IELTS Writing House @ieltswritinghouse Channel on Telegram

IELTS Writing House

@ieltswritinghouse


ادمین:
@MySafirelian

وب‌سایت من؛ جایی که با دوره‌هایی که برگزار می‌کنم آشنا می‌شید:

https://safirelian.ir/

IELTS Writing House (Persian)

آیلتس یکی از مهمترین آزمون‌های زبان برای ورود به دانشگاه‌ها و مراکز تحصیلی معتبر در سراسر دنیا است. اگر به دنبال بهبود مهارت نوشتاری خود برای این آزمون هستید، کانال تلگرام "IELTS Writing House" یک گزینه عالی برای شماست. در این کانال، تمرین‌ها، تکنیک‌ها و موارد مربوط به نوشتن در آزمون آیلتس به شما آموزش داده می‌شود. ادمین این کانال آموزشی، با نام کاربری "ieltswritinghouse"، آماده پاسخگویی به سوالات شما و ارائه مشاوره‌های لازم در این زمینه می‌باشد. برای دسترسی به منابع بیشتر و دوره‌های آموزشی، می‌توانید به وب‌سایت ادمین مراجعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و ارتقاء مهارت‌های نوشتاری‌تان، به "IELTS Writing House" ملحق شوید!

IELTS Writing House

05 Dec, 15:33


آنچه که در این جا نوشتم، صرفا کلیات بحث بود و من نتونستم وارد جزئیات بشم. اما دوست داشتم حداقل با اصول طراحی این سوالات آشنا بشید و ببیند چقدر این دیدگاه نسبت به دیدگاه فرمولی و مکانیکی تفاوت داره.

امیدوارم این نوشته تونسته باشه به شما کمک کنه.

متشکرم از این که مخاطب من هستید.❤️

IELTS Writing House

05 Dec, 15:33


انواع سوالات مطروحه در رایتینگ تسک 2 (بخش 1)

در تسک 2 از رایتینگ آیلتس، ما اساسا با نوع سوال روبرو می‌شیم:
1 - موضوعات عقیده محور
2 - موضوعات وضعیت محور (یا پدیده محور)

در این نوشته، فقط به اولین نوع از موضوعات می‌پردازم.
در نقطه‌ی پرگار موضوعات عقیده محور، یک نظر یا پیشنهاد قرار می‌گیره و کار ما ارزیابی این‌هاست.

به سه مثال زیر دقت کنید:
Prompt 1:
Some people believe that children’s leisure activities must be educational; otherwise, they are a complete waste of time.
Do you agree or disagree?

Prompt 2
It is important for everyone, including young people, to save money for the future.
To what extent do you agree or disagree with this statement?

Prompt 3:
Some people say that now that we can see films on our phones or tablets, there is no need to go to the cinema. Others say to be fully enjoyed, films need to be seen in a cinema.
Discuss both views and give your opinion.

اگر فکر می‌کنید من حالا برای پاسخ به این نوع سوالات به شما یه فرمول واحد یا شاه‌کلید ارائه می‌کنم، دارید اشتباه می‌کنید. به جای فرمول، من مایلم درباره‌ی اصول طراحی این سوالات براتون بنویسم. یعنی مایلم با مهارت رایتینگ همون طور رفتار کنم که باید: یه مقوله‌ی فکری به جای مقوله‌ی فرمولی یا مکانیکی.

این سوالات بر اساس سه اصل در تفکر انتقادی طراحی می‌شن:
🔵 اصل اول (اصل انصاف): در هر نظری یا پیشنهادی، حقیقتی نهفته‌ست. یعنی پشت هر نظر یا پیشنهادی یه حقیقتی هست.
🔵 اصل دوم (اصل نیمه‌ی تاریک): در هر نظر یا پیشنهادی، حقایقی مورد غفلت قرار گرفته. یعنی هر نظر یا پیشنهادی مشکلات و ضعف‌ها و نقاط کوری داره.
🔵 اصل سوم (اصل ارزیابی): برای ارزیابی یک نظر یا پیشنهاد (موافقت یا مخالفت به طور کامل یا تا حدی یا بسته به شرط و شروطی) باید حقیقت‌ها و مشکلات یک نظر یا پیشنهاد رو با هم در نظر گرفت تا بشه یه نتیجه منطقی از بحث گرفت.

بذارید این رو با یک مثال بهتون نشون بدم. فرض کنید دوستی دارید که دچار شکست عشقی شده. شما به عنوان یک دوست بهش این پیشنهاد رو می‌دید: «برای اینکه حالت خوب بشه، تو دیگه نباید اون طرف رو ببینی». حالا من می‌خوام پیشنهادتون رو به شکل یه موضوع در رایتینگ آیلتس بنویسم:

Some people think to feel better after a breakup, we must avoid seeing our ex-boyfriend/girlfriend.

حالا بیاید این پیشنهادتون رو مورد ارزیابی قرار بدیم (اصل ارزیابی). یعنی بگیم با این پیشنهاد موافقیم یا مخالف. کامل، تاحدی، یا مشروط بر شروطی.

بریم سراغ اصل اول: در این پیشنهاد، حتما حقیقتی نهفته‌ست. اصل انصاف در تفکر نقادانه به ما می‌گه که باید این حقیقت رو بیان کنیم. اما این حقیقت در پیشنهاد شما چیه؟ شاید این باشه که هر که آنکه از دیده رود، از دل برود. این به نظر درست میاد چون ما با چشم‌هامون دیگران رو می‌بینیم و از اون‌ها خوش‌مون میاد. اگر چشم‌ها رو ببندیم، دیگه اون تصویری که از فرد در ذهن داریم تغذیه نمی‌شه و از بین می‌ره.

حالا بریم سراغ اصل دوم: آیا پیشنهاد شما حقایقی رو نادیده گرفته؟ اصل دوم می‌گه هر عقیده‌ای نیمه‌ی تاریکی داره. و اینجاست که من باید به شما بگم پیشنهاد شما فقط یک عامل رو برای شفای روح دوست‌تون در نظر گرفته. آیا فقط یک عامل کافیه؟ این دوست شما علاوه بر ندیدن، باید از چیزهای دیگه‌ای هم دوری کنه، مثل وسایل مشترک و مکان‌های مشترک. یعنی هر چیزی یا مکانی که ممکنه دوست شما رو به یاد یار سابقش بندازه نیز هم باید ازش دوری بشه تا فرایند بهبود روانی دوست شما تسریع پیدا کنه. هر چی کمتر ذهن ما قلقلک بشه، کمتر یاد طرف مقابل می‌یوفته و حالش بهتر می‌شه.

حالا نتیجه چیه؟ آیا پیشنهاد شما غلط بود؟ خیر. پیشنهاد شما فقط کامل نبود و نمی‌تونست صد در صد موثر باشه. پیشنهاد بهتر اینه که این دوست شما از سه چیز با هم دوری کنه: چهره، چیزها، مکان‌ها. به همین خاطر پیشنهاد شما به عنوان یک راه حل کامل رد می‌شه و جاش پیشنهاد بهتری میاد.

در رایتینگ آیلتس، سوالات عقیده محور این طور طراحی می‌شن. به مثال‌ها در بالا نگاه کنید. دقیقا به همین شکل طراحی شدن. فقط اون نمونه‌ی سوم کمی فرق داره چون ایده‌ی دوم بر اساس نقطه ضعف ایده‌ی اول ارائه شده و کار ما رو آسون‌تر کرده. یعنی نیازی نیست دنبال ضعف ایده‌ی اول بگردیم، کاری که در مثال یک و دو باید انجام بدیم.

با سه اصلی که در این نوشته تقدیم شما شد، احتمالا می‌تونید عقاید گوناگونی که در جهان اینستاگرام یا آیلتس یا دانشگاه یا زندگی مطرح می‌شه رو ارزیابی کنید. مثلا نظر زیر رو چطور ارزیابی می‌کنید:
«در دنیای امروز مراقبه و مدیتیشن مهارت‌های ضروی برای غلبه بر مشکلات روانی هستند.»

IELTS Writing House

05 Dec, 11:56


ظرفیت هر دوره: ۲ نفر

safirelian.ir/course/ielts-writing-task-1

safirelian.ir/course/ielts-writing-task-2

IELTS Writing House

01 Dec, 05:39


IELTS Writing House pinned Deleted message

IELTS Writing House

23 Nov, 14:09


IELTS Writing House pinned Deleted message

IELTS Writing House

23 Nov, 14:09



🔹 همراهان گرامی،
ثبت‌نام دوره‌های رایتینگ و اسپیکینگ شروع شده.

دوره‌های رایتینگ شنبه‌ها و دوشنبه‌ها و اسپیکینگ یک‌شنبه‌ها و سه‌شنبه‌ها برگزار میشه.


🔰 شروع دوره‌ها: ۱۷ و ۱۸ آذرماه
⚠️ برای شرکت در این دوره‌ها، حتما نیاز هست سطح‌تون upper + باشه.
اگر از سطح‌تون یقین ندارید، نیاز هست تعیین‌سطح بشید.

⚠️ شرکت در کلاس‌های، تسک۱ و تسک۲ بصورت همزمان، صرفا بخاطر انجامِ تکالیف هفتگی توصیه نمیشه.

پس از پرداخت (از طریق وبسایت)، رسید واریز خود را از تلگرام ارسال بفرمایید.

ارتباط با ادمین: @MySafirelian

📍اطلاعات دقیق دوره‌ها رو از لینک‌های زیر مشاهده بفرمایید.

⚠️ لطفاً حتماً بخش شرح دوره و پیش‌نیازها رو مشاهده کنید.

safirelian.ir/course/ielts-writing-task-1

safirelian.ir/course/ielts-writing-task-2

safirelian.ir/course/speak-smart

IELTS Writing House

17 Nov, 09:54


IELTS Writing House pinned «همراهان خوبم من ساعاتی از روزهای هفته رو به ارائه مشاوره (جلسات ۳۰ دقیقه) اختصاص دادم. اگر حس می‌کنید در مسیر یادگیری زبان یا آیلتس دچار مشکل یا سردرگمی شدید، به ادمین کانالم پیام بدید تا برای ثبت‌نام در جلسه‌ی مشاوره راهنمایی کنن. همچنین خوبانی که در نوشتن…»

IELTS Writing House

17 Nov, 09:54


همراهان خوبم

من ساعاتی از روزهای هفته رو به ارائه مشاوره (جلسات ۳۰ دقیقه) اختصاص دادم. اگر حس می‌کنید در مسیر یادگیری زبان یا آیلتس دچار مشکل یا سردرگمی شدید، به ادمین کانالم پیام بدید تا برای ثبت‌نام در جلسه‌ی مشاوره راهنمایی کنن.

همچنین خوبانی که در نوشتن برای آیلتس نیاز به فیدبک مستقیم دارید می‌تونید در جلسات تکی و یک ساعته شرکت کنید. دو تا از نوشته‌هاتون رو بیارید تا بهتون فیدبک بدم.

مرسی که با من اینجا هستید.
آرزومند آرزوهای شما

ادمین: @MySafirelian

IELTS Writing House

05 Nov, 14:40


IELTS Writing House pinned Deleted message

IELTS Writing House

05 Nov, 14:40


همراهان خوبم

من ساعاتی از روزهای هفته رو به ارائه مشاوره (جلسات ۳۰ دقیقه) اختصاص دادم. اگر حس می‌کنید در مسیر یادگیری زبان یا آیلتس دچار مشکل یا سردرگمی شدید، به ادمین کانالم پیام بدید تا برای ثبت‌نام در جلسه‌ی مشاوره راهنمایی کنن.

همچنین خوبانی که در نوشتن برای آیلتس نیاز به فیدبک مستقیم دارید می‌تونید در جلسات تکی و یک ساعته شرکت کنید. دو تا از نوشته‌هاتون رو بیارید تا بهتون فیدبک بدم.

مرسی که با من اینجا هستید.
آرزومند آرزوهای شما

ادمین: @MySafirelian

IELTS Writing House

29 Oct, 17:21


همراهان عزیزم،

به مطلب بالا یه نکته‌ای اضافه کنم (البته من باز براتون در این باره عمیق‌تر خواهم نوشت). اینکه اسمش تفکر سطح پایین‌تر هست، به معنای بد بودنش نیستا. ما توی فارسی چیز سطح پایین رو بد می‌دونیم. نه. این سطح بالا و پایین مثل طیف می‌مونه و همه در یادگیری ما مستقیم و غیرمستقیم دخیل هستن. فقط به جای حرکت از پایین به بالا، در یادگیری عمیق، ما از بالا به پایین حرکت می‌کنیم.

IELTS Writing House

29 Oct, 16:51


ما دقیقا چجوری زبان می‌خونیم؟

بارها شنیدم که بچه‌ها صحبت از مطالعه‌ی مفید می‌کنن، اما مطالعه‌ی مفید یعنی چی اصلا؟ تا به حال به این سوال فکر کردید؟ ما وقتی می‌گیم روزی سه ساعت زبان می‌خونیم، داریم چیکار می‌کنیم که فکر می‌کنیم مفیده؟

برای اینکه به این سوالات جواب بدیم، ابتدا لازمه فرق بین تفکر سطح بالاتر (higher-order thinking) و تفکر سطح پایین‌تر (Lower-order thinking) رو بدونیم تا ببینیم در کدوم سطح داریم دست به یادگیری می‌زنیم (برای مطالعه‌ی بیشتر در این باره رجوع کنید به این مطلب: Bloom’s Taxonomy).

در تفکر سطح پایینتر (یادگار دوران مدرسه)، ما به اطلاعات (مثلا کلمات و گرامر) جدای از محتوا و بافت معنایی (متن) فکر می‌کنیم. یعنی چیزی رو که داریم یاد می‌گیریم منزوی و تنها می‌کنیم و رابطه‌اش رو با جهان دانش قطع می‌کنیم – این یعنی خبری از مقایسه اون مطلب با دیگر مطالب نیست. مطلب رو دو بار یا سه بار می‌خونیم تا به یاد ما بمونه و بیاد. هدف ما حفظ کردن و به یاد آوردنه. همین.

مثلا به این کلمه دقت کنید: to retrofit. در سطح پایین‌تر یادگیری، احتمالا ما معنی این کلمه رو در دیکشنری چک می‌کنیم و یه جا یادداشت می‌کنیم و احتمالا چند بار مرور می‌کنیم تا بعدا به یاد ما بیاد – که شاید هم نیاد چون به شبکه‌ای از دانش قبلی ما وصل نشده.

اما در تفکر سطح بالاتر، پردازش همین کلمه به شکل دیگه‌ای انجام می‌شه. این کلمه یعنی اضافه کردن (to add). ولی چه جور اضافه کردنی و چه فرقی با to add داره؟ اینجا من دست به مقایسه می‌زنم. این کلمه وقتی استفاده می‌شه که ما به یه دستگاه چیزی اضافه کنیم که کارخونه از روز اول روی اون دستگاه نصب نکرده. مثلا من اگر به ماشینم جی چی اس اضافه کنم تا در ناوبری کمکم کنه، کلمه‌ی retrofit بهتر جواب می‌ده تا add.

هر دو کلمه به معنای اضافه کردن هستن (شباهت)، اما تفاوت این‌ها چه زمانی مهم می‌شه؟ وقتی داریم از چیزی حرف می‌‍‌‌زنیم که از روز اول، سازنده به فکر آینده نبوده. مثلا اکثر شهرها در سال‌های دور ساخته شدن. آیا مهندس شهرساز اون روزها پیش بینی کرده بود که امروز به مشکلاتی مثل گرمایش زمین و افزایش جمعیت می‌خوریم؟ اینجاست که من می‌تونم از اصطلاح infrastructure retrofitting استفاده کنم برای حل مشکلات شهرهای امروز.

در مثال بالا دیدید که چطور مقایسه و قضاوت اهمیت تفاوت‌ها و شباهت‌ها می‌تونه در پردازش یک کلمه یا گرامر به ما کمک کنه. من این کلمه رو همین طوری یاد گرفتم. جایی ننوشتم که بعدا یادم بیاد. این قدر توی ذهنم دستگاه‌های گوناگونی رو تصور کردم که توش قطعه کم بود و براش جمله ساختم تا تونستم باهاش کنار بیام و احتمالا این هیچ وقت از ذهنم پاک نمی‌شه.

این‌ها رو ننوشتم که بگم شما هم مثل من یاد بگیرید. من و شما مثل هم نیستیم. من یه جور یاد می‌گیرم و شما یه جور. اما اصول یادگیری ثابت هستن. هر کدوم از ما از این اصول یه جور استفاده می‌کنیم. سوال من از شما مخاطبان عزیز اینه:

شما دقیقا با کدوم یکی از این مکانیسم‌ها درس می‌خونید؟

این سوال مهمیه. وقتی به جوابش آگاه می‌شیم، همه چی عوض می‌شه.

توجه کنید یادگیری در سطح بالای فکری کار آسونی نیست. اساسا پردازش عمیق‌تر یعنی صرف زمان و انرژی بیشتر. شاید این به مزاج ما خوش نیاد. اما اگر بهش عادت کنیم، احتمالا تاثیر عمیقی بر روند یادگیری ما خواهد گذاشت.

و یه نکته‌ی دیگه این طرز پردازش، ریزه‌کاری‌های زیادی داره که بعد براتون درباره‌ش خواهم نوشت. این متن نگاهی بسیار کلی به مقوله داره.

بذارید سوالم رو دقیق‌تر بپرسم: شما کلمه‌ی to regurgitate رو چجوری یاد می‌گیرید؟

امیدوارم این مطلب براتون مفید بوده باشه.

بیکران متشکرم از حضورتون در این کانال.❤️

IELTS Writing House

27 Oct, 07:51


Safirelian.ir/workshop

IELTS Writing House

27 Oct, 07:51


امروز ساعت ۱۶ هم کارگاه Mechanics of Writing رو در دو جلسه‌ی ۹۰ دقیقه‌ای برگزار می‌کنم.

IELTS Writing House

27 Oct, 07:50


safirelian.ir/course/speak-smart

لینک ثبت‌نام تقدیم به شما

IELTS Writing House

27 Oct, 07:49


منظورم این دوره بود🌹

IELTS Writing House

27 Oct, 07:48


همراهان خوبم،
در پیام صوتی بالا، درباره‌ی ماهیت دوره‌ی Speak Smart صحبت کردم و توضیحاتی ارائه کردم. این توضیحات در راستای سوالات شما درباره‌ی محتوای این دوره بود. امیدوارم کمک کننده باشه. 💙💙💙💙

IELTS Writing House

22 Oct, 15:44


در این ویدیو، ساختاری معرفی کردم متشکل از چهار مرحله که باید به ترتیب طی بشن تا مهارتی پیچیده مثل زبان انگلیسی رو یاد بگیریم.

بدون پیمودن درست هر مرحله، تسلط ما بر مهارت زبانی به دست نخواهد اومد.

همچنین، تجربه به من نشون داده که خیلی‌ها که خودشون را در مرحله‌ی سوم می‌بینن، در حقیقت در مرحله‌ی دوم هستن یا اون رو درست طی نکردن.

شما در چه مرحله‌ای هستید؟

IELTS Writing House

22 Oct, 15:44


چطور یک مهارت پیچیده مثل زبان انگلیسی را می‌آموزیم؟
https://youtu.be/_PXBbdS7s-Q

IELTS Writing House

22 Oct, 13:09


🔹 زمان برگزاری: ۵ و ۶ آبان
📍لینک ثبت‌نام‌: 👇

Safirelian.ir/workshop

IELTS Writing House

19 Oct, 14:30


IELTS Writing House pinned Deleted message

IELTS Writing House

19 Oct, 14:30




🔹 همراهان گرامی،
ثبت‌نام دوره‌های رایتینگ و اسپیکینگ شروع شده.

دوره‌های رایتینگ شنبه‌ها و دوشنبه‌ها و اسپیکینگ یک‌شنبه‌ها و سه‌شنبه‌ها برگزار میشه.

🔰 شروع دوره‌ها: ۱۲ آبان‌ماه

⚠️ برای شرکت در این دوره‌ها، حتما نیاز هست سطح‌تون upper + باشه.
اگر از سطح‌تون یقین ندارید، نیاز هست تعیین‌سطح بشید.

⚠️ شرکت در کلاس‌های پیش‌رایتینگ، تسک۱ و تسک۲(دوتا تایم مجزا) بصورت همزمان، صرفا بخاطر انجامِ تکالیف هفتگی توصیه نمیشه.

پس از پرداخت (از طریق وبسایت)، رسید واریز خود را از تلگرام ارسال بفرمایید.

ارتباط با ادمین: @MySafirelian


📍اطلاعات دقیق دوره‌ها رو از لینک‌های زیر مشاهده بفرمایید.

⚠️ لطفاً حتماً بخش شرح دوره و پیش‌نیازها رو مشاهده کنید.


safirelian.ir/course/ielts-writing-task-1

safirelian.ir/course/ielts-writing-task-2

safirelian.ir/course/speak-smart

IELTS Writing House

13 Oct, 09:30


شروع زودهنگام کلاس‌های آیلتس

در مشاوره‌های هفته‌ی قبل با سه مورد عجیب ولی متداول روبرو شدم.

افرادی که به اندازه‌ی کتابخانه‌ی ملی ایران کتاب آیلتس خریده بودن - اغلب هم درباره‌ی گرامر و واژگان (انگار زبان فقط همین دو تاست - اندیشه و ذهن و شناخت و درک کیلویی چند).

هر سه نفر هم به خاطر سرخوردگی و گیجی اومده بودن برای مشاوره. مثل بچه‌ای که توی یه بازار شلوغ گم شده. می‌گفتن نمره‌ی ما تغییری نمی‌کنه. هر چی ماک می‌دیم و تست می‌زنیم، روی ۶ گیر کردیم. ما ۷ می‌خوایم.

در این جور موارد، من به دو چیز شک می‌کنم:
زبان عمومی
مهارت تست‌زنی

فرد یا انگلیسی خوبی برای نمره‌ی ۷ نداره (یعنی ماهیچه‌های ضعیفی داره، اما می‌خواد دمبل ۴۰ کیلویی بزنه) یا انگلیسی خوبی داره، ولی تست زدن بلد نیست یا صرفا فکر می‌کنه تست زدن بلده، اما چیزی که یادگرفته مثل تبلیغ پیتزای رایگان می‌مونه برای اونهایی که رژیم سخت غذایی دارن.

قدم اول در مشاوره، باید اجرای تست تعیین سطح باشه - وقتی می‌گم تعیین سطح منظورم توجه به قشنگی کلمات نیست، بلکه دارم از کاری بر پایه‌ی اصولی دقیق حرف می‌زنم.

متصدی دستگاه ام آر آی در بیمارستان ما رو پرت نمی‌کنه توی اون تونل تنگ و ترسناک تا دستگاه خودش ما رو اسکن کنه. متصدی باید از پروتکلی دقیق پیروی کنه تا نتیجه‌ی کار قابل قرائت و تفسیر باشه.

نتیجه‌ی تعیین سطح در این سه مورد چی بود؟ هر سه به زحمت در گستره‌ی اینترمیدیت بودن. یعنی سطح زبانشون برای نمره‌ی ۶ مناسب بود، نه بیشتر.

با یه باتری قلمی نمی‌شه لپ‌تاپ رو روشن کرد؛ باتری لپ‌تاپ مختصات خاصی داره. برای نمره‌ی ۷ هم انگلیسی ما باید مختصات خاصی داشته باشه.

نتیجه‌ی جلسه چی شد؟ به هر سه نفر گفتم هر چی کتاب آیلتس دارید بزارید کنار. کلاس آیلتس رو هم بزارید کنار. باید برید کلاس زبان عمومی. باید روی هر چهار مهارت زبانی و گرامر و واژگان با کمک کتاب‌های استاندارد (مثل مجموعه‌ی Evolve) و یه معلم خبره کار کنید - عمومی یا خصوصی هم فرق نداره. و در این مسیر از معلم‌های گرامر پرست و لغت پرست فاصله بگیرید. برید سراغ معلمی که فهم درستی از این سه مقوله داره:
زبان
آموزش زبان
یادگیری زبان

در اوج ناباوری به من گفتن، «آخه به ما گفتن شما برای کلاس آیلتس آماده‌اید.» پرسیدم، اگر آماده‌اید پست کو نتیجه؟ کسی که سطح زبان خوبی داره، برای آیلتس که نباید یک سال دست و پا بزنه و این همه کتاب بخره! تعیین سطح قبلی شما مثل آزمایش خونی می‌مونه که اعدادش رو اشتباه تایپ کرده بودن. تا الان فکر می‌کردید سالمید، الان دارم می‌گم کلسترل شما بالاست. باید قرص بخورید.

در انتهای هر سه جلسه، سکوت عجیبی به پا شد. انگار به یکی بگی این همه تلاشی که کردی برای صعود از این قله بی‌ثمر بوده - چون کوهی که باید ازش صعود کنی رو اشتباه انتخاب کردی. کوه اونجاست. این نیست.

امیدوارم این نوشته به شما کمکی کرده باشه.

متشکرم که اینجا با من هستید.

IELTS Writing House

12 Oct, 13:06




هر ماه در کنار دوره‌های رایتینگ آیلتس، دو تا کارگاه هم برگزار می‌کنیم:

🔹 اولی کارگاه building argument یا استدلال نویسی (روش‌های ساپورت نظرات)، ۲ جلسه‌ی ۹۰ دقیقه‌ای

🔹 دومی کارگاه Punctuation & Linking، متشکل از ۲ جلسه‌ی ۹۰ دقیقه‌ای


⚠️ اینها مسائلی هست که در این کارگاه‌ها آموزش داده می‌شه:

Simple structures
Compound structures
Complex structures
Rules of commas
Coordinating conjunctions
Subordinating conjunctions
Conjunctive adverbs
Pronouns
Ways of linking ideas and sentences


⭕️ این کارگاه‌ها در آبان‌ماه بصورت آنلاین برگزار میشه میشه.

🔹 ثبت‌نام کارگاه‌ها شروع شده.

هزینه هر کارگاه ۴۰۰ هزار تومان هست.

اطلاعات هر کارگاه رو از لینک‌
زیر می‌تونید مشاهده بفرمایید‌.

safirelian.ir/workshop

پس از پرداخت (از طریق وبسایت)، رسید واریز رو از تلگرام ارسال بفرمایید.
تلگرام: @MySafirelian

⚠️ قبل از واریز وجه، لطفاً حتماً بخش تقویم آموزشی رو مشاهده کنید.

safirelian.ir/workshop

IELTS Writing House

05 Oct, 12:50


IELTS Writing House pinned Deleted message

IELTS Writing House

05 Oct, 12:50


همراهان خوبم

من ساعاتی از روزهای هفته رو به ارائه مشاوره (جلسات ۳۰ دقیقه) اختصاص دادم. اگر حس می‌کنید در مسیر یادگیری زبان یا آیلتس دچار مشکل یا سردرگمی شدید، به ادمین کانالم پیام بدید تا برای ثبت‌نام در جلسه‌ی مشاوره راهنمایی کنن.

همچنین خوبانی که در نوشتن برای آیلتس نیاز به فیدبک مستقیم دارید می‌تونید در جلسات تکی و یک ساعته شرکت کنید. دو تا از نوشته‌هاتون رو بیارید تا بهتون فیدبک بدم.

مرسی که با من اینجا هستید.
آرزومند آرزوهای شما

ادمین: @MySafirelian

IELTS Writing House

30 Sep, 12:28


این دومین ویدیوی من درباره ی سوالات اسپیکینگ آیلتس در کتاب کمبریج 19ست.
در دوره ی Speak Smart به این شکلی که در این ویدیو توضیح دادم روی سوالات پارت 3 آزمون اسپیکینگ آیلتس کار می کنم.
امیدوارم براتون مفید باشه.

IELTS Writing House

30 Sep, 12:26


https://youtu.be/HQ4s4hyrh6A

IELTS Writing House

28 Sep, 12:07


https://youtu.be/WylmKhGPCQg?si=8_rWMy9vErZgMj3z