Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی @ermiadotir Channel on Telegram

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

@ermiadotir


Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی (Persian)

با گشت و گذار در دنیای موسیقی و هنر، همیشه به دنبال ارتباط با هنرمندان محبوب خود هستید؟ آیا دنبال آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به رضا امیرخانی، یکی از محبوبترین خوانندگان و آهنگسازان ایرانی، می‌گردید؟ اگر پاسخ شما بله است، کانال تلگرام @ermiadotir برای شماست! این کانال، سایت رسمی رضا امیرخانی با نام Ermia.ir را معرفی می‌کند. این سایت جامعیت بالایی دارد و تمامی اخبار، مصاحبه ها، موسیقی‌ها، ویدیوها و عکس‌های مربوط به رضا امیرخانی را در اختیار شما قرار می‌دهد. با عضویت در این کانال، شما به روزترین اطلاعات از فعالیت‌ها و پروژه‌های رضا امیرخانی دسترسی پیدا خواهید کرد. از جدیدترین آهنگ‌ها تا کنسرت‌ها و موارد دیگر، همه چیز در اینجا به‌روز رسانی می‌شود. پس با عضویت در کانال تلگرام @ermiadotir، از دنیای فراوان هنر و موسیقی رضا امیرخانی لذت ببرید و همیشه از جدیدترین اطلاعات با خبر باشید.

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

14 Jan, 13:07


📖معروفترین پدرهای دنیای ادبیات
@ehsanname
برخلاف شخصیت مادرها، تصویر پدرها در دنیای ادبیات تنوع زیادی دارد و نویسندگان نگاه‌های متفاوتی به رابطه پدر و فرزندی دارند. این، فهرستی است که من (احسان رضایی) از پدرهای خیالی در داستان‌هایی که خوانده‌ام، در ذهن داشتم و آنها را طبق الگوهای متفاوت رابطه با فرزندان، در چند دسته تقسیم کردم. قاعدتا به این سیاهه می‌شود اسم‌های دیگر هم اضافه کرد و آن فهرست کاملتر را برای مطالعات بعدی استفاده کرد. فعلا همین را داشته باشید:
@ehsanname
😵پدرهای کشته به دست پسر
ادیپ، پدرش (لایوس) را می‌کشد/ ضحاک پدرش (مرداس) را می‌کشد/ «برادران کارامازوف» (جز آلیوشا) پدرشان را می‌کشند/ در «آتش بدون دود» یک مورد پدرکشی هست/ ولدمورت «هری پاتر» پدر ماگلش را کشته

😰پدرهایی که پسرشان را کشتند
اودیسه و تلگونوس/ رستم و سهراب (داستان دنباله‌هایی در مورد برزو، پسر سهراب و شهریار، پسر برزو هم دارد که با رستم می‌جنگند)/ گشتاسپ، اسفندیار را به جنگ رستم می‌فرستد و عملاً او را به کشتن می‌دهد/ پدر نیل در «انجمن شاعران مرده» (ن. اچ. کلاین‌بام) آن‌قدر فشار می‌آورد که نیل خودکشی می‌کند
@ehsanname
😔پدرهای ناکام و خیرندیده از فرزند
پریام، پادشاه تروا/ فریدون در «شاهنامه»/ «شاه لیر» و دخترهایش (شکسپیر)/ پدر مقتولِ «هملت» (شکسپیر)/ «باباگوریو» و دو دخترش (بالزاک)/ «پدر خانواده» (دنیس دیدرو)/ بابای بازاروفِ جوان در «پدران و پسران» (تورگنیف)/ پدر رمان «ماهی بزرگ» (دانیل والاس) که بچه‌ها هیچوقت حرفهایش را باور نمی‌کنند/ اغلب پدرهای «آتش بدون دود» (نادر ابراهیمی)

😎پدرهای قدرتمند
«پدرخوانده»های ماریو پوزو/ پدر سارا کرو (فرانسیس هادسن بارنت) که خیلی خرپول است/ بابای جسی در «خداحافظ گری کوپر» (رومن گاری)/ لرد عزریل در «نیروی اهریمنی اش» (فیلیپ پولمن)
@ehsanname
😡پدرهای زیادی گیر
پدر تام (گدا) در «شاهزاده و گدا» (مارک تواین)/ دنتور و پسرهایش در «ارباب حلقه‌ها» (تالکین)/ پدر «خانواده تیبو» (روژه مارتن دوگار)

😴پدرهای بی‌مسئولیت
تناردیه پدر در «بینوایان» (ویکتور هوگو)/ بابای اسکارلت «بربادرفته» (مارگارت میچل)/ هنچارد که «شهردار کاستربریج» هم می‌شود ولی فکر فروختن بچه‌اش رهایش نمی‌کند (تامس هاردی)/ دکتر هورنیکور «گهواره گربه» (کورت ونه‌گات)

🤕پدرهای بی‌عرضه
پدر مومو در «زندگی در پیش رو» (رومن گاری)/ پدر مخترع بوگیر کفش در «گودال‌ها» (لوییس ساکار)
@ehsanname
😇پدرهای مؤثر در تربیت بچه
بابای کیتی در «آنا کارنینا» و باقی کارهای تولستوی/ سروانِ «دختر سروان» (پوشکین)/ آتیکوس فینچ در «کشتن مرغ مینا» (هارپر لی) که خیلی از منتقدها او را بهترین تصویر پدر در دنیای ادبیات می‌دانند/ پدر راوی در «راستی آخرین بار پدرت را کی دیدی؟» (بلیک ماریسن)

🤔پدرهای با شخصیت پیچیده
پراپسرو در نمایشنامه «طوفان» (شکسپیر)/ پدر سونیا در «جنایت و مکافات» (داستایوسکی)/ پدر نیک در قصۀ «پدرها و پسرها» (همینگوی)/ قصه‌های دن چاون/ «گاوخونی» (جعفر مدرس صادقی)
@ehsanname
😜پدرهای بامزه
«قصه‌های بابام» (ارسکین کالدول)/ کمیک «قصه‌های من و بابام» (اریش اُزِر)/ داستان جراحی «زبان کوچک بابام» در «شلوارهای وصله‌دار» (رسول پرویزی)/ پدر سعید در «دایی‌جان ناپلئون» (پزشکزاد)/ پدر مهاجرت‌کردۀ «عطر سنبل، بوی کاج» (فیروزه جزایری دوما)

🤗پدرخوانده‌ها
پدر ژپتو در «پینوکیو» (کارلو کلودی)/ ژان والژان در «بینوایان» (ویکتور هوگو)/ «بابا لنگ‌دراز»ِ جودی ابوت (جین وبستر)
@ehsanname
😀پدربزرگ‌های حامی
بابابزرگ نل (قصه «جعبه جواهر» چارلز دیکنز)/بابابزرگ «هایدی» (جوانا اسپیری)/ پدربزرگ سوفی در «راز داوینچی» (دن براون)/ باباجونِ علی فتاح در «من او» (رضا امیرخانی)

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

13 Jan, 16:23


سلام خدمت همراهان اکنون؛
#کتاب چهارم:
#باشگاه_کتاب_اکنون

رمان بافته:

1️⃣مشخصات کلی کتاب:
ناشر: #نیماژ
نویسنده
لائتیسیا کولومبانی
مترجم
نرگس کریمی
سال انتشار: ۱۳۹۹
تعداد چاپ: ۶

تعداد صفحه: ۲۰۰
قیمت کتاب کاغذی:
۱۶۰,۰۰۰ تومان

2️⃣درباره کتاب:
۱.
اولین رمان لاتئیستا کولومبانی(۲۰۱۷)


۲.پرفروش‌ترین رمان فرانسه در سال ۲۰۱۸

۳.در فرانسه طی دو ماه، ۱۵۰/۰۰۰ نسخه از آن به فروش رسید.

۴.ترجمه شده به : ۲۹ زبان دنیا

4️⃣کلیت کتاب:
«بافته»، داستان زندگی سه زن است. سه زن، سه زندگی، سه قاره، همگی تشنه‌ی آزادی. نویسنده در این کتاب، به تعریف داستان سه زن با سرنوشت‌های مختلف می‌پردازد که در کانادا، سیسیل و هند زندگی می‌کنند.


5️⃣تاریخ جلسه:
۲ شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳


برای دوستانتان ارسال کنید و دعوتشان کنید در این جلسه شرکت کنند.

@aknoun_group

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

11 Jan, 19:41


📜بازی رمزگان در چرخه‌ی ایدئولوژی؛ نشانه‌شناسی فرهنگی رمان‌های رضا امیرخانی
(با نگاهی به نظریه‌ی رمزگان بارت)


حسین رضائی لاکسار

چاپ اول: پاییز ۱۴۰۳
ناشر: فرهنگ ایلیا


رولان بارت در کتاب اس/زد تنها به‌دنبال «فروپاشاندن یک‌پارچگی» متن و تکه‌تکه کردن آن است نه نقد آن، و متن را «کهکشانی از دال‌ها» می‌داند که موجب تکثر معنای آن می‌شوند. با این حال، می‌توان از روش بارت برای نقد داستان بهره گرفت و با نقدی سیاسی این تکه‌های متن را بار دیگر به هم پیوند داد تا تن به تفسیر بدهند. برای این‌کار نظریات اندیشمندانی مانند لویی آلتوسر، پی‌یر ماشری و تری ایگلتون در خصوص ایدئولوژی می‌تواند راه‌گشا باشد؛ روشی که در این کتاب برای نشانه‌شناسی فرهنگی رمان‌های رضا امیرخانی در پیش گرفته شده است.

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

10 Jan, 17:55


تنها ۲ روز به دیدار سوم باقی است.

#باشگاه_کتاب_اکنون
کتاب سوم: روزگار سخت.


یکشنبه: ۲۳ دی ۱۴۰۳
ساعت ۱۷
تهران-بوستان هنرمندان-ط دوم خانه هنرمندان-کافه دیار زخمه

@aknoun_group

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

06 Jan, 18:19


نوشتن، شنای آزاد در دریاست!

صحبت‌های #رضا_امیرخانی را در مدرسه یک‌روزه نوشتن #مدادت_را_بتراش ببینید و بشنوید …

#خانه_شعر_و_ادبیات
‏@khanehadabiat 📄

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

05 Jan, 12:01


https://sarasari.khorasanonlin.ir/Newspaper/PagePDF/35724

تاراج سرمایه ملی در نیروگاه های حرارتی | مصرف سالانه گاز معادل هزینه ساخت ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی
حمیدرضا حلاجیان

...اما اگر بخواهیم واقعا بدانیم چرا یک مسئول با وجود چنین اوضاعی همچنان بر رویه سابق اصرار دارد، شاید لازم است از نعمت نفتی بودن کشور یاد کنیم چنان که امیرخانی نیز در «نفحات نفت» به کرات از بوروکراسی که نفتی بودن به کشور تحمیل کرده یاد می کند. مدیران هرجا عرصه به آن ها تنگ شود، شیر نفت را باز می کنند...

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

31 Dec, 18:54


خاموشی چراغ همسایه / بررسی پلمب کافه خانه کابل در گفت وگو با رضا امیرخانی و محمد کاظم کاظمی



به‌عنوان کسی که سال‌‌های‌سال است در حمایت از دوستان مهاجر افغانستانی قلم می‌زنم، متاسفانه ناچارم اشاره کنم که ما نظارت و گزینش‌گری خود را در موضوع ورود مهاجران به ایران از دست داده‌ایم. در این میان بدترین اتفاقات در دوران حضور احمد وحیدی در وزارت کشور رخ داد. به‌گونه‌ای‌که برای هیچ‌کس روشن نشد که از یک‌سو ما چرا باید نیروی طالبان را به‌عنوان جنبش اصیل منطقه در نظر بگیریم و از سوی‌دیگر دیوارهای مرزی‌مان را در برابر جنبش طالبان کوتاه و راه را برای آن‌ها هموار کنیم؟ به عقیده‌ی من، ما باید این دو موضوع را از یکدیگر تفکیک کنیم.

به عبارت دیگر سوال اصلی این است که ما چرا در دوره‌ای اجازه‌ دادیم ورود غیرقانونی مهاجران به ایران، چنین راحت صورت پذیرد؟! این سوالی جدی است. در کنار طرح این سوال، نباید فراموش کرد دیگرانی، دیگر مهاجران افغانستانی که سال‌های‌سال است در ایران زندگی کرده‌اند و به فرهنگ ایرانی خو گرفته‌اند، محق‌اند که نسبت به قوانین مرتبط با اجازه‌ی اقامت و کار در ایران، معترض باشند.
https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-9/30605-%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4%DB%8C-%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%D9%84%D9%85%D8%A8-%DA%A9%D8%A7%D9%81%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%AE%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B8%D9%85%DB%8C

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

29 Dec, 07:14


واکنش رضا امیرخانی به پلمب خانه کابل: جای دیگری باید پلمب می‌شد

🔹رضا امیرخانی، نویسنده، به پلمب شدن کافه‌ی خانه کابل واکنش نشان داد.
🔹آقای امیرخانی در صفحه‌ی اینستاگرام خود نوشت: به مراوده با اهالی خانه‌ی کابل افتخار می‌کنم.
🔹نویسنده‌ی کتاب جانستان کابلستان با انتقاد از نحوه‌ی مواجهه با طالبان نوشت: گله داریم از آنها که [به طالبان] گفتند جنبش اصیل منطقه و بی ارزیابی مرز را گشودند‌ و … جای دیگری باید پلمب می‌شد.
🏙 @Tehran_Fouri

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

26 Dec, 05:47


https://x.com/Restaurantchii/status/1872046388600820219?t=Fz0Ugv2Eer8vpzJQoVGUgg&s=19

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

25 Dec, 12:15


مدرسه یک‌روزه نوشتن #مدادت_را_بتراش

خانه شعر و ادبیات کارگاه یک‌روزه نوشتن برگزار می‌کند.
متولدین ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۵ در اولویت هستند.

با حضور:
#رضا_امیرخانی با ارائه‌ی موضوع "یادداشت"
#غلامرضا_طریقی با ارائه‌ی موضوع "بازآفرینی آدم‌ها در دنیای کلمات"
#مرتضی_برزگر با ارائه‌ی موضوع "شکار ایده از تجربه زیسته"
#مکرمه_شوشتری با ارائه‌ی موضوع "ناداستان خلاق"
#مهدی_قزلی با ارائه‌ی موضوع "خط قرمزهای نوشتن"

پنجشنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷:۳۰ همراه با پذیرایی ناهار و‌ میان‌وعده

میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، خروجی کتابخانه ملی، بلوار دکتر حسن حبیبی، بلوار شهدای بانک مرکزی

برای ثبت‌نام به لینک زیر مراجعه کنید.
https://survey.porsline.ir/s/NjcUK2qy

مهلت ثبت‌نام: ساعت ۱۷ روز سه‌شنبه ۴ دی‌ماه
هزینه ثبت‌نام ۴۰۰هزار تومان

#خانه_شعر_و_ادبیات
‏@khanehadabiat 📄

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

23 Dec, 17:27


انجمن علمی دانشجویی زبان روسی معاونت فرهنگی و اجتماعی و گروه زبان روسی و مرکز همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌کنند:

   ⊰╌❊╌⊱⊰╌❊╌⊱⊰╌❊╌⊱⊰╌❊╌⊱⊰╌❊╌⊱

🖇 نشست بررسی ترجمه روسی رمان فارسی  منِ او  🖇

با حضور نویسنده اثر،
جناب آقای رضا اَمیرخانی

و حضور مترجم اثر،
آقای الکساندر پاولوویچ آندریوشکین به صورت مجازی

دبیر نشست:
جناب آقای دکتر قیصر مهرابی
عضو هیات‌علمی گروه زبان روسی دانشگاه الزهرا(س)

   ⊰╌❊╌⊱⊰╌❊╌⊱⊰╌❊╌⊱⊰╌❊╌⊱⊰╌❊╌⊱

📆 سه شنبه، ۴ دی ۱۴۰۳
🕒 ۱۳ الی ۱۵
📍 دانشکده ادبیات، تالار حافظ

شرکت در نشست برای عموم آزاد است.

جهت ثبت‌نام برای حضور تا تاریخ ۲۷ آذر به آیدی زیر پیام دهید.
@khatami03

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

22 Dec, 19:18


ساعت ۱۷
کافه دیار زخمه
تهران- پارک هنرمندان- ط ۲ خانه هنرمندان
لینک نسخه‌ی الکترونیک کتاب در استوری اینستاگرام رضا امیرخانی

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

22 Dec, 17:46


‎دومین جلسه از سلسه جلسات طرح کتابخوانی ۲۰-۱ فردا دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ با محوریت نقد و بررسی کتاب #لبنان_زدگی جناب #حسین_مرکبی برگزار خواهد شد.همچنین در این جلسه، یک نمایش با اقتباس از این کتاب و وضعیت حال حاضر لبنان، به همراه پخش و نقد فیلم #زون_۱۱ به کارگردانی #علی_غیاث_آبادی با حضور ایشان به نمایش در خواهد آمد. این فیلم از جسنواره‌های زیادی جوایز متعدد بهترین فیلم کوتاه را از آن خود کرده است.
‎خلاصه‌ای از جلسه اول این سلسه جلسات را می‌بینید.

‎@aknoun_group

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

20 Dec, 20:44


✏️گرامشی، هژمونی و ادبیات داستانی:
مطالعه‌ای در باب هژمونیک شدن گفتمان در داستان‌های پس از انقلاب 57
(مطالعه موردی رمان «رهش» اثر رضا امیرخانی)
▪️سارا حضرتیان
📎متن را در سایت حلقه تجریش مطالعه و یا فایل آن را از اینجا دانلود کنید.
https://www.tajrishcircle.org/re2/
https://www.tajrishcircle.org/wp-content/uploads/2024/12/گرامشی،-هژمونی-و-ادبیات-داستانی.pdf
#نوشته‌های_دریافتی

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

20 Dec, 20:44


بخشی از متن:پرداختن به سیاست، ادبیات، فلسفه و همچنین رابطه‌ی میان آن‌ها در متن آثار ادبی فعالیتی است که در هسته‌ی اصلی آن تحلیل مفاهیمی مانند ایدئولوژِی قرار دارد. جورج لوکاچ جهت بررسی ویژگی‌ها و بنیان‌های صورت‌های ادبی گوناگون بر این باور است که میان ساختارهای اجتماعی و ساختارهای ادبی هر دوره پیوندها و هماهنگی‌هایی وجود دارد. به این تعبیر هر جامعه صورت ادبی خاص خود را خلق می‌کند. ازاین‌رو به تعبیر لوکاچ «رمان» صورت ادبی جامعه معاصر است که سازوکارهای موجود در آن درون رمان بازنمایی می‌شود. بررسی این موضوع که نویسندگان مختلف کدام یک از مولفه‌های موجود در جامعه‌ی معاصر را در داستان خود بازنمایی می‌کنند امری است که در پیوند میان نقد ادبی، فلسفه و در نهایت جامعه‌شناسی ادبیات دنبال می‌شود. با توجه به تلاطم موجود در سپهر سیاسی ایران در طول دویست سال گذشته و همچنین منازعات موجود در سطح اجتماع و میان گروه‌های مختلف، یکی از حوزه‌های اساسی که نقش پررنگی را در پیشبرد این منازعات گفتمانی داشته، ادبیات و گونه‌های ادبی مختلفی است که همیشه در این راستا مورد توجه بوده است. در جریان شکل‌گیری نیروهای سیاسی که در نهایت منجر به انقلاب سال 57 در ایران شد احزاب و گروه‌های مختلف با تکیه بر انواع ادبی همیشه در تلاش بودند تا ایدئولوژی خود را در سطح جامعه هژمونیک کرده و جامعه را با خود همراه کنند. شعر، رمان، ترانه و داستان کوتاه از جمله انواع ادبی است که در این راستا همیشه در مرکز توجه بوده است.

با‌توجه به نقش روشنفکران و نویسندگان در هژمونیک شدن ارزش‌های یک گروه‌ یا طبقه خاص ضروری می‌نماید که متون مختلف داستانی از این منظر خوانش شده تا بتوان درک کاملی از بازنمایی عناصر هژمونی فرهنگی مسلط در داستان‌های این نویسندگان داشت. رضا امیرخانی نمونه‌ی نویسندگانی است که قلم خود را در اختیار خواست و اراده‌ی گفتمان مسلط بر جامعه قرار داده‌اند و تلاش می‌کنند تا‌ عناصر‌ فکری – فرهنگی گفتمان هژمونیک مسلط بر جامعه را در آثار خود بازنمایی کنند تا ارتباطی میان توده مردم و گروه مسلط برقرار کنند که منطبق بر نقشی است که روشنفکران در دیدگاه گرامشی برعهده دارند. به این ترتیب با مرور مباحث فوق، پژوهش حاضر در نظر دارد تا داستان «رهش» رضا امیرخانی را برا اساس تلقی هژمونی فرهنگی در نگاه گرامشی خوانش کند و در پی پاسخ به این سوال باشد که عناصر فکری – فرهنگی گفتمان مسلط بر جامعه چگونه در اثر رضا امیرخانی بازنمایی شده است؟

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

17 Dec, 10:02


https://mohammadaghasi.ir/ShowPage.aspx?TB=2&ID=120381&kind=
رضای امیرخانی، مقاله بلند اجتماعی دارد که با عنوان نفحات نفت(بوهای خوش نفت) که در نمایشگاه بیست و سوم کتاب تهران، عرضه کرد. چهارده سال پیش اگر از غلبه کارهای خدمات رسان می‌کرد، مثال‌هایی چون پیک‌بادپا و یا تحویل کالا توسط سوپری‌های محل به ذهن می‌آمد. اما در ام‌روز ایران، اسنپ، تپسی، دیجی‌کالا، ترب، سلام و در جهان نیز نمونه‌های متکثر، متنوع و کارآمد بیش‌تری را می‌توان مثال زد که توسط پلتفرم‌ها اداره می‌شود.

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

16 Dec, 18:49


https://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/226687/%D8%AA%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%DB%8C%D8%AF

عباس عبدی

آقای رضا امیرخانی نویسنده محترم مطلب کوتاه و البته طنزی را ناظر به تحلیل‌هایی فست‌فودی که پس از سقوط اسد تهیه و عرضه می‌شود، نوشته‌اند که «تنبان بعد عید به درد گل منار می‌خورد!» لباس نو بعد از عید برای پوشیدن نیست باید آویزانش کرد روی مناره. تحلیل‌های فوری پس از رویداد، آن‌هم واقعه‌ای به این مهمی چه دردی از سیاست‌گذار درمان می‌کند؟ این تعریض ایشان طبعا به کسانی بود که تا دیروز از سیاست‌های موجود دفاع می‌کردند و آن را موفق می‌دانستند ولی به یکباره تحلیل جدیدی را روانه افکار عمومی کرده‌اند به همین دلیل می‌خواهم به تحلیل‌های خودم اشاره کنم که در همان سال‌های اولیه درباره سوریه و دخالت ایران نوشتم.

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

16 Dec, 02:07


دیداری در بهار به امید زندگی
حسین ابراهیمی

🔷 حالا گذشته‌ها گذشته و رفته‌ها رفته‌اند، گذشته است چند روزی از روزی که رضا امیرخانی مهمان شهرِ کتابِ بهارِ اصفهان بود و بعد جلسه هرچه هم می‌گردم که خبری، گزارشی چیزی پیدا کنم که بنویسم ازت رضای امیرخانی، چیزی نیست.... مجبورم خودم دست به قلم بشوم:

🔵 ما رفتیم جناب امیرخانی را دیدیم یعنی من و بانو. دیگر مدت‌ها بود که فکر نمی‌کردم شخصیتی بتواند این‌قدر کشش برای‌مان ایجاد کند که از محل پارک ماشین تا ورودی مترو بدویم توی این هوای آلوده و با این ناترازی انرژی.

تو که خوب می‌دانستی جنابش به‌سختی نه می‌گوید به دعوت کتاب‌فروشی‌ها و کافه‌هایی از این دست. این توی مرامش است و می‌شناسیمش خودش است همان امیرخانی قدیمی که حالا ریش سفید کرده و مو ریزانده و این همه هول و نفس و قند توی دل آب شدن برای پنج دقیقه سخن‌رانی که مثل همیشه متن بود. آخر پنج دقیقه؟

🔶 چون می‌گوید من سخن‌ران نیستم و اگر سخن‌ران باشم دیگر نویسنده نیستم و خلاصۀ حرف‌هاش این‌که: کتاب‌فروشی‌ها نه تنها کتاب می‌رساند دستِ مخاطب، بل زنده می‌کند چرخۀ تولید کتاب را.

🔷 بعد دورش جمع می‌شوند بسیاری برای امضا گرفتن و معلوم نیست کجا می‌روند و رسم‌های همیشگی و گاه پرسش‌های تکراری و از این میان چند پرسش را پسندیدم:
از میان همۀ پرسش‌ها این برایم جالب‌تر بود که کتابی در دست ندارید؟ که جنابش فرموده باشد ایده‌ای دارم درحال نوشتن، رمان است و همچنان دوست دارم که بنویسم.

🔵 و ما پرسیدیم درباره هوش مصنوعی و جایگاهش که نگاهی به ما کرد و گفت نه ممکن است جای بعضی چیزها را بگیرد اما نه نمی‌تواند جای نوشتن خاصه نوشتن خلاق را بگیرد و ادبیات تولید کند و مثال گوگل را زدند و گفتند شاید بتواند بعضی سبک‌ها را بنویسد مثلاً شاید روزنامه ولی رمان و داستان را نه، زیرا نوشتن یک تفردی دارد، یعنی من می‌خواهم ببینم نگاه شمای نویسنده به زندگی چیست نه نگاه هوش مصنوعی.

🔶 درباره تقدم فلسفه بر رمان صحبت به میان آمد که گفتند نه اتفاقاً رمان‌ها بذر پیدایش فلسفه‌ها را می‌کارند نه بالعکس.
و کسی پرسید از ایشان که آیا توصیه می‌کنید برای نوشتن زندگی‌ام را رها کنم و شغلم را که گفتند نه نباید این کار را بکنی چون احتمال موفق شدنت مثل احتمال موفق شدن علی دایی در میانِ هزاران آرزو به دلِ فوتبالیست برتر شدن است، شغل و کارت را ادامه بده اگر به جایگاهی رسیدی که توانستی از نویسندگی پول دربیاوری آن وقت شغلت را رها کن وگرنه به احتمال خیلی کم موفق نخواهی شد و این احتمالش خیلی است!

🔴 همچنان بر سفر رفتن تأکید می‌کرد و می‌گفت تجربه است و آموزش نوشتن را از میان رمان‌ها مفیدتر می‌دانست، کمی درباره مهاجرت سخن گفت و بحران‌هایش و دیگر توصیه‌ای خواستیم لب از لب جنباند و گفت: وقت تلف نکنید و پشت‌بندش: البته من خودم خیلی تلف می‌کنم.

🔓 دیگر خسته‌اش کرده بودیم باید می‌رفتیم و رها می‌کردیم. جمعی دور رضا بودند که معلوم شد از خاصان درگاهش بودند. خرسند از این‌که کسی بعدِ مدت‌ها کمی خون در رگ‌هامان دوانده است وگرنه از سخن‌رانی‌ها و تحلیل‌های سیاسی و غیرسیاسی و دوره‌های ضمن خدمت مدت‌هاست چیزی عایدمان نشده و نخواهد شد.

@HarkatDarMeh

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

15 Dec, 06:23


بخشی از جلسه اول طرح کتابخوانی ۲۰-۱

وقتی هویت تو تکه‌پاره می‌شود، حواست نیست که گاهی ناخودآگاهت به دنبال هویت جمعی و اتحاد است. اتحاد همه با هر سلیقه‌ای. و باز، حواست نیست که ناخودآگاهت بی‌که بدانی عمل می‌کند... فوتبال نمونه‌ای است از یک جامعه. مشتی از خروار. همه حول واژه مقدسی به نام: #ایران
بشنوید صحبت‌های جناب امیرخانی را در بخشی از این جلسه. جلسه‌ای که خوبی‌اش به دایره‌ای بودن آن است. دایره‌ای که نمی‌خواهد هیچ سلیقه‌ای - ولو مخالف سلیقه تو - بیرون بماند... اینجا ایران است. مشت نمونه خروار...
#ایران #رضا_امیرخانی #اکنون


@aknoun_group

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

12 Dec, 05:35


پنج‌شنبه ۲۲ آذرماه
ساعت هفده
شهرکتاب بهار اصفهان

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

09 Dec, 07:38


للحق

در میان بزرگان تهران قدیم ذکر مجربی وجود دارد که این روزها قبل از نوشتن و حتا خواندن هر یادداشت و تحلیل و پاورپوینت اندیش‌کده‌ای تکرار آن واجب است. (هفت بار به نیت هفت اکتبر بعد سقوط دمشق)


«تنبان بعد عید به درد گل منار می‌خورد!»



رضا امیرخانی

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

08 Dec, 11:45


پنج‌شنبه ۲۲ آذرماه
ساعت هفده
شهرکتاب بهار اصفهان

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

04 Dec, 10:35


و چند کتاب دیگر

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

02 Dec, 09:30


در ویراستی

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

01 Dec, 02:47


نقد و بررسی رمان ساقه بامبو اثر سعود السنعوسی

با حضور #رضا_امیرخانی و #مهدی_رسولی
و شعرخوانی طنز شاعرطنزپرپاز #شروین_سلیمانی

یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳
تهران؛ پارک هنرمندان، کافه دیار زخمه


@aknoun_group

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

30 Nov, 09:55


البته یک روز!

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

30 Nov, 09:54


فقط ۲ روز به اولین رویداد اکنون و اولین جلسه گروه کتاب‌خوانی اکنونی‌ها باقی است:

#طرح_بیست_یک

۱ شنبه: ۱۱ آذر
ساعت ۱۷
تهران؛ بوستان هنرمندان، کافه دیار زخمه

با حضور:
#رضا_امیرخانی
و #مهدی_رسولی

@aknoun_group

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

28 Nov, 14:32


👆👆
شاید برای کتاب خوانان جای تعجب داشته باشد که تاکنون هیچ اقتباسی از آثار امیرخانی انجام نشده. نویسنده‌ای که تنوع و تعدد آثارش زبان زد است و قیدارش از مهم‌ترین آثار او است. اثری که به گفته امیرخانی برداشتی آزاد از زندگی غلامرضا تختی است. قیدار، جوانمردی است که در پی گمنامی است؛ کسی که نماینده ارزش‌هایی است که اکنون دیگر وجود ندارد، ارزش‌هایی که نویسنده به گفته‌ خود در پی زنده کردن آن است. این کتاب مشتمل بر 9 فصل است که در هر فصل یک داستان از قیدار روایت می‌شود. با توجه به 9 فصل بودن این رمان به نظر می‌رسد این کتاب ظرفیت تبدیل شدن به اثری سریالی را داشته باشد.

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

28 Nov, 14:32


۷ کتاب در انتظار فیلم شدن

🔹مشکل نداشتن قصه و روایت، یکی از مهم‏ترین موضوعات گریبان‏گیر فیلم‎ها و سریال‏هایی است که این‎روزها در کشور پخش می‎شود. مشکلی که در آثار تلویزیونی و حتی سینمایی کاملاً مشهود است. اگر گمان می‌کنید که در نمایش خانگی یا تلویزیون وضعیت متفاوت است باید بگوییم با بررسی ۳۰ اثر اخیر نمایش خانگی و تلویزیون تنها سه اثر اقتباسی می‌توان دید که هر سه آن‌ها هم برداشتی آزاد است و نه اقتباسی کامل.

🔹این موضوع درحالی اتفاق میفتد که کتاب نویسندگان بزرگ همچنان منتظر تصویرند. «روی ماه خدواند را ببوس» مصطفی مستور ، «دارالمجانین» محمدعلی جمال‌زاده، «مدیر مدرسه» جلال آل‌‌احمد، «چراغ‌ها را من خاموش می‌کنم»زویا پیرزاد، «قیدار» رضا امیرخانی، «شطرنج با ماشین قیامت» حبیب احمد‌زاده، «کلیدر» محمود دولت‌آبادی نمونه‎هایی از این آثار است.

🔗متن کامل گزارش محمدحسین سلطانی، خبرنگار را در سایت بخوانید.

روبیکا | اینستاگرام | بله | تلگرام | توییتر

@charsoofarhang

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

25 Nov, 16:37


https://behkhaan.ir/reviews/e70c567c-ab5b-4585-980d-80b91c15a108?inviteCode=4IkJszi2dkhu

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

17 Nov, 14:33


للحق
جلسه‌ی کتاب‌خوانی
به همت حلقه‌ی اکنون
در کافه دیار
زمان یک‌شنبه یازدهم آذر ساعت هفده
با حضور
جناب مهدی رسولی
و رضا امیرخانی

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

16 Nov, 08:44


در آخرین پنج شنبه از ماه آبان،نشست کتاب اردی بهشت با موضوع  نقد و بررسی کتاب " قیدار" با حضور علاقه مندان در خانه کتاب برگزار شد.
گفتنی ست جلسه با پیام و وُیسی که رضا  امیرخانی نویسنده کتاب ویژه ی این نشست برای اعضا ارسال کرده بودند ادامه پیدا کرد.

☘️سپاس از عزیزانی که در این جلسه همراه و در کنار ما بودند.☘️

لازم به ذکر است که در پایان جلسه،کتاب جای خالی سلوچ به عنوان کتابِ ماهِ آذر انتخاب شده و به قید قرعه به دو نفر از حاضرین در جلسه بن خرید کتاب از طرف گروه اردی بهشت و خانه کتاب اهدا شد.

#فردا_برای_خواندن_دیر_است
#نشست_کتاب

https://eitaa.com/ketab_ordibehesht
@khane_ketab_ardakan

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

15 Nov, 16:57


🎥 شعرخوانی محمدکاظم کاظمی در کافه‌کتاب آفتاب مشهد، بعد از فک پلمب

روبیکا | اینستاگرام | بله | تلگرام | توییتر

@charsoofarhang

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

15 Nov, 06:30


#حرف_حساب_بخونید

☑️ مدت مطالعه۳ دقیقه:

باز بگذار روایتی دیگر بگویم از کارآفرین ایرانی، خان ایلیاتی سال هاست که مرده است. خان ایلیاتی را در اصلاحات اراضی و انقلاب سفید، قبلی ها چنان کله اش کرده بودند که دیگر مرده ریگی از وی به مسئول سه‌لتی نرسد. دختر خان ، که عاقله زنی است مرد صفت، سال ها پیش چند تکه ای زمین فروخته است و رفته است ینگه دنیا.

بعد از عمری؛ سر پیری هوس دوغ و سرشیر چوپان‌هایش را کرده و برگشته است به اصل.

حالا در همان شهری که شده است مرکز استان خانه‌ی زمستانی خان را احیا کرده است فرض کن شهرکرد فی‌المثل. دختر خان هر بار که بار سفر را به زمین می‌زند در فرودگاه تهران, باید پژو بگیرد به کرایه و برود تا شهر به ده ساعت مشقت که اضاف می‌شود به مشقت سفر بیست ساعته از ینگه دنیا.

سال دوم می‌فهمد که در شهرش, فرودگاهی ساخته‌اند بزرگ, که هواپیمای پهن‌پیکر نیز در آن قابلیت نشست و برخاست دارد. پرس و جو می‌کند و جلسه می‌گذارد و در می‌یابد که شرکت‌های هواپیمایی که بزرگ‌ترین‌شان نیز دولتی باشند تشخیص داده‌اند که صرفه‌ی اقتصادی ندارد پرواز از پای‌تخت به شهرکرد فی‌المثل. هر چه می‌کند راضی نمی‌شوند به امتحان تاسیس خط پروازی.

دختر خان, فی‌الفور دست به کار می‌شود و از طریق فرزندان و شرکتِ ینگه دنیا مظنه‌ی اجاره‌ی هواپیما را به دست می‌اورد. می‌رود سراغ کوچک‌ترین شرکتِ خصوصی و کوچک‌ترین هواپیمای روسی را "چارت" می‌کند برای هفته‌ای دو پرواز به شهرکرد و برگشت.

تا یکی دو ماه دختر خان؛ ضرر می‌دهد از جیب, اما به قاعده‌ای مجرب هست که بداند فصل رد نشده سودآور می‌شود طرح پروازی او. در شش ماه دختر خان که حالا با خیال راحت برگشته است به ینگه دنیا از این راه سود می‌کند و سود را شادی ارواح خاک خان سرریز می‌کند در شهر برای ایتام و بیوه‌گان و...

ماه هفتم که خبر این پرواز چارتری به گوش سنگین باقي شرکت‌ها می‌رسد. مقام منبع رياست بزرگ‌ترین خط هوايي سه‌لتی, رگ گردنی می‌شود و تشر می‌زند به معاونتِ بازرگانی که تشر بزند به مدیریت کل توسعه که تشر بزند به دفتر استان‌ها که تشر بزند به...

نتیجه این می‌شود که مسئول سه‌لتی بلافاصله خط پروازی راه می‌اندازد به شهرکرد. به جای هفته‌ای دو پرواز که دختر خان با کلی آزمون به آن رسیده بود. هر روز
یک پرواز می‌گذارد و به عوض هواپیمای روسی به‌ترین فوکر ۱۰۰ را می‌گذارد در خط. بلیتِ آب‌دررفته‌ای دختر خان را نیز مظنه می‌کند و زير نرخ آن قیمت‌گذاری می‌کند برای بلیت...

نتیجه؟ مدیران و تجار و سایر مشاهیر شهر آرام‌آرام بن‌کن می‌شوند به سمتِ پرواز خط هوایی سه‌لتی که هم هواپیمای به‌تری دارد. هم پرواز روزانه و هم بليتِ ارزان‌تر. هواپیمای دختر خان؛ ضرر می‌دهد. به‌ش خبر می‌دهند. دختر خان؛ می‌گوید شادی روح پدرم خط راه انداخته بودم برای مردم شهرم کس دیگری زحمت‌ش را بکشد به‌تر... ِ

نتیجه؟ پرواز دختر خان در رقابت با منبع لایزال پول دولتی کم می‌آورد و بالش قیچی می‌خورد.

اما... دختر خان. حالا در ينگه دنیا با تجربه‌ی مدیریتِ پرواز چارتری چند پرواز از دلتا و نورث‌وست اجاره کرده است برای مراسم عزاداری محرم ایرانیانِ نیویورک و هفت‌سین عید کالیفرنیا و...

دختر خان سال بعد دوباره می‌آید ایران و دوباره مجبور می‌شود پژو کرایه کند و برود سمتِ شهرکرد... چرا؟!

خط هوايي سه‌لتی, بعد از سه ماه کار, بیلان می‌آورند که اصلا این خط سودده نیست قبل‌تر هم گفته بودیم... پرواز سر سه ماه جمع می‌شود و دیگر دختر خان حاضر نمی‌شود تا بیاید و پرواز را احیا کند و دوباره رقابت کند با نفتِ بی‌حساب... نه دختر خان قشقایی که پسرخان کشکولی نیز که نوه‌ی خان بهلولی نیز... دیگر نه خانی می‌آید و نه خانی می‌رود...

📌کتاب "نفحات نفت"
نویسنده: رضا امیرخانی| ۲۲۹ صفحه
🔖 لینک خرید از فیدیبو


👁‍🗨اگه شما هم حرف حسابی خوندید از لینک ناشناس بفرستید که تو کانال قرار بدیم.

✔️ اینستا کانون | 🔖 عضویت خبرنامه

🔘 @yeharfehesaab

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

13 Nov, 18:23


شگرد بساطی‌های خیابان انقلاب برای فروش کتاب‌هایی با مهر کتابخانه:

یا مهر رو مخدوش کن یا صفحه اول رو پاره کن

🔹گزارش «فرهیختگان» از کتاب‌هایی که بساط می‌شوند نشان می‌دهد، برخی از کتاب‌های نویسندگان معروف حوزه ادبیات با مهر کتابخانه شخصی یا عمومی به فروش می‌رسند.

🔹خبرنگار فرهیختگان پس از مشاهدات میدانی خود نوشت: جلال آل احمد، دولت‌آبادی، امیرخانی و چندین اسم دیگر که کتاب‌های‌شان روی هم با بی‌نظمی تلمبار شده اوضاع خوبی ندارند. از سویی دیگر اگر کتاب درسی باشد، کیلویی خریداری می‌شود اما کتاب‌های دیگر دانه‌ای ۳۰ هزارتومان می‌خرند و ۵۰ هزار تومان می‌فروشند. داستان خیابان انقلاب و دستفروشان کتاب هیچ‌گاه پایانی ندارد و هر بار داستان تازه‌ای رو می‌شود. کتاب‌هایی که نویسنده‌‌شان برای نوشتن آن‌ها خون دل خورده و حالا کنار خیابان روی هم ریخته شده و ۲۰ یا نهایت ۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند!

🔹فروش کتاب‌های دست‌دوم همیشه در خیابان انقلاب رایج استلف برخی کتابفروشی‌ها هم این کتاب‌ها را دارند اما نکته مهم در این گزارش کتاب‌هایی که مهردار هستند و فروشنده اصلی سعی داشته تا این مهر را به هزارن دلیل پنهان کند.

🔗متن کامل گزارش عاطفه جعفری، دبیر گروه فرهنگ را در سایت بخوانید.

روبیکا | اینستاگرام | بله | تلگرام | توییتر

@charsoofarhang

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

10 Nov, 10:07


شنبه، ۱۹ آبان

امروز صبح میرزایی [رئیس دفتر ریاست جمهوری] گفت حکم آقای امیرخانی برای ریاست کتابخانه ملی آماده شده است. خیلی خوشحال شدم و بدون فوت وقت امضا کردم، ولی چند ساعت بعد در خبرها دیدم که من غلامرضا امیرخانی را به این سمت منصوب کردم، نه رضا امیرخانی معروف که کتاب می‌نویسد و در کنارش کسب‌وکار پدری را هم جلو می‌برد. باید اسم کامل نامزدهای پست‌های دولتی را حفظ کنم تا از این مشکلات دیگر پیش نیاید. البته وقتی سابقه آقای [غلامرضا] امیرخانی را بررسی کردم خیالم راحت شد که آدم فرهیخته و فرهنگ‌شناسی را برای این کار انتخاب کردیم. یوسف [پزشکیان، یکی از فرزندان رئیس جمهور که خیلی از مردم به اشتباه فکر می‌کنند کانال را او می‌گرداند] می‌گفت در کتابخانه ملی بیشتر جوانان دارند زبان [انگلیسی] می‌خوانند تا مهاجرت کنند. باید به امیرخانی بگویم این موضوع را بررسی کند.

یک جلسه مهم درباره [تولید] برق داشتیم. دستور دادم تمام موانع پیش رو برای تولید برق را بردارند تا در زمان پیک مصرف به مشکل نخوریم. باید بستر لازم را فراهم کنیم تا بخش خصوصی هم [به تولید برق] ورود کند و کم‌کم هر ایرانی، یک پنل خورشیدی روی سقف خانه‌اش داشته باشد و از شبکه برق بی‌نیاز شود. البته قبل از آن باید هر ایرانی صاحب یک خانه بشود که با مسکن ملی، به امید خدا خیلی‌ها صاحب خانه و پشت بام می‌شوند. البته آقای جلالی فراهانی [رئیس سازمان پدافند غیرعامل] تذکر دادند که اگر خیلی به برق خورشیدی وابسته شویم، با ابری شدن هوا آسیب‌پذیر خواهیم شد. خیلی حرف جالبی بود. خورشید پشت ابر که انرژی ندارد.

مردم خیلی از خاموشی‌های محدود [به دلیل منع سوزاندن مازوت در نیروگاه‌ها] استقبال کردند. ما هم در عمل نشان دادیم که سلامت مردم مهم‌تر از آسایش آنهاست. آسایش بدون سلامتی به چه درد می‌خورد؟ به کسی نگفتم، ولی به خدا توکل کردم که با افزایش توان تولید، سال بعد نه تنها مازوت نسوزانیم، بلکه می‌توانیم مازاد برق خورشیدی را به کشورهای دیگر صادر کنیم.

[محمدرضا] عارف هم امروز جلسه خوبی با قطیر جدید سفر داشت و قرار شد بزرگ‌ترین تونل زیرآبی [زیردریایی] جهان را از ایران تا قطر به اتفاق هم درست کنیم. خیلی کار بزرگی‌ست و در راستای وفاق منطقه‌ای. فقط نگرانم آخرش سر اسم با هم دعوامان شود که اسمش را خلیج فارس بگذاریم یا خیر. یکی از بچه‌های هلدینگ [رسانه‌ای] پیشنهاد داد با توجه به بُعد تبلیغاتی این پروژه عظیم و همچنین هماهنگی ما با قطر درباره موضوع فلسطین، اسمش را بگذاریم غزه یا فلسطین یا مقاومت. البته ما نزدیک ۱۵ سال است در پروژه پل بندرعباس به قشم [بین بندر پل در سرزمین اصلی و بندر لافت در جزیره قشم] گیر کرده‌ایم، چه رسد به پروژه عظیمی چون تونل به قطر، ولی ایرانی نشان داده است که هر جا پای حیثیت ملی [به واسطه حضور کشورهای خارجی] وسط باشد، جور دیگری کار خواهد کرد. البته اگر کابینه دولت در سایه بگذارد.

گویا امروز از یکی از خواننده‌های قدیمی مردمی [جواد یساری] هم تقدیر شده است، در حالی که سال‌هاست نتوانسته در ایران بخواند. حالا این بنده خدا گویا ساکن ایران هم هست و نمی‌گذاریم بخواند، ولی به نظرم در راستای وفاق باید کم‌کم راه بازگشت هنرمندان خارج از کشور را باز کنیم. من که خیلی اهل آهنگ نیستم، ولی بعضی وقت‌ها آهنگ‌های مجوزدار رادیو را گوش می‌دهم، از آهنگ‌های خوانندگان مهاجرت‌کرده غنای بیشتری دارد. نباید در گذشته گیر کنیم. باید رو به جلو ترانه بگوییم. بنده خدا [جواد یساری] گفته است اگر غلط خواندم در گوشم بگویید درستش کنم. صبر ایوب دارند این بندگان خدا.

کل روز را با جلسات و هیاهوی اخبار و اخبار جنگ و ناترازی‌ها و مشکلات ریز و درشت دیگر سر می‌کنم، اما قبل از اینکه به خواب بروم، فکر ۲۶درصد جوانی که نه کار می‌کنند و نه حتی دنبال کار می‌گردند، بسیار آزارم می‌دهد. باید آخر دوره دولت چهاردهم این عدد صفر بشود. یعنی همه باید دنبال کار بگردند. البته کار واقعی [نه مجازی و پروژه‌بگیری و گیمری و نوسان‌گیری دلار و کریپتو و...].

@Masouds_Concerns

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

09 Nov, 16:28


https://behkhaan.ir/reviews/512d504c-0254-4f3d-9b57-a15632ccd3cb

به درازا کشید خواندن این کتاب... شاید اگر نبود ژرفای کتاب، درازای زمان وادارم می‌کرد که آن را زمین بگذارم. کار را باید سر صبر خواند. با حوصله و تامل.
سال‌هاست که قصه‌گو شده‌ام و فقط روایت و خاطره انگار از کتاب‌ها برای‌م می‌ماند؛ چیزی که این کتاب نداشت... فصول اول در معنای جاذبه و عشق بود و معشوق را مردنی می‌خواست. بعد رنج و دوزخ بود... تا آن‌جا که تحمل دوزخ واقعی را به‌تر از بهشت رویایی می‌دانست... و آخر کتاب نیز عمیقا تفاوتی را نمایان می‌کرد بین اسراییل و رم... که اسراییل را دنیای الهیات مسیحی و رم را دنیای مادی‌گری می‌دانست و این هر دو را متفاوت می‌دانست با توسعه‌ی مادی و معنوی فردی...
(من البته ترجمه‌ی بهزاد حسین‌زاده را خواندم که نشر نی منتشر کرده بود و خواندن این کتاب سخت‌خوان را مدیون معرفی سیدحسین مرکبی هستم که هم‌او کتاب را به من هدیه داد.)

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

04 Nov, 10:30


#حرف_حساب_بخونید

☑️ مدت مطالعه ۱۲۰ ثانیه:

تابستان سال ۲۰۰۱ میلادی شب بود و در محله ی هاروارد بودم. جایی با تابلوی دانشگاه هاروارد روبه رو نشدم اما کافه هایی دیدم به اسم هاروارد بوتیک هایی به اسم هاروارد. ساعت از ده شب گذشته بود اما خیابانها همچنان شلوغ بود. مملو از جوانهایی که دور میزهای کافه های خیابانی نشسته بودند و گپ میزدند. دانشجوهایی که کف پیاده رو ولو شده بودند و زیر نور چراغ خیابان تکالیفشان را می نوشتند. عاقبت دل به دریا زدم و از جوانی که از کافه ای بیرون می آمد پرسیدم، این دانشگاه هاروارد کجاست؟ خندید و گفت همین جا که ایستاده ای طبقه ی بالای کافه را نشان داد؛ آپارتمانی که چراغ هایش روشن بود. گفت این کلاس فلسفه ی پروفسور مک آرتور است که با رضایت استاد و دانش جو این ساعتِ شب برگزار می شود آن در را نگاه کن کنار سالن بیلیارد آن دفتر دانشکده ی منطق است طبقه ی بالای آن رستوران دانشکدهی جامعه شناسی است. پروفسور فلانی در این خانه زنده گی میکند پروفسور بهمانی که حتماً اسمش را
شنیده ای همسایه ی من است....

چرا هاروارد این گونه است؟ مگر برای این جماعت با آن رفاه اقتصادی کاری داشت که یک شهردار با سبیل هیتلری بگذارند در شهرداری بوستون که دور تا دور هاروارد را سیخ سیخ نرده بزند طوری که حتا یک گربه هم نتواند از بین نردهها رد شود؟ مگر کاری داشت که یک حراست بعثی بگذارند دم دروازه ی دانشگاه تا بدون کارت حتی رییس جمهور را هم راه ندهد؟ هاروارد میخواست که به دانش جو بیاموزد که تو بایستی زنده گی کنی برای همین کلاس پروفسور مک آرتور طبقه ی بالای یک کافه تشکیل می شود...
***
حتی این محله پلیس هم دارد هاروارد پلیس... در همه ی دانشگاههای آمریکا، پلیس دانشگاه با پلیس شهری نامی متفاوت دارد. تجهیزات پلیس دانشگاه اسلحه و اتومبیلش تفاوت ظاهری چندانی با پلیس شهری ندارد، اما پلیس شهری حق دخالت در مسائل مربوط به دانشگاه را ندارد. به پلیس دانشگاه آموزش داده انـد کـه بـا شـورش دانش جویی - که در همه جای دنیا چیزی مرسوم است - چه گونه تا کند. به او آموخته اند که در شورش دانشجویی حتی المقدور حق استفاده از اسلحه را ندارد جالب این جاست که پلیسهای دانشگاه اگر چه یونیفرم‌های پلیس شهری را میپوشند و همان تجهیزات را دارند ، معمولاً مسنتر و معتدل ترند و آن قیافه ی میرغضبی را به خود نمی گیرند. مقایسه اش کنید با مسأله ی حادثه ی کوی دانشگاه خودمان در سال ۱۳۷۸ اولین گروه نیروی انتظامی که وارد صحنه شد کلانتری یوسف آباد بود که تخصصش دیدن کارت ماشین و بو کردن دهان شهروندان بود. فتأمل!


📌کتاب "نشت نشا"
نویسنده: رضا امیرخانی| ۱۰۴ صفحه
🔖 لینک خرید از ایران کتاب


👁‍🗨اگه شما هم حرف حسابی خوندید از لینک ناشناس بفرستید که تو کانال قرار بدیم.

✔️ اینستا کانون | 🔖 عضویت خبرنامه

🔘 @yeharfehesaab

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

03 Nov, 09:01


مسئولیت اجتماعی فولادمبارکه در مسیر توسعه پایدار - ایراسین
https://www.irasin.ir/news/63590/%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

27 Oct, 20:42


https://www.instagram.com/stories/rzaamrkhany/3488318012987298846?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NWhvMHJqaGsxcGM=




https://www.instagram.com/p/DBoWhu4qXhm/?igsh=cHMxYmM2NDdsdXVj

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

07 Oct, 19:36


تجلیل از مترجم منشور کوروش - ایرنا
https://www.irna.ir/news/85620451/%D8%AA%D8%AC%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85-%D9%85%D9%86%D8%B4%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B4

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

04 Oct, 12:20


https://www.instagram.com/stories/rzaamrkhany/3471410141742369613?utm_source=ig_story_item_share&igsh=Ym96OGtvd25yanNr

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

30 Sep, 10:12


https://x.com/omidhosseini80/status/1840620915207323765?t=WMMhZzCfzYvSOkjhvoIaXQ&s=19

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

28 Sep, 12:16


للحق...
یا امیرالمومنین!
این تو و این شبل‌الخمینی.
شهادت می‌دهم که به دست اشقی‌الاشقیا شهید شد.
و کتاب تاریخ پی‌روان‌ت ورق خورد..‌.

تسلیت به ره‌بر گرامی

رضا امیرخانی

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

26 Sep, 08:58


بلند مرتبه های تهران تاب‌آوری زلزله ندارند - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency



«و دیگر آسمان را نخواهی دید.» این جمله‌ای از کتاب بیوتن نوشته رضا امیرخانی است و سرنوشت شهروندان کلان‌شهرهای کشور هم جز این نیست. در تهران که سر بلند کنی، آسمان پیدا نیست، به جایش آسمان‌خراش‌ها دیده می‌شوند. ناپدید شدن آسمان تنها حاصل آسمان‌خراش‌ها نیست. برج‌ها که در شهر جا خوش کردند، مشکلات یکی پس از دیگری دیده شدند. هوا آلوده شد، فضای سبز کم شد، تراکم جمعیت بالا رفت، ترافیک و گرانی هم قطعاً همراه ساختمان‌های بلندمرتبه هستند. همۀ این مسائل دست به دست هم دادند، تا تاب‌آوری شهر را کاهش دهند


https://www.mehrnews.com/news/6234880/%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%88-%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%84%D8%B2%D9%84%D9%87

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

20 Sep, 19:31


للحق
رحمت خداوند بر مرحوم استاد محمود حکیمی
فارغ از آن‌چه از کتاب‌های او آموختم، او در دوره‌ی دبیرستان دبیر نگارش‌ ما بود و شأن معلمی داشت برای بنده.
عرض تسلیت خدمت خانواده‌ی استاد.
رضا امیرخانی

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

14 Sep, 08:57


آرناود برتراند
(ویدیویی که در لینک است زیرنویس انگلیسی دارد. ترجمه متن به فارسی از فرهاد قدوسی است):

«مصاحبه‌ای فوق‌العاده استثنایی و تاثیرگذار با دومینیک دو ویلپن، نخست وزیر سابق فرانسه، درباره غزه.

نمی‌توانم به اندازه کافی تأکید کنم که چقدر نادر است که یک نخست وزیر سابق فرانسه اینگونه صحبت کند.

او می‌گوید فرانسه "دیگر در صحنه بین‌المللی صدایی ندارد"، زیرا (در میان دلایل دیگر) "استانداردهای دوگانه" و "عدم اقدام" در رابطه با غزه را در کارنامه خود دارد.

او سکوت داخلی فرانسه درباره آنچه در غزه می‌گذرد را "رسوایی واقعی از نظر دموکراسی" می‌خواند که فرانسه در "پوچی" زندگی می‌کند و منجر به "محو شدن" آن می‌شود.

او می‌گوید که ما (فرانسه و غرب به طور کلی) اهرم‌های زیادی برای متوقف کردن جنگ داریم - از نظر تسلیحاتی یا تحریم‌های اقتصادی - "اما ما از استفاده از این اهرم‌ها با استدلال‌هایی که از نظر فرهنگی یا فکری کاملاً غیرواقعی هستند، خودداری می‌کنیم.

گفتن اینکه 'باید بگذاریم اسرائیل جنگش را تا آخر ادامه دهد': اما چه پایانی؟ پایان چیست؟"

در نتیجه، او می‌گوید که فرانسه و غرب "هزینه" آنچه در حال رخ دادن است را از نظر از دست دادن اعتبار و مشروعیت خواهند پرداخت.

درباره غزه به طور خاص، او آن را "بدون شک بزرگترین رسوایی تاریخی از زمان... حتی جرأت نمی‌کنم مرجعی پیدا کنم" می‌خواند و آن را جنگی "متفاوت از دیگران می‌داند زیرا جمعیت غیرنظامی است که می‌میرد".

او همچنین خبرنگار را برای استفاده از اصطلاح معمول "بر اساس وزارت بهداشت تحت کنترل حماس" در رابطه با تعداد کشته‌شدگان سرزنش می‌کند: "فقط وزارت بهداشت حماس نیست که می‌گوید ۴۰،۰۰۰ نفر کشته شده‌اند. و احتمالاً تعداد بسیار بیشتری، بسیار بیشتر وجود دارد! پس بر این اساس، این احساس را ندهیم که این یک عدد غیرقابل اعتماد است. نه!"

احتمالاً قدرتمندترین نقل قول مصاحبه، که واقعاً مو بر تنم سیخ کرد: "در غزه بدن‌ها تکه تکه شده‌اند! قلب‌ها تکه تکه شده‌اند! روح‌ها تکه تکه شده‌اند! سرها تکه تکه شده‌اند!"

او می‌گوید که "اسرائیل هیچ هدف سیاسی ندارد و وقتی هیچ هدف سیاسی نداشته باشید، تنها کاری که می‌توانید انجام دهید جنگ است... یک هدف امنیتی وجود دارد، یک هدف هویتی وجود دارد، یک جنون اخرالزمانی وجود دارد و این امر فاجعه‌ای را که شاهد آن هستیم را توضیح میدهد."»
.

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

13 Sep, 09:31


https://x.com/mstrf7/status/1834200071778243058?t=wNxshwRAO5Kmhpmwlexo1g&s=19

موضوع نفحات نفت خام‌فروشی نیست؛ جستاری است در فرهنگ نفتی و مدیریت دولتی. آن‌چنان که روی جلد آمده است.
این نوشته‌ی دوجمله‌ای علاوه بر نقد به نفحات نفت، نگاهی هم به ادبیات دارد که از اولی دهشت‌بارتر است.
این نوشته‌ی دوجمله‌ای را باید در دل دعوای جدید و جدی دوستان چین با دوستان روسیه فهم کرد. رجوع به مناظره‌های انتخاباتی به فهم این نگاه‌ها کمک خواهد کرد. یعنی ره‌آورد نماز در کرملین می‌توانست ادامه پیدا کند؛ یا به شله‌ی نذری در شهر ممنوعه بدل شود...

نفحات نفت عاقبت در سال ۱۳۸۹ مجوز انتشار گرفت؛ و ام‌روز بیست و سوم شهریور ۱۴۰۳...

البته بازبینی این نوشته‌ی کوتاه دیگر هم خالی از لطف نیست.
https://t.me/ermiadotir/505?single

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

02 Sep, 08:08


https://x.com/hofar_hastam/status/1830132579833356630?t=l3ZYwZQ5HuWp18g_kVEKjA&s=19

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

23 Aug, 09:51


للحق
معرفی رمان صوتی سنگ‌‌سالی
اثر محمدکاظم مزینانی

لینک خرید
https://www.navaar.ir/pwa/pdp/20830


شعر فنی شفاهی است، داستان اما مکتوب... روزگار پرازدحام شهری، بسیاری را به شنیدن کتاب صوتی ترغیب کرده است؛ در شلوغی مترو، پیاده‌روی روزانه، ترافیک بزرگ‌راه، حین آش‌پزی و تعمیر خودرو، برای ورزش‌کارترها حین دوچرخه‌سواری و کوه‌پیمایی، برای مسافرترها حین پیمودن بیابان و کوهستان... پس رمان صوتی هم برای خود جایی باز کرده است.
سنگ‌سالی اما فقط رمان نیست، رمانی است در زبان شعر. صدای گرم و گیرای محمدکاظم مزینانی که شاعرانه می‌نویسد، میوه‌ی ادبی نوبرانه‌ای آفریده است؛ ترش و شیرین، پوست گس و گوشت نرم و هسته‌ی مغزدار...
و شگفت آن که این رمان نسخه‌ی کاغذی ندارد..‌.
رمان تاریخ‌مند است اما زمان ندارد... همان اندازه که یورش مغولان‌ش معاصر است، دانش‌گاه‌ش قدمایی است... شخصیت دارد، اما شخصیت اول ندارد... اگر بتوانی سنگ و دست‌مال و پای‌پوش چرمی را شخصیت جان‌دار بدانی... اسب که جای خود دارد...
پاپوش چرمی جلوباز وقتی در رف دکان کفاشی در انتظار مشتری خمیازه می‌کشد، یقین بدان که می‌تواند بی‌خسته‌گی یک فصل از رنج میهن‌ت را روایت کند تا پای سر آبله‌رو شود...
شنیدن رمان سنگ‌‌سالی به گمان‌م اوقات خوشی را برای مخاطب بسازد؛ مخاطبی که دنبال لذت ادبی باشد...


پی‌نوشت: اگر مخاطبان کار را بپسندند، احتمالا در جلسات بعدی کتاب‌خوانی کافه دیار راجع به این کتاب گپ می‌زنیم...

لینک خرید
https://www.navaar.ir/pwa/pdp/20830

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

19 Aug, 07:28


▪️ مرثیه‌ای برای یک شهر؛ نگاهی به زیست در مسکن معاصر تهران از دریچه سریال «در انتهای شب» و رمان «ر ه ش»

🖋 احسان محبوب مقدم | دانشجوی کارشناسی معماری دانشگاه تهران

«تهران با این نماهای رومی شده است برشی از معادن سنگ! معدن سنگ عمودی شده بی‌ریختی است منطقه یک تهران».
پس از تماشای چند قسمت اول سریال جدید و پرمخاطب «در انتهای شب» به کارگردانی آیدا پناهنده، که داستان فروپاشی یک خانواده از طبقه متوسط جامعه و چالش‌های خانواده امروزی را هنرمندانه به تصویر می‌کشد؛ به‌صورت ناخودآگاه توجه‌ام نسبت به پس‌زمینه این معضلات خانوادگی- اجتماعی که در یک فضای شهری رخ می‌دهند بیشتر و بیشتر شد. گویی کارگردان نیز ناخودآگاه این عناصر را به کار نبرده است و منظوری در پس قاب‌های سرد و بی‌روح خستگی و غم‌زدگی شخصیت‌های داستان نهفته است. هماهنگی معنادار حال و هوای دردمند داستان با فضا‌های زندگی، کار و رفت آمد افراد کلیدی داستان، بیانگر آن است که می‌توان رویکرد انتقادی این اثر نسبت به مسائل خانوادگی- اجتماعی را، به محیط زندگی و مسکن این افراد از دیدگاهی معمارانه، تعمیم داد. از طرف دیگر رمان «ر ه ش» که به خاطر احترام به نویسنده آن -رضا امیرخانی- همان‌گونه که روی جلد کتاب آمده عنوانش را می‌نویسم (یعنی «شهر»، اما متلاشی و وارونه)؛ یک رمان معمارانه با نگاهی انتقادی و زبانی صریح، که داستان زوجی معمار را روایت می‌کند که چگونه در بستر شهر دچار ملالت‌ها و چالش‌های گوناگون‌اند.

⭕️ ادامۀ مطلب را می‌توانید در Instant View یا در وب‌سایت کوبه به نشانی زیر بخوانید:

https://telegra.ph/emm1-08-17
https://koubeh.com/emm1-08-17/

@koubeh

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

15 Aug, 12:14


https://www.litstudmag.com/article_200218.html?lang=fa

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

08 Aug, 06:26


روایتی از مطالعه کتاب «چه‌شد؟» به بهانه انتشار چاپ ششم

📚 منبع جدید مطالعه تغییرات اجتماعی در ایران

✒️محمد آقاسی

🔹️ یک‌بار می‌خواستم کتاب #نفحات_نفت جناب #رضا_امیرخانی را به یکی از دوستان هدیه بدهم. رفتم داخل یکی از شعب #شهر_کتاب و با عجله به سمت بخش #رمان_ایرانی رفتم. هر چه گشتم، نیافتم. از فروشنده پرسیدم. بی‌معطلی رفت سمت قفسه علوم اجتماعی و با یکی دونگاه کتاب را دستم داد.

🔹️این جستار بلند داستان‌گونه را در قفسه #علوم‌_اجتماعی گذاشته بودند انگار در این نوع کتاب‌ها روایت و علوم اجتماعی چنان در هم آمیخته‌اند که در قفسه‌های جداگانه قرار نمی‌گیرند. وقتی داشتم کتاب «چه شد؟» را می‌خواندم یاد این خاطره در ذهنم زنده شد. «چه شد» کتابی است خوشخوان و خواندنش تجربه‌ای است آمیخته، آن سان که هم روایت می‌خوانی و هم متن علوم اجتماعی.

🔹️ نویسندگان کتاب، بنای کلان روایتی جامعه‌شناختی از جامعه ایران دارند اما نه به زبان مرسوم دانشگاهی که برای متخصصان یک رشته نوشته می‌شود بلکه با زبانی که خوانندگان غیرمتخصص جامعه‌شناسی هم برای خواندن آن راحت باشند و بی آن که نگران گرفتار شدن در دایره مفاهیم و نظریه‌های تخصصی باشند، ایده‌های اصلی کتاب را دریابند. البته این به معنای رویگردانی از جامعه‌شناسی و زبان آن نیست بلکه با نوع متفاوتی از روایت و نوشتن مواجه‌ایم و تلاش بر این بوده که آن‌چه بر روی جلد کتاب نقش بسته محقق بشود:
«داستان افول اجتماع در ایران»

🔴 ادامه در لینک زیر

📎 متن کامل

#تغییرات_اجتماعی
#محسن_گودرزی
#عبدالمحمد_کاظمی_پور
#کتاب
#چه_شد؟
#نشر_اگر

@MohammadAghasi8

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

07 Aug, 17:01


📔 جانستان کابلستان

🖋 نویسنده: رضا امیرخانی
📁 موضوع: رمان
🔗 انتشارات: افق
📖 تعداد صفحات: ۳۴۸ صفحه

✍🏻 محمدامین بارانی–عضو هیئت تحریریه

🔍 امیرخانی متولد سال ۱۳۵۲ در تهران است. او فارغ‌التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شریف است که در جوانی در دوره‌های خلبانی شرکت کرد و جوان‌ترین خلبان ایران شد. این نویسنده اولین اثرش به نام «ارمیا» را در سال ۱۳۷۴ منتشر کرد.

🔺کتاب جانستان کابلستان روایت سفر پرماجرا ولی کوتاه امیرخانی به افغانستان می‌باشد. در سال ۱۳۸۸ او برای دورشدن از اتفاقات سیاسی ایران همراه با خانواده‌اش به کشور همسایه سفر می‌کند. پرسه در خاک همسایه فرصتی است برای نگاه کردن دوباره به ایران، تحولاتش، اتفاقات تازه و آینده‌ی پیش رو. این کتاب تلفیقی است از مستندنگاری و تخیل داستانی نویسنده.

🔻نویسنده در قسمتی از کتاب می‌گوید: «حالا می‌فهمم که چرا روشن فکرِ اصیلِ افغانی، رمانِ بادبادک‌باز را دوست ندارد. این درست که او از هزاره‌ی شیعه‌ی همیشه مظلوم دفاع کرده است، اما باز هم دامن زدن به اختلافاتِ قومی و مذهبی، برای چنین مملکتی از سم خطرناک تر است... گسل ها را بایستی فراموش کرد نه تعمیق... کاری که ما در مملکت خودمان نیز هیچ به آن دقت نمی‌کنیم. در یک شکاف سیاسی، دشمن بیگانه می‌تواند یکی از عوامل مهم وحدت ملی باشد. اگر ما در یک گسل اجتماعی، قسمتی از جامعه را دشمن فرض کردیم، عملا به دشمن بیگانه وقت داده ایم برای ورود و همکاری...»

🔻نویسنده درحالی که روایت های جذاب این سفر را بیان می‌کند، نقد و تحلیل خود را نیز می‌آورد. شما در پایان داستان به افغانستان نه به عنوان یک همسایه، بلکه گوشه‌ای از وطن که توسط بیگانگان توسط خطی فرضی از ما جدا شده می‌نگرید.

📌#معرفی_کتاب

| @Book_TUMS |

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

29 Jul, 09:41


معرفی رمان «من او»؛ روزهای گرم فرصت رمان خواندن است - www.oipf.ir
https://www.oipf.ir/news/9754/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86-%D8%A7%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%85-%D9%81%D8%B1%D8%B5%D8%AA-%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

23 Jul, 17:02


https://www.instagram.com/stories/rzaamrkhany/3418642419873312835?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXR0dGN5MDZ3dG42Ng==

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

22 Jul, 19:37


للحق
مناقشه در مثل
جناب وحید حاجی‌پور عزیز قسمتی از مصاحبه‌ی طولانی جیوگی با جناب میلاد دخانچی را در توییتر بازنشر کرده است. قبل از این تقطیع، از دنیایی می‌گویم که به موتور جت رسیده است و از موتور بخار ما گذر کرده است. و توضیح می‌دهم تازه همین موتور بخار هم دیگر کار نمی‌کند. اگر بخواهد کار کند آب باید در هفتاد درجه به جوش آید!
و ما ام‌روز در‌به‌در دنبال کارشناسانی هستیم که ادعا کنند آب را در هفتاد درجه به جوش می‌آورند و این موتور بخار را مثل سابق به کار می‌اندازند...
گفته‌ بودند در مثل  مناقشه نیست، اما همه با یک نمودار فشار و نقطه‌ی جوش در دست چپ و یک برهان قاطع در دست راست آمده‌اند زیر توییت وحید و نوشته‌اند که آب در این شرایط در فشار پایین در هفتاد درجه می‌جوشد و در قله‌ی دماوند در شصتاد و چند درجه می‌جوشد و الخ!
حالا که در مثل جای مناقشه باز شد، عرض می‌کنم که همین هم در تایید صحبت اول است! یعنی مریدانی پیدا شده‌‌اند که حاضرند به اندازه‌ی یک موتور جت خرج کنند، که موتور بخار را ببرند قله‌ی دماوند و راه‌ش بیاندازند که حرف کارشناسان‌شان درست از آب دربیاید!!!

اصل این قسمت مصاحبه
https://t.me/ermiadotir/1028

هم‌چنین
https://youtu.be/7egB3lqyySY?si=it6kTxBiylkxrHPG
توییت جناب حاجی‌پور
https://x.com/vahidhajipour1/status/1814946113109348703?s=19

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

20 Jul, 15:22


https://x.com/zamireketab/status/1814611168876470613?t=neUv7YjHLXdJ1Unaz0LHXA&s=35

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

16 Jul, 13:38


در کپشن نوشته«گفت و گوی فوق‌العاده رضا امیرخانی با مسعود دیانی». کپشن‌ها معمولا اغراق‌شده و دروغ‌اند اما این‌بار می‌توانم به شما قول دهم که این‌گونه نیست.
این گفت‌و‌گو شب عاشورای دوسال قبل ضبط شده. شبی که منِ از هیئت جامانده غمگین، نشستم پای صحبت این دو رفیق و ۴۰ دقیقه تمام اشک ریختم. اشکی که حلاوتش دو سال تمام با من بوده. اشکی که همراه با تامل بود و تعقل و شناخت بیش‌تر.
امسال اما مسعود دیانی دیگر پیش ما نیست و این مصاحبه به تاریخ پیوسته. داشتم فکر می‌کردم که او، حتی اگر هیچ‌کاری در دنیا برای رضای خدا نکرده باشد، همین نشست و همین اشک‌ها و همین چند دقیقه برای "با‌ مولا‌ بودنش" کافی‌ست.
https://www.aparat.com/v/rk54E

Ermia.ir سایت رسمی رضا امیرخانی

04 Jul, 08:01


دو رفراندوم در یک هفته

بالاترین تورم ۸۰ ساله اخیر ایران
توسط اقلیتی با تفکر آخرالزمانی و مردم ستیز
تعریف نقش جهانی راهزنی برای مردم ایران
استهلاک تمدنی ایران و تخریب تمدنی
زندانی به وسعت ۸۵ میلیون نفر
ثروت افسانه‌ای مافیای دور زدن تحریم

آیا شما از جنگ می‌ترسید؟
آیا شما در همه‌پرسی شرکت می‌کنید؟

موسی غنی نژاد
همایون کاتوزیان
مسعود سپهر
محسن رنانی
رضا امیرخانی
مجید انصاری
جواد ظریف
علی طیب نیا
و دیگران

از حال و آینده‌ی ایران میگویند...