جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

@youdeservethebest


جهت ارتباط با ادمین
@RPourbabaki

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

12 Sep, 15:51


🟢 چگونه با انگیزه بمانیم؟
#پارت_سوم

یک تحقیق دانشجویان افسری نشان داد کسانی که هم دارای محرک های درونی مثل رشد شخصی و هم محرک های بیرونی مثل بدست آوردن شغل مناسب هستند به طور کلی از دانشجویانی که فقط یکی از این عوامل را داشتند بی انگیزه تر بودند.در نتیجه این دانشجویان عملکرد بدتر داشتند و احتمال کمتر فارغ التحصیل می شوند.
روانشناسان این پدیده را اثر بیش توجیهی می نامند.محرک های بیرونی اضافه در واقع می توانند شرایط را پیچیده تر کنند زمانی که شما از پیش انگیزه درونی برای انجام کاری را دارید.اما این فقط در صورتی که برای یک کار دارای انگیزه باشیم یک مشکل محسوب میشود.
وقتی با فعالیتی خسته کننده یا غیر جذاب مواجه می شوید،افزودن جوایز بیرونی می تواند مفید باشد.از این طریق،محرک های بیرونی می توانند توجیه کافی را تامین کنند.در حالی که ممکن است از درس خواندن برای کنکور لذت نبرید،اما ممکن است در صورت دریافت یک تشویق و انرژی از استاد یا دوستان خود مبنی بر توانایی شما بر موفقیت،کمتر ترسناک به نظر آید.یا به خود قول می دهید بعد از اتمام برنامه روزانه،یکی از کارهای موردعلاقه خود مانند دیدن فیلم را انجام دهید.
انگیزه پیچیده است و گاهی اوقات فارغ از اینکه چقدر در مورد یک هدف یا سرگرمی مشتاق باشید،یافتن انگیزه لازم برای انجام آن می تواند سخت باشد.اما کارهایی هست که برای افزایش میزان انگیزه انجام داد حتی زمانی که فکر می کنید غیر ممکن است روی ایجاد انگیزه درونی یا جذاب کردن آن کار در لحظه انجام تمرکز کنید.از دوستی بخواهید به شما بپیوندد یا آن کار را در لیست کارهای موردعلاقه قرار دهید که می تواند برای شروع به شما انگیزه ببخشد و در بلند مدت باعث شود بر اهدافتان پایداری کنید. 

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

12 Sep, 09:47


🔴 چگونه با انگیزه بمانیم؟
#پارت_دوم

درحالی که جوایز بیرونی مثل دریافت حقوق،ممکن است متقاعد کننده به نظر برسد،اثر آنها می تواند بسیار کوتاه باشد.برای مثال،یک تحقیق در سال۲۰۱۷ نشان می دهد که کسانی که بسیار بر نتایج تصمیمات سال جدید خود تمرکز می کردند یا با انگیزه بیرونی تحریک می شدند،به احتمال زیاد قادر به پایبندی به آنها نبودند.
به هرحال آنچه استقامت را پیش بینی می کرد،میزان اشتیاق یک شخص به پیگیری اهدافش بود.به عبارت دیگر،شما بیشتر به تمرین مداوم ادامه می دهید.
سال ها تحقیق روانشناسی نشان داده است که سطح بالای انگیزه درونی برای تحصیل،یک شغل یا کلاس ورزشی،بیشتر می تواند شما را در بلند مدت نگه دارد.
فعالیت های روزانه البته به ندرت و منحصرا از انگیزه درونی یا بیرونی انرژی می گیرند.برای مثال مطالعه برای امتحان تاریخ،می تواند دارای انگیزه درونی باشد اگر شما در مورد فرهنگ ایران باستان کنجکاو باشید.اما انگیره های بیرونی هم ممکن است نقش بازی کنند.مثل هدف شما برای کسب یک نمره خوب.اما داشتن چند محرک همیشه بهتر نیست.

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

11 Sep, 18:42


🔵 چگونه با انگیزه بمانیم؟
#پارت_اول

می خواهید با جدیت برای کنکور پیش رو،درس بخوانید تا نتیجه مطلوب را کسب کنید و در آزمون قبول شوید.پس به سراغ تدوین یک برنامه برای شروع می روید،منابع مورد نظر را تهیه می کنید.اما هنگام نوشتن برنامه یا نزدیک شدن به زمان اجرای آن،احساس می کنید که تمایلی به درس خواندن ندارید و از آن اجتناب می کنید یا آن را به زمان دیگری موکول می کنید.
چرا میزان انگیزه اینقدر نوسان دارد؟و چرا در مرحله اول اینگونه است؟🤔
روانشناسان انگیزه را خواسته یا نیروی محرکه تعریف می کنند که موجب آغاز و پایداری در رفتار خاصی است.به عبارت دیگر،انگیزه،انرژی انجام کار است و دانستن منبع این انرژی اهمیت خاصی دارد،خصوصا زمانی که به دانستن نحوه پایداری مربوط است.
این نیرو های انگیزشی به طور کلی به دو گروه گسترده تقسیم می شوند:درونی و بیرونی

🔶️انگیزه درونی زمانی است که شما فعالیتی را فقط بخاطر خودش تجربه می کنید،مثل یک سرگرمی چون بازی های رایانه ای.خود تجربه به طور گسترده علت تمایل به انجام آن را توضیح می دهد.انجام اموری که در همان لحظه احساس مدنظر را ایجاد می کنند یا شما آن را توسط انگیزه درونی معنادار،جذاب یا رضایت بخش تلقی می کنید.

🔶️انگیزه بیرونی،به پیگیری اموری برمی گردد که خود در خدمت یک هدف دیگر هستند.شاید عده کمی رفتن به دندانپزشکی را لذت بخش بدانند اما اغلب شما بخاطر نتیجه،داشتن دندان سالم و تمیز،انگیزه می گیرید.مثال های دیگر از انگیزه بیرونی عبارتند از تکمیل کاری برای کسب نوعی جایزه که میتواند شهرت،قدرت یا پول باشد.مشخصا این جوایز بعدها محقق می شوند؛مثل کسب یک امتیاز پس از پایان یک مسابقه یا برنده شدن در یک رقابت پس از ماه ها تمرین.

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

22 Aug, 17:58


مصاحبه با رتبه ۳ سهمیه و ۱۳ کشوری، کنکور ۱۴۰۳، آقای نیما بهمنی

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

15 Aug, 11:28


سلام و عرض ادب خدمت همگی🙋‍♀️
در ابتدا ضمن تبریک و خسته نباشید به همه دوستان عزیزی که موفق به کسب رتبه های برتر شدند،از اینکه در تهیه مصاحبه همکاری کردند کمال تشکر و قدرانی را داریم.
این کار شما کمک بسیار ارزشمندی به دوستان پشت کنکوری خواهد بود و میتوانند با استفاده از تجربیاتی که در اختیارشان قرار گرفته است،راه هموارتری به سمت موفقیت در کنکور پیش رو داشته باشند.
امیدوارم این موفقیت ها و شادی ها در زندگی تان پایدار بماند🌸
همچین برای تمام کسانی که میخواهند در کنکور کارشناسی ارشد۱۴۰۴ و سال های آینده شرکت کنند آرزوی موفقیت میکنیم و امیدواریم این مصاحبه ها انگیزه ای برای کسب موفقیت و تلاش بیشتر شما عزیزان باشد💪

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

13 Aug, 18:47


مصاحبه با رتبه۳ کنکور ۱۴۰۳،خانم زهرا خالصی

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

29 Jul, 19:54


مصاحبه با رتبه ۱ رشته HSE و رتبه ۲ بهداشت محیط کنکور ۱۴۰۳، خانم نازنین علی نژاد

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

25 Jul, 14:44


مصاحبه با رتبه ۷، کنکور ۱۴۰۳ آقای صادق آزاد

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

25 Jul, 11:59


مصاحبه با رتبه ۲ سهمیه و ۷ کل، کنکور ۱۴۰۳ آقای سید جواد حسینی

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

25 Jul, 06:38


مصاحبه با رتبه 5، کنکور 1403 خانم ملیکا عزیزی

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

23 Jul, 14:53


مصاحبه با رتبه 50، کنکور 1403 آقای محمد شیرویه

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

21 Jul, 17:09


مصاحبه با رتبه 8، کنکور 1403 آقای سعید سهیلی

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

21 Jul, 16:54


مصاحبه با رتبه 12، کنکور 1403 خانم رویا خورسندی

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

17 Jul, 10:15


مصاحبه با رتبه 2، کنکور 1403خانم ستایش روانبخش

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

09 Jul, 15:29


هر کدوم از دانشگاه‌ها در یه سری زمینه ها توانمندی‌های بیشتری دارن. برای اینکه بدونید در هر دانشگاهی، عموما در چه زمینه‌هایی بیشتر مطالعه و تحقیق انجام میشه، میتونید سر بزنید به سایت علمی سنجی و با انتخاب دانشگاه مورد نظر و انتخاب رشته بهداشت حرفه‌ای، هم اعضای هیئت علمی اون دانشگاه رو ببینید و هم با کلیک بر روی اسم هر یک از اعضا، حیطه های تحقیقاتی ایشون رو مشاهده کنید. این کار در تصمیم گیری نهاییتون موثر خواهد بود:

isid.research.ac.ir

بدون فیلترشکن وارد شید.

جزوه و نکات مهندسی بهداشت حرفه ای

09 Jul, 15:29


سلام خدمت دوستان عزیز
مطلب بسیار مفیدی بود. ممنون از شما آقای مهندس.
یه نکته دیگه اینکه بر اساس رتبه‌ ای که دارید انتخاب نکنید اولویت‌ها رو؛ بلکه بر اساس هدف و تحقیقاتی که در مورد دانشگاه‌ها انجام دادید، از خوب ترین گزینه‌ها شروع کنید.
نگید با این رتبه ممکنه فلان دانشگاه رو قبول نشم پس انتخابش نکنم. شما انتخابتون رو جوری انجام بدید انگار رتبه ۱ هستید. مادامی که میتونید همه اولویت‌ها رو‌ انتخاب کنید پس به همون ترتیب از بهترین به سمت سایر گزینه‌ها بیایید.
برای دوستانی که همزمان شاغلن یا متاهلن، معیار فاصله و موقعیت جغرافیایی میتونه مهمترین معیار در انتخاب شهر باشه. در نتیجه ممکنه افرادی با رتبه‌های خوب زیر ۵ هم پیدا بشن که اولویت اولشون دانشگاه‌های تاپ (تهران) نباشه و ترجیح بدن در شهرستانی که هستن ادامه تحصیل بدن.
این جور موارد فرصت رو برای رتبه‌های بالاتر ایجاد میکنه که علی رغم رتبه بالاتری که دارن، اونا در این دانشگاه‌ها تحصیل کنن.