Asghar Farhadi Official @asgharfarhadi_official Channel on Telegram

Asghar Farhadi Official

@asgharfarhadi_official


تنها صفحه رسمى "اصغر فرهادى" در تلگرام.
اين صفحه توسط ادمين اداره مى‌شود.

Asghar Farhadi Official (Persian)

آیا علاقمند به سینما و آثار هنری هستید؟ آیا به دنبال آخرین اخبار و اطلاعات درباره یکی از برجسته‌ترین کارگردانان ایرانی به نام اصغر فرهادی هستید؟ اگر پاسخ شما بله است، آن‌وقت کانال تلگرام "Asghar Farhadi Official" مناسب‌ترین مکان برای شماست. این کانال، تنها صفحه رسمی اصغر فرهادی در تلگرام است که توسط ادمین مدیریت می‌شود. در این کانال شما می‌توانید اخبار جدید، تصاویر، ویدیوها، پشت صحنه‌ها و اطلاعات به‌روز از زندگی حرفه‌ای و شخصی این استاد سینما را مشاهده کنید. با پیوستن به این کانال، به‌روزترین و جذاب‌ترین اخبار اصغر فرهادی را در اختیار داشته باشید و از آثار بی‌نظیر این هنرمند لذت ببرید.

Asghar Farhadi Official

24 Sep, 20:42


This is Asghar Farhadi, the filmmaker.
You must have heard recent news from Iran and seen images of progressive and courageous women leading protests for their human rights alongside men. They are looking for simple yet fundamental rights that the state has denied them for years. This society, especially these women, has traveled a harsh and painful path to this point, and now they have clearly reached a landmark.

I saw them closely these nights. Most of them are very young; Seventeen years old, twenty years old. I saw outrage and hope in their faces and in the way they marched in the streets. I deeply respect their struggle for freedom and the right to choose their own destiny despite all the brutality they are subjected to. I am proud of my country’s powerful women, and I sincerely hope that through their efforts, they reach their goals.

Through this video, I invite all artists, filmmakers, intellectuals, civil rights activists from all over the world and all countries, and everyone who believes in human dignity and freedom to stand in solidarity with the powerful and brave women and men of Iran by making videos, in writing or any other way.

This is a human responsibility, and it can further strengthen Iranian’s hope in achieving this beautiful and monumental goal they are seeking here, the country where I have no doubt women will be the groundbreakers of the most significant transformations.

For a better tomorrow.
Asghar Farhadi

#MahsaAmini

Asghar Farhadi Official

24 Sep, 20:42


من اصغر فرهادی هستم،فیلمساز.
حتما خبرهای اخیر ایران را شنیده‌اید و تصاویر زنان پیشرو و شجاعی را که پیشاپیش اعتراضات برای حقوق اولیه انسانی خود در کنار مردان ایستاده اند،دیده‌اید. آنها به دنبال حقوق ساده ولی بسیار اساسی‌ای هستند که سال ها از آنها دریغ شده است.
این جامعه و خصوصا زنان راه سخت و دردآوری را تا به اینجا طی کرده‌اند و حالا به روشنی به نقطه‌ی سرنوشت سازی رسیده‌اند.

من آنها را از نزدیک در این شب ها دیدم. بیشتر آنها بسیار جوان‌اند؛ هفده ساله، بیست‌ساله. خشم و امید را در چهره‌ی آن ها و در قدم‌هایشان در خیابان ها دیدم و عمیقاً به تلاش‌هایشان برای رسیدن به آزادی و حق تعیین سرنوشتشان علی‌رغم خشونت‌هایی که بر آنها روا می‌شود، احترام می‌گذارم. به زنان قدرتمند کشورم افتخار می‌کنم و صمیمانه امیدوارم که با این تلاش‌ها به هدفشان برسند.

من از طریق این ویدیو از شما هنرمندان، سینماگران، روشنفکران، فعالین حقوق مدنی در سراسر دنیا و هر کس که به کرامت انسان و آزادی باور دارد دعوت به همبستگی با زنان و مردان قوی و شجاع ایران می‌کنم؛ با ساختن ویدیو، با نوشتن مطلب و یا هر شیوه ی دیگری.

این یک مسئولیت انسانی‌ست و می‌تواند امید ایرانیان برای رسیدن به این هدف زیبا و بزرگ را بیش از پیش تقویت کند، در کشوری که تردید ندارم زنان در آن اغازگر تغییرات خواهند بود.

برای فردایی بهتر
اصغر فرهادی
#مهسا_امینی

Asghar Farhadi Official

05 Feb, 08:37


گفت‌وگوی فلورین زلر، کارگردان فیلم«پدر» با اصغر فرهادی

▪️ این گفتگو را همراه با زیرنویس فارسی می‌بینید.

▪️فلورین زلر و اصغر فرهادی در گفتگویی از فیلم «قهرمان» می‌گویند. زلر، فیلمنامه‌نویس، نمایشنامه‌نویس و کارگردان برجسته اهل فرانسه، سازنده فیلم‌ تحسین شده «پدر» است. او برای فیلم «پدر»برنده جایزه اسکار بهترین فیلمنامه شد.
این دو کارگردان در این گفتگو به میزبانی هالیوود ریپورتر، درباره «قهرمان» و سینما گفتگو می‌کنند.

زیرنویس: محمد تقوی/ آرت‌تاکس

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

26 Jan, 12:30


بخش اول پاسخ تیم «قهرمان» به ادعاها و ابهامات

Asghar Farhadi Official

22 Jan, 19:24


اصغر فرهادی در میزگرد کارگردانان «هالیوود ریپورتر» در کنار پنج کارگردان مهم سال به انتخاب این مجله درباره «قهرمان» می‌گوید.
کنت برانا (کارگردان «بلفست»)، جین کمپیون (کارگردان فیلم «قدرت سگ»)، رینالدو مارکوس گرین (کارگردان «ریچارد شاه»)، ‌گی‌یرمور دل‌تورو (کارگردان «کوچه‌ی کابوس») و پدرو آلمادوار (کارگردان «مادران موازی») حاضران در این میز گرد هستند.

زیرنویس محمد تقوی/ آرت‌تاکس

Asghar Farhadi Official

21 Jan, 07:13


گفت‌وگوی لوکا گوادانینو، سازنده فیلم
Call Me By Your Name
با اصغر فرهادی

▪️ویدئوی کامل این گفتگو را همراه با زیرنویس فارسی می‌بینید.

▪️لوکا گوادانینو در گفتگویی نیم ساعته با اصغر فرهادی از فیلم «قهرمان» می‌گوید. لوکا گوادانینو کارگردان، نویسنده وتهیه‌کننده برجسته اهل ایتالیا، سازنده فیلم‌ تحسین شده «مرا به نام خودت صدا بزن»، «من عشق هستم»،«شیرجه» و «سوسپیریا» و برنده و نامزد جوایز معتبر سینمایی مختلف از جمله اسکار، گلدن گلوب و بفتا است. او برای فیلم «مرا به نام خودت صدا بزن» نامزد جایزه اسکار بهترین فیلم سال ۲۰۱۸ شد.
این کارگردان در این گفت‌وگوی دوستانه، نظر و تحلیل خود را درباره فیلم «قهرمان» ارائه می‌دهد و در پرسش‌هایی از اصغر فرهادی، به زوایای مختلف این فیلم می پردازد.

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

19 Jan, 19:39


اصغر فرهادی و امیر جدیدی در میان برندگان اصلی؛
«قهرمان» برنده سه جایزه در جشنواره پالم اسپرینگز شد

جشنواره پالم اسپرینگز اسامی برندگان جوایز امسال خود را اعلام کرد و «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی برنده سه جایزه در این فستیوال شد.
به گزارش هالیوود ریپورتر، هیئت داوران هشت نفره این فستیوال، جایزه «پلی بر فراز مرزها» MOZAIK Bridging The Borders Award را که در گذشته به بزرگانی چون آندره وایدا اهدا شده، “بخاطر استادی کم نظیر در بیان سینمایی مسئله‌ای مهم و انسانی و جهانی” به فیلم «قهرمان» اهدا کرد.

هیئت داوران جایزه «فیپرسی» Fipresci هم جایزه بهترین فیلمنامه را به اصغر فرهادی برای فیلمنامه «قهرمان» اهدا کرد و امیر جدیدی را برای بازی در همین فیلم به عنوان بهترین بازیگر مرد شناخت.
برگزاری مراسم اهدای جوایز پالم اسپرینگز به دلیل شیوع سویه جدید ویروس کرونا به تعویق افتاد و اسامی برندگان اعلام شد.

عکس: امیرحسین شجاعی

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

15 Jan, 08:45


«ماجرا چیه رحیم؟ بیا حداقل به من یکی راستشو بگو»
.
اکران «قهرمان» به کارگردانی #اصغر_فرهادی در سینماهای سراسر ایران ادامه دارد.
.
ساخت ویدئو: مسعود رفیع‌زاده

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

11 Jan, 08:24


این بنا با داربست پوشانده شده (که چیزی شبیه به استعاره در این فیلم نبوغ‌آمیز است)؛ پوششی که مجموعه‌ای از نردبان‌ها و پله‌هایی‌‌ست که هم رازهای مرگ و زندگی را می‌پوشانند و هم به آن‌ها دسترسی می‌دهند.

عکس: امیرحسین شجاعی

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

11 Jan, 08:24


بدهی‌هایی که هیچ انسان صادقی توان پرداختش را ندارد

نویسنده: ای.او. اسکات / نیویورک‌تایمز

«انجام کار درست، با دلیلی اشتباه»

گویی آخرین فیلم اصغر فرهادی، «قهرمان»، این جمله را از نمایشنامه «قتل در کلیسای جامع» نوشته تی. اس. الیوت برایمان پررنگ می‌کند. در مرکز داستانِ «قهرمان»، یک عمل شایسته‌ی بدون ابهام رخ می‌دهد. مردی (به نام رحیم سلطانی با بازی امیر جدیدی) هفده سکه طلا را به صاحب واقعی آن‌ها، پس می‌دهد. این کار، چه عیبی دارد؟ و چه پیامدهای ناخوشایندی ممکن است داشته باشد؟ همان‌طور که در فیلم می‌بینیم: پیامدهای بسیار زیادی! هیچ چیز در این داستان پر استرس و پیچیده‌ی امروزی،‌ به سادگی آنچه که ما یا شخصیت‌ها آرزو می‌کنیم، نیست.
رحیم که به دلیل بدهی در زندان است، می‌خواهد قرض خود را پرداخت و زندگی جدیدی را شروع کند. ما رحیم را در آغاز یک مرخصی دو روزه‌ی پر التهاب می‌بینیم؛ او به امید توافق با طلبکارش که صاحب یک مغازه فتوکپی و باجناق سابقش است، از موقعیتی به موقعیت دیگر می‌رود.
درهم‌تنیدگی روابط خانوادگی و کارهای آن‌ها، به روایت فرهادی، یک واقعیت مرکزی در زندگی شخصیت‌هاست. بنابراین وقتی عشق، شرافت و وفاداری موضوعات مورد بحث ما هستند، پول هم در همان نزدیکی‌ست. همان‌طور که هومر سیمسون درباره الکل می‌گوید: الکل علت و در عین حال راه حل بسیاری از مشکلات زندگی است.
رحیم تصمیم می‌گیرد صاحب اصلی سکه‌ها را پیدا کند و اینکه آیا این تصمیم، یک تصمیم انسانی برخاسته از وجدان است یا یک تصمیم حساب‌شده، منشا تعلیق و پیچیدگی‌های زیادی در داستان می‌شود. در اواسط فیلم، چیزی شبیه یک پایان خوش از راه می‌رسد؛ زمانی‌که رحیم بابت عمل انسانی‌اش، مورد تشویق و تمجید قرار می‌گیرد.
بازگرداندن سکه‌ها به یک داستان جذاب رسانه‌ای تبدیل می‌شود که شبکه‌های اجتماعی طاقت مقاومت در برابر آن را ندارند.

مسئولان زندان خوشحال هستند و از رحیم به منظور رسیدن به اهداف خود سواستفاده می‌کنند، همان‌طور که یک بنیاد خیریه به او لوح تقدیر و وعده پیدا کردن کار می‌دهد. کمک‌ها از هر سویی از راه می‌رسند و فشار بر روی بهرام برای گذشت از طلبش افزایش می‌یابد.
واقعا چرا بهرام از طلبش نمی‌گذرد؟ رحیم خوش قد و بالا و خوش‌تیپ است؛ با لبخندی پرشور و رویی گشاده. اما بهرام در چشم بستن بر این جذابیت، تنها نیست. یکی از هم‌بندان رحیم با نیشخند از توانایی او در فریب دادن دیگران حرف می‌زند. برادر بدخلق فرخنده معتقد است که رحیم یک شکست‌خورده است و کارفرمایی که می‌خواهد به رحیم شغلی بدهد، بر نقاط تیره‌ی روایت او اصرار می‌کند و برای روشن شدن موضوع که معتقد است می‌تواند یک تقلب بزرگ باشد، طلب مدرک می‌کند. آیا این واقعا یک تقلب بزرگ است؟ هرچه زمان بیشتری را با رحیم می‌گذرانیم بیشتر به این فکر می‌کنیم که شاید مخالفان رحیم (که در شروع داستان، خشک، کینه‌جو و زیادی خون‌سرد به نظر می‌رسند)، بی‌راه هم نمی‌گویند. آیا از کوره در رفتن‌های گاه و بی‌گاه رحیم ناشی از خلق و خوی خشن اوست؟ آیا او با رفتار همراه با شرم‌زدگی‌اش، سعی در پوشاندن یک عدم صداقت بزرگ دارد؟ یا همان‌گونه که ادعا می‌کند یک انسان خوب است که به نظر بدشانس می‌رسد؟
به یک تعبیر، این سوال که «شما باید طرف چه کسی باشید» در این فیلم بیراهه است. فرهادی بیش از علاقه به جوهره وجود شخصیت‌ها، به علت‌ها و نتایج کارهایی که انجام می‌دهند، علاقه‌مند است. او که برنده دو جایزه اسکار برای فیلم‌های «جدایی» (۲۰۱۲) و «فروشنده» (۲۰۱۷) است با نظم و بینش یک رمان‌نویس، فیلم می‌سازد. «قهرمان» به اندازه یک فیلم در ژانر تریلر اضطراب‌آور و پرسرعت است. حتی شخصیت‌های فرعی فیلم، به یاد ماندنی و پیچیده هستند و در هر لوکیشینی، چه در خانه، چه دفتر و چه مغازه، شما از وجود قصه‌های ناگفته، آگاهید (چرا که در مقابل یک گروه درجه یک بازیگری حضور دارید). در اواخر فیلم، ما زنی را می‌بینیم که با بچه‌اش در موسسه خیریه‌ای که رحیم را به اوج برده و پایین می‌آورد حضور پیدا می‌کند و به رییس خیریه التماس می‌کند که برای جلوگیری از اعدام همسرش به او کمک کنند. در چند صحنه دیگر هم می‌بینیم که چه تعداد فیلم و داستان دیگر در این فیلم وجود دارد؛ داستان فرخنده، داستان نازنین، دختر بهرام که بیشترین میزان کینه را از رحیم در دل دارد، داستان خود رحیم به عنوان پدر و همسر. سوالات همین‌طور ادامه دارند و زمانی که روایت به نتیجه‌ی نسبتا شیرین و رضایت‌بخش انتهایی ختم می‌شود احتمالا تصمیم می‌گیرید که هدف، واقعا خود روایت نبوده است.
در ابتدای فیلم می‌بینیم که رحیم به دیدار حسین در محل کارش که یک بنای تاریخی در کنار صخره‌ای بزرگ است، می‌رود.

Asghar Farhadi Official

11 Jan, 08:24


بدهی‌هایی که هیچ انسانی صادقی توان پرداختش را ندارد/ نقد ای.او.اسکات در «نیویورک تایمز» بر فیلم «قهرمان»

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

03 Jan, 12:35


استقبال مخاطبان فستیوال چنای هند از «قهرمان»

فیلم سینمایی «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی در میان استقبال مخاطبان نوزدهمین دوره فستیوال فیلم چنای در هند، روی پرده رفت.
فستیوال فیلم چنای از فستیوال‌های مطرح کشور هندوستان است که امسال در کنار فیلم «قهرمان»، فیلم‌های «بره»، «مادران موازی» و «مموریا» برای مخاطبان هند به نمایش در آورد.
نوزدهمین دوره این فستیوال از سی‌ام دسامبر تا ششم ژانویه در هندوستان برگزار می‌شود.

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

29 Dec, 11:56


اکران خیریه «قهرمان» با هدف آزاد کردن زندانیان مالی برگزار شد

اکران خیریه «قهرمان» با حضور امير جديدى و محسن تنابنده ، برای آزاد کردن زندانیان مالی، دوشنبه شب (ششم دی ماه) در پردیس سینمایی شمیران برگزار شد. طی این مراسم از محل فروش فیلم، با کمک شرکت داریا همراه و مشارکت هنرمندان مبلغ بدهی چهل زندانی مالی استان‌های خوزستان، اصفهان، گیلان و تهران تامین شد و به ستاد دیه این استان‌ها تحویل داده خواهد شد.
پیش از این نیز با اکران خیریه «قهرمان» در شهر شیراز، سیزده زندانی این شهر آزاد شدند و مجموعا پنجاه و سه زندانی مالی در این دو مراسم با نمایش فیلم «قهرمان» آزاد خواهند شد.
در این مراسم کیهان کلهر، بهمن فرمان‌آرا، محمود کلاری، کیخسرو پورناظری، علیرضا قربانی، مهتاب کرامتی، سهراب پورناظری، اشکان خطیبی، مجيد توكلى، علیرضا امینی، پوریا رحیمی سام، الناز حبيبى، نوید پورفرج، حسن مصطفوی، ایرج تقی‌پور، محسن خباز، سعید خانی و… در کنار بازيگران و عوامل فیلم سینمایی «قهرمان» حضور داشتند.

ویدئو: پیمان داداش‌زاده

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

28 Dec, 12:21


اصغر فرهادی با حضور در ویدئو کلوب «جی‌ام» در پاریس فرانسه، درباره فیلم‌های محبوب خود در تاریخ سینما حرف زده است. او در این ویدئو درباره فیلمسازان مورد علاقه خود از جمله فدریکو فلینی، مارتین اسکورسیزی، استیون اسپیلبرگ، دسیکا، عباس کیارستمی،کیشلوفسکی و... صحبت می‌کند.

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

25 Dec, 08:12


«قهرمان» برنده دو جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه از فستیوال سلیمانیه عراق شد

فیلم سینمایی «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی در پنجمین دوره فستیوال بین‌المللی سلیمانیه عراق برنده جایزه کاج طلایی بهترین فیلم و همچنین جایزه بهترین فیلمنامه شد.
این رویداد سینمایی از تاریخ ۱۷ تا ۲۱ دسامبر (۲۶ آذر تا ۲ دی ماه) در کردستان عراق برگزار شد و با اهدای جوایز بخش‌های مختلف، به کار خود پایان داد.

اکران فیلم «قهرمان» در سینماهای سراسر ایران ادامه دارد.

عکس: امیرحسین شجاعی

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

23 Dec, 15:32


متا مزج، استاد سينما و رسانه در دانشگاه پنسیلوانیا در ورایتی درباره آخرین ساخته اصغر فرهادی نوشت:
«قهرمان» درباره تفاوت بین انجام کار خوب و انجام ندادن کار بد پرسش می‌کند

متا مزج در نقد خود بر فیلم «قهرمان» نوشته است:«در فیلم‌های اصغر فرهادی، چارچوب‌ها و نهادهای در ظاهرمحکم جامعه‌ (مانند نظام عدالت، قانون مدنی، خانواده، مذهب و…) در برابر پیچیدگی‌های یک موقعیت انسانی، دچار تزلزل می‌شوند.
در آخرین فیلم فوق‌العاده‌ی او «قهرمان» نیز همچون قبل، در پس سادگی ترکیب‌بندی بصری فیلم، ابعاد روایی داستان نهفته است که حقایق چند وجهی را پیش چشم می‌آورند؛ حقایقی که با دقت یک جراح و با سطح بالایی از همدلی انسانی شرح داده می‌شوند. هر لایه‌ای که به داستان اضافه می‌شود، صرفا یک لایه تکنیکی نیست بلکه کل داستان را پیچیده‌تر از قبل می‌کند؛ هر تکه از پازل به جای نزدیکتر کردن ما به حل آن، موضوع را پیچیده تر می‌کند. یک موقعیت عادی پیش می‌آید که به سادگی آن را قضاوت اخلاقی می کنیم، اما بعد لایه‌‌های دیده نشده‌ای از همان موقعیت ما را به جایی می‌رساند که حتی در امکان انجام قضاوت اخلاقی دچار تردید می‌شویم. دو راهی‌های ساده، سوالات فلسفی دشواری را به وجود می‌آورند: تفاوت میان انجام کار خوب و انجام ندادن کار بد چیست؟ تفاوت دروغ گفتن و حقیقت را نگفتن چیست؟ تنها یک حقیقت وجود دارد یا حقیقت‌های متفاوت؟
مخمصه رحیم از جایی شروع می‌شود که کسب و کار او در زمینه خوش‌نویسی و تابلوهای دست‌نویس با صنعت چاپ انبوه بنر جایگزین می‌شود. در زمانه‌ای که بخش بزرگی از فرهنگ تصویری ما، از جمله سینما، نسخه‌‌هایی انبوه‌سازی شده و تکراری شبیه به همان بنرهای چاپی‌ست، «قهرمان» اما یک شاهکار «دست‌ساز» از موقعیت‌های انسانی‌ست با همه عمق و پیچیدگی‌هایشان.
فیلم با این تصور که «تصویر خود گویاست» (ادعایی‌ که توسط یکی از شخصیت‌ها بیان می‌شود) پیش می‌آید. اما از نظر فرهادی، تصویر هیچ‌‌گاه به تنهایی گویا نیست بلکه تنها یکی از راه‌ها برای فکر کردن و رسیدن به حقیقت است. در فیلم‌های فرهادی شخصیت‌های شرور یا قهرمان وجود ندارند بلکه این خودِ "تفکر پیچیده" است که جای اعمال قهرمانانه‌ی سینمایی را می‌گیرد.»

عکس: امیرحسین شجاعی

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

23 Dec, 15:31


متا مزج، استاد سينما و رسانه در دانشگاه پنسیلوانیا در ورایتی درباره آخرین ساخته اصغر فرهادی نوشت:
«قهرمان» درباره تفاوت بین انجام کار خوب و انجام ندادن کار بد پرسش می‌کند

@asgharfarhadi_official

Asghar Farhadi Official

22 Dec, 07:31


«قهرمان» در لیست اولیه اسکار بهترین فیلم بین‌الملل

آکادمی اسکار، فهرست نامزدهای اولیه در ۱۰ رشته از جوایز اسکار ۲۰۲۲ را اعلام کرد و فیلم «قهرمان» به کارگردانی اصغر فرهادی در میان ۱۵ نامزد اولیه رشته بهترین فیلم بین الملل حضور دارد .

فیلم سینمایی «قهرمان» به همراه فیلم‌های «آزادی بزرگ» (اتریش)، «زمین بازی» (بلژیک)، «فرار» (دانمارک)، «کوپه شماره ۶» (فنلاند)، «من مرد تو هستم» (آلمان)، «دست خدا» (ایتالیا)، «ماشین منو بران» (ژاپن)، «دعا برای ربوده شده» (مکزیک)، «بره» (ایسلند)، «بدترین آدم دنیا» (نروژ)، «لونانا: قایقی در کلاس» (بوتان)، «کلیسای جامع پلازا» (پاناما)، «رئیس خوب» (اسپانیا)، «لونانا: یک گاومیش در کلاس درس» (بوتان)، «کندو» (کوزوو) در این لیست قرار دارند .

امسال ۹۳ کشور واجد شرایط رقابت در رشته بهترین فیلم بین‌ الملل جوایز اسکار بودند که ۱۵ فیلم به فهرست اولیه راه یافتند.

@asgharfarhadi_official