حرفِ حساب 🇮🇷 @hrhesab2 Channel on Telegram

حرفِ حساب 🇮🇷

@hrhesab2


◾️مسئله فرهنگ و آموزش و پرورش، در راس مسائل کشور است.(صحیفه امام ج ۱۵ صفحه ۳۰۹)

◾️مسامحه و سهل انگاری در تعلیم و تربیت، خیانت به اسلام و جمهوری اسلامی و استقلال فرهنگی یک ملت و کشور می باشد. ( صحیفه امام، ج ۱۷ ص ۴)

حرفِ حساب (Persian)

حرفِ حساب یک کانال تلگرامی است که به مسائل فرهنگی و آموزش و پرورش می‌پردازد. از نقل‌قول‌های امام خمینی درباره اهمیت این موضوعات گرفته تا بحث‌هایی درباره مسامحه و سهل‌انگاری در تعلیم و تربیت. این کانال تلاش دارد تا با ترویج مفاهیم اسلامی و استقلال فرهنگی، به پیشرفت و توسعه جامعه کمک کند. با عضویت در این کانال، شما می‌توانید از محتواهای آموزشی و فرهنگی با کیفیت بهره‌مند شوید و در فرهنگ‌سازی خود مؤثرتر عمل کنید. اگر به اهمیت فرهنگ و آموزش و پرورش علاقه‌مندید، حتما این کانال را دنبال کنید و از اطلاعات و مطالب مفید آن بهره‌مند شوید.

حرفِ حساب 🇮🇷

22 Nov, 11:55


🖍علی رمضانی،مشاور وزیر نوشت:

▪️حقوق حق‌التدریس ها در ابان به موقع پرداخت شد در حالی که یارانه ابان ماه با توجه به اینکه الویت بالاتری داشته به دلیل عدم تامین منابع مالی، سر موعد پرداخت نشد.

▪️باید به علیرضا کاظمی با وجود همه مشکلات و چالش های اموزش و پرورش دستمریزاد گفت.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

21 Nov, 13:56


🔻توضیحاتِ آموزش و پرورش ایذه

▪️در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی تحت▪️عنوان"وضعیت خجالت آور مدرسه رودکی سرراک" آموزش و پرورش ایذه جوابیه ای منتشر کرد.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ایذه در این جوابیه آمده است: 
 
▪️  دبیرستان دوره اول ایران من روستای سرراک ایذه، به صورت ضمیمه در فضای دبستان رودکی این روستا فعالیت داشته است. اخیرا مدرسه ۳ کلاسه ای توسط اداره کل نوسازی مدارس استان خوزستان تحویل آموزش و پرورش ایذه می شود که به آموزشگاه ایران من اختصاص می یابد.

▪️مدیر دبیرستان ایران من پنجشنبه ۲۴ آبان ماه نسبت به جابجایی اموال مشترک دو آموزشگاه ( میز و نیمکت ) به فضای نوساز که به این آموزشگاه اختصاص یافته بود اقدام می کند.

▪️اداره آموزش و پرورش ایذه در روز شنبه ۲۶ آبان ماه پس از اطلاع از این مساله نسبت به برطرف کردن کمبود میز و نیمکت در دبستان رودکی فورا اقدام لازم را بعمل می آورد. لازم به ذکر است که میز و نیمکت ها به صورت مشترک مورد استفاده دو آموزشگاه ابتدایی و متوسطه اول قرار می گرفته. 

روابط عمومی آموزش و پرورش ایذه 


🆔 @hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

21 Nov, 12:06


🔻وضعیت اسف‌بار یک مدرسه‌، در شهری که درآمدهای نفتی و گازی دارد!

▪️این وضعیت خجالت آور مدرسه رودکی در روستای سر راک سفلی شهرستان ایذه در خوزستان است، استانی با بیشترین سرمایه و درآمد ملی ناشی از نفت و گاز و بنادر و فولاد و پتروشیمی و سد و پالایشگاه و ...

▪️مدرسه نه نیمکت دارد نه آب! دانش آموزان روی زمین نشسته اند! مسوولان ریز و درشت کشوری و استانی کجایند؟/امید هلالی روزنامه‌نگار اهوازی

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

20 Nov, 14:59


حالا جناب آقای پزشکیان این نفرات که بیشتر آنها تکراری هستند هرچه در چنته داشته اند را، نه یک بار، بلکه چند باره رو کرده اند بعید می دانم حرف تازه ای برای گفتن داشته باشند. خیالتان راحت!خیلی هم اهل خرج کردن یا طلب کردن بودجه از جیب دولت نیستند.امیدوارم خدای ناکرده، نگویند همین چیزی هم که الان پرداخت می کنید به سرمان زیاد است بقیه آموزش وپرورش را هم تا چند سال آینده به مردم واگذار می کنیم.

▪️ در دولت سیزدهم ، همان زمان که رهبر انقلاب از تقویت مدارس دولتی می گفت آقایان در سند انتظار دولت، با اسم رمز مردمی سازی دنبال خصوصی سازی مدارس به سبک هیات امنایی بودند تا مطیع محض اوامر سازمان برنامه و بودجه باشند! امیدوارم روزی را در ایران شاهد نباشیم که مردم به خاطر نداشتن پول از آموزش وپرورش رایگان بی نصیب بمانند.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

20 Nov, 14:59


🔻 حرف های دیروز و امروز پزشکیان درباره آموزش وپرورش!

#ابراهیم_سحرخیز

▪️پزشکیان دیروز می گفت«وقتی که ۹۸ درصد پول آموزش وپرورش صرف حقوق و دستمزد کارکنان یا معلمان می شود توقع دارید وزارتخانه با این ۲ درصد باقی مانده، معجزه بکند؟! هر روز هم گفته می شود نباید از والدین پول گرفت پس مدارس امورات خود را چگونه اداره کنند؟!مگر آموزش و پرورش در ۳۸ سال گذشته وضعیتی بهتر از امروز داشته است که دنبال استیضاح وزیر هستید؟!»( ۵ مهر ۱۳۹۵، صدای معلم)

▪️ پزشکیان امروز با قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری می گوید«بسیاری از اصلاحات در نظام آموزشی کشور به پول نیاز ندارد.باید به دنبال تغییر در حال و هوای کلاس های درس باشیم تا آموزش به دانش آموزان بر محور «بداند - بتواند» استوار شود.لازم است با بهره گیری از مدل‌های های جهانی، فضای مجازی و دیگر ابزار ها با تنوع بخشی به آموزش، محیط های آموزشی را متناسب با نیاز و زیست بوم مناطق کشور باز طراحی یا مهندسی کنیم.»

▪️آری! بی تردید، آموزش وپرورش در هزاره سوم برای گذشتن از روش ها و نگرش های کهنه و بی بازده، دانش آموز گریز، انگیزه کش و یاس آفرین یا عبور از بحران هایی مثل هویت، کنکور و اشتغال تا دستیابی به کارکردهای نو، امید آفرین با دانش آموختگانی پرسشگر، خردگرا و فعال، نیازمند نگاهی نو در ابعاد و محورهایی مانند تعاریف، اصول، اهداف، ساختار، محتوا، مدیریت و منابع است.مشکل کجاست که آموزش وپرورش با گذشت بیش از ۴۰ سال، که دست بر قضا ، بیشتر این چهل سال نیز به دست مدیران یا وزیرانی همسو یا نزدیک به تفکر سیاسی آقای پزشکیان اداره شده است سال به سال بر پریشانی و وخامت حال او افزوده شده ،در تمامی این سالها ، در رتبه‌بندی ها ، مقایسه ها،ارزیابی ها،داد و دهش ها، مزیت ها و فرصت ها به قعر جدول چسبیده، از آخر، اول است؟! دریغ از ذره ای التفات!

▪️مشکل کجاست که دیوار بی اعتمادی به مدارس دولتی، آنچنان قد کشیده است که کوچ از مدارس دولتی به یک همه گیری یا اپیدمی آشکار تبدیل شده است که مردم سعی دارند در این رفتار ، از یکدیگر سبقت بگیرند!دوران همه گیری بیماری کرونا، نشان داد میلیون ها دانش آموز در ایران از دسترسی به اینترنت، آموزش مجازی، برخوداری از شبکه تحت وب پر سرعت، محروم و بی نصیب مانده، در رسیدن به یک گوشی تلفن همراه یا تبلت،چه سختی ها که نکشیدند!آنگاه توقع دارید مفت و مجانی با همان ۹ درصد بودجه ای که خرج آموزش وپرورش می کنند، در جهان فرا صنعت یا عصر انفجار اطلاعات، دانش آموزان ما در کنار دسترسی آسان به اطلاعات ، با این اینترنت کم سرعت فیلتر شده،به خلق و تولید اطلاعات بپردازند؟!

▪️آقای پزشکیان! شما یعنی دولت و مجلس که در برنامه هفتم توسعه،خواسته یا ناخواسته، ۴۰ نفر برای تشکیل یک کلاس درس را به رسمیت شناخته اید چگونه انتظار دارید در کلاس‌های پر تراکم مدارس دولتی، محوریت کار به دانش آموز سپرده شده ،کارگروهی ، مسأله محوری یا مهارت آموزی اشاعه و ترویج شود؟! ناگفته نماند « کاهش تراکم کلاس، حمایت های مالی و دیگر تلاش ها برای بهبود مدارس تنها درصورتی به نتیجه می رسند که آنچه را در کلاس های درس اتفاق می افتد ، بهبود ببخشند.»با کدام معلمان توانمند و با انگیزه می خواهیم به این دستاورد برسیم؟

▪️بازنشستگانی که هنوز برای رسیدن به پاداش پایان خدمت خود، اندر خم یک کوچه اند یا معلمان خرید خدماتی که روزنه‌ای از امید به آینده و امنیت شغلی را پیش چشم خود ندارند.
وقتی چیزی بیش از ۳۰ درصد از معلمان، در رشته های غیرمرتبط با تخصص شان تدریس می کنند
؟! وقتی دبیر ریاضی، ادبیات فارسی تدریس می کند چگونه می توان انتظار داشت معلم در ایفای
نقش خود به عنوان یک راهبر آموزشی، تسهیل گر جریان « بداند - بتواند » باشد؟!

▪️آقای رییس جمهور!نظام آموزشی جز حمایت از تلاش معلمان برای بهبود روش آموزش، چاره دیگری ندارد زیرا تنها کلید پرکردن این شکاف معلمان هستند. شکاف بین نسلی، شکاف بین ما و کشورهای منطقه، شکاف طبقاتی در آموزش!
«آمریکایی ها از زمان روی کار آمدن کلینتون تا اکنون، هرساله. میلیون ها دلار خرج آموزش و پرورش ویژه معلمان ابتدایی می کنند تا به این پرسش پاسخ دهند چرا در نتایج مطالعات تطبیقی و مقایسه های بین المللی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان از جمله تیمز و پرلز ، دانش آموزان آمریکایی از رقبایی مثل آلمان و ژاپن عقب ترند»

▪️اما در ایران ، دولت و مجلس ، همسو و هم صدا، هرساله با تکرار سهم ۹ درصدی آموزش و پرورش از بودجه عمومی دولت، به‌دنبال واگذاری مدارس به مردمند! باری که هم اکنون بین ۴۰ تا ۵۰ هزینه‌های آن را مردم بر دوش کشیده اند.در عوض توقع دارند در این مسابقات، به پای سنگاپور و ژاپن برسند. روزنامه جمهوری اسلامی در ششم مرداد امسال با هشدار به جنابعالی در باره کابینه نوشت «آدم های تکراری هرکاری بلد بودند کرده اند».

حرفِ حساب 🇮🇷

19 Nov, 12:07


🔻 شورای عالی انقلاب فرهنگی گام به گام از مصوبه حاشیه ساز کنکور عقب نشینی می‌کند

عظیمی‌راد سخنگوی کمیسیون آموزش:

▪️طی چند ماه گذشته به هر طریق ممکن اعلام کردیم که مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری مصوبه‌ای ناعادلانه بوده است؛ اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی نباید به این مسئله ورود کنند.

▪️استعدادکشی در سایه نمره محوری از تاثیرات منفی مصوبه جنجالی شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

▪️شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال عقب نشینی گام به گام از مصوبه حاشیه ساز خود در خصوص کنکور هستند اما رسماً حاضر نیستند اعلام کنند که در خصوص چنین مصوبه‌ای اشتباه داشتند.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

18 Nov, 15:31


🔻 ۵ پیشنهاد کمیسیون آموزش برای اصلاح مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور

▪️عظیمی راد، سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس:

▪️با توجه به پیشنهاد دکتر پزشکیان مبنی بر ارائه نظر کمیسیون آموزش درباره تاثیر قطعی معدل در کنکور، مقرر شد اعضای کمیسیون آموزش نظر مشورتی و تخصصی خود را در مورد این مصوبه جنجالی اعلام کنند.

▪️پیشنهاد کمیسیون در نشست امروز به شورای عالی انقلاب فرهنگی در چند بند مبنی بر تاثیر معدل برای پایه دوازدهم از سال ۱۴۰۵ از ۶۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش یابد، معدل در پایه یازدهم اثر مثبت و در پایه دهم بدون تاثیر باشد، بود.

▪️همچنین در نشست امروز قرار شد فرصت ترمیم معدل، حداقل دو بار برای کنکور سال ۱۴۰۴ و در سال‌های بعد آن نیز ترتیب اثر داده شود.

▪️اصلاح سهمیه‌های مناطق محروم در کنکور از دیگر پیشنهادات کمیسیون به شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که نقطه قوتی برای مناطق محروم محسوب می‌شود.

▪️همچنین پیشنهاد شد با توجه به قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب سال ۹۲ و اصلاحیه سال ۹۵ مجلس، بحث دروس عمومی نیز جزئی از کنکور سراسری باشد که در مصوبه تاثیر قطعی معدل، دروس عمومی از کنکور سراسری حذف شده بود و از سال ۱۴۰۵ به نوعی در آزمون سراسری گنجانده می شود.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

18 Nov, 15:30


🔻دریافت کمک هزینه اجباری در مدارس به بهانه صرف یک چای!

▪️مجری: بعضی از مدرسه‌ها آدم رو یاد کیوون شب‌های برره میندازن!

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

18 Nov, 15:12


🔻 هیاهوی بسیار، برای هیچ!

ابراهیم سحرخیز


▪️اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان، خبری پر تکرار که هنوز هم در سرخط اخبار رسانه ها و شبکه های اجتماعی ایران طرفداران زیادی دارد.خبری با عناوینی فریبنده، ساختگی و «فیک» که در هر ساعت از شبانه روز، به قصد فریب ذینفعان، همچنان میهمان پیشخوان روزنامه ها و رسانه هاست!خبری نون و آب دار، اما نه برای بازنشستگان! بر اساس آخرین بررسی ها « ۶۵ درصد دریافت کنندگان صندوق بازنشستگی کشوری و چیزی حدود ۸۰ درصد از بازنشستگان تامین اجتماعی در ایران همچنان زیر خط فقر زندگی می کنند» ( کحال زاده شهریور ۱۴۰۳)
شوربختانه اینجا نیز، بازنشستگان آموزش وپرورش با یک میلیون و ۹۲ هزار و ۸۷۰ نفر مستمری بگیر بازنشسته، از کار افتاده، شاغل متوفی یا بازنشسته متوفیاز کمترین میانگین دریافتی دربین بازنشستگان کشوری برخودارند.
این در حالی است که آموزش وپرورش با جمعیتی معادل ۶۳٫۶۰ درصد از جمعیت یک میلیون و ۷۱۸ هزار نفری صندوق بازنشستگی کشوری، با بیشترین میزان بازنشسته، بزرگترین حقوق بگیر این صندوق است اما چه فایده که همین جا نیز مانند شاغلانش، در قعر جدول حقوق بگیران قرار گرفته است.


▪️هر از گاهی، رسانه ها چنان به این موضوع آب و تاب داده، در باره آن زیاده گویی می کنند که گویی مجلس انقلابی، دولت پزشکیان یا سران قوا، سخت ترین تصمیم خود را برای ترمیم حقوق بازنشستگان گرفته اند اما آورده این هیاهوی بسیار، حتی به ماهی بیش از یک میلیون تومان به ازای هر نفر بازنشسته نیز نمی رسد!آن هم یک میلیونی که در سرجمع حقوق خیلی ها لحاظ نشده، قرار است تا پایان سال به صورت علی الحساب به منظور افزایش قدرت خرید بازنشستگان به حسابشان واریز شود.تازه برای همین یک میلیون تومان هم ،فلان کانون، حزب یا تشکل توقع دارند بازنشستگان در گوشه و کنار شهر ها بیلبورد تبلیغاتی هوا کرده به خاطر این ولخرجی سازمان برنامه و بودجه، از فلان آقا یا بهمان کس تشکر شود.حالا بماند که دولت، پیشاپیش، سال به پایان نرسیده، خیلی را از گرانی ها را به حساب بیچاره بازنشستگان فاکتور کرده است.

▪️ چرا بین دستگاه های مختلف اجرایی یا حتا درون دستگاهی، میان کارکنان ستادی و صفی در پرداخت ها تبعیض هم‌چنان پابرجاست و بی عدالتی بیداد می کند.مگر قرار نبود پرداخت های ویژه تحت عنوان «رفاهیات و سایر» ضابطه مند شوند!وقتی مجلس در تصویب بودجه سنواتی دولت، فصلی با عنوان رفاهیات را در ردیف های بودجه‌ای به رسمیت شناخته، بر آن مهر تایید می زند عملا اجازه میدهد تا برخی از دستگاه ها یا سازمان ها گاهی ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد حکم کارگزینی افراد ، به آنان رفاهیاتی را پرداخت کنند که نه تنها بازنشستگان، حتی معلمان شاغل نیز روحشان از آن بی خبر است. بعید می دانم نمایندگان مجلس یا آقایان وزرا از فیش های آنچنانی با آپشن های متفاوتی مثل حق شایستگی، حق سفره، هزینه تلفن همراه و اینترنت، فوق‌العاده ماندگاری، کارانه، یارانه، هزینه مهد کودک، خرید وسایل ورزشی و قس علی هذا که سرجمع آنها گاهی ۴ تا پنج برابر حقوق ثابت و فوق العاده های معمولی است که در احکام کارگزینی کارکنان دستگاه‌های اجرایی درج شده است بی خبر باشند.همسان سازی یا متناسب سازی حقوق بازنشستگان تنها یک شوخی است برای اینکه که چند میلیون بازنشسته را به خود مشغول داشته تا آشفته باز نظام پرداخت در ایران از نظرها پنهان بماند.

▪️دولت و مجلس خوب می دانند دستگاه ها برغم تصریح در ضوابط اجرایی بودجه، ریالی از اعتبارات پرسنلی مربوط به رفاهیات و سایر را، خرج بازنشستگان خود نمی کنند.البته به نظر می رسد برخی از بانک ها و موسسات مالی از این قاعده مستثنا هستند که بانک صادرات با پرداخت ماهیانه حداقل ۲تا ۳ میلیون به بازنشستگان خود، یکی از آنها است.درست بر عکس آموزش وپرورش که حتی شاغلان آن نیز در دریافت رفاهیات، دچار تبعیض و تفاوتند که اختلاف میانگین حداقل ۶ میلیون تومانی بین دریافتی ستاد وزارتخانه با معلمان در سال ۱۴۰۲ نمونه ای از این نابرابری آشکار است.در حکم کارگزینی یک معلم، خبری از دیگر مزایا مانند فوق‌العاده ماندگاری، حق شایستگی، کارانه و دیگر رفاهیات تحت عنوان سایر نیست تازه اداری ها و ستادی به همین شندرغاز رتبه بندی معلمان هم گیر سه پیچ داده اند که« نحن شریک!»

▪️آقایان نماینده!متناسب سازی حقوق بازنشستگان به معنای یکسان سازی ، «کم سان سازی » یا شیره مالیدن سر بازنشستگان با افزایش یک میلیون تومانی نیست!قانون را به گونه ای اصلاح کنید تا متناسب سازی قدرت خرید بازنشستگان با شاغلان همتراز را به همراه داشته باشد! توزیع بی حساب و کتاب رفاهیات را ضابطه مند کنید! ناترازی ها را اصلاح کنید! فکری به حال سازمان ها و شرکت های عریض و طویل زیان ده بکنید! تورم را مهار کنید تا مثل بهمنی از برف، بر سر زندگی میلیون ها بازنشسته آوار نشود! همسان سازی پیش کش! بانک ها را درست مدیریت کنید

حرفِ حساب 🇮🇷

18 Nov, 15:12


تا ناترازی و زیان خود را از جیب مردم برداشت نکنند.

▪️آقای رییس جمهور!دولت سیزدهم نتوانست عدالت در پرداخت ها را به سرانجام برساند شما که خود را یک نهج‌البلاغه خوان و پای بند به نصایح و مواعظ مولای متقیان، علی (ع ) می دانید بر وعده خویش استوار مانده ، آغازگر این اقدام اصلاح طلبانه باشید.کار آسانی نیست اما با حمایت و پشتیبانی این مردم، شدنی است!

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

17 Nov, 04:11


#نگاه_رسمی

🔻از پرداخت ۱۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات تا اهدای اعضای بدن یک معلم به ۴ بیمار

▪️اخبار خوب در هفته اي كه گذشت، به روایت روابط عمومی آموزش و پرورش

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

16 Nov, 15:37


🔻انتصاب محمود امانی طهرانی به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش

▪️رئیس جمهور در حکمی محمود امانی طهرانی را به سمت دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش منصوب کرد./ایسنا

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

16 Nov, 14:13


عبدالله رمضان زاده، سخنگوی دولت اصلاحات؛
🔻ایجاد معاونت اقتصادی در وزارت آموزش و پرورش از طنزهای روزگار ماست

▪️وظیفه شما آموزش است که تعداد بیسوادان و بازماندگان از تحصیل نشان از عدم موفقیت دارد، و پرورش یا تربیت است که وضع اخلاقی جامعه و قانون‌پذیری اجتماعی  نشانگر شکست آنست.

▪️حال می‌خواهید بنگاه‌داری کنید و چرتکه بیندازید؟

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

15 Nov, 18:04


رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش:
🔻عده‌ای با انتشار محتواهای نگران‌کننده از سال‌های پیش مدارس، در پی سلب آرامش جامعه هستند

▪️رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، تنبیه بدنی را ممنوع و از مصادیق سوءرفتار دانست و اذعان داشت: اگر فردی از کارکنان مدرسه مرتکب این تخلف محرز شود، باید در برابر مراجع قضایی و هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری، پاسخگو باشد.

▪️به گزارش ایسنا، صادقی ضمن تأکید بر حسن اجرای آیین نامه اجرایی مدارس، مصوب شورای عالی آموزش و پرورش در محیط‌های آموزشی، از مدیران واحدهای آموزشی درخواست کرد تا با نظارت دقیق بر اجرای صحیح مواد ۷۵ تا ۸۴ آیین‌نامه اجرایی مدارس (موارد مربوط به تنبیه دانش آموزان)، مانع از بروز تخلف در مدارس شوند.

▪️صادقی با اشاره به انتشار تصاویر دلخراشی از تنبیه بدنی یک دانش آموز در کلاس درس کشور هندوستان و انتساب آن به مدارس و معلمان عزیز ایران در مهرماه، گفت: مدتی است محتوای تصویری درگیری و مشاجره معاون مدرسه با دانش آموزی در حیاط مدرسه‌ای در تهران وایرال شده است که متعلق با سال ۹۷ بوده و هیچ ارتباطی به سال تحصیلی جاری ندارد.

▪️وی افزود: عده‌ای مغرضانه یا با هدف جذب فالور پیج‌های شخصی یا به نیت برهم زدن آرامش حاکم بر نظام تعلیم و تربیت، با انتشار محتواهایی نگران کننده از اتفاقات سال‌های پیش در مدارس، در پی سلب آرامش و برهم زدن امنیت روانی خانواده‌ها و جامعه هستند.

🖇️متن کامل خبر:
https://www.isna.ir/news/1403082518515

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

15 Nov, 14:19


#پیام_مخاطبان 🇮🇷

🔻آقای وزیر! به دادِ آموزش و پرورشِ شهرِ تهران برسید

#ز_جمشیدیان

▪️جناب دکتر کاظمی!
لطفا بفرمایید اولویت های جنابعالی در آموزش و پرورش چیست.آیا به غیر از تعلیم و تربیت کیفی و مناسب برای دانش آموزان و رفاه و آسایش خیل عظیم فرهنگیان و بستر سازی مناسب برای رشد و ارتقا در حوزه های علمی، آموزشی، ورزشی، تربیتی ... در عرصه های ملی و جهانی ،اولویت دیگری هم دارید؟درست است که آموزش و پرورش صدها مسئله و مشکل دارد اما اولویت شما در این فرصت محدود وزارت چیست؟چه نامی از خود میخواهید برجا گذارید...

▪️آیا به آمار و داده ها توجه کرده اید می دانید شهر تهران در چه شرایطی به سر می برد؟ آیا پای صحبت فرهنگیان پایتخت نشسته اید،از میزان رضایت مدیران مدارس و انجمن های اولیا و مربیان و اساتید و گروه های آموزشی و پژوهشسراها و کانون های تربیتی و. ..اطلاعی دارید؟

▪️شوربختانه رخوت و بلاتکلیفی و عدم تطبیق خط فکری مسئولین فعلی با سیاستهای دولت و خواست مردم، مانع از انجام هرتصمیم درست و بهینه ای شده و همچنان  پرجمعیت ترین شهر ایران را معطل  و بلاتکلیف نگه داشته است.

▪️شنیده ها حاکی است که شما فرمودید شهر تهران در اولویت برای انجام تغییرات نیست، چه گزارشهایی شما را به این نتیجه رسانده است، می خواهید کارد به استخوان برسد، تمایل دارید از جانب دلسوزان و قاطبه فرهنگیان مورد عتاب قرار گیرید و عنان کار در مرکز ایران عزیز از دست برود و سپس فکری کنید، نوشدارو پس از مرگ سهراب؟

▪️بس است تعلل و روزمرگی! تغییرات را با برنامه ای دقیق و قابل تحقق و با هدف بهتر شدن شرایط در آموزش و پرورش شهر تهران آغاز کنید.
ترس نداشته باشید آقای وزیر این صندلی وزارت خیلی ها را شیفته خود کرده و بعد هم رهایشان کرده است، تا به حال از خود پرسیدید چرا بعضی افراد  برای ابقا تقلا می کنند و علی رغم شنیدن صدای تغییر از سوی فرهنگیان و مردم، برای حفظ موقعیت خود به هر دری می زنند و بی توجه به خواست مردم، از سیاستهای اشتباه قبل پیروی می کنند.

▪️ آیا می دانید از چه نهادها و افرادی حامی جمع می کنند؟ آیا خبر دارید منتظر شکست شما و رئیس جمهور منتخب هستند؟ گول این افراد را نخورید با صدای فرهنگیان و دانش آموزان و اولیا همراه شوید، با صدای جامعه هم صدا شوید. برای تغییر در شهر تهران عجله کنید،فرصت ها زود می گذرند و خواهید دید که چه زود دیر می شود...

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

15 Nov, 06:10


🔻آموزش و پرورش: دولت جلوی قطع برق مدارس را بگیرد

▪️قطع برق مدارس کشور منجر به اخلال در فرآیند آموزش و یادگیری دانش‌آموزان می‌شود و هنرستان‌های کشور بیشترین آسیب را از این وضعیت می‌بینند؛ قطعاً هزینه‌ای که تعطیلی مدارس برای کشور دارد به مراتب بیشتر از هزینه‌ای است که به سبب مصرف برق تحمیل می‌شود.

▪️ قطع برق در کشور، مشکلاتی برای روند آموزش در مدارس ایجاد می‌کند و نه تنها کیفیت تدریس در کلاس‌های هوشمند را تحت تأثیر قرار می‌دهد، بلکه مشکلاتی را نیز برای دانش‌آموزان و معلمان به همراه دارد.

▪️در شرایطی که برخی از کلاس‌های درس به فناوری‌های نوین و تجهیزات هوشمند مجهز شده‌اند، قطع برق عملاً باعث می‌شود سیستم‌های آموزشی مانند تابلوهای دیجیتال، پروژکتورها، و اینترنت از دسترس خارج شوند. این موضوع باعث می‌شود کیفیت آموزش کاهش یابد و معلمان نتوانند از ابزارهای کمک‌آموزشی که نقش مهمی در ارتقای سطح یادگیری دارند، استفاده کنند.

▪️قطع برق علاوه بر تأثیر بر تجهیزات هوشمند، برای کلاس‌هایی که نور طبیعی کافی ندارند نیز مشکل‌ساز است. نبود روشنایی مناسب به ویژه در روزهای ابری یا فصول سرد سال، شرایط را برای مشاهده تخته، کتاب و جزوه دشوار می‌کند و دانش‌آموزان مجبور می‌شوند با چشمان خسته و تمرکز کمتر به یادگیری بپردازند.

سرد شدن کلاس‌ها و کاهش تمرکز دانش‌آموزان

▪️همچنین، قطع برق باعث خاموش شدن سیستم‌های گرمایشی می‌شود؛ امری که می‌تواند به ویژه در مناطق سردسیر کشور مشکل‌ساز شود و باعث کاهش تمرکز و یادگیری دانش‌آموزان در فضای سرد شود.

آسیب‌های جدی برای هنرستان‌ها و کارگاه‌های فنی

▪️از همه مهم‌تر، این شرایط آسیب بیشتری به هنرستان‌های کشور وارد می‌کند، چرا که آموزش‌های عملی در کارگاه‌های فنی بدون برق عملاً امکان‌پذیر نیست. بسیاری از دستگاه‌ها و ابزارهای کارگاهی به برق وابسته‌اند و قطع برق نه تنها سبب ایجاد وقفه در آموزش‌های عملی می‌شود، بلکه زمان لازم برای تمرین و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را نیز از بین می‌برد.

▪️حسین صادقی؛ رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش درباره تبعات قطع برق برای مدارس کشور گفت: وزارت نیرو برای مدیریت توزیع برق کشور، ناچار به قطع برق اکثر مناطق کشور است اما انتظار می‌رود شرکت‌های توزیع برق استان‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا فرآیندهای آموزش به دلیل قطع برق دچار اختلال نشود لذا انتظار داریم جداول ساعات خاموشی به گونه‌ای تنظیم شود تا تداخل با ساعات آموزشی مدارس نداشته باشد یا تدابیری اندیشیده شود تا مدارس از این موضوع مستثنی شوند.

▪️صادقی گفت: قطعاً هزینه‌ای که تعطیلی مدارس برای کشور دارد به مراتب بیشتر از هزینه‌ای است که به سبب مصرف برق تحمیل می‌شود؛ به نظر می‌رسد اگر برنامه‌ریزی صحیحی انجام شود می‌توان با ایجاد مصرف فرهنگ برق ناترازی مصرف برق را جبران کرد.قطعاً آموزش و پرورش می‌تواند بهترین بستر برای ترویج فرهنگ صحیح مصرف برق باشد./تسنيم

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

14 Nov, 14:30


#اختصاصی 🇮🇷

🔻درباره مغالطه #مجدفر

✍🏻
#امير_هادى_شنى / وكيل دادگسترى

▪️يادداشت «دانش‌آموزان کلفت ما نیستند!» دكتر #مجدفر حاوى چند ايراد است: از جمله مغالطه اشتراك لفظ و شبهه ى تسرّى اشتراكات لفظى كلمات و اصطلاحات به مفاهيم عرفى و كاربردى.

▪️فرض منطق عقلانى در فرهنگ حكما بر اين است كه: «الفاظ محمول است بر معانى عرفيه». اين اصل آنچنان مورد تأكيد حكيمان است كه در قوانين بسيارى از نظام هاى حقوقى از جمله قانون مدنى ايران نيز به روشنى آمده است. «ماده ٢٢٤- الفاظ عقود محمول است بر معانى عرفيه»

▪️بدين معنى كه امروزه ديگر پى بردن به ريشه واژگان براى بيان مقصود مهم نيست. بيشتر از ريشه كلمه، كاربرد آن در عرف مهم است.

▪️به چند نمونه اشاره مى كنم:

▪️عدالت از ريشه عدل گرفته شده است. عدل كه در عرف امروزى به معنى برابرى و انصاف است در بدو امر به پالان چهارپايان براى ايجاد توازن در بارى كه بر گرده حيوان قرار مى دادند اطلاق مى شده. اكنون چه كسى با در نظرداشتن اين معنا، از واژه عدالت استفاده مى كند؟

▪️واژه عقل نيز به همين روال در مفهوم عرفى امروزين واجد معناى شريفى است؛ اما ريشه آن واژه "عِقال" يعنى طناب يا زنجيرى است كه براى مهار شتر به پاى حيوان مى بستند. در دهخدا نيز آمده است: «عقل: بستن ساق شتر را». مى پرسم اكنون كدام نويسنده يا حتى فرد عادى و عامى، چنين افاده اى از بكاربردن واژه "عقل" دارد؟

▪️دو واژه مشق و مشقت هر چند از يك ريشه اند اما هيچ گاه در عرف به يك معنا بكار برده نشده اند. مثلا عبارت "سرمشق" در عرف هنر خوشنويسي به معنى "الگو" است. كه استاد خوشنويس براى شاگرد خود مى نويسد و هنرجو با تَكرار و تمرين و ممارست به آن سرمشق نزديك مى شود.

▪️واژه تكليف نيز امروزه در جامعه به معنى وظيفه است و كمتر كسى آن را در معنى شاذّ كُلفَت بيان يا برداشت مى كند و يا در ارتباط با آن مى داند.

▪️نمونه ديگر اينكه؛ مدتى مُد شده بود كه از عباراتى كه انرژى منفى دارند پرهيز كنيد. مثلا از عبارت "خداقوت" بجاى "خسته نباشيد". بايد گفت چه بسا "خسته نباشيد"هايى كه از سر لطف و خلوص و صدق به دل و جان آدمى مى نشيند و بسا "خداقوت"هايى كه از سر تظاهر، خستگى را در تن و روح آدمى تثبيت مى كند.

▪️بارى؛ از اين دست مثال ها فراوان است.

▪️متاسفانه روانشناسى هاى زرد در جامعه گنگ و گيج امروز ما خريدار زياد دارد. اما نخبگان بايد احتياط و مراقبت كنند كه بر اين خرمن آتش گرفته ندمند.

▪️اگر جناب #مجدفر دغدغه تكاليف بى ثمر و بى هوده دانش آموزان را دارند، با تغيير الفاظ آن بى ثمرى و بى هودگى رفع نخواهد شد. براى رفع اين دغدغه بايست مسير ديگرى را پيمود.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

13 Nov, 19:44


🔻 دانش‌آموزان کلفت ما نیستند!

#دکتر_مرتضی_ مجدفر

▪️یکی از اصطلاحات غلطی که در نظام آموزشی ما رایج شده است، کاربرد "تکلیف" و " مشق" نزد معلمان و دست‌اندرکاران تعلیم‌وتربیت است.
قدیم‌ها اغلب خانواده‌های طبقه متوسط به بالا
خدمتکاری در منزل داشتند که به او "کلفت" یا "نوکر" می‌گفتند. فعلا با نوکر کاری نداریم، صحبت سر کلفت است. یعنی فردی که مجبور بود و هست تمام کارهایی را که از سوی خانم یا آقای خانه به او ارجاع می‌شد یا می‌شود، انجام دهد. کلفتی یعنی یک‌جور غلامی حلقه به گوش؛ یک‌جور بیگاری و یک‌جور انجام وظیفه تا سر حد بی‌هوشی مطلق و بدون داشتن هیچ‌گونه حال خوش.

▪️وقتی به دانش‌آموز می‌گوییم تکالیف شما فلان کار و فلان وظیفه است، یعنی او را کلفت خودمان تلقی کرده‌ایم و مجبور است کلفت ما باشد و هر چیزی‌ را که به او ارجاع کرده‌ایم، انجام‌ دهد. تکلیف از ریشه تکلف و مکلف ساختن گرفته می‌شود و بار معنایی منفی دارد. کلفت هم هم‌خانواده تکلیف است. یعنی کسی که کاری را با مکلف شدن انجام می‌دهد. مشق هم با کلمه‌ای مثل مشقت هم‌خانواده است. چرا باید دانش‌آموز مشقت بکشد؟ مشقت بکشد که چه بشود؟ یاد بگیرد؟ یادگیری بامشقت چه فایده‌‌ای دارد؟ چرا باید او را کلفت خودمان تلقی کنیم؟
هم تکلیف(کلفت شدن) و هم مشق(مشقت کشیدن) برای انجام دادن کارهای ارجاعی معلمان، عبارت‌های انگیره‌بخشی محسوب نمی‌شوند. من عبارت‌هایی نظیر " فعالیت در منزل"، " خلاقیت‌های من"، "پروژه منزل" و... را بیشتر می‌پسندم. شما چه نظری دارید؟/#شوق_تغییر

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

13 Nov, 11:28


#اختصاصی 🇮🇷

🔻مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران را تغییر دهید

#فضل_الله_کیارستمی

جناب آقای دکتر کاظمی
با سلام
▪️ضمن احترام به انتخاب شما به عنوان وزیر  وزارت معظم آموزش و پرورش" دردولت برای ایران"  ، بر خویش فرض می‌دانیم به عنوان بخش کوچکی از این جامعه ی بزرگ و فرهنگ ساز نکاتی را معروض داریم.

▪️انتخاب آقای دکتر پزشکیان از سوی مردم، در یک انتخابات جدی و نفس‌گیر  پیامی آشکار از سوی مردم برای تغییر وضع موجود بود. این انتخابات نشان داد مردم خواستار برون رفت از بن بستی بودند که نا خواسته به آن دچار شده و امیدی به بهبود اوضاع نداشتند.

▪️تلاش گسترده جامعه ی بزرگ فرهنگیان برای موفقیت دکتر پزشکیان ،نشان از وخامت بیش از پیش این مجموعه  بزرگ و فرهنگ ساز داشت.
وزارت آموزش و پروش که فی نفسه متولی آموزش بهترین سجایای اخلاقی باید باشد،به دلیل حضور افرادی فاقد این تفکر و ویژگی ها ( بر خلاف شعارهای عوام پسندانه ) روز بروز به سمت تباهی و سقوط گام بر می داشت، زیرا مدیران آن کاری جز کاشتن بذر تنفر و کینه نداشتند.

▪️وزیر آموزش و پرورش و به دنبال آن مدیران کل و بالاخص شهر تهران مهمترین وظیفه ی خود را قلع و قمع مدیران و دلسوزان این نهاد ارزشمند و تفکر ساز دانسته و چنان کردند که اخلاق و انسانیت شرمسار شد. نمونه ی بارز این تغییرات سریع و  غیر اخلاقی در شهر تهران و جابه جا کردن مدیران اخلاق‌مدار مناطق ،که عموما دارای پیشینه جبهه و جهاد و ایثار با کسانی که کمترین اعتقاد به اخلاقیات و روابط نیکوی انسانی داشتند و تغییرات گسترده در همین چند سال نمونه ای است که خود از آن با خبرید .
آخر چگونه ممکن است کسانی که کمتر نشانه ای از ویژگی های ارزشمند اخلاقی نداشته باشند، بتوانند به فرزندان این مرز و بوم از اخلاق بگویند.کسانی که تمام وجودشان را بغض و کینه فرا
گرفته قطعا نمی‌توانند به فرزندان ما از کمالات اخلاقی بگویند.

▪️امروز آموزش و پرورش به صورت کلان و آموزش و پرورش شهر تهران به صورت اخص تشنه ی تغییری چشمگیر است، تغییری که امید است موجب جاری شدن روح اخلاق و وفاق در کالبد بی روح آن باشد.

▪️حال که ریاست محترم جمهور با اعتقاد بر وفاق در صدد ایجاد دولتی ارزشمند است، شایسته است کسانی در این جایگاه قرار گیرند که رفتار و عملکرد آنان نشان از وفاق و تعامل بوده و به این اصل اعتقاد عملی داشته باشند. لذا استفاده از کسانی که عملکردشان هیچ نشانی وفاق و همدلی ندارند، چرخیدن در  بر همان پاشنه است.

▪️کمترین انتظار جامعه ی فرهنگیان اقدام عاجل حضرتعالی این است که به خواست عموم فرهنگیان احترام گذاشته و نگذارید کسانی که با اخلاق و عملکرد خویش به این دستگاه ارزشمند آسیب وارد کرده اند همچنان موجب خسران شوند.ضمنا اینجانب یکی از آن بیست هزار مدیری هستم که وزیر وقت به جابجایی آن به عنوان یکی از افتخارات خود یاد می کرد. قطعا باید تهران به عنوان پایتخت و الگوی سایر استان ها اولین اولویت آن وزارتخانه باشد. رفتارهای صورت گرفته انچنان هماهنگ  بود که گویا این افراد مقری را فتح نموده اند.

▪️امیدواریم با انتصاب فردی شایسته؛ اخلاق مدار و فرهنگی به معنای اصلی کلمه نقایص ایجاد شده و خسران وارده به به نظام تعلیم و تربیت مرتفع گردد.
والسلام
🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

13 Nov, 11:15


🔻بطحائی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور شد

▫️«سیدمحمد بطحائی» وزیر اسبق آموش و پرورش رییس سازمان امور اجتماعی کشور ( سازمان زیرمجموعه وزارت کشور) شد.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

31 Oct, 11:11


🔻 طرح سوال از کاظمی وزیر آموزش و پرورش کلید خورد

عظیمی راد سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس:

▪️طرح سوال از وزیر آموزش و پرورش بر اساس چهار اصل کلید خورد.

▪️موضوعاتی از قبیل چرایی عدم اهمیت تاثیر قطعی معدل در کنکور و لغو آن، بی توجهی به درخواست افزایش سن داوطلبان دانشگاه فرهنگیان، تعیین تکلیف اعتراضات داوطلبان آزمون‌های استخدامی از جمله آزمون کیفیت بخشی، آموزگاری و رد گزینش های‌ آزمون‌های استخدامی از جمله عوامل اصلی این طرح سوال خواهد بود./خانه ملت

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

30 Oct, 20:03


🔻 وضعیت غم انگیز تغذیه مدارس شبانه‌روزی بشاگرد؛ اینجا «گوشت و ماهی» برای دانش آموزان رویاست! ۴ مرغ برای ۱۰۰ دانش‌آموز! از میوه هم خبری نیست

▪️مدرسه به معنای واقعی خانه دوم آن‌هاست؛ دانش‌آموزانی که با هزاران امید از روستاهای اطراف بشاگرد برای تحصیل به شهر می‌آیند شنبه تا چهارشنبه در مدرسه درس می‌خوانند و زندگی می‌کنند. مدرسه نیز موظف به تامین سه وعده غذایی در روز و میان وعده دانش‌آموزان است.

▪️وعده‌هایی که باید در حالت ایده‌آل به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که کالری و مواد مغذی مورد نیاز آن‌ها را تامین کند. در مدارس شبانه‌روزی بشاگرد اما خبری از این موضوع نیست. به گفته‌ی «فرخ احمدی»، نماینده شورای اسلامی بشاگرد در یکی از مدارس دو روز درمیان به دانش‌آموزان عدس پلو داده می‌شود. یعنی حداکثر سه بار در هفته و ۱۲ بار در ماه به دانش‌آموزان عدس پلو می‌دهند. از شواهد امر پیداست که عدس پلو و لوبیا پلو عضو ثابت برنامه غذایی مدارس است.

▪️مدیر یکی از مدارس شبانه‌روزی در پاسخ به سوال ما درباره‌ی وضعیت میان وعده‌ دانش‌آموزان پس از خنده تلخی اظهار کرد که اینجا از این خبرها نیست. سرانه‌ی غذایی که از طرف وزارت آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی واریز می‌شد از سال گذشته در مقاطعی قطع شده یا کاهش یافته است و ادارات استانی مبالغ ناچیزی بین ۱۰ میلیون تا ۳۰ میلیون تومان برای مدارسی با ۵۰ تا ۹۰ دانش‌آموز واریز می‌کنند. همین موضوع سبب شده اکثر مدارس به عمده فروش‌ها یا مراکز خرید شهر بدهکار باشند.

▪️مسئول یکی از مدارس در تشریح وضعیت برنامه‌های غذایی دانش‌آموزان با تاکید بر اینکه وضعیت خوب نیست، گفت:«برای ۱۰۰ نفر دانش‌آموز در یک وعده ۴ مرغ درست می‌شود که شاید غذا بوی مرغ را هم ندهد. با این سرانه که نمی‌توان گوشت خرید؛ مگر اینکه خَیری کمک کند یا کسی نذر داشته باشد و در ماه یک وعده گوشت به بچه‌ها بدهیم. ثابت نیست». وی با بیان اینکه مسئولان مدرسه به خاطر بودجه کم چاره دیگری ندارند، افزود: «خیلی از مدارس از سال گذشته بدهی دارند و عمده فروش‌ها به آن‌ها مواد غذایی نمی‌دهند و این شرایط سال تحصیلی جاری را دشوارتر کرده است». این مسئول اضافه کرد: «چند وقت اخیر هم که بحث ممنوعیت واردات برنج خارجی بود، در بشاگرد برنج گیر نمی‌آمد و اوضاع را برای ما سخت‌تر کرد».

▪️مدیر یکی از مدارس در این باره گفت:«سرانه‌ای که باید وزارت آموزش و پرورش به مدارس شبانه‌روزی واریز کند طی یک سال گذشته تاکنون واریز نشده است. کمک سرانه‌ای از طریق ادارات کل استان‌ها {مبالغ کم} واریز شده که اصلا با تعداد دانش‌آموزانی که باید خدمات رفاهی بگیرند تناسب ندارد. تعدادی از مدارس دانش‌آموزان زیادی دارند اما تنها با مبالغ ۲۰ میلیون تومان در ماه اداره می‌شوند».

▪️وی با بیان اینکه در شرایط اقتصادی کنونی اداره مدارس خیلی سخت است و مدیر باید اعتبار خودش را بگذارد تا بتواند مدرسه را اداره کند، گفت:«یک مدرسه در بشاگرد سال گذشته حدود ۴۰۰ میلیون تومان و مدرسه‌ی دیگری ۱۵۰ میلیون تومان بدهکار بوده. متاسفانه مدیران مدارس کاملا درگیر موضوعات رفاهی دانش‌آموزان هستند و مدیری که درگیر این مسائل باشد به سختی می‌تواند به کیفیت آموزش بپردازد». / روزنامه صبح ساحل

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

30 Oct, 17:43


🔻 مجلسی که با یک غوره سردیش می کنه و با یک مویز گرمیش می کنه! طرح ها و مصوباتش محل تأمل است!

✍️
#ابراهیم_سحرخیز

▪️ با داغ شدن دعوا بر سر حذف یا ماندگاری تأثیر قطعی نمرات امتحانات نهایی یا همان سوابق تحصیلی داوطلبان در کنکور سال آینده، خبر می رسد مجلس با یک طرح ۱۰ ماده ای بدنبال تقویت نظام آموزش وپرورش کشور است.
پیش از پرداختن به طرح یاد شده، این که نمایندگان مجلس پس از طی دو نوبت قانون گذاری در باره پذیرش دانشجو ( بار اول در آذر ماه ۱۳۸۶ و بار دوم در شهریور ۱۳۹۲)، زیر میز زده، به نوعی دنبال زیرپا گذاشتن قانون مصوب خود یعنی تاثیر سوابق تحصیلی داوطلبان در آزمون ورودی دانشگاه هاست بسی مایه تعجب است!در قانون مصوب مجلس آمده است« مراد از سوابق تحصیلی داوطلبان همان نمراتی است که داوطلب یا دانش آموز در برخی ازدروس معین شده در سه سال پایانی دوره متوسطه از مسیر شرکت در امتحانات هماهنگ کشوری منطبق با استانداردهای اعلام شده از سوی شورای عالی آموزش وپرورش کسب می کند.»

▪️این که شورای عالی انقلاب فرهنگی بر حسب سیاست های کلی نظام، به عنوان«مرجع سیاستگذاری، تعیین خط مشی، تصمیم گیری و هدایت امور فرهنگی، آموزشی و پژوهشی کشور» از جایگاه قانون گذاری برخوردار است یا خیر، اکنون و اینجا محل بحث نگارنده نیست اما مگر ابلاغیه اخیر آن شورا، مبنی بر تاثیر قطعی معدل در پذیرش دانشجو با قانون مصوب مجلس، خدای ناکرده در تنافی یا تعارض آشکار است که به یک سال نرسیده ، الم شنگه بر پا کرده، آن را نافی عدالت آموزشی می دانید؟!به قول مولانا، سوراخ دعا را گم کرده اید!

▪️ مطمئن باشید با حذف یا ماندگاری تاثیر قطعی معدل،توفیری در سهم دانش آموزان مدارس کم برخوردار دولتی در رتبه های برتر کنکور حاصل نخواهد شد! مصوباتی از این دست آن هم در باره مسأله مهمی مانند تاثیر قطعی معدل یا نمرات امتحانات نهایی در کنکور سراسری دانشگاه ها، امری خلق الساعه یا دفعی نیست که ناگهان بر زمین آموزش وپرورش فرود آمده باشد.مگر می شود هنگام طرح چنین مباحثی، آن هم در یک کارگروه تخصصی ویژه ذیل شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر آموزش وپرورش یا نماینده رسمی او از بیخ و بن ماجرا بی خبر باشند و نظر خود را پای این کار نیاورده باشند؟!یا رییس کمیسیون آموزش مجلس به عنوان یکی از اعضای حقوقی شورا، از کم و کیف ماوقع غافل مانده باشد.این در حالی است که برخی از وزیران پیشین آموزش وپرورش یا اعضای کنونی شورای عالی آموزش وپرورش، هنوز هم یک پای ثابت کارگروه‌های تخصصی مربوط به آموزش وپرورش محسوب می شوند که بعید نیست پیشنهاد چنین مصوبه ای دست پخت همین حضرات باشد.اکنون جای تعجب است همان حضراتی که دیروز کنکور را به تمامیت خواهی، البته کردن دانش آموزان به سوالات تستی و چهار گزینه ای، به کما بردن نقش و جایگاه تربیتی مدرسه و معلم یا قس علی هذا متهم می کردند امروز این شهامت را ندارند تا بگویند این مصوبه با اصرار یا چراغ سبز آنها، سر از آموزش وپرورش در آورده و به مسأله یا مشکل روز این کشور تبدیل شده است.

▪️تا آنجا که به یاد دارم در سالهای ابتدای دهه نود، یعنی همان سالهایی که مجلس در تدارک تهیه و تصویب دوباره قانون پذیرش دانشجو بود وقتی به اتفاق دبیرکل وقت شورای عالی آموزش و پرورش، همراه با دیگر اعضای کارگروه از جمله رییس سازمان سنجش به دعوت آقای زاهدی رییس کمیسیون آموزش در مجلس حاضر می شدیم آقای مهدی نوید ادهم از جمله کسانی بود که در پیشنهاد جایگزین‌ شدن سوابق تحصیلی و تربیتی به جای کنکور آتشش تند تر از بقیه بود اما امروز سکوت معنادار او یا مخالفت برخی از دوستان یا همفکران او برایم محل سوال است.
دست کم بگویند ما اشتباه می فهمیدیم بهتر است کار دوباره به همان روال قبل گردد.


▪️و اما مجلس!مجلسی که با یک مویز، گرمیش می کنه با یک غوره سردیش! معلوم میشه تصمیماتش پایه و اساس کارشناسی نداشته، آموزش وپرورش را به سیبل دارت پرتاب های ناگهانی یا آزمون و خطای خود تبدیل کرده است.
که قانون پذیرش دانشجو یا تاثیر قطعی معدل نیز یکی از همان هاست!طرح پیشنهادی اخیر یا همان تقویت نظام آموزش وپرورش نیز یکی از همین نمونه ها ست که در مطلب دیگری مفصل به معایب یا ابهامات آن خواهم پرداخت.شوربختانه مجلس انقلابی از این دست قوانین، کم نداشته و ندارد از حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی بگیر تا همسان سازی حقوق بازنشستگان!

▪️پزشکیان بنده خدا به عنوان رییس جمهور، گفت :«نباید دسترسی دانش آموزان به خدمات مطلوب و باکیفیت آموزشی، فقط و فقط منوط به داشتن پول باشد! این عدالت نیست » و یا باید در ۱۹ جور سهمیه های دردسر ساز کنکور که مردم از کم و کیف آنها خبر ندارند بازنگری شود. این حرف درست و بجا هم بود اما مخاطبان، یعنی مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی به جای پاسخ یا واکنش به جا، خود را به اون راه زده، معدل را بهانه کرده اند.
🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

29 Oct, 15:43


🔻امروز به رغم تحریم‌ها به قله‌های پیشرفت رسیده‌ایم

کاظمی وزیر آموزش و پرورش:


▪️در نظام تعلیم و تربیت ماموریت اول انتقال سنن، ارزش‌ها و باورها سپس دستیابی به قله‌های پیشرفت و در عرصه رقابت علمی جهانی است.

▪️ امروز به رغم تحریم‌ها به قله‌های پیشرفت رسیده‌ایم و رتبه سوم المپیاد علمی ۲۰۲۴ دنیا را کسب کردیم. این امر نشان آن است که ما می‌توانیم با سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش به قله‌های رفیع برسیم.

▪️دو مدل برای جهش علمی طراحی شده که یکی مسیر نخبگانی که موفقیت هایی داشتیم و این مسیر ادامه دارد.توسعه آموزش عمومی مسیر دیگر است که مورد توجه جدی قرار دارد./ ایسنا

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

28 Oct, 20:31


🔻مکاتبۀ #علامه_طباطبایی و استاد محمدابراهیم #باستانی_پاریزی در مورد شخصیت #کوروش:

▪️«نظری که ایشان در تفسیرِ خودشان داشتند، در مجموع نتیجه گرفتند که تا نظریۀ تازۀ دیگری در باب ذوالقرنین داده نشود، می‌شود قبول کرد که ذوالقرنین همان کورُش کبیر است

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

28 Oct, 19:57


🎥 در کشور هیچ کلاسی بدون معلم نداریم

▪️کاظمی وزیر آموزش و پرورش در گفت وگو با خانه ملت

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

28 Oct, 07:33


🔻برنامه درسی داخل مدرسه، پاشنه آشیل آموزش و پرورش

کاظمی وزیر آموزش و پرورش:

▪️برنامه درسی داخل مدرسه، پاشنه آشیل آموزش و پرورش در تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت و سند تحول بنیادین است.

▪️ هر کسی با هر بودجه و امکانات کمی و کیفی بخواهد تحولی در این نظام ایجاد کند، میسر نخواهد شد مگر آن که برنامه درسی که بر فضای مدرسه به عنوان کانون تحولات حاکم بر جامعه است را تغییر دهد.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

27 Oct, 21:32


وزیر آموزش و پرورش در واکنش به خبر کذب بازماندگان از تحصیل تشریح کرد:
🔻بالاترین نرخ پوشش تحصیلی پس از انقلاب در سال تحصیلی جاری

▪️علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در بیست و هفتمین جلسه شورای معاونان که با حضور مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور به صورت برخط در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن خداقوت به اعضای شورای معاونین و مدیران کل استانی گفت: طی یک ماه گذشته، مدیران استانی زحمات زیادی را برای برگزاری مهر آرام و بدون دغدغه متحمل شدند که جای تقدیر و تشکر دارد.

▪️وی با اشاره به اتفاقات و رویدادهای اخیر و ضرورت جریان سازی در این زمینه ادامه داد: یکی از مأموریت های نظام تعلیم و تربیت، جریان‌سازی های فرهنگی در حوزه های روز دنیاست. بنابراین انتظار می رود  پس  اتفاقات ناگواری که در سرزمین‌های غزه و لبنان رخ داده است، برنامه های فرهنگی و متنوعی با تأکید بر فرهنگ ایثار و مقاومت شکل بگیرد.
وی ادامه داد:  در این حوزه به معاونت پرورشی مأموریت داده شد تا با رویکردهای فرهنگی روی این حوزه کار شود.

▪️کاظمی به «همایش یاوران انقلاب» که از سوی سازمان دانش آموزی درملارد برگزار شد، اشاره کرد و گفت: این اقدامات، یقیناً بستری برای ایجاد جریانی هویت بخش در میان دانش اموزان و اولیا خواهد شد.

▪️وی در ادامه به اهمیت روز ۱۳ آبان و تدوین برنامه هایی مدون برای این رخداد اشاره کرد و گفت: شایسته است که برای ایام مذکور اقداماتی سازنده و گسترده برنامه ریزی شود.

▪️وزیر آموزش و پرورش، با اشاره آمار کذب منتشر شده در فضای مجازی درخصوص «آمار بازماندگان از تحصیل» گفت: در خصوص اخبار غیرواقعی منتشر شده درباره بازماندگان از تحصیل، با استدالال می گویم که  در سال تحصیلی جاری، بالاترین نرخ پوشش تحصیلی پس از انقلاب را داشته ایم.

▪️وی با اشاره به این نکته که بخشی از آمار بازماندگان، مربوط به «تارکان تحصیل» است، گفت: از این آمار به اشتباه به اسم بازمانده از تحصیل یاد می شود، در حالی که «ترک تحصیل» در دوره دوم متوسطه رخ می دهد که در آموزش و پرورش این خصوص کمترین قصور را متوجه خود می داند.

▪️وی ادامه داد: با تمام این تفاسیر، ما معتقدیم در آموزش و پرورش حتی یک بازمانده از تحصیل هم زیاد است باید  در این زمینه نقطه ای و شبکه ای وارد شویم که این آمار به حداقل ممکن برسد.

▪️به گفته وزیر آموزش و پرورش؛  به زودی آمار ثبت نام دانش‌آموزان و جزییات آن در سامانه شفافیت که به زودی روی خروجی پورتال آموزش و پرورش قرار می گیرد، ارایه خواهد شد.

▪️وی در ادامه ضمن ابراز خرسندیاز موفقیت های تیم های ورزشی اعزامی به بحرین، به دانش آموزان مدال آور المپیک ۲۰۲۴ بحرین تبریک گفت و افزود: امیدوارم تا پایان بازی ها؛ مدال های بیشتری را از آن ایران کنید.

▪️در ادامه جلسه؛ حسین صادقی، رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش ضمن محکوم کردن اقدامات کودلانه رژیم جعلی صهیونیستی در شب گذشته، از عملیات غرور آفرین نیروهای پدافند هوایی کشور تقدیر کرد و افزود: الحمدولله امروز در هیچ نقطه ای از کشور شاهد اخلال در روند آموزشی مدارس نبودیم و فرآیند آموزش بدون هیچ نگرانی همانند سایر روزها در تمامی مدارس کشور ساری و جاری بود و هیچ کلاس درسی تعطیل نشد.

▪️صادقی در ادامه با ارایه گزارشی از اخبار امید بخش آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت تبیین اخبار خوی آموزش و پرورش در تمامی استان ها گفت: در هفته جاری شاهد اخبار خوب بسیاری در آموزش و پرورش استان ها و مناطق کشور بودیم.

▪️وی با ارائه یک گزارش تصویری و اینفوگرافی مهم ترین و پر نفوذترین  اخبار هفته پیش آموزش و پرورش در فضای رسمی و غیر رسمی رسانه ای کشور، از شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها خواست تا در استمرار تبیین اخبارمثبت و گزارش هایی از این دست، مهم ترین اخبار حوزه کاری خود را به صورت هفتگی به مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی ارسال نمایند.

▪️در ادامه حامد علامتی، رییس کانون پرورش فکری، رضوان حکیم زاده معاون ابتدایی وزیر، عاطفه مدبر نژاد، مدیرکل انجمن اولیا و مربیان، حسینی از باشگاه دانش‌پژوهان و دیگر معاونین و مدیران گزارش ها و مسایلی از حوزه کاری خود را ارایه دادند./ مرکز اطلاع رسانی آ.پ

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

27 Oct, 07:37


🔻سوتی بامزه یک دانش‌ آموز روی آنتن زنده/ ناظممون گفت وقتی اینجا آمدم اینجا ازش تشکر کنم!‎


🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

27 Oct, 03:04


#نگاه_رسمی
🔻اخبار خوب آموزش و پرورش در هفته ای که گذشت به روایت روابط عمومی آموزش و پرورش

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

26 Oct, 13:02


🔻بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً

▪️ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از حریم امنیت ایران زمین و جلوگیری از آسیب به ملت و منافع ایران  دو تن از رزمندگان خود را در شب گذشته حین مقابله باپرتابه‌های رژیم جنایتکار صهیونیستی فدا نمود.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

24 Oct, 19:09


🔻 هدی هاشمی:

▪️روزنامه اطلاعات آمار کودکان بازمانده از تحصیل را ۲ میلیون نفر اعلام کرد و نوشت وزیر آموزش و پرورش در دولت وفاق آن زمان که اولویت برنامه شان را برپایی و اجبار نماز در مدارس اعلام کردند آیا خبر و آماری از جاماندگان صندلی مدارس داشتند؟

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

24 Oct, 15:02


🔻 نماینده مجلس: امسال حدود ۲ میلیون دانش‌آموز در مدارس ثبت‌‎نام نکرده‌اند

فرشاد ابراهیم‌پور، عضو کمیسیون آموزش مجلس :

▪️ آمار ثبت‌نام نشدن ۷۹۰ هزار دانش‌آموز، آماری است که وزارت آموزش و پرورش عنوان کرده است، ولی مشکلات اقتصادی، آگاهی ناکافی از رفع موانع آموزشی و مشکلاتی در محل به دلیل جابه‌جایی محل سکونت به وجود آمده است، باعث شده تا والدین و دانش‌آموزان به مرحله ثبت‌نام نرسند. 

▪️ آمار واقعی دانش آموزانی که موفق به ثبت نام در مدارس نشده اند بیش از آماری است که نهادهایی مانند آموزش و پرورش مدعی آن است می باشد.  امسال حدود ۲ میلیون دانش‌آموز ثبت‌نام نشده‌اند.


🆔 @hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

24 Oct, 05:41


🔻 درد نارسایی و نقص آموزشی در مدارس!

✍️ محمدعلی فیاض‌بخش در روزنامه اطلاعات نوشت:

▪️در مکتوب مورخ ‌پنجم مهرماه عجله کردم و بر اساس آمار آن روز نوشتم: هفتصد و نود‌ هزار کودک و نوجوان واجب‌التعلیم از ثبت‌ِنام در مدرسه جا مانده‌اند.

🔸امروز به عدد دو میلیون نفر رسیدم!


▪️در بسیاری از کشورها، اعم از پیشرفته و غیرپیشرفته، به اقامتگران و مهاجران قانونیِ دارای فرزند در سنین مدرسه، اگر فررندشان غایب از مدرسه باشد،‌ برگه‌ی اخطار می‌رسد و سرپرست خانوار را ملزم به ثبت‌نام فرزندش در مدرسه می‌کنند. راستی ما را چه شده است که ساکنان خانه‌ی پدری، فرزندشان از حضور در مدرسه وامانده و برگ از برگ نمی‌جنبد؟!

▪️وزیر محترم آموزش‌وپرورش در دولت وفاق، آن زمان -که اولویت برنامه‌شان را برپایی و اجبار نماز در مدارس اعلام کردند- آیا خبر و آماری از جاماندگان صندلی مدارس داشتند؟ آیا اصلاً از کمبود صندلی‌ها خبری از دستیارانشان استعلام کرده‌بودند؟ از میزان بیش از صدوپنجاه‌هزار کمبود معلم آگاه شده بودند؟ …و البته جناب ایشان اولویت‌هایی دیگر را هم به‌مرور برشمردند که در هیچ‌کدامشان دغدغه‌ای از کمبودهای سه‌گانه‌ی فوق استشمام نمی‌شد.

▪️درد نارسایی و نقص آموزشی در مدارس آن‌قدر شدید است که از درد گذشته و به کما و بی‌هوشی سرکشیده؛ از همین روست که این آمارهای فاجعه‌بار کمترین ناله‌ای را برنمی‌آورَد؛ از بس که درد، پردرد است!

▪️باید حق داد! تشخیص اولویت‌ها، هوش و حواسی را‌ می‌طلبد که فعلاً غایب است. دعواهای جناحی روزمرّه بر سر اموری که ارّه بر اعصاب شهروندان می‌کشد، درد را از موضع اصلی به مواضع دیگر سوق داده؛ زین سبب، هر صبح منتظریم تا ببینیم آیا طرح دعوایی حاشیه‌ای علیه دولت وفاق مطرح می‌شود؟ البته دولت وفاق تا کنون بیشتر بر وفق تمایلات مخالفانش عمل کرده؛ باشد که وفاقی هم سرریز این سو شود؛ لااقل این تراز برخوردار از تراضی باشد!

▪️آیا در این اولویت‌ناشناسی‌ها مجالی برای ارسال اخطاریه‌ی ثبت‌نام به درِ خانه‌ی جاماندگان باقی می‌مانَد؟!

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1647598

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

23 Oct, 05:54


🔻طرح انحلال و یا ادغام #کانون_پرورش_فکری_کودکان_و_نوجوانان یک #فاجعه ی فرهنگی است ناتوانی مدیران این نهاد فرهنگی نباید مستمسک این پیشنهاد باشد. استدلال من شاید برای بعضی مؤثر نیافتد، لااقل از مقام معظم رهبری استفسار کنید ایشان بهتر از همه به سابقه و ضرورت امروزی آن آگاه هستند.

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

22 Oct, 19:12


🔻طرحی برای انحلال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان!

علی اصغر سیدآبادی

▪️ فرید ذکریا در کتاب «آموزش لیبرال» به گفت‌وگویش با وزیر آموزش و پرورش سنگاپور اشاره می‌کند که یکی از موفق‌تربن نظام‌های آموزشی در آزمون‌های بین‌المللی و جزو منظم‌ترین آن‌‌هاست و از قول او می‌گوید که کمبود ما خلاقیت است.

▪️پیش‌تر نوشتم که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان زائده‌ی آموزش و پرورش رسمی نیست، بلکه باید چشم‌انداز آن باشد، همان گمشده‌ای که وزیر آموزش و پرورش سنگاپور به آن اشاره می‌کند.

▪️ در کشورهای پیشرفته مدرسه‌ها کم‌کم شبیه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌شوند و بر خلاقیت و استفاده از آثار فرهنگی و هنری در آموزش تاکید می‌شود.

▪️طرحی با عنوان دهان پرکن « تقویت نظام آموزش و پرورش» در مجلس اعلام وصول شده است که بر اساس آن تمام دستگاه‌ها و سازمان‌های وابسته به آموزش و پرورش با هم ادغام شده و در استان‌ها سازمان آموزش و پرورش تشکیل می‌شود.

▪️درباره بقیه بخش‌های آموزش و پرورش شاید طرح خوبی باشد، اما از همان آغاز چسباندن کانون پرورش فکری به آموزش و پرورش اشتباه بود و طراحان این قضیه فهم درستی از تفاوت آموزش و پرورش رسمی و پرورش تخیل و فکر کودکان و نوجوانان نداشتند.

▪️تصویب این طرح و تصمیم‌گیری درباره‌ی کانون در قالب آن خیانتی آشکار به کودکان است.

هنوز دیر نشده کانون را با استقلالش از انحلال نجات دهید!

🆔 @hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

22 Oct, 03:49


🔻ضرورت بازنگری در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش(برآمده از نتایج پژوهشی)

✍️زهرا علی اکبری، روزنامه اطلاعات، ۲۹؛مهر
۱۴۰۳

▪️روزي كه متخصصان و صاحبنظران نظام آموزشي ايران به اين نتيجه رسيدند كه آموزش و پرورش نياز به تحول جدي و اساسي دارد، سندي با نام و نشان سند تحول بنيادين آموزش و پرورش را كتابت و تصويب كردند. اما هر چه از آن زمان و روزگار تصويبش مي گذرد بيشتر آشكارمي شود كه اين سند ضمانت هاي لازم براي  اجرايي شدن را ندارد و البته با گذاره هاي  آموزش نوين  فاصله زيادي پيدا كرده است. چندي پيش پژوهشي با عنوان « دلالت های سیاستگذارانه حکمرانی خوب در سند تحول بنیادین آموزش وپرورش» انجام گرفته كه نتايج بسيار ارشمندي را از ميزان حضور مولفه هاي حكمراني خوب در متن سند تحول در اختيار سياستگذاران نظام آموزشي قرار مي دهد. در اين پژوهش گزاره های مغفول و كمرنگ شاخص های حکمرانی خوب در سند مشخص و معرفي مي شوند كه می تواند مبنای بازبینی سندتحول بنیادین توسط سیاستگذاران آموزشی قرار گیرد.بازبيني و اصلاحي كه با توجه به عدم كارآمدي سند، بايد خيلي پيش از اينها انجام مي گرفت.

▪️در پژوهش مذكور پس از بررسي 7 منبع اصلي آموزشي و سياستگذاري، 23 شاخص براي حکمرانی خوب در نظام آموزش وپرورش مدنظر قرار گرفته و سپس دلالت های اين شاخص ها در نظام آموزش وپرورش از سند تحول بنیادین آموزش وپرورش استخراج شده است .يافته هاي پژوهش نشان مي دهد؛ در بين شاخص هاي مطرح شده، اخلاق مداری بيشترين اهميت و  فراواني را در سند تحول دارد و از سوي ديگراجماع محوري(تعهد به وفاق عمومي)، ثبات سياسي و مقابله با خشونت ، حق اظهار نظر و كيفيت تنظيم گري در انتهاي جدول اهميت بخشي، به ميزان يك درصد و چه بسا تمايل به صفر را دارند.

▪️با همين چند گزاره انتهاي جدول اهميت شاخص ها، مي توان به چرايي وجود برخي از  چالش هاي مهم در نظام تعليم و تربيت رسيد.چه انتظاري از پرورشِ روحيه پرسشگري و تفكر انتقادي داريد وقتي كه در تحولي ترين سند آموزشي حق اظهار نظر و يا اجماع محوري براي معلم و دانش آموز محلي از اعراب ندارد.وقتي تمركز آموزش و پرورش بر روي سندي باشد كه بخش هاي مهمي در آن مغفول مانده، بايد هم انتظار داشت كه؛ دانش آموزان در ساده ترين سطوح گفتماني و رفتاري دچار هيجانات منفي و كنش هاي غير منطقي شوند، پاسخگويي و شفافيت وجود نداشته باشد و براي برابري و مسئوليت پذيري چالش هايي شكل بگيرد.

▪️در بخشي از اين پژوهش آمده است:«عدم نگاه و درک جامع به شاخص های حکمرانی خوب در تدوین سند از سوی تدوین گران می تواند ناشی از تمرکزگرایی و  شناخت سطحی از حکمرانی خوب باشد. توصیه می شود تا سیاستگذاران، برنامه ریزان و تدوین کنندگان سند با تعامل موثر با معلمان و سایر ذینفعان در راستای آسیب شناسی و اصلاح و ترمیم سند همراه با توجه به شاخص های مغفول یا کمتر مورد توجه قرارگرفته، بستر اجرای موثر سند را فراهم سازند».

متن کامل یادداشت👇

https://media.ettelaat.com/d/2024/10/19/0/249322.jpg?ts=1729360471000

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

22 Oct, 03:46


🔻انگشت کوچک ما هم جزو تن ماست با همین انگشت کوچک هم چشم نامحرم را کور می کنیم
تنب بزرگ ، تنب کوچک بوموسو جزایر تا ابد ایرانی است.

#جزایر سه گانه_ایرانی

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

20 Oct, 17:08


🔻مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی منصوب شد/پورثانی: فعالیت های این اداره کل باید به صورت تیمی اجرا شود

▪️با حکم وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی منصوب شد.

▪️شايان ذكر است سمیه‌سادات ابراهیمی متولد سال ۱۳۶۰ و دانشجوی دکترای تخصصی روان‌شناسی از دانشگاه فردوسی مشهد است. تدریس در دانشگاه‌های فردوسی مشهد، فرهنگیان، امام رضا (ع) و حوزه‌های علمیه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۳ مشهد مقدس، دبیر شورای راهبردی تربیتی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، روان‌شناس بالینی و خانواده درمانگر، مشاور مدارس سمپاد آموزش و پرورش شهرستان مشهد، بازرس هسته مشاوره آموزش و پرورش، مدیر‏کل‏ حوزه مدیرعامل، روابط عمومی و امور ‌‏بین‏‌الملل کانون‏ پرورش ‏فکری‏ کودکان ‏و ‏نوجوانان، عضو ستاد نهضت پیشرفت بانوان سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و دانشجوی برگزیده علمی فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۹۷، از جمله سوابق و موفقیت‌های ابراهیمی به‌شمار می‌رود/مركز اطلاع رسانی آ.پ

🆔@hrhesab2

حرفِ حساب 🇮🇷

20 Oct, 12:51


#اختصاصی 🇮🇷

🔻نامه رئیس منطقه ۶ تهران درباره مشکلات مالی اتفاق افتاده در منطقه/ آقای وزیر ورود پیدا کنید

▪️رئیس آموزش و پرورش منطقه ۶ تهران، طی گزارشی به آموزش و پروش شهر تهران، از مشکلات مالی اتفاق افتاده در آن منطقه، پرده برداشته است. هنوز معلوم نیست که علیرضا کریمیان نسبت به این مشکلات، چه واکنشی داشته است و آیا پای هیات تخلفات، به میان خواهد آمد یا خیر؟

▪️شایسته است که وزیر آموزش و پرورش به موضوع ورود پیدا کند و در صورت صحت گزارش، با متخلفان احتمالی و آنان که بی محابا به بیت المال خسارت وارد کرده اند، برخورد نماید.

🆔@hrhesab2