مجموعه ارتوپدي كاميار @kamyarotc Channel on Telegram

مجموعه ارتوپدي كاميار

@kamyarotc


تشخيص و درمان ناهنجاري هاي ارتوپدي كودكان و بزرگسالان.

تحت نظارت دكتر عرب جراح و متخصص ارتوپدي

مجهز به پيشرفته ترين سيستمهاي ارزيابي و تشخيصي

تهران پاسداران گلستان دوم پ٨٥ واحد١٣
02126653301

02126653250

@Hmtb_support

https://zil.ink/kamyarotc

مجموعه ارتوپدي كاميار (Persian)

مجموعه ارتوپدي كاميار یک کانال تلگرامی است که به تشخیص و درمان ناهنجاری‌های ارتوپدی کودکان و بزرگسالان می‌پردازد. این کانال تحت نظارت دکتر عرب، جراح و متخصص ارتوپدی فعالیت می‌کند. با بهره‌گیری از پیشرفته‌ترین سیستم‌های ارزیابی و تشخیصی، این مجموعه به ارائه خدمات با کیفیت برای مشتریان خود متعهد است. مجموعه ارتوپدی کامیار در منطقه پاسداران، گلستان دوم، پلاک 85، واحد 13 واقع شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت می‌توانید با شماره‌های تماس 02126653301 و 02126653250 تماس بگیرید. همچنین می‌توانید از طریق آیدی کاربری @Hmtb_support و لینک زیر اطلاعات بیشتری دریافت کنید: https://zil.ink/kamyarotc

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Jan, 08:53


دلايل كوتاهي آشيل در كودكان:

🔴علت عملكردي (ناشناخته):

راه رفتن روی پنجه با علت ناشناخته یک اصطلاح برای توصیف عارضه‌ای است که در آن کودکان بدون وجود هیچ دلیل مشخصی با پیروی از الگوی گام برداشتن پنجه به پنجه راه می‌روند. این نوع عارضه را راه رفتن از روی عادت روی پنجه پا نیز می‌گویند كه اگر درمان نشود موجب ايجاد كوتاهي آشيل ميگردد.

🔴اختلال طیف اوتیسم (ASD):

برخی کودکان به دلیل گونه خاصی از تحریک حسی موجود در هنگام راه رفتن روی پنجه این شیوه راه رفتن را انتخاب می‌کنند. هیچ گرفتگی یا کوتاهی در عضله‌های ساق پا وجود ندارد و روی پنجه راه رفتن صرفاً دلیلی حسی دارد.

🔴فلج مغزی (CP):

کودکان مبتلا به فلج مغزی خفیف به دلیل آسیب دیدن عضله‌های ساق پا (گاستروکنمیوس) و سفت و منقبض بودن این عضله‌ها روی پنجه راه می‌روند. این گرفتگی عضلانی باعث می‌شود تا عضله‌های ساق پا همواره منقبض باشند و پا را آن‌قدر به سمت بالا بکشند که کودک پنجه‌اش را هنگام نشستن به طور عمودی روی زمین بگذارد یا روی پنجه پا بایستد. چنانچه این گرفتگی کاهش نیابد یا تعدیل نشود، عضله به مرور زمان به قرار گرفتن در این موقعیت کوتاه شده عادت می‌کند، سفت می‌شود و راه رفتن معمولی دشوارتر می‌شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Jan, 08:53


💫 کودکم چقدر باید تحرک داشته باشد؟

تحرک و فعالیت بدنی، زیربنای سلامتی و رشد جسمانی و ذهنی کودکان در آینده است. در دنیایی که تکنولوژی و صفحه‌های دیجیتالی هر روز بیشتر در زندگی کودکان ما نفوذ می‌کنند، اهمیت تحرک فیزیکی برای کودکان به یک موضوع حیاتی تبدیل شده است. فعالیت‌های بدنی نه تنها به تقویت عضلات و استخوان‌ها کمک می‌کنند، بلکه برای رشد همه‌جانبه مغز و توانایی‌های ذهنی کودکان نیز ضروری هستند.

برای کودکان نوپا، فعالیت بدنی جنبه‌ا‌ی کلیدی در رشد مهارت های حرکتی، تعادل و هماهنگی آن‌ها به شمار می‌آید. در این سن حساس، کودکان از طریق بازی و کاوشِ محیط اطرافشان یاد می‌گیرند. به آنها فرصت دهید تا بدوند، بپرند، و فعالیت‌های بدنی متنوع داشته باشند. علاوه بر بازی‌های آزاد، بهتر است فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده‌ای نیز برای تقویت توانایی‌های فیزیکی فرزندتان در نظر بگیرید.

در این ویدئو توضیحاتی درباره‌ی اهمیت تحرک و فعالیت فیزیکی برای کودکان  ارائه شده است.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Jan, 06:25


دقت داشته باشيد:

كوتاه بودن و يا سفت بودن تاندون آشيل در هر سني براي شخص مبتلا ميتواند دردسر ساز باشد:👇

♦️در سنين كودكي و نوپايي در قالب روي پنجه راه رفتن خود را نشان ميدهد (كه به مرور ميتواند عامل ايجاد ناننجاري هاي ارتوپدي مختلفي باشد)

♦️در بزرگسالان ميتواند عامل ايجاد گودي كمر، افتادگي شانه يا قوز پشتي(شخص مبتلا مجبور است بيش از حد وزن بدن را به جلوي پا اعمال كند و تنه بيش ازحد به جلو رانده شده موجب ايجاد اختلال در ستون فقرات ميگردد)
همچنين در ورزشكاران كه مداوم نياز به حركات مختلف مچ پا دارند آنها را محدود ميكند.

♦️همچنين در فعاليت هاي روزمره مانند نشستن روي دوپا (چنباتمه زدن) براي افرادي كه مجبور هستند در سطح پايين كار كنند مانند صنعتگران و مكانيك هاي خودرو و... مشكلات مختلفي ايجاد ميكند و يا در استفاده از سرويس بهداشتي ايراني شخص دچار مشكل ميشود.

♦️مخصوصاً در بانوان كه دچار پاشنه درد و يا خار پاشنه ميباشند يكي از دلايل اصلي كوتاهي تاندون آشيل ميباشد.

🔰پس اين تاندون در بدن ما از اهميت بالايي برخوردار است كه عدم توجه به مشكلات تاندون آشيل اثرات بدي در عملكرد اسكلت و عضلات بدن ما دارد.

🙏لطفا به ادامه بحث توجه بفرماييد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Jan, 06:25


آناتومي تاندون آشيل:

🔹تاندون آشيل به عضله سه سر ساقی که در پشت ساق قرار دارد متصل است.
🔹این تاندون ۱۵ سانتی متر طول دارد و در پائین با یک زاویه ۳۰ درجه به استخوان پاشنه اتصال دارد.
🔹حرکات تاندون توسط یک بورس بافت همبند تسهیل می شود.
این تاندون از محل اتصال به استخوان و عضله سه سر خونگیری می کند.

🔹تاندون هاي پشت ساق که از عضله سه سر ساقی و تاندون آشیل شکل می گیرد در بالا به زانو و در پائین به استخوان پاشنه اتصال دارند و سبب بسته شدن زانو و خم شدن به عقب کف پا می شوند.

🔹در حین دویدن نیرویی معادل ۱۰ برابر وزن بدن بر واحد سطح تاندون آشیل وارد می شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Jan, 06:24


📣تاندون یا زردپی آشیل چيست؟

🔰تاندون یا زردپی آشیل قویترین تاندون یا زردپی بدن است.

🔹این تاندون موجب اتصال عضلات گاستروکنمیوس و سولئوس به پشت استخوان پاشنه شده و با انتقال نیرو از طرف عضله به استخوان موجب پایین آمدن پا یا پلانتار فلکشن Plantar flexion میشود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Jan, 06:24


سلام روز خوش

🔰قصد داريم در روزهاي آينده در خصوص اختلالات تاندون يا زردپي آشيل صبحت كنيم.

🔹اين تاندون در اندام تحتاني و به عبارتي در عملكرد عضلاني و اسكلتي كل بدن ما، نقش اساسي دارد.

⛔️هرگونه اختلال و يا كوتاهي (سفتي بيش از حد) در اين تاندون ميتواند اثار مخربي در زندگي روزمره ما داشته باشد مانند روی پنجه راه رفتن در افراد، لذا توجه به آن خالي از لطف نيست.

📣بنا به درخواست تعداد زيادي از شما مخاطبين به بررسي اين مسئله ميپردازيم لطفا با مطالب پيش رو همراه باشيد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

18 Jan, 06:35


والدین گرانقدر با دقت مطالعه بفرمایید
👆👆👆👆👆

مجموعه ارتوپدي كاميار

18 Jan, 06:35


دلايل ايجاد گودي كمر در كودكان:

♦️گاهي گودي كمر در كودكان بدون هيچ علت شناخته شده اي ايجاد ميگردد.

⛔️عواملي كه باعث افزايش قوس كمري در كودكان و نوجوانان ميگردد عبارتند از:

١- 📌ضعف عضلاني و ماهيچه هاي ناحيه باسن و لگن و شكم (عدم استحكام اين عضلات منجر به اعمال فشار به ناحيه اتنهايي ستون فقرات ميگردد و قوس كمر افزايش پيدا ميكند.)

٢- 📌اختلالات ژنتيكي و عوامل وراثتي يكي از فاكتورهاي تاثير گذار در گودي كمر كودكان ميباشد.

٣- 📌نامناسب بودن حالتهاي ايستادن و نشستن (طرز ناصحيح قرار دادن بدن كودكان و نوجونان در وضعيت هاي نشستن و خوابيدن و ايستادن ميتواند به مرور زمان راستاي ستون فقرات را دچار انحراف كند)

٤- 📌عدم تحرك و ورزش كردن و قرار گرفتنهاي مداوم در پوزيشنهايي مانند نشستن در مقابل تلويزيون و لب تاپ و يا بازي با كنسولهاي بازي و نشستن طولاني براي مطالعه و... ميتواند باعث تضعيف عضلات و تغيير شكل ستون فقرات گردد.

٥- 📌نرمي مفاصل (يكي از فاكتورهاي موثر در ايجاد انواع انحرافات در ستون فقرات و اسكلت بدن كودكان و نوجوانان)

٦- 📌بيماري هايي كه باعث ايجاد ضعف عضلاني در اندام تحتاني ميشوند مانند:
♦️فلج مغزی يا
مینولومینگوسئل، یک حالت ارثی که در آن نخاع دارای شکافی در استخوان های کمر هستند. دیستروفی عضلانی, گروهی از اختلالات ارثی که باعث ضعف عضلانی می شوند. آتروفی عضلانی ستون فقرات, بیماری ارثی که باعث حرکات غیرارادی می شود. آرتروگریپوزیس، یک مشکل که در هنگام تولد رخ می دهد، جایی که مفاصل می توانند به اندازه طبیعی حرکت کنند.

٧- 📌ايجاد آسيب به لگن و كمر در حوادث كه گاهي ميتواند موجب ايجاد گودي كمر شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

18 Jan, 06:34


سلام روز بخیر

🔰بنا به درخواست شما گراميان در روزهاي گذشته مبحث گودي كمر و يا لوردوز در كانال مطرح گرديد.


📣و عرض كرديم دلايل ايجاد گودي كمر در افراد چيست و همچنين چه رفتارهايي در زندگي روزمره باعث تشديد و افزايش قوس كمري ميگردد.

🔹امروز نيز با ادامه مطالب مربوط به گودي كمر مخصوصاً در كودكان و نوجوانان در خدمتتان هستيم.

🙏لطفا با دقت مطالب را دنبال بفرماييد👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Jan, 06:00


علل گودی کمر شدید در زنان:

  🔰به علت این که قوز پشت و ناهنجاری‌‌های ستون فقرات و ضعف عضلات شکمی در خانم ها شایع تر می باشد ، گودی کمر بیش از حد هم در آنها نسبتاً بیشتر است.

خانم‌ها در سنین  نسبتا پایین ‌تر
دوره رشد ناگهانی بلوغ خود را تجربه می‌کنند و همین امر در کنار خاصیت شل کنندگی هورمون های زنانه برای مفاصل  علت بالاتر بودن ناهنجاری‌های اسکلتی عضلانی از جمله ستون فقرات در خانم هاست .

⛔️استفاده از کفش‌های پاشنه بلند هم عامل دیگری برای ابتلا به گودی بیش از حد کمر در خانم ها می باشد. خانم ها باید کفشی را بپوشند که پاشنه ان  بیشتر از3 تا 5 سانتی‌متر نباشد. در ثانی باید پاشنه کفش،پهن و دارای لژ باشد.

♦️بارداری هم به افزایش قوس کمر کمک می کند. در دوران حاملگی شکم به جلو آمده و از طرف دیگر عضلات شکم شل می‌شود و در صورت عدم انجام ورزش برای گودی کمر بعد از دوران بارداری تا حدودی این افزایش قوس کمر پایدار می ماند.

 ⛔️وضعیت غلط شیردهی بعد از بارداری هم به طور مضاعف به این افزایش قوس کمک می کند. مادران باید  هنگام شیردهی بالشی را روی پای خود بگذارند و شیر خوار خود را روی آن قرار داده و بعد  شیر دهند و در بعضی از فواصل هم خوابیده به کودک خود شیر دهند  تا دائما فشار بر یک نقطه کمر یا غیر صحیح وارد نشود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Jan, 05:59


اين ١٠ علت دلايل شايع ابتلا به قوس كمري بيش از حد يا لوردوز در ميان كل مردم دنيا ميباشد👆👆

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Jan, 05:59


دلايل شايع و معمول ايجاد گودي كمر عبارتند از:

١- 📌ضعف عضلات ناحيه شكم و كمر كه باعث ميگردد عضلات نتوانند جلوي ايجاد قوس بيش از حد را بگيرند.

٢- 📌چاقي و شكم بزرگ

٣- 📌رفتارهاي غلط و ناصحيص در امور روزمره زندگي و به صورت طولاني مدت قرار دادن راستاي ستون فقرات در شرايط نامطلوب مانند بد نشستن و بد خوابيدن.

٤- 📌عوامل ژنتيكي و وراثتي در ايجاد گودي كمر.

٥- 📌كايفوزيس يا انحناي بيش از حد مهره هاي مياني كمري كه باعث ميگردد طرز نشستن و ايستادن فرد بهم بريزد و فشار بيش از حد به قوس كمري وارد گردد.

٦- 📌ابتلاي به پوكي استخوان و كم تراكم شدن حجم مواد استخواني و آمده گي مهره هاي ستون فقرات براي بد شكلي

٧- 📌اختلالات عصبي عضلاني مانند ديستروفي عضلاني باعث تضعيف عضلات در نقاط مختلف بدن ميشود.

٨- 📌مشكلات مادر زادي ستون فقرات در كودكان كه گاهاً با مشكلات در لگن همراه است.

٩- 📌اسپوندیلولیستزیس یا سرخوردگی مهره (شرایطی که در آن مهره های ستون فقرات به سمت جلو و عقب لغزش داشته و روی مهره بعدی قرار می‌گیرند)

١٠- 📌اکوندروپلازی (یک نوع خاص از بیماری کوتولگی)
 

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Jan, 05:59


سلام وقت شما بخير و شادي

🔰چند روزي هست با بررسي مبحث گودي كمر در خدمتتان هستيم.

🔹روز گذشته عوامل موثر در افزايش قوس كمري را ارائه نموديم، امروز نيز قصد داريم در اين خصوص و نيز در رابطه با دلايل افزايش قوس كمر و يا گودي كمر مطالبي را خدمتتان مطرح كنيم.

🙏خواهشمنديم مثل هميشه با ما همراه باشيد.

افتخار ما همراهي شماست
اعتبار ما اعتماد شماست

مجموعه ارتوپدي كاميار

15 Jan, 06:27


مطالب فوق را با دقت مطالعه بفرمایید و  میتوانید جهت انجام مشاوره رایگان با آیدی زیر ارتباط برقرار بفرمایید

مشاوره رايگان:👇
@hmtb_support

نیز جهت تعیین وقت برای مراجعه حضوری با تلفنهای زیر تماس بگیرید

☎️تلفن تعيين نوبت شنبه تا پنج شنبه
ساعت ١٠ الي ١٧

📞 02126653065
📞 02126653250
📞 02126653301
📞 02126652979

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Jan, 07:50


📣جهت اطلاع از شرايط كاري خدمت مخاطبين و سروراني كه به تازگي با مجموعه ارتوپدي كاميار آشنا شدند، عرض ميداريم:

❇️كليه مراحل تشخيص، بررسي، درمان و پيگيري انواع ناهنجاري ها ارتوپدي در تمامي سنين تحت نظارت:👇

👨‍⚕️جناب آقاي دكتر عرب

🔹جراح و متخصص ارتوپدي
🔹فوق تخصص جراحي زانو و لگن
🔹آسيبهاي ورزشي
🔹پزشك فدراسيون پزشكي ورزشي
انجام ميپذيرد.

اين مركز مجهز به پيشترفته ترين سيستمهاي اسكن ٢بعدي و ٣بعدي
كف پا و نيز ستون فقرات ميباشد، جهت تشخيص مشكلات و بررسي ساختار كف پا، مچ پا، زانو و ستون فقرات بدون تابش اشته هاي مضر.

❇️سعي داريم با ارائه خدمات مطلوب بر پايه جديدترين روشهاي درماني روز دنيا با بكارگيري از توان و تجربه تكنسين هاي مجموعه، در ارتقاع سطح سلامت خانواده شما سروران سهيم باشيم.

آنچه آموخته و تجربه نموده ايم با افتخار براي فرداي بهتر و سلامت تر شما گراميان بكار خواهيم بست.💐


مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

☎️تلفن تعيين نوبت شنبه تا پنج شنبه
ساعت ١٠ الي ١٧

📞 02126653065
📞 02126653250
📞 02126653301
📞 02126652979

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Jan, 07:49


روشهاي درمان كايفوزيس

یکی دیگر از روشها روش فيزيوتراپي و تمرينات درمانی :

فیزیوتراپ شما می تواند در خصوص انواع گزینه های درمانی نظیر ورزش رفع قوز کمر مخصوص، آموزش هماهنگی ساختمان و حالت بدن، کشش، تمرینات قدرتی، تمرینات تنفسی، مدیریت درد با استفاده از تسکین دهنده هایی نظیر گرما، یخ و تحریک الکتریکی نظیر تحریک الکتریکی عصب از راه پوست (TENS)، درمان دستی بافت نرم یا عضلات و تاندون (با استفاده تکنیک های دستی) و آموزش هایی در خصوص بهبود فعالیت های زندگی روزانه و تسهیل کارکرد فیزیکی و تمرینات مربوط به برقراری توازن و پیاده روی در رفع قوز کمر به شما کمک کند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Jan, 07:49


روشهاي درمان كايفوزيس

پس از بررسي موارد گفته شده در شخص مبتلا روشهاي مختلفي براي درمان انتخاب خواهد شد

روش استفاده از بريس:

در كودكان و نوجوانان چون ستون فقرات در حال رشد و تغيير شكل ميباشد بايد ابتدا سازكاري را تهيه كرد كه ساختار عضلات و ستون فقرات شكل اصلي خود را پيدا كنند و اين وضعيت به صورت مداوم ادامه پيدا كند اين امر فقط با استفاده از بريس ممكن خواهد بود.

ساخت بريس كمك ميكند تا به صورت طولاني مدت بدن شخص مبتلا در ساختار مورد نظر پزشك (يعني حالت اصلاح شده ستون فقرات) قرار بگيرد.

این ابزار به عنوان راهنمایی برای هماهنگی صحیح عضلات شانه، گردن و قسمت تحتاتی و فوقانی کمر عمل می کند. بریس ﭘﻮﺳﭽﺮ در کشیدن و نگهداشتن شانه ها به سمت پشت و تحریک بدن برای صاف و راست ماندن کمک می کند.

معمول ترين روش درمان ستون فقرات در افراد زير سن رشد حدوداً تا ١٦ سالگي در تمام دنيا استفاده از بريس هاي پاسچر ميباشد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Jan, 07:48


روشهاي درمان كايفوزيس


🔰در درمان اين عارضه ابتدا بايد چند مورد بررسي شود.

١- ميزان و درجه انحراف

٢- سن شخص مبتلا

٣- دلايل ايجاد كننده كايفوزيس

٤- ميزان عوارض برجاي مانده از انحراف در ستون فقرات براثر كايفوزيس

٥- وزن بيمار

٦- همكاري شخص مبتلا و خانواده او در اجراي پروتكل درماني تجويز شده از طرف پزشك متخصص

🔰پس از تشخيص اوليه توسط والدين يا خود شخص با توجه به علائم مطرح شده، بايد به متخصص ارتوپدي و يا متخصص جراحي مغزواعصاب مراجعه نمود.
پزشك متخصص با در نظر گرفتن موارد فوق بهترين روش درمان را تجويز خواهد نمود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Jan, 07:48


🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩🟩
سلام وقت بخیر

پس از بررسی دلایل ایجاد کایفوزیس و عوامل موثر در تشدید آن قصد داریم به روشهای درمان این ناهنجاری ستون فقرات بپردازیم.

لطفا با ما همراه باشید.🙏

مجموعه ارتوپدي كاميار

07 Jan, 06:29


اعضاي محترم كانال توجه بفرماييد:

🔹بسياري از مشكلات اسكلتي بر اثر مداومت در عادتهاي بد است.
عادات بد در حالات نشستن، خوابيدن، راه رفتن و پوزيشن هاي غلطي كه هنگام استفاده از كامپيوتر،  تبلت و گوشي همراه به اندام خود ميدهيم در طولاني مدت باعث ايجاد دفورميتي ها و ناهنجاري ها اسكلتي ميشود.

خيلي از اين مشكلات به راحتي با تغيير الگوي زندگي قابل رفع و يا پيشگيري است.

در كودكان و نوجوانان كه بيشتر در معرض تغيرات ساختار اسكلتي هستند توجه به حالات راه رفتن، نشستن و خوابيدن اهمّيت بسيار زيادي دارد. با هوشياري والدين و تذكر به موقع آنها ميتوان از ابتلاع به ناهنجاري هاي اسكلتي پيشگيري كرد.

در كنارتان هستيم.💐

مشاوره رایگان
@hmtb_support

مجموعه ارتوپدي كاميار

07 Jan, 06:27


سلام و صبح بخیر🩵

در روزهاي گذشته يكي از انحرافات شايع ستون فقرات به نام كايفوزيس را بررسي نموديم.

📌مشخص گرديد كه الگوي زندگي افراد بسيار در تغيير شكل و وضعيت ستون فقرات در طول زندگي موثر است.

♦️نوع نشستن

♦️حالات مختلف خوابيدن مخصوصاً خوابيدن روي شكم

♦️استفاده از وسايلي همچون كوله پشتي و كيف هاي غير استاندارد در كودكان و نوجوانان

♦️استفاده بيش از حد از وسايل الكترونيكي مانند موبايل، تبلت و كنسول هاي بازي در حالتي كه بدن خميده شده و سر در حالت افتاده قرار بگيرد

♦️ورزشهاي غير حرفه اي و علمي

♦️ساعات طولاني جهت مطالعه و درس خواندن سر شخص در وضعيت نامناسب قرار بگيرد (مخصوصاً افرادي كه در مقاطع مختلف براي كنكور مطالعه ميكنند)

♦️نشستنهاي طولاني در حالت قوزكردن و رها كردن بدن

⛔️تمام موارد فوق جز عواملي هستند كه به راحتي ميتوانند. عامل ايجاد انحراف در ستون فقرات شوند.

🔰پس توصيه ميكنيم مخصوصاً به والدين تا با دقت بيشتر به ساختار و وضعيت اسكلت بندي كودكان و نوجوانان مراقب باشد تا موارد فوق را انجام ندهند و بتوانيد از ايجاد انحرافات ستون فقرات جلوگيري كنيد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Jan, 06:44


سلام وقت بخیر خدمت همه همراهان عزیز.🍀🌺

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
توجه توجه

لطفا جهت آگاهی  از انحرافات ساختاری فرزندان خود اعم از

کف پای صاف

زانوی ضربدری

زانوی پرانتزی

راه رفتن و ب داخل گذاشت پاها

قوز پشتی

گودی کمر

و سایر انحرافات اسکلتی عضلانی
میتوانید جهت مشاوره رایگان  به آیدی زیر پیام دهید

❇️@Hmtb_support

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Jan, 06:43


روشهاي تشخيص كايفوزيس:

🔰به منظور تشخیص کیفوز پزشک ضمن انجام معاینه جسمانی نحوه راه رفتن و حرکت کردن بیمار را نیز بررسی می‌کند. شاید از بیمار بخواهند در جهات مختلف خم شود تا انعطاف‌پذیری وی تست شده و ستون فقرات واضح‌تر دیده شود. پزشک عکس‌العمل‌ها، احساس لامسه و قدرت عضلانی بیمار را نیز بررسی می‌کند.

تست‌های اضافی که برای تأیید تشخیص پزشک تجویز می‌شوند عبارتند از:
🔹انجام MRI و سی تی اسکن که
عصب‌ها و ناهنجاری‌های موجود در طناب نخاعی را به پزشک نشان می‌دهند.

🔹 آزمایشات عصبی که نشاندهنده تحت فشار بودن عصب‌هاست.

🔹عکس رادیولوژی که زاویه خمیدگی ستون فقرات در آن مشخص است. شاید چندین عکس رادیولوژی از چند موقعیت مختلف گرفته شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Jan, 06:42


عوارض علائم ظاهري كايفوزيس:

📌نشانه هاي ظاهري كايفوريس در درجه اول ظاهر گرد و برآمده ناحيه كتف و پشت شخص مبتلا ميباشد.

ساير علايم عبارتند از:

خميدگي در ناحيه ستون فقرات منتهي به ناحيه گردن

افتادگي شانه ها

سر به جلو بودن (ناحيه سر و گردن در حالت راه رفتن و ايستادن از تنه شخص جلوتر است)

خستگي و كوفتگي در ناحيه پشت و گردن

برابر نبودن ارتفاع شانه ها زماني كه شخص صاف ايستاده است

درد مضمن در ستون فقرات مخصوصاً در محدوده وسط و شانه ها و نيز گردن به همراه كتف

احساس خشك شدن عضلات در ناحيه گردن و پشت

با زحمت و درد مواجه شدن در فعاليت ها مانند رانندگي و نگاه كردن به سمت بالا و طرفين و نيز بلند شدن پس از مدتي از حالت نشستن يا درازكشيدن

مشكلات تنفسي و درد در قفسه سينه در موارد پيشرفته

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Jan, 06:41


سلام وقت بخیر

در ادامه مطالب مربوط به قوزپشتی در خدمتتان هستیم

متاسفانه در دنیای مدرن امروز که همه انسانها اجتناب ناپذیر مجبور به استفاده از وسایل الکترونیکی و فضای مجازی هستن مخصوصا با اوضاع کرونا و برگزاری کلاسهای آنلاین، نیاز هست که بیشتر به نحوه نشستن و ساختار ستون فقرات اطرافیان دقت کنیم.

لطفا با حوصله و دقت مطالب را دنبال بفرمایید.

اعتبار ما اعتماد شماست💐
افتخار ما همراهی شماست💐

مجموعه ارتوپدي كاميار

04 Jan, 07:17


والدین گرانقدر

مخصوصا شما عزیزانی که فرزندانتان مشغول به تحصیل هستند خواهشمندیم به نحوه نشستن و ایستادن فرزندانتان کاملا دقت کنید.

مطالب مربوط به قوزپشتی بنا به درخواست های مکرر شما عزیزان ارائه میگردد لطفا با دقت مطالعه بفرمایید 👆

مجموعه ارتوپدي كاميار

04 Jan, 07:17


ساير دلايل كايفوزيس:

♦️كیفوز شوئرمن Scheuermann’ Kyphosis
شوئرمن نام رادیولوژیست دانماركی است كه اولین بار این عارضه را شرح داد. این بیماری هم در نوجوانان با سن حدود 16-10 سال یعنی سن بلوغ بروز كرده و معمولاً شدت قوس ستون مهره در این بیماری بیش از كیفوز نوع قبل است.
مشكل این بیماران بجز تغییر شكلی كه در ستون مهره ایجاد شده است دردی است كه ممكن است در ایستادن و نشستن طولانی مدت بیشتر شود. البته شدت درد اكثرا در حین فعالیت های بدنی و ورزشی هم بیشتر شود. این در حتی بدون درمان بهد از پایان بلوغ بطور خودبخود بهبود میابد.
رادیوگرافی ساده مهره های این بیماران تغییر شكلی را نشان میدهد بطوریكه چند مهره متوالی بجای استوانه ای بودن بصورت گوه دیده میشوند و ارتفاع مهره در جلو كمتر از عقب آن میشود.

♦️كیفوز مادرزادی Congenital Kyphosis
در این نوع كیفوز، ستون مهره جنین در زمانی كه در شكم مادر است خوب تشكیل نشده است. ممكن است دو یا چند مهره از یك طرف به هم چسبیده باشد یا یم مهره بصورت ناقص تشكیل شده باشد كه در نتیجه آن بعد از تولد با رشد بچه قوس ستون مهره بتدریج بیشتر میشود.

تشكیل مهره ناقص گوه شكل در كیفوز مادرزادی 
اسپوندیلیت انكیلوزان
اسپوندیلیت انكیلوزان یك نوع رماتیسم ستون مهره است كه میتواند موجب كیفوز شود

♦️تخریب یا تغییر شكل مهره:
این تغییر شكل میتواند به علت شكستگی یا عفونت یا تومور مهره و یا به علت پوكی استخوان ایجاد شود.

♦️ضعف عضلات ستون مهره:
این وضعیت میتواند در جریان بیماری هایی مثل دیستروفی های عضلانی، فلج اطفال و فلج مغزی ایجاد شود. در این موارد عضلات اطراف ستون مهره قدرت كافی ندارند تا آنرا صاف  مستقیم نگه دارند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

04 Jan, 07:17


علل ایجاد کیفوز:

⛔️کیفوز، ممکن است به دلیل طرز نشستن غیر اصولی در دوران کودکی ایجاد شود. در این حالت مهره ها شکل غیر طبیعی پیدا کرده و یا مشکل رشدی در ستون فقرات ایجاد می شود.

⛔️طرز نشستن نادرست
طرز نادرست نشستن در کودکی مانند حالت های خاصی که گاهی کودکان برای نوشتن تکالیف مدرسه از آن استفاده می کنند، می تواند رباط ها و ماهیچه های ستون فقرات را برای حمایت بیشتر کش بیاورد. این کشش موجب می شود که مهره های قفسه سینه از حالت عادی خود خارج شده و کیفوز ایجاد شود. کیفوزی که به دلیل طرز نشستن نادرست ایجاد می شود، به عنوان کیفوز پاسچر (وضعیتی) شناخته می شود.

شکل غیر طبیعی مهره ها
کیفوز گاهی اوقات به دلیل عدم رشد مهره ها ایجاد می شود. در این حالت ممکن است مهره ها به جای شکل مستطیل عادی و جعبه مانند خود به شکل زاویه دار یا مثلثی رشد کنند. این امر موجب می شود که مهره ها از حالت طبیعی خود خارج شوند. در این حالت گفته می شود که کیفوز شوئرمن ایجاد شده است.
در افراد مبتلا به کیفوز شوئرمن، رباط های اطراف ضخیم تر از حد نرمال می شود و ممکن است شرایط را بدتر کند. هنوز مشخص نیست که چه چیزی مخل تشکیل ستون فقرات به شکل نرمال می شود. یک ایده این است که جریان خون به مهره ها دچار اختلال می شود و این موضوع بر روی رشد مهره ها تاثیر می گذارد. گاهی نیز به نظر می رسد یک ارتباط ژنتیکی در این بین وجود دارد که به صورت ارثی در خانواده منتقل می شود.

📌کیفوز مادرزادی
کیفوز مادرزادی ناشی از چیزی است که مخل رشد طبیعی ستون فقرات در جنین شده است. در بسیاری از موارد، در کیفوز مادرزادی، دو یا بیشتر از دو مهره دچار این حالت می شوند. گاهی نیز کیفوز مادرزادی به صورت ارثی به جنین منتقل می شود. در این حالت ژنتیک نقش اصلی در ایجاد اختلال را بازی می کند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

04 Jan, 07:16


سلام روز خوش

در روزهای گذشته مختصر با آناتومی ستون فقرات آشنا شدیم و در ادامه به بررسی ناهنجاری قوزپشتی یا کایفوزیس پرداختیم .
در ادامه به بررسي
دلايل
علائم
عوارض
روشهاي تشخيص
روشهاي درمان
كايفوزيس خواهيم پرداخت، لطفا مطالب را دنبال بفرماييد.

همچنان پر انرژی و با افتخار در خدمتتان هستیم💐

مجموعه ارتوپدي كاميار

01 Jan, 14:51


سلام وقت بخیر خدمت همه همراهان عزیز.🍀🌺

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
توجه توجه

لطفا جهت آگاهی از انحرافات ساختاری فرزندان خود اعم از

کف پای صاف

زانوی ضربدری

زانوی پرانتزی

راه رفتن و ب داخل گذاشت پاها

قوز پشتی

گودی کمر

و سایر انحرافات اسکلتی عضلانی
میتوانید جهت مشاوره رایگان به آیدی زیر پیام دهید

❇️@Hmtb_support

مجموعه ارتوپدي كاميار

01 Jan, 07:36


🔰کودکی و نوجوانی دوره ثبت عادت‌هاست و حفظ وضعیت مناسب ستون فقرات یکی از بهترین عادت‌هایی‌ است که می‌توانیم از ابتدا به فرزندانمان آموزش دهیم.

⛔️قرار گرفتن در وضعیت نامناسب عادت بسیار بدی است که متاسفانه میان خیلی‌ها، مخصوصا کودکان و نوجوانان، رایج است.

⛔️قرارگیری طولانی‌مدت در این وضعیت‌ها باعث تغییر راستای طبیعی ستون فقرات می‌شود؛ پس همیشه به نحوه نشستن، راه رفتن، درس خواندن، نوشتن تکالیف مدرسه، بازی کردن با کامپیوتر، استفاده از تلفن همراه و تبلت، استفاده از کیف و بسیاری دیگر از عادات کودک و نوجوانتان توجه کنید.

مجموعه ارتوپدي كاميار

01 Jan, 07:36


زمانی خمیده شدن پشت آدم‌ ها نماد سالمندی بود اما این روزها سبک زندگی ما و مشکلات زندگی باعث شده است که کمتر به سلامت‌ مان توجه کنیم و ناگهان یک روز جلوی آینه برویم و ببینیم که در سنین جوانی هم کمی خمیده به نظر می ‌رسیم.

📌کایفوزیس ستون مهره‌ها همان قوز است که مردم با آن آشنا هستند و اگر بخواهیم عبارت فارسی صحیح ‌تری برای آن به کار ببریم، باید بگوییم گوژپشتی که انواع مختلفی دارد و در سنین مختلف، علل متفاوتی آن را ایجاد می‌ کنند.

♦️مخصوصا در جوامع امروز با توجه به سبك زندگي و استفاده بيش از حد از لوازم الكترونيكي مانند موبايل و تبلت و لپ تاپ و... در نوجوانان بيشتر به چشم ميخورد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

31 Dec, 06:20


گوژپُشتی (با نام علمیِ کیفوز یا کایفوزیس، (Kyphosis)

گونه‌ای نقص است که در آن ستون فقرات به علل مختلفِ مادرزادی یا اکتسابی دچار افزایش قوس غیرطبیعی در ناحیهٔ سینه‌گاهی (Thoracic) می‌شود.

♦️البته گوژپشتی در ناحیه گردنی یا کمری هم ممکن است به‌وجود آید اما معمول میزان آن به‌اندازه‌ای نیست که سبب از بین رفتن کامل تورفتگی گردنی و کمری شود؛ ازاین‌رو این واژه بیشتر برای ناحیهٔ سینه‌ای کاربرد دارد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

31 Dec, 06:19


گوژپُشتی با نام علمی کیفوز یا کایفوزیس
♦️گونه‌ای نقص است که در آن ستون فقرات به علل مختلف مادرزادی یا اکتسابی دچار افزایش قوس غیر طبیعی در ناحیه سینه‌گاهی Thoracic می‌شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

31 Dec, 06:19


احتمالاً کارتون یا فیلم گوژپشت نوتردام را دیده اید و با شخصیت کازیمودو، مرد زشت و گوژپشت که قلبی از طلا داشت و بسیار مهربان بود آشنا هستید.

📌نمی خواهم در مورد این فیلم صحبت کنم اما از خودتان هیچ پرسیده اید که چطور می شود که یک نفر مبتلا به کایفوزیس (قوز) در پشتش می شود؟؟؟؟؟

مجموعه ارتوپدي كاميار

31 Dec, 06:18


سلام روز خوش

پس از آشنايي مختصري با ساختار تشكيل دهنده ستون فقرات در ادامه به بررسي انحرافات و اختلالات ستون فقرات در دوسته:

١- كايفوزيس

٢- لوردوزيس

خواهيم پرداخت.

لطفا مطالب روزهاي آينده كانال مجموعه ارتوپدي كاميار را دنبال بفرماييد.🌺

مجموعه ارتوپدي كاميار

29 Dec, 05:55


جهت آگاهی از وضعیت اسکلتی عضلانی فرزندانتان و مشاوره رایگان میتوانید به آیدی زیر پیام دهید .
همراهی شما افتخار ماست،💐🌼
❇️@hmtb_support

مجموعه ارتوپدي كاميار

29 Dec, 05:52


🔹مهره‌ی بالایی که در واقع در گردن قرار دارند، مهره‌های گردنی هستند که با نام‌های C1 تا C7 شناخته می‌شوند. مهره‌‌های گردنی وظیفه دارند که انجام حرکات گردنی را ممکن سازند. این مهره‌ها همچنین از طناب نخاعی، عصب‌ها و رگ‌هایی که با سایر نقاط بدن می‌روند، محافظت می‌کنند.

🔹12 مهره‌ی بالایی کمر که بعد از مهره‌های گردنی قرار دارند، مهره‌های سینه‌ای یا توراسیک هستند که که با نام‌های T1 تا T12 شناخته می‌شوند.

🔹ناحیه پایینی کمر یا لومبار دارای 5 مهره است که با نام‌های L1 تا L5 شناخته می‌شوند. ناحیه لومبار در مقایسه با سایر نواحی در ستون فقرات، بیشترین وزن را تحمل می‌کند و به همین خاطر این ناحیه بیش از همه مستعد بروز آسیب و مشکل است و منشاء درد کمر می‌شود.

🔹نواحی خاجی (ساکروم) و دنبالچه از 9 مهره تشکیل شده‌اند که همگی به هم جوش خورده‌اند و تشکیل یک جسم استخوانی واحد را می‌دهند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

29 Dec, 05:52


🔰ستون فقرات یکی از حیاتی‌ترین قسمت‌های بدن ماست که از بدن پشتیبانی می‌کند و امکان حرکت کردن بدن در جهات مختلف را ممکن می‌سازد.

🔰آناتومی ستون فقرات به نحو شگفت‌انگیزی خلق شده و ساختار آن به گونه‌ای است که عملکرد‌های بسیار زیادی دارد.
 
تمامی اجزای ستون فقرات و مهره‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که از طناب نخاعی محافظت کنند.

طناب نخاعی عضو بسیار حساسی است که از میان ساختارهای پیچیده از عضلات، رباط‌ها و استخوان‌ها در کمر عبور می‌کند و امکان ارتباط بین مغز و سایر اجزای بدن  و انتقال پیام‌های حسی و حرکتی را ایجاد می‌کند.

آناتومی ستون فقرات یک فرد بالغ در حالت عادی و طبیعی به نحوی بر روی لگن قرار گرفته است که کمترین میزان فشار بر روی لگن وارد شود و از طرف دیگر عضلات کمر برای صاف نگه داشتن ستون فقرات به کمترین نیروی ممکن نیاز داشته باشند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

29 Dec, 05:51


سلام وقت بخير

بنا به درخواست شما سروران قصد داريم در خصوص اختلالات و احرافات شايع ستون فقرات بحث و بررسي انجام دهيم.

ابتدا لازم است آشنايي مختصري با ساختار تشكيل دهنده ستون فقرات داشته باشيم.

لطفا همراهمان باشيد🙏🌺

مجموعه ارتوپدي كاميار

28 Dec, 06:04


📣جهت اطلاع از شرايط كاري خدمت مخاطبين و سروراني كه به تازگي با مجموعه ارتوپدي كاميار آشنا شدند، عرض ميداريم:

❇️كليه مراحل تشخيص، بررسي، درمان و پيگيري انواع ناهنجاري ها ارتوپدي در تمامي سنين تحت نظارت:👇

👨‍⚕️جناب آقاي دكتر عرب

🔹جراح و متخصص ارتوپدي
🔹فوق تخصص جراحي زانو و لگن
🔹آسيبهاي ورزشي
🔹پزشك فدراسيون پزشكي ورزشي
انجام ميپذيرد.

اين مركز مجهز به پيشترفته ترين سيستمهاي اسكن ٢بعدي و ٣بعدي
كف پا و نيز ستون فقرات ميباشد، جهت تشخيص مشكلات و بررسي ساختار كف پا، مچ پا، زانو و ستون فقرات بدون تابش اشته هاي مضر.

❇️سعي داريم با ارائه خدمات مطلوب بر پايه جديدترين روشهاي درماني روز دنيا با بكارگيري از توان و تجربه تكنسين هاي مجموعه، در ارتقاع سطح سلامت خانواده شما سروران سهيم باشيم.

آنچه آموخته و تجربه نموده ايم با افتخار براي فرداي بهتر و سلامت تر شما گراميان بكار خواهيم بست.💐


مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

☎️تلفن تعيين نوبت شنبه تا پنج شنبه
ساعت ١٠ الي ١٧

📞 02126653065
📞 02126653250
📞 02126653301
📞 02126652979

مجموعه ارتوپدي كاميار

28 Dec, 06:03


دارودرمانی


داروهای ضدتشنج و شل کننده عضلات رایج‌ترین داروها برای درمان فلج مغزی هستند

داروهایی مثل:

• دیازپام (والیوم)؛

• دانترولن (دانتریوم)؛

• باکلوفن؛

• تیزانیدین (زانافلکس).

🔹که مستقیما با نظر پزشک متخصص مغز و اعصاب اطفال تجویز میگردد

🔰تزریق موضعی سم بوتولینوم نوع A (بوتاکس) یا درمان درون‌غلافی [(غلاف ستون فقرات)] به‌وسیلهٔ باکلوفن، از دیگر راهکارهای درمانی هستند که با صلاحدید پزشک ممکن است تجویز شوند. راهکار دوم به‌وسیلهٔ نوعی پمپ قابل‌کاشت انجام می‌گیرد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

28 Dec, 06:02


از جمله از دستگاه کمکی به کودکان فلج مغزی می‌توان موارد زیر را نام برد:

🔹انواع بریس ها اندام تحتانی و فوقانی جهت راه رفتن و ایستادن

🔹انواع اسپیلنت ها جهت استفاده شبانه به منظور حفظ موقعیت اندام در وضعیت درست

🔹عینک

🔹سمعک

🔹واکر یا عصا

مجموعه ارتوپدي كاميار

28 Dec, 06:01


روند درمان فلج مغزی چگونه است؟

🔰هدف اصلی از درمان این بیماری برطرف‌کردن نسبی محدودیت‌ها و جلوگیری از بروز اختلال‌ها و ناراحتی‌های دیگر است.

🔰استفاده از دستگاه‌های کمکی، دارودرمانی و
جراحی ازجمله روش‌های درمان بیماری CP هستند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

28 Dec, 06:01


سلام وقت بخیر

برای تک تک شما سروران آرزوی سلامتی و موفقیت داریم🩵

در ادامه مبحث بررسی فلج مغزی در کودکان به روند درمان و جلوگیری از بروز و پیشرفت عوارض این عارضه مغزی خواهیم پرداخت.

لطفا با ما همراه باشید🙏

مجموعه ارتوپدي كاميار

24 Dec, 06:08


در دو تصویر زیر نتیجه درمان و اصلاح الگوی راه رفتن کودک cp توسط دکتر کامیار عرب را میتوانید مشاهده کنید👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

24 Dec, 06:08


راه رفتن کودک مبتلا cp دی پلژی

مجموعه ارتوپدي كاميار

24 Dec, 06:07


🔴 دی‌پلژی یا دیپارزی اسپاستیک یا فلج دو اندام: در این نوع از فلج مغزی، سفتی عضلانی عمدتاً در پاهاست و دست‌ها یا کمتر تحت تأثیر قرار گرفته‌اند یا اصلاً درگیر نشده‌اند. افراد مبتلا به دیپلژی اسپاستیک ممکن است در راه رفتن مشکل داشته باشند، زیرا عضلات منقبض و خشک لگن و پا باعث می‌شوند پاها به سمت هم کشیده شوند، به داخل بچرخند یا در ناحیه‌ٔ زانو ضربدری شوند.

🔴 همی‌پلژی یا همی‌پارزی اسپاستیک یا فلج نیمه اندام:این نوع از فلج مغزی تنها روی یک سمت بدن تأثیر می‌گذارد؛ معمولاً دست بیشتر از پا تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

🔴 کوادری‌پلژی یا کوادری‌پارزی اسپاستیک یا فلج چهار اندام:کوادری‌پلژی اسپاستیک شدیدترین نوع فلج مغزی اسپاستیک است و روی تمام چهار اندام، تنه و صورت تأثیر می‌گذارد. افراد مبتلا به این نوع معمولاً نمی‌توانند راه بروند و دیگر ناتوانی‌های تکاملی مانند ناتوانی ذهنی، تشنج یا مشکلاتی در بینایی، شنوایی یا گفتار دارند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

24 Dec, 06:07


فلج مغزی اسپاستیک (Spastic Cerebral Palsy): شایع‌ترین نوع، فلج مغزی اسپاستیک است. این نوع حدود ۸۰ درصد از افراد مبتلا به فلج مغزی را شامل می‌شود. این افراد تونوس عضلانی افزایش یافته‌ای دارند. این به معنای آن است که عضلات آنها سفت و خشک است و در نتیجه حرکاتشان ناهنجار است. فلج مغزی اسپاستیک بر اساس ناحیه‌ٔ درگیرشده از بدن به اشکال زیر توصیف می‌شود:

مجموعه ارتوپدي كاميار

21 Nov, 06:01


روش های پیشگیری از زانوی پرانتزی
هیچ روش دقیقی برای پیشگیری از پای پرانتزی وجود ندارد، اما می‌توان با استفاده از یک سری اقدامات خاص از ایجاد زانو یا پای پرانتزی پیشگیری کرد. برای مثال، می‌توانید با دریافت ویتامین D کافی، هم از طریق رژیم غذایی و هم قرار گرفتن در معرض نور خورشید، از بروز بیماری راشیتیسم پیشگیری نمایید.
اگر کودک شما بعد از ۲ سالگی هنوز دارای زانوی پرانتزی است، حتما به پزشک مراجعه کنید. تشخيص زودهنگام زانو پرانتزی به شما و فرزندتان در درمان اين عارضه كمک می كند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

21 Nov, 06:00


عوارض پای پرانتزی
عوارض ابتلا به پای پرانتزی در صورت عدم مراجعه به موقع به پزشک ارتوپدی به شرح زیر می باشد:
آرتروز زانو
آسیب رسیدن به مینیسک زانو
تخریب و آسیب به غضروف زانو
ناتوان شدن در انجام فعالیت های روزانه
درد شدید
بی حسی

مجموعه ارتوپدي كاميار

21 Nov, 05:55


سلام روز بخير. در ادامه مبحث زانوی پرانتزی و عوارض و درمان آن همراه شما هستیم.

همراهی شما افتخار ماست🌻🌻

مجموعه ارتوپدي كاميار

20 Nov, 05:49


📣جهت اطلاع از شرايط كاري خدمت مخاطبين و سروراني كه به تازگي با مجموعه ارتوپدي كاميار آشنا شدند، عرض ميداريم:

❇️كليه مراحل تشخيص، بررسي، درمان و پيگيري انواع ناهنجاري ها ارتوپدي در تمامي سنين تحت نظارت:👇

👨‍⚕️جناب آقاي دكتر عرب

🔹جراح و متخصص ارتوپدي
🔹فوق تخصص جراحي زانو و لگن
🔹آسيبهاي ورزشي
🔹پزشك فدراسيون پزشكي ورزشي
انجام ميپذيرد.

اين مركز مجهز به پيشترفته ترين سيستمهاي اسكن ٢بعدي و ٣بعدي
كف پا و نيز ستون فقرات ميباشد، جهت تشخيص مشكلات و بررسي ساختار كف پا، مچ پا، زانو و ستون فقرات بدون تابش اشته هاي مضر.

❇️سعي داريم با ارائه خدمات مطلوب بر پايه جديدترين روشهاي درماني روز دنيا با بكارگيري از توان و تجربه تكنسين هاي مجموعه، در ارتقاع سطح سلامت خانواده شما سروران سهيم باشيم.

آنچه آموخته و تجربه نموده ايم با افتخار براي فرداي بهتر و سلامت تر شما گراميان بكار خواهيم بست.💐


مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

☎️تلفن تعيين نوبت شنبه تا پنج شنبه
ساعت ١٠ الي ١٧

📞 02126653065
📞 02126653250
📞 02126653301
📞 02126652979

مجموعه ارتوپدي كاميار

20 Nov, 05:48


پزشک و جراح ارتوپد از لحاظ فیزیکی پاها و زانو ها را بررسی می کند؛ بدین صورت که ابتدا از فرد می خواهد پاهای خود را در کنار هم قرار دهد تا برسی کند که آیا فاصله ی بین زانو ها بیشتر از حد معمول است یا خیر.
باید به این نکته توجه داشت که چنانچه فرد علائم زیر را مشاهده کرد، باید به پزشک ارتوپد جهت معاینه و درمان مراجعه نماید:
❇️پاها به خودی خود صاف نمی شوند.
❇️خم شدن پا نامتقارن است.
❇️دیده شدن علائمی مانند درد، لنگیدن، ❇️ضعف یا مشکل در دویدن و راه رفتن.
تشخیص بیماری پاهای خمیده یا راشیتیسم نیاز به عکس برداری با اشعه ایکس دارد که اگر فرد مشکوک به راشیتیسم باشد، پزشک با تجویز آزمایش خون تعیین می کند که فرد به این بیماری مبتلا شده است یا خیر.
اگر پزشک تشخیص دهد که فرد به پای پرانتزی شدید دچار است که زوایای طبیعی مفصل زانو را تحت تاثیر قرار داده است، با توجه به سن و شرایط دیگر فرد روش جراحی را برای درمان توصیه می نماید.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Nov, 04:33


نوع و میزان درجه پای پرانتزی
میزان قوس و انحنا و فاصله بین زانوها در حالتی که فرد پاهای خود را جفت کرده است، اصلی ترین فاکتور برای دسته بندی درجه این بیماری می باشد. در صورتیکه فرد به حالت طاق باز دراز کشیده و دو قوزک پا به هم چسبیده باشند، میزان فاصله بین دو کندیل داخلی ران اندازه گیری می شود. اگر این فاصله کمتر از ۲.۵ سانتی متر باشد، پای پرانتزی درجه یک، بین ۲.۵ تا ۵ سانتی متر پای پرانتزی متوسط یا درجه دوم و بیشتر از آن در درجه سوم قرار دارد. درمان پای پرانتزی خفیف یا درجه اول در اغلب مواقع با پوشیدن کفش طبی و انجام حرکات ورزشی قابل درمان می باشد. برای درمان نوع دو و سوم پرانتزی بودن پا روش های دیگری توسط پزشک و جراح ارتوپد تجویز می گردد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Nov, 04:33


سلام و صبح بخیر خدمت همه سروران عزیز. امیدوارم روز خوبی را پیش رو داشته باشید. با ادامه مبحث زانوی پرانتزی در خدمت شما هستیم.
لطفا مطالب را با دقت مطالعه فرمایید.

همراهی شما افتخار ماست🌻🌻

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 08:34


🔻توضیحات دکتر عرب راجع به صدای مفاصل

حتما تا انتها ببینید.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:36


شکستگی در بخش زانو ها و مفاصل: شکستگی در قسمت زانو یا به اصطلاحی مو برداشتن زانو در هنگام رشد باعث غیر طبیعی شدن فرم پا و پرانتزی شدن آن می شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:33


علل ارثی و ژنتیکی:در برخی موارد افراد از سن کودکی به صورت مادرزادی به این بیماری دچار می شوند. در نتیجه اگر علت زانوی پرانتزی عوامل ژنتیکی باشد، باید مورد درمان قرار بگیرد؛ چرا که به خودی خود درمان نمی شود

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:31


عفونت در زانو: عفونت و زائده های استخوانی، در بین بزرگسالان رایج است که باعث پرانتزی شدن پاها و بیماری ژنووراروم می شود. این بیماری می تواند زمانی رخ دهد که فرد دچار شکستگی استخوان شده و این شکستگی به درستی بهبود پیدا نکرده است.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:30


کوتولگی یا آکندروپلازی: آکندروپلازی نوعی کوتولگی است که باعث خمیده شدن پاها برای مدت طولانی می شود

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:08


آرتروز زانو: آرتروز باعث از بین رفتن غضروف و ساییدگی استخوان ها می شود که به مرور زمان و با پیشرفت آرتروز ساییدگی نیز بیشتر شده و باعث پرانتزی شدن پاها می شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Nov, 07:07


سلام.امیدوارم روز خوبی را در پیش رو داشته باشید. با ادامه علت های زانوی پرانتزی درخدمت شما هستیم.
با ما همراه باشید 🌻🌻

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Nov, 10:48


راشیتیسم: راشیتیسم یک بیماری استخوانی است که به دلیل کمبود کلسیم، فسفر و ویتامین D (که همگی برای داشتن استخوان‌های قوی لازم هستند) ایجاد می‌شود. ابتلا به راشیتیسم در کشورهای توسعه یافته به ندرت اتفاق می افتد؛ چرا که بسیاری از محصولات غذایی با ویتامین D غنی شده اند. شایان ذکر است که این بیماری همچنین می تواند توسط یک مشکل ژنتیکی که مانع از جذب ویتامین D می شود، ایجاد شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Nov, 10:45


بیماری بلانت: بیماری بلانت زمانی اتفاق می‌افتد که صفحات رشد اطراف زانو کند می‌شوند یا ساخت استخوان جدید متوقف می شود، بیماری بلانت ممکن است بین تولد تا سن ۳ سالگی اتفاق بیفتد و معمولا در هر دو زانو رخ می دهد. بیماری بلانت نوجوانان و کودکان بالای ۱۰ سال را تحت تاثیر قرار می دهد و این احتمال نیز وجود دارد که فقط یک زانو را درگیر کند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Nov, 08:09


عوامل ایجاد زانو یا پای پرانتزی چیست ؟

مجموعه ارتوپدي كاميار

16 Nov, 08:08


تفاوت پای پرانتزی و زانوی ضربدری چیست ؟
نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که پای پرانتزی با پاری ضربدری متفاوت است. پای پرانتزی به حالتی گفته می شود که در آن زانوها به بیرون خم شده و فضای بین مچ پا کاهش می‌یابد، اما پای ضربدری به وضعیتی اطلاق می‌شود که در آن زانوها به هم نزدیک شده و فضای بین مچ پاها افزایش یابد. پای پرانتزی و زانوی ضربدری هر دو نوعی بدشکلی زانو به حساب می آیند.
عارضه زانوی ضربدری که به آن ژنووالگوم نیز می گویند؛ از سن ۳ تا ۴ سالگی کودک آغاز می شود که در این حالت زاویه زانو کاملا به سمت داخل خم می باشد. این شکل از زانوی ضربدری، تا سن ۶ سالگی، بهبود می‌یابد.
در صورتی که این عارضه درمان نشود، با بالا رفتن سن می تواند منجر به چرخش نامناسب یا پیچ‌ خوردگی استخوان درشت‌نی شود. یعنی پاها در مقایسه با زانوها، یا به‌سمت داخل یا خارج می‌چرخند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

14 Nov, 05:55


توجه بفرمایید

📣📣
والدینی که نگران شرایط اسکلتی و عضلانی فرزندان خود هستند میتوانند با ارسال فیلم از راه رفتن کودکان بدون شلوار به آیدی زیر از خدمات مشاوره رایگان مجموعه ارتوپدی کامیار بهرمند شوند.

🔰مشاوره رایگان:👇

@hmtb_support

🔰سعی داریم با ارائه مطالب به روز علمی و مشاوره های صحیح سهمی در ارتقاع سطح سلامت خانواده ها داشته باشیم.

همچنان پر انرژی و با افتخار در خدمتتان هستیم 🌹

مجموعه ارتوپدي كاميار

14 Nov, 05:54


هنگامی که کودک در حال یادگیری راه رفتن است، پاهای پرانتزی واضح‌تری خواهد داشت. این وضعیت معمولاً تا زمانی که کودک (۳) یا (۴) ساله شود، از بین می رود. 

کودکان در هنگام نشستن به گونه ای می نشینند که کف پاهایشان در مقابل هم قرار می گیرند؛ چرا که زانوی پای کودکان به صورت طبیعی اندکی زاویه دارند.

پاهای پرانتزی در کودکان به ندرت باعث مشکلات جدی می شوند و معمولاً نیازی به درمان ندارند. چرا که این وضعیت باعث درد نمی شود یا بر توانایی کودک برای پریدن، راه رفتن و یا دویدن تأثیری نمی گذارد.

آهسته آهسته فرم بدن کودک تغییر می‌کند و این تغییر شکل باعث می‌شود کودک بتواند به صورت طبیعی راه برود. برای دیده شدن این اثر می‌توانید راه رفتن یک کودک ۲ ساله و کودک ۱۰ ساله را با هم مقایسه کنید.

اگر کودک در سنین کودکی تحرک و فعالیت کافی نداشته باشد (تقریبا در تمام روز) یا به شکلی تغذیه‌اش خوب نباشد، پاهای کودک کم‌کم برای تحمل وزن بدن آماده می‌شوند که بدنش نمی‌تواند رشد طبیعی بدن خود را کامل کند و باعث ایجاد پای پرانتزی می شود.

ساعت‌ها دراز کشیدن مقابل تلویزیون، یا بازی‌کردن با گوشی، علاوه بر تغییر شکل در ستون فقرات و گردن، آمادگی کودک برای تحمل وزن بدن را هم کم‌تر می‌کند و می‌تواند کودک را در معرض خطر ابتلا به زانوی پرانتزی قرار دهد. این سنین استفاده از حرکات اصلاحی زانوی پرانتزی تحت نظر متخصص به شدت می تواند کمک کننده باشد.

پوشک کردن بیش از حد نوزاد در هنگام رشد و پاها باعث ایجاد پای پرانتزی می شود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

14 Nov, 05:53


علائم زانوی پرانتزی در نوزاد و کودکان

ممکن است در اثر فشار ناشی از فضای تنگ رحم، زانوی نوزادان به سمت بیرون انحنا پیدا کند و از هم فاصله پیدا کند. پاهای پرانتزی بین ۱۲ تا ۱۸ ماهگی ظاهر آشکارتری دارد و می تواند در یک یا هر دو زانو ایجاد شود. در بیشتر موارد، پاهای پرانتزی تا زمانی که کودک به سن ۳ یا ۴ سالگی می رسد، از بین می رود. از علائم پاهای پرانتزی در کودکان می توان به موارد زیر اشاره کرد
👇👇👇👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

13 Nov, 05:36


‼️علائم زانوی پرانتزی چیست؟

🔻کمانی شدن ساق پا؛ زمانی که پاهایشان را در کنار یکدیگر قرار می دهند زانو ها نمی تواند به هم نزدیک شود زیرا که استخوان پا و مفاصل در این بخش فاصله زیادی از هم پیدا کرده است.
🔻کاهش دامنه حرکت لگن
🔻درد در ناحیه زانو و لگن؛ این افراد به دلیل آناتومی غیر معمولی که دارند درد هایی را در بخش های پاها و زانو ها احساس می کنند.
🔻مشکل در راه رفتن و دویدن؛ کسانی که زانوی پرانتزی شکل دارند، حالت راه رفتن شان به صورت فاصله دار است، به صورتی که زانوها از هم فاصله زیادی دارند که در راه رفتن به شکل لنگ زدن نشان می دهد.یا به صورت عامیانه مانند اردک وار است.
🔻بد نشستن و بد ایستادن
🔻بی‌ثباتی در زانو
🔻کاهش ارتفاع پایین تنه فرد
🔻اضافه وزن و افزایش فشار به نواحی زانو
🔻عدم توانایی در تحمل فشار طولانی بر زانو ها و چرخش ساق
🔻عدم توانایی در تراز و استقامت در هنگام راه رفتن؛ گاهی در بسیاری از افراد مشاهده شده است که آنها بسیار زود خسته می شوند و نمی توانند به مدت طولانی پیاده روش داشته باشند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

13 Nov, 05:31


زانوی پرانتزی بیشتر در حالت ایستاده یا هنگام راه رفتن افراد مشخص می شود. یکی از مهم ترین نشانه های پای پرانتزی، عدم تعادل و هماهنگی در راه رفتن است. علائم دیگری از زانوی پرانتزی که بیشتر در کودکان مشاهده می شود، چرخش پا به داخل می باشد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

13 Nov, 05:30


هر کدام از این عارضه ها را قبلا بصورت جداگانه به صورت مفصل برای شما عزیزان شرح داده ایم. بنا به درخواست مکرر شما همراهان عزیز مجددا بصورت جامع تر توضیح خواهیم داد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

13 Nov, 05:23


امروز قصد داریم راجع به تفاوت ها و راه های درمان و تشخیص پای پرانتزی و زانوی ضربدری صحبت کنیم.


همچنان پر انرژی و با افتخار همراه شما هستیم🌻🌻

مجموعه ارتوپدي كاميار

12 Nov, 06:39


توجه بفرمایید

📣📣
والدینی که نگران شرایط اسکلتی و عضلانی فرزندان خود هستند میتوانند با ارسال فیلم از راه رفتن کودکان بدون شلوار به آیدی زیر از خدمات مشاوره رایگان مجموعه ارتوپدی کامیار بهرمند شوند.

🔰مشاوره رایگان:👇

@hmtb_support

🔰سعی داریم با ارائه مطالب به روز علمی و مشاوره های صحیح سهمی در ارتقاع سطح سلامت خانواده ها داشته باشیم.

همچنان پر انرژی و با افتخار در خدمتتان هستیم 🌹

مجموعه ارتوپدي كاميار

12 Nov, 06:38


لطفا 🙏مطالب زير را با دقت مطالعه بفرماييد:👇

در درمان و پيشگيري تمام بيماري ها چند اصل بسيار مهم نقش اساسي ايفا ميكند:

تشخيص صحيح و به موقع

ارزيابي دقيق علت ايجاد بيماري و بررسي ابعاد بيماري يا ناهنجاري

آغاز سريع موثرترين روشهاي درماني

پيگيري مداوم روند درماني

بسياري از بيماري ها با در نظر گرفتن اين ٤ اصل مهم قابل كنترل هستند حتي سرطان ها

در حوزه ارتوپدي نيز اين ٤ اصل بسيار موثر است، ناهنجاري هاي ارتوپدي به دو دسته كلي تقسيم ميشود:

١- ناهنجاري هاي مادرزادي و يا ژنتيكي كه به صورت بيماري هاي استخوان و مفاصل بروز ميكند.

٢- ناهنجاري هاي ارتوپدي ناشي از حوادث مختلف كه يكباره ايجاد ميشوند.

در دسته اول (يعني ناهنجاري هاي مادرزادي و ژنتيكي ) تشخيص به هنگام اولين گام در درمان و پيشگيري از عوارض است.

📣بارها در كانال مجموعه ارتوپدي كاميار به اطلاع شما سروران رسيده است كه تشخيص بهنگام در درمان ناهنجاري هاي ارتوپدي كودكان بسيار موثر است.

🔰مشكلات ارتوپدي در كودكان و نوجوانان هرچه سريعتر تشخيص داده شود سريعتر درمان ميشود و يا سريعتر از بروز عوارض پيشگيري خواهد شد.

🔰به يك نكته مهم توجه بفرماييد:

برخي از ناهنجاري هاي ارتوپدي در هيچ سني قابل درمان نيست و متاسفانه عوارض مختلفي ايجاد ميكند كه ميتوان با تشخيص به موقع از بروز اين عوارض جلوگيري كرد.

به طور مثال صافي كف پا كه شايع ترين ناهنجاري ارتوپدي در كل دنيا ميباشد به هيچ وجه در هيچ سني قابل درمان نيست و عوارض بسيار مُخربي ايجاد ميكند ولي ميتوان با تشخيص به موقع از عوارض آن جلوگيري كرد.

به همين علت از شما سروران خواهشمنديم با دقت بيشتري به ساختار اندام كودكان و نوجوانان خود دقت بفرماييد تا اگر مورد مشكوكي به نظرتان ميرسد به موقع براي درمان اقدام بفرماييد.

مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

مجموعه ارتوپدي كاميار

12 Nov, 06:16


📣قابل توجه اعضای محترم کانال

🔰ناهاجاری های ارتوپدی که مادرزادی و یا اکتسابی(که ناشی از حوادث هستند) در مجموعه ارتوپدی کامیار تحت نظارت دکتر کامیار عرب مورد بررسی و پیشگیری و درمان قرار میگیرند👇

📎صافی کف پا
📎چرخشهای مچ پا
📎برجستگی استخوان ناویکولار
📎برجستگی استخوان کنار شصت پا
📎کلاب فوت یا پاچنبری
📎انحراف پرانتزی ساق پا و زانو
📎انحراف ضربدری زانو
📎ساییدگی مفصل زانو
📎عقب زدگی زانو
📎اختلال راه رفتن کودکان و نوجوانان
📎به داخل گذاشتن پا زمان راه رفتن
📎به بیرون گذاشتن پا زمان راه رفتن
📎چرخش کشکک زانو
📎افتادگی شانه
📎قوزپشتی یا کایفوزیس
📎گودی کمر یا لوردوزیس
📎کمبود ویتامین D3 و عوارض آن
📎نرمی مفصل
📎نرمی استخوان یا راشیتیسم
📌هشدار در خصوص عدم پیگیری ناهنجاری های ارتوپدی در کودکان

به لطف خداوند متعال و اعتماد شما سروران روزانه مراجعین متعددی از سراسر نقاط کشور جهت دریافت خدمات مجموعه ارتوپدی کامیار به این مرکز مراجعه مینمایند.

🆔 @kamyarotc

ارتباط با ما جهت رزرو وقت و مشاوره رایگان ارتوپد 👇

Admin: @Hmtb_support

https://instagram.com/kamyarotc?igshid=YmMyMTA2M2Y=

مجموعه ارتوپدي كاميار

11 Nov, 05:09


🔹درمان و پيشگيري از چرخش مچ پا يا پرونيشن

🔰پس از تشخيص پرونيشن براي آغاز درمان توجه به چند نكته اهميت بسيار بالايي دارد؛

١-📌بايد توجه شود كه شخص مبتلا به پرونيشن دچار كمبود ويتامين D3 و كلسيم نباشد زيرا كمبود اين ويتامين ها مخصوصاً در كودكان باعث ميشود انحرافات و تغيير شكل ها سريعتر انجام شود پس ويتامين ها مخصوصاً D3 تحت كنترل باشد.

٢-📌وزن شخص مبتلا بسيار داري اهميت است زيرا وزن بالا باعث اعمال فشار بيش از حد به مچ و كف پا شده و باعث ميگردد انحرافات و دفورميتي ها بيشتر شود پس لازم است در تمام ناهنجاري هاي ارتوپدي مخصوصاً در پرونيشن شخص وزن خود را كنترل كنند كه در كودكان و نوجوانان در حال رشد اهميت بيشتري دارد.

٣-📌توجه به اينكه شخص مبتلا به پرونيشن آيا دچار نرمي مفصل ميباشد يا خير زيرا وجود عارضه اي مانند نرمي مفاصل در كنار پرونيشن باعث پيشرفت اين ناهنجاري ميگردد از اين رو افراد مبتلا نرمي مفاصل اگر مشكوك به پرونيشن هستند سريعتر بايد براي جلوگيري از پيشرفت اقدام كند.

٤-📌يكي ديگر از مهمترين نكات تشخيص به موقع است يعني سن فرد مبتلا در درمان بسيار موثر است هرچه اين ناهنجاري سريعتر تشخيص داد شود بيشتر ميتواند جلوي پيشرفت را گرفت و براي درمان اقدام نمود.

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Nov, 06:40


‼️توضیحات کامل تر از زبان دکتر عرب را می‌توانید از اینستاگرام ما دنبال کنید.

https://www.instagram.com/p/C68zRFfIICh/?igsh=dDB6azFma2E1bHJv

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Nov, 06:13


صافي كف پا اصلي ترين دليل ايجاد پرونيشن بيش از حد:

  🔰قوس كف پا تاثير مستقیمی بروی پرونیشن دارد, و این مسئله باعث می شود که پرونیشن از حالت طبیعی خود خارج شود, و یا بعبارت دیگر قوس کف پا ممکن است که باعث چرخش بیش از حد پا به سمت داخل و یا چرخش کمتر از حد استاندارد پا به سمت داخل شود.

♦️اگر کف پای شما دارای قوس نرمال می باشد, لذا پرونیشن پای شما طبیعی می باشد و این بدان مفهوم می باشد که در زمان راه رفتن نیروی وزن پای شما بصورت یکنواخت بروی پای شما توزیع می شود.

⛔️افرادی که کف پای تقریبا یا تماما صافی دارند, پای آنها دارای پرونیشن بیش از حد می باشد, از طرفی دیگر افرادی که دارای قوس کف پای زیاد می باشند دارای پرونیشن کمتر از حد استاندارد می باشند و یا بطور کلی پای آنها به سمت خارج چرخش دارد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Nov, 06:10


سلام روز خوش

🌸بهترین اتفاقات را در ساعت پیش روی امروز برای شما سروران آرزومندیم.


امروز نیز با ادامه مبحث
چرخش مچ پا یا Pronation

در خدمتتان هستیم.


🙏لطفا مطالب را با دقت مطالعه بفرمایید.

همچنان پر انرژی و با افتخار در خدمتتان هستیم🌹🌸

مجموعه ارتوپدي كاميار

09 Nov, 06:10


پرونیشن بیش از حد (Overpronation):

♦️در این حالت مانند پرونیشن نرمال, در زمان فرود پا, ابتدا قسمت بیرونی پاشنه پا با زمین در تماس می باشد, با این تفاوت که در این حالت چرخش پا به سمت داخل بیش از 15 درصد می باشد که در این حالت به اصطلاح می گویند که پا بیش از حد پرونیشن دارد. در این حالت پا و قوزک در پایدار نگه داشتن بدن دارای مشکل می باشند, و نیروی ضربه ای وارده از زمین به خوبی توسط پا جذب نمی شود.

📌با توجه به اینکه در این حالت چرخش به سمت داخل پا بیش از حد می باشد لذا در زمان جدا شدن پا از زمین, در زمان راه رفتن, پا بطور یکنواخت از سر پنجه ها جدا نمی شود و در این حالت پا از دو انگشت داخلی و بزرگ جهت جدا شدن از روی زمین کمک می گیرد و بیشترین نیرو به این دو انگشت بزرگ پا وارد می شود.

در عكس زير پرونيشن بيش از حد مشخص ميباشد👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

07 Nov, 11:59


پرونيشن چيست؟

پرونیشن حرکت به سمت داخل پا در زمان راه رفتن می باشد بطوریکه این حرکت به داخل, نیروی وزن بدن را بصورت یکنواخت بروی پا توزیع می کند.

در یک پای نرمال و در پیاده روی استاندارد پا حدود 15 درصد, از مفصل قوزک, به سمت داخل چرخش دارد, که در این حالت پا بطور کامل با زمین در تماس می باشد و قادر است که تمامی وزن بدن را بدون هیچ مشکلی تحمل نماید. پرونیشن نرمال برای جذب ضربه بسیار ضروری می باشد و کمک می کند تا پا بطور یکنواخت از سر پنجه ها, در زمان راه رفتن, از زمین جدا شود.

بطورکلی در راه رفتن طبیعی, در زمان فرود پا, ابتدا قسمت بیرونی پاشنه پا با زمین در تماس می باشد و سپس, در زمان جدا شدن پا از زمین, سر پنجه های پا آخرین نقطه ای است که با زمین در تماس می باشد. در این حالت در زمان جداشدن سرپنجه از روی زمین نیروی وزن بطور یکنواخت روی سرپنجه پا توزیع می شود.

در عكس زير پرونيشن نرمال مشخص ميباشد👇👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

07 Nov, 11:59


🟢بنا به درخواست مكرر شما سروران در خصوص یکی از عوارض شایع صافی کف پا ناهنجاري چرخش مچ پا به سمت داخل Pronation
بحث خواهيم نمود.


اين ناهنجاري مسئله اي است كه بسياري از كودكان و افراد بزرگسال با آن درگير هستند.

لطفامطالب امروز را با دقت دنبال بفرماييد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

06 Nov, 05:33


لطفا 🙏مطالب زير را با دقت مطالعه بفرماييد:👇

در درمان و پيشگيري تمام بيماري ها چند اصل بسيار مهم نقش اساسي ايفا ميكند:

تشخيص صحيح و به موقع

ارزيابي دقيق علت ايجاد بيماري و بررسي ابعاد بيماري يا ناهنجاري

آغاز سريع موثرترين روشهاي درماني

پيگيري مداوم روند درماني

بسياري از بيماري ها با در نظر گرفتن اين ٤ اصل مهم قابل كنترل هستند حتي سرطان ها

در حوزه ارتوپدي نيز اين ٤ اصل بسيار موثر است، ناهنجاري هاي ارتوپدي به دو دسته كلي تقسيم ميشود:

١- ناهنجاري هاي مادرزادي و يا ژنتيكي كه به صورت بيماري هاي استخوان و مفاصل بروز ميكند.

٢- ناهنجاري هاي ارتوپدي ناشي از حوادث مختلف كه يكباره ايجاد ميشوند.

در دسته اول (يعني ناهنجاري هاي مادرزادي و ژنتيكي ) تشخيص به هنگام اولين گام در درمان و پيشگيري از عوارض است.

📣بارها در كانال مجموعه ارتوپدي كاميار به اطلاع شما سروران رسيده است كه تشخيص بهنگام در درمان ناهنجاري هاي ارتوپدي كودكان بسيار موثر است.

🔰مشكلات ارتوپدي در كودكان و نوجوانان هرچه سريعتر تشخيص داده شود سريعتر درمان ميشود و يا سريعتر از بروز عوارض پيشگيري خواهد شد.

🔰به يك نكته مهم توجه بفرماييد:

برخي از ناهنجاري هاي ارتوپدي در هيچ سني قابل درمان نيست و متاسفانه عوارض مختلفي ايجاد ميكند كه ميتوان با تشخيص به موقع از بروز اين عوارض جلوگيري كرد.

به طور مثال صافي كف پا كه شايع ترين ناهنجاري ارتوپدي در كل دنيا ميباشد به هيچ وجه در هيچ سني قابل درمان نيست و عوارض بسيار مُخربي ايجاد ميكند ولي ميتوان با تشخيص به موقع از عوارض آن جلوگيري كرد.

به همين علت از شما سروران خواهشمنديم با دقت بيشتري به ساختار اندام كودكان و نوجوانان خود دقت بفرماييد تا اگر مورد مشكوكي به نظرتان ميرسد به موقع براي درمان اقدام بفرماييد.

مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Nov, 12:08


📣جهت اطلاع از شرايط كاري خدمت مخاطبين و سروراني كه به تازگي با مجموعه ارتوپدي كاميار آشنا شدند، عرض ميداريم:

❇️كليه مراحل تشخيص، بررسي، درمان و پيگيري انواع ناهنجاري ها ارتوپدي در تمامي سنين تحت نظارت:👇

👨‍⚕️جناب آقاي دكتر عرب

🔹جراح و متخصص ارتوپدي
🔹فوق تخصص جراحي زانو و لگن
🔹آسيبهاي ورزشي
🔹پزشك فدراسيون پزشكي ورزشي
انجام ميپذيرد.

اين مركز مجهز به پيشترفته ترين سيستمهاي اسكن ٢بعدي و ٣بعدي
كف پا و نيز ستون فقرات ميباشد، جهت تشخيص مشكلات و بررسي ساختار كف پا، مچ پا، زانو و ستون فقرات بدون تابش اشته هاي مضر.

❇️سعي داريم با ارائه خدمات مطلوب بر پايه جديدترين روشهاي درماني روز دنيا با بكارگيري از توان و تجربه تكنسين هاي مجموعه، در ارتقاع سطح سلامت خانواده شما سروران سهيم باشيم.

آنچه آموخته و تجربه نموده ايم با افتخار براي فرداي بهتر و سلامت تر شما گراميان بكار خواهيم بست.💐


مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

☎️تلفن تعيين نوبت شنبه تا پنج شنبه
ساعت ١٠ الي ١٧

📞 02126653065
📞 02126653250
📞 02126653301
📞 02126652979

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Nov, 09:31


همراهان عزیز برای دیدن و شنیدن توضیحات بیشتر و کامل تر از زبان دکتر عرب می توانید اینستاگرام ما را دنبال کنید و از مطالب مفید بهتره ببرید👆👆👆

همچنان پر انرژی و با افتخار همراه شما هستیم🌻🌻

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Nov, 09:29


https://www.ddinstagram.com/reel/C7Rd-XAuS9Y/?igsh=MXF1ZmFlbXI2bGx5NQ==

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Nov, 08:23


مطالب فوق👆 بسیار در روند درمان اختلال به داخل گذاشتن پای کودکان بالای ۲ سال و نوجوانان موثر و کلیدی میباشد.
لطفا با دقت مطالعه بفرمایید‌.🙏

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Nov, 08:22


يكي از روشهاي درمان به شرح ذيل ميباشد لطفا با توجه مطالعه بفرماييد👇

🔹اگر معين گردد كه به داخل گذاشتن پاها زمان راه رفتن بر اثر انحراف در پنجه پاها ميباشد:

معمولاً با تجويز كفش طبي ميتوان از پيشرفت اين انحراف پيشگيري كرد و در سنين پايين آن را درمان نمود.

ساختار و مكانيسم اين نوع كفش كه متخص درمان اين ناهنجاري ميباشد به اين صورت ميباشد كه:👇

پنجه اين كفش ها به طرزي ساخته ميشود كه باعث ميگردد استخوان پنجه ها روبه بيرون چرخش پيدا كرده و برعكس انحراف پنجه ها به آن اعمال فشار ميكند، تا بتواند در عين حال كه انحراف پنجه را اصلاح ميكند همزمان با چرخش پنجه ها روبه سمت خارج در نحوه راه رفتن كودك و نوجوان تغيير ايجاد كند.

استفاده مداوم از اين كفش هم باعث درمان انحراف پنجه خواهد شد و هم باعث تغيير الگوي راه رفتن.

در اصطلاح پزشكي كفش هاي:

Reverse Last Shoes

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Nov, 08:22


درمان به داخل گذاشتن پاي كودكان بالاي ٢سال:

پس از تشخيص اوليه والدين نسبت به مشهود بودن اين اختلال راه رفتن بايد كودك به متخصص ارتوپدي ارجاع شود.

بايد دليل اين عادت بد راه رفتن توسط متخصص ارتوپدي معين گردد:

♦️آيا اين اختلال راه رفتن در اثر انحراف مادرزادي در پنجه پاها (متاتارسوس ادكتوس) هست؟

♦️آيا بر اثر نوع بد نشستن
(قورباغه اي يا W) ميباشد كه باعث چرخش در مفصل لگن شده است؟

♦️و يا آيا بر اثر چرخش در استخوان درشت نِي ساق پا و ران ميباشد؟

🔰پس از معين شدن دليل اختلال پزشك متخصص نسبت به نوع درمان تصميم ميگيرد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

05 Nov, 05:24


برای تمام سروران و اعضای محترم کانال مجموعه ارتوپدی کامیار آرزوی موفقیت و سربلندی همراه با سلامتی داریم🌹


در ادامه مباحث بررسی به داخل گذاشتن پا خدمتتان هستیم لطفا با ادامه مطالب همراه باشید🙏


❇️اعتبار ما اعتماد شماست
❇️افتخار ما همراهی شماست
🆔 @kamyarotc

جهت ارتباط با ما و اطلاع از ناهنجاري هاي فرزندتان و بررسی و مشاوره در رابطه با آن یک فیلم از راه رفتن فرزندانتان به آیدی زیر ارسال نمایید

🔰مشاوره رایگان: @Hmtb_support

https://instagram.com/kamyarotc?igshid=YmMyMTA2M2Y=

مجموعه ارتوپدي كاميار

29 Oct, 06:35


📣جهت اطلاع از شرايط كاري خدمت مخاطبين و سروراني كه به تازگي با مجموعه ارتوپدي كاميار آشنا شدند، عرض ميداريم:

❇️كليه مراحل تشخيص، بررسي، درمان و پيگيري انواع ناهنجاري ها ارتوپدي در تمامي سنين تحت نظارت:👇

👨‍⚕️جناب آقاي دكتر عرب

🔹جراح و متخصص ارتوپدي
🔹فوق تخصص جراحي زانو و لگن
🔹آسيبهاي ورزشي
🔹پزشك فدراسيون پزشكي ورزشي
انجام ميپذيرد.

اين مركز مجهز به پيشترفته ترين سيستمهاي اسكن ٢بعدي و ٣بعدي
كف پا و نيز ستون فقرات ميباشد، جهت تشخيص مشكلات و بررسي ساختار كف پا، مچ پا، زانو و ستون فقرات بدون تابش اشته هاي مضر.

❇️سعي داريم با ارائه خدمات مطلوب بر پايه جديدترين روشهاي درماني روز دنيا با بكارگيري از توان و تجربه تكنسين هاي مجموعه، در ارتقاع سطح سلامت خانواده شما سروران سهيم باشيم.

آنچه آموخته و تجربه نموده ايم با افتخار براي فرداي بهتر و سلامت تر شما گراميان بكار خواهيم بست.💐


مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

☎️تلفن تعيين نوبت شنبه تا پنج شنبه
ساعت ١٠ الي ١٧

📞 02126653065
📞 02126653250
📞 02126653301
📞 02126652979

مجموعه ارتوپدي كاميار

29 Oct, 06:33


لطفاً با دقت مطالعه بفرماييد:

⛔️گاهي اوقات والدين با اينكه ميبينند فرزندشان بد راه ميرود يا اختلالي در حركات روزانه خود دارد با گفتن اين جمله كه:
بچه است خودش خوب ميشه
بزرگ بشه خوب راه ميره
الان مهم نيست درست ميشه
و...

♦️متاسفانه به راحتي باعث عقب افتادن تشخيص و درمان اختلالات ارتوپدي در كودكشان ميشوند.

والدين محترم خواهشمنديم و تقاضا داريم
تمام بد شكلي ها در راه رفتن و نشستن و ايستادن كودكان خود را جدي بگيريد.
لطفاً ابراز خستگي و دردهاي فرزندتان را در هنگاه راه رفتن و فعاليت جدي بگيريد.

با تشخيص و درمان به موقع ناهنجاري هاي ارتوپدي سلامت آينده كودكان و نوجوانان را، شما تضمين خواهيد كرد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

29 Oct, 06:33


عوارض به داخل گذاشتن پاي كودكان:

ايجاد انحراف و چرخش در مفصل لگن كه در آينده و پس از پايان سن رشد باعث بروز درد در ناحيه كمر و لگن خواهد شد.

چرخش روبه داخل كشكك زانو و به دنبال آن چرخش استخران درشت ني ساق پا كه باعث ايجاد درد در زانو و ساق پا ميگردد.

ايجاد انحراف پرانتزي در ساق و زانو و بدشكلي در اندام تحتاني

بدشكلي در فُرم راه رفتن شخص كه باعث ناراحتي خود او و اطرافيان ميگردد

كمر دردها و زانو دردها و خستگي هاي زودرس اندام تحتاني كه به صورت دائمي در سنين بالا همراه شخص خواهد بود و متاسفانه جبران ناپذير خواهد بود.

با توجه به عوارض مُخرب به داخل گذاشتن پاي كودكان تشخيص به هنگام و درمان به موقعه اين ناهنجاري شايع ارتوپدي تاثير بسياري در سلامت كودك مبتلا دارد.

خواهشمنديم همچنان با مطالب امروز همراه باشيد🙏💐

مجموعه ارتوپدي كاميار

29 Oct, 06:33


سلام وقت بخیر

✳️در ادامه مبحث ناهنجاری به داخل گذاشتن پای کودکان در خدمتتان هستیم.

لطفا با ما همراه باشید🙏

مجموعه ارتوپدي كاميار

28 Oct, 06:19


مشخص گرديد دو دليل عمده باعث اين اختلال در راه رفتن كودكان و نوجوانان ميگردد:

١- انحراف پنجه كودكان (كه به صورت يك اختلال ارتوپدي مادرزادي در پنجه پاي كودكان ايجاد ميشود)

٢- چوخش روبه داخل در مفصل لگن و به دنبال آن انحراف و چرخش در استخوان ران(كه به علت عادت بد نشستن به صورت قورباغه اي يا W نشستن ايجاد ميگردد)

گاهي هر دو اين دلايل در كودك و نوجوان وجود دارد كه هر يك بايد به صورت جداگانه مورد بررسي و درمان قرار بگيرد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

28 Oct, 06:19


⛔️در مباحث قبلي مطرح شد كه قورباغه اي يا W دبليو نشستن كودكان عوارض مختلفي در بدن آنها مخصوصاً در اندام تحتاني ايجاد ميكند.

♦️اين نوع عادت بد نشستن باعث ميشود تا مفصل ران در جاي خود به سمت داخل چرخش پيدا كرده و استخوان ران را نيز چرخش ميدهد.

♦️اين چرخش در مفصل لگن و به دنبال آن استخوان ران باعث ميشود شخص زمان راه رفتن پاهارا به داخل ميگذارد

♦️به مرور زمان تبديل به عادت شده و مفصل ران همچنان تمايل دارد به سمت داخل چرخش كند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

27 Oct, 06:52


بررسي دلايل دلايل به داخل گذاشتن پاي كودكان:

🔰ابتدا به بررسي عوامل ژنتيكي و مادرزادي ميپردازيم

📌يك سري عوامل به صورت ژنتيكي در كودكان باعث ايجاد اين اختلال ميگردد

⛔️متاتارسوس ادكتوس يا انحراف پنجه كودكان
Metatarsus adductus

⛔️اين انحراف كه در زمان تولد در پنجه برخي كودكان وجود دارد باعث ميگردد كودك زمان راه رفتن پاهارو به داخل بگذارد.

👇👇👇👇👇👇👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

27 Oct, 06:51


سلام روز خوش

روز خوبی را همراه با سلامتی برایتان آرزومندیم

امروز به دنبال بحث روزهای گذشته در خصوص شایع ترین اختلال راه رفتن در کودکان یعنی به داخل گذاشتن پا زمان راه رفتن در خدمتتان هستیم.

لطفا ادامه مطالب را دنبال بفرمایید🙏💐

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 11:33


به داخل گذاشتن پاي كودكان يا در
اصطلاح پزشكي
(In Toeing Gait)
چيست؟

♦️در حالت طبیعی بچه ها در موقع ایستادن پنجه پای خود را مستقیم به طرف جلو میگیرند ولی در بعضی از بچه ها پنجه پا در موقع ایستادن، راه رفتن و دویدن به سمت داخل کج و منحرف میشود. این وضعیت را Intoeing یا به داخل بودن پا میگویند.

♦️معمولا اولین بار که بچه شروع به راه رفتن میکند والدین متوجه این وضعیت میشوند. در حالت شدید بچه موقع راه رفتن به خاطر همین مشکل ، بارها سکندری میخورد و به زمین می افتد. در هنگام راه رفتن یک پای بچه جلوی پای دیگر گیر کرده و وی را زمین میزند و یا در موقع راه رفتن لبه خارج پا به زمین گیر کرده و وی را زمین میزند.

♦️اين نوع راه رفتن شايعترين اختلال حركتي ارتوپدي در كودكان است كه اگر درمان نگردد عوارض مُخربي در سنين بالا ايجاد خواهد كرد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 11:32


امروز در خصوص شايعترين اختلال راه رفتن در كودكان و نوجوانان بحث خواهيم نمود.

چرا كودكان زمان راه رفتن پاهاي خود را به داخل ميگزارند؟؟؟؟؟؟

👇👇👇👇👇👇👇👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 09:19


📣جهت اطلاع از شرايط كاري خدمت مخاطبين و سروراني كه به تازگي با مجموعه ارتوپدي كاميار آشنا شدند، عرض ميداريم:

❇️كليه مراحل تشخيص، بررسي، درمان و پيگيري انواع ناهنجاري ها ارتوپدي در تمامي سنين تحت نظارت:👇

👨‍⚕️جناب آقاي دكتر عرب

🔹جراح و متخصص ارتوپدي
🔹فوق تخصص جراحي زانو و لگن
🔹آسيبهاي ورزشي
🔹پزشك فدراسيون پزشكي ورزشي
انجام ميپذيرد.

اين مركز مجهز به پيشترفته ترين سيستمهاي اسكن ٢بعدي و ٣بعدي
كف پا و نيز ستون فقرات ميباشد، جهت تشخيص مشكلات و بررسي ساختار كف پا، مچ پا، زانو و ستون فقرات بدون تابش اشته هاي مضر.

❇️سعي داريم با ارائه خدمات مطلوب بر پايه جديدترين روشهاي درماني روز دنيا با بكارگيري از توان و تجربه تكنسين هاي مجموعه، در ارتقاع سطح سلامت خانواده شما سروران سهيم باشيم.

آنچه آموخته و تجربه نموده ايم با افتخار براي فرداي بهتر و سلامت تر شما گراميان بكار خواهيم بست.💐


مشاوره رايگان:👇
@Hmtb_support

☎️تلفن تعيين نوبت شنبه تا پنج شنبه
ساعت ١٠ الي ١٧

📞 02126653065
📞 02126653250
📞 02126653301
📞 02126652979

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 09:19


والدین گرانقدر

دقت بفرمایید
توجه بفرمایید


به نشستن فرزندتان دقت کنید!

‼️کودکانی که به نشستن به صورت W (نشستن قورباغه ای) عادت دارند در معرض ابتلا به انواع انحرافات اندام تحتانی قرار دارند! طرز راه رفتن و شکل گیری لگن این کودکان در معرض خطر قرار خواهد گرفت!

این نوع نشستن می تواند زمینه ساز بروز ناهنجارهایی مانند:

⛔️زانوی ضربدری
⛔️اختلال در راه رفتن
⛔️چرخش استخوان ران
⛔️انحراف در کشکک زانو
⛔️ایجاد اختلال در کمربند لگنی
و بسیاری دیگر از عوارض باشد...

🙏🙏لطفا جدی بگیرید و نگزارید کودک شما به صورت W یا به اصطلاح قورباغه ای بنشیند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 09:18


سلام روز خوش

امیدوار هستیم در سایه لطف خداوند متعال سلامت و پیروز باشید🌺

سعی داریم با ارائه مطالب به روز علمی دنیا در حوزه ارتوپدی سطح آگاهی شما سروران را بالا برده و ارتقای سلامت خانواده ها کمک کنیم.

🙏لطفا مثل همیشه باما همراه باشید.

همچنان پر انرژی و با افتخار در خدمتتان هستیم💐

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 06:32


موضوع فوق 👆👆 بسیار مورد اهمیت هست

لطفا با دقت مطالعه بفرمایید

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 06:31


دردهای ناشی از ناهنجاری های ارتوپدی به صورت مداوم ادامه دار هستند.

⭕️دردهایی که ناشی از صافی کف پا و انواع انحرافات مچ و زانو هستند به علت عدم تقسیم وزن بدن روی کف پای شخص به صورت دائمی عمران کودک هستند.

یعنی در فعالیت های روزانه مداوم کودک از درد پا و خستگی های زودرس شکایت دارد و این درد ها مقطعی نیستند بلکه با هر بار فعالیت روزانه تکرار می‌شوند.

⁉️تفاوت درد های ناشی از رشد و درد های ناشی از اختلالات ارتوپدی در اینجا مشخص میگردد👇

‼️دردهای ناشی از رشد مقطعی هستند

‼️درد های ناشی از ناهنجاری های ارتوپدی با هر بار فعالیت کودک شروع می‌شود

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 06:30


دردهای رشدی می توانند شامل ویژگی های زیر باشند:

🚫• این دردها در عصر یا شب رخ می دهند و معمولاً تا صبح برطرف می شوند.

🚫• میزان درد آنقدر شدید است که کودک را از خواب بیدار می کند.

🚫• معمولاً هر دو پا را تحت تأثیر قرار می دهند تا یک پا

🚫• یا به صورت متناوب یا چند شب پشت سر هم اتفاق می افتند

مجموعه ارتوپدي كاميار

26 Oct, 06:30


دردهای رشدی کودکان چیست؟
 
📌تحقیقات نشان می دهد که بیش از ۳۰ درصد کودکان مدرسه ای دچار درد مزمن پا می شوند. در نیمی از این کودکان، درد رشدی علت این دردها است.دردهای رشدی اغلب در دوران پیش دبستانی و نوجوانی کودک رخ می دهند و معمولاً در سنین نوجوانی از بین می روند. این دردها بی ضرر هستند و نشانه ی بیماری های جدی نیستند.

🔍دردهای رشدی معمولاً در عضلات ران و ساق پا یا پشت زانو رخ می دهند، اما گاهی اوقات ممکن است در ناحیه ی بازو رخ دهند. کودکانی که مبتلا به دردهای رشد می شوند، ممکن است دچار گرفتگی یا درد شوند که میزان این دردها خفیف و زودگذر هستند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

24 Oct, 05:59


 پا درد کودکان

📌پا درد کودکان اغلب ناشی از مشکلاتی نظیر صافی کف پا و چرخش پاشنه، زانوی ضربدری یا زانوی پرانتزی میباشد.

❗️باید بین علائم مشکلات جدی با پا درد کودکان در حالت طبیعی، تفکیک قائل شد. شاید فکر کنید که احساس ناراحتی در اندام‌های مختلف مربوط به سنین کهنسالی باشد، اما پا درد کودکان نه تنها پدیده عجیبی نیست بلکه نسبتا شایع است.

🔰خردسالان انرژی زیادی دارند و در طول روز فعالیت زیادی خواهند داشت. این فعالیت‌های زیاد علاوه بر احتمال آسیب‌دیدگی، باعث خستگی آن‌ها اغلب در زمان شب می‌شود و گاهی پا درد کودکان به این موضوع مربوط خواهد بود. دقت کنید که هر دردی که بیش از چند روز طول بکشد، یا آن‌قدر شدید باشد که راه رفتن کودک را محدود کند، طبیعی نیست. در این حالت باید وضعیت خردسال فورا توسط متخصص پا ارزیابی شود.

مشاوره رایگان
@hmtb_support

مجموعه ارتوپدي كاميار

24 Oct, 05:58


سلام روز خوش

🔔بنا به درخواست مکرر اعضای محترم کانال میخواهیم در خصوص:

❗️تفاوت درد رشد ناشی از رشد در کودکان و دردهای ناشی از اختلالات ارتوپدی

به صورت کامل بررسی کنیم.

🔰دردهای اندام تحتانی کودکان بسیار موجب نگرانی والدین می‌باشد از این رو جهت آگاهی شما سروران در این خصوص به صورت کامل بحث خواهیم نمود لطفا با ما همراه باشید🌺🙏

مجموعه ارتوپدي كاميار

23 Oct, 05:59


برای تمام سروران و اعضای محترم کانال مجموعه ارتوپدی کامیار آرزوی موفقیت و سربلندی همراه با سلامتی داریم🌹


❇️اعتبار ما اعتماد شماست
❇️افتخار ما همراهی شماست
🆔 @kamyarotc

جهت ارتباط با ما و اطلاع از ناهنجاري هاي فرزندتان و بررسی و مشاوره در رابطه با آن یک فیلم از راه رفتن فرزندانتان به آیدی زیر ارسال نمایید

Admin: @Hmtb_support

https://instagram.com/kamyarotc?igshid=YmMyMTA2M2Y=

مجموعه ارتوپدي كاميار

23 Oct, 05:58


شایع‌ترین بیماری‌های ارتوپدی به دلایل ژنتیکی

امروزه مطالعات مختلفی نقش عوامل ژنتیکی در بیماری‌های مختلف ارتوپدی را ثابت کرده‌اند. برخی از این بیماری‌ها مستقیماً بر استخوان‌ها تاثیر می‌گذارند و برخی دیگر علاوه بر آنها، مفاصل را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهند. از میان بیماری‌های ارتوپدی که ممکن است ریشه ژنتیکی داشته باشند،
می‌توان به  بیماری‌های صافی کف پا، انحرافات زانو و انحرافات ستون فقرات و آرتروز و روماتیسم مفصلی اشاره کرد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

23 Oct, 05:57


زمان مناسب تشخیص بیماری‌های ارتوپدی ارثی

همان طور که گفتیم نقش ژنتیک در ایجاد این نوع بیماری‌ها با وجود برخی نشانگرهای ژنتیکی به اثبات رسیده است.


به همین دلیل است که آزمایش‌های ژنتیکی در سنین پایین، خصوصاً در افرادی که اعضای درجه یک خانواده آنها از مشکلات ارتوپدی رنج می‌برند، به پزشکان کمک می‌کند تا ریسک ابتلا به این بیماری‌ها در این افراد را پیش‌‍بینی کنند. در این صورت پزشکان می‌توانند با انجام درمان‌های پیشگیرانه، از بروز این آسیب‌ها و گسترش آنها تا حد امکان جلوگیری کنند. این اقدامات تاثیر زیادی بر کیفیت زندگی این افراد در آینده می‌گذارند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

22 Oct, 06:06


آیا مشکلات ارتوپدی ژنتیکی است؟

❗️همان‌طور که گفتیم هر چند نقش حوادث، بالا رفتن سن، افزایش وزن و عواملی از این دست را نمی‎‌توان در بروز بیماری‌های ارتوپدی نادیده گرفت، اما تحقیقات جدید نقش ژنتیک در بیماری‌های ارتوپدی را تائید کرده‌اند.

این یک گام روبه جلو در درمان بیماری‌های ارتوپدی محسوب می‌شود. زیرا درک و شناخت ریشه‌های این بیماری‌ها، پیشگیری و درمان آنها را بسیار راحت‌تر می‌کند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

22 Oct, 06:05


ژنتیک در انتقال بیماری های ارتوپدی 👇

🔰بیماری‌های ارتوپدی عموماً با استخوان‌ها و مفاصل بدن ما در ارتباط هستند. این بیماری‌ها ممکن است از حالت خفیف به دردی ناتوان‌کننده تبدیل شوند. گاهی اوقات بیماری‌های ارتوپدی درنتیجه حوادث مختلف غیرمترقبه رخ می‌دهند. گاهی اوقات نیز دلیل بروز این بیماری‌ها عواملی چون افزایش سن، چاقی و سبک نامناسب زندگی است.

اما در برخی موارد بیماری‌های ارتوپدی، خصوصاً درد مفاصل، در نتیجه بیماری‌های مانند صافی کف پا و انواع انحرافات زانو و استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید یا نقرس رخ می‌دهند.

❇️تحقیقات جدید نشان داده‌اند که برخی از این بیماری‌ها علل ژنتیکی دارند.

مجموعه ارتوپدي كاميار

22 Oct, 06:05


نقش ژنتیک(وراثت) در بیماری‌های ارتوپدی، مفاصل و استخوان‌ها

در ادامه قصد داریم نقش ژنتیک را در بروز ناهنجاری ها و بیماری های ارتوپدی مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

بنا به درخواست بسیاری از اعضای محترم کانال این موضوع بسیار مهم مطرح میگردد لذا از شما خواهشمندیم با ما همراه باشید.

افتخار ما همراهی شماست🌺
اعتبار ما اعتماد شماست 🌸

مجموعه ارتوپدي كاميار

20 Oct, 05:46


والدین گرامی و اعضای محترم کانال مجموعه ارتوپدی کامیار

روز و روزگار بر شما سروران خوش همراه با سلامتی🌸

با افتخار و پر انرژی همراهتان هستیم🌹


لطفا دقت بفرمایید👇
اولین سوالی که به ذهن والدین در موارد برخورد با ناهنجاری های ارتوپدی میرسد این است که بهترین وقت تشخیص و درمان ناهنجاری ها چه سنی است؟؟؟؟

بهترین زمان تشخیص و درمان ناهنجاری های ژنتیکی ارتوپدی پایان دوسالگی میباشد

مجموعه ارتوپدي كاميار

20 Oct, 05:45


والدین گرانقدر

دقت بفرمایید
توجه بفرمایید


به نشستن فرزندتان دقت کنید!

‼️کودکانی که به نشستن به صورت W (نشستن قورباغه ای) عادت دارند در معرض ابتلا به انواع انحرافات اندام تحتانی قرار دارند! طرز راه رفتن و شکل گیری لگن این کودکان در معرض خطر قرار خواهد گرفت!

این نوع نشستن می تواند زمینه ساز بروز ناهنجارهایی مانند:

⛔️زانوی ضربدری
⛔️اختلال در راه رفتن
⛔️چرخش استخوان ران
⛔️انحراف در کشکک زانو
⛔️ایجاد اختلال در کمربند لگنی
و بسیاری دیگر از عوارض باشد...

🙏🙏لطفا جدی بگیرید و نگزارید کودک شما به صورت W یا به اصطلاح قورباغه ای بنشیند.

👇👇👇👇👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Oct, 06:10


به لطف خداوند متعال

با تشخیص به هنگام

معاینه دقیق

انتخاب روش صحیح درمان

همکاری والدین و کودک

پیگیری صحیح روند درمان


میتواند بدون روشهای تهاجمی مانند جراحی به راحتی درمان نمود.

این درمان با موفقیت در افراد مختلف در سنین زیر ۱۸ سال در مرکز ارتوپدی کامیار توسط آقای دکتر کامیار عرب انجام میگردد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Oct, 06:06


📣قابل توجه اعضای محترم کانال

🔰ناهاجاری های ارتوپدی که مادرزادی و یا اکتسابی(که ناشی از حوادث هستند) در مجموعه ارتوپدی کامیار تحت نظارت دکتر کامیار عرب مورد بررسی و پیشگیری و درمان قرار میگیرند👇

📎صافی کف پا
📎چرخشهای مچ پا
📎برجستگی استخوان ناویکولار
📎برجستگی استخوان کنار شصت پا
📎کلاب فوت یا پاچنبری
📎انحراف پرانتزی ساق پا و زانو
📎انحراف ضربدری زانو
📎ساییدگی مفصل زانو
📎عقب زدگی زانو
📎اختلال راه رفتن کودکان و نوجوانان
📎به داخل گذاشتن پا زمان راه رفتن
📎به بیرون گذاشتن پا زمان راه رفتن
📎چرخش کشکک زانو
📎افتادگی شانه
📎قوزپشتی یا کایفوزیس
📎گودی کمر یا لوردوزیس
📎کمبود ویتامین D3 و عوارض آن
📎نرمی مفصل
📎نرمی استخوان یا راشیتیسم
📌هشدار در خصوص عدم پیگیری ناهنجاری های ارتوپدی در کودکان

به لطف خداوند متعال و اعتماد شما سروران روزانه مراجعین متعددی از سراسر نقاط کشور جهت دریافت خدمات مجموعه ارتوپدی کامیار به این مرکز مراجعه مینمایند.

🆔 @kamyarotc

ارتباط با ما جهت رزرو وقت و مشاوره رایگان ارتوپد فنی👇


Admin: @Hmtb_support

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Oct, 06:02


🔰نوجوان حدودا ١٠ ساله

♦️با كوتاهي و سفتي تاندون آشيل

كه زمان نشستن در سرويس بهداشتي و حالت چنباتمه زدن دچار مشكل بود و نيز توانايي بالا آوردن مچ پارا نداشت.

📣لطفا به تصاوير قبل و بعد از درمان اين نوجوان با روش گچ گيري توجه بفرماييد👇👇

مجموعه ارتوپدي كاميار

19 Oct, 06:01


📌روش درمان با گچ براي برطرف كردن كوتاهي تاندون آشيل همانند تمام روشهاي درمان بيماري ها مختلف، همراه با سختي و دشواري ميباشد.

ولي چون يكي از روشهاي كم هزينه و با پاسخ سريع و كم عارضه ميباشد بسيار در درمان كوتاهي تاندون آشيل موثر خواهد بود.

🔰البته پس از پايان دوره گچ گيري، پزشك متخصص ارتوپدي با تجويز چند ورزش و حركت اصلاحي و در صورت لزوم تجويز فيزيوتراپي به ادامه درمان ادامه ميدهد.

🔹در نظر داشته باشيد چون آشيل در وضعيت انقباض و انبساط دائمي قرار دارد بايد هميشه مراقب بود از اين رو پس از پايان گچ گيري پزشك با تجويز حركات اصلاحي و نيز دستور به استفاده از كفش طبي و يا اسپيلنتهاي شبانه از اين تاندون و از درمان انجام شده مراقبت مينمايد.

مجموعه ارتوپدي كاميار

17 Oct, 05:44


سلام وقت شما سروران بخير

آرزوي سلامتي و موفقيت براي تمام شما عزيزان داريم.

در ادامه مبحث كوتاهي تاندون آشيل و بررسي دلايل و عوارض، از روز گذشته به روشهاي درمان پرداختيم.

در ادامه به ساير روشهاي درمان غير تهاجمي كوتاهي و سفتي تاندون آشيل خواهيم پرداخت لطفا همراهمان باشيد🙏

افتخار ما همراهي شماست
اعتبار ما اعتماد شماست

17,091

subscribers

2,306

photos

82

videos