کانال اضطراب اجتماعی ایران @socialanxietyiran Channel on Telegram

کانال اضطراب اجتماعی ایران

@socialanxietyiran


Social Anxiety disorder of IRAN

این کانال ویژه کمروها و مبتلایان به اضطراب اجتماعی می باشد.

لینک گروه اضطراب اجتماعی:
@sadiran

وبلاگ:
www.socialanxietyiran.blogfa.com

کانال اضطراب اجتماعی ایران (Persian)

Social Anxiety disorder of IRANnnکانال اضطراب اجتماعی ایران یک فضای مجازی ویژه برای کمروها و افرادی که به اضطراب اجتماعی رنج می‌برند است. این کانال برای افرادی که با اضطراب اجتماعی مبارزه می‌کنند، یک منبع اطلاعاتی و حمایتی فوق‌العاده است. اینجا شما می‌توانید درمورد راهکارها، تجربیات دیگران و مقالات مفید درباره اضطراب اجتماعی بخوانید و با سایر اعضای این جامعه ارتباط برقرار کنید.nnدر این کانال، شما می‌توانید به تبادل نظرهای سازنده و مفید با سایر اعضا بپردازید و از تجربیات آن‌ها بهره‌مند شوید. همچنین می‌توانید به لینک گروه اضطراب اجتماعی در تلگرام به آدرس @sadiran مراجعه کنید و در ارتباط با اعضای دیگر گروه قرار بگیرید. همچنین می‌توانید وبلاگ این کانال را به آدرس www.socialanxietyiran.blogfa.com مشاهده کنید و از مطالب جذاب و آموزنده آن بهره ببرید.nnاگر به دنبال یک جامعه حمایتی و اطلاعاتی برای مبارزه با اضطراب اجتماعی هستید، کانال اضطراب اجتماعی ایران بهترین انتخاب برای شماست. بپیوندید و از این فضای مفید و پراطلاعات بهره‌مند شوید.

کانال اضطراب اجتماعی ایران

15 Jun, 04:26


حتی اگر رفتارهای ایمنی بخش نداشته باشیم و حتی اگر عملکرد کامل و بدون نقصی نداشته باشیم، موقعیت های اجتماعی باز هم ایمن و بی خطر هستند.👌

📚 درمان شناختی رفتاری اختلال اضطراب اجتماعی_ استفان هافمن، میشل اتو/مصطفی خانزاده و...

@socialanxietyiran
🔅 انجمن حمایت از مبتلایان به اختلال اضطراب اجتماعی ایران🔅

کانال اضطراب اجتماعی ایران

01 Jun, 06:17


📌اختلال وسواسی-جبری

1️⃣قسمت اول

👤دکتر آذرخش مکری

@socialanxietyiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

31 May, 16:21


📌آیا افسردگی من ژنتیکی است؟!

بخشِ : اول

👤دکتر آذرخش مکری

@socialanxietyiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

31 May, 04:06


📍روش های درمان وسواس فکری عملی

معنایی‌که فرد وسواسی برای فکرش قائل است، تمرکزش را بر فکر وسواسی بیشتر کرده و این افکار بیشتر به‌ذهنش می‌آیند. بیمار باید درک کند بر افکارش کنترلی ندارد و مسئول افکارش نیست و تنها بر رفتار خود کنترل دارد و از طریق کنترل رفتار، افکار مزاحم و ناخواسته نیز تغییر می‌کنند. مهم است که بیمار درک کند افکار مزاحم به‌ذهن اکثر افراد خطور می‌کند، ولی در بیمار وسواسی به‌دلیل اهمیت و معنایی‌که برای افکارش قائل است، این افکار به‌طور مداوم به‌ذهنش بازمی‌گردند.

هرچقدر فرد بیشتر تلاش کند افکارش را سرکوب کند، این افکار بیشتر به‌ذهن می‌آید. (تمرین: تلاش کنید تصویر یک فیل صورتی را از ذهنتان دور کنید. تمام تلاشتان را کنید تا تصویر فیل صورتی را از ذهن بیرون کنید. می‌بینید که تلاش بیشتر باعث می‌شود تصویر فیل صورتی در ذهنتان بماند.) ضمناً بیمار باید بداند افراد وسواسی دیگری هستند که افکار وسواسی از نوع دیگری در ذهن دارند. این امر کمک می‌کند تا بیمار درک کند تنها ارزیابی افکار است که آنها را ازهم متمایز می‌کند. مثلاً فردی‌که افکار وسواسی کودک‌آزاری دارد، وقتی متوجه شود افراد دیگری افکار مزاحم و ناخواسته درباره زیر گرفتن دیگران، تصاویر خشونت‌بار یا مستهجن، توهین به‌مقدسات و … دارند (درحالیکه خود، این افکار مزاحم را ندارد) درک می‌کند که آنچه افکار مزاحم را از هم متمایز می‌کند، نحوه ارزیابی‌شان است. ارزیابی یک فرد وسواسی، با اضطراب یا دیگر احساسات منفی و تلاش برای کنترل یا خنثی‌کردن افکار مزاحم تداعی می‌شود. درحالی‌که یک ارزیابی با بار خنثی با اضطراب کمتر و تلاش کمتر برای کنترل تداعی می‌گردد. هدف به اشتراک‌گذاری افکار دیگران با بیمار، عادی‌کردن وجود مزاحمت‌های فکری ناخواسته و اهمیت ارزیابی‌های خنثی‌ است. در نمودار زیر اهمیت ارزیابی را در دو مورد نگرانی می‌بینیم. ....👇
https://www.migna.ir/news/52121


@socialanxietyiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

31 May, 03:52


🌼🌀🌼🌀🌼🌀

چرا کودکان کمرو هستند؟

تمام کودکان با خلق و خو یا مزاج منحصر به فرد متولد می‌شوند. خلق و خو یا مزاج راه تعامل کودک با دنیا است. کمرویی یک نوع از خلق و خوی یا مزاج است. کودکان با خلق و خوی خجالتی در موقعیت‌های اجتماعی ناآرام هستند. آن‌ها گاهی از موقعیت‌های اجتماعی دوری می‌کنند. اکثر کودکان بعضی وقت‌ها وابسته‌اند اما این وابستگی از بین می‌رود. کمرویی به مرور زمان از بین نمی‌رود اما کودکان کمرو می‌توانند اعتماد به نفس و راحت بودن بیشتر با مردم را یاد بگیرند.

@socialanxietyiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

11 Apr, 01:52


Live stream started

کانال اضطراب اجتماعی ایران

08 Nov, 06:09


ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ #ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﺩﺭ #ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ
ﮐﻪ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﯿﺪ
ﻭ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺕ ﺑﺪ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ
ﺑﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺪﻫﯿﺪ
ﺍﺯ ﺗﻤﺎﺷﺎﯼ ﺭﻧﺞ ﺷﻤﺎ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﺩ
ﺷﺎﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍ ﺳﺮﻣﺸﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ‌
ﻭ ﻣﺴﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺗﺮﺳﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ...
در گرفتاری باید اندیشه را به جنب و جوش درآورد،
نه اعصاب را.
خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد ،
بلکه خوشبخت کسی است که با مشکلات مشکلی ندارد.
باید حوصله داشته باشیم و تحمل کنیم تا موفق شویم.

🌺🌺🌺
کانال اضطراب اجتماعی:
@socialanxietyiran
گروه:
@SADiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

08 Nov, 06:09


تمرین کوتاه اسکن بدن (20 دقیقه)
#تمرین #بدن

🌺🌺🌺
کانال اضطراب اجتماعی:
@socialanxietyiran
گروه:
@SADiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

08 Nov, 06:09


توجه کردن به بدن یکی از مؤثرترین روش‌ها برای آمدن به لحظۀ حال و ماندن در آن است. ذهن می‌‏تواند در گذشته و آینده سرگردان باشد اما بدن همیشه در اینجا و اکنون قرار دارد. با پشتکار داشتن در انجام این تمرینات به مرور حق انتخاب خود را بازمی‎یابیم. می‌‏توانیم توجه را به ذهن بدهیم تا ما را سرگردان و آشفته کند، یا آن را به بدن معطوف کنیم تا به خانۀ خود برگردیم و سکون و آرامش را تجربه کنیم.

مرتضی کشمیری، مجله موفقیت (309)

#توجه‌آگاهی #بدن
🌺🌺🌺
کانال اضطراب اجتماعی:
@socialanxietyiran
گروه:
@SADiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

08 Nov, 06:09


چگونه افکار مزاحم را منحرف کنیم!
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

۱- منحرف کردن ذهن؛
هنگامی که افکار مزاحم ذهن فرد را اشغال می‌کنند، این خود اوست که این فضا را در اختیار آنها قرار می‌دهد. یکی از راه‌های مقابله با این افکار تغییر دادن کانون توجه از افکار ناخوشایند به رویدادها یا فعالیت‌های سازنده و دادن همان فضای اشغال‌شده در ذهن به افکار مثبت و ساده است که نیاز به تمرکز زیاد نداشته باشد. اگر فکر به چیز دیگری منحرف شود بهتر از آن است که ذهن سرگردان باشد، زیرا که سرگردانی ذهن با ناخشنودی همراه خواهد شد. پس بهتر است که فرد بر یک موضوع تمرکز کند. مثلاً شنیدن یک قطعه موسیقی یا برنامه ی‌جالب تلویزیونی
۲- پذیرش؛
آنچه باعث می‌شود فرد به طور مکرر به افکار منفی گرایش داشته باشد، عدم پذیرش و قبول واقعه‌ای است که احتمال بروز آن را می‌دهد. پذیرش به جای طفره رفتن بهترین راه برخورد با افکار مزاحم است. هنگامی که فرد نهایت هر واقعه‌ای را تصور کند و آن را بپذیرد، آرامش جانشین خشم و نگرانی می‌شود.

۳- مواجهه با افکار؛
انسان برای ادامه زندگی باید قادر باشد خود را با وقایع ناخوشایند انطباق دهد، به‌ویژه هنگامی که این اتفاقات به کرات رخ می‌دهند. انسان نمی‌تواند به چیزی که از آن گریزان است، خو بگیرد. علت این امر آشکار است. فرار از افکار ناخوشایند و پیامدهای ناشی از آن چون اضطراب هرگز این امکان را به ما نمی‌دهد که به آن خو بگیریم. مواجهه با افکار، بدون تلاش برای فرار از آنها، رفته ‌رفته واکنش‌های ناخوشایندی را که این افکار بر بدن ما تحمیل می‌کنند، کاهش می‌‌دهد.
۴- چارچوب‌بندی؛
هنگامی که فرد درگیر افکار مزاحم می‌شود، به جای مبارزه یا سعی در فراموش کردن آن بهتر است محتوای آن را در چارچوبی قرار دهد، از نو طراحی کند و اطلاعاتی در مورد آن جمع‌‌‌آوری کند. این واکنش باعث می‌شود ترس و فشار ناشی از افکار مزاحم رفته‌رفته خنثی شود. راه‌های کمکی دیگری چون مراقبه (مدیتیشن)، نوشتن و پیاده کردن افکار روی کاغذ به شکل عادتی روزانه و تنفس‌های عمیق و منظم.
نوشتن در مورد افکار و احساسات باعث سلامت جسمی و روانی می‌شود. استفاده از تکنیک «بنویس، بخوان و پاره کن» می‌تواند فرد را برای مقابله با افکار منفی و تکراری یاری کند.
مصطفی_عرفی
( کارشناس روانشناسی بالینی_کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی)

🌺🌺🌺
کانال اضطراب اجتماعی:
@socialanxietyiran
گروه:
@SADiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

08 Nov, 06:09


چرا انسان رنج می کشد؟!🤔

افراد زیادی تاکنون سعی کرده اند به این سوال که چه چیزی باعث رنج کشیدن ما می شود، پاسخ دهند.اما هر کسی رنج را از دریچه ای آن چیزی می بیند که درون آن گرفتار شده است و قادر به تعریف‌ واقعی از آن نیست!
اما حوزه ی روانشناسی از دیدگاه های متفاوتی به این قضیه پاسخ داده؛
درمانگران شناختی می گویند بخاطر شناخت های غیر انطباقی است که رنج می کشیم.
درمانگران معطوف به هیجان می گویند بخاطر احساسات اجتناب شده،
روانکاوان می گویند به دلیل تعارضات حل نشده و واکنش های انتقال در روابط،
رفتار درمانگران می گویند به دلیل مجموعه ای از رفتارهای غیرانطباقی،
درمانگران ذهن آگاهی می گویند به دلیل قادر نبودن توجه به هر لحظه تجربه مان و بالاخره 
بودا می گوید به دلیل مقاومت در برابر واقعیت است که، رنج می کشیم.
.

مصطفی_عرفی
( کارشناس روانشناسی بالینی_کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی)

🌺🌺🌺
کانال اضطراب اجتماعی:
@socialanxietyiran
گروه:
@SADiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

08 Nov, 06:09


مغز، تنها فرمانده بدن ما نیست!

جالب است بدانید که دستگاه گوارش نسبت به مغز نقش موثرتری در تعیین برخی رفتارهای اجتماعی ما از قبیل کمرویی دارد.دستگاه گوارش حتی می‌تواند عامل ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مانند افسردگی، استرس مزمن و بیماری‌های خودایمنی به خصوص ام‌اس باشد، اما چگونه؟

محققان اکنون به این نتیجه رسیده‌اند که وظیفه دستگاه گوارش و به خصوص روده‌ها، تنها هضم مواد غذایی نیست. در دستگاه گوارش انسان سیستم پیچیده‌ای وجود دارد که اغلب به طور مستقل کار می‌کند و بر خلاف سایر اعضای بدن نه تنها همیشه از دستورهای مغز پیروی نمی‌کند بلکه خود سیگنال‌هایی را به مغز می‌فرستد.

سیستم عصبی روده حتی بزرگتر و پیچیده‌تر از سیستم عصبی در نخاع است و در بهبود سلامت مغز نقش زیادی دارد.

#ساناز_میرغفاری_روانشناس
🌺🌺🌺
کانال اضطراب اجتماعی:
@socialanxietyiran
گروه:
@SADiran

کانال اضطراب اجتماعی ایران

07 Nov, 05:27


#زمان_مطالعه

ده نشانه اینکه ما به خود احترام نمی گذاریم :

- به چیزهایی بله می گوییم
که برای ما مهم نیست یا وقت انجامش را نداریم.

- تنها برای اینکه کسی را دلخور نکنیم، با او موافقت می کنیم.

- به نیاز دیگران بیش از نیاز خود بها می دهید.

- نسبت به انجام کاری که صحیح بوده احساس گناه می کنیم زیرا دیگران نظر مخالف دارند.

- با نشان ندادن نقاط قوت و نقش مثبت خود، از خود دفاع نمی کنیم.

- دایما احساس خود را مخفی نگه می داریم.

- آشکارا به دنبال جلب توجه دیگران هستیم.

- دایما سعی در خوشحال کردن دیگران داریم.

- خود را در احاطه همراهان بد قرار می دهیم.

- خود را برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران، بزک می کنیم.

🌺🌺🌺
کانال:
@socialanxietyiran
گروه:
@SADiran

2,197

subscribers

739

photos

221

videos