این رویداد از دوم تا هفتم آذر ۱۴۰۳ در خانه هنرمندان ایران برگزار شد که شامل یک روز نشستهای فشرده تخصصی با پنج نشست و یک پنل گفتگو همراه با پرسش و پاسخ از ساعت ۸ تا ۱۷ و با افتتاحیه نمایشگاه آثار تا ساعت ۲۰ ادامه یافت. در این نشستها، موضوعات متنوعی در حوزه طراحی، توسعه و مسائل فونت فارسی با حضور چهرههای بنام این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ازجمله موضوعات مطرحشده در این گفتوگوها میتوان به پیاده سازی اپتیکال سایز در فونت ها، کلید تشخیص یا خوانایی حروف، طراحی تایپهای بیانگر برای بهبود خواندن در افراد نوخوان، مسیر طراحی تایپهای سفارشی، بررسی روند تحولات فونت فارسی در چند سال اخیر و گفتوگوی کاربران و طراحان قلم فارسی اشاره کرد. این رویداد با اهدای تندیس و لوح افتخار به آثار برگزیده و با حضور پیشکسوتان و متخصصان این عرصه، گامی مهم در شناسایی و تقدیر از طراحان برتر برداشت. همچنین؛ در روز سوم آذر دو نشست تخصصی و میان رشتهای با موضوعات «معیارهای سنجش فونت فارسی» و «فونت آزاد و مسائل حقوقی آن» در مدرسه ویژه برگزار شد.
بخش نمایشگاهی با ارائه ۵۰ اثر از ۳۷ طراح در دو بخش منتشرشده و منتشرنشده، طی یک سال گذشته، ثبت روند تاریخ طراحی تایپ فارسی را ادامه داد. از آثار برگزیده میتوان به فونت «براش» از کریم شاهین، «جاود» از جاوید صفدری و «آینده» از امیر دهقانزاده اشاره کرد. همچنین، فونتهای «تیزی» از سبحان شفیعی، «گوزن» از کریم شاهین و «حافظ» از حسین بادزهره شایسته تقدیر شناخته شدند.
این رویداد، با مشارکت نهادهای تخصصی همچون انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران، انجمن صنفی ویراستاران، مدرسه ویژه، کوییک استدیو و حمایت خانه هنرمندان ایران، اتحادیه ناشران و کتابفروشان، نرمافزاری مریم، فونت ایران و آژانس تبلیغاتی داتیس و سایت روزرنگ برگزار شد.
«هفته تایپ تهران»، به عنوان یکی از مهمترین و تاثیرگزارترین رویدادهای تخصصی تایپ فارسی در ایران، بیش از ۱۵۰ مخاطب در سالن استاد جلیل شهناز و بیش از ۱۰۰ نفر در محوطه سالن را به خود جذب کرد. همچنین، پخش زنده این رویداد طیف گستردهای از علاقهمندان، شامل طراحان، توسعهدهندگان، ناشران، روزنامهنگاران و کاربران فونت فارسی را پوشش داد. بنیانگذاران این رویداد، عاطفه محمدی و مجید شاهبداغی، به همراه تیم اجرایی با همکاری شورای مشاوران و برنامهریزی و دبیر علمی، با هدف ایجاد جامعهای متخصص و همدل برای پیشبرد اهداف تایپ فارسی فعالیت کردند. این رویداد که افق فرامرزی دارد، با حمایت مالی بخش خصوصی، میتواند به ارتقای جایگاه جهانی تایپ فارسی دست یابد.