تقویم @taghvimmedia Channel on Telegram

تقویم

@taghvimmedia


مرور وقایع روزانه جهان

تبادل و ارتباط: @alidddddddddb

تقویم (Persian)

تقویم یک کانال تلگرامی است که به مرور وقایع روزانه جهان می‌پردازد. این کانال مناسب برای افرادی است که علاقه‌مند به پیگیری اخبار و رویداد‌های روز دنیا هستند. با دنبال کردن این کانال، شما می‌توانید از آخرین تحولات و اتفاقات جهان آگاه شوید. علاوه بر این، این کانال فضایی را برای تبادل نظر و ارتباط با سایر اعضا فراهم می‌کند. برای ارتباط با مدیر کانال می‌توانید به آیدی @alidddddddddb پیام دهید. پس از پیوستن به این کانال، شما دیگر نخواهید از دست دادن هیچ رویداد مهمی در جهان. اگر دوست دارید همیشه به روز باشید و در جریان آخرین اخبار جهان قرار بگیرید، حتما این کانال را دنبال کنید!

تقویم

20 Nov, 13:24


وا مگه سرعت ماشین لباس شویی نزدیک به سرعت نوره
اینو اگه کارخونش ببینه که قیمتو سه برابر میکنه

@Taghvimmedia

تقویم

20 Nov, 05:00


بینش افلاطون

خوبی نه در خرد محض است و نه در لذت تنها؛ بلکه ترکیب متناسب و هماهنگی است از ترکیب ان دو

@Taghvimmedia

تقویم

19 Nov, 17:18


یه عکس میتونه صدا داشته باشه:
اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ مِنْ بَهائِكَ…

@Taghvimmedia

تقویم

19 Nov, 14:36


۱۹ نوامبر، روز جهانی مرد😁

@Taghvimmedia

تقویم

18 Nov, 16:42


علیرضا ذاکری مدال طلای المپیاد کامپیوتر ، فارغ التحصیل دانشگاه شریف و بریتیش_کلمبیا کانادا
بخاطر عدم همکاری با رژیم صهیونستی در پروژه نیمبوس (project nimbus) از شرکت گوگل استعفا داد.

@Taghvimmedia

تقویم

18 Nov, 16:22


📜️️️️️️۱۹ نوامبر ۱۸۵۱ | عزل امیرکبیر از صدارت

🔶️️️️️️استقلال نظر و خدمات عمومی و به طور کلی، سیاست داخلی و خارجی امیرکبیر که در جهت منافع و مصالح کشور بود، در محیط دربار و اجتماع رجال و شاهزادگان و وابستگان و حقوق بگیران بیگانه، قابل قبول و مورد پسند نبود. این افرادِ بانفوذ و قدرتمند که از اقدامات امیرکبیر رنجیده بودند، برای متوقف کردن امیرکبیر دست به هر کاری زدند ولی چون او را مستقیم و مستقل یافتند، اتهامات زیادی را به صورت شایعه به او وارد ساختند.

🔸️️️️️️ناصرالدین شاه در ابتدا به این بدگویی‏ها توجهی نمی‏کرد. اما توطئه، گسترده بود و اصرار در ترساندن شاه، ادامه یافت. کم‏کم ناصرالدین شاه که هنوز بیست سال هم نداشت به امیر سوءظن پیدا نمود و او را در ۲۸ آبان ۲۰ ( ۱۲۳۰ محرم ۱۲۶۸ق، ۱۹ نوامبر ۱۸۵۱ م) از صدارت عزل نمود. اما در این میان بدگویی دیگران تا آنجا ادامه یافت که شاه وحشت‏زده، با عزل امیر از تمامی مقام‏ها، او را به کاشان تبعید نمود. پس از مدتی فرمان قتل امیرکبیر صادر شد و سرانجام امیر را در بیستم دی ماه ۱۲۳۰ ش (۱۸ ربیع‏الاول ۱۲۶۸ ق، ۱۰ ژانویه ۱۸۵۲ م) در حمام فین کاشان به شهادت رساندند.

✒️@Taghvimmedia

تقویم

17 Nov, 13:15


تیراندازی یکی از اتباع روس به مردم ایران در خاطرات ناصرالدین شاه قاجار

روز شنبه ۲۸ صفر ۱۳۰۶ قمری قطاری به سمت شهر ری و حرم حضرت عبدالعظیم در حرکت بود و راننده آن روسی بود نزدیک حرم یک نفر تصادفی زیر ریل می رود و کشته می شود و نزدیکان مقتول به راننده روسی فحش می دهند و قصد کشتن او را دارند. مرد روسی مقدار زیادی پول بین آنها می ریزد شاید آرام شوند. مردم که برای جمع آوری پول هجوم می برند، راننده روسی قطار که در  شرایط مستی است با اسلحه کلت چند تیر بین آنها خالی می کند. یک تیر به چادر زنی می خورد و لطمه ای ندارد و یک تیر دیگر به مردی برخورد کرده و فوت می کند. مردم به روسی حمله می کنند که با کمک حاکم شهر نجات پیدا می کند و مردم خشمگین به قطار حمله برده و به آن صدماتی می زنند.

منبع: روزنامه خاطرات ناصرالدین شاه، ناصرالدین شاه، تصحیح عبدالحسین نوایی و الهام ملک زاده، ص۸۸

@Taghvimmedia

تقویم

16 Nov, 14:44


📜️️️️️️ ۲۶ آبان ۱۳۵۹ | عملیات سوسنگرد

🔶️️️️️️در این عملیاتِ آزادسازی، در ابتدا در تاریخ ۶ مهرماه سال ۵۹ نیروهای عراقی بعد از شکستن مقاومت پاسداران و نیروهای ژاندارمری، شهر سوسنگرد را اشغال کردند، ولی پس از گذشت سه روز، یعنی در ۹ مهرماه، سپاه موفق شد که با کمک نیروهای خود به فرماندهی «علی غیوراصلی» شهر سوسنگرد را از حصر نیروهای عراقی خارج و آزاد نمایند. نیروهای عراقی بعد از گذشت مدتی، یعنی در بیست و یکم مهرماه شهر «بستان» را تصرف کردند و در بیست و چهارم آبان ماه سوسنگرد را بار دیگر (اینبار از سه طرف) تصرف کردند و به آن ورود پیدا نمودند، این در حالی است که دویست نفر از نیروهای ایرانیِ مدافع شهر (شامل پاسداران، بسیجیان و شماری از اهالی شهر) توانستند با استقامت در برابر عراقی‌ها مانع از سقوط شهر سوسنگرد شوند. بعد از سپری شدن دو روز از این ماجرا، یعنی در تاریخ بیست و شش آبان ماه ۱۳۵۹، نیروهای ایرانی در ارتش، سپاه و ستاد جنگ‌های نامنظم (گروه "شهید چمران") به کمک محاصره‌شدگان روی آورند و توانستند دوباره این شهر را از اشغال نیروهای دشمن آزاد کنند

🖋@Taghvimmedia

تقویم

15 Nov, 17:40


۲۵ ابان ۱۲۹۳|درگذشت ستارخان

@Taghvimmedia

تقویم

14 Nov, 19:55


۱۴ نوامبر روز جهانی دیابت

دیابت شایعترین بیماری اختلال متابولیسم(سوخت و ساز) و در بسیاری از کشورها مهمترین علت نابینایی و علت اصلی قطع عضو و نارسایی کلیه در سنین 70-20 سالگی است. بیش از ۵۳۷ میلیون نفر در دنیا مبتلا به دیابت هستند که این روند متاسفانه رو به افزایش است.
در ایران نیز حدود ۱۰٪ از افراد جامعه به این بیماری دچار هستند که از مهترین ریسک فاکتورهای آن به چاقی، تغییر سبک زندگی و سابقه خانوادگی میتوان اشاره کرد.

@Taghvimmedia

تقویم

14 Nov, 06:25


فیلسوف کلبی

نقل است اسکندر نزد دیوجانس حاضر شد و به او گفت« من اسکندر پادشاه بزرگم ، هرچه میخواهی از من بخواه»

دیوجانس نیز در پاسخ بیان کرد«من دیوجانس سگم؛ از جلوی من کنار برو تا افتاب بر من بتابد!»

پ. ن: بازم دم اسی گرم نداد گردن طرفو بزنن

@Taghvimmedia

تقویم

13 Nov, 18:14


همچین روزی تو سال 97 هم وحید مظلومین(سلطان سکه) اعدام شد

@Taghvimmedia

تقویم

13 Nov, 15:29


۲۳ ابان ۱۳۹۳ بود که مرتضی پاشایی تو سن ۳٠ سالگی در اثر سرطان فوت کرد

@Taghvimmedia

تقویم

13 Nov, 15:11


ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید
بنویسید که اندوه بشر بسیار است…

@Taghvimmedia

تقویم

13 Nov, 12:31


قراره قحطی بیاد؟

@Taghvimmedia

تقویم

12 Nov, 13:11


البته امروز 12 نوامبره

تقویم

12 Nov, 13:11


📜️️️️️️۱۳ نوامبر ۲۰۰۲ | پذیرفتن منع سلاح هسته ای برای بار نهم توسط عراق

🔶️️️️️️دولت عراق قطعنامه 1441 شوراي امنيت سازمان ملل را که هشتم نوامبر به عنوان دادن آخرين مهلت به آن کشور تصويب شده بود پذيرفت.

🔸عراق همان روز بارديگر اعلام کرد که اسلحه کشتار جمعي و نيز تلاشي در اين زمينه ندارد. در اين قطعنامه و هشت قطعنامه قبلي اين شورا از عراق خواسته شده بود که عاري از اسلحه کشتار جمعي شود. با وجود قبول اين قطعنامه از سوي عراق که بازرسان بين المللي را مجاز به بازرسي از عراق مي کرد، دولت آمريکا چهار ماه بعد به آن کشور حمله نظامي برد و آنجا را اشغال کرد ولي اسلحه کشتار جمعي به دست نياورد. اين وضعيت دولت جورج دبليو بوش را در معرض يک اتهام بين المللي قرارداده است و ....

🗓️@Taghvimmedia

تقویم

12 Nov, 10:30


بی تو دنیای من ای دوست پر از تنهایی‌ست…

@Taghvimmedia

تقویم

11 Nov, 20:28


آیا شما شیعه هستین؟!


بله ███████ 100%


خیر 0%


حتما شرکت کنید تا مشتی باشد بر دهان بدخواهان شیعیان مولا امیرالمؤمنین علی علیه السلام

تقویم

11 Nov, 19:28


⭕️ عزیزانی که می‌خواهند با نهادهای امنیتی اطلاعاتی همکاری کنند به کانال زیر مراجعه کنید
و از نحوه آن مطلع شوید
👇
https://t.me/+-DSz6TTvCL0yYjI0

تقویم

11 Nov, 19:01


میخواستم یه جمله درمورد اینکه چقدر زندگی تو ایران خوبه بنویسم
100 تومن نت خریدم بزور یه فیلترشکن وصل کردم اومدم تلگرام داشتم تایپ میکردم که برق رفت مودم خاموش شد:||||


@Taghvimmedia

تقویم

11 Nov, 17:30


سلام مخاطبین عزیز من میدونید که من تبلیغاتی به آنچنان در کانال نمی زارم، امروز می خوام کانال یکی از دوستان پر تلاشم بهتون معرفی کنم که ۲۴ ساعت خودش و تیمش پاکار هستند.

از ساخت والپیپر (نمونه¹) (نمونه²) (نمونه³) (نمونه⁴)
اینفوگرافی (نمونه¹) (نمونه²) (نمونه³)
مستند صوتی (نمونه¹) (نمونه²) (نمونه³) (نمونه⁴)
پروفایل مناسبتی (نمونه¹) (نمونه²) (نمونه³) (نمونه⁴)
ادیت های بصیرتی (نمونه¹) (نمونه²) (نمونه³) (نمونه⁴)

ضمن اینکه بیانیه های اعضای محور مو به مو میزارن، با عضو شدن و فعال بودن در کانالشون شما هم در جهاد شون شریک باشین❤️🙏🏻

تقویم

11 Nov, 12:49


تولد پدر رونق اقتصادی ایران مبارک

@Taghvimmedia

تقویم

11 Nov, 10:54


امروز یازده نوامبر زادروز داستایوفسکی

فئودور داستایوفسکی، خالق آثار جاودانه‌ای چون «ابله» و «جنایت و مکافات»، از جمله مهم‌ترین نویسندگان قرن نوزدهم بود که با کتاب‌هایش تأثیری ژرف بر ادبیات روسیه و جهان گذاشت. او در رمان‌های بزرگ خود راوی دشواری‌های زندگی در جهانی‌ است که بنیان‌های اخلاقی‌ آن سست و لرزان شده است.

@Taghvimmedia

تقویم

11 Nov, 06:26


جهان ائودوکسوس

ائودوکسوس معتقد بود جهان مرکب از بیست و هفت فلک شفاف و درنتیجه نامرئی است که در جهت های مختلف و با سرعت های گوناگون گرد مرکز زمین دوران میکنند

این نظام اگرچه امروز مضحک به نظر میرسد اما در واقع یکی از اولین کوشش های بشری است که در راه توجیه علمی حرکت سماوات بیان شده است

@Taghvimmedia

تقویم

10 Nov, 13:11


درست است که علم من و ثروت من زیاد شده اما خودم چه؟
من اسیر اینها شده ام و مغرور به همین ها؛ و این اسارت و این غرور، علامت کم شدن و حقارت من است.
#عین_صاد

@Taghvimmedia

تقویم

10 Nov, 07:35


پیکرتراشان بزرگ

پراکسیتلس عاشق زیبایی بود و سکوپاس مجذوب شخصیت؛ پراکسیتلس میخواست وقار و ظرافت زنانگی و درخشش تندرسی و شادی جوانی را نشان دهد اما سکوپاس در پی ان بود که دردها و تاثرات زندگی را با بیان هنر زنده سازد

@Taghvimmedia

تقویم

09 Nov, 17:58


📜️️️️️️۱۰ نوامبر ۵۱۸ ق.م | گشایش آبراه دریای سرخ به رود نیل به دستور داریوش بزرگ

🔶️️️️️️دهم نوامبر سال ۵۱۸ پیش از میلاد کار ساختن آبراه میان دریای سرخ و رودنیل به منظور عبور کشتی های ایران از خلیج فارس به مدیترانه تکمیل شد. این روز پس از محاسبات تقویمی به دست آمده است.

🔸️️️️️️سنگنبشته های به دست آمده در طول این آبراه نشان می دهد که پس از اتمام کار هر قسمت از این آبراه، جزئیات کار بر سنگ حک و در محل نصب می شد که مشروح آن درکتاب «تاریک و روشن های مصر باستان» تالیف مصرشناس آلمانی «کارول میسلیویک» آمده است که این کتاب توسط دیوید لورتن به انگلیسی ترجمه شده و دانشکاه «کرنل» آمریکا آن رامنتشر ساخته است.

🔸️️️️️️تصمیم داریوش بزرگ و عمدتا با هدف نظامی ساخته شده بود، که باستانشناسان و مورخان متفق القول؛ آن را از کارهای بزرگ بشر در قرون قدیم اعلام داشته اند. داریوش بزرگ پس از تکمیل آبراه شخصا از آن بازدید کرد و ضمن دیدار از گور پادشاهان مصر و نوشته ها و بناهای آنان دستور جمع آوری تاریخ مصر را در یک مجموعه داد که باقی مانده است.

🗓️@Taghvimmedia

تقویم

08 Nov, 21:01


خواب دیدم که برایم غزلی میخواندی
دوستم داری و این خوب‌ترین تعبیر است

@Taghvimmedia

تقویم

08 Nov, 14:27


امروز 8 نوامبره ولی خب

تقویم

08 Nov, 14:27


🔰 7نوامبر 1867؛ زادروز ماری کوری

🔰ماری کوری، همسر پیر کوری دانشمند معروف فرانسوی و اولین زن برنده جایزه نوبل بود. وی در ورشو لهستان متولد شد، به همراه همسرش به فرانسه رفت و در نهایت4 ژونیه 1934 در حالی که 66 سال سن داشت بر اثر بیماری فوت کرد

🔰کشف عناصر پولونیوم و رادیوم از جمله دستاوردهای مهم علمی ماری و همسرش به شمار میرود

@Taghvimmedia

تقویم

07 Nov, 12:39


ولادت با سعادت حضرت زینب کبری و روز پرستار مبارک❤️

@Taghvimmedia

تقویم

06 Nov, 16:36


خوندنش خالی از لطف نیست

@Taghvimmedia

تقویم

06 Nov, 12:31


یونانیا ادمای عجیبی بودن

@Taghvimmedia

تقویم

06 Nov, 07:27


دو هنرمند

وقتی اپلس، نقاش برجسته یونانی متوجه شد که رقیبش پروتوگنس در فقر به سر میبرد، برای دیدار وی با کشتی به رودس رفت

پروتوگنس که از امدن او اطلاعی نداشت، در کارگاه خود حاضر نبود. زن خدمتکار میپرسد وقتی پروتوگنس برگردد بگوید مهمانش که بود؟ اپلس در جواب قلم مویی برمیدارد و با یک حرکت نقش ظریفی روی تخته نقاشی رسم میکند

پروتوگنس وقتی باز گشت صرفا با دیدن ان نقش متوجه شد که اپلس مهمانش بوده است. او نیز نقشی ظریف تر رسم میکند و به خدمتکار میگوید وقتی اپلس بازگشت این را به او نشان بده. دفعه بعد اپلس دوباره نقشی ظریف تر رسم میکند.این بار پروتوگنس اذعان میدارد که در نقاشی به پای رقیبش نمیرسد

ان تخته نقاشی سالها نسل به نسل میگشت تا سرانجام به دست یولیوس قیصر خریده میشود و بعدها در اتش سوزی قصر او در تپه های پالاتینوس از بین میرود

@Taghvimmedia

تقویم

05 Nov, 05:43


گزنفون

از میان مورخان قرن چهارم ق.م تنها اثار او باقی مانده است. گزنفون مدتی شاگرد سقراط بود و بخشی از عمر خود را نیز صرف جنگاوری در سپاه کوروش کوچک و بعد از ان در سپاه اسپارت کرد. دوره ای نیز در انزوا و تبعید به سر میبرد، بیشتر اثار وی نیز ثمره همین دوره اند

اگرچه نوشته های گزنفون خالی از خرافات و جانبداری نیست اما از معدود منابع در دسترس ما برای پی بردن به وقایع قرن چهارم ق.م ش میباشد

@Taghvimmedia

تقویم

04 Nov, 20:42


از بس که خدا عاشق نقاشی بود
هر فصل به روی بوم، یک چیز کشید
یک بار ولی گمان کنم شاعر شد
یک گوشه دنج رفت و پاییز کشید

@Taghvimmedia

تقویم

04 Nov, 13:47


📜️️️️️️۱۴ آبان ۱۳۱۱ | تأسیس نیروی دریایی ارتش

🔶️️️️️️در چنین روزی در سال ۱۳۱۱ نیروی دریایی ارتش ایران تحت عنوان نیروی دریایی ارتش شاهنشاهی توسط رضا شاه تأسیس شد. این نیرو اکنون با نام ندجا (نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران) در حال خدمت است و تا کنون افتخارات بسیاری برای این مرز و بوم به ثبت رسانده

🗓️@Taghvimmedia

تقویم

04 Nov, 12:44


🚨آیا با ترور نتانیاهو موافقید...؟


1⃣ بله🟩🟩🟩🟩 %95

2⃣ خیر🟥 %5


🔺لطفا همه شرکت کنید🔺

تقویم

04 Nov, 00:46


دو آیه اول سوره مبارکه عادیات:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَالْعَادِيَاتِ ضَبْحًا ﴿۱﴾
فَالْمُورِيَاتِ قَدْحًا ﴿۲﴾

معنی عادیات میشه «اسب‌هایی ک تند میرن» ضبحا «نَفَس نَفَس زدن اون اسب‌هاست»
موریات هم یعنی «آتش به پا کردن، جرقه ای ک از (قدحا) سم اسب‌ها به پا میشه»

☀️خدا به چیزهای باارزش قسم میخوره، چرا باید نفس‌نفس زدن یک اسب مهم باشه که بهش قسم بخوره؟ به اون جرقه‌ای که از سم‌شون بلند میشه قسم بخوره، چرا؟

💫در تفسیر این سوره گفته شده، آدم‌ها میتونن یه ارزش و اعتباری به ابزارهاشون بدن که اون ابزار قسم خوردنی شه...‌
انقدر یه آدم میتونه بزرگ شه و اعتبار ببخشه که حتی وسایلشم قیمت پیدا کنن، مثلا پیراهن رونالدو رو چند میخرن؟😁

چرا یه محله گرونه؟ چون آدم‌هایی که اونجان محترم‌ن، چرا یه دانشگاه اعتبار بیشتری داره؟ چون آدمایی که اونجان یچی دیگه‌ن

خلاصه که آدمیزاد می‌تونه انقدر تراز شه که نفس‌زدن اسب‌ش هم قسم خوردنی شه تازه نه خودش‌هاا، وسایلش

@Taghvimmedia

تقویم

03 Nov, 16:20


۱۳ آبان ماه| روز دانش آموز

علت نامگذاری این روز، واقعه به شهادت رساندن ۵۶ دانش‌آموز تهرانی که به نشانه اعتراض به حکومت پهلوی در صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ در محوطه دانشگاه تهران جمع شده بودند، می‌باشد.

@Taghvimmedia

تقویم

02 Nov, 22:53


چند سالی درست قبل ازل
زندگی را شروع کرده علی
هر زمان رزق میرسد از راه
شک ندارم رکوع کرده علی

@Taghvimmedia

تقویم

02 Nov, 06:47


سقراط معتقد بود زندگی انسان کوتاه است و ظلم ها و بی عدالتی هایی که ادمی در زندگی اش میبیند، زودگذر و قابل تحمل اند و به ما زیان چندانی نمی رسانند

زین واقعی را کسی میبیند که مرتکب ظلم میشود نه کسی که مورد ظلم قرار میگیرد زیرا در جهان هیچ چیز زیانبخش تر از الوده شدن روح و خرد انسان به الودگی نیست

@Taghvimmedia

تقویم

01 Nov, 19:36


حقیقی یا تخیلی؟

سوفسطاییان معتقد بودند که مفاهیمی همچون نیکی و شر، نسبی و زاده ذهن انسان هستند و این ادمی است که انتخاب میکند چه کاری را نیک و چه کاری را ناپسند تلقی کند

سقراط دقیقا عقیده ای بر خلاف سوفسطاییان داشت و معتقد بود نیکی و شر دارای یک مفهوم حقیقی هستند هرچند که نتوان انها را در قالبی مادی مجسم کرد

@Taghvimmedia

تقویم

31 Oct, 14:59


ای دل غمین مباش که مولای ما علی‌ست❤️

@Taghvimmedia

تقویم

31 Oct, 06:36


فاتح بزرگ

هنگامی که فلیپ توسط یکی از افسرانش به قتل رسید فرزند جوان او، اسکندر به راحتی تاج و تخت یونان را صاحب شد

در ان زمان اسکندر همچون بتی میان سربازان پرستش میشد و اماده بود که راه پدرش را ادامه دهد و به وسیله ارتش مجهز و تازه نفس خود بر سراسر اسیا و اروپا مسلط شود

@Taghvimmedia

تقویم

30 Oct, 16:48


۹ ابان ۱۱۹۱؛ شکست ایران در نبرد اصلاندوز

در این روز سپاه عباس میرزا از ارتش روسیه به فرماندهی کوتلیارفسکی شکست خورد تا ایران یک قدم به پذیرش معاهده ننگین گلستان نزدیکتر شود

@Taghvimmedia

تقویم

30 Oct, 09:12


تولد اینم مبارک امروز ۶۴ سالش شد

🇮🇷 @Sandis_meme

تقویم

29 Oct, 16:03


هشتم آبان ماه
سالروز شهادت “شهید محمدحسین فهمیده”

او نوجوان اهل قم بود که در حوادث کردستان حضور پیدا کرد ولی به خاطر کمی سن‌اش، برگردانده شد؛ سپس در سیزده سالگی با شروع جنگ تحمیلی در جبهه حاضر شد و با نشان دادن استعداد و قابلیت حضور در جبهه، اجازه ماندن در جبهه را می‌گیرد. او یک بار زخمی شده و به بیمارستان منتقل می‌شود و پس از بهبودی بار دیگر به خط مقدم رفته و خرمشهر، در یک عملیات استشهادی تعدادی از تانک‌های عراقی را که رزمندگان ایرانی را محاصره کرده بودند را منفجر و خود نیز به شهادت می‌رسد.

@Taghvimmedia

تقویم

28 Oct, 11:55


هفتم آبان| سالروز ورود کوروش بزرگ به بابل

بر اساس رویدادنامه نبونید، در ۲۹ اکتبر (۷ آبان) سال ۵۳۹ پیش از میلاد کوروش وارد بابل شد.

@Taghvimmedia

تقویم

27 Oct, 15:04


خسته‌ای؟ توهم فک میکنی تلاش‌هات هیچ نتیجه‌ای ندارن و نمیدن؟🥲

در سوره مبارکه لیل داریم
إِنَّ سَعْيَكُمْ لَشَتَّىٰ

هر موقع فک کردین، سعی و تلاشتون بی‌فایده‌اس و این موضوع انگیزه شما رو گرفته
فوری برید چیزی رو به کسی ببخشید و عطا کنین؛ یا تقوا پیشه کنید یعنی(جلوی خودتونو از انجام کارای بد رو بگیرید یا یه کار خوب بکنین)

چون آیه بعدی میگه
فَأَمَّا مَنْ أَعْطَىٰ وَاتَّقَىٰ

اینایی ک عطا دارن(یچی می‌بخشن، چه اطلاعاتی ک یاد بدن چه دارایی و ...) و تقوا دارن، این دو گروه حسِ اینکه سعی‌شون شتا(پراکنده) و بی‌فایدس رو ندارن

@Taghvimmedia

تقویم

27 Oct, 06:52


فیلیپ

فیلیپ مصمم بود با ارتش نیرومندش تمام یونان را تحت رهبری خویش متحد سازد. سپس با کمک تمام یونانی ها از دریا عبور کند و ایرانیها را از بخش اسیایی یونان بیرون راند اما وی هر قدم که به این هدف نزدیکتر میشد عشق مردم یونان به ازادی را مانع راه خود میدید

@Taghvimmedia

تقویم

26 Oct, 20:57


اگه دوباره بهم حمله نمیکنین که بخوابیم

@Taghvimmedia

تقویم

26 Oct, 13:04


۲۶ اکتبر ۱۹۴۷ روز تولد هیلاری کلینتونه

میدونم به هیچ جاتون نیست ولی گفتم که در جریان باشید

@Taghvimmedia

تقویم

25 Oct, 12:32


سالروز شهادت شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ گرامی باد

@Taghvimmedia

تقویم

25 Oct, 10:06


امروز ۴ آبان ماه سالروز تولد محمد رضا شاه پهلوی هست

خودتون به قدر کافی میشناسید دیگه من توضیح ندم

@Taghvimmedia

تقویم

25 Oct, 05:07


دیونوسیوس، فرمانروای سیراکوز

دیونوسیوس همینکه حکومت خود را تثبیت کرد سیاست قبلی خشن خویش را تبدیل به ملایمت و نرمی و یک نوع استبداد امیخته با عدالت نمود

زمین های مرغوب را میان افسران و دوستان خویش تقسیم کرد و عمده خاک سیراکوز و اطرافش را به نسبت مساوی میان مردم تقسیم کرد

@Taghvimmedia

تقویم

24 Oct, 05:32


این بخش از تاریخ تمدن جالب بود

@Taghvimmedia

تقویم

23 Oct, 05:33


تقابل اغنیا و فقرا

ایسوکراتس در باب جامعه آتن و در حدود سال ۳۶۶ ق.م مینویسد:

ثروتمندان چنان از مردم دور شده اند که ترجیح میدهند انچه را دارند به دریا بریزند و در راه کمک به مستمندان مصرف نکنند. فقرا نیز از تاراج اموال ثروتمندان لذت میبرند

@Taghvimmedia

تقویم

22 Oct, 19:33


۱ آبان | بزرگداشت ابوالفضل بیهقی

بوالفضل محمد بن حسین بیهقی مورخ و نویسنده معروف ایرانی در دربار غزنوی است. شهرت او بیشتر به خاطر نگارش کتاب معروف به تاریخ بیهقی است که مهمترین منبع تاریخی در مورد دوران غزنوی است. او اوائل عمر را در نیشابور به تحصیل دانش اشتغال داشت، سپس به سمت دبیری وارد دیوان محمود غزنوی و حکمرانان بعد از او شد و در سال ۴۱۸ ه. ش. پس از درگذشت استادش بونصر مشکان به سمت دبیر دیوان شاهی برگزیده شد.در روزگار عبدالرشید غزنوی، هفتمین امیر غزنوی، بیهقی به بالاترین مقام در دیوان، صاحب دیوان رسالت رسید. در همین دوران گرفتار تهمت و کین بداندیشان شد. امیربدگمان او را از کار برکنار کرد و به زندان انداخت. طغرل، غلام گریخته دربار محمود بر امیر عبدالرشید شورید و او را کشت. باز بیهقی به زندان افتاد به همراه گروهی دیگر از درگاهیان و درباریان. وی در سال ۴۳۷ ه. ش. پس از آزادی از زندان شروع به نوشتن کتاب معروف خود، تاریخ بیهقی، نمود.

🗓️@Taghvimmedia

تقویم

21 Oct, 21:50


حاجی❤️
۱:۲۰

@Taghvimmedia

تقویم

21 Oct, 06:20


اینم جالب بود
صفحه 250 اسلام و مقتضیات زمان

@Taghvimmedia

تقویم

20 Oct, 07:09


امپراطوری جدید

پس از افول اتن نوبت به اسپارت رسید تا برتری خود را بر دیگر شهرهای یونات ثابت کند

اسپارت پیش از پیروزی به این شهرها وعده ازادی میداد و از انها میخواست در شکستن اقتدار اتن او را یاری کنند اما پس از پیروزی یکسره وعده های خود را فراموش کرد و دولت شهر های یونان را یک به یک دست نشانده و مطیع اوامر خود ساخت

البته سیادت اسپارت بر یونان چندان به طول نینجامید و پس از مدتی اتن دوباره توانست برتری را در دریاها به دست گیرد

@Taghvimmedia

تقویم

19 Oct, 13:30


۲۸مهر ماه زادروز ستارخان

در جوانی به درستی و امانت‌داری در تبریز شهرت داشت مالکان زیادی حفاظت از املاک خود را به او می‌سپردند. او هیچ‌گاه درس نخواند و سواد خواندن و نوشتن نداشت، اما هوش آمیخته به شجاعتش و مهارت در فنون جنگی و اعتقادات مذهبی و وطن دوستی‌اش، او را در میان افراد مورد اعتماد و محبوب مردم قرار می‌داد.

@Taghvimmedia

تقویم

19 Oct, 05:48


جنگ های پلوپونزی، پایان بخش عصر طلایی آتن

زیان و اسیبی که از لشکرکشی های ایران به اتن وارد شد با گزندی که از جنگ های پلوپونزی بر حیات و ثروت ان رسید قابل قیاس نبود

یونان پس از جنگ های سالامیس و پلاتایا سخت فقیر و درمانده اما از فخر و غرور و شهامت سرشار گشت. پس از جنگ های پلوپونزی نیز یونان باز درگیر فقر شده بود اما روح اتن چنان زخم ژرفی برداشته بود که دیگر امید به بهبود ان نمیرفت

@Taghvimmedia

تقویم

18 Oct, 07:40


حدود سال ۴٠۶ ق.م نیروی دریایی آتن در یک نبرد مغلوب اسپارت شد و بسیاری از سربازانش کشته شدند

مجلس اتن معتقد بود انان که در این نبرد کشته شدند و جسدشان به دریا افتاده است از انجا که مزاری ندارند تا ابد روحشان سرگردان خواهد بود

از این رو سربازانی که از میدان گریخته و برای از اب بالا کشیدن اجساد اقدام نکرده بودند را محاکمه کرد البته خیلی زود از کار خود نادم گشت و مسببان این حکم ناسنجیده را نیز به محکمه کشاند(مجلس به این دمدمی مزاجی نوبره والا)

@Taghvimmedia

تقویم

17 Oct, 22:13


هرگاه ذبـح عظیـم داشتیم
پشتش فتح عظیم داشتیم
بعدِ این شهدای بزرگ، منتظر وقایع بزرگ باشید...
حاج حسین یکتا

@Taghvimmedia

تقویم

17 Oct, 16:53


خالد مشعل، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار؛ کسانی که تاکنون ریاست دفتر سیاسی حماس را به عهده داشته اند

@Taghvimmedia

تقویم

16 Oct, 14:48


۲۵ مهر ۱۳۳۳ | فوت علیرضا پهلوی

علیرضا تنها برادر تنی محمدرضا شاه بود. او در ۱۲ فروردین ۱۳٠۱ متولد شد و سال ۱۳۳۳ در حالی که تنها ۳۲ سال سن داشت درگذشت

اهمیت این شخصیت در همین حد بود بیش از این میخواستم بنویسم فقط مایه اتلاف وقت بود

@Taghvimmedia

تقویم

15 Oct, 07:03


جنگ و طاعون

در زمان جنگ میان اسپارت و آتن پریکلس مردم و قوای زمینی خود را به درون حصارهای اتن فراخواند و پیش بردن اهداف جنگی را به نیروی دریایی واگذار کرد

حضور جمعیت انبوه مردم و سپاهیان در اتن موجب بروز بیماری طاعون شد. این بیماری سه سال ادامه یافت و بخش زیادی از مردم را به هلاکت رساند

مردم و سیاستمداران اتن پریکلس را مسئول این ناگواری ها میدیدند و وی را محاکمه و از قدرت برکنار کردند اما او انچنان شایسته بود که بعدها دوباره توسط مردم برای اداره امور شهر انتخاب شد

@Taghvimmedia

تقویم

14 Oct, 06:05


تسلط بر مردم

کلئون، سیاستمدار برجسته یونانی در سال ۴۲۷ق.م خطاب به مجلس اتن میگوید:

باید به خاطر داشته باشید که امپراطوری شما حکومتی است استبدادی بر مردمانی که همواره درصدد انند که توطئه ای فراهم کنند و شما را از میان برگیرند

اطاعتشان نه بدان جهت است که محبتی دیده اند و نیز نه از ان روست که شما برای تامین رفاه و منافع انان رنج و زیانی برخود هموار ساخته اید بلکه فقط بدان سبب سر فرود میاورند که شما را مسلط برخود دیده اند

@Taghvimmedia

تقویم

13 Oct, 06:45


سیاست پریکلس

در سال ۴۵۹ ق.م پریکلس که میخواست غله مصر را در اختیار داشته باشد نیروی دریایی عظیمی به سوی انجا روان داشت تا ایرانیان را از مصر براند

اما پس از انکه این حمله به شکست منجر شد پریکلس نیز سیاست تمیستوکلس را در پیش گرفت. یعنی بر ان شد که جهان را با تجارت تسخیر کند نه با جنگ

@Taghvimmedia

تقویم

12 Oct, 14:43


۲۱ مهر ۱۳۲۲|تولد ایشون

@Taghvimmedia

تقویم

12 Oct, 11:01


هرودوت

خانواده هرودوت از ان جهت اهمیت داشتند که همیشه در فعالیت های سیاسی عصر خویش شرکت میجستند. خود او نیز قریب به ۳٠ سال سن داشت که به خاطر اعمال خانواده اش از شهر بیرون رانده شد

این تبعید سراغازی بود برای تبدیل شدن هرودوت به یکی از برجسته ترین تاریخنگاران جهان او به شوش، بابل، فنیقیه، مصر و... سفر کرد و با دقت و کنجکاوی ستودنی و مکتوب کردن دیده ها و شنیده هایش پرداخت

انچه امروزه ما را نسبت به هرودوت تقریبا بدبین میسازد زودباوری و بعضا دیدگاه جانبدارانه و سیاسی وی است. با این حال مکتوبات او همچنان یکی از مهمترین منابع بشر امروز درمورد جهان باستان است

@Taghvimmedia

تقویم

12 Oct, 09:41


وقتی دوستم ازم مشاوره میخواد:

@Taghvimmedia

تقویم

12 Oct, 05:41


وجدان در اسلام

قرآن وجدان را نفس لوامه یا نفس سرزنشگر نامیده، یعنی صدایی درونی که پس از هر خطا مارا از درون سرزنش میکند

اگرچه این نفس لوامه تاثیر زیادی در باز داشتن انسان از گناهان دارد اما برخلاف انچه عده ای عنوان میکنند هیچگاه نمیتواند جایگزین باقی اصول و حدود اخلاقی دین شود. به عبارتی برای اخلاق مدار شدن انسان وجدان لازم هست اما کافی نیست...

@Taghvimmedia

تقویم

11 Oct, 11:36


#ارسالی از m
🇮🇷 @Sandis_meme

تقویم

11 Oct, 11:06


۲۰ مهر ماه، روز بزرگداشت لسان الغیب حافظ شیرازی؛ از شاعران بزرگ سده ی هشتم

خـرم آن روز کـز ایـــن منـزل ویـران بــروم
آسان جان طلبــم و از پـی جـانان بــــروم

گـر چــه دانم که بــه جایی نبـرد راه غریب
مـن به بوی ســـر آن زلف پریشان بـــروم

دلــم از وحشت زندان سکـندر بگـــرفت
رخت بربندم و تا ملک سلیمان بروم

چون صبا با تن بیمار و دل بـی‌طاقت
بـــه هـــــواداری آن سرو خرامان بـــروم

@Taghvimmedia

تقویم

10 Oct, 20:40


خمار باده عشقم خمار جام علی
هزار جان گرامی فدای نام علی


@Taghvimmedia

تقویم

10 Oct, 12:38


تراژدی های یونانی از تراژدی های عصر الیزابت نیز تاریکتر و پراندوهترند

کمدی در یونان باستان چندان مورد ارج و احترام نبود و درام نویسان یونانی همه توان و مهارت خود را برای ارائه یک تراژدی فاخر به کار میگرفتند

البته با گذر زمان کم کم کمدی به مقامی که شایسته اش بود دست یافت تا جایی که نویسندگان بزرگی چون اریستوفان تماما کمدی را پیشه خود قرار دادند و از تراژدی نویسی امتناع کردند

@Taghvimmedia

تقویم

10 Oct, 07:22


امانوئل کانت، فیلسوف مشهور المانی جمله ای دارد که بر سنگ مزار وی حک شده است

دو چیز است که اعجاب ادمی را برمیانگیزد؛ یکی اسمان پر ستاره ای که بالای سر ما قرار دارد و هر چه بیشتر در این اسمان مطالعه شده عظمت بیشتری پیدا کرده است و دیگری وجدان که در دل انسان قرار دارد

@Taghvimmedia

تقویم

09 Oct, 10:17


ای بابا چرا جدیدا ذهنا اینطوری شدن

@Taghvimmedia