بشارت مسیح @besharatemasih313 Channel on Telegram

بشارت مسیح

@besharatemasih313


فرستادۂ عیسی مسیح، احمد الحسن آمد!

#تحت_اشراف_موسسه_وارثین_ملکوت

بشارت مسیح (Urdu)

بشارت مسیح کانال ایک مذہبی کمیونٹی کانال ہے جو عیسائی ایمانداروں کو ساتھ لانے کا اہم ذریعہ ہے۔ یہ کانال فریاد رساں کرنے کے لیے بنایا گیا ہے تاکہ افراد اپنے ایمان کو مزید مضبوط کر سکیں اور دوسروں کے ساتھ اپنی تجربات اور علم کا تبادلہ کر سکیں۔ nnبشارت مسیح کا مقصد احمد الحسن کی طرف سے عیسائی مسیح کی راہنمائی کرنا ہے اور اس کے تبادلہ خیالات اور سوالات کا حل فراہم کرنا ہے۔ اگر آپ ایک تلاش کنندہ ہیں جو اپنے ایمان میں مزید پختگی حاصل کرنا چاہتے ہیں تو بشارت مسیح کانال آپ کے لیے ایک معقول پلیٹ فارم ہوسکتا ہے۔nnاگر آپ یہ کانال مزید عمیق تجاویز اور فائدے حاصل کرنا چاہتے ہیں تو آپ کانال کو اپنے تلگرام پریمیم میں اپ گرید کرسکتے ہیں۔ صرف ایک چند ہی کلکس میں آپ کو بشارت مسیح کانال کے مختلف قابلیتوں کا استفادہ حاصل ہوگا۔nnتو ابھی ہی بشارت مسیح کانال کو شامل ہو جائیں اور اپنے عیسائی ایمان کو بہتر بنائیں! #تحت_اشراف_موسسہ_وارثین_ملکوت

بشارت مسیح

18 Feb, 04:57


👈ساعتی گذشت و ساره عمیقاً احساس می‌کرد که دلش مطالعۀ آن کتاب را می‌خواهد. به‌سراغ همسرش رفت و از او خواست اجازه بدهد که آن کتاب را دوباره دانلود کرده و بخواند. الیاس با لحن ناامیدانه و با دلخوری گفت: «تو قول داده بودی که تحتِ‌تأثیر سخنان آن مدعی و یارانش قرار نگیری! اما امروز همانند یک مسلمان متعصب صحبت، و از آنان دفاع کردی. ساره، من دوست ندارم تو را از دست بدهم و آرامشی که تا کنون داشته‌ایم از زندگی‌مان برود. فکر کن اصلاً احمد الحسنی وجود ندارد، وهبی نیست که پاسخمان را بدهد، و اصلاً اسم کتاب سیزدهمین حواری به گوشت نخورده است. بیا مثل قبل زندگی کنیم.» الیاس این سخنان را می‌گفت درحالی‌که اشک در چشمانش حلقه زده بود. او‌ حقیقتاً همسر و زندگی‌شان را دوست داشت و اکنون آنها را در معرض از دست‌ دادن می‌دید.

🙃ساره با دل‌سوزی پاسخ داد: «الیاس جان، چرا فکر می‌کنی آرامش زندگی‌مان در خطر است؟! مگر من پس از خواندن کتاب احمد الحسن با تو و زندگی‌مان‌ چه کردم؟! باور کن حتی شوق زندگی‌ام بیشتر شده است. من با مطالعۀ آن کتاب و یادگیری مطالب جدیدی که تا کنون نمی‌دانستم، احساس شادابی می‌کنم. نمی‌دانم چطور بگویم! هر لحظه مشتاق‌تر و سرزنده‌تر از قبل آن را می‌گشایم تا بخوانم و یاد بگیرم. همین! این احساس من چه خطری دارد؟!» ساره با لبخند و به‌آرامی ادامه داد و گفت: «در ضمن، من از اسلام و‌ مسلمانان دفاعی نکردم، الیاس! فقط قبول کن که توضیحات کشیش، آن پاسخ‌ها را می‌طلبید. تو را نمی‌دانم، اما من از جواب‌های او قانع نشدم.»

⚡️الیاس از ساره خواست که صحبت در این باره را تمام کند و به احترام عشق و علاقه‌ای که بینشان است، دیگر درخواست دانلود مجدد کتاب سیزدهمین حواری را نکند و همه‌چیز را فراموش کند؛ البته که هردوی آنها می‌دانستند که در ظاهر این تصمیم‌ گرفته می‌شود، اما حقیقت آن است که فکر احمد الحسن و ادعایش از ذهن آنها پاک نمی‌شود.

این گفت‌وگوی داستانی ادامه دارد ...

📚منابع:

[1] خروج 10:4-16.
[2]حزقیال 4:3-6.


📖صفحه ۲

🔗قسمت هفتم

🔗نشریه شماره 196


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

18 Feb, 04:57


#نشریه_شماره_196
#احمدالحسن_فرستاده_عیسی


💕گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح

🙃قسمت هشتم
✍️به قلم متیاس

💢آیا حجت‌های الهی باید به تمام زبان‌ها مسلط باشند؟

در طول مسیر کلیسا تا منزل، الیاس حتی یک‌کلمه سخن نگفت و سعی می‌کرد حرفی نزند که سبب دلخوری ساره نشود. او پس از ورودشان به خانه، گوشی همراهش را در دست گرفت و به‌سراغ صفحۀ وهب رفت تا او را مسدود کند که دیگر هیچ پیامی از سوی او به آنها ارسال نشود. اما هنگامی که وارد صفحۀ او شد، پیام تازه‌ای از وهب دریافت کرده بود. او برایش نوشته بود:

🗣«از من پرسیدی که آیا احمد الحسن می‌تواند به زبان فارسی و زبان‌های زندﮤ دنیا سخن بگوید؟ پاسخم این است: بله! قطعاً اگر خدا بخواهد، احمد الحسن قادر خواهد بود که نه‌تنها به زبان‌های زندﮤ دنیا که به تمامی زبان‌ها صحبت کند، اما خب اگر تسلط به زبان‌ها را نشانۀ حقانیت شخص مدعی می‌دانی، با موسی چه کنیم که از انبیای بزرگ الهی است، اما نمی‌توانست به هیچ زبانی به شکل روان سخن بگوید و مشکل زبانش با برانگیخته شدن برادرش هارون حل شد تا او به نیابت از ایشان سخن بگوید؟ همان‌طور که می‌دانی آیات مربوط به لکنت زبان موسی بسیار است و برای کوتاهی پاسخ به همین آیات بسنده می‌کنم:

🔅(پس موسی به خداوند گفت: «ای خداوند، من مردی فصیح نیستم، نه در سابق و نه از وقتی که به بندﮤ خود سخن گفتی، بلکه لکنت زبان دارم و کندزبان هستم.»* خداوند گفت: «کیست که زبان به انسان داد، و گنگ و کر و بینا و نابینا را که آفرید؟ آیا نه من که یهوه هستم؟* پس الآن برو و من با زبانت خواهم بود، و هرچه باید بگویی تو را خواهم آموخت.»* گفت: «استدعا دارم، ای خداوند که بفرستی به دست هرکه می‌فرستی.»* آنگاه خشم خداوند بر موسی مشتعل شد و گفت: «آیا برادرت، هارون لاوی را نمی‌دانم که او فصیح‌الکلام است؟ و اینک او نیز به استقبال تو بیرون می‌آید، و چون تو را بیند، در دل خود شاد خواهد گردید.* و بدو سخن خواهی گفت و کلام را به زبان وی القا خواهی کرد، و من با زبان تو و با زبان او خواهم بود، و آنچه باید بکنید شما را خواهم آموخت.* و او برای تو به قوم سخن خواهد گفت، و او مر تو را به‌جای زبان خواهد بود، و تو او را به‌جای خدا خواهی بود.»). [1]

حال می‌خواهی چه کنی؟! موسی را انکار می‌کنی، چون حتی به زبان خودش نیز نمی‌توانست سلیس و‌ روان سخن بگوید؟
یا این آیات را در کتابِ حزقیال خوانده‌ای؟

«و مرا گفت: «ای پسر آدم، بیا و نزد خاندان اسرائیل رفته، کلام مرا برای ایشان بیان کن.* زیراکه نزد امت غامض‌ زبان و ثقیل ‌لسان فرستاده نشدی، بلکه نزد خاندان اسرائیل.* نه نزد قوم‌های بسیار غامض زبان و ثقیل لسان که سخنان ایشان را نتوانی فهمید. یقین اگر تو را نزد آنها می‌فرستادم، به تو گوش می‌گرفتند.» [2]

🔺می‌بینی، اینجا نیز خطاب به حزقیال نبی بیان شده است که تو را به سرزمین دور و بیگانه‌ای که نمی‌توانی زبانشان را بفهمی، نمی‌فرستم.
یا پیشنهاد می‌کنم دربارﮤ دانیال نبی در کتاب مقدس جست‌وجو کنی! او نیز که از انبیای بزرگ خداوند است، به بابِل فرستاده می‌شود و زبان سرزمینی را تعلیم می‌بیند که به آنجا به اسارت برده می‌شود، و آن را نمی‌دانسته و‌ بلد نبوده است.

🔹حال تکلیف دانیال چه می‌شود؟ آیا می‌پذیری که نبیّ خداوند است یا تکذیبش می‌کنی؟!
بازهم این سخنم را تکرار می‌کنم که اگر مایل باشی، از قانونی برایت بگویم که همۀ خلفای خداوند بر زمین، با آن قانون حقانیت خود را ثابت کرده‌اند.»

🔺الیاس با بی‌حوصلگی پاسخ وهب را خواند و دیگر جوابی به او نداد و او را مسدود کرد. بعد از آن، کتاب سیزدهمین حواری را نیز از گوشی خود حذف کرد و سپس از ساره خواست که او نیز آن کتاب را پاک کرده و‌ دیگر به‌سراغ آن نرود. این درخواست تنها سخنی بود که الیاس بعد از بازگشت به منزل به ساره گفت. ساره هم چون متوجه ناراحتی همسرش شده بود، برخلاف میل باطنی‌اش آن کتاب را از گوشی خود حذف کرد. بین آنها هیچ حرف دیگری ردوبدل نشد. الیاس به سخنانی که ساره نزد کشیش زده بود، فکر می‌کرد و در دلش آشوب بود؛ و ساره غصه‌دار از اینکه دیگر نمی‌تواند کتاب احمد الحسن را بخواند، چراکه او بسیار کنجکاو و مشتاق یادگیری مطالب جدید بود و خودش هم نمی‌دانست چرا آن‌قدر به آن کتاب انس گرفته بود.

📖صفحه ۱
👇ادامه مقاله


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

18 Feb, 04:57


الیاس با دلخوری پاسخ وهب را خواند:

«... پیشنهاد می‌کنم دربارﮤ دانیال نبی در کتاب مقدس بخوانی. او نیز که از انبیای بزرگ خداوند است، به بابِل فرستاده می‌شود و زبان سرزمینی را تعلیم می‌بیند که به آنجا به اسارت برده شده، و آن را نمی‌دانسته و‌ بلد نبوده است.حال تکلیف دانیال چه می‌شود؟ آیا می‌پذیری که نبیّ خداوند است یا تکذیبش می‌کنی؟!»

بشارت مسیح

13 Feb, 20:31


👑 ولادت حضرت قدیم الایام، امام محمد بن الحسن علیه‌السلام مبارک 🌹

ماجرای تشرف سید واثق حسینی در عالم بیداری به محضر امام مهدی علیه‌السلام:

https://t.me/Zaman_Zohour/8772

بشارت مسیح

04 Feb, 12:29


👈ساره با آرامش گفت: «جناب کشیش، چرا اصرار دارید که بگویید منظور من اعراب هستند. من فقط می‌خواهم بدانم که مثلاً حبقوق ۳:۳ به چه واقعۀ بزرگی در فاران اشاره می‌کند که آن‌قدر بزرگ و‌ بااهمیت است که به آمدن خدا تشبیه شده است؟ یا مثلاً وقتی در کتاب پیدایش، فصل هجده، از امتی عظیم از نسل اسماعیل سخن می‌گوید، منظور چه کسانی و در کجا هستند؟ واقعاً نمی‌دانم چرا سؤالاتم شما را برآشفته کرده است؟ من قصد ناراحت کردنتان را نداشتم.»

🗣در این هنگام، باز هم الیاس به رفتن از نزد کشیش تأکید کرد و گفت: «جناب کشیش، ما بیش از این نمی‌توانیم اینجا بمانیم. ما کارهای دیگری نیز داریم که باید برای انجام آنها از خدمت شما مرخص بشویم. سپاس‌گزارم از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.»
الیاس این را گفت و حتی منتظر پاسخ کشیش نماند و دفتر را ترک کرد و ساره نیز به‌همراهش خارج شد.
این گفت‌وگوی داستانی ادامه دارد ...

📚منابع:

[1] امثال 2:21-3.
[2] رومیان 16:10-18.
[3] انجیل متی 17:5.
[4] حبقوق 3:3.
[5] پیدایش 17:21-18.

#نشریه_زمان_ظهور

📖صفحه ۳

🔗نشریه شماره 195


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

04 Feb, 12:29


👈ساره پاسخ داد: «راستش فکر نمی‌کنم بتوان از این آیه در ردّ مدعیان پس از عیسی استفاده کرد. برداشت من از این آیه این است که او تمام‌‌کنندﮤ برخی از نبوت‌های عهد قدیم بوده است و نه تمام‌کنندﮤ تمام بشارت‌های انبیای پیش از خود.
مثلاً نبوت حَبَقوق ۳:۳ را که خوانده‌اید، آیا تحقق این بشارت را می‌شود در عیسی دید؟ قطعاً خیر، زیرا در نبوتی که در کتاب حبقوق وجود دارد، از شخصی خبر داده شده است که از فاران می‌آید:

🙃«خدا از تیمان آمد و قدّوس از جبلِ فاران، سِلاه. جلال او آسمان‌ها را پوشانید و زمین از تسبیح او مملّو گردید

جناب کشیش، این شخصی که از فاران می‌آید کیست؟ اصلاً منظور از فاران کجاست؟»

ساره سخن می‌گفت و با هر کلام او، الیاس از درون نابود می‌شد. آیا این همان ساره است؟! همان کسی که قول داده بود تحتِ‌تأثیر هیچ مسلمانی قرار نگیرد؟! هزاران فکر و سؤالات گوناگون در سر الیاس می‌چرخید و لحظه‌به‌لحظه نگران‌تر می‌شد.
در همان لحظه، کشیش استیفان پاسخ داد و گفت: «دخترم، اگر تصورت بر این است که فاران، شهر مکه در عربستان است، باید بگویم که در اشتباه هستی. فاران منطقه‌ای خارج از عربستان است. در ضمن، به زمان فعل دقت کن. فعل در زمان گذشته بیان شده است و مربوط به قبل از عیسی است.»

🔹ساره گویی منتظر این پاسخ کشیش باشد، کاملاً آماده و سریع جواب داد و گفت: «جناب کشیش، در کتاب مقدس، بارها شاهد این موضوع هستیم که در ظاهر به اتفاقی در گذشته اشاره می‌کند، اما بیانگر بشارتی در آینده است. البته من متن آیه را در متون عبری بررسی کردم و برایم روشن شد که در متن‌های عبری این آیه، این فعل در معنای آیندﮤ آن وارد شده است، یعنی: «می‌آید». حتی همین فعل به همین صورت و با همین نگارش در دو فصل قبل، یعنی حبقوق ۹:۱ آمده است که آنجا نیز به شکل آینده بیان شده است: «می‌آیند». این نظر برخی از مفسران مسیحی نیز هست. در ضمن، چون متون عبری و یونانی عهد قدیم دقیقاً بر یکدیگر منطبق نیستند، متون یونانی آیه را هم بررسی کردم و واضح شد که در آن متون نیز فعل در معنای آینده وارد شده است.

🔺حال سؤالم از شما این است: اکنون که واضح شده است این آیه به رویدادی بسیار مهم در فاران اشاره می‌کند، در فاران موردنظر شما، پس از حبقوق و تا به حال، چه اتفاق مهمی افتاده است؟ اتفاقی که آن‌قدر بزرگ و بااهمیت است که به «آمدن خدا» تشبیه شده است؟ :

🙃«خدا از تیمان آمد و قدّوس از جبلِ فاران، سِلاه. جلال او آسمان‌ها را پوشانید و زمین از تسبیح او مملّو گردید.»[4]

پس از پایان سخن ساره، سکوت سنگینی بر آن جلسه‌ حاکم شد. بعد از گذشت چند لحظه، کشیش استیفان گفت: «خانم ساره، نکند تو واقعاً فکر می‌کنی منظور از آن اتفاق مهم که در فاران روی داده است، آمدن محمد است؟ باید این را بدانی که هیچ عرب و مسلمانی در نقشۀ خداوند جایگاهی نداشته‌ و نخواهند داشت. نمی‌دانم داری با خودت چه می‌کنی! فقط می‌دانم که در مسیر درستی قرار نگرفته‌ای، ساره!»

⚡️الیاس با بهت و نگرانی به همسرش خیره شده بود. در همان حال، ساره پاسخ داد: «جناب کشیش، من قصد بحث و جدل ندارم و همیشه برای شما احترام بسیاری قائل بوده و هستم. فقط پیشنهادم به شما این است که تعصب را کنار بگذارید و نسبت به سخنانم جبهه‌گیری نکنید. خیر، منظور ‌من محمد نیست، ولی حق بدهید که بپرسم آن آیه، به چه واقعه‌ای و به چه کسی اشاره می‌کند؟ یا مثلاً وقتی این آیات را می‌خوانم:

🙃«و خدا آواز پسر را بشنید و فرشتۀ‌ خدا از آسمان، هاجر را ندا کرده، وی را گفت: "ای هاجر، تو را چه شد؟ ترسان مباش، زیرا خدا آواز پسر را در آنجایی که اوست شنیده است. برخیز و پسر را برداشته، او را به دست خود بگیر، زیراکه از او امّتی عظیم به وجود خواهم آورد."»[5]

برایم سؤال پیش می‌آید که منظور از امّت عظیمی که از اسماعیل به وجود می‌آید چه کسانی هستند؟ و البته آیات بسیار دیگر و پرسش‌های فراوانی که در ذهنم شکل گرفته‌اند.»
الیاس گویی صبرش تمام شده باشد، سکوت خود را شکست و گفت: «جناب کشیش، ما دیگر بیش از این وقت شما را نمی‌گیریم. اگر باز هم سؤالی داشته باشیم، نزد شما بازمی‌گردیم.»

🔺کشیش با لحنی که از نگرانی حکایت می‌کرد، پاسخ داد: «هنوز پاسخ سؤالات همسرت را نداده‌ام. چرا برای رفتن عجله می‌کنی؟! اندکی صبر کن تا خیال ساره را راحت کنم و به او بفهمانم که آیات کتاب مقدس هیچ حق و جایگاهی را برای اعراب و مسلمانان در نقشۀ الهی خداوند قائل نمی‌شود.»

📖صفحه ۲
👇ادامه مقاله


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

04 Feb, 12:29


#نشریه_شماره_195
#احمدالحسن_فرستاده_عیسی


💕گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح

🙃قسمت هفتم
✍️به قلم متیاس

💢آیا عیسی تمام‌کنندۀ تمامی بشارت‌های عهد قدیم بود؟

ذهن الیاس به‌شدت درگیر ساره و کنجکاوی او دربارﮤ ادعای احمد الحسن شده بود. او تصمیم گرفت که دوباره به‌همراه همسرش نزد کشیش استیفان بروند. هنگامی که این پیشنهاد را به ساره داد، ساره به او گفت: «در حال حاضر، سؤال خاصی از ایشان ندارم. بگذار هروقت برایم سؤالی پیش آمد، نزد او برویم.»
در دل الیاس آشوبی به‌ پا شد. این همان ساره است که همان ابتدا پیشنهاد رفتن نزد کشیش استیفان را داده بود؟ چه شده است که اینک از دیدار با کشیش امتناع می‌کند.

⚡️این ‌بار الیاس با قاطعیت گفت: «لطفاً بیش از این، برای خواندن سخنان احمد الحسن وقت نگذار. حتی اگر سؤال خاصی هم نداشته باشیم، باید نزد کشیش برویم و از او راهنمایی بخواهیم. عجیب است که پیرو عیسی هستیم و از یک مسلمان با آن‌همه عقاید باطلشان سؤال می‌پرسیم.»

🔹ساره به‌آرامی گفت: «تو حساس شده‌ای، الیاس، وگرنه برای من، آن کتاب با کتاب‌های دیگری که همیشه مطالعه می‌کنم هیچ فرقی ندارد. اما در هر حال، درخواستم از تو این است که دربارﮤ احمد الحسن و ادعایش باانصاف رفتار کنی. می‌دانی، امروز که کتاب مقدس را می‌خواندم، این آیه‌ به چشمم خورد:

🙃«هر راه انسان در نظر خودش راست است، اما خداوند دل‌ها را می‌آزماید. * عدالت و انصاف را به جا آوردن، نزد خداوند از قربانی‌ها پسندیده‌تر است.»[1]

💠آنها همان روز را برای رفتن نزد کشیش انتخاب کردند و آمادۀ رفتن به آنجا شدند. الیاس آن‌قدر نگران بود که در طول مسیر حتی یک کلمه حرف نزد و فقط به ساره و زندگی‌شان فکر می‌کرد. وقتی به کلیسا رسیدند و کشیش استیفان را دیدند، به او گفتند که نیازمند راهنمایی دوباره‌شان شده‌اند. و‌ کشیش با خوش‌رویی آن‌ها را به دفتر خود دعوت کرد.
همین‌که نشستند و کشیش استیفان پیشنهاد صرف چای را به آن‌ها داد، الیاس تشکر کرد و گفت: «از پذیرایی شما سپاس‌گزارم. ما زیاد وقت شما را نمی‌گیریم. فقط سؤالی داریم که جوابش را بگیریم، زحمت را کم می‌کنیم.»

🔅کشیش با خونسردی گفت: «حالا چرا این‌قدر عجله داری، الیاس؟ چایت را بنوش و با آرامش سؤالت را بپرس.»
این ‌بار ساره در سکوت فرورفته بود و تا آن‌ موقع، کلمه‌ای بر زبان نیاورده بود. الیاس شروع کرد و گفت: «احمد الحسن. تمام سؤالات من دربارﮤ این مرد است. جناب کشیش، یک چیزی بگویید تا برای همیشه احمد الحسن را فراموش کنیم.»
کشیش با تعجب گفت: «خدای من! شما هنوز بطلان ادعای این شخص را باور نکرده‌اید؟! مگر آن جلسه، از هشدار عیسی دربارﮤ انبیای دروغین نگفتم؟! احمد الحسن چه دارد که پیگیرش شده‌اید؟!»

ناگهان سکوت ساره شکست و گفت: «بله، آن آیات را گفتید و پاسخش را از ایمان‌داران به احمد الحسن گرفتیم. جناب کشیش، آنها گفتند طبق این آیه، عیسی به ظهور مدعیان کذاب بسیاری هشدار داده است، اما نگفته‌ است که هر مدعی‌ای که بعد از عیسی بیاید دروغ‌گوست. راستش من در حال حاضر، مشغول خواندن کتابی از احمد الحسن هستم که بسیار جالب است و مطالب تازه و درخور توجهی دارد

کشیش گفت: «باورم نمی‌شود، ساره. تو برای خواندن کتاب کسی وقت می‌گذاری که در باطل بودنش شکی نیست؟! پیشنهاد می‌کنم سخنانشان را نه بشنوی و نه بخوانی. این عاقلانه‌ترین کاری ا‌ست که می‌توانم انجام آن را از تو بخواهم.»
و اینک ساره جوابی داد که الیاس را در نگرانی و ناباوری شدید فروبرد. او گفت: «چرا نشنوم و‌ نخوانم؟! این خلاف دستور کتاب مقدس است وقتی می‌گوید ایمان از شنیدن به وجود می‌آید :

⚡️«لکن همه بشارت را گوش نگرفتند، زیرا اشعیا می‌گوید: "خداوندا، کیست که اخبار ما را باور کرد؟" لهذا ایمان از شنیدن است و شنیدن از کلام خدا. لکن می‌گویم آیا نشنیدند؟ البته شنیدند: "صوت ایشان در تمام جهان منتشر گردید و کلام ایشان تا اقصای ربع مسکون رسید."»[2]
از چه باید بترسم، آقای کشیش؟ اگر بشنوم و بخوانم و برایم روشن شود که ادعایشان باطل است، برای ایمانم هم بهتر است. من ترسی از بررسی سخنانشان ندارم.»

الیاس مات‌و‌مبهوت به ساره نگاه می‌کرد که ناگهان با صدای کشیش به خود آمد. او گفت: «بسیار خب، ساره. حتماً می‌دانی که عیسی خود را تمام‌کنندﮤ تمامی نبوت‌ها و پیشگویی‌های انبیا معرفی کرده است، پس دیگر جایی برای هیچ مدعی دیگری در کتاب مقدس باقی نمانده است:
«گمان مبرید که آمده‌ام تا تورات یا صحف انبیا را باطل سازم. نیامده‌ام تا باطل‌نمایم، بلکه تا تمام کنم.»[3]
می‌دانم که برای احمد الحسن و ادعایش هیچ جایگاهی در کتاب مقدس قائل نیستی، اما لازم دانستم که این سخن عیسی را یادآور بشوم. عیسی تمام‌کنندﮤ تمامی بشارت‌ها و نبوت‌های انبیا بوده است.»


📖صفحه ۱
👇ادامه مقاله


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

04 Feb, 12:28


ساره گفت: «بله، درست است جناب کشیش!  عیسی به ظهور مدعیان کذابِ بسیاری هشدار داده است، اما نگفته که هر مدعی‌ای که بعد از عیسی بیاید،دروغگوست...راستش من در حال مطالعه کتابی از احمدالحسن هستم که بسیار جالب است و مطالب تازه و درخور توجهی دارد.»

بشارت مسیح

26 Jan, 12:19


#نشریه_شماره_194
#عیسی #مسیح

💕گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح

🙃قسمت ششم
✍️به قلم متیاس

💢چرا فرستادۀ عیسی در دانشگاه تحصیل کرده است؟ و آیا او انجیل برنابا را انجیلی معتبر می‌داند؟


الیاس در پاسخ وهب نوشت: «آقای وهب، زمانی توضیحاتت برایم قانع‌کننده می‌شود که ابتدا حقانیت محمد برایم ثابت شود. بعد از آن وصیتش و‌ جانشینانش را می‌پذیرم. در حال حاضر، او را نه پیامبر می‌دانم، و نه می‌پذیرم که برای او آیات بشارتی در کتاب مقدس موجود باشد. فعلاً هم مایل نیستم در این باره چیزی بدانم. راستش چون می‌دانم که شما مسلمانان انجیل برنابا را صحیح می‌دانید و اگر از آیاتی مربوط به محمد و احمد الحسن سخن می‌گویی، شاید می‌خواهی به این کتاب جعلی استناد کنی، پس لطفاً دیگر از آیات مربوط به آن‌ها سخن نگو... اما سؤالی دارم. احمد الحسن اگر فرستادﮤ خداوند است، چه نیازی به تحصیل در دانشگاه و آموزش نزد استادانی غیرالهی دارد؟ چرا خداوند او را از علم خود بی‌نیاز نکرده است؟»

🗣او سپس گوشی خود را به همسرش داد تا پیام‌های وهب را بخواند. آن‌ شب در حالی گذشت که موضوع صحبت‌های آنها باز هم احمد الحسن و ادعایش بود. الیاس نیمه‌شب با احساس تشنگی از خواب بیدار شد. هنگامی که بلند شد تا به آشپزخانه برود، همسرش را دید که هنوز نخوابیده بود و مشغول کار با گوشی همراهش بود. با تعجب از او پرسید: «تو چرا هنوز بیداری؟ تو که همیشه تأکید به زود خوابیدن داری! چیزی شده است؟!»

🔺ساره با دستپاچگی جواب داد: «نه الیاس جان، من خوبم. داشتم کتاب سیزدهمین حواری را می‌خواندم. ببین من تحتِ‌تأثیر قرار نگرفته‌ام، ولی باید اعتراف کنم که احمد الحسن سخنانی دارد که هیچ‌ کجا نخوانده و نشنیده‌ام. این حال من را بگذار به‌حساب اشتیاق همیشگی‌ام برای دانستن مطالب جدید و منحصربه‌فرد.»

الیاس همسر و زندگی‌‌اش را بسیار دوست داشت و اصلاً اجازه نمی‌داد که هیچ‌کس و هیچ‌چیز این آرامش را از او بگیرد. او با حالت ملتمسانه‌ای به ساره گفت: «چرا خودت را فریب می‌دهی؟ چرا تظاهر می‌کنی که تحتِ‌تأثیر قرار نگرفته‌ای؟ اینکه تو که این‌قدر به خواب شب حساس بودی، تا این‌ موقع بیدار ماندی و کتاب احمد الحسن را می‌خوانی، برایم معنای خوبی نمی‌دهد. به حرفم گوش کن و دیگر این کتاب را نخوان.»

◀️ساره به آرامی گفت: «به من اطمینان کن، الیاس. من فقط کتاب احمد الحسن را می‌خوانم، چون برایم مطالب جدیدی دارد. نمی‌توانم قول بدهم که دیگر به‌سراغ آن نروم. راستی وهب پاسخ سؤالت را هم داد و چون می‌دانستم حرف خصوصی‌ای با هم ندارید، آن را خواندم. جالب است که می‌گوید ایمان‌داران به احمد الحسن برخلاف سایر مسلمانان انجیل برنابا را قبول ندارند. بیا خودت توضیحاتش را بخوان.»

🔹الیاس با دل‌خوری گوشی‌اش را گرفت و به اتاق رفت. سپس پیام وهب را باز کرد. او پاسخ داده بود: «خیر دوست عزیز. ما حقانیت محمد (ص) را با آیات کتاب مقدسی که اهل کتاب آن‌ را قبول دارند ثابت می‌کنیم. ما با شما براساس باورهای خودتان احتجاج می‌کنیم. اما دربارﮤ انجیل برنابا، احمد الحسن نیز این کتاب را جعلی می‌داند.
ایشان می‌گوید: «آنچه انجیل برنابا نامیده می‌شود، صرفاً بازیچه‌ای است که مسلمان‌نماها خودشان را با آن فریب می‌دهند، وگرنه این انجیل نه ارزش تاریخی دارد و نه هیچ فرد عاقلی می‌تواند با آن بر مسیحیان احتجاج نماید. چگونه ممکن است بتوان با کتابی که اصالتی ندارد محاجه نمود؟!»[1]

🔺 همچنین در جای دیگر می‌گوید:
«خداوند شما را توفیق دهد! انجیل بَرنابای متداول، صددرصد انجیلی جعلی است و فرد مسلمان نمی‌تواند با آن بر مسیحیان احتجاج کند، زیرا به‌اختصار برای این انجیل هیچ طریق یا سند تاریخی معتبری وجود ندارد. نسخۀ انجیل قدیمی که این انجیل از روی آن چاپ شده کجاست؟ تاریخ آن چه موقع است؟ کجا یافت شده و آیا مورد تجزیه‌و‌تحلیل قرار گرفته است؟ چه کسی آن را بررسی کرده و در این باره چه گفته است؟ کسی که می‌خواهد به‌وسیلۀ‌ این کتاب احتجاج کند باید به این پرسش‌ها پاسخ گوید و البته بعد از آن درمی‌یابد که دستش از هر دلیل و مدرکی که بتواند به پشتوانۀ‌ آن با این کتاب بر مسیحیان احتجاج کند خالی است.»[2]

🔻اما پرسیدی که چرا احمد الحسن در دانشگاه تدریس کرده است و استادانی غیرالهی داشته است؟

الیاس عزیز، این موضوعی بسیار طبیعی و تکرارشده در شرح‌حال انبیای الهی در کتاب مقدس است. برای پرهیز از اطالۀ کلام، تنها به ذکر دو مثال اکتفا می‌کنم:
در کتابِ اَعمالِ رسولان، فصل ۷، آیۀ ۲۲ می‌خوانیم:
«و موسی در تمامی حکمتِ اهل مصر تربیت ‌یافته، در قول و فعل قوی گشت.»

📖صفحه ۱
👇ادامه مقاله

👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

26 Jan, 12:19


👈می‌بینی الیاس، موسی نیز که از بزرگ‌ترین انبیای خداوند است، در دربار فرعون و‌ توسط دانشمندان و حکیمان مصری که اساتیدی غیرالهی بودند، آموزش داده شد. البته این فقط برداشت ما نیست، هم مفهوم و معنای آیه واضح است و هم مفسران بزرگ مسیحی نیز به این حقیقت اذعان داشته‌اند.

⚡️و مثال بعدی، دربارﮤ عیسای ‌مسیح است:
«پس از آنجا روانه شده، به وطن خویش آمد و شاگردانش از عقب او آمدند. * چون روز سَبَّت رسید، در کنیسه تعلیم دادن آغاز نمود و بسیاری چون شنیدند، حیران‌شده گفتند: «از کجا بدین شخص این چیزها رسیده و این چه حکمت است که به او عطا شده است که چنین معجزات از دست او صادر می‌گردد؟ * مگر این نیست نجار پسر مریم و برادر یعقوب و یوشا و یهودا و شمعون؟ و خواهران او اینجا نزد ما نیستند؟» و از او لغزش خوردند.»[3]

💎نکته‌ای در این آیات وجود دارد که امیدوارم به آن توجه کرده باشی. عیسی به ناصره می‌رود و در آنجا شروع به تعلیم مردم می‌کند. آنها از حکمت بسیار عیسی متعجب می‌شوند و می‌گویند مگر او همان نجار، پسر مریم نیست؟ و غرورشان باعث می‌شود که به سخنان عیسی گوش ندهند و در او لغزش بخورند. بسیار خب، پس عیسی نجار بود. حال، سؤالی پیش می‌آید. چه کسی این شغل را به عیسی یاد داده بود؟ فکر می‌کنم واضح باشد که عیسی این شغل را از یوسف نجار آموخته بود، چراکه شغل یوسف نیز نجاری بود و به گفتۀ مفسران مسیحی نیز او بود که این شغل را به عیسی یاد داد. پس عیسی نیز نزد استادی غیرالهی آموزش دیده بود.

🔎پس ایرادی ندارد، اگر فرستادگان الهی علوم بشری را نزد اساتید غیرالهی آموزش ببینند.
اما آنها برای شناخت مردم زمانشان و چیزی که مردم به آن نیازمندند، نیازی به دیگران و اساتید غیرالهی ندارند، بلکه از طریق وحی به‌صورت همیشگی با خداوند در ارتباط هستند و همۀ چیزهایی راکه انسانیت برای رهایی به آن نیازمند است و تمام آنچه برای سعادت انسان و شناخت حق لازم است، از جانب خدا دریافت می‌کنند.»[4]

🗣الیاس پس از خواندن پیام وهب، همان لحظه برایش نوشت: «بسیار خب، پس احمد الحسن همیشه با خداوند در ارتباط است و هرآنچه را برای شناخت مردم زمانش به آن نیازمند است از طریق وحی از خدا می‌گیرد. حال که این‌طور است، پس احمد الحسن باید بتواند با مردم هر کشوری با زبان آن‌ها صحبت کند تا بتواند آن‌ها را بشناسد. این کمترین کار برای شناخت آنهاست. آیا او می‌تواند به فارسی و زبان‌های زندﮤ دنیا صحبت کند؟»

این گفت‌وگوی داستانی ادامه دارد ...

📚منابع:

[1] در محضر عبد صالح، ج 2، نسخۀ فارسی، ص 40.
[2] همان، ص 39.
[3] انجیل مرقس 1:6-3.
[4] سید احمد الحسن در کتاب عقاید اسلام، ص 249 می‌گوید: «علم حجت آن‌گونه که بیان کردم، وحیی همیشگی از سوی خدا به حجت اوست، دربارﮤ همۀ چیزهایی که انسانیت برای رهایی و شناخت حق و شناخت آنچه خدا از انسان‌ها می‌خواهد، به آن نیازمند است. علمی که دانستن آن برای حجت خدا لازم است، به‌هیچ‌وجه آگاهی از زبان‌های کتاب‌های آسمانی یا زبان‌های دیگر یا حفظ جملات کتاب‌های آسمانی نیست، بلکه او باید همۀ معانی که در همۀ کتب آسمانی وارد شده است و حقایقی را که به آن اشاره شده است با خود داشته باشد؛ بدون اینکه نیازمند خواندن آن یا آماده ‌کردن آن نزد خودش باشد. همۀ کتاب‌های آسمانی در صفحۀ وجودی معصوم، به‌عنوان حقایق و معانی در مرتبۀ حقیقت و معنا به امانت نهاده شده است. هر حجتی کتاب خود و شناخت مخصوص به خود و مردم زمانش را و چیزی را که آن مردم به آن نیازمندند، داراست. اصلاً علمی که بر حجت واجب است، آگاهی از علوم مادی نیست، حتی علوم ضروری برای زندگی مردم، مانند پزشکی.»

📖صفحه ۲

🔗قسمت پنجم

🔗نشریه شماره 194


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

26 Jan, 12:18


ساره به آرامی گفت: «الیاس جان! من کتاب احمد الحسن را می‌خوانم، چون برایم مطالب جدیدی دارد. نمی‌توانم قول بدهم که دیگر به‌سراغ آن نروم... راستی وهب جواب سوالت را داد و گفت: «ایمان‌داران به احمد الحسن برخلاف سایر مسلمانان انجیل برنابا را قبول ندارند. بیا خودت توضیحاتش را بخوان.»

بشارت مسیح

24 Jan, 12:17


✝️ سلسله مقالات گفتگوی داستانی (تا اینجا)

مقاله اول (کلیک) - صوت (کلیک)

مقاله دوم (کلیک) - صوت (کلیک)

مقاله سوم (کلیک) - صوت (کلیک)

مقاله چهارم (کلیک)

مقاله پنجم (کلیک)

بشارت مسیح

18 Jan, 14:53


👈الیاس غرق در خواندن پاسخ وهب بود که با صدای همسرش به خود آمد. او با شوخی گفت: «قرار بود فقط فیلم ببینیم و گوشی‌هایمان را کنار بگذاریم و‌ پیگیر ادعای احمد الحسن نشویم؛ اما خب مگر وهب اجازه می‌دهد؟ او که از قرار ما اطلاعی نداشته است!» این را گفت و خندید. سپس با اشتیاق پرسید: «خب الیاس‌جان، وهب چه می‌گوید؟ برایم بخوان!»

🔸الیاس گفت: «ساره، دیگر داری نگرانم می‌کنی. چرا باید پاسخ وهب را برایت بخوانم؟! تو همانی هستی که می‌گفتی این‌ها ارزش وقت گذاشتن ندارند؟ حال از من می‌خواهی که سخنانش را برایت بخوانم؟ متوجۀ این‌همه اشتیاقت نمی‌شوم!»

🔹ساره به آرامی گفت: «چرا نگران می‌شوی الیاس؟! قبلاً هم به تو گفتم که با مطالعۀ کتاب سیزدهمین حواریِ احمد الحسن متوجه شدم که با جماعت ساده و کم‌سوادی روبه‌رو نیستیم. من حریف قَدَر را بیشتر از حریف دست‌‌وپابسته می‌پسندم. بسیار کنجکاو و علاقه‌مندم که توضیحاتشان بر هر پرسش را بخوانم. فکر نمی‌کنم جای نگرانی داشته باشد.»
او با بی‌حوصلگی گفت: «بگذار ابتدا جوابش را بدهم، بعد گوشی‌ام را می‌دهم که پیام‌هایش را بخوانی.»

این گفت‌وگوی داستانی ادامه دارد ...

📚منابع:

[1] انجیل یوحنا 46:1.
[2] انجیل یوحنا 41:7-42.


📖صفحه ۳

🔗قسمت چهارم

🔗نشریه شماره 193


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

18 Jan, 14:53


👈الیاس پیشنهاد تماشای فیلم موردعلاقه‌شان را داد و تأکید کرد که دیگر از احمد الحسن حرفی زده نشود. آن ‌دو مشغول تماشای فیلم شدند، در همان حال الیاس گوشی همراهش را برداشت و با اعلان پیام وهب بر صفحۀ آن مواجه شد. یادش آمد که از او راجع به عرب و مسلمان بودن فرستادۀ عیسی پرسیده بود و گفته بود که همه‌‌چیز باطل بودن ادعایتان را فریاد می‌زند. سپس پاسخ وهب را باز کرد. او برایش نوشته بود:

🔹«دوست من، نمی‌دانی چقدر از پیام‌هایت خوشحال می‌شوم، سپاسگزارم. الیاس جان گویی سخن مرا دربارﮤ بزرگان کلیسا اشتباه متوجه شدی. من تو را از رفتن نزد آن‌ها منع نکردم! اتفاقاً تو را تشویق کردم که سخنان آن‌ها را هم بشنوی و با دلایل ما مقایسه کنی و در نهایت با ذهنی آزاد و منصفانه تصمیم بگیری. من این را هم گفتم که شبهات وارده ازسوی کلیسا را با کمال میل می‌خوانم و به یاری خداوند و به برکت علم احمد الحسن پاسخ می‌دهم. من فقط تأیید فرستادﮤ عیسی ازسوی کلیسا را دور از ذهن و انتظار دانستم. خداوند همۀ ما را به راه راست هدایت کند. اما دربارﮤ سؤالت و اینکه چرا احمد الحسن عراقی است، باید بازهم کتاب مقدس را بخوانیم تا راه برایمان روشن شود.

«...مگر می‌شود که از ناصره چیزی خوب پیدا شود؟» [1]

می‌بینی الیاس! بعد از اینکه عیسی مبعوث شد، یهود می‌گفت‌ چرا اهل ناصره است؟ مگر از ناصره چیز خوبی می‌آید؟ 
یا این آیات را بخوان:

و بعضی گفتند: «او مسیح است.» و بعضی گفتند: «مگر مسیح از جلیل خواهد آمد؟ * آیا کتاب نگفته است که از نسل داود و از بیت لحم، دهی که داود در آن بود، مسیح ظاهر خواهد شد؟» [2]

واضح است که مکان آمدن عیسی هم برخلاف انتظارات یهود بود. آن‌زمان می‌گفتند چرا جلیل و‌ ناصره؟ امروزه می‌گویند چرا عراق و بصره؟! نتیجه این‌که گاهی حقیقت به شکلی خودش را نشان می‌دهد که انتظارش را نداری.
حال من از تو سؤال دارم. مشکلت با عراق چیست؟ چرا تعجب کردی از اینکه احمد الحسن اهل عراق است؟ مطمئناً می‌دانی که ابراهیم نبی خدا و یکی از شخصیت‌های مهم کتاب مقدس است. می‌دانی ایشان اهل کجا بود؟ اگر کتاب مقدس را خوانده باشی، قطعاً می‌دانی که وطن ابراهیم در جنوب عراق امروزی بوده است. وقتی ابراهیم که جد عیسای ‌مسیح است، اهل عراق بوده است، چه اشکالی دارد که حال، فرستادﮤ ایشان هم از عراق بیاید؟

⚡️و اتفاقاً با مطالعۀ دقیق کتاب مقدس مشخص می‌شود که منجی باید از عراق و بلکه از بصره بیاید تا بشارت‌های انبیای الهی و عیسی محقق شود. در ابتدای صحبت‌هایمان به تو گفتم که اگر مایل باشی، آیاتی که با رمز و اشاره از احمد الحسن گفته‌اند را برایت بیاورم تا آن‌ها را بررسی کنیم که تمایلی نشان ندادی. هر زمان که آماده باشی، به یاری خداوند آن آیات را با یکدیگر می‌خوانیم.
و اما از مسلمان بودن احمد الحسن هم ایراد گرفتی که چرا فرستادﮤ عیسی یک مسیحی نیست؟!

🗣الیاس عزیز، شواهد بسیار محکمی در کتاب مقدس وجود دارد که حقانیت محمد صلوات الله علیه و آله را ثابت می‌کنند. راستش را بخواهی ما خود را مسیحی‌تر از شما می‌دانیم، چرا‌که بشارت‌های کتاب مقدس و عیسای ‌مسیح دربارﮤ محمد (ص) و جانشینانش را بدون آوردن بهانه‌های بنی‌اسرائیلی باور کردیم. مگر می‌شود مسیحی باشی و آموزه‌های عیسی را نادیده بگیری و کتاب مقدس را بر طبق هواوهوس خود تفسیر کنی؟!

🔺بله، درست است، احمد الحسن یک عرب مسلمان است. اما دقیق‌تر بخواهم بگویم: پیامبر ما محمد (ص) در شب وفاتش وصیتی می‌کند و در بخشی از آن وصیت به معرفی جانشینان خود می‌پردازد تا امت برای همیشه از گمراهی در امان بمانند. احمد الحسن سیزدهمین وصی و جانشین محمد (ص) است، و از نسل امام دوازدهم شیعیان -محمد بن الحسن العسکری (ع)- می‌باشد. نَسَب ایشان از طریق مادر امام مهدی (ع) -حضرت نرجس خاتون- به داود، و‌ در نتیجه یهودا و یعقوب (اسرائیل) هم می‌رسد، پس احمد الحسن هم یک اسماعیلی (از طریق پدریِ امام مهدی(ع)) و هم یک اسرائیلی (ازسمت مادریِ امام مهدی(ع)) است. پس احمد الحسن هم از بنی‌اسماعیل است و هم از بنی‌‌اسرائیل.

می‌بینی الیاس، هیچ‌چیز باطل بودن این دعوت را تایید نمی‌کند، بلکه همه‌چیز دست به دست هم داده تا حقانیت فرستادﮤ عیسی را ثابت کند.»


📖صفحه ۲
👇ادامه مقاله


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

18 Jan, 14:53


#نشریه_شماره_193
#عیسی #مسیح

💕گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح

🙃قسمت پنجم
✍️به قلم متیاس

💢چرا فرستادۀ عیسی یک مسلمان عراقی است؟

آن‌ روز برای الیاس روز پرمشغله‌ای بود. کارهای عقب‌افتادۀ بسیاری داشت که باید همۀ آنها را تا پایان ساعت اداری آن روز به‌ نتیجه می‌رساند. او به‌شدت مشغول بود و فرصت فکر کردن به هیچ موضوعی را نداشت. چندساعت بی‌وقفه کار کرد و سرانجام موفق شد کارهایش را به نتیجۀ دل‌خواه برساند. او هنگامی که عازم منزل بود، با خودش گفت: «چه روز خوبی بود امروز! اصلاً به وهب و سخنانش فکر نکردم. باید برای خودم برنامه‌های مختلفی بریزم تا ذهنم از این اخبار دور شود و به‌تدریج فراموششان ‌کنم.»

🔺الیاس در حالی وارد منزل شد که همسرش را مشغول کار با گوشی همراهش دید، ساره آن‌قدر سرگرم بود که متوجۀ حضور الیاس نشد. الیاس با لبخند سلام کرد و گفت: «سلام ساره‌جان! خیلی دوست دارم بدانم چه چیزی آن‌قدر توجهت را جلب کرده که متوجۀ آمدن من نشدی.» ساره به خود آمد و خندید و سلام کرد و جواب داد: «راستش مشغول خواندن کتابی هستم که وهب برایت فرستاده است، همین چند دقیقه پیش خواندنش را شروع کردم.» الیاس گفت: «می‌دانم که عاقلی و تحت‌تأثیر کتاب قرار نمی‌گیری.». همسرش با خنده گفت: «معلوم است که تحت‌تأثیر قرار نمی‌گیرم. الیاس می‌دانستی احمد الحسن عراقی است؟ واقعاً چرا یک عراقی باید ادعا کند فرستادۀ عیساست؟ خنده‌دار است! عیسی اگر فرستاده‌ای هم داشته باشد، یقین دارم عراقی نیست!» این را گفت و خندید. الیاس که گویی حرف تازه‌ای برای گفتن پیدا کرده است، تصمیم گرفت به وهب پیام دهد. او برای وهب نوشت:

🗣«سلام آقای وهب! پاسخت دربارۀ کلیسا و کشیش‌ها را خواندم. تو شاید از مباحثه با آنها و ردیه‌هایشان بر دلایلت می‌ترسی و به همین دلیل مرا از رفتن نزد آنها منع می‌کنی. اما من به علم و آگاهی آنها شک ندارم و حتماً هرگاه نیاز به مشورت داشته باشم، نزدشان می‌روم. همچنین بابت کتابی که فرستادی، ممنونم. اگر فرصت کنم آن را می‌خوانم. اما اکنون سؤال دیگری دارم. چرا عیسی فرستادۀ خود را از اهل عراق انتخاب می‌کند؟ چرا یک عرب مسلمان؟ من انتظار داشتم لااقل اگر عیسی فرستاده‌ای هم داشته باشد، مانند خودش از فلسطین، یا یک مسیحی باشد؟ می‌دانی وهب، قصد اذیت کردنت را ندارم، اما خب همه‌چیز باطل بودن ادعایتان را فریاد می‌زند. به‌قول کشیش استیفان با چه جرئتی این ادعا شروع شد و ادامه پیدا کرد؟!»

او پس از نوشتن این پیام، نام احمد الحسن را در اینترنت جست‌وجو کرد تا دربارۀ وی بیشتر بداند. او صفحات مختلفی را بررسی کرد، مخالفان و موافقان بسیاری دربارۀ وی نوشته بودند. نکته‌ای که برایش جالب بود، تکرار شبهاتی بود که ازسوی مخالفین بیان شده بود؛ گویی تنها اسامی آن صفحات با یکدیگر تفاوت داشت، اما ردیه‌هایشان علیه احمد الحسن رونوشتی از یکدیگر بود. الیاس در حال مطالعه و جست‌وجو بود که موضوعی توجهش را جلب کرد: «احمد الحسن مهندس شهرسازی از دانشگاه بصره است.»

⚡️الیاس بازهم با لحن پیروزمندانه‌ای ساره را صدا زد و گفت: «ساره‌جان، می‌دانستی آقا مهندس هستند؟! یک مهندس عراقی! چه شود!» و خندید. ساره پرسید: «احمد الحسن را می‌گویی؟ خب پس با یک انسان تحصیل‌کرده طرفیم. خیلی دور از انتظار هم نبود... راستی از آن پسر چه خبر؟ دیگر پیامی نداده؟»
الیاس با تعجب گفت: «چه چیزی دور از انتظار نبود؟ و اینکه برایم جالب است که سراغ وهب را می‌گیری! اما یادم هست که می‌گفتی سراغش نروم و پیام‌هایش را نخوانم.»

🔎ساره با حالت دستپاچگی گفت: «می‌دانی الیاس، من ابتدا فکر می‌کردم یک شخصی پیدا شده که ناگهان و بی‌دلیل و از سر هواو‌هوس ادعایی کرده، و چند طرفدار هم پیدا کرده است. اما چندین صفحه از کتابش را که خواندم، برایم واضح شد که حداقل با انسان بی‌سواد و ساده‌ای مواجه نیستیم. نمی‌دانم چرا کتابش مرا به خود جذب کرده است.»

الیاس با نگرانی گفت: «ساره، تو به من قول داده بودی که تحت‌تأثیر سخنان احمد الحسن قرار نگیری. او یک مسلمان است، از ما و باورهایمان بسیار دور است. لطفاً دیگر آن کتاب را نخوان».
ساره با آرامش خندید و گفت: «الیاس‌جان، چه می‌گویی؟ مگر من گفتم تحت‌تأثیر قرار گرفته‌ام؟ مگر حرف‌هایم نشان از باورم به او می‌دهد؟ من فقط گفتم کتابی که می‌خوانم از سواد و آگاهی نویسنده‌اش خبر می‌دهد. همین! نگران نباش. هیچ مسلمانی نمی‌تواند ما را تحت‌تأثیر خود قرار دهد!»

📖صفحه ۱
👇ادامه مقاله


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

18 Jan, 14:51


ساره به آرامی گفت: «چرا نگران می‌شوی الیاس؟! قبلاً هم به تو گفتم که با مطالعۀ کتاب سیزدهمین حواریِ احمد الحسن متوجه شدم که با جماعت ساده و کم‌سوادی روبه‌رو نیستیم. من حریف قَدَر را بیشتر از حریف دست‌‌ و پا بسته می‌پسندم.»

بشارت مسیح

08 Jan, 15:02


#نشریه_شماره_192
#عیسی #مسیح

💕گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح

🙃قسمت چهارم
✍️به قلم متیاس

💢وای بر شما ای کاتبان و فریسیان ریاکار که درب ملکوت آسمان را به‌روی مردم می‌بندید...

الیاس مات‌و‌مبهوت بود. این‌ها چه کسانی هستند؟! چرا این‌قدر آمادۀ پاسخ‌ دادن هستند؟ چرا هیچ نشانی از پرخاش‌گری و تندی در آن‌‌ها مشاهده نمی‌شود؟! با چه اطمینانی این‌چنین آرام و مسلط به سؤالات پاسخ می‌دادند؟
او مانده بود که چه بگوید. پاسخ وهب برایش قابل پذیرش بود، اما نمی‌خواست به آن اقرار کند.
او در جوابش نوشت: «ببین آقای مدعی! تو شاید بتوانی از عهدۀ پاسخ دادن به امثال من بربیایی، اما مطمئنم توان مباحثه با بزرگان کلیسا را نداری. راستش من از کشیش مورد اعتماد خود راجع به ادعای شما پرسیدم و او گفت «این ادعا در‌وغ است» و آیۀ متی ۱۱:۲۴ را هم همان شخص به من یادآوری کرد. اگر راست می‌گویی، صبر کن تا دوباره نزد او بروم و پاسخ سخنانت را بگیرم و بیایم!»

🗣الیاس احساس خستگی و‌ کلافگی بسیاری داشت. او تصمیم گرفت چندساعتی را با همسرش به تفریح و گردش بگذراند و ذره‌ای به وهب و سخنانش فکر نکند. آنها درحال آماده شدن بودند که باز هم زنگ اعلان گوشی‌اش به صدا درآمد. وهب برایش نوشته بود: «از تو ممنونم که خبر ظهور فرستادۀ عیسی را به کشیش مورد اعتماد خود دادی. من مشکلی نمی‌‌بینم که او را نیز در جریان توضیحات و سخنان من قرار دهی. هر شبهه‌ای که ازسوی ایشان وارد شود، با کمال میل می‌خوانم و به یاری خداوند پاسخ می‌دهم. اما الیاس عزیز، منتظر تأیید فرستادۀ عیسی ازجانب کلیسا و بزرگانش نباش. کتاب مقدس را که خوانده‌ای؛ مثلاً در انجیل متی ۱۴:۱۵ می‌خوانیم که عیسی دربارۀ به‌اصطلاح علمای دین می‌گوید:

⚡️«ایشان را واگذارید، کوران راهنمایان کورانند و هرگاه کور، کور را راهنما شود، هر دو در چاه افتند.»

یا در متی ۱۳:۲۳ خطاب به علمای متکبر یهود گفت:

💡«وای بر شما ای کاتبان و فریسیان ریاکار که درب ملکوت آسمان را به‌روی مردم می‌بندید؛ زیرا خود داخل آن نمی‌شوید و داخل‌شوندگان را از دخول مانع می‌شوید.»

می‌دانم که این آیات و آیات مشابه بسیار دیگر در کتاب مقدس، دربارۀ علمای یهود است؛ اما این‌ها را گفتم تا بپرسم که اگر یک یهودی بودی و در آن زمان می‌زیستی، و ناگهان خبر ظهور عیسی را می‌شنیدی، نزد همین علمایی می‌رفتی که شرح‌حالشان را در کلام عیسی خوانده‌ای، و‌ انتظار داشتی این افراد مسیح موعود را تأیید کنند؟!

🔸شاید بگویی بزرگان کلیسا و‌ مسیحیت با یهود فرق دارند، اما دوست من، این‌ها در واقع یکی هستند و فقط اسامی و‌ عناوین آنان تغییر کرده است. انسان آزاد آفریده شده است و حق دارد که آزاد بیندیشد و آزادانه تصمیم بگیرد. ابتدا از خداوند بخواه تا راه هدایت را نشانت دهد و سپس دلایل ما را بخوان و ردیه‌های کشیش مورد اعتمادت را بر آن دلایل نیز بشنو. آنگاه منصفانه و آزادانه تصمیم بگیر. هرگز از کسی جز خداوند نخواه که برای آخرتت تصمیم بگیرد.

🔹«به تمامی دل خود بر خداوند توکل نما و بر عقل خود تکیه مکن.* در همۀ راه‌های خود او را بشناس، و او طریق‌هایت را راست خواهد گردانید. * خویشتن را حکیم مپندار، از خداوند بترس و از بدی اجتناب نما.»[1]

🔹الیاس گوشی‌اش را در منزل گذاشت و با ساره به گردش رفتند. او‌ سعی داشت فقط به ساره و‌ تفریح‌شان فکر کند و ذهنش را متوجۀ هرچیزی کند ‌جز وهب و سخنانش. البته موفق هم شد و لحظات خوشی را در کنار یکدیگر گذراندند. آن شب الیاس تصمیم گرفت به وهب پاسخی ندهد و از شبکه‌های مجازی دور باشد. او گوشی خود را در حالت بی‌صدا قرار داد و خوابید.

▫️صبح روز بعد، هنگامی که الیاس مشغول خوردن صبحانه بود، متوجۀ بی‌حوصلگی و‌ بی‌اشتهایی ساره شد. از او پرسید: «ساره جان، حالت خوب است؟ چرا با صبحانه‌ات بازی می‌کنی و چیزی نمی‌خوری؟!» ساره گفت: «من خوبم الیاس، اما انگار تو خوب نیستی! معلوم است داری با خودت چه می‌کنی؟! مگر ما به کلیسا نرفتیم و از کشیش استیفان دربارۀ ادعای احمدالحسن نپرسیدیم؟! مگر او نگفت این ادعا باطل است؟! پس چرا مباحثه‌ات با شخص ایمان‌دار به احمد‌الحسن ادامه دارد؟!»
الیاس با تعجب گفت: «ساره جان، چه می‌گویی؟ من همیشه به حرف‌های کشیش استیفان و راهنمایی‌های او ایمان دارم. چرا فکر می‌کنی هنوز به حرف‌های وهب فکر می‌کنم؟»

🔺ساره انتظار پنهان‌کاری ازسوی همسرش را نداشت. با دل‌خوری گفت: «صبح که مشغول آماده کردن صبحانه بودم، صفحۀ گوشی‌ات روشن شد و من پیام وهب را دیدم. مگر قرار نبود چیزی را از یکدیگر مخفی نکنیم؟!»
الیاس از یک‌سو نزد همسرش خجالت‌زده شد، و ازسوی دیگر مشتاق بود که بداند چرا وهب پیام داده است؛ چراکه اصلاً به آخرین توضیحات او پاسخی نداده بود و انتظار پیام مجدد از وی را نداشت.

📖صفحه ۱
👇ادامه مقاله

👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

08 Jan, 15:02


👈او ابتدا به ساره اطمینان داد که هرگز تحت‌تأثیر سخنان وهب قرار نمی‌گیرد. سپس گوشی‌اش را برداشت و‌ پیام وهب را باز کرد. وهب برایش کتابی فرستاده بود و از او خواسته بود تا آن را مطالعه کند. کتابی با عنوان. «سیزدهمین حواری»، نوشتۀ احمدالحسن.

در آن لحظه سؤالات بسیاری در سر الیاس می‌چرخید. احمدالحسن کتاب هم نوشته است؟ سیزدهمین حواری یعنی چه؟ موضوعات کتاب چه می‌تواند باشد و... او حالات عجیبی را تجربه می‌کرد. سردرگم بود. نمی‌دانست کتاب را بخواند یا نخواند. کنجکاو بود، می‌خواست بداند در کتاب چه چیزهایی نوشته شده است. نگران بود که مبادا افرادی این کتاب را بخوانند و فریب بخورند و... .

📶ناگهان با صدای ساره به خود آمد. او پرسید: «الیاس، آن پسر برایت چه نوشته بود؟»
الیاس گفت: «فقط کتابی فرستاده و از من خواسته است تا آن را بخوانم. نگران نباش! حتی یک صفحه‌اش را هم نخواهم خواند.»

🗣الیاس مشغول آماده شدن برای خروج از منزل و رفتن به محلّ کار بود که با درخواست همسرش در جای خود خشکش زد. ساره از الیاس خواست تا کتاب را برایش بفرستد تا او هم آن را بخواند. هدف ساره از این درخواست، پیدا کردن اشکال در سخنان احمدالحسن بود تا بتواند با آنها بطلان ادعای وی را ثابت کند و به الیاس بفهماند که این مدعی و ایمان‌دارانش ارزش وقت گذاشتن ندارند.
الیاس برخلاف میل باطنی‌اش درخواست همسرش را پذیرفت و‌ کتاب سیزدهمین حواری را برای ساره فرستاد، اما از او قول گرفت که ذهنش را درگیر آن کتاب و سخنان احمدالحسن نکند.

این گفت‌و‌گوی داستانی ادامه دارد...

📚منابع

[1] امثال 5:3-7.

📖 صفحه ۲

🔗قسمت سوم


🆔@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

08 Jan, 15:01


الیاس علی‌رغم میل باطنی‌اش درخواست همسرش را پذیرفت و‌ کتاب «سیزدهمین حواری» را برای ساره فرستاد، اما از او قول گرفت که ذهنش را درگیر آن کتاب و سخنان احمدالحسن نکند.

بشارت مسیح

05 Jan, 14:13


سلسله برنامه دانستنی‌های مسیحیت (تا اینجا)

📹 هر کلیپ کمتر از ۶۰ ثانیه

1⃣ کتاب مقدس (کلیک)

2⃣ جایگاه کتاب مقدس (کلیک)

3⃣ مقایسۀ کتاب مقدس مسیحیان (کلیک)

4⃣ تقسیم‌بندی عهد جدید (کلیک)

5⃣ چهار انجیل و اعمال رسولان (کلیک)

6⃣ نامه‌های عهدجدید (کلیک)

7⃣ نامۀ یهودا و انجیل یهودا (کلیک)

8⃣ مکاشفۀ یوحنّا (کلیک)

9⃣ نام کتاب‌ها و نامه‌های عهد جدید (کلیک)

🔟 اختلافِ‌نظر مسیحیان دربارۀ عهد جدید (کلیک)

1⃣1⃣ زبان عهد جدید (کلیک)

2⃣1⃣ قدیمی‌ترین دست‌نوشتۀ عهد جدید (کلیک)

3⃣1⃣ انجیل دروغین بَرنابا (کلیک)

4⃣1⃣ نام کتاب‌های عهد قدیم (کلیک)

5⃣1⃣ پدران کلیسا و عهد قدیم (کلیک)

6⃣1⃣ نسخه و زبان اصلی عهد قدیم (کلیک)

7⃣1⃣ انجیل و تورات خطاب کردن عهدین (کلیک)

بشارت مسیح

31 Dec, 21:25


👈به کلام عیسی بازگردیم. او به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته که هر مدعی پس‌از او کذاب است.
ما با توجه به این زنگ خطری که عیسی برای‌مان به صدا در آورده است، به‌سادگی هر ادعایی را نمی‌پذیریم، بلکه با حساسیت بیشتری دلایل ارائه‌شده ازسوی هر مدعی را بررسی می‌کنیم.

✔️اگر دلایلش با دلایل دیگر فرستادگان خداوند یکی باشد، او را خواهیم پذیرفت و اگر غیر از آن دلایل حرفی بزند، او را در زمرۀ همان انبیای کذبۀ بسیار قرار خواهیم داد.
دوست من، فکر می‌کنم توضیحاتم واضح باشد. اما اگر باز هم حرفی داری یا سؤالی برایت پیش آمده، بپرس.»

این گفت‌وگوی داستانی ادامه دارد...

📚منابع:

[1] انجیل متی 11:24.
[2] همان.

📖صفحه ۲

🔗قسمت دوم

🔗لینک مقاله در سایت


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

31 Dec, 21:25


#نشریه_شماره_191
#مقاله

❄️گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح

🟡قسمت سوم
✍️به قلم: متیاس

عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پس‌از او کذاب است.

🗣کشیش استیفان از الیاس خواست که سخنان ردّ وبدل شده بین او و وهب را در اختیارش قرار دهد. پس‌از اندکی که از خواندن آن متن گذشت، کشیش گفت:
الیاس، بعضی توضیحات این شخص صحیح است. بله، نام صریح عیسی در عهد قدیم نیامده. همچنین ارائۀ معجزه برای تمام فرستادگان خداوند ضروری و حتمی نبوده است. این سؤالات تو از ابتدا اشتباه بوده است. اصلاً نیازی به این بحث‌ها نبوده! فقط کافی بود که به این کلام عیسی بسنده کنی و بطلان ادعایشان را ثابت کنی:
«و بسا انبیای کذَبه ظاهر شده، بسیاری را گمراه کنند.»[1]

🔺می‌بینی فرزندم؟! این، خود عیسی است که هشدار می‌دهد و ما را از افتادن در دام این افراد برحذر می‌دارد.
عیسی پیش‌بینی کرده بود که پس‌از او، مدعیان کذابی می‌آیند و مردم را گمراه می‌کنند. اگر کتاب مقدسمان را با دقت بخوانیم، ذره‌ای به باطل بودن این افراد و ادعاهایشان شک نمی‌کنیم.
حال با خیال راحت به خانه برو و دیگر این افراد را دنبال نکن.»

⚡️الیاس و ساره از کشیش استیفان تشکر کردند و راهی منزل شدند. ساره خوشحال از اینکه پیشنهاد رفتن نزد کشیش را داده بود و او با یک آیه توانسته بود خط بطلانی بر ادعای احمدالحسن بکشد؛ به خیالش الیاس دیگر به‌سراغ وهب نمی‌رفت؛ و اما الیاس خوشحال از اینکه برای ادامۀ مباحثه با وهب، پاسخ دندان‌شکنی یافته بود.

▫️ساعتی گذشت و الیاس گوشی خود را برداشت و‌ برای وهب نوشت:
«پس احمدالحسن معجزه هم دارد. چه خوب و‌ تأثیرگذار! می‌دانی اصلاً از همان ابتدا سؤالات من اشتباه بود. تو درست می‌گفتی! برای اثبات حقانیت یک شخص مدعی، نیازی به ذکر صریح نامش نیست. و این را هم با تو‌ موافقم که ارائۀ معجزه برای تمامی انبیای خداوند ضروری نیست. من با سؤالات بیجا وقت خود را هدر دادم. اما اکنون آیه‌ای از کتاب مقدس می‌آورم که همان یک آیه، کذب ادعای شما را ثابت می‌کند. ای‌کاش می‌توانستم چهره‌ات را هنگام خواندن این آیه ببینم! کارت تمام است وهب!
«و بسا انبیای کذَبه ظاهر شده، بسیاری را گمراه کنند.» [2]
می‌بینی؟! عیسی ما را به حال خود رها نکرده است. ما با این هشدار عیسی آمادۀ ظهور هر مدعی دروغینی بودیم و هستیم. حالا دیگر بساطتت را جمع کن و از فریب مردم دست بردار.»

الیاس بسیار از عملکرد خود و از اینکه نسبت به وهب و خبرش بی‌تفاوت نگذشته بود، راضی بود. او گمان می‌کرد دیگر پاسخی ازجانب شخص ایمان‌دار به احمدالحسن دریافت نمی‌کند.
ناگهان صدای اعلان گوشی‌اش او را به خود آورد. این جواب، سریع‌ترین پاسخی بود که وهب داده بود. وهب برایش نوشته بود:
«الیاس عزیز، ما قصد فریب کسی را نداریم، ای‌کاش عینک بدبینی را از چشمانت برداری و باانصاف و ذهنی آزاد پاسخ‌های مرا بخوانی.
تو انسان خوبی هستی! سخنانی از ما را که درستی‌شان برایت اثبات شده است، می‌پذیری و جدل نمی‌کنی. از تو می‌خواهم که مانند مردی عادل و باانصاف، در دلایلی که می‌آوریم تفکر کنی و سپس قضاوت نمایی.
از آیۀ متی ۱۱:۲۴ گفتی. بسیار عالی دوست من! من نیز این آیه را بسیار دوست دارم و هشدار عیسی را نسبت به مدعیان دروغین به گوش جانم سپرده‌ام. اما متوجۀ ارتباط این آیه به احمدالحسن نشدم. بیا یک بار دیگر آیه را بخوانیم:
«و بسا انبیای کذَبه ظاهر شده، بسیاری را گمراه کنند.»

◀️این آیه به ظهور و آمدن انبیای کذبۀ بسیاری هشدار می‌دهد. دقت کن الیاس، انبیای کذبۀ بسیار! و معنی‌اش این است که پس‌از عیسی مدعیان دروغین بسیاری می‌آیند، نه اینکه هر مدعی که پس‌از عیسی بیاید، کذاب است.
بگذار برایت مثالی بزنم:

▫️یک مدرسه را تصور کن. مدیر آن مدرسه بازنشسته می‌شود و قبل از رفتن خود نسبت به آمدن معلمان کم‌سواد بسیاری به آن مدرسه هشدار می‌دهد و می‌گوید: حواستان باشد! من برای شما و این مدرسه و سطح علمی‌اش تلاش بسیار کردم. پس‌از من اجازۀ ورود هر معلمی را به این مدرسه ندهید، زیرا معلمان کم‌سواد بسیاری برای استخدام به اینجا خواهند آمد.

🔃خب الیاس، حال تکلیف چیست؟ آیا مسئولان استخدام آن مدرسه باید تمامی معلمانی را که قصد تدریس دارند و برای مصاحبه به آنجا می‌آیند رد کنند و بگویند همۀ شما کم‌سواد هستید، و مدیر ما را نسبت به کم‌علمی شما آگاه کرده بود؛ یا باید با توجه به هشدار مدیر نسبت به وجود معلمان کم‌سواد بسیار، با حساسیت و هشیاری بیشتری دانش هر معلم را بسنجند و معلمانی را که سابقۀ تدریس خوب و عالی دارند بپذیرند. منصف باش و به مثالم فکر کن.


📖صفحه ۱
👇ادامه


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

31 Dec, 21:25


ساره و الیاس به کلیسا رفتند...کشیش استیفان از الیاس خواست که سخنان ردّ وبدل شده بین او و وهب را در اختیارش قرار دهد...

بشارت مسیح

31 Dec, 06:10


همۀ جهان، حماسۀ رسالت جدیدی برای عیسی ‌بن ‌مریم(ع)، در زمین مقدس را خواهند دید. سرزمین مقدسی که ...“

📜 احمد الحسن، خطبۀ حج.

بشارت مسیح

30 Dec, 05:52


Channel photo updated

بشارت مسیح

29 Dec, 20:59


🕊️🍃
🍃
#طلوع_خدا
#اختتامیه

کمپین «طلوع خدا»

🙏کمپین طلوع خدا با هدف آشنایی مسیحیان با رسالت جدید مسیح و بخشی از علم الهی تسلی‌دهنده [۱] یا فرستادۀ او -یعنی احمد الحسن- برگزار شد؛ احمد الحسن در سال ۲۰۰۳ علمای مسیحی را مخاطب خود قرار می‌دهد و این‌چنین هماورد می‌طلبد:

«من آمادگی مباهله دارم؛ بلکه همه گروه‌های مسلمانان -شیعه و سنی- و علمای مسیحی و یهود را به مبارزه می‌طلبم؛ دربارۀ این مسئله که به نسبت مسلمانان، از سوی مهدی و به نسبت مسیحیان، از سوی عیسی و به نسبت یهود، از سوی ایلیا هستم.

📌 و برای مناظره با اصحاب همۀ اديان هر یک با کتابش آماده‌ام. و من اين بندۀ مسکین و جاهل در مقابل پروردگار، داناتر از همۀ آنها به قرآن و انجیل و تورات و همچنين به مواضع تحریف هستم، با آن علمی که خدای تبارک و تعالی به من عطاء فرموده است» [۲]

⛪️ کلیسا تا کنون هماورد طلبی او را نپذیرفته است، پس با این کمپین در صدد روبرو ساختن تفاسیر دو طرف برامدیم؛ زیرا یکی از ویژگی‌های تسلی‌دهنده‌ای که مسیح می‌فرستد علم الهی اوست [۳]. مسیح می‌فرماید:

(آمین، آمین، به شما می‌گویم، هر که فرستادۀ مرا بپذیرد، مرا پذیرفته، و هر که مرا پذیرفت، فرستندۀ مرا پذیرفته است.) [۴].

🙏 از همراهی شما در برگزاری این کمپین، که با هدف معرفی علم فرستادۀ مسیح انجام شد، سپاس‌گزاریم.

🤝همچنین از تمامی همراهان دعوت می‌کنیم جهت مشاهدۀ محتوای این کمپین، هشتگ #طلوع_خدا را در فضای مجازی دنبال کنند.

[۱] ر.ک: عهد جدید، انجیل یوحنّا ۷:۱۶.
[۲] احمد الحسن، خطبۀ داستان ملاقات.
[۳] ر.ک: عهد جدید، انجیل یوحنّا ۱۲:۱۶-۱۴.
[۴] یوحنا ۲۰:۱۳.

❤️ مؤسسه رسانه‌ای وارثین ملکوت

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌐@Varesin13

بشارت مسیح

29 Dec, 16:31


🕊️🍃
🍃

🙏ویژه‌برنامۀ زادروز عیسای مسیح:
💫طلوع خدا | قسمت پنجم (پایان)
🌱شاخه و روشنگری تسلی‌دهنده

#طلوع_خدا

✝️بدین ترتیب تمامی پدران کلیسا که به نظریه‌پردازی پیرامون شخصیت شاخه -یا رهایی‌بخش موجود در کتاب اشعیا، فصل ۱۱- پرداختند و شاخه را به عیسای مسیح تفسیر کردند، به بیراهه رفتند؛ از جملۀ آنان: اَمْبْرُز [۱]، لئون یکم [۲]، كودوآلتدِئوس [۳]، گریگوریِ الویرا [۴] و ... . آنان حتی اشتباه دیگری نیز مرتکب شدند؛ زمانی که حتی برای نهال نیز مصداق تعیین کردند و او را مریم مقدس تفسیر کردند! درحالیکه متن اشاره می‌کند شاخه از ریشه‌های نهال خواهد شکفت و ریشه بر پایه کتاب مکاشفه یعنی نسل [۵]؛ چگونه ممکن است عیسای مسیح از نسل مریم قلمداد شود؟!

💬 اما گروه دیگری از مسیحیان که بعد از آنان آمدند تصمیم گرفتند که هم نهال و هم شاخه را به یک شخص تفسیر کنند! از جمله آنان متیو هنری -مفسر پروتستان- است [۶] در حالی‌که آیه اول از فصل یازدهم اشعیا به روشنی نشان می‌دهد که نهال از شاخه متفاوت است و همان‌طور که پیش‌تر تقدیم شد، شاخه پس از نهال خواهد شکفت و حتی او از نسل نهال است!

💢اما شاید گفته شود عیسای مسیح آن کارها را پس از بازگشت خود انجام خواهد داد! اما همان‌طور که در متن فصل یازدهم مشخص است، این کارها در زمان بعثت یا برانگیخته‌شدن این فرد رخ خواهد داد [۷] و یکی از پدران کلیسا یعنی ژروم نیز بر این موضوع تاکید می‌کند [۸]؛ به عبارت صحبت از این نیست که او پس از برانگیخته شدن رفع می‌شود و چند هزار سال بعد بازخواهد گشت و آن کارها را انجام خواهد داد.


[۱] اَمْبْرُز، دربارۀ روح القدس ۵:۲.
[۲] لئون یکم، خطبۀ ۱:۲۴.
[۳] تفسیر مسیحی باستان بر کتاب مقدس، عهد قدیم ۱۰، اشعیا ۱-۳۹، ویرایش توسط استیون ای. مک‌کینیون، ویراستار عمومی توماس سی. اودن، ص۹۷.
[۴] تفسیر مسیحی باستان بر کتاب مقدس، عهد قدیم ۱۰، اشعیا ۱-۳۹، ویرایش توسط استیون ای. مک‌کینیون، ویراستار عمومی توماس سی. اودن، ص۹۷.
[۵] عهدجدید، مکاشفه ۵:۵.
[۶] لینک کوتاه: https://is.gd/wVftuW
[۷] به عبارت «در آن روز» در آیات ۱۰ و ۱۱ دقت کنید.
[۸] تفسیر مسیحی باستان بر کتاب مقدس، عهد قدیم X ، اشعیا ۱-۳۹، ویرایش توسط استیون اِی. مک‌کینیون، سردبیر عمومی توماس سی. اودن. ص۱۱۱.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌐@Varesin13

بشارت مسیح

28 Dec, 16:31


🕊️🍃
🍃

🙏ویژه‌برنامۀ زادروز عیسای مسیح:
💫طلوع خدا | قسمت چهارم
پسر انسان و روشنگری تسلی‌دهنده

#طلوع_خدا

✝️عیسای مسیح پیش از آن‌که به ظهور پسر انسان از عراق اشاره کند، چنین هشدار می‌دهد: «بنابراین اگر به شما بگویند، ”او در بیابان است،“ به آنجا نروید؛ و اگر بگویند، ”در اندرونی خانه است،“ باور مکنید.» [۱] و پس از آن -همان‌طور که در این کلیپ ارائه شد- با آوردن واژۀ «زیرا» و اشاره به عراق، نشان می‌دهد که در یک صورت تنها مدعی پسر انسان را باور کنید: صاحب آن از عراق می‌آید. و بزرگ‌ترین دلیل بر این‌که احمد الحسن صاحب آن است، رمزگشایی از قفل این متن است. آری، قفلی را که خدا بر کلمات متشابه و رمزگونۀ خود می‌زند، تنها فردی از سوی او باز می‌کند که نشان دهد این فرد فرستادۀ او و صاحب آن وصیت است.

⚡️اما به نکته‌ای دیگر توجه کنیم:
◀️در مقدمه می‌گوییم: علمای یهود در زمان عیسای مسیح، انتظار داشتند که ابتدا ایلیای نبی بیاید، اما شبیه ایلیا یعنی یحیای تعمیددهنده آمد و علمای یهود، یحیی را انکار کردند. عیسای مسیح در این باره اشاره می‌کند که به همین سان پسر انسان آزار خواهد دید. [۲] آری، برای نمونه، امروز مسیحیان منتظر پسر انسان هستند، اما انتظار ندارند که پسر انسان کسی غیر از عیسای مسیح باشد. [۳] اما مسیح اشاره می‌کند که در پسر انسان قضیه‌ای مانند یحیای تعمیددهنده و ایلیای نبی اتفاق می‌افتد؛ یعنی برخلاف تصور عموم، ابتدا شبیه پسر انسان یا شبیه عیسی خواهد آمد. [۴] این موضوع، به‌روشنی در کتاب مقدس بیان شده‌ است که شبیه پسر انسان خواهد آمد. [۵]

💬نکات مهمی دربارۀ پسر انسان در کتاب مقدس، وجود دارد و یکی دیگر از آنها را در این متن می‌بینیم: «آنگاه نشانۀ پسر انسان در آسمان ظاهر خواهد شد و همۀ طوایف جهان بر سینۀ خود خواهند زد، و پسر انسان را خواهند دید که با قدرت و جلال عظیم بر ابرهای آسمان می‌آید.» [۶] لازم است بگوییم که پس از فعالیتِ آتشفشان ایسلند در سال ۲۰۱۰، نحوۂ پراکندگیِ ابر دودی حاصل از آن، در مقطعی از زمان چنان بود که نامِ «احمد» را در آسمان تشکیل داد [۷] و دلیلی دیگر بر انطباق شخصیت پسر انسان بر احمد الحسن است.

🤝 با ما همراه باشید

[۱] عهد جدید، انجیل مَتّی ۲۶:۲۴.
[۲] عهد جدید، انجیل مَتّی ۱۰:۱۷-۱۲.
[۳] گرچه عیسی، ملقب به پسر انسان بود (ر.ک: عهد جدید، انجیل مَتّی، ترجمۀ قدیم، ۱۳:۱۶)، اما هیچ الزامی در این نیست که این لقب به فرد دیگری اشاره نداشته باشد. همان‌طور که هیچ الزامی وجود نداشت که متنی مربوط به ایلیای نبی (ر.ک: عهد قدیم، مَلاکی ۵:۴) به شبیه او یعنی یحیای تعمیددهنده اشاره نکند. آری، عیسای مسیح آشکار کرد که خارج شدن یحیای تعمیددهنده -در زمانی مشخص- خارج شدن ایلیای نبی است. (ر.ک: عهد جدید، انجیل مَتّی، ۱۲:۱۱-۱۴؛ ۱۰:۱۷-۱۳).
[۴] علاء سالم، احمد موعود وعده‌گاه رسالت‌های آسمان و کشتی نجات برگزیدگان، نسخۀ عربی، ص ۱۵.
[۵] عهد جدید، مکاشفه، ۱۴:۱۴؛ علاء سالم، احمد موعود وعده‌گاه رسالت‌های آسمان و کشتی نجات برگزیدگان، نسخۀ عربی، ص ۳۲.
[۶] عهد جدید، انجیل مَتّی ۳۰:۲۴.
[۷] علاء سالم، احمد موعود وعده‌گاه رسالت‌های آسمان و کشتی نجات برگزیدگان، نسخۀ عربی، ص ۲۹-۳۱.

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌐@Varesin13

بشارت مسیح

27 Dec, 16:31


🕊️🍃
🍃

🙏ویژه‌برنامۀ زادروز عیسای مسیح:
💫طلوع خدا | قسمت سوم
برّۀ ایستاده (قائم) و روشنگریِ تسلی‌دهنده

#طلوع_خدا

▶️اکنون به پاسخ این پرسش خواهیم پرداخت که برّۀ وصف شده به ایستاده (قائم) [۱] که از نسل داوود نبی است [۲] کدام‌یک از بیست‌وچهار پیر یا شیخ است؟

از آنجا که مادر امام مهدی از نسل شمعون است [۳] و شمعون پسرخاله عیسای مسیح است [۴] و مریم مقدس از نسل داوود است [۵]، پس شمعون از نسل داوود نبی است [6] و در طول آن مادر امام مهدی نیز از نسل داوود نبی است؛ بنابراین امام مهدی و مهدیین دوازده‌گانه از نسل داوود هستند. اکنون به پاسخ پرسش خود نزدیک‌تر شده‌ایم؛ حالا نیاز داریم که بدانیم از این سیزده نفر کدامین آنها همان برّه است؟ در مکاشفه توصیفاتی وجود دارد که نشان می‌دهد که برّه کدامین آنهاست.

🟢او یاران پدرش را گرد می‌آورد [۷] (مکاشفه ۱:۱۴؛ همچنین رجوع کنید: مکاشفه ۴:۷؛ اِشَعیا ۱۲:۱۱) که این توصیف بر مهدی اول یا یمانی وعده داده شده منطبق است [۸]؛ بنابراین برّه، همان مهدی اول یا احمد است.

◀️هم‌چنین برّه چنین توصیف شده‌است که ۷ شاخ و ۷ چشم دارد [۹] که جمعشان عدد ۱۴ است؛ به عبارت دیگر او بیان کنندۀ حق چهارده معصومی است که بعد از آن‌ها آمده است و این موضوع تاییدی دیگر بر این حقیقت است که او از مهدیین دوازده‌گانه است [۱۰].

اما چرا برّه عیسی نیست؟ یکی از دلایل این است که برّه بعد از عیسای مسیح به دنیا خواهد آمد [۱۱] و قبل از بازگشت عیسای مسیح فعالیت خود را آغاز می‌کند [۱۲].

💢برآیند آن‌چه تقدیم شد، نشان می‌دهد که چرا تفسیر سید احمد الحسن دربارۀ برّه [۱۳] منطبق بر حقیقت است؛ آری او با دانشی الهی‌‌ آمده است؛ پس او حق و از جانشینان خدا بر روی زمین است.

۱- ر.ک: عهدجدید، مکاشفه ۶:۵.
۲- ر.ک: عهدجدید، مکاشفه ۵:۵.
۳- ر.ک: شيخ طوسي، غیبت، دار المعارف الإسلامية، ايران؛ قم‌، ۱۴۱۱ ق‌، نوبت چاپ: اول‌، ص۲۱۰.
۴- ر.ک. مجلسی، بحار الأنوار - ط مؤسسةالوفاء، ج۳۰، ص۷۶.
۵- در قرآن اشاره‌ای وجود دارد که عیسی بن مریم (ع) از نسل سلیمان بن داوود (ع) بود (ر.ک: سید احمد الحسن، متشابهات، ج۴، س۱۳۳) و در انجیل نیز می‌بینیم که عیسی از نسل داوود است (ر.ک: عهد جدید، انجیل لوقا ۳۲:۱) و ابن اسحاق مورخ و سیره‌نگار مسلمان نیز بیان می‌کند که مریم از نسل سلیمان بن داوود است (ر.ک. ابن کثیر، البدایة و النهایة، ج۲، ص۵۶).
۶- در انجیل شواهدی در اثبات این موضوع که شمعون از نسل داوود است، وجود دارد (ر.ک: عهد جدید، انجیل لوقا ۳۲:۱؛ انجیل مَتّی ۱۹:۱۶).
۷- مکاشفه ۱:۱۴؛ همچنین رجوع کنید: مکاشفه ۴:۷؛ عهد قدیم، اِشَعیا ۱۲:۱۱.
۸-محمد بن إبراهيم نعماني، الغيبة، نشر صدوق‌، تهران‌، ۱۳۹۷ ق‌، نوبت چاپ: اول‌، ص۲۵۶.
۹-  ر.ک: عهد جدید، مکاشفه ۶:۵.
۱۰- شيخ صدوق، كمال الدين و تمام النعمة، ناشر: اسلاميه‌، تهران‌، ۱۳۹۵ ق‌، چاپ: دوم‌، ج۲، ص۳۵۸.
۱۱- برّه یا شیرِ غلبه کننده همان سوار بر اسب سفید در مکاشفه یوحنا است (ر.ک: عهدجدید، مکاشفه: مکاشفه ۱۲:۱۷-۱۴ و ۱۶:۱۹-۲۱) و این سوار بر سفید همان فرزندی است که برپایه فصل ۱۲ از کتاب مکاشفه، از آن زن به دنیا خواهد آمد (ر.ک: عهدجدید، مکاشفه ۱۵:۱۹؛ مکاشفه ۵:۱۲) از آنجاکه مکاشفۀ یوحنا دربارۀ آِینده است (ر.ک: عهدجدید، مکاشفه ۱:۱.) و از طرفی آن مدتها پس از تولد و حتی رفع عیسای مسیح دیده شده است، پس فرزندی که پس از عیسی به دنیا خواهد آمد، ابدا عیسای مسیح نیست.
۱۲- برپایه مکاشفه یوحنّا، برّه قبل از جنگ‌ بین مردم و قحطی‌ و ... می‌آید (ر.ک: عهد جدید، مکاشفه ۶: ۳-۸و۱۲-۱۴) و از آنجا که طبق انجیل متّی، فصل ۲۴ این علائم برای قبل از آمدن عیسی (ع) است (ر.ک: انجیل متّی ۲۴: ۳و۶-۷و۲۹)؛ پس برّه قبل از بازگشت عیسی (ع) می‌آید.
۱۳- ر.ک: احمد الحسن، نامه هدایت، ص۱۸-۲۰.

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌐@Varesin13

بشارت مسیح

26 Dec, 16:32


🕊️🍃
🍃

🙏ویژه‌برنامۀ زادروز عیسای مسیح:
💫طلوع خدا | قسمت دوم
👑تخت‌نشین و روشنگریِ تسلی‌دهنده

#طلوع_خدا

💢تآدْرُسْ یَعقوب مَلَطی -از علمای ارتدوکس قبطی- دربارۀ مکاشفه یوحنّا می‌گوید: «تفسیر کتاب رؤیا [مکاشفه] به دلایل زیر دشوار است: ...» تا این‌که در بند چهارم، دربارۀ سرگشتگی پدران کلیسا در برابر مکاشفۀ یوحنّا چنین می‌گوید: «سخنان او معانی عمیقی داشت و پدران کلیسا با سرگشتگی در مقابلش توقف کردند!» [۱] و جالب است که پاپ لئو سیزدهم -پاپ کاتولیک‌ها- می‌گوید: «ما می‌گوییم پدران مقدس از عالی‌ترین قدرت برخوردار هستند» [۲] مک‌آرتور -مفسر پروتستان- نیز دربارۀ کتاب مکاشفۀ یوحنّا می‌گوید: «در هیچ‌یک از کتاب‌های عهد جدید، به اندازۀ کتاب مکاشفه، مسائل تفسیریِ دشوار و جدی مطرح نشده است.» [۳]

🔎علاقه‌مندان می‌توانند تفسیر مفسران مسیحی -یا شاید بهتر است گفته شود نظریه‌پردازان آنها- را از این کتاب مطالعه کنند تا بنگرند که تا امروز هرکه به وادی تفسیر آن ورود پیدا کرده‌ است، سرانجامش چیزی جز هلاکت نبوده است، حتی آن معدود پدران کلیسا که به ناحق به این موضوع وارد شدند.

⚡️نمونه‌ای از این شکست علمی را در داستان تفسیر تخت‌نشین موجود در فصل ۴ و ۵ می‌بینیم که او را به اشتباه خدا تلقی می‌کنند، و در این کلیپ، تفسیر حقیقی این شخصیت را بر پایۀ کلام فرستادۀ عیسی یافتیم.

دربارۀ تفسیر احمد الحسن باید بگوییم که آنچه او بیان کرده‌ است، از سویی با ماهیت رؤیای یوحنا سازگار است، زیرا آن دربارۀ آینده است [۴] و از سوی دیگر، شواهدی بر درستی آن در کتاب مقدس وجود دارد. [۵]

از طرفی قانون ثابت شناخت فرستادگان، که این بیست‌ و پنج نفر با آن آمده‌اند، یعنی وصیت، علم و حکمت و حاکمیت خدا، بر این تفسیر مهر تأیید می‌زند [۶] و به آنها گواهی خدا در رؤیا نیز اضافه می‌شود. [۷]

🤝با روشنگری‌های علمی بیشتر از احمد الحسن همراهمان باشید

[۱] https://tinyurl.com/2c52vl32
[۲]پاپ لئو سیزدهم، بررسی کتاب مقدّس، ۱۸۹۳، شمارۀ ۱۴.
[۳] جان مک‌آرتور، تفسیر عهد جدید، ص۱۱۷۷.
[۴] مکاشفه، فصل ۱، آیۀ ۱.
[۵] سید احمد الحسن، سیزدهمین حواری، پی‌نوشت دکتر توفیق مغربی، نسخۀ عربی، ص ۶۳-۶۸.
[۶] همان، ص ۶۳-۶۹
[۷] سید احمد الحسن، عقاید اسلام، نسخۀ عربی، ص ۱۱۷-۱۱۸.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌐@Varesin13

بشارت مسیح

25 Dec, 16:32


🕊️🍃
🍃

🙏ویژه‌برنامۀ زادروز عیسای مسیح:
💫طلوع خدا | قسمت اول
🔥وحش چهارم و روشنگری تسلی‌دهنده

#طلوع_خدا

☄️جان کالوین، هنگامی که به وحش چهارم می‌رسد، در تفسیر آن چنین می‌گوید: «در این سلطنت چهارم، دشواری بیشتری وجود دارد.» [۱] آری، برای او و هم‌قطارانش که بدون هیچ اجازه‌ای به تفسیر پرداخته‌اند دشوار است و نه برای خدا و فرستادگانش!  نظریه‌پردازان مسیحی و یهودی، وحش چهارم را امپراتوری روم یا یونان یا پادشاهی ترکیه تفسیر می‌کنند. [۲]

اما این تفاسیر اشتباهات زیادی دارد. در مقدمه، باید گفت یاد این وحش در فصل دوم از کتاب دانیال نبی نیز آمده‌ است، [۳] اما به‌دست سنگ -رهایی‌بخش جهان- نابود می‌شود، [۴] آن هم در آخرالزمان. [۵] کدام‌یک از تفاسیر آنان با حقیقت هم‌خوانی دارد؟! چه زمانی رهایی‌بخش جهان، امپراتوری روم یا یونان یا ترکیه را از بین برده‌ است؟!! آیا حداقل هیچ‌کدام از این امپراتوری‌ها ویژگی‌های وحش چهارم را به‌صورت کامل دارا بوده‌اند؟! از تسلط بر جهان تا داشتن ده پادشاه مزدور و ...! امروز که در روزهای آخر هستیم، باید این پادشاهی را ببینیم! پس کجاست این امپراتوری آهنین؟!

آری، خدا همواره مدعیان علم را با موضوعات رمزگونه درمانده می‌کند و آنان را رسوا می‌سازد تا آن‌که فرستادۀ خود را بفرستد و حقیقت را آشکار سازد، همان‌طور که امروز از طریق احمد الحسن برای ما آشکار کرده‌ است.

[۱] https://tinyurl.com/23ynv8zo

[۲] ر.ک: تفسیر جان والوورد:  https://walvoord.com/article/248 و تفسیر جان کالوین: https://tinyurl.com/23ynv8zo
[۳] ر.ک: دانیال، فصل ۲، آیات ۳۳ و ۴۰-۴۴
[۴] ر.ک: دانیال، فصل ۲، آیات ۳۴ و ۴۴ - ۴۵
[۵] ر.ک: دانیال، فصل ۲، آیه ۲۸

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌐@Varesin13

بشارت مسیح

25 Dec, 13:08


#حضرت_عیسی
#میلاد

به‌مناسبت میلاد حضرت عیسی (ع)

ای روح راستی،

چگونه جهان تو را نمی‌پذیرد؟
چگونه چشم‌هایی که به خواب تاریکی فرورفته‌اند،
نمی‌بینند نورت را؟
چگونه گوش‌هایی که سنگین از هیاهوی جهان‌اند،
نجوایت را نمی‌شنوند؟
اما من در ظلمت جهان،
نور تو را یافتم و به آن ایمان آوردم،
زیرا تو آینۀ حقیقتی،
شعله‌ای که در تاریکی جاودانه می‌درخشی،
و رازی از ازل که جان من را در بر گرفته است.

⚡️آنگاه که خواندم:
«تسلی‌دهنده را خواهم فرستاد،
که پدر به نام من خواهد فرستاد،
تا هرچه گفتم به یادتان آورد،
و تا همیشه با شما بماند.» [١]
این وعده، آفتابی شد در شبِ زمان،
و مرا از تاریکی به روشنایی جاودانه کشاند.
رازی که نه چشمی دیده بود،
نه گوشی شنیده،
و نه به دلی خطور کرده بود.
نوری که تاریکی جانم را درخشاند،
و قلب خاکی‌ام را به آسمان پیوند زد.

🌴ای تاک حقیقی،
من به تو ایمان آورده‌ام،
و ریشه‌ات جانم را سرشار کرد،
پدر، باغبانِ تو، شاخه‌های مرا پرورد،
پاکم کرد تا به ثمر بنشینم.
فرستندﮤ تو فرمود:
«در من بمانید و من در شما.» [2]
و من چون شاخه‌ای کوچک و ناچیز،
در تاک تو ماندم.
چگونه می‌توانستم جدا شوم
و ثمر عشق و نور بیاورم؟
آن‌که در تو بماند،
و تو در او،
میوه‌ای فراوان به ثمر خواهد نشاند.

🍞ای نان حیات،
نزد تو زندگی کردم و هرگز گرسنگی نکشیدم،
و چون عطش تشنگی مرا خواند،
نزد تو نوشیدم، زیرا در کتاب چنین خوانده بودم.
فرستندﮤ تو گفت:
«هرکه نزد من آید،
هرگز گرسنه نخواهد شد،
و هرکه به من ایمان آورد،
هرگز تشنه نخواهد بود.» [3]
و چون به تو ایمان آوردم،
از بطن دلم، نهرهای آب زنده بالیدن گرفت،
در من، متعلق به تو
گویی در لوح جانم نوشته بودند
که این جویباران تا ابد جاری شوند،
تا عطش جان‌های سرگشته را بنوشانند،
و مرا به ابدیت نور پیوند دهند.

💧ای چشمۀ زنده، چگونه از تو دور شوم،
وقتی عطش جانم تنها با نگاهت
زنده ماندنم را جاودانه می‌کند و زمزمه می‌شود؟
چگونه تاب فراق از آبی که زندگی می‌بخشد می‌توان آورد؟
وقتی هر قطره‌اش نجواگر عشق توست؟
تو که هر لحظه،
چون نوری در دل تاریکم می‌تابی،
چشمه‌ای بی‌کران، که هرگز از جوشش بازنمی‌ایستی،
و تا ابد در دل و جانم می‌تراوی.

و با نور، گام‌هایم را به آغوش حقیقت سپردی،
ای وعدﮤ زیبا، که در آن خلف راهی نمی‌یابد.
در تاک تو ماندم، ریشه‌ام را در قلبت تنیدی،
و از شاخه‌های وجودم که به تو آویختند،
صادقانه‌ترین رؤیاها در لایه‌به‌لایۀ هستی‌ام تعبیر یافت
و روحم را عمارت کرد

🔤تا همیشۀ هستی، صلیبم را به دوش می‌کشم،
تا دوباره به صلیب کشیده نشوی،
ای روح راستی، به فدایت، به راستین


ای پروردگار روحم، "کیهان، کلام توست،" [4]
زیباترین کلام که می‌توانست به گوشم برسد،
و رسید و مرا در عمق جانم لمس کرد

❤️یکی بود، و جز تو،
چه کسی را یارای آن بود
که در برابر علمت قد علم کند؟
ای پروردگار روحم،
ای اعتبار عشق که به تو وابسته است،
تو که ابدیت را در جانم سرودی،
و عشق را به حقیقت بدل ساختی

🌈تو مرا در هرچیز نواخته‌ای،
در آسمان، در ستارگان، در قلبم
و من، ای پروردگار جاودانه،
به نغمۀ کلامت زنده‌ام،
و با هر ضربان، حقیقت تو را زمزمه می‌کنم

⬅️ای روح راستی، بمان؛
در شاخه‌هایی که به تو پیوند خورده‌اند،
در جان‌هایی که نغمۀ تو را می‌سرایند،
در نگاه‌هایی که به‌روشنی تو دوخته شده‌اند

بمان، چون نوری که افق‌های ابدیت را روشن می‌کند

⭐️چون ستاره‌ای که در رگ‌های آسمان جاری است،
و نبض نورش هرگز نمی‌ایستد.
ای روح راستی، به‌راستی تا ابد الآبدین عاشقت بوده‌ام و خواهم ماند،
ای جلالِ جانم.

✍️مريم رحمانيان

📚منابع:

[1] ر.ک: انجیل یوحنّا ۱۶:۱۴؛ ۲۶:۱۴؛ ۷:۱۶.
[2] انجیل یوحنّا ۴:۱۵.
[3] یوحنا ٣٥:٦.
[4] سید احمد الحسن، پاسخ‌های روشنگرانه در بستر امواج، ج ٧، س ٦٦٩.


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

25 Dec, 12:05


Channel photo updated

بشارت مسیح

25 Dec, 02:58


🌺🍃
🍃

#سیداحمدالحسن_ع
#میلاد_عیسی_ع
#البیعةلله


📌 در یادبودِ ولادت یسوع یا عیسی
هر ساله همۀ دوست‌داران و پیروانش از مسیحی‌ها و مسلمانان در خیر و عافیت باشند🕊


📆 25 دسامبر 2018 م

📎 https://goo.gl/buVnho

🌐 https://t.me/ghalam_ashab_ghaem_as/1777

🕯 @zaman_zohour🌷

بشارت مسیح

24 Dec, 21:37


🎉 امروز،
امروز مسیح متولد شده است ❤️🎉🎊

سال‌روز میلاد مسیح بر همه دوست‌دارانش مبارک باد!

بشارت مسیح

23 Dec, 14:38


🕊️🍃
🍃

#اطلاعیه
#طلوع_خدا

اا
ولاحول ولاقوة الا بالله
اللهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ الٱَئِمَّةِ وَالمَهْدِيٍّيْـــنَ وَسَلِّـــمْ تَسْلِيْمَــــاً كَثِيْــــرَاً

🙏مسیح ارسال تسلی‌دهنده‌ای را بشارت داد که با دانش الهی به نزد ما خواهد آمد (یوحنّا ۱۳:۱۶-۱۴).

😀از طرفی، کندوکاو موشکافانه در آیات کتاب مقدس و هم‌سنجی توصیفات تسلی‌دهنده با رهایی‌بخش آخرالزمان، نشان می‌دهد که آن‌ها یکی هستند و این فرد پیش از بازگشت عیسای مسیح خواهد آمد.

💯 بنابراین رسالت عیسای مسیح دوباره در آخرالزمان و پیش از بازگشتش، با آمدن فرستاده‌اش آغاز می‌شود.

🤝در این کریسمس، همراه ما باشید با کمپین طلوع خدا.

📆 از چهارشنبه ۵ دی تا یکشنبه ۹ دی، هر شب ساعت ، در صفحات متعلق به «مؤسسۀ رسانه‌ای وارثین ملکوت» منتظر شما و نگاه ارزشمندتان هستیم.

❤️ موسسه رسانه‌ای وارثین ملکوت

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌐@Varesin13

بشارت مسیح

13 Dec, 06:58


#نشریه_شماره_190
#مقاله

❄️گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح

🔅قسمت دوم
به قلم: متیاس

💢 آیا معجزه راه ثابت شناخت فرستادگان الهی است؟

الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد و تصمیم گرفتند که فردا به دیدار کشیش بروند. آ‌نها درحال قدم زدن و لذت بردن از هوای مطبوع و طبیعت زیبای پارک بودند که زنگ اعلان گوشی همراه الیاس به صدا در آمد. الیاس نگاهی به گوشی خود انداخت و گفت: «وهب است، همان پسر ایمان‌دار به احمدالحسن! عجله‌ای برای خواندن پاسخش ندارم!» او تظاهر می‌کرد که خواندن جواب وهب برایش اهمیتی ندارد، شاید نمی‌خواست ساره را نگران کند، اما خودش می‌دانست که به‌شدت درگیر و‌ مشتاق پیگیری این مباحثه شده است. وقتی به خانه رسید، گوشی‌اش را برداشت و پیام وهب را خواند. او نوشته بود:
«الیاس عزیز، پاسخ این پیامت را در چند بخش کوتاه تقدیم می‌کنم؛ پیش از هرچیز لازم است بگویم که: گفتی از همین ابتدا می‌دانی آیاتی که در اثبات حقانیت احمدالحسن می‌آورم، به وی بی‌ارتباط است:
«به‌حسب ظاهر داوری مکنید، بلکه به راستی داوری نمایید.»[1]

▫️ای‌کاش لااقل به آیات کتاب مقدس خود پایبند باشید و بدون پیش‌داوری دلایل ما را بخوانید و بررسی کنید.
به پاسخ سؤالت دربارۀ معجزات احمدالحسن می‌پردازم:👇🏻

🔺اول:بله، ایشان معجزات بسیاری داشته‌اند؛ ازجمله خبر از غیب، شفای بیماران و‌ حتی زنده کردن مردگان و...
🔺دوم:از اینکه از معجزات احمدالحسن پرسیدی، چه هدفی داشتی؟ آیا حقیقتاً معجزه را نشانۀ حقانیت یک شخص می‌دانی و اگر ایشان معجزه‌ای ارائه نکرده بود، آن را دلیل بر باطل بودن ادعایش می‌دانستی؟ پس اگر در زمان یحیای ‌نبی بودی چه می‌کردی؟
«و بسیاری نزد او آمده، گفتند که یحیی هیچ معجزه ننمود و لکن هرچه یحیی دربارۀ این شخص گفت، راست است.[2]

🔺اگر کتاب مقدس خود را با دقت بیشتری بخوانی، درمی‌یابی که عیسی نسبت به مسیح‌ها و انبیای دروغین هشدار داده است که از آنها هم معجزات صادر می‌شود.
«زیراکه مسیحان کاذب و انبیا کذَبه ظاهر شده، علامات و معجزات عظیمه چنان خواهند نمود که اگر ممکن بودی برگزیدگان را نیز گمراه کردندی.»[3]

💢پس چگونه مدعیان راستین را از دروغ‌گویان تشخیص بدهیم؟!

احمدالحسن مانند عیسی معجزه دارد، اما این، راهِ شناختِ ثابت نیست. اگر ثابت و یکسان بود، پس چرا یحیای نبی و بسیاری انبیای دیگر معجزه‌ای مادی نداشتند؟!
بهتر است این نکته را بدانی که معجزات مادی همیشگی نیستند و به‌خواست خداوند نشان داده می‌شوند.

دوست من، اگر بخواهی می‌توانم برایت از قانونی بگویم که بر همۀ فرستادگان خداوند صدق می‌کند و همۀ آنها با این قانون، حقانیت خود را ثابت می‌کنند.»

گویی پس‌از خواندن پاسخ وهب، اندکی از خشم الیاس نسبت به وی کاسته شده بود. شاید چون دانسته بود که با انسان آگاهی درحال مباحثه است که تنها به پاسخ‌هایی براساس کتاب مقدس اکتفا کرده و از بیان کوچک‌ترین توهینی خودداری می‌کند.
ا‌و تصمیم گرفت تا فردا و پس‌از دیدار با کشیش استیفان هیچ پاسخی به وهب ندهد.
لحظۀ موعود فرارسید و الیاس و ساره به کلیسا رفتند. ازآنجاکه آن روز، روز شلوغی برای کلیسا بود و آنها قصد نداشتند که دیگران از این‌ موضوع باخبر شوند، از کشیش خواستند که وقت خود را در اختیارشان قرار دهد و در جلسه‌ای خصوصی و خلوت به سؤالات آنها پاسخ بدهد. کشیش درخواستشان را پذیرفت و آنها به انتظار و مشتاق دیدار با کشیش نشستند. ساره امیدوار بود که این ملاقات، پایان درگیری‌های ذهنی الیاس دربارۀ خبر ظهور فرستادۀ عیسی باشد و الیاس مشتاق شنیدن راهنمایی‌های کشیش بود تا از آنها در مباحثه با وهب استفاده کند.

🔎سرانجام پس‌از پایان‌ مراسم کلیسا در آن روز، کشیش استیفان آنها را به اتاقی دعوت کرد و گفت‌وگوی آنها آغاز شد.
الیاس شروع کرد و گفت: «جناب کشیش، آیا شما از ظهور فرستادۀ عیسی باخبرید؟ بهتر است بگویم آیا با افرادی که درحال نشر این خبرند مواجه شده‌اید؟»
کشیش استیفان چندلحظه با بهت و‌ سکوت به الیاس خیره شد و کلمه‌ای بر زبان نیاورد. ساره که متوجه حیرت وی شده بود، ادامه داد و گفت: «البته که ما می‌دانیم ادعای آنها کذب محض است، اما ازآنجاکه الیاس با یکی از این افراد وارد بحث شده، و ذهنش اندکی درگیر شده، تصمیم گرفتیم نزد شما بیاییم تا سخنان شما خط پایانی بر مباحثۀ الیاس با آن شخص بکشد و دیگر وقت خود را صرف خواندن پاسخ‌های او نکند.»


📖صفحه ۱
👇ادامه مقاله

👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

13 Dec, 06:58


👈کشیش گفت: «من نمی‌دانم بخندم یا گریه کنم! خنده‌ از آن‌جهت که چطور و با چه جرئتی خبری به این اندازه سست و بی‌اساس را نشر می‌دهند، و گریه‌ برای اینکه چگونه ایمان‌دارانی مثل شما این اخبار را جدی می‌گیرند و پیگیر می‌شوند.»

⚡️ الیاس گفت: «جناب کشیش، نگرانی من برای دیگران است، نه خودم! من که یقین دارم این ادعا باطل است، اما به فکر ایمان‌دارانی هستم که فریب این افراد را می‌خورند و از پدرمان دور می‌شوند. این‌طور که به نظر می‌رسد آنها کاملاً آماده و آموزش دیده‌اند و پاسخ‌هایی مطابق با کتاب مقدس ارائه می‌کنند.»

این گفت‌وگوی داستانی ادامه دارد...


📚منابع:

1- انجیل یوحنا 24:7.
2- انجیل یوحنا 41:10.
3- انجیل متی 24:24.

📖صفحه ۲

🔗قسمت اول

🔗لینک مقاله در سایت


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

13 Dec, 06:57


الیاس به محض رسیدن به خانه، پاسخ وهب را خواند:
...
احمدالحسن مانند عیسی معجزه دارد، اما این، راهِ شناخت ثابت نیست. اگر ثابت و یکسان بود، پس چرا یحیای نبی و بسیاری انبیای دیگر معجزه‌ای مادی نداشتند؟!

بشارت مسیح

03 Dec, 17:32


👈الیاس با صدای ساره به خود آمد و‌ گوشی همراهش را کنار گذاشت و به‌سراغ همسرش رفت. ساره از او خواست که به گردش بروند و‌ کمی تا پارک نزدیک منزلشان قدم بزنند. در مسیر پیاده‌روی الیاس به او گفت: «می‌دانی داشتم به چه کسی پیام می‌دادم؟» ساره اظهار بی‌اطلاعی کرد و الیاس ادامه داد: «با همان شخصی که مدعی ظهور فرستادۀ عیساست.

🔹پسر جوانی با نام کاربری وهب!» ساره با تعجب گفت: «الیاس تو واقعاً وقتت را برای صحبت با چنین شخصی هدر می‌دهی؟! دنبال چه هستی؟ اگر باطل بودن این ادعا برایت محرز است، چرا وقت باارزشت را برای او می‌گذاری؟!» الیاس جواب داد: «خودم هم نمی‌دانم چرا نمی‌توانم بی‌تفاوت باشم. ساره، این‌طور نیست که آ‌نها فقط ادعایی به این بزرگی کنند و بروند، بلکه امروز برایم روشن شد که آ‌نها کاملاً آمادۀ پاسخ دادن به سؤالات ما هم هستند.

🔹می‌پرسم نام احمد در کجای کتاب مقدس آمده؟ می‌گوید نام صریح عیسی در کجای عهد عتیق آمده است؟ می‌گویم عیسی دارای آیات رمزی بسیاری در عهد قدیم است که با اشاره از وی گفته‌اند، می‌گوید احمدالحسن هم این‌چنین است! او حتی می‌خواست آن آیات را بیاورد و برایم توضیح دهد که من عدم تمایلم را نشان دادم. اکنون از او فقط یک معجزه از احمدالحسن خواستم.»

🔺ساره بسیار ناراحت شد. اصلاً فکرش را نمی‌کرد که همسرش تا این اندازه این موضوع را جدی گرفته باشد و مدام از آن سخن بگوید. ناگاه فکری به سرش زد و گفت: «الیاس، این افراد حتماً آموزش دیده‌اند و ما که نسبت به آیات کتاب مقدس تخصصی نداریم، نمی‌توانیم از عهدۀ پاسخ دادن به آنها بربیاییم. چطور است نزد کشیش استیفان برویم و از او‌ بخواهیم که راهنمایی‌مان کند.»

این گفت‌وگوی داستانی ادامه دارد...

📖صفحه ۲

🔗لینک مقاله در سایت


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

03 Dec, 17:32


#نشریه_شماره_189
#مقاله

❄️گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح

🟡قسمت اول
✍️به‌قلم متیاس

💢آیا ذکر صریح نام شخص بشارت داده‌شده شرط حقانیت اوست؟

فرستادۀ عیسای ‌مسیح -احمدالحسن- ظهور کرد.
این اولین پیامی بود که الیاس پس‌از ورود به تلگرام در روز شنبه با آن مواجه شد.
▫️الیاس با خواندن این پیام بسیار متعجب شد و سپس به آن شخص که نام کاربری‌اش -وهب- بود، پاسخ داد و‌ نوشت: «عیسی هرگز فرستاده‌ای نخواهد داشت. لطفاً این اکاذیب را نشر ندهید!»
سپس گوشی همراه خود را کنار گذاشت و‌ نزد همسرش -ساره- رفت تا با یکدیگر صبحانه بخورند. الیاس صبحانۀ خود را خورد بدون اینکه حتی یک کلمه بر زبان بیاورد، و از ساره تشکر کرد و آمادۀ رفتن به محل کار خود شد. ساره که متوجۀ بهت و سکوت الیاس شده بود، از او‌ پرسید: «الیاس چه چیزی ذهن تو را آن‌قدر به خود مشغول کرده که حتی یک کلمه بر زبان نیاوردی؟!»

▫️الیاس جواب داد: «موضوع مهمی نیست، نگران نشو!»
▪️ساره با تعجب گفت: «موضوع مهمی نیست، اما تا این اندازه ذهنت را آشفته کرده؟! لطفاً بگو چه اتفاقی افتاده الیاس!»

🔻الیاس که قصد نداشت همسرش را درگیر این خبر کند، از سر اجبار و به‌خاطر اصرار‌های او بالأخره جواب داد و گفت: «راستش امروز پیام عجیبی دریافت کردم. شخصی پیام داده بود که فرستادۀ عیسی آمده! ساره من نمی‌توانم نسبت به این دروغ‌ها بی‌تفاوت باشم. در جواب آن شخص نوشتم که عیسی فرستاده‌ای ندارد!»
ساره لبخندی از سر تعجب زد و گفت: «باورم نمی‌شود الیاس! چطور اجازه می‌دهی که این‌چنین خبری، تو را آشفته کند؟ این اخبار را بخوان و بگذر و ذهن خود را درگیر این اکاذیب نکن. حتی بهتر بود وقت خود را برای جواب دادن به او‌ هدر نمی‌دادی.»

🗣الیاس پاسخ داد: «نه ساره، من نمی‌توانم بی‌تفاوت باشم. باید به این دروغ‌گوها بفهمانم که ما ایمان‌داران فریب نمی‌خوریم و‌ ثابت می‌کنیم که این ادعا کذب محض است.»
الیاس از منزل خارج شد و‌ در مسیر خانه تا محلّ کار به آن پیام فکر می‌کرد. او آن‌قدر به فکر فرورفته بود که اصلاً متوجۀ گذر زمان نشده بود، و‌ وقتی به خود آمد که همکارانش مشغول خداحافظی از یکدیگر بودند. گویی برای الیاس مهم‌ترین موضوع آن ‌روز، جواب دادن به خبری بود که ازسوی کاربر وهب به او رسیده بود.
سرانجام الیاس تصمیم خود را عملی کرد و وارد مباحثه با وهب شد. او پیام خود را با این سؤال آغاز کرد که: «گفتی که فرستادۀ عیسی -احمد‌الحسن- ظهور کرده است! از تو می‌خواهم که به سؤالاتم دقیق پاسخ بدهی. نام احمد در کجای کلام عیسی و در کجای کتاب مقدس آمده‌ است؟»

🔺او که به خیال خود شروع موفقی داشته است، با رضایت گوشی خود را کنار گذاشت و عازم منزل شد. ساعتی گذشت و وهب پاسخ داد. او نوشته بود: «دوست عزیز، مگر ذکر صریح نام شخص بشارت داده‌شده، شرط حقانیت اوست؟ آیا خود شما می‌توانی آیه‌ای از عهد قدیم بیاوری که به‌صراحت نام عیسی را به‌عنوان شخص بشارت داده‌شده برده باشد؟ اگر این درخواست را یک یهودی از شما داشته باشد و بخواهد که در اثبات حقانیت عیسی، نام او را در آیه‌ای از عهد عتیق بیاوری، چه جوابی به او‌ می‌دهی؟!»
الیاس با خواندن پاسخ وهب برآشفته شد و نوشت: «احمدالحسن را با عیسی مقایسه می‌کنی؟! بله، نام عیسی به‌صراحت در عهد قدیم ذکر نشده، اما آیات بسیاری وجود دارند که با رمز و اشاره از وی سخن گفته‌اند و بشارت آمدنش را داده‌اند. احمدالحسن چه؟ در حقانیت او چه دارید بگویید؟»

⚡️وهب: «بسیار عالی! از اینکه در مقابل این موضوع که نام عیسی به‌صراحت در عهد قدیم نیامده مقاومت نکردید متشکرم، اما از آیات رمزی در اشاره به عیسی گفتید و آنها را دلیل برحق بودن وی دانستید. خوب است بدانید که به احمدالحسن هم بارها با رمز و اشاره در کتاب مقدس بشارت داده شده است، اگر مایل باشید آن آیات را با یکدیگر بخوانیم و بررسی کنیم.»

🔺الیاس که ادعای وهب را بی‌اساس می‌دانست و آن را جدی نگرفته بود، پاسخ داد: «تلاش بیهوده نکن و‌ وقت من را نگیر! می‌دانم می‌خواهی چه بکنی! می‌خواهی آیاتی را بیاوری و تلاش کنی تا ارتباطشان را به احمدالحسن ثابت کنی، درصورتی‌که از همین ابتدا باطل بودن دلایلت برایم آشکار است. بیا و از کتاب مقدس ما بگذر. کتاب مقدس را کنار می‌گذاریم، چون می‌دانم که در هیچ‌کجای این کتاب از این شخص سخنی گفته نشده، اما سؤال دیگری دارم. از معجزات احمدالحسن برایم بگو. آیا او نیز مانند عیسی مرده را زنده می‌کند و مریضان را شفا می‌دهد؟»


📖صفحه ۱
👇ادامه مقاله


👏@Zaman_Zohour

بشارت مسیح

30 Nov, 15:16


📖 به امید خدا در روزهای پیش‌رو سَفَر خود را به انجیل مَرقُس آغاز خواهیم کرد 🙏

🗞 پیش از آن، اما با بازنشر گفتگوی داستانی منتشر شده در هفته‌نامه زمان ظهور در خدمت شما خواهیم بود. 🌹

با ما همراه باشید

بشارت مسیح

26 Nov, 16:31


📜 نکته‌ای از فصل آخر انجیل مَتّیٰ

در بند ۱۹ آمده‌ است: (پس بروید و همۀ قوم‌ها را شاگرد سازید و ایشان را به نام پدر و پسر و روح‌القدس تعمید دهید).

این یکی از متونی است که تثلیثی‌ها در اثبات باور تثلیث استفاده می‌کنند و پیش‌تر در کانال وارثین ملکوت درباره آن صحبت شده‌است. شما می‌توانید توضیحات مربوط به آن را در این‌جا مطالعه کنید.

بشارت مسیح

26 Nov, 02:30


8⃣2⃣ به لطف خدا در این سفر کتاب مقدسی، امروز به انتهای انجیل مَتّیٰ، یعنی فصل بیست‌وهشتم رسیده‌ایم 🌹🙏

بشارت مسیح

24 Nov, 16:31


📜 نکاتی از فصل بیست‌وهفتم انجیل مَتّیٰ

1⃣ در بندهای ۳ تا ۷ می‌خوانیم: (۳ در آن هنگام، چون یهودا تسلیم کننده او دید که بر او فتوا دادند، پشیمان شده، سی پاره نقره را به رؤسای کهنه و مشایخ رد کرده،  ۴ گفت: «گناه کردم که خون بی گناهی را تسلیم نمودم.» گفتند: «ما را چه، خود دانی!»  ۵ پس آن نقره را در هیکل انداخته، روانه شد و رفته خود را خفه نمـود. ۶ اما روسـای کهنه نقـره را برداشته، گفتنـد: «انداختن این در بیت المـال جایز نیست زیـرا خونبهـا است.»  ۷ پس شـورا نمـوده، به آن مبلغ، مزرعه کوزه گر را بجهت مقبره غُرباء خریدند.).

اما در اعمال رسولان، فصل ۱ می‌خوانیم: (۱۸ پس او از اجرت ظلم خود، زمینی خریده، به روی درافتاده، از میان پاره شد و تمامی امعایش ریخته گشت.  ۱۹ و بر تمام سکنه اورشلیم معلوم گردید چنانکه آن زمین در لغت ایشان به حقل دما، یعنی زمین خون نامیده شد.).

پس گزارش‌های عهد جدید درباره این موضوع با یک‌دیگر مغایرت دارد و مشخص نیست که آیا یهودا اسخریوطی از پول خیانت، زمین خرید یا نخرید؟

2⃣ در بندهای ۹ و ۱۰ به تحقق پیش‌گویی ارمیای نبی اشاره شده‌است: (بدین‌سان، پیشگویی اِرمیای نبی به حقیقت پیوست که گفته بود: «آنان سی سکۀ نقره را برداشتند، یعنی قیمتی را که بنی‌اسرائیل بر او نهادند، * و آن را به جهت مزرعۀ کوزه‌گر دادند، چنانکه خداوند به من امر فرموده بود.»)

اما چنین پیش‌گویی‌ای در کتاب ارمیای نبی موجود نیست (همچنین می‌توانید به یک نوشتار یهودی درباره این موضوع که در این‌جا است، رجوع کنید)؛ اما برای نمونه ترجمه هزارۀ نو به زکریا، فصل ۱۱ بندهای ۱۲ تا ۱۳ و ارمیا، فصل‌ ۱۹ بندهای ۱ تا ۱۳ و فصل ۳۲، بندهای ۶ تا ۹ ارجاع می‌دهد. اما اینکه چرا ترجمه هزاره نو و یا سایر مسیحیان به کتاب زکریا اشاره می‌کنند، برای این است که شبیه‌ترین متنی که ادعای مَتّای انجیل‌نویس نزدیک است، متنی در زکریا است؛ آن‌ها برای توجیه اینکه چرا مَتّیٰ به جای ارمیا، زکریا نگفت، ایده‌پردازی‌های متفاوتی کرده‌اند؛ که برای نمونه می‌توانید به این‌جا رجوع کنید.

3⃣ در بند ۱۱ می‌خوانیم: (امّا عیسی [شبیه عیسی] در حضور والی ایستاد. والی از او پرسید: «آیا تو پادشاه یهودی؟» عیسی پاسخ داد: «تو می‌گویی!»)

سید احمد الحسن می‌گوید: «و هنگامی که علمای یهود و حاکم رومی از این وصی می‌پرسد: آیا تو پادشاه یهود هستی؟ در پاسخ می‌گوید: تو اینطور گفتی، یا آنها می‌گویند، یا شما می‌گویید. او نمی‌گوید آری؛ که برای کسی که حقیقت را نداند پاسخی است غریب و شگفت‌آور؛ اما اکنون آشکار و واضح گردید.

او نگفت: آری، زیرا او پادشاه یهود نبود بلکه پادشاه یهود، عیسی(ع) بود که خداوند او را بالا برد و او شبیه همان کسی است که فرود آمد تا به جای عیسی(ع) مصلوب و به قتل رسیده شود.»
(سید احمد الحسن، متشابهات، ج۴، س۱۷۹).

4⃣ در بند ۱۹ می‌بینیم که همسر پیلاطُس رویایی دربارۀ شخص به صلیب کشیده شده می‌بینید که سبب می‌شود او را «بی‌گناه» یا عادل توصیف و از او دفاع کند؛ این اتفاق نشان می‌دهد که خدا از این راه (رویا) فرستادۀ خود را تایید می‌کند و نشان می‌دهد او حق است.

5⃣ در بند ۲۸ و بر پایۀ متن یونانی، رنگ لباسی که بر مصلوب پوشاندند، رنگِ «سرخ» «κοκκίνην» بود. اما برپایه انجیل مَرقُس فصل ۱۵، بند ۱۷ آن رنگ «ارغوانی» یا «πορφύραν» بود! بنابراین در نوع رنگ لباسی که بر مصلوب پوشاندند، بین انجیل متی و مرقس اختلاف است.

6⃣ در بند ۳۷ می‌خوانیم: (و تقصیرنامه او را نوشته، بالای سرش آویختند که «این است عیسی، پادشاه یهود!»).

باید به این موضوع توجه داشته باشیم که گزارش سه انجیل دیگر، یعنی مَرقُس، لوقا و یوحنّا با آنچه متّی آورده است، مطابقت دقیق ندارد.

در انجیل مرقس، فصل ۱۵، بند ۲۶ آمده است: (و تقصیرنامه وی این نوشته شد: «پادشاه یهود.»). در انجیل لوقا فصل ۲۳، بند ۳۸ می‌خوانیم: (و بر سر او تقصیرنامه‌ای نوشتند به خط یونانی و رومی و عبرانی که «این است پادشاه یهود.»). در انجیل یوحنّا فصل ۱۹، بند ۱۹ آمده است: (و پیلاطس تقصیرنامه‌ای نوشته، بر صلیب گذارد؛ و نوشته این بود: «عیسی ناصری پادشاه یهود.»).

7⃣ در بندهای ۴۶ و ۴۷ و ۴۹ می‌خوانیم: ([۴۶] نزدیک ساعت نهم، عیسی با صدای بلند فریاد برآورد: «ایلی، ایلی، لَمّا سَبَقْتَنی؟» یعنی «ای خدای من، ای خدای من، چرا مرا واگذاشتی؟» [۴۷] برخی از حاضران چون این را شنیدند، گفتند: «ایلیا را می‌خوانَد.» [۴۹] امّا بقیه گفتند: «او را به حال خود واگذار تا ببینیم آیا ایلیا به نجاتش می‌آید؟»)

برای دانستن حقیقت کلمات مصلوب، مطلبی که در این‌جا قرار دارد را بخوانید.

بشارت مسیح

24 Nov, 11:30


7⃣2⃣ امروز به فصل بیست‌وهفتم انجیل مَتّیٰ رسیده‌ایم و تنها یک فصل تا انتهای این انجیل باقی مانده است.

بشارت مسیح

22 Nov, 17:00


📜 نکاتی از فصل بیست‌وششم انجیل مَتّیٰ

1⃣ در بند ۲ از عید پِسَخ (ترجمۀ هزارۀ نو) یا فِصْح (AVD) صحبت شده‌است؛ رحمن دلرحيم -از کلیمیان ایرانی و دبیر مدارس اختصاصی کلیمیان- دربارۀ پسح می‌گوید: «پسح از معجزه و لطف الهی در آخرين ضربت وارد شده به مصريان مشتق شده است. در ضربت دهم كه منجر به مرگ اول‌زادهای مصريان شد، خداوند از آسيب رسانيدن به اول‌زادهای عبری چشم پوشی نمود. اين لطف الهی در تورا با لفظ «پاسَح» به معني گذر كردن، جستن و رحم نمودن بيان شده است، لذا اين عيد را «پِسَح» ناميده‌اند.» (مطالب بیشتر در این‌جا).

2⃣ یکی از اختلافات واضح بین دو انجیل هَمنوای مَتّی و مَرقس، در دعای دوم عیسی (ع) است؛ در انجیل متّیٰ، فصلِ ۲۶ می‌خوانیم: (۳۹ پس قدری پیش رفته، به روی در افتاد و دعا کرده، گفت: «ای پدر من، اگر ممکن باشد این پیاله از من بگذرد؛ لیکن نه به خواهش من، بلکه به اراده تو.»  ۴۰ [...]  ۴۲ و بار دیگر رفته، باز دعا نموده، گفت: «ای پدر من، اگر ممکن نباشد که این پیاله بدون نوشیدن از من بگذرد، آنچه اراده تو است بشود.»). اما در انجیل مرقس، فصلِ ۱۴ می‌خوانیم: (۳۵ و قدری پیشتر رفته، به روی بر زمین افتاد و دعا کرد تا اگر ممکن باشد آن ساعت از او بگذرد. ۳۶ پس گفت: «یا اَبا پدر، همه چیز نزد تو ممکن است. این پیاله را از من بگذران، لیکن نه به خواهش من بلکه به اراده تو.»  [...] ۳۹ و باز رفته، به همان کلام دعا نمود.). بنابراین دعای دوم در این دو روایت با یکدیگر تفاوت دارند و نمی‌شود همزمان به هر دو متن اعتماد کرد.

3⃣ یکی از متونی که تثلیثی‌ها در جهت اثبات باور الوهیت مطلق داشتن عیسی (ع) استفاده می‌کنند، سخن کاهن اعظم دربارۀ کلام شخص به صلیب کشیده شده -که در نظر مسیحیان، عیسی (ع) است- می‌باشد؛ در بندهای ۶۴ و ۶۵ می‌خوانیم: (عیسی پاسخ داد: «تو خود چنین می‌گویی! و به شما می‌گویم که از این پس پسر انسان را خواهید دید که به دست راست قدرت نشسته، بر ابرهای آسمان می‌آید.» * آنگاه کاهن اعظم گریبان خود را چاک زد و گفت: «کفر گفت! دیگر چه نیاز به شاهد است؟ ....»). تثلیثی‌ها باور دارند که آمدن بر ابر نشان از الوهیت مطلق داشتن او است؛ اما در کانال وارثین ملکوت (این‌جا) نشان داده می‌شود که چرا ادعای آنان باطل است.

بشارت مسیح

22 Nov, 11:30


6⃣2⃣ امروز به فصل بیست‌وششم انجیل مَتّیٰ رسیده‌ایم و تا انتهای این کتاب فاصله زیادی باقی نمانده است. در فصل‌های پایانی اناجیل مطالب زیادی دربارۀ شخص به صلیب کشیده شده می‌خوانیم 🌹

بشارت مسیح

20 Nov, 03:30


5⃣2⃣ ما در این سَفَر، به فصل بیست‌وپنجم انجیل مَتّیٰ رسیده‌ایم. 🌹

بشارت مسیح

15 Nov, 16:32


📜 نکاتی از فصل بیست‌ودوم انجیل مَتّیٰ

1⃣ دربارۀ بندهای ۱۷ تا ۲۱ پدران کلیسا چنین نتیجه گرفته‌اند که عیسی (ع) جواز شرعی ارائه سکه طلای جزیه به قیصر را صادر کرده‌است؛ اما این فهم آنان کاملا اشتباه است و سید احمد الحسن معنای درست کلام عیسی (ع) را بیان می‌کنند (برای مطالعه به این‌جا رجوع کنید)؛ خلاصه داستان این است که آنان می‌خواستند عیسی (ع) به صورت آشکار دستور به منع جزیه دهد تا او توسط رومیان گرفتار شود. او (ع) چنین مضمونی را پرسید که بر سکۀ طلا، نقش و نشان چه کسی نقش بسته است، هنگامی که به او پاسخ دادند که برای قیصر است، او (ع) با استفاده از «توریه Torieh» بیان کرد که مال قیصر را به قیصر بدهید و مال خدا را به خدا بدهید؛ از طرفی برپایه کتاب مقدس، طلا از آن خدا است؛ از طرف دیگر نقش و نشان قیصر بر روی سکه نیز طلا است؛ به عبارت دیگر عیسی (ع) زیرکانه می‌گوید سکۀ طلا از آن خدا است.

2⃣ بندهای ۴۱ تا ۴۵ یکی از متونی است که مسیحیان تثلیثی از آن در اثبات باور تثلیث استفاده می‌کنند؛ اما آیا اینکه داوود (ع)، مسیح را خداوند خود خطاب می‌کند، به معنای این است که داوود (ع) مسیح را لاهوت مطلق می‌داند؟ در کانال موسسه وارثین ملکوت به این پرسش پاسخ داده شده‌است و شما می‌توانید در (ایــن‌جــا) کلیپ مورد نظر را مشاهده کنید.

بشارت مسیح

15 Nov, 03:30


2⃣2⃣ امروز ما به فصل بیست‌ودوم انجیل مَتّیٰ رسیده‌ایم🌹

بشارت مسیح

13 Nov, 16:30


📜 نکاتی از فصل بیست‌ویکم انجیل مَتّیٰ

1⃣ بندهای ۴و۵ نشان می‌دهد که انجیل‌نویس باور دارد که آن‌چه در فصل نُهم از کتاب زکریّا، آیه نُهم پیشگویی شده بود، دربارۀ عیسی (ع) به سرانجام رسید. اما در این‌جا چند نکته وجود دارد:

• الف. در بند ۷ آمده‌است: (و الاغ را با کره آورده، رخت خود را بر آنها انداختند و او بر آنها سوار شد.). اما برپایۀ انجیل مَرقُس، فصل ۱۱، بند ۷ و لوقا، فصل ۱۹، بند ۳۵ و یوحنّا، فصل ۱۲، بند ۱۴ عیسی (ع) سوار بر کرّه الاغ وارد اورشلیم شد و نه مادر کره الاغ. مسیحیانی مانند جان مک‌آرتور چنین تفسیر می‌کنند که منظور از عبارت «آنها» در انتهای بند ۷، نَه ماده الاغ و کرّه‌اش، بلکه لباس‌های روی کرّه الاغ بودند تا تعارض بین اناجیل را برطرف کنند. (رجوع کنید: مک‌آرتور، تفسیر عهد جدید، ترجمۀ فارسی، ص۱۲۶).

• ب. برپایه تفسیر مسیحیان، منظور از پیشگویی زکریا که فرمود: «و بر الاغ و بر کره بچه الاغ سوار است» این است که او سوار بر کرّه الاغ می‌شود؛ آن‌ها این قسمت را سبک شعرگونۀ متوازی کتاب مقدسی قلمداد می‌کنند (می‌توانید این‌جـــا را مطالعه کنید).

• پ. اما یهودیان این متن انجیل و تفسیر آن را باور ندارند؛ زیرا برپایۀ باور آن‌ها عیسی (ع) آیۀ بعدی -یعنی آیه ۱۰- را به فرجام نرساند (می‌توانید این‌جـــا را مطالعه کنید).

2⃣ هنگامی که بندهای ۱۲ تا ۱۳ را می‌خوانیم، پی می‌بریم که آن‌چه وجود دارد، با تصویرسازی خیالی مسیحیان از عیسی (ع) مغایرت دارد؛ آن هنگام که آنان عیسی (ع) را «فقط محبّت» معرفی می‌کنند؛ ([۱۲] آنگاه عیسی به معبد خدا درآمد و کسانی را که در آنجا داد و ستد می‌کردند، بیرون راند و تخت‌های صرّافان و بساط کبوترفروشان را واژگون ساخت [۱۳] و به آنان فرمود: «نوشته شده است که، ”خانۀ من خانۀ دعا خوانده خواهد شد،“ امّا شما آن را ’لانۀ راهزنان‘ ساخته‌اید.»)

3⃣ می‌توان از آن‌چه در بند ۲۲ دربارۀ راهکار اجابت دعا از سوی عیسی (ع) وجود دارد، در اثبات پذیرفته شدن دعای عیسی (ع) در قضیۀ مصلوب نشدن او (ع) بکار برد؛  (اگر ایمان داشته باشید، هرآنچه در دعا درخواست کنید، خواهید یافت.). ظاهراً باید این پرسش را از مسیحیان بپرسیم که آیا شما، عیسی (ع) را فرد با ایمانی می‌پندارید یا خیر؟!

4⃣ بند ۲۳ تا ۲۷ نکته‌ای آموزشی از عیسی (ع) را در مباحثه به ما آموزش می‌دهد، این که ما می‌توانیم در مقابل پرسش طرف مقابل، پرسش طرح کنیم و تا زمانی که او به پرسش ما پاسخ ندهد، به او پاسخ ندهیم.

5⃣ در متن یونانی بند ۳۳، عبارت ἐξέδετο با تلفظ اِکسِدِتو exedeto وجود دارد که در ترجمۀ هزارۀ نو آمده است: «اجاره داد»؛ در واژه‌یابِ کامل استرانگ (Strong's Exhaustive Concordance) اثر جیمز استرانگ (james strong) الهیاتدان متدیست (Methodist) آمده است: let out یا رها کردن.

6⃣ دربارۀ مَثَلِ عیسی (ع) در بندهای ۳۳ تا ۳۸ سید احمد الحسن می‌فرمایند: «افرادی که بر مزرعه چیره شدند، همان علمای بی‌عمل هستند و صاحب مزرعه، امام مهدی‌ علیه‌السلام است و وكیلانى را كه فرستاده بود، همان علماى عاملى بودند كه كشته و رانده شدند؛ اما پسرش همان ‌کسى است كه بر شما فریاد می‌زند: اى خفتگان بیدار شوید... اى مردگان بیدار شوید...» (سید احمد الحسن، خطبۀ حج).

7⃣ در بندهای ۴۲ تا ۴۴ از سنگ زاویه‌ای صحبت می‌شود که مسیحیان باور دارند عیسی (ع) است؛ اما این سنگ نمی‌تواند بر او (ع) منطبق باشد؛ چرایی این قضیه در کتاب پاسخ‌های روشنگرانه بر بستر امواج، ج۴، س۳۲۷ نوشتۀ سید احمد الحسن بیان شده‌است؛ خلاصۀ آن را می‌توانید در این‌جا مطالعه کنید.

بشارت مسیح

13 Nov, 02:30


1⃣2⃣ امروز ما به یکی از مهمترین فصل‌های انجیل مَتّیٰ رسیده‌ایم؛ یعنی فصل بیست‌ویکم. به امید خدا در ساعت ۲۰:۰۰ نکاتی از آن را ارائه خواهیم کرد🌹

بشارت مسیح

11 Nov, 10:33


🕊️🍃
🍃
🙏دانستنی‌های مسیحیت

#کتاب_مقدس
#تسلی_دهنده

🤔 شاید شما هم از جمله افرادی باشید که تصویر یا اسم کتاب مقدس را در فیلم‌های غربی کم یا زیاد شنیده‌ یا دیده‌اید؛ کتابی که بیش از دو میلیارد نفر در جهان به آن باور دارند. به همین دلیل آشنایی -حداقل کلی- با آن اهمیت بالایی پیدا می‌کند؛ اما دربارۀ آن چه می‌دانید؟

❤️ ما این‌جا -در موسسه رسانه‌ای وارثین ملکوت- یک فصل کتاب مقدسی را برای شما عزیزان در نظر گرفته‌ایم و هر یک‌شنبه و چهارشنبه میزبان شما خواهیم بود.

😀با ما همراه باشید در:
📹صفحه وارثین ملکوت در تیک‌تاک🔠

https://www.tiktok.com/@varesin13?_t=8rH9NwZQeT1&_r=1

📹 کانال وارثین ملکوت در یوتیوب🔠
https://youtube.com/@varesin13?si=h9d8bnQmiIRahf9F

#انجیل
#فرستاده_عیسی_ع
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌐@Varesin13

بشارت مسیح

11 Nov, 02:30


0⃣2⃣ اینک ما به فصل بیستم انجیل مَتّیٰ رسیده‌ایم.

بشارت مسیح

09 Nov, 16:30


📜 نکاتی از فصل نوزدهم انجیل مَتّیٰ

1⃣ برپایۀ بند ۸، عیسی (ع) نشان می‌دهد که شرایع یا قوانین الهی ممکن است در طول زمان و بر حسب موقعیت اجتماعی جامعه تغییر کند - «موسی به سبب سختدلی شما اجازه داد که زن خود را طلاق دهید، امّا در آغاز چنین نبود.

2⃣ بندهای ۱۶ و ۱۷ در ترجمۀ قدیم چنین است: (ناگاه شخصی آمده، وی را گفت: «ای استاد نیکو، چه عمل نیکو کنم تا حیات جاودانی یابم؟» * وی را گفت: «از چه سبب مرا نیکو گفتی و حال آنکه کسی نیکو نیست، جز خدا فقط. لیکن اگر بخواهی داخل حیات شوی، احکام را نگاه دار.»)

دکتر عادل سعیدی می‌گوید: «در این متن نیز یسوع [عیسی] نمی‌پذیرد که وی شایستۀ مطلق ـ‌همانند خداوند سبحان‌ـ تلقی شود. شایستۀ مطلق فقط یکی یعنی همان خداوند است و او فریب‌کاریِ کسی را که می‌گوید او همان شبان شایسته است، ‌به این معنا که او خداوند سبحان است نفی می‌کند.» (عادل سعیدی، بشارت به تسلی‌دهنده احمد و کنکاشی در عقیدۀ مسیحیت، نسخۀ فارسی، ص۱۲۷).

البته بندهای ۱۶ و ۱۷ در ترجمه‌های قدیم و ترجمۀ هزارۀ نو با یک‌دیگر تفاوت‌های قابل توجهی دارند.

در ترجمه هزاره نو آمده است: (روزی مردی نزد عیسی آمد و پرسید: «استاد، چه کار نیکویی انجام دهم تا حیات جاویدان داشته باشم؟» * پاسخ داد: «چرا دربارۀ کار نیکو از من سؤال می‌کنی؟ تنها یکی هست که نیکوست. اگر می‌خواهی به حیات راه یابی، احکام را به جای آور.»)

اختلاف بین این دو ترجمه به این دلیل است که نسخه‌های یونانی بندهای ۱۶ و ۱۷ با یک‌دیگر یکسان نیستند! با تدبر در گروهی از نسخه‌های یونانی، عیسی (ع) با استفاده از استفهام مجازی و از نوع توبیخی، لاهوت مطلق بودن خود را انکار می‌کند؛ ترجمۀ قدیم را می‌توان نمایندۀ این گروه توصیف کرد. اما این متن در گروهی از نسخه‌های یونانی وجود ندارد و ترجمۀ هزاره نو را می‌توان نمایندۀ این گروه توصیف کرد. موضوعی که در گروه دوم از نسخه‌ها جای پرسش ایجاد می‌کند این است که چرا این نسخه‌ها تا این حد از آن گروه متفاوت هستند؟ آیا این تغییر عامدانه صورت گرفته‌است یا سهوی بوده‌است؟

بشارت مسیح

09 Nov, 02:30


9⃣1⃣ اینک ما در این سَفَر کتاب مقدسی، به فصل نوزدهم انجیل مَتّیٰ رسیده‌ایم. 🌹

بشارت مسیح

25 Oct, 18:17


📜 نکاتی از فصل هشتم انجیل مَتّیٰ

مقدمه؛ نکاتی دربارۀ کتاب مقدس

سید احمد الحسن فرمود:

«در تورات و انجیل امروزی، چیزی از تحریف وجود دارد.» (سید احمد الحسن، پاسخ‌های روشنگرانه بر بستر امواج، ج۲، س۹۱).

یا ما می‌توانیم تعارضاتی را در بین اناجیل چهارگانه مشاهده کنیم و سید احمد الحسن در این باره فرمود:

«اگر دو متن مثلاً در انجیل متی و یوحنا با هم مخالفت داشته باشند، نمی‌توان به هر دو متن انجیل متی و یوحنا اعتماد کرد.» (سید احمد الحسن، عقاید اسلام، نسخۀ عربی، ص۱۰۸).

1⃣ آن‌چه در بند ۱۷ به کتاب اِشَعْیا، فصل ۵۳ استدلال می‌شود، در حقیقت یک استدلال اشتباه است؛ زیرا این فصل دربارۀ شخص به صلیب کشیده صحبت می‌کند و مصلوب به هیچ وجه ممکن نیست که عیسی (ع) باشد؛ سید احمد الحسن در کتاب سیزدهمین حواری آن را از کتاب مقدس مسیحیان اثبات می‌کند و شما می‌توانید خلاصه‌ای از آن را در (این‌جــــا) مطالعه کنید.

2⃣ در بندهای ۱۴و۱۵ می‌بینیم که آمده است:

([۱۴] چون عیسی به خانۀ پطرس رفت، مادرزن او را دید که تب کرده و در بستر است. [۱۵] عیسی دست او را لمس کرد و تبش قطع شد. پس او برخاست و مشغول پذیرایی از عیسی شد.).

این موضوع با تقوای عیسی سازگار نیست؛ مگر در یک حالت؛ اینکه مادرزن پطرس از محارم‌ او (ع) باشد. بهرحال اما در انجیل لوقا -از دیگر اناجیل چهارگانۀ مسیحیان- لوقای انجیل‌نویس روایت دیگری را در بارۀ نحوۀ شفا یافتن مادرزن پطرس بیان می‌دارد؛ در فصل ۴ می‌خوانیم:

([۳۸] آنگاه عیسی کنیسه را ترک گفت و به خانۀ شَمعون رفت. و امّا مادرزن شَمعون را تبی سخت عارض گشته بود. پس، از عیسی خواستند یاری‌اش کند. [۳۹] او نیز بر بالین وی خم شد و تب را نهیب زد، و تبش قطع شد. او بی‌درنگ برخاست و مشغول پذیرایی از آنها شد.)

بشارت مسیح

25 Oct, 02:13


ما از هفت فصل عبور کرده و اکنون به فصل هشتم رسیده‌ایم.

8⃣ با توجه به اینکه تعداد محتوای هر فصل کم است، اگر تا کنون موفق نشده‌ایم که فصل‌های پیشین را بخوانیم، با توجه به تعطیلی امروز، فرصت خوبی است که جبران کنیم و خود را به فصل هشتم برسانیم.

به امید خدا، امروز نیز نکاتی را به اشتراک خواهیم گذاشت و در انتها سه کوییز یا پرسش را همانند شب‌های گذشته طرح خواهیم کرد.

موفق باشید 🙏🌹

بشارت مسیح

24 Oct, 12:55


📜 نکاتی از فصل هفتم انجیل مَتّیٰ

1⃣ آن‌چه مقدس و با ارزش است را نباید مقابل افراد بی‌ارزش قرار دهیم؛ زیرا به محض رویارویی با چیزهای ارزشمند، آن‌ها را زیر پا می‌گذارند و به آن حمله‌ور می‌شوند. (رجوع کنید: آیۀ ۶)؛ موضوعی که در بحث‌ها می‌تواند استفاده شود.

2⃣ هر که از خدا بخواهد، به دست خواهد آورد و در، به روی هر که بکوبد، باز خواهد شد (رجوع کنید: آیات ۷ تا ۱۱). تعلیمی که می‌توان از آن در جهت اثبات مصلوب نشدن عیسی (ع) بهره برد؛ زیرا او بارها بر درگاه خدا ایستاد و دعا کرد تا مصلوب نشود.

3⃣ با مردم همان‌گونه رفتار کنیم که می‌خواهیم با ما رفتار کنند. و این خلاصۀ تورات و نوشته‌های انبیا است (رجوع کنید: آیۀ ۱۲) اما مسیحیان در مقابل اسلام چنان‌که علاقه دارند یهودیان با آن‌ها رویارو شوند، رفتار نمی‌کنند؛ آن‌ها علاقه دارند که یهودیان آیات رمزی و معرفی‌نامه‌های موجود در عهد قدیم را -که دربارۀ عیسی (ع) است- با کمال میل بپذیرند؛ اما هنگامی که خودشان با چنین معرفی‌نامه‌هایی -حتی به نسبت روشن‌تر- روبرو می‌شوند، از پذیرش آن امتناع می‌کنند! آنان به روشنی با تعلیم عیسی (ع) مخالفت می‌کنند.

4⃣ اهل حقیقت و بهشت اندک، اما پیروان جهنم و باطل بسیارند (رجوع کنید: آیات ۱۳و۱۴) بنابراین نمی‌توان تعداد اندک گروندگان به یک باور را دلیلی بر حق نبودن آن پنداشت؛ آری؛ برای پی بردن به حق قانونی ثابت وجود دارد که دارای ارکانی‌ست و مهمترین رُکنِ آن -همان‌طور که مَتّیٰ بارها نشان می‌دهد- معرفی‌نامه‌ یا نص یا وصیت است.

5⃣ یکی از راه‌های پی بردن به حقیقت یک مدّعی، نگاه و بررسی ثمرات و‌ میوه‌های اوست (رجوع کنید: آیات ۱۵ تا ۲۰)؛ یعنی بنگریم که مدعی با چه دانشی آمده است؛ با علمی فاسد آمده است؟ یا همراه خود علمی پاک را آورده است؟

6⃣ بسیاری قادر به انجام معجزات و انجام پیش‌گویی خواهند بود، اما سرانجام‌شان جهنم است (رجوع کنید: آیات ۲۲و۲۳)؛ بنابراین کسی که به پیش‌گویی یا معجزات یک مدعی تکیه می‌کند، خود را برای سقوط در پرتگاه عمیقی آماده کرده‌است.

7⃣ کسی که سخنان عیسی (ع) را می‌شنود اما بدان عمل نمی‌کند، همچون فردی است که خانۀ خود را بر روی شن بنا نهاده است؛ چنین خانه‌ای ویرانی‌اش بزرگ است (رجوع کنید: آیات ۲۴ تا ۲۷)؛ بنابر‌این هنگامی که برای مسیحیان از کلمات عیسی (ع) دلیلی برای اثبات یک موضوع و یا اثبات حقانیت دعوت فرستادۀ او می‌آوریم، اما از پذیرش کلام عیسی (ع) خودداری می‌کنند، پس بزودی هلاک خواهند شد.

بشارت مسیح

24 Oct, 02:54


7⃣ به فصل هفتم انجیل مَتّیٰ رسیدیم.

یکی از فصل‌های بسیار مهم که در آن کلماتی از عیسی (ع) موجود است که می‌تواند به ما در بحث‌ بهتر با مسیحیان پیرو کلیسا یاری رساند.

اگر خدا بخواهد عصر امروز مجموعه‌ای از این نکات را به اشتراک خواهیم گذاشت 🙏🌹

بشارت مسیح

23 Oct, 02:54


ما به امید خدا امروز فصل ششم از انجیل مَتّیٰ را آغاز می‌کنیم. فصلی که دیروز مطالعه کردیم و فصلی که امروز مطالعه می‌کنیم و تعدادی از فصل‌های پیش‌رو بیشتر شامل حکمت‌ها و مواعظ اخلاقی عیسی علیه‌السلام می‌باشند که چه بسیار ما به آن‌ها نیاز پیدا می‌کنیم🌹

باشد که هر لحظه از زندگی و نفس کشیدنمان مسیحایی و لباسمان معطر به رایحۀ خوش انجیل باشد. 🤲