"بانک تست حقوق" @law_test2 Channel on Telegram

"بانک تست حقوق"

@law_test2


┘ܟ̇ߺܥ‌ߊ‌‌ࡅ࡙ߺߊ‌‌ بدون ذکر جزئیات شکرت♥️🌱

✓هر روز سوالات چهار گزینه اے⧠

"به امید آن روز کھ عدالت وجود این رشتھ رادر آغوش بگیرد
بھ گفته استاد عزیز دکتر ناصر کاتوزیان قانون بے عدالت هیچ گونھ شرافتے ندارد"

"تبادل نداریم"

👨‍🎓ادمین تبلیغات:
@Lawyer_d1

بانک تست حقوق (Persian)

بانک تست حقوق یک کانال تلگرامی است که به ارائه سوالات حقوقی و تست های مرتبط با این حوزه می‌پردازد. هر روز در این کانال سوالاتی با چهار گزینه انتخابی منتشر می‌شود که افراد علاقه‌مند به حقوق می‌توانند به آن‌ها پاسخ دهند و مهارت‌های خود را در این زمینه ارتقاء دهند. با عضویت در این کانال، شما می‌توانید به روز با آخرین تست‌ها و سوالات حقوقی بوده و دانش خود را گسترش دهید. بیایید به امید آن روزی که عدالت و انصاف در جامعه ما جایگاه خود را پیدا کنند و همه افراد برابری و عدالت دریافت کنند. باتشکر از تلاش همیشگی و انگیزه برای بهبود وضعیت حقوقی جامعه. اینجا تبلیغاتی نداریم و تنها به تبادل نیازی نداریم. برای ارتباط با ادمین و در صورت داشتن هر گونه سوال یا نیاز به راهنمایی، با آیدی @Lawyer_d1 تماس بگیرید. به امید ارتقا و گسترش دانش حقوقی در جامعه.

"بانک تست حقوق"

21 Nov, 13:05


سازوکار پیش بینى شده در قانون تشکیلات و آیین دادرسى دیوان عدالت ادارى در فرضى که قاضى شعبه بدوى صادر کننده رأى، پى به اشتباه خود ببرد وپرونده به هر علتى به شعبه تجدیدنظر نرفته باشد، کدام است؟

۱.قاضى مذکور با ذکر دلیل پرونده را از طریق رییس دیوان به شعبه تجدید نظر ارسال مى کند. شعبه یاد شده با توجه به دلیل ابرازى و در صورت وارد دانستن اشتباه، راى صادره را نقض مى نماید و هرکاه رأى صادره به صورت قرار باشد یرونده راجهت ادامه رسیدکى به شعبه بدوى اعاده و در غیر این صورت، اقدام به رسیدکى ماهوى مى کند.


۲‌.قاضى مذکور با ذکر دلیل یرونده را از طریق رییس دیوان به شعبه تجدید نظر ارسال مى کند. شعبه یاد شده با توجه به دلیل ابرازى ودر صورت وارد دانستن اشتباه، رأى صادره رانقض مى نماید و برونده راجهت رسیدکى به شعبه بدوى اعاده مى کند.

۳.قاضى مذکور با ذکر دلیل برونده را از طریق رییس دیوان به شعبه خود اعاده ورأى صادره را نقض واقدام به صدور رأى اصلاحى مى کند.

۴.قاضى مذکور رأى صادره رانقض واقدام به صدور رأى اصلاحى مى کند.

"بانک تست حقوق"

21 Nov, 12:16


-هرگاه به تشخیص رییس دیوان عدالت ادارى، در موضوعات مشابه، آراى متعارض از یك یا چند شعبه دیوان عدالت صادر شده باشد............

۱.رییس قوه قضائیه مى تواند دستور بررسى ان راجهت صدور راى وحدت رویه صادر نماید. هیأت عمومى پس از بررسى واحراز تعارض، با اعلام رأى صحیح، نسبت به صدور رأى وحدت رویه اقدام مى کند.

۲.رییس دیوان عدالت ادارى مى تواند دستور بررسى أن راجهت صدور رأى وحدت رویه صادر نماید.هیأت عمومى پس از بررسى واحراز تعارض، با اعلام رأى صحیح، نسبت به صدور رأى وحدت رویه اقدام مى کند.

۳.رییس دیوان عدالت ادارى موظف است دستور بررسى آن راجهت صدور رأى وحدت رویه صادر نماید. هیات عمومى پس ازبررسى واحراز تعارض، با اعلام رأى صحیح، نسبت به صدور رأى وحدت رویه اقدام مى کند.

۴.رییس قوه قضائیه موظف است دستور بررسى آن راجهت صدور رأى وحدت رویه صادر نماید.هیات عمومى موظف است با اعلام راى صحیح طبق نظر رییس قوه قضائیه، نسبت به صدور رأى وحدت رویه اقدام مى کند.

"بانک تست حقوق"

21 Nov, 11:29


امیدوارم اون روز که به آرزوت میرسی، هنوزم آرزوت باشه!❤️🌱

"بانک تست حقوق"

21 Nov, 11:15


شهر دارى شهرى، به موجب حکم قطعى دیوان عدالت ادارى، به انجام دو عمل محکوم مى شود. چنانچه محکوم علیه در مقام اجراى حکم در مورد عمل اول ادعا نماید که امکان عملى اجراى حکم نیست و در مورد عمل دوم ادعا نماید که انجام عمل موکول به تمهید مقدماتى از سوى »مرجع دیگرى« است که در جریان دادرسى وارد نشده، درخصوص دو مورد مذکور، کدام گزینه صحیح است؟

۱.در مورد اول از جهات اعاده دادرسى است ومهلت ان بیست روز است. - در مورد دوم »مرجع دیگرى« مى تواند به حکم اعتراض نماید و مهلت ندارد.

۲.در مورد اول، از جهات اعاده دادرسى است و مهلت أن بیست روز است - در مورد دوم »مرجع دیکرى«، درهرحال با حکم رئیس دیوان، ملزم به تمهید مقدمات مى شود.

۳‌.در مورد اول، عذر محکوم علیه پذیرفته نیست وباید حکم را اجرا کند. - در مورد دوم »مرجع دیگرى« مى تواند به حکم اعتراض نماید و مهلت آن یك ماه از تاریخ ابلاغ واحد اجراى احکام است.

۴.در مورد اول، از جهات اعاده دادرسى است و مهلت ندارد. - در مورد دوم »مرجع دیگرى«، مى تواند ظرف یك ماه از تاریخ ابلاغ واحد اجراى احکام به حکم صادره اعتراض نماید.

"بانک تست حقوق"

21 Nov, 09:00


📮یادآوری؛

خدا تمام لحظاتی که فکر میکنی عمرت حروم شد رو، برات جبران میکنه
و جوری میکِشَتت بالا که باورت نمیشه . . .

💛`

"بانک تست حقوق"

21 Nov, 08:10


اگر دادخواستی که به دیوان عدالت اداری تقدیم شده فاقد امضای شاکی یا نماینده وی (دادخواست دهنده)باشد تکلیف چیست؟

1 )اخطار رفع نقص و اعطای مهلت ده روز در صلاحیت مد یر دفتر شعبه دیوان عدالت اداری بوده و در فرض عدم رفع نقص در مهلت صدور قرار رد دادخواست با قاضی شعبه د یوان عدالت اداری است.

2)چون شرایط اساسی دادخواست رعایت نشده قرار ابطال دادخواست صادر میشود

3 )چون شرایط اساسی دادخواست رعایت نشده دادخواست تقدیمی با یگانی میشود

4 )مدیر دفتر شعبه ظرف دو روز نقایص دادخواست را به دادخواست دهنده اخطار میکند و وی ده روز از تاریخ ابالغ اخطار مهلت رفع نقص دارد و اگر در مهلت رفع نقص نکند دفتر شعبه قرار رد دادخواست صادر می کند.

"بانک تست حقوق"

21 Nov, 07:36


🔻 رئیس اسکودا: خدا از ما نگذرد اگر بخواهیم وکیلی را بی‌سواد وارد نهاد وکالت کنیم

دکتر جعفر کوشا در همایش هیات عمومی اسکودا گفت:

▫️متاسفانه پشت پرده تصویب قوانین علیه نهاد وکالت کسانی هستند که چندین سال پشت آزمون وکالت ماندند و با راه‌اندازی کمپین حذف ظرفیت، جریانی را علیه کانون وکلا آغاز کردند.

▫️همین جریان راه افتاد و قانون تسهیل را نوشتند. حالا آمدند می‌گویند این قانون آسیب‌های فراوانی وارد کرده است. مگر ما پیش‌تر این موارد را نگفته بودیم؟

▫️خدا از ما نگذرد که بخواهیم وکیلی بی‌سواد را وارد نهاد وکالت کنیم طوری که نتواند از حق موکل خود دفاع کند. چرا قانونی که نسنجیده است را تصویب می‌کنیم که بعد بخواهیم دوباره آن را اصلاح کنیم.

@Law_TesT2

47,199

subscribers

1,303

photos

146

videos