دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی @hkhezli Channel on Telegram

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

@hkhezli


۲۶ سال است، فعّال بازار سرمایه و بورس‌ها هستم.

برای ارتباط شخصی با من
@khezli

برای ارسال پیام محرمانه بدون این‌که اسم شما دیده شود:

https://HarfBeMan.pw/@hokhezli


نظرها، پیشنهادها و انتقادهای شما، بهترین هدیه و کمک است.

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی (Persian)

آیا علاقه‌مند به بازار سرمایه و بورس هستید؟ آیا می‌خواهید اطلاعات و تجربیات حرفه‌ای از یک فعال بازار سرمایه را بشنوید؟ اگر پاسخ شما بله است، کانال تلگرام "دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی" منتظر شماست. این کانال توسط خود حسین خزلی، یکی از فعالان بورس و بازار سرمایه با بیش از ۲۶ سال تجربه، اداره می‌شود. در این کانال می‌توانید از تجربیات و دیدگاه‌های ارزشمند او بهره‌مند شوید. برای ارتباط شخصی با حسین خزلی می‌توانید به آیدی @khezli پیام دهید و حتی برای ارسال پیام محرمانه بدون این‌که اسم شما دیده شود، به لینک https://HarfBeMan.pw/@hokhezli مراجعه کنید. نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما برای حسین خزلی بسیار ارزشمند است و او از آن‌ها برای بهبود خدمات خود استفاده خواهد کرد. پس عجله کنید و به این کانال فوق‌العاده بپیوندید تا از اطلاعات جدید و مفید آگاه شوید.

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

23 Nov, 07:48


این کلیپ رو بارها دیدم و چه خاطراتی برام زنده شد!

چه هنرمندانی که با بازی قشنگ‌شون در یاد و خاطره‌ها موندن!

یه روز هم ما میریم و ای کاش آیندگان نام ما رو به نیکی یاد کنن

برداشت آخر 🎬

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

23 Nov, 07:07


🎬شناسایی افراد از روی چهره توسط هوش مصنوعی

یک خبرنگار هلندی، در خیابان‌ راه می‌رود و صورتش را را به سمت رهگذران می‌چرخاند و در لحظه، هوش مصنوعی، اطلاعات رهگذر را روی صفحه نمایش ظاهر می‌کند!
نام، شغل، و حتی شاید علایق او!

هر قدم، هر نگاه، زیر ذره‌بین هوش مصنوعی قرار می‌گیرد.

@kakhresaneh

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

23 Nov, 07:01


دوستان و سروران گرامی سلام
امیدوارم خوب باشید

این کانال یوتیوب رو به تازگی یکی از دوستان داوطلبانه ساختند و کمک به اداره ش می‌کنند و دونه دونه دارن تمام کارهامون تو بلوچستان رو توی اون قرار میدن.
خودتون بهتر میدونید که اگر تعداد اعضای کانال و بازدید از ویدئوها بالا بره به درآمدزایی می‌رسه و ما می‌تونیم اون رو هم خرج پروژه‌های بیشتری تو بلوچستان بکنیم.
ازتون خواهش میکنم؛ با عضو شدن و بازدید از ویوئوها که کار سختی نیست و هزینه مالی هم نداره، مثل همیشه یاریگرمون باشید 🙏🌹🙏

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

23 Nov, 07:01


https://m.youtube.com/watch?v=XeP2v0fuPBw&t=20s

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

23 Nov, 03:09


بازده صندوق های سرمایه گذاری طلا و تطبیق با بازده شاخص، انس طلا، گرم طلا و تتر - دوره منتهی به 14030830 - مرتب شده براساس درصد بازده در هر ماه و انباشته

پنج رتبه اول در آخرین ماه:
شاخص بورس، شاخص هم وزن بورس، تتر، شاخص هم وزن فرابورس، شاخص فرابورس

پر تکرارترین در 5 رتبه اول ماه ها:
چهار دفعه: گنج
سه دفعه: زر، عیار، گرم طلا

پنج رتبه اول انباشته از ابتدای سال:
زرفام، عیار، گرم طلا، زر، گوهر

t.me/HamidRouhbakhshAM
www.hamidrouhbakhsh.ir

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

22 Nov, 07:57


یادداشت شماره ۲۶۹

موضوع: بلاک‌چین، کریپتو و آینده صنعت خدمات مالی در چند اپیزود


اپیزود اول: بلاک‌چین و بهبود فرایندهای مالی

فناوری بلاک‌چین با معماری نوین خود، جدا از جنبه‌های آرمان‌گرایانه مانند حفظ حریم خصوصی و آزادی‌های مدنی، اگر با رویکرد عمل‌گرایانه به آن نگاه کنیم، توانسته تأثیر چشمگیری در کاهش هزینه‌ها و زمان تراکنش‌ها داشته باشد. در تراکنش‌های بین‌المللی، بلاک‌چین‌هایی مانند ریپل، استیبل‌کوین‌ها و بیت‌کوین توانسته‌اند هزینه‌ها را به کمتر از ۱٪ و زمان تسویه را به کمتر از یک ساعت کاهش دهند. این در حالیست که سیستم‌های پرداخت فعلی، مانند ویزا، مسترکارت و امریکن اکسپرس، گاهی برای پرداخت‌های بین‌المللی تا ۱۵٪ هزینه دارند و فرآیند تسویه آنها ممکن است تا چند هفته طول بکشد.

اپیزود دوم: رمزدارایی‌ها و رمزارزها – مکمل هستند نه جایگزین

رمزدارایی‌ها (Cryptoassets) و رمزارزها (Cryptocurrencies) – صرف‌نظر از نگاه ماکسیمالیست‌ها – در واقع به‌عنوان مکمل سیستم‌های مالی عمل می‌کنند، نه جایگزین آن‌ها، در جاییکه سیستم‌های فعلی قادر به پوشش تمام نیازهای مالی برای تمام اشخاص نیستند. فناوری بلاک‌چین ابتدا با بیت‌کوین به‌عنوان یک سیستم پرداخت همتا به همتا (بدون دخالت مقام متمرکز) برای انتقال ارزش آغاز شد، اما با درک بهتر کسب‌وکارها از توانایی‌های چشمگیر فناوری پشت آن، فناوری بلاک‌چین به تدریج نقش‌های گسترده‌‌ و کارکردهای بیشتری را پذیرفته است.

اپیزود سوم: بلاک‌چین در کسب‌وکارهای فعلی

شرکت‌های بزرگ مالی برای حفظ جایگاه رقابتی خود، از بلاک‌چین در بهبود فرآیندها و خدمات استفاده کرده‌اند. به‌عنوان مثال، پی‌پال با راه‌اندازی سرویس رمزارزها، جی‌پی مورگان با بلاک‌چین اختصاصی خود، و بورس استرالیا با برنامه‌ریزی برای استفاده از این فناوری برای تسویه معاملات نشان داده‌اند که بلاک‌چین در حتی ساختار فعلی در حال به دست آوردن جایگاه ویژه است.

اپیزود چهارم: سرمایه‌گذاری مسئولانه در رمزدارایی‌ها

رمزدارایی‌ها و رمزارزها در وضعیت جاری را می‌توان با وضعیت انبوه شرکت‌های اینترنتی در سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۰ میلادی و قبل از ترکیدن حباب دات کام مقایسه کرد. اما هرچند بسیاری از پروژه‌های بلاک‌چین مشابه شرکت‌های اینترنتی آن دوران احتمالاً از صحنه کسب‌وکار حذف می‌شوند، ولی همان‌طور که شرکت‌هایی مانند آمازون، مایکروسافت و گوگل در آن دهه ظهور کردند، بازیگران قدرتمندی نیز احتمالاً از اکوسیستم بلاک‌چین در این دهه بیرون خواهند آمد.

در نتیجه موسسات بین‌المللی با توجه به ماهیت استارتاپی این اکوسیستم در وضعیت فعلی برای مدیریت ریسک پیشنهاد می‌کنند حداکثر تا ۱۵٪ از پرتفوی سرمایه‌گذاری را در کنار سایر طبقات دارایی (سهام، بانک، ملک و طلا) به رمزدارایی‌های اصلی – آن هم نه هر رمزارز و رمزدارایی – اختصاص یابد (مؤسسه CFA وزن این طبقه دارایی را بین ۵ تا ۱۰ درصد پیشنهاد داده است). حال اگر ظرفیت پذیرش ریسک ما ۴۰٪ است (یعنی وزن ۴۰ درصدی را برای سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ریسکی می‌پذیریم)، سهم رمزدارایی‌ها در سبد ما نباید از ۶٪ فراتر رود. البته برای فردی که بسیار ریسک‌گریز است، این طبقه دارایی پیشنهاد نمی‌شود.

اپیزود پنجم: چشم‌انداز فناوری بلاک‌چین و محصولات آن در صنعت خدمات مالی

به‌نظر می‌رسد رمزدارایی‌ها و بلاک‌چین – علی‌رغم تلاطم‌های زیاد به دلیل ماهیت استارتاپی و شفاف نبودن قوانین و مقررات در مقیاس بین‌المللی و فضای گاهی دو قطبی آن – مسیر خود را به‌عنوان یک نوآوری‌ مالی (فینتک) ادامه دهد و جایگاه مستحکمتری در بازار مالی پیدا ‌کنند. در واقع، پیش‌بینی می‌شود این طبقه دارایی نوظهور در پرداخت‌ها، تأمین مالی و سرمایه‌گذاری نقش مهم‌تری پیدا کند و بعلاوه اینکه شرکت‌های فعلی نیز ناگزیر از استفاده از فناوری بلاک‌چین برای بهبود خدمات و فرآیندهای فعلی خود و همچنین ارابه خدمات جدید مالی مبتنی بر فناوری بلاک‌چین شوند.

بنابراین، درک عمیق و تحلیل بنیادی سازوکار عملیاتی، اقتصادی، مالی و سرمایه‌گذاری فناوری جدید و نوپای بلاک‌چین و محصولات آن (رمزدارایی‌ها و رمزارزها و‌ سایر محصولات آن) برای تمام تحلیل‌گران و فعالان بازارهای مالی به‌منظور نقش‌آفرینی در آینده صنعت خدمات مالی بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

عباس گمار
۱ آذر ۱۴۰۳

#عباس_‌گمار #آینده_‌دیجیتال #اقتصاد_‌دیجیتال #مالی_‌دیجیتال #سرمایه‌گذاری_‌دیجیتال #دارایی‌_دیجیتال #کریپتو #بیت‌کوین #اتریوم #سولانا #ریپل #تتر #دیفای #NFT #رمزدارایی #رمزارزها #ارز_دیجیتال #ریسک #بازده

https://t.me/irvaluation

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

20 Nov, 12:42


زندگی و سرنوشت اشک دالن برام خیلی جالب بود.

حسین خِزلی
@hkhezli

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/اشک_دالن

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

20 Nov, 12:05


بیانیه رسمی نقشه و مسیریاب نشان
در پاسخ به اظهارات آقای رسول جلیلی

🔗 neshan_nav

🤖 @igram_robot

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

20 Nov, 05:36


یک گزارش مفید و متفاوت:

گزارش پایداری کسب و کار #ایرانسل

برای سال 1402

@hkhezli

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

19 Nov, 13:10


📌معاون مالی ايران‌خودرو: افزايش عرضه به بازار با اصلاح قيمت خودرو

🔺آقاپور، معاون مالی ایران‌خودرو:

🔹با اصلاح قيمت خودرو شاهد افزايش توليد، ساماندهی بازار و افزايش عرضه خودرو خواهيم بود.

🔹 براساس بررسی‌های صورت گرفته افزايش قيمت خودرو در 18 ماه گذشته از ميزان افزايش نهادهاي توليد كم‌تر بود و تناسبی با تورم و هزينه‌های توليد نداشت به طور كه نهادهای توليد شامل ورق، مس، آلومينيم و پليمر افزايش قابل توجهی داشتند ولي قيمت خودرو متناسب با هزينه‌های توليد افزايش نداشت.

🔹 اگر در دوره‌های كوتاه‌مدت قيمت‌ها به روزرساني مي‌شد تاثير مثبتی در بازار داشت و هم توليدكننده متحمل زيان نمی شد.

🔹با اصلاح قيمت‌ها شاهد افزايش توليد، ارتقاي كيفيت و عرضه مستقيم خودرو به مشتری واقعی با قيمت كم‌تر از بازار خواهيم بود و در آينده امكان فروش اقساطی خودرو نيز فراهم خواهد شد.

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

19 Nov, 09:17


دکتر امید امانی:
(۱۲:۳۲ بعدازظهر · ۱۹ نوامبر ۲۰۲۴)


💭 تو دنیای روان‌شناسی بر این باوریم که "عشق بیشتر از اینکه یه حس باشه، یه مجموعه رفتاره!" و عاشقی فراتر از کلام عمل می‌کنه.

📌 چرا که؛ دوستت دارم! و عاشقتم! و بدون تو می‌میرم رو که همه بلدن بگن!، وقتی عاشق واقعی هستی که...


1. متعهد باشی به یاد گرفتن، رشد کردن و تلاش برای پارتنری بهتر و پناهگاهی امن‌تر شدن؛

📌 مثلا؛ اگه من عادت بد زود عصبانی شدن رو دارم، روش کار می‌کنم تا با خودکنترلی بیشتر توی بحث‌ها به جای داد زدن و پرخاش، بتونم حرفم رو بزنم تا معشوقم در کنار من احساس امنیت بیشتری رو حس بکنه.

۲. هر روز ببخشی و انتخاب کنی بیشتر خوبی‌های طرف مقابل رو ببینی، حتی وقتی بدی‌هاش راحت‌تر دیده میشه.

📌مثلا؛ وقتی شریک عاطفیم یه مورد کوچیک رو فراموش می‌کنه، به‌ جای سوژه کردن و تزریق شرم و گناه میشه راحت‌تر از کنارش رد شد و گفت؛"پیش میاد! به نظرم بیا لیست بنویسم که یادمون نره!"

۳. به همدیگه نشون بدید که چقدر رشد کردید و واسه چیزای کوچیک ازش قدردانی کنید.

📌 مثلا؛ "از وقتی سالم‌خوری رو شروع کردیم عجیب هیکلت قشنگ‌تر شده!". یا وقتی ویتامین‌هات رو یادآوری می‌کنه بگی: "عاشق اینم که اینقدر به چیزای کوچیک اهمیت میدی!"…

۴. همدیگه رو به چالش بکشید و نقاط تاریک و روشن همدیگه رو با احترام و حمایت نشون بدید.

📌 مثلا؛ وقتی می‌بینی از شروع یه کار جدید می‌ترسه و مدام عقبش میندازه بگی: "چاره‌ای نداریم جز اینکه زبانت رو تقویت کنی!، می‌دونم که از پسش برمیای، برو جلو من پشتتم!".

۵. اصول دعوا بلد باشی و بدونی کی باید اومد جلو و کی باید پا پس کشید!

📌 مثلا؛ وسط یه بحث داغ در مورد خانواده‌ها!، به جای گفتن "برو بابا توام با اون خانواده‌ی...⛔️/ به جاش بگی؛ ببین جفت‌مون الان آمپر چسبوندیم و وقت خوبی واسه ادامه بحث نیست، یه چند لحظه به من اجازه بده لطفا!"

۶. نسخه‌های جدید همدیگه رو با احترام، تحسین و عشق بپذیرید.

📌 مثلا؛ اگه همسرت تصمیم گرفته یه کسب و کار جدیدی رو شروع کنه، به ادامه تحصیل فکر می‌کنه یا دنبال ارتقا خودشه!، به جای؛ حوصله‌داریاااا!، با تایید اونها بگی: "دمت گرم، کمکی از من براومد روی من حساب کن".

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

19 Nov, 03:22


⭕️متقلبان خُرد یا متقلبان کلان؟ کدام مخرب ترند!؟

دَن آریلی؛ دانشمند اقتصاد رفتاری دانشگاه دوک، در ابتدای سال 2002 یک آزمون برگزار کرد به نام "آزمایش های ماتریسی" که در آن بیش از 40,000 نفر شرکت کردند.
به شرکت‌کنندگان 20 سوال ریاضی داده شد. هر کدام از سوال ها؛ ماتریسی از اعداد بود که افراد باید اعدادی که جمع آنها مساوی 10 میشد را انتخاب و دور آنها خط می‌کشیدند.

مسلما این یک عملیات ساده ای بود که همه افراد می‌توانستند به همه سوالات پاسخ دهند، اما به آنها فرصت کافی داده نشده بود! قرار به این ترتیب بود که شرکت کنندگان بعد از 5 دقیقه مداد خود را زمین گذاشته، تعداد پاسخ های صحیح خود را شمرده و روی کاغذ دیگری بنویسند (اظهار کنند) و سپس برگه‌ی آزمون خود را در دستگاه کاغذ خردکن قرار دهند و به ازای هر پاسخ صحیح (اظهار شده)، یک دلار دریافت کنند.
چیزی که آنها نمی‌دانستند این بود که دستگاه بعد از گرفتن کاغذ، آنها را به طور کامل خرد نمی‌کند و قسمت اصلی کاغذ سالم باقی می‌ماند!

نتایج آزمون:

• On average, people solved four problems but reported solving six.
• Nearly 70% cheated.
• Only 20 out of the 40,000 were “big cheaters”, people who claimed to have solved all 20 problems. They cost the experiment $400.
• We also found more than 28,000 “little cheaters” who cost the experiment $50,000!

👈افرادی که به طور متوسط به 4 سوال پاسخ صحیح داده بودند، 6 سوال صحیح را گزارش (اظهار) کرده‌ بودند.
👈حدود 70% افراد تقلب کردند.
👈از میان 40,000 شرکت‌کننده، 20 تقلبکار بزرگ وجود داشت که گفته بودند به تمام 20 سوال پاسخ درست داده‌اند و در واقع 400 دلار تقلب کردند.
👈28,000 تقلبکار کوچک وجود داشت که 50,000 دلار دزدی کردند!

🔳✔️به نظر می رسد این آزمایش، انعکاس تقریبا درستی از دنیای واقعی ماست؛ همانگونه که دکتر آریلی نتیجه می گیرد:
🔴متقلبان بزرگ؛ تعدادشان کم و اثر تخریبی آنها روی یک اقتصاد؛ کم و در نقطه مقابل؛ متقلبان کوچک، تعدادشان زیاد و اثر تخریبی آنها روی اقتصاد وحشتناک زیاد است!

🎞"در همین رابطه؛ فیلم مستند
(Dis)Honesty: The Truth About Lies
کاری از خانم یِل مِلامند است که با الهام از اندیشه های دَن آریلی؛ در صدد کشف حقایق پیچیده و مخفی پشت دروغ ها می باشد."

در تایید یافته دکتر آریلی؛ دارِن هاردی؛ نویسنده سرشناس در زمینه های موفقیت و کار آفرینی کتابی دارد به نام "اثر مرکب" که لب پیام کتاب این است:
👈به دست آوردن پاداش های بزرگ از طریق مجموعه ای از انتخاب های کوچک و هوشمندانه است. یعنی شما با قدم هایی کوچک که خیلی به چشم نمی آیند، به نتایج بزرگی دست پیدا کنید. این اصل کلی مبتنی بر فرمول ذیل است:
انتخاب های کوچک و هوشمندانه + پایداری و ثبات قدم + زمان = ایجاد تفاوت های بنیادین☝️
مثال خواندنی اثر مرکب را در سکه جادویی می توانیم مشاهده کنیم. اگر بین ۳ میلیون دلار پول نقد یا ۱ سکه ۱ سنتی که در ۳۱ روز آینده هر روز ارزشش دو برابر شود، حق انتخاب بگذاریم، فکر می کنم اکثر مردم همان ۳ میلیون دلار نقد را انتخاب کنند! اما در واقع پیشنهاد دوم بهتر است. در روز پنجم انتخاب اول هنوز همان ۳ میلیون دلار است و انتخاب دوم تنها ۱۶ سنت! در روز بیستم انتخاب اول همان ۳ میلیون دلار است و انتخاب دوم ۵۲۳۴ دلار! اما جادوی اثر مرکب آنجاست که در روز سی و یکم انتخاب اول هنوز همان ۳ میلیون دلار مانده است و انتخاب دوم ۱۰٫۷۳۴٫۱۸۰ دلار می شود یعنی بیش از سه برابر انتخاب اول!
این است جادوی "اثر مرکب"! گرچه مسیر دوم زمان بر تر است و پایداری می خواهد اما نتیجه اش به ثروت و موفقیت بیشتری منتهی می شود!👌

🎯به نظر می رسد دروغ ها، تقلب ها، اختلاس ها و دزدی های خُرد و ناچیز هم از همین اصل"اثر مرکب" پیروی کرده که اثر تخریبی آنها به مراتب شدید تر از دروغ ها، تقلب ها و اختلاس ها و دزدی های کلان و بزرگ می شود!☝️

⭕️امیرعباس زینت بخش
💢کانال اندیشه و حرکت👈

@ThinkThenMove

@hkhezli

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

18 Nov, 19:16


چقدر حالم را خوب کرد!
😍

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

18 Nov, 09:04


Roozbeh Alamdari
@RoozbehAlamdar1

علیرضا ذاکری مدال طلای المپیاد کامپیوتر، فارغ التحصیل دانشگاه شریف و بریتیش کلمبیا کانادا بخاطر همکاری گوگل با رژیم اسرائیل در پروژه نیمبوس از این شرکت استعفا کرد:
«زندگی کردن به گونه‌ای که با ارزش‌های اصلی‌تان در تضاد باشد، بسیار چالش‌برانگیز است./۱


انتخاب برای کنار رفتن آسان نبود، اما لازم بود. برای هر کسی که با چنین موقعیت‌هایی مواجه است، امیدوارم جرات اولویت‌بندی اصول خود را پیدا کنید.
چه فایده‌ای دارد که انسان تمام دنیا را به دست آورد، اما روح خود را از دست بدهد؟»/۲

https://x.com/RoozbehAlamdar1/status/1858393272906915912

@hkhezli

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

17 Nov, 16:01


چرا؟ 😢

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

17 Nov, 12:46


خلاصه صورت سود و زیان 17 صنعت بزرگ تولیدی بازار سرمایه
مقایسه ارقام 1400 تا 6 ماهه 1403

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

17 Nov, 09:09


پذیرش اولین شمش نقره در بورس کالا و معاملات گواهی سپرده در آینده

نخستین محموله شمش نقره در خزانه بورس کالا پذیرش شد تا معاملات گواهی سپرده کالایی این محصول در آینده ایی نزدیک راه اندازی شود.

https://boursepress.ir/news/227344

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

17 Nov, 05:54


https://irannewspaper.ir/8607/1/106237

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

17 Nov, 05:54


🔺🔺«از جمله رویدادهای عجیب در آن دوره، نادیده گرفتن نظرات کارشناسی وزارت اطلاعات درباره FATF بود. در دولت‌های دهم و یازدهم، وزارت اطلاعات به طور جدی موافق FATF بود و جلسات توجیهی بسیاری با کارشناسان و خبرنگاران برگزار کرد. حتی کارشناسان این وزارتخانه در جلسات تصمیم‌گیری نیز حضور داشتند.

اما از عجایب آنکه نظر وزارت اطلاعات به عنوان وزارتخانه‌ای که نظرات‌اش عموماً از سوی فعالان و کنشگران سیاسی پذیرفته می‌شود، در این ماجرا به حاشیه رانده شد.

کارشناسان وزارت اطلاعات در پاسخ به نقدهای رسانه‌ها مبنی بر اینکه پیوستن به FATF زمینه ساز شناسایی ارتباطات با محور مقاومت خواهد شد، به کرات تصریح کردند که چنین چیزی نیست و اساساً این ارتباطات، از مجاری کاملاً متفاوتی صورت می‌گیرد. باوجود این، نه رسانه‌های مخالف و نه شخصیت‌ها و جریان‌های مخالف FATF هیچ گاه به نظر کارشناسی این وزارتخانه استناد نکردند و آن را در حاشیه قرار دادند. آن هم در شرایطی که همین افراد، در هر موضوع دیگری، مثلاً در موضوع دوتابعیتی‌ها، برای مستندکردن سخن خود به اظهارات و نظرات کارشناسی وزارت اطلاعات ارجاع می‌دهند.»

https://irannewspaper.ir/8607/1

دل مشغولی‌های حسین‌ خِزلی

17 Nov, 01:24


بالاترین اصالت، سادگی است!

🙏🌺