توییتر دانشگاه گیلانی ها

@gutweet


✍️ارسال توییت: @GUTwitter_bot

🍃🍂🍃
فعالیت کانال توییتر دانشگاه گیلانی ها تحت لوای ایران می‌باشد.
توییت ها صرفا بیانگر نظر و عقیده نویسنده‌ی آن بوده
بدیهی است این کانال در قبال توییت کاربران مسئولیتی بر عهده نداشته و نخواهد داشت.
🍃🍂🍃

توییتر دانشگاه گیلانی ها

25 Oct, 05:29


شب انتخابات آمریکا را به یاد بیاورید، بخشی از جامعه، منتظر انتخاب بایدن بودند، و آمدن او را پایان دلالی در ایران و پایان تحریم‌ها میدانستند. عجیب‌تر از این نمیشد، خودت در سیستمی زندگی کنی که مانند اختاپوس روی اقتصاد این کشور افتاده است. بعد دلال‌ها را به پای ترامپ بگذاری. همچنین برخی ایرانیان خارج از کشور، با سرعت نور به سمت رأی دادن به بایدن میرفتند.‌ فلان دانشمند توییت میزد و رأی به بایدن را از افتخارات خودش میدانست. امروز همان آدم‌ها و البته بخشی دیگر از جامعه، منتظر ترامپ هستند؛ تا در نقش فرشتهٔ نجات ظاهر شود. این همان شعر نحس «دیو چو بیرون رود فرشته درآید» به سبک امروز است. یکبار با امام زمان، یکبار با شاه و خمینی، یکبار با موسوی و احمدی‌نژاد، یکبار با روحانی و رئیسی و یکبار با بایدن و ترامپ! از همان شورش نکبت ۵۷، این الگو تکرار شده است. همیشه هم؛ خودمان را کنار کشیده‌ و مقصر نمیدانیم. این الگو برای آخوندها بسیار جذاب بود، و کاملا برایشان جواب داده است. سیستم هر طرحی که برای این حجم از کثافت داشته، پیاده کرده است. و ما هنوز به دنبال یک نفر جدید میگردیم که تمام مسئولیت را یکجا بر دوش او بگذاریم. و او مانند سوپرمن بیاید و ما را نجات دهد.‌

- Giordano Bruno -

🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

13 Oct, 07:53


اگر حقیقت برایمان مهم باشد،
می‌توانیم طرفدار فلسطینیها باشیم و حامی حماس نباشیم…
می‌توانیم مخالف صهیونیسم باشیم و مخالف کشته شدن شهروندان اسرائیل هم باشیم…
می‌توانیم از حقوق فلسطینیان (و همه مظلومان جهان) دفاع کنیم و همزمان از جمهوری کودک‌کش اسلامی اعلام برائت کنیم و جنایاتش را آشکار کنیم…
می‌توانیم طرفدار فلسطین باشیم اما یهودی ستیز و فاشیست نباشیم…
می‌توانیم از جمهوری کودک‌کش و جنایاتش متنفر باشیم اما چشممان را بر مظلومیت مردم فلسطین که تنها گناهشان به دنیا آمدن در آن منطقه و گرفتار شدن در چنگ حماس و اسرائیل و ج.ا و غیره است نبندیم…
می‌توانیم برای جان انسان فراتر از رنگ پوست و نژاد و دین و کشور ارزش قائل شویم…
می‌توانیم برای از دست رفتن جان انسان چه اسرائیلی و چه فلسطینی افسوس بخوریم و تلاش کنیم تا این جهان را به جای عادلانه تر و اخلاقی تری تبدیل کنیم…
می‌توانیم از رژیم کودک‌کش و جنایاتش در حق مردم ایران و در منطقه منزجر و عصبانی باشیم ولی از حماس و حزب الله و اسرائیل و… و وحشیگری های ایشان دفاع نکنیم…

همه کارهای بالا را میتوان کرد، چون اگر هدفمان حقیقت باشد باید انصاف داشته باشیم و نگه داشتن انصاف یعنی شجاعانه و صادقانه قضاوت کردن. و دفاع از حقوق هر آنچه زنده و هوشیار و دارای کرامت است، یعنی دفاع از قربانیان ِ این جنایتکاران و قدرت طلبان و دین‌فروشان و متجاوزان در قدرت (از رهبران حماس و جمهوری اسلامی و اسرائیل بگیرید تا رهبران قدرت‌های بزرگ جهان که جان و سعادت انسان‌ها برایشان با سنگریزه‌های بیابان یکی است)! و این مقاومت و پایداری در مسیر حقیقت شرط انسان باقی ماندن است و راهی برای امیدوار بودن به سمت جهانی بهتر…

- Giordano Bruno -

🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:26


پیامی به ایران‌اینترنشنال رسیده که در آن شهروندی نظر خود را درباره مصاحبه پدر و مادر آرمیتا گراوند با رسانه حکومت عنوان می‌کند. او معتقد است خانواده آرمیتا را تحت فشار گذاشته‌اند
_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:15


🔴شاهزاده رضا پهلوی:‌ آرمیتا چون مهسا دختر ایران است، جان فرزندان ایران هر روز و هر لحظه در خطر است.


شاهزاده رضا پهلوی در واکنش به خبر به‌کما رفتن آرمیتا گراوند، در پیامی نوشت که او هم مانند مهسا امینی دختر ایران است و باید در این موقعیت دشوار از خانواده‌اش حمایت کرد.
گزارش‌ها حاکی از آن است که سَر آرمیتا ۱۶ ساله براثر هل دادن حجاب‌بانان، با لبه آهنی مترو در ایستگاه شهدا تهران برخورد کرده و به کما رفته است. با این حال جمهوری اسلامی مدعی است که او «دچار افت فشار شده» و با ایجاد فضای امنیتی در اطراف بیمارستان فجر نیروی هوایی و تحت فشار قرار دادن خانواده‌اش، مانع اطلاع‌رسانی شفاف درباره وضعیت آرمیتا شده است. خبرگزاری‌های دولتی جمهوری اسلامی چند فیلم تقطیع شده از این ایستگاه مترو منتشر کرده و ویدیویی از اظهارات پدر و مادر آرمیتا منتشر کرده‌اند که روشن نیست تحت چه شرایطی مطرح شده است. هنوز هیچ گزارش پزشکی از وضعیت آرمیتا منتشر نشده است.



_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:14


🔴تصویری از #آرمیتا_گراوند در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان. وضعیت هوشیاری وی هیچ تغییری نکرده است. محوطه بیمارستان فجر و بخصوص بخش مراقبت‌های ویژه تحت کنترل شدید امنیتی است.




_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:14


🔹مادر دانش آموز بستری شده در خصوص جزئیات حادثه برای فرزندش در خط چهار مترو میدان شهدا به خبرنگار ایرنا گفت: دخترم با دوستانش برای رفتن به مدرسه در مترو شهدا  قرار گذاشته بود که پس از ورود به قطار دچار افت فشار شد که پس از به هم خوردن تعادلش سر وی با لبه قطار برخورد می کند. 

🔹دخترم توسط دوستانش به بیرون منتقل می‌شود و بلافاصله با عوامل اورژانس تماس گرفته و دقایقی بعد آرمیتا به بیمارستان منتقل می‌شود.

🔹از زحمات کادر درمان برای رسیدگی به وضعیت فرزندم تشکر می‌کنم آنها همکاری خوبی داشته‌اند. از مردم می‌خواهم برای شفای دخترم دعا کنند.

🔹مادر این دختر نوجوان در مورد موج سواری رسانه‌های معاند و سواستفاده برخی فرصت طلب از حادثه پیش آمده گفت: تصاویر و فیلم‌های  مترو را دیدم و ادعاهای مطرح شده توسط آنها صحت ندارد.

🔹پدر دانش آموز بستری شده: دخترم صبح با دو نفر از دوستانش سوار مترو می‌شوند که ناگهان بیهوش می‌شود که وی را به بیرون قطار آورده می‌شود و پس از تماس با اورژانس به بیمارستان منتقل می‌شود.

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:13


🔴 چرا حکومت جرات نمی کند فیلم داخل واگن قطار را در حادثه آرمیتا گراوند منتشر کند!!؟

حکومت آخوندی ، در یک نمایش مضحک برای توجیه جنایت یک زن #آمر_به_معروف در ضرب و شتم منجر به ضربه مغزی یک دانش آموز دختر ۱۶ ساله به نام  #آرمیتا_گراوند ،اقدام به پخش تصاویر تقطیع شده از حضور وی در مترو کرد.

در ویدیوی فوق، لحظه ورود این دختر دانش آموز که همراه چند نفر از دوستانش، مقنعه و حجاب اجباری را برداشته اند دیده می شود.
و پس از تقطیع  ویدیو، لحظه بیهوش شدن وی در خارج از واگن دیده می شود،

اما هیچ تصویری از داخل واگن و اتفاقات منجر به بیهوشی این دختر منتشر نشده است!!
این در حالیست که همه واگنها دارای دوربین می باشند!!

بنا بر اعلام چند شاهد عینی، پس از ورود این دختر و دوستانش، یک زن چادری بابت #حجاب_اجباری به آنها فحاشی و حمله کرده و در یک حرکت کثیف با ضربه این دختر را هل داده، که در اثر این ضربه، سر این دختر به زمین برخورد کرده و خونریزی می کند.
و از آن لحظه تاکنون این دختر به #کما رفته است.

لازم به ذکر است در مورد #مهسا_امینی نیز حکومت هیچگاه فیلم داخل ون را منتشر نکرد!


_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:12


یه فامیل داریم گاه و بیگاه چه گوارا رو استوری می کنه تا اینکه بگه من آزادیخواهم نمیدونم چجوری بهش بگم چه گوارا خودش یه چپ بی خاصیت مثل همین عقب افتاده های خودمون بود که کوبارو به خاک سیاه نشوند!
اینجور آدما حتی از جنبه رومانتیک و نمادین ارزش یادآوری ندارن😑

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:11


تحویل بگیرید، به چینِ کمونیست خوش‌آمدید. اپلیکیشن جدید از راه رسید، اینبار نوبت بلیت مترو شد. به نام تکنولوژی و دسترسی سریع، «سیستم کنترل شهروندان» رفته رفته به همه‌چیز گسترش پیدا میکند.

این مطلب را بخوانید تا بدانید با چه چیزی طرف هستید و باید چه کرد.

- Giordano Bruno -

🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:11


درخواست کاهش قیمت غذای دانشجویی
لینک کارزار:
https://www.karzar.net/86456
امضا کنید و در گروه‌های دانشگاهی به اشتراک بگذارید.

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:11


جامعهٔ ما، احساسی است و ظاهرا میخواهد با هرچیزی به همین شکل، برخورد کند. حتی در بعضی موارد این احساسی بودن، در جهت رفع مسئولیت است. گاهی خودمان علاقه داریم بلاتکلیف بمانیم. برای این مطلب نیاز است که به یک نمونه اشاره کرد: مهدی یراحی، به عنوان یک خواننده؛ برای آینده‌ای بهتر، از مردم حمایت میکند. و برای این کار، بازداشت میشود، یعنی هزینه‌ای داده است. هر کُنشی نیاز به یک واکنشِ مناسب دارد. واکنش درست، ایجاد هزینه است. باید چرخهٔ هزینه دادن تکمیل شود. در این مورد، او یک خواننده بوده، پس جامعه باید هنرمندان دیگری که در این زمینه فعال هستند و سکوت کرده‌اند، با تحریم کنسرت‌ها، و برداشتنِ حمایت خود از آن‌ها، برایشان هزینه ایجاد کند. و هزینهٔ مردم هم در اینجا فقط «انجام ندادن» یک فعالیت است. این چرخه، هم حمایت واقعی را نشان میدهد، هم برای دیگران تلنگر خواهد بود که بدانند سکوت هم هزینه دارد. هم سیستم نمیتواند به ظاهرسازی ادامه دهد. در واقع؛ این یک حرکتِ درست برای جامعه‌ای بوده که به دنبال تغییر است. اما اکثریت ما چه میکنیم؟ حمایتمان با یک پست و استوری بوده، او همچنان در بازداشت است. و بخشی از جامعه به کنسرت رفتن‌ها ادامه میدهد، در نتیجه؛ کسی احساس مسئولیت نمیکند، چون روال سابق ادامه داشته و این چه تفاوتی را قرار است رقم بزند؟ اما فاجعه این بوده که با همین شرایط، منتظر تغییر هم هستیم. خودمان را فریب میدهیم؟ یا سیرک درست کرده‌ایم؟ تغییر دادن، نیاز به هزینه و تغییر رفتار دارد و در بیشتر موارد، خیلی راحت‌تر از چیزی‌ست که فکر میکنیم.

- Giordano Bruno -

🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:10


کسکشا ریدن با این غذاهاشون
این غذاها چیه آخه این بیشرفا
دو سه تا غذای خوب بودن که اونارو حذف کردن و غذاهای متوسط هزینه رو پرهزینه کردن تا بتونن بیشتر دانشجو رو تیغ بزنن
مگه سر گردنه هستش مادرجنده ی های پشت میر نشین دانشگاه؟
این الان زندگی دانشجویی کم‌هزینه هستش؟
یارو به هردلیلی ترم ۹یا۱۰یاغیره هستش چرا باید هزینه ی غذاش گرونتر باشه؟ مگه دست خود طرف بوده که کارش به ترم۹ یا ترمای بیشتر رسیده؟
همون غذارو ترم پجمم میخوره و ترم نهمم میخوره چرا باید یکی دوبرابر یا پنج برابر هزینه کنه؟
خیلی دانشگاهتون با مسئولین مادرجندش خوبه حالا اومدین اینطوری گرون کردین غذاهارو و تنوع غذاهارو برداشتین؟
فقط کافیه برین غذاهای این همه و هفته ی بعد رو ببینین تا بفهمین چقد تنوع غذایی رو برداشتن
هم تنوع غذاهارو برداشتن،هم ناهار که دونوع بود،یک نوع کردنش، و هم غذاهایی که تا ترم پیش متوسط هزینه بود رو پرهزینه کردن
یه عده خایمالِ کسکشِ مادرجنده شدن مسئول دانشگاه
کص ننتون حرومیا



_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:10


غذاهای پر هزینه سلف که کوبیده،جوجه و تن‌ماهی بودن رو کامل حذف کردن و قیمه و قورمه که قبلاً متوسط هزینه بودن شدن ۱۰ تومن به اسم پر هزینه...حالا هی سکوت کن تا اوضاع بهتر بشه

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

04 Oct, 05:10


دوست معمولی خواستی آشپزی‌ام اگه بلدی درخدمتم فقط زنگ در خراب

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

24 Sep, 07:03


تفاوت خانواده دهه هشتادیا با هفتادیا:

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

24 Sep, 07:01


یه دانشکده معذرت ولی کیرم تو سایت سمای گیلان که همش بگا رفته

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

24 Sep, 07:01


نیاز به یک عدد دوست پسر دارم که تو رشت خونه داشته باشه

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

24 Sep, 07:00


زمانی که اعلام کردند نان را فقط میتوان با کارت بانکی خرید، تقریبا هیچ مخالفتی نشد و آن را یک طرح ساده میدانستند. پول نقد را نمیشود کنترل کرد، اما کارت بانکی را میتوان کنترل کرد و اجازهٔ خرید به آن نداد. این موضوع در راستای «سیستم کنترل شهروندان» است. یا در مدرسه، والدین را مجبور به نصب برخی اپلیکیشن میکنند. و طرح‌های این چنین در نام‌ها و شکل‌های متفاوت، که یا انجام داده یا میخواهند انجام دهند. این‌ها همه در کنار یکدیگر قرار میگیرند. و بخش زیادی از جامعه تا الان هیچ مقاومتی در برابر این‌ها انجام نداده است. «سیستم کنترل» مانند چیزی که در چین وجود دارد، چند هدف را دنبال میکند. اول: میخواهند کوچکترین تحرکات شهروند را زیرنظر داشته باشند. و دوم: هر فردی را از تمام خدمات محروم خواهند کرد. یعنی اجازهٔ خرید نان را هم به او نمیدهند، مگر اینکه طبق خواستهٔ آن‌ها رفتار کرده باشد، به دنبال این میزان از برده‌داری هستند. و این دیگر شامل بخشی از جامعه نیست، این برای تمام جامعه مسیری خطرناک است.‌ اما خروج از این وضعیت ساده است. این به همان مقاومت کردن‌های کوچک برمیگردد. برای همین است که خرید نقدی باید گسترش پیدا کند، سرمایه نباید در بانک‌ها بماند، اپلیکیشن‌های داخلی که ابزار دسترسی به اطلاعات هستند باید حذف شوند. باید در هر زمینه، وابستگی به سیستم را یا قطع یا به کم‌ترین میزان خود رساند.

- Giordano Bruno -

🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

24 Sep, 07:00


😂
آی آی آی!
امیر عبدالهیان چه بیتی رو توئیت کرده!
وای از این طنز پنهان و دوپهلو بودن غزلهای حافظ
😂
این بیت در واقع داره میگه این قومی که قرآن میخونن (زاهدان ریاکار) اینقدر وضعشون خرابه که دیوها هم از ایشان گریزانند!
قبلش هم تاکید کرده رندی‌ای توی این شعر هست که فهمش نمی‌کنند.

‏قشنگ مشخصه عبداللهیان رفته گوگل سرچ کرده "بیتی از حافظ که در آن کلمه‌ی قرآن وجود دارد"

_ بینام
🍃 @gutweet

توییتر دانشگاه گیلانی ها

24 Sep, 07:00


🔻 بین‌سطور «انقلاب‌های پیچیده‌»؛ چالش‌های براندازی در عصر جدید

در دنیای امروز حتما «عصر انقلاب‌‌ها» به پایان نرسیده، ولی عصر «به شوخی گرفتن انقلاب» -یا تصور تغییر حکومت‌ها توسط منتظرانِ «اتفاقات غیرمنتظره»- به پایان رسیده.

در فقدان بسترسازی های محیطی و تشکیلاتی لازم برای انقلاب، طبیعتا اقداماتی از قبیل تدوین نظام حکومتی جایگزین، درخواست پشتیبانی از جامعه بین المللی، دعوت نیروهای حکومتی به تمرد، امان دادن به وابستگان به حکومت مستقر و امثال آنها، از اساس جدی گرفته نمی‌شوند. به علاوه اگر قرار باشد جریان های مدعی انقلاب، به طور مکرر شهروندانی که برای اعتراضات هزینه‌های سنگین می‌دهند را به تغییرات سریع امیدوار کنند و مکررا امیدهای آنها را به باد بدهند، در درازمدت باعث سرخوردگی عمومی نسبت به هرگونه امکان تغییر خواهند شد.

دست‌اندرکاران انقلاب‌ها در جهان معاصر، ناچار بود‌ه‌اند برای مشکل ترین سناریوها سازماندهی، برنامه و تشکیلات داشته باشند و نه آنکه براندازی را، به انتظار برای وقایع ناگهانی تقلیل دهند. چنان وقایعی، البته امکان دارد زمانی رخ بدهند. ولی تجربه تاریخی اثبات کرده موقعیت‌های ناگهانی یا غیرمنتظره، اغلب به نفع جریاناتی تمام شده که برای «روز واقعه»، سازماندهی، تشکیلات و برنامه داشته اند.

جریانات فاقد چنین آمادگی‌هایی، احتمالا حتی فرصت‌های ناشی از گسترده ترین اعتراضات مردمی، یا بزرگ‌‌ترین تحولات غیرمنتظره داخلی و خارجی را به هدر می‌دهند. حتی به مثابه نوعی سوپاپ اطمینان، پتانسیل اعتراضی جامعه را به مسیرهایی هدایت می‌کنند که متناسب با تخلیه سریع احساسات عمومی بوده و نه سازماندهی‌ فراگیر برای تغییرات بزرگ. در آن صورت، جریان های مدعی براندازی، علی‌رغم تمام شعارهای آتشین خود، درعمل به ابزارهای «تثبیت وضع موجود» تبدیل می‌شوند.

🔷 نسخه یوتیوبیِ برنامه ذکر شده در لینک زیر در دسترس است:
https://www.youtube.com/watch?v=4KdS-7ysmts

🔷 برای افرادی که تجربیات جنبش های انقلابی در جهان را با جزئیات دقیق‌تر دنبال می کنند، نسخه مکتوب این برنامه اطلاعات بیشتری را ارائه می‌کند:
https://www.bbc.com/persian/articles/cjjz5qv60qyo

🔷 برای شنیدن نسخه پادکستی «بیبین‌سطور «انقلاب‌های پیچیده‌»، که به نوبه خود دارای اطلاعات و جزئیات به مراتب بیشتری از نسخه یوتیوبی است، لینک زیر قابل استفاده خواهد بود:
https://bit.ly/3ELG0ef

از کانال تلگرام حسین باستانی

_ بینام
🍃 @gutweet