مجموعه ارتوپدي كاميار @kamyarotc Channel on Telegram

مجموعه ارتوپدي كاميار

@kamyarotc


تشخيص و درمان ناهنجاري هاي ارتوپدي كودكان و بزرگسالان.

تحت نظارت دكتر عرب جراح و متخصص ارتوپدي

مجهز به پيشرفته ترين سيستمهاي ارزيابي و تشخيصي

تهران پاسداران گلستان دوم پ٨٥ واحد١٣
02126653301

02126653250

@Hmtb_support

https://zil.ink/kamyarotc

مجموعه ارتوپدي كاميار (Persian)

مجموعه ارتوپدي كاميار یک کانال تلگرامی است که به تشخیص و درمان ناهنجاری‌های ارتوپدی کودکان و بزرگسالان می‌پردازد. این کانال تحت نظارت دکتر عرب، جراح و متخصص ارتوپدی فعالیت می‌کند. با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین سیستم‌های ارزیابی و تشخیصی، این مجموعه به ارائه خدمات با کیفیت برای مشتریان خود متعهد است. مجموعه ارتوپدی کامیار در منطقه پاسداران، گلستان دوم، پلاک 85، واحد 13 واقع شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت می‌توانید با شماره‌های تماس 02126653301 و 02126653250 تماس بگیرید. همچنین می‌توانید از طریق آیدی کاربری @Hmtb_support و لینک زیر اطلاعات بیشتری دریافت کنید: https://zil.ink/kamyarotc

مجموعه ارتوپدي كاميار

21 Nov, 06:01


روش های پیشگیری از زانوی پرانتزی
هیچ روش دقیقی برای پیشگیری از پای پرانتزی وجود ندارد، اما می‌توان با استفاده از یک سری اقدامات خاص از ایجاد زانو یا پای پرانتزی پیشگیری کرد. برای مثال، می‌توانید با دریافت ویتامین D کافی، هم از طریق رژیم غذایی و هم قرار گرفتن در معرض نور خورشید، از بروز بیماری راشیتیسم پیشگیری نمایید.
اگر کودک شما بعد از ۲ سالگی هنوز دارای زانوی پرانتزی است، حتما به پزشک مراجعه کنید. تشخيص زودهنگام زانو پرانتزی به شما و فرزندتان در درمان اين عارضه كمک می كند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

21 Nov, 06:00


عوارض پای پرانتزی
عوارض ابتلا به پای پرانتزی در صورت عدم مراجعه به موقع به پزشک ارتوپدی به شرح زیر می باشد:
آرتروز زانو
آسیب رسیدن به مینیسک زانو
تخریب و آسیب به غضروف زانو
ناتوان شدن در انجام فعالیت های روزانه
درد شدید
بی حسی

مجموعه ارتوپدي كاميار

21 Nov, 05:55


سلام روز بخير. در ادامه مبحث زانوی پرانتزی و عوارض و درمان آن همراه شما هستیم.

همراهی شما افتخار ماست🌻🌻

مجموعه ارتوپدي كاميار

20 Nov, 05:49


📣جهت اطلاع از شرايط كاري خدمت مخاطبين و سروراني كه به تازگي با مجموعه ارتوپدي كاميار آشنا شدند، عرض ميداريم:

❇️كليه مراحل تشخيص، بررسي، درمان و پيگيري انواع ناهنجاري ها ارتوپدي در تمامي سنين تحت نظارت:👇

👨‍⚕️جناب آقاي دكتر عرب

🔹جراح و متخصص ارتوپدي
🔹فوق تخصص جراحي زانو و لگن
🔹آسيبهاي ورزشي
🔹پزشك فدراسيون پزشكي ورزشي
انجام ميپذيرد.

اين مركز مجهز به پيشترفته ترين سيستمهاي اسكن ٢بعدي و ٣بعدي
كف پا و نيز ستون فقرات ميباشد، جهت تشخيص مشكلات و بررسي ساختار كف پا، مچ پا، زانو و ستون فقرات بدون تابش اشته هاي مضر.

❇️سعي داريم با ارائه خدمات مطلوب بر پايه جديدترين روشهاي درماني روز دنيا با بكارگيري از توان و تجربه تكنسين هاي مجموعه، در ارتقاع سطح سلامت خانواده شما سروران سهيم باشيم.

آنچه آموخته و تجربه نموده ايم با افتخار براي فرداي بهتر و سلامت تر شما گراميان بكار خواهيم بست.💐


مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

☎️تلفن تعيين نوبت شنبه تا پنج شنبه
ساعت ١٠ الي ١٧

📞 02126653065
📞 02126653250
📞 02126653301
📞 02126652979

مجموعه ارتوپدي كاميار

20 Nov, 05:48


پزشک و جراح ارتوپد از لحاظ فیزیکی پاها و زانو ها را بررسی می کند؛ بدین صورت که ابتدا از فرد می خواهد پاهای خود را در کنار هم قرار دهد تا برسی کند که آیا فاصله ی بین زانو ها بیشتر از حد معمول است یا خیر.
باید به این نکته توجه داشت که چنانچه فرد علائم زیر را مشاهده کرد، باید به پزشک ارتوپد جهت معاینه و درمان مراجعه نماید:
❇️پاها به خودی خود صاف نمی شوند.
❇️خم شدن پا نامتقارن است.
❇️دیده شدن علائمی مانند درد، لنگیدن، ❇️ضعف یا مشکل در دویدن و راه رفتن.
تشخیص بیماری پاهای خمیده یا راشیتیسم نیاز به عکس برداری با اشعه ایکس دارد که اگر فرد مشکوک به راشیتیسم باشد، پزشک با تجویز آزمایش خون تعیین می کند که فرد به این بیماری مبتلا شده است یا خیر.
اگر پزشک تشخیص دهد که فرد به پای پرانتزی شدید دچار است که زوایای طبیعی مفصل زانو را تحت تاثیر قرار داده است، با توجه به سن و شرایط دیگر فرد روش جراحی را برای درمان توصیه می نماید.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Nov, 04:33


نوع و میزان درجه پای پرانتزی
میزان قوس و انحنا و فاصله بین زانوها در حالتی که فرد پاهای خود را جفت کرده است، اصلی ترین فاکتور برای دسته بندی درجه این بیماری می باشد. در صورتیکه فرد به حالت طاق باز دراز کشیده و دو قوزک پا به هم چسبیده باشند، میزان فاصله بین دو کندیل داخلی ران اندازه گیری می شود. اگر این فاصله کمتر از ۲.۵ سانتی متر باشد، پای پرانتزی درجه یک، بین ۲.۵ تا ۵ سانتی متر پای پرانتزی متوسط یا درجه دوم و بیشتر از آن در درجه سوم قرار دارد. درمان پای پرانتزی خفیف یا درجه اول در اغلب مواقع با پوشیدن کفش طبی و انجام حرکات ورزشی قابل درمان می باشد. برای درمان نوع دو و سوم پرانتزی بودن پا روش های دیگری توسط پزشک و جراح ارتوپد تجویز می گردد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Nov, 04:33


سلام و صبح بخیر خدمت همه سروران عزیز. امیدوارم روز خوبی را پیش رو داشته باشید. با ادامه مبحث زانوی پرانتزی در خدمت شما هستیم.
لطفا مطالب را با دقت مطالعه فرمایید.

همراهی شما افتخار ماست🌻🌻

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 08:34


🔻توضیحات دکتر عرب راجع به صدای مفاصل

حتما تا انتها ببینید.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:36


شکستگی در بخش زانو ها و مفاصل: شکستگی در قسمت زانو یا به اصطلاحی مو برداشتن زانو در هنگام رشد باعث غیر طبیعی شدن فرم پا و پرانتزی شدن آن می شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:33


علل ارثی و ژنتیکی:در برخی موارد افراد از سن کودکی به صورت مادرزادی به این بیماری دچار می شوند. در نتیجه اگر علت زانوی پرانتزی عوامل ژنتیکی باشد، باید مورد درمان قرار بگیرد؛ چرا که به خودی خود درمان نمی شود

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:31


عفونت در زانو: عفونت و زائده های استخوانی، در بین بزرگسالان رایج است که باعث پرانتزی شدن پاها و بیماری ژنووراروم می شود. این بیماری می تواند زمانی رخ دهد که فرد دچار شکستگی استخوان شده و این شکستگی به درستی بهبود پیدا نکرده است.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:30


کوتولگی یا آکندروپلازی: آکندروپلازی نوعی کوتولگی است که باعث خمیده شدن پاها برای مدت طولانی می شود

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:08


آرتروز زانو: آرتروز باعث از بین رفتن غضروف و ساییدگی استخوان ها می شود که به مرور زمان و با پیشرفت آرتروز ساییدگی نیز بیشتر شده و باعث پرانتزی شدن پاها می شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:07


سلام.امیدوارم روز خوبی را در پیش رو داشته باشید. با ادامه علت های زانوی پرانتزی درخدمت شما هستیم.
با ما همراه باشید 🌻🌻

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Nov, 10:48


راشیتیسم: راشیتیسم یک بیماری استخوانی است که به دلیل کمبود کلسیم، فسفر و ویتامین D (که همگی برای داشتن استخوان‌های قوی لازم هستند) ایجاد می‌شود. ابتلا به راشیتیسم در کشورهای توسعه یافته به ندرت اتفاق می افتد؛ چرا که بسیاری از محصولات غذایی با ویتامین D غنی شده اند. شایان ذکر است که این بیماری همچنین می تواند توسط یک مشکل ژنتیکی که مانع از جذب ویتامین D می شود، ایجاد شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Nov, 10:45


بیماری بلانت: بیماری بلانت زمانی اتفاق می‌افتد که صفحات رشد اطراف زانو کند می‌شوند یا ساخت استخوان جدید متوقف می شود، بیماری بلانت ممکن است بین تولد تا سن ۳ سالگی اتفاق بیفتد و معمولا در هر دو زانو رخ می دهد. بیماری بلانت نوجوانان و کودکان بالای ۱۰ سال را تحت تاثیر قرار می دهد و این احتمال نیز وجود دارد که فقط یک زانو را درگیر کند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Nov, 08:09


عوامل ایجاد زانو یا پای پرانتزی چیست ؟

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Nov, 08:08


تفاوت پای پرانتزی و زانوی ضربدری چیست ؟
نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که پای پرانتزی با پاری ضربدری متفاوت است. پای پرانتزی به حالتی گفته می شود که در آن زانوها به بیرون خم شده و فضای بین مچ پا کاهش می‌یابد، اما پای ضربدری به وضعیتی اطلاق می‌شود که در آن زانوها به هم نزدیک شده و فضای بین مچ پاها افزایش یابد. پای پرانتزی و زانوی ضربدری هر دو نوعی بدشکلی زانو به حساب می آیند.
عارضه زانوی ضربدری که به آن ژنووالگوم نیز می گویند؛ از سن ۳ تا ۴ سالگی کودک آغاز می شود که در این حالت زاویه زانو کاملا به سمت داخل خم می باشد. این شکل از زانوی ضربدری، تا سن ۶ سالگی، بهبود می‌یابد.
در صورتی که این عارضه درمان نشود، با بالا رفتن سن می تواند منجر به چرخش نامناسب یا پیچ‌ خوردگی استخوان درشت‌نی شود. یعنی پاها در مقایسه با زانوها، یا به‌سمت داخل یا خارج می‌چرخند.

18,054

subscribers

2,278

photos

75

videos