آموزش زبان عبری @learnhebrew313 Channel on Telegram

آموزش زبان عبری

@learnhebrew313


Eitaa.com/Learnhebrew313

آموزش زبان عبری (Persian)

آیا تا به حال فکر کرده‌اید که یک زبان جدید یاد بگیرید؟ آیا همیشه علاقه‌مند به آموزش زبان‌های جدید بوده‌اید؟ اگر پاسخ شما بله است، کانال تلگرامی "آموزش زبان عبری" یک گزینه عالی برای شما خواهد بود! با پیوستن به این کانال، شما می‌توانید به صورت کاملاً رایگان و به روز به یادگیری زبان عبری بپردازید. این کانال دارای مطالب متنوعی از جمله دروس، تمرینات، و مکالمات واقعی است که به شما کمک می‌کند تا زبان عبری را به راحتی یاد بگیرید

هدف اصلی این کانال، ارتقاء دانش زبانی شما در زبان عبری است. با استفاده از روش‌های مدرن و جذاب، این کانال به شما کمک می‌کند تا با لذت و علاقه بیشتری به یادگیری زبان بپردازید. اگر هدف شما یادگیری یک زبان جدید و غنی مانند عبری است، این کانال برای شما امکانات فراوانی دارد

کانال تلگرامی "آموزش زبان عبری" توسط کاربر "learnhebrew313" اداره می‌شود و به آدرس Eitaa.com/Learnhebrew313 در دسترس است. با عضویت در این کانال، شما می‌توانید به یک جامعه از افراد علاقمند به یادگیری زبان عبری بپیوندید و از تجربیات و مطالب آموزشی ارزشمند آن بهره‌مند شوید. پس حتماً از این فرصت عالی برای یادگیری زبان عبری بهره ببرید!

آموزش زبان عبری

29 Jan, 11:19


فایل پی دی اف فهرست اولیه کتاب درسنامه زبان عبری چاپ انتشارات دانشگاه تهران

@soltannasir

آموزش زبان عبری

29 Jan, 11:19


کتاب درسنامه زبان عبری

نویسنده:ریحی کمال

مترجم:معصومه ملکی

مترجم:جواد اصغری

ویراستار:فرشاد رضوان

ناشر: موسسه چاپ و انتشارات دانشگاه تهران

سال انتشار: 1400

تعداد صفحات: 608

زبان: فارسی

نوبت چاپ: 1

تیراژ: 100 جلد

قیمت پشت جلد: ۱۹۰ هزار تومان با تخفیف نمایشگاه ۱۵۲۰۰۰ تومان

🔸کتابی که بی سر وصدا چاپ و راهی بازار کتاب شده و تعداد تیراژ آن تنها ۱۰۰ جلد است. این کتاب را می توانید از سایت نمایشگاه کتاب تهران و سایت انتشارات دانشگاه تهران تهیه نمایید: 👇

https://book.icfi.ir/book/457903/%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B9%D8%A8%D8%B1%DB%8C

@soltannasir

آموزش زبان عبری

09 Jan, 15:28


🛑🛑🛑🛑🛑
🛑🛑🛑
🛑
🌳مقبره حضرت عیسی مسیح ع 🌳

🛑کلیسای رستاخیز 🛑

🛑 (به یونانی: Ναός της Αναστάσεως
🛑 (به عربی: کنیسة القیامة)
🛑 (به ارمنی: Սուրբ Հարություն)

👈 یا کلیسای مزار مقدس، نام یکی از مقدس‌ترین اماکن مذهبی مسیحیان است که در انتهای خیابان ویا دولوروسا، در بخش باستانی شهر اورشلیم و بر فراز دره جلجتا قرار گرفته‌است.

🛑👈 هر یک از سه شاخه مسیحی کلیسای کاتولیک، ارتودوکس‌های شرقی و کلیسای ارامنه کنترل قسمتی از کلیسای مقبره مقدس را در اختیار دارند و دعا و نیایش خود را در ساعتهای مختلف روز و شب برگزار می‌کنند.

🛑👈بر باور مسیحیان، عیسی مسیح در جایی که اکنون کلیسای قبر مقدس بر روی آن قرار گرفته، مصلوب گشته و از آنجا به آسمان عروج کرده‌است.

🛑👈 در زیرزمین کلیسای قبر مقدس، مکانی قرار دارد که بر پایه داده‌های کتاب‌های عهد جدید، قبر عیسی مسیح درآنجا واقع شده‌است. کلیسای مرقد مقدس از بناهای با اهمیت مذهبی اورشلیم است. سالیانه میلیون‌ها زائر مسیحی از سراسر جهان برای زیارت به این مکان مقدس سفر می‌کنند.

کلیپ فوق تصاویر بسیار زیبایی دارد که در فضای مجازی پخش نشده است .

🛑 @learnhebrew313

🛑🛑🛑🛑
🛑🛑🛑🛑🛑🛑
🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:39


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_سی_و_چهارم

به همین علل است که 👈در دیوار نظامی مستحکم کیبوتص ها شکاف ایجاد شده و این نهاد بر خلاف گذشته، دیگر کارگاه تولید سرباز صهیونیستی به شمار نمی‌رود .🔸این وضعیت نشان می‌دهد که چرا بیشتر اعضای کیبوتص ها از رفتن به جبهه سر باز می‌زنند و حتی به کلی با نهاد نظامی صهیونیستی مخالفت می‌کنند و به جنبش های اعتراضی می‌پیوندند.آنها پیشگامان جنگ را 👈«کولونل» میخوانند.👈«این واژه دارای معانی منفی است; زیرا به دیکتاتورهای نظامی در امریکای لاتین یا به حکومت سرهنگان در یونان در نیمه دهه هفتاد که نظامی گرا و تجاوزگر بودند اشاره دارد».

🔻 برخی از اعضای کیبوتص از این که بدون هدف در لبنان بمیرند ،ابراز نگرانی می‌کردند و می‌گفتند ما با لبنان سر جنگ نداریم و👈« بگین و شارون»👉 بودند که این جنگ را بر ما تحمیل کردند.

🔹 ترانه‌هایی که اکنون در کیبوتص ها رایج است و می‌گوید: 👈«بنوش وبا زنان معاشرت کن که فردا بر باد خواهی رفت». بیانگر همین موضوع اعتراض آمیز است.اما نباید پنداشت که همه اعضای کیبوتص ها ناگهان معترض شده باخواهان عدالت وترک فلسطین شده اند ; زیرا این حقایق را باید به یاد داشته باشیم که 20 درصد از کل افسران جدید ارتش اسرائیل از اعضای کیبوتص هستند و 83 درصد از جوانان کیبوتص به یگانهای ویژه می‌پیوندند.

بنابراین کیبوتص ها هنوز یک نهاد نظامی صهیونیستی اند که پرچمدار مهاجرت و شهرک سازی و غضب زمین هستند .اما از آنجا که از اهمیت حیاتی و از نقشه محوری برخوردارند، لذا هرگونه تحولی که در آن رخ میدهد «حتی اگر کوچک » باشد و هر بحرانی که گریبانگیر آن شود« هر بُعدی که داشته باشد»
یک مسئله بسیار خطرناک و با اهمیت برای اسرائیل به شمار می‌رود.

🥀 مآخذ :🥀

المسیری، عبدالوهاب: دایره المعارف یهود، یهودیت و صهیونیسم، ترجمه موسسه مطالعات و پژوهشهای تاریخ خاورمیانه ، دبیرخانه کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، جلد هفتم، چاپ اول ،1383
الموسوعة الفلسطینیه ، الکیبوتص 1984 ج، 3

🌷 پایان 🌷
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:39


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_سی_و_سوم

🔻در توضیح پدیده عدم تمایل به خدمت نظامی می توان گفت که نسل جدید دیگر مانند نسل های گذشته به مسئله 👈« امنیت »اسرائیل اهمیت نمی دهد و به ویژه اینکه آنها خود جامعه صهیونیستی را جامعه ای می‌دانند که آشکارا به توسعه طلبی روی آورده و دارای چشم داشت های آشکار استعماری است.

لذا دیگر نمی‌شود عنوان، دروغین👈 «ارتش دفاع اسرائیل» (نام رسمی صهیونیستی) 👉را قبول کرد ; زیرا این ارتش دفاعی به لبنان حمله کرده و آن کشور را به اشغال خود درمی‌آورد،راکتورهای اتمی عراق را بمباران می کند و رهبران آن از امنیت اسرائیل که از پاکستان تا مراکش را در بر می‌گیرد سخن می‌گویند و خواهان ترسیم مجدد های جهان عرب هستند به گونه‌ای که با طرح‌های صهیونیسم سازگار باشد و استخوان نیروهای انتفاضه را می شکنند .
🔸به علاوه این شهروند اسرائیلی عضو کیبوتص، چیزهای زیادی درباره عملیات تروریستی صهیونیسم خوانده است. وخودش،👈 کشتارهای صبرا ، شتیلا وقانا👉 را به دست صهیونیست‌ها بر صفحه تلویزیون دیده است به سختی این کشتارها رااقدام دفاعی دانست.

🔹جامعه صهیونیستی به علت ادعاهای مردم سالاری خود، بحث های علنی بسیاری را درباره جنگ و عوامل آن ترتیب می دهند که این امر تردید های بسیاری را به وجود می‌آورد.روی هم رفته نمیتوان یک عامل اساسی را فراموش کردو آن این است که این مهاجر صهیونیست از سال 1882 تاکنون همواره ، در حال جنگ با اعراب بوده است .

🔸در این سال بود که پدران مهاجر وی پا به سرزمین فلسطین گذاشتند.
باانکه چند👈« پیمان صلح» به امضا رسیده است آتش این جنگ هنوز فروکش نکرده ، بلکه شعله آن افروخته تر شده است.
ادامه دارد...👇
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:39


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_سی_و_دوم

🛑 هنگامی که زن در کیبوتص ها خواهان برخورداری مجدد از حق مادری و همسری و برقراری مجدد نهاد خانواده می‌شود ،او با این خواسته خود در برابر گرایش کلی نظامی کیبوتص چاره ایجاد می کند; زیرا کیبوتص می کوشد فرد را از روابط خانوادگی جدا سازد تا به یک جنگجوی تمام عیار تبدیل شود.همین مسئله در مورد سرازیری مظاهر رفاه به کیبوتص، از تلویزیون رنگی گرفته تا سفرهای خارجی صادق است ;زیرا رفاه نیز روحیه نظامی را به سستی می‌کشاند.

🟢 تغییر شکل کیبوتص از👈 کشاورزی به یک نهاد صنعتی👉 است که با کار کارگر متکی است به طوری که عضو کیبوتص از کشاورزی که کار بدنی می‌کرد و بر توان جسمی و اعتماد به نفس خودمی افزود ، به مدیر صنعتی تبدیل می‌شود که از کار بدنی ابا دارد و غرق در کارهای فکری می شود.

🔴 همانطور که پیشتر گفتیم ایدئولوژی صهیونیست نیز رو به فروپاشی نهاده و ایدئولوژی فردگرایانه جای آن را گرفته است .
🟤 👈به طوری که شهروند صهیونیست مصلحت خود را بر مصلحت میهن ترجیح می‌دهد.

این وضعیت در رفتار اعضای کیبوتص نسبت به دیگر افراد جامعه ای که در آن زندگی می کردند نمود پیدا کرده و
👈فردگرایی و تمایل👉 به 👈ابراز عقیده درمیان آنها افزایش یافته است .
🟢 مهمتر آنکه کیبوتص در جامعه‌ای که اکنون بیشتر به مصرف ‌گرایی و رفاه طلبی گرایش دارد از انزوا رنج می‌برد

🟣 بنابراین وقتی عضو کیبوتص مصلحت شخصی خود را بر مصلحت کل جامعه ترجیح می‌دهد، نشان می‌دهد که او هم عضو جامعه کوچک کیبوتص وهم عضو جامعه بزرگ صهیونیستی است.
برخی از ناظران ، این گرایش های فردگرایانه راعلت افزایش مهاجرت اعضا کیبوتص از اسرائیل می دانند.

ادامه دارد...👇
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:39


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_سی_و_یکم

لذا آنها کیبوتص را👈 «اسرائیل زیبا» یعنی اسرائیل ثروتمند توصیه می کنند.
ساکنان بیسان میگویند: که دستیابی به فرصت های شغلی مهم در کیبوتص برای انها امکان پذیر نیست وبرای آنها فقط کار بدنی ارزان وجود دارد .بیشتر ساکنان بیسان یهودیان مراکشی هستند .ثروتمندان و فرهیختگان آنها به فرانسه رفتند و فقط فقرا و افراد کم سواد به اسرائیل مهاجرت کردند.

🛑 بنابراین رابطه کیبوتص با شهر، رابطه آقا و خدمتکار است. در حالی که ساکنان شهر با بیکاری دست به گریبان هستند. همه ساکنان کیبوتص دارای کار هستند. ساکنان شهر از اینکه فرزندانشان از راهیابی به مدارس نمونه و ویژه کیبوتص محروم هستندناخرسندند و معتقدند که نظام آموزشی مستقل کیبوتص فقط 👈شکاف میان فرزندان« یک ملت» را عمیق‌تر می‌کند.

🟣 وقتی رابطه شهر بیسان و کیبوتص همسایه آن یک رابطه کلیشه‌ای و یکنواخت باشد می‌توان گفت که جنبش کیبوتص ها با یک بحران واقعی روبروست و کارگاه تولیدی کشاورزان پیکارگر دیگر نقش پیشین خود را در رژیم صهیونیستی از دست داده است.
نسل های جدیدی از فرزندان کیبوتص ها به وجود آمده است که به جنبش های اعتراضی در جامعه صهیونیستی می‌پیوندند و شدیداً 👈معتاد به مواد مخدر👉 هستند و از رفتن به خدمت نظامی خودداری می‌کنند و این برای تجمع صهیونیستی یک بحران واقعی است.

🟥7— مخالفت با خدمت نظامی :
🔹 اخیرا موضع اعضا کیبوتص ها نسبت به خدمت نظامی و نسبت به کشور صهیونیستی عمیقاً دگرگون شده است.
برخی از تحلیلگران، در تفسیر این وضعیت بحران کیبوتص و عوامل آن بحران اشاره میکنند. زیرا همانطور که گفتیم کیبوتص یک نهاد نظامی کشاورزی است که از ویژگی های آن گروه گرایی وسختگیری است و👈هدف آن تولید سربازان صهیونیست است.

ادامه دارد...👇
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:36


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_سی

🟣کیبوتص ترکیب تمدنی اشکنازی خود را حفظ کرد.اگرچه این نهاد، اسکانی و جذب کننده مهاجران است ،اما تنها یهودیان اشکنازی « غربی » را به صفوف خود ملحق کرد.اگر هم برخی از شرقی ها به عضویت یکی از کیبوتص ها در می‌آمدند، معمولاً از انزوا و تبعیض نژادی رنج می‌بردند. شاید بهترین دلیل بر میزان انزوای کیبوتص از کل جامعه صهیونیستی این بود که در نظرسنجی که از یهودیان شرقی انجام گرفت، 50 درصد آنها گفتند که در عمرشان هیچ یک از کیبوتص ها را ندیده اند.

🔹اگر مسئله فقط بی خبری از کیبوتص بود این امکان وجود داشت که با تبلیغات این بی‌خبری رفع شود اما روشن است که نه تنها اسرائیلی های عادی، بلکه اعضای تجمع معراخ،یعنی راست و چپ، از کیبوتص بیزار بودند اما اعضای جناح چپ کیبوتص را👈« نهاد نخبگان» می‌دانستند که از «اشراف زمین دار» و «سرمایه‌ داران اجتماعی» وحتی از بهره کشان از طبقه کارگر تشکیل شده است.

♦️راستگراها نیز چه ثروتمندان اشکنازی و چه فقرای سفاراد و اعراب یهودی از کیبوتص بدشان می آمد.در تفسیر این پدیده گفته می‌شود که در👈 بیسان «شهری که ازسکنه آن درباره کیبوتص ها نظرسنجی شده است».این نظر حاکم است که کیبوتص ها بهترین زمین‌ها را در فلسطین اشغالی تصرف کردند و وام و تسهیلات اعتباری دریافت می‌کنند.

🔸 این امر ،دیگر چیز زیادی برای شهر باقی نمی‌گذارد .حتی همه ساکنان شهر معتقدند که وجود کیبوتص از هرگونه پیشرفت یا توسعه شهر جلوگیری می کند; زیرا زمین های حومه شهر که شاید بتوان گفت که برای شهر اهمیت حیاتی دارد متعلق به کیبوتص است.

🔻ثروتمندان شهر نیز ازآن گله دارند که وجود کیبوتص به آنها اجازه نمی‌دهد که خارج از محدوده شهر ، خانه «ویلا» بخرند .امافقرا معتقدند که سطح زندگی در کیبوتص بالاست.« استخر، تلویزیون رنگی،امنیت مالی».

ادامه دارد....👇
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:35


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_نهم

🔹از سال 1967به بعد گرایش مذهبی صهیونیستی رو به افزایش نهاده است و گرایش های دینی بیشتر شده است .
مهمتر این است که جنبش توسعه طلب اسکانی،تنها منحصر به صهیونیسم کارگری نبوده است ،بلکه گروه‌ های شبه مذهبی مانند 👈«گوش امونیم و جنبش اسرائیل بزرگ تنها گروه‌هایی هستند که خواهان تداوم مهاجرت و شهرک‌سازی هستند.
بنابراین به ستون فقرات و نیروی محرکه کل جنبش صهیونیسم تبدیل شدند.
بیشتر شهرک هایی که در سال عربی ساخته شدن به صهیونیست های مذهبی اختصاص دارد که مومن و معتقد به اعمال شیوه ها و آداب و رسوم دینی یهود «بدون مضمون اخلاقی و معنوی آن» هستند .

🟢6 — یهودیان شرقی و کیبوتص :
آنچه که به انزوای کیبوتص می افزاید این است که این نهاد در درجه اول یک نهاد اشکنازی است و جنبش صهیونیسم اصولاً به عنوان یک جنبش اشکنازی آغاز به فعالیت کرد و هدف آن کوچ دادن یهودیان غرب بود وهرگز پیش از سال 1948 تلاش نکرد که یهودیان کشورهای عربی را که ازسفاراد‌های شرقی بودند، به فلسطین کوچه دهد. حتی👈« آرتور رابین» جامعه شناس صهیونیست گفته بود که از نظر او تنها اشکنازی ها یهودی هستند و سفارادها اصلاً یهودی نیستند ویا دست کم در طرح صهیونیسم هیچ سهمی ندارند.

به همین دلیل دولت صهیونیستی به هنگام تاسیس در سال 1948 دولتی یهودی نبود، بلکه دولتی اشکنازی بود اما با مهاجرت یهودیان عرب و سفارادها از کشورهای عربی مانند عراق، یمن‌، مصر و مراکش، ترکیب جمعیتی در کشور صهیونیستی دگرگون شد.
اکثریت جمعیت آن را شرقی ها تشکیل دادند.

ادامه دارد...👇
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:35


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_هشتم

🟢 5 — یهودیان مذهبی و کیبوتص :
نخست باید اشاره کرد که👈 یک جریان خشن و قدرتمند الحادی در جنبش صهیونیسم وجود دارد که با همه ادیان از جمله با دین یهود می ستیزد.جنبش کیبوتص که در آغوش صهیونیسم کارگری زاده شداز آغاز الحادی بود و چه در ظاهر و چه در باطن، با دین یهود مخالفت می ورزید.وضعیت کنونی بیشتر کیبوتص ها نیز همین گونه است.

♦️ یکی از اسرائیلیان مومن به یهودیت در مقاله‌ای که برای روزنامه ژروزالم پست نوشته بود، اعتراض کرده بود که چرا یهودیان داوطلبی که از خارج آمده اند نمی توانند آداب مذهبی خود را در کیبوتص هاانجام دهند و چرا مدارس کیبوتص به کودکان القا می‌کند که پوشیدن شال نماز یهودیان یکی از عادات عقب ‌مانده دوران قرون وسطی است.

🔻 یکی از اعضا کیبوتص ها در همان شماره به او پاسخ داد که کیبوتص ها👈 نهادهای غیر مذهبی هستند و داوطلبانی که به کیبوتص ها می‌آیند نباید از کشتزارهای گروهی انتظار داشته باشند که شیوه زندگی خود را تغییر دهند و خدمات آموزشی مربوط به اعتقادات و آداب« دین یهود » را که خارج از محدوده زندگی مورد قبول اعضای کیبوتص است ارائه دهند .اصولاً جنبش صهیونیسم یک جنبش کاملاً غیر مذهبی بوده است.

ادامه دارد...👇
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:35


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_هفتم

🌎گفته می‌شود که اکنون 👈شهرک‌سازی بزرگترین بار بر دوش خزانه اسرائیل است «به گفته یکی از تحلیلگران سیاسی در اسرائیل ،این خزانه مانند شیر آبی است که بسته نمی شود».در چنین جوی دیگر کیبوتص یک عنصر غریبه وغیرقابل قبول است; زیرا مهاجر جدید صهیونیست دارای گرایش مادی سودجویانه است که به ارزش‌های سختگیرانه و مملوک وار کیبوتص چندان احترام نمی‌گذارد. این امر باعث فروپاشی هرچه بیشتر اعتبار کیبوتص می شود.اما سلول را نمی‌توان از جسم بزرگتر جدا کرد و به همین دلیل این ارزش های مادی سودجویانه فردی در کیبوتص نیز راه پیدا کرد.

🔸 از مهمترین مشکلاتی که اکنون کیبوتص با آن دست به گریبان است👈 روی آوردن بسیاری از اعضای آن به کار در خارج از کیبوتص است; زیرا اعتقاد آنها به اصول و ارزش‌های صهیونیستی کیبوتص ها بر آن استوار است تضعیف شده است.

🔹 علت اصلی ترک کیبوتص که بیشتر ترک کنندگان عنوان می دارند این است که 👈 بودجه شخصی، دیگر برای تامین هزینه های روزانه کفایت نمی‌کند; یعنی الگویی سودجویی فردی که بنیان‌گذاران کیبوتص می پنداشتند که می‌توانند آن را از بین ببرند استحکام یافته است .

🔸 هیچ یک از نمادهای گوناگون تحول کیبوتص را نباید به طور جداگانه و به دور از توجه به نمادهای دیگر مد نظر قرار داد; زیرا نمی‌شود فروپاشی اعتبار کیبوتص و انزوای آن را بدون توجه به افزایش رفاه در آن یا بدون توجه به تبدیل همبستگی سوسیالیستی به همبستگی نژادی در نظر گرفت.این عنصر اخیر را نیز نمی‌توان به دور از بینش سودجویانه فردی در جامعه صهیونیستی و در سلول کیبوتص و فروکش کردن ایدئولوژی صهیونیسم در این دو نقطه مورد توجه قرار داد; زیرا همه اینها صرفاً جنبه های گوناگون یک پدیده است.

ادامه دارد...👇
................................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:34


‍ ‍ 🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_ششم

🛑و دیگر معلوم بود که انگیزه اعتقادی چیست؟؟سوسیالیسم صهیونیستی بر این جامعه کوچک صهیونیستی ویا جامعه بزرگ صهیونیستی حاکم ،و یا حتی غالب نبود و دیگر برای اعضای گروههای یهودی در جهان جذابیت حقیقی نداشت.

♦️بحران صهیونیسم و فروکش کردن آن در عملیات مهاجرت و شهرک‌سازی بیشتر مشخص می‌شود; 👈زیرا جنبش صهیونیسم دیگر نمی‌توانست یهودیان تازه ای پیدا کند تا آنها را در شهرک‌های تازه ساخت جای دهد.

🔸بنابراین با وجود ادعاهای پرطمطراق و برنامه‌های کلان برای اسکان هزاران نفر بسیاری از شهرک‌ها بدون سکنه نبودند. «حتی شهرک های شمال صحرای نقب نیز با خطر عدم وجود سکنه روبروست».کیبوتص نیز از این قاعده مستثنی نیست ;چرا که در اواخر دهه هفتاد ، شمار کسانی که کیبوتص را ترک می‌کردند، به 50 درصد مردان بالغ رسید که سن بیشتر آنها میان 20 تا 30 سال بود که برای کیبوتص مهمترین سن است.

🔹 از دهه 60 افزایش جمعیت کیبوتص ناشی از زاد و ولد طبیعی و بقای اعضای کیبوتص در شهرک خود بوده است. میانگین تعداد فرزند خانواده کیبوتص سه فرزند است. هر جامعه‌ ای برای آن که از افزایش طبیعی جمعیت برخوردار شود باید شمار فرزندان هر خانواده در آن جامعه به دو یا سه فرزند برسد .اما هنگامی که شمار کسانی که کیبوتص را ترک می‌کنند به 50 درصد می‌رسد، تجدید جمعیت آن دست کم به چهار تا پنج فرزند برای هر خانواده نیازمند است.

♦️این وضعیت به ناامیدی در میان اعضای کیبوتص دامن می‌زند و این به نوبه خود، خروج از کیبوتص را افزایش می دهد.بدین ترتیب بحران جمعیتی که طرح اسکانی صهیونیسم را با چالش روبرو ساخت در کیبوتص به وجود آمد.
فروکش کردن صهیونیسم از تغییر انگیزه‌های مهاجرت وشیوه های آن نیز مشخص می‌شود;👈 مثلاً آژانس یهود به جای آنکه شعار بنیان نهادن به یک میهن ملی ،طبیعی سازی شخصیت یهودی و ذوب شدن در ملت یهودی را سر دهد تلاش می‌کند از راه توجه به انگیزه های مادی سودجویانه مهاجران را جذب کند.

♦️لذا هزاران دلار را برای ساخت شهرک ‌های راحت و مرفه، دارای تهویه مطبوع، بیمارستان و مهدکودک صرف می‌کند و ارتش صهیونیستی از آن پاسداری می‌کند و راه‌های ویژه ای را که دور از مراکز تجمع اعراب باشد برای آن ایجاد می‌کند.

ادامه دارد...👇
................................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:34


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_پنجم

🔻انزوای فرهنگی کیبوتص امری است که برای همه روشن است و گفته می شود که اکنون از یک فرهنگ مستقل در اسرائیل برخوردار است ; مثلاً کودکان کیبوتص از دوران کودکی تا سن 18 سالگی به مدارس ویژه خود می‌روند و حتی پس از دانشگاه و دانش آموختگی نیزجدایی و تمایز خود را حفظ می‌کنند همانگونه که پیشتر گفته شد اعضای کیبوتص زندگی مرفهی دارند که با شیوه زندگی بقیه اعضای جامعه صهیونیستی تفاوت دارد که این امر،انزوای معیشتی و فرهنگی آنان را شدت می‌بخشد .

کیبوتص به عنوان یک سلول صهیونیستی پیشگام، به یک👈 تشکل فرهنگی طبقاتی قبیله‌ای یا «خانوادگی» مستقل تبدیل شد.به همین دلیل انزوای آن شدت یافت و اعتبارش فروپاشید .

🟠 4— فروکش کردن ایدئولوژی صهیونیسم و اثر آن بر کیبوتص :
شاید عنصر اصلی تاثیر گذار در کیبوتص که گرایش و اهداف آن را به شدت تغییر داد 👈فروکش کردن تدریجی ایدئولوژی صهیونیسم بود.این ایدئولوژی که در ابتدا انگیزه کار اعضا تجمع صهیونیستی بود بعدها برای آنها مایه تمسخر شد.

♦️در مدخل پیشین اشاره شد که اعتقادات اولیه ای که صهیونیست‌ها را بر آن داشت که در شرایطی بسیار سخت در فلسطین به شهرک سازی اقدام کنند تا حدود زیادی روابط سنتی و قرابت خونی یا آنچه را که می توان « بستگی گتویی» نامید ،پنهان نگاه می داشت.
بنابراین سخن از جهانگرایی و برادری انسانی، پوشش‌های تبلیغاتی بود.
در هر حال شیوه ای که یک صهیونیست را به یک پیکارگر وحشی تبدیل می کرد دیگر پایان یافته بود و تا حدود زیادی کارایی خود را از دست داده بود

ادامه دارد...👇
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:34


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_چهارم

🔴 3— انزوای ساختاری و فرهنگ کیبوتص :
از مشکلات اصلی که اکنون کیبوتص با آن روبروست، 👈تشدید انزوا و فاصله گرفتن آن از جامعه اسرائیل است که این مسئله ،هرچه بیشتر باعث فروپاشی اعتبار آن می‌شود.

🔸کیبوتص ،بنابر اقتضای ساختارش، یک 👈سلول بسته است که از یک روش زندگی مستقل پیروی می کند که با روش زندگی اطراف خود تفاوت های بسیاری دارد.اما در عین حال نماینگر سنت‌های این جامعه است و در جهت خدمت به اهداف آن عمل می‌کند .

🔹کیبوتص از این نظر شبیه طبقه👈 مارلیک است که در سلول های اجتماعی بسته ای تربیت می‌شدند و به دور از جامعه، آموزش نظامی می دیدند این در حالی بود که آنها طبقه اصلی جنگجو و شاید تنها طبقه جنگجو بودند.

🔻 می‌توان گفت که گرایش تدریجی کیبوتص به سمت صنعت در نهایت باعث شد که در جامعه صهیونیستی ادغام شود اما به نظر می‌رسد که جنبش کیبوتص ها نهادهای صنعتی مستقلی را به وجود آورد که طرح‌ های صنعتی کیبوتصی را تأمین مالی می‌کرد و داد و ستد میان بخش های صنعتی در کل کیبوتص را تسهیل می نمود .
🔸 بنابراین می‌بینیم که بخش صنعتی در کیبوتص، سر در گریبان خود دارد و از نظر اقتصادی از بقیه محیط جدااست که از این نظر همچون خود کیبوتص است.

ادامه دارد...👇
...............................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:34


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_سوم

🔻کیبوتص ناتوانایی اش را در انجام ماموریت جذب به اثبات رسانده بود; زیرا کیبوتص نهاد منسجمی بود که دارای ارزش‌های خاص خود بود و برای خود جایگاه و اعتبار ویژه قائل بود; در حالی که انتظار می‌رفت به عنوان یک نهاد جذب کننده ،آغوش خود را به روی مهاجران صرف نظر از اعتقاد و نژادشان بگشاید.
🔸سردمداران کیبوتص با این امر مخالف بودند; زیرا معتقد بودند که این امر باعث می‌شود که کیبوتص، انسجام، شخصیت مستقل و بی‌نظیر و اعتبار خود را از دست بدهد.

شاید از مهمترین عواملی که باعث فروپاشی اعتبار کیبوتص شد 👈قدرت رسیدن حزب لیکود بود.👉این حزب در سال ۱۹۷۷ به ریاست «بگین» و پس از آن به ریاست «شامیر» به قدرت رسید .معروف است کیبوتص همواره صهیونیسم کارگری بوده است .کارگری معراخ بود که از زمان تاسیس رژیم صهیونیستی تا سال 1977 بر این رژیم حاکم بود .

🔻هنگامی که احزاب کارگری که بیشتر بیشتر رهبران آن مانند👈« بن گوریون، پرز و رابین»👉 از فرزندان کیبوتص بودند ، در رأس حکومت قرار داشتند.کیبوتص ها از حمایت‌ها، کمک‌ها ، و تسهیلات مختلف دولت برخوردار بودند.اما طبعا وقتی حزب لیکود به قدرت رسید این وضعیت ادامه نیافت.

🌎2 — بحران اقتصادی :
کیبوتص از نظر مالی به نهاد صهیونیست وابسته است ;چرا که این ارگان، یک ارگان سرمایه‌گذاری اقتصادی نیست.
با وجود این ،اوضاع مالی آشفته‌ای دارد «که البته نباید آن را از وضعیت اقتصادی ناگواری که به طور کلی بر رژیم صهیونیستی حاکم است جدا دانست».

🔸به نشر میرسد که کیبوتص ها همچون بسیاری از نهادها و افراد جامعه صهیونیستی وارد میدان مضاربه ها واعمال حاشیه ای وکاذب گتویی شدند;
چه در طی دو سال، سود کیبوتص ها بر روی هم انباشته شد. اما نخبگان سوسیالیست در اسرائیل، به جای آنکه این سود را در اقتصاد و در جهت تولید سرمایه گذار گذاری کنند به دنبال آن بودند که با مضاربه و خرید اوراق بهادار، سودهای سریع و ثروت فوری به دست آورند تا جایی که این گونه سرمایه‌گذاری یک‌سوم درآمد کیبوتص ها را تشکیل می داد «بدین ترتیب کیبوتص ها از کشاورزی به صنعت و صنعت به بازار اوراق بهادار و فعالیت های کاذب و حاشیه‌ ای روی آورد».
ادامه دارد...👇

@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:33


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_دوم

🌍1— تاسیس کشور صهیونیستی:
شماره کیبوتص ها پس از سال 1948 چندان افزایش نیافت، بلکه شمار جمعیت کیبوتص ها نسبت به جمعیت رژیم اسکانی ، از 7/1 درصد در سال 1947به 3/7 درصد در سال 1962 کاهش یافت و پس از این تاریخ، شمار جمعیت کیبوتص ها اندکی زیادتر شد.اما باوجود این نمیتوان گفت که کیبوتص ، جذابیت واقتدار خود را بازیافت.

🔹 همراه باپایان یافتن مرحله اول اسکان« تا سال 1948» نقش کیبوتص نیز پایان پذیرفت واین نهاد دیگر محوریت گذشته خود را از دست داد و نقش آن فقط منحصر به اعضایش شد.
⚡️همچنین گفته می‌شود که اعضای کیبوتص دیگر همچون گذشته پیشگام اسکان و طلایه‌دار تجمع اسکانی نبودند، بلکه کارگر ،مدیر صنایع و مصرف کننده هایی مرفه بودند.

🔸 بر اساس این نظر کیبوتص به طور خلاصه چیزی جز یک محله خاص نبود که به روی خود بسته شده بود و نمایانگر آرمان های صهیونیسم نبود.
کیبوتص پیش از سال 1948 بزرگترین ابزار صهیونیسم برای مهاجرت و جذب یهودیان بود، اما پس از سال 1948 کشور صهیونیستی به جای کیبوتص، این دو وظیفه را به عهده گرفت.از این پس دیگر نهاد صهیونیستی حاکم، اعم از حکومت،پلیس،سازمان اطلاعات و دیگر سازمان‌های سرکوبگر به ویژه ارتش، کار تصرف زمین را انجام دادند و وظیفه پیکار و سرکوب هرگونه تلاش اعراب برای بازپس گرفتن زمین، به عهده ارتش گذاشته شد.

♦️ «اما عملیات اسکان، چه پیش از تاسیس کشور و چه پس از آن زیر نظر آژانس یهود صورت می‌گرفت و این آژانس، آن را تأمین مالی می‌کرد .
البته آنچه که تغییر کرد ابزارهای اجرایی بود; زیرا تروریسم دولتی جایگزین تروریسم کیبوتصی شدکه این فقط بخشی از اولی بود».
🔹این مطلب در مورد جذب مهاجران نیز صادق است; زیرا دستگاه‌های دولتی ویژه‌ای برای انجام این ماموریت تأسیس شد.

ادامه دارد...👇
................................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

27 Nov, 11:33


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیست_و_یکم

🔻شایان ذکر است که افزایش طبیعی جمعیت در طی 50 سال گذشته عامل اصلی افزایش جمعیت کیبوتص ها بوده است و اکنون جذب اجتماعی از خارج از کیبوتص یک پدیده حاشیه‌ای است.
اکنون نزدیک به 9 درصد ساکنان کیبوتص در شهرک هایی به سر می‌برند که پیش از سال 1950 تاسیس شد و به نسل سوم و چهارم مهاجران رسید .

♦️جامعه کیبوتص به یک جامعه 👈خانوادگی موروثی و به یک جامعه طبیعی و یک جامعه متشکل از چند نسل تبدیل شد. یعنی برخلاف آنچه که ادعا می‌شود، مبنای کیبوتص همبستگی اعتقادی و سوسیالیستی نیست بلکه مبنای آن در حال حاضر همبستگی خانوادگی ،👈قبیله ای یا گتویی «صهیونیستی »است.

🔸حتی به نظر می‌رسد که مبنای اولیه ایدئولوژیک چیزی جز پرده ی کلفتی بر👈«قرابت خونی» میان «یهودیان» که محور اصلی و حقیقی است نبود اما کسانی که به این« قرابت خونی» اعتقاد نداشتند با یک نگرش کلی انسانی، به صفوف سوسیالیسم لیبرال یا مارکسیسم و جهان وطنی پیوستند و به کیبوتص نیامدند; یعنی بسته بودن خانوادگی و شاید «گتویی» کیبوتص یک تحول عرضی نبود، بلکه چیزی بود که از آغاز به طور نهفته وجود داشت و علیرغم ادعاهای سوسیالیستی پر سر و صدای آن صهیونیسم « خونی »که مبتنی بر قرابت خونی است، مبنای حقیقی بقای آن بوده است.

🟧 ج — مرحله بحران و انزوا:
اما عوامل دیگری درباره رابطه کیبوتص با جامعه اسکانی در فلسطین اشغالی وجود دارد که باعث بحران و انزوای آن شده است.

ادامه دارد...👇
................................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

12 Nov, 19:10


کلیپ مستند دانشگاه علوم اسلامی تل آویو که زیر نظر موساد اداره می شود

@learnhebrew313

آموزش زبان عبری

04 Nov, 11:33


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_بیستم

🟡 4— از همبستگی سوسیالیستی تا همبستگی نژادی :
به رغم همه ادعاهای پیشگامی و تجربه ‌گرایی کیبوتص به نظر می‌رسد که این نهاد دیگر شکل یک خانواده بزرگ خودکفا و یا یک قبیله کوچک منزوی را به خود گرفته است. کیبوتص در آغاز کار دست کم از لحاظ نظری👈 به عنوان یک سازمان نوین سوسیالیستی ظهور کرد.

ایدئولوژی ،مبنای همبستگی در آن تلقی می‌شد و حتی روند تشکیل واحدهای مسکونی خانوادگی مورد حمله قرار می گرفت; 👈زیرا ادعا می شد که این روند به یکپارچگی جمع لطمه خواهد زد.
این گروه گرایی در کیبوتص ، نمادی از آرمان های سوسیالیسم که این نهاد کشاورزی نظامی مبتنی بر آن بوده تلقی می‌شد.اما با آن که مبنای کیبوتص، آرمان های سوسیالیستی بود،طبقاتی بودن و شرایط سیاسی و تاریخی کار خود را کرد و خانواده ها افزایش و توسعه پیدا کردند و کیبوتص به گروه بسته ای تبدیل شد که افراد آن در میان خود ازدواج می کردند.
ادامه دارد...👇
................................
@learnhebrew313
🌴
🌹🌾🌿
🥀🍃🌻🍁

آموزش زبان عبری

04 Nov, 11:33


🥀🍃🌻🍁
🌹🌾🌿
🌴
#کیبوتص_قسمت_نوزدهم

🔹بهتر است برخی از واقعیت‌ها را که این تحول را برای خواننده روشن می‌سازد، ذکر کنیم .در سال 1960، 30 درصد از اعضا کیبوتص در بخش صنعت کار می‌کردند که این میزان در سال 1970به 45 درصد و اکنون به 50درصد رسیده است.

مزارع کیبوتص ، دیگر👈 «مزارع گروهی» به شمار نمی‌رود، بلکه به مجموعه‌ای از طرح‌های کلان صنعتی تبدیل شده که ارزش آن بالغ برمیلیون‌ها دلار است. گزارشگر واشنگتن پست، گفته بود کیبوتص دگانیا را یک کارخانه اداره می‌کند .این دگرگونی ماهیت کیبوتص را نیز متحول ساخته و مشکلاتی را به وجود آورده است که بنیان‌گذاران کیبوتص فکر نکرده بودند .

🟢 الف — از آنجا که ماهیت کیبوتص اشغالگرانه بود لذا اعضا می‌بایست خودشان کار کنند که این برای کشاورزی مناسب بود، اما برای طرحهای صنعتی مناسب نبود، زیرا بخش صنعت نیازمند نیروی کار و کارشناسانی بود که در خارج از کیبوتص و در آموزشگاه ها و دانشکده های فنی تربیت شده بودند و طرفدار کیبوتص نبودند .کیبوتص تلاش می کند تا برای حل این مشکلات از صنعت خودکار کمک بگیرد و یا از کارگران شهرنشین که در کیبوتص کار می‌کردند و عضو آن نبودند استفاده کند .

🟣ب — از آنجا که شمار زیادی از اعضای کیبوتص ها به کارهای صنعتی روی آوردند. بار دیگر نیروی کار عربی در کیبوتص ها ظهور کرد تا به کارهای کشاورزی بپردازد که این از نظر صهیونیسم، ضربه ای به قلب مفهوم کار عبری بود.

🔴 ج — کارگران در کیبوتص دو دسته بودند: یک دسته در بخش کشاورزی و دسته دیگر در بخش صنعت کار می کردند .این مسئله موجب تنشهای بسیاری شد از جمله عوامل پیچیدگی امور این بود که طرح‌های صنعتی برخلاف طرح های کشاورزی، حجم گسترده ای را اشغال می‌کرد و این در حالی است که کیبوتص می بایست کم حجم باشد تا از پویایی برخوردار شود و بتواند خودش را اداره کند .حتی می‌توان گفت که پس از گسترش بخش صنعتی در کیبوتص، دیگر برای این نهاد بسیار دشوار بود که بتواند در اداره خود استقلال داشته باشد; زیرا حل مسائلی که برای اعضای کیبوتص پیش می‌آمد نیازمند تجربه کارشناسان بود و اعضای عادی که آموزش خاصی ندیده بودند از تخصص برخوردار نبودند.

♦️ بنابراین می‌توان گفت که انتقال از کشاورزی به صنعت همبستگی کیبوتص را به عنوان یک موسسه تضعیف کرد و در آن تنشهای ایجاد کرد که در فعالیت و میزان مشارکت آنان در رژیم صهیونیستی تأثیر منفی بر جای گذاشت.

ادامه دارد...👇
...............................
@learnhebrew313

3,447

subscribers

330

photos

85

videos