مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆 @dr_sadipour Channel on Telegram

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

@dr_sadipour


دکتر اسماعیل سعدی پور (بیابانگرد) استاد دانشگاه علامه طباطبایی.
مرکز روان شناسی و مشاوره شمیم زندگی:
سعادت آباد. بین خ ۲۳ و ۲۵. پلاک ۳۲. ط ۲
۸۸ ۶۸ ۷۵ ۹۹
۰۹۳۹ ۱۴۸ ۷۰ ۵۳

مرکز روان شناسی شمیم زندگی (Persian)

با ما همراه باشید در جاده بهبود روانی و شادابی! آیا به دنبال بهبود روانی و روحی هستید؟ آیا نیاز به مشاوره دارید؟ اگر پاسختان بله است، پس مرکز روان شناسی شمیم زندگی منتظر شماست! این مرکز توسط دکتر اسماعیل سعدی پور (بیابانگرد)، استاد دانشگاه علامه طباطبایی تاسیس شده است. با داشتن تجربه‌ی بیش از ۲۰ سال در زمینه‌ی روان‌شناسی و مشاوره، این مرکز به شما کمک می‌کند تا به بهترین نسخه‌ی خود برسید. محل مرکز در منطقه‌ی سعادت آباد واقع شده و آدرس دقیق آن بین خیابان ۲۳ و ۲۵، پلاک ۳۲، طبقه ۲ است. برای اطلاعات بیشتر و یا رزرو وقت مشاوره، می‌توانید با شماره‌های ۸۸۶۸۷۵۹۹ یا ۰۹۳۹۱۴۸۷۰۵۳ تماس بگیرید. با ما همراه شوید تا زندگی شاد و پر معنا تری را تجربه کنید!

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

27 Oct, 13:48


قلعه خودت را بساز!

🔴از میان سه سناریو زیر کدامیک بیشتر آزارت می دهد؟

🟩حقوق دوستانت افزایش پیدا کند و حقوق تو ثابت بماند.
🟦حقوق تو و دوستانت ثابت بماند.
🟫میانگین حقوق دوستانت کاهش بیابد، حقوق تو هم همینطور.

🟠اگر پاسخ تان گزینه ۱ است، نگران نباشید، کاملا نرمال است: شما هم یکی دیگر از قربانیان حسادت هستید.

🟡این یک قصه روسی است: کشاورزی یک چراغ جادو پیدا می کند و لمسش می کند. از بین ابرها یک جن ظاهر می شود و وعده می دهد که یک آرزوی او را برآورده می کند‌ کشاورز می گوید: همسایه من یک گاو دارد و من ندارم. دوست دارم گاوش بمیرد.
مشابه چنین تفکری حتما در مقطعی از زمان برایمان پیش آمده است.

🟣این مساله زنجیره ای از رفتارهای غیرمنطقی را به همراه دارد. دیگر به او کمک نمی کنید، در برنامه هایش سنگ می‌اندازید و حتی ممکن است لاستیک ماشینش را پنچر کنید! چه بسا زمانی که موقع اسکی پایش می شکند، مخفیانه شادی کنید!

بالزاک می گوید: حسادت احمقانه ترین عادت بد است چون حتی یک مزیت هم ندارد. با حسادت نسبت به کسانی که به لحاظ سن، شغل و محل سکونت با ما یکسان اند ابراز نفرت می کنیم. ارسطو این را می دانست و می گفت: " کوزه‌گران به کوزه‌گران حسادت می کنند."

چگونه حسادت را مهار کنیم؟

اول از همه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. دوم دایره توانایی تان را پیدا کنید و خودتان را از آن پر کنید. موقعیتی را برای خودتان خلق کنید که در آن بهترین هستید. مهم نیست حوزه مهارتتان چقدر ‌کوچک باشد، مهم اینست که پادشاه قلعه خودت هستی.
📖 هنر شفاف اندیشیدن
👤 رولف دوبلی
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

23 Oct, 10:38


هوش هیجانی
به روایت استاد خسرو شکیبایی
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

22 Oct, 13:52


داستان حکمت آموز
بودا و چوب
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

15 Oct, 09:26


چطور با همسرم برخورد کنم؟
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

10 Oct, 20:44


تنهایی یا احساس تنهایی
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

10 Oct, 12:11


آنچه آدم‌ها را درڪنار هم نگه می‌دارد،
شباهت‌هایشان نیست،
بلڪه درک و شعور آن‌ها،
نسبت به تفاوت‌هایشان است.

👤 اُشو
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

06 Oct, 17:53


لذت بردن را به فرزندتان یاد بدهید

لذت غذا خوردن
لذت به خواب رفتن
لذت مطالعه کردن
لذت آشپزی
لذت ورزش کردن
لذت حرف زدن
لذت شنیدن صدای پرنده
لذت دیدن ابرهای زیبا در آسمان
لذت دویدن،
لذت بیرون رفتن
لذت خرید کردن و...
لذت کار کردن

در یک کلام لذت بردن از فعالیتهای روزمره زندگی...
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

29 Sep, 14:59


9 نشانه عاشق شدن :

1- ذهنتان درگیر می‌شود.
فکر نکردن به کسی که عاشق او هستید دشوار و غیرممکن است.
2- ندیدن عیب ها و رفتارهای بد فرد مقابل.
زمانی که عاشق می‌شوید تمرکزتان روی ویژگی های مثبت فرد مقابل است و ویژگی های منفی او را به سختی می‌بینید.
3- میخواهید او از همه چیز مطلع باشد.
هر اتفاق خوب یا بدی می‌افتد دوست دارید او اولین نفری باشد که متوجه آن میشود.
4- سعی میکنید بیشتر دیده شوید.
وقتی عاشق میشوید دوست دارید ظاهر بهتری داشته باشید.
5- آینده را با او تجسم میکنید.
6- ممکن است در خودتان تغییراتی مطابق علایق فرد مقابل ایجاد کنید.
7- هر لحظه اشتیاق بیشتری برای دیدن او دارید.
8- تمرکز برایتان دشوار میشود.
9- ناخودآگاه جذب چشمان او میشوید.
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

22 Sep, 07:06


■لطفاً برای بچه‌های ما شعر بخوانید، به آن‌ها موسیقی بیاموزید، بگذارید با هم آواز بخوانند، اجازه بدهید همه با هم فقط یک نقاشی بکشند تا همکاری را بیاموزند، بگذارید وقتی خوابشان می آید بخوابند و وقتی مغزشان نمی‌کشد یاد نگیرند. لطفاً بچگی را از کودکان ما نگیرید. اجازه بدهید خودشان ایمان بیاورند، دین را در مغز آنان تزریق نکنید، فرصت ایمان آزادنه و آگاهانه را از آنان نگیرید، زبان‌شان را برای نقد آزاد بگذارید، آنان را از وحشت آنچه شما مقدس می‌پندارید به لکنت زبان نیندازید. گذارید خودشان باشند و از اکنون نفاق را و ریا را در آن‌ها نهادینه نکنید.

□اکنون که شما و ما و فرزندان ما همگی اسیر یک نظام آموزشی فرسوده هستیم، دستکم هوای هم را داشته باشیم، نداشته‌ها و تنگناها و غم‌ها و عقده‌های خود را به کلاس‌ها نبرید. ترا به خدا در کلاس‌های‌تان خدایی کنید نه ناخدایی. شاید خدا به شما و ما رحم کند و از این زندان‌ خودساخته رهایمان سازد.
[محسن رنانی ۳۱ شهریور ۱۳۹۶]
----------

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

22 Sep, 07:06


*فردا اول خلقت است!*

🖊️دکتر محسن رنانی
*نشر:* گاهنامه مدیر
■فردا اول مهر است. و برای من از وقتی مطالعاتم را به سوی «کودکی و توسعه» برده‌ام، دیگر اولِ مهر، اولِ مهر نیست، اول خلقت است. همه چیز از اول مهر آغاز می‌شود. سرنوشت یک ملت، اقتدار یک ملت، رفاه یک ملت، دین یک ملت، دموکراسی یک ملت، آزادی یک ملت و عدالت یک ملت، از اول مهر آغاز می‌شود. همان‌گونه که در طبیعتِ زمین، همه چیز از مهر آسمان شروع می‌شود و بدون خورشید، طبیعت زمین عقیم خواهد ماند، در جامعه انسانی نیز همه چیز از مهر شروع می‌شود. ماه مهر آغاز کشت‌وکار در مزرعه‌ی وجود کودکانی است که اگر در دلشان مهر بکاریم، سرنوشت‌مان مهر‌آگین خواهد شد.

□فردا رئیس جمهور به مدرسه می‌رود و زنگ اول مهر را می‌زند. اما نه رئیس جمهور می‌داند و نه دیگر یارانش، و نه دیگرانی که خود را متولیان این دیار می‌دانند که مدرسه‌ها مان زنگ زده است، که کتابهامان زنگ زده است، که معلمانمان زنگ زده‌اند، که مغزهامان زنگ زده است، و این روزها از دل‌های ما نیز بوی زنگ زدگی می آید. چه حکایتی است! رئیس جمهوری که بیشتر اعضای هیات دولتش زنگ زده‌اند،‌ باید زنگ اول مهر را بزند. ما نسل آدم‌های زنگ زده‌ای هستیم که می‌خواهیم کودکانی را که جنسشان از طلاست، صیقل دهیم و پرداخت کنیم.

●از فردا ۱۳ میلیون زندانی را صبح به صبح راهی زندان‌های زنگ زده می‌کنیم و به دست زندان‌بان‌های زنگ زده می‌سپاریم. فقط اقتصاد ما نیست که درمانده‌ی سیاستمداران زنگ زده شده است، کودکان ما نیز زندانی زنگ زدگی‌های ما شد‌ه‌اند. نظام آموزشی ما یک نظام مکانیکی فرسوده و زنگ زده است که هی پیچ و مهره‌هایش را روغن می‌زنیم بلکه چند گام دیگر دوام بیاورد. آن هم در عصری که نظام‌های آموزشی ارگانیک به پایان خود می‌رسند و عصر نظام‌های آموزشی کاتالیک فرا رسیده است.

○وقتی برای وزیر پیشین آموزش و پرورش توضیح دادم که چرا می‌گویم عقب‌ماندگی ما ریشه در نظام آموزشی ما دارد و برایش گفتم که چگونه بذر توسعه در مدرسه کاشته می‌شود و اکنون با این شیوه‌های آموزشی، اگر بذری هم در درون کودکان باشد می‌خشکانیم.؛گفت این‌ها حرف‌های مهمی است که باید همه وزرا بشنوند. اما بیچاره هرچه تلاش کرد نشد که این بحث را به هیات دولت ببرد. و بعدها پیام داد که الان دغدغه دولت، آموزش نیست. راست هم می‌گفت دولت الان باید نیمی از انرژی خود را صرف تامین حقوق آخر ماه کارمندان و بازنشستگان و پرداخت یارانه‌ها کند و بقیه انرژی‌اش را هم صرف مراقبت از لنگ پاهایی بکند که برایش می‌بندند، پس دیگر نوبت به نگرانی نسبت به آموزش و پرورش نمی‌رسد.

■آی معلم‌های عزیز، ما می‌دانیم که شما در این زنگ زدگی بی تقصیرید. شما هم در دام یک نظام تدبیر زنگ زده، گرفتار شدید و زنگ زدید، اما شما مراقب کودکان ما باشید مبادا آنان زنگ بزنند. 

□باور کنید مشق شب شیوه ای زنگ زده است، باور کنید املا مغز کودکان ما را زنگ زده می‌کند، باور کنید ارزیابی کودکان بر اساس نمره، سمی است که شخصیت کودکان ما را زنگ نمی‌زند بلکه متلاشی می‌کند، باور کنید رقابت‌هایی که بر سر نمره ایجاد می‌کنید از ترکش‌های جنگی مخرب‌تر است. لطف کنید دیگر به کودکان ما درس ندهید. ما چهل سال است بخش اعظم جوانانمان را درس دادیم و به دانشگاه فرستادیم، اما همه چیز بدتر شد. تصادفات رانندگی‌مان بیشتر شد، ضایعات نان‌مان بیشتر شد، آلودگی‌ هوای‌‌مان بیشتر شد، شکاف طبقاتی‌مان بیشتر شد، پرونده‌های دادگستری‌مان بیشتر شد، تعداد زندانیان‌مان بیشتر شد و مهاجرت نخبگانمان بیشتر شد. پس دیگر دست از درس دادن بردارید.

●آموزش کودکان ما ساده است .ما دیگر به دانشمند نیازی نداریم .ما اکنون دچار کمبود مفرط آدم‌های توانمند هستیم. پس لطفاً به کودکان ما فقط زندگی کردن را یاد بدهید. به آن‌ها گفت‌وگو کردن را، تخیل را، خلاقیت را، مدارا را، صبر را، گذشت را، دوستی با طبیعت را، دوست داشتن حیوان را، لذت بردن از برگ درخت را، دویدن و بازی کردن را، رقصیدن و شاد بودن را، از موسیقی لذت بردن را، آواز خواندن را، بوییدن گل را، سکوت کردن را، شنیدن و گوش دادن را، اعتماد کردن را، دوست داشتن را، راست گفتن را و راست بودن را بیاموزید.

○باور کنید اگر بچه‌های ما ندانند که فلان سلسله پادشاهی کی آمد و کی رفت، و ندانند که حاصل ضرب ۱۱۴ در ۱۱۴ چه می شود، و ندانند که با پای چپ وارد دستشویی شوند یا با پای راست، هیچ چیزی از خلقت کم نمی‌شود؛ اما اگر آن‌ها زندگی کردن را و عشق ورزیدن را و عزت نفس را و تاب آوری را تمرین نکنند، زندگی شان خالیِ خالی خواهد بود و بعد برای پر کردن جای این خالی‌ها، خیلی به خودشان و دیگران و طبیعت خسارت خواهند زد.

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

19 Sep, 18:10


تصور کن این تویی
و این زندگیه

@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

19 Sep, 09:13


✍️فردین علیخواه

🖊 افسوس از واژه‌ها


@sokhanranihaa
◽️در رسانه‌ها خواندم که مسافران پرواز‌های خارجی باید ۱۰ یورو عوارض پرداخت کنند. این پول قرار است برای توسعه و ارتقاء خدمات فرودگاهی در فرودگاه‌های بین‌المللی و گسترش زیرساخت‌های فرودگاهی صرف شود. بیایید دسته‌جمعی خوشبین باشیم و آرزو کنیم که صرف شود. مگر در این کشور قرار است چند سال بعد مقام و مسئولی گزارش بدهد که صرف شد یا نشد؟ یا اگر شد در چه بخش‌هایی و برای چه منظورهایی صرف شد؟ بگذریم. نکته قابل تأمل آنکه، پرواز‌های به مقاصد شهرهای زیارتی در کشورهایی نظیر عراق، عربستان و سوریه از این قانون مستثنی شده‌اند.

◽️به عنوان پژوهشگر اجتماعی پرسشی دارم. این مستثنی کردن بر اساس کدام پژوهش میدانی انجام شده است؟ منتشر کنید تا ما هم بهره‌مند شویم. تصمیم‌گیران فکر نکردند که چنین قوانینی ممکن است تبعیض‌آمیز به نظر آید و میان مردم نسبت به یکدیگر قضاوت‌های منفی ایجاد نماید؟ اساسا تصمیم‌گیران از کجا متوجه شدند همه کسانی که به مقاصد زیارتی ‌می‌روند وضع مالی‌شان مانند گروه دیگر نیست و از آنان نباید این 10 یورو را دریافت کرد؟ یا اینکه خواستند به این شکل سفر‌های زیارتی را تشویق کنند؟ یعنی عده‌ای از ایرانیان بگویند حالا که سفر‌های زیارتی عوارض ۱۰ یورویی ندارد به سفر زیارتی برویم. یا خواستند کسانی را که به مقاصدی به جز سفر‌های زیارتی ‌می‌روند به این شکل تنبیه کنید تا دیگر نروند؟ پرسش دیگر آنکه تصمیم‌گیران از کجا متوجه شده‌اند همه ایرانیانی که به شهر‌های زیارتی سفر می‌کنند لزوماً به قصد زیارت به این شهر‌ها ‌می‌روند؟ مثلا کسی با این شهرها تجارت نمی‌کند؟یا در این شهرهاساکن، شاغل و صاحب درآمد نیست؟

◽️در طرف دیگر موضوع هم پرسش‌هایی مطرح است. تصمیم‌گیران از کجا می‌دانند که همه کسانی که به مقاصدی به جز سفر‌های زیارتی ‌می‌روند وضع مالی خوبی دارند؟ پژوهشی انجام شده است؟ مگر همه کسانی که به سفر خارجی می روند مانند اعضای خانواده برخی مقامات هستند که حتما وضع مالی خوبی داشته باشند؟ برای مثال آیا همه والدین سالمند یا بازنشسته‌ای که برای دیدن فرزندشان یه سفر می روند وضع مالی مطلوبی دارند؟ و پرسشی دیگر که شاید زودهنگام و بی‌اساس باشد. پیروان سایر ادیان آسمانی که در مجلس شورای اسلامی نماینده دارند اگر بخواهند برای زیارت به شهرهای زیارتی خارج از کشور بروند چطور؟ مثلا ارمنیان ایرانی اگر بخواهند برای زیارت به کشور ارمنستان بروند هم مستثنی هستند؟ مگر آنان شهروند ایران نیستند؟

◽️آیا در پس چنین تصمیمی تفکیک شهروندان بر اساس «ایمان و اعتقاد» و سبک زندگی وجود داشته است؟ دقیقاً چرا در این قانون شهروندان به دو گروه تقسیم شده‌اند و هزینه ارتقاء و توسعه خدمات فرودگاهی را فقط یک گروه از آنان باید پرداخت کند؟ و این در حالی است که هر دو گروه از آن بهره‌مند خواهند شد. چرا وظیفه گروهی از شهروندان تأمین منابع مالی گسترش زیرساخت‌هاست و وظیفه گروه دیگر نیست؟ معیار وضع مالی بوده است یا وضع اعتقادی؟ برای نمونه مگر حجّاج قرار نیست از این فرودگاهها بهره‌مند شوند؟ چرا آنان نباید مشارکت کنند؟ پرسش دیگر آنکه وقتی تصمیم‌گیران مسائل را این قدر ساده می‌بینند چرا از شهروندانی که به شهر‌های زیارتی داخل کشور سفر می‌کنند عوارض آزادراهی دریافت می‌کنند؟ مگر زیارت با زیارت فرق دارد؟

◽️وقتی به دلیل سیاست‌های اشتباه‌تان نمی‌توانید سرمایه‌گذاری خارجی جذب کنید و مانند کشور‌های همسایه ایران فرودگاه‌هایی باشکوه و استاندارد در شأن ملت و کشور داشته باشید هزینۀ ، البته نه توسعه و ارتقاء خدمات، بلکه نگه داشتن فرودگاه‌ها در وضع نابسامان فعلی را از «شهروندان درجه دو» دریافت نکنید.

پ. ن. در ایران «وفاق» ملی اینگونه ایجاد می‌شود!!! با تقسیم و تفکیک شهروندان! افسوس از کلمات جامعه شناختی‌ و اجتماعی که به گند کشیده شده اند.


.
🆔 @sokhanranihaa
🆔 @fardinalikhah
🆑 #کانال‌سخنرانی‌ها
🌹

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

17 Sep, 10:52


- فرهنگ یعنی: عذرخواهی نشانه‌ی ضعف نیست.
- فرهنگ یعنی: کینه‌ ها وبال گردن خودمان هستند.
- فرهنگ یعنی: لباس گران‌ قیمت نشانه ‌ی برتر بودن نیست.
- فرهنگ یعنی: به جای قدرت صدا، قدرتِ کلاممان را بالاتر ببریم
- فرهنگ یعنی: القاب ناپسند گذاشتن برای دوست، نشان صمیمیت نیست
- فرهنگ یعنی: هر کتاب یک تجربه است، تجربه هایمان را به اشتراک بگذاریم
- فرهنگ یعنی: وجدان کاری داشته باشیم.
- فرهنگ یعنی: چشم و هم چشمی را کنار بگذاریم.
- فرهنگ یعنی: تفاوت نسل ‌ها را درک کنیم
- فرهنگ یعنی: آزادی ما نباید مانع آزادی دیگران شود.
- فرهنگ یعنی: به دیگران زُل نزنیم!
- فرهنگ یعنی: برای دیگران دعا کنیم
- فرهنگ یعنی: به اندازه از دیگران سوال بپرسیم تا دروغ نشنویم
- فرهنگ یعنی: در دورهمی ها کسی را سوژه ی غیبت کردنمان قرار ندهیم
- فرهنگ یعنی: در جمع از کسی سوال شخصی نپرسیم
- فرهنگ یعنی: کتاب بخوانیم...
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

09 Sep, 16:02


🎓آخرین مهلت ثبت نام 🎓
کارگاه  تربیت پژوهشگر  کیفی

🟢مدرس:
🟣دکتر اسماعیل سعدی پور
🟢استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی

🟣مدت دوره : ۱۲ ساعت
🟢روزهای برگزاری : ۲۱ و ۲۲ و ۲۳ شهریور ماه از ساعت ۱۶ الی ۲۰

🟣دریافت گواهی پایان دوره از دانشگاه تهران به صورت دو زبانه

🟢شهریه دوره : ۸۵۰ هزار تومان
🟣 ۲۰ درصد تخفیف، ویژه دانشجویان و یا فرهنگیان گرامی. (پرداختی ۶۸۰ هزار تومان)

🟢دوره به صورت غیرحضوری، آنلاین و آفلاین برگزار می‌شود.
🟢سرفصل های دوره :

_ تفاوت تحقیق کمی و کیفی
_ مشاهده
_ مصاحبه عمیق
_ روش شناسی کیو
_ دلفی
_ گروه متمرکز
_ تحقیق زمینه ای
_ تحقیق ترکیبی
_ تجزیه و تحلیل داده های کیفی

لینک ثبت نام: 👇

https://psyravanchi.ir/course/qualitative-research/

برای کسب اطلاعات بیشتر(قیمت دوره ، شرایط، سرفصل ها و ...) به لینک بالا مراجعه کرده یا با شماره های زیر تماس حاصل نمایید.👇

🟢 شماره‌های تماس:
09378487718
09208487718
تیمورنیا
09378484418
روحانی

آیدی تلگرام پاسخگوی شما: 🔵
https://t.me/Psyravanchi_admin
https://t.me/ravanchi_admin

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

06 Sep, 09:42


قانون ۱۵ دقیقه چیست ؟

این قانون به قدرت تغییرات کوچک اشاره داره!

🫧ساموئل اسمایلز ، مولف کتاب اخلاق و اعتماد به نفس، بر این اعتقاده که تکرار کارهای کوچیک نه تنها شخصیت انسان رو میسازه بلکه میتونه شخصیت ملت ها رو هم تعیین کنه!

• اگه روزی ۱۵ دقیقه رو صرف خودسازی کنی در پایان یک سال، تغییر ایجاد شده در خودت رو به خوبی احساس میکنی.

• اگه روزی ۱۵ دقیقه از کارهای بی اهمیت خودت کم کنی، ظرف چند سال موفقیت نصیبت خواهد شد!

• اگه روزی ۱۵ دقیقه رو به یادگیری زبان اختصاص بدی از هفته ای یک بار کلاس زبان رفتن بهتره.

• اگه روزی ۱۵ دقیقه رو به پیاده روی سریع اختصاص بدی از هفته ای چند بار به باشگاه ورزشی رفتن، نتیجه ی بهتری میگیری!

•  اگه روزی ۱۵ دقیقه مطالعه کنی و سلول های خاکستریت رو درگیر کنی؛ به پیشرفت های بزرگی در یادگیری دست پیدا میکنی.

زیبایی روش یا قانون ۱۵ دقیقه هم
در اینه که انقدر کوتاه هست که هیچ وقت به بهانه ی این که وقت نداری به تاخیر نندازیش!
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

05 Sep, 04:06


ﭘﺴﺮ ﮔﺎﻧﺪﯼ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﺪ: ﭘﺪﺭﻡ ﮐﻨﻔﺮﺍﻧﺲ ﯾﮏ ﺭﻭﺯﻩ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ ﺩﺍﺷﺖ، ﺍﺯ ﻣﻦ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻬﺮ ﺑﺮﺳﺎﻧﻢ، ﻭﻗﺘﯽ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺭﺳﺎﻧﺪﻡ ﮔﻔﺖ: ﺳﺎﻋﺖ ۵ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﻣﻨﺘﻈﺮﺕ ﻫﺴﺘﻢ .

ﻣﻦ ﺍﺯ ﻓﺮﺻﺖ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻡ و ﺑﺮﺍﯼ ﺧﺎﻧﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﮐﺮﺩﻡ. ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ ﺑﺮﺩﻡ، ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﻤﺎ ﺭﻓﺘﻢ، ﺳﺎﻋﺖ ۵:۳۰ ﯾﺎﺩﻡ ﺁﻣﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﺪﺭ ﺑﺮﻭﻡ!! ﻭﻗﺘﯽ ﺭﺳﯿﺪﻡ ﺳﺎﻋﺖ ۶:۰۰ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ!! ﭘﺪﺭ ﺑﺎ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﺮﺍ ﺩﯾﺮ ﮐﺮﺩﯼ؟! ﺑﺎ ﺷﺮﻣﻨﺪﮔﯽ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﮔﻔﺘﻢ: ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺣﺎﺿﺮ ﻧﺒﻮﺩ، ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪﻡ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻤﺎﻧﻢ! ﭘﺪﺭﻡ ﮐﻪ ﻗﺒﻼ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺖ: «ﺩﺭ ﺭﻭﺵ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﻦ ﺣﺘﻤﺎ ﻧﻘﺼﯽ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﻻﺯﻡ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ “ﺭﺍﺳﺖ” ﺑﮕﻮﯾﯽ!!» ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺑﻔﻬﻤﻢ ﻧﻘﺺ ﮐﺎﺭ ﻣﻦ ﮐﺠﺎﺳﺖ؟ ﺍﯾﻦ ﻫﺠﺪﻩ ﻣﺎﯾﻞ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺧﺎﻧﻪ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﻡ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ باره ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ!! ﻣﺪﺕ ﭘﻨﺞ ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻧﯿﻢ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﺵ ﺍﺗﻮمبیل ﻣﯽ ﺭﺍﻧﺪﻡ ﻭ ﭘﺪﺭﻡ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺩﺭﻭﻍ ﺍﺣﻤﻘﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻏﺮﻕ ﺩﺭ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﻭ ﺍﻧﺪﻭﻩ ﺑﻮﺩ، ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻡ!!
ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﺭﻭﻍ ﻧﮕﻮیم
ﺍﯾﻦ ﻋﻤﻞ ﻋﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺧﺸﻮﻧﺖ ﭘﺪﺭﻡ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻧﯿﺮﻭﻣﻨﺪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺖ ۸۰ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻡ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺪﺍﻥ ﻣﯽﺍﻧﺪﯾﺸﻢ!!
👓
@Dr_asadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

02 Sep, 17:21


 
چرا با وجود پیشرفت در امکانات رفاهی هنوز خوشحال نیستیم؟👇

جان اوت، نویسنده‌ای که درمورد خوشحالی تحقیق می‌کند، انتظارات غیرواقعی را عاملی برای خوشحال نبودن می‌داند.

خوشحالی یا درست‌تر بگوییم "شادکامی شناختی" به معنای انتظارات، استانداردها و چارچوبی است که برای زندگی خودمان داریم.

معمولا این انتظارات بدون آنکه متوجه باشیم، از سوی والدین، مدرسه، جامعه و صدالبته شرکت‌های تبلیغاتی در ما درونی‌سازی _بخوانید تزریق_ می‌شوند!

"اگر از بدن‌تان راضی نیستید، از پکیج لاغری ما استفاده کنید!"

از آنجا که عوامل گفته‌شده می‌توانند استاندارد‌های ما را تغییر داده و سبب خطاهای شناختی شوند، نوعی "دستکاری روانی" به شمار می‌روند؛ چراکه بین آنچه در زندگی واقعی هستیم و آنچه باید باشیم، فاصله عمیقی ایجاد می‌کنند؛ فاصله‌ای که نه با انگیزه تغییر، بلکه با سرخوردگی پُر می‌شود.

Ott, J., & Ott, J. (2020). Cognitive happiness, or the cognitive component of happiness. Beyond Economics: Happiness as a Standard in our Personal Life and in Politics, 45-60.



@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

01 Sep, 19:11


کلامی درخشان از رونالدو
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

31 Aug, 10:44


تکنیک سکوت کردن یکی از تکنیکهای رایج در برخی اختلالات شخصیت مثلا خودشیفته هاست و روش کارشون اینطوریه که در برابر سوال و صحبت شما سکوت کامل میکنن و با نادیده گرفتن حرف شما و عدم پاسخدهی، شرایط رو به نفع خودشون مدیریت میکنند.
آقای جان گاتمن زوج درمانگر معروف به این تکنیک میگن: دیوار سنگی( stone walling).
(همون حالت که ما در زبان فارسی میگیم:
انگار با دیوار صحبت میکردم! از سنگ صدا در اومد از این نه!)
سکوت کردن اینچنینی، یک رفتار پرخاشگرانه، مخرب، آسیب رسان و توهین آمیزه و میتونه روابط رو به سرعت به سمت نابودی ببره!
پس همونطور که هر حرفی رو نباید زد!
هر جایی و  در هر موقعیتی هم نباید سکوت کرد! گاهی نگفتن و توضیح ندادن چیزی بسیار آسیب رسانتر از گفتن واقعیته!
کسانی که در مواقعی که ازشون انتظار میره حرف بزنن و احساسشون رو بروز بدن یا اکشنی داشته باشن اما سکوت میکنند در واقع شروع به دستکاری روانی طرف مقابلشون میکنند.
راهکارش اینه وارد بازیشون نشین و تا میتونید فاصله بگیرید تا در تنهایی و انزوا خودشون رو بازیابی کنند.

شما چند نفر را در اطراف خودتون می شناسین که چنین شخصیتی دارن؟!

@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

24 Aug, 14:08


میدونستید چه ورزشایی طول عمر رو بیشتر میکنن؟
به گفته ایلان ماسک و بر اساس تحقیقاتی که انجام شده این ورزش‌ها تا ۱۰ سال میتونن باعث افزایش طول عمر بشن:

۵. شنا
۴. دوچرخه‌سواری
۳. فوتبال
۲. بدمینتون
۱. تنیس
@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

21 Aug, 20:09


Lifetime
به همین سرعت می‌گذرد

@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

17 Aug, 14:18


پیری می‌تواند ناشی از افزایش و کاهش برخی مولکول‌ها باشد

مطالعه جدید نشان می‌دهد که وقتی به اواسط دهه ۴۰ و اوایل دهه ۶۰ می‌رسیم بدنمان به‌سرعت پیر می‌شود. درمورد پیری خوب یا تدریجی نظرات مختلفی وجود دارد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که بدن ناگهان پیر می‌شود و تغییرات سریع به‌خصوص در حدود ۴۴ سالگی و تغییرات دیگر در ۶۰ سالگی رخ می‌دهند.

طبق پژوهشی که در ۱۴ اوت در مجله «پیری طبیعت» (Nature Aging) منتشر شد، ما پیری را فرایندی ثابت و خطی در زمان در نظر می‌گیریم، اما با توجه به کاهش یا افزایش قابل‌‌توجه انواع خاص مولکول‌های بدن که در اواسط دهه ۴۰ یا اوایل دهه ۶۰ رخ می‌دهند، پیری ممکن است به‌شکل غیر خطی روی دهد.

مایکل اسنایدر، نویسنده ارشد این مطالعه و استاد ژنتیک در دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد، می‌‌گوید که ما فقط به‌شکل تدریجی و در طول زمان تغییر نمی‌کنیم و به نظر می‌رسد که اواسط دهه ۴۰ مانند اوایل دهه ۶۰، صرف‌نظر از اینکه چه دسته‌ای از مولکول‌ها را در نظر می‌گیریم، زمان تغییرات چشمگیر است.

@Dr_Sadipour

مرکز روان شناسی شمیم زندگی👆🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺👆

17 Aug, 06:00


@Dr_Sadipour

1,319

subscribers

4,591

photos

1,431

videos