مرکز مشاوره ژینا @moshavernaja Channel on Telegram

مرکز مشاوره ژینا

@moshavernaja


جهت ارتباط با مدیر @moshavermantra

این‌کانال دارای مجوز رسمی بوده و در پروفایل مدیر قابل مشاهده می باشد.

.مشاوره بصورت تلفنی .آنلاین و حضوری صورت میگیرد.

تعرفه مشاوره هر ۱ساعت 250 هزار تومان می باشد.

مشاوران مرکز خانم و آقا می‌باشند.

مرکز مشاوره ژینا (Persian)

با خوش آمدگویی به کانال مرکز مشاوره ژینا خوش آمدید. این کانال تحت نام کاربری @moshavernaja فعالیت می‌کند و به منظور ارتباط با مدیر می توانید به آدرس @moshavermantra مراجعه کنید. این کانال دارای مجوز رسمی بوده و می‌توانید اطلاعات مربوط به مجوز در پروفایل مدیر کانال مشاهده نمایید. مرکز مشاوره ژینا خدمات مشاوره از قبیل تلفنی، آنلاین و حضوری را ارائه می‌دهد. تعرفه مشاوره هر ساعت برابر با 250 هزار تومان است و می‌توان با مشاوران ما، که شامل خانم ها و آقایان می‌باشند، جهت رسیدگی به مشکلات و موضوعات مورد نیاز خود ارتباط برقرار کنید. با اعتماد به مرکز مشاوره ژینا، به دنبال راه‌حل‌های مناسب برای بهبود روابط، روانشناسی و مسائل دیگر خود با کمک مشاوران ما باشید.

مرکز مشاوره ژینا

04 Jan, 16:39


بزرگترین کشف فروید این بود آدم ها عقلانی نیستند .انسان بزرگسال همان کودک ۳ساله ای است که می‌تواند رفتار خود را مهار کند
@moshavernaja

مرکز مشاوره ژینا

17 Dec, 15:55


سلام.پسر۱۵ ساله دارم که حدود ۲ماهه فیلم پورن نگاه میکرده.تصادفی متوجه شدیم وهمه جی لو رفت الان نمیدونم چطور برخوردی باهاش بکنم

مرکز مشاوره ژینا

13 Dec, 14:06


ماشالله به این فروید 😳

مرکز مشاوره ژینا

13 Dec, 08:44


من همیشه تو ذهنم سوال بود که آیا همه انسانها در بدو زندگی و ورود به این دنیا برابرند یا نه ؟
شخصیت انسان چگونه شکل می‌گیرد؟ و آیا دچار رشد و تغییری نیز خواهد شد ؟

من همیشه دنبال چیزی میرم که کاربردی و موثر برای دوستان باشه پس طرح این ۲سوال و جوابش خیلی مفید برای زندگی روزمره ماست .
من بازم میگم روان شناسی هنر است .هنری است که برپایه علمی‌بنا شده است .
خیلی وقتا هرچقدر تلاش می کنیم نمیتونیم به آنچه میخواهیم برسیم .مثلا میخواهیم فرزندمان در مدرسه نمره خوبی کسب کند ولی نمی‌کند. ما هم می‌آییم بهش فشار میاریم که تلاش نمیکنی و بیشتر باید تلاش کنی .میخام بگم در فرزندان ژن و هورمون ها و دستگاه اعصاب موثره .و متعاقبا در زندگی و اهداف و رشد آنان تاثیر میزاره .ولی ژن ها بخودی خود علت اصلی غالب و مغلوب بودن خویش نیستند و محیط است که بر ژن ها اثر گذاشته و غالب و مغلول را ایجاد کرده است ‌.ولی این نیست که بگیم طرف ژن غالب داشته باشه دیگه تمومه و بدون مطالعه و تلاش به اونچه میخواد میرسه خیر ژن های بدن‌ما (بدن سالم و ژن های سالم ) غنی سازی شده هستند و میتونند توسط محرک هایی شکوفا شوند .ولی آن نفری که ژن مغلوب بهش انتقال داده شده خوب تلاش هم بکند نمیتواند برسد و اختلال یادگیری و هوشی دارد .عده ای هم هستند که مثلا در مدرسه نمی‌توانند موفق بشند ولی در مکانیکی می‌توانند خیلی هوشمندانه عمل کنند و این له علت جابجایی ژن هاست که در همه افراد متفاوت است و باعث تفاوت های فردی شده و باید هم بشود. حالا چون تخصص من ژن نیست زیاد واردش نمیشم و مقصودم اینست که اگر بچه شما در مسیری ضعف داشت استعدادیابی بکنید و احتمالا در مسیری دیگر قوی باشد و یااحتمالا در هر مسیری ضعیف باشد .البته عدل خداوندی بگونه ای است که این ژن ها خیلی مقاوم هستند کمتر دچار فقر ژنی خواهند شد و تقریبا باید بگیم همه میتونند موفق بشند و هرکدام در مسیری .مگر حالا عده ای که بیماریهای آشکار ژنتیکی دارند مثل سندرم داون .که اونا دیگر نمی‌توانند. و یا مثلا ناشنوایان و یا فلج ها .که اونا هم بستگی داره گاهی اوقات میتونند و گاهی اوقات کمتر ،متغیر است .پس اینجوری میگیم همه برابر نیستند در حالی که برابر بوده اند و برابرند.
شخصیت انسان بر همین مبناها شکل می‌گیرد و طرف در تیپ شخصیتی خویش اختیاری ندارد. البته چ د. بحث استعدادها و ۰ در بحث شخصیت می‌توان ژن ها را تغییر داد اگر فقیر بود غنی سازی کرد و اگر غنی بود شکوفا کرد چون مستعد هستند .یه وقتایی هم همینجوری ثابت می مانند .در نتیجه شخصیت هیچوقت ثابت نخواهد ماند و مدام در حال تغییر خواهد بود منتهی بواسطه چی ؟شناخت و درک و احساسات و مشاهدات .و ما می‌توانیم اگر فردی با ژن فقیر هستیم با اقدامات خصوصا روان شناسانه و یا فیزیکی پزشکی دستکاریهایی انجام بدیم و تغییر پیدا بکنیم که البته به علت عدم آگاهی کافی از اینگونه موارد کمتر به سراغش خواهیم رفت و مثلا انسان گرایان به عرفان و عبودیت ربط می‌دهند. ولی مستحضر باشید که می‌شود.همچنان که ناشنوایی می‌تواند رتبه های برتر کسب کند و...

مرکز مشاوره ژینا

13 Dec, 07:45


عزیزی سوال کرده که تحقیقت برای چیزیه که ذهنت و مشغول کرده یا موثره؟
تاثیر جواب این سوالت تو علم روانشناسی و زندگی انسان ها چیه؟

مرکز مشاوره ژینا

13 Dec, 07:33


بحث من اینجا ژنتیک است ها والا عوامل دیگری نیر میتونند تداخل بکنند

مرکز مشاوره ژینا

08 Dec, 18:56


حادثه

صبح روز سیزدهم مارس 1964 در نیویورک ، کیتی جنوویس ( kitty Genovese ) بیست و هشت ساله هنگام بازگشت از محل کار خود با ضربات متعدد چاقو به قتل رسید. حدود ساعت 3:15 شب جنوویس که خودروی خود را در فاصله ی اندکی از خانه اش پارک کرده بود، به سمت خانه به راه افتاد اما در راه با وینستون موزلی رو به رو شد. او که به شدت ترسیده بود شروع به دویدن به سمت خانه کرد، اما موزلی که سریع تر از او بود موفق شد دو ضربه چاقو به پشت جنوویس بزند. جنوویس فریاد می کشید و کمک می خواست. یکی از همسایگان از پشت پنجره فریاد می کشد او را رها کن. موزلی فرار می کند و جنوویس در حالی که به شدت مجروح شده به آرامی به سوی آپارتمانش می رود، اما با در بسته روبه رو می شود و به دلیل زخم شدید بر روی زمین می افتد و درخواست کمک می کند. 10 دقیقه بعد موزلی بار دیگر بر می گردد و این بار پس از درگیری با جنوویس با ضربات متعدد چاقو او را به قتل رسانده و فرار می کند.

این درگیری ها حدود 30 دقیقه به طول می انجامد و در نهایت پس از فرار موزلی، یکی از همسایگان با پلیس تماس گرفته و با رسیدن پلیس و آمبولانس، جنوویس در مسیر بیمارستان جان خود را از دست می دهد.

به گفته روزنامه نیویورک تایمز دست کم 37 نفر از همسایگان صدای او را شنیده و از پنجره آپارتمان خود ناظر درگیری بوده اند، با این حال نه تنها کمکی به جنوویس نکرده اند بلکه حتی با پلیس نیز تماس نگرفتند.

اثر تماشاگر

این حادثه دو روان‌شناس به نام های بیب لاتانه و جان دارلی (John Darley) را برانگیخت تا علت این را که مردم اغلب پیشنهاد کمک نمی‌دهند یا نمی‌خواهند خود را درگیر کنند دریابند. آنها «اثر تماشاگر» (the bystander effect) را کشف کردند: هر چه تعداد تماشاگران بیشتر باشد احتمال اینکه کسی پیشنهاد کمک بدهد کمتر است.

دارلی و لاتانه منع اثر افزایش شاهدان در موقعیت اضطراری را اثر تماشاگر ( Bystanderd Effect ) نامیدند . این اصطلاح در بردارنده این معنا است که افزایش شمار تماشاگران احتمال ارایه کمک از سوی تماشاگران را کاهش داده و مدت زمان پیش از کمک را نیز افزایش می دهد.

اثر تماشاگر یا اثر کنارایستاده ( Bystander effect ) یک رخداد روانشناسانه اجتماعی است که اشاره به مسائلی دارد که افراد از کمک‌کردن به دیگران در شرایط اضطراری در حالتی که افراد دیگری حاضر هستند اجتناب می‌کنند. احتمال یاری‌رساندن به افراد با تعداد تماشاگران ارتباط دارد، به بیان دیگر این سخن بدین معنی‌ست که هر چه قدر تعداد تماشگران بیشتر باشد، احتمال اینکه فردی از آنان کمک کند کم‌تر است. زمانی که شرایطی اضطراری رخ می‌دهد، ناظران و شاهدان صحنه، در صورتی که اندک یا تنها باشند، احتمال این که به کمک بشتابند بیشتر است.

دارلی می گوید این نوع بی تفاوتی به دو علت اتفاق می افتد:
1- لوث مسئولیت : اگر هیچکس کمکی نمی کند لابد همه چیز رو به راه است.
2- پخش مسئولیت : این همه آدم اینجا هست. حتما یک نفر به کمک خواهد شتافت.
بعدها مشخص شد که اگر در یک چنین گروهی یک نفر برای کمک اقدام کند، دیگران نیز بی تفاوت نخواهند بود. درواقع فرد یاری رسان برای دیگران به صورت سرمشق خواهد بود

مرکز مشاوره ژینا

06 Dec, 08:29


طبق نظریه تبادل اجتماعی افراد در کمک رسانی به هم ابتدا و در وهله اول نفع شخصی خویش را در نظر میگیرن .حال کمک کننده مشاور باشه، دوست و رفیقت باشه و ....

مرکز مشاوره ژینا

03 Dec, 23:00


❇️اصل تقابل


وقتی کسی برای ما کاری انجام می‌دهد ما هم باید لطف او را جبران کنیم. الوین گولدنرِ جامعه‌شناس به ما می‌گوید، هیچ جامعه‌ای در جهان نیست که از اصل عمل متقابل پیروی نکند. بسیاری معتقدند که این نیاز بخشی از هسته ی انسانیت می‌باشد. جامعه ما بر پایه اعتماد متقابل و معامله ارزش گرفته است. انسان شناسان ایده را شبکه دِین می‌نامند. در واقع عمل متقابل به عنوان یک مکانیزم برای افزایش شانس بقا می‌باشد. از این رو وقتی یک پیشخدمت به ما به عنوان یک مهمان ویژه نگاه می‌کند، ما هم باید این لطف او را جبران کنیم. و این اولین اصل از اصول هفتگانه متقاعدسازی است

مرکز مشاوره ژینا

03 Dec, 15:46


«اطمینان دارم با خواندن عنوان کتاب مجموعه‌ای از سوال‌ها قضاوت‌ها و برداشت‌ها به ذهنتان خطور کرده است. شاید با خود گفته‌اید: خوب معلوم است اساس این جهان بر عدالت است و یا شاید بگویید تنها چیزی که در این جهان نیست، عدالت است. چه بسا تفکرات اعتقادی شما به میان آمده باشد: «خالق این جهان عادل است پس هر آنچه رخ می‌دهد بر اساس حکمت است و حساب و کتابی دارد یا در همین دنیا و یا در آخرت.» اگر ریز بین باشید شاید بگویید: «اگر جهان موجود زنده است که بگوییم عادل است؟ اصلاً عدالت یعنی چه؟» و اهالی عرفان شرقی خواهند پرسید: « آیا از کارما خبر داری؟» و چه بسیار نگاه‌های دیگر.

مرکز مشاوره ژینا

03 Dec, 15:30


معرفی کتاب باور به جهان عادل اثر ملوین لرنر

❇️به جرات می توان ادعا کرد که در این کتاب، به تمام زاویه های ممکن پرداخته شده است؛ و البته از نگاه یک روان شناس. این یک کتاب حقوقی، مذهبی، عرفانی یا اخلاقی نیست؛ بلکه مجموعه ای از پژوهش ها و بررسی هایی است که روان شناسان و جامعه شناسان، با در نظر گرفتن بافتارهای مختلف روان شناختی، حقوقی، اخلاقی و غیره، طی آزمایش های بسیار دقیق به این سوال پرداخته اند که اساسا چرا روان انسان، نیازمند پاسخ به این سوال است که اتفاقاتی که در این جهان رخ می دهد، عادلانه است یا ناعادلانه.

مرکز مشاوره ژینا

02 Dec, 10:30


با سلام 🙏

کار شما شبیه به اینه که با یه غریبه ای که هیچ شناختی ازش نداری رفتی داخل استخر برای شنا .به نیت اینکه شنا بکنی و لذتی ببری وهوایی عوض کنی و....بعد که ناخواسته و خواسته ،ندانسته و دانسته وارد عمقش شدی و شنا هم بلد نیستی و داری بال بال میزنی و غرق میشی و دور استخر هم نفراتی هستند حال غریبه یا نزدیکان خودت، که وقتی بیای بیرون تو را لخت یا نیمه لخت ببینند و تو از در این لحظه بیای بفکر آبرو و حیثیت و...باشی بنظرت نادانی نیست ؟!؟!اولویت جون خودت هست نه آبرو .جان خودت ارجحيت داره .دیگه کار از کار گذشته .نباید میرفتی ولی رفتی .
پس عزیز شما نگران این نباش که اون نفر به شوهر و خانواده ات بگه .با قاطعیت تمام ازش دوری کن و به خواسته هاش جواب منفی بده ،نگران نباش هیچی نمیشه و اگرم بشه بازم بد بهتراز بدتره .همون بد و بچسب .

موفق باشید

مرکز مشاوره ژینا

01 Dec, 17:43


ژاپنی‌ها یه مثلی دارن:

میگن با کسی وارد رابطه شو
با کسی ازدواج کن
که بتونی باهاش بری جنگ
چون زندگی جنگه...


🥀 @moshavernaja

مرکز مشاوره ژینا

04 Nov, 16:52


کودکان در سن ۲الی ۶سالگی برا اساس نظر برخی روان شناسان کودک نظیر پیاژه یکی از اساسی ترین فرایند رشد دادن استعدادها و توانایی های آنان و شخصیتشان بازی کردن است و در حقیقت کلید اصلی کشف دنیای اطرافشان است

مرکز مشاوره ژینا

03 Nov, 06:22


استاد ازتون کمک میخوام خانمی هستم ۳۱ ساله ومدت ۲هفته اونم گهگاه با یه مرد حرف میزدم ویکی دوبار دیدمش فقط دم در ویک بار ازم بوس خواستن که دادم والانم ازم سکس میخواد میگه یا سکس یا اسکرینی که گرفتم رو‌استوری میکنم لطفا بگین چیکار کنم

مرکز مشاوره ژینا

28 Oct, 11:07


💢 آموزش نابهنگام زبان دوم، چه بلایی بر سر بچه‌ها می‌آورد؟


🔻روزنامه همشهری نوشت:

🔹تبعات شروع آموزش زودهنگام زبان دوم: چنین روندی باعث تداخل زبانی و تأخیر در تکلم کودکان می‌شود؛ همچنین کودکان تحت فشار و استرس قرار می‌گیرند. براساس تجربه‌ای که در مراجعه بیمارها داشته‌ام، باید بگویم کودکانی که تحت آموزش زبان‌دوم قرار گرفته‌اند، با مشکلات گفتاری و علائمی مثل کم‌بودن خزانه واژگان، کوتاه‌بودن جملات، مشکلات توجه و تمرکز به کلینیک‌های گفتار درمانی مراجعه می‌کنند.
🔹آمار مشکلات گفتاری در این کودکان: هر چند تعداد کودکانی که به‌دلیل در معرض زبان‌دوم قرار گرفتن به کلینیک‌های گفتاردرمانی مراجعه می‌کنند به‌شدت بالا رفته است اما آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد.

پس پدران و مادران مواظب باشید و دقت کنید و عجله ای برای یادگیری زبان دوم بچه ها نداشته باشید. بعضیا هنوز بچه یه زبان و به تمامی یاد نگرفته اون و وارد زبان خارجه نیز می‌کنند ویا جدای زبان وارد آموزش های بعدی مثل موسیقی مثل طراحی مثل چرتکه و... می‌کنند که کاملا نتیجه عکس داشته و مشکلاتی را برای بچه به بار می آورد.

🆔 @moshavernaja

مرکز مشاوره ژینا

21 Oct, 23:44


جواب

خوب بله شخصیت خوب و بد داریم .البته خوب و بد نباید بگیم بایستی بگیم شخصیت های متفاوتی داریم .شخصیت خوب کیست ؟و بد کیست ؟برای بقا لازمه هردو .یعنی اینکه این متغیرها کیفی نبوده و کمی هستند. فرد بی شخصیت یعنی اینکه فرد بدون نقاب و واقعی.یعنی من مجبور نباشم نقاب بزنم حال تحت تاثیر محیط یا وراثت .

مرکز مشاوره ژینا

21 Oct, 23:34


نظر اعضا

سلام خسته نباشید بحث شیرینی است واقعا .من یه سوالی برام پیش اومده .آیا بچه ای که متولد نشده یا تازه متولد شده دارای شخصیت است؟

مرکز مشاوره ژینا

21 Oct, 23:06


نظر اعضا
مگه شخصیت ثابت نیست؟ مگر شخصیت افراد تحت تأثیر وراثت و محیط نیست ؟ آیا تیپ شخصیتی جسمانی هم نداریم مگه ؟!؟

مرکز مشاوره ژینا

21 Oct, 23:05


نطر اعضا
سلام دکترجان ببخشید پس اینکه میگن اختلالات شخصیتی وجود دارن اونا چی میشه ؟

مرکز مشاوره ژینا

21 Oct, 23:00


نظر اعضا
اون تیکه که فردبی شخصیت شایدبهتره اونجاروقبول ندارم مابی شخصیت نداریم اماشخصیت خوبوبدداریم

مرکز مشاوره ژینا

21 Oct, 21:44


لطفا عزیزان دراین‌مباحث شرکت نمایید .به درد زندگی خودتون خواهد خورد . هیچکسی مصون نیست

مرکز مشاوره ژینا

21 Oct, 21:28


شخصیت چیست و بی شخصیت کیست ؟

👨‍👩‍👦در روان شناسی همه کس دارای شخصیت است که فرد به ناچار برای سازش با محیط که در حقیقت نوعی بازیگری در صحنه زندگی است نقاب یا ماسک به چهره واقعی خود می‌زند. اینجا‌به این نکته می‌رسیم که اگر برخی افراد از وفاداری و تعهد و اعتماد و ....حرف می‌زنند اینجاست که متوجه می‌شویم چرا خیانت روی می‌دهد چرا دزدی می‌کنند چرا نباید به افراد اعتماد ۱۰۰در ۱۰۰ داشته باشیم و.... یادمان باشد انسانها همه نقاب دارن و خود واقعی و نشون نمیدن و یا اصلا خودشون و هم فراموش میکنن علتش هم مشخصه و بهش اشاره شد .پس ما در روان شناسی چیزی به اسم بی شخصیت نداریم که اگر فرد بی شخصیت و بی نقاب بود شاید بهتر بود .فلذا مطالعه روان شناسی شخصیت بزای افراد ضروری است و باعث شناخت خویش گشته و میل به حقیقت جویی را بدنبال می آورد که در ارتباط با جامعه میشه گفت در ازدواج و طلاق در معاملات و تعهدات و ارتباطات و روابط و ...باعث رشد و هوشیاری و در نتیجه زندگی بهتری خواهد شد .

مرکز مشاوره ژینا

21 Oct, 20:29


با سلام و سپاس 🙏

شما نوشتی مشکل جدی ندارم .ناراضی هم نیستم ولی مشکل شما کاملا جدی هست .زندگی شما کاملا بی روح و خشک و عاری از عشق و علاقه است که این پایه اصلی زندگی مشترک است .پس زندگی شما پایه و ستون ندارد خونه ای که بدون پایه و ستون ساخته بشه قطعا دیر یا زود فرو می ریزد .زندگی شما هم دیر یا زود فرو می ریزد .به خودتون هم فشار نیارید بزور بهم بچسبانید زور الکی نزنید و اطرافیان و گوش ندید به هیچ عنوان بچه نیارید.کار بچه که تعمیر ‌زندگی شما نیست .نخیر بچه بیاد درست که نمیشه بدتر هم میشه .
توصیه من به شما طلاق و جدایی است و با اطمینان این و عرض میکنم .

موفق باشید .

مرکز مشاوره ژینا

19 Oct, 13:42


سلام دورود خدمت مشاور عزیز مرسی ک وقتتونو درخدمت مردم میزارید اجرتون با امام حسین..
خانمی 21 با همسری28 کاملا غریبه وعدم شناخت کافی ازدواج کردم بمدت 3 سال نامزد دار ودرحال حاضر7 ماه خانه دار.. تو همین هفت ماهه ک پیام میزارم حتی سین نمیشه چه به جواب😔...
مشکل جدی ندارم فقط بعد شناخت این اقا احساس میکنم لیاقتم بیشتر از این بود موقعیت بهتر زندگی بهتر توقع داشتم ناراض نیستم فقط حس خوبی ندارم از زندگیم شوهرم اخلاقش تو نامزد داری یخورده سرد ومغرور ازخودراضی بود الان ارومتر شده علتش هم فوت مادرش وشکست عشق اول ک دختر داییش بوده ک بعلت عدم شغل جایگاه وناتمام ماندن سربازی ازطرف داییش مخالفت شده تا دوسال افسردگی شدید وباهیچکس ارتباط نداشته حال روحی روانی بشدت داغون پسر اول خانواده مسعولیتش هم بیشتر از سایر افراد.. مادرش به مدت دوسال مریض افتاده تو خونه ازش پرستاری میکرده اونم ازدواج کرده پی زندگی خودشه خیلی فک کردم با خودم راجب طلاق اما نمیدونم از یه طرف اعصابم با اینجور فکرا داغون میشه خودمم تو مجردی عاشق یه نفر دیگ بودم سرانجام بهم نرسیدیم وگاهی اوقات به اون ک فکر میکنم اروم میشم یجورایی اون مهرش بیشتراز شوهرمه لذتی از زندگی نمیبرم میدونم کارم درس نیس اما مث خوره افتاده بجونم، اطرافیان میگن بچه بیارید زندگیتون استوار بشه اما خودم فعلا با این حالم میلی به فرزند ندارم میترسم ازایندم با این اقا 😔💔

مرکز مشاوره ژینا

17 Oct, 05:43


@moshavernaja

مرکز مشاوره ژینا

27 Sep, 23:20


با سلام
متاسفانه موارد بسیاری داریم که به دلایلی مذهبی و مقید رفتار می‌کنند. حال بنا بر امتیازاتی که حکومت و یا جامعه برایشان قائل هستند .متاسفانه اینگونه افراد بدان جهت که در دوران نوجوانی و جوانی آنگونه که باید و شاید رفتار میکردن و دوران را سپری میکردن نکردن و د. آینده اکثرا در زمان تاهل دچار مشکلات و جبران آن زمان خویش می روند و همیشه در زندگی خویش احساس کمبود می‌کنند و شاکی بوده و گلایه دارن. یعنی شما دانش آموزی را در نظر بگیرید که به دلایلی یکی از دروس را پاس نمی‌کند و یا ضعیف پاس میکند دیگه این دانش آموز درسته ممکنه دانشجو هم بشه ولی در این درس ها و بحث ها همیشه ضعیف خوهد بود و همیشه در حسرت آن خوهد بود که چرا نخوانده چرا نتونسته چرا دیگران قوی بودن و خیلی چراهای دیگر .فلذا شوهر شما ‌هم بدینگونه بوده و زن داداش را در حقیقت عاشقش نبوده .بالاخره اون فهمیده اون خانم شوهر داره ولی بازم طرفش رفته .ایشون هدفش فقط این بوده که کسی را وارد زندگیش و کمبود ها بکنه همچنان که خودتان نیز تایید فرمودید که بیشتر رابطه اش از طریق فضای مجازی بوده و با دخالت اطرافیان این عشق فروکش کرده است و مجددا وارد رابطه با خانمای دیگر هم شده آنهم از نوع متاهل .و نکته قابل توجه دیگر اینکه این تیپ آدم ها هرگز حرف هیچکس و مشاوری را قبول نمیکنند و درستش هم باید اینگونه باشد اینگونه افراد دنبال پر کردن خلا هلی خویش هستند .تنها راه درمان این تیپ آدمها از نظر اینجانب ادامه این روابط هست و هر گونه ممانعت خصوصا از طرف خانمش فقط کارو بدتر میکنه. میدونم برای خانمش سخت خواهد بود که بداند شوهرش با یکی دیگه هست ولی ایشون نباید مانع بشه و بایستی تحمل کنند .ولی این و بدونید با همراهی و زیرکی شما ایشون خودشون از این راه دست کشیده و به سمت شما بر میگردند .بله در اینگونه مواقع رابطه جنسی وجود نخواهد داشت .بله این تیپ ها حاضر نیستن همسرشون و طلاق بدن. خودشون هم از وضعیت فعلی خویش ناراحت و ناراضی هستند ولی ناخودآگاه به آن سمت خواهند رفت و علت را نمی‌داند. فرمودید شوهرم باخانم های دیگر رابطه جنسی نداشته ولی معمولا اینگونه آدم ها با خانم های دیگر رابطه جنسی خواهند داشت .اما اینا که عرض کردم در چند سال اول زندگی یعنی ۵ الی ۱۰ سال اول زندگی رخ میده و خودش و نشون میده .و به فرموده شما الان با کسی رابطه نداره و معتقده که عشق تو ازدواج حاصل نمیشه که نشان از بهبودی و برگشت به مسیر اصلی و درست خودش است .الان شما بایستی خیلی دقت کنی و به طرفش بری
چند بار هم تحقیر کرد شما صبوری کنید چون درست میشه .
از نظر من نگران نباشید مشکلتون قابل حل هست و میشه با کمی صبر و تحمل درستش کرد و ان شاالله ‌رابطه جنسی با کیفیتی نیز خواهید داشت .البته اگر دیابت براش مشکل ایجاد نکنه .

موفق باشید

مرکز مشاوره ژینا

27 Sep, 22:31


سلام 40سالمه شوهرم 45و21ساله ازدواج کردم بادوفرزند.همسرم ظاهرامذهبی داشت ولی بعد پنج سال وقتی استخدام شدهرچندسال به یک خانم وابسته میشدوبیشتر رابطه ازطریق فضای مجازی بودبعدمدت 8سال رابطه عاشقانه بازن برادرم شروع کردوزندگی مون جهنم شدبالاخره بادخالت خانواده م رابطه ازاون طرف قطع شد وشوهرم کینه من وخانواده م رو به دل گرفت.گفت چون عشق منو ازم گرفتین جبران میکنم باخانمای متاهل دیگه بی پروا رابطه گرفت اونم درقالب مشاوره دادن به اونا داره فهمیدم اختلال شخصیت خودشیفته داره هرگز ندیدم تو زندگی اشتباهی رو قبول کنه.اصلا مشاوری رو قبول نداره.دوسالی هست رابطه جنسی باهم نداریم به علت تغییرجای خواب توسط او.زبان بسیارتحقیرکننده داره.باخانواده ام رابطه نداره ولی انتظارخدمت دایمی به خانواده ش روداره.درخواست طلاق کردم ولی قبول نکرد فعلاباکسی رابطه نداره معتقده عشق آدم امرماورایی یه که تو ازدواج حاصل نمیشه.. نه خودش رو اصلاح میکنه ونه طلاقم میده پسرکوچکی دارم که نگران آینده ش هستم شدیداتحت فشارجنسی ام ازش تقاضای رابطه کردم ولی باتاخیروادا درآوردن تحقیرم کرده دوسالی هست اینطوری قبلا علی رغم تمام مشکلات میل ورابطه زیاد داشت دیابتم داره طریقه ارضاش فقط احتلام درخوابه باهیچ خانم دیگه ای رابطه جنسی نداشته

مرکز مشاوره ژینا

22 Sep, 22:04


سلام بر شما ،،،میشه خواهشن‌جوابمو بدین من متولد ۶۸ اصالتا گیلانی با فردی از کرج متولد ۷۰ اصالتا ترک زنجان شروع به آشنایی کردم ایشون یه ازدواج ناموفق حضانت با مادر وبنده یه عقد ناموفق ،،،ایشون اوایل آشنایی ازم فرصت خواستن و خدایی خوب تلاش کردن هر جایز بهشون نیاز داشتم بدونه هیچ گونه آما واگر بودن یه تکیه گاه محکم مناسبت‌ها به هر بهونه ای برام هدیه میگرفتن مثلا روز دختر دوچرخه خریدن ،،،تا اینکه کم کم خوی عصبی بودنشون شروع شد پشت خط موندن عصبی میشدن با اینکه تماس قطع نمی‌شداولین سوالشون این بود شما کجا بودی گوشی کجا بود همین مساله باعث بحثمون میشد با اینکه تا جواب میدادم بیشتر از دو تا یا سه تا بوق نمیخورد چون خودشون سریع جواب میدادن انتظار داشتن منم جواب بدم سریع واینکه آخرین مرحله من سر یه بحثی پیش پا افتاده گفتم تنهایی شرف داره همین موضوع باعث شد که ازم دلخور بشن واینکه فردایش بهشون نگفته رفتم بیرون اداره گفتن از کجا بدونم رفتی اداره الان نمیگی بعدها تو زندگی با یه بحث ممکن نگفته بری بیرون وکات کردن به همین آسونی منو مسدود کردن با اینکه حلقه هم خریده بودن ونگرفتن الان سه هفته س ازشون خبری نشده شوکی بهم وارد شد بابته اینکه ایشون خیلی براشون مهم بود یه بحث بیشتر از یه روز طول نکشه وحل بشه چطور تونستن اینقدر راحت بگذرن

مرکز مشاوره ژینا

16 Sep, 14:52


با سلام
شکاک بودن قابل درمان هست منتهی درمانش بقدری هزینه های زمانی و پولی و اجتماعی و انسانی و ...داره که شاید درستش اینگونه باشد که بگیم قابل درمان نیست .زیرا که روان شناسی فردگرا بوده و هدف درمان و بهبودی شخصی است که مراجعه کننده بوده و بدنبال حقوق و سلامتی خویش است .خیر بصورت اکثریت رفتار شما تاثیری نخواهد داشت و چ بسا گاهی اوقات بدترش هم کرده است ‌. ایشون از قبل ازدواج با شما اینگونه بوده و کاری از دست شما ساخته نیست و صرفا بایستی روان درمانگر وارد شود .آنگونه که شما در پی وی از رفتارهای شکاکیت و بدگمانی ایشان فرمودید من اینجا از وضعیت زندگی با چنین فردی وحشت کردم .یعنی ۱ماهش هم زجر آوره حالا شما چندین سال با ایشون زندگی کردید .حتی خواهر و مادرش ازش عاصی و خسته شدند .بله زمان بهبود دهنده است ولی این گذشت زمان برای شما هزینه است .و زمان زیادی هم میخواد یعنی شما حداقل ۱۰ سال زمان و درنظر بگیرید حداقل ها .راه مقابله ای من میتونم عرض کنم ولی مطلوب و مفید نخواهد بود مگر در مواردی خاص و استثنایی که شما را در بر نمی‌گیرد.
ان شاالله خداوند پشت و پناهتان و به امید صعود شما به دانشگاه ها و رشته های برتر دانشگاهی و ورود به جامعه سلامت خواهان

موفق باشید

مرکز مشاوره ژینا

15 Sep, 13:52


سلام خدمت جناب مشاور عزیز و همراهان کانال خوبتون
از مریوان مزاحمتون میشم
جناب دکتر خانمی ۳۴ ساله هستم
که یک فرزندپسر پنج ساله و یک فرزند پسر رو هم باردارم
شوهرم ۳۸ ساله هستن و صنعتکار ساختمانی.
مشکل من از اوایل ازدواجم تا همین الان
به صورت مستمر و بدون قابل پیش بینی ، بد بینی و شکاک بودن شوهرم بوده و هست
اخلاق فردی ایشون (آرام و کم حرف، کاری، دست و دلباز و محافظه کار )هستش اما در مقابل فرد بدبین و شکاک و بسیار محافظه کاری هستن که حرف فقط حرف خودشونه و الا حرف هیچ کسی براشون ظن خیر بودن نداره.
ایشون از قبل ازدواج هم قرص اعصاب مصرف میکردن و به مادر و خواهر خودشون هم دل چرکین بودن
و بعد ازدواج سنتی ما ، من هم فهمیدم که بدون هیچ استدلالی ،ایشون سناریو تراشی میکنه و زندگی رو به حالت خفگی میرسونن.
از لحاظ شخصیتی ایشون شخصیت سلطه گرایی دارن و به ناچار من هم سلطه پذیر شدم.
الان هم در این چند سال
که آرامش ذهنی و محبت قلبی من به کلی از بین رفته، نه تاب و تحملی برام مونده و نه توانی برای حق خواهی.
لطفا بدون هیچ ملاحظه ی فردی ای، بفرمایین که ایا این شکاک بودن قابل درمان هست یا نه؟
رفتار من تاثیر گذار هست یا خیر؟
و من چکار کنم؟
مرور زمان اثر بخشه؟
راه های مقابله و نحوه ی دادخواهی من باید به چه شکل باشه؟
به اندازه ی تمام خفقان این چند سالم، سپاسگزار راهنمایی هاتونم.