مجمع لاستیک فروشان @lastikandtube Channel on Telegram

مجمع لاستیک فروشان

@lastikandtube


مجمع لاستیک فروشان👇
https://telegram.me/lastikandtube
لاستیک ، رینگ ، تیوپ

ارتباط با ادمین👇
https://t.me/Nabiyan

لینک ما در کانال ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1788739585Cb6e9583f14

لینک ما در کانال سروش👇
http://sapp.ir/lastik1

مجمع لاستیک فروشان (Persian)

گروه تلگرامی 'مجمع لاستیک فروشان' یک منبع بسیار مفید برای خرید و فروش لاستیک، رینگ و تیوپ در ایران است. این گروه ارتباط مستقیم با ادمین خود دارد و امکان درخواست محصولات خاص یا ارائه خدمات اضافی نیز وجود دارد. با عضویت در این گروه، می‌توانید به اطلاعات جدیدترین محصولات و قیمت‌ها دسترسی پیدا کنید. همچنین، این گروه حضور دارد در کانال‌های ایتا و سروش، بنابراین می‌توانید از هر جایی که بخواهید به آنها دسترسی پیدا کنید. برای عضویت در این گروه، به لینک زیر مراجعه کنید: https://telegram.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

01 Jan, 05:37


تایرسازان بر مدار سود سازی
دنیای اقتصاد-عباس بیات : شرکت‌های تایرساز در شش‌ماه نخست امسال با رشد چشمگیر سودآوری همراه شدند. بازدهی کسب‌شده توسط نمادهای این صنعت طی نیمه نخست امسال در حدود ۱۴.۴درصد بوده است که می‌‌‌توان گفت این شرکت‌ها در قیاس با بازدهی منفی ۴درصدی شاخص کل بورس عملکرد خوبی داشته‌‌‌اند. سال ۱۴۰۳ ‌‌‌سال بسیار خوبی برای تایرسازان بوده است؛ به‌طوری که سود خالص تابستان این صنعت یک‌هزار و ۴۴۳میلیارد تومان بود که در مقایسه با تابستان ۱۴۰۲ به‌‌‌میزان ۴۶درصد افزایش یافته است. سود دلاری شرکت‌های لاستیک‌‌‌وپلاستیک بورسی در شش‌ماه نخست امسال به‌‌‌میزان ۳۲۴۳۷هزار دلار بوده که در قیاس با تابستان سال قبل ۲۳درصد افزایش را تجربه کرده است. با وجود بهبود سودآوری، قیمت دستوری موجب شده است تا حاشیه سود این صنعت کاهش یابد. حاشیه سود تابستان شرکت‌های تایرساز بورسی ۸درصد به ثبت رسیده که در قیاس با مدت مشابه سال قبل ۷درصد کاهش یافته است. در مقیاس شش‌ماهه نیز حاشیه سود تایرسازان با افت ۲درصدی نسبت به نیمه نخست ۱۴۰۲ به ۱۱درصد کاهش پیدا کرده است.

جهش سودآوری شش‌ماهه
تایرسازان در شش‌ماهه امسال به‌طور میانگین رشد قیمتی 14.4درصدی را تجربه کردند؛ این در حالی است که عمده صنایع بورسی در شش‌ماه امسال با نزول قیمت همراه شدند، شاخص کل بورس نیز افت بیش از 4درصدی را به ثبت رساند. تایرسازان سال بسیار خوبی را پشت سر گذاشته‌اند و درآمد و سودآوری این صنعت با رشد چشمگیری همراه بوده است که این موضوع به تامین به‌‌‌موقع ارز برای واردات مواداولیه این صنعت و دریافت مجوز افزایش چندمرتبه‌‌‌ای نرخ توسط این صنعت برمی‌گردد. نسبت قیمت به سود هر سهم تایرسازان در حال حاضر در محدوده 5.3واحدی قرار دارد که نسبت به میانه تاریخی نسبت خود گپ 35درصدی دارد که به‌معنای جذابیت قیمتی نمادهای تایرساز است. طی نیمه نخست امسال سود خالص لاستیک‌‌‌سازان 2هزار و 925میلیارد تومان به ثبت رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته 64درصد جهش مثبت داشته است. سود خالص تابستان این صنعت یک‌هزار و 443میلیارد تومان به ثبت رسیده که در قیاس با تابستان سال گذشته افزایش 46درصدی را تجربه کرده است.  
از لحاظ دلاری نیز سود تایرسازان با افزایش چشمگیری همراه بوده است. سود خالص دلاری این صنعت در شش‌ماه امسال 44درصد نسبت به نیمه نخست 1402 افزایش یافته است. در تابستان نیز سود دلاری تایرسازان با افزایش 23درصدی به 32.437هزار دلار افزایش یافته است. با وجود جهش سودآوری تایرسازان در دوره‌‌‌های اخیر، حاشیه سود با کاهش همراه بوده است. متوسط حاشیه سود شش‌ماهه این صنعت 11درصد بوده که در قیاس با دوره مشابه سال قبل 2درصد کاهش یافته است.  در تابستان نیز کاهش 7درصدی حاشیه سود در قیاس با تابستان سال گذشته رقم خورده است. از میان 9نماد بورسی لاستیک و پلاستیک، شرکت «پارتا» با ثبت جهش یک‌هزار و 557درصدی سود دلاری خود طی نیمه نخست امسال بهترین عملکرد را نسبت به شرکت‌های هم‌‌‌گروه خود داشته است.

 نزول تولیدات سالانه
بررسی میزان تولیدات شرکت‌های لاستیک و پلاستیک در مقیاس سالانه نشان می‌دهد که با وجود رشد خوب تناژ تولیدی این صنعت در سال‌های اخیر، طی سال 1402 نزول مقادیر تولیدی در این صنعت رقم خورده است. بر این اساس سال گذشته مجموع تولیدات این صنعت 235هزار و 313تن به ثبت رسید که در مقایسه با سال ماقبل افت 6درصدی را تجربه کرده است.
با این حال تایرسازان در سال‌جاری کاهش تناژی تولیدات خود طی سال 1402 را جبران کرده‌‌‌اند. در مقیاس فصلی طی تابستان امسال مجموع تولیدات شرکت‌های لاستیک و پلاستیک بورسی، 52هزار و 670تن بوده که در قیاس با تابستان سال گذشته 2درصد بهبود یافته است. در نیمه نخست 1403 مجموع تولیدات شرکت‌های تایرساز بورسی 117هزار و 418تن بوده که در مقایسه با شش‌ماه آغازین 1402 رشد 8درصدی را تجربه کرده است. در شش‌ماه ابتدایی سال‌جاری، شرکت «پکویر» با ثبت تولید 20هزار و 588تن انواع تایر و رشد 33درصدی تولیدات خود نسبت به شش‌ماه ابتدایی 1402، برترین شرکت تایرساز بورسی بوده است.
 سبقت درآمدی «پارتا»
در سال 1402 مجموع فروش تایرسازان 31هزار و 136میلیارد تومان بوده که در قیاس با سال ماقبل 41درصد رشد یافته است. به‌رغم نزول مقادیر تولید و فروش این صنعت طی سال گذشته، درآمد لاستیک‌‌‌سازان در سال 1402 نسبت به متوسط سالانه عملکرد بهتری داشته و 5 درصد بهبود یافته است. در مقیاس فصلی طی تابستان امسال مجموع درآمد تایرسازان 9هزار و 459میلیارد تومان بوده که در مقایسه با تابستان سال گذشته 48درصد افزایش یافته است. درآمد شش‌ماه نخست امسال تایرسازان 19هزار و 83میلیارد تومان به ثبت رسیده که این میزان درآمد در قیاس با مدت مشابه سال گذشته 44درصد رشد داشته است.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

01 Jan, 05:27


سقف توزیع تایر لغو می‌شود؟
 
اکوایران: صنف فروشندگان لاستیک خواستار لغو توزیع چهار حلقه لاستیک در سامانه تجارت برای مصرف کنندگان شد.

به گزارش اکوایران؛ به تازگی  اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک و روغن، پنچرگیران و فیلترسازان تهران در نامه‌ای به اتاق اصناف خواستار حذف محدودیت توزیع چهار حلقه لاستیک در سامانه تجارت به مصرف‌کنندگان شد.
فروش عمده قطعات اصل ایساکو، یک کلیک تا خرید!
خرید قطعات یدکی

در این نامه آمده است؛ پیرو بررسی و کارشناسی‌های انجام‌شده از سطح بازار در خصوص عرضه لاستیک‌های رادیال برای جلوگیری از انباشت و زیان بیشتر لاستیک‌های موردنظر در واحدهای صنفی مورد تقاضا ؛ محدودیت توزیع چهار حلقه لاستیک در سامانه تجارت به مصرف‌کنندگان برداشته شود.
درضمن الزام فروش 80درصدی تایر در سامانه جامع تجارت برای دریافت خریدهای بعدی از شرکتهای تولیدی حذف شود.
در ادامه اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک خواهان سرعت عمل در توزیع و جلوگیری از انباشت کالا در واحد تولیدی و توزیعی شد.

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

01 Jan, 05:20


پیگیری اتحادیه لاستیک روغن تهران
حذف الزام فروش ۸۰٪ تایر
برای خروج از رکود بازار.

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

25 Dec, 05:52


گروه صنعتی بارز بهبود و اصلاح تکنولوژی ساخت تایر ،حذف واسطه ها از فرآیند خرید مواد اولیه و موافقت سازمان حمایت با افزایش نرخ تایر و .....را از دلایل افزایش سود عملیاتی این شرکت در مقایسه با صورت های مالی منتهی به شش ماه نخست سال‌جاری اعلام کرد.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

24 Dec, 13:01


تغیرات جدید در سامانه کالا
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

21 Dec, 11:01


افزایش قیمت تایر ایرانی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد


محمدحسین زینلی، رئیس انجمن صنفی صنعت تایر ایران گفت افزایش قیمت تایر ایرانی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.

محمدحسین زینلی با اعلام این خبر تاکید کرد: متاسفانه با وجود اینکه اختیار تعیین قیمت تایر براساس قانون بر عهده انجمن است اما سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در اقدامی مغایر با حفظ حقوق تولید کننده خواستار توقف اجرای آن تا زمان بررسی مستندات از سوی تولید کنندگان تایر شده است.

وی در گفت و گو با خبرنگاران از افزایش ۲۰ تا ۴۵ درصدی قیمت تایر در آینده نزدیک خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه قبلی سازمان حمایت قرار بود قیمت تایر در خردادماه ۱۹ درصد افزایش پیدا کند و با نظر این سازمان افزایش قیمت در دو مرحله انجام شد. در مرحله اول، افزایش ۹ درصدی قیمت اعمال شد و قرار بود ۱۰ درصد باقیمانده در آذر ماه عملیاتی شود. با اینحال حذف ارز نیمایی و فروش ارز در اتاق مبادله که قیمت را به ۶۵ هزار تومان برای ما رساند، سبب شد مدیران صنعت تایر با استخراج هزینه های جاری و سربار به رقم ۲۰ تا ۴۵ درصدی در گروه های مختلف تایر برسند. اما متاسفانه یکی از اعضا در اقدامی غیر حرفه ای نامه ای را که قرار بود که به سازمان حمایت ارسال شود در شبکه های اجتماعی منتشر کرد و بدین ترتیب انجمن صنفی صنعت تایر و سازمان حمایت را در برابر عمل انجام شده قرار داد.

زینلی با گلایه از نگاه غیر حمایتی سازمان حمایت از صنعت تایر ادامه داد: ما در صنعت تایر ۸۰ نوع ماده اولیه را که همگی با قیمت آزاد و بدون قیمت گذاری دستوری در بازار و بورس به فروش میرسند، خریداری می کنیم اما متاسفانه باید محصول نهایی را بر اساس قیمت گذاری دستوری بفروشیم این طرز فکر بسیار ناعادلانه و در جهت تضعیف صنعت است.

مدیرعامل کویر تایر اشاره ای هم به ماده ۴۷ قانون هفتم برنامه توسعه داشت و اظهار کرد: بر اساس نص صریح ،قانون دولت از قیمت گذاری دستوری منع شده است و آزادسازی نرخ ارز نیز طبق همین قانون صورت گرفته است. بر همین اساس تاکید بر قیمت گذاری دستوری برای صنعت تایر خلاف قانون است.

مهندس زینلی از برگزاری جلسه مشترک بین اعضای انجمن صنفی صنعت تایر ایران و مدیران سازمان حمایت خبر داد و گفت: امروز این موضوع در سازمان حمایت بررسی می شود و با وجود معافیت صنعت از قیمت گذاری سازمان حمایت افزایش قیمت تایر را تعیین تکلیف خواهد کرد. افزایش قیمت تایر در حالی صورت گرفته است که بر اساس داده های بازار مواد اولیه، قیمت کائوچوی مصنوعی تولید داخل از خردادماه تا امروز به ازای هر کیلوگرم نزدیک به ۳۰ هزار تومان گران تر شده و سایر نهاده ها شامل دوده و سایر مواد تولید پتروشیمی هم افزایش قیمتهای سنگینی پیدا کرده اند.

از سوی دیگر نرخ ارز تامین مواد اولیه وارداتی از ۴۸ هزار تومان به ۶۵ هزار تومان رسیده است. زینلی به مردم و نمایندگان فروش شرکتهای تولید کننده تایر اطمینان داد کارخانه های تایرسازی داخلی متعهد به تامین صددرصدی نیاز بازار تایر سواری کشور هستند و مشکلی در تولید و تامین تایر در کشور وجود ندارد. / دنیای خودرو
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

18 Dec, 16:44


افزایش قیمت خارج از دستور عمل !
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

17 Dec, 09:11


افزایش قیمت تایرهای ایرانی پس از افزایش نرخ دلار نیمایی( 65 هزار تومان)
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

16 Dec, 06:18


اولین روز از هشتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته

این نمایشگاه تا ۲۷ آذرماه از ساعت ۹ صبح لغایت ۱۶ عصر در مصلی امام خمینی (ره) ادامه دارد.

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

15 Dec, 05:57


هشتمین نمایشگاه بین‌المللی لاستیک و صنایع وابسته به میزبانی شرکت مهندسی و انجمن صنفی به عنوان بزرگترین رخداد صنعتی ایران در حوزه‌ی لاستیک در روزهای 4 الی 6 دی‌ماه 1403 برابر با 24 الی 26 دسامبر 2024 در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

10 Dec, 13:11


حذف قیمت دستوری لاستیک باید همراه با صفر شدن تعرفه واردات باشد
لاستیک سنگین
رانندگان کامیون از تلاش بخش خصوص برای حذف قیمت دستوری لاستیک ابراز نگرانی کردند و عنوان کردند: اگر قرار باشد قیمت لاستیک ایرانی آزاد باشد باید واردات تایر هم آزاد و با تعرفه صفر انجام شود.

رانندگان کامیون از تلاش بخش خصوصی برای حذف قیمت دستوری لاستیک ابراز نگرانی کردند و عنوان کردند: اگر قرار باشد قیمت لاستیک ایرانی آزاد باشد باید واردات تایر هم آزاد و با تعرفه صفر انجام شود.

به گزارش پارس تایر، آرش جلیلی فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا گفت: خبرهای شنیده شده حکایت از آن دارد که این روزها انجمن تایر سازان تلاش می کند قیمت دستوری و حمایتی تایر را حذف کرده و قیمت آن را آزاد کند.

وی عنوان کرد: اگر قرار باشد قیمت تایر داخلی آزاد و غیر حمایتی باشد باید واردات تایر هم آزاد و با تعرفه صفر انجام شود.

جلیلی افزود: قیمت حمایتی تایر برای حمایت از مصرف کننده تایر است و تعرفه گمرکی تایر هم برای حمایت از تولید کننده داخلی است. این راننده کامیون تاکید کرد: اگر آن حمایت حذف شود این حمایت هم باید حذف شود!!

وی گفت: با توجه به اینکه نزدیک ۳۰ درصد از هزینه حمل و نقل هزینه تایر است از انجمن های رانندگان و کامیونداران خواهشمندم با درج نامه به سازمان حمایت این موضوع را پیگیری فرمایند.

لغو قیمت گذاری دستوری یکی از خواسته های همه تولید کنندگان و فعالان صنعتی بخش خصوصی است.

دلیل این درخواست آن است که فعالان بخش صنعت و تولیدکنندگان داخلی معتقدند در حال حاضر شرایط اقتصادی و نرخ تورم کشور به گونه ای نیست که بتوان قیمت ها را ثابت نگه داشت. بر همین اساس به اعتقاد اغلب صنعتگران ایرانی تولید محصولات داخلی با قیمت گذاری دستوری دیگر امکان پذیر نیست و موجبات ضرر و زیان صاحبان صنایع و تولیدکنندگان را فراهم می آورد.

در صنعت تایر نیز قیمت مواد اولیه مورد نیاز تولید این کالا از جمله سیم طوقه، کربن، محصولات پتروشیمی، اکسید روی و … آزاد است و در بازار تعیین می شود اما قیمت نهایی آن دستوری است که این امر ضرر و زیان فعالان صنعت تایر را افزایش داده است.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

09 Dec, 07:08


حذف قیمت دستوری ؛

عضو انجمن صنفی صنعت تایر در گفت‌ و گو با بازار؛
حذف قیمت‌ گذاری دستوری تایر در انتظار دستور وزارت صمت| بازار تایر به تعادل رسیده است
میرزایی، عضو انجمن صنفی صنعت تایر ایران به بازار گفت: همه متولیان با آزادسازی قیمت‌ ها موافق هستند، احتمالا آزادسازی نرخ تایر نیازمند دستور کتبی از وزارت صمت است.

امید محمدی؛ بازار: قیمت‌ گذاری دستوری تایر، مشابه خودروهای تولید داخل، سازندگان این صنعت را با چالش‌ های جدی از جمله کمبود نقدینگی مواجه کرده است. طی چهار سال اخیر، آزادسازی قیمت تایر به یکی از شعارهای رایج دولت‌ها و وزرای صمت تبدیل شده است. با وجود وعده‌ های مکرر مسئولان وزارت صمت، تاکنون این وعده محقق نشده است. آزادسازی قیمت تایر می‌ تواند زمینه توسعه صنعت تایر و ایجاد تعادل در نرخ‌ های بازار آزاد لاستیک خودرو را فراهم کند. با این حال، دولت چهاردهم تاکنون اراده‌ ای برای آزادسازی قیمت تایر نشان نداده است. در همین راستا، برای بررسی وضعیت این صنعت با جمال میرزایی، عضو انجمن صنفی صنعت تایر ایران و مدیرعامل گروه صنعتی بارز به گفت و گو پرداختیم؛
* طی یک سال گذشته مدیران و مسئولان وزارت صمت بارها وعده آزادسازی قیمت تایر را داده‌اند. آیا تاکنون اقدامی در این خصوص انجام شده است؟
در حال حاضر قیمت‌ گذاری دستوری برای لاستیک خودرو حذف نشده و همچنان کمبود نقدینگی این صنعت را تحت تاثیر قرار داده است. فعالان این حوزه خواستار واگذاری قیمت‌ گذاری تایر از سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به انجمن‌ های این حوزه هستند. در چنین شرایطی می‌ توان تعادل قیمت‌ ها را با توجه به تنوع کیفیت و استانداردهای موجود میان برندها برقرار کرد. آزادسازی قیمت‌ ها همچنین می‌ تواند باعث رعایت استانداردهای اروپایی در تولید تایرهای داخلی و دریافت هزینه واقعی از مشتریان شود.
همه متولیان با آزادسازی قیمت‌ ها موافق هستند، اما در اجرا تعلل وجود دارد. احتمال دارد که آزادسازی نرخ تایر نیازمند دستور کتبی از وزارت صمت باشد
* آیا متولیان وزارت صمت در دولت چهاردهم تاکنون جلسه‌ ای با صنعت تایر درباره آزادسازی قیمت‌ ها داشتند؟
بله، جلسه‌ ای با حضور آقای «ابراهیم شیخ»، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، برگزار شد. همه متولیان با آزادسازی قیمت‌ ها موافق هستند، اما در اجرا تعلل وجود دارد. احتمال دارد که آزادسازی نرخ تایر نیازمند دستور کتبی از وزارت صمت باشد.

* با توجه به گذشت ۹ ماه از سال جاری، وضعیت مطالبات صنعت تایر از خودروسازان چگونه است؟
صنعت تایر از خودروسازان ۳ هزار میلیارد تومان طلب دارد، با در نظر گرفتن سیاست‌ های انقباضی بانک‌ ها و عدم ارائه تسهیلات به این صنعت، چالش نقدینگی همچنان دغدغه اصلی تایرسازان کشور است.

* اخیرا اخباری درباره افزایش قیمت تایر خودرو منتشر شده است، این افزایش نرخ به چه میزان بوده است؟
حدود یک ماه پیش مجوز افزایش ۹ درصدی قیمت برای برخی سایزهای تایر صادر شد. تولیدکنندگان انتظار داشتند که برخی از سایزها بدون افزایش قیمت باقی بمانند و برخی دیگر حداقل ۱۰ درصد افزایش نرخ داشته باشند. چنین شرایطی می‌ توانست علاوه بر ایجاد تعادل در سود و زیان، به افزایش عرضه تایر نیز کمک کند. لازم به ذکر است که قیمت ارز نیما روزانه در حال افزایش است و نرخ برخی مواد اولیه، مانند کائوچو، در بازارهای جهانی از ۱.۳ دلار به ۲ دلار رسیده است. این افزایش نرخ‌ها تولید لاستیک خودرو داخلی را با قیمت‌ گذاری دستوری تحت فشار قرار داده است.
* با توجه به بحث افزایش قیمت تایر، آیا قیمت‌ ها در بازار آزاد نیز افزایش یافتند؟
در بازار تایر به تعادل عرضه و تقاضا رسیدیم، در برخی سایزها، علیرغم افزایش ۹ درصدی قیمت، کاهش نرخ مشاهده شده است. اکنون صرفا مصرف‌ کنندگان واقعی از بازار خرید می‌ کنند و دلال‌ بازی در معاملات لاستیک خودرو کاهش یافته است. لاستیک خودرو دیگر کالای سرمایه‌ ای محسوب نمی‌ شود و دسترسی مشتریان به تایرها بهبود یافته است.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

28 Nov, 05:15


شیوه اختصاص سهمیه لاستیک به متقاضیان تغییر می‌ کند؟

سخنگو و عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران قیمت‌گذاری دستوری را آفت نظام عرضه و تقاضا در همه بازارها دانست و عنوان کرد:
قیمت هر کالا در بازار بر اساس نظام عرضه و تقاضا تعیین می‌شود و ارائه قیمت دستوری از سوی دولت نظم و تعادل بازار را برهم می‌زند.

به گزارش خبرآنلاین،مهدی امیدوار سخنگو و عضو هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران در پنجمین نشست کمیسیون تخصصی لاستیک و روغن خودرو اتاق اصناف ایران که با موضوع رفع چالش‌های حوزه لاستیک، اصلاح مشکلات سامانه جامع تجارت و حذف قیمت دستوری در بازار لاستیک برگزار شد، قیمت‌گذاری دستوری را آفت نظام عرضه و تقاضا در همه بازارها دانست و عنوان کرد: قیمت هر کالا در بازار بر اساس نظام عرضه و تقاضا تعیین می‌شود و ارائه قیمت دستوری از سوی دولت نه تنها نظم و تعادل بازار را برهم می‌زند، بلکه موجب ایجاد رقابت ناسالم و احجاف در حق مردم و فعالان صنفی می‌شود.

همشهری در خبری نوشت:وی افزود: یکی از مطالبات اتاق اصناف ایران و به ویژه کمیسیون تخصصی لاستیک و روغن خودرو از دولت، ایجاد بستر مناسب برای توسعه زیرساخت‌های تولید لاستیک در کشور و همچنین ورود تکنولوژی‌های نوین به این حوزه است؛ به واقع در صورت نوسازی و به‌روزرسانی صنعت تولید لاستیک، علاوه بر تأمین نیاز بازار داخل، امکان صادرات و ارزآوری برای کشور نیز وجود دارد.

امیدوار گفت: در حال حاضر توزیع‌کنندگان لاستیک تا پیش از فروش ۸۰ درصد از موجودی لاستیک خود امکان ثبت و خرید لاستیک جدید ندارند؛ این رویه تا زمانی که بازار با کمبود لاستیک مواجه بود، توجیه منطقی داشت در حالی که اکنون و به واسطه وفور لاستیک در بازار و تولید قابل توجه این کالا، شرط فروش ۸۰ درصد برای دریافت لاستیک جدید توجیه‌پذیر نیست.

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

22 Nov, 09:53


تسهیل در شرایط واگذاری کیان تایر برای کمک به حفظ اشتغال و افزایش تولید این شرکت

فرماندار اسلامشهر از معاون اول رئیس قوه قضائیه درخواست کرد برای کمک به حفظ اشتغال و رفع دغدغه و نگرانی کارگران شرکت کیان تایر و افزایش تولید این مجموعه در صورت امکان در شرایط واگذاری این مجموعه تسهیل صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری برنا از تهران حسین حبیبی در جلسه بررسی موضوعات و مسائل مهم اسلامشهر در حوزه قضائی که به ریاست حجة ‌الاسلام حمزه خلیلی معاون اول رئیس قوه قضائیه برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: در مصوبه مربوط به شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در سال گذشته با واگذاری کیان تایر با۳۰درصد نقد و ۷۰درصد اقساط ۶۰ ماهه موافقت شده بود که با این شرایط نیز متقاضی برای خرید شرکت ورود نکرد.

وی ادامه داد: به نظر می رسد بررسی مجدد قیمت گذاری شرکت کیان تایر و امکان واگذاری آن به صورت اقساطی می تواند زمینه را برای واگذاری این مجموعه فراهم سازد.

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

17 Nov, 15:41


گزارش روند طرح توسعه بزرگترین کارخانه تولید تایر سبک کشور

66 هزارتن تولید تایر در بارز کردستان تا پایان سال 1405 محقق خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و برندینگ گروه صنعتی بارز، پروژه توسعه بارز کردستان در دو فاز ( فاز اول ۱۴ هزار تن و فاز دوم ۱۶ هزار تن) برای رسیدن ظرفیت از ۳۶ هزار تن به ۶۶ هزار تن تعریف گردید. فاز اول از اردیبهشت سال ۱۴۰۲ شروع شده و در همان سال ۱۴۰۲ مقدار ۴ هزار تن ظرفیت تولید ایجاد شد.

بر اساس این گزارش درصد پیشرفت فاز اول ۳۶% می باشد که احداث نیمی از سوله های مورد نیاز به اتمام رسیده و مابقی سوله ها نیز تا پایان سال 1403 تکمیل می‌شود. همچنین تعداد ۴ دستگاه تولیدی (سه دستگاه ساخت داخل و ۱ دستگاه ساخت کشور چین) تامین و دریافت شده است که در مرحله نصب و راه اندازی قرار دارند.

این گزارش می‌افزاید: با بهره برداری کامل از فاز اول زمینه اشتغال ۲۰۰ نفر بصورت مستقیم فراهم می‌شود

در پایان، فاز دوم طرح برای ایجاد ظرفیت ۱۶ هزار تن در مرحله تهیه طرح توجیهی می باشد که مطابق برنامه ریزی صورت گرفته تا انتهای سال ۱۴۰۵ به بهره برداری می سد و ۲۵۰ شغل مستقیم ایجاد میکند.

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

17 Nov, 13:28


قابل توجه همکاران محترم صنفی
با سلام
نظر به تصویب نرخ خدمات و ضرورت نصب در واحد صنفی و رعایت مفاد آن، شایسته است با مراجعه به دفتر اتحادیه و دریافت نرخنامه جدید اقدام فرمائید این ابلاغیه در حکم ابلاغ رسمی بوده و اتحادیه در صورت عدم اقدام به دریافت و نصب در واحد صنفی در زمان مراجعه بازرسین تعزیرات و بازرسی مسئولیتی نخواهد داشت
اتحادیه صنف تعمیرکاران و فروشندگان لاستیک مشهد.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

17 Nov, 13:26


⭕️ چرا باید واردات تایر ساماندهی شود؟

تبعات افزایش واردات بر میزان تولید تایر

با ارزی که در شش ماه گذشته برای واردات تایر از کشور خارج شده است به راحتی میشد دو خط تولید ۵۰ هزار تنی یکی برای تایرهای سواری و دیگری برای تایرهای باری اتوبوسی ایجاد کرد.

سخنگوی انجمن صنعت تایر ایران خبر قابل تاملی داده است: «در شش ماهه ابتدایی امسال، فقط ۴۶۴ میلیون دلار ارز برای واردات تایرهای خارجی تخصیص داده شده است.» آن هم در شرایطی که صنعت تایر ایران با ۹ کارخانه تایرسازی و نیاز وافر آنها به خرید مواد اولیه وارداتی برای سرپا نگهداشتن خطوط تولید خود در این مدت تنها ۶۳ میلیون دلار ارز برای واردات دریافت کرده اند.

نکته جالب اینکه با این حجم ارز که از کشور خارج شده است به راحتی میشد دو خط تولید ۵۰ هزار تنی یکی برای تایرهای سواری و دیگری برای تایرهای باری اتوبوسی ایجاد کرد و بخشی از نیاز کشور به واردات را تامین و حتی این صنعت را وارد بازارهای صادراتی کرد.اگر چه در برخی موارد که بازار دچار التهاب و کمبود می شود.

تخصیص این حجم ارز برای واردات تایر نیز هدفی غیر از این نداشته است. اما باید به این نکته مهم توجه داشت که با هزینه پرداخت شده در شش ماه می توان دو خط تولید با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن تایر در سال ایجاد کرد.

اگر این ارز به موقع به شرکتهای تایرساز فعال در کشور که عزمی نیز برای ایجاد خطوط تولید جدید دارند پرداخت می شد حداکثر ظرف یک سال و نیم این خطوط به تولید می رسیدند و تولیداتشان در بازار داخل و حتی کشورهای منطقه به فروش می رسید.

سرمایه گذاری صحیحی که بر خلاف واردات از خارج کشور تنها چند سال مهمان جاده ها و خودروها نیست و تا چند نسل برای کشور کار آفرینی، ایجاد اشتغال، تولید و ارزش افزوده میکند با این تفاصیل به نظر می رسد دولت جدید باید تجدید نظری در نحوه تخصیص ارز به صنایع و بازرگانان داشته باشد تا علاوه بر رفع التهابات بازار صنعت نیز دچار اقول نشود و همواره در حال رشد و شکوفایی باشد.


نکته دیگر تمرکز وارد کنندگان بر واردات تایر از چین است و همین رویه نشان از استقبال بازار ایران از محصولات چین دارد. پس با این شرایط تایرسازان داخلی نیز می توانند رایزنی با صاحبان تکنولوژی در چین را برای انتقال تکنولوژی و ایجاد کارخانه های تایرسازی جدید آغاز کنند تا نتیجه آن حداکثر ظرف دو سال آینده برای مردم و مسئولان روشن شود و این مهم به اثبات برسد که سرمایه گذاری برای تولید ایجاد اشتغال و ساخت کالای با کیفیت ایرانی همواره بهتر از روی آوردن به واردات کالاهای تولید شده خارجی به کشور است.
گروه صنعتی بارز
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

05 Nov, 04:10


ناکارآمدی سامانه جامع تجارت، اصناف را دچار چالش کرده است
رئیس اتحادیه لاستیک‌فروشان اردبیل گفت: الزامی شدن ثبت صورت‌حساب‌های الکترونیکی در شرایطی که اغلب بازاریان و کسبه با سازوکارهای آن آشنا نیستند، این قشر را دچار مشکل کرده است.


به گزارش بازار به نقل از اتاق اصناف ایران، امین سردسته عالی، رئیس اتحادیه لاستیک‌فروشان اظهار کرد: نام‌گذاری امسال به سال جهش تولید انتظار را برای برداشتن قدم‌هایی در این حوزه فراتر برده و امید می‌رود ارتقای قابل‌توجهی در بخش تولید رخ دهد.

وی با تأکید بر اینکه پایه و اساس جهش تولید، توزیع روان است افزود: تأمین آرامش توزیع‌کننده محصولات ضامن رونق تولید است و ناکارآمدی سامانه جامع تجارت با قانون و قواعد غیرتخصصی کلیه توزیع‌کنندگان در حوزه لاستیک را دچار چالش کرده است، حال‌آنکه اگر در سطح کشور در بحث توزیع لاستیک مقایسه‌ای بین استان‌ها انجام گیرد عملکرد استان اردبیل بی‌نظیر است.

رئیس اتحادیه لاستیک‌فروشان ادامه داد: مالیات لاستیک‌فروشان کاملاً شفاف و روشن است و فعالان این عرصه نیز با پرداخت مالیات هیچ‌گونه مشکلی نداشته و موافق پرداخت مالیات هستند اما الزامی شدن صدور صورت‌حساب‌های الکترونیکی بر سختی کار کسبه و بازاریان که با روند سامانه‌ها آشنایی ندارند افزوده است.سردسته عالی بر ضرورت حمایت از کسبه و بازاریان تأکید کرد و گفت: معیشت مردم به فعالیت بازار و کسبه گره‌خورده است و در شرایطی که اجاره‌ها با افزایش سرسام‌آور همراه و با کاهش ارزش ریالی سرمایه بازاریان و کسبه روزانه در حال کاهش است این قشر نیازمند حمایت جدی در تمامی حوزه‌ها هستند.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

01 Nov, 07:53


بخش دوم:
با گذشت حدود ۶ ماه از واردات تایر و مصرف آن توسط مشتریان داخلی، اکنون گمرکات کشور به دنبال «جریمه چند صد میلیاردی» واردکنندگان تایر خودروهای سواری هستند. این درحالی است که در کشور سامانه جامع تجارت وجود دارد و واردات، توزیع و فروش هر محصولی در آن ثبت می شود، بدون در نظر گرفتن این فرآیند در سامانه مذکور قرار هست بازرگانان جریمه شوند.
حاکمیت برای واردات تایر یک میلیارد دلار در نظر گرفته که از این حجم کمی بیشتر از ۴۰۰ میلیون دلار صرف واردات محصول مذکور شده است
* در شش ماهه نخست سال جاری چه مقدار تایر انواع خودرو به کشور وارد شده است؟
واردات انواع تایر خودرو براساس نیاز کشور انجام شده است، حاکمیت برای واردات تایر یک میلیارد دلار در نظر گرفته که از این حجم کمی بیشتر از ۴۰۰ میلیون دلار صرف واردات محصول مذکور شده است. البته گاهی وزارت صمت ارز مورد نیاز برای واردات مواداولیه تولیدکنندگان تایر که سالانه ۲۵۰ میلیون دلار است را نیز با حجم یک میلیارد دلاری حساب و گاهی مدعی عدم محاسبه ارز تولیدکنندگان در حجم مذکور است. البته در اینجا باید یادآور شد که روند واردات انواع تایر خودرو در سال جاری نسبت به سال گذشته روند صعودی بوده است.
واردات انواع تایر توسط «بازرگانان» به کشور یا حتی تامین مواداولیه صنعت تایر برای «تولیدکنندگان» با ارز نیما با قیمت ۵۱ هزارتومان درحال انجام است
* بسیاری از تولیدکنندگان تایر مدعی هستند که واردکنندگان لاستیک خودرو ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دریافت می کنند، این موضوع صحت دارد؟
خیر، واردات انواع تایر توسط «بازرگانان» به کشور یا حتی تامین مواداولیه صنعت تایر برای «تولیدکنندگان» با ارز نیما با قیمت ۵۱ هزارتومان درحال انجام است.

* آیا طی دوماه گذشته موفق به برگزاری جلسه با «سید محمد اتابک» وزیر صمت برای حل مشکلات مذکور شدید؟
خیر، تاکنون انجمن واردکنندگان لاستیک خودرو موفق به برگزاری جلسه با وزیر صمت نشده و متاسفانه هنوز معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت نیز معرفی نشده است، از همین رو می توان گفت که در بلاتکلیفی کاملی قرار گرفتیم./ پارس تایر
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

01 Nov, 07:53


جریمه میلیاردی واردکنندگان تایر به دلیل تعلل وزارت صمت

بخش اول:

دبیر انجمن واردکنندگان لاستیک خودرو گفت: به دلیل تاخیر وزارت صمت در ابلاغ دستورالعمل تعرفه واردات تایر، گمرک به دنبال جریمه میلیاردی واردکنندگان تایر است. واردات تایر در تامین ارز پنچر شده است، عملکرد وزارت صمت و بانک مرکزی طی سه ماه اخیر سبب ایجاد چالش در تامین کالاهای مورد نیاز صنایع خودروسازی شده است. به نظر می رسد که سیاستگذار صنعتی کشور هنوز موفق به تدوین نقشه راهی جهت مدیریت وضعیت فعلی نشده است. تعلل در تدوین استراتژی و عدم رفع موانع تولید و واردات در صنعت و بازار خودرو و قطعات وابسته می تواند سبب ایجاد بحران جدی شود، به عنوان مثال وضعیت واردات تایر به کشور طی دو ماه اخیر با معضلات جدیدی مواجه شده که اگر نسبت به رفع آن اقدام نشود، رشد قیمت ها به بازار بازخواهد گشت. برای بررسی این موضوع با سید محمد میرعابدینی دبیر انجمن واردکنندگان لاستیک خودرو به گفت و گو پرداختیم:
طی دو ماه اخیر تخصیص ارز برای واردات تایر خودرو از ۴۰ روزه به ۱۰۰ روزه افزایش یافت، این مساله بزودی می تواند بازار تایر خودرو را با چالش جدی مواجه کند
* بسیاری از تولیدکنندگان و واردکنندگان نسبت به چالش های ارزی گلایه دارند، آیا واردات تایر نیز تحت تاثیر این مساله قرار گرفته است؟
بله، طی دو ماه اخیر تخصیص ارز برای واردات تایر خودرو از ۴۰ روزه به ۱۰۰ روزه افزایش یافت، این مساله بزودی می تواند بازار تایر خودرو را با چالش جدی مواجه کند. طی ۱۵ ماه اخیر واردات تایر با معضلات ارزی مواجه نشده بود، اما بانک مرکزی بدون در نظر گرفتن زمان سقف تخصیص را تثبت یا فرآیند آن را طولانی می کند.
* آیا برای تخصیص ارز به واردکنندگان تایر خودرو دستورالعملی وجود دارد یا به هر شرکت براساس معیاری خاص ارز اختصاص می یابد؟
تخصیص ارز به شرکت های واردکننده تایر خودرو براساس «ثبت سابقه» انجام می شود، متاسفانه در سال جاری حاکمیت برای تخصیص ارز به فعالان این حوزه سابقه سال گذشه را ملاک ارزیابی قرار نداد و عملکرد شرکت ها در سال ۱۴۰۱ را در نظر گرفت. این درحالی است که سال ۱۴۰۱ بسیاری از بازرگانان فعالیت کمتری داشته یا برخی از شرکت ها تازه تاسیس شده بودند، لذا باید عملکرد سال گذشته فعالان مورد ارزیابی قرار گیرد.
* شنیده ها حاکی از آن است که گمرکات کشور چالش جدیدی برای تعرفه واردات خودرو ایجاد کردند، دلیل این موضوع چیست؟
در سال ۱۴۰۱ تعرفه واردات تایر خودروهای سواری ۳۲ درصد بود، در سال ۱۴۰۲ به دلیل التهاب بازار و چالش های عدیده دیگر تعرفه واردات لاستیک خودروهای سواری به ۱۰ درصد رسید. زیرا قاچاق تایر به کشور رشد یافته بود و واردات تایر به صورت رسمی معنا نداشت. ۲۶ فروردین ماه سال جاری دولت تصمیم به تمدید تعرفه ۱۰ درصدی برای واردات تایر گرفت، اما فرآیند ابلاغ این موضوع به حدی طولانی شد که ۱۶ خردادماه وزارت صمت به گمرکات کشور این موضوع را اطلاع رسانی کرد.


مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

01 Nov, 07:44


در جمع نمایندگان فروش و خدمات پس از فروش بارز مطرح شد:
افزایش تولید و صادرات با تکمیل طرح های توسعه

همایش نمایندگان فروش و خدمات پس از فروش بارز در استان های یزد و فارس روز چهارشنبه 9 آبان ماه 1403 با حضور مهندس میرزایی مدیر عامل و جمعی از مدیران این گروه در مجتمع بارز کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و برندینگ گروه صنعتی بارز، در این مراسم مهندس میرزایی با اشاره به موضوع تامین ارز و منابع مالی جهت تامین مواد اولیه تایر گفت: پیگیری های بسیاری از وزارت صمت پیرامون تامین منابع مالی انجام داده ایم و تلاش می کنیم تا با رفع موضوع به اهداف تعیین شده تولید در سال جاری که تعادل مطلوب در بازار را بدنبال دارد ،دست یابیم.

همچنین ذوالفقاری مدیر کل فروش گروه در ادامه این همایش افزود: در زمینه سهمیه بندی و سبد محصولات به نمایندگان فروش اقدامات مطلوبی صورت گرفته که این موضوع سبب افزایش میزان رضایت نمایندگان و افزایش فروش شده است.

در پایان این همایش، نمایندگان فروش با طرح مسائل و مشکلات خود پیرامون قیمت گذاری تایر و... را با مدیران مطرح و از خطوط تولید و میدان تست تایر بازدید به عمل آوردند.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

20 Oct, 13:59


کسب عنوان واحد تولیدی نمونه کیفیت و اخذ نشان دانش بنیان برای دو پترن(P680 و P685 ) و دو سایز( SUV؛ رینگ 17 و رینگ 19 ) از تایر های تولیدی گروه صنعتی بارز در همایش گرامیداشت روز جهانی استاندارد
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

14 Oct, 09:12


پیغام بارز به بازار برای گران شدن تایر؟

هفته گذشته مدیرعامل بارز طی مصاحبه ای به بیان مشکلات و چالش های تولید تایر در ایران پرداخت و در لابه‌لای آن به کاهش ۳ تُنی تولیدات این شرکت اشاره کرد. آیا این مسئله به منزله پیغام بارز به بازار برای گران شدن تایر تلقی نمی شود؟ آیا به نوعی گروکشی و حتا تهدید مصرف کنندگان به شمار نمی آید؟

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، جمال میرزایی هفته گذشته در قامت یک عضو انجمن صنفی صنعت تایر ایران در گفت‌وگویی به طور خلاصه به تشریح وضعیت تولید تایر در ایران پرداخت.

به گفته او متأسفانه صنعت تایر کشور شرایط مناسبی در تأمین ارز، تهیه مواد اولیه و دریافت مطالبات از خودروسازان با چالش جدی مواجه است، این مسئله سبب شده برخی از تایرسازان مانند گروه صنعتی بارز با افت تیراژ ۳ هزار تنی در سال جاری مواجه باشد.

مدیرعامل بارز افزوده است: «براساس آخرین آمار صنعت تایر کشور حدود ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از خودروسازان طلب دارد، از این حجم حدود یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مطالبات گروه صنعتی بارز از خودروسازان است.» /خودرو انلاین
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

08 Oct, 11:24


پکرمان

گزارش فعالیت ماهانه دوره1 ماهه منتهی به 1403/06/31 گروه صنعتی بارز

گروه صنعتی بارز طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1403/06/31 مبلغ معادل 7,438,691 میلیون ریال، از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد رشد داشته است.

پکرمان با سرمایه ثبت شده 5,053,000 میلیون ریال طی عملکرد 6 ماهه سال مالی منتهی به 1403/12/30 مبلغ 55,928,197 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 28 درصد رشد داشته است.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

01 Oct, 09:00


چرا قیمت لاستیک ایرانی گران است؟

موضوعی که در این روزها مطرح شده، بحث اختلاف سنگین قیمت میان کارخانه و بازار است. زیرا اخباری که از بازار به گوش می‌رسد، حاکی از افزایش چهار برابری قیمت لاستیک ایرانی در 16 ماه گذشته است.

موضوعی که در این روزها مطرح شده، بحث اختلاف سنگین قیمت میان کارخانه و بازار است. زیرا اخباری که از بازار به گوش می‌رسد، حاکی از افزایش چهار برابری قیمت لاستیک ایرانی در 16 ماه گذشته است.

با این حال بررسی صورت‌های مالی تایرسازان این موضوع را تا حدودی رد می‌کند. چرا که اگر قیمت لاستیک یک شرکت به‌عنوان نماینده گروه، روی نمودار برده شود، مشخص می‌کند که قیمت این محصول به طور نامحسوسی صعودی‌ست. این در حالی‌ست که مصطفی تنها هرگونه افزایش قیمت را غیرقانونی دانسته است. اما ذکر این نکته نیز ضروری‌ست که رشد قیمت لاستیک در کارخانه با قیمت بازار تفاوت بسیاری دارد.

ثبات قیمت ماده اولیه لاستیک

موضوع دیگری که توجه اصحاب رسانه را به خود جلب کرده، ثبات قیمت استایرن بوتادین رابر یا کائوچوی مصنوعی است. ابتدا باید گفت استایرن بوتادین رابر به‌عنوان مهم‌ترین ماده اولیه تولید لاستیک نقش مهمی در بهای تمام‌شده تولید این محصول دارد.

اما همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، این محصول در 15 ماه گذشته نه تنها افزایش قابل توجهی نداشته بلکه روند نزولی داشته است. برای اثبات این موضوع باید نگاهی به گزارش‌های عملکرد ماهانه شرکت پتروشیمی تخت جمشید که تولیدکننده این محصول است انداخته شود.

قیمت استایرن بوتادین طی این مدت حدود 14 درصد و پلی بوتادین رابر 20 درصد پایین آمده است. تا اینجا، موضوع ثبات قیمت ماده اولیه لاستیک و رشد قیمت لاستیک می‌تواند قابل قبول باشد. اما کجای کار می‌لنگد؟

قیاس اشتباه قیمت دو محصول

برای پاسخ به سوالی که مطرح شد باید توجه داشت که اولا قیمت دو محصول متفاوت در دو بازار متفاوت در یک قیاس آمده‌اند که از لحاظ علمی شیوه درستی نیست. چرا که قیمت استایرن بوتادین رابر در بورس کالا و بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود و در نهایت سد بزرگی به نام نرخ تسعیر ارز 28 هزار و 500 تومانی در برابر معاملات این محصول وجود داشته است. اما در مورد قیمت لاستیک که عنوان شده در بازار آزاد حدود چهار برابر شده، نه تنها نظارتی بر جهش‌های قیمتی آن صورت نگرفته، بلکه قیمت آن با هر نوسان تولید، رالی صعودی جدیدی را آغاز کرده است. بنابراین مقایسه قیمت لاستیک در بازار آزاد با قیمت استایرن بوتادین رابر در بورس کالا مقایسه‎‌ای کاملا غیرمنطقی است.

اما داستان بهای تمام‌شده لاستیک به همین جا ختم نمی‌شود. چرا که بخش بزرگی از هزینه تولید لاستیک مربوط به کائوچوی طبیعی، نخ و دوده است که در یک سال گذشته به ترتیب حدود 17، 24 و 38 درصد گران شده‌اند. با این حال کماکان لاستیک در سال 1401 مجوز افزایش قیمت نگرفته است. این بدان معناست که افزایش چندین برابری قیمت لاستیک در بازار آزاد را نباید به پای سودآوری صنعت لاستیک‌سازی نوشت!

وضعیت سود ناخالص صنعت لاستیک و پلاستیک در سال 99 حدود سه هزار و یک میلیارد و در سال 1400 حدود دو هزار و 102 و در پایان سال 1401 حدود سه هزار و 47 میلیارد تومان بوده است. این بدان معناست که سودآوری این صنعت از تولید لاستیک طی دو سال تنها 1.5 درصد افزایش یافته است. در همین حال، قیمت دلار در این مدت جهش‌های سنگینی را تجربه کرده است.

بنابراین وضعیت کنونی بازار لاستیک نماینده اوضاع و احوال صنعت نبوده و تنها دلالان لاستیک هستند که از معاملات این روزهای تایر درآمدزایی می‌کنند./ پارس تایر
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

22 Sep, 08:54


کارنامه مالی "یزدتایر" در سه ماهه ابتدائی سال چگونه بود؟
کارنامه مالی "یزدتایر" در سه ماهه ابتدائی سال چگونه بود؟


سود خالص "یزد تایر" از ۷۵۶.۸۷۹ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۲ به ۱.۲۰۶.۶۴۹ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۳ رسیده است که با رشد همراه شده است.

به گزارش ایلنا؛ در صورت‌های مالی دوره ۳ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ "مجتمع صنایع لاستیک یزد"( سهامی عام) پذیرفته شده در بورس و اوراق بهادار تهران در سایت کدال آمده است؛ میزان درآمدهای عملیاتی( داخلی) این شرکت از ۶.۲۹۲.۸۴۵ میلیون ریال در ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ به ۹.۳۳۴.۴۱۸ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

میزان درآمدهای عملیاتی( صادراتی) "لاستیک یزد" نیز از ۳۲۶.۹۰۷ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۲ به ۲۲۵.۸۳۶ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

جمع درآمدهای عملیاتی این شرکت نیز از ۶.۶۱۹.۷۵۲ میلیون ریال خرداد ماه ۱۴۰۲ به ۹.۵۶۰.۲۵۴ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

بهای تمام شده "یزد تایر" نیز از ۵.۳۱۳.۰۶۰ میلیون ریال خرداد ماه ۱۴۰۲ به ۷.۶۷۶.۵۷۹ میلیون ریال در خرداد ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

هزینه های مالی این شرکت نیز از ۳۰۰.۵۳۳ میلیون ریال در خرداد ماه ۱۴۰۲ به ۳۶۹.۳۶۳ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

سود خالص "یزد تایر" نیز از ۷۵۶.۸۷۹ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۲ به ۱.۲۰۶.۶۴۹ میلیون ریال در انتهای خرداد ماه ۱۴۰۳ رسیده است که با رشد همراه شده است.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

12 Sep, 23:25


ضرورت حذف محدودیت‌های سامانه جامع تجارت به منظور بهبود فرآیند توزیع لاستیک
از وزیر جدید صمت انتظار می‌رود با حذف محدودیت‌های سامانه زمینه فروش لاستیک با قیمت واقعی و کاهش دوباره قیمت‌ها در بازار لاستیک را فراهم کنند.

به گزارش کارنا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران تهران ضمن اشاره به آخرین وضعیت بازار لاستیک بیان کرد: از وزیر جدید صمت انتظار می‌رود با حذف محدودیت‌های سامانه زمینه فروش لاستیک با قیمت واقعی و کاهش دوباره قیمت‌ها در بازار لاستیک را فراهم کنند.

محمدرضا آل سارا با بیان اینکه شرایط مطلوبی بر بازار لاستیک حاکم است، عنوان کرد: با افزایش عرضه از سوی تولیدکنندگان و واردکنندگان تایر، مصرف کننده واقعی حق انتخاب پیدا کرده و می‌تواند لاستیک را به هر میزان و زیر قیمت مصوب خریداری کند.

وی درباره توقف واردات لاستیک‌های سواری سایز ۱۳ و ۱۴ و تاثیر آن بر بازار لاستیک بیان کرد: هر زمان که ستاد تنظیم بازار کمبود تایر‌های رینگ ۱۳ و ۱۴ در بازار را احساس کند مجوز واردات آن را صادر خواهد کرد. هر چند که واردات لاستیک در دقیقه ۹۰ سیاستی غلط است و بازار را دچار التهاب خواهد کرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران تهران در گفتگو با خبرنگار کارنا در خصوص کیفیت لاستیک‌های عرضه شده به بازار اظهار داشت: لاستیک‌های تولید داخل دارای ۴ سال گارانتی بوده و به لحاظ کیفیت با برند‌های معروف چینی برابری می‌کنند و پاسخگوی خودرو‌های داخلی هستند.

آل سارا در ادامه بر ضرورت حذف محدودیت‌های سامانه جامع تجارت به منظور بهبود فرآیند توزیع لاستیک تاکید کرد و گفت: از وزیر جدید صمت انتظار می‌رود با حذف محدودیت‌های سامانه زمینه فروش لاستیک با قیمت واقعی و کاهش دوباره قیمت‌ها در بازار لاستیک را فراهم کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، فیلتر روغن و پنچرگیران تهران در پایان ضمن اعلام آمادگی این اتحادیه برای رفع مشکلات بازار لاستیک با همکاری وزارت صمت یادآور شد: امیدواریم با گزارشی که از وضعیت بازار و اقدامات لازم در این حوزه به وزیر صمت ارائه خواهیم داد شاهد رفع چالش‌ها و بهبود بازار لاستیک در سال جاری باشیم.

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

03 Sep, 12:26


صادرات محصولات کویرتایر به روسیه

برای  نخستین بار صادرات تایر به کشور روسیه از کارخانه کویرتایر صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی وارتباطات شرکت دانش بنیان کویرتایر،  تعداد 2هزار 432 حلقه انواع تایر رادیال سواری به کشور روسیه صادر شد.

ارزش ارزی این محموله ۶۶۰۰۰ دلار  و شامل ۲۱ سایز مختلف از رینگ ۱۳ تا ۲۰ می باشد .

مقصد تایرهای صادر شده شهرهای کراسنودار واستاوروپول روسیه است


مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

03 Sep, 11:38


در تاریخ ۱۲ شهریور ماه ۱۴۰۳

رکورد تولید تناژی ساخت با ۱۲۹.۲۵ تن

رکورد تولید تناژی پخت با ۱۲۷.۹۱ تن

ثبت گردید

خدا قوت به همه تلاشگران گروه صنعتی بارز

گروه صنعتی بارز

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

03 Sep, 09:55


برای اولیـــن بار در ایران

تایــــر پنچـــــررو | در صورت پنچری امکان 80 کیلومتر ادامه مسیر با سرعت 80 کیلومتر بر ساعت
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

27 Aug, 09:07


عضو انجمن صنفی صنعت تایر در گفتگو با بازار؛

وزیر صمت مصوبه آزادسازی قیمت تایر را اعلام کند| چالش جدید صنعت تایر با تاخیرات کشتیرانی کشور

میرزایی عضو انجمن صنفی صنعت تایر ایران به بازار گفت: تایرسازان انتظار دارند که مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر آزادسازی قیمت لاستیک خودرو با سکان داری سید محمد اتابک در وزارت صمت به این صنعت ابلاغ شود.

(امید محمدی؛ بازار)
رسانه بازار حاکی از کاهش شکاف قیمت لاستیک خودرو از کارخانه تا بازار است. مزید اطلاع سید محمد اتابک وزیر صمت دولت چهاردهم باید اشاره داشت که این وضعیت کاهش شکاف قیمت مقطعی بوده و در صورت عدم حمایت از برنامه تولید و توسعه صنعت تایر، بحران جدیدی با آغاز فصل سرما در بازار لاستیک خودرو ایجاد خواهد شد. لازم به ذکر است که صنایع خودروسازی به ویژه تایرسازان با بحران تامین ارز و ثبت سفارش مواد اولیه مواجه هستند که با تغییر سکان دار وزارت صمت امیدواری به تعیین سیاست های جدید جهت تولید وجود دارد. از همین رو جهت بررسی وضعیت فعلی بازار و تولید لاستیک خودرو با جمال میرزایی عضو انجمن صنفی صنعت تایر ایران و مدیرعامل گروه صنعتی بارز به گفت و گو پرداختیم؛

باتوجه به اینکه ۶ ماهه دوم سال جاری برنامه تولید تایر افزایش می یابد، تایرسازان در حال حاضر چه چالشی دارند؟

تولید تایر در کشور با دو چالش اساسی مواجه است؛ نخست اینکه طی دو ماه گذشته حدود ۱۴ درصد از ظرفیت تولید تایر در گروه صنعتی بارز را به دلیل چالش قطع برق از دست دادیم. دوم اینکه چالش تخصیص ارز همچنان وجود دارد و ثبت سفارش توام با تامین ارز با چالش جدی مواجه است.

متاسفانه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز تاخیر فراوان در حمل کالا دارد، گاهی کشتیرانی کشور کالاهای تایرسازان را حمل نکرده و شرکت های خارجی نیز تردد کمتری دارند

صنایع خودروسازی با مشکلات تامین مواد اولیه مواجه هستند، تولید کنندگان تایر چه معضلی در تهیه مواد اولیه دارند؟

در حمل و نقل دریایی به دلیل تغییراتی که در منطقه ایجاد شده، هزینه های حمل بار افزایش و اولویت برای حمل کالا به کشور با معضلاتی مواجه شده است. متاسفانه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز تاخیر فراوان در حمل کالا دارد، گاهی کشتیرانی کشور کالاهای تایرسازان را حمل نکرده و شرکت های خارجی نیز تردد کمتری دارند. از سوی مشکل تامین کانیتر نیز منجربه اخلال در روند حمل کالا به کشور شده است. معضلات مذکور در کنار چالش ارز منجربه افت تولید ناشی از اختلال در زنجیره تامین مواد اولیه شده است.

وضعیت عرضه تایر و معامله این کالا در بازار چه شرایطی دارد؟

تایرسازان کشور تاکنون ۱۰ درصد افزایش تناژ نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتند، بنابراین اگر تولید تایر به دلیل معضلاتی که پیشتر به آن اشاره داشتم کاهش نیابد، التهابی در بازار تجربه نمی کنیم. شکاف قیمت تایر از کارخانه تا بازار کاهش یافته است.

*باتوجه به سکان داری سید محمد اتابک وزیر صمت دولت چهاردهم، صنعت تایر چه انتظاری از سیاستگذار صنعتی جدید در کشور دارند؟

تایرسازان انتظار دارند که مصوبه ستاد تنظیم بازار مبنی بر آزادسازی قیمت لاستیک خودرو با سکان داری سید محمد اتابک در وزارت صمت به این صنعت ابلاغ شود. همچنین یارانه ای که دولت سیزدهم برای واردات تایر در نظر گرفته بود و کاهش ۶ درصدی تعرفه واردات لاستیک خودرو در وزارت صمت دولت چهاردهم اصلاح شود. با توجه به اینکه نیاز بازار کشور به تایر توسط تولید کنندگان برطرف می شود، سودبازرگانی ۲۸ درصد برای تجار لحاظ شود.

صنعت تایر معتقد است سال جاری را با ۱۵ درصد افزایش تناژ نسبت به سال گذشته باید به پایان برساند

برنامه صنعت تایر جهت صادرات و افزایش تولید در ۶ ماهه دوم سال جاری چیست؟

تولیدکنندگان تایر از وزیر صمت دولت چهاردهم درخواست تامین مداوم و به موقع ارز و تسهیل ثبت سفارش مواد اولیه دارند. صنعت تایر معتقد است سال جاری را با ۱۵ درصد افزایش تناژ نسبت به سال گذشته باید به پایان برساند. طرح های توسعه ای بسیار عالی در این صنعت اجرا شده که در ۶ ماهه دوم سال جاری ۵۰ هزار تن، تناژ تولید را افزایش می دهد؛ بنابراین صادرات تایر با این شیوه مشروط بر حمایت دولت تقویت خواهد شد.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

24 Aug, 07:37


«یزدتایر» تنوع در تولید را در اولویت قرار داد
تامین حداکثری تایر خودروهای توقف‌تولید ازسوی تایرسازان
یزدتایر
شرکت‌های تایرساز با توجه به افزایش تقاضا در بازار افترمارکت تایر خودروهای توقف‌تولید را افزایش داده‌اند. به گزارش کارنا، مدیرعامل شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد بیان کرد: « باتوجه به رشد تقاضا در بازار افترمارکت تایرسازان تولید لاستیک موردنیاز برای خودروهای توقف تولید را افزایش داده‌اند.»

ایرج زمانی‌فرد در خصوص سهم تایرهای تولید داخل در تامین نیاز خودروسازان داخلی عنوان کرد: «صددرصد نیاز خودروسازان داخلی به تایرهای سواری و ۲۰درصد نیاز خودروسازان تجاری به تایرهای سنگین از طریق تولیدات داخل تامین می‌شود.»

وی درباره تامین نیاز خودروسازان داخلی به تایرهای پرمصرف ۱۳ و ۱۴ اظهار کرد: «درحال‌حاضر رینگ۱۳ تنها برای محصول وانت گروه سایپا مورد استفاده قرار می‌گیرد که به طور خاص توسط شرکت صنایع لاستیک یزد تولید و سایز ۱۴ نیز کاملا توسط تایرسازان داخلی تامین می‌شود.»

مدیرعامل شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد در پاسخ به سوالی مبنی‌بر اینکه آیا توقف خودروهای قدیمی خودروسازان تغییری در تیراژ تولید تایرهای خودروهای مربوطه ایجاد کرده است، یادآور شد: «معیار تایرسازان برای تیراژ تولید، میزان تقاضای بازار است و امروز نیاز بازار افترمارکت تایر سایز پرایدی بیش‌از زمان تولید این خودرو است؛ بنابراین شرکت‌های تایرساز با توجه به افزایش تقاضا در بازار افترمارکت، تولید تایر خودروهایی را که تولید آنها از سوی خودروساز متوقف شده است، افزایش داده‌اند.»

زمانی‌فرد در پایان به عدم پرداخت به موقع مطالبات تولیدکنندگان تایر ازسوی خودروسازان اشاره کرد و گفت: «خودروسازان با تاخیر در پرداخت مطالبات تایرسازان که به دلیل کمبود نقدینگی در یک‌سال منتهی‌به تیرماه ۱۴۰۳ بوده فشار زیادی را به تایرسازان وارد کرده است. متاسفانه مطالبات مجموعه شرکت‌های تایرساز که باید براساس قرارداد ۱۲۰ روزه پرداخت می‌شد، اکنون طی ۲۵۰ تا ۳۰۰روز پرداخت می‌شود.»
اخبارخودرو
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

24 Aug, 07:37


هر ۵ سال یکبار قیمت کالاها در ایران دو برابر می‌شود

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
بررسی‌های آماری نشان می‌دهند به طور متوسط تقریباً در هر پنج سال قیمت‌ کالاها در ایران دو برابر شده‌ است. بهترین دوران نیز مربوط به سال‌های ۱۳۲۳ تا ۱۳۴۹ بود. داده‌های مرکز آمار ایران از شاخص قیمت مصرف‌کننده از سال ۱۳۱۵ تا تیرماه ۱۴۰۳ نشان می‌دهند قیمت کالاها و خدمات در ایران طی ۸۹ سال، ۱۵ مرتبه دو برابر شده است. آخرین آمارهای موجود نیز نشان می‌دهند قیمت کالاها در کشور از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا تیرماه امسال نزدیک به ۱.۸ برابر شده است که به ۲ برابر نزدیک است.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

23 Aug, 07:04


تخصیص لاستیک با قیمت مصوب برای ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای اربعین
تخصیص لاستیک با قیمت مصوب برای ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای اربعین
مدیرکل دفتر آماد و توزیع وزارت صمت گفت: با توجه به افزایش بازگشت زائران اربعین و نیاز به ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای در مرزها، لاستیک با قیمت مصوب به ناوگان تخصیص می‌دهیم.

محمدجواد ناظرزاده مدیرکل دفتر آماد و توزیع وزارت صمت در گفت و گو با مهر با اشاره به افزایش بازگشت مسافران اربعین به ایران، اعلام کرد: به هر ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای که برای حمل مسافر به مرزهای عراق مراجعه کند با تأیید سازمان راهداری با اولویت اول لاستیک و روغن با قیمت مصوب اختصاص خواهد یافت.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود در هفته آینده حدود یک میلیون نفر از کشور عراق وارد کشور شوند که این موضوع نیاز به ناوگان در مرزها را افزایش می‌دهد/خبرگزاری مهر

مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

23 Aug, 06:45


جریمه برای استفاده از لاستیک فرسوده


«نداشتن آج مناسب در سطح اتکای لاستیک یا استفاده از لاستیک فرسوده» جزو مواردی است که می‌تواند منجر به وقوع حوادثی مانند ترکیدگی لاستیک و ... در خودرو‌ها شود و از این رو به عنوان یک تخلف در نظر گرفته شده و مشمول جریمه است. این تخلف در کلانشهرها، مراکز استان‌ها، جاده‌های بین شهری و مناطق آزاد تجاری - صنعتی، سایر شهر‌ها و روستا‌ها ۱۰۰ هزار تومان جریمه در پی دارد. انجام همین تخلف در سایر شهر‌ها ۶۰ هزار تومان و در روستا‌ها ۳۰ هزار تومان جریمه درپی خواهد داشت./ايسنا
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

23 Aug, 06:15


التهاب در بازار لاستیک با توقف واردات تایر‌های سواری سایز ۱۳ و ۱۴
التهاب در بازار لاستیک با توقف واردات تایر‌های سواری سایز ۱۳ و ۱۴

دبیر انجمن واردکنندگان تایر از ایجاد التهاب در بازار لاستیک همزمان با توقف واردات تایر‌های سواری سایز ۱۳ و ۱۴ خبر داد.

سیدمحمد میرعابدینی اظهار داشت: وزارت صمت که سال گذشته که تاکید بر واردات تایر‌های سواری سایز ۱۳ و ۱۴ داشت، طی تصمیمی شتاب زده و هیجانی واردات این دو سایز را در شرایطی که بازار لاستیک در تامین رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ به ثبات نسبی رسیده، متوقف کرده است.

وی دلیل این سیاست را عدم شناخت درست وزارت صمت از نیاز بازار لاستیک عنوان و بیان کرد: متاسفانه مدیران وزارت صمت به محض اینکه تامین کالایی در بازار به ثبات می‌رسد، واردات آن را متوقف می‌کنند که تامین دوباره آن‌ها با توجه به فرآیند سه ماهه واردات تایر، بازار را دچار التهاب خواهد کرد.

همچنین بخوانید: انتقاد تایرسازان از دخالت های دولت در صنعت تایر

میرعابدینی درباره روند کلی واردات تایر‌های سواری و سنگین اظهار داشت: واردات تایر اوایل سال روند خوبی داشت، اما تقریبا از دو ماه گذشته واردکنندگان به دلیل تعیین سقف سابقه از سوی وزارت صمت امکان ثبت سفارش ندارند.

وی با اشاره به آمار واردات تایر در سه ماه نخست امسال افزود: در سه ماه ابتدایی امسال ۱۳.۳ هزار تن تایر سواری، ۳۷.۶ هزار تن تایر اتوبوسی و کامیونی و ۳۰.۵ هزار تن لاستیک‌های معدنی، راه سازی، کشاورزی و صنعتی وارد کشور شده است.

دبیر انجمن واردکنندگان تایر در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر مهم‌ترین دغدغه واردکنندگان انجام به موقع ثبت سفارش‌ها است و از وزیر صمت دولت چهاردهم انتظار داریم با کسب نظر از کارشناسان و انجمن‌های تخصصی این حوزه در راستای حذف موانع واردات تایر که در روند ورود تایر و تامین نیاز بازار لاستیک وقفه ایجاد می‌کند، گام‌های جدی بردارند.
/ کارنا
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

23 Aug, 06:12


افزایش ۱۷ درصدی تولید انواع تایر رادیال سواری در کویر تایر
تولید انواع تایر رادیال سواری در کویر تایر خراسان جنوبی امسال ۱۷ درصد افزایش یافت.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر خراسان جنوبی گفت: یک میلیون و ۴۳۰ هزار حلقه انواع تایر سواری در سه ماهه نخست امسال در کارخانه کویرتایر خراسان جنوبی تولید و روانه بازار مصرف شده است.

زینلی افزود: این میزان تولید همسو با فرامین رهبر معظم انقلاب و شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) محقق شده است.

زینلی با بیان اینکه در سه ماهه اول سال جاری، ۴۳ سایز و طرح مختلف ازانواع تایررادیال سواری با اندازه رینگ ۱۳ تا ۲۰ اینچ در شرکت کویرتایرتولید شده است افزود: ازاین تعداد، ۳ سایز و طرح جدید برای اولین بار در این کارخانه طراحی و تولید شده است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویر تایر با بیان اینکه برای اولین باردرکشور، تایرخودرو‌های برقی، آفرود و پنچررو در این شرکت تولید شد افزود: همچنین شرکت کویرتایر با تولید انبوه سایز آفرودی ۲۸۵/۷۰R۱۷ خودروسازان داخلی را از واردات این محصول بی نیاز کرده است.

زینلی افزود: این شرکت طرح توسعه جدید به ارزش بیش از ۱۱ هزار همت معادل ۲۳۰ میلیون دلار را در دستور کار داشته تا ظرفیت تولید این شرکت از ۴۵ هزارتن به بیش از ۹۵ هزار تن در سال‌های آینده افزایش یابد.

پارسال شرکت با افتتاح خط تولید ۱۴ هزار تن تایرخوردو‌های شاسی بلند suv/cuv تقریبا هر سه ماه یک طرح و تولید جدید عرضه و رونمایی کرده که هنوز طرح‌های زیادی در نوبت اعلام و رونمایی قرار دارد.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

23 Aug, 06:10


بارز تنها تولیدکننده تایر دارای «تأییدیه نانومقیاس» در کشور شد.


به گزارش روابط عمومی گروه صنعتی بارز، طبق اعلام کارگروه ارزیابی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، انواع تایرهای بارز، در گروه محصولات مختلف شامل تایرهای رادیال سواری، باری-اتوبوسی، تایرهای خودروهای شاسی‌بلند، راهسازی و معدنی با در نظر داشتن ضوابط فنی موجود، «تأییدیه نانومقیاس» را به مدت ۴ سال دریافت کردند.

شایان ذکر است، تولید محصولات جدید مطابق با استانداردهای روزجهانی نیازمند ارتقاء فعالیت های تحقیقات و توسعه در الگوی توسعه پایدار می باشد و در همین راستا گروه صنعتی بارز با برنامه ریزی های منسجم و هدفمند خود با استفاده از مواد اولیه نانو و بایو (زیستی) و نوآوری در طراحی آمیزه، پارامترهای فنی و عملکردی محصولات را بهبود بخشیده است.

پیش از این نیز گروه صنعتی بارز با تولید ۱۳ محصول دانش بنیان به عنوان بزرگترین شرکت دانش بنیان صنعت تایر کشور شناخته شده است .
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

23 Aug, 06:10


عضو انجمن تولیدکنندگان لاستیک از افزایش ۱۱ درصدی رشد تولید لاستیک خبر داده و گفته با توزیع کافی بخش عمده‌ای از نیاز بازار و مشکلات ماه‌های گذشته برطرف شده است.
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube

مجمع لاستیک فروشان

18 Aug, 05:57


در سه ماه نخست امسال محقق شد | تولید ۱/۴میلیون حلقه انواع تایر رادیال سواری در کویرتایر

 
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر گفت: با همت و تلاش شبانه روزی کارکنان والا همت، در سه ماهه نخست امسال بیش از 1 میلیون و 430 هزار حلقه انواع تایر رادیال سواری در این کارخانه تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گزارش روابط عمومی و ارتباطات شرکت دانش بنیان کویرتایر؛ مهندس سیدمحمد حسین زینلی در جمع مدیران این کارخانه اظهارداشت: این میزان تولید همسو با فرامین مقام معظم رهبری و شعارسال 1403 ( جهش تولید با مشارکت مردم) محقق شده است که رشد 17 درصدی تولید در این مدت گواه این موضوع است.
وی با بیان اینکه در سه ماهه اول سال جاری، 43 سایز و طرح مختلف ازانواع تایر رادیال سواری با اندازه رینگ 13 تا 20 اینچ در شرکت کویرتایر تولید شده است افزود: از این تعداد، 3 سایز و طرح جدید برای اولین بار در این کارخانه طراحی و تولید شده است.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر با بیان اینکه برای اولین بار در کشور، تایرخودروهای برقی، آفرود و پنچررو در این شرکت تولید شد افزود: همچنین شرکت کویرتایر با تولید انبوه سایز آفرودی 285/70R17 خودروسازان داخلی را از واردات این محصول بی نیاز کرده است.
مهندس زینلی بیان کرد: برنامه ریزی ها جهت تولید چند سایز و طرح مختلف تا پایان امسال صورت گرفته است که با همت و تلاش ارزشمند مدیران و کارکنان تلاشگر این کارخانه به این مهم دست خواهیم یافت
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر گفت: این شرکت طرح توسعه جدید به ارزش بیش از11هزار همت معادل 230 میلیون دلار را در دستور کار داشته تا ظرفیت تولید این شرکت از 45 هزارتن به بیش از 95 هزار تن در سال های آینده افزایش یابد.
مهندس زینلی با ابراز خرسندی از نوآوری های بی شمار در کویرتایر یادآور شد: درسال گذشته شرکت با افتتاح خط تولید 14 هزار تن تایر خوردوهای شاسی بلندsuv/cuv تقریبا هر سه ماه یک طرح و تولید جدید عرضه و رونمایی کرده که هنوز طرح های زیادی در نوبت اعلام و رونمایی قرار دارد.
روابط عمومی کویرتایر
مجمع لاستیک فروشان👇
https://t.me/lastikandtube