ایرانگرد

@irantizement


هدفم معرفی ایران است . و سعی ام بر این است که خودم به مناطق بکر و زیبای ایران رفته و براتون فیلم و عکس و مطلب تهیه کنم. در این راه نیازمند کمک های شما نیز هستم تا بتوانم کانال پر باری ارائه کنم.
Admin: @irantizement2
کد شامد: 1-1-69624-61-3-1

ایرانگرد

22 Oct, 09:02


سفرنامه ارمنستان
مسیر بعدیمان بعد از دره گلها دریاچه سوان است که در حدود 60 کیلومتری شمال شرقی ایروان بسمت دلیجان (دلیجان ارمنستان نه دلیجان خودمان) و مرز گرجستان قرار دارد. دریاچهٔ سوان در استان گغارکونیک قرار دارد. این دریاچه بزرگ‌ترین دریاچهٔ قفقاز و از بزرگ‌ترین دریاچه‌های کوهستانی آب شیرین در جهان است. نام سوان از ریشهٔ اورارتویی سیونا و به معنی «سرزمین دریاچه‌ها» گرفته شده‌است. حدود ۳۶ جویبار به این دریاچه می‌ریزند و تنها رودخانه‌ای که از سوان سرچشمه می‌گیرد رود هِرازدان است.
@irantizement

ایرانگرد

22 Oct, 09:02


سفرنامه ارمنستان
یکی دیگر از جاهای دیدنی ارمنستان دره گلها هست که تلکابین هم داره و دقیقا وقتی اونجا میرید بیاد نمک آبرود خودمون می افتین.فقط فرقش اینکه که متاسفانه ارمنستان اصلا دریا نداره که مثل نمک آبرود ویو دریا رو ببینین.
@irantizement

ایرانگرد

22 Oct, 09:02


سفرنامه ارمنستان
منطقه اسپانداریان استان سیونیک ارمنستان و دریاچه زیبای آن
@irantizement

ایرانگرد

15 Oct, 08:46


سفرنامه ارمنستان
در سال ۱۸۰۴ ، سپاه ایران به سرداری عباس میرزا ولیعهد، نیروهای روسیه را در نزدیکی «سه‌کلیسا» (اچمیادزین)، شکست داد. روس‌ها به دنبال این شکست، دست به محاصره شهر و قلعه ایروان زدند. اما سپاه ایران و مردم شهر در برابر این حصر پایداری کردند. در نتیجه با وجود گلوله‌باران شدید، روس‌ها موفق به گشودن دژ ایروان نشدند. سرانجام و به دنبال شکست و ناکامی در همه جبهه‌ها، ژنرال سی‌سیانوف در نوامبر ۱۸۰۴ (آبان ماه ۱۱۸۳)، دستور عقب‌نشینی را برای نیروهای روسی صادر کرد. بدین‌سان روس‌ها، کمابیش به پشت مرزهای خود عقب نشستند.
@irantizement

ایرانگرد

15 Oct, 08:46


سفرنامه ارمنستان
شهر اچمیادزین که تا پیش از سال ۱۹۴۵ به نام ولاش‌آباد (به ارمنی: واغارشاپات) معروف بود به دست ولاش‌شاه (واغارشاک شاه از دودمان ایرانی پارتی) (۱۴۰ - ۱۱۷) در محل باستانی واردکِساوان بنیاد شد. رومی‌ها پس از ویران ساختن آرتاشات در سال ۱۶۳ پایتخت ارمنستان را به ولاش‌آباد منتقل کردند. پس از اینکه در سال ۳۰۱، مسیحیت به این منطقه آمد، تیرداد سوم دژ وِلاش‌آباد را ویران کرد و به‌جای آن کلیسای جامع اچمیادزین مقدس را بنا کرد. پس از اعلام شدن مسیحیت به‌عنوان دین رسمی در ارمنستان، در سال ۳۰۱ وِلاش‌آباد یا همان اچمیادزینِ بعدی، به عنوان مرکز دینی این کشور برگزیده شد.
@irantizement

ایرانگرد

15 Oct, 08:46


سفرنامه ارمنستان
اِچمیادزین (یا اجمیاتزین) با نام رسمی واغارشاپات (Վաղարշապատ) (ولاش‌آباد)، نام یک شهر و همچنین یک مکان مقدس در کشور ارمنستان است. اچمیادزین در زمانی که بخشی از ایران بود سه‌کلیسا و اوچ‌کلیسا نامیده می‌شد.
آستان قدس اچمیادزین (در ارمنی Էջմիածին) که در استان آرماویر، ارمنستان واقع شده، مرکز کلیسایی ارمنیان و مکانی بسیار مقدس برای مردم این کشور است. جاثلیق کل ارامنه در این شهر زندگی می‌کند و کلیسای اچمیادزین در آنجا قرار دارد.
@irantizement

ایرانگرد

15 Oct, 08:46


سفرنامه ارمنستان
کلیسای جامع اچمیازین(واغارشاپات)
کلیسای اچمیازین( به معنای ظهور تک فرزند) در شهر اچمیازین در غرب شهر ایروان قرار دارد. محل این کلیسا رو گریگور روشنگر که از بزرگان ارامنه و مسیحیت بود در خواب میبیند، او خواب میبیند که شخص با ابهتی که گمان میکند عیسی مسیح بوده با چکش طلا بر نقطه ای از زمین میکوبد که محل ساخت کلیسا میشود. در نهایت کلیسای اچمیازین در سال ۳۰۳ میلادی ساخته میشود و مقبره مقدس گریگور هم بعدها در همین کلیسا بنا میشود. این شهر که نام قدیمی آن واغارشاپات بوده در گذشته مرکز مذهبی ارمنستان و پایتخت آن هم بوده است. این کلیسا در طول تاریخ چندین بار مورد حمله قرار گرفته تخریب شده و دوباره بازسازی شده است. معماری کلیسا متاثر از معماری روسی و کلاسیک است.
@irantizement

ایرانگرد

15 Oct, 08:46


سفرنامه ارمنستان
کلیسای اچمیادزین ارمنستان، همانطور که از نام آن پیداست در شهری به نام اچمیادزین قرار گرفته است. برخی از افراد محلی شهر اچمیادزین را با نام واغارشاپات و کلیسای اچمیادزین را با نام کلیسای واغارشاپ میشناسند. برای رسیدن به اچمیادزین کافی است تا از ایروان 10 کیلومتر به سمت غرب حرکت کنید. این شهر در مقایسه با ایروان کوچک تر است؛ با این حال اچمیادزین چهارمین شهر بزرگ ارمنستان است.
@irantizement

ایرانگرد

13 Oct, 10:16


سفرنامه ارمنستان
مجسمه مادر ایروان ارمنستان
برای رسیدن به این مجسمه ابتدا به میدان جمهوری بروید و پیاده و گردشکنان از خیابان معروف و شیکی میگذرید، ابتدا کاخ اپرا رو میبینید و بعد هزار پله یا کاسکاد و بالای کاسکاد ابتدا بنای یادبود شوروی را میبینید و بعد از اتوبان رد شده وارد پارک پیروزی میشوید و در انتهای پارک مجسمه غول پیکر مادر ارمنستان را خواهید دید که در زیر آن موزه نظامی ارمنستان قرار دارد.
@irantizement

ایرانگرد

13 Oct, 10:16


سفرنامه ارمنستان
«مام ارمنستان» (Mother Armenia monument) در سال ۱۹۶۷ میلادی بر فراز شهر ایروان در پارک پیروزی ساخته شده ‌است. این مجسمه به‌عنوان یادمانی از پیروزی در جنگ جهانی دوم، جایگزین تندیس ژوزف استالین شد که پیش‌تر در این پارک قرار داشت. این مجسمه ۲۲ متری روی ستون بلندی از سنگ بازالت جای گرفته است که ارتفاع آن درمجموع به ۵۱ متر می‌رسد. مجسمه مام ارمنستان با شمشیری در دست، مانند محافظی برای کشور به نظر می‌رسد. فقط وقتی از نزدیک از این مجسمه را ببینید، می‌توانید شکوه و عظمت آن را درک کنید.
@irantizement

ایرانگرد

09 Oct, 10:34


سفرنامه ارمنستان
کلیسای سنت گریگوری ایروان
همانطور که از نام این کلیسا پیداست سازنده آن گریگور نام داشت. گریگور شخصی مقدس بود که در بین سالهای ۲۳۹ تا ۲۵۷ میلادی در کاپادوکیا دیده به جهان گشود. خاندان گریگور افرادی ثروتمند و با نفوذ بودند اما توسط بستگان خسرو به قتل رسیدند. گریگور توسط پرستار خود جان سالم به در برده و تنها بازمانده طایفه خود شد. پس از بازگشت، گریگور به عنوان یکی از مقامات در ارمنستان منصوب شد. در آن زمان بود که وی از بت پرستی امتناع کرده و در مقابل بت پرستان ارمنستان قد علم کرد. سپس مورد شکنجه های متعددی قرار گرفت و ۱۳ سال در حبس زندگی کرد. شاه وقت بیمار شده و شاه دخت اظهار داشت که گریگور می تواند وی را مداوا کند و گریگور تمام سعی خود برای درمان و همچنین تغییر دین پادشاه انجام داد. سپس شاه به دین ارمنی گروید و باعث ساخت کلیسای سنت گریگور شد.
@irantizement