معرفی و همخوانی کتاب @ketab786 Channel on Telegram

معرفی و همخوانی کتاب

@ketab786


📖فواید کتاب خوانی گروهی:
۱- کمتر ممکن است کتاب را نیمه کاره رها کنیم.
۲- بیشتر پاسخ سوالات مان در باره کتاب را می یابیم و میتوانیم سوال کنیم.
۳-در جمع انسانهای کتابخوان همچون خودمان قرار میگیریم.

معرفی و همخوانی کتاب (Persian)

با سلام و احترام به همه علاقمندان به کتابخوانی! آیا شما هم به دنبال یک جامعه ای هستید که همچون شما عاشق کتاب خوانی باشند؟ اگر پاسخ شما بله است، پس کانال تلگرامی "ketab786" مناسب شماست! در این کانال، با همخوانی کتاب همراه شوید و از مزایای کتاب خوانی گروهی لذت ببرید. این فعالیت امکان پیدا کردن پاسخ به سوالات شما درباره کتاب ها را افزایش می دهد و همچنین فرصتی برای بحث و گفتگو با سایر اعضای جامعه کتابخوانی فراهم می کند. در این کانال، هر کسی به اندازه شما عاشق کتابخوانی است و منتظر حضور شما برای به اشتراک گذاری دیدگاه ها و تجربیاتشان است. پس از این به بعد، به جمع ما بپیوندید و در همخوانی کتاب با ما شرکت کنید! 📖

معرفی و همخوانی کتاب

20 Dec, 05:19


در اینستاگرام ما را دنبال کنید.

معرفی و همخوانی کتاب

19 Dec, 18:17


📚همخوانی گروهی کتاب شماره ۲۱۰
📙نام کتاب:خداحافظ گاری کوپر
🖋نویسنده: رومن گاری
ترجمه: سروش حبیبی

🗓زمان شروع همخوانی:
۸ دی ماه ۱۴۰۳

مکان همخوانی:
گروه همخوانی بهترین های ادبیات خارجی

معرفی و همخوانی کتاب

22 Nov, 05:11


معرفی کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها: روشی نو برای خوب زندگی کردن

کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها: روشی نو برای خوب زندگی کردن یکی از پرفروش‌ترین آثار نیویورک تایمز به قلم مارک منسون فرصتی‌ست برای تفکر بیش‌تر درباره دغدغه‌هایی که در زندگی دارید و یا خودتان ساخته‌اید. راهی برای تغییر و بهبود زندگی.

امروزه فرهنگ جوامع در انتظارات مثبت اما غیر واقعی خلاصه می‌شود اما اگر یک لحظه فکر کنید، متوجه خواهید شد که این توصیه‌ها، در واقع بر نداشته‌هایتان متمرکز است. به مفهومی دیگر آنچه را به ‌عنوان کمبودهای شخصی و شکست‌هایتان حساب می‌کنید، نشانه گرفته، و همان‌ها را برایتان پر رنگ می‌کند.

مارک منسون (Mark Manson) در کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه‌ها: روشی نو برای خوب زندگی کردن (The subtle art of not giving a f*ck) از شما می‌خواهد تا این اثر را به چشم راهنمایی برای چگونگی راحت‌تر و معنی‌دارتر رنج کشیدن ببینید و با فروتنی بیش‌تر نگاهش کنید. این کتاب نمی‌خواهد چگونه به دست آوردن یا اندوختن را به شما آموزش دهد، بلکه قصد دارد نشان دهد که چطور ببازید و رها کنید. به شما یاد می‌دهد چطور سیاهه‌ای از زندگی‌تان ساخته و همه چیز جز اساسی‌ترین‌ها را خط بزنید.

بله باید چشم‌ها را بست و مطمئن شد که می‌توان خود را به پشت رها کرد، حتی اگر قرار است با شکست مواجه شد. به عبارتی دیگر منسون قصد دارد که به شما بیاموزد که دغدغه‌های کم‌تری داشته باشید. به عقیده او همه‌ی چیزهای ارزشمند در زندگی از طریق فائق آمدن بر تجربه‌ی تلخ مرتبط با آن به دست می‌آید. اگر سعی کنید از چیزهای منفی فرار کنید، فقط نتیجه‌ی معکوس خواهید گرفت. فرار از رنج، خود به نوعی رنج است.

باید پذیرفت که حقیقت نهان زندگی در این موضوع خلاصه می‌شود: چیزی به عنوان رهایی از اضطراب وجود ندارد. باید اضطراب چیزی را در دل داشت. بخشی از طبیعت ما انسان‌هاست که همیشه به چیزی اهمیت بدهیم و در نتیجه دغدغه‌ای داشته باشیم. پس سؤال بنیادی اکنون این خواهد بود که دغدغهٔ چه چیز را باید داشت؟

معرفی و همخوانی کتاب

08 Nov, 07:09


قلب، مهمانخانه نيست که
آدم‌ ها بيايند
دو سه ساعت يا دو سه روز
توی آن بمانند و بعد بروند
قلب، لانه‌ ی گنجشک نيست که
در بهار ساخته بشود
و در پاييز باد آن را با خودش ببرد
قلب؟ راستش نمی‌دانم چيست،

اما اين را می‌دانم که
فقط جای آدم‌های خيلی خوب است!


📕 يک عاشقانه آرام
✍🏻 نادر ابراهیمی
🍁🍇☕️🍊🍂

معرفی و همخوانی کتاب

20 Sep, 04:40


"زبانی که هر روز لاغرتر می‌شود"

استاد #هوشنگ_مرادی_کرمانی بر این باورند که زبان امروز ما، هر روز لاغرتر می شود.
ایشان در جلسه‌ای اشاره کردند که شاهد حذف تدریجی مجموعه ای از واژگان قدیمی و اصیل فارسی از فرهنگ گفتاری و نوشتاری هستیم. با کنار رفتن هر واژه، از توانایی ما برای بیان اندیشه و احساسمان کاسته میشود.
به تعبیر ایشان زبانی لاغر است که دامنه‌ی واژگانش محدود باشد. این محدودیت نتیجه‌ی غفلت جمعی است و هر یک از ما، خواسته و ناخواسته، به سهم خود در لاغری زبان مقصریم.
مثالی که مطرح کردند، کلمه‌ی "کادو" بود که امروز جایگزین دهها کلمه‌ی دیگر شده است. کلمه‌هایی که هر یک در بافت خود معنایی متفاوت دارند.
معنایی که "کادو" به تنهایی ندارد مثلا به مسافری که عازم سفر است، "سرراهی" می‌دهند. مسافری که از سفر باز می‌گردد، "سوغات" ، "ره آورد" یا "ارمغان" می آورد. حتی سوغات هم انواع دارد مثلاً هر سوغاتی "تحفه" نمی‌شود زیرا "تحفه" باید کمیاب و گرانبها باشد. به این ترتیب، هر یک از این کلمه‌ها معنای خاص دارند مثلاً برای خانواده‌ای که صاحب فرزند شده‌اند "چشم روشنی" می‌برند. هدیه به مناسبت خرید خانه‌ی جدید "‌خانه نویی" یا "منزل نویی" است. هدیه‌ای که سر سفره‌ی عقد به عروس می‌دهند تا رضایتش را به جاری شدن خطبه‌ی عقد اعلام کند  "زیرلفظی" است. 
گاهی کلمه‌ای به تنهایی خود داستانی است که ناگفته می‌ماند اما شنونده به دلیل آشنایی با معنای ضمنی آن به خوبی ماجرا را درک می کند مثلاً وقتی می‌گوییم مجبوریم به فلانی "باج سبیل" بدهیم دیگر نمی‌تواند "کادو" باشد! زیرا این واژه در درون خود معنایی نهفته دارد که نشان می‌دهد برای خلاصی از شر قلدر بی‌انصافی که سر راهمان سبز شده مجبور شدیم به او رشوه‌ای اجباری بپردازیم.
بنابر این هر یک از این کلمه‌ها در بافت خود معناهای مختلف دارند که هر یک در زبان عامیانه با کلمه‌ای مشخص بیان می‌شود.
اما متأسفانه امروز برای همه‌ی این موارد از یک یا دو کلمه استفاده می‌کنیم که به تعبیر ایشان منجر به لاغری زبان شده است.
استاد مرادی کرمانی برای درمان لاغری زبان دو پیشنهاد مشخص ارائه کردند:
یکی بازگشت به سرچشمه‌های زبان فارسی و دوم آشتی با فرهنگ عامیانه و بازگرداندن کلمه های رایج و دقیق گذشته به زبان گفتار و نوشتار امروز.

منبع: مجله‌ی فرهنگی و هنری بخارا

معرفی و همخوانی کتاب

30 Aug, 09:51


با ما همراه شو
گام هایی به سوی پاییز
به چالش پیاده روی Book Lovers Walks
بپیوندید!
شروع : شنبه ۱۰ شهریور
پایان: جمعه ۱۶ شهریور


I'm inviting you to a challenge in Samsung Health Together. Check it out!

https://shealth.samsung.com/s/tTqE5wE

معرفی و همخوانی کتاب

30 Aug, 07:19


یک پیشنهاد خوب برای شما
تعالیم کریشنامورتی
https://fidibo.com/book/7289-کتاب-تعالیم-کریشنامورتی

معرفی و همخوانی کتاب

30 Aug, 07:18


«تعالیم کریشنا مورتی» را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.com/book/156482

معرفی و همخوانی کتاب

30 Aug, 07:11


📖همخوانی گروهی کتاب شماره ۲۰۷
📚نام کتاب: تعالیم کریشنامورتی
🖋نویسنده: محمد جعفر مصفا

🗓تاریخ شروع همخوانی:
۱۷ شهریور ماه ۱۴۰۳

مکان همخوانی:
گروه همخوانی بهترین های روانشناسی و فلسفه

معرفی و همخوانی کتاب

30 Aug, 07:09


معرفی کتاب تعالیم کریشنامورتی اثر کریشنا مورتی

کریشنا مورتی (1895-1986) به طور گسترده ای به عنوان یکی از بزرگترین متفکران و معلمان دینی در همه زمان ها شناخته می شود. وی در سراسر جهان با مخاطبان بزرگ و با افرادی از جمله نویسندگان ، دانشمندان ، فیلسوفان و مربیان درباره لزوم تغییر بنیادی در بشر صحبت کرد. وی در پاسخ به سوالی برای توصیف آنچه در قلب تعلیم وی قرار دارد ، گفت:

حقیقت سرزمینی بی راه است. انسان نمی تواند از طریق هیچ سازمانی ، از طریق هر عقیده ای ، از طریق هر دگم ، کشیش یا آیینی و نه از طریق دانش فلسفی یا تکنیک روانشناختی به آن برسد. او باید آن را از طریق آینه رابطه ، از طریق درک محتوای ذهن خودش ، از طریق مشاهده و نه از طریق تجزیه و تحلیل فکری یا کالبد شکافی درون نگرانه پیدا کند.

کریشنامورتی به تمام بشریت توجه داشت و بارها اظهار داشت که هیچ ملیت و ایدئولوژی ندارد و به هیچ گروه یا فرهنگ خاصی تعلق ندارد. در قسمت آخر زندگی خود ، او عمدتا بین مدارسی که در هند ، انگلیس و ایالات متحده تأسیس کرده بود ، سفر می کند ، که برای درک کامل انسان و هنر زندگی تحصیل می کنند. وی تأکید کرد که تنها این درک عمیق می تواند نسل جدیدی را ایجاد کند که در صلح زندگی کنند

معرفی و همخوانی کتاب

24 Aug, 20:57


📖همخوانی گروهی کتاب شماره ۲۰۶
📚نام کتاب: خداوند الموت
🖋نویسنده : پل آمیر

🗓تاریخ شروع همخوانی:
۱۰ شهریور ۱۴۰۳

مکان همخوانی:
گروه همخوانی بهترین های ایرانشناسی

کتابهای بعدی همخوانی:
عزاداران بیل- غلامحسین ساعدی
سرگذشت حاجی بابای اصفهانی

معرفی و همخوانی کتاب

23 Aug, 05:03


امینه" رمانی است جذاب و گیرا که "مسعود بهنود" آن را از تلفیق خیال و افسانه با واقعیت های تاریخی آفریده است. خاتون یا همان "امینه" دختری است چموش و زیرک که سوارکار و جنگاور است و در تقدیر او قرار گرفته که به عقد "شاه سلطان حسین صفوی" در بیاید. سلطان حسین که پادشاهی است ضعیف النفس، شیفته ی "امینه" شده و او را سوگلی خود می کند و این داستان شرحی است از زندگی "امینه" که چطور راه خود را از دربار صفویه به شمال و در میان ترکمن ها پیدا می کند و نقش برجسته ای در پایه گذاری سلسله قاجاریه ایفا می کند.
"مسعود بهنود" این روایت داستانی را در بستر تاریخ دویست و بیست ساله ی ایران، یعنی از اواخر دوره ی صفویه تا پایان دوره ی قاجار شکل می دهد و زندگی نامه ای خیالی از "امینه" را که مادربزرگ یکی از مشهورترین شخصیت های تاریخی به نام "آغا محمدخان قاجار" است، ارائه می کند. این رمان خواندنی که سقوط و نابودی صفویه و به دنبال آن دوره های کوتاه سلطنت افشاریه و زندیه را به تصویر می کشد، قصه ای است از نقش تاثیرگذار زنان دربار و زیرکی بانوانی که زمینه را برای شکل گیری سلطنت قاجار فراهم نمودند. "امینه" از جرگه ی همین زنان هوشمند و آگاه است که مسیر پیشرفتش را با سرنوشت کشور گره می زند و آنقدر در این راه پیش می رود که به عنوان زنی روشنفکر راهی اروپا می شود. "مسعود بهنود" با قلم گیرای خود، مقایسات قابل توجهی از تفاوت های برجسته ی جایگاه بانوان در جوامع اروپایی و حرمسرای سلطان ارائه می دهد و داستان فتح خونین اصفهان توسط "محمود افغان" را لا به لای قصه هایی که "امینه" برای فرانسوی ها تعریف می کند، به تصویر می کشد.
@ketab786

معرفی و همخوانی کتاب

23 Aug, 05:02


در این کتاب، داستان زندگانی حسن صباح(وفات518 ه.ق)- موسس طریقه باطنی- با اشاره به حکومت اسماعیلیان و نیز شرح اوضاع و احوال ایران در آن زمان بازگو می شود. به تصریح مترجم:نهضت حسن صباح فقط یک نهضت مذهبی نبوده،او می خواسته ایران را از زیرسلطه خلفای عباسی یا حکومت های وابسته به خلافت برهاند. حسن صباح در اواخر قرن پنجم هجری، اساس حکومت اسماعیلیه را بنا نهاد و پس از آن تا مدت دو قرن جانشینان او در مناطق خاصی از ایران و عمدتا در قلعه های مستحکم خود، حکومت هایی محلی و محدود داشتند. شیوه قتل دشمنان سیاسی و اعتقادی اسماعیلیان به دست فدائیان این فرقه یکی از نکات مهم تاریخ اسماعیلیه است. تعدادی از سرفصل ها و مطالب کتاب از این قرار است:"داروفروشان الموت"،"موسی نیشابوری در قلعه طبس"،"کیش باطنی الموت چگونه به وجود آمد؟"، "خواجه نظام الملک"،"مقدمه روز رستگاری به عقیده باطنی ها"، "روز قیامت یا قیامه القیامه"، "باطنی ها در قومس"،"بهشت مصنوعی"، "خواجه نظام الملک چگونه کشته شد؟"،"کشتار در اصفهان"،"بیماری حسن صباح"، "زمینه سوءقصد کردن به حسن صباح"، "آخرین ساعات عمر خداوند الموت"و "مرگ حسن صباح".

@ketab786

معرفی و همخوانی کتاب

23 Aug, 05:01


«مردان در برابر زنان» نام رمانی ازشهرنوش پارسی‌پور است که در سال 1384 به چاپ دوم رسید. این رمان ماجرای دو زن و چند مرد را بیان می‌کند که در سال‌های اواخرچهل و آغاز پنجاه زندگی می‌کنند. زمانی که فضای روشن‌فکری زیر فشار اختناق ساواک و تیغ سانسور بود و از طرفی نوعی نو‌اندیشی و مدرن‌گرایی بین آدم‌های قشر متوسط جامعه شکل می‌گرفت.

شخصیت های اصلی کتاب چهار نفر هستند: «حسین، احمد، شمسی و چیچینی»و بقیه به عنوان حاشیه آنها در داستان وارد شده اند. مهمترین شخصیت تأثیرگزار بر کتاب "حسین" است. مردی آرمانگرا، تشکیلاتی و تودار که قبلا طعم زندان شاه را چشیده و برای رسیدن به اهداف خود از بسیاری از تمایلات شخصی دست می شوید. او در مهمترین «گره» داستان و در یک ماجرای چاقوکشی، مجروح می شود و به ناچار از خانه «احمد» سردر می آورد . در آنجا بستری و مخفیانه درمان می شود. در حقیقت در این مقطع است که از لابلای توجه به شخصیت "حسین"سایر شخصیت های داستان ارزیابی می شوند و نقاط ضعف و قوت آنها در معرض داوری خواننده قرار می گیرد.

@ketab786

معرفی و همخوانی کتاب

23 Aug, 05:00


ثریا، خواهرزاده آریان، که شوهرش را در تظاهرات از دست داده، در بحبوحه جنگ هشت‌ساله عراق با ایران و به اصرار مادر برای ادامه تحصیل به پاریس مهاجرت می‎کند، ولی طی یک حادثه در حین دوچرخه‎ سواری به «اغما» می‌رود.
کتاب ثریا در اغما از زبان جلال آریان، شخصیت اصلی داستان که بازنشسته شرکت نفت است، روایت می‌شود که خود نیز در خلال رمان با بیماری پیچیده روحی – روانی دست و پنجه نرم می‌کند.
«ثریا در اغما» با این بیت از «شاهنامه» فردوسی آغاز می‌شود: جهان را شب و روز پیدا نبود/ تو گویی سپهر و ثریا نبود.. همین تک‌ بیت، نشان از موقعیتِ پر تنشِ رمان دارد.
چکیده کتاب ثریا در اغما
این رمان در سال ۱۳۶۲در تهران منتشر شد و در عرض یک سال به چاپ چهارم رسید. هم‌زمان با چاپ چهارم این اثر، ترجمهٔ انگلیسی آن در سال ۱۹۸۵منتشر شد. ثریا در اغما را در کنار «زمستانً ۶۲» بهترین آثار اسماعیل فصیح شمرده‌اند.
این کتاب که تا سال ۱۳۸۵، یازده بار تجدید چاپ شده، جزو پرخواننده‌ترین آثار ایرانی شمرده شده است. باید یکی دو اثر از  اساعیل فصیح را خواند تا به لم و سبک نوشتاری و روایتی کتابهای ایشان پی ببرید.
نویسنده در این کتاب قصه ثریا را آوررده که در کتابی دیگر این شخصیت وجود داشته اما در این روایت محور اصلی حول ثریاست.این کتاب یک قصه قوی و پر از دیالوگهای زیبا دارد.
@ketab786

معرفی و همخوانی کتاب

23 Aug, 05:00


تاب "سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" به قلم "جیمز موریه" کتابی است که توسط محققان به عنوان اثری با اهمیت فرهنگی بالا انتخاب شده است و بخشی از پایه ی دانش تمدن است که ما آن را می شناسیم. "حاجی بابای اصفهانی" دلاک زاده ی ادب آموخته ای از اهالی اصفهان است که کتاب به سرگذشت وی می پردازد و توسط "جیمز موریه" مأمور سیاسی دولت انگلستان در دوران سلطنت فتحعلی شاه به رشته ی تحریر درآمده است. "سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" از مصنوعات اصلی بازتولید شده است و تا حد امکان در مورد اثر اصلی صادق است. بنابراین شما می توانید منابع اصلی که از آن کپی شده است و تمبرهای کتابخانه ای را مشاهده کنید (زیرا بیشتر این آثار در مهم ترین کتابخانه ها در سراسر جهان قرار گرفته اند) و سایر نمادهای مربوط به کار نیز قابل مشاهده است.
"سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" نوشته ی "جیمز موریه" برای اولین بار در سال 1824 وارد دنیای ادبیات و سرگذشت نامه شد و به سرعت در بخش بزرگی از جهان به عنوان یک کتاب کلاسیک معروف شد؛ میزان معروفیت و محبوبیت "سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" از "جیمز موریه" به حدی افزایش یافت که سبب شد با کتاب شب های عربی بارتون مقایسه شود. شهرت فراگیر این اثر، ناشران این کتاب را واداشت تا با تحقیق و جستجو دریابند که در کشور چندین باشگاه "حاجی بابا" وجود دارد که صدها نفر عضو آن هستند و این امر سبب شگفتی ناشران کتاب "سرگذشت حاجی بابای اصفهانی" گشت. این اثر که این چنین با استقبال عمومی مواجه شده، داستان شگفت انگیزی از ماجراجویی هایی در ایران به قلم "جیمز موریه" می باشد .

@ketab786

معرفی و همخوانی کتاب

23 Aug, 04:59


📚معرفی کتاب:

نام کتاب: هزار و چند شب
نویسنده: سید مهدی موسوی

تعداد صفحات: ۶۴۷

📖درباره کتاب:
رمان هزار و چند شب شانزدهمین کتاب سید مهدی موسوی، نویسنده، شاعر و منتقد ادبی و دومین رمانی است که از او منتشر می‌شود. این اثر که به نوعی نقیضه‌ای بر داستان هزار و یک شب است،، به سبک آن و به شیوه‌ی داستان در داستان نوشته شده و داستان‌های مختلفی را در سبک‌های گوناگون و بازه‌های زمانی مختلف روایت می‌کند. این رمان را می‌توان سفرنامه‌ای پست‌مدرن نامید که در فلاش‌بکی طولانی، مخاطب را با خود به زمان‌ها و مکان‌های گوناگون می‌برد و در پس‌زمینه‌ی روایتی عاشقانه، به بنیادی‌ترین چالش‌های فلسفی انسان معاصر می‌پردازد.

معرفی و همخوانی کتاب

23 Aug, 04:59


ن اثر مجموعه ای است از هشت داستان به هم پیوسته درباره ی مردمان روستایی به نام بیل، که دچار فقر و فلاکت و بدبختی اند. مردم این روستاها آدم‎هایی عامی و بی‎سواد اند، خرافات در این روستا بیداد می کند و مردم برای درمان دردها و بیماری ها و قحطی شدیدی که با آن دسته وپنجه نرم می کنند به جادو و خرافه پناه می برند. بعضی از شخصیت ها ثابت اند و در هر هشت قصه تکرار می شوند که هر کدام نماد کارکتری متفاوت اند. عزاداران بیل نثری شیوا و سلیس دارد و کوتاهی جمله ها و دیالوگ ها به داستان ریتم و ضرباهنگ تندی داده است. جمال میرصادقی منبع الهام ساعدی برای این داستان ها را، کتاب «نقاب مرگ سرخ» نوشته ی «ادگار آلن پو» می داند. فضای داستان، تاریک و تلخ است و ساعدی ترجیح داده است که تنها راوی اثر باشد و بی طرفی خود را حفظ کند. این اثر تاکنون دوازده بار تجدید چاپ شده است و هنوز اثری خواندنی به حساب می آید.

@ketab786

1,962

subscribers

712

photos

51

videos