Iranian Defensive Power @iranian_defensive_power Channel on Telegram

Iranian Defensive Power

@iranian_defensive_power


🇮🇷

Iranian Defensive Power (English)

Are you interested in learning more about the military capabilities of Iran? Look no further than the Iranian Defensive Power Telegram channel! This channel provides valuable insights and updates on Iran's defense strategies, weapons systems, and military exercises. Whether you are a military enthusiast, a researcher, or simply curious about the country's defense power, this channel is the perfect source of information. Stay informed about Iran's latest developments in the defense sector and gain a deeper understanding of the country's defensive capabilities. Join Iranian Defensive Power today and become a part of a community dedicated to exploring Iran's military strength 🇮🇷.

Iranian Defensive Power

21 Oct, 17:47


موشک هایپرسونیک فتاح

• فتاح یا فتاح-۱ به‌عنوان نخستین موشک هایپرسونیک ایران در خردادماه سال ۱۴۰۲ رونمایی شد. این موشک به‌واسطه سرعت پرواز بسیار بالای آن و قدرت مانورهای سنگین‌تر و پیچیده‌تر که ماحصل نصب یک پیشرانه جدید در کلاهک آن است، با هدف غلبه بر سپرهای دفاع ضدموشکی توسعه یافته است.

Faraz | فَــــراز

Iranian Defensive Power

20 Oct, 13:00


پرتابگر ۱۲ فروندی پهپادهای انتحاری شاهین/سنجر، نصب‌شده در فضای جلویی پل فرماندهی ناو البرز

• این پهپاد با برد بیش از ۱۰۰ کیلومتر، در نسخه‌های شناسایی و انتحاری توسعه یافته و از پیشران الکتریکی استفاده می‌کند. ناو البرز پیش از این به پرتابگر ۸ تایی موشک‌های کروز ضدسطحی و سامانه دفاع نقطه‌ای کمند و پکیج کاملِ الکترواپتیکی آن مجهز شده بود و اکنون نیز نخستین ناو نیروی دریایی ارتش است که به پرتابگر ۱۲ تایی وعده داده شده پهپاد سنجر مجهز می‌شود.

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

10 Oct, 20:06


موشک خیبرشکن-۱ در عملیات وعده‌صادق-۲

○ فایل باکیفیت

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

10 Oct, 20:06


موشک خیبرشکن-۱ در عملیات وعده‌صادق-۲

• این موشک ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ رونمایی شد و در همان زمان رونمایی نیز به‌طور انبوه به نیروی هوافضا سپاه الحاق شده بود. خیبرشکن-۱ نخستین عضو خانواده معظم موشک‌های بالستیک فاتح بوده که با برد ۱۴۵۰ کیلومتری خود در زمان رونمایی، قابلیت دسترسی به تمام نقاط سرزمین‌های اشغالی فلسطین را برای ایران فراهم کرد.

• علاوه‌بر این، پیش از خیبرشکن، در میان سوخت جامدهای ایرانی تنها موشک سجیل توانایی دسترسی به اراضی اشغالی را داشت که آن‌هم بیش‌تر جنبه بازدارندگی و راه‌بردی داشت، اما خیبرشکن از ابتدا یک موشک بالستیک تاکتیکی بود که توانایی حجم آتش بالا را برای ایران در حملات دوربرد خود مهیا کرد.

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

06 Oct, 10:33


🇮🇷🫡

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

06 Oct, 10:16


📢اعطای «نشان فتح» به سردار حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه توسط فرمانده کل قوا در پی عملیات درخشان «وعده صادق»

🔹️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده کل قوا طی مراسمی به سردار امیرعلی حاجی‌‌‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی «نشان فتح» اعطا کردند.

🔹️اعطای این نشان به دلیل عملیات درخشان «وعده صادق» انجام شد.

🔹️نشان فتح، به‌عنوان نماد عملیات‌های پیروزمندانه رزمندگان اسلام و فاتحان این عملیات‌ها انتخاب شده است.

🔹️این نشان، از سه برگ درخت نخل و گنبد مسجد جامع خرمشهر و نیز پرچم جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است. ۱۴۰۳/۷/۱۵

💻 Farsi.Khamenei.ir

Iranian Defensive Power

06 Oct, 07:34


● وطن ای هستی من...

Faraz | فَــــراز

Iranian Defensive Power

03 Oct, 19:25


● استقرار، ضدِّاستقرار!

• سایت‌های پدافندهوایی باتوجه به سامانه‌ای که در آن‌ها مستقر می‌شود، الگوی چینش و پترن خاصی دارند و اجزای مختلف سامانه طبق الگو باید در موضع‌های مشخصی مستقر شوند.

• اما در مورد سامانه‌های پدافندی با اجزاء متحرک (پرتابل) پروتکل‌ها متفاوت بوده و اجازه می‌دهد در شرایط اضطراری و مقابله با تهدیدات کور از فاصله نزدیک یا خطر بالقوه عملیات‌های سرکوب پدافند (SEAD)، اجزای سامانه در مدت زمان کم و در بازه‌های زمانی مشخص شده عملیات ضداستقرار را انجام داده و بلافاصله در نقطه ای دیگر از سایت پدافندی عملیات استقرار را انجام دهد.

• در تصاویر ماهواره‌ای ماه گذشته یکی از سایت‌های پدافندی استان اصفهان باتوجه به اتفاقات منطقه و تنش‌های موجود، شاهد اجرای پروتکل مذکور برای جابجایی اجزای سامانه‌ها و همین‌طور تقویت سامانه‌های سایت هستیم.

• این سایت که پیش‌تر محل استقرار سامانه HQ-2 بوده و به‌همین جهت الگوی حلقوی دارد، چندین سال است محل استقرار سامانه پدافندی صیاد نیروی هوافضای سپاه متشکل از سه لانچر موشک صیاد-۲/۳ و رادار نجم-۸۰۲ A است. اما در تصویر جدید شاهد این هستیم که اجزای سامانه صیاد از موضع اصلی پدافند خارج شده و در نقاط دیگر سایت مستقر شده‌اند و همین‌طور رادار پیش اخطار مطلع الفجر-۱، تلار سامانه Tor M-1، تل سام-۶ به‌استعداد پدافندی این سایت اضافه شده اند. که نشان می‌دهد تقویت توان دفاع نزدیک و مقابله با اهداف ارتفاع پست هم مدنظر بوده است.

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

03 Oct, 05:50


● موشک بالستیک عماد در عملیات وعده‌صادق-۲

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

03 Oct, 05:50


● موشک بالستیک عماد در عملیات وعده‌صادق-۲

• موشک بالستیک عماد یک‌موشک سوخت مایع و تک‌مرحله‌ای بوده که از فناوری جدایش و MaRV در کلاهک خود بهره می‌برد. عماد به‌روزترین عضو خانواده شهاب-۳/قدر/عماد بوده که به‌طور گسترده‌ای در رزمایش‌ها و عملیات‌های وعده‌صادق-۱ و ۲ نیروی هوافضا سپاه حضور داشته است.

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

03 Oct, 03:37


● موشک خیبرشکن-۲ در عملیات وعده‌صادق-۲

○ درباره خیبرشکن-۲ بخوانید: لینک

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

02 Oct, 18:07


● ارتقاء سطح حفاظتی محل استقرار آتشبار سامانه پدافند هوایی باور-۳۷۳

• چندماه قبل یک‌آتشبار سامانه باور-۳۷۳ برای اولین به‌صورت مستقر در موضع پدافندی، در تصاویر ماهواره‌ای دیده شد. اما این سوال مطرح بود که محل عملیاتی‌شدن این آتشبار همین موضع پدافندی است یا صرفا برای گذراندن آزمایش‌های راداری در این موضع استقرار‌یافته؟ مخصوصا که هیچ موشکی برروی تلار سامانه بارگذاری نشده بود.

• اکنون با به‌روزرسانی تصاویر ماهواره‌ای این سایت پدافندی نشانه‌هایی دیده می‌شود که اطمینان ایجاد می‌کند این سایت پدافندی به‌عنوان یکی از اولین محل‌های استقرار آتشبار سامانه باور-۳۷۳ تعیین‌شده است.

• تمام اجزاء سامانه که در تصویر ماهواره‌ای پیشین دیده شده بودند (به‌جز یکی از ژنراتورهای برق سامانه)، موقتا به بخش دیگر سایت منتقل شده‌‌اند و بخشی از سایت پدافندی که قبلا سامانه در آن مستقر بود با فنس‌کشی از سایر بخش‌های سایت جدا شده است.

• اما تغییر قابل‌توجه، بارگذاری موشک برروی لانچر سامانه و جایگزین‌کردن نسخه تل لانچر این سامانه (منصوب بر خودروی پنج محوره ذوالجناح) به‌جای نسخه تلار سامانه (منصوب بر خودروی چهار محوره) درحالی‌که نسخه تلار، نسخه به‌روزتر و نهایی لانچر سامانه است.

• از آن‌جا که باور-۳۷۳ یک‌سامانه پدافندهوایی راه‌بردی به‌شمار می‌آید، باتوجه به‌اصول پدافندغیرعامل، سطح حفاظت محدوده استقرار سامانه باور-۳۷۳ در این سایت افزایش پیدا کرده است. از جمله:
محدودکردن دسترسی به‌محل استقرار سامانه با فنس و سیم‌خاردار و تعبیه گیت ورودی ثانویه، علاوه‌بر گیت ورودی اصلی سایت پدافندی؛ با این‌که این محدوده، وسط پادگان حفاظت‌شده نظامی قرار دارد.
ایجاد دیواره‌های بتنی محافظ در محل تعیین‌شده برای اجزاء سامانه تا در مقابل اصابت ترکش یا پرتابه از آن‌ها محافظت کند.

@iranian_defensive_power

Iranian Defensive Power

02 Oct, 08:29


● بارش خشم

• شب گذشته ایران با عملیات موشکی سنگین و سهمگین علیه تاسیسات نظامی صهیونیست‌ها در عمق اراضی اشغالی فلسطین به حملات جنایت‌آمیز رژیم‌صهیونیستی پاسخ داد. در این حمله از موشک‌های بالستیک سوخت مایع قدر و عماد و سوخت جامد خیبرشکن و هایپرسونیک فتاح استفاده شد.

Faraz | فَــــراز