صنعت دارو، به‌ ویژه در ابعاد نرم‌افزاری که سهمی ۷۰ درصدی در این تحول دارد، باید در اولویت قرار گیرد.

● پیش از آنکه صنایع دارویی بتوانند به نیازهای مردم پاسخ دهند، باید توان ایستایی و ثبات خود را بازیابند.

● تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی مانند کارگروه کمبود، تعارض منافع و سیاست‌گذاری صادرات، اقدامی مؤثر در این مسیر است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

02 Dec, 08:10


🔻 سازمان غذا و دارو: با اصل توزیع اینترنتی دارو موافقیم

▪️ دکتر مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو، از موافقت این سازمان با اصل توزیع اینترنتی دارو خبر داد.

▪️اما او بر این نکته تأکید کرد که آیین‌نامه تدوین شده برای این فرآیند دارای اشکالاتی است که باید بازنگری شود.

▪️ دکتر پیرصالحی همچنین اظهار داشت که این آیین‌نامه سلامت مردم را تهدید می‌کند و خواستار اصلاح آن شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

02 Dec, 07:58


حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی

🔸 اشتباه دولت سیزدهم را تکرار نکنید!

● مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس: حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی و تبدیل آن به حدود ۳۷ هزار تومان در لایحه بودجه ۱۴۰۴، اشتباهی است که در دولت سیزدهم رخ داد.

● با این روند در سال آینده شاهد گرانی دوباره کالاهای اساسی و دارو خواهیم بود.

● مگر به مردم حقوق دلاری می‌دهیم که می‌خواهیم قیمت کالا و خدمات را بر اساس دلار، محاسبه و ارزیابی کنیم.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

02 Dec, 07:48


انتقاد پیرصالحی از سبدفروشی دارو

🔸مشکل جای دیگری نهفته است

● مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو: عمده چالش‌ها در زمینه تأمین دارو، از جمله کمبود برخی اقلام و مسائلی نظیر سبدفروشی، به محدودیت‌های نقدینگی در کشور بازمی‌گردد که زنجیره‌ای از مشکلات را به دنبال دارد.

● کمبود نقدینگی در برخی شرکت‌ها موجب می‌شود آنها گاهی نتوانند مواد اولیه را به‌موقع تهیه کنند که این امر به کمبود دارو منجر می‌شود. در مواردی نیز ممکن است برای برخی اقلام دارویی مواد اولیه کافی نداشته باشند، اما برای داروی دیگر موجودی بیش از نیاز داشته باشند. در این شرایط، برای جلوگیری از توقف تولید، به سمت تولید داروهایی می‌روند که مواد اولیه آنها در دسترس است، و این روند در نهایت به موضوعاتی نظیر سبدفروشی منتهی می‌شود.

● سبدفروشی خلاف مقررات است و در صورت وجود مستندات، با آن برخورد خواهد شد. اما باید توجه داشت که ریشه این مسئله در محدودیت‌های دیگری نهفته است. همچنین افزایش تعداد شرکت‌های پخش دارو نیز نیازمند مدیریت و نظارت بیشتری است تا زنجیره تأمین و تولید دارو دچار آسیب نشود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

02 Dec, 04:35


یارانه دارو و تجهیزات پزشکی ۱۸۰ همت بودجه می خواهد

● مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو: در صورت حذف ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی، برای اینکه پرداختی از جیب مردم افزایش نیابد، ۹۰ هزار میلیارد تومان رقم مناسبی نیست و حداقل دو برابر بودجه کنونی مورد نیاز است.

● ارز ترجیحی نوع اول برای دارو از ابتدای امسال حذف شده است، یعنی هیچ ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو تعلق نگرفته و ارزترجیحی نوع دوم ۲۸۵۰۰ تومانی به دارو تخصیص داده شده است.

● هنوز یک میلیارد دلار ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی تجهیزات پزشکی از سال قبل باقی مانده که در بودجه سال آینده باید تصمیم‌گیری شود تا این ارز به نوع دوم یا نیمایی تبدیل شود.

● تغییر نوع ارز نباید موجب افزایش پرداختی از جیب بیمار شود و مابه التفاوت ارز ترجیحی نوع یک و دو باید برای بیماران و مردم تامین شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

01 Dec, 09:48


● محمد منفرد، در یادداشتی تحت عنوان «تعارض منافع؛ فرصت یا تهدید»، نوشت: در روزهای اخیر در حوزه دارویی کشور آنچه که داغ است بحث تعارض منافع است. افرادی چنان سینه چاک می‌کنند، گویی در تمام ادوار گذشته تا به الان که چرخ گردون دائماً بر مراد آنان می گشته است پای بند به اصل تعارض منافع بوده اند و در هر جا که چنین چیزی رخ می‌داد فریاد واویلا سر می‌دادند.

● تعارض منافع اصطلاحی است که به غلط و بر اساس خواسته‌های شخصی افراد و هر جا که انتصابی خلاف میل آنها رخ دهد و به مذاق آنها خوش نیاید آن را از بایگانی خویش خارج و بر زبان مبارک جاری می‌سازند بلکه بتوانند منتصب خلاف میل خود را به زیر کشند و مهره‌ای مقبول، مطبوع، مطلوب و یا محبوب خویش را بر مسند مورد نظر بنشانند.

● تعارض منافع به شرایطی اطلاق می‌شود که یک فرد در جایگاهی قرار می‌گیرد که منافع شخصی، حرفه‌ای و مالی او ممکن است با وظایف حرفه‌ای و مسئولیت سازمانی او تضاد داشته باشد. تعارض منافع در برخی از مشاغل اجتناب ناپذیر است و نمی‌توان به بهانه تعارض از وجود افراد شایسته بی بهره ماند. حوزه داروسازی یکی از این موارد است.

● به راستی کسی که در حوزه صنعت داروسازی و غذایی، صنعت پخش و داروخانه داری هیچ سبقه ای ندارد چگونه می‌تواند سکان هدایت یکی از مهم‌ترین سازمان‌های دولتی را که نقش مستقیم در سلامت و بهبودی در سلامت بیماران دارد و به عنوان آخرین حلقه از زنجیره درمان است، به دست بگیرد.

● چطور می‌توان از دانش و تجربه فردی چون دکتر پیرصالحی چشم پوشی کرد و با برچسب تعارض منافع از قابلیت‌های بی نظیر ایشان صرف نظر نمود. امروز شرایطی بسیار سخت و بحرانی بر جامعه ما سایه افکنده و مجالی برای آزمون و خطا وجود ندارد.

● مدت‌ها است که جای افرادی همچون دکتر پیرصالحی در ساختار سازمان غذا و دارو خالی بود و به جرأت می‌توان گفت انتخاب وی از طرف وزیر بهداشت بهترین انتخاب ممکن بود. ظفرقندی با این انتخاب تحسین دلسوزان این صنف، قاطبه تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و انجمن‌های علمی و صنفی را برانگیختند و همگی آمادگی تمام قد خود را برای همکاری و خروج کشور از بحران‌های دارویی موجود با رئیس جدید سازمان غذا و دارو اعلام داشتند که در نوع خود بی سابقه است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

01 Dec, 09:47


کدام تعارض، کدام منافع!

● نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، در یادداشتی به موضوع انتصاب رئیس جدید سازمان غذا و دارو پرداخت.

■ در ادامه بخوانید👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

01 Dec, 07:24


برنامه ریزی برای کاهش کمبودهای دارویی

● مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر مدیریت کمبودهای دارویی، از برنامه‌ریزی‌های دقیق برای رفع مشکلات موجود در تأمین داروهای اساسی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که طی هفته‌های آینده این کمبودها به حداقل برسد.

وی با اشاره به کمبود مقطعی برخی داروها، از جمله لاموتریژین برای بیماران مبتلا به صرع، اظهار داشت: مشکل اصلی در تأمین این داروها، کمبود نقدینگی در صنایع دارویی کشور است که مانع تهیه به‌موقع مواد اولیه شده است. با این حال، این دارو کمبود مطلق ندارد و بیماران می‌توانند با مراجعه به سامانه تیتک یا معاونت‌های غذا و دارو نسبت به تهیه آن اقدام کنند.

پیرصالحی ضمن عذرخواهی از مردم به دلیل برخی کمبودهای دارویی، تأکید کرد: با تلاش‌های مضاعف، به‌زودی این کمبودها مدیریت و به حداقل خواهد رسید.

وی با اشاره به پراکندگی کمبودها در مناطق مختلف کشور، ابراز امیدواری کرد که طی دو تا سه هفته آینده با مدیریت تولید و توزیع، این مشکلات کاهش یابد.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره کمبود انسولین‌های برند خارجی گفت: این کمبود ناشی از کاهش تولید و واردات است. البته این انسولین‌ها در داروخانه‌های مرجع موجود هستند و سطح عرضه آن‌ها نیز به زودی گسترش خواهد یافت.

وی همچنین با اشاره به تأثیر تحریم‌ها و مشکلات ارزی افزود: تحریم‌ها و تأخیر در انتقال ارز به اروپا، همراه با اختلاف قیمت ارز که از سال ۱۴۰۱ در حوزه دارو ایجاد شد، منجر به عدم تأمین نقدینگی مناسب برای شرکت‌های دارویی شده است. این مسئله موجب تأخیر در تهیه مواد اولیه و در نتیجه بروز کمبودها شده است.

پیرصالحی درباره کمبود وارفارین بیماران قلبی نیز تصریح کرد: به رغم تأمین بیش از نیاز این دارو طی ماه‌های اخیر، به دلیل کمبودهای گذشته هنوز عطش بازار رفع نشده است. با این حال، وارفارین در داروخانه‌های اصلی تمامی شهرها موجود است و شرایط به زودی به حالت عادی بازخواهد گشت.

وی در پایان ضمن ابراز امیدواری درباره همکاری برنامه و بودجه و بانک مرکزی در تأمین منابع مالی، تأکید کرد: در صورت استمرار این حمایت‌ها، کمبودهای دارویی در ماه‌های آینده به حداقل خواهد رسید.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

01 Dec, 07:24


اظهارات پیرصالحی درباره چالش‌های بازار دارویی کشور

■ در ادامه بخوانید👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

01 Dec, 06:46


بررسی بودجه سلامت در انجمن اقتصاد سلامت ایران

■ انجمن علمی اقتصاد سلامت ایران، به عنوان بازوی مشورتی در حوزه اقتصاد سلامت، همواره با تشکیل جلسات کارشناسی، مسائل اقتصادی نظام سلامت را رصد می کند و نتایج آنها را در اختیار تصمیم گیران حوزه سلامت قرار می دهد.

■ دکتر مسعود پزشکیان نیز عضو انجمن علمی اقتصاد سلامت است و به تازگی فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نیز به عضویت این انجمن در آمده است.

■ دکتر محمدرضا واعظ مهدوی رئیس انجمن علمی اقتصاد سلامت است و افرادی همچون دکتر حسین راغفر، دکتر ایرج حریرچی، دکتر محمد جواد کبیر، مهندس فرامرز اختراعی، دکتر میثم کریمی و...، در این انجمن عضویت دارند.

■ در جلسه اخیر انجمن علمی اقتصاد سلامت ایران، موضوع بودجه حوزه سلامت مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 16:05


گزارشی از رویداد CDIE/
کریمی: برنامه‌هایمان فرامنطقه‌ای خواهد بود و این رویداد را توسعه خواهیم داد

🌍دکتر میثم کریمی، که سابقه برگزاری موفق نمایشگاه‌های دارویی را در کارنامه خود و موسسه آلند دارد، اولین رویداد CDIE را هم برگزار کرد.

🌍این رویداد در دو روز و در سه سالن‌ هتل اسپیناس‌ پلاس برگزار شد و ساعتی بعد هم به کار خود پایان خواهد داد.

🌍کریمی به خبرنگار «دنیای سلامت و دارو» گفت:
خبرهایی بسیار جالب از دور جدید برگزاری "نمایشگاه بین‌المللی فارمکس" هم داریم که به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

@Universe_HM

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 15:05


■ محمدرضا نمایندگی مدیرکل فروش صنایع شیمیایی فرتاک لوتوس

● تولیدات ما در زمینه مواد اولیه آرایشی و بهداشتی مانند تولید مایع ظرفشویی، مایع دستشویی، پودر ماشین لباسشویی و...، است. سال ۹۸ صنایع شیمیایی تاسیس شده، سال ۹۹ پلنت سولفوناسیون بهره برداری شده و تا الان به داخل و کشورهای همسایه از برند فرتاک مواد اولیه را تامین کردیم. از سال ۹۸ که فرتاک لوتوس راه اندازی شده و سال ۹۹ که پلنت سولفوناسیون بهره برداری شده سهم زیادی از بازار مواد اولیه را گرفتیم. استراکچر تولید پودر هم انجام شده و چهار ماه آینده قابل بهره برداری است.

● به کشورهای همسایه‌ تقریباً ساپورت مواد اولیه را داشته ایم و در قاره آفریقا به چند کشور مانند کنیا و لیبی محصولات شیرینگ شده است.

● در آینده خیلی نزدیک با توجه به چشم اندازی که شرکت دارد یکسری مواد اولیه دیگر را اضافه می‌کنیم کما اینکه تا الان هم چهار پنج محصول را تولید عمده می‌کردیم یکسری مواد اولیه هم به صورت سفارشی تولید می کنیم. در آینده نزدیک تولیدات ما کامل‌تر می شود.

* فرتاک چه سهمی از بازار داخل دارد.

● در سهم بازار عدد و رقم‌ها خیلی مشخص نیست مخصوصاً داخلی. تقریبا فکر می‌کنم ۱۵ درصد از سهم بازار داخلی را داریم، البته اهداف فرتاک بیشتر روی صادرات است و سهم بازار خوبی را در این ۴ سال که تولید مداوم مخصوصاً برای محصول لپسا، لتالورامید و سویامید داشتیم، سهم خیلی خوبی را از بازار کشورهای اطراف و آفریقا گرفتیم ان شاءالله بتوانیم به حوزه CIS هم ورود پیدا کنیم کما اینکه به ازبکستان، قرقیزستان و قزاقستان صادرات داشتیم اما قصد داریم حوزه CIS را گسترده‌تر کنیم. با توجه به نمایشگاه‌هایی که در کشور روسیه برگزار شده و شرکت کردیم خیلی زود به اهداف مان در این سرزمین دست خواهیم یافت.

* نظرتان در خصوص اولین رویداد CDIE2024 چیست.

● اتفاق میمون و مبارکی خواهد بود، با توجه به اینکه تمامی بزرگان و اساتید حوزه کازمتیک و شوینده ها حضور دارند، می‌توانیم با همدلی و وفاق، رشد پیشرفت صنعت شوینده و بهداشتی را داشته باشیم. برای اولین دوره برگزاری بسیار خوب بود، می تواند خیلی بهتر هم باشد ولی برای اولین رخداد بسیار خوب بود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 15:05


چشم انداز فرتاک لوتوس؛ توسعه صادرات

■ در ادامه بخوانید👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 14:21


■ مهدی پرچم آزاد مشاور مدیرعامل مجموعه مجموعه جهان شیمی دکتر کامکار

● مجموعه جهان شیمی دکتر کامکار از سال ۹۷ در راستای تکمیل زنجیره تامین بسته‌بندی برای محصولات بهداشتی و آرایشی کشور تجهیز شد و پا به عرصه گذاشت. ماموریت این مجموعه تامین بسته‌بندی‌های به روز با کیفیت مناسب برای بازار ایران و منطقه تعریف شد و هم اکنون برای بازار داخلی و منطقه تهیه تیوب می کند و خطوط جدیدی را آماده کرده که به زودی محصولات جانبی بسته بندی را هم وارد بازار خواهد کرد.

*چه سهمی از بازار داخلی را در اختیار دارد.

● بین ۲۵ تا ۳۰ درصد بازار داخلی سهم ما است. صادرات ما به ترکیه و عراق انجام می شود. در حال حاضر به اروپا به صورت غیرمستقیم توسط شرکت واسطه صادرات داریم.

*تولیدات آینده تان چیست.

● به زودی وارد صنایع جانبی بسته بندی می شویم، و پریفرم های آرایشی و بهداشتی تولید خواهیم کرد و چند بسته‌بندی جدید هم آماده کردیم که در بازار ایران جدید است ولی هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.

*ارزیابی تان از برگزاری اولین رویداد CDIE2024 را بفرمایید.

● رویداد خیلی خوبی بود، مؤسسه آلند و شرکت تعاونی تأمین نیاز، بسیار زحمت کشیدند. می توان گفت برای شروع خیلی جذاب بود و گام قوی برداشتند. امیدوارم سال آینده با مشارکت بیشتر دوستان در صنعت شاهد حضور گسترده دیگر همکاران باشیم و بتوانیم آینده بهتری را برای نسل بعدی رقم بزنیم؛ چرا که چنین رویداد‌هایی علاقمندان به این صنعت را مشتاق می‌کند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 14:21


نگاه جهان شیمی به بازار اروپا

■ در ادامه بخوانید 👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 10:51


ویدئو/
یک مجموعه‌ی چند رشته‌ای با افق | آماده هم‌افزایی با شرکت‌هایی دارویی هستیم‌

🟧فن‌سالاران:
مهندس سیدمحمد حسینی، مدیرعامل شرکت کشت‌وصنعت جُوین که در دومین روز رویداد CDIE.2024 حضور یافته بود، از توان تولید بالای اسید سیتریک در مجموعه تحت مدیریت خود و موضوع تامین در چند حوزه دیگر، مباحثی ارزشمند را مطرح کرد.

🟧@fansalaran

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 10:19


شرکت بن‌دا فرآور؛ بزرگ ترین تولید کننده آنزیم در خاورمیانه

● مهندس علی مرجوی مدیرعامل شرکت بن‌دا فرآور با نام تجاری بایولوئنس(اسپانسر استراتژیک رویداد CDIE2024)

● این شرکت از سال ۹۴ تاسیس شده و از سال ۹۵ اخذ مجوزها و کارهای ابتدایی شرکت شروع شد و ساخت پلنت از سال ۹۶ کلید خورد. سال ۹۸ پلنت ما در شهرک صنعتی صفادشت افتتاح شد. این مجموعه مفتخر است که به عنوان اولین و بزرگ ترین تولید کننده آنزیم در غرب آسیا و خاورمیانه نقش آفرینی می کند. از سال ۱۴۰۰ نیز خط پروبیوتیک شرکت افتتاح شد.

● محصولات ما در زمینه شوینده، الکل، نشاسته و بازار دام و طیور مصرف می شود. همچنین صنایع چرم و نساجی و صنایع لبنی از محصولات ما بهره می‌برند. محصولات ما در فرم پودر، گرانول و مایع به بازار عرضه می شود.

شرکت بن‌دا فرآور چه سهمی از بازار را در اختیار دارد.

● در بازارهای مختلف سهم شرکت ما متفاوت است، به طور خاص در بازار شوینده تخمین ما این است که ۶۰ تا ۷۰ درصد از محصولات ما استفاده می‌کنند. با شرکت‌های بزرگ این صنعت کار را شروع کردیم و الان با شرکت‌های خارجی همکاری مان را توسعه می دهیم و به طور خاص به بازارهای روسیه، ترکیه و عراق صادرات محدودی داشتیم اما افق مان این است کارمان را در این بازارها توسعه بدهیم.

برگزاری رویداد را برای مجموعه خودتان چقدر موثر می دانید و به طور کلی برگزاری رویدادها چقدر برای صنعت مهم است.

● برگزاری CDIE2024 رویداد بزرگی برای صنعت است، در روز اول رویداد همه دیدیم استقبال خیلی خوبی هم از جامعه تولید کننده شوینده، آرایشی و بهداشتی از این رویداد شد هم مدیران دولت و حاکمیت از این رویداد استقبال کردند و حضور داشتند که به نوع خودش اتفاق بزرگی است. ادامه روند CDIE که طی سال‌های آینده ادامه خواهد داشت، برای صنعت به عنوان یک رویداد تخصصی بسیار مهم است. در این حوزه کیفیت پنل‌هایی که برگزار می شود بسیار خوب است و گفتمان توسعه در این صنعت را گسترش می دهد.

■ اولین رویداد تخصصی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی تحت عنوان CDIE2024، به مدت دو روز در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 10:19


شرکت بن‌دا فرآور؛ بزرگ ترین تولید کننده آنزیم در خاورميانه

■ شرکت بن‌دا فرآور با نام تجاری بایولوئنس

■ اسپانسر استراتژیک رویداد CDIE2024

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 09:53


کارگاه دکتر بقایی در CDIE2024

■ در روز پایانی اولین رویداد CDIE2024، دکتر محمد بقایی دبیر علمی رویداد، در کارگاهی با موضوع اکتیوشناسی محصولات روشن کننده و درمان کننده ملاسما، به همراه بررسی فرمولاسیون ۱۰ برند معروف ضد لک، برای مخاطبان و حاضران؛ سخنرانی می کند.

■ اولین رویداد تخصصی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی کشور، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

■ شرکت تعاونی تأمین نیاز تولیدکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، صنعتی و آرایشی؛ میزبان و موسسه آلند نیز مجری برگزاری این رویداد بودند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 09:20


تقدیر از سخنرانان پنل چشم انداز صنعت

■ سخنرانان پنل چشم انداز صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی، با اهدای لوح مورد تقدیر قرار گرفتند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 09:18


عکس یادگاری اعضای پنل چشم انداز صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 09:03


پنل ISO در صنعت

● شعله کاظمی فرد عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر، در پنل چشم انداز صنعت در اولین رویداد CDIE2024، به بررسی اهمیت ISO و استاندارد در محصولات بهداشتی و آرایشی پرداخت.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 08:59


پنل ISO در صنعت

● شعله کاظمی فرد عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر، در پنل چشم انداز صنعت در اولین رویداد CDIE2024، به بررسی اهمیت ISO و استاندارد در محصولات بهداشتی و آرایشی پرداخت.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 08:46


تولید تحت لیسانس در پنل چشم انداز صنعت

● دکتر حمیدرضا محمدی دبیرکل فدراسیون اقتصاد سلامت ایران، در پنل چشم انداز صنعت، پیرامون تولید تحت لیسانس محصولات بهداشتی و آرایشی، سخنرانی کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 08:37


تولید تحت لیسانس در پنل چشم انداز صنعت

● دکتر حمیدرضا محمدی دبیرکل فدراسیون اقتصاد سلامت ایران، در پنل چشم انداز صنعت، پیرامون تولید تحت لیسانس محصولات بهداشتی و آرایشی، سخنرانی کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Nov, 08:15


بایوتکنولوژی؛ کلید نوآوری در صنعت

● مهندس علیرضا اشکان معاون بازاریابی و درآمد شرکت بایولوئنس، در پنل چشم انداز صنعت در اولین رویداد CDIE2024، به موضوع بایوتکنولوژی؛ کلید نوآوری در صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی پرداخت.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

16 Nov, 09:01


چرا کارانه پرستاران با تأخیر چند ماهه پرداخت می‌شود

● طاهر موهبتی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت: کارانه پرستاران از درآمد اختصاصی تامین می شود و این درآمد نیز از بودجه دولت نیست بلکه از پول بیمه ها است‌.

● وقتی بیمه در پرداختش ۹ ماه تاخیر دارد چطور می توان انتظار داشت کارانه ها به روز پرداخت شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

16 Nov, 08:21


اهمیت CDIE2024 برای فعالان صنعت

🔸 حضور مدیران تصميم گیر در سطح کلان

● مهندس حمیدرضا کاکاوند دبیر شورای سیاستگذاری CDIE2024: هدف ما از برگزاری رویداد تخصصی حوزه شوینده، بهداشتی و آرایشی، آشنایی مدیران تصمیم گیر و تصمیم ساز با این صنعت است.

● قرار است در این رویداد، سلسله سخنرانی هایی در قالب پانل های مختلف داشته باشیم که در هر کدام از این پانل ها، یک رویکرد و هدف در حوزه صنعت دنبال خواهد شد.

● مشکلات صنعت در حوزه صادرات، تأمین سرمایه، سرمایه گذاری، ارتباط دانشگاه و صنعت و برندینگ و مارکتینگ، در پانل ها مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

● مخاطبین رویداد CDIE2024، مدیران عامل و تصمیم گیران حوزه در سطح کلان خواهند بود.

● قطعا، این سخنرانی ها و برنامه هایی که در مدت دو روز برگزاری رویداد تخصصی حوزه شوینده، بهداشتی و آرایشی خواهیم داشت؛ می تواند مورد استفاده و فایده تولید کنندگان صنعت باشد.

■ اولین رویداد CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳، در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

16 Nov, 06:53


بازتاب نشست پیش رویداد CDIE2024 در رسانه‌ها

■ نشست پیش رویداد CDIE2024، هفته گذشته با حضور مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت، نمایندگان دو کشور همسایه افغانستان و تاجیکستان و فعالان صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی، در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

■ این نشست، با هدف بررسی صنعت و صادرات محصولات ايرانی برگزار شد.

■ بازتاب خبری این نشست، در خبرگزاری مهر، ایسنا، صداوسیما و پایگاه خبری فن سالاران انعکاس یافت.

🔸 اولین رویداد تخصصی حوزه شوینده، بهداشتی و آرایشی، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار خواهد شد.

https://www.mehrnews.com/news/6287752/%D9%86%DB%8C%DA

https://www.iribnews.ir/fa/news/4381196/%D8%AA%D9%88%D9

https://isna.ir/xdSgDM

____

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

16 Nov, 06:07


جزئیات اهدای جایزه ملی کیفیت کشورهای جهان اسلام

● دکتر یحیی صمدی مقدم عضو کمیته علمی جایزه کیفیت کشورهای جهان اسلام، درباره اعطای این جایزه توضیحاتی داد و گفت: بالغ بر ۱۰۷۰ سازمان در این فرایند حضور داشتند که ۱۹۳ سازمان مورد ارزیابی واقع شدند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

16 Nov, 05:04


انتقاد از سبدفروشی دارو

● سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو: سبدفروشی دارو، رویکردی غیرمنطقی است و باید اصلاح شود تا داروهای مورد نیاز بدون هیچ‌گونه محدودیتی به دست بیماران برسد.

● شرایطی که برخی شرکت‌های پخش دارو برای داروخانه‌ها ایجاد می‌کنند، از جمله الزام به خرید اقلام غیرضروری در کنار داروهای ضروری، می‌تواند دسترسی عادلانه به دارو را دچار چالش کند.

● سازمان غذا و دارو در تلاش است با اجرای نظارت‌های بیشتر، شرایطی فراهم کند که زنجیره توزیع دارو شفاف‌تر و مبتنی بر نیازهای واقعی باشد.

● شرکت‌های پخش دارو باید بر اساس اصول حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند و توزیع داروهای حیاتی را به شکل مستقل و بر اساس اولویت‌های سلامت عمومی انجام دهند.

● تمامی داروخانه ها می بایست در صورت مشاهده سبد فروشی از سوی شرکت های پخش دارو، موارد را به بازرسی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اطلاع دهند.

● با اجرای برنامه‌های نظارتی و استفاده از سامانه‌های هوشمند، تلاش می‌کنیم تمامی مراحل تأمین و توزیع دارو به گونه‌ای انجام شود که بیماران بتوانند به راحتی به داروهای موردنیاز خود دسترسی داشته باشند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

15 Nov, 12:36


برگزاری پیش رویداد CDIE2024

🔸جلسه ای با مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت و شرکتهای پیشرو در امور صادراتی شوینده ها و محصولات آرایشی و بهداشتی

■ پیش رویداد CDIE2024، به منظور ارزیابی اهداف این رویداد مهم در حوزه صادرات شوینده، آرایشی و بهداشتی، با حضور رایزن های اقتصادی تعدادی از کشورهای منطقه و دکتر محمدحسین نیکنام مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت و همچنین رئیس و اعضای تعاونی تأمین نیاز تولیدکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی، در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

■ در این نشست که قبل از رویداد اصلی CDIE2024 برگزار شد، دو موضوع توسعه صنعت و صادرات محصولات ايرانی، مورد بحث قرار گرفت.


@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

15 Nov, 09:43


نگاه مثبت وزارت بهداشت به اولین رویداد CDIE2024

● دکتر محمدحسین نیکنام مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت، در نشست پیش رویداد CDIE2024، این رویداد را شروع یک حرکت خوب دانست و گفت: به سهم خودم جلسه را مثبت ارزیابی می کنم.

● وی با عنوان این مطلب که برگزاری این رویداد نباید هدف غایی برگزار کنندگان باشد، افزود: اتفاقات بعد از برگزاری این رویداد مهم است که نباید ارتباطات قطع شود.

● نیکنام گفت: کار وزارت بهداشت، تسهیل گری و ایجاد هماهنگی در انجام امور است.

● مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت، از فعالان صنعت شوینده، آرایشی و بهداشتی، خواست که یک نقشه راه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را برای پیشبرد امور طراحی کنند.

■ اولین رویداد تخصصی حوزه شوینده، بهداشتی و آرایشی، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

15 Nov, 08:07


وعده جعفریان برای انتصاب رئیس جدید سازمان غذا و دارو

■ علی جعفریان مشاور عالی و جانشین وزارت بهداشت: انتخاب رئیس جدید سازمان غذا و دارو در مراحل نهایی است و تا هفته آینده اعلام خواهد شد.

■ وزارت بهداشت بررسی‌های گسترده‌ای را برای رئیس جدید سازمان غذا و دارو انجام داده و این فرایند اکنون در مراحل نهایی خود قرار دارد.

■ تاکنون بیش از ۱۰ کاندیدا برای این سمت مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند و کمیته انتصابات با بررسی سوابق و توانمندی‌های این افراد، به نقطه تصمیم‌گیری نزدیک شده است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

15 Nov, 07:02


معرفی محصولات غیرمجاز پوست و مو

■ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از محصولات غیرمجاز پوست و مو را اعلام کرد.

🔹محصولات غیرمجاز مراقبت از پوست

▫️کرم صورت با نام تجاری Hydra Beauty (Chanel)

▫️تونر مرطوب‌کننده با نام تجاری Green Tea Moisturizing Toner (One Spring)

▫️تونر کنترل‌کننده چربی با نام تجاری Oil Control Toner for Oily Skin (Cellox Care)

▫️کرم مرطوب‌کننده با نام تجاری Roysa Care Daily Hand & Face Cream

▫️اسکراب سفیدکننده صورت و بدن با نام تجاری Donkey Milk (Skin Doctor)

🔸محصولات غیرمجاز مراقبت از مو:

▫️شامپو ضد شوره با نام تجاری Anti Dandruff Shampoo (Tancho)

▫️ماسک مو با نام تجاری Repair Nutrient Mask (Eclado)

▫️روغن مو با نام تجاری Moroccan Argan Oil (Argan Secret)

▫️روغن مو با نام تجاری Pure Nature Plex

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

14 Nov, 19:12


رویداد CDIE در چه مکانی برگزار خواهد شد؟

🎯چون شما بهترین هستید

ویدئویی از محل برگزاری تخصصی ترین رویداد صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

14 Nov, 13:22


مدیرکل امور بین‌الملل وزارت بهداشت در پیش‌رویداد CDIE.2024

🟧پیش‌رویداد CDIE.2024، به منظور ارزیابی اهداف این رویداد مهم در حوزه شوینده، آرایشی و بهداشتی، با حضور رایزن‌های اقتصادی افغانستان و تاجیکستان و دکتر محمدحسین نیکنام، دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت و همچنین رئیس و اعضای هیئت مدیره تعاونی تأمین نیاز تولیدکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی، ساعتی پیش (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳) در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

در این نشست دو موضوع توسعه صنعت و صادرات محصولات ايرانی مورد بحث قرار گرفت و حاضران مطالبی ارزشمند بیان کردند.

تکمیلی 👇👇👇

🟧@fansalaran

Pharma News (فارما نیوز)

14 Nov, 13:22


تکمیلی/
نشست پیش‌رویداد CDIE.2024 و مروری بر چند جمله‌ کلیدی

🟧۱)سهمی که رو به افول است


مهندس حمیدرضا کاکاوند، دبیر شورای سیاستگذاری CDIE.2024 گفت:
سهم ایران از بازار شوینده، بهداشتی و آرایشی در منطقه رو به افول است؛ حالیا که صنعت شوینده و بهداشتی کشور پتانسیل‌هایی بسیار بالا دارد و می‌توان بازار منطقه را تسخیر کرد.

🟧۲)ما حامی هستیم و از پیشرفت کشورهای همسایه خوشحال می‌شویم

محمدحسین نیکنام، مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت گفت:
هیچ کشوری در عرصه تولیدات خودش بی‌مشکل نیست.
موفقیت ایران در همه عرصه‌ها باعث خوشحالی همسایگان خواهد شد، همان‌طور که ما از پیشرفت آن‌ها خوشحال می‌شویم.
یکی از زمينه‌های همکاری در منطقه، عنایت دقیق به نیازهای صادراتی است.

🟧۳)ایران آماده انتقال دانش فنی صنعت شوینده به کشورهای منطقه است

دکتر محمدمهدی کامکار، پیشکسوت و رئیس شورای سیاستگذاری رویداد CDIE.2024 گفت:
صنعت شوینده، آرایشی و بهداشتی ایران علاوه بر تامین نیاز داخلی، می‌تواند تا دو برابر مازاد خود را تولید و تأمین کند.
ما توانایی تامین نیازهای کلی بازارهای منطقه و cis را داریم، به‌شرطی که دست‌اندازهای مسیر تولید هم برچیده شود.

🟧۴)همیشه در پی حلقه مفقوده صنعت بوده‌ام

مهندس داود عابدی آملی، بنیانگذار چندین شرکت‌ بهداشتی و پیشکسوت صنایع شوینده و آرایشی هم گفت:
من همیشه در زندگی در پی سرمایه‌گذاری‌های گسترده در حوزه تحقیقات صنایع مختلف بوده‌ام. برای ما واردات مواد میانی و برخی کاتالیست‌ها زیبنده نیست و باید با یک حمیت ملی دست‌به‌دست هم دهیم و کشور را بی‌نیاز کنیم.

🟧۵)علاقمندی افغانستان و تاجیکستان به محصولات ايرانی

«روحانی»، رایزن و مشاور وزارت صنعت افغانستان گفت:
ایران حتی تبلیغات هم نمی‌خواهد، ما خواستار سرمایه‌گذاری هرچه بیشتر ایران در حوزه شوینده، آرایشی و بهداشتی هستیم و محصولات ایرانی اقبال زیادی در کشور ما دارند.

همچنین «رحمانف»، کاردار سفارت تاجیکستان نیز میزان علاقمندی مردم کشورش از محصولات ايرانی در حوزه شوینده، آرایشی و بهداشتی را قابل قبول دانست و خواستار تعامل و همکاری بیش از پیش در این عرصه شد.

✔️نخستین رویداد CDIE.2024، روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

🟧@fansalaran

Pharma News (فارما نیوز)

14 Nov, 03:50


آمادگی ایران برای انتقال دانش فنی صنعت شوینده به کشورهای منطقه

● دکتر محمدمهدی کامکار رئیس شورای سیاستگذاری رویداد CDIE2024: صنعت شوینده، آرایشی و بهداشتی ایران علاوه بر تامین نیاز داخلی، می تواند تا دو برابر مازاد تولید را تأمین کند.

● ما توانایی دستیابی به بازارهای منطقه و دور از منطقه را داریم، به شرطی که دست اندازهای مسیر تولید برچیده شود. همچنین، این آمادگی را داریم که دانش فنی صنعت شوینده، بهداشتی و آرایشی را از ایران به کشورهای منطقه منتقل کنیم.

🔸همیشه به دنبال حلقه مفقوده در صنعت بوده ام

● مهندس داود عابدی آملی بنیانگذار شرکت بهداش و پیشکسوت صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی: همیشه در زندگی به دنبال حلقه های مفقوده تولید بوده ام و برای این موضوع سرمایه گذاری گسترده ای در حوزه تحقیقات صنعت داشته ام.

● برای کشور ما واردات مواد میانی و برخی کاتالیست ها زیبنده نیست و باید با یک همیت ملی دست به دست هم دهیم و کشور را بی نیاز کنیم.

■ اولین رویداد CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

14 Nov, 03:48


علاقمندی بازار افغانستان و تاجیکستان به محصولات ايرانی

■ در نشست پیش رویداد CDIE2024، علاوه بر مدیرکل همکاری‌های بین الملل وزارت بهداشت، دو تن از نمایندگان افغانستان و تاجیکستان نیز حضور داشتند و به بیان ديدگاه های خود نسبت به محصولات ايرانی پرداختند.

🔸آقای روحانی رایزن و مشاور وزارت صنعت افغانستان، خواستار سرمایه‌گذاری هرچه بیشتر ایران در حوزه شوینده و آرایشی و بهداشتی شد.

● وی، با اشاره به استقبال مردم افغانستان از محصولات ايرانی در کشورش، موضوع مقابله با محصولات تقلبی را مورد تاکید قرار داد.

🔸 آقای رحمانف کاردار سفارت تاجیکستان، نیز میزان علاقمندی مردم کشورش از محصولات ايرانی در حوزه شوینده و آرایشی و بهداشتی را قابل قبول دانست و خواستار تعامل و همکاری بیش از پیش در این عرصه شد.

■ اولین رویداد CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

13 Nov, 15:46


نشست پیش رویداد CDIE2024

🔸 گزارش تصویری

■ نشست پیش رویداد CDIE2024، با حضور مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، نمایندگانی از سفارتخانه‌های افغانستان و تاجیکستان و فعالان صنعت شوینده، آرایشی و بهداشتی در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

● اولین رویداد CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

07 Nov, 12:25


یک انتصاب جدید برای دکتر بقایی

■ دکتر محمد بقایی، طی احکام جداگانه ای اط سوی ریاست کمیته ملی متناظر مواد و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، به عنوان متخصص فنی (EXPERT) کارگروه های ۴ و ۷ ترینولوژی و روش‌های آزمون محصولات ضد آفتاب سازمان جهانی استاندارد و ریاست کارگروه ۴ کمیته ملی متناظر (TC217 INSO-ISO) منصوب شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Nov, 14:47


🔺️ البرز قطب شرکت های دارویی به ویژه داروهای بیوتکنولوژی است

🔹️عبداللهی استاندار البرز گفت:

البرز قطب شرکت های دارویی به ویژه داروهای بیوتکنولوژی است که با در بر داشتن بیش از ۹۰ شرکت دارویی رتبه دوم کشوری را داراست که از این میان تعداد ۶۱ شرکت دانش بنیان هستند.


@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Nov, 09:20


🎥پانلهای تخصصی CDIE چه خواهد بود و شرکت در این پانلها برای چه کسانی مهم است؟

مهندس کاکاوند، دبیر شورای سیاستگذاری CDIE2024 در این خصوص اطلاعات مهمی را در این ویدئو منتشر نمودند.

🔶️پنج پانل و یک کارگاه تخصصی با حضور برترین سخنرانان کشور

https://chat.whatsapp.com/LdMiAjeZfFD3m1W0XUQYFX

Pharma News (فارما نیوز)

06 Nov, 08:02


بودجه دارویار نشان‌دار نشده است

■ تبادل دارو بین داروخانه‌ها شدنی نیست

● همایون سامه‌یح عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: با کمبود یا نبود برخی داروها مواجه هستیم و اگر داروخانه‌ای به این داروها را در انبار خود داشته باشد به هیچ وجه آنها را تبادل نمی‌کند زیرا نایاب و کمیاب است.

● به خاطر قیمت دارو، برخی داروخانه‌ها به میزان بیشتر و برخی داروخانه ها میزان کمتری دارو خریداری می کنند و تبادل دارو بین داروخانه‌ها اقدام موثر و خوبی است تا داروها به دلیل گذشت تاریخ انقضا فاسد نشوند.

● تبادل دارو بیشتر در مورد داروهایی است که میزان آنها در داروخانه ها زیاد و پرمصرف است و به طور معمول این داروها با هم تبادل می شوند.

● امیدواریم با تلاش های سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت وضعیت دارویی کشور در سال ۱۴۰۴ بهبود یابد، البته اگر به همین منوال پیش برویم بعید است که در سال آینده هم شاهد بهبود وضعیت دارو باشیم.

● بودجه دارویار در لایحه بودجه ۱۴۰۴ نشان دار نشده و ما پیشنهاد آن را به کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ خواهیم داد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Nov, 07:56


اهمیت شناسه‌گذاری فرآورده‌های غذایی

● عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت به‌کارگیری ادبیات مشترک در نظارت‌های غذایی و شناسه‌گذاری محصولات غذایی به‌ منظور افزایش شفافیت، ردیابی دقیق‌تر و ارتقای ایمنی تأکید کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Nov, 06:54


تحول در صنعت آرایشی و بهداشتی با استفاده از هوش مصنوعی

● مهندس رضا گنجوی عضو بنیاد ملی نخبگان ایران و مدرس دوره‌های بازاریابی، قرار است در اولین رویداد CDIE2024، درباره "تحول در برندسازی صنعت کازمتیک با استفاده از هوش مصنوعی"، برای حاضران سخنرانی کند.

● تحول در دنیای برندسازی صنعت کازمتیک با استفاده از هوش مصنوعی نه تنها باعث تسریع فرآیندها و بهبود دقت در تحلیل داده‌ها شده، بلکه تجربه‌ مشتریان را به طور کامل دگرگون کرده است.

● هوش مصنوعی با توانایی درک و پیش‌بینی نیازهای مصرف‌کنندگان، سفارشی‌ سازی محصولات بر اساس سلیقه‌های فردی و همچنین افزایش تعاملات شخصی‌ سازی‌ شده، برندها را قادر ساخته تا با مخاطبان خود ارتباطی نزدیک‌تر و مؤثرتر برقرار کنند.

● این فناوری به شرکت‌ها کمک می‌کند تا از داده‌های گسترده برای بهینه‌سازی تولید، بازاریابی و تجربه مشتریان بهره ببرند، و در نتیجه اعتماد و وفاداری بیشتری را به دست آورند.

● مهندس گنجوی، قرار است در این سخنرانی به بیان تجربیات ملموس برندهای داخلی و بین‌المللی بپردازد که با استفاده از هوش مصنوعی، تحولی چشمگیر در صنایع خود ایجاد کرده اند.

■ اولین رویداد تخصصی حوزه شوینده، آرایشی و بهداشتی تحت عنوان CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Nov, 06:54


تحول در صنعت آرایشی و بهداشتی با استفاده از هوش مصنوعی

● مهندس رضا گنجوی عضو بنیاد ملی نخبگان ایران و مدرس دوره‌های بازاریابی، قرار است در اولین رویداد CDIE2024، درباره "تحول در برندسازی صنعت کازمتیک با استفاده از هوش مصنوعی"، برای حاضران سخنرانی کند.

■ در ادامه بخوانید👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Nov, 05:12


ارتباط دانشگاه و صنعت در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی

● مهندس محمدعلی گرجی رئیس کمیسیون انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی ایران، در اولین رویداد CDIE2024 پیرامون ارتباط دانشگاه و صنعت در حوزه فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، صحبت خواهد کرد.

● این سخنرانی در پانل ارتباط صنعت، دانشگاه و رگولاتوری و نقش آنها در توسعه صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی، انجام خواهد شد.

● هم افزایی هوشمندانه صنعت، دانشگاه و رگولاتوری، راهکاری برای نوآوری، کیفیت و رقابت پذیری در حوزه محصولات شوینده، آرایشی و بهداشتی به شمار می رود.

● انتظارات مصرف کنندگان از صنعت شوینده، آرایشی و بهداشتی، در حال حاضر نسبت به گذشته تغییرات قابل توجهی داشته و عمده مصرف کنندگان به ویژه نسل جوان، به معیارهای جدیدی توجه می‌کند که برای برآورده کردن این نیازها، الزام به هماهنگی هوشمندانه و همکاری هرچه بیشتر بین صنعت، دانشگاه و نهادهای نظارتی است.

■ اولین رویداد CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

06 Nov, 04:34


پرداخت ۱۰ همت به داروخانه‌ها

● فرشته میرزازاده معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو: در یک هفته گذشته، ۱۰ همت از محل هدفمندی یارانه‌ها به داروخانه‌ها و تمامی مراکز بستری دولتی و غیردولتی پرداخت شده است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

05 Nov, 19:32


🎥چند نکته مهم در خصوص CDIE2024 از زبان مهندس حمیدرضا کاکاوند:

دبیر شورای سیاستگذاری CDIE2024 در خصوص موارد زیر نکاتی را بیان نمودند:

🔸وجه تمایز CDIE با رویدادهای این صنعت در کشور
🔸اهداف اصلی برگزاری رویداد
🔸تاثیر گذاری رویداد بر صنعت و شرکتهای فعال در حوزه شوینده، آرایشی و بهداشتی

https://chat.whatsapp.com/LdMiAjeZfFD3m1W0XUQYFX

Pharma News (فارما نیوز)

05 Nov, 11:22


نگاهی به نقش دیپلماسی در بازارهای صادراتی

□ یک سخنرانی ویژه در CDIE2024

■ دکتر جلال نائلی مشاور حوزه امور بین الملل وزارت بهداشت، در اولین رویداد CDIE2024، یک سخنرانی دارد تحت عنوان "نقش دیپلماسی در توسعه بازارهای صادراتی" که با حاضران به اشتراک خواهد گذاشت.

■ مهم‌ترین و کلیدی ترین نکته سخنرانی دکتر نائلی، بر این موضوع استوار است که دیپلماسی، یعنی هنر برقراری ارتباط در سطح بین‌المللی.

■ توسعه صادرات به عوامل مختلف بستگی دارد. جدا از کیفیت کالا و خدمت تولید شده، گواهی‌هایی که برای آن محصول یا کالا، صادر شده، قیمت رقابتی، تبلیغات و بسیاری عوامل دیگر، ایجاد ارتباط در سطح بین المللی می‌تواند نقشی بسیار مهم و حیاتی داشته باشد.

■ حال این ارتباط می‌تواند ناشی از فعالیت‌های واحد تولید کننده باشد و یا تعاملات بین دولت‌ها و ایجاد ارتباط در این سطح باشد.

□ اولین رویداد تخصصی حوزه شوینده، آرایشی و بهداشتی تحت عنوان CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

05 Nov, 09:06


رشد ۳۰۰ درصدی صادرات دارویی تیپیکو

● دکتر عقیل آرین‌نژاد مدیرعامل تیپیکو: در حال حاضر بزرگ ترین هلدینگ دارویی کشور هستیم که ۱۵ درصد ریالی و ۲۰ درصد عددی بازار دارویی کشور را در اختیار دارد.

● یکی از دغدغه‌های جدی ما عدم سرمایه‌گذاری مناسب در سال‌های اخیر بود که امکان ورود به حوزه‌های جدید و اصلاح GMP خطوط را کاهش می‌داد.

● یکی دیگر از اقدامات ما برای افزایش سرمایه، کاهش سود تقسیم شده سهامداران از ۹۵ درصد به ۷۰ درصد بوده که امکان سرمایه‌گذاری مجموعه را افزایش داده است.

● ۲۵۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته و هزار میلیارد تومان از محل آورده سهامداران افزایش سرمایه داشته‌ایم.

● امسال ۵۱۱۳ میلیارد تومان پروژه سرمایه‌گذاری ارائه شده که ۳۵۹۰ میلیارد تومان آن در شرکت‌های تابعه تعریف شده و در نیمه دوم امسال استارت خورده است.

● در سال جاری ۱۲ مورد اخذ GMP از کشورهای مقصد صادرات داشته‌ایم تا بخشی از توسعه را در این حوزه رقم بزند.

● مجموعه این اقدامات باعث شده تا در هفت ماهه نخست امسال، در شرکت‌های محصول ساز ما ۳۰۰ درصد رشد صادرات داشته‌ایم.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

05 Nov, 08:54


یک درصد مالیات کالاهای نفتی به حساب وزارت بهداشت واریز نمی‌شود

● طاهر موهبتی معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت: اگر تمام مطالبات وزارت بهداشت را از بیمه ها وصول کنیم و بدهی ها را پرداخت کنیم تراز ما ۸۰ هزار میلیارد تومان منفی می شود، در این رابطه تقاضا داریم مجلس در سال جاری همانطور که بدهی سایر دستگاه ها را به درستی پرداخت می کند مشکل ما را نیز حل کند.

● یک درصد مالیات کالاهای نفتی اخذ می شود اما به حساب وزارت بهداشت واریز نمی شود بلکه به حساب هدفمندی یارانه می رود؛ در بند ۱۰ سیاست های کلی سلامت به تامین منابع مالی پایدار و افزایش سهم سلامت از GDP بیشتر از میانگین منطقه اشاره شده است. GDP بر اساس گزارش مرکز آمار ۳.۲ و گزارش بانک مرکزی ۴.۴ است و بر اساس سیاست ها افزایش سهم سلامت باید بالاتر از میانگین کشور باشد و حداقل ۴۵۰ هزار میلیارد تومان نیاز خواهیم داشت تا با منطقه برابر شویم؛ مابه التفاوت نرخ ارز دارو جزو بودجه ما نیست.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

05 Nov, 08:13


دلیل تهاتر سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی

■ روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: پرداخت‌های دارویی اخیر با هدف تهاتر مطالبات بین این سازمان و تأمین اجتماعی انجام شده و هیچ اعتبار جداگانه‌ای برای پرداخت به حوزه‌های دیگر مانند تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی به سازمان غذا و دارو تخصیص نیافته بود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

05 Nov, 08:10


داروخانه تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو است

■ از فضای مجازی دارو نخرید

● هادی احمدی عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به اهمیت عرضه‌ دارو از طریق داروخانه‌ها اشاره کرده و معضلات و آسیب‌های فروش اینترنتی دارو را بازگو کرده است.

□ اینجا بخوانید👇

https://www.mehrnews.com/news/6278654/%D8%AF%D8%A7%D8

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

04 Nov, 19:22


لیست ممنوعیت واردات مواد موثره و اقلام بسته بندی، محرک و توسعه بخش تولید است

مهندس فرامرز اختراعی، رییس سندیکای تولید کنندگان مواد دارویی، شیمیایی و بسته بندی دارویی در خصوص لیست منتشر شده ممنوعیت واردات توسط سازمان غذا و دارو عنوان داشتند؛
ما به عنوان تولید کنندگان این حوزه از آقای دکتر حیدر محمدی، دکتر غلامحسین صادقیان و دکتر حسین شمالی و کارشناسان سازمان غذا و دارو تشکر می کنیم، مطالعه دقیق، تنظیم و انتشار این لیست می تواند محرک و توسعه بخش صنعت مواد موثره و بسته بندی دارویی باشد. با این رویکرد تولید کنندگانی که میتوانند محصول قابل رقابت تولید کنند و نیاز کشور را تامین کنند فرصت سرمایه گذاری پیدا خواهند کرد.

همچنین ممیزی دقیق و بررسی واردات مواد حد واسط دارویی در راستای سیاستهای سندیکاست که ضمن کمک به تولید کنندگان واقعی در مقابله با پدیده مذموم ریپک بسیار کمک کننده خواهد بود‌ و ما آمادگی خود را به منظور کمک در این حوزه اعلام می داریم.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

04 Nov, 11:22


نوآوری های بایوتکنولوژی در صنعت شوینده و بهداشتی و آرایشی

● مهندس علیرضا اشکان معاون بازاریابی و درآمد هلدینگ بن‌دا فرآور، در اولین رویداد CDIE2024 پیرامون نوآوری های بایوتکنولوژی در صنعت شوینده ها و آرایشی و بهداشتی، برای حاضران سخنرانی خواهد کرد.

● وی با اشاره به افق پیش روی صنعت شوینده، آرایشی و بهداشتی در جهان، گفت: این صنعت در جهان به دنبال استفاده از نانوتکنولوژی در تولید محصولات شوینده و آرایشی و بهداشتی است.

● بعضی از شرکت‌های داخلی در این مسیر گام برداشته اند و رویداد CDIE2024، فرصت مناسبی برای شناساندن این مهم در صنعت شوینده و آرایشی و بهداشتی کشور است.

● وی از بایوتکنولوژی به عنوان کلید واژه نوآوری در صنایع شوینده و آرایشی و بهداشتی نام برد.

● برگزاری رویداد CDIE2024 به شبکه سازی صنعت شوینده و بهداشتی و آرایشی در کشور کمک می‌کند تا شرکت‌ها ارتباط خوبی با یکدیگر برقرار کنند.

● این رویداد می تواند با ایجاد هم افزایی در صنعت، بازار صادراتی خوبی برای کشور ایجاد کند.

■ اولین رویداد CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

04 Nov, 10:42


دنیای محصولات آرایشی و بهداشتی در حال تغییر است

● دکتر رامین سمیع زاده متخصص توسعه کسب و کارهای هوشمند، مدیرعامل جابار و بنیانگذار برند نیروانا؛ در سخنرانی تحت عنوان "تغییر پارادایم ها در دنیای آرایشی و بهداشتی"، با مخاطبان اولین رویداد CDIE2024 گفتگو خواهد کرد.

● امروزه در دنیای تجارت، مخصوصاً در حوزه آرایشی و بهداشتی، شرکت‌ها برای بقا و توسعه نیاز دارند که فراتر از رعایت قوانین و استانداردها به تحول در الگوهای ذهنی و مدل‌های کسب‌ و کار روی بیاورند.

● بازار آرایشی و بهداشتی با تغییرات سریعی مواجه است که از روندهای نوظهور مثل پایداری، تنوع فرهنگی و شخصی‌سازی محصولات تأثیر می‌پذیرد. در این شرایط، شرکت‌ها باید به دنبال درک عمیق‌تر نیازهای نسل‌های مختلف، بهره‌گیری از فناوری‌های جدید و ورود به پلتفرم‌های دیجیتال باشند.

● این تغییر پارادایمی کمک می‌کند که نه‌ تنها با سرعت بازار همگام شوند، بلکه جایگاه ویژه‌ای در ذهن و سبد خرید مشتریان به دست بیاورند.

■ اولین رویداد CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 16:37


✅️ ساعت قرار، ساعت ۲۰

🔶️یک برنامه جذاب برای معرفی یک کارگاه آموزشی ویژه

لایو اینستاگرامی دکتر محمد بقایی، رییس انجمن متخصصین شیمی کازمتیک کشورهای خاورمیانه و دبیر علمی CDIE2024 در خصوص شرح موضوعات کارگاه اکتیوشناسی محصولات روشن کننده و درمان کننده ملاسما PIH و PIE به همراه بررسی فرمولاسیون ده برند معرف ضد لک

همزمان در پیج اینستاگرامی دکتر محمد بقایی و پیج اختصاصی CDIE2024

با ما همراه باشید

http://Instagram.com/Cdie_2024

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 13:42


♦️ اولین رویداد تخصصی حوزه آرایشی، بهداشتی و شوینده های کشور
۳۰ آبان و اول آذر ۱۴۰۳
هتل اسپیناس پالاس تهران


📌 پانل چشم انداز صنعت (مدیران شرکت های بزرگ صنعت و حامیان CDIE )
زمان : 30 آبان 1403، ساعت 13/30 الی 15


دکتر محمدمهدی کامکار
ریاست پانل و رییس شورای سیاستگذاری CDIE2024

🔸عنوان سخنرانی : راهکارهای برون رفت از مشکلات فعلی و چشم انداز آتی صنعت

🔸خلاصه : صنایع بزرگ و حیاتی شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران که به لطف الهی از استعدادهای وسیع و بالقوه سرزمینمان برخوردار است قطعاً با همت شما خواهد توانست با رفع گلوکاهها براحتی جهانی شود من نیز مفتخر خواهم بود در فرصتی کوتاه از آنچه که دراین شرایط آموختم بخشی را به قضاوت بگذارم. امید آنکه درخشش همه جانبه این صنعت سلامت و زیبایی محور در طول حیات توسط شما فرزندان نازنینم را شاهد باشم.


لینک ثبت نام👇
https://cdie.me/cdie-2024

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 13:24


خبر خوش وزیر بهداشت برای پرستاران

● محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت: مبلغ اضافه کاری به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد.

■ در مورد اصلاح فرمول و میزان اضافه کاری پرستاران جلسات فراوانی را با سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه برگزار کردیم.

■ مبالغ قبل توجهی در دو مرحله (مرحله اول ۷ همت و مرحله دوم ۲.۵ همت) برای پرداخت مطالبات معوقه پرستاران پرداخت شد.

■ حداقل سه بار در جلسه هیات دولت این بحث را با رئیس جمهور مطرح کردیم و ایشان نیز به مبادی ذیربط برای انجام سریع تر مطالبات تاکید کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 10:12


درد پر غصه دارویاری و طلب شرکت های دارویی

تیرماه سال ۱۴۰۱ بود که آزادسازی نرخ ارز دارو علیرغم همه هشدارها صورت گرفت و از آن روز تا همین حالا صنعت و پخش و داروخانه ها درگیر وصول مطالبات خود هستند.

🔸یکی از مسائلی که کارشناسان و با تجربه های صنعت دارو و حوزه اقتصادی مدام عنوان میکردند عدم تخصیص بودجه از بیمه ها و اگر این بودجه تخصیص یابد، با توجه به عدم تراز مالی دانشگاهها و سایر مراکز توزیع مالی این پول در سرفصل های دیگر هزینه خواهد شد.

موضوعی که امروز هم توسط بیمه ها و هم صنعت تایید شده و این موضوع خسارات زیادی به بار آورده.

کسانی که با علم به این مسائل به شدت با ارزترجیحی مقابله میکردند و با فشار زیاد توانستند بدون ایجاد بستر لازم طرح دارویار را تصویب کنند امروز کجا هستند؟

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 09:45


دی ان ای سازمانی و تأثیر اپی‌ژنتیک بر نوآوری و رشد پایدار

همه چیز به DNA شرکت‌ها برمی‌گردد؛ الگوها، فرهنگ و ارزش‌هایی که هویت سازمان را شکل می‌دهند. این DNA رفتارها و تصمیم‌گیری‌ها را هدایت کرده و نحوه برخورد با تغییر و نوآوری را تعیین می‌کند. تجربیات و محیط‌های اجتماعی به‌عنوان عوامل اپی‌ژنتیکی تأثیرگذار عمل می‌کنند و بر فرهنگ و عملکرد سازمان تأثیر می‌گذارند. درک و مدیریت این DNA و تأثیرات اپی‌ژنتیکی کلید موفقیت در فرآیندهای نوآوری و رشد پایدار است و به سازمان‌ها کمک می‌کند تا در دنیای متغیر امروز به شکوفایی برسند.

🔶️دکتر محمد بقایی

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 09:44


تعدیل نرخ ارز ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۴

● مژگان خانلو سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه: ارز ۲۸۵۰۰ تومانی همچنان برای واردات کالاهای اساسی مانند گندم، دارو، تجهیزات پزشکی و نهاده‌های دامی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا قیمت این کالاها در بازار کنترل شود.

● هدف سیاست‌گذاری ارزی دولت کاهش تدریجی و حذف تعدد نرخ‌ها و حرکت به‌ سوی تک‌نرخی شدن ارز است تا از آسیب‌های اقتصادی و تورمی ناشی از چند نرخی بودن ارز جلوگیری شود. براین اساس، نرخ ارز ترجیحی برای سال آینده به‌ صورت میانگین و تدریجی با توجه به تورم تعدیل خواهد شد و این سیاست به‌ عنوان بخشی از برنامه دولت در تثبیت قیمت‌ها و مهار تورم به کار گرفته خواهد شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 09:13


علت کمبود شیرخشک، نبود برندهای خاص است

توجیه سازمان غذا و دارو!!

● علیرضا رستمی مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو: کمبود شیرخشک در کشور وجود ندارد و مشکل تنها ناشی از تقاضای بالا برای برخی برندهای خاص است.

● زنجیره تامین شیرخشک در بازار دچار کمبود نیستیم و مشکل اصلی به تقاضای مردم برای برندهای خاصی از شیرخشک برمی‌گردد.

● بسیاری از خانواده‌ها به‌دلیل توصیه‌های پزشکی بعضا غیر دقیق، تجربه‌های قبلی یا باور به کیفیت بالاتر، به دنبال برندهای مشخصی هستند و این مسئله باعث می‌شود احساس کمبود در بازار شکل بگیرد.

● وی از مردم خواست با توجه به محصولات جایگزین و استانداردی که در بازار موجود است، نگرانی‌های خود را کاهش دهند و مطمئن باشند که محصولات مورد نیاز نوزادان در دسترس است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 09:02


چرا بودجه سلامت هدررفت دارد

● محمدمهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران: در حال حاضر دولت برای ارائه خدمات به بیماران به چند دستگاه و ارگان بودجه تخصیص می‌دهد که به طور قطع بخش‌های زیادی از این بودجه تا به دست مصرف کننده برسد صرف هزینه‌های جاری می‌شود و به دست بیمار یا مصرف کننده نمی‌رسد.

● در تمامی کشورهایی که نظام هدفمند سلامت دارند بیمه‌ها مسئول پرداخت هستند و نظارت هم بر عهده آنها است و در کشورهایی که نظام درست سلامت دارند هم حتی اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع بر عهده بیمه‌ها است اما در ایران با توجه به تعدد سازمان‌ها یا دستگاه‌های تصمیم گیر ممکن است این منابع پراکنده شود و بهتر است ارائه خدمت در اختیار بخش خصوصی یا دولتی باشد اما منابع در اختیار یک سازمان و مجموعه‌ای قرار بگیرد که هم تأمین و هم توزیع را بتواند عادلانه انجام دهد و از سویی نظارت درستی هم داشته باشد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 06:37


بابت شیرخشک، دارویار و ملزومات پزشکی

فقط ۳۰ درصد از منابع هدفمندی یارانه‌ها محقق شده است

● سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: بر اساس گزارش دیوان محاسبات، در ۷ ماهه اول سال جاری، ۸۴ درصد از یک درصد مالیات سلامت به حساب وزارت بهداشت واریز و تنها ۳۰ درصد از منابع هدفمندی یارانه‌ها در حوزه شیرخشک، طرح دارویار و ملزومات مصرفی پزشکی و همچنین ۴۲ درصد از مالیات کالاهای آسیب رسان به سلامت تا به حال محقق شده است.

● کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در این رابطه بر ضرورت توجه به اختصاص منابع پایدار برای وزارت بهداشت تاکید و همچنین یادآور شد در صورتی که جان و سلامت مردم برای دولت مهم است باید منابعی را در لایحه بودجه ۱۴۰۴ پیش بینی کند که بتواند صد درصد محقق شود.

● سهم وزارت بهداشت از ۱۰ درصد حق بیمه شخص ثالث به صورت صد درصد تحقق نیافته و کمیسیون پیشنهاد داد که سامانه‌ها به گونه‌ای طراحی شود که ۱۰ درصد به صورت مستقیم به حساب وزارت بهداشت واریز شود.

● همچنین در سال ۱۴۰۳ هیچ گونه سهمی از عوارض سیگار به وزارت بهداشت اختصاص نیافته و در این رابطه ضروری است دولت به سلامت مردم توجه داشته باشد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 06:11


اسامی ۴ برند غیرمجاز دستمال کاغذی اعلام شد

■ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی ۴ نام تجاری تولید دستمال کاغذی که غیرمجاز تشخیص داده شده اند، اعلام کرد.

■ دستمال‌ کاغذی با نام تجاری «ماهور» (MAHOR)، «آیسن» (Aysen)، «جاسپر» (JASPER) و «پیکو» (PIKO) به عنوان محصولات غیرمجاز شناسایی شده‌اند.

■ همچنین ملزومات بسته‌بندی با نام «فرزاد شریفی» و ظروف یکبار مصرف با برندهای «پرشیکا» و «سینا ظروف» نیز به دلیل نداشتن مجوز قانونی، غیرمجاز معرفی می شوند.

■ هموطنان می‌توانند موارد تخلف را به شماره ۶۶۴۶۲۰۲۶ سازمان غذا و دارو یا به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌ها اطلاع دهند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

28 Oct, 05:36


هشدار نسبت به مصرف محصولات آرایشی طبیعی

● محمود آل‌بویه مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با تأکید بر اهمیت ضوابط تولید محصولات طبیعی، گفت: طبیعی بودن این محصولات به معنای بی‌خطر بودن آنها برای همه مصرف‌کنندگان نیست.

● وی ضمن بیان سیاست‌های حمایتی سازمان غذا و دارو در راستای ارتقای کیفیت فرآورده‌های سلامت محور، بر اهمیت پیروی از «دستورالعمل تعیین ادعا در فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی» تأکید کرد.

● آل بویه به تولیدکنندگان یادآوری نمود: رعایت الزامات معیار ISO16128 می‌تواند به ایجاد اعتماد بیشتر در مصرف‌کنندگان کمک کند.

● مدیرکل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی همچنین به تبلیغات مربوط به فواید محصولات طبیعی که ادعا می شود این محصولات آلودگی محیطی کمتر و عوارض آلرژیک کمتر دارند، اشاره کرد و گفت: مصرف‌کنندگان باید در نظر داشته باشند که عدم استفاده از مواد نگهدارنده، موجب کاهش زمان انقضاء این محصولات شده و قیمت آنها نیز به طور معمول از فرآورده‌های شیمیایی بالاتر است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 20:24


🎉تبریک به علاقه‌مندان حیطه آرایشی بهداشتی شوینده🎉


🔴 اولین اجتماع تخصصی دانشجویان کشور در صنایع آرایشی ،بهداشتی و شوینده ها(کمیته دانشجویی CDIE) شروع به کار کرد.

🔻به منظور میدان‌دهی به جوانان و دانشجویان علاقه‌مند به فعالیت در حیطه محصولات آرایشی بهداشتی و شوینده ؛ کمیته دانشجویی CDIE به منظور استفاده از ظرفیت جوانان در زمینه فوق شروع به کار کرد.

اعضای این کمیته می‌توانند از دانشجویان رشته‌های مرتبط با این صنایع شامل:
🔴شیمی
🔴داروسازی
🔴مهندسی شیمی
🔴بیوشیمی
🔴زیست شناسی
🔴بیوتکنولوژی
🔴و .....
باشند.

📌اهداف این کمیته:
🔸جذب علاقه‌مندان در شرکت‌های این حوزه‌ها
🔸بازدید حضوری از شرکت‌های مربوطه
🔸آموزش ساخت محصولات آرایشی بهداشتی و شوینده  
🔸پژوهش
🔸آشنایی با واحدهای مختلف این صنایع
🔸معرفی فرصت‌های شغلی
🔸کارآموزی
🔸جلسات هم اندیشی با بزرگان این حیطه
🔸آشنایی با محصولات کازمتیک روز دنیا

برای دانشجویان فعال کمیته دانشجویی CDIE


🌐راه ارتباطی با ما:
Telegram | Instagram | LinkedIn

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 19:38


📌 با اعلام مهندس امیرحسین علی پور مردخه ، دبیر کمیته دانشجویی لوکال های شیمی کمیته دانشجویی سندیکا در دانشگاه های کشور با تایید ریاست محترم هیات مدیره سندیکا به شرح زیر اعلام می‌گردند :


🔸دانشگاه صنعتی شریف
🔸دانشگاه تهران
🔸دانشگاه شهید بهشتی
🔸پژوهشکده مواد اولیه دارویی شهید بهشتی
🔸دانشگاه تربیت مدرس
🔸دانشگاه صنعتی امیرکبیر
🔸دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
🔸دانشگاه علم و صنعت
🔸دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات
🔸دانشگاه خوارزمی
🔸دانشگاه الزهرا
🔸دانشگاه شیراز
🔸دانشگاه صنعتی اصفهان
🔸دانشگاه قم
🔸دانشگاه تبریز
🔸دانشگاه شهید چمران اهواز
🔸دانشگاه زنجان
🔸دانشگاه دامغان
🔸دانشگاه خلیج فارس
🔸دانشگاه صنعتی ارومیه
🔸دانشگاه صنعتی شیراز
🔸دانشگاه گیلان
🔸 دانشگاه حکیم سبزواری
🔸دانشگاه امام حسین (ع)



روابط عمومی کمیته دانشجویی سندیکا تولید کنندگان مواد دارویی ،شیمیایی و بسته بندی دارویی

@syndicate_student_commitee

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 19:38


📌با اعلام مهندس امیرحسین علی پور مردخه ، دبیر کمیته دانشجویی لوکال های داروسازی کمیته دانشجویی سندیکا در دانشگاه های علوم پزشکی کشور با تایید ریاست محترم هیات مدیره سندیکا به شرح زیر اعلام می گردند:


🔸دانشگاه علوم پزشکی ایران
🔸دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
🔸دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
🔸دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران
🔸دانشگاه علوم پزشکی البرز
🔸دانشگاه علوم پزشکی مشهد
🔸دانشگاه علوم پزشکی آزاد دامغان
🔸دانشگاه علوم پزشکی مازندران
🔸دانشگاه علوم پزشکی همدان
🔸دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
🔸دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
🔸دانشگاه علوم پزشکی کرمان
🔸دانشگاه علوم پزشکی گیلان
🔸دانشگاه علوم پزشکی تبریز



روابط عمومی کمیته دانشجویی سندیکا تولید کنندگان مواد دارویی ،شیمیایی و بسته بندی دارویی

@syndicate_student_commitee

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 11:51


گسترش همکاری‌های ایران و کوبا در حوزه سلامت

■ نشست هماهنگی نوزدهمین کمیسیون مشترک ایران و کوبا با حضور مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت و سفیر موقت کوبا در تهران و نمایندگانی از دستگاه ها و ارگان های مختلف در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.

● محمدحسین نیکنام دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت: ارتباطات خوب دو کشور ایران و کوبا مثال زدنی بوده و همیشه گفتگوی بین سران دو کشور وجود داشته است، اما باید از وضعیت موجود، به وضعیت مطلوب حرکت کنیم.

● یکی از پروژه های مشترک دو کشور، تولید واکسن پاستوکووک در دوران همه گیری کووید ۱۹ بود.

ایجاد همبستگی بیشتر بین ایران و کوبا

● "الکسیس وگا" سفیر موقت کوبا در تهران: روابط بسیار خوبی بین ایران و کوبا وجود دارد. هدف ایجاد همبستگی بیشتر بین ایران و کوبا است.

● هدف دو کشور ایجاد صلح نه تنها بین ایران و کوبا، بلکه بین تمام کشورهای دنیا است. متاسفانه بعضی از کشورها تلاش دارند با ایجاد تحریم و موانع، کشورهای دیگر را تحریم کنند و مردم کشورهای تحت تحریم، زندگی سختی را داشته باشند.

● خوشبختانه ارتباطات دو کشور رو به گسترش است؛ نمایشگاهی در ماه آذر در هاوانا برگزار می شود که شرکت های تجاری ایران حضوری فعال در این نمایشگاه خواهند داشت و وزیر ارتباطات و فناوری هفته آینده به کوبا سفر خواهد کرد.

● برگزاری کمیسیون مشترک می تواند نتایج مفیدی را برای دو کشور به همراه داشته و کشور کوبا نه تنها یک بازار امن بوده، بلکه می تواند یک دوست امن باشد که در بلندمدت فواید زیادی برای کشور ایران داشته باشد.

■ همچنین، نمایندگان ارگان ها و دستگاه های مختلف، آخرین وضعیت پروژه های همکاری با طرف کوبایی و اسناد در دست امضا با طرف کوبایی در جریان نوزدهمین کمیسیون مشترک را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

■ با توجه به پیشنهاد معاون نخست وزیر کوبا، قرار است نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی دو کشور ایران و کوبا به زودی در هاوانا برگزار شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 11:51


گسترش همکاری‌های ایران و کوبا در حوزه سلامت

■ نشست هماهنگی نوزدهمین کمیسیون مشترک ایران و کوبا با حضور مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت و سفیر موقت کوبا در تهران و نمایندگانی از دستگاه ها و ارگان های مختلف در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد.

■ در ادامه بخوانید 👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 09:26


هشدار درباره عرضه فرآورده تقلبی Biacto

■ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، نسبت به عرضه فرآورده‌ای با نام "بیواکتو" با لوگوی شرکت بایر در فضای مجازی هشدار داد.

■ بر اساس اعلامیه صادر شده از سوی شرکت بایر پارسیان، فرآورده تزریقی با نام "Biacto" که در فضای مجازی به فروش می‌رسد و نام و لوگوی شرکت بایر (Bayer) روی بسته‌بندی آن درج شده، تقلبی بوده و به هیچ وجه با شرکت بایر ارتباطی ندارد.

■ در این اطلاعیه تاکید شده است: این نام تجاری متعلق به شرکت بایر نبوده و بر همین اساس، از تمامی معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور خواسته شده است که اطلاع‌رسانی لازم به تمامی مراکز دارویی، درمانی و بهداشتی تحت پوشش خود را به عمل آورند تا از عرضه این فرآورده جلوگیری به عمل آید.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 07:25


اعلام راه‌های ارتباط الکترونیکی شرکت‌ها با سازمان غذا و دارو

■ روابط عمومی سازمان غذا و دارو از مدیران عامل شرکت‌های تولیدکننده، واردکننده و توزیع‌کننده فرآورده‌های سلامت محور خواست که بسترهای ارتباط الکترونیکی خود را برای ارسال و دریافت مکاتبات اداری با این سازمان، حداکثر ظرف دو هفته فراهم کنند.

■ در این اطلاعیه آمده است: با توجه به بررسی‌های انجام‌شده و به منظور حفظ امنیت اطلاعات مکاتبات شرکت‌ها و تسهیل در روند ارسال و دریافت مکاتبات اداری، شرکت‌ها موظفند بسترهای الکترونیکی خود را بر اساس یکی از روش‌های تعیین‌شده ایجاد کنند.

■ این راه‌ها شامل استفاده از پروتکل ECE به نشانی ایمیل [email protected] برای شرکت‌هایی که دارای درگاه‌های اتوماسیون اداری هستند، ایمیل سازمانی به آدرس [email protected] و همچنین اتوماسیون اداری چارگون مطابق با تفاهم‌نامه منعقده میان سازمان غذا و دارو و شرکت مذکور است.

■ همچنین برای طرح و پیگیری درخواست‌ها، سوالات و مشکلات، شرکت‌ها می‌توانند به سامانه میز خدمت الکترونیک سازمان به نشانی https://khedmat.fda.gov.ir مراجعه کنند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 05:37


بازار صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران

■ تولید مواد شوینده در ایران قدمت طولانی دارد و به دهه ۱۳۳۰ هجری شمسی باز‌می‌‌گردد. در حدود سال‌های ۱۳۳۲ تا ۱۳۳۴ با ورود پودرهای شوینده به شهرهای بزرگ، کاربرد این مواد به‌شکل امروزی متداول شد. رشد فرهنگ جامعه از یک سو و افزایش آگاهی استفاده‌کنندگان از تنوع تولیدات شوینده از سوی دیگر، باعث بالا رفتن میزان مصرف محصولات شوینده در پنج دهه اخیر شده است. این افزایش مصرف، افزایش تولید و ارتقای سطح کیفی محصولات شوینده را نیز در پی داشته است.

■ ظرفیت تولید داخلی با حدود ۲۲۰ تولید‌کننده، برابر با ۴ میلیون تن است که از این ظرفیت تنها ۱.۵ میلیون تُن تولید می‌شود و این تولید نه‌ تنها بیش از ۲ برابر مصرف مورد‌ نیاز کشور است، بلکه بخشی از محصولات موجود در بازار داخل نیز کاملاً وارداتی هستند. هرچند عمده محصولات وارداتی، مواد میانی برای تولید محصول نهایی بوده و عمده محصول صادراتی از دسته محصولات نهایی است.

● اولین رویداد CDIE2024، در روزهای ۳۰ آبان و یکم آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

27 Oct, 04:51


صابون تریاک قاچاق آمده است

واکنش سازمان غذا و دارو

● مهدی انصاری مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو: استفاده از هرگونه ماده مخدر در تولید فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی غیرقانونی است و مصرف آن تنها با مجوز و تحت نظارت پزشک امکان‌پذیر خواهد بود.

● صابون تریاک به‌صورت قاچاق در کشور توزیع می‌شود، چنانچه در بازرسی‌های میدانی مشاهده شود که این کالا در حال فروش است، آن را جمع‌آوری و به مراجع قضایی معرفی می‌کنند؛ اما حضور این کالا در بازار، دلیلی بر اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو نیست.

● اگر این محصولات خاصیت درمانی داشته باشند، باید در دسته داروها قرار بگیرند و مصرف آن‌ها تنها با نسخه پزشک ممکن است و در مراکز مشخصی عرضه می‌شوند. هرکسی نمی‌تواند ادعا کند که کالایی دارای اثرات درمانی است و مردم از آن استفاده کنند. به همین دلیل توصیه نمی‌کنیم که افراد تحت تأثیر چنین تبلیغاتی قرار گرفته و برای مشکلات خود به این محصولات روی آورند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Oct, 16:00


🔹۵ دقیقه تا هدف

دلایل برخی ناکامی های شرکت های شوینده و آرایشی و بهداشتی ایرانی برای دستیابی به بازارهای صادراتی چیست؟

🔸با چند دقیقه مطالعه این مطلب میتوان تا حدودی پی برد که چرا شرکت های ایرانی علیرغم به دست آوردن موفقیت های چشم گیر در تولید و تامین نیازهای داخلی رشد و توسعه کارخانجات و دانش فنی، در به دست آوردن بازارهای بین المللی به اهداف خود نرسیده اند!

🔹جامعه علمی معتبر بریتانیایی Design Business Association فعال در حوزه علوم تخصصی مدیریتی و کسب و کار، پس از سالها مطالعه موفقیت صادرات، یکی از دلایل مهم و اصلی موفقیت کسب بازارهای صادراتی برگزاری رویدادهای هدفمند و تخصصی می داند و بارها در مقالاتش تاکید دارد:

"رویدادها یکی از مؤثرترین راه‌ها برای حمایت از شرکت‌هایی هستند که به دنبال فرصت‌های تجاری هستند.
با تقویم رویدادهای مرتبط، وبینارها و نمایشگاه های تجاری به روز باشید تا ببتوانید دسترسی بین المللی به بازارها بین المللی پیدا کنید"

🇮🇷در ایران نیز سالهاست نمایشگاهها و رویدادهای زیادی در هتل ها و یا مراکز نمایشگاهی برگزار میگردد که علیرغم موفقیت های داخلی، در این حوزه نتوانسته اند اثر گذار باشند و یک برنامه جامع صادراتی به پیوست خود داشته باشند و یا اینکه لزوماً با اهداف صادراتی طرح ریزی نشده اند.

رویدادی که شبیه هیچ رویدادی نیست

حال با شناسایی این مشکل تعاونی تامین نیاز تولیدکنتدگان در راستای اهداف خود در نظر دارد تا با برگزاری CDIE در راستای توسعه بازارهای صادراتی و برپایی نشست های B2B با سفرا و هیات های تجاری گامی مهم در این حوزه بردارد.

حال این قطار در ریل خود در حال حرکت است و بزرگان و دلسوزان صنایع شوینده و آرایشی و بهداشتی فرمان را به دست گرفته اند و همه بر این باورند که باید کاری کرد تا از پتانسیل موجود در راستای توسعه تولید و صادرات چشمگیر بهره برد

۳۰ آبان و ۱ آذر ؛ هتل اسپیناس پالاس

رویداد CDIE2024، حرکت در مسیر بازارهای صادراتی

https://chat.whatsapp.com/LdMiAjeZfFD3m1W0XUQYFX

Pharma News (فارما نیوز)

26 Oct, 13:54


🥀🥀ازخون جوانان وطن لاله دمیده🥀🥀

Pharma News (فارما نیوز)

26 Oct, 09:26


تعارض منافع با مدیریت سازمان غذا و دارو چه میتواند کند

عبدالرضا مصری، نایب رییس وقت مجلس شورای اسلامی از تاثیرات تعارض منافع بر سازمان غذا و دارو میگوید

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Oct, 08:14


آلماتی هاب جدید دارویی CIS

در 24 اکتبر سال جاری، مراسمی در آلماتی برای راه اندازی تولید داروهای نوآورانه توسط غول دارویی سوئیسی F. Hoffmann-La Roche Ltd. (Roche) با مشارکت Nobel Almaty Pharmaceutical Factory JSC (Nobel AFF) برگزار شد.

در این مراسم، وزیر بهداشت جمهوری قزاقستان، اکمارال النازارووا، رئیس بخش دارویی Roche برای منطقه CETRIS، فرانسوا دو توآ، مدیر اجرایی AFF نوبل، سوتلانا کیل، و مدیر صنعتی گروه ویژه گروه ویژه قزاقستان حضور داشتند.

شرکت های ترکیه ای با سرمایه گذاری در آلماتی فصل جدیدی در حوزه دارویی را آغاز نموده اند

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Oct, 07:32


♦️ اولین رویداد تخصصی حوزه آرایشی، بهداشتی و شوینده های کشور
۳۰ آبان و اول آذر ۱۴۰۳
هتل اسپیناس پالاس تهران

📌 پانل مارکتینگ، برندینگ و شخصی سازی در صنایع شوينده، آرایشی و بهداشتی
زمان : 30 آبان 1403، ساعت 8 الی 9:30

مهندس رضا گنجوی

تحول در برندسازی صنعت کازمتیک با استفاده از هوش مصنوعی

🔸تحول در دنیای برندسازی صنعت کازمتیک با استفاده از هوش مصنوعی نه تنها باعث تسریع فرآیندها و بهبود دقت در تحلیل داده‌ها شده، بلکه تجربه‌ی مشتریان را به طور کامل دگرگون کرده است. هوش مصنوعی با توانایی درک و پیش‌بینی نیازهای مصرف‌کنندگان، سفارشی‌سازی محصولات بر اساس سلیقه‌های فردی و همچنین افزایش تعاملات شخصی‌سازی‌شده، برندها را قادر ساخته تا با مخاطبان خود ارتباطی نزدیک‌تر و مؤثرتر برقرار کنند. این فناوری به شرکت‌ها کمک می‌کند تا از داده‌های گسترده برای بهینه‌سازی تولید، بازاریابی و تجربه مشتریان بهره ببرند، و در نتیجه اعتماد و وفاداری بیشتری را به دست آورند.

در این ارائه، به بیان تجربیات ملموس برندهای داخلی و بین‌المللی پرداخته می‌شود که با استفاده از هوش مصنوعی تحولی چشمگیر در صنایع خود ایجاد کرده اند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Oct, 05:17


واکنش جعفریان به انتقاد از تأخیر در انتصابات وزارت بهداشت

● علی جعفریان مشاور عالی وزیر بهداشت، در واکنش به کسانی که از تأخیر در انتصابات وزارت بهداشت دلخورند، گفت: کمیته انتصابات، نقطه شروع است، نه پایان!

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Oct, 05:13


هشدار به پزشکان و مراکز درمانی

اصالت ژل‌های زیبایی باید برای بیمار محرز شود

● جواد شمسایی رییس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو: پزشکان باید برچسب اصالت ژل‌های زیبایی را به بیماران ارائه دهند تا از اصالت محصول اطمینان حاصل شود.

● نمایش برچسب اصالت ژل‌ها و سایر ملزومات زیبایی به بیماران، حقی قانونی و الزام‌آور است که مراکز درمانی و زیبایی موظف به رعایت آن هستند.

● استفاده از ژل‌ها و فیلرهای نامعتبر و فاقد برچسب اصالت می‌تواند خطرات جبران‌ ناپذیری مانند عفونت و واکنش‌های آلرژیک به همراه داشته باشد. بنابراین بیماران باید پیش از تزریق، برچسب اصالت را مشاهده کرده و اصالت محصول را در سامانه‌های رسمی تأیید کنند.

● سازمان غذا و دارو به‌ طور مداوم بر عملکرد مراکز نظارت دارد و با متخلفانی که از مواد تقلبی یا فاقد مجوز استفاده کنند، برخورد قانونی خواهد کرد.

● بیماران در صورت مشاهده تخلف یا امتناع مراکز از نمایش برچسب اصالت، موضوع را از طریق سامانه‌های نظارتی گزارش کنند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

26 Oct, 05:05


اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو

■ اهمیت محرمانگی داده‌های حاکمیتی

● رئیس انجمن داروسازان ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، به تبعات ناشی از اجرای طرح فروش اینترنتی دارو پرداخت و نسبت به افشای اطلاعات محرمانه بیماران ابراز نگرانی کرد.

■ اینجا بخوانید👇

https://www.mehrnews.com/news/6268392/%D8%A7%D9%85%D8

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

25 Oct, 19:22


رویداد مهم CDIE در راستای اقدامات کاهش بهای تمام شده و گسترش بازهای صادراتی

دکتر کیانی عضو شورای سیاستگذاری CDIE:

من به شدت موافق برگزاری رویدادهایی مثل CDIE برای استفاده از پتانسیل های کشور هستم.

همکاری در کشور میتواند ارزش افزوده بسیاری برای صنعت مهیا کند و این رویداد این فضا را برای ایجاد ارتباط مهیا میکند.

🔸 این رویداد کاملا صنعتی از تاریخ ۳۰ آبان تا ۱ آذر در هتل مجلل اسپیناس پالاس تهران برگزار خواهد شد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

25 Oct, 09:18


خبرهای خوش از واریز یارانه دارو

● فرشته میرزازاده معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو: سازمان هدفمندی یارانه‌ها، یارانه ارزی خردادماه را واریز کرده و یارانه تیرماه نیز اوایل هفته آینده پرداخت خواهد شد.

● این یارانه‌ها با هدف حمایت از تأمین اقلام دارویی پرداخت می‌شوند و برنامه‌ریزی‌های لازم برای استمرار واریز به موقع این مبالغ در دست انجام است.                                           

● این اقدامات برای اطمینان از تأمین مواد اولیه ضروری و جلوگیری از ایجاد نوسانات ناگهانی در بازار کالاهای حساس صورت گرفته است.

● تخصیص این یارانه‌ها نقش مهمی در حفظ ثبات بازار و کاهش فشارهای اقتصادی بر بخش‌های مختلف تولیدی و دارویی کشور دارد و همکاری بین نهادهای ذی‌ربط برای اجرای این برنامه‌ها به خوبی در حال پیشرفت است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

25 Oct, 05:38


ایران جزو ۵ کشور برتر دنیا در تولید محصولات سلول‌درمانی است

● سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به رونمایی از فرآورده تزریقی سلول‌درمانی برای بیماران پیوند مغز و استخوان: ایران در میان پنج کشور پیشرو جهان قرار دارد که توانسته محصولات سلول‌درمانی را تولید و به بازار عرضه کند.

● بیش از یک دهه است که درخواست مجوز تولید سلول‌های بافت از سوی محققان به سازمان غذا و دارو ارسال می‌شود.

● امسال چهار پروانه تولید محصولات سلول بافت در ایران صادر شده است. این دستاوردها، به دنبال موفقیت‌های داروهای شیمیایی و بیولوژیک، گام بزرگی در درمان بیماری‌های خاص با استفاده از روش‌های نوین همچون ژن‌درمانی و سلول‌درمانی به شمار می‌آید.

● صادرات محصولات سلول درمانی دارای ارزآوری بالا است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

25 Oct, 03:50


کسب رتبه بالای البرز بالک در فرابورس

■ شرکت تولید مواد اولیه دارویی البرز بالک، توانست حائز رتبه بالا در امتیاز حاکمیتی شرکتی ناشران پذیرفته شده در فرابورس شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

24 Oct, 09:46


مخالفت سازمان انتقال خون با پلاسما فروشی

■ سازمان انتقال خون ایران اعلام کرد: با توجه به اینکه فرایند جذب اهداکننده و اهدای خون و پلاسما بر مبنای مصاحبه با افراد داوطلب و احراز صلاحیت آنها جهت اهدای پلاسما است، اغراض مالی اختلال و انحراف جدی در این فرایند که ابزار اساسی حصول اطمینان از سلامت پلاسما و اهداکننده است، پدید می‌آورد. بر همین اساس اهدای خون و پلاسمای بدون پرداخت و بدون چشم داشت مالی، مورد تاکید مراجع معتبر بین المللی مانند سازمان جهانی بهداشت و اتحادیه اروپا قرار گرفته است.

■ تاکید بر این نکته ضروری است که ورود اهداف مالی و پرداخت به اهداکنندگان می‌تواند موجب خلل جدی در فرایند جذب اهداکنندگان سالم و واجد صلاحیت جهت اهدای پلاسما گردد که در نهایت مخاطرات سلامتی پلاسما، اهداکنندگان پلاسما، دریافت کنندگان محصولات تولیدی را در پی خواهد خواهد داشت.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

24 Oct, 09:32


ایرانی ها ۲ برابر استاندارد دنیا دارو مصرف می کنند

● محمدمهدی ناصحی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران: ایرانی ها دو برابر استاندارد دنیا دارو مصرف می کنند.

● بیش از ۱۰۰۰ راهنمای بالینی باید به روز رسانی شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

24 Oct, 09:29


مسمومیت دارویی در کودکان را جدی بگیرید!

● راضیه کشاورز ملکی سرپرست تجویز و مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو: مسمومیت دارویی یکی از خطرات جدی برای کودکان است و رعایت برخی نکات می‌تواند به کاهش این خطر کمک کند.

● والدین باید داروها را در مکان‌هایی دور از دسترس کودکان نگهداری کنند و از بسته‌بندی اصلی استفاده کنند تا کودکان نتوانند به آسانی به آنها دسترسی پیدا کنند.

● به کودکان باید آموزش داده شود که داروها را نباید بدون اجازه بزرگ‌ترها مصرف کنند و خطرات مصرف داروهای اشتباهی را درک کنند. برچسب‌گذاری دقیق بر روی داروها و استفاده از محافظ‌های دارویی نیز می‌تواند از مصرف ناخواسته جلوگیری کند.

● والدین باید از دادن چند داروی مختلف به کودکان به طور همزمان خودداری کرده و به رفتارهای آنها دقت کنند. همچنین، از دادن داروهای خانگی و سنتی به کودکان بدون مشاوره پزشک خودداری شود.

● آگاهی والدین و ارائه اطلاعات دقیق درباره داروها می‌تواند به کاهش خطر مسمومیت دارویی کمک کند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

23 Oct, 16:46


امیدواری وزیر بهداشت به تأمین ارز دارو

● محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، ابراز امیدواری کرد ارز دارو برای امسال و سال آینده تأمین شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

23 Oct, 14:11


معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت منصوب شد

● محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، در حکمی، شاهین آخوندزاده را به عنوان معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رئيس موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.

وزیر بهداشت همچنین در پیامی از زحمات و خدمات یونس پناهی در دوران تصدی مسئولیت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تقدیر کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Oct, 11:40


سند راهبردی اوتیسم تدوین می‌شود

● محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور: سند راهبردی حل مشکلات افراد مبتلا به این بیماری یا اختلال عصبی زیر نظر معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور و با حضور اعضای انجمن اوتیسم ایران، خانواده‌های فرزندان مبتلا به اوتیسم و وزارتخانه‌های کلیدی و مهم مرتبط با این موضوع با اولویت فرهنگ سازی تا دو ماه آینده تدوین می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Oct, 11:34


ایرانی‌ها ۱.۵ برابر دنیا روغن و شکر مصرف می‌کنند

● وزیر جهادکشاورزی: ایرانی‌ها ۱.۵ برابر مردم جهان روغن و شکر مصرف می‌کنند که ضررهای جبران‌ناپذیر به سلامتی جامعه و اقتصاد کشور وارد می‌کند.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Oct, 11:09


جناب آقای وزیر خیلی هم سخت نگیر

🔸اخیرا مراکز تجمع قدرت در صنعت داروسازی وا مصیبتا سر داده اند با بسیار پیچیده نشان دادن شرایط سازمان غذا و دارو و غیر قابل حل نشان دادن مشکلات موجود در حال معرفی گزینه خود برای ریاست سازمان غذا و دارو هستند و این آفتی است که حوزه سلامت درگیر آن است و از این راه مراکز قدرت به دنبال تمامیت خواهی و سهم خواهی از دولت هستند.

بله شکی نیست که دارو کالای حیاتی و مهمی است ولی سازمان غذا و دارو هم یک سازمان است مثل مابقی مراکز و یک شخص مدیر با مشورت و مشاوران و مدیران منتخب خود خیلی زود می تواند عنان کار را دست بگیرد و مشکلات را حل کند.

آقای وزیر ، این کشور روزهای سخت زیاد دیده و همین مدیران و جوانان، آن زمانها سازمان را مدیریت و کشور و صنعت را رشد داده اند و قطعا هر کدام هم تصمیمات درست و هم اشتباهاتی داشته اند. سازمان باید خود یادگیرنده باشد و فرهنگ سازمانی و اهداف کشور در آن هدایتگر باشد و نظریات شخصی.

اگر فکر میکنیم سازمان را میخواهیم بیمه کنیم روی اهداف و بدنه آن باید تمرکز کرد و یک مدیر کلاسیک و سالم میتواند به خوبی کشتی سازمان را هدایت نماید. خیلی نباید سخت گرفت و باید اجازه داد جریان مثبت در سازمان شکل بگیرد.


@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Oct, 07:06


معرفی اسپانسرهای استراتژیک اولین رویداد CDIE2024

■ شرکت صنایع شیمیایی فرتاک لوتوس تولید کننده مواد اولیه صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی در سال ۱۳۹۸ با چشم انداز تبدیل شدن به یکی از بزرگ ترین تامین کنندگان مواد اولیه صنایع شوینده و آرایشی بهداشتی در جهان تاسیس شده است.

محصولات این شرکت عبارتند از:
• سدیم لوریل اتر سولفات (SLES N70-N30)
•سویامید (SOYAMIDE)
• آلکیل بنزن سولفونیک اسید خطی (LABSA)
• کوکامیدوپروپیل بتائین (CAPB)
• کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید (CDEA)

■ این شرکت در سال ۱۴۰۱، با راه اندازی واحد سولفوناسیون با ظرفیت ۲.۵ تن بر ساعت به منظور تولید اسیدسولفونیک و سدیم لوریل اتر سولفات که از پرمصرف ترین سورفکتانت ها در بازار هستند، امکانات تولید خود را توسعه داد.

● اولین رویداد CDIE2024، به همت شرکت تعاونی تأمین نیاز تولیدکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، صنعتی و آرایشی و همکاری موسسه آلند، در روزهای ۳۰ آبان و اول آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Oct, 07:06


معرفی اسپانسرهای استراتژیک اولین رویداد CDIE2024

■ شرکت توسعه "بن‌دا فرآور" با نام تجاری "بایولوئنس"، تنها تولیدکننده آنزیم در ایران و بزرگ ترین تولیدکننده پروبیوتیک در خاورمیانه است.

■ سبد تولیدی بایولوئنس طیف وسیعی از صنایع از جمله آنزیم‌های صنعت شوینده، نشاسته، الکل، لبنیات، گوشت، آرد، نان و شیرینی، نـسـاجــی، چــرم‌ســازی، دام، طیور و آبزیان و پروبیوتیک‌های مکمل دارویی ،غذایی و حیوانی را در بر می‌گیرد.

■ بایولوئنس تولیدکننده آنزیم‌های پروتئاز، سلولاز، آمیلاز، لیپاز و ماناناز در ۲ فرم گرانول و مایع است. همچنین به صورت مولتی ۳ آنزیم، ۴ آنزیم و ۵ آنزیم نیز این آنزیم‌ها را عرضه می‌کند. کیفیت آنزیم‌های بایولوئنس با نمونه‌های اروپایی برابری می‌کند و این جنبه منجر به اعتماد شرکت‌های بزرگ شوینده ایران به این شرکت شده است.

● اولین رویداد CDIE2024، به همت شرکت تعاونی تأمین نیاز تولیدکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، صنعتی و آرایشی و همکاری موسسه آلند، در روزهای ۳۰ آبان و اول آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Oct, 07:05


معرفی اسپانسرهای استراتژیک اولین رویداد CDIE2024

■ شرکت کشت و صنعت جوین، تولید کننده محصولات کشاورزی، باغی، دامی، اسید سیتریک و صنعت قند است که فعالیت آن با سال‌های قبل از انقلاب باز می گردد.‌

■ این شرکت در طول سال‌ها فعالیت و تولید، توانسته همواره به عنوان شرکت نمونه جوایزی را کسب کند.

● اولین رویداد CDIE2024 ، به همت شرکت تعاونی تأمین نیاز تولیدکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، صنعتی و آرایشی، و همکاری موسسه آلند، در روزهای ۳۰ آبان و اول آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

21 Oct, 04:20


توانایی صنعت شوینده ایران برای تسخیر بازار ۳۲۰ میلیون نفری

● صادرات سالانه ایران در مواد شوینده و صنایع وابسته در حدود ۱۸۰ تا ۲۲۰ میلیون دلار است. در سال گذشته، صادرات این محصولات به ۴۰۰ میلیون دلار رسید و در هشت‌ ماهه سال جاری با وجود ممنوعیت صادرات این قسم از محصولات، شرکت‌ها توانستند ۱۸۵ هزار تن محصول به مبلغ ۷۶ میلیون دلار را صادر کنند.

● پیش‌بینی می‌شود ایران ظرفیت صادرات ۱.۵ میلیارد دلاری را داشته باشد. ایران به‌ لحاظ توان تولید و صادرات، پس از ترکیه رتبه دوم را در منطقه به خود اختصاص داده است. ایران یک بازار ۷۰ میلیونی دارد که شامل مصرف‌کنندگان داخلی است. همچنین، یک بازار ۲۵۰ میلیونی بالقوه هم در کنار ما وجود دارد و در مجموع ۳۲۰ میلیون بازار مصرف می‌تواند در اختیار باشد. اما مهم‌ترین نکته، مدیریت و جذب این بازار ۳۲۰ میلیونی است که نیاز به برنامه‌ریزی و تشکیلات منسجم دارد.

■ اولین رویداد CDIE2024، به همت شرکت تعاونی تأمین نیاز تولیدکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، صنعتی و آرایشی و همکاری موسسه آلند، در روزهای ۳۰ آبان و اول آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 19:01


زنگ خطر کمبودهای دارویی در ماه‌های آتی /حساب «دارو» را از بیمارستان‌ها جدا کنید

عبده‌زاده، رئیس هیات‌مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران:

🔹شرکت‌های دارویی نه‌تنها از تامین ریال تخصیص ارزهایی که از سمت بانک مرکزی صورت گرفته بود، ناتوان هستند بلکه توان پرداخت حقوق، بیمه و مالیات پرسنل خود را نیز ندارند، که این خود زنگ خطر کمبودهای نگران‌کننده در ماه‌های آتی است. حجم مطالبات شرکت‌ها از مراکز دولتی به مرز ۳۰ همت رسیده و این موضوع به نوبه خود تعطیلی خطوط داروسازی و کمبود دارو را به دنبال خواهد داشت.
🔹پیشنهاد می‌شود جهت تعدیل و تسویه بدهی دانشگاه‌های علوم پزشکی، ردیف حساب دارو و تجهیزات از ردیف‌های سایر درآمدهای بیمارستان‌ها جدا و نظارت لازم جهت پرداخت مطالبات به شرکت‌های دارویی انجام شود تا حداقل بتوان اصل مبالغ خرید دارو و تجهیزات را به شرکت‌های مربوطه برگرداند و زمینه تامین پایدار دارو را فراهم نمود./ایسنا

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 11:44


صاحبخانه شدن کارگران ۵۸۰ سال زمان می برد!

● مجید گودرزی کارشناس بازار مسکن: کارگران برای خرید یک واحد ۷۵ متری با قیمت‌های فعلی باید بیش از ۵۸۰ سال صبر کنند.

● گستره خط فقر به شدت افزایش یافته و بسیاری از کارکنان دولت زیر خط فقر زندگی می‌کنند. از طرفی وام‌های مسکن نه تنها با قیمت‌های مسکن تناسبی ندارند، بلکه با دستمزدهای مردم نیز همخوانی ندارند./ مسکن نیوز

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 11:24


اعلام آمار و ارقام صدور مجوزهای تولید دارو

● حسین شمالی رئیس اداره مواد اولیه دارویی سازمان غذا و دارو: بر اساس آمار منتشر شده، تعداد پروانه‌های تولید صادر شده به ۱۸۴ مورد رسید که نشان‌ دهنده رشد ۲۹ درصدی نسبت به سال قبل است.

● تعداد بازدیدهای GMP به ۸۶ مورد افزایش یافت که در مقایسه با ۳۹ بازدید سال گذشته، رشد چشمگیر ۱۲۰ درصدی را نشان می‌دهد. همچنین، تعداد خطوط بازدید شده از ۴۵ خط به ۱۱۰ خط افزایش یافته است.

● تعداد پروانه‌های تأسیس به ۲۶ مورد رسید که نشان‌ دهنده رشد ۲۷۱ درصدی است. این امر بیانگر توجه جدی به تأسیس و توسعه کارخانه‌های تولید دارو در کشور است.

● صدور مجوز فعالیت تولید (احداث کارخانه) نیز با ۴۰ مورد نسبت به ۱۲ مورد سال گذشته، رشد ۲۳۳ درصدی را به همراه داشته است. در زمینه تولید قراردادی نیز ۱۱ مجوز صادر شد که نسبت به ۸ مجوز دوره قبل، ۳۷ درصد رشد داشته است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 08:57


تور تخصصی بازدید از نمایشگاه فارمتک روسیه

۱ الی ۴ آذر
با تجربه چند دوره برگزاری تور فارمتک مسکو

رکسان تور
۰۹۰۲۱۷۰۵۷۴۷

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 07:05


رشد فزاینده مصرف مواد شوینده در جهان

پیش بینی بازار ۱۸۰ میلیارد دلاری

■ مواد شوینده تنها محصولاتی هستند که میزان تقاضا برای آنها در همه نقاط جهان به‌ صورت یکسان است. ایران با داشتن ۹۵ درصد متقاضی همراه با مصر و قطر در یک رده قرار دارد و می‌توان گفت بیش از ۸۰ میلیون ایرانی متقاضی مصرف مواد شوینده هستند.

■ از طرف دیگر، وجود بازار جهانی برای این محصولات نشان می‌دهد که ۱۰۰ درصد مردم در سنگاپور، اندونزی و آرژانتین استفاده از این محصولات را در سبد روزانه خود قرار داده‌اند و رتبه اول را در استفاده از آنها دارند. همچنین هلند، کرواسی، چین، ژاپن، مالزی، اسلواکی، آمریکا و تایلند هر کدام با ۹۹ درصد متقاضی، حائز رتبه دوم در استفاده از این مواد هستند. کشورهایی مانند هنگ‌کنگ با ۹۷ درصد، سوریه و لبنان با ۹۶ درصد، کویت و عربستان با ۹۴ درصد، بحرین، استرالیا و مکزیک با ۹۳ درصد و ایرلند جنوبی و ایتالیا با سهم ۹۱ درصدی، در صدر این جدول قرار دارند.

■ اندازه بازار این صنعت در سال ۲۰۱۹ میلادی برابر با ۱۱۷ میلیارد دلار بود و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۶ میلادی با بیش از ۷۰ درصد رشد، به بیش از ۱۸۰ میلیارد دلار برسد.

● اولین رویداد CDIE2024، به همت شرکت تعاونی تأمین نیاز تولیدکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، صنعتی و آرایشی، و همکاری موسسه آلند، در روزهای ۳۰ آبان و اول آذر ۱۴۰۳ در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار می‌شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 07:04


رشد فزاینده مصرف مواد شوینده در جهان

پیش بینی بازار ۱۸۰ میلیارد دلاری

■ مواد شوینده تنها محصولاتی هستند که میزان تقاضا برای آنها در همه نقاط جهان به‌ صورت یکسان است. ایران با داشتن ۹۵ درصد متقاضی همراه با مصر و قطر در یک رده قرار دارد و می‌توان گفت بیش از ۸۰ میلیون ایرانی متقاضی مصرف مواد شوینده هستند.

● در ادامه بخوانید👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 05:54


پشت پرده انتصاب رئيس سازمان غذا و دارو

● شنیده ها حاکی از این است که تصمیم وزیر بهداشت برای انتصاب رئیس جدید سازمان غذا و دارو به مرحله پایانی رسیده بود که ناگهان، این تصمیم متوقف می‌شود.

● در حالی که معرفی گزینه نهایی ریاست سازمان غذا و دارو به مرحله پایانی رسیده بود، شنیده می شود یک دیدار، این معادله را بر هم زده است.

● آنچه مسلم است، فعالان حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، خواستار انتصاب یک رئيس مقتدر و فارغ از رنگ‌ بندی صنفی هستند که بتواند به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی کشور، سر و سامان دهد.

■ حال که گزینه نهایی وزیر برای ریاست سازمان غذا و دارو، دچار تغییر شده است؛ امید می رود گزینه مدنظر بتواند خواسته‌های دولت، مجلس و مردم را برآورده سازد. زیرا، پیش بینی می شود شرایط دارو و تجهیزات در نیمه دوم سال، بحرانی شود.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 05:17


ابعاد ناگوار پلاسمای پولی در ایران

● علی اکبر پورفتح اله رئیس انجمن علمی انتقال خون ایران، در نامه‌ای به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت: در ۵۰ سالگی سازمان انتقال خون شاهد اهدای پولی پلاسما و تقلیل صنعت پلاسما به تجارت و اهدای حرفه‌ای پلاسما هستیم.

● با آغاز به کار وزارت بهداشت دکتر سیدحسن هاشمی، نیاز کشور به پلاسما جهت خودکفایی در تولید داروهای مورد درخواست بیماران ۶۰۰ هزار لیتر برآورد شد. این برآورد در سازمان غذا و دارو انجام شد و صحت آن در مقاله منتشر شده توسط طرفداران جمع آوری پلاسمای پولی تأیید شده است.

● با توجه به نیاز کشور مقرر شد میزان مورد درخواست از سه طریق تهیه شود. ۲۰۰ هزار لیتر از پلاسمای بازیافتی سازمان انتقال خون ایران، ۲۰۰ هزار لیتر از طریق جمع آوری پلاسمای پولی و ۲۰۰ هزار لیتر از طریق پلاسمافرزیس داوطلبانه در سازمان انتقال خون تأمین گردد.

● با توجه به تاکید وزارت بهداشت دکتر هاشمی بر ثبات راهبرد اولیه پلاسما در کشور، در مدت کوتاهی اولین کارخانه استحصال پلاسما در ایران به بهره برداری رسید، ۱۸۰ هزار لیتر پلاسما داوطلبانه بازیافتی، ۲۰۰ هزار لیتر پلاسمای پولی و ۳۵ هزار لیتر پلاسمافرزیس داوطلبانه در کشور جمع آوری شد و این در حالی بود که همچنان هیچ گام عملیاتی توسط پالایشگر بین المللی و نماینده آن در مسیر راه اندازی پالایشگاه پلاسما در کشور برداشته نشد.

● با آغاز وزارت بهداشت دکتر سعید نمکی، تغییر در سازمان انتقال خون ایران در محل شرکت ذی‌نفع در جمع آوری پلاسمای پولی توسط وزیر در دستور کار قرار گرفت. از آن روز رویه حمایت از جمع آوری پلاسمای پولی تا به امروز ادامه یافته و در سایه چنین نگرشی در مدت ۴ سال دو بار راهبرد پلاسمایی کشور دستخوش تغییر گشته، مراکز پلاسمافرزیس داوطلبانه به رغم تاکید سازمان بهداشت جهانی بر ضرورت وجود آنها، تعطیل شده، ۸ مرکز جمع آوری پلاسمای پولی به ۳۳ مرکز افزایش یافته، تعهد مراکز جمع آوری پلاسما به ایجاد پالایشگاه حذف گردیده و برآورد پلاسما مورد نیاز کشور بدون هیچ تحلیل و محاسبه علمی به ناگاه از ۶۰۰ هزار لیتر به ۸۰۰، یک میلیون و دو میلیون لیتر تغییر و هم زمان وعده مشوق صادراتی برای پلاسما داده شد!

● گردش مالی پلاسمای ایران در بازارهای جهانی در سال ۲۰۱۷ مبلغ ۲۰۲ میلیون دلار گزارش شده و این توان فزاینده مالی شرایط نابرابر تبلیغاتی و زمینه اثرگذاری روزافزون منفعت برندگان را در تصمیم سازی‌های سلامت فراهم نموده است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

20 Oct, 05:17


ابعاد ناگوار پلاسمای پولی در ایران

● علی اکبر پورفتح اله رئیس انجمن علمی انتقال خون ایران، در نامه‌ای به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت: در ۵۰ سالگی سازمان انتقال خون شاهد اهدای پولی پلاسما و تقلیل صنعت پلاسما به تجارت و اهدای حرفه‌ای پلاسما هستیم...

■ در ادامه بخوانید 👇

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

19 Oct, 18:20


دارو و تجهیزات از ابتدای سال چقدر ارز گرفته‌اند

● بنابر اعلام بانک مرکزی، از اول فروردین تا ۲۸ مهر سال جاری، یک میلیارد و ۸۱۱ میلیون دلار ارز با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی اختصاص یافته است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

19 Oct, 07:55


یک حکم جدید برای رئیسی

● محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، در حکمی علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت را به عنوان رییس ستاد کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی وزارت بهداشت، منصوب کرد.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

19 Oct, 07:20


امیدوارم مطالبات داروخانه‌ها به حساب گندمکاران واریز نشود!

● شهرام کلانتری رییس انجمن داروسازان ایران: سه روز پیش، ۶.۳ همت از اعتبارات طرح دارویار جهت پرداخت به داروخانه های سرپایی، به سازمان هدفمندی یارانه ها تخصیص اعتبار شده است.

● امیدواریم دوباره به بهانه‌ آماده نبودن اسناد تامین اجتماعی و بهانه های دیگر، این اعتبارات را به گندمکاران و بخش‌های دیگر تخصیص ندهند.

● وضعیت نقدینگی در بخش دارو بسیار بد است و ذخیره دارو در انبار داروخانه به شدت کاهش یافته است.

@pharmaanews

Pharma News (فارما نیوز)

19 Oct, 05:48


کلاف پیچیده انتخاب رئیس سازمان غذا و دارو

● به نظر می‌رسد، وزیر بهداشت در انتخاب رئیس سازمان غذا و دارو، به شدت تحت فشار قرار دارد، تا جایی که شنیده می شود برخی اسامی و گزينه های پیشنهادی که قبلا از مدار انتخاب خارج شده بودند، دوباره به فهرست گزينه های مورد بررسی برگشته اند و همین رفت و برگشت ها، کار وزیر را سخت تر کرده است.

این در حالی است که خیلی ها به معرفی سکاندار مهمترین سازمان زیر مجموعه وزارت بهداشت، چشم دوخته‌اند. زیرا، بر خلاف تصور عده ای که وجود مافیای دارو را تکذیب و منکر می شوند؛ اما وجود این مافیا تا حدود زیادی برای همگان ملموس است. از همین رو، انتخاب رئیس سازمان غذا و دارو، به کلاف پیچیده ای برای وزیر بدل شده است که باز کردن آن، هر روز دشوارتر می شود.

@pharmaanews

3,834

subscribers

8,068

photos

827

videos