دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان @drtaherhabibzadeh Channel on Telegram

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

@drtaherhabibzadeh


بسم الله الرحمن الرحیم؛◀️
◀️⁩حقوق، نگاه جهانی
◀️⁩ دکتری حقوق انگلستان، عضو هیات علمی دانشگاه، برگزیده جشنواره بین المللی فارابی
ارتباط لینک زیر👇

@zabanbonyadin

◀️⁩رزومه www.drhabibzadeh.com
◀️اینستاگرام، ایتا: drtaherhabibzadeh

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان (Persian)

در کانال تلگرامی دکتر طاهر حبیب زاده با نام کاربری drtaherhabibzadeh، شما با یک پژوهشگر حقوق بنیادین زبان آشنا خواهید شد. با بسم الله الرحمن الرحیم و معرفی به عنوان حقوق، نگاه جهانی، دکتر حبیب زاده دارای دکترای حقوق انگلستان است و عضو هیات علمی دانشگاه بوده و همچنین برگزیده جشنواره بین المللی فارابی محسوب می‌شود. این کانال ارتباط لینک زیر را فراهم کرده است: @zabanbonyadin. برای دسترسی به رزومه او، می‌توانید به وب‌سایت www.drhabibzadeh.com مراجعه کنید. همچنین او را می‌توانید در اینستاگرام و ایتا با نام کاربری drtaherhabibzadeh دنبال کنید.

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

12 Sep, 10:37


💥 هشدار:

🔹افراد هر کاری را بخواهند انجام دهند، به آنها گفته می شود کار را ریشه ای انجام دهید. از پایه و دقیق و روی مبنا. این، حکم عقل است.

🔹 همین قاعده در علم حقوق جریان دارد. عزیزانی که سوال می کنند چه بخوانیم و از کجا شروع کنیم تا درک حقوقی مان قوی تر و متقن تر شود، اولین گام آشنایی با قرآن است، آشنایی در سطح بالا. مگر می شود بدون تامل ویژه در قرآن کریم که منبع آن وحی است و بدون خطا و حتی شاخص سنجش صحت روایات معصومین (ع)، و مخزن اصلی اصول و قواعد تعیین کننده حق و تکلیف از نظر شریعت اسلام، بتوان به یک حقوق فهمی قابل اعتنایی دست یافت؟

🔹 اکیدا توصیه می کنم که همه اهالی حقوق، روزانه ۲ ساعت در مفاد قرآن کریم، تفاسیر آیات، امل و تدبر در آن و تلاوت آن وقت بگذارند. ضرر نمی کنید به هیج عنوان. راه های جدید برای شما گشوده می شود.

🚩 اگر با قرآن بیگانه اید و در سبد فکری و مطالعاتی شما خبری از قرآن نیست یا کمترین توجه به قرآن است، به هیج چیز و هیچ جا نمی رسید، خواه دانشجو یا طلبه باشید و خواه استاد و مدرس. بی خود خودتان را معطل کتاب ها و کلاس ها نکنید.

🔹 شفاف تر از این نمی توانستم بنویسم.

🌱🌱🌱🌱🌱
کانال دکتر طاهر حبیب زاده 👇👇👇

https://eitaa.com/drtaherhabibzadeh

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

10 Sep, 18:21


لینک زیر را دنبال کنید و عضو شوید:

نکات آثار حقوقی داخلی و خارجی را خواهید یافت
👇👇👇👇

https://eitaa.com/drtaherhabibzadeh/1631

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

10 Sep, 18:20


اطلاعیه مهم 👆👆👆

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

01 Aug, 09:48


*شورای محترم نگهبان و فاصله نجومی آن تا اجرای اصل 115 قانون اساسی*
یک معلم ابتدایی در طول سی سال خدمت خود با فرض این که هر کلاس او 30 نفر دانش‌آموز داشته باشد، با 900 نفر از بچه‌های مردم به مدت نصف روز در پنج روز هفته و آن هم در 9 ماه تحصیلی سر و کار خواهد داشت و بخشی از تعلیم و تربیت آنها با او خواهد بود. اگر الان کسی بخواهد معلم شود، علاوه بر آزمون علمی، در یک مصاحبه طولانی شاید هفت هشت ساعته باید شرکت کند و از منظرهای مختلف و قالب‌هایی نظیر ایفای نقش، مصاحبه گروهی، مصاحبه فردی و ... محک بخورد تا بهترین افراد برای این مسئولیت مهم حاضر شوند.
اما برای کسی که قرار است زندگی 80 میلیون نفر ایرانی به رای و نظر و عمل او گره بخورد چطور؟ آیا سازوکارهای جمهوری اسلامی برای مشخص کردن و انتخاب افرادی که می‌توانند این نقش مهم را ایفا کنند، به خوبی عمل می‌کند؟ اصل 115 قانون اساسی جمهوری اسلامی می‌گوید رئیس‏ جمهور باید از میان‏ رجال‏ مذهبی‏ و سیاسی‏ که‏ واجد شرایط زیر باشند انتخاب‏ گردد: ایرانی‏ الاصل‏، تابع ایران‏، مدیر و مدبر، دارای‏ حسن‏ سابقه‏ و امانت‏ و تقوی‏، مومن‏ و معتقد به‏ مبانی‏ جمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏ و مذهب‏ رسمی‏ کشور. شورای نگهبان بر اساس این اصل قانون اساسی وظیفه تایید صلاحیت ثبت نام کنندگان و مشخص شدن نامزدها برای انتخاب مردم را دارد. اما سازوکار شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت ها با توجه به این اصل چگونه است؟
مثلا این که نامزدی فاقد برنامه مشخص و مدون در صحنه انتخابات حضور می‌یابد، آیا مصداقی از مدبر بودن است؟ آیا عقلا به چنین فردی مدبر می‌گویند؟ یا مثلا این که نامزدی تلاش می‌کند تا قومیت‌ها را علیه حاکمیت جمهوری اسلامی بشوراند و آنها را تو سری خور معرفی می‌کند، دارای امانت و معتقد به جمهوری اسلامی که حفاظت و صیانت از تمامیت ارضی آن اصلی مهم است محسوب می‌شود؟ اینجاست که عملکرد شورای نگهبان در اجرای این اصل، باید زیر ذره بین برود و پاسخگو باشد که بر اساس کدام شاخص‌ها و سنجه‌ها، اقدام به تایید صلاحیت و یا رد صلاحیت کرده است؟ ملاک‌های شورای نگهبان برای تشخیص مدیر بودن و مدبر بودن و تقوا داشتن چیست و چگونه آنها را احراز کرده است؟ اگر کسی نگاهش به دست دولت امریکا باشد که بارها رهبری معزز انقلاب از آن نهی کرده و هشدار داده که کشور را معطل مذاکره با امریکا نکنید، آیا اگر کسی چنین نگاهی داشته باشد، معتقد به مبانی جمهوری است؟ آیا چنین نگاهی نشانه‌ای از تدبیر در آن دیده می‌شود؟ یا فرضاً فردی که اطرافیان او از رئیس ستاد گرفته تا مشاورینش دارای عدم حسن سابقه هستند و خوراک فکری و نظری او را فراهم می کنند، می‌تواند دلالتی بر استمرار حسن سابقه (با فرض وجود قبلی آن در شخص) محسوب شود؟ چرا شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت افراد، فهرستی از اسامی مشاورین و روسای ستاد انتخاباتی نامزد را دریافت نمی کند؟ مگر می‌شود اطرافیان و مشاورین نامزدی دارای حسن سابقه و امانت داری نباشند، اما در نهایت انتظار امانت داری از نامزد داشته باشیم؟
در انتخابات اخیر ریاست جمهوری، برخی از افراد بیان می‌کردند که تمامی این نامزدها مورد تایید شورای نگهبان هستند، لذا همگی صلاحیت نشستن بر صندلی ریاست جمهوری را دارند. در حالی که واقعیت غیر از این است. شورای نگهبان با رویکرد حداقلی و احتمالاً با ملاحظاتی نظیر افزایش مشارکت در انتخابات، اقدام به بررسی صلاحیت نامزدها می‌کند. هر چند این گزاره بارها توسط شورای نگهبان رد شده و اعلام کرده‌اند که فقط بر اساس قانون به این مسئله رسیدگی می‌کنند، اما چنین ادراکی از عملکرد شورای نگهبان در جامعه وجود ندارد.
به صورت مشخص پیشنهاد می‌شود که اولاً برای تمامی شاخص‌های اصلی بیان شده در اصل 115 قانون اساسی، سنجه‌های دقیق‌تری ارائه کند. هر چند ظاهرا یک فهرست اولیه‌ای برای برخی از شاخص‌ها وجود دارد که اولاً جنبه داخلی داشته و اطلاع رسانی نشده است و ثانیاً ادعایی در خصوص جامعیت و مانعیت این فهرست وجود ندارد. لذا جای خالی چنین سنجه‌ای به شدت احساس می‌شود. منبع محتوایی برای استخراج این سنجه‌ها، بیانات رهبری انقلاب در سال‌های گذشته و نظرات خبرگان باید باشد. طبیعی است که بعد از طراحی این سنجه‌ها، در مقام کاربست و احراز صلاحیت‌ها مبتنی بر سنجه‌های عینی تر شده، لازم است کارگروه‌های تخصصی برای ارائه نظر کارشناسی در خصوص این سنجه‌ها تشکیل شود. درست مثل قاضی که می‌خواهد در مسئله‌ای حکم کند و برای کسب نظر تخصصی از کارشناس کمک می‌گیرد. این کارگروه‌های تخصصی در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، روابط بین‌الملل، مسائل امنیتی و ... باید تشکیل شود. حتی پیشنهاد می‌شود که کارگروهی در حوزه روان‌شناسی و رفتارسنجی تشکیل شده و قدرت ذهنی و کنترل رفتاری نامزدها در محیط‌های مختلف نظیر عصبانیت، دلهره، ابهام و ... مطالعه شود.

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

30 Jun, 13:09


حرف آخر 👆👆👆👆

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

27 Apr, 20:12


💥 کسی که با سفارش دیگری وارد یک نهاد دولتی می شود و خودش را به سیستم وصل می کند، و از قبل آن حقوق و مزایا می گیرد، آیا با خود فکر نمی کند به کدامین دلیل شرعی و قانونی می تواند صرفا با سفارش این و آن و رابطه و رانت و پارت و بدون رقابت صحیح آزمونی، وارد یک نهاد دولتی شود و بیت المال را بمکد، در حالی که جوانان شایسته تر و متعهد تر و متخصص تر از او نظاره گر اند، چون رابطه و پارت و باند ندارند؟ آیا گمان می کند این گونه نان خوردن، هنر است؟! آیا گمان نمی کند نفرین و آه به حق آنان، برکت را از زندگی او خواهد برد، اگر چه به ظاهر مستخدم دولت و کارمند است و حقوق دارد و ولو حقوق قابل توجه، ولی زندگی اش بی برکت خواهد شد؟ آیا به عواقب کار خود نمی اندیشد؟

💥 مسئولانی که به دلیل لابی و یا منافع گروهی خاص و یا به دلیل بی خردی و کم خردی یا جهل یا به هر دلیل دیگر، مصوبات رانتی را نهایی می کنند، آیا فکر می کنند به کشور خدمت می کنند یا ظلم و خیانت؟! فکر نمی کنند موجب دلزدگی جوانان شایسته و متعهد و زحمت کشی می شوند که از این مصوبات بی بهره اند و افراد رانتی ولو با رانت قانونی، وارد سیستم می شوند و جای آنها را اشغال می کنند و ای بسا فاقد صلاحیت های تخصصی اند؟

💥 مسولانی که متوجه این رانت ها هستند، یا به آنان تذکر داده می شود، اما اقدام جدی و جهادی برای حذف آن نمی کنند، گمان نمی کنند خداوند آنها را به شدت مواخذه خواهد کرد؟ تو که قدرت و موقعیت داشتی برای حذف این مقررات غیرشرعی و برخورداری های به شدت ناعادلانه، پس چرا اقدام نکردی؟؟!!

🔥🔥یک نمونه رانت قانونی وحشتناک: ماده ۲۱۷ قانون مالیات های مستقیم. بروید گزارش دیوان محاسبات در دهه نود را بخوانید که تنها چند مدیر وزارت اقتصاد و دارایی به پول امروز چند ده میلیارد تومان پاداش گرفته اند فقط در یک سال !!! بماند حقوق های عجیب و غریب و در مجموعه های نفتی و ... که حسابش با کرام الکاتبین است.

📢 و ما علینا الا البلاغ/علیه توکلت و الیه انیب
👇👇👇👇👇

@drtaherhabibzadeh

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

27 Apr, 20:12


💥 مصوبات رانتی به حیثیت نظام لطمه جدی می زند:💥

یکی از مصوباتی که به حیثیت نظام لطمه زده و می زند، مصوبه تبدیل وضعیت وابستگاه برخی ایثارگر به رسمی است!!! تصور کنید فردی فقط شش ماه جبهه رفته باشد (و نه جانباز یا اسیر یا از تبار شهید)، می تواند با استفاده از این مصوبه، همسر و فرزندانش به مستخدم رسمی دولت تبدیل شوند و فقط صلاحیت عمومی احراز می شود. چه خبره؟ ۶ تا شهید نداده است که، فقط ۶ ماه جبهه رفته. این یک رانت کاملا قانونی و مافیایی است. طرف یک سال کار قراردادی مانند رانندگی یا آبدارچی یا نگهبانی، در یک نهاد دولتی کرده، آن هم با رانت و سفارش و پارتی (!)، و الان با این مصوبه مستخدم رسمی می شود! تخصص هم لازم نیست! نه آزمونی و نه چیزی؛ این گونه قانونگذاری، ظلم است و خلاف قانون اساسی و تامین کننده منافع عده خاصی.

🌴 اول - در عجبم چنین مصوباتی چگونه از تایید شورای نگهبان رد شده است ، در حالی که قانون اساسی سراسر از عدالت، فرصت برابر، عدم تبعیض سخن می گوید؟ آن وقت با این مصوبه که از همین دو سه سال پیش اجرا می شود بساط یک رانت بزرگ فراهم شده است آن هم از بیت المال. طرف یک پست نازل در سیستم داشته است، اینک با یک برگ جبهه به مستخدم رسمی تبدیل می شود!

🌴دوم - حتی اجرای صحیح این مصوبه بین اهالی ایثارگر با تبعیض روبروست. برخی شان می توانند استفاده کنند به دلایلی، و برخی شان نمی توانند. برخی شان فقط به خاطر چند روز جبهه کم تر، نمی توانند.

🌴سوم - گاهی می بینید فردی که با این مصوبه وارد سیستم شده، آن هم به صورت استخدام رسمی، و بدون تخصص (!)، سوابق فرد نشان می دهد با نظام زاویه دارد، و کمترین نسبت با مقوله ایثارگری دارد؛ چگونه صلاحیت عمومی چنین فردی احراز شده است! چه کسی ممیزی کرده است؟

🌴چهارم - این گونه مصوبات موجب می شود افراد متعهد و متخصص که نمی توانند در جای شایسته شان خدمت کنند، چون نه رانت دارند و نه سفارش و نه پارتی، از رفتار حاکمیت در عدم فراهم کردن بستر استخدام شایسته ها و بایسته ها نالان شوند و حتی گاهی دلسرد. وقتی که شایسته سالاری نباشد خاصه اگر قانون های رانتی در جریان باشد، این تبعات بدیهی است.

🌴این انتقاد جدی، نافی قدر شناسی ما از جامعه ایثارگران نیست. اما تشکر از ایثارگران با پهن کردن رانت قانونی از جیب آحاد مردم و بیت المال، محقق نمی شود و بلکه مردم را از کسانی که از این رانت قانونی استفاده می کنند و نیز از سیستمی که چنین رانتی را به نتیجه رسانده است، دل زده می کند، در حالی که افراد شایسته و متعهد و متخصص، تماشاگرند.

🔥از سفره فردی که با رانت و سفارش، از بیت‌المال مسلمین بر خود طرفی بسته، حتی اگر تشنه باشم، جرعه ای آب نمی خورم.

عاقبت با متقین است.
🌴🌴🌴🌴🌴

@drtaherhabibzadeh

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

17 Apr, 18:54


☀️به مناسبت عملیات غرورانگیز *وعده صادق* دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق علیه‌السلام نشست علمی برگزار می کند:

🚀 *عملیات پهبادی-موشکی وعده صادق:
از منظر حقوق بین الملل، روابط بین الملل و علوم سیاسی*

با حضور اساتید:
🌱 *دکتر توکل حبیب زاده*
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) (استاد حقوق بین الملل)

🌱 *دکتر سیدنصرالله ابراهیمی*
عضو هیات علمی دانشگاه تهران (استاد حقوق)

🌱 *دکتر حسین محمدی سیرت*
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) (استاد علوم سیاسی)

🌱 *دکتر فتاح احمدی*
استاد حقوق بین الملل با سوابق دیپلماتیک

🍃دبیر علمی:
*دکتر طاهر حبیب زاده*
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) و معاون پژوهشی دانشکده

*زمان:* یکشنبه شب ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۲۰

🏠 *مکان:* دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، سالن شهید مطهری ره

*حضور برای عموم آزاد است.*

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

12 Apr, 12:01


ادامه👇
بسیار سادگی است تصور کنیم وضعیت بی حجابی به این راحتی قابل کنترل و اصلاح است. این خط و این نشان

وقتی دو دهه پیش شل حجابی رواج پیدا می کرد و کسی هم از مردم عادی و نهادهای مسئول آنطور که باید، ککش نمی گزید، باید منتظر این روزها هم می بود...

وضعیت امروز‌ از جمله تاوان و مجازات عمومی سال ها بی توجهی عام و‌ خاص به معضل شل حجابی است که رسید به بی‌حجابی و سپس کشف حجاب.

یک عزم جدی و مستمر به معنی واقعی کلمه در همه نهادهای حاکمیت مرتبط با حجاب که ظاهراً 25 نهاد هستند می طلبد تا کمی اوضاع را کنترل کند.

*با سیبل کردن نیروی انتظامی کاری پیش نمی رود.*

ابتدا هم باید دولت و نهادهای حاکمیتی یا تحت نظارت حاکمیت مانند بانک های خصوصی از خودش شروع کند بدون ذره ای تعارف. بروید ببینید حجاب در ادارات چگونه است؟

🌴رعایت حجاب یک‌ امر قانونی است. اگر کسی به شرع هم مقید نیست، می بایست به قانون تمکین کند.

🔥برای بانوانی که به خدا و قرآن‌ و پیامبرش اعتقاد دارند: خدا می داند باطن عمل زنانی که جاهلانه یا عامدانه حجاب شرعی را رعایت نمی کنند، چگونه است... حداقل به خاطر خودمان، بترسیم از عذاب الهی.🔥

🌱🌱🌱🌱
@drtaherhabibzadeh

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

10 Apr, 15:35


https://eitaa.com/drtaherhabibzadeh/1241

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

14 Mar, 22:13


دیدار اعضای تیم دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام با سفیر جمهوری اسلامی ایران

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

14 Mar, 22:13


دیدار اعضای تیم دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام با سفیر جمهوری اسلامی ایران
اعضای تیم دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام که به همراه استاد خود برای شرکت در آزمون موسوم به «موت کورت» در خصوص شبیه سازی دیوان دادگستری اتحاديه اروپا به روسیه سفر کرده‌اند، در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ با دکتر «کاظم جلالی»، سفیرجمهوری اسلامی ایران دیدار وگفتگو کردند.
در این دیدار دکتر «حبیب زاده»، استاد دانشگاه امام صادق علیه‌السلام و رئیس گروه دانشجویان اعزامی این دانشگاه، گزارشی از برنامه سفر دانشجویان ایرانی و نحوه شرکت در مسابقات دانشجویی ارائه کرد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران ضمن تشریح آخرین وضعيت روابط دوجانبه در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، علمی و دانشگاهی و ضرورت استفاده از ظرفیت‌های روابط دو کشور، برای آنان آرزوی موفقیت در آزمون شبیه سازی دیوان بین المللی دادگستری اتحادیه اروپا نمودند.
آزمون بین المللی مذکور با شرکت نمایندگان دانشجویان کشورهای فدراسیون روسیه، هند، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان و نمایندگان دانشجویان سایر کشورها از تاریخ ۲۶ تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ در مسکو برگزار می گردد.
این مسابقات به دعوت آکادمی تجارت خارجی روسیه وابسته به وزارت توسعه خارجی این کشور در زمینه تحریم و شبیه سازی دیوان دادگستری اتحاديه اروپا در مسکو صورت می گیرد.

🌎بخش رسانه و دیپلماسی عمومی سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

23 Feb, 15:25


نشست علمی: مسأله انتساب در عملکرد هوش مصنوعی

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

17 Feb, 13:57


.

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

08 Feb, 08:11


ثبت نام شروع شد...

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

08 Feb, 08:11


09373710114

پیام رسان ایتا

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

10 Jan, 01:44


☀️ هوش مصنوعی و پیش بینی زمان مرگ آدم ها به گریز به «قضَىٰ أَجَلًا ۖ وَأَجَلٌ مُسَمًّى عِنْدَهُ ۖ»

طاهر حبیب زاده (IT Law, PhD)

👇👇👇👇

https://eitaa.com/drtaherhabibzadeh/1120

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

10 Jan, 01:44


جعاله عقد است یا ایقاع؟ رویکردی نو در پرتو تاثیر اراده ها با تفکیک مرحله «ایجاد» عمل حقوقی از مرحله «تاثیر» عمل حقوقی تعهد یکجانبه الزام آور قابل رجوع قرابت با نظریه promissory estoppel در حقوق انگلستان
👇👇👇👇
https://eitaa.com/drtaherhabibzadeh/1116

دکتر طاهر حبیب زاده🌱پژوهشگر حقوق؛ بنیادین زبان

30 Dec, 15:53


🏆مجموعه گام های بنیادین در متون حقوقی انگلیسی بعنوان برگزیده ۲۴مین دوره جشنواره پژوهشی دانشگاه امام صادق علیه السلام انتخاب شد.

ششم دی ماه در مراسم اختتامیه دوره بیست و چهارم جشنواره پژوهشی دانشگاه، از *جناب آقای دکتر طاهر حبیب زاده* مولف مجموعه کتب گام های بنیادین در متون حقوقی انگلیسی، قدردانی به عمل آمد و اثر ایشان بعنوان کتاب برتر انتشارات تقدیر گردید.

دكتر طاهر حبيب‌زاده، دانش‌ آموخته كارشناسی ارشد حقوق تجارت بين‌الملل و دكتري حقوق فناوري اطلاعات از دانشگاه منچستر انگلستان، دوره پاياني زبان را در دانشگاه UCL گذرانده‌اند و آثارشان برگزيده بخش حقوق جشنواره بين المللي فارابي در علوم انساني نیز شده است.

👌مجموعه آثار «بنيادين» به عنوان محصول تجربه عملي و نظري مولف و به دنبال آن است كه با استفاده از منابع معتبر و شيوه صحيح، از همان ابتدا زبان آموز را با دنياي واقعي زبان عمومي و تخصصي حقوق و در هر چهار مهارت خواندن، نوشتن، شنيدن و صحبت كردن به انگليسي درگير كند تا بتواند در گذر زمان، سطح زبان انگليسي خود را به صورت اصولي از پايه تا پيشرفته ارتقا دهد و ترديد و ترس از مواجه‌شدن با آثار تاريخي و ارتباطات فرامرزي را براي هميشه از بين ببرد. تحول اساسي در سطح زبان انگليسي زبان‌آموز، با تسلط بر محتوي اين مجموعه بنيادين، تضمين خواهد شد.

2,931

subscribers

2,396

photos

191

videos